Pedig itt, a sodika forumon tud üzenni, ha akar. Ha arra volt esze a korcsnak, hogy itt, gyilkossággal megfenyegesse, akkor egyéb "magvas" gondolatait miért éppen levélben akarta közölni?
Igyunk egy sörtöt, he
Ahhh, ezért is imádom a sodiverzumot, Kaufmann annak idején nekem nem hogy teli szájjal zsiráfozott (ezt a mai napig szereti persze) de rendesen nácult is. Jó ideje már egy totál lepusztult, büdös hajléktalanként látom csak a belvárosban ténferegni.
Nem hinném, hogy fizetési meghagyás, ahhoz ugyanis be kellett volna fizetnie az illetéket. Mivel a tértiv visszaérkezése 10-12 nap, valamikor a fél segély megérkezésének hetében kellett feladnia. Márpedig a buta paraszt csak csütörtökön jutott pénzhez (addig ment a filléreskedés).
Egész egyszerűen csóró már egy fizetési meghagyáshoz. Mindkét oldalról.
Arról nem beszélve, hogy kizárt, ki tudja tölteni a formanyomtatványt. Azt sem tartom valószínűnek, hogy a közjegyzői irodában leül valaki egy büdös gajléktalannak segíteni kitölteni
Ő saját maga sokkal jobban megégetné magát, ha bárkivel is pimaszkodni merne. Ha még nem így gondolja, majd most megtanulja.
tehát
-feljelentettél egy teljesen véletlen embert akire azt hitted hogy Hahó
-kapott egy levelet(?) az a random ember
-"nem vette át"
-akkor bujkál biztos
gyagyás, fater szokta mondani mindenki magából indul ki
nem tudsz te semmilyen csapdát állítani, Hahó pedig kötve hinném, hogy megriadna egy agresszív porszemtől
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
halál előtti eufórikus állapot inkább
Milyen feljeletés, tetyó? Aki itt fel van jelentve, az egyedül stoki. 12 ügye van.
Itt valami autilevélről lehet szó, dehát van aki megválogatja, és nem vesz át leveleket pedofil idiótáktól.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Biztosan jó volt a cím, vén hülye?
Biztosan tudod, hogy kivel próbálsz levelezni postai úton, és kinek pofázol a fórumodon?
Csak kérdezem, te idióta!
Nem kereste? Akkor ez te vagy, Endre, mert már csak a rendőrség, meg a hatóságok keresnek, és a fasz sem kíváncsi rád. Ja, és pénzt sem tudsz már keresni.
Pontosan. Kap egy hatósági/bírósági levelet, és erre mit csinál? Ír egy levelet a felperesnek, benne valami idiotizmussal. Nem érti a világot.
Azért az komoly dolog, hogy egy autópajzs-töltő hétvége után csak ennyire futotta tőled. Tedd ki az Excel-t a hétvégéről, ott is minden olyan drága volt, mint a Szigeten, prolikám? :(
Amíg felkészülsz, addig elküldök ellened egy újabb ügyet a hatóságoknak.
Na paradigmaváltás, csá.
Ez a délelőtti után még egy gratis feljelentés? 🤣🤣
kissendrevagyok
Igen pontosan ezt kéne tennie. Idióta höhö-höhö a hahó fél a stokitól, csapdát sejt, a stoki ravasz stoki a stoki. Nagyon élvezném.
Csatolni fogja, hogy beírta a trollfórumára, senki, ismétlem SENKI nem vette át a levelét.
"Könyörgöm, Hahó, péküjjünk ki!"
hamarosan közeleg annak a videónak a tizedik évfordulója, remélem arra már vagy becsukják vagy megmurdel, de jó lenne egy remake
Te allaaaat! Sirok xD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ha figyeltél, Lyudga német nyelvtudás nélkül jobban tartotta a kapcsolatot a kékekkel, mint hetyetyés Endre, akinek hiába mondta, hogy fordítson.
Beütött pár szót a gugli fordítóba, lehúzta a nadrágját, Endit meg baszták is ki a picsába a linzi luxus albérletből.
Már tényleg annyira elitta az agyát, hogy elhiszi, amit loopol. Ő úgy látja a világot, hogy minden körülötte forog és csak ő dönti el, hogy az események milyen irányba mozduljanak.
Az NPC dobja a küldetést a hivatalos irattal, ő meg nem akar vele foglalkozni, nem akar se fizetni, se bíróságra járni, ezért ír egy bocsánatért esedező-fenyegető magánlevelet, amitől azt várja, hogy a) pusztán a bocsánatkérés miatt lezárja az egész küldetést, b) a címzett kitegye a levelet és emiatt ő viszontperelhessen. Csak hát az NPC-k nem szarul megírt sematikus karakterek, hanem nála jelentősen intelligensebb, a világ dolgaiban vele ellentétben jártas emberek.
Fifikéről nekem mindig a Galaxis útikalauz egyik része jut eszembe:
"További hosszú évezredek teltek el, míg a félelmetes harci hajók – átszelvén a kozmikus ürességet – süvöltve
rázúdultak az első, elibük kerülő bolygóra. Ez történetesen a Föld volt, ahol a méretarányok számításában elkövetett szarvashiba következtében az egyesült csatahajóflottát felnyalta egy arra járó kiskutya. Akik az ok és okozat szövevényes kölcsönhatását tanulmányozzák a világegyetemben azt állítják, hogy minduntalan ilyen dolgok történnek velünk, de nem tehetünk ellenük semmit."
lemész, leszúrod, küldök bentre csomagot tetyó
Na bumm.
Goldával kezet foghatnak , egyikük nagyobb jogász mint a másik.
KURVArangy
Flokk incoming: 3...2...1....
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Igen, az vagyok!
Tele vagyok putykapojjal. Csak ezek nem debil csetbeszélgetések, hanem forintosítható jogsértések.
Azt nem értem hogy még he lenne is lehetősége elfeljteni az auti agyának, dehát itt az egész fórum és wikipédia hogy minden áldott nap emlékeztesse rá hányszor faszolt már a hülyeségei miatt. De nem. Állandóan úgyviselkedik mintha valaha is jól járt volna valakivel szemben.
Csicska, vesztes, balek.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Majd szubjektiven kiverik a fogait es beleelveznek a torkaba.
Ezzel az a baj, hogy örülne neki.
Minden O és K
A fogak kiveresenek nem biztos.
A tobbiben igazad van, de hat mit lehet tenni…
Írnék neked ha dobnál egy címet.
Nevetni fogsz, de már hivatkozott ilyesmire az idióta a solarysos ügyben. Azt vallotta, hogy valami infót csak egy valaki tudhatott, tehát az irl személy csak xy lehet, miközben saját maga állította ugyanazon mondaton belül, hogy az adott az infót 3-4 másik ember is tudhatta, és nem gondolt bele, hogy azok is tovább adhatták nyolcszáz másik embernek. Stoki nincs szerencséje ha logikáról és gondolkodásról van szó.
Azokat a logikai levezetéseit szeretem a legjobban, amikor magabiztosan, magát okosnak képzelve kijelenti, hogy más lehetőség kizárt. Ezek a színtiszta idiotizmus megnyilvánulásai.
Nehez a mamahoteles segélyes munkanélküli alkoholista csóró elmebetegek élete. Szabadideje végtelen, költeni való pénze meg nincs.
Ahhoz kéne fog...
Igen, szerintem az interjúval van kapcsolatban a legújabb visszavonulás is.
Egy szórakoztató darab. Főzéshez, illetve hosszú utakon nagyon jó kabaré.
Heki a traki
influenszer?
10 éve nem csinál mást mint a tenyerébe fingik, megszagolja, és berivotrilozva elalszik aztan több órán át közvetíti a mennyezetet.
egy bebaszós liveot se tud csinálni, még annyira se trash influenszer mint a molnar kiki vagy trutymo.
Meg is van az új flokk témája...2 órán belül érkezik a heherészés..
jo igy mondjuk vicces
Na ebbol Endret megszegyenito loopolast fog csinalni a bunozo krumplifej.
A script is itt van nálam:
-Na gyerekek... (remegő kézzel sörhörpintés, utána picsaszáj szélén lefolyó maradék) ...nem fogják elhinni mi történt. (Sörös száj polóbatörlése) A Patrik BARÁTOM híres lett...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A Karmelitás trollnak nem kell felednie magát, csak vége indítsa az ügyeket Sanyi bácsi fifi ellen!
"Nem kereste" jelzéssel jön vissza a tértivevény, ejnye.a tibinel is hasonlo a helyzet,ugye ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Majd a börtönben találnak neki, addig jó ha kicsit megrágja a magány
Szerző:
Nem vágom a jelszavam
Aug 26, 2024 14:16:37
Válasz
(11)
Most őszintén, egy lecsúszott mamahotellako alkesztol ki a fene venne át bármilyen levelet is?
Aug 26, 2024 14:16:37
Balázs Padre
(
x13)
Aug 26, 2024 14:17:59
x13)
Jó volt ez a balatoni nyaralgatás stocki hocki.
Balaton mellett,igaz?
Balaton mellett 200km-re délre egy ormánsági cigány faluba.
Gipsy hotel.
Micsoda buli volt.
Egy falusi buszmegállóba tökegyedül.
Youtube.-ról buzizenére tánczi-tánczi.
Váuu!!!
Phocsánat.Hogy szoktad buzisan mondani??
Ja igen POWWÁÁÁÁÁ POWWÁ
Balaton mellett,igaz?
Balaton mellett 200km-re délre egy ormánsági cigány faluba.
Gipsy hotel.
Micsoda buli volt.
Egy falusi buszmegállóba tökegyedül.
Youtube.-ról buzizenére tánczi-tánczi.
Váuu!!!
Phocsánat.Hogy szoktad buzisan mondani??
Ja igen POWWÁÁÁÁÁ POWWÁ
Ténfép
(
x5)
Aug 26, 2024 14:20:34
x5)
Buta pedofil, hát miket gondolsz? Zaklatsz valakit, aztán ha nem veszi fel a telefont, messengert, letilt mindenhonnan, akkor majd postán fogsz levelezgetni vele?
Pedig itt, a sodika forumon tud üzenni, ha akar. Ha arra volt esze a korcsnak, hogy itt, gyilkossággal megfenyegesse, akkor egyéb "magvas" gondolatait miért éppen levélben akarta közölni?
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 26, 2024 14:20:58
x23)
Gyagyás ezek szerint feljelentésekkel már nem is próbálkozol, miután a Solarys után is elhajtottak a rendőrök, hanem csak fizetési meghagyásokat akarsz küldözgetni, miután a nyomozó túl jól végzi a dolgát?
Mi is történhetet? Gyagyást 6 óra után kirúgták 07.15-én. Gyagyás ezután kb 1.5 hét alatt intézett egy fizetési meghagyást, de mivel rosszul címezte meg, ezért 1 hónap múlva jelezte neki a posta, hogy ez nem jött össze. Na de mért nem a nyomozónak küldözgeted a fizetési meghagyásokat? És még egy kérdés, összegszerűen szerinted mekkora károd keletkezett a 6 óra utáni kirúgás miatt, amit Hahón akarsz behajtani igy?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Mi is történhetet? Gyagyást 6 óra után kirúgták 07.15-én. Gyagyás ezután kb 1.5 hét alatt intézett egy fizetési meghagyást, de mivel rosszul címezte meg, ezért 1 hónap múlva jelezte neki a posta, hogy ez nem jött össze. Na de mért nem a nyomozónak küldözgeted a fizetési meghagyásokat? És még egy kérdés, összegszerűen szerinted mekkora károd keletkezett a 6 óra utáni kirúgás miatt, amit Hahón akarsz behajtani igy?
linziasztal01
(
x77)
Aug 26, 2024 14:21:33
x77)
Ma is mennek kávézni a rendőrök, Stoki?
:) biztos ami biztos írnak egy cetlit, hogy nem vagy Bécsben, megint...
Ajjaj..
:) biztos ami biztos írnak egy cetlit, hogy nem vagy Bécsben, megint...
Ajjaj..
--
Aug 26, 2024 14:23:55
Valójában nagyobb a baj mint azt bárki is gondolná!
Szeptember közepén csapnak fel a hullámok Endrènèl de úgy igazán..
Még jó,hogy van SUP-ja
...
Endre,szerinted van magyar illetőségű Osztrák "hatósági irodista" nincs te így gondolod,tèvedsz!
Csak a fejedben nincs..
Nagy hullámok èrkeznek
Puszi puszi :)
Szeptember közepén csapnak fel a hullámok Endrènèl de úgy igazán..
Még jó,hogy van SUP-ja
...
Endre,szerinted van magyar illetőségű Osztrák "hatósági irodista" nincs te így gondolod,tèvedsz!
Csak a fejedben nincs..
Nagy hullámok èrkeznek
Puszi puszi :)
Aug 26, 2024 14:23:55
NBVNG
(
x1)
Aug 26, 2024 14:27:07
x1)
Amúgy akkor fogok még nagyon röhögni amikor az amúgy is groteszt ábrázatát majd az fogja még kiegészíteni hogy az orbitok megadják magukat és elkezdenek kihullani az alkohol, a hányás és étkezés hiánya miatt. Ráadásul hogy fog majd küzdeni az a paplan szája hogy kitudja mondani helyesen a szavakat a buzi barokk körmondataiban fogak hiányában.
Balázs Padre
(
x13)
Aug 26, 2024 14:27:44
x13)
Levelezgetün a kollégákkal stocki???
Leveleket küldjed inkább a NYÁRI MIKULÁSNAK GIPSYFÖLDÉRE.
CIM: PLOESTI FUK TUC MÁMMÁ STREET 666 rumányijja.
Leveleket küldjed inkább a NYÁRI MIKULÁSNAK GIPSYFÖLDÉRE.
CIM: PLOESTI FUK TUC MÁMMÁ STREET 666 rumányijja.
Bubuka
(
x13)
Aug 26, 2024 14:28:11
x13)
A gyomorrákocska meg csak nő és nő.
Ahogyan azt a trollok évekkel ezelőtt megírták neki.
Ahogyan azt a trollok évekkel ezelőtt megírták neki.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 26, 2024 14:31:14
x21)
Ti milyen jogalapon küldtél fizetési meghagyhást Hahónak? Elmentek otthonról? XD
Nemcigány Márk, Dőrpapa és a devizás haver kedveli ezt.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Angelina Proli
Aug 26, 2024 14:31:22
Krokesz zsidó, Kauffmanról magyarított. Körül van metélve, ezt több 2006-os bajtársa is megerősítette a tanszék felé.
Ahhh, ezért is imádom a sodiverzumot, Kaufmann annak idején nekem nem hogy teli szájjal zsiráfozott (ezt a mai napig szereti persze) de rendesen nácult is. Jó ideje már egy totál lepusztult, büdös hajléktalanként látom csak a belvárosban ténferegni.
Aug 26, 2024 14:31:22
-
Aug 26, 2024 14:32:09
A telefonodat hagyd bekapcsolva mostantól, mert indul a jogászkodós évad stokikám! Meglátjuk hány ügyvédet tudsz megreggelizni, bár ahogy láttam mostanában nincs nagy étvágyad. Hát majd leerőltetjük a torkodon őket. :))
Aug 26, 2024 14:32:09
ascites
(
x57)
Aug 26, 2024 14:36:50
x57)
Ti milyen jogalapon küldtél fizetési meghagyhást Hahónak? Elmentek otthonról? XD
Nem hinném, hogy fizetési meghagyás, ahhoz ugyanis be kellett volna fizetnie az illetéket. Mivel a tértiv visszaérkezése 10-12 nap, valamikor a fél segély megérkezésének hetében kellett feladnia. Márpedig a buta paraszt csak csütörtökön jutott pénzhez (addig ment a filléreskedés).
Angelina Proli
Aug 26, 2024 14:40:31
Arról nem beszélve, hogy kizárt, ki tudja tölteni a formanyomtatványt. Azt sem tartom valószínűnek, hogy a közjegyzői irodában leül valaki egy büdös gajléktalannak segíteni kitölteni
Aug 26, 2024 14:40:31
sírógörcs
(
x4)
Aug 26, 2024 14:49:04
x4)
Nyertél Sodi!
Hahó nem vett át egy levelet, amit ki tudja hova adtál fel :D
Ez puskapor?
Hahó nem vett át egy levelet, amit ki tudja hova adtál fel :D
Ez puskapor?
halottpiton
(
x3)
Aug 26, 2024 14:50:56
x3)
Nem véletlen nem jelentesz fenyegetést senkire te féreg...
Ha akarnál sem tudnál elérni semmit.
Na csá
Meló
aki nem hitelképes az nem ember
Na csá
Meló
Bubuka
(
x13)
Aug 26, 2024 14:51:46
x13)
Nem véletlen nem jelentesz fenyegetést senkire te féreg...
Na csá
Meló
Na csá
Meló
Ő saját maga sokkal jobban megégetné magát, ha bárkivel is pimaszkodni merne. Ha még nem így gondolja, majd most megtanulja.
gobesug
(
x30)
Aug 26, 2024 15:02:52
x30)
Tedd meg hétfőn a feljelentést a párkányi billában!
Kendra
(
x2)
Aug 26, 2024 15:06:32
x2)
Stokika ez már az őszi felpörgés?
herr_schwechater
(
x8)
Aug 26, 2024 15:06:48
x8)
Jaj, Hahó, miért nem veszed át a leveleidet?
Azt hiszed, csapdát állítok? xD
"Nem kereste" jelzéssel jön vissza a tértivevény, ejnye.
tehát
-"nem vette át"
-akkor bujkál biztos
nem tudsz te semmilyen csapdát állítani, Hahó pedig kötve hinném, hogy megriadna egy agresszív porszemtől
herr_schwechater
(
x8)
Aug 26, 2024 15:07:48
x8)
Stokika ez már az őszi felpörgés?
halál előtti eufórikus állapot inkább
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2024 15:21:12
x136)
tehát
-"nem vette át"
-akkor bujkál biztos
-"nem vette át"
-akkor bujkál biztos
Milyen feljeletés, tetyó? Aki itt fel van jelentve, az egyedül stoki. 12 ügye van.
Itt valami autilevélről lehet szó, dehát van aki megválogatja, és nem vesz át leveleket pedofil idiótáktól.
SyntaxError
(
x24)
Aug 26, 2024 15:22:45
x24)
Vitézy Dávid kirakott egy káposztát, hogy az, vagy Lézer Jani bírja-e tovább.
Szerintem lassan mi is kirakhatunk egy káposztát, hogy a zöldség, vagy Stoki bírja-e tovább.
Olyan állapotban van a mindig fit és fiatalos, erős, fatászpika.
Szerintem lassan mi is kirakhatunk egy káposztát, hogy a zöldség, vagy Stoki bírja-e tovább.
Olyan állapotban van a mindig fit és fiatalos, erős, fatászpika.
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2024 15:29:21
x136)
Stoki van egy szexre éhes delfin japánban, talán őt elhívatnád nyaralni. 15 és 70 között van.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2024 15:36:34
x11)
Most kaptam meg, hogy nem kereste.
Biztosan jó volt a cím, vén hülye?
Biztosan tudod, hogy kivel próbálsz levelezni postai úton, és kinek pofázol a fórumodon?
Csak kérdezem, te idióta!
Keresetlen keresetek
Aug 26, 2024 15:39:52
Nem kereste? Akkor ez te vagy, Endre, mert már csak a rendőrség, meg a hatóságok keresnek, és a fasz sem kíváncsi rád. Ja, és pénzt sem tudsz már keresni.
Aug 26, 2024 15:39:52
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2024 15:45:55
x136)
Stoki most már matyarászd el a kommenthaveroknak, hogy miért is kellett neked levelet írni! Indítsd a tisztázóst!
Vedd fel valamelyik okádék, foszló gallérú ingedet, állj a bokor elé, és két öklöndezés között meséld el, hogy miért is kell majd neked több ügyben is bíróságon pislognod.
Na paradigmaváltás, csá.
Vedd fel valamelyik okádék, foszló gallérú ingedet, állj a bokor elé, és két öklöndezés között meséld el, hogy miért is kell majd neked több ügyben is bíróságon pislognod.
Na paradigmaváltás, csá.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 26, 2024 15:47:44
x38)
Endre, te kinek írogatsz mindenféle leveleket? Talán kaptál Hahótól egy szerelmes levelet, és arra válaszolsz, vagy mi? Te teljesen el vagy tévedve, Endre! Neked a hatóságok írogatnak, tessék szépen velük levelezni, és nem zaklatni a lakosságot! Hát miféle dolog ez, te idióta? Egy levél, egy csont, Boborján!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
kripli figyelő
(
x12)
Aug 26, 2024 15:49:08
x12)
Aug 26, 2024 15:49:08
Számodra előnyös levelek mindig elkallódnak de a faszerdő küldemények mindig pontosan megérkeznek hozzád.Biztos jó ötlet volt a postásokkal baszakodni? Aug 26, 2024 15:49:08
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 26, 2024 15:49:28
x3)
majd a börtönből levelezz velünk :D azt talán átvesszük
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2024 15:50:17
x136)
Endre, te kinek írogatsz mindenféle leveleket? Talán kaptál Hahótól egy szerelmes levelet, és arra válaszolsz, vagy mi? Te teljesen el vagy tévedve, Endre! Neked a hatóságok írogatnak, tessék szépen velük levelezni, és nem zaklatni a lakosságot! Hát miféle dolog ez, te idióta? Egy levél, egy csont, Boborján!!
Pontosan. Kap egy hatósági/bírósági levelet, és erre mit csinál? Ír egy levelet a felperesnek, benne valami idiotizmussal. Nem érti a világot.
RECSKABUNKER
(
x3)
Aug 26, 2024 15:50:20
x3)
Jaj, Hahó, miért nem veszed át a leveleidet?
Azért az komoly dolog, hogy egy autópajzs-töltő hétvége után csak ennyire futotta tőled. Tedd ki az Excel-t a hétvégéről, ott is minden olyan drága volt, mint a Szigeten, prolikám? :(
keserke
(
x4)
Aug 26, 2024 15:50:26
x4)
Gyagya, a visszafonulás jegyében gyorsan csinálj flokkot az át nem vett levélről!
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 26, 2024 15:52:45
x48)
Na paradigmaváltás, csá.
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2024 15:53:05
x136)
Gyagya, a visszafonulás jegyében gyorsan csinálj flokkot az át nem vett levélről!
Igen pontosan ezt kéne tennie. Idióta höhö-höhö a hahó fél a stokitól, csapdát sejt, a stoki ravasz stoki a stoki. Nagyon élvezném.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2024 15:57:35
x11)
Csatolni fogja, hogy beírta a trollfórumára, senki, ismétlem SENKI nem vette át a levelét.
sörtötbontok
(
x8)
Aug 26, 2024 16:01:40
x8)
Endre Hahóval levelezik.
herr_schwechater
(
x8)
Aug 26, 2024 16:01:46
x8)
hamarosan közeleg annak a videónak a tizedik évfordulója, remélem arra már vagy becsukják vagy megmurdel, de jó lenne egy remake
MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2024 16:02:29
x24)
Endre Hahóval levelezik.
Te allaaaat! Sirok xD
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 26, 2024 16:03:53
x3)
én azért kíváncsi lettem volna, hogy mi van abban a levélben. nem minden nap kap az ember egy színesben nyomtatott, boltozott levelet; és tuti menne a gyerekek által készített zsírkréta rajzok mellé a hűtőre.
Nem vágom a jelszavam
Aug 26, 2024 16:04:34
Csapdakrol hadovalsz,közben meg egy jutka is taktikusabb nálad,hiszen ki tudott baszatni 2 hétre a saját lakasodból ,te idióta barom
Aug 26, 2024 16:04:34
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2024 16:10:23
x11)
Csapdakrol hadovalsz,közben meg egy jutka is taktikusabb nálad,hiszen ki tudott baszatni 2 hétre a saját lakasodból ,te idióta barom
Ha figyeltél, Lyudga német nyelvtudás nélkül jobban tartotta a kapcsolatot a kékekkel, mint hetyetyés Endre, akinek hiába mondta, hogy fordítson.
Beütött pár szót a gugli fordítóba, lehúzta a nadrágját, Endit meg baszták is ki a picsába a linzi luxus albérletből.
-
Aug 26, 2024 16:18:50
Stoki megtalalta a modjat hogy postai uton is tudjon loopolni.
Mert okos stoki a stoki.
Legkozelebb majd gondol a troll postasokra is es elviszi orszagberlettel sajat maga.
Mert okos stoki a stoki.
Legkozelebb majd gondol a troll postasokra is es elviszi orszagberlettel sajat maga.
Aug 26, 2024 16:18:50
ascites
(
x57)
Aug 26, 2024 16:37:12
x57)
Már tényleg annyira elitta az agyát, hogy elhiszi, amit loopol. Ő úgy látja a világot, hogy minden körülötte forog és csak ő dönti el, hogy az események milyen irányba mozduljanak.
Az NPC dobja a küldetést a hivatalos irattal, ő meg nem akar vele foglalkozni, nem akar se fizetni, se bíróságra járni, ezért ír egy bocsánatért esedező-fenyegető magánlevelet, amitől azt várja, hogy a) pusztán a bocsánatkérés miatt lezárja az egész küldetést, b) a címzett kitegye a levelet és emiatt ő viszontperelhessen. Csak hát az NPC-k nem szarul megírt sematikus karakterek, hanem nála jelentősen intelligensebb, a világ dolgaiban vele ellentétben jártas emberek.
Fifikéről nekem mindig a Galaxis útikalauz egyik része jut eszembe:
"További hosszú évezredek teltek el, míg a félelmetes harci hajók – átszelvén a kozmikus ürességet – süvöltve
rázúdultak az első, elibük kerülő bolygóra. Ez történetesen a Föld volt, ahol a méretarányok számításában elkövetett szarvashiba következtében az egyesült csatahajóflottát felnyalta egy arra járó kiskutya. Akik az ok és okozat szövevényes kölcsönhatását tanulmányozzák a világegyetemben azt állítják, hogy minduntalan ilyen dolgok történnek velünk, de nem tehetünk ellenük semmit."
keserke
(
x4)
Aug 26, 2024 16:42:57
x4)
Gyagya te meg értsd már meg, hogy ebben az országban te nem rúgsz labdába! Csinálod magadnak a felesleges papírmunkát, aminek a végén rádrohad a macskaól. És ez még a jobbik eset.
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 26, 2024 16:50:56
x21)
Igazán kivonhatnák mostmár a pedofilt a forgalomból...
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 26, 2024 16:58:02
x5)
már alig birja a pedofil szétfesziti a hetyetye. jutkás faszsagokat közöl ujra meg korházas poenokat az autitörténetébe.
max. fél nap és flokk
max. fél nap és flokk
MegintKezded
(
x6)
Aug 26, 2024 16:58:38
x6)
Igazán kivonhatnák mostmár a pedofilt a forgalomból...
Ásó27
(
x68)
Aug 26, 2024 16:58:53
x68)
Senki sem kíváncsi rád Endre, jelentéktelen vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
noikabatgomb
(
x10)
Aug 26, 2024 17:10:44
x10)
Most anyukadnak mutogatod a forumot bebaszva, hogy
" Jatod! Nyem vette at! Bevajjotta! Itt irja a fojumon! Jatod! Jebukott! "
tenyleg, erre futotta?
Ebben eddig lehetett eljutni.
tenyleg, erre futotta?
mikedp
(
x9)
Aug 26, 2024 17:13:37
x9)
tenyleg, erre futotta?
tenyleg, erre futotta?
Goldával kezet foghatnak , egyikük nagyobb jogász mint a másik.
Darth Tibor
(
x8)
Aug 26, 2024 17:16:29
x8)
Lehet, hogy Golda akarta randira hívni Hahót levélben.
Hahó, lehetnél az új horgász, Hahó!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Hahó, lehetnél az új horgász, Hahó!
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 26, 2024 17:23:45
x5)
Aktív a púpfal, unatkozik a lelkecske
Kiss Farkas Farkas
Tilos Endrének
Aug 26, 2024 17:24:10
Szegedre menni.
Flokkolni.
Levelet írni.
Flokkolni.
Levelet írni.
Aug 26, 2024 17:24:10
keserke
(
x4)
Aug 26, 2024 17:24:49
x4)
Flokk incoming: 3...2...1....
Kiss Endre Farkas
Aug 26, 2024 17:27:22
ez egy pedo
Igen, az vagyok!
Aug 26, 2024 17:27:22
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2024 17:28:44
x136)
Tele vagyok putykapojjal. Csak ezek nem debil csetbeszélgetések, hanem forintosítható jogsértések.
MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2024 17:34:35
x24)
Lett egy kis vicces otletem, de kurvara nem ertek a megvalositashoz, itt viszont egy csomo trollega jartas az ilyesmiben.
Aki raer es aki szerint tenyleg humoros lenne, megtenne, hogy csinal egy gif-et, amiben Thanos, fejet Hahó szora cserelve, csettint egyet, mire a pupos pedofil (kep szabadon valaszthato) elparolog?
Ha barmikor a jovoben neki kezd egy loopolnak, ezzel tovabb lehetne triggerelni :D
P.S.: aki hozzafer az iOS betajahoz, a Safari kapott egy uj funkciot, Hide Distracting Items neven, ami pont olyan effektel vaporizalja el a szobanforgo tartalmat, mint amilyen effetre gondoltam.
Aki raer es aki szerint tenyleg humoros lenne, megtenne, hogy csinal egy gif-et, amiben Thanos, fejet Hahó szora cserelve, csettint egyet, mire a pupos pedofil (kep szabadon valaszthato) elparolog?
Ha barmikor a jovoben neki kezd egy loopolnak, ezzel tovabb lehetne triggerelni :D
P.S.: aki hozzafer az iOS betajahoz, a Safari kapott egy uj funkciot, Hide Distracting Items neven, ami pont olyan effektel vaporizalja el a szobanforgo tartalmat, mint amilyen effetre gondoltam.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 26, 2024 17:34:46
x21)
Mindeközben a Hüllő teljesen megőrült:

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2024 17:35:37
x24)
Aug 26, 2024 17:35:37
tóvám Aug 26, 2024 17:35:37
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2024 17:35:39
x136)
Stoki ugye nem gondoltad amikor egyik pimaszkodást követted el a másik után, hogy közben íródik egy excel, és valaki csak arra vár, hogy fogyjon el a bittner, és akkor basszon oda neked, amikor a legjobban fáj, amikor már nincs mihez nyúlni?
Te amúgy tényleg azt hitted, hogy megúszod?:)))
NBVNG
(
x1)
Aug 26, 2024 17:41:26
x1)
Stoki ugye nem gondoltad amikor egyik pimaszkodást követted el a másik után, hogy közben íródik egy excel, és valaki csak arra vár, hogy fogyjon el a bittner, és akkor basszon oda neked, amikor a legjobban fáj, amikor már nincs mihez nyúlni?
Azt nem értem hogy még he lenne is lehetősége elfeljteni az auti agyának, dehát itt az egész fórum és wikipédia hogy minden áldott nap emlékeztesse rá hányszor faszolt már a hülyeségei miatt. De nem. Állandóan úgyviselkedik mintha valaha is jól járt volna valakivel szemben.
Csicska, vesztes, balek.
Ténfép
(
x5)
Aug 26, 2024 17:43:30
x5)
Endre, én nem hogy nem ismerek olyat, de nem is hallottam olyan emberről, akit 2 szakadt alkoholista csöves kibasz a saját albérletéből. És te hallottál? ;)
Régi szép idők, mi?

(Ugyan letömörítettem a jól ismert jelenetet amennyire csak tudtam, de így is 2 mb felett van, ezért bocs, egyébként igen szép picsaszájharapdálás figyelhető meg.)
Igyunk egy sörtöt, he
Régi szép idők, mi?

(Ugyan letömörítettem a jól ismert jelenetet amennyire csak tudtam, de így is 2 mb felett van, ezért bocs, egyébként igen szép picsaszájharapdálás figyelhető meg.)
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 26, 2024 17:43:42
x3)
Tyodi, a zárkatársaidnak mindenféleképpen loopold, hogy a valóság az űrben lebegő óriásteknős ami minket csak álmodik, és minden más csak szubjektív megközelítés.
Minden O és K
MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2024 17:44:39
x24)
Tyodi, a zárkatársaidnak mindenféleképpen loopold, hogy a valóság az űrben lebegő óriásteknős ami minket csak álmodik, és minden más csak szubjektív megközelítés.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 26, 2024 17:46:50
x3)
MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2024 17:52:41
x24)
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 26, 2024 17:55:23
x23)
Kitudd menni valaki Kőbányára 18:16-ra vagy Zuglóba 18:25-re vagy a Nyugatiba 18:34-re? Múlt héten említette a gyagyás, hogy lesz egy második körös személyes felvételije. Púpfalon 17:16-kor volt egy megosztása. Szolnokról 17:15-kor indult egy vonat a nyugatiba elvileg.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2024 17:57:56
x136)
Írnék neked ha dobnál egy címet.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Aug 26, 2024 17:59:01
x3)
Endi!
Gyerünk, brékelj! Brék, Endi!
Emlékszel?
Amikor a kis pajtásaid legeltettek téged? Füvet kellett enned, mert szivattak a hombár fejed miatt, Endi.
Körbeálltak és úgy röhögtek rajtad ujjal mutogatva ŕad.
Most is ez történik, csak most mi röhögünk rajtad, Endi.
Gyerünk gyagyas, brék!
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Gyerünk, brékelj! Brék, Endi!
Emlékszel?
Amikor a kis pajtásaid legeltettek téged? Füvet kellett enned, mert szivattak a hombár fejed miatt, Endi.
Körbeálltak és úgy röhögtek rajtad ujjal mutogatva ŕad.
Most is ez történik, csak most mi röhögünk rajtad, Endi.
Gyerünk gyagyas, brék!
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2024 18:05:31
x136)
tenyleg, erre futotta?
tenyleg, erre futotta?
Nevetni fogsz, de már hivatkozott ilyesmire az idióta a solarysos ügyben. Azt vallotta, hogy valami infót csak egy valaki tudhatott, tehát az irl személy csak xy lehet, miközben saját maga állította ugyanazon mondaton belül, hogy az adott az infót 3-4 másik ember is tudhatta, és nem gondolt bele, hogy azok is tovább adhatták nyolcszáz másik embernek. Stoki nincs szerencséje ha logikáról és gondolkodásról van szó.
Azokat a logikai levezetéseit szeretem a legjobban, amikor magabiztosan, magát okosnak képzelve kijelenti, hogy más lehetőség kizárt. Ezek a színtiszta idiotizmus megnyilvánulásai.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Aug 26, 2024 18:07:20
x3)
Nehez a mamahoteles segélyes munkanélküli alkoholista csóró elmebetegek élete. Szabadideje végtelen, költeni való pénze meg nincs.
Ásó27
(
x68)
Aug 26, 2024 18:08:58
x68)
Kéne egy új hobbi.
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Aug 26, 2024 18:11:35
Ahhoz kéne fog...
Aug 26, 2024 18:11:35
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2024 18:15:40
x136)
Kitudd menni valaki Kőbányára 18:16-ra vagy Zuglóba 18:25-re vagy a Nyugatiba 18:34-re? Múlt héten említette a gyagyás, hogy lesz egy második körös személyes felvételije. Púpfalon 17:16-kor volt egy megosztása. Szolnokról 17:15-kor indult egy vonat a nyugatiba elvileg.
Igen, szerintem az interjúval van kapcsolatban a legújabb visszavonulás is.
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 26, 2024 18:27:14
x8)
Egy szórakoztató darab. Főzéshez, illetve hosszú utakon nagyon jó kabaré.
Trollok harca
(
x5)
Aug 26, 2024 18:27:48
x5)
Miskolci alvósejt
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 26, 2024 18:35:04
x5)
influenszer?
10 éve nem csinál mást mint a tenyerébe fingik, megszagolja, és berivotrilozva elalszik aztan több órán át közvetíti a mennyezetet.
egy bebaszós liveot se tud csinálni, még annyira se trash influenszer mint a molnar kiki vagy trutymo.
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 26, 2024 18:40:30
x12)
Ki az az Endre bácsi?
púpostulok
(
x2)
Aug 26, 2024 18:42:47
x2)
Ásó27
(
x68)
Aug 26, 2024 18:48:06
x68)
Jenes influenszer, astoki pedig anno meg sem volt nevezve a Tibis cikkekben. :)))))
Mifaaaaaaaaaaaan
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 26, 2024 18:53:06
x5)
Jenes influenszer, astoki pedig anno meg sem volt nevezve a Tibis cikkekben. :)))))
jo igy mondjuk vicces
koszos
(
x11)
Aug 26, 2024 18:53:31
x11)
levelezgetsz fikas ?:DDD nagyon nevetek :DDD
miert nem itt irod le a forumon amit szeretnel ?????
vagy lehet,hogy jogi tanacsot szerettel volna levelben kerni ? vagy pekkujunk ki sorok voltak a levelben ???
nah baszasd azt a flokkot!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
miert nem itt irod le a forumon amit szeretnel ?????
vagy lehet,hogy jogi tanacsot szerettel volna levelben kerni ? vagy pekkujunk ki sorok voltak a levelben ???
nah baszasd azt a flokkot!
40_éves_junior
(
x6)
Aug 26, 2024 18:57:10
x6)
A keciagresszív porszem akcióba lendült, aztán lepattant a postán. Ebben eddig lehetett eljutni.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 26, 2024 18:57:46
x45)
J. Patrik (bűnöző) XDDDDD
Endre, tudunk indulni egy milliárdos sérelem díjért jogi tanácsadó lájval?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Endre, tudunk indulni egy milliárdos sérelem díjért jogi tanácsadó lájval?
NBVNG
(
x1)
Aug 26, 2024 18:58:48
x1)
Endre!
Én megértem hogy visszavonultál de ez a gameplayre is vonatkozik?
Remélem azt nem hagytad abba végleg.
Lesz még VR-ozgatás?
meg kormány szettel autóverseny?
Meg kipróbálod a legújabb játékokat amiket megveszel PSre?
Én megértem hogy visszavonultál de ez a gameplayre is vonatkozik?
Remélem azt nem hagytad abba végleg.
Lesz még VR-ozgatás?
meg kormány szettel autóverseny?
Meg kipróbálod a legújabb játékokat amiket megveszel PSre?
MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2024 19:01:44
x24)
Lol.
Na ebbol Endret megszegyenito loopolast fog csinalni a bunozo krumplifej.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 26, 2024 19:03:46
x38)
Igaza van a trollégának, végre ott van a Mario-kormány, amit anyád őrizgetett Púpszászon, amíg te meg nem érkeztél! Lődd fel a Lego 2K lájvot, csapassad ASODI!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
SyntaxError
(
x24)
Aug 26, 2024 19:04:34
x24)
A script is itt van nálam:
-Na gyerekek... (remegő kézzel sörhörpintés, utána picsaszáj szélén lefolyó maradék) ...nem fogják elhinni mi történt. (Sörös száj polóbatörlése) A Patrik BARÁTOM híres lett...
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 26, 2024 19:05:56
x5)
Fedd fel magad, Origós troll :DD
Kiss Farkas Farkas
SyntaxError
(
x24)
Aug 26, 2024 19:07:02
x24)
Fedd fel magad, Origós troll :DD
A Karmelitás trollnak nem kell felednie magát, csak vége indítsa az ügyeket Sanyi bácsi fifi ellen!
koszos
(
x11)
Aug 26, 2024 19:12:32
x11)
Örebro
(
x17)
Aug 26, 2024 19:16:12
x17)
mi a fasz ertelme van ajånlott leveleket irogatni, åltalad ismeretlen szemelyeknek, ha azt hiszed, hogy ök jobb årat kinålnak a hasznålhatatlan szaraidert, akkor tevedsz. irogassål a Kaufmannnak vagy forizsnak azok megveszik tuti a fosaidat.
NBVNG
(
x1)
Aug 26, 2024 19:43:14
x1)
Amúgy én érteni vélem hogy miért heherészik a magyar péteren a gyagyás.
Gondolj csak bele: 10+ évig yutubozol és mindenki szeme láttára szégyeníted meg magad a legkülönfélébb módokon meg a megvereted magad egy bedrogozott tranyóval és jutyubernek nevezed magad. Erre itt egy politikus aki le se szarná amugy a youtubeot és pár hónap alatt 20x annyian nézik mint téged 10+ év alatt.
Pláne ha még el is égettél rá vagy 3 hitelt. Zavaró lehet.
Gondolj csak bele: 10+ évig yutubozol és mindenki szeme láttára szégyeníted meg magad a legkülönfélébb módokon meg a megvereted magad egy bedrogozott tranyóval és jutyubernek nevezed magad. Erre itt egy politikus aki le se szarná amugy a youtubeot és pár hónap alatt 20x annyian nézik mint téged 10+ év alatt.
Pláne ha még el is égettél rá vagy 3 hitelt. Zavaró lehet.
-
Aug 26, 2024 19:58:54
Kéne egy új hobbi.
Majd a börtönben találnak neki, addig jó ha kicsit megrágja a magány
Aug 26, 2024 19:58:54
kripli figyelő
(
x12)
Aug 26, 2024 20:01:49
x12)
Mostantól a kommenthaverok flokk és komment mellet postai úton is megkapják az aktuális auti loopot.Egyelőre csak ajánlott levél formájában,de ez visszautasítható,ezért tervben van heti szórólap formátum.
Átgörgettél egy kommentet vagy nem néztél meg egy flokkot.Hamarosan postaládádban is megkapod gyagyás által írt aktuális auti hazudozásokat.Nem menekültök az elmebeteg zaklató magyarászataitól.
Átgörgettél egy kommentet vagy nem néztél meg egy flokkot.Hamarosan postaládádban is megkapod gyagyás által írt aktuális auti hazudozásokat.Nem menekültök az elmebeteg zaklató magyarászataitól.
HalfejSodi
Aug 26, 2024 20:02:48
youtu.be/pvIZW-ACdYc?si=F4GcVXW42Uf6UqRD
Konzervvér. 1:49:37 szociopata sírás roham, 55:35 Magány loop. Remélem az utóbbi állapotban vagy most is az ólban;)
Konzervvér. 1:49:37 szociopata sírás roham, 55:35 Magány loop. Remélem az utóbbi állapotban vagy most is az ólban;)
Aug 26, 2024 20:02:48
Eazy
(
x11)
Aug 26, 2024 20:08:54
x11)
Nagyon sokkal tartozol a trolljaidnak Endre, mert évek óta csiszolják a balfaszkodásaidat.
Állandóan újraéled a visszavonulásod kontextusát, és képtelen vagy életedben legalább egyszer hitelesen (höhö) tartani magadat a kimondott szavaidhoz.
Most viszont a kötőjel mafia befogta a pofádat, úgyhogy végül, ha nem is önerőből, de segítséggel sikerült eljutni oda, ahová szerettél volna. Visszavonultál.
Köszönd meg szépen.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Állandóan újraéled a visszavonulásod kontextusát, és képtelen vagy életedben legalább egyszer hitelesen (höhö) tartani magadat a kimondott szavaidhoz.
Most viszont a kötőjel mafia befogta a pofádat, úgyhogy végül, ha nem is önerőből, de segítséggel sikerült eljutni oda, ahová szerettél volna. Visszavonultál.
Köszönd meg szépen.
73 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™