A nagy számok törvénye alapján biztos.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Elvan.
Zárva!
Nyilván körözik, különben milyen alapon mennek ki elfogni?
Úgyhogy biztosan körözve volt. Ez teljesen alap.
Kb tettenérés kell ahhoz, hogy ne adjanak ki jó előre egy körözést valaki ellen.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Keddi Készenlétis, vonatos elkapás cikkje, ahol szintén körözés alatt lévőről beszélnek.
Esélyes, hogy ez a körözés alatt lévö a sablonszöveg az ilyen lekapcsolásokra.
Bocsánat itt nem jó a link. Ez a helyes link.
Bocsi, a második link nem jó, ez a helyes.
www.szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/05/rendorsegi-akciok-elfogas-ittas-soforok
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
1. joffan maraggyamaa
2. mar reg lezartam
3. reszegen ilyeneket mondani nem bun,ennek semmi ertelme
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Rákérdez, hogy 'Na és neked hány feliratkozód van EMBER?' - 'Naugye.'
Majd elpofázza mi volt, ha kijut.
2030 körül.
majd átmegy a nagyzárkába, és lop magának kaját a hűtőből.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Elvileg napi 3 étkezésnek kell lennie.
Gondolom kórház szintű menza. Reggelire egy zsömle, egy szelet parizer és egy kocka vaj, ebédre leves (forró vízbe dobott Maggia kocka), vacsira húsos rizs, kecsapos tészta.
A púpnak elég, így is 3 hónapja csak tojást meg hagymás kenyeret eszik.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Megnézném azt az ügyvédet aki megpróbálja rábeszélni a nyomorultat hogy fogadja el az ajánlatot, azt a stokit próbálja rábeszélni aki semmi jótanácsra, semmi jó szóra nem hallgat és a nyilvánvalót is letagadja minden körülmények között :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Én is ebben bíztam. Megérdemeltem volna még pár hónap (remélhetőleg téli) nyomort az utcán.
O mar csak tudja o is nagy jogasz isten.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Vihetik azt is a francba :D
Lehet hiányzik neki a korcs és szeretne utánamenni?
Azt ugye tudjuk, létezik körözés és elfogatóparancs is! Van különbség!
Vajon van a BV-nél nászutas lakosztály? Kijárna nekik.
Minden egy folyamat....
2 percen belül gyalog 4 kerülettel odébb szaladna a rossz lábával. :D
Rögtön átváltana egérkehangra.
Minden egy folyamat....
túl sok foga van. nem lesz neki egy se, ha kijön. ha, kijön onnan valaha is.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
vidakovics.hu/korozes-elfogatoparancs/
A komlói tibor közlegényhez képest aki bedrogozva fenyegetőzött rakétatámadással a parlament ellen ez mennyire súlyos? Csak mert azt elengedték világgá, max annyi hogy betették elterelésre, de a Púposnál még drog se volt.
Kiváncsi leszek mennyit nyom majd a latba holnap az Anyagos mondókája a szolnoki rendőrségen, lehet, hogy rajta fog múlni a Sodrák lesittelése.
blabla
pontosan ennyit:

Szerintem két deliriumos hányás között sír egy kicsit maximum perpill. Aztán lepofozzák a lakótársak mert idegesítő.
Azért ilyenkor mindig megdöbbenek, hogy több ilyen is van. Oké, Endre egy barom, de hogy akad más is, aki a tiktiken fenyegetőzik gyilkolászással? Az emberek teljesen megőrültek?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Volt már ilyen :D

Mostanra vagy be van gyógyszerezve, vagy az alkoholelvonás legrosszabb pillanatait éli épp át, szóval épp most biztos nem.
Ezzel együtt, ha 72 órán belül kiengedik, akkor ahogy visszakerül az internetre (akár külső segítséggel, khmm khmm) egyből elkezd majd hergelni, hogy mekkora kártérítést fog kapni, meg Hermán Péter, meg panasztestület, meg anyám kínja.
Ha 30 napra benntartják, akkor viszont már nem lesz akkor a pofa ha kiengedik. Esélyes, hogy beállított gyógyszerekkel fogják kiengedni, miután megjárta az IMEI-t, valamint az is, hogy bűnügyi felügyelet miatt a lakásából, vagy legalábbis Újszászról nem mehet majd ki, miközben kint tombol a nyár.
Ha pedig benntartják 3-6 hónapot, mint a hozzá hasonlókat szokták, akkor pedig nem biztos, hogy visszakapjuk ugyanazt a sodit, akit letepertek a TEK-esek Golda mellől.
Ha meg is jelenik, a törés hasonló lesz a 2011-eshez, amikor összedőlt az egész világa és hosszú évekig tartott, amíg magában felépített egy újat.
OFF
Hígul a társadalom, az értékek elvesznek szép lassan, egysíkú gondolkodás, nincs önálló gondolat, nincs egyéni érték lassan stb stb.
Nem egy ilyen regen minden jobb vót vélemény, én az évek alatt ezt tapasztaltam a környezetemben, munkában, ismerősök között, aggasztó egy jelenség, de az evolúció megoldja. Lásd ezek a hülyék is jelzőtűzként ugrálnak hogy hellóka csukjatok le hülye vagyok.
OFF vége
Hetyetye ne ezt ne.
Istenem ha találkozna Villámmal
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Amúgy ez a mondat jól mutatja, hogy mekkora szükség van arra, hogy hangfelvétel legyen arról, amit Golda mond.
Az egy dolog, hogy földi halandó nem nagyon tudja eldönteni, hogy az anyagos mikor mond valódi infót, mikor viccelődik, mikor gúnyolódik, mikor kamuzik direktben és mikor hiszi el őszintén Golda hazugságait (mert az öreglány a fiához hasonlóan ontja magából a valótlan állításokat és hárítja magáról a felelősséget), de ezen felül Goldát is egy külön probléma megérteni.
Például elég rendhagyó módon használja a „dolgozik” szót a korccsal összefüggésben. Miután elmondta ezt, hogy a gyagyás az ő régi gépén „éppen dolgozik”, volt még egy érdekes részlet is:
A: „Egyébként igaza van, azzal, hogy most tiktokozik, a minimális pénzét meg tudja teremteni, de nem tud a visszamenni abba az életbe, amit élt, plusz így csak keveri magának a plusz ügyeket, mint ez is.”
G: „Hát most életrajzot sem tud küldeni sehova a gépe nélkül.”
Nekem tökre úgy tűnik ebből, hogy a korcs mostanában tényleg szórta ki az önéletrajzait, hátha kap valami remote melót (ezt pár napja pedzegettem is), de erre szerintem egyikünk sem mondaná azt, hogy „dolgozik”. Munkát keres, de nem dolgozik. A tiktokkozásra viszont nem ezt a szót használja, pedig az végsősoron pénzkereső foglalkozás. A jelek szerint nála a „dolgozik” azokat a korcs által végzett tevékenységeket jelenti, amiket ő maga is támogat, amikről úgy látja, hogy előrébb viszik a gyagyást.
Elég gyakran vannak neki ilyen furcsa megfogalmazásai, amiket könnyű félreérteni, csak a tágabb kontextus és a helyzet alaposabb ismerete mellett lehet úgy-ahogy értelmezni, tegnap például volt még egy ilyen.
Amikor a nándorfejérvár közi lakást mesélte, akkor azt az igazi korcsra jellemző nyakatekert megfogalmazást használta, hogy „egy váláskor valakik kettéválasztották a lakást”. Elsőre azt gondoltam, hogy az előző tulaj lehetett, de aztán kiderült, hogy amikor az alkesz sodipapa nem volt otthon, akkor „egybenyitották” megint, vagyis max. felraktak egy zárat valamelyik köztes ajtóra, nem két külön lakásról volt szó (az lehet, hogy volt két külön bejárata is, de nem volt állandó fallal elszeparálva a két lakrész). Valamiért nem akart a saját válásáról beszélni, és ezért ezt a passzív szerkezetet alkalmazta.
A legjobb rész a cikkből, kifejezetten Endre figyelmébe:
. Az internet nem felejt. Ami egyszer oda felkerül, az ott is marad.
hoty... hotyhotyhoty...
ordas 2 napos bebaszással fog kezdeni, győzelemről beszél majd, és a leolvadt pajzs épülése miatt bekövetkező hergelése újabb faszcunamit fog eredményezni. szokés szerint
:D :D :D :D
Na az lenne az év plot twist-je.
Különösen azért, mert Villám azonnal elterjesztheti, hogy fifi megbaszott egy férfit... a többiről nem is beszélve...
Forum.kaffkatibike.org
Van egy halom ügye. Elsőre kap egy megrovást másodikra egy felfüggőt harmadikra leülőt. Bár amilyen debil megoldja elsőre a leülőt.
Endre is megy.
Ja..., nem.
Nem most kezdte 2 és 10 ember közötti tömeg szokott lenni a "tüntetéseken". Ópusztaszeren találkoztam velük, gyakorló elmebetegek a párjával együtt.
Nekem is ilyen tripem volt :D
Kicsit röhögtem, hogy kevés dolgot töltöttem fel én, de amiket igen azok odabasztak :D
- Endrének borotválja a szemöldökét Tibi a macskaólban, meg divigéllel kenegeti
- Endre összeomlik a Manna ABC előtt (Viktor lájv)
- Géza Púpszászon, hugyozás, UFO ABC, Penny (Gayza lájv)
- Endre a Szigeten azzal a kurva haj extensionnel, amit parókának nézett
- Endre utolsó lájvja egy darabig, első kiengedés után hajnalban
Nem mondott konkrétumot.
A párja az a Stickletti-alkatú Endre 2.0 umpalumpa, aki mindenhova kizsgugyaként kíséri az Úrhölgyet? Ha valaki ismeri személyesen is, bedobhatna róla pár vicces info infót, jól esik az ilyesmi rádiócsend idején.
Igazad van tetyau, évismétlés lesz :)
KURVArangy
A legvaloszinubb az, hogy a letartoztatasnal felmerult, hogy kivel volt kozvetlen contactban. Talan amiert meg valami live reszlet is bekerul vagy az anyagos nem kamuzott es tenyleg talalkozott vagy volt bent a renorsegen es ott ugye ugy koszonnek, hogy "jonapot, jegyeket berleteket, orakat ekszereket" es csak azutan beszeljunk ha leadtad az adataidat.
Endre egymagaban magara vallalta volna a mai napot!
Most kepzeld el, ha ez a hir bejutott oda ahol van es ossze vagy zarva vele.... Aztan probabld elfelejteni...
Kizárásos alapon, miután itt mindenki Sodi, csak Sodi lehetett.
Barátnőm miatt csak, tudod cipésznek tanul, referenciaanyag, vágod XD

Csak sikerült a tökéletes alibi… nem külföld lesz mondjuk, hanem 8 év letöltendő, de alibinek tökéletes…
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Nem baj fifi, csak lődd fel a live-ot!
Szerző:
Nemvoltdurex
(
x13)
May 08, 2025 20:09:18
Válasz
(4)
x13)
Válasz
(4)
Endre, nézd a jó oldalát.... a nyári programod már adott cigányokat kielégíteni.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Tibi vagyok de nemtranyó
May 08, 2025 20:09:42
Csillagszemű Márknak Miskolcról vajon lehetnek a kóterben bent rokonai?
May 08, 2025 20:09:42
EasybankosPedo
(
x21)
May 08, 2025 20:11:17
x21)
Itt megint körözés alatt lévő személyt emlitenek. Figyelem ez a tegnapi "TEK Rajtaütés napja"
"Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság."
www.szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/05/baleset-elfogas-jaszkunsag-statsztika
Keddi Készenlétis, vonatos elkapás cikkje, ahol szintén körözés alatt lévőről beszélnek.
www.szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/04/statisztika-jaszkunsag-rendorseg-0409
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
"Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság."
www.szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/05/baleset-elfogas-jaszkunsag-statsztika
www.szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/04/statisztika-jaszkunsag-rendorseg-0409
Galla Miki
May 08, 2025 20:13:10
Endre! Most is elvagy?
Elvan.
Zárva!
May 08, 2025 20:13:10
Gyagya
May 08, 2025 20:15:11
Fikás. Ha a nyomozó bácsi számodra nézve kellemetlen kérdéseket tesz fel azt hogyan kezeled? Tiltod a gecibe, Kilépsz, 96-os Bh-ra hivatkozol vagy hogy kell ezt el képzelni?
May 08, 2025 20:15:11
SyntaxError
(
x24)
May 08, 2025 20:15:29
x24)
Itt megint körözés alatt lévő személyt emlitenek. Figyelem ez a tegnapi "TEK Rajtaütés napja"
szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/05/baleset-elfogas-jaszkunsag-statsztika
szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/04/statisztika-jaszkunsag-rendorseg-0409
szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/05/baleset-elfogas-jaszkunsag-statsztika
szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/04/statisztika-jaszkunsag-rendorseg-0409
Nyilván körözik, különben milyen alapon mennek ki elfogni?
Úgyhogy biztosan körözve volt. Ez teljesen alap.
Kb tettenérés kell ahhoz, hogy ne adjanak ki jó előre egy körözést valaki ellen.
EasybankosPedo
(
x21)
May 08, 2025 20:15:38
x21)
Bocsánat itt nem jó a link. Ez a helyes link.
Bocsi, a második link nem jó, ez a helyes.
www.szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/05/rendorsegi-akciok-elfogas-ittas-soforok
koszos
(
x10)
May 08, 2025 20:16:23
x10)
Fikás. Ha a nyomozó bácsi számodra nézve kellemetlen kérdéseket tesz fel azt hogyan kezeled? Tiltod a gecibe, Kilépsz, 96-os Bh-ra hivatkozol vagy hogy kell ezt el képzelni?
1. joffan maraggyamaa
2. mar reg lezartam
3. reszegen ilyeneket mondani nem bun,ennek semmi ertelme
SyntaxError
(
x24)
May 08, 2025 20:16:29
x24)
Rákérdez, hogy 'Na és neked hány feliratkozód van EMBER?' - 'Naugye.'
Endikéd
May 08, 2025 20:16:48
-endre ne akard hogy erőszakos legyek, vedd le a nadrágod!
-fhjajj nyeméjtyed a lényeget
-haladj
-jofan hülyefaty, szia! Mondtam, nem fatyok balek
Endre ekkor még nem tudott elfojtoott vágyairól, és arról sem hogy élete legjobb élményét éli majd át.
az Érdi testvéreimnek a fele Enyingi
-fhjajj nyeméjtyed a lényeget
-haladj
-jofan hülyefaty, szia! Mondtam, nem fatyok balek
Endre ekkor még nem tudott elfojtoott vágyairól, és arról sem hogy élete legjobb élményét éli majd át.
May 08, 2025 20:16:48
Kriplee
May 08, 2025 20:17:30
Azt a vergődést amit a fogdán leművelhet alkohol nélkül a szervezetében :D
Ez már a vég kezdete.
May 08, 2025 20:17:30
horgász
(
x10)
May 08, 2025 20:21:38
x10)
Hogy nyűszíthet most a buzi recskás pedofil...
...legkomolyabb fókahangok, süsüzések, picsaszájharapdálások, rángatózások mehetnek.
Pedig még csak egyetlen nap telt el 😊😊😊
Csak azt sajnálom, hogy nem láthatjuk.
" A börtön az börtön :D "
...legkomolyabb fókahangok, süsüzések, picsaszájharapdálások, rángatózások mehetnek.
SyntaxError
(
x24)
May 08, 2025 20:24:01
x24)
Hogy nyűszíthet most a buzi recskás pedofil...
Majd elpofázza mi volt, ha kijut.
2030 körül.
nmthrwwy420
(
x10)
May 08, 2025 20:25:29
x10)
Szerintem mostanra érhetett el abba a fázisba, hogy elkezdte magát földhöz baszkodni, hátha megunják a fókaüvöltését és kiengedik.
De szerintem az, hogy pl.: az anyagost is behívták azonnal holnapra, nekem nagyon erősen azt sugallja, hogy most megpróbálnak nagyon gyorsan minél több bizonyítékot összeszedni.
Úgyhogy a csapkodásával max. a kórházat tudja elérni, hogy kapjon legalább néhány szurit.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
De szerintem az, hogy pl.: az anyagost is behívták azonnal holnapra, nekem nagyon erősen azt sugallja, hogy most megpróbálnak nagyon gyorsan minél több bizonyítékot összeszedni.
Úgyhogy a csapkodásával max. a kórházat tudja elérni, hogy kapjon legalább néhány szurit.
Hahó
(
x130)
May 08, 2025 20:25:34
x130)
www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/tiktok-on-fenyegetozott-terrorcselekmeny-miatt
stokinak nem jó jel, hogy több ilyen eset történt az utóbbi időben. ilyenkor szokták azt írni az ítéletbe, hogy "az ilyen jellegű cselekmények rendkívül elszaporodott voltára figyelemmel", aztán megmérik.
bár ha eljutunk odáig, stoki sztem el fogja fogadni amit felajánlj neki az ügyészség. az meg 2,5 év körül lesz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
stokinak nem jó jel, hogy több ilyen eset történt az utóbbi időben. ilyenkor szokták azt írni az ítéletbe, hogy "az ilyen jellegű cselekmények rendkívül elszaporodott voltára figyelemmel", aztán megmérik.
bár ha eljutunk odáig, stoki sztem el fogja fogadni amit felajánlj neki az ügyészség. az meg 2,5 év körül lesz.
Kendra
(
x1)
May 08, 2025 20:26:13
x1)
Vajon mi lehetett a kaja benn? Gyakran szokott tökfőzelék lenni úgy tudom. De tuti csupa olyan étel akmit utál a gyagya, mint mikor az íztelen alienpörköltet fanyalogva ette majd a maradékot a WC-be öntötte, de azzal is lebukott, mint kb mindennel.
Gyagya
May 08, 2025 20:27:07
Az is sokat segítene a helyzeteden pedro ha elmesélnéd a rendőrbácsiknak, hogy a parlamentet nemrég rakétázással fenyegető fajzat a buzikurvád!
May 08, 2025 20:27:07
Hahó
(
x130)
May 08, 2025 20:27:27
x130)
Vajon mi lehetett a kaja benn? Gyakran szokott tökfőzelék lenni úgy tudom. De tuti csupa olyan étel akmit utál a gyagya, mint mikor az íztelen alienpörköltet fanyalogva ette majd a maradékot a WC-be öntötte, de azzal is lebukott, mint kb mindennel.
majd átmegy a nagyzárkába, és lop magának kaját a hűtőből.
Golda
May 08, 2025 20:30:52
Végre ismét tele lesz a hűtőm! 😇
May 08, 2025 20:30:52
Gyagya
May 08, 2025 20:31:07
Szerintem azóta lejjebb adta az igényeit. A púpszászi menza sem lehet jobb a börtönkosztnál. May 08, 2025 20:31:07
nmthrwwy420
(
x10)
May 08, 2025 20:32:59
x10)
Elvileg napi 3 étkezésnek kell lennie.
Gondolom kórház szintű menza. Reggelire egy zsömle, egy szelet parizer és egy kocka vaj, ebédre leves (forró vízbe dobott Maggia kocka), vacsira húsos rizs, kecsapos tészta.
A púpnak elég, így is 3 hónapja csak tojást meg hagymás kenyeret eszik.
rezsidémon
(
x8)
May 08, 2025 20:35:41
x8)
Az az ember aki mindent is megfellebbez (még egy fizetési meghagyást, egy sima bírságot is) majd pont elfogadja majd a 2,5 évet?Megnézném azt az ügyvédet aki megpróbálja rábeszélni a nyomorultat hogy fogadja el az ajánlatot, azt a stokit próbálja rábeszélni aki semmi jótanácsra, semmi jó szóra nem hallgat és a nyilvánvalót is letagadja minden körülmények között :D
cucksodi
(
x3)
May 08, 2025 20:36:24
x3)
most akkor börtön évad előbb lesz mint blaha? remélem azért arra is lesz még idő
puskapoj
kripli figyelő
(
x12)
May 08, 2025 20:37:41
x12)
Minél tovább lesz bent annál több nevet dob be.Szerintem az urnabaszó is megy első körben.Második körben jön kisukrán,tajgi és bárki akiről azt gondolja nem terheli be rögtön.
balek
(
x10)
May 08, 2025 20:40:18
x10)
Egy púpos, demens, pedofil vénember börtönbüntetéseket provokál maga ellen.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Nyeméjtem
May 08, 2025 20:40:43
Koncentràlhattok ezutàn az Ananàszra??
May 08, 2025 20:40:43
SyntaxError
(
x24)
May 08, 2025 20:43:27
x24)
Azért, amikor elkezdi magát a földhöz verni, üvölteni, meg fenyegetőzni fifi, valamelyik nyomozó beszólhatna neki, hogy "Vége van Kiss. Vége!".
lezúzottingóságok
May 08, 2025 20:44:10
most akkor börtön évad előbb lesz mint blaha? remélem azért arra is lesz még idő
Én is ebben bíztam. Megérdemeltem volna még pár hónap (remélhetőleg téli) nyomort az utcán.
May 08, 2025 20:44:10
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 08, 2025 20:47:53
x10)
Tibi: endit ki kell engedni, mert nem beszámítható! Tibor szerint is full retard vagy stokiy!
Álmodjatok Rémeket!
PúpszásziRePont
(
x1)
May 08, 2025 20:48:14
x1)
Tibi most lájvban: "Endit elvitte a TEK, de ki kell, hogy engedjék, mert Endi nem normális. Endit nem lehet felelősségre vonni, mert nem lehet, mert egy hülye."
Minden egy folyamat....
Sodi apu
May 08, 2025 20:48:18
Mejszi: "Endi nem beszámítható ahogy én sem" "Endit sem lehet felelőségre vonni mert egy hülye, nem kell komolyan venni"
May 08, 2025 20:48:18
.
May 08, 2025 20:48:46
A TRanyó rendkivüli modon simogatja Endikéjét.
May 08, 2025 20:48:46
Angol Troll
(
x1)
May 08, 2025 20:49:13
x1)
Tibi: endit ki kell engedni, mert nem beszámítható! Tibor szerint is full retard vagy stokiy!
O mar csak tudja o is nagy jogasz isten.
Gyagya
May 08, 2025 20:49:40
Tranyó már a tekkeseket fenyegeti!
May 08, 2025 20:49:40
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 08, 2025 20:49:57
x10)
Ajjaj Tibi már megint a TEkket fenyegeti. Menni akar a gyagyás mellé
Álmodjatok Rémeket!
linziasztal01
(
x72)
May 08, 2025 20:50:08
x72)
-
May 08, 2025 20:50:31
May 08, 2025 20:50:31
dr kef
May 08, 2025 20:51:17
May 08, 2025 20:51:17
PúpszásziRePont
(
x1)
May 08, 2025 20:52:23
x1)
Vajon van a BV-nél nászutas lakosztály? Kijárna nekik.
Gyagya
May 08, 2025 20:53:07
Kiváncsi lennék a kuvik fejére ha megjelenne mögötte a jard. May 08, 2025 20:53:07
linziasztal01
(
x72)
May 08, 2025 20:53:51
x72)
Kiváncsi lennék a kuvik fejére ha megjelenne mögötte a jard.
2 percen belül gyalog 4 kerülettel odébb szaladna a rossz lábával. :D
Apmz
(
x1)
May 08, 2025 20:54:06
x1)
Mondjuk egy önherélő elmebeteg kapásból mehetne az IMEI-be.
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
PúpszásziRePont
(
x1)
May 08, 2025 20:54:46
x1)
Rögtön átváltana egérkehangra.
Tlpszchptks Trbmxr
May 08, 2025 20:57:08
May 08, 2025 20:57:08
Bátor_bikagolyó
(
x2)
May 08, 2025 21:02:33
x2)
Kiss Endre Fegyház
Kakaspina
(
x20)
May 08, 2025 21:03:11
x20)
Gyagya első flokkja a sitt után:

Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮

A helyzet megoldása
(
x38)
May 08, 2025 21:09:33
x38)
Egyébként lefogadom, hogy ez a nemzeti hergelő, azt számolja fejben, mekkora kártérítést fog kapni, ezért az elzárásért
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Tlpszchptks Trbmxr
May 08, 2025 21:10:45
Gyagya első flokkja a sitt után:
túl sok foga van. nem lesz neki egy se, ha kijön. ha, kijön onnan valaha is.
May 08, 2025 21:10:45
SyntaxError
(
x24)
May 08, 2025 21:12:41
x24)
vidakovics.hu/korozes-elfogatoparancs/
Gunnar
(
x2)
May 08, 2025 21:13:00
x2)
A komlói tibor közlegényhez képest aki bedrogozva fenyegetőzött rakétatámadással a parlament ellen ez mennyire súlyos? Csak mert azt elengedték világgá, max annyi hogy betették elterelésre, de a Púposnál még drog se volt.
Kiváncsi leszek mennyit nyom majd a latba holnap az Anyagos mondókája a szolnoki rendőrségen, lehet, hogy rajta fog múlni a Sodrák lesittelése.
Tlpszchptks Trbmxr
May 08, 2025 21:13:03
Egyébként lefogadom, hogy ez a nemzeti hergelő, azt számolja fejben, mekkora kártérítést fog kapni, ezért az elzárásért
pontosan ennyit:

May 08, 2025 21:13:03
SporoloProli
(
x2)
May 08, 2025 21:13:05
x2)
Szerintem két deliriumos hányás között sír egy kicsit maximum perpill. Aztán lepofozzák a lakótársak mert idegesítő.
-
May 08, 2025 21:13:59
Endre, micsoda szerencse, hogy most is van fedél a fejed felett.

May 08, 2025 21:13:59
Trollok harca
(
x4)
May 08, 2025 21:14:44
x4)
troll excel is shimán megérne egy tanúvédelmi programot, csak kizárta magát a citromailéből..
Miskolci alvósejt
A helyzet megoldása
(
x38)
May 08, 2025 21:15:17
x38)
Micsoda életút ez, tavaly ilyenkor, Jamal Birhan, Eritreai migránshajóssal ültél az AMS migránsidomítójában, most pedig Oláh "Rafi" Dzsinóval, aki leütésés rablásért van benn.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A helyzet megoldása
(
x38)
May 08, 2025 21:16:08
x38)
Hogy fogod hahót kinyírni a parkolóházban 2025 augusztus 27., ha éppen a vigyorgóban kesztyűbáboznak veled?
Endre priusza
(
x10)
May 08, 2025 21:16:48
x10)
www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/tiktok-on-fenyegetozott-terrorcselekmeny-miatt
Azért ilyenkor mindig megdöbbenek, hogy több ilyen is van. Oké, Endre egy barom, de hogy akad más is, aki a tiktiken fenyegetőzik gyilkolászással? Az emberek teljesen megőrültek?
wannabe snecológus
May 08, 2025 21:18:00
Akkor ez most el lesz sodikázva? Hahó nem fog faszulni?

May 08, 2025 21:18:00
-
May 08, 2025 21:18:01
Volt már ilyen :D

May 08, 2025 21:18:01
linziasztal01
(
x72)
May 08, 2025 21:18:13
x72)
Nem unatkozol, Endre?
Tanulod a spanyolt vagy mifan?
Tanulod a spanyolt vagy mifan?
Csernus Imre
May 08, 2025 21:19:36
Mostanra vagy be van gyógyszerezve, vagy az alkoholelvonás legrosszabb pillanatait éli épp át, szóval épp most biztos nem.
Ezzel együtt, ha 72 órán belül kiengedik, akkor ahogy visszakerül az internetre (akár külső segítséggel, khmm khmm) egyből elkezd majd hergelni, hogy mekkora kártérítést fog kapni, meg Hermán Péter, meg panasztestület, meg anyám kínja.
Ha 30 napra benntartják, akkor viszont már nem lesz akkor a pofa ha kiengedik. Esélyes, hogy beállított gyógyszerekkel fogják kiengedni, miután megjárta az IMEI-t, valamint az is, hogy bűnügyi felügyelet miatt a lakásából, vagy legalábbis Újszászról nem mehet majd ki, miközben kint tombol a nyár.
Ha pedig benntartják 3-6 hónapot, mint a hozzá hasonlókat szokták, akkor pedig nem biztos, hogy visszakapjuk ugyanazt a sodit, akit letepertek a TEK-esek Golda mellől.
Ha meg is jelenik, a törés hasonló lesz a 2011-eshez, amikor összedőlt az egész világa és hosszú évekig tartott, amíg magában felépített egy újat.
May 08, 2025 21:19:36
Csendesmegfigyelő
(
x6)
May 08, 2025 21:20:35
x6)
OFF
Hígul a társadalom, az értékek elvesznek szép lassan, egysíkú gondolkodás, nincs önálló gondolat, nincs egyéni érték lassan stb stb.
Nem egy ilyen regen minden jobb vót vélemény, én az évek alatt ezt tapasztaltam a környezetemben, munkában, ismerősök között, aggasztó egy jelenség, de az evolúció megoldja. Lásd ezek a hülyék is jelzőtűzként ugrálnak hogy hellóka csukjatok le hülye vagyok.
OFF vége
-
May 08, 2025 21:21:38
Endrének valahol a vigyorgóban, a rabkórházban, vagy a zárkában tökéletes alibije lesz.
May 08, 2025 21:21:38
Penzugyi osztaly
May 08, 2025 21:23:18
Bevétel most jelenleg nincsen, szóval ha még maradt volna elöfizetés az sajnos most nem marad.
Elnézést kér a tyodi tyapat azoktol, akik Mario, Netflix, Sup-ozos, vagy bármiféle contentre vártak.
A Média Birodalom közel áll a teljes csödhöz. A kintlévö tartozásaink miatt felvásárlási ajánlataikat szivesen látjuk.
Elnézést kér a tyodi tyapat azoktol, akik Mario, Netflix, Sup-ozos, vagy bármiféle contentre vártak.
A Média Birodalom közel áll a teljes csödhöz. A kintlévö tartozásaink miatt felvásárlási ajánlataikat szivesen látjuk.
May 08, 2025 21:23:18
herr_schwechater
(
x5)
May 08, 2025 21:23:35
x5)
ascites
(
x56)
May 08, 2025 21:23:41
x56)
Most hallgatom újra az Adda féle tegnapi Golda interjút, azt mondja az öregasszony:
" - Hát lefoglalták, amivel éppen dolgozik, az én régi gépemet, minden elektronikát, a PLÉJ STECIONT is!"
" - Hát lefoglalták, amivel éppen dolgozik, az én régi gépemet, minden elektronikát, a PLÉJ STECIONT is!"
Amúgy ez a mondat jól mutatja, hogy mekkora szükség van arra, hogy hangfelvétel legyen arról, amit Golda mond.
Az egy dolog, hogy földi halandó nem nagyon tudja eldönteni, hogy az anyagos mikor mond valódi infót, mikor viccelődik, mikor gúnyolódik, mikor kamuzik direktben és mikor hiszi el őszintén Golda hazugságait (mert az öreglány a fiához hasonlóan ontja magából a valótlan állításokat és hárítja magáról a felelősséget), de ezen felül Goldát is egy külön probléma megérteni.
Például elég rendhagyó módon használja a „dolgozik” szót a korccsal összefüggésben. Miután elmondta ezt, hogy a gyagyás az ő régi gépén „éppen dolgozik”, volt még egy érdekes részlet is:
A: „Egyébként igaza van, azzal, hogy most tiktokozik, a minimális pénzét meg tudja teremteni, de nem tud a visszamenni abba az életbe, amit élt, plusz így csak keveri magának a plusz ügyeket, mint ez is.”
G: „Hát most életrajzot sem tud küldeni sehova a gépe nélkül.”
Nekem tökre úgy tűnik ebből, hogy a korcs mostanában tényleg szórta ki az önéletrajzait, hátha kap valami remote melót (ezt pár napja pedzegettem is), de erre szerintem egyikünk sem mondaná azt, hogy „dolgozik”. Munkát keres, de nem dolgozik. A tiktokkozásra viszont nem ezt a szót használja, pedig az végsősoron pénzkereső foglalkozás. A jelek szerint nála a „dolgozik” azokat a korcs által végzett tevékenységeket jelenti, amiket ő maga is támogat, amikről úgy látja, hogy előrébb viszik a gyagyást.
Elég gyakran vannak neki ilyen furcsa megfogalmazásai, amiket könnyű félreérteni, csak a tágabb kontextus és a helyzet alaposabb ismerete mellett lehet úgy-ahogy értelmezni, tegnap például volt még egy ilyen.
Amikor a nándorfejérvár közi lakást mesélte, akkor azt az igazi korcsra jellemző nyakatekert megfogalmazást használta, hogy „egy váláskor valakik kettéválasztották a lakást”. Elsőre azt gondoltam, hogy az előző tulaj lehetett, de aztán kiderült, hogy amikor az alkesz sodipapa nem volt otthon, akkor „egybenyitották” megint, vagyis max. felraktak egy zárat valamelyik köztes ajtóra, nem két külön lakásról volt szó (az lehet, hogy volt két külön bejárata is, de nem volt állandó fallal elszeparálva a két lakrész). Valamiért nem akart a saját válásáról beszélni, és ezért ezt a passzív szerkezetet alkalmazta.
Zegernye
(
x2)
May 08, 2025 21:24:03
x2)
A legjobb rész a cikkből, kifejezetten Endre figyelmébe:
. Az internet nem felejt. Ami egyszer oda felkerül, az ott is marad.
hegesztőnő
(
x3)
May 08, 2025 21:24:39
x3)
...i
...i
ordas 2 napos bebaszással fog kezdeni, győzelemről beszél majd, és a leolvadt pajzs épülése miatt bekövetkező hergelése újabb faszcunamit fog eredményezni. szokés szerint
SyntaxError
(
x24)
May 08, 2025 21:25:09
x24)
:D :D :D :D
Na az lenne az év plot twist-je.
Különösen azért, mert Villám azonnal elterjesztheti, hogy fifi megbaszott egy férfit... a többiről nem is beszélve...
Sztrapacska
(
x6)
May 08, 2025 21:26:22
x6)
Mindegy.
Ha uncsiztok, gyerünk a Börtönbe, és mindent fizetek.
Utazást, szállást, kaját, piát, cigit.
Ennyi az üzenetem.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Ha uncsiztok, gyerünk a Börtönbe, és mindent fizetek.
Utazást, szállást, kaját, piát, cigit.
Ennyi az üzenetem.
Zsírmáj
May 08, 2025 21:27:18
Hol megy a trafó live?
May 08, 2025 21:27:18
kérdezhetek valamit
(
x2)
May 08, 2025 21:27:48
x2)
Hol megy a trafó live?
Forum.kaffkatibike.org
KicsiNéző
(
x13)
May 08, 2025 21:30:32
x13)
Anyagos lájv, azoknak akiket esetleg érdekel.
Ha lesz valami Endre specifikus azt úgyis írjuk majd ide.
Ha lesz valami Endre specifikus azt úgyis írjuk majd ide.
Sodi ragyája
May 08, 2025 21:42:09
Látod Sneci, ha nem keménykedsz, ha nem fenyegetőzöl, ha nem szidsz mindenkit, ha dolgoztál, tanultál volna becsületesen akkor nem lennél most szarban. Nem fogadtad meg a tanácsunkat akkor így jártál. Romlott lény sodi a sodi. Remélem most rendesen megraknak ott bent mint a krumplit a tepsiben.
Sodi ragyája
May 08, 2025 21:42:09
Hafré
(
x5)
May 08, 2025 21:42:52
x5)
A komlói tibor közlegényhez képest aki bedrogozva fenyegetőzött rakétatámadással a parlament ellen ez mennyire súlyos?
Van egy halom ügye. Elsőre kap egy megrovást másodikra egy felfüggőt harmadikra leülőt. Bár amilyen debil megoldja elsőre a leülőt.
Vamzer Endre
May 08, 2025 21:46:23
Eny nyem montyam tyemmit! En nyem kotpem..
May 08, 2025 21:46:23
Soderátor
May 08, 2025 21:51:37
Közben Fórizs eléggé lejáratja magát már redditen is rajta röhögnek :D
www.reddit.com/r/hungary/comments/1khwx98/m%C3%A1jus_9%C3%A9n_budapesten_a_megt%C3%A1madott_oroszok/
Oroszországot támogató tüntetést szervez a kurvája
www.reddit.com/r/hungary/comments/1khwx98/m%C3%A1jus_9%C3%A9n_budapesten_a_megt%C3%A1madott_oroszok/
May 08, 2025 21:51:37
SyntaxError
(
x24)
May 08, 2025 21:55:57
x24)
reddit.com/r/hungary/comments/1khwx98/m%C3%A1jus_9%C3%A9n_budapesten_a_megt%C3%A1madott_oroszok/
reddit.com/r/hungary/comments/1khwx98/m%C3%A1jus_9%C3%A9n_budapesten_a_megt%C3%A1madott_oroszok/
Endre is megy.
Ja..., nem.
Gyufa
May 08, 2025 22:03:17
Nem most kezdte 2 és 10 ember közötti tömeg szokott lenni a "tüntetéseken". Ópusztaszeren találkoztam velük, gyakorló elmebetegek a párjával együtt.
May 08, 2025 22:03:17
SnecológusHallgató
(
x4)
May 08, 2025 22:06:52
x4)
Már második napja röhögök. A gyagyás farok nem hitte el sohasem, hogy a sok faszerdő egyszer be fog érni elég komolyan, és lám, beért. A trollok győztek ismét.
Most beleakadtam a feltöltéseimet nézegetve ebbe az anyagba:
trashcity.net/video/9060/gyagy%C3%A1s-sodr%C3%A1k-megbilincsel%C3%A9se-%C3%A9s-elvezet%C3%A9se-2024-03-06
Tavalyi Mannás megőrülés, aminek a végén szintén zsákolás volt. S minden egy folyamat, és idő kérdése. A mostani igenis komoly ügy. Ebből nem angolnázza ki magát egykönnyen.
Bontson mindenki egy üveg bort/sört/pezsgőt, mert most indul a dominó, ez szinte biztos.
Tavaszi felpörgés? Nevezhetjük annak is. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
trashcity.net/video/9060/gyagy%C3%A1s-sodr%C3%A1k-megbilincsel%C3%A9se-%C3%A9s-elvezet%C3%A9se-2024-03-06
Tavalyi Mannás megőrülés, aminek a végén szintén zsákolás volt. S minden egy folyamat, és idő kérdése. A mostani igenis komoly ügy. Ebből nem angolnázza ki magát egykönnyen.
Bontson mindenki egy üveg bort/sört/pezsgőt, mert most indul a dominó, ez szinte biztos.
max5enutálnak
(
x47)
May 08, 2025 22:08:02
x47)
Nagyon erős nap volt a mai. Volt itt atombomba belengetve, fletó lemondás, pápa választás. Tipikusan az a nap, amiről majd 5 év múlva úgy beszélgetünk, hogy “te emlékszel hol voltál, mikor gyurcsány lemondott?”
Te púpos nyomorék, te hol is voltál?
:)
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Te púpos nyomorék, te hol is voltál?
:)
KicsiNéző
(
x13)
May 08, 2025 22:14:17
x13)
Már második napja röhögök. A gyagyás farok nem hitte el sohasem, hogy a sok faszerdő egyszer be fog érni elég komolyan, és lám, beért. A trollok győztek ismét.
Nekem is ilyen tripem volt :D
Kicsit röhögtem, hogy kevés dolgot töltöttem fel én, de amiket igen azok odabasztak :D
- Endrének borotválja a szemöldökét Tibi a macskaólban, meg divigéllel kenegeti
- Endre összeomlik a Manna ABC előtt (Viktor lájv)
- Géza Púpszászon, hugyozás, UFO ABC, Penny (Gayza lájv)
- Endre a Szigeten azzal a kurva haj extensionnel, amit parókának nézett
- Endre utolsó lájvja egy darabig, első kiengedés után hajnalban
A helyzet megoldása
(
x38)
May 08, 2025 22:17:00
x38)
Kis segítséget kérnék, drogboyt milyen okból, és miért hívták be tanúnak?
KicsiNéző
(
x13)
May 08, 2025 22:17:41
x13)
Nem mondott konkrétumot.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
May 08, 2025 22:20:28
x2)
A párja az a Stickletti-alkatú Endre 2.0 umpalumpa, aki mindenhova kizsgugyaként kíséri az Úrhölgyet? Ha valaki ismeri személyesen is, bedobhatna róla pár vicces info infót, jól esik az ilyesmi rádiócsend idején.
mikedp
(
x9)
May 08, 2025 22:21:50
x9)
Ott nincsenek pdf ügyei, ott soha nem indult ellene semmilyen eljárás emiatt. A fehérnégyzetes videót még Berlinben csinálta, aztán csak idehaza állt neki újra a pedóloopnak.
Ott Döbling van (ami egy okirathamisítás) és a segélycsalás.
Ott Döbling van (ami egy okirathamisítás) és a segélycsalás.
Igazad van tetyau, évismétlés lesz :)
noikabatgomb
(
x10)
May 08, 2025 22:26:06
x10)
A legvaloszinubb az, hogy a letartoztatasnal felmerult, hogy kivel volt kozvetlen contactban. Talan amiert meg valami live reszlet is bekerul vagy az anyagos nem kamuzott es tenyleg talalkozott vagy volt bent a renorsegen es ott ugye ugy koszonnek, hogy "jonapot, jegyeket berleteket, orakat ekszereket" es csak azutan beszeljunk ha leadtad az adataidat.
cucksodi
(
x3)
May 08, 2025 22:37:21
x3)
Isteni közbenjárás volt ez a ketrecbe zárás. El se tudom képzelni azt a 2006-os hős fideszszopó loopot, amit ma kéne hallgatnunk.
puskapoj
noikabatgomb
(
x10)
May 08, 2025 22:41:28
x10)
Isteni közbenjárás volt ez a ketrecbe zárás. El se tudom képzelni azt a 2006-os hős fideszszopó loopot, amit ma kéne hallgatnunk.
Endre egymagaban magara vallalta volna a mai napot!
Most kepzeld el, ha ez a hir bejutott oda ahol van es ossze vagy zarva vele.... Aztan probabld elfelejteni...
Gabonatároló
(
x1)
May 08, 2025 22:50:09
x1)
Begyűjtött skorió
A helyzet megoldása
(
x38)
May 08, 2025 23:05:27
x38)
Csak egy kérdés, a Forum kommentkeresőjében, ki és miért keresett rá arra, hogy "addabboy lábképek"
Az elkövető jelentkezését várjuk!
SyntaxError
(
x24)
May 08, 2025 23:18:10
x24)
Csak egy kérdés, a Forum kommentkeresőjében, ki és miért keresett rá arra, hogy "addabboy lábképek"
Kizárásos alapon, miután itt mindenki Sodi, csak Sodi lehetett.
LaCI
May 08, 2025 23:20:11
Barátnőm miatt csak, tudod cipésznek tanul, referenciaanyag, vágod XD
May 08, 2025 23:20:11
balek
(
x10)
May 08, 2025 23:20:38
x10)
Akkor ez most el lesz sodikázva? Hahó nem fog faszulni?

Csak sikerült a tökéletes alibi… nem külföld lesz mondjuk, hanem 8 év letöltendő, de alibinek tökéletes…
SyntaxError
(
x24)
May 08, 2025 23:29:25
x24)
Leak! Leak!
KEF vádlott érkezik a bírósági tárgyalására - 2025. május 20. (utólag színezett):
KEF vádlott érkezik a bírósági tárgyalására - 2025. május 20. (utólag színezett):
A helyzet megoldása
(
x38)
May 08, 2025 23:34:24
x38)
Bata szerintem az örömében szét van kristályozva, ott glédázik, ragasztózik, echelon discozenékre ünnepli a nyugalmat.
egy csendes néző
May 08, 2025 23:34:34
örülök hogy recska a megerdemelt helyén van és ugy isteni igazából seggbebasszák bent deee valahol unalmasak az estéim😂
(mirrorsz kolega neked meg külön köszönet a munkádert és a forum meg a sodipédia üzemeltetőinek is egyaránt puszi skacok! jo pihenest!)
(mirrorsz kolega neked meg külön köszönet a munkádert és a forum meg a sodipédia üzemeltetőinek is egyaránt puszi skacok! jo pihenest!)
May 08, 2025 23:34:34
Kommenthaverok
May 08, 2025 23:36:58
Endre: mar nem birom ki itt sokaig

May 08, 2025 23:36:58
SyntaxError
(
x24)
May 08, 2025 23:39:28
x24)
Szolnokon is lecsapott a TEK. Kábszival üzletelő romákra.
Lehet már Stokival együtt élvezik a kótert.
Nagyon bizalomgerjesztő mind.
www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/delta-program/bukott-a-tobb-szaz-millios-drogbiznisz
Lehet már Stokival együtt élvezik a kótert.
Nagyon bizalomgerjesztő mind.
www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/delta-program/bukott-a-tobb-szaz-millios-drogbiznisz
SyntaxError
(
x24)
May 08, 2025 23:40:07
x24)
Endre: mar nem birom ki itt sokaig
Nem baj fifi, csak lődd fel a live-ot!
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.