Tört el a lófaszt.. :D az nem így néz ki..Orditott volna a fajdalomtol
Punszisza a lekjopp!
Ha eltort volna akkor utana nem ment volna kiabalva hogy HALAL HALAL.
De mondjuk ez meg az adrelalin puffolta de amikor haza ert es fekudt a szalma agyon akkor se volt akkor fajdalom benne ami egy eltort alkapocs jelent. Egy olyan emberol beszelunk aki elsirja magat ha kikapcsol a tvje.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Az anyagos azon rohog, hogy o bemond valami ordito baromsagot amit elbol ide beirnak emberek es meg bizonygatjak is.
Endrenek van egy mokesza es kesz. Otthon ul, futyizik, sorozik es nem lajvol mert tegnap ugyis kuldtek huszat. De majd biztos lesz halal halal halal live is.
Volt már arccsont törésem.
Másnaptól fáj csak. Fájalom csillapító nélkül ki lehet bírni, a kajálás szar. Engem egy 100 kg hávéd rúgott fejbe felszabadításként.
Mondjuk nekem 3-4 perc alatt feldagadt a fél fejem.
Endre egy leépült szhardarab.
A semmiből volt sérve is.
A swingeres lehorzsolt térde 2 év alatt nem gyúgyult meg.
De nekem is kizárt hogy egy 60 kilós fiatal ekkora ütőerővel bírna.
De akkor nem tudott volna utána hátulról rárohanni.
Max 17 évesen azért nem lehet akkora priusza, hogy egy hajléktalan betakarózik vele.
Gyanús hogy a dc communityje hergeli. Régen is azon vergődött hogy valahogy tényezővé váljon, akkor legalább valami trollkodásfélével érte ezt el, mostanra netto pedosimogatással. Szomorú történet ez, legalábbis szerintem.
Biciklis lenin fiú volt, hahó!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
hahó "Olyan nehezen gyógyulok"
KURVArangy
Ugyanerre gondoltam az előző, pesti live alatt. Amikor visszanéztem vagy éppen valami elmebeteg loopban volt, vagy pedig random nőket videózott és tett rájuk megjegyzéseket. Zsák a foltját…
Púpszász tourist: Ülj le Merci, valamit morgok - Nem vagy szomjas látom, de egy tyopronit kibontok
Megy a hetyetye es a kellemetlen kerdesekre nem valaszol.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Persze, az is lehet, hogy a kora ellenére már van bőven a számláján, de valószínűbb, hogy csak szimplán valami helyi random agyoniskolázott cigánypurdé - egy-két kisebb stiklivel.
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
heroin.com
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Ne legyélbalfasz sodi, töltsd fel ide: vocaroo.com/
Most nézek bele másodszorra Addabboy adásába. Nem értem a live lényegét, talán csak egy kis unalmas figyelem kurvulás. Pesten mászkál és a Gyagyásról loop-ol egyfolytában.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Másból nem lenne neki nézetsége.
Igen, azt állítja, hogy sodikát a mocsok miatt dobta ki végül a nagymamája fűzitőről.
Ez kurva jó sztori, csak totál elfelejtette anyagboy, hogy a mama hoarder volt, tehát nem sodika csinálta a legnagyobb mocskot ott.
Véres kakiló 2.0

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Az igazi Pirosnak van kék nicjókje. Ha te vagy az miért nem arról írsz?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Én hajlamos vagyok hinni az anyagosnak (mert naiv vagyok)
De 20:27-28kor volt az ütölés és 20:32kor dörömbölt goldának és ez volt a párbeszéd:
- A fürdőszobára sürgősen szükségem van!
- Hát menj a sajátodba!
- De ne nézz náná! Megsérültem. Hülye!
- Miért sérültél meg?
- Nenemérdekel neszóljhozzám.
- *érthetetlen*
- Shemmiközöthozzá.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Ezt senki nem láthatta előre.
Még időben esett pofára a tranyó, mielőtt mániás szakaszban hugyozta volna körbe a várost.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nem csodálkozok rajta. Endrén kívül ki venné komolyan a Tranyót.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Akkor megvan a mai loop témája, ami regenerálja a pajzsot.
Remélem hozzájutnak az egész napnyi vergődés és hergelés teljes felvételéhez.
Endre egész nap arra készült, hogy valakinek nekimenjen.
ennyi kész endi
el lett lopva
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Akkor iPhone pro max 14 csá van? 1 hónapot bírta?
Majd hajnali 1-kor kezdik egyszerre a lájvot, mert hát ugye holnap dolgozni kellesz menni...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Tranyo baszo gayza is megjelent hogy kicsit profitaljon belole.
Remelem hamar elviszi a koleszterin ot is.

Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Közúti veszélyeztetés
Javaslom hogy kerrese fel a snecologiai emlektargy gyujtemenyt.
Dehát meg van! Csak az egyik lencse hiányzik! Hülye ez a Golda :)
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
snecológiai bíbor szívre érdemes troll
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Nem mintha ez sokat változtatna a dolgon, de félek attól, hogy ez valami helyi rossz arc tetemes priusszal.
Annál jobb, mert akkor a familiája/környezete is ilyen, és a púp mostantól annyira sem hagyhatja el a putrit mint eddig.
Attól nem kell tartani azt hiszem hogy a félkegyelmű beadványt írna a kis rikárdó ellen, vagy hogy egy eljárásban ne fordítaná maga ellen az egész bíróságot két mondattal.
Kivéve, amikor egy zsugor 12kg-os sört kellett haza cipelni Tibornak, akkor ment az. :D
Elfogyott a shör...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jozsii Busák
visszaadni a keretet
azért a lencsékkel ne fáradj

Szeretném érzékeltetni, hogy nagyjából ekkorára apadt a pedofil "talán itt nem nyírnak ki" mozgástere púpszászon.
Dehogynem, adja vissza, de előtte azért menjen át rajta párszor a 800-as csiszolóvászonnal.
Így van.Golda se 100-as.Sodráknak kb 40 éve egy szeretetotthonban kéne lennie.
Ó a ninja troll csak fényképezett, de otthagyta a cuccokat, szerintem. Ha nincsenek már ott, alighanem valami helyi erő elvihette. Igaz, ninja!?
Biztos voltam benne, hogy védeni fogja. Most majd teleszirénázzák a falut a fiacskájál együtt, hogy szegény tyodika az áldozat és büntessék meg a bűnöst és nekik jár mindenféle védelem!!!
Ne feledjük, golda a tróólokat hibáztatja még mindig, hogy szegény endikének nincs munkahelye és még mindig púpszászon héderel + tudja nagyon jól, hogy a hergelés miatt dobják be az ablakát, ennek ellenére okostelefont vesz neki...
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Így van persze. Amúgy szerintem csak azért nem találta fifi, mert szemüveg nélkül nem lát jól, biztos ott lesz az!
Így jött ki a matek.
Ez a gyanús nekem is. Azért a vén zsidó is szeret nagyokat mondani, lásd egy kavicsdobás is terrorcselekmény.
8 napon túl gyógyuló veknitörés, lopás, hetyetye..
Azért álljon már meg a menet, leesett a púpjáról a szemüveg és elhagyta. Ez legalább 20x megtörtént az elmúlt 2 hónapban a Macskaólban is.
Én fenntartásokkal kezelném ezt, amíg tényleg nem látjuk a veknit. Ne felejtsük, hogy az öregasszony is legalább olyan aljas, mint a korcs, 10 forintért képes bármit kitalálni, csak tudjon kakaskodni valakivel.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 04, 2025 12:46:31
x17)
Ha valóban eltört az arca, azt akkor kaphatta amikor le hajolt a telefonjáért, a kis cigótól pedig egy ugró ninja mozdulatot láthattunk, ha ott az egy térd rúgás volt, akkor törhetett a vekni.
Angol Troll
(
x1)
May 04, 2025 12:48:29
x1)
Ha valóban eltört az arca, azt akkor kaphatta amikor le hajolt a telefonjáért, a kis cigótól pedig egy ugró ninja mozdulatot láthattunk, ha ott az egy térd rúgás volt, akkor törhetett a vekni.
Ha eltort volna akkor utana nem ment volna kiabalva hogy HALAL HALAL.
De mondjuk ez meg az adrelalin puffolta de amikor haza ert es fekudt a szalma agyon akkor se volt akkor fajdalom benne ami egy eltort alkapocs jelent. Egy olyan emberol beszelunk aki elsirja magat ha kikapcsol a tvje.
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 04, 2025 12:49:38
x20)
Simán kapott egy mokeszt, meg kicsit felszakadt a bőre.
A kis cingár srác nem egy Mike Tyson, hogy arccsontot törjön.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A kis cingár srác nem egy Mike Tyson, hogy arccsontot törjön.
pacektorokos
May 04, 2025 12:49:49
Viktoria(twinky) aki tegnap a 20assal tamogatta a pedofilt, most azt allitja hogy ismet kuldott 20at a pedofilnak.
May 04, 2025 12:49:49
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 04, 2025 12:51:06
x17)
A dohanybolt elott a ciganyok jobban megrendezték...Persze már arcot tört a kis Leonárdó..
Punszisza a lekjopp!
nmthrwwy420
(
x10)
May 04, 2025 12:51:12
x10)
Ha eltört volna a vekni, adrenalin ide vagy oda, mire kifeküdt akkor nem teszi rá a fagyasztott csirkefarhátat.
Ha egy légy ráfingik, akkor egy életerős ember is ordít a fájdalomtól, pláne a korcs.
Ha egy légy ráfingik, akkor egy életerős ember is ordít a fájdalomtól, pláne a korcs.
noikabatgomb
(
x10)
May 04, 2025 12:51:43
x10)
Az anyagos azon rohog, hogy o bemond valami ordito baromsagot amit elbol ide beirnak emberek es meg bizonygatjak is.
Endrenek van egy mokesza es kesz. Otthon ul, futyizik, sorozik es nem lajvol mert tegnap ugyis kuldtek huszat. De majd biztos lesz halal halal halal live is.
-
May 04, 2025 12:55:12
Volt már arccsont törésem.
Másnaptól fáj csak. Fájalom csillapító nélkül ki lehet bírni, a kajálás szar. Engem egy 100 kg hávéd rúgott fejbe felszabadításként.
Mondjuk nekem 3-4 perc alatt feldagadt a fél fejem.
Endre egy leépült szhardarab.
A semmiből volt sérve is.
A swingeres lehorzsolt térde 2 év alatt nem gyúgyult meg.
De nekem is kizárt hogy egy 60 kilós fiatal ekkora ütőerővel bírna.
May 04, 2025 12:55:12
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
May 04, 2025 12:56:25
x7)
Az anyagos egy megbízhatatlan narkós. Örebro már az elején jelezte ezt, aki másképp látja az vágyálmokat kerget. Semmi haszna nincsen jelenleg a tudományban. Volt egy pár vicces pillanata azt elismerem, de a púpszászi ninja tegnap nagyobb műsorral örvendeztette meg a közönséget, mint az anyagos bármikor. Ennyit erről, jöhetnek a mínuszok, na melócsá!
A jó portás csak baszik!
Piros
May 04, 2025 12:58:20
Hahooooooo
May 04, 2025 12:58:20
banshee
(
x23)
May 04, 2025 12:59:11
x23)
De akkor nem tudott volna utána hátulról rárohanni.
Előváladék Kukitúró
May 04, 2025 13:00:10
Második éjszakás után vagyok(18:00-6:00), ennek köszönhető , hogy láttam a GyAgYáS verését. Mivel ma nincs jobb dolgom mint főzni és kipihenni az 5 óra alvást , így az anyagos hetyetyelését nézem.
Amiket állít az nettó faszsag és kitalációnak. Illetve miért fél a tojásolástól? Nem is ő volt a célpont . Őszintén az anyagos szerepe ebbe a történetben szinte semmi.
Amiket állít az nettó faszsag és kitalációnak. Illetve miért fél a tojásolástól? Nem is ő volt a célpont . Őszintén az anyagos szerepe ebbe a történetben szinte semmi.
May 04, 2025 13:00:10
Elytoerno
May 04, 2025 13:02:08
A mai bejelentkezesrol talalok valamit? Tiktok mirrorsz off yton
May 04, 2025 13:02:08
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
May 04, 2025 13:03:33
x3)
Csak a rossz májam és a pletykás vénasszony felmenőimmomdatják velem: azért kíváncsi lennék a srác múltjára.
Nem mintha ez sokat változtatna a dolgon, de félek attól, hogy ez valami helyi rossz arc tetemes priusszal.
Nehogy ez enyhítő körülmény legyen a gyagyás esetében...
Persze lehet, hogy ő egy földreszállt angyal. Bármi lehet...
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
banshee
(
x23)
May 04, 2025 13:04:27
x23)
Csak a rossz májam és a pletykás vénasszony felmenőimmomdatják velem: azért kíváncsi lennék a srác múltjára.
Max 17 évesen azért nem lehet akkora priusza, hogy egy hajléktalan betakarózik vele.
40_éves_junior
(
x6)
May 04, 2025 13:04:39
x6)
Második éjszakás után vagyok(18:00-6:00), ennek köszönhető , hogy láttam a GyAgYáS verését. Mivel ma nincs jobb dolgom mint főzni és kipihenni az 5 óra alvást , így az anyagos hetyetyelését nézem.
Gyanús hogy a dc communityje hergeli. Régen is azon vergődött hogy valahogy tényezővé váljon, akkor legalább valami trollkodásfélével érte ezt el, mostanra netto pedosimogatással. Szomorú történet ez, legalábbis szerintem.
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 04, 2025 13:05:45
x20)
Biciklis lenin fiú volt, hahó!
banshee
(
x23)
May 04, 2025 13:08:39
x23)
Egy totál cingár, 55-60 kilós gyerek volt. A pedofil ami mokeszt kapott, olyan után azért egy edzettebb küzdősportos még úgy menne, mint a távirat.
Csak Fifi szarból van, kicsit erősebben hozzáérnek, már sír mint a fürdőskurvák.
Csak Fifi szarból van, kicsit erősebben hozzáérnek, már sír mint a fürdőskurvák.
Piros
May 04, 2025 13:09:11
Húsos káposztát föztem, Natim Húgyos káposztának mondja mert sok a leve, de már hajnalban, mert Natiék jönnek, Nikit az anyja nem engedi!
Eközben Gyöngyikémet hivtam, nohát sokminden van.
Sokszor kiálltottam ma,hogy HAHÓ!!!, mert sosincs segitségem csak enni jönnek a gyerekek!
No jó étvágyat a húgyoskápostámhoz by Natim.
Hahóóó gyere kész a Káposzta! Finom lesz!
Eközben Gyöngyikémet hivtam, nohát sokminden van.
Sokszor kiálltottam ma,hogy HAHÓ!!!, mert sosincs segitségem csak enni jönnek a gyerekek!
No jó étvágyat a húgyoskápostámhoz by Natim.
Hahóóó gyere kész a Káposzta! Finom lesz!
May 04, 2025 13:09:11
Kendra
(
x1)
May 04, 2025 13:11:46
x1)
Úgy látom nem csak engem basz fel az anyagos kamu benfenteskedése és eröltetett pörgése. Finoman jeleztem neki hogy nem kéne hergelni a forumot és akkor nem lenne talán üldözési mániája. Totál ignorált és a felszopói szerint én hergelek nála.
mikedp
(
x9)
May 04, 2025 13:12:20
x9)
Ha eltört volna a vekni, adrenalin ide vagy oda, mire kifeküdt akkor nem teszi rá a fagyasztott csirkefarhátat.
hahó "Olyan nehezen gyógyulok"
Részletre vett szalvéta
May 04, 2025 13:14:30
Imádom hogy Anyagos ugyanúgy catcallingol meg direkt felvesz random nőket az utcán, persze a Gurulkáknak ez nem probléma.. :D
Ugyanerre gondoltam az előző, pesti live alatt. Amikor visszanéztem vagy éppen valami elmebeteg loopban volt, vagy pedig random nőket videózott és tett rájuk megjegyzéseket. Zsák a foltját…
May 04, 2025 13:14:30
Angol Troll
(
x1)
May 04, 2025 13:14:55
x1)
Úgy látom nem csak engem basz fel az anyagos kamu benfenteskedése és eröltetett pörgése. Finoman jeleztem neki hogy nem kéne hergelni a forumot és akkor nem lenne talán üldözési mániája. Totál ignorált és a felszopói szerint én hergelek nála.
Megy a hetyetye es a kellemetlen kerdesekre nem valaszol.
Fatászpika
(
x2)
May 04, 2025 13:15:41
x2)
A Púp-pinyáta új része egyébként megsüvegelendő nagyon is
Egyébként megjegyzem, a srácnak szerintem nem volt semmi küzdősportos előképzettsége, egy rendesen bemért ütés a megfelelő technikával még ilyen vékony gyereknél is széttörné trottel sörben pácolt csontjait
Ilyen utcai bunyóban már részt vettem típusú helyi gyerek lehet, de trottelen még így is ott hajtogat pinát ahol akar
Egyébként megjegyzem, a srácnak szerintem nem volt semmi küzdősportos előképzettsége, egy rendesen bemért ütés a megfelelő technikával még ilyen vékony gyereknél is széttörné trottel sörben pácolt csontjait
Ilyen utcai bunyóban már részt vettem típusú helyi gyerek lehet, de trottelen még így is ott hajtogat pinát ahol akar
SodiTitkosRajongója
May 04, 2025 13:16:21
Persze, az is lehet, hogy a kora ellenére már van bőven a számláján, de valószínűbb, hogy csak szimplán valami helyi random agyoniskolázott cigánypurdé - egy-két kisebb stiklivel.
May 04, 2025 13:16:21
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 04, 2025 13:17:28
x17)
Másfél órája nem bírja befogni a pofáját 1 percre sem..Erős skill.
Punszisza a lekjopp!
DvD974
May 04, 2025 13:17:39
Az Anyagos milyen oldalon liveozik most ?
May 04, 2025 13:17:39
szörnyeteg
(
x3)
May 04, 2025 13:18:43
x3)
Az Anyagos milyen oldalon liveozik most ?
heroin.com
Sodi apu
May 04, 2025 13:19:28
May 04, 2025 13:19:28
piros
May 04, 2025 13:20:12
Hazudozik és összevissza beszél ez az Addafijú nem tudom kinek e gyereke de adnék neki kenyeret.
12 perc Gyöngyimmel a mai müsor neve, de kérek segitséget! Hahóóóó
Most megyek, Nagtimék itt vannak és Garasné is.
May 04, 2025 13:20:12
-
May 04, 2025 13:21:02
Hazudozik és összevissza beszél ez az Addafijú nem tudom kinek e gyereke de adnék neki kenyeret.
Ne legyél
May 04, 2025 13:21:02
Depressziocska
May 04, 2025 13:25:43
www.youtube.com/watch?v=KR29XXD54z4
Most nézek bele másodszorra Addabboy adásába. Nem értem a live lényegét, talán csak egy kis unalmas figyelem kurvulás. Pesten mászkál és a Gyagyásról loop-ol egyfolytában.
May 04, 2025 13:25:43
-
May 04, 2025 13:26:39
Nem az igazi Piros ír. Vélhetően nincs semmilyen hangfile mivel Goldát többet már nem lehet elérni a régi számján.
May 04, 2025 13:26:39
Sodi apu
May 04, 2025 13:26:41
Másból nem lenne neki nézetsége.
May 04, 2025 13:26:41
Sodipédia-olvasó
May 04, 2025 13:28:09
Igen, azt állítja, hogy sodikát a mocsok miatt dobta ki végül a nagymamája fűzitőről.
Ez kurva jó sztori, csak totál elfelejtette anyagboy, hogy a mama hoarder volt, tehát nem sodika csinálta a legnagyobb mocskot ott.
Véres kakiló 2.0
May 04, 2025 13:28:09
piros
May 04, 2025 13:28:42
piros1279 proton , validálom a nagyit de mindegy!
May 04, 2025 13:28:42
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 04, 2025 13:34:27
x20)

Darth Tibor
(
x7)
May 04, 2025 13:38:43
x7)
Kötöjel irj rám :[email protected]
Az igazi Pirosnak van kék nicjókje. Ha te vagy az miért nem arról írsz?
NBVNG
(
x1)
May 04, 2025 13:43:06
x1)
A Korcs kb 3 perc alatt hazaért a verés után.
Én hajlamos vagyok hinni az anyagosnak (mert naiv vagyok)
De 20:27-28kor volt az ütölés és 20:32kor dörömbölt goldának és ez volt a párbeszéd:
- A fürdőszobára sürgősen szükségem van!
- Hát menj a sajátodba!
- De ne nézz náná! Megsérültem. Hülye!
- Miért sérültél meg?
- Nenemérdekel neszóljhozzám.
- *érthetetlen*
- Shemmiközöthozzá.
CafkaMarci
(
x5)
May 04, 2025 13:43:53
x5)
A sziszamiszának is jó estéje volt

Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?

Betöjt Laptop
(
x35)
May 04, 2025 13:46:50
x35)
Ezt senki nem láthatta előre.
Még időben esett pofára a tranyó, mielőtt mániás szakaszban hugyozta volna körbe a várost.
Karib
(
x10)
May 04, 2025 13:47:30
x10)
Kíváncsian várom, hogy a rendőrök fognak-e eljárást indítani ebben az ügyben. Tippem szerint egyetlen ütést sem tudott bevinni az agresszív porszem, de garázdaság, tettleges becsületsértés szóba jöhet, esetleg zaklatás is.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Depressziocska
May 04, 2025 13:48:59
Nem csodálkozok rajta. Endrén kívül ki venné komolyan a Tranyót.
May 04, 2025 13:48:59
AmenoSav
May 04, 2025 13:49:23
Akkor megvan a mai loop témája, ami regenerálja a pajzsot.
May 04, 2025 13:49:23
-
May 04, 2025 13:49:48
Kíváncsian várom, hogy a rendőrök fognak-e eljárást indítani ebben az ügyben. Tippem szerint egyetlen ütést sem tudott bevinni az agresszív porszem, de garázdaság, tettleges becsületsértés szóba jöhet, esetleg zaklatás is.
Remélem hozzájutnak az egész napnyi vergődés és hergelés teljes felvételéhez.
Endre egész nap arra készült, hogy valakinek nekimenjen.
May 04, 2025 13:49:48
-
May 04, 2025 13:50:36
hány telefonját loptál el eddig összese? 5-6? :'D May 04, 2025 13:50:36
herr_schwechater
(
x5)
May 04, 2025 13:51:38
x5)
ennyi kész endi
el lett lopva
deborah-Piros
May 04, 2025 13:54:15
hamarosan Piros riport...
még kis idő átjátszani!
Kötöjel neked üzenem..a kamu te vagy!
még kis idő átjátszani!
Kötöjel neked üzenem..a kamu te vagy!
May 04, 2025 13:54:15
Judas
May 04, 2025 13:57:51
Akkor iPhone pro max 14 csá van? 1 hónapot bírta?
May 04, 2025 13:57:51
Betöjt Laptop
(
x35)
May 04, 2025 13:58:31
x35)
Tranyó beszopta.
Adda túl van a mai körön.
Endre patkánykodik.
Ez egy kellemes nyugodt nap lesz!
Jó pihenést mindenkinek.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Endre patkánykodik.
Jó pihenést mindenkinek.
halászlé
(
x21)
May 04, 2025 14:02:06
x21)
Tranyó beszopta.
Endre patkánykodik.
Jó pihenést mindenkinek.
Endre patkánykodik.
Jó pihenést mindenkinek.
Majd hajnali 1-kor kezdik egyszerre a lájvot, mert hát ugye holnap dolgozni kellesz menni...
Piros
May 04, 2025 14:05:33
vocaroo.com/1ieJq3wMVAZV
Na két piskóta sütés között nektek a kis drágáimnak, hogy egyem meg a fületek hegyét de csak jól cukrozva!
Goldát hivta SToki apja is.stb stb
Na két piskóta sütés között nektek a kis drágáimnak, hogy egyem meg a fületek hegyét de csak jól cukrozva!
May 04, 2025 14:05:33
Angol Troll
(
x1)
May 04, 2025 14:07:26
x1)
Tranyó beszopta.
Endre patkánykodik.
Jó pihenést mindenkinek.
Endre patkánykodik.
Jó pihenést mindenkinek.
Tranyo baszo gayza is megjelent hogy kicsit profitaljon belole.
Remelem hamar elviszi a koleszterin ot is.
Kakaspina
(
x20)
May 04, 2025 14:07:33
x20)
vocaroo.com/1ieJq3wMVAZV

A helyzet megoldása
(
x38)
May 04, 2025 14:07:40
x38)
Annyira dagasztották a veknit, hogy a dagasztó csuklója eltört XD
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
banshee
(
x23)
May 04, 2025 14:09:02
x23)
Közúti veszélyeztetés
Kakaspina
(
x20)
May 04, 2025 14:09:15
x20)
Gyagya hajnalban érkezett meg púpszászra Szolnokról, állítólag tényleg eltört az arccsontja. xddddd
A helyzet megoldása
(
x38)
May 04, 2025 14:09:47
x38)
"Vissza ment a gyerek, nincs meg a szemüveg"
Nahát :))
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Angol Troll
(
x1)
May 04, 2025 14:10:42
x1)
Javaslom hogy kerrese fel a snecologiai emlektargy gyujtemenyt.
Kakaspina
(
x20)
May 04, 2025 14:12:25
x20)
"natyon régen ütyféd foltam"
Vén zsidó kurva.
Vén zsidó kurva.
max5enutálnak
(
x47)
May 04, 2025 14:13:00
x47)
Dehát meg van! Csak az egyik lencse hiányzik! Hülye ez a Golda :)
linziasztal01
(
x72)
May 04, 2025 14:13:12
x72)
Egy biciklizés egy csont!!
Sikura Imolda
May 04, 2025 14:13:55
Gyöngyi néni: "Súlyos testi,lopás és rablás"
Gondolom a sötétben hátúlról támadás. "Most meghalsz meghalsz!" Az jogos önvédelem. Arról nem is beszélve 15 éves a fiú.
Nem vagyok ügyvéd, de úgy tudom az nehezített pálya lesz Stokinak is.
Gondolom a sötétben hátúlról támadás. "Most meghalsz meghalsz!" Az jogos önvédelem. Arról nem is beszélve 15 éves a fiú.
Nem vagyok ügyvéd, de úgy tudom az nehezített pálya lesz Stokinak is.
May 04, 2025 14:13:55
-
May 04, 2025 14:13:57
Várható gyagyás live ma?
May 04, 2025 14:13:57
Kakaspina
(
x20)
May 04, 2025 14:14:39
x20)
Tényleg a vén zsidó kurva vette a telefont.
"Majd fizeti a részleteket ő"
"Majd fizeti a részleteket ő"
A helyzet megoldása
(
x38)
May 04, 2025 14:14:52
x38)
8:00: Azért vitték be, mert gyanús volt a mentősnek XD
herr_schwechater
(
x5)
May 04, 2025 14:14:53
x5)
snecológiai bíbor szívre érdemes troll
Angol Troll
(
x1)
May 04, 2025 14:15:17
x1)
Agyrazkodas veszely miatt vittek be mert szedult es hanyt. Szegeny mentosok nem tudjak hogy a Snecinel ez mindennapos.
Kakaspina
(
x20)
May 04, 2025 14:15:31
x20)
"tizenhat öltéssel varrták össze a faszpinát a kezén két éve"
Hét volt az, hazug vén zsidó kurva.
Hét volt az, hazug vén zsidó kurva.
piros
May 04, 2025 14:15:53
Ennyit tudtam ma de megyek mert Natim ideges!..no majd még :)
egyemmeg a kis szarkalábatokat.
egyemmeg a kis szarkalábatokat.
May 04, 2025 14:15:53
max5enutálnak
(
x47)
May 04, 2025 14:17:14
x47)
A szarrá vert pedofil harmadik generációs alkoholista
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 04, 2025 14:17:34
x10)
Eltört a száraz kenyér! :D
Álmodjatok Rémeket!
Kakaspina
(
x20)
May 04, 2025 14:17:35
x20)
"Nem lehetett katona mert púpos, nem emelhet öt kilónál többet"
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
molos troll
(
x2)
May 04, 2025 14:18:02
x2)
Annál jobb, mert akkor a familiája/környezete is ilyen, és a púp mostantól annyira sem hagyhatja el a putrit mint eddig.
Attól nem kell tartani azt hiszem hogy a félkegyelmű beadványt írna a kis rikárdó ellen, vagy hogy egy eljárásban ne fordítaná maga ellen az egész bíróságot két mondattal.
linziasztal01
(
x72)
May 04, 2025 14:18:35
x72)
"Nem lehetett katona mert púpos, nem emelhet öt kilónál többet"
Kivéve, amikor egy zsugor 12kg-os sört kellett haza cipelni Tibornak, akkor ment az. :D
A helyzet megoldása
(
x38)
May 04, 2025 14:19:11
x38)
Na, anyád már ki is adott mindent ami érdekelt minket, most 1 hétig se téged se a szippantóboyt ne lássuk
linziasztal01
(
x72)
May 04, 2025 14:19:41
x72)
Szegény mentős agyrázkódásra gyanakodott, pedig Endre csak mondott 4-5 mondatot.
:DDD
halászlé
(
x21)
May 04, 2025 14:20:03
x21)
Szegény mentős agyrázkódásra gyanakodott, pedig Endre csak mondott 4-5 mondatot.
Elfogyott a shör...
gyagyás irigye2
(
x3)
May 04, 2025 14:21:47
x3)
A valóság mindig durvább, mint a képzelet, megkövetem az anyagost, hát tényleg azt mondta el, ami a bolond bata!
Be kell a seggnek szarnia, mekkora telefonos riadólánc lett egy mezei hétvégi gyerekkakaskodásból!
kissendrefarkas életét irigyellem
Be kell a seggnek szarnia, mekkora telefonos riadólánc lett egy mezei hétvégi gyerekkakaskodásból!
féregnyulvány
(
x7)
May 04, 2025 14:24:50
x7)
“csak azt kapja amit megérdemel”
így van
így van
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 04, 2025 14:25:25
x17)
A vén zsidó kurva 20adjára is beszopja a Troll öregasszonyt..És ez volt ügyvéd.
Punszisza a lekjopp!
szörnyeteg
(
x3)
May 04, 2025 14:25:30
x3)
Golda szerint recsi az áldozat. Hát Endre akarta megölni a fiatalt.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
nmthrwwy420
(
x10)
May 04, 2025 14:25:51
x10)
Szolnoki ninja, mekfaty tolvaj troll!
Nincs kedved "becsületes megtalálóként" visszaadni a keretet és látleletet venni a vekniről?
Nincs kedved "becsületes megtalálóként" visszaadni a keretet és látleletet venni a vekniről?
Jozsii Busák
(
x5)
May 04, 2025 14:26:09
x5)
May 04, 2025 14:26:09
8:00: Azért vitték be, mert gyanús volt a mentősnek XD
A háziorvosnak is gyanús volt mikor alkalmasságit akarta megkerülni. Gyanús pedofil a pedofil.. May 04, 2025 14:26:09
Hafré
(
x5)
May 04, 2025 14:26:54
x5)
visszaadni a keretet
Kakaspina
(
x20)
May 04, 2025 14:27:28
x20)

Szeretném érzékeltetni, hogy nagyjából ekkorára apadt a pedofil "talán itt nem nyírnak ki" mozgástere púpszászon.
-
May 04, 2025 14:27:31
Dehogynem, adja vissza, de előtte azért menjen át rajta párszor a 800-as csiszolóvászonnal.
May 04, 2025 14:27:31
Balázs Padre
(
x13)
May 04, 2025 14:27:32
x13)
A vén zsidó kurva 20adjára is beszopja a Troll öregasszonyt..És ez volt ügyvéd.
Így van.Golda se 100-as.Sodráknak kb 40 éve egy szeretetotthonban kéne lennie.
Stoki csel
May 04, 2025 14:27:52
Összevereti magàt inkább, hogy kórházba kerüljön és ne kelljen felköszönteni az “ember, kurva anyját”! :D
May 04, 2025 14:27:52
nemet mondtak
(
x4)
May 04, 2025 14:28:12
x4)
Szolnoki ninja, mekfaty tolvaj troll!
Ó a ninja troll csak fényképezett, de otthagyta a cuccokat, szerintem. Ha nincsenek már ott, alighanem valami helyi erő elvihette. Igaz, ninja!?
halászlé
(
x21)
May 04, 2025 14:28:55
x21)
Biztos voltam benne, hogy védeni fogja. Most majd teleszirénázzák a falut a fiacskájál együtt, hogy szegény tyodika az áldozat és büntessék meg a bűnöst és nekik jár mindenféle védelem!!!
Ne feledjük, golda a tróólokat hibáztatja még mindig, hogy szegény endikének nincs munkahelye és még mindig púpszászon héderel + tudja nagyon jól, hogy a hergelés miatt dobják be az ablakát, ennek ellenére okostelefont vesz neki...
féregnyulvány
(
x7)
May 04, 2025 14:28:59
x7)
a szemüveg és egyéb tárgyak egy múzeumban lesznek kiállítva halála után.
addig a snecológiai talált tárgyak között lesznek megőrizve
addig a snecológiai talált tárgyak között lesznek megőrizve
linziasztal01
(
x72)
May 04, 2025 14:29:02
x72)
Endre, lesz újabb nyelvtörős fideó?
Remélem szépen szűröd azóta az "sz"-eket.
Remélem szépen szűröd azóta az "sz"-eket.
balek
(
x10)
May 04, 2025 14:30:43
x10)
May 04, 2025 14:30:43
TISZTELETET A HŐSÖKNEK!!! May 04, 2025 14:30:43
Szolnoki ninja troll
(
x2)
May 04, 2025 14:34:06
x2)
Így van persze. Amúgy szerintem csak azért nem találta fifi, mert szemüveg nélkül nem lát jól, biztos ott lesz az!
nmthrwwy420
(
x10)
May 04, 2025 14:34:10
x10)
Ez a gyanús nekem is. Azért a vén zsidó is szeret nagyokat mondani, lásd egy kavicsdobás is terrorcselekmény.
8 napon túl gyógyuló veknitörés, lopás, hetyetye..
Azért álljon már meg a menet, leesett a púpjáról a szemüveg és elhagyta. Ez legalább 20x megtörtént az elmúlt 2 hónapban a Macskaólban is.
Én fenntartásokkal kezelném ezt, amíg tényleg nem látjuk a veknit. Ne felejtsük, hogy az öregasszony is legalább olyan aljas, mint a korcs, 10 forintért képes bármit kitalálni, csak tudjon kakaskodni valakivel.
A helyzet megoldása
(
x38)
May 04, 2025 14:34:44
x38)
Agyrázkódás miatt megröntgenezték, ám sajnos a doktorok olyannal szembesültek, amit mi már rég tudunk:

1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mi lett volna , ha még balek is lennél?