Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Férfi volt és herélt fasztalanított férfivé alakították.
Esz szerinytyem érthető
Az 1. kivizsgálás egy dolog, biztos lenne pár nagyon szar értéke, de ha többször akar belőle pénzt látni, akkor ahhoz úgy is kéne táplálkozni.
Nem tudom pontosan, hogy megy manapság, de a kanállal benyammogott rántotta meg a napi 6 liter sör oda kurvakevés lesz.
Azokról nem is beszélve, milyen szervi betegségei lehetnek, + fosás + egyebek. Oda bebaszva nem lehet menni, ha összekapná magát, talán arra a pár órára ki tudna józanodni.
A lábköröm méretű agyában talán munkálkodik annyi túlélési öszön, hogy felismerje:
Nem jó ötlet, ha kinyiffantja a macskát!
- az ő kajáját zabálja
- unofficial pénzforrás
- nagyon apró emberséget hoz ki belőle (bár erről megoszlanak a vélemények)
Én azzal nyugtatom magam, hogy egyre szebb az idő, a dízel is könnyebben melegszik, és a cica csak a szabadban lurkolást választja a bűzbarlang helyett.
Jó egészséget Bagolykának, mert ő a legkomolyabb loopfogó. Free Bagolyka!! 🐈
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
+ van két nyomós ok is mellé

Endre a taj és lakcím kártya ott van a jogosítvány mellett a diploma és a keresztlevél alatt a kredencnél?
Meg gondolom ahhoz jozanak is kene neha lenni hogy tudjon plazmat adni.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
sehonnai bitang endre - büdös pedofil vénköcsög
Erre kikötést nem találtam, de valószínű igen. Előtte nagy labort csinálnak és előttem szóló trollega is írta lehet nem csak az alkohol lenne a gond. Vesécske, májacska, gyomrocska.
Na meg oda nem árt a fehérjedús táplálkozás sem, napi 3 szalonnás tojás meg 8-10 shört nem ez a kategória.
Meg a GVS-t Nic.at meg úgy a többi Bécsi céget is. Az egyetlen amit lebuktatott az a belügyminisztériumos meló, de azt is már akkor mikor kibaszták, mert megbukott az átvilágításon a debil.
Azt kell megértenetek akik tranyós évadot akartok, mondván majd úgy lebukik, hogy a tibinek nem érdeke hogy lebukjon, mert abból van neki is akkor pénze. A Tibi nem ezért hasznos, hanem azért, mert anyagilag dönti romba a korcsot.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Mi is. :(
Jól odamondtad nekik, állítólag hétfőn fel is oszlik a párt.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Erről szól a fórum napjainkban. Tisztelet a kivételnek (szolnoki ninja!)
Saját magának csinálja a műsort.
Olyan mint a bori, egy mondatot sem érdemel, szarni bele. :-))
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
hogy a bánatban nem tiltotta le 24 órára automatikusan az első után?
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Ez letelt.
mármint az első szarrá mínuszolt komment után 24 órás pihi
Tóthrockai (ennek a baromarcúnak Tóth az igazi neve) is csak Porks Tolvajkergetőjét másolta le és adott rá új címkét. A különbség csak az, hogy a Mi Tanyánk szatellit párt jellege miatt a Fidesz engedi nekik ezt az influenszeres, websorozatos, Sherlock Holmes LARP-ot egészen addig amíg a Fidesz számára vállalható. Ezek is onnan tudják majd meg, hogy kiestek a kegyből, ha egy akció közben lesittelik őket valami koncepciós perrel megspékelve. Látod Recskás, ha vállalható állapotban lennél és nem lennél olyan amilyen, akkor talán bohóckodhatnál ilyen Cops sorozat magyar koppintásokban és politikai vonalon élhetnéd ki a figyelemkurvaságod.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Elsö hsz-t április 3 02:18:17-kor írta, innen indul a 24 óra és nem onnan mikor megkapja a -13 pontot. Ez pedig április 4 02:18:17 lejárt.
A Mai hsz is elérte már töle a -13 pontot, igy pedig holnap 12:05:44 majd csak írni legközelebb.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Tényleg mókás lenne, csak figyelni kéne, hogy a festékpatron nehogy az a rózsaszín-lila buzifényszín legyen, amivel mindig jobb kedvre deríti magát, mert még a végén megszeretné :D
Olyanból endrének kettő is van!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Mivel támogatod endrét?
Alkohollal, hogy méggyorsabban leépüljön?
Infó-infóval a többi retardról, hátha megint befenyíti pár alsópolcos tiktokkos?
Segítesz neki nyelvet tanulni?...Nem, azt biztos nem...
Segítesz összeszedni az eletét? Na, azt biztos nem...
Tényleg, te mire vered magad?
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Én egy egyetemet alapítottam.
nem tudom hogy Zulu feljebb vitte de azt hiszem világoskék nicknél 4 vagy 5 mínusz kell
Ez úgy történhetett, hogy nem volt senki a fórumon hajnal 2 órakor és le tudott írni 7 kommentet anélkül, hogy valaki minuszolta volna.
Lebuktál rohadt gonosz geci pedofil szar!
Te szarsz mindig a hód ajtaja elé, amibe minden nap belelép és mikor vonyítani kezd, te meg elegánsan ráfogod a trollokra.
Mekkora egy fasszopó buzi vagy te.
" A börtön az börtön :D "
Amikor már unom a hergelését, akkor én is ezt látom, hogy a sok rohadéksága mellett a zsodi bizony egy kurva nagy 0, egy tehetségtelen szar.
Most legutóbb is látod a rusnya pofáját, és elkezdi, hogy "na tyerekek...", és tudod, hogy 15 percen keresztül mondja a buzi hangsúlyával a faszságát. Ki a faszt érdekel? Másrészt, tudod hogy a legutolsó fiteo biztos hogy nem a legutolsó, a tartalom meg egy nagy szar, semmit nem érő súlytalan fos.
Ennyi ez a púpos, ocsmány jelenség, egy torzszülött, okoskodó balfasznak jár a picsaszája mint a kacsa segge, pont.
De a hergelése is kurvaunalmas, én ugyan nem akarom egy ország előtt játszani a picsám hogy hergeléssel milyen jól érvényesülök, de még így is lenne 1-2 ötletem, hogy mivel lehetne feldobni.
De nem, ez kiválasztja az éppen aktuális pedofil elvtársát, vagy éppen a kedvenc nő-/gyerekgyilkosát, és vissza az 1. pontra, süketelni róla fogyatékos stílusban. Semmire nem jó.
Persze ha mondjuk segélycsalási tippekről ugatna, annak már lenne valami nézőközönsége, de a mocskos tranyókinyaló pedofil buzerásn az nem, a mocskos kurva anyjától "ókonzervatív-keresztény" "nevelést" "kapott", budai úrifiú módra. Erről mélyen kussol, de a döglött faszát élőbe leköpni meg leönteni poshadt tejföllel, na az már igen, azt csinálják a minden pert elvesztett joghászpikák.
Igyunk egy sörtöt, he

Ha nem tudsz arabusul, ne beszélj arabusul.
A repcsiiii egy snecológiai szakkifejezés ami arra a végtelenbe tartó idövonalra utal, amit stoki beígért magának, hogy szerezzen egy értéktelen játékszert.
A Speedshopban (szítshop a snecológiában) anno kinézett magának valami játékrepülöt (AR.Drone 2.0) amit 2011.11.20-án tervezett megvenni. Ez azóta a snecológiában a "shiker napja".
Az ok egyértelmü, nem sikerült megvennie a drónt, ahogy azt a snecológusok elöre megjósolták neki.
Ezt a Teknős írta álnéven, előredobott egy kis hintet.
Tényleg endi, Laura új albijában hágy budi van? XXDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jó,jó, de az ujja ott volt? Mert akkor hihető.

Csak egy van de amig Lauja kádba pisil tudná fogni Stoki kezét szarás közben.
Mint a G-robys troll, aki a hűtőt pakolta? Mindig beleköpött mindenbe :D
Még repülőgép eltűnések xdd mikbe vagytok ti ilyenkor.. xd
Sok volt az x-akták nem?
Ugyanitt lifehack a mínusz-öbölben landolt vitézeknek, hogy a vicces/tartalmas/értelmes beidézőst valahogy úgy kell csinálni, mint ahogyan a CafkaMarci csinálta fentebb.
Na ai jogászkodás off / vétel, vége
Teljes értékű fürdőszoba. Hamarosan már itt eszed a wcpapirt Endre! A baglyok nem azok amiknek látszanak. A költöztetők úton vannak.
A Mi Tanyánk egy sandbox lényegében. A Fidesz kiszervezi ide a rázósabb témáit, amit tesztel a társadalmon és ha eléggé kényelmesen bejáratja azt és látja hogy hoz szavazatot és van rá fogadókészség, akkor a saját neve alatt átveszi és törvényt is alkot rá.
Recskás is próbálkozik a saját környezetét másolni, de ennek rendre egyre rosszabb megnyilatkozásai születnek, ami önmaga paródiájává válik. Endy nem tud távlatokban, rendszerekben, analógiákban és kódrendszerekben gondolkodni, így nem is igazán értem, hogy miként tudott elhelyezkedni huzamosabb ideig programozóként bárhol is. Az egész élete egy nagy másolás és hasztalan megfigyelés, mert saját ötlete és koncepciója az nincs. Egy vén PDF diszfunkciós copycat Sodi a Sodi.
A gyagya, és a többi pedró között az a különbség, hogy még asodit naprakész infókkal dokumentálják, addig a többi haláltusázós egy hirtelen fellépő akció közben bukik meg.
Valahol a gyagyás is egy olyan MC Isti kategória, akivel nem foglalkozik senki, legfeljebb csak kiröhögik, nem beszélve a félrelőtt feljelentésekről, vagy a nem túl jól elsült trollkodásokról.
Egyszerűen egy nem kamatozó, jelentéktelen figura akiből már senki nem tud hasznot húzni, mert mint hírértek, és mint politikai alapon akárcsak a közéletben, csak egy haszontalan személy.
De persze ez nem jelenti azt, hogy nem fogunk zsidótáncot járni ha felakasztja egy mozgalom.
Egészen megdöbbentő, hogy erre a kövér, rosszindulató, szociopata kurva Lamantinra még mindig van igény.
Szegény Laukedves az utolsó pillanatig hitt benne, hogy szerelmen alapuló párkapcsolatot létesíthet Endrével... Megtett mindent, de az impotens papó még arra sem volt képes, hogy Budapestre utazzon, és találkozzon a hölggyel, aki epekedik érte...
Nem csoda, hogy Lau új kapcsolatot kezdett, elege lett a hitegetésből, meg az örök holnapból. Ez van, Endre, akkor marad a macskaól.
Látod, Endre, csak föl kellett volna ülni arra az utolsó, 22.30-as vonatra. Tudom, már zárva volt a "natyház", és nem tudtál koldulni Goldától vonatjegyre.
Minden egy folyamat....
Tehát ki a hibás?
Egyértelműen Golda. :)
a kedvencem a dolgozó retard, akinek emiatt már nincs ideje tényfeltárni!!
vérdíj target nr. 1
A podgoricai lezárós után azonnal.
Azóta is zseniális hogy sneci a "féregzsidó" nevű fórumtárs nickjére tükörfordításban "wurmjuden"ként hivatkozott az osztrák rendőröknek
A hangulat jóindulatú és tréfás
Igen, de csak turisztikai jelleggel!
Kiss Farkas Farkas

Ilyenkor jössz rá, hogy van lejjebb.
Én azt nem tudom hova tenni, hogy némi szivatáson felül neki miért érte meg a gyagyával közösködni. :D
Elsore azt hittem, hogy Bagolykanak valaszoltal, a “Még mindig büdös vagy recsi?” kerdesere. Ez kurva jol jott ki! Nagyon nevetek :DD
Hasfelmetszö Trutymó
De legalább olykor Golda nyakonönti hideg vízzel, lenyomja a biztosítékot, beengedi rá a rendőröket és egyéb mókás dolgokat csinál.
Azért mert az nem vérplazma lenne az esetében hanem csak szar lé ami kicsorogna belőle. Hiszen szarból van asodi!
Golda rosszalkodik! :)
Tartalma:
Heherészik, hogy a Lamantin 24 órás megfigyelés alatt áll és részben ezért esze ágában sincs megjelenni ott.
(Elengedte ezt a lelkisegély-szolgálatot és már potenciális "ügyfélként" hivatkozik a srácra a videóból)
Attól tart, ha ő, Tibor, Gammer vagy bárki más megjelenne ott, akkor már azonnal itt lenne a fórumon, illetve, ez csak segít lezárni neki ezt a témát.
Egyébként heherészős kedvében volt kabátban ülve, most szerezhette be az esti söröket. Elmondása szerint hamarosan lesz lájv is.
Akkor a mai live is lamantin loop lesz🥱
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Kés, torok, oszt kész!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Retard felszopó Dunakesziről, lehet Genyamama szeretője.
Szerző:
Kakaspina
(
x20)
Apr 04, 2025 09:55:54
Válasz
(27)
x20)
Válasz
(27)

ThomasAGazmozdony
Apr 04, 2025 10:09:42
Egyébként nem értem miért mondják Kaffka tiborra hogy transz, meg travi.
Itt semmilyen át transzformálás nem volt
Férfi volt, és most is az
Itt semmilyen át transzformálás nem volt
Férfi volt, és most is az
Férfi volt és herélt fasztalanított férfivé alakították.
Esz szerinytyem érthető
Apr 04, 2025 10:09:42
-
Apr 04, 2025 10:18:28
Gondolkodom már egy ideje azon, hogy vajon a világ egyik legkönyebb bevételi forrásával, a plazmaadással miért nem él a pedofil. Meglepö, milyen sok pénzt lehet kapni alkalmanként.
Aztán végre leesett. Mert azt egy teljes kivizsgálás és egy teljes labor elözi meg.
Aztán végre leesett. Mert azt egy teljes kivizsgálás és egy teljes labor elözi meg.
Az 1. kivizsgálás egy dolog, biztos lenne pár nagyon szar értéke, de ha többször akar belőle pénzt látni, akkor ahhoz úgy is kéne táplálkozni.
Nem tudom pontosan, hogy megy manapság, de a kanállal benyammogott rántotta meg a napi 6 liter sör oda kurvakevés lesz.
Azokról nem is beszélve, milyen szervi betegségei lehetnek, + fosás + egyebek. Oda bebaszva nem lehet menni, ha összekapná magát, talán arra a pár órára ki tudna józanodni.
Apr 04, 2025 10:18:28
Eazy
(
x10)
Apr 04, 2025 10:26:11
x10)
Köszi az infót.
A lábköröm méretű agyában talán munkálkodik annyi túlélési öszön, hogy felismerje:
Nem jó ötlet, ha kinyiffantja a macskát!
- az ő kajáját zabálja
- unofficial pénzforrás
- nagyon apró emberséget hoz ki belőle (bár erről megoszlanak a vélemények)
Én azzal nyugtatom magam, hogy egyre szebb az idő, a dízel is könnyebben melegszik, és a cica csak a szabadban lurkolást választja a bűzbarlang helyett.
Jó egészséget Bagolykának, mert ő a legkomolyabb loopfogó. Free Bagolyka!! 🐈
Endi Vajna
(
x11)
Apr 04, 2025 10:46:56
x11)
Gondolkodom már egy ideje azon, hogy vajon a világ egyik legkönyebb bevételi forrásával, a plazmaadással miért nem él a pedofil. Meglepö, milyen sok pénzt lehet kapni alkalmanként.
Aztán végre leesett. Mert azt egy teljes kivizsgálás és egy teljes labor elözi meg. A pedofil korcs meg fosik, hogy milyen fertözö betegségei lehetnek, így inkább nem akar róluk tudomást venni.
Balfasz
Aztán végre leesett. Mert azt egy teljes kivizsgálás és egy teljes labor elözi meg. A pedofil korcs meg fosik, hogy milyen fertözö betegségei lehetnek, így inkább nem akar róluk tudomást venni.
Balfasz
+ van két nyomós ok is mellé

Endre a taj és lakcím kártya ott van a jogosítvány mellett a diploma és a keresztlevél alatt a kredencnél?
Angol Troll
(
x1)
Apr 04, 2025 10:58:33
x1)
+
-
Apr 04, 2025 11:00:07
és lakcím kártya
sehonnai bitang endre - büdös pedofil vénköcsög
Apr 04, 2025 11:00:07
Endi Vajna
(
x11)
Apr 04, 2025 11:03:29
x11)
Erre kikötést nem találtam, de valószínű igen. Előtte nagy labort csinálnak és előttem szóló trollega is írta lehet nem csak az alkohol lenne a gond. Vesécske, májacska, gyomrocska.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Apr 04, 2025 11:03:59
x2)
Showrunnerek egy utolsó Kaffkatranyó évadot még beadhatnának, melócsá hamar kiderülne. Az azért több mint gyanús hogy egész nap kussol mint szar a fűben. Trójai tranyó hamar lebuktatná. És még a vekni is dagasztva lenne. Win-win
halottpiton
(
x2)
Apr 04, 2025 11:06:06
x2)
basszátok meg, a tranyós sztorit én is adnám :)
megbasztál egy faszt
-
Apr 04, 2025 11:10:14
Showrunnerek egy utolsó Kaffkatranyó évadot még beadhatnának, melócsá hamar kiderülne. Az azért több mint gyanús hogy egész nap kussol mint szar a fűben. Trójai tranyó hamar lebuktatná. És még a vekni is dagasztva lenne. Win-win
Annyira hamar mint a solaryst? Apr 04, 2025 11:10:14
banshee
(
x23)
Apr 04, 2025 11:12:59
x23)
Na meg oda nem árt a fehérjedús táplálkozás sem, napi 3 szalonnás tojás meg 8-10 shört nem ez a kategória.
Pikturiensz
(
x5)
Apr 04, 2025 11:25:10
x5)
Tegnapi liveok: gofile.io/d/7lMPml
Mirror: https://www.youtube.com/@magyartiktokmirror_2
Sodragon legendája
(
x2)
Apr 04, 2025 11:40:30
x2)
Azért megnézném azt, hogy Recskás miként lenne jogász, amikor latinul sem tudna megtanulni, miképpen németül és angolul se volt képes legalább egy erős B2 szinten, hogy a spanyolról már ne is beszéljünk. Egy kibaszott szefós antitalentum vagy Recsító, akibe erőn felül kéne pénzt és időt ölni, hogy a született és szerzett fogyatékosságaidat ki lehessen javítani, hogy minimálisan emberi és méltó életet tudjál élni. Egyszerűen túl drága vagy bármilyen szempontból és túl keveset tudnál nyújtani cserébe, ha segítenének rajtad. A legjobb lenne ha most megdöglenél, annyira kibaszottul káros és felesleges vagy Magyarország számára is.
Sodragon legendája
(
x2)
Apr 04, 2025 11:44:28
x2)
Megnézném amúgy a hagyatéki tárgyalást is utánad Recsító. Csak a geci szennyezett és elavult eszközeidet tudnák leltárba venni tárgyi eszközökként, már azt amit még nem foglaltak le tőled.
JohnCramer
(
x1)
Apr 04, 2025 11:59:56
x1)
Tegnap, a youtuben, Toroczkai legújabb pedofilkergetős, Mi Tanyánk videóhoz voltam szíves odakommentálni, 'először volnátok talán szívesek a saját berkeiteken belül körülnézni', kedves Pedókám.
A Mi Hasznák videóban mondjuk volt egy szép jelenet: amikor a pedofil bűnelkövető hódmezővásárhelyi putrijáról leszedték az ajtót, és a főbérlő kilakoltatta.
Én sose voltam szélsőjobber, de ez a megosztás szembe jött velem. Kérdezem én, Goldával nem féltek, hogy egyszer így jártok? És leszedik az ajtót a macskaólról a Betyársereg beavatkozó csoportjának tagjai?
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
A Mi Hasznák videóban mondjuk volt egy szép jelenet: amikor a pedofil bűnelkövető hódmezővásárhelyi putrijáról leszedték az ajtót, és a főbérlő kilakoltatta.
Én sose voltam szélsőjobber, de ez a megosztás szembe jött velem. Kérdezem én, Goldával nem féltek, hogy egyszer így jártok? És leszedik az ajtót a macskaólról a Betyársereg beavatkozó csoportjának tagjai?
száj és körömfájás
Apr 04, 2025 12:05:44
Ezt figyeljétek!!

(van doktori minősítésem)
van doktori minősítésem

Apr 04, 2025 12:05:44
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 04, 2025 12:06:18
x21)
Annyira hamar mint a solaryst?
Meg a GVS-t Nic.at meg úgy a többi Bécsi céget is. Az egyetlen amit lebuktatott az a belügyminisztériumos meló, de azt is már akkor mikor kibaszták, mert megbukott az átvilágításon a debil.
Azt kell megértenetek akik tranyós évadot akartok, mondván majd úgy lebukik, hogy a tibinek nem érdeke hogy lebukjon, mert abból van neki is akkor pénze. A Tibi nem ezért hasznos, hanem azért, mert anyagilag dönti romba a korcsot.
halottpiton
(
x2)
Apr 04, 2025 12:06:40
x2)
kérem a körömfájás végleges tiltását
NSZKSZ
megbasztál egy faszt
NSZKSZ
-
Apr 04, 2025 12:07:14
Nekem az egy régi álmom (sajnos a megvalósításhoz, beismerem egy gyáva geci vagyok :( és nem is tduom, honnan szerezhetném be, ami az akcióhoz kell), hogy épp elöben közvetit a pedofil, amikor valaki egy festékpatront dob be a macskaólba, a pénzek érvénytelenítésére használt festékkel, ami belerobban abba az ocsmány rénszarvas fejébe. Vísítozva nevetnék az egész jeleneten, föleg, amikor felfogja, hogy mi is történt és hogy néz ki körülötte minden.
Ez persze akkor született meg álomként, amikor még Linzben mutogatta, hogy mennyi euro van nála készpénzben.
Bukta volna az összeset, plusz az anyagí kár is öt terhelte volna, ami az albérletben keletkezett volna.
Ez persze akkor született meg álomként, amikor még Linzben mutogatta, hogy mennyi euro van nála készpénzben.
Bukta volna az összeset, plusz az anyagí kár is öt terhelte volna, ami az albérletben keletkezett volna.
Apr 04, 2025 12:07:14
Tehenek
Apr 04, 2025 12:08:59
NSZKSZ
NSZKSZ
Mi is. :(
Apr 04, 2025 12:08:59
Semper Snecifisz
(
x1)
Apr 04, 2025 12:15:23
x1)
-
Apr 04, 2025 12:17:05
Erről szól a fórum napjainkban. Tisztelet a kivételnek (szolnoki ninja!)
Apr 04, 2025 12:17:05
Eazy
(
x10)
Apr 04, 2025 12:17:43
x10)
Saját magának csinálja a műsort.
Olyan mint a bori, egy mondatot sem érdemel, szarni bele. :-))
herr_schwechater
(
x5)
Apr 04, 2025 12:27:56
x5)
NSZKSZ
NSZKSZ
-
Apr 04, 2025 12:30:18
Ez letelt.
Apr 04, 2025 12:30:18
herr_schwechater
(
x5)
Apr 04, 2025 12:31:48
x5)
Ez letelt.
Sodragon legendája
(
x2)
Apr 04, 2025 12:35:45
x2)
Tegnap, a youtuben, Toroczkai legújabb pedofilkergetős, Mi Tanyánk videóhoz voltam szíves odakommentálni, 'először volnátok talán szívesek a saját berkeiteken belül körülnézni', kedves Pedókám.
Tóthrockai (ennek a baromarcúnak Tóth az igazi neve) is csak Porks Tolvajkergetőjét másolta le és adott rá új címkét. A különbség csak az, hogy a Mi Tanyánk szatellit párt jellege miatt a Fidesz engedi nekik ezt az influenszeres, websorozatos, Sherlock Holmes LARP-ot egészen addig amíg a Fidesz számára vállalható. Ezek is onnan tudják majd meg, hogy kiestek a kegyből, ha egy akció közben lesittelik őket valami koncepciós perrel megspékelve. Látod Recskás, ha vállalható állapotban lennél és nem lennél olyan amilyen, akkor talán bohóckodhatnál ilyen Cops sorozat magyar koppintásokban és politikai vonalon élhetnéd ki a figyelemkurvaságod.
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 04, 2025 12:40:07
x21)
Elsö hsz-t április 3 02:18:17-kor írta, innen indul a 24 óra és nem onnan mikor megkapja a -13 pontot. Ez pedig április 4 02:18:17 lejárt.
A Mai hsz is elérte már töle a -13 pontot, igy pedig holnap 12:05:44 majd csak írni legközelebb.
ascites
(
x56)
Apr 04, 2025 12:45:46
x56)
Nekem az egy régi álmom (sajnos a megvalósításhoz, beismerem egy gyáva geci vagyok :( és nem is tduom, honnan szerezhetném be, ami az akcióhoz kell), hogy épp elöben közvetit a pedofil, amikor valaki egy festékpatront dob be a macskaólba, a pénzek érvénytelenítésére használt festékkel, ami belerobban abba az ocsmány rénszarvas fejébe. Vísítozva nevetnék az egész jeleneten, föleg, amikor felfogja, hogy mi is történt és hogy néz ki körülötte minden.
Tényleg mókás lenne, csak figyelni kéne, hogy a festékpatron nehogy az a rózsaszín-lila buzifényszín legyen, amivel mindig jobb kedvre deríti magát, mert még a végén megszeretné :D
egynadrág
(
x2)
Apr 04, 2025 12:45:55
x2)
Ezt figyeljétek!!
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Apr 04, 2025 12:47:33
x3)
Ezt figyeljétek!!
Mivel támogatod endrét?
Alkohollal, hogy méggyorsabban leépüljön?
Infó-infóval a többi retardról, hátha megint befenyíti pár alsópolcos tiktokkos?
Segítesz neki nyelvet tanulni?...Nem, azt biztos nem...
Segítesz összeszedni az eletét? Na, azt biztos nem...
Tényleg, te mire vered magad?
-
Apr 04, 2025 12:48:47
Ha jól tudom, az a szín valami neon-narancssárga, amit nem lehet többé leszedni a papírpénzröl úgy, hogy az ne károsodna. Apr 04, 2025 12:48:47
Sodichu
Apr 04, 2025 12:50:59
Én egy egyetemet alapítottam.
Apr 04, 2025 12:50:59
herr_schwechater
(
x5)
Apr 04, 2025 12:52:59
x5)
nem tudom hogy Zulu feljebb vitte de azt hiszem világoskék nicknél 4 vagy 5 mínusz kell
porks
Apr 04, 2025 12:59:32
Ez úgy történhetett, hogy nem volt senki a fórumon hajnal 2 órakor és le tudott írni 7 kommentet anélkül, hogy valaki minuszolta volna.
Apr 04, 2025 12:59:32
horgász
(
x10)
Apr 04, 2025 12:59:37
x10)
Buta troll, éjszaka anutám házának egész udvara wc, mert akkor ki fatyok zárva a natyhászból.
Éjjel 300 nétyszetméteren ott szarok ahol akarok!
Éjjel 300 nétyszetméteren ott szarok ahol akarok!
Lebuktál rohadt gonosz geci pedofil szar!
Te szarsz mindig a hód ajtaja elé, amibe minden nap belelép és mikor vonyítani kezd, te meg elegánsan ráfogod a trollokra.
Mekkora egy fasszopó buzi vagy te.
rákos nyomorék
Apr 04, 2025 13:07:08
2014 március 8-án tűnt el egy repülőgép az égbolton, amit azóta se találtak meg. Azon a napon érdekes kommenteket írtatok a fórumon, meg szeretném nektek mutatni (lapozni is kell):
forum.sodika.org/index.php?pageNo=2402
Apr 04, 2025 13:07:08
Ténfép
(
x5)
Apr 04, 2025 13:08:09
x5)
Egy kibaszott szefós antitalentum vagy Recsító, akibe erőn felül kéne pénzt és időt ölni, hogy a született és szerzett fogyatékosságaidat ki lehessen javítani, hogy minimálisan emberi és méltó életet tudjál élni. Egyszerűen túl drága vagy bármilyen szempontból és túl keveset tudnál nyújtani cserébe, ha segítenének rajtad. A legjobb lenne ha most megdöglenél, annyira kibaszottul káros és felesleges vagy Magyarország számára is.
Amikor már unom a hergelését, akkor én is ezt látom, hogy a sok rohadéksága mellett a zsodi bizony egy kurva nagy 0, egy tehetségtelen szar.
Most legutóbb is látod a rusnya pofáját, és elkezdi, hogy "na tyerekek...", és tudod, hogy 15 percen keresztül mondja a buzi hangsúlyával a faszságát. Ki a faszt érdekel? Másrészt, tudod hogy a legutolsó fiteo biztos hogy nem a legutolsó, a tartalom meg egy nagy szar, semmit nem érő súlytalan fos.
Ennyi ez a púpos, ocsmány jelenség, egy torzszülött, okoskodó balfasznak jár a picsaszája mint a kacsa segge, pont.
De a hergelése is kurvaunalmas, én ugyan nem akarom egy ország előtt játszani a picsám hogy hergeléssel milyen jól érvényesülök, de még így is lenne 1-2 ötletem, hogy mivel lehetne feldobni.
De nem, ez kiválasztja az éppen aktuális pedofil elvtársát, vagy éppen a kedvenc nő-/gyerekgyilkosát, és vissza az 1. pontra, süketelni róla fogyatékos stílusban. Semmire nem jó.
Persze ha mondjuk segélycsalási tippekről ugatna, annak már lenne valami nézőközönsége, de a mocskos tranyókinyaló pedofil buzerásn az nem, a mocskos kurva anyjától "ókonzervatív-keresztény" "nevelést" "kapott", budai úrifiú módra. Erről mélyen kussol, de a döglött faszát élőbe leköpni meg leönteni poshadt tejföllel, na az már igen, azt csinálják a minden pert elvesztett joghászpikák.
rákos nyomorék
Apr 04, 2025 13:13:01
2014 március 8-án tűnt el egy repülőgép az égbolton, amit azóta se találtak meg. Azon a napon érdekes kommenteket írtatok a fórumon, meg szeretném nektek mutatni (lapozni is kell):

Apr 04, 2025 13:13:01
linziasztal01
(
x72)
Apr 04, 2025 13:24:56
x72)
Zárva a játszótér vagy mivan, he?
Púpp
(
x1)
Apr 04, 2025 13:25:42
x1)
Itt a jóidő, rajzanak a retardok is.
Teljesen természetes.
Púpp a púp hátán
Teljesen természetes.
CafkaMarci
(
x5)
Apr 04, 2025 13:27:58
x5)
Szkodi, te vén pedofil buzi! Meg sem érdemled azt a sok intelligens, tanult és a jövőt megjósolni képes trollt, akik életben tartják a snecológiát. Ez a komment egy 11+ éves komment és már akkor bitpontosan fogalmaztak az utálóid

Erről meg ne is beszéljünk, mert röhögőgörcsöt fog kapni az egész tanszék, ha a balfaszságodra gondol

Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?

Erről meg ne is beszéljünk, mert röhögőgörcsöt fog kapni az egész tanszék, ha a balfaszságodra gondol

Kikmakukk
(
x1)
Apr 04, 2025 13:32:07
x1)
Ha nem tudsz arabusul, ne beszélj arabusul.
A repcsiiii egy snecológiai szakkifejezés ami arra a végtelenbe tartó idövonalra utal, amit stoki beígért magának, hogy szerezzen egy értéktelen játékszert.
A Speedshopban (szítshop a snecológiában) anno kinézett magának valami játékrepülöt (AR.Drone 2.0) amit 2011.11.20-án tervezett megvenni. Ez azóta a snecológiában a "shiker napja".
Az ok egyértelmü, nem sikerült megvennie a drónt, ahogy azt a snecológusok elöre megjósolták neki.
Gabonatároló
(
x1)
Apr 04, 2025 13:33:39
x1)
Szkodi, te vén pedofil buzi! Meg sem érdemled azt a sok intelligens, tanult és a jövőt megjósolni képes trollt...
Ezt a Teknős írta álnéven, előredobott egy kis hintet.
Hahó
(
x130)
Apr 04, 2025 13:34:15
x130)
ez hülye. a "snecigeci arra megy a repcsivel", az arra utalt, hogy a shiker napja után (aka repcsiii vásárlás kudarca, aka klapka aka hol a repcsi, balfasz) snecigeci hergelt egy repcsivel, és azzal szopattuk, hogy bekamerázunk a tanszéki drónnal a recskairoda ablakán.
az egyébként egy nagyon vicces sztori volt, mert snecigeci prof fizetett valakinek a hergelő videóért, hogy egy drón felszáll egy szobában, és a padlón egy tableten a fórum van nyitva. 5 dolcsiba került. ennyi volt az ára elhitetni a pedofillal, hogy vett egy drónt hergelésből.
remélem nem baj, hogy elmondtam ennyi év után a titkot, levi!:)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
az egyébként egy nagyon vicces sztori volt, mert snecigeci prof fizetett valakinek a hergelő videóért, hogy egy drón felszáll egy szobában, és a padlón egy tableten a fórum van nyitva. 5 dolcsiba került. ennyi volt az ára elhitetni a pedofillal, hogy vett egy drónt hergelésből.
vizsgabiztos
Apr 04, 2025 13:38:00
Gyagyás, engem csak egy dolog érdekel... Hány naponta szoktad mosni az ágyneműdet? Mikor mostad utoljára? 40+ évesen képes vagy ennyi igényességre legalább? Tudom a választ, de azért erősíts meg, hogy nem vagy rá képes.
Apr 04, 2025 13:38:00
halászlé
(
x21)
Apr 04, 2025 13:41:55
x21)
Én személy szerint 3 azaz három darab wc-vel rendelkezem. Reggel, délben és este is más wcbe szarok. Budipapír is van bőven, mindig alaposan kitörlöm a seggem. És neked hány wc-d van pedofil?
-
Apr 04, 2025 13:44:04
ez hülye. a "snecigeci arra megy a repcsivel", az arra utalt, hogy a shiker napja után (aka repcsiii vásárlás kudarca, aka klapka aka hol a repcsi, balfasz) snecigeci hergelt egy repcsivel, és azzal szopattuk, hogy bekamerázunk a tanszéki drónnal a recskairoda ablakán.
Jó,jó, de az ujja ott volt? Mert akkor hihető.
Apr 04, 2025 13:44:04
Kötőjel
(
x11)
Apr 04, 2025 13:44:06
x11)
eltűnt egy repcsiiii?? soha nem is volt. mert ilyen shikeres sodi a sodi.
milyen jó is visszatekinteni az elmúlt 10 évre. már akkor is egy ruppótlan balfasz volt a lelkecske, de a mai állapotokhoz képest az akkori a sodi egy milliomos volt. a sodi. a büdös.
vérdíj target nr. 1
milyen jó is visszatekinteni az elmúlt 10 évre. már akkor is egy ruppótlan balfasz volt a lelkecske, de a mai állapotokhoz képest az akkori a sodi egy milliomos volt. a sodi. a büdös.
Zik Hejl
Apr 04, 2025 13:46:03

Apr 04, 2025 13:46:03
-
Apr 04, 2025 13:52:22
egy drón felszáll egy szobában, és a padlón egy tableten a fórum van nyitva. 5 dolcsiba került
Most lebuktattad a speedshoppos trollokat. Apr 04, 2025 13:52:22
Jonciii
(
x7)
Apr 04, 2025 13:56:17
x7)
Most lebuktattad a speedshoppos trollokat.
Mint a G-robys troll, aki a hűtőt pakolta? Mindig beleköpött mindenbe :D
Eazy
(
x10)
Apr 04, 2025 14:02:12
x10)
Még repülőgép eltűnések xdd mikbe vagytok ti ilyenkor.. xd
Sok volt az x-akták nem?
Ugyanitt lifehack a mínusz-öbölben landolt vitézeknek, hogy a vicces/tartalmas/értelmes beidézőst valahogy úgy kell csinálni, mint ahogyan a CafkaMarci csinálta fentebb.
Na ai jogászkodás off / vétel, vége
Sodragon legendája
(
x2)
Apr 04, 2025 14:05:23
x2)
Lehet elcsépelt és Galla Miklós leszek egy pillanatra, de a dolgok eddigi alakulása után megkérdezem ismét:
Endre, készülsz már az ENDre? :D
Endre, készülsz már az ENDre? :D
-
Apr 04, 2025 15:03:14
Teljes értékű fürdőszoba. Hamarosan már itt eszed a wcpapirt Endre! A baglyok nem azok amiknek látszanak. A költöztetők úton vannak.
Apr 04, 2025 15:03:14
Lellytoll dandárszázados
Apr 04, 2025 15:25:48
A mihazánk nagyon foglalkozik most a pedofilokkal.
Milyen kár lenne ha endre is képbe kerülne …
Kaffka endre
Apr 04, 2025 15:25:48
Sodragon legendája
(
x2)
Apr 04, 2025 15:41:52
x2)
A Mi Tanyánk egy sandbox lényegében. A Fidesz kiszervezi ide a rázósabb témáit, amit tesztel a társadalmon és ha eléggé kényelmesen bejáratja azt és látja hogy hoz szavazatot és van rá fogadókészség, akkor a saját neve alatt átveszi és törvényt is alkot rá.
Recskás is próbálkozik a saját környezetét másolni, de ennek rendre egyre rosszabb megnyilatkozásai születnek, ami önmaga paródiájává válik. Endy nem tud távlatokban, rendszerekben, analógiákban és kódrendszerekben gondolkodni, így nem is igazán értem, hogy miként tudott elhelyezkedni huzamosabb ideig programozóként bárhol is. Az egész élete egy nagy másolás és hasztalan megfigyelés, mert saját ötlete és koncepciója az nincs. Egy vén PDF diszfunkciós copycat Sodi a Sodi.
Eazy
(
x10)
Apr 04, 2025 15:42:27
x10)
A gyagya, és a többi pedró között az a különbség, hogy még asodit naprakész infókkal dokumentálják, addig a többi haláltusázós egy hirtelen fellépő akció közben bukik meg.
Valahol a gyagyás is egy olyan MC Isti kategória, akivel nem foglalkozik senki, legfeljebb csak kiröhögik, nem beszélve a félrelőtt feljelentésekről, vagy a nem túl jól elsült trollkodásokról.
Egyszerűen egy nem kamatozó, jelentéktelen figura akiből már senki nem tud hasznot húzni, mert mint hírértek, és mint politikai alapon akárcsak a közéletben, csak egy haszontalan személy.
De persze ez nem jelenti azt, hogy nem fogunk zsidótáncot járni ha felakasztja egy mozgalom.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 04, 2025 15:57:17
x7)
Előkészítő tárgyalás trailer:
részeg sodi: De igen, megbaszta a zsírban úszó bálnát a panzióban!!!
Bíró: Igaz ez?
Jégkorongozó: Nem.
sodi: Akkor honnan tudja mindeki, hogy szőrős a pöcsöd?
Jégkorongozó: Nem szőrös.
sodi: MUTASD MEG!!!
|__o__|
részeg sodi: De igen, megbaszta a zsírban úszó bálnát a panzióban!!!
Bíró: Igaz ez?
Jégkorongozó: Nem.
sodi: Akkor honnan tudja mindeki, hogy szőrős a pöcsöd?
Jégkorongozó: Nem szőrös.
sodi: MUTASD MEG!!!
Moszad HQ
Apr 04, 2025 15:57:32
Te Stokigeci! Figyelj már!
Ki a Lamantin új faszija? Ez lehettél volna te is, vágod? Együtt, KÉZENFOGVA sétálnak ki a luxus lakóingatlanból. Lehet, hogy a srácnak éppen most mennek MacBookot vagy iPhone-t venni! Neked miért nincsen egyik sem? :D
streamable.com/10mhym

Ki a Lamantin új faszija? Ez lehettél volna te is, vágod? Együtt, KÉZENFOGVA sétálnak ki a luxus lakóingatlanból. Lehet, hogy a srácnak éppen most mennek MacBookot vagy iPhone-t venni! Neked miért nincsen egyik sem? :D
streamable.com/10mhym

Apr 04, 2025 15:57:32
daniel83w2
Apr 04, 2025 15:59:17
Mindeközben Molnár F. Árpád továbbra is teszi a dolgát a kúton.

Apr 04, 2025 15:59:17
KicsiNéző
(
x13)
Apr 04, 2025 16:02:56
x13)
streamable.com/10mhym
streamable.com/10mhym
Egészen megdöbbentő, hogy erre a kövér, rosszindulató, szociopata kurva Lamantinra még mindig van igény.
Érdeklődő
(
x6)
Apr 04, 2025 16:04:06
x6)
Szegény Laukedves az utolsó pillanatig hitt benne, hogy szerelmen alapuló párkapcsolatot létesíthet Endrével... Megtett mindent, de az impotens papó még arra sem volt képes, hogy Budapestre utazzon, és találkozzon a hölggyel, aki epekedik érte...
Nem csoda, hogy Lau új kapcsolatot kezdett, elege lett a hitegetésből, meg az örök holnapból. Ez van, Endre, akkor marad a macskaól.
linziasztal01
(
x72)
Apr 04, 2025 16:07:22
x72)
Mondta, hogy indulj meg a "luxusba", de te inkább maradtál az ólban.
Ebben eddig lehetett eljutni, Endre!:)
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 04, 2025 16:11:24
x1)
Mondta, hogy indulj meg a "luxusba", de te inkább maradtál az ólban.
Látod, Endre, csak föl kellett volna ülni arra az utolsó, 22.30-as vonatra. Tudom, már zárva volt a "natyház", és nem tudtál koldulni Goldától vonatjegyre.
linziasztal01
(
x72)
Apr 04, 2025 16:16:10
x72)
Tehát ki a hibás?
Egyértelműen Golda. :)
Bubuka
(
x11)
Apr 04, 2025 16:17:08
x11)
Valakinek lehet odamenni, akár egy gyors fújatásra, akár csak megfigyelésre pedofil buzi!
Az igazán szaftos részleteket TE nem kaphatod meg természetesen. Mindenki tud mindenről, csak te nem.
Ilyen nagyon egyszerű ez. Bizony.
Az igazán szaftos részleteket TE nem kaphatod meg természetesen. Mindenki tud mindenről, csak te nem.
Ilyen nagyon egyszerű ez. Bizony.
Kötőjel
(
x11)
Apr 04, 2025 16:19:37
x11)
Mindeközben Molnár F. Árpád továbbra is teszi a dolgát a kúton.
a kedvencem a dolgozó retard, akinek emiatt már nincs ideje tényfeltárni!!
Kunfcsaft vagyok
Apr 04, 2025 16:36:06
streamable.com/10mhym
streamable.com/10mhym
Apr 04, 2025 16:36:06
linziasztal01
(
x72)
Apr 04, 2025 16:36:28
x72)
Tedd féltékennyé Lamantint, sétálgass anyáddal a marina parton!!
Pikturiensz
(
x5)
Apr 04, 2025 16:37:09
x5)
Garantálható, hogy pár órán belül érkezik a lamantin lezárós flokk
Mirror: https://www.youtube.com/@magyartiktokmirror_2
Gabonatároló
(
x1)
Apr 04, 2025 16:38:55
x1)
Garantálható, hogy pár órán belül érkezik a lamantin lezárós flokk
A podgoricai lezárós után azonnal.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Apr 04, 2025 16:40:58
x4)
Szkodi, te vén pedofil buzi! Meg sem érdemled azt a sok intelligens, tanult és a jövőt megjósolni képes trollt, akik életben tartják a snecológiát. Ez a komment egy 11+ éves komment és már akkor bitpontosan fogalmaztak az utálóid
Azóta is zseniális hogy sneci a "féregzsidó" nevű fórumtárs nickjére tükörfordításban "wurmjuden"ként hivatkozott az osztrák rendőröknek
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Apr 04, 2025 16:41:30
x4)
Sneci lesz Podrogicai mészárlás?
A hangulat jóindulatú és tréfás
Bagolyka
(
x7)
Apr 04, 2025 16:51:22
x7)
Még mindig büdös vagy recsi?
Jutka műbarack
(
x5)
Apr 04, 2025 16:52:08
x5)
Sneci lesz Podrogicai mészárlás?
Trashkukkoló
Apr 04, 2025 16:52:58
Tibor nem transz,tibor az egy eunuch.
Apr 04, 2025 16:52:58
noikabatgomb
(
x10)
Apr 04, 2025 16:55:38
x10)
Endre. Ne nezz ra az etorro accodra! Jobol tetyoo.
Púpszászi lakos
Apr 04, 2025 17:00:51
Sok sikert a pótmagánvádhoz, pdf! Legalább 3 tanú van a tapperolásodra, hogy nem álltál le és hogy csak egy pofont kaptál. Ez pong.
De próbálkozni lehet...
De próbálkozni lehet...
Apr 04, 2025 17:00:51
Hektor a Traktor
(
x8)
Apr 04, 2025 17:05:10
x8)
Most komolyan. Ki az aki nem tudja, hogy addig nem kapcsolat a kapcsolat, amíg nem kap kulcsot. Tehát ha ez nincs meg, akkor a Lamantinnak nincs kapcsolata.
Heki a traki
-
Apr 04, 2025 17:06:10

Apr 04, 2025 17:06:10
Eazy
(
x10)
Apr 04, 2025 17:10:12
x10)
Ilyenkor jössz rá, hogy van lejjebb.
Én azt nem tudom hova tenni, hogy némi szivatáson felül neki miért érte meg a gyagyával közösködni. :D
MaxPayne
(
x22)
Apr 04, 2025 17:13:55
x22)
Elsore azt hittem, hogy Bagolykanak valaszoltal, a “Még mindig büdös vagy recsi?” kerdesere. Ez kurva jol jott ki! Nagyon nevetek :DD
KicsiNéző
(
x13)
Apr 04, 2025 17:15:30
x13)
Amúgy bazdmeg Endre mindig egy undorító féreg voltál, de a linzi lájvokat nagyságrendekkel könyebb visszanézni, mint a mostani Tiktok szemetet.
Ott legalább te loopoltál csak, az occasional Náczi Laci megjelenéssel, de lehetett probeolni téged témákkal amikor kikotyogtál dolgokat.
Volt történés, tudtál menni helyekre, hogy megaláztasd magad.
Most meg 2 éve ülsz bazdmeg a fészerben a mocsokban, és random 50 IQs cigányokkal üvöltözöl esténként.
Ott legalább te loopoltál csak, az occasional Náczi Laci megjelenéssel, de lehetett probeolni téged témákkal amikor kikotyogtál dolgokat.
Most meg 2 éve ülsz bazdmeg a fészerben a mocsokban, és random 50 IQs cigányokkal üvöltözöl esténként.
banshee
(
x23)
Apr 04, 2025 17:56:05
x23)
Amúgy bazdmeg Endre mindig egy undorító féreg voltál, de a linzi lájvokat nagyságrendekkel könyebb visszanézni, mint a mostani Tiktok szemetet.
De legalább olykor Golda nyakonönti hideg vízzel, lenyomja a biztosítékot, beengedi rá a rendőröket és egyéb mókás dolgokat csinál.
válaszolok
Apr 04, 2025 18:04:23
Balfasz
Balfasz
Azért mert az nem vérplazma lenne az esetében hanem csak szar lé ami kicsorogna belőle. Hiszen szarból van asodi!
Apr 04, 2025 18:04:23
linziasztal01
(
x72)
Apr 04, 2025 18:05:36
x72)
Golda rosszalkodik! :)
Szolnoki ninja troll
(
x2)
Apr 04, 2025 18:33:51
x2)
Leszedte a régebbi flokkokat és van egy friss.
Így jött ki a matek.
linziasztal01
(
x72)
Apr 04, 2025 18:39:25
x72)
Leszedte a régebbi flokkokat és van egy friss.
Tartalma:
Heherészik, hogy a Lamantin 24 órás megfigyelés alatt áll és részben ezért esze ágában sincs megjelenni ott.
(Elengedte ezt a lelkisegély-szolgálatot és már potenciális "ügyfélként" hivatkozik a srácra a videóból)
Attól tart, ha ő, Tibor, Gammer vagy bárki más megjelenne ott, akkor már azonnal itt lenne a fórumon, illetve, ez csak segít lezárni neki ezt a témát.
Egyébként heherészős kedvében volt kabátban ülve, most szerezhette be az esti söröket. Elmondása szerint hamarosan lesz lájv is.
NBVNG
(
x1)
Apr 04, 2025 18:40:12
x1)
Te Stokigec8
Akkor a mai live is lamantin loop lesz🥱
halottpiton
(
x2)
Apr 04, 2025 18:42:30
x2)
Pedro live
megbasztál egy faszt
daniel83w2
Apr 04, 2025 18:42:36
pedo live
Apr 04, 2025 18:42:36
linziasztal01
(
x72)
Apr 04, 2025 18:44:09
x72)
Haragban vagy a Lamantinnal, Endre?
Azt hittem nyuszmuszmusz... :)
Azt hittem nyuszmuszmusz... :)
-
Apr 04, 2025 18:47:25
Free for all játékmód indult a retardkonfiban
Apr 04, 2025 18:47:25
Nemzet Krónikása
(
x20)
Apr 04, 2025 18:48:15
x20)
Free for all játékmód indult a retardkonfiban
Kés, torok, oszt kész!
Badoer
(
x1)
Apr 04, 2025 18:49:28
x1)
Endre ezt szereti mikor a vendégek egymással veszekednek. tetszik neki vigyorog
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Előváladék Kukitúró
Apr 04, 2025 18:50:44
Tetszik a műsor a gyagyásnak.
Amúgy ki ez a Zolee gyerek ?
Apr 04, 2025 18:50:44
linziasztal01
(
x72)
Apr 04, 2025 18:51:31
x72)
Tetszik a műsor a gyagyásnak.
Retard felszopó Dunakesziről, lehet Genyamama szeretője.
2 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™