A legviccesebb, hogy ők a fizu utáni héten bedobálják az összes felesleges garasaikat (esetleg az anyjuk 13. havi nyugdíját, mert a múltkor pont akkor volt nagy ajcsi-majcsi szórás), a gyagyás meg, aki azt hazudozza nekik, hogy csóró, veszi majd a drága telefont az euróban kapott fizetéséből és röhög az adományozóin, hogy nekik be kell menniük a gyárba.
Pont hogy akkor van műsor, amikor van pia is, mert olyankor felbátorodik és megmutatkozik a valódi énje. Az pedig, hogy elkezdett töményezni csak jobban rászoktatja az alkoholra és egyre inkább romlik majd az egészsége.
Az egészségromlás szerintem is egy fontos szempont, de:
-Alapvető, hogy az a jó, ha a korcs kussol és nem szennyezi a netet. Előbb utóbb minden kiderül, gondolj bele a setup lefoglalásra. Az sem a "műsorból" derült ki, hanem azért kellett flokkot csinálnia, mert kiderült. Ezen kívül fizikai fájdalmat okoz neki ha nem mutogathatja, produkálhatja magát.
-Összehasonlítva a korábbi vodkás, vadul cigányozós estéivel megfigyelhető, hogy sokkal jobban "tudatosul" benne milyen hatással van rá a vodka. Mostanában vizezi, kortyolgatja csak nagy néha, igaz már reggeltől.
Inkább valami szintetikus szarra kellene rászoktatni... :)
Ennek több jelentősége van, mint amit tulajdonítasz neki. Hiába kevergeti, az a helyzet, hogy most már a nap folyamán szüksége van erre IS.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Az kimaradt hogy ott vannak a felolvastatos retardok. Többször is látam hogy a retard bedob 15-20 rózsát, nem nagy pénz, majd utána jön a felolvasás tőle. Viszont nem fogják fel, hogy mikor ök igy cigányoznak, mert egy cigány van bent, akkor nem csak pénzel támogatták (rózsák) de a korcs helyet cigányoznak. Szóval ezzel se a korcsot trollkodják, hanem duplán segítik. Persze a korcs ilyenkor eljátssza, hogy ennek nem örül, csak ugye közbe meg megy a magyarozás, hogy gyözül le magyarok, micsoda véletlen mindig akkor mikor cigány van bent.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Én annak csak örülök, ha ennyire ráharapott a vodkára egy sikeres beetetést követően, csak arra céloztam, hogy amennyiben szüksége van már erre is, akkor nem feltétlenül a legokosabb húzás ezt tálcán nyújtani neki pusztán a "műsor" kedvéért. EasybankosPedo is teljesen jól írta: ha kell neki vegye meg, illetve nem rossz indikátor hogy ezzel/enélkül mennyit sörre költ pl.
Vagy legalább valami mérget: Tipli vodka szeszesital 34,5% 40ml - 300Ft.
Mi lenne veled pedofil? Megvakultan elnel tovabb. Gondolj csak bele!
Hasfelmetszö Trutymó
Valahol azért elég nagy áldás nem látni ezt a jávorszarvas pofát a tükörben.
Nekem az is magas, hogy tudott nyitni számlát; a legtöbb helyen rendszeres jövedelmet kérnek. Tuti, hogy valamit bekamuzott.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
basszam ki a gyomrodat te csúf
Jó reggelt neked is XXD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Influenszer, hahó!
Anyáddal kezdjed.
Még akkor is ha esetleg halott!
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Lajongód fan.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Endre bazdmeg nehéz rányomni a kurva válasz gombra?
Pista te vagy az? XXDDD
Nem érezné, saját magát nem érzi. Tibit nem érezte büdösnek, hahó!
3. Ma sem keresett eleg pénzt ahoz, hogy a holnapi soron es tojason tuljussunk de mar tervezgeti a telefont meg a tobbit... Honap elejen
Legutóbb valamikor november december vagy január környékén amikor lett egy kis pénze (nem tudom talán tiktokból vagy megjött még a segélynek az utolsója) arról pofázott a live-ban hogy az első gondolata az volt hogy megveszi az akkor kijött valamilyen új videó játékot, de koncentrálnia kellet hogy vissza fogja magát és ne költse el a pénzt arra szarra szóval engem arra enged következtetni ez a úgynevezett impulzus vásárlás (bár már jó ideje hajtogatja ezt a telefon vásárlós dolgot csak mindíg más pénzéből) hogy valóban valahonnan pénz át a házhoz.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Idióta vén zugügyvéd kurva. Nem elég hogy ingyen lakik nála, rezsit se fizet a korcs, csak ügyeket intéz neki. De azért telefont azt intéz neki. Hogy szakadna rájuk a putri.
Kár volt. A börtönbe úgysem viheti be. Felesleges befektetés volt. Ez is.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Így van, minél jobban növekszik az "adósságspirál", annál jobb. A telefon pedig különösen jó ötlet, mert a telefontársaságok mihamar átadják a tartozások ügyét a végrehajtónak. Mondjuk, az már más dolog, hogy a Gyagyáson semmit nem tudnak behajtani, mert összes vagyona néhány húgyfoltos melegítőnadrág, és 350 db HDMI kábel.
Minden egy folyamat....

Megoldhatja előfizetés nélkül is: "kihozat" egy kártyafüggetlen készüléket részletre, korlátlan netet pedig feltöltőkártyára is rendelhet. Mivel inkább netezik, hangüzeneteket küldözget, így a telefonálás része nem fontos neki.
Részletre csak meglévő vagy új előfizetéssel, valamilyen számlacsomagban adnak készüléket a szolgáltatók. Esetleg a telekomos Golda nevén meglévő internet előfizetés mellé tudnak valami szart kérni.
Helikopter Endre.
Mindenki más a hülye, aki nem szójátékba és rejtvényekben írja le a kódját.

MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Független készüléket (tudom, mostanság már a szolgáltatók is azt árulnak leginkább) bárhol vehet részletre (áruhitel). Előfizetést nem kell kötnie.
Golda nem tiktok gépet akar neki venni hanem telefont. Ahhoz szükséges egy szolgáltatás is, hogy elérje a munkáltatója meg a bíróság. Plusz sokkal egyszerűbb a telekomnál hozzá csapnia a meglévő szolgáltatásaihoz egy sajomit. Golda nem fog áruhitelt felvenni a fiának, a telekomos elofizu még talán megugorható nála.
A Kovács Adél akivel az ősember beszél a képen, az nem a tibi álneve? Mert ha igen, akkor az mit ugrál a korcs szaros 6900 forintja miatt az ősembernek?
Ehhez viszont nem kell előfizetés: bármelyik boltban (Media Markt, Euronics, Alza, stb.) vesz részletre egy készüléket (ha Golda nevére, akkor kénytelen beérnie valami olcsóbbal), a telefonba kap egy feltöltő kártyát, aztán arra vehet korlátlan netet. Előfizetést Golda biztosan nem köt neki, mert ha nem valami korlátlan csomagot választ (net,telefon,sms), akkor szép telefonszámlát gyárthat.
Állatorvos mondjuk jobb választás lenne ehhez, mert ő rögtön be is vizsgálja a kullancsot, hogy nem terjeszt-e valamit. De mivel Endréről és Goldáról beszélünk, ezért ez természetesen nem történik meg.
Üzenem a kullancsnak, hogy a Gyagyás hasán lévő kenguruzsebben észrevétlenül ellakhat. Ráadásul ott az élelmet biztosító vér jelentős alkoholtartalommal érkezik.
Minden egy folyamat....
Igen ez lesz a megoldás. Vezetékes telefon és internet mellet ha kezdeményez csomagváltást és aláír 2 év hűség időt rájuk akkor választhat telefon készüléket részletfizetésel. Utána a korcsnak márcsak a mobil netet kell megoldania vagy maradhat a wifi a macskaólba ahogy most a tabletnél meg korában a iphone-nál is volt. A Vicces már csak az lenne, ha Golda se kapna, mert mondjuk a kora miatt neki már nem lenne 2 éves hűség idős opció és részletfizetés.
Amúgy nekem az jutott eszembe múltkor. hogy hogyan jutott el a bíróságra gps meg mobil net nélkül, hogy nem tudjuk milyen (okos?) telefonja van goldának és van e mobil netje, de ha esetleg mindkettő van, akkor ilyenkor lehet a golda telefonját használja? Esetleg ha tudjuk hogy nincs Púpszászon a korcs, mint multkor a biróságnál akkor meglehetne csöregetni Goldát, hogy felveszi e vagy ö veszi e fel? Bár ha lesz új telefon a korcsnak, akkor mindegy lesz.
Az a tibi valóban.
Eddig is mondta a korcs hogy beszélnek , annak pedig a herélt részéről egyetlen oka van : a korcs valamit gányol, és pénzt lát benne a komlói transzvesztika.
KURVArangy
Azért az kurva vicces lehetett, amikor a pedró ügyben az eljárás megszűntetését kérte, mondván "szerinte a gyanú alaptalana". A kedves nyomozók meg mondták, hogy szerintük meg nem.
" A börtön az börtön :D "
Ez biztos nem dolgozik.
Felszopók tartják el és pénzelik. Biztos vagyok benne telefont is ők intézik neki.
Goldának is egy buta telefonja van. Egyébként én is átrágtam ezt a kérdést, de viszonylag könnyű dolga volt. M2 -re száll a keletinél amit ismer, a Széll Kálmánon pedig felszáll a 22/222/22A buszok egyikére, 30 perc alatt eljutott a bíróság elé, ott rakja ki a busz. Bíróság nevű a megálló is annak érdekében, hogy a recskáshoz hasonló lepusztult félszerzetek is eljussanak a megfelelő helyre.
Nem figyeltél idáig? Soha, sehol sem végzett programozói munkát. Erre veszik fel, aztán ameddig csak lehet húzza az időt dokumentáció olvasgatással, meg egyszerű dolgokat esetleg megcsináltat AI-al. Ezen felül még egy cégnek sem tett le semmit az asztalra.
Én inkább azért hajlok a nincs melóra most már, mert:
- Hétvégén se lájvozik napközben. Szerintem csak szét van borulva a bioritmusa, hajnalig stresszel meg netflixezik, és délután 5kor kel. Aztán meg "készülődik" 3 órát, és benyomja a lájvot
- A vodka küldés megmagyarázza honnan van piája
- Golda telefonja megmagyarázza miért van számlája
Az egyedüli kérdőjel, hogy miért nem koldul jobban Tiktokon, de lehet Laumó hintáztatja valami illegális cuccal.
Nekem még az volt kurva érdekes, hogy soha nem beszélt Laumónak a melóról? Mert akkor már ki lenne leakelve. Endre nem bírná magában tartani, hogy ne loopoljon valamit arról, hogy milyen hülye a főnök, mert elmebetegséget kell csinálnia.
Ez még a K&H számlája ha jól emlékszem, nem az OTP-s. Azt utána csináltatta, javítsatok ki ha tévedek.
Az elmúlt hetekben már többször is szóba került már ez a név. Elvileg a lamantin másik fiókja, ahonnan szopatja a pedofilt.
Amikor spamelték neki chatben a lamantin nevét, akkor az elmebeteg görbült picsaszájjal elismerte, hogy valóban ő állhat a fiók mögött.
Mirror: https://www.youtube.com/@magyartiktokmirror_2
De aztán a gyagyás másnap mondta, hogy megbizonyosodott róla, hogy mégsem a lamantin regje. De ez volt az a trashlégy, amelyik 40 ezerért ígért a pedofilnak egy budapesti szobát.
Az az újszászi gozsdu negyed
linziasztal01
(
x72)
Apr 05, 2025 00:50:20
x72)
Az összes ajcsi-majcsizós felszopó is olyan idióta, mint Endre. Semmiből nem tanulnak.
Azért dobnak neki, mert szerintük tök vicces a mhűsor, a beolvasós dedós dologról nem is beszélve, de az már nem jut el az agyukig, ha kedvenc pedofiljuk szokásához híven egy minimális alamizsnához jut, akkor szinte azonnal lelép.
Azért dobnak neki, mert szerintük tök vicces a mhűsor, a beolvasós dedós dologról nem is beszélve, de az már nem jut el az agyukig, ha kedvenc pedofiljuk szokásához híven egy minimális alamizsnához jut, akkor szinte azonnal lelép.
/
Apr 05, 2025 00:51:18
Vége a livenak!
Nyugodalmas jó éjszakát trollégák, te pedofil pedig fordulj fel!
Nyugodalmas jó éjszakát trollégák, te pedofil pedig fordulj fel!
Apr 05, 2025 00:51:18
ascites
(
x56)
Apr 05, 2025 00:54:59
x56)
Az összes ajcsi-majcsizós felszopó is olyan idióta, mint Endre. Semmiből nem tanulnak.
A legviccesebb, hogy ők a fizu utáni héten bedobálják az összes felesleges garasaikat (esetleg az anyjuk 13. havi nyugdíját, mert a múltkor pont akkor volt nagy ajcsi-majcsi szórás), a gyagyás meg, aki azt hazudozza nekik, hogy csóró, veszi majd a drága telefont az euróban kapott fizetéséből és röhög az adományozóin, hogy nekik be kell menniük a gyárba.
+
Apr 05, 2025 00:55:59
Őszintén nem értem minek neki piát küldeni. A korcsnak jelenleg a legnagyobb ellensége az elvonás. Amikor nem jut alkoholhoz, akkor elkezd könyörögni akinek csak tud. Amikor meg kap piát akkor nem őrjöng, nem pofázik ki értékes infókat, csak tovább hergel és loopolja ezredjére is ugyan azt, ami geci unalmas.
És ha nincs műsor az kit érdekel?? Ez a nyomorult szar, úgyis csak nézhetetlen netszemetet képes gyártani már, semmi értékelhetőt.
És ha nincs műsor az kit érdekel?? Ez a nyomorult szar, úgyis csak nézhetetlen netszemetet képes gyártani már, semmi értékelhetőt.
Pont hogy akkor van műsor, amikor van pia is, mert olyankor felbátorodik és megmutatkozik a valódi énje. Az pedig, hogy elkezdett töményezni csak jobban rászoktatja az alkoholra és egyre inkább romlik majd az egészsége.
Apr 05, 2025 00:55:59
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 05, 2025 01:00:45
x21)
Érdekes lesz a jövö hét, mert ha lesz tényleg új telefon és eddig csak a lamantin miatt nem lett akkor az egy erős jel lesz a van meló mellet.
Viszont van itt most még egy érdekes kérdés. Hogyan szedi ki most a tikfos pénzeket? Ugye korrában Golda paypaljára majd számlájára mentek ezek a pénzek, majd jött a lamantin. És akkor most mi a helyzet? Tikfosnál csak paypalra lehet kiutalni pénzt, vagy más is játszik esetleg pl monese vagy k&h számla? Ugye Goldánál is bevolt iktatva a paypal számlája a tikfos és a bankszámla közé.
Egyébként én azt tanácsolnám, hogy értem a vodkás itatást és mi a cél vele. Néha volt is miatta jó műsor, viszont lehet ezen a ponton jó lenne legalább 1 hónapra megvonni tőle. Egyrészt érdekes lenen elvonási szempontból is, másrészt látnánk hogy menyire marad pénze sőre, mennyit tud inni nélküle. Mivel talán a vodka jobban, hosszaban kiüti igy sörböl se kell neki annyi. Szóval ha nincs ajándék vodka akkor több sört kell emiatt is vennie.
Viszont van itt most még egy érdekes kérdés. Hogyan szedi ki most a tikfos pénzeket? Ugye korrában Golda paypaljára majd számlájára mentek ezek a pénzek, majd jött a lamantin. És akkor most mi a helyzet? Tikfosnál csak paypalra lehet kiutalni pénzt, vagy más is játszik esetleg pl monese vagy k&h számla? Ugye Goldánál is bevolt iktatva a paypal számlája a tikfos és a bankszámla közé.
Egyébként én azt tanácsolnám, hogy értem a vodkás itatást és mi a cél vele. Néha volt is miatta jó műsor, viszont lehet ezen a ponton jó lenne legalább 1 hónapra megvonni tőle. Egyrészt érdekes lenen elvonási szempontból is, másrészt látnánk hogy menyire marad pénze sőre, mennyit tud inni nélküle. Mivel talán a vodka jobban, hosszaban kiüti igy sörböl se kell neki annyi. Szóval ha nincs ajándék vodka akkor több sört kell emiatt is vennie.
linziasztal01
(
x72)
Apr 05, 2025 01:02:59
x72)
Az egészségromlás szerintem is egy fontos szempont, de:
-Alapvető, hogy az a jó, ha a korcs kussol és nem szennyezi a netet. Előbb utóbb minden kiderül, gondolj bele a setup lefoglalásra. Az sem a "műsorból" derült ki, hanem azért kellett flokkot csinálnia, mert kiderült. Ezen kívül fizikai fájdalmat okoz neki ha nem mutogathatja, produkálhatja magát.
-Összehasonlítva a korábbi vodkás, vadul cigányozós estéivel megfigyelhető, hogy sokkal jobban "tudatosul" benne milyen hatással van rá a vodka. Mostanában vizezi, kortyolgatja csak nagy néha, igaz már reggeltől.
Inkább valami szintetikus szarra kellene rászoktatni... :)
Semper Snecifisz
(
x1)
Apr 05, 2025 01:06:27
x1)
Mostanában vizezi, kortyolgatja csak nagy néha, igaz már reggeltől.
Ennek több jelentősége van, mint amit tulajdonítasz neki. Hiába kevergeti, az a helyzet, hogy most már a nap folyamán szüksége van erre IS.
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 05, 2025 01:12:18
x21)
Az kimaradt hogy ott vannak a felolvastatos retardok. Többször is látam hogy a retard bedob 15-20 rózsát, nem nagy pénz, majd utána jön a felolvasás tőle. Viszont nem fogják fel, hogy mikor ök igy cigányoznak, mert egy cigány van bent, akkor nem csak pénzel támogatták (rózsák) de a korcs helyet cigányoznak. Szóval ezzel se a korcsot trollkodják, hanem duplán segítik. Persze a korcs ilyenkor eljátssza, hogy ennek nem örül, csak ugye közbe meg megy a magyarozás, hogy gyözül le magyarok, micsoda véletlen mindig akkor mikor cigány van bent.
linziasztal01
(
x72)
Apr 05, 2025 01:14:17
x72)
Én annak csak örülök, ha ennyire ráharapott a vodkára egy sikeres beetetést követően, csak arra céloztam, hogy amennyiben szüksége van már erre is, akkor nem feltétlenül a legokosabb húzás ezt tálcán nyújtani neki pusztán a "műsor" kedvéért. EasybankosPedo is teljesen jól írta: ha kell neki vegye meg, illetve nem rossz indikátor hogy ezzel/enélkül mennyit sörre költ pl.
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 05, 2025 01:18:40
x38)
Pro tip: ízesített vodkát küldjetek neki, az ilyen majmok úgy isszák mint az üdítőt, és szerencsére pont ugyan annyira ártalmas
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
linziasztal01
(
x72)
Apr 05, 2025 01:23:09
x72)
Pro tip: ízesített vodkát küldjetek neki, az ilyen majmok úgy isszák mint az üdítőt, és szerencsére pont ugyan annyira ártalmas
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 05, 2025 01:46:30
x21)
Múltkor volt itt egy új sodiapus e-mail cim amit a lefoglalás után csinált. Azt letudná ellenőrizni valaki a paypalnál, hogy van e vele számlája a korcsnak? Mert ha van, akkor van egy 3.paypal számlája, amihez talán hozzá van rendelve eme 3 bank egyik számlája. K&H, Raiffeisen,OTP, plusz elvileg van egy monese számlája is amihez van kártyája is talán.Kártya azért fontos annál, mert azt lehet még a lefoglalás elött nyitota,igy az adatok hiányába magához a számlához nem fér hozzá pl online, de a kártya miatt tudja azt is használni.
MaxPayne
(
x22)
Apr 05, 2025 02:05:33
x22)
metilt kellene ennek a parazitanak kuldeni. Nem sokat, csak annyit hogy megvakuljin. Annyi pont eleg is lenne. Mi lenne veled pedofil? Megvakultan elnel tovabb. Gondolj csak bele!
Semper Snecifisz
(
x1)
Apr 05, 2025 02:09:31
x1)
metilt kellene ennek a parazitanak kuldeni. Nem sokat, csak annyit hogy megvakuljin. Annyi pont eleg is lenne.
Valahol azért elég nagy áldás nem látni ezt a jávorszarvas pofát a tükörben.
Pupszaszi lakosok!
Apr 05, 2025 03:07:36
youtu.be/VfCYZ3pks48?si=ty6sJ2TSJUgl291w
Jogotok van tudni, hogy ki lakik a
5052 Újszász Attila utca 4
-ban!!!
Jogotok van tudni, hogy ki lakik a
5052 Újszász Attila utca 4
-ban!!!
Apr 05, 2025 03:07:36
noikabatgomb
(
x10)
Apr 05, 2025 03:19:02
x10)
1. Szoval endre cimere atveszi a vodkat de az idezest nem. Ezen gondolkodjatok el.
2. Az ostoba tapsikolas ellenere meg kepes kimaszni az agybol. Funkcionalis alkoholista sodi a sodi. NE feledjetek el, hogy megallas nelkul hazudik es szemtelenul jatsza a reszeget. Volt olyan, hogy reggel 7-kor a kek Heineken-t szlopalta de ha ezt megemlitetted a kommenthaverok kiszavaztak. Majd o vallotta be, hogy tenyleg igy volt.
3. Ma sem keresett eleg pénzt ahoz, hogy a holnapi soron es tojason tuljussunk de mar tervezgeti a telefont meg a tobbit... Honap elejen
De nyilvan ennek semmi tartalma nincs mert valaki hajnali kettokor betesz ide egy 2 eves fotot ahol valami trash haver setal az utcan.
2. Az ostoba tapsikolas ellenere meg kepes kimaszni az agybol. Funkcionalis alkoholista sodi a sodi. NE feledjetek el, hogy megallas nelkul hazudik es szemtelenul jatsza a reszeget. Volt olyan, hogy reggel 7-kor a kek Heineken-t szlopalta de ha ezt megemlitetted a kommenthaverok kiszavaztak. Majd o vallotta be, hogy tenyleg igy volt.
De nyilvan ennek semmi tartalma nincs mert valaki hajnali kettokor betesz ide egy 2 eves fotot ahol valami trash haver setal az utcan.
halászlé
(
x21)
Apr 05, 2025 06:44:56
x21)
Mennyire gáz előfizetés esetén a KHR lista? Létezhet, hogy sodikának nem hajlandóak odaadni egy nyomorult telekom előfizetést mert még annyira sem tűnik hitelképesnek, hogy megelőlegezzék neki az adott havi telefonszámlát?
Nekem az is magas, hogy tudott nyitni számlát; a legtöbb helyen rendszeres jövedelmet kérnek. Tuti, hogy valamit bekamuzott.
halászlé
(
x21)
Apr 05, 2025 06:45:57
x21)
Ha már a Trollégák itatják endit, nem lehetne úgy csinálni, hogy el kelljen sétálnia a bótba? Retteg kimenni, legalább dolgozzon meg a piáért; ez így túl kényelmes...
Balázs222
halászlé
(
x21)
Apr 05, 2025 06:46:28
x21)
Jó reggelt neked is XXD
kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 05, 2025 07:03:31
x2)
Influenszer, hahó!
Kakaspina
(
x20)
Apr 05, 2025 07:11:05
x20)
basznék
Anyáddal kezdjed.
Még akkor is ha esetleg halott!
-
Apr 05, 2025 07:20:07
Ki kell baszatni a tiktokról.Ezek a felszopók annyira nyáladzanak a élőkért hogy az anyjukat is eladnák érte.Perma facebann és szépen lekopnak.
Apr 05, 2025 07:20:07
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 05, 2025 07:27:10
x35)
Jó reggelt neked is XXD
Lajongód fan.
Poop in the loop
(
x2)
Apr 05, 2025 07:28:59
x2)
Irgumburgum macskaól,
a pedó fasz meglakol.

a pedó fasz meglakol.

kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 05, 2025 07:38:01
x2)
Kérném a dadogós körömfájós bannolását!
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 05, 2025 07:43:42
x21)
Tudjátok mit csodálok, hogy tegnap nem kezdte el elemezni a Toroczkais videót. Ugye ö imádja ezeket elemezni, korábban a vascsatorna, tegnap elött meg a krókó videó volt terítéken. Úgy tűnik fél a Toroczkaiba beleállni.
tigris2
Apr 05, 2025 07:51:01
ezek nem valódi pedofilok a nyomik csak ilyenekkel kemények
Apr 05, 2025 07:51:01
tigris2
Apr 05, 2025 07:57:04
ártatlan emberekre rámondani hogy pedofil és becsicskítani a rohadt náci meg a köcsög feminista kurva fuu de ütném
Apr 05, 2025 07:57:04
kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 05, 2025 07:59:47
x2)
ezek nem valódi pedofilok a nyomik csak ilyenekkel kemények
Endre bazdmeg nehéz rányomni a kurva válasz gombra?
Kakaspina
(
x20)
Apr 05, 2025 08:00:24
x20)
Tavaszi szünet van?
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
halászlé
(
x21)
Apr 05, 2025 08:23:30
x21)
ártatlan emberekre rámondani hogy pedofil és becsicskítani a rohadt náci meg a köcsög feminista kurva fuu de ütném
Pista te vagy az? XXDDD
Skynetsodi
(
x1)
Apr 05, 2025 08:30:45
x1)
Tényleg pedo. Régebben volt az a mondásod, hogy te nem számolod az adósságot, hanem ledolgozod. Ebből a kijelentésből, csak a nem számolod maradt meg. Szerencsére, majd a behajtok számolják és le is dolgozzák.
Nekem se könnyű
Kendra
(
x1)
Apr 05, 2025 08:36:29
x1)
Elkelne ide is egy poloska írtás...
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Apr 05, 2025 08:54:12
x2)
Úgy rajzanak mostanában a retardok, mint amikor valaki megbolygat egy csótányfészket. Apropó rovarok, itt a tavasz, nálunk már röpködnek az első darazsak. Remélem, a macskaólban is aktivizálják magukat hamarosan. A púpszászi spermafrost is intenzívebben fog bűzölögni. Nagypéntek alkalmából valamelyik arrajáró trolléga megkínálhatná az ereszcsatornát hallal, Endre jó keresztény *pr* módjára úgyis imádja a halat.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Apr 05, 2025 09:00:50
x2)
Pészach alkalmából lehet bombázni a putrit természetesen gefilte fischsel is. Talán Golda még örülne is neki, mióta a jászságba alijázott.
NBVNG
(
x1)
Apr 05, 2025 09:08:33
x1)
Iszonyatosan fem bírom magam kúrni ezen a púpos gnómon, ha belegondolok abba hogy amég az én reggelim svédasztalos addig az övé epe, na az egy kicsitmegnyugtat
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Klohek
(
x12)
Apr 05, 2025 09:10:48
x12)
Nem tudom, hogy koser e surströmming, de az lenne a legmegfelelőbb hal, talán elnyomná sneci büdös szagát...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 05, 2025 09:45:43
x2)
Nem tudom, hogy koser e surströmming, de az lenne a legmegfelelőbb hal, talán elnyomná sneci büdös szagát...
Nem érezné, saját magát nem érzi. Tibit nem érezte büdösnek, hahó!
Eazy
(
x10)
Apr 05, 2025 10:01:15
x10)
Eljutottunk idáig.
Gyépés sneci büdösebb a tranyónál, és a rohasztott hal is csak segítene a testszagán.
Hát végem. 🐟
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Gyépés sneci büdösebb a tranyónál, és a rohasztott hal is csak segítene a testszagán.
Hát végem. 🐟
NBVNG
(
x1)
Apr 05, 2025 10:06:43
x1)
Legutóbb valamikor november december vagy január környékén amikor lett egy kis pénze (nem tudom talán tiktokból vagy megjött még a segélynek az utolsója) arról pofázott a live-ban hogy az első gondolata az volt hogy megveszi az akkor kijött valamilyen új videó játékot, de koncentrálnia kellet hogy vissza fogja magát és ne költse el a pénzt arra szarra szóval engem arra enged következtetni ez a úgynevezett impulzus vásárlás (bár már jó ideje hajtogatja ezt a telefon vásárlós dolgot csak mindíg más pénzéből) hogy valóban valahonnan pénz át a házhoz.
Bubuka
(
x11)
Apr 05, 2025 10:27:55
x11)
Mivel beszélted rá goldát, hogy belemenjen a készülék kihozatalára a nevében? Mert a tegnapi elszólásod miatt egyértelművé vált, hogy a te neveden bizony nem lesz telefon előfizetés meg kihozott készülék. Gondolom valami 0ft-os szutyokkal is kiegyezel már, te milliomos vadászbika, igaz? :D
kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 05, 2025 10:31:02
x2)
Mivel beszélted rá goldát, hogy belemenjen a készülék kihozatalára a nevében? Mert a tegnapi elszólásod miatt egyértelművé vált, hogy a te neveden bizony nem lesz telefon előfizetés meg kihozott készülék. Gondolom valami 0ft-os szutyokkal is kiegyezel már, te milliomos vadászbika, igaz? :D
Idióta vén zugügyvéd kurva. Nem elég hogy ingyen lakik nála, rezsit se fizet a korcs, csak ügyeket intéz neki. De azért telefont azt intéz neki. Hogy szakadna rájuk a putri.
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 05, 2025 11:10:30
x8)
Legyen csak telefon. Még egy részlet, amire kénytelen lesz a vénasszonynak pénzt adni.
Heki a traki
Bubuka
(
x11)
Apr 05, 2025 11:17:53
x11)
Endre! Igaz a hír, hogy azért nyitottál OTP számlát, hogy ki tudd magadnak utalgatni a TikTok pénzeket?
SyntaxError
(
x24)
Apr 05, 2025 11:19:28
x24)
Kár volt. A börtönbe úgysem viheti be. Felesleges befektetés volt. Ez is.
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 05, 2025 11:21:59
x1)
Legyen csak telefon. Még egy részlet, amire kénytelen lesz a vénasszonynak pénzt adni.
Így van, minél jobban növekszik az "adósságspirál", annál jobb. A telefon pedig különösen jó ötlet, mert a telefontársaságok mihamar átadják a tartozások ügyét a végrehajtónak. Mondjuk, az már más dolog, hogy a Gyagyáson semmit nem tudnak behajtani, mert összes vagyona néhány húgyfoltos melegítőnadrág, és 350 db HDMI kábel.
-
Apr 05, 2025 11:26:27
Anyád telefonszámával nyitottál számlát, te balek?:D Jenes meg jól behúzott!

[imgsrc=https://i.ibb.co/YB8NpNw7/IMG-3503.jpg]

[imgsrc=https://i.ibb.co/YB8NpNw7/IMG-3503.jpg]
Apr 05, 2025 11:26:27
-
Apr 05, 2025 11:26:54

Apr 05, 2025 11:26:54
linziasztal01
(
x72)
Apr 05, 2025 11:29:37
x72)
"Nem értette mi az az 1-7-ig számsor."
Ez validálja az egészet, klasszik Endre! :D
Hetero Hegesztő
Apr 05, 2025 11:36:02
Megoldhatja előfizetés nélkül is: "kihozat" egy kártyafüggetlen készüléket részletre, korlátlan netet pedig feltöltőkártyára is rendelhet. Mivel inkább netezik, hangüzeneteket küldözget, így a telefonálás része nem fontos neki.
Apr 05, 2025 11:36:02
Bubuka
(
x11)
Apr 05, 2025 11:38:05
x11)
Részletre csak meglévő vagy új előfizetéssel, valamilyen számlacsomagban adnak készüléket a szolgáltatók. Esetleg a telekomos Golda nevén meglévő internet előfizetés mellé tudnak valami szart kérni.
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 05, 2025 11:38:12
x35)
"Nem értette mi az az 1-7-ig számsor."
Helikopter Endre.
Mindenki más a hülye, aki nem szójátékba és rejtvényekben írja le a kódját.

Bubuka
(
x11)
Apr 05, 2025 11:39:33
x11)
Jól látom, még egy entert is rajzoltak neked a papírfecnire gyagyás? Látták, hogy egy hozzá nem értő öreg bácsikának kell elmagyarázni az online bankingot :'DDD
Hetero Hegesztő
Apr 05, 2025 11:39:55
Független készüléket (tudom, mostanság már a szolgáltatók is azt árulnak leginkább) bárhol vehet részletre (áruhitel). Előfizetést nem kell kötnie.
Apr 05, 2025 11:39:55
Bubuka
(
x11)
Apr 05, 2025 11:44:12
x11)
Golda nem tiktok gépet akar neki venni hanem telefont. Ahhoz szükséges egy szolgáltatás is, hogy elérje a munkáltatója meg a bíróság. Plusz sokkal egyszerűbb a telekomnál hozzá csapnia a meglévő szolgáltatásaihoz egy sajomit. Golda nem fog áruhitelt felvenni a fiának, a telekomos elofizu még talán megugorható nála.
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 05, 2025 11:47:40
x21)
Anyád telefonszámával nyitottál számlát, te balek?:D Jenes meg jól behúzott!
A Kovács Adél akivel az ősember beszél a képen, az nem a tibi álneve? Mert ha igen, akkor az mit ugrál a korcs szaros 6900 forintja miatt az ősembernek?
Hetero Hegesztő
Apr 05, 2025 11:48:44
Ahhoz szükséges egy szolgáltatás is, hogy elérje a munkáltatója meg a bíróság.
Ehhez viszont nem kell előfizetés: bármelyik boltban (Media Markt, Euronics, Alza, stb.) vesz részletre egy készüléket (ha Golda nevére, akkor kénytelen beérnie valami olcsóbbal), a telefonba kap egy feltöltő kártyát, aztán arra vehet korlátlan netet. Előfizetést Golda biztosan nem köt neki, mert ha nem valami korlátlan csomagot választ (net,telefon,sms), akkor szép telefonszámlát gyárthat.
Apr 05, 2025 11:48:44
-
Apr 05, 2025 11:51:40
Itt meghallgatható a múltkori keserves bankszámla nyitós próbálkozása. Öröm hallani mennyire szenvedés neki minden ügyintézés :)
streamable.com/f7gjuo
streamable.com/f7gjuo
Apr 05, 2025 11:51:40
-
Apr 05, 2025 11:56:12
Itt arról van szó, hogy Géza elhitette a gyagyással, hogy megtette a feljelentést Pista ellen és már be is idézték. Természetesen 1-2 nap alatt, mert így működik az igazságszolgáltatás ugyebár.
Katonai konvojjal fogják pistát hazaszállítani, már csak az maradt le Geza részéről. Tökéletes bizonyítéka annak, hogy egyiknek sincsen fogalma semmiről...

Katonai konvojjal fogják pistát hazaszállítani, már csak az maradt le Geza részéről. Tökéletes bizonyítéka annak, hogy egyiknek sincsen fogalma semmiről...

Apr 05, 2025 11:56:12
-
Apr 05, 2025 11:58:52
Apr 05, 2025 11:58:52
Hetero Hegesztő
Apr 05, 2025 12:02:55
Pedofil, szedjed ki a kullancsot Bagolykából azonnal, ha még nem tetted meg!
streamable.com/1p2jdp
streamable.com/1p2jdp
Állatorvos mondjuk jobb választás lenne ehhez, mert ő rögtön be is vizsgálja a kullancsot, hogy nem terjeszt-e valamit. De mivel Endréről és Goldáról beszélünk, ezért ez természetesen nem történik meg.
Apr 05, 2025 12:02:55
halottpiton
(
x2)
Apr 05, 2025 12:03:27
x2)
Bagolykát el kell venni!
Komolyan, bazdmeg, csóri az egyetlen ártatlan az Attila u. 4-ben :(
megbasztál egy faszt
Komolyan, bazdmeg, csóri az egyetlen ártatlan az Attila u. 4-ben :(
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 05, 2025 12:05:47
x1)
Pedofil, szedjed ki a kullancsot Bagolykából azonnal, ha még nem tetted meg!
streamable.com/1p2jdp
streamable.com/1p2jdp
Üzenem a kullancsnak, hogy a Gyagyás hasán lévő kenguruzsebben észrevétlenül ellakhat. Ráadásul ott az élelmet biztosító vér jelentős alkoholtartalommal érkezik.
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 05, 2025 12:05:49
x21)
Igen ez lesz a megoldás. Vezetékes telefon és internet mellet ha kezdeményez csomagváltást és aláír 2 év hűség időt rájuk akkor választhat telefon készüléket részletfizetésel. Utána a korcsnak márcsak a mobil netet kell megoldania vagy maradhat a wifi a macskaólba ahogy most a tabletnél meg korában a iphone-nál is volt. A Vicces már csak az lenne, ha Golda se kapna, mert mondjuk a kora miatt neki már nem lenne 2 éves hűség idős opció és részletfizetés.
Amúgy nekem az jutott eszembe múltkor. hogy hogyan jutott el a bíróságra gps meg mobil net nélkül, hogy nem tudjuk milyen (okos?) telefonja van goldának és van e mobil netje, de ha esetleg mindkettő van, akkor ilyenkor lehet a golda telefonját használja? Esetleg ha tudjuk hogy nincs Púpszászon a korcs, mint multkor a biróságnál akkor meglehetne csöregetni Goldát, hogy felveszi e vagy ö veszi e fel? Bár ha lesz új telefon a korcsnak, akkor mindegy lesz.
mikedp
(
x9)
Apr 05, 2025 12:06:22
x9)
Az a tibi valóban.
Eddig is mondta a korcs hogy beszélnek , annak pedig a herélt részéről egyetlen oka van : a korcs valamit gányol, és pénzt lát benne a komlói transzvesztika.
horgász
(
x10)
Apr 05, 2025 12:08:21
x10)
Kár volt. A börtönbe úgysem viheti be.
Azért az kurva vicces lehetett, amikor a pedró ügyben az eljárás megszűntetését kérte, mondván "szerinte a gyanú alaptalana". A kedves nyomozók meg mondták, hogy szerintük meg nem.
-
Apr 05, 2025 12:10:08
Ezt a Bagolyka témát annyira leszarom, hogy elmondani nem tudom. Rühes macska. Ilyet érdemel ez a pedofil.
Apr 05, 2025 12:10:08
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 05, 2025 12:15:34
x8)
Érdemes lenne bedobni a rendőrségnek a tegnapi kiskorúval készült párbajt.
S Endre!!! Ezúton jegyzem meg neked te barom fasz, hogy azért mert a felhasználásiban le van írva hogy 18 év alatti nem lehet fent a tik tok párbaj felületén, az nem jelenti azt, hogy nem is lesz.
Heki a traki
S Endre!!! Ezúton jegyzem meg neked te barom fasz, hogy azért mert a felhasználásiban le van írva hogy 18 év alatti nem lehet fent a tik tok párbaj felületén, az nem jelenti azt, hogy nem is lesz.
tranyókiller
(
x2)
Apr 05, 2025 12:24:07
x2)
Endre, multkor voltam Bagolykaert es vegul csak egy fereghajtast csinaltunk Golda mamaval…pedig ott volt nalam a hordozo…
Nemsokara megyek ujra es talalunk inkabb egy rendes gazdat helyettetek.
Te ne foglalkozz ezzel, Gyongyi neni ugyis beenged barmikor, tudod mint ahogy a rendoroket is.
Achtung!!
Nemsokara megyek ujra es talalunk inkabb egy rendes gazdat helyettetek.
Te ne foglalkozz ezzel, Gyongyi neni ugyis beenged barmikor, tudod mint ahogy a rendoroket is.
-
Apr 05, 2025 12:24:21
Pedofil.
Ki az a Patrik Kovács? Valami felszopód, igaz? :)

Apr 05, 2025 12:24:21
-
Apr 05, 2025 12:26:57
A gyagyás nem tudta megfejteni, hogy 1-től 7-ig a jelszava a netbankjába. Még ehhez is segítséget kellett kérnie. Ilyen szinteken van.

Apr 05, 2025 12:26:57
tranyókiller
(
x2)
Apr 05, 2025 12:28:40
x2)
Vajon mennyi ido mulva lesz tiltva az uj szamla?
Baleg csacsi oreg pedofil! XD
Achtung!!
Baleg csacsi oreg pedofil! XD
Endi Vajna
(
x11)
Apr 05, 2025 12:30:17
x11)
A gyagyás nem tudta megfejteni, hogy 1-től 7-ig a jelszava a netbankjába. Még ehhez is segítséget kellett kérnie. Ilyen szinteken van.
Ez biztos nem dolgozik.
Felszopók tartják el és pénzelik. Biztos vagyok benne telefont is ők intézik neki.
SyntaxError
(
x24)
Apr 05, 2025 12:30:19
x24)
Endre, te leszel a Kiss családban az első nemzethy keresztyén, bécsi illetőségű gémeskútban börtönbe kerülő hajléktalan.
Ez shiker!
Ez shiker!
-
Apr 05, 2025 12:31:11
Endre! Neked semmi jogod mást lehülyézni azok után, hogy egy papírfecnire kellett felírniuk neked az OTP-s ügyintézők, hogy 1-2-3-4-5-6-7 és ENTER gomb, hogy be tudj lépni a netbankodba és aztán ott a bizonyíték, hogy még ezt is elrontod és ehhez is segítségre van szükséged. Patriksz jól behúzott. Megérdemled!

Apr 05, 2025 12:31:11
száj és körömfájás
Apr 05, 2025 12:35:38
Intézek néhány szekrényt a Jenesnek, amiért barátkozik a pedofillal. Ezt nem nézhetem tétlenül.
van doktori minősítésem
Apr 05, 2025 12:35:38
!
Apr 05, 2025 12:37:20
Ugye mostmár elhiszitek, hogy nincs itt semmiféle meló? Aki nem tudja megjegyezni a jelszavát és úgy kell tutujgatni, mint egy értelmi fogyatékost az még WC pucoló sem lehet, nemhogy pjogjamozó.
Apr 05, 2025 12:37:20
Bubuka
(
x11)
Apr 05, 2025 12:37:54
x11)
...Amúgy nekem az jutott eszembe múltkor. hogy hogyan jutott el a bíróságra gps meg mobil net nélkül, hogy nem tudjuk milyen (okos?) telefonja van goldának és van e mobil netje, de ha esetleg mindkettő van, akkor ilyenkor lehet a golda telefonját használja?
Goldának is egy buta telefonja van. Egyébként én is átrágtam ezt a kérdést, de viszonylag könnyű dolga volt. M2 -re száll a keletinél amit ismer, a Széll Kálmánon pedig felszáll a 22/222/22A buszok egyikére, 30 perc alatt eljutott a bíróság elé, ott rakja ki a busz. Bíróság nevű a megálló is annak érdekében, hogy a recskáshoz hasonló lepusztult félszerzetek is eljussanak a megfelelő helyre.
SyntaxError
(
x24)
Apr 05, 2025 12:39:53
x24)
Vége van kicsi! Vége!
Semper Snecifisz
(
x1)
Apr 05, 2025 12:41:21
x1)
Ugye mostmár elhiszitek, hogy nincs itt semmiféle meló? Aki nem tudja megjegyezni a jelszavát és úgy kell tutujgatni, mint egy értelmi fogyatékost az még WC pucoló sem lehet, nemhogy pjogjamozó.
Nem figyeltél idáig? Soha, sehol sem végzett programozói munkát. Erre veszik fel, aztán ameddig csak lehet húzza az időt dokumentáció olvasgatással, meg egyszerű dolgokat esetleg megcsináltat AI-al. Ezen felül még egy cégnek sem tett le semmit az asztalra.
-
Apr 05, 2025 12:45:59
Apr 05, 2025 12:45:59
linziasztal01
(
x72)
Apr 05, 2025 12:47:46
x72)
Ajjaj, Endre, itt valami nagyon szivárog! :))
KicsiNéző
(
x13)
Apr 05, 2025 12:47:55
x13)
Én inkább azért hajlok a nincs melóra most már, mert:
- Hétvégén se lájvozik napközben. Szerintem csak szét van borulva a bioritmusa, hajnalig stresszel meg netflixezik, és délután 5kor kel. Aztán meg "készülődik" 3 órát, és benyomja a lájvot
- A vodka küldés megmagyarázza honnan van piája
- Golda telefonja megmagyarázza miért van számlája
Az egyedüli kérdőjel, hogy miért nem koldul jobban Tiktokon, de lehet Laumó hintáztatja valami illegális cuccal.
Nekem még az volt kurva érdekes, hogy soha nem beszélt Laumónak a melóról? Mert akkor már ki lenne leakelve. Endre nem bírná magában tartani, hogy ne loopoljon valamit arról, hogy milyen hülye a főnök, mert elmebetegséget kell csinálnia.
Bubuka
(
x11)
Apr 05, 2025 12:48:19
x11)
Ez még a K&H számlája ha jól emlékszem, nem az OTP-s. Azt utána csináltatta, javítsatok ki ha tévedek.
Bubuka
(
x11)
Apr 05, 2025 12:59:26
x11)
Gyere Stoki! Miért nem jössz? Talán el sem törjük a lábaidat hazafelé... Talán!

Pikturiensz
(
x5)
Apr 05, 2025 12:59:35
x5)
Pedofil.
Az elmúlt hetekben már többször is szóba került már ez a név. Elvileg a lamantin másik fiókja, ahonnan szopatja a pedofilt.
Amikor spamelték neki chatben a lamantin nevét, akkor az elmebeteg görbült picsaszájjal elismerte, hogy valóban ő állhat a fiók mögött.
Gabonatároló
(
x1)
Apr 05, 2025 13:12:03
x1)
"Vagy tétre, te mocsok?" :D
.
Apr 05, 2025 13:18:52
Legalább te rendben vagy pedofil! Ja, várjunk csak…
Apr 05, 2025 13:18:52
Eazy
(
x10)
Apr 05, 2025 13:32:04
x10)
Mostanában egyre többször látni, hogy savasat büfizik a romlottbelű.
Jajj de sportos, erős, és fiatal asodi!!
Adott a mama zsét a kenguruzsebbe, gyernőtt?
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Jajj de sportos, erős, és fiatal asodi!!
Adott a mama zsét a kenguruzsebbe, gyernőtt?
ascites
(
x56)
Apr 05, 2025 13:36:30
x56)
De aztán a gyagyás másnap mondta, hogy megbizonyosodott róla, hogy mégsem a lamantin regje. De ez volt az a trashlégy, amelyik 40 ezerért ígért a pedofilnak egy budapesti szobát.
Jonciii
(
x7)
Apr 05, 2025 13:52:25
x7)
Az az újszászi gozsdu negyed
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A tömény produkált már jó kis önsorsrontó performanszokat tőle, de akinek ennyi elszórható pénze van, az küldje el egy menhelynek vagy valami.