a ludwigfeldei "fürcsi" is megváltozott az endrefélék miatt
A legegyszerűbb laborvizsgálatok fél évbe esetleg egy évbe kerülnek a rendőrségnél, annyira szűkös a kapacitásuk. És tegyük hozzá, a Recskás ügye mégsem a kriminalisztika csúcsa, gondolom a "Majd foglalkozunk vele, ha ráérünk!" kategóriás.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Óriási hogy pont Magyarósi Csabát kezdte el majmolni, aki egy dicsekedő ripacs, akit a háta mögött az egész szakma kiröhögött, már akkor, amikor még csak mezei Apple buzi volt.
Jól választ példaképeket a sodi.
egy fekete pofon amit bekapol, jobbról ütnek, de te balra számítol
nem értem, mi a faszért nem lehet kiülni a zsupi bácsi szépen nyírt marosi dunapartjára és elszívni egy cigit CSÖNDBEN, így még azokat is maga ellen fordítja (aki szerintem a döntő többsége), aki vagy bírta vagy csak nem foglalkozott vele, mert szállította a tartalmakat endrétől és néha még rendesen szórakozotatók is voltak a streamek.
de hát így kapja be az ördög rozsdás faszát, bolond.
Nagyon vicces, hogy sok éve nem iszom alkoholt, de mindig van pár üveggel a hűtőben a vendégek miatt.
A balek meg 1 db sört nem tud venni.
Jól van ez.
Hétvégén nagyot nevettem, amikor a grillen sörrel locsolgattam a fokhagymás császárt.
A sör csak úgy párolgott elfelé a semmibe.
Jó, értelek. De melyikkel, mert az összes ismerősöm ilyen. Mindegy, Tajgi.
Retard nyelven íródott de én meg nem szólalok rajta.
Punszisza a lekjopp!
Ez amúgy azért is vicces, mert jól mutatja, hogy a korcsnak soha nem volt egyetlen önálló ötlete sem.
Rocskai Geri és Sodipapa is vitorlázott, utóbbiról pont azt mesélte, hogy akkor vette észre, hogy elnyelte a pia, amikor már nem magyarázott lelkesen a csomókötésről. Lett egy kis pénze, és máris utánozni akarta a felnőtteket, csak aztán az első lépés is megugorhatatlan volt neki.
Nincs részletezve, lehet a leprásnak leesett a fasza, majd visszanövesztette
Endre egy pedofil!
Igen, már többször voltunk pedofilfórum, 2021-ben egy időben annyit pedofilozott, hogy egy ideig a fórum automatikusan átírta a pedofil szót Addabboyra.
Csak a szokasos pedo tartalom.
Nem védem, de Adda pont azt mondta nem támogatja, hogy visszajöjjön Tiktokra.
A fentiek miatt számomra érdektelen az anyagos és nem tudom komolyan venni, pontosan ezért eddig nem is mondtam semmit, amikor korábban beírták, hogy emleget. Ha van energiám rá és megnézem valamelyik a szafariját, elmondom a fórumon, amit látok és felhívom a figyelmet arra, amikor a korcs hazudik. Ennyi.
Ha lehetne, sokszor lájkolnám. :)
Akkor nem értem a szafarik miértjét.
Kicsit ilyen borsodi házlehúzós “segítek aztán rámírja” érzéssel tölt el a dolog, vagy kurogatni akarja goldát. De hogy kamerákat vesz, meg várvédőset játszik…
Tudja ő is hogy mik vannak az öregasszony számláján de jaj ne bántsuk. Mert golda is szabadulna a fiától…
Hazug kurva az is mint a fia, ha szabadulni akarna akkor nem etetné, nem pénzelné…
Kaffka endre
Nekem is gyanús.
Vajon ha begyanúsítják, be fogja vallani? Szerintem hírzárlat lesz onnantól, vagy legalábbis erre fog törekedni, de aztán ki fog törni belőle, mint a buzidémon.
Amikor itt le lett írva hogy nem feltétlenül hisszük el ezt a részét, onnantól kezdődött ez az egész.
Nekem volt egy ismerősöm akinek hasonló hullámvölgyei voltak, mentálisan nem lehet hosszú ideig ezt bírni. Egyik hónapban mindenki jóbarát, kedves, rendes. Egy hét alatt hirtelen mindenkinek a kurva anyját, dögöljetek meg, visszaéltek a bizalmammal, megbántottak. Végtelen sérelmek emlegetése.
Kicsit ezek az emlékek jöttek elő és felismertem addában is ezt. Ő is szerette a pitypangot mint bajusz, de nem csak ez okozza ezt elő.
Nekem is mint mindenkinek megvan a magam gondja úgyhogy valamennyire meg tudom érteni, de nehéz elviselni ezt.
A "minden egy folyamat" soha nem fog elkopni.
Mar leirtam, hogy az anyagos igazabol egy periodus, egy epizod szereplo. Gyanitom, hogy sokszor az volt csak nem ilyen hangosan.
Amiota ott volt (es masok is ott voltak) azota [confabulalsra felkeszulni, jol mondtam adi?] azota latvanyosan ki Lett takaritva a macskaol, Golda is meg lett nyugtatva. A retard haverok mint a Jenes meg a lancfureszes kussolnak. Geza farmol.
Ekozben a tiktok nepe megfeledkezett endrerol. Most nem akarok valami ostoba szamot ide irni, de alig van nehany dollar a szamlan. Ma mar endre is konyorgore fogta. "Akkor nem lesz!" fenyegette sodi csapatot.
Nyilvan nem esik jol embereknek ha szemelyesen emlegetik oket. Csak ugye itt senki nem "szemelyesen" van emlitve. Zulut megertem. O itt rendet tart.
Visszaterve a " minden egy folyamat logikahoz".
- endre nezettsege zuhant
- a bevetele elhanyagolhato
- semmifele komolyan veheto tamogatas nem latszik
- az anyagos nem szall le rola es ha barmit is akar elerni az az, hogy a gyongyike baestnoje beengedi a hulye fiat nevelni.
Szemelyesen nem latom, hogy a gyagyas eselyei javultak volna. Nem latom, hogy jobb lenne neki. Nem latom, hogy mukodne a strategia. Jelenleg. Felesleges bosszankodni olyan napi torteneseken amik nem valtoztatjak meg az iranyt.
Facebook főoldalon volt valami érdekes?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Annyira benned van az érzés, hogy bekussoltatnád, de nem lehet csak tolja és tolja.
Egy közös van bennük, mindkettővel lebukott már a stoki.
Kár, pedig már vártam.
azért még jöhetek?
Már évek óta ezt loopolja, hogy "megpaszta a Géza hónalját"
Amúgy ez annyira hetero dolog, nem Andi?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Este 9-10 felé. :D
Alkoholos demencia.
Jó-jó de szerintem én több havi törlesztőre vettem Mejszikének a világító buzihengert és azt appal is lehet vezérelni!
Asodinak csakis a legjobb prémium minőséget. Ez az én buzihenger előfizetésem!
Hasfelmetszö Trutymó
A "napra lehet nézni de már nem" szintű saskabarés szellemeskedés, vagy pátyi jokászkodás a további perek elkerülésére, direkt rossz név használatával.
Ez igaz, de minden ilyen megállapításnál röhögve tudom (meg ha kép is van látom) azt, hogy már akkor is olyan ocsmány gnóm sunyi veknije volt mint a szar, félrebaszott ormánnyal, irigy disznószemekkel és fogyatékos picsaszájjal.
Az alapok nem változtak.
Igyunk egy sörtöt, he
Biztos az egykori adatvédelmi biztosra (Péterfalvi Attila) gondolt. :D
Én mindenkitől csak annyit kérdeznék, aki ezt a felszívóboy2209-et még nem ítéli el, hogy arra adjon választ, hogyha addabboy most sértődött meg, akkor miért készített, és azóta is tárol, zsarolási céllal 2024. októberében cloudflare screenshotokat?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Elmebeteg..
Punszisza a lekjopp!
- Katiként hivatkozik rá
- 1993-ban házasodtak össze, az ara szülei nem vettek részt az esküvőn, egy szál bugyival lépett a házasságba
- Kati problémás családból származó fiatal, szép nő volt
- nem beszélt nyelveket, középiskolát végzett
- Kati apja agresszív alkoholista volt
- a Bolgárkertész utcában laktak a 3. emeleten valahol egy háromemeletes bérházban
- volt egy németjuhászuk
- Katinak volt egy öccse, akit az apjuk nem vert, Katit viszont igen. Volt, hogy a családfő Kati orrát is eltörte.
- az ifjú ara kemény dilemmába került a házassága alatt: amíg a krákágyíl havi 20.000 ft-ot keresett, "ő egy napra megkapta ennek a tízszeresét gazdag fickóktól, hogyha elment innen tőlem és ugye másokkal volt"
- valamikor 95-ben Kati elment Kluger Péterrel Ausztriába. Bécsből még jelentkezett, hogy adják be a válópert, de ezután szőrén szálán eltűnt...
- Kati itthon krokkó tudomása szerint elég magas körökkel ápolt kapcsolatot
- krokkó legjobb tudomása szerint ez a bizonyos Kluger Péter a feleségét Bécsből Amerikába vitte és utána annyit tudunk, hogy Kluger úr visszajött, Kati viszont nem
- a család sem tud azóta semmit
- Kati "nem bírt a szegénységben élni, amikor látta, hogy gazdagságban is élhet"
- Kati ezután 5 évig nem adott életjelet magáról, így 2000-ben halottá nyilvánították. Főhősünk családjogi státusz azóta: özvegy.
Ez a történet eleve felettébb gyanús. A vén kecske tanárember volt, igazán érthetetlen, hogy egy luxusprosti minek ment volna hozzá? Akkor sem volt egy adonisz, stricinek alkalmatlan, alvilági befolyása nem volt. Ekkoriban már KMK sem fenyegetett senkit, nem kellett leigazolni hogy legálisan dolgozol.
A havi 20k valós lehet, a KSH szerint 1993 -ban 27k volt a bruttó átlagfizetés ( www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_hosszu/h_qli001.html ). De hogy egy egyszerű prosti ilyen pénzeket keresett volna? 1993 -ban egy átlagos lakás 4,3 misibe került ( www.ksh.hu/statszemle_archive/1997/1997_03/1997_03_220.pdf ), nehezen hihető, hogy az asszonyka havonta megkereste egy lakás árát, laza kúrogatással. Annak idején már Moldova is írt a Bűn az élet című könyvében arról, hogy jól keresnek a prostik, de azért ez messze túlzásnak hangzik. Azok napi tíz menetet toltak le ennél sokkal vékonyabb pénzért.
Ellenben tökéletes a vén geci önfelmentésére. Hát nem is tudom, mi lett Katikával, elvitte egy kuncsaft Amerikába és nem jött haza. Csodálom, hogy a rendőrség annak idején ennek nem ment jobban utána.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
gobesug
(
x30)
Apr 29, 2025 15:47:00
x30)
Ez teljesen így van. Ő az a perverz, akit a nudik megpróbálnak kizárni.
Tavaly vagy tavalyelőtt nagyon panaszkodott, hogy nem engedik be a nagy álomhelyére, a Szeged melletti Sziki nudiba, mert egyedülálló perverz férfiak nem kapnak bebocsátást. Ezért kapacitálta állandóan Tibit és a lamantint is, hogy menjenek vele.
Tavaly vagy tavalyelőtt nagyon panaszkodott, hogy nem engedik be a nagy álomhelyére, a Szeged melletti Sziki nudiba, mert egyedülálló perverz férfiak nem kapnak bebocsátást. Ezért kapacitálta állandóan Tibit és a lamantint is, hogy menjenek vele.
a ludwigfeldei "fürcsi" is megváltozott az endrefélék miatt
Endre priusza
(
x10)
Apr 29, 2025 15:48:07
x10)
Hatalmas egyébként, hogy a retardok szerint az, hogy elvitték a cuccait, de 2 hónapja nincs eredmény, egyértelműen azt jelenti, hogy nincs semmi rajtuk. Az eszükbe sem jut, hogy az informatikus szakértő nem tűkön ülve várja asodi technikai eszközeit, hanem egymás után dolgozza fel a beérkező szarokat.
A legegyszerűbb laborvizsgálatok fél évbe esetleg egy évbe kerülnek a rendőrségnél, annyira szűkös a kapacitásuk. És tegyük hozzá, a Recskás ügye mégsem a kriminalisztika csúcsa, gondolom a "Majd foglalkozunk vele, ha ráérünk!" kategóriás.
hullabacsi
www.youtube.com/watch?v=8V-CPvsrYX4&ab_channel=SoDIVOD-ja
Kis nosztalgia.
Endre éppen azt ecseteli, hogy Hamburgban csupáááán azért nem kezdett el vitorlázni tanulni, mert először úszni kellene megtanulnia és enélkül nem kezdhet bele.
Időbélyeg : 08:10
Kis nosztalgia.
Endre éppen azt ecseteli, hogy Hamburgban csupáááán azért nem kezdett el vitorlázni tanulni, mert először úszni kellene megtanulnia és enélkül nem kezdhet bele.
Időbélyeg : 08:10
Óriási hogy pont Magyarósi Csabát kezdte el majmolni, aki egy dicsekedő ripacs, akit a háta mögött az egész szakma kiröhögött, már akkor, amikor még csak mezei Apple buzi volt.
Jól választ példaképeket a sodi.
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 29, 2025 15:52:26
x4)
ugyanaz megy, mint négy éve. pár napig, pár hétig csinál tartalmat, amin mindenki jót röhög, aztán rátör a paranoia néhány jelentéktelen komment miatt, és elkezd hidegháborúzni
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
gobesug
(
x30)
Apr 29, 2025 15:56:43
x30)
ugyanaz megy, mint négy éve. pár napig, pár hétig csinál tartalmat, amin mindenki jót röhög, aztán rátör a paranoia néhány jelentéktelen komment miatt, és elkezd hidegháborúzni
nem értem, mi a faszért nem lehet kiülni a zsupi bácsi szépen nyírt marosi dunapartjára és elszívni egy cigit CSÖNDBEN, így még azokat is maga ellen fordítja (aki szerintem a döntő többsége), aki vagy bírta vagy csak nem foglalkozott vele, mert szállította a tartalmakat endrétől és néha még rendesen szórakozotatók is voltak a streamek.
de hát így kapja be az ördög rozsdás faszát, bolond.
gobesug
(
x30)
Apr 29, 2025 15:57:21
x30)
mondjuk én ezzel az egésszel pont ennyit akartam max foglalkozni, lezárva.
-
Apr 29, 2025 16:00:27
Nem is kell vitatkozni vele ész érvekkel.Elég folyamatosan az orra alá dörgölni hogy ő már soha nem mehet ilyen helyekre és a macskaólban kell döglenie egész nyáron.Keseredjen meg minden másodperce amit hergeléssel tölt.
Apr 29, 2025 16:00:27
-
Apr 29, 2025 16:04:29
Nem is kell vitatkozni vele ész érvekkel.Elég folyamatosan az orra alá dörgölni hogy ő már soha nem mehet ilyen helyekre és a macskaólban kell döglenie egész nyáron.Keseredjen meg minden másodperce amit hergeléssel tölt.
Nagyon vicces, hogy sok éve nem iszom alkoholt, de mindig van pár üveggel a hűtőben a vendégek miatt.
A balek meg 1 db sört nem tud venni.
Jól van ez.
Hétvégén nagyot nevettem, amikor a grillen sörrel locsolgattam a fokhagymás császárt.
A sör csak úgy párolgott elfelé a semmibe.
Apr 29, 2025 16:04:29
-
Apr 29, 2025 16:11:06
filmes pódkasztot csinálj sódi a segbe baszotal
Apr 29, 2025 16:11:06
Tyodika
Apr 29, 2025 16:27:59
Jó, értelek. De melyikkel, mert az összes ismerősöm ilyen. Mindegy, Tajgi.
Apr 29, 2025 16:27:59
Stoki Excel-táblája
Apr 29, 2025 16:30:47
hopp, láttátok a tikotk flokkot a nudista oldalak bemutatásával, ami törlésre is került kb azonnal?
miau miau miau
Apr 29, 2025 16:30:47
Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 29, 2025 16:35:07
x17)
Retard nyelven íródott de én meg nem szólalok rajta.
ascites
(
x56)
Apr 29, 2025 16:36:44
x56)
Így a műsorszünetben annyit fűznék az anyagoshoz, hogy nekem vele nem volt semmilyen különösebb konfliktusom, nem beszéltem vele soha, valami olyanon sérülhetett be, amit itt írtam, de hidegen hagy, hogy miért: ez a szokásos viselkedése, így teljesen irreleváns.
Már 2021-ben, amikor trollokat gyűjtött és állandóan emlegetett, megírtam neki itt a fórumon, hogy nem áll szándékomban vele találkozni. Már akkor is azt láttam, hogy ide-oda sodródik hiperpozitív és hipernegatív érzelmek között, túlságosan jól ismerem ezt a mintát ahhoz, hogy megpróbáljam észhez téríteni vagy akármi. Akkor még ment egy ideig a pöcögtetés, hogy ezzel meg azzal „kiokoskodták”, hogy ki lehetek, aztán mikor arra nem reagáltam, bedobta, hogy valaki irl találkozgat vele és azt mondta neki, hogy én vagyok. Arra megint csak megírtam neki a fórumon, hogy nem én vagyok, ha valaki hülyíti, akkor legyen vele tisztában, ne búgja el a kis titkait egy imposztornak.
Mikor most visszatért pár hete, belenéztem valamelyik lájvjába, éppen arról magyarázott, hogy mindenki pedofil, aki szerint a korcs pedofil. Azon a ponton láttam, hogy nem változott semmi, megint jönni fog ugyanaz a hullámvasút, ami anno. Azóta ott ignorálom, ahol tudom, a szafaris videóknak is csak a felét láttam, az önálló hetyetyéjére pedig pláne nem vagyok kíváncsi, annál is inkább, mert azt már láttuk, milyen „infók” jönnek tőle.
Az a fontos pont ugyanis még nem lett felemlegetve, hogy az anyagos és társai 2021 körül előszeretettel dezinformálták a fórumot és nagyokat kacagtak, hogy mivel egy régi troll-lal tolták, hittünk is nekik. Akkoriban ő és a régi troll lementek Goldához anyák napján, aztán a vele folytatott beszélgetés után hetekig mentek a nagy sztorizgatások, megtudott titkok. A hatalmas újdonságként előadott infók 95%-a ismert volt azok számára, akik régebben is követték már a korcsot, a nagyjuk a Pédián is fenn volt már akkor. A nagyon kevés valóban új „infó” közé tartozott az, hogy az öreglány azt állította, hogy a gyagyásnak aranyere van és szarás után „véges a kakilója”, aztán hetekkel később gúnyolódva bevallották egy lájvban, hogy hazugság volt az egész, és csak azért találták ki, hogy hülyét csináljanak a fórumozókból. Ezek után én a szavára nem adok, amit látok a videón, azt elhiszem, amit meg nem látok, azt berakom a véres kakiló mellé (ilyen pl. az, hogy a favellához kimentek a rendőrök a szafarin).
A fentiek miatt számomra érdektelen az anyagos és nem tudom komolyan venni, pontosan ezért eddig nem is mondtam semmit, amikor korábban beírták, hogy emleget. Ha van energiám rá és megnézem valamelyik a szafariját, elmondom a fórumon, amit látok és felhívom a figyelmet arra, amikor a korcs hazudik. Ennyi.
Már 2021-ben, amikor trollokat gyűjtött és állandóan emlegetett, megírtam neki itt a fórumon, hogy nem áll szándékomban vele találkozni. Már akkor is azt láttam, hogy ide-oda sodródik hiperpozitív és hipernegatív érzelmek között, túlságosan jól ismerem ezt a mintát ahhoz, hogy megpróbáljam észhez téríteni vagy akármi. Akkor még ment egy ideig a pöcögtetés, hogy ezzel meg azzal „kiokoskodták”, hogy ki lehetek, aztán mikor arra nem reagáltam, bedobta, hogy valaki irl találkozgat vele és azt mondta neki, hogy én vagyok. Arra megint csak megírtam neki a fórumon, hogy nem én vagyok, ha valaki hülyíti, akkor legyen vele tisztában, ne búgja el a kis titkait egy imposztornak.
Mikor most visszatért pár hete, belenéztem valamelyik lájvjába, éppen arról magyarázott, hogy mindenki pedofil, aki szerint a korcs pedofil. Azon a ponton láttam, hogy nem változott semmi, megint jönni fog ugyanaz a hullámvasút, ami anno. Azóta ott ignorálom, ahol tudom, a szafaris videóknak is csak a felét láttam, az önálló hetyetyéjére pedig pláne nem vagyok kíváncsi, annál is inkább, mert azt már láttuk, milyen „infók” jönnek tőle.
Az a fontos pont ugyanis még nem lett felemlegetve, hogy az anyagos és társai 2021 körül előszeretettel dezinformálták a fórumot és nagyokat kacagtak, hogy mivel egy régi troll-lal tolták, hittünk is nekik. Akkoriban ő és a régi troll lementek Goldához anyák napján, aztán a vele folytatott beszélgetés után hetekig mentek a nagy sztorizgatások, megtudott titkok. A hatalmas újdonságként előadott infók 95%-a ismert volt azok számára, akik régebben is követték már a korcsot, a nagyjuk a Pédián is fenn volt már akkor. A nagyon kevés valóban új „infó” közé tartozott az, hogy az öreglány azt állította, hogy a gyagyásnak aranyere van és szarás után „véges a kakilója”, aztán hetekkel később gúnyolódva bevallották egy lájvban, hogy hazugság volt az egész, és csak azért találták ki, hogy hülyét csináljanak a fórumozókból. Ezek után én a szavára nem adok, amit látok a videón, azt elhiszem, amit meg nem látok, azt berakom a véres kakiló mellé (ilyen pl. az, hogy a favellához kimentek a rendőrök a szafarin).
@#$_
Apr 29, 2025 16:40:40
Én új vagyok viszonylag, régen is fenyegetőzött azzal, hogy aki ide ír elő lesz véve a rendőrség által?
Meg ezt, hogy gondolja mi alapján, szerintem az itt jelenlévők nagyrésze soha nem posztolt kiskorúról képet, volt olyan aki igen, de ki is lett pontozva.
Meg ezt, hogy gondolja mi alapján, szerintem az itt jelenlévők nagyrésze soha nem posztolt kiskorúról képet, volt olyan aki igen, de ki is lett pontozva.
Apr 29, 2025 16:40:40
anyagboy
Apr 29, 2025 16:43:21
ingyenes takarítást vállalok pedofiloknál!☝️
Apr 29, 2025 16:43:21
ascites
(
x56)
Apr 29, 2025 16:43:35
x56)
Ez amúgy azért is vicces, mert jól mutatja, hogy a korcsnak soha nem volt egyetlen önálló ötlete sem.
Rocskai Geri és Sodipapa is vitorlázott, utóbbiról pont azt mesélte, hogy akkor vette észre, hogy elnyelte a pia, amikor már nem magyarázott lelkesen a csomókötésről. Lett egy kis pénze, és máris utánozni akarta a felnőtteket, csak aztán az első lépés is megugorhatatlan volt neki.
halottpiton
(
x2)
Apr 29, 2025 16:44:17
x2)
Fent van egy flokk..
megbasztál egy faszt
elfelejtettemajelszot
Apr 29, 2025 16:47:08
Gyagya, a kurva anyád, úgy gondoltad, hogy az eddigi bizonyíték nem elég, hogy egyértelmű legyen, hogy pedofil vagy? Most azzal bizonyítod, hogy nem, hogy kitiltasz mindenkit, aki szerint abnormális a meztelen gyerekeket meztelen felnőtekkel bemutató oldalakat felkeresni? Kurvára hiányzik már, hogy tajgi sorsára juss, ugye?
Apr 29, 2025 16:47:08
buniBanki
(
x2)
Apr 29, 2025 16:47:29
x2)
Nehéz lesz olyan példát találni, hogy tranyót gyógyított Jézus.
Nincs részletezve, lehet a leprásnak leesett a fasza, majd visszanövesztette
Bede Zsolti kutya
Apr 29, 2025 16:47:57
Valami ezzel kapcsolatban volt a levélben, azért pörgött rá ennyire megint.
Apr 29, 2025 16:47:57
ascites
(
x56)
Apr 29, 2025 16:49:43
x56)
Én új vagyok viszonylag, régen is fenyegetőzött azzal, hogy aki ide ír elő lesz véve a rendőrség által?
Igen, már többször voltunk pedofilfórum, 2021-ben egy időben annyit pedofilozott, hogy egy ideig a fórum automatikusan átírta a pedofil szót Addabboyra.
Hafré
(
x5)
Apr 29, 2025 16:52:03
x5)
Fent van egy flokk..
Csak a szokasos pedo tartalom.
Lellytoll dandárszázados
Apr 29, 2025 17:00:27
Bennem azért felvet pár kérdést ez a szafari dolog, de inkább hagyom.
Ami az érdekesebb, hogy a pedofilsimogatók hogy hallgatnak addàra… teinki ez első szavára megrendelte neki az átalakítót.
Lehet hogy addán keresztül borit is rá tudnánk venni egy hajmosásra?
Kaffka endre
Ami az érdekesebb, hogy a pedofilsimogatók hogy hallgatnak addàra… teinki ez első szavára megrendelte neki az átalakítót.
Apr 29, 2025 17:00:27
$
Apr 29, 2025 17:02:39
Apr 29, 2025 17:02:39
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 29, 2025 17:05:08
x11)
Ha lehetne, sokszor lájkolnám. :)
Lellytoll dandárszázados
Apr 29, 2025 17:06:34
Akkor nem értem a szafarik miértjét.
Kicsit ilyen borsodi házlehúzós “segítek aztán rámírja” érzéssel tölt el a dolog, vagy kurogatni akarja goldát. De hogy kamerákat vesz, meg várvédőset játszik…
Tudja ő is hogy mik vannak az öregasszony számláján de jaj ne bántsuk. Mert golda is szabadulna a fiától…
Hazug kurva az is mint a fia, ha szabadulni akarna akkor nem etetné, nem pénzelné…
Apr 29, 2025 17:06:34
Skynetsodi
(
x1)
Apr 29, 2025 17:06:36
x1)
Nehogy a trollok le tudják lövetni a csatornáját az új flokk miatt mondja. Szerintem egy próbát megér.

Nekem se könnyű

halottpiton
(
x2)
Apr 29, 2025 17:06:44
x2)
Live
megbasztál egy faszt
ascites
(
x56)
Apr 29, 2025 17:07:54
x56)
Valami ezzel kapcsolatban volt a levélben, azért pörgött rá ennyire megint.
Nekem is gyanús.
Vajon ha begyanúsítják, be fogja vallani? Szerintem hírzárlat lesz onnantól, vagy legalábbis erre fog törekedni, de aztán ki fog törni belőle, mint a buzidémon.
again mine the refund
(
x2)
Apr 29, 2025 17:09:01
x2)
(ilyen pl. az, hogy a favellához kimentek a rendőrök a szafarin).
Amikor itt le lett írva hogy nem feltétlenül hisszük el ezt a részét, onnantól kezdődött ez az egész.
Nekem volt egy ismerősöm akinek hasonló hullámvölgyei voltak, mentálisan nem lehet hosszú ideig ezt bírni. Egyik hónapban mindenki jóbarát, kedves, rendes. Egy hét alatt hirtelen mindenkinek a kurva anyját, dögöljetek meg, visszaéltek a bizalmammal, megbántottak. Végtelen sérelmek emlegetése.
Kicsit ezek az emlékek jöttek elő és felismertem addában is ezt. Ő is szerette a pitypangot mint bajusz, de nem csak ez okozza ezt elő.
Nekem is mint mindenkinek megvan a magam gondja úgyhogy valamennyire meg tudom érteni, de nehéz elviselni ezt.
$
Apr 29, 2025 17:12:44
Azért azt nem gondoltam volna, hogy 1 nappal a visszatérés után már megint itt fogunk tartani. Ez már egy masszív lecsúszás végjátéka.
Apr 29, 2025 17:12:44
Skynetsodi
(
x1)
Apr 29, 2025 17:12:45
x1)
Mondjuk az már, csak kis érdekesség, hogy a második nemzetközi találkozó 1990-ben vola. A negyedik meg 1991-ben szóval így ezt semmiképp sem mondanám egy nagy múltú dolognak. A jövőjéről meg már szó sem esik, így 35 év távlatából. Bezzeg a 3 éves jutka verős videók már nem számítanak olyan régen volt.
Nekem se könnyű
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 29, 2025 17:13:07
x35)
1990-es natirista loop.
Endre!
Ha már időutazósat játszunk.
Strandolnál most meztelenül, az 1990-es években élő kicsi sodikával?
Mit szólna a kicsi sodika a mostani énedhez, ha együtt strandolnátok meztelenül?
Időutaós játék kettő.
Ha nem pont 35 évet megyünk vissza, hanem kicsit többet.
Mit gondolsz?
Mi történne egy magad fajta szélsőséges, hergelő aberállt álattal?
Lámpavas?
Elevenen elégetés?
Nyilvános kövezés?
Disznókkal megetetés?
Endre!
Ha már időutazósat játszunk.
Strandolnál most meztelenül, az 1990-es években élő kicsi sodikával?
Mit szólna a kicsi sodika a mostani énedhez, ha együtt strandolnátok meztelenül?
Időutaós játék kettő.
Ha nem pont 35 évet megyünk vissza, hanem kicsit többet.
Mit gondolsz?
Mi történne egy magad fajta szélsőséges, hergelő aberállt álattal?
Lámpavas?
Elevenen elégetés?
Nyilvános kövezés?
Disznókkal megetetés?
noikabatgomb
(
x10)
Apr 29, 2025 17:15:01
x10)
A "minden egy folyamat" soha nem fog elkopni.
Mar leirtam, hogy az anyagos igazabol egy periodus, egy epizod szereplo. Gyanitom, hogy sokszor az volt csak nem ilyen hangosan.
Amiota ott volt (es masok is ott voltak) azota [confabulalsra felkeszulni, jol mondtam adi?] azota latvanyosan ki Lett takaritva a macskaol, Golda is meg lett nyugtatva. A retard haverok mint a Jenes meg a lancfureszes kussolnak. Geza farmol.
Ekozben a tiktok nepe megfeledkezett endrerol. Most nem akarok valami ostoba szamot ide irni, de alig van nehany dollar a szamlan. Ma mar endre is konyorgore fogta. "Akkor nem lesz!" fenyegette sodi csapatot.
Nyilvan nem esik jol embereknek ha szemelyesen emlegetik oket. Csak ugye itt senki nem "szemelyesen" van emlitve. Zulut megertem. O itt rendet tart.
Visszaterve a " minden egy folyamat logikahoz".
- endre nezettsege zuhant
- a bevetele elhanyagolhato
- semmifele komolyan veheto tamogatas nem latszik
- az anyagos nem szall le rola es ha barmit is akar elerni az az, hogy a gyongyike baestnoje beengedi a hulye fiat nevelni.
Szemelyesen nem latom, hogy a gyagyas eselyei javultak volna. Nem latom, hogy jobb lenne neki. Nem latom, hogy mukodne a strategia. Jelenleg. Felesleges bosszankodni olyan napi torteneseken amik nem valtoztatjak meg az iranyt.
KicsiNéző
(
x13)
Apr 29, 2025 17:16:15
x13)
Veszem, mert úgy látom nincs Mirror még.
herr_schwechater
(
x5)
Apr 29, 2025 17:18:38
x5)
ha rákerestek a sodi szavakra, a pedofil szavak jönnek fel
"Certified recskaboy, certified pedophile"
halottpiton
(
x2)
Apr 29, 2025 17:20:09
x2)
"miaz?, ja madár"
Nagyon megijedt xD
megbasztál egy faszt
Nagyon megijedt xD
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 29, 2025 17:20:13
x35)
Beszart a gyagyás egy madájkátyól :DDDDD
herr_schwechater
(
x5)
Apr 29, 2025 17:22:23
x5)
hopp egy ideggörcs
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 29, 2025 17:22:26
x35)
Veszem, mert úgy látom nincs Mirror még.
Facebook főoldalon volt valami érdekes?
-
Apr 29, 2025 17:25:10
gyagyás is buzipornós. a tibivel fajtalankodós videót árulták
Apr 29, 2025 17:25:10
Depressziocska
Apr 29, 2025 17:26:49
Egy hét alatt elszoktam ezektől a loop-októl, nagyon fárasztó hallgatni.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Apr 29, 2025 17:26:49
KicsiNéző
(
x13)
Apr 29, 2025 17:27:26
x13)
"Nézzétek meg a flixbu.. Netflix filmet"
Endre, nem sok agyad maradt már a sok sörike kortyolgatás után, igaz?
Endre, nem sok agyad maradt már a sok sörike kortyolgatás után, igaz?
-
Apr 29, 2025 17:29:03
Egy hét alatt elszoktam ezektől a loop-októl, nagyon fárasztó hallgatni.
Annyira benned van az érzés, hogy bekussoltatnád, de nem lehet csak tolja és tolja.
Apr 29, 2025 17:29:03
Hafré
(
x5)
Apr 29, 2025 17:30:21
x5)
Bírom amikor a szellemi fogyatékos pedofil logikáról elvekről meg erkölcsről magyaráz. Kicsit olyan mintha Stevie Wonder tanítana festészetet.
herr_schwechater
(
x5)
Apr 29, 2025 17:30:25
x5)
perintfalvi te barom
-
Apr 29, 2025 17:31:04
Mai kereset:
Apr 29, 2025 17:31:04
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 29, 2025 17:31:10
x21)
Tiszta ideg. "Én most a Péterfalvi Ritától idézek" Jó lesz az Perinfalvinak is.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
halottpiton
(
x2)
Apr 29, 2025 17:31:38
x2)
"melegpornó=gyerekpornó"
megbasztál egy faszt
herr_schwechater
(
x5)
Apr 29, 2025 17:31:55
x5)
köszönjük a beismerő vallomást
molos troll
(
x2)
Apr 29, 2025 17:32:27
x2)
"melegpornó=gyerekpornó"
Egy közös van bennük, mindkettővel lebukott már a stoki.
Napi 3 sör
(
x1)
Apr 29, 2025 17:32:44
x1)
Ha gyagyás szerint melegpornó ugyanolyan undorító, mint a gyerekpornó, és melegpornó Gézának bevalottan található a gépén, akkor vajon gyerekpornó is található rajta?
A válasz természetesen egyértelmű
Kiss Endre Farkas frauenmissbraucher, pädophiler, tierquäler, alkoholiker
A válasz természetesen egyértelmű
@#$$
Apr 29, 2025 17:34:55
Endre a szünetben átgondolta az életét, belátta a hibáit és önreflexiót gyakorolt.
ja bocs nemide.
ja bocs nemide.
Apr 29, 2025 17:34:55
noikabatgomb
(
x10)
Apr 29, 2025 17:35:33
x10)
Netflix - " nem resze a haztartasodnak "...
???
???
herr_schwechater
(
x5)
Apr 29, 2025 17:41:30
x5)
igen pedofil
te maradsz a macskaólban úgyhogy viselkedj
Sittes Sándor
Apr 29, 2025 17:47:03
igen pedofil
Kár, pedig már vártam.
Apr 29, 2025 17:47:03
LaCI
Apr 29, 2025 17:47:32
Kár, pedig már vártam.
azért még jöhetek?
Apr 29, 2025 17:47:32
KicsiNéző
(
x13)
Apr 29, 2025 17:48:56
x13)
Nagyon vicces az emberek arcát nézni, miközben Endre pedofíliáról meg melegpornóról beszél.
Betöjt Laptop
(
x35)
Apr 29, 2025 17:49:35
x35)
A buzidémon nagyon iligy.
-
Apr 29, 2025 17:55:48
Egész délutános érdektelen Füssy-loop várható.
Pedig minket csak egy levél érdekel!
Pedig minket csak egy levél érdekel!
Apr 29, 2025 17:55:48
-
Apr 29, 2025 17:56:28
Az már mindenesetre gyanúra ad okot, hogy egy szó sem esett a levélről, pedig minden második üzenet arról szól.
Apr 29, 2025 17:56:28
KicsiNéző
(
x13)
Apr 29, 2025 17:56:51
x13)
"Csak a Ray Simon segglyukára kerestem rá"
Üdv buzidémon!
Üdv buzidémon!
Misül Vájd
Apr 29, 2025 17:59:03
kiadó nick
Apr 29, 2025 17:59:03
KicsiNéző
(
x13)
Apr 29, 2025 17:59:35
x13)
"A Vad Kati torkába verték a spermát"
Endre, egy kibaszott undorító véglény vagy.
Egy főleg gyerekek által platformon, délután 6kor ilyeneket nyomsz.
Endre, egy kibaszott undorító véglény vagy.
Egy főleg gyerekek által platformon, délután 6kor ilyeneket nyomsz.
KicsiNéző
(
x13)
Apr 29, 2025 18:00:11
x13)
Amúgy már írtam, és úgy tűnt csak nekem van, de ezt az előző hsz-t harmadjára sikerült elküldeni.
Frissít az oldal, mintha elküldené, de nem jelenik meg semmi.
Csak nálam van ez?
Frissít az oldal, mintha elküldené, de nem jelenik meg semmi.
Csak nálam van ez?
halottpiton
(
x2)
Apr 29, 2025 18:05:58
x2)
rodás edyta sem hiszi el, hogy a pedofil megtudta a lamantint :)
megbasztál egy faszt
-
Apr 29, 2025 18:07:26
"A harmadik ember akihez hozzáért a farkam, az a Géza." Teljes agyhalál.
Apr 29, 2025 18:07:26
PúpszásziRePont
(
x1)
Apr 29, 2025 18:08:20
x1)
Gyagyás: "még valaki volt, akihez hozzáért a farkam, a Géza:"
Minden egy folyamat....
KicsiNéző
(
x13)
Apr 29, 2025 18:10:23
x13)
Ja de ezt minek írjátok be?
halottpiton
(
x2)
Apr 29, 2025 18:10:44
x2)
"pedofil állat geci, te pedofil kurva"
Napi edyta rovat várható
megbasztál egy faszt
Napi edyta rovat várható
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 29, 2025 18:11:25
x4)
Amúgy ez annyira hetero dolog, nem Andi?
Napi 3 sör
(
x1)
Apr 29, 2025 18:12:07
x1)
Jól halottam a következő párbeszédet?
- Te meg gyerekekre vered a faszod
- Így van
Kiss Endre Farkas frauenmissbraucher, pädophiler, tierquäler, alkoholiker
- Te meg gyerekekre vered a faszod
- Így van
koszos
(
x10)
Apr 29, 2025 18:18:41
x10)
a tegnap esti lajfsz fennt van valahol ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
KicsiNéző
(
x13)
Apr 29, 2025 18:20:03
x13)
A 2 éve otthon ülő, előtte a konditeremben egyszer lévő pedofil magyarázza a csajnak, hogy kevés a kalória amit elégetett.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Apr 29, 2025 18:30:35
x3)
Egy hölgy, akinek fagypont feletti volt az IQ-ja potom 3 perc alatt levágta, hogy alkoholista, rossz ember asodi.
Némi segitséggel felfogta azt is, hogy redvás pedofil is.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Némi segitséggel felfogta azt is, hogy redvás pedofil is.
Pikturiensz
(
x5)
Apr 29, 2025 18:33:22
x5)
A beígért este 8 órás live már zavartalanul lesz mirrorozva
Mirror: https://www.youtube.com/@magyartiktokmirror_2
linziasztal01
(
x72)
Apr 29, 2025 18:39:21
x72)
A beígért este 8 órás live már zavartalanul lesz mirrorozva
Este 9-10 felé. :D
EasybankosPedo
(
x21)
Apr 29, 2025 18:42:16
x21)
Perinfalvi Ritát végig Péterfalvinak hívta, még akkor is, mikor ott volt elötte a tévén a képe és a neve is, szóval ez nem csak egyszeri, véletlen tévedés volt tőle. Ez vajon mi lehet nála most? Ez nem sima loop, mert mikor abba van és észreveszi, rájön, hogy nem jól mondott valamit, azt kiszokta javítani, de itt nem ez történt.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
-
Apr 29, 2025 18:47:13
Perinfalvi Ritát végig Péterfalvinak hívta, még akkor is, mikor ott volt elötte a tévén a képe és a neve is, szóval ez nem csak egyszeri, véletlen tévedés volt tőle. Ez vajon mi lehet nála most? Ez nem sima loop, mert mikor abba van és észreveszi, rájön, hogy nem jól mondott valamit, azt kiszokta javítani, de itt nem ez történt.
Alkoholos demencia.
Apr 29, 2025 18:47:13
Tyodika (⭐️x23)
Apr 29, 2025 18:54:34
Utolsónak egy 70 ezer forintos, világító üveges vodkával lepte meg magát, amit az élettársa lakásán csövezve ivott lájvban.
Sodi ebben nem az intő példát látná, hanem a 70 ezer forintos dohányboltos impulzusvásárlást irigyelné.
Proli a sodi.
Sodi ebben nem az intő példát látná, hanem a 70 ezer forintos dohányboltos impulzusvásárlást irigyelné.
Proli a sodi.
Jó-jó de szerintem én több havi törlesztőre vettem Mejszikének a világító buzihengert és azt appal is lehet vezérelni!
Asodinak csakis a legjobb prémium minőséget. Ez az én buzihenger előfizetésem!
Apr 29, 2025 18:54:34
hullabacsi
Apr 29, 2025 19:02:09
CSS könyv, 2017 vs 2025:

egy fekete pofon amit bekapol, jobbról ütnek, de te balra számítol

Apr 29, 2025 19:02:09
MaxPayne
(
x22)
Apr 29, 2025 19:03:07
x22)
Apr 29, 2025 19:03:07
CSS könyv, 2017 vs 2025:
micsoda? Ez 8 eve volt? Oregedett vagy 100at. Apr 29, 2025 19:03:07
molos troll
(
x2)
Apr 29, 2025 19:05:10
x2)
Perinfalvi Ritát végig Péterfalvinak hívta, még akkor is, mikor ott volt elötte a tévén a képe és a neve is, szóval ez nem csak egyszeri, véletlen tévedés volt tőle.
A "napra lehet nézni de már nem" szintű saskabarés szellemeskedés, vagy pátyi jokászkodás a további perek elkerülésére, direkt rossz név használatával.
76osKressz
Apr 29, 2025 19:09:12
Azért mekkorát csajozott ma is a sodi, el is fáradt bele rendesen
Apr 29, 2025 19:09:12
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 29, 2025 19:13:08
x10)
Gyagyás! LAssan érik az a közös live Torockaiékkal!
Álmodjatok Rémeket!
Martin Looper King
Apr 29, 2025 19:17:33
Na jó. Én inkább nézek valamit flixbus-on.
Melyik kolbász? Igen!
Apr 29, 2025 19:17:33
Sodragon legendája
(
x2)
Apr 29, 2025 19:20:16
x2)
Sodrony! Te élő bizonyítéka vagy annak, hogy a mentális betegségek, a félrenevelésből adódó viselkedési-, tanulási- és alkalmazkodási zavarok és kialakult traumák és perveziók hogyan lépnek reakcióba ezzel a new ages-ezoterikus agyrémmel, ami folyton hajtogatsz. Kb olyan szintű kirobbanó és önmegsemmisítő erejű mindez, mint egy csomag Mentos egy 2,5 literes kólába téve. Képes voltál önállóan mattot adni saját magadnak és ehhez a trollok 95%ban nem is kellettek. Ha elfogy a söröd és kitisztul a tudatod, akkor nem lepődnék meg, ha felismernéd hogy innen már nincs felállás és beugrasz a szolnoki gyorsvonat elé.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Ténfép
(
x5)
Apr 29, 2025 19:22:55
x5)
micsoda? Ez 8 eve volt? Oregedett vagy 100at.
Ez igaz, de minden ilyen megállapításnál röhögve tudom (meg ha kép is van látom) azt, hogy már akkor is olyan ocsmány gnóm sunyi veknije volt mint a szar, félrebaszott ormánnyal, irigy disznószemekkel és fogyatékos picsaszájjal.
Az alapok nem változtak.
EzTilosMondat
Apr 29, 2025 19:46:47
Biztos az egykori adatvédelmi biztosra (Péterfalvi Attila) gondolt. :D
Apr 29, 2025 19:46:47
CafkaMarci
(
x5)
Apr 29, 2025 19:50:08
x5)
Mesék a céllövöldéből
A rádiócsend alatt megírtam gyorsan a krákágyíl április 16-i hetyetyéjének hotyfoltját. Reggel kérdezte valaki, hogy ki volt az elhunyt/eltűnt feleség, ebben a videóban pedig egész sok infót csepegtet nekünk önként és dalolva.
Ezeket tudjuk:
- Katiként hivatkozik rá
- 1993-ban házasodtak össze, az ara szülei nem vettek részt az esküvőn, egy szál bugyival lépett a házasságba
- a Bolgárkertész utcában laktak a 3. emeleten valahol egy háromemeletes bérházban
- volt egy németjuhászuk
- Katinak volt egy öccse, akit az apjuk nem vert, Katit viszont igen. Volt, hogy a családfő Kati orrát is eltörte.
- az ifjú ara kemény dilemmába került a házassága alatt: amíg a krákágyíl havi 20.000 ft-ot keresett, "ő egy napra megkapta ennek a tízszeresét gazdag fickóktól, hogyha elment innen tőlem és ugye másokkal volt"
- valamikor 95-ben Kati elment Kluger Péterrel Ausztriába. Bécsből még jelentkezett, hogy adják be a válópert, de ezután szőrén szálán eltűnt...
- krokkó legjobb tudomása szerint ez a bizonyos Kluger Péter a feleségét Bécsből Amerikába vitte és utána annyit tudunk, hogy Kluger úr visszajött, Kati viszont nem
- Kati "nem bírt a szegénységben élni, amikor látta, hogy gazdagságban is élhet"
- Kati ezután 5 évig nem adott életjelet magáról, így 2000-ben halottá nyilvánították. Főhősünk családjogi státusz azóta: özvegy.
Ugrás az időben:
- 2009-ben kezdődtek a perek a kis Júdás édesanyjával. Már az első beadványban elhangzott, hogy a gyerek anyja és a gyerek félnek a főhőstől, mert hát neki eltűnt a felesége és hát ő annak idején mikrokrákágyílokat tartott a lakásában... Elhangzott később az is, hogy érdemes lenne a céllövöldében a parkettát felszedni.
- hetyetye
- hetyetye
- hetyetye
A fenti infókat kezeljük fenntartásokkal, minden a krákágyíltól származik!
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
A rádiócsend alatt megírtam gyorsan a krákágyíl április 16-i hetyetyéjének hotyfoltját. Reggel kérdezte valaki, hogy ki volt az elhunyt/eltűnt feleség, ebben a videóban pedig egész sok infót csepegtet nekünk önként és dalolva.
Ezeket tudjuk:
- Katiként hivatkozik rá
- volt egy németjuhászuk
Ugrás az időben:
- 2009-ben kezdődtek a perek a kis Júdás édesanyjával. Már az első beadványban elhangzott, hogy a gyerek anyja és a gyerek félnek a főhőstől, mert hát neki eltűnt a felesége és hát ő annak idején mikrokrákágyílokat tartott a lakásában... Elhangzott később az is, hogy érdemes lenne a céllövöldében a parkettát felszedni.
- hetyetye
- hetyetye
- hetyetye
A fenti infókat kezeljük fenntartásokkal, minden a krákágyíltól származik!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 29, 2025 19:57:44
x17)
Szinten van a faszszopó.Jó este lesz.
Punszisza a lekjopp!
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 29, 2025 20:00:55
x38)
Én mindenkitől csak annyit kérdeznék, aki ezt a felszívóboy2209-et még nem ítéli el, hogy arra adjon választ, hogyha addabboy most sértődött meg, akkor miért készített, és azóta is tárol, zsarolási céllal 2024. októberében cloudflare screenshotokat?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Apr 29, 2025 20:05:34
x17)
Elmebeteg..
Endre priusza
(
x10)
Apr 29, 2025 20:08:06
x10)
- Katiként hivatkozik rá
- volt egy németjuhászuk
Ez a történet eleve felettébb gyanús. A vén kecske tanárember volt, igazán érthetetlen, hogy egy luxusprosti minek ment volna hozzá? Akkor sem volt egy adonisz, stricinek alkalmatlan, alvilági befolyása nem volt. Ekkoriban már KMK sem fenyegetett senkit, nem kellett leigazolni hogy legálisan dolgozol.
A havi 20k valós lehet, a KSH szerint 1993 -ban 27k volt a bruttó átlagfizetés ( www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_hosszu/h_qli001.html ). De hogy egy egyszerű prosti ilyen pénzeket keresett volna? 1993 -ban egy átlagos lakás 4,3 misibe került ( www.ksh.hu/statszemle_archive/1997/1997_03/1997_03_220.pdf ), nehezen hihető, hogy az asszonyka havonta megkereste egy lakás árát, laza kúrogatással. Annak idején már Moldova is írt a Bűn az élet című könyvében arról, hogy jól keresnek a prostik, de azért ez messze túlzásnak hangzik. Azok napi tíz menetet toltak le ennél sokkal vékonyabb pénzért.
Ellenben tökéletes a vén geci önfelmentésére. Hát nem is tudom, mi lett Katikával, elvitte egy kuncsaft Amerikába és nem jött haza. Csodálom, hogy a rendőrség annak idején ennek nem ment jobban utána.
herr_schwechater
(
x5)
Apr 29, 2025 20:09:24
x5)
eszméletlen szekunder szégyenérzetem van ettől
A helyzet megoldása
(
x38)
Apr 29, 2025 20:10:13
x38)
Egy újabb becsületes kétkezi svájci munkavállaló hölgy!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
3 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Micsoda pörgés lett a szünet után.
Lemegy ugyanaz a forgatókönyv mint amikor először bekerült a képbe adda, nem hiszem el:D
Akkoriban tartottam egy nagyon hosszú szünetet, és ugyanezt csinálta.
Bajusz figyelj, én jókat röhögtem a videókon amiket csináltál, ugyanazt gondoljuk az ablak bedobásáról, de ezt a drámát nem fogom megérteni mire jó.