te csak azthiszed, ma mår fog livolni,sötitt foglogni esbeirni is fog.
ha valakit rendorrel kell bekényszeriteni a mentőbe mert őrjöng azt nem engedik ki, szépen legyógyszerezik és a szolnoki pszicho olyan hely hogy a telefonját is elveszik csak akkor kaphatja vissza ha úgy ítélik meg hogy már nem pszichotikus és hazamehet.
micsoda fókaüvöltések mehetnek két haloperidol injekcio közt most
Ez wishful thinking. Valami olyasmi lesz az autipajzs által generált megoldás, hogy be kell iratkozni edzőterembe/önvédelmi kurzusra (ezt már pedzegette is)
Heroinboy, már 4 éve is azzal fenyegetőzött, hogy azzal fogja beszántani a fórumot, hogy pedrofil (vagy hasonló) képekkel megspammeli a fórumot. Most újra előhúzta, ezt az óvodás ötletet.
Nem akarok beleszólni, de olyat lehetne, hogy direkt nem hergeled tovább ezzel a heroinboyozással?
Nyilván jelentős szerepe van Addának abban, hogy ez az egész szitu ide eszkalálódott, de eredetileg is a te, Kendra meg néhány kötőjel kommentjére akadt ki.
Igen, trollok által, kamuprofilokkal.
Nyilván jó, hogy megy az awareness spreading (amíg nincs túltolva), csak aztán ne lepődjünk már meg rajta, hogy róla szólnak a posztok, amikor mi írjuk...
Azt még tegye hozzá, hogy Nikiék anyák napjára jönnek.
Más virágot kap ilyenkor, Gyöngyi néni rendőrséget meg mentőt.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Golda mama nem is kaphatna nagyobb ajándékot anyák napjára, mint hogy végre bezárják a fattyát!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Gyöngyi néni ennek sokkal jobbamn örült, mint egy csokor virágnak.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Ha velem csinálta volna ezt úgy megvertem volna, hogy csontja tört volna bele. Ez a SoDI veszélyes emberré korcsosult aki még egy gyanútlan járókelőt is megtámad. Az a roma 17 éves srác jól tette, hogy leverte Endrét mert ez már tényleg nem normális. Erről majd mindenképpen írok a Jász-Nagykun-Szolnoki rendőrségnek.
Endre neked tényleg elgurult a gyógyszer, hogy megtámadsz valakit? Ne lepődj meg azon se ha majd kényszerzubbonyban leszel a IMEI-ben. Ott aztán nem lesz TikTok ajándékok meg sör!
ÁMD! ÁMD! ÁMD! ÁMD! ÁMD!
"Omae Wa Mou Shindeiru"
"Nani?"
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Annyira felbasz ez a munkakerülő, világ életében sarokban tujázó, semmihez nem értő faszkalap. Tegnap mi 10 órán át betonoztunk, igen a 30 fokban, tűző napon. Este meg még a gyerekkel lementünk játszóra.
Megérdemeltél mindent amit tegnap kaptál, még ennél több verés is járt volna neked.
Figyu, ha valaki retardként viselkedik, Endrét simogat, TAKARÍT NÁLA, pénzeli, az ne olyankor legyen önérzetes, ha egy anoním fórum ledrogosozzák, és nem alaptalanul.
hoty... hotyhotyhoty...
Tehát akkor az nem számít, hogy ő is viszi előre a Snecológiát, csak mondjuk más irányból - csakis az ego, és eszkaláljuk a konfliktust?
Értem.
Ne próbálj valszeg egy skizofrén embert védeni.Beteg.Ő nem a fórum miatt csinálja amit csinál,hanem merr az egyik énje ezen jót szórakozik.
Punszisza a lekjopp!
Én nem próbálom védeni, én csak nem szeretném, ha eszkalálódna ez a fos, ami detrimentális lehet a Snecológia számára.
Mit eszkallálódhatna,nem megy le többet füvezni a macskaól udvarba? Nagy cucc...
Punszisza a lekjopp!
Sokszor elmondta már hogy azon dolgozik hogy beszántsa a fórumot. Ahogy én látom, az anyagos nem barátja a tanszéknek.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Azt mit tud csinálni? Dühében felszív vagy elszív valamit,mormog magában és jön az új nap.
Punszisza a lekjopp!
Az a baj, hogy volt itt infó pár hete, hogy már nem használja a régi ismert telefonszámát, megváltoztatta azt. Igy Piroska néni se tudja elérni Esetleg ezt érdemes lenne megpróbálni, hátha felveszi.
36 30 146 0897. Május elsején valaki megpróbálta és elvileg foglalt volt. Persze a régi ismert számával is lehet érdemes próbálkozni +36 70 211 9454
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Endre, te úgy adtál cigányoknak milliókat, hogy alá se írtatok semmit :DDDDD
Hát azért hetyetye
Endre egy pedofil!
Semmit nem tud csinálni, sőt a héten kapott 7 nap pihenőt a csatornája. Valaki rakott be képet is a reportról.
Ezen a szép dupla ünnepen nem akarok beleállni a témába, de el lett már mondva neked is, hogy nincs "SoDI", korcs van, púpos van, sneci van, esetleg Endre, pedofil vagy pedofil buzi.
Egyelőre ennyi.
Igyunk egy sörtöt, he
Azt a kommentet töröltem is. Semmi értelme ezeknek. Viszont a tegnapi bejegyzés minden szempontból rekordot döntött. Sem az interakciók száma, sem az elérések nem közelítették meg a mostani számokat. Harmad ennyi elérése volt eddig a legnézettebb posztnak és a reakcióknál ez az eltérés még nagyobb. Meg lehet nézni a profilokat is, a valódi felhasználók 70-80%.
Szerintem ez a tényfeltárást és ismeretterjesztést folyamatosan segíti, de az is csalódni fog, aki azt hiszi, hogy emiatt lángolni fog a pedóputri, meg az is, aki szerint itt csak trollok passzolgatják egymásnak a labdát.
Engem hagyjanak békén a gyerekkel, nem érdekel hogy hol van, remélem bezárják végre.
Könyörgött a vén zsidó kurvának, hogy ne hívja rá a jagellokat. Tudta, hogy rá fog baszni.
Ettől szebb dolog nem is történhetett volna, mint hogy a saját anyja hívta rá a rendőröket a Gyagyásra.
Minden egy folyamat....
Huh, eléggé helyes a képen látható pasi 🥵
Akarom mondani a barátnőm szerint xD
Ha előállították, akkor ki lenne kapcsolva a telefonja.
Szerintem a macskaólban van az. A rendőrök meg fogták aztán vitték. Vagy a pszichiátrián bezacskózva elzárva tartják neki. Mindenesetre beszédes, hogy nem megy a luppolás meg az áldozati póz.
Dehogy. Az megvan lájvban.
A vigyorgóban is kikapcsoljak a telefont, amikor elveszik,van ezzel kapcsolatban tapasztalatom, sajnos eselyes, hogy nem tartottak bent.
Ha esetleg szakítanátok, nyugodtan keress meg, kisírhatod magad a karjaimban, akarom mondani, a vállamon! XDDDD
Valszeg lenémította és alszik.
De ugyanazt csinálta tuti, mint mikor Renátó adott neki egy taslit.
Megkapta az ellátást, kijött a kórházból és saját felelősségére hazament.
Ez a médiabirodalom.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
az „Itt az illető halála! Meghalsz! Meghalsz!" kijelentésért szerintem előveszik
Dehogy a srác ütött először. Hátulról megtámadta Meghalsz felkiáltással, utána kapta a mokeszt.
Arról nem is beszélve hogy először a pedo akarta fellökni a gyereket és ott röhögött hogy aki beszól neki, azt fellöki és valszeg ezért nem kapta meg a PÁV-ot.
a pedofil többször elismerte, ráadásul aközben is, hogy golda a segélyhivoval beszélt, hogy jogilag csak és kizárólag ő (Kiss Endre Farkas) támadható
megbasztál egy faszt
Azért ennyire ne bízzunk a magyar jogrendszerben. Bolti alkalmazottakra támadt rá köfetkezmények nélkül. Persze itt szerencsére előkerülhet a rasszista kártyen is.
Golda is azért hívott mentőt, rendőröket, hogy legyen egy nyugodt éjszakája.
Én inkább a közúti veszélyeztetésben bízok jobban.
Loop
May 04, 2025 03:11:23
Lesz Just Dance?
May 04, 2025 03:11:23
A helyzet megoldása
(
x38)
May 04, 2025 03:11:36
x38)
Nem tudom számít-e még valamit, mivel az esély hogy a jövőben tényfeltáró anyagot kell küldeni Endréről, komoly cégeknek, elég kevés,
De sikerült még egy képkockát találni, az elmúlt évekből, ami esetleg beférhet, a "Wer ist Endre F. Kiss?" jellegű anyagokba. (jó hír hogy ugyan az a háttér, ahol a Jutka verés is van)

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
De sikerült még egy képkockát találni, az elmúlt évekből, ami esetleg beférhet, a "Wer ist Endre F. Kiss?" jellegű anyagokba. (jó hír hogy ugyan az a háttér, ahol a Jutka verés is van)

Keine Kleine Tranyó Manó
May 04, 2025 04:39:31
Egy fekete pofont bekapol haver, akkor amikor nem számítol rá. Jobbról támadnak de balról ütnek, egy fekete pofonnal kifektetnek.
May 04, 2025 04:39:31
SyntaxError
(
x24)
May 04, 2025 04:54:43
x24)
A tegnapi nap alkalmából Hódmezővásárhelyen MZP troll szobrot építtet:

hvg.hu/kultura/20250503_32-millio-forintbol-keszul-trollszobor-Hodmezovasarhelyen
Véletlen lenne? Aligha!4!!444!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.

hvg.hu/kultura/20250503_32-millio-forintbol-keszul-trollszobor-Hodmezovasarhelyen
Véletlen lenne? Aligha!4!!444!
Skynetsodi
(
x1)
May 04, 2025 05:04:16
x1)
Egyébként ez a verés elég meghatározó lesz neki a jövőben is. Eddig a legtöbbször lesből, vagy valki odaállt elé és adott neki egy pofont/ ököllel. Most viszont ő ment az ember után, hogy jól megmutaja neki a kis dulakodás után. Megöllek felkiáltással. És egy jól meg is lett verve. Most érezte meg igazán, hogy egy jelentéktelen porszem az üres fenyegetőzéseivel együtt, amit egy telefonba kiabál. Az országbérlet innentől inkább rémálom lesz neki. A rettegés miatt, hogy hol és mikor várhat rá egy újabb szájba vágás.
Nekem se könnyű
Örebro
(
x17)
May 04, 2025 05:49:07
x17)
gyagyås, gyere meseld el a kommenthaveroknak, hol fåj! mert azert mi haverok vagyunk, ugye?
Arthur Dent
(
x1)
May 04, 2025 06:03:49
x1)
Nagy shikert aratott az országjárós évad első része :-D
dogoljmegsodi
(
x3)
May 04, 2025 06:24:38
x3)
most nyugtunk lesz 2-3 hétig
Örebro
(
x17)
May 04, 2025 06:30:36
x17)
most nyugtunk lesz 2-3 hétig
Keine Kleine Tranyó Manó
May 04, 2025 06:40:35
May 04, 2025 06:40:35
dogoljmegsodi
(
x3)
May 04, 2025 06:45:26
x3)
ha valakit rendorrel kell bekényszeriteni a mentőbe mert őrjöng azt nem engedik ki, szépen legyógyszerezik és a szolnoki pszicho olyan hely hogy a telefonját is elveszik csak akkor kaphatja vissza ha úgy ítélik meg hogy már nem pszichotikus és hazamehet.
micsoda fókaüvöltések mehetnek két haloperidol injekcio közt most
banshee
(
x23)
May 04, 2025 07:10:35
x23)
Az önvédelmi lájv Endre ellen fordult.
Endre! A lájvból is látszik, hogy minden a te hibád! Minden!
Endre! A lájvból is látszik, hogy minden a te hibád! Minden!
Púpszászi lakos
May 04, 2025 07:27:52
Endre ittas állapotban szándékosan balesetet akart okozni. Közúti veszélyeztetés és hasonló nyalánkságok, ráadásul ittasan. Utána meg garázdaság, hadd ne soroljam.
Sztem ez szobafestészeti cselekmény...
Sztem ez szobafestészeti cselekmény...
May 04, 2025 07:27:52
KicsiNéző
(
x13)
May 04, 2025 07:28:10
x13)
Egyébként ez a verés elég meghatározó lesz neki a jövőben is. Eddig a legtöbbször lesből, vagy valki odaállt elé és adott neki egy pofont/ ököllel. Most viszont ő ment az ember után, hogy jól megmutaja neki a kis dulakodás után. Megöllek felkiáltással. És egy jól meg is lett verve. Most érezte meg igazán, hogy egy jelentéktelen porszem az üres fenyegetőzéseivel együtt, amit egy telefonba kiabál. Az országbérlet innentől inkább rémálom lesz neki. A rettegés miatt, hogy hol és mikor várhat rá egy újabb szájba vágás.
Ez wishful thinking. Valami olyasmi lesz az autipajzs által generált megoldás, hogy be kell iratkozni edzőterembe/önvédelmi kurzusra (ezt már pedzegette is)
NBVNG
(
x1)
May 04, 2025 07:32:17
x1)
Tudom hogy fáj, de ne aggódj...
Ebcont beforr.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Ebcont beforr.
DonDraper
May 04, 2025 07:38:39
Mi a hézag pedofil?
Csak nem bibis lettél megint a nagy pofád miatt?🥺 Folytasd még, ilyen tempóban nagyon hamar lesz ez upgradelve koponyatörésig!
Csak nem bibis lettél megint a nagy pofád miatt?🥺 Folytasd még, ilyen tempóban nagyon hamar lesz ez upgradelve koponyatörésig!
May 04, 2025 07:38:39
herr_schwechater
(
x5)
May 04, 2025 07:39:06
x5)
gyagyás, tudunk országbérlettel indulni? tudod, ha sokáig be vagy zárva egy helyre megőrülsz...ja mindegy
DonDraper
May 04, 2025 07:42:49
Milyen kár lenne, ha a srác szüleihez eljutna a felvétel hogy te halàlosan fenyegeted, ugye?😊
May 04, 2025 07:42:49
MC SODISTI
May 04, 2025 07:49:27
anyagos megy ma?
legkomolyabb
May 04, 2025 07:49:27
Kötőjel
(
x11)
May 04, 2025 07:50:40
x11)
eleve bíztató volt, hogy fél kézzel a kamerát fogva próbált verekedni a lelkecske.
de ami ezután jött, arra nem számítottam: kiejtette a kezéből a telefont, és miközben a srác ütni készült, a sodi védekezés vagy visszatámadás vagy bármi helyett a földre került telefonért nyúlt.

számomra ez a pár másodperc tökéletesen összefoglalja a sodi veszélyérzetének teljes hiányát és a helyzetfelismerés csődjét.
amint lehajol a tüdőcske, a cigó viszi is be a cheap shotot, kredencnek annyi. :))
vérdíj target nr. 1
de ami ezután jött, arra nem számítottam: kiejtette a kezéből a telefont, és miközben a srác ütni készült, a sodi védekezés vagy visszatámadás vagy bármi helyett a földre került telefonért nyúlt.

számomra ez a pár másodperc tökéletesen összefoglalja a sodi veszélyérzetének teljes hiányát és a helyzetfelismerés csődjét.
amint lehajol a tüdőcske, a cigó viszi is be a cheap shotot, kredencnek annyi. :))
Skynetsodi
(
x1)
May 04, 2025 07:55:01
x1)
Újszászon megint szinte minden posztban ezek a téma.

Nekem se könnyű

Kakaspina
(
x20)
May 04, 2025 07:57:27
x20)
Kiskorú veszélyeztetése (Btk. 208. §)
Ha az elkövető a gyermek erkölcsi vagy testi fejlődését veszélyezteti – például bántalmazással, az agresszió példamutatásával – ez a bűncselekmény megállapítható.
Büntetési tétel: alapesetben 1–5 évig terjedő szabadságvesztés.
Testi sértés (Btk. 164. §)
• Könnyű testi sértés, ha 8 napon belül gyógyuló sérülést okozott.
• Súlyos testi sértés, ha 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott.
Büntetési tétel: alapesetben 1 évig terjedő szabadságvesztés (könnyű), illetve 1–5 év (súlyos).
Gyermekbántalmazás minősített esete
Ha a testi sértés védtelen, kiskorú személy ellen irányul, az minősített eset, és a büntetés súlyosabb lehet.
Személyiségi jogok megsértése, különösen kiskorú esetén
A livestream során történt nyilvános megalázás, a gyermek arcképének, nevének, szenvedésének közvetítése polgári jogi felelősséget is felvet (pl. kártérítés, sérelemdíj).
Közösség tagja elleni erőszak (Btk. 216. §)
Amennyiben az elkövető roma származása miatt bántalmazta a gyermeket, vagy származása miatt ellene irányuló gyűlöletből cselekedett, akkor ez a gyűlölet-bűncselekmény minősülhet.
Büntetési tétel: alapesetben 1–5 év, minősített esetben akár 2–8 év szabadságvesztés.
A felvétel terjesztése – Büntetőeljárást megalapozó bizonyíték
Az élő közvetítés miatt az elkövető felelősségre vonása könnyebb, ugyanakkor ez önmagában újabb jogsértést is jelenthet, ha:
• a gyermek hozzájárulása nélkül tették közzé a felvételt;
• megsértették a gyerek személyiségi jogait;
• vagy a felvétel további terjesztése megalázó módon történik.
Fontos: Mivel kiskorú az áldozat, az eljárás különösen érzékeny, a hatóságok kiemelten védik a gyermek érdekeit. A gyermekvédelmi rendszer (gyámhatóság, gyermekjóléti szolgálat) automatikusan bekapcsolódhat az ügybe.
Jó reggelt Gyagya xdddddd
És én ezt csak reggeli kávé+cigi szarás közben szedtem össze.
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Ha az elkövető a gyermek erkölcsi vagy testi fejlődését veszélyezteti – például bántalmazással, az agresszió példamutatásával – ez a bűncselekmény megállapítható.
Büntetési tétel: alapesetben 1–5 évig terjedő szabadságvesztés.
Testi sértés (Btk. 164. §)
• Könnyű testi sértés, ha 8 napon belül gyógyuló sérülést okozott.
• Súlyos testi sértés, ha 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott.
Büntetési tétel: alapesetben 1 évig terjedő szabadságvesztés (könnyű), illetve 1–5 év (súlyos).
Gyermekbántalmazás minősített esete
Ha a testi sértés védtelen, kiskorú személy ellen irányul, az minősített eset, és a büntetés súlyosabb lehet.
Személyiségi jogok megsértése, különösen kiskorú esetén
A livestream során történt nyilvános megalázás, a gyermek arcképének, nevének, szenvedésének közvetítése polgári jogi felelősséget is felvet (pl. kártérítés, sérelemdíj).
Közösség tagja elleni erőszak (Btk. 216. §)
Amennyiben az elkövető roma származása miatt bántalmazta a gyermeket, vagy származása miatt ellene irányuló gyűlöletből cselekedett, akkor ez a gyűlölet-bűncselekmény minősülhet.
Büntetési tétel: alapesetben 1–5 év, minősített esetben akár 2–8 év szabadságvesztés.
A felvétel terjesztése – Büntetőeljárást megalapozó bizonyíték
Az élő közvetítés miatt az elkövető felelősségre vonása könnyebb, ugyanakkor ez önmagában újabb jogsértést is jelenthet, ha:
• a gyermek hozzájárulása nélkül tették közzé a felvételt;
• megsértették a gyerek személyiségi jogait;
• vagy a felvétel további terjesztése megalázó módon történik.
Fontos: Mivel kiskorú az áldozat, az eljárás különösen érzékeny, a hatóságok kiemelten védik a gyermek érdekeit. A gyermekvédelmi rendszer (gyámhatóság, gyermekjóléti szolgálat) automatikusan bekapcsolódhat az ügybe.
Jó reggelt Gyagya xdddddd
És én ezt csak reggeli kávé+cigi szarás közben szedtem össze.
Tibi vagyok de nemtranyó
May 04, 2025 07:58:21
Gyagyás! Évek óta kerékpározom és sokat. Képzeld el, egyszer sem akart megverni egy 16 éves cigó gyerek sem. Van ötleted, hogy miért lehet ez? Pedig itt Miskolcon vannak ám szép számmal...
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
May 04, 2025 07:58:21
Bagolyka
(
x7)
May 04, 2025 08:00:46
x7)
Hallod recekás? Tekerjünk ma Szászberek felé! Az a tuti útvonal.
KicsiNéző
(
x13)
May 04, 2025 08:04:43
x13)
Heroinboy, már 4 éve is azzal fenyegetőzött, hogy azzal fogja beszántani a fórumot, hogy pedrofil (vagy hasonló) képekkel megspammeli a fórumot. Most újra előhúzta, ezt az óvodás ötletet.
Nem akarok beleszólni, de olyat lehetne, hogy direkt nem hergeled tovább ezzel a heroinboyozással?
Nyilván jelentős szerepe van Addának abban, hogy ez az egész szitu ide eszkalálódott, de eredetileg is a te, Kendra meg néhány kötőjel kommentjére akadt ki.
Légiós
May 04, 2025 08:05:01
Nézd a jó oldalát a dolgoknak Endi. Most helyben vagy ahhoz, hogy megbaszd a rendőrnyomozót és annak családját.
Sportos, erős, fiatal.
May 04, 2025 08:05:01
KicsiNéző
(
x13)
May 04, 2025 08:05:59
x13)
Újszászon megint szinte minden posztban ezek a téma.
Nyilván jó, hogy megy az awareness spreading (amíg nincs túltolva), csak aztán ne lepődjünk már meg rajta, hogy róla szólnak a posztok, amikor mi írjuk...
Jozsii Busák
(
x5)
May 04, 2025 08:07:19
x5)
Hol az országbèrlet pedofil? Csak nem átverted a rajongókat? Tessèk szèpen bemutatni! Mindenki tudta hogy sörre kell!!!
Jozsii Busák
Kötőjel
(
x11)
May 04, 2025 08:14:12
x11)
a másik fontos mozzanat is legyen meg:
egy újszászi kiskorú szeretne hazamenni, erre egy őrjöngő elmebeteg rátámad üvöltözve: MEGHALSZ!!! MEGHALSZ!!

files.catbox.moe/bvhae6.mp4
szerencsére nagy baj nem történt: az őrjöngő elmebeteg szarból van. a kiskorú gond nélkül leverte.
vérdíj target nr. 1
egy újszászi kiskorú szeretne hazamenni, erre egy őrjöngő elmebeteg rátámad üvöltözve: MEGHALSZ!!! MEGHALSZ!!

szerencsére nagy baj nem történt: az őrjöngő elmebeteg szarból van. a kiskorú gond nélkül leverte.
Fullkamu
(
x2)
May 04, 2025 08:17:46
x2)
remelem mar szep uj zubbonyban vagy endre!
nabejj
(
x3)
May 04, 2025 08:19:32
x3)
Troll öregasszony amiután megcsinálta a piskótát a Nikiéknek, ejthetne egy telefont, hogy mikor engedik ki az endikét:))
irodalmi szófordulatokkal beszél
halászlé
(
x21)
May 04, 2025 08:21:26
x21)
Troll öregasszony amiután megcsinálta a piskótát a Nikiéknek, ejthetne egy telefont, hogy mikor engedik ki az endikét:))
Darth Tibor
(
x7)
May 04, 2025 08:23:35
x7)
Golda mama nem is kaphatna nagyobb ajándékot anyák napjára, mint hogy végre bezárják a fattyát!
szörnyeteg
(
x3)
May 04, 2025 08:27:24
x3)
Ez a remény reggele.
Remélem hogy őrizetbe vették ezt a garázdát és holnap délelőtt megkapja a 30 nap előzetest.
Remélem hogy őrizetbe vették ezt a garázdát és holnap délelőtt megkapja a 30 nap előzetest.
Endre priusza
(
x10)
May 04, 2025 08:27:59
x10)
Gyöngyi néni ennek sokkal jobbamn örült, mint egy csokor virágnak.
nabejj
(
x3)
May 04, 2025 08:28:30
x3)
Stoki, a kiérkező rendőrök közül hányat öltél meg?:))
irodalmi szófordulatokkal beszél
CafkaMarci
(
x5)
May 04, 2025 08:28:48
x5)
A tenyéren hordott faszpina évfordulóján szívesen látnánk rólad egy kényszerzubbonyos fotót, Endrus! A max 5 trollod álló fasszal várja, hogy mivel örvendeztetsz meg ma bennünket.

Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?

Légiós
May 04, 2025 08:29:44
Ez egy nagyon szép ajándék volt anyáknapja alkalmából Goldának.
Ezekután, illene egy látogatás a helyi hivataltól, mert a mi lakóhelyünkről is ki lettek paterolva a problémás lakók. :)
Sportos, erős, fiatal.
Ezekután, illene egy látogatás a helyi hivataltól, mert a mi lakóhelyünkről is ki lettek paterolva a problémás lakók. :)
May 04, 2025 08:29:44
Bagolyka
(
x7)
May 04, 2025 08:29:53
x7)
Ez meg a másik. Szerintem méltó ajándék lenne a vén boszorkának, ha ma nem holmi rendőr menne a recsiért, hanem a TEK. Még is csak Anyák napja van. Más virágot kap ilyenkor, Gyöngyi néni rendőrséget meg mentőt.
Nostalgiafurry
May 04, 2025 08:30:24
a másik fontos mozzanat is legyen meg:
Ha velem csinálta volna ezt úgy megvertem volna, hogy csontja tört volna bele. Ez a SoDI veszélyes emberré korcsosult aki még egy gyanútlan járókelőt is megtámad. Az a roma 17 éves srác jól tette, hogy leverte Endrét mert ez már tényleg nem normális. Erről majd mindenképpen írok a Jász-Nagykun-Szolnoki rendőrségnek.
Endre neked tényleg elgurult a gyógyszer, hogy megtámadsz valakit? Ne lepődj meg azon se ha majd kényszerzubbonyban leszel a IMEI-ben. Ott aztán nem lesz TikTok ajándékok meg sör!
May 04, 2025 08:30:24
Kötőjel
(
x11)
May 04, 2025 08:32:35
x11)
pedo spotted
vérdíj target nr. 1
herr_schwechater
(
x5)
May 04, 2025 08:37:26
x5)
pedo spotted
"Omae Wa Mou Shindeiru"
"Nani?"
Mit Kártyen Bitte
May 04, 2025 08:44:47
Szép reggelt mindenkinek, sziasztok!
Csodás vasárnapra ébredtünk. Stoki megverve, és valószínűleg nincs netszemét gyártás egy ideig. Reménykedjünk a legjobbakban.
Csodás vasárnapra ébredtünk. Stoki megverve, és valószínűleg nincs netszemét gyártás egy ideig. Reménykedjünk a legjobbakban.
May 04, 2025 08:44:47
Kendra
(
x1)
May 04, 2025 08:46:48
x1)
Csak álmodtam hogy megruháztak egy pedofilt újszászon vagy tényleg létezik erkolcs és közösségi összetartás?
kérdezhetek valamit
(
x2)
May 04, 2025 08:50:56
x2)
18:35 körül Golda ismét leteremtette, befogta, hogy segítsen felállítani a kerti fólia sátrat (Trottel néhány perc közreműködés után már sopánkodott, hogy fáradt)
Annyira felbasz ez a munkakerülő, világ életében sarokban tujázó, semmihez nem értő faszkalap. Tegnap mi 10 órán át betonoztunk, igen a 30 fokban, tűző napon. Este meg még a gyerekkel lementünk játszóra.
Megérdemeltél mindent amit tegnap kaptál, még ennél több verés is járt volna neked.
Zegernye
(
x2)
May 04, 2025 08:51:17
x2)
Figyu, ha valaki retardként viselkedik, Endrét simogat, TAKARÍT NÁLA, pénzeli, az ne olyankor legyen önérzetes, ha egy anoním fórum ledrogosozzák, és nem alaptalanul.
Piroska néni
May 04, 2025 08:52:24
Szép vasárnapot fiatal urak!
Ma jönnek a Nikiék épp főzöm nekik a finom tyúkhúslevest. Hát már megint mi történt? Úristen!! Amint lesz időm beszélek a Gyöngyikével!
Ma jönnek a Nikiék épp főzöm nekik a finom tyúkhúslevest. Hát már megint mi történt? Úristen!! Amint lesz időm beszélek a Gyöngyikével!
May 04, 2025 08:52:24
KicsiNéző
(
x13)
May 04, 2025 08:52:37
x13)
Tehát akkor az nem számít, hogy ő is viszi előre a Snecológiát, csak mondjuk más irányból - csakis az ego, és eszkaláljuk a konfliktust?
Értem.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 04, 2025 08:52:51
x17)
Kellemes reggelt..Bár tudjuk itt valakinek biztos nem lesz
Punszisza a lekjopp!
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 04, 2025 08:54:06
x17)
Értem.
Értem.
Ne próbálj valszeg egy skizofrén embert védeni.Beteg.Ő nem a fórum miatt csinálja amit csinál,hanem merr az egyik énje ezen jót szórakozik.
KicsiNéző
(
x13)
May 04, 2025 08:55:10
x13)
Én nem próbálom védeni, én csak nem szeretném, ha eszkalálódna ez a fos, ami detrimentális lehet a Snecológia számára.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 04, 2025 08:56:10
x17)
Mit eszkallálódhatna,nem megy le többet füvezni a macskaól udvarba? Nagy cucc...
szörnyeteg
(
x3)
May 04, 2025 08:56:13
x3)
Értem.
Értem.
Sokszor elmondta már hogy azon dolgozik hogy beszántsa a fórumot. Ahogy én látom, az anyagos nem barátja a tanszéknek.
keserke
(
x4)
May 04, 2025 08:56:58
x4)
Csá gyagya! Holt töltötted az éjszakát? A mait hol fogod?
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 04, 2025 08:57:18
x17)
Azt mit tud csinálni? Dühében felszív vagy elszív valamit,mormog magában és jön az új nap.
EasybankosPedo
(
x21)
May 04, 2025 08:58:06
x21)
Az a baj, hogy volt itt infó pár hete, hogy már nem használja a régi ismert telefonszámát, megváltoztatta azt. Igy Piroska néni se tudja elérni Esetleg ezt érdemes lenne megpróbálni, hátha felveszi.
36 30 146 0897. Május elsején valaki megpróbálta és elvileg foglalt volt. Persze a régi ismert számával is lehet érdemes próbálkozni +36 70 211 9454
buniBanki
(
x2)
May 04, 2025 08:59:31
x2)
Endre, te úgy adtál cigányoknak milliókat, hogy alá se írtatok semmit :DDDDD
Hát azért hetyetye

-
May 04, 2025 09:01:36
Meghalol he
May 04, 2025 09:01:36
szörnyeteg
(
x3)
May 04, 2025 09:02:04
x3)
Semmit nem tud csinálni, sőt a héten kapott 7 nap pihenőt a csatornája. Valaki rakott be képet is a reportról.
púpostulok
(
x1)
May 04, 2025 09:07:36
x1)
Korcs, mikor indul az országjárás az új bérlettel? Talán el lesz sodikázva, mint a tegnapra ígért flokkok?
Ténfép
(
x5)
May 04, 2025 09:12:33
x5)
Ez a SoDI veszélyes
Ezen a szép dupla ünnepen nem akarok beleállni a témába, de el lett már mondva neked is, hogy nincs "SoDI", korcs van, púpos van, sneci van, esetleg Endre, pedofil vagy pedofil buzi.
Egyelőre ennyi.
öklendező szerelő
(
x4)
May 04, 2025 09:13:41
x4)
hol az országbérlet, te hazug geci?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
KM
May 04, 2025 09:18:38
Azt a kommentet töröltem is. Semmi értelme ezeknek. Viszont a tegnapi bejegyzés minden szempontból rekordot döntött. Sem az interakciók száma, sem az elérések nem közelítették meg a mostani számokat. Harmad ennyi elérése volt eddig a legnézettebb posztnak és a reakcióknál ez az eltérés még nagyobb. Meg lehet nézni a profilokat is, a valódi felhasználók 70-80%.
Szerintem ez a tényfeltárást és ismeretterjesztést folyamatosan segíti, de az is csalódni fog, aki azt hiszi, hogy emiatt lángolni fog a pedóputri, meg az is, aki szerint itt csak trollok passzolgatják egymásnak a labdát.
May 04, 2025 09:18:38
Jonciii
(
x7)
May 04, 2025 09:18:58
x7)
Amikor még a főkoldus, Herbert szerint is egy rakás szar vagy.
Mondjuk látszik, hogy nem maradt végig a lájv alatt
gofile.io/d/79Aiyv
Mondjuk látszik, hogy nem maradt végig a lájv alatt
gofile.io/d/79Aiyv
Golda
May 04, 2025 09:20:36
Engem hagyjanak békén a gyerekkel, nem érdekel hogy hol van, remélem bezárják végre.
May 04, 2025 09:20:36
Hafré
(
x5)
May 04, 2025 09:23:18
x5)
Ez egy szép anyák napja.

Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
May 04, 2025 09:26:54
x3)
Pontosan annyi látszik az élő adásban, amennyinek kell.
-endre teljesen ép és sértetlen
- kamera átfordít
- látszik a távozó, biciklijet toló fiatal
- endre ordít: meghalsz! meghalsz!
- rövid dulakodás
- a fiú és endre kölcsönösen gyűrik egymast
- endre pofán lett verve.
Nem tapostak agyon, nem szurkálták meg, nem sértegették.
Na, ebből hogy mászik ki a jogászisten, bíróságokat szárazon megbaszó zseni?
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
-endre teljesen ép és sértetlen
- kamera átfordít
- látszik a távozó, biciklijet toló fiatal
- endre ordít: meghalsz! meghalsz!
- rövid dulakodás
- a fiú és endre kölcsönösen gyűrik egymast
- endre pofán lett verve.
Nem tapostak agyon, nem szurkálták meg, nem sértegették.
Na, ebből hogy mászik ki a jogászisten, bíróságokat szárazon megbaszó zseni?
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 04, 2025 09:32:35
x10)
A pupszaszi pedó 17 éves gyerekekre támad. Ezt hogy magyarazod ki a rendőrségen?
Álmodjatok Rémeket!
lezúzottingóságok
May 04, 2025 09:34:27
A pupszaszi pedó 17 éves gyerekekre támad. Ezt hogy magyarazod ki a rendőrségen?
Könyörgött a vén zsidó kurvának, hogy ne hívja rá a jagellokat. Tudta, hogy rá fog baszni.
May 04, 2025 09:34:27
PúpszásziRePont
(
x1)
May 04, 2025 09:36:06
x1)
Ettől szebb dolog nem is történhetett volna, mint hogy a saját anyja hívta rá a rendőröket a Gyagyásra.
EasybankosPedo
(
x21)
May 04, 2025 09:40:21
x21)
Újszászi lakosok hozzászólásai a tegnap esti mentös fb bejegyzésnél. Felül a komment, alul pedig a proof a fb oldalaikról hogy ők Újszásziak. Nevek meg például munkahely nem véletlenül van kitakarva.
Vajon mi történt 1 hónapja?

Egy hölgy.

Like-ok száma a bejegyzésen. Ha nem gond akkor nem nézem meg hogy az eddig 66 reakcióból hány érkezet Újszászaiktól. De biztos nem 1 - 2

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.

Egy hölgy.

Like-ok száma a bejegyzésen. Ha nem gond akkor nem nézem meg hogy az eddig 66 reakcióból hány érkezet Újszászaiktól. De biztos nem 1 - 2

Bagolyka
(
x7)
May 04, 2025 09:40:51
x7)
Szerinted recsi, egy 1-től 1000000000000000000000000000-es skálán mennyire kéne visszavenni az arcodat?
Laci
May 04, 2025 09:48:49
Újszászi lakosok hozzászólásai a tegnap esti mentös fb bejegyzésnél. Felül a komment, alul pedig a proof a fb oldalaikról hogy ők Újszásziak. Nevek meg például munkahely nem véletlenül van kitakarva.
Egy hölgy.
Egy hölgy.
Huh, eléggé helyes a képen látható pasi 🥵
Akarom mondani a barátnőm szerint xD
May 04, 2025 09:48:49
-
May 04, 2025 09:54:03
Feldühödött újszásziak Endrére várva:

May 04, 2025 09:54:03
banshee
(
x23)
May 04, 2025 10:05:55
x23)
Nem lőtte még fel a szabadulós lájvot?
-
May 04, 2025 10:06:24
A pedofil telefonja kicseng. Senki nem reagál rá.
Szerintem örülhetünk.
Szerintem örülhetünk.
May 04, 2025 10:06:24
AmenoSav
May 04, 2025 10:07:04
Úgy látom a hétvégére tippelt törésem bejött, csak a vekni hamarabb kapott mint a telefonja. :DD
Tudsz te alkotni ha akarsz, a kurva anyádat Endre! :D
Tudsz te alkotni ha akarsz, a kurva anyádat Endre! :D
May 04, 2025 10:07:04
Tlpszchptks Trbmxr
May 04, 2025 10:08:18
stoki ez már a Shaját Megoldásh?
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
May 04, 2025 10:08:18
banshee
(
x23)
May 04, 2025 10:16:15
x23)
A pedofil telefonja kicseng. Senki nem reagál rá.
Szerintem örülhetünk.
Szerintem örülhetünk.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 04, 2025 10:17:42
x4)
Nekem az ugrott be amikor ott pattogott Gammerék előtt hogy "engem üssél!".
Endre az autipajzsod csak a te beteg elmédet védi, a torz testedet nem. A live se véd meg hiába hitted. Pont az juttat börtönbe, mivel fordítva nézted meg a titok című filmet te korcs!
Endre az autipajzsod csak a te beteg elmédet védi, a torz testedet nem. A live se véd meg hiába hitted. Pont az juttat börtönbe, mivel fordítva nézted meg a titok című filmet te korcs!
Trollok harca
(
x4)
May 04, 2025 10:17:46
x4)
a féregség lefoglalja a bizonyitékokat tartalmazó új telót is
Miskolci alvósejt
Bubuka
(
x11)
May 04, 2025 10:18:26
x11)
Szerintem a macskaólban van az. A rendőrök meg fogták aztán vitték. Vagy a pszichiátrián bezacskózva elzárva tartják neki. Mindenesetre beszédes, hogy nem megy a luppolás meg az áldozati póz.
banshee
(
x23)
May 04, 2025 10:18:34
x23)
a féregség lefoglalja a bizonyitékokat tartalmazó új telót is
Dehogy. Az megvan lájvban.
Bubuka
(
x11)
May 04, 2025 10:20:32
x11)
Pedofil én éppen a csajommal kirándultam a hegyekben meg vacsoráztunk egy jót, lemaradtam az egészről.
Nagyon nevetek! Légyszi ne felejtsd el feltölteni a teljes diagnózist az elmebetegségeidről, tudod mint legutóbb mikor a kerítésnek nekirohantál!
Nagyon nevetek! Légyszi ne felejtsd el feltölteni a teljes diagnózist az elmebetegségeidről, tudod mint legutóbb mikor a kerítésnek nekirohantál!
pacektorokos
May 04, 2025 10:23:09
A vigyorgóban is kikapcsoljak a telefont, amikor elveszik,van ezzel kapcsolatban tapasztalatom, sajnos eselyes, hogy nem tartottak bent.
May 04, 2025 10:23:09
Laci
May 04, 2025 10:24:06
én éppen a csajommal kirándultam a hegyekben
Ha esetleg szakítanátok, nyugodtan keress meg, kisírhatod magad a karjaimban, akarom mondani, a vállamon! XDDDD
May 04, 2025 10:24:06
herr_schwechater
(
x5)
May 04, 2025 10:24:28
x5)
teljes mértékben megérdemelted a tegnapi napot
téged kezdetek el vegzálni pedofil, te felületél a provokációnak a csökött autiagyaddal
és mi lett a vége?
jól megvertek és még te kerülsz bajba, mert te kezdted
téged kezdetek el vegzálni pedofil, te felületél a provokációnak a csökött autiagyaddal
és mi lett a vége?
jól megvertek és még te kerülsz bajba, mert te kezdted
banshee
(
x23)
May 04, 2025 10:27:46
x23)
Valszeg lenémította és alszik.
De ugyanazt csinálta tuti, mint mikor Renátó adott neki egy taslit.
Megkapta az ellátást, kijött a kórházból és saját felelősségére hazament.
Légiós
May 04, 2025 10:27:59
Sajnos a srác ütött először, és csak utána támadt rá a pedofil, de azért reméljük a legjobbakat!
A kórházban tartás lenne neki a legnagyobb büntetés, mert ott kapna még némi büntetést, de tudjátok, "Írják fel a többihez".
Sportos, erős, fiatal.
A kórházban tartás lenne neki a legnagyobb büntetés, mert ott kapna még némi büntetést, de tudjátok, "Írják fel a többihez".
May 04, 2025 10:27:59
öklendező szerelő
(
x4)
May 04, 2025 10:28:23
x4)
csak a tegnapi undorító evése miatt megérdelmete
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
keserke
(
x4)
May 04, 2025 10:29:28
x4)
stoki ez már a Shaját Megoldásh?
Ez a médiabirodalom.
herr_schwechater
(
x5)
May 04, 2025 10:29:29
x5)
Sajnos a srác ütött először, és csak utána támadt rá a pedofil, de azért reméljük a legjobbakat!
az „Itt az illető halála! Meghalsz! Meghalsz!" kijelentésért szerintem előveszik
banshee
(
x23)
May 04, 2025 10:30:28
x23)
Dehogy a srác ütött először. Hátulról megtámadta Meghalsz felkiáltással, utána kapta a mokeszt.
Arról nem is beszélve hogy először a pedo akarta fellökni a gyereket és ott röhögött hogy aki beszól neki, azt fellöki és valszeg ezért nem kapta meg a PÁV-ot.
halottpiton
(
x2)
May 04, 2025 10:31:15
x2)
a pedofil többször elismerte, ráadásul aközben is, hogy golda a segélyhivoval beszélt, hogy jogilag csak és kizárólag ő (Kiss Endre Farkas) támadható
keserke
(
x4)
May 04, 2025 10:31:44
x4)
Azért ennyire ne bízzunk a magyar jogrendszerben. Bolti alkalmazottakra támadt rá köfetkezmények nélkül. Persze itt szerencsére előkerülhet a rasszista kártyen is.
Darth Tibor
(
x7)
May 04, 2025 10:31:56
x7)
A vekni dagasztás miatt kicsit háttérbe kerültek, de azért a tegnapi tojásoló hősöket se felejtsük!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
banshee
(
x23)
May 04, 2025 10:32:12
x23)
Golda is azért hívott mentőt, rendőröket, hogy legyen egy nyugodt éjszakája.
halászlé
(
x21)
May 04, 2025 10:32:55
x21)
A látletet tuti felvetette, hogy aztán majd lehessen vele hetyetyézni.
Biztos vagyok benne, hogy ma már nem fogja elimserni a felelősségét.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Biztos vagyok benne, hogy ma már nem fogja elimserni a felelősségét.
banshee
(
x23)
May 04, 2025 10:33:08
x23)
Én inkább a közúti veszélyeztetésben bízok jobban.
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kapsz az utcán egy fülest és drága édesanyád máris rendőrt és mentőt rendel? Mi lenne, ha tényleg megvertek volna? Jöhetne Szolnokról a hadsereg? Játszadoztok itt a szűkös eü. erőforrásokkal egy pofon miatt.