Ahogy a Föld újulna meg az emberiség eltűnése után, úgy regenerálódik a macskaól és a putri miután majd eltűnik a recskabohóc évekre:
A sok tojást lemossa az eső, a halak és a csirkeszárnyak elrohadnak vagy megeszik a macskák, a feliratok elhalványulnak és a kutya fasza nem fog emlékezni a púpos koboldra.
A rend helyreáll a környezeti viszonyokhoz képest, és felejti mindenki. És ez így lesz jól.
Ennyire súlytalan geci a pedofil, mindig "nyomot akart hagyni" a provokációival, geciskedéseivel, de úgy mint semmi más, ez sem fog sikerülni.
" A börtön az börtön :D "
Remélem, a hófehér cigányöltönyben megy a tárgyalásra.
Elsőre hóhért olvastam.. :DDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Egy 2007-es matáv telefonkönyv volt a leghatékonyabb eszköz!
Nekem eddig a kedvenc kommentem az volt, hogy a gyagyas direkt hergelt a vonaton a swatolas le volt szervezve. Majd masnap az anyagos atbaszott mindenkit mert azok civil autok voltak akik a koltoztetok voltak. A gyagyas nem letartoztatva van hanem pesten van a tibivel egy albiban amit a melobol fizet, amit az anyagos hozott ossze neki egy spanyol cegnel. A tibi ma pont azt magyarazta, hogy valakivel hempergett a fuben es az egy uzenet volt, hogy mar egyutt vannak. Allitolag a rendorsegi eljaras pont arra megy ki, hogy endre uj eletet tudjon kezdeni igy es a forumot is leszedjek.
Kicsit kar, hogy ezt meg a tajgi sem volt kepes kitalalni bazdmeg, mert ehez felesleges volt egy uj Reddit accot regelni ha elbol torolte is az illeto.
Sosem gondoltam, hogy valaha azt fogom mondani: a TikFos egy hasznos platform. De még mennyire, hogy az.
Faszt, papucsban és az anyja fehér lelenc nadrágjában.
Milyen a csendes nyugodt éj a "háló szobában" Endre? Nem zavar Kolompárék horkolása? Wc papírhoz-tusfürdőhöz oda férsz? Mi mindjárt fekszünk le aludni. Sok trollnak okoz kellemes érzést a tudat elalváskor hogy te is ott vagy ahova
való vagy, köszönjük.
Szerintem most is pörög a púpján a szoba közepén, a többiek meg röhögnek neki hogy BRÉK ENDI!
Rektalisan adagolt lithiumnak meg o sem tudott ellenallni.
Renátó is kábszi miatt van bent, stoki beszélhet vele a pótmagánvádról.
Hasfelmetszö Trutymó
Nagyon röviden annyi, hogy nem vette jó néven a rendőrség, hogy rendőrök leszúrásával fenyegetőzött, valamint két nappal a lecsukása előtt azt loopolta hogy molotov koktélokat fog dobálni ki a macskaólból ha valaki zavarja ezért a házkutatás során keresték Goldán a benzint. Jó hír: Minden technikai eszköze most már a bűnjel raktárban, még az új telefonja is amit kevesebb mint egy hétig használhatott.
elkészült a fincsi krém
Golda legjobb befektetése valaha. Megoldotta minden problémáját pár nap alatt. (Az ellopott quaestor pénz után természetesen.)
Ez is szépen öregedett :)
Az osszes miatt.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Linzben is egyszer vett a herelttel valami felutott szart,amit kokainnak nevezett,ezt kovetoen szakertojenek hitte magat :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.

:)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Forizs is egy kibaszott elmebeteg, meg se próbálnék vitázni vele meg a Bucsai lemészárólt civilekről kérdezni.
Oroszországi KGB képzőn a "hasznos idióta" mellett szerepel már biztosan a neve, néhány hasonló fogyatékossal, akiket még fizetni sem kell a Ruszki propaganda tolásáért. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
72 óra még nem telt le.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Attól sztem letették. Előállítás max 12 óra, őrizetbe vették, kezdeményezték az előzezet, és 24 órán belül a bíró elé kell vinni. Ha a bíró nem rendelte volna el, kint lenne.
2 nap ma letelik, hétvégén senki nem akar ezzel a fogyatékossal foglalkozni sztem.
megnyerte az eurojackpotot
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Ha tényleg kihallgatják.
De én inkább amiatt aggódnék hogy nem e kezdi el mosdatni a gyagyást.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Szerintem már mindegy hogy mosdatja vagy nem, ez max őt személyesen minősíti, de Recskás felgyűlt ügyeinek súlyán és várható büntetési tételén már nem változtat.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Mivel venné fel? Kaputelefonnal?
Én úgy hallottam, hogy pl. az ilyen délelőtti lószar beszélgetős műsorokon keresztül szoktak, amikor ott alul 1 csíkban megy, hogy milyen néni melyik dédunokájának kíván névnapot, kik köszöntik nov. 4.-e alkalmából Feri nénit, stb stb.
Azt nem tudom, manapság van-e még ilyen, vagy azon a mulatós foson van-e ilyen.
Igyunk egy sörtöt, he
Ahh, hányszor elmondta, ha valakinek problémája van vele, akkor jöjjön a nyóócba és ott lebunyózzák. Most már tudom, hogy honnan származott az inspiráció. :D
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Pont arra gondoltam ha tudnánk melyik börtönben van arra az esetre ha lecsukják, egy bekiabálós flashmob mindenképpen jó lenne ott. Ha nem is hallják meg közvetlenül hogy "Kiss Endre Farkas egy pedofil" azért bőven elég ha a körletben híre megy mit kiabáltak be kintről. Aztán indulhat a KALAND!
Hasfelmetszö Trutymó
Na akkor most képzeljük el a jelenetet ahogy a kép bal oldalán lévő nő a jobb oldalán lévő férfit térdre kényszeríti. Amúgy nem ő vitte el swingerezni véletlenül amire annyira panaszkodik most?

Nem vagyok a téma szakértője, de szerintem, és ez óvatos gyanú, Árpádunk nem teljesen beszámítható, a valóságértelmezése kreatív.
egy fekete pofon amit bekapol, jobbról ütnek, de te balra számítol
"Gyetvai Tibor csepeli rendőrkapitány (a magyar történelem egyik vagy leghírhedtebb kilakoltatásáról ismert) kiszálló rendőrei jókat derültek és szó szerinti kocsmahangulatot teremtettek a saját lakásomban, a 6 éves Kisfiam előtt."
rendőrtrollok voltak. :))
vérdíj target nr. 1
Valszeg nem engedték ki
Punszisza a lekjopp!
Az a lényeg veled minden rendben szkódi!
Kujfa annyát a bíjókujfának, letiltom a ghecibe!
Hasfelmetszö Trutymó
ORFK-Troll, írj be!
Azért ha tényleg van igazságtartalma a fő echelon tanú mondandójának, akkor az elég szar helyzet. Persze, erőviszonyok meg ilyesmik, viszont ha akár önvédelemből is megpróbál leverni egyet az asszonynak, onnantól ő a fő gonosz bántalmazó, és a nő simán lekoccol valami védő szervezet segítségével a gyerekkel együtt.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Jozsii Busák
Ne sürgess, zsidó!
köszi, én totál hülye vagyok az ilyen bűn dolgokhoz, most kb értem mi a menetrend/lehetőségek.
Szerintem is elengedik a pedofilt sajnos, de nem baj, hogy nincs miről szennyeznie. Úgyis az lenne, hogy "nyeem nyeem nyem engedek be senkit, elmesélem mi volt, na jó, gyertek be" - és bemegy 6 barom, esetleg még azok is hallgatnák a börtönsztorit, de a korcs semmi érdemit nem pofázik el.
De persze csak akkor, ha tényleg elvették minden tyeknyikai eszközét.
Ahogy én számolom, eddig 2x vitték be, 1x elengedték, 1x most bent tartották.
A pedotyeknyikai eszközöket eddig 1x vitték el, azok azóta is bent vannak, tehát jobb volt az aránya, most megint, remélem marad a 100%-os tartós lefoglalási arány.
Igyunk egy sörtöt, he
Gyagyás elzárva mindentől és mindenkitől a 4 fal közé, egyedül, magányosan úgy, hogy nem loopolhat és hozzá sem szólnak. Szerintem ez sem olyan rossz forgatókönyv, mert kb ez a legnagyobb félelme.
INFO, INFO vagy VÀGYÀLOM, VÀGYÀLOM?
Jelen van egy nyomozási bíró, egy ügyész, egy védő, illetve a gyanúsított.
A bíró nem arról dönt, hogy elkövette e a gyanúsított a bűncselekményt, hanem, hogy megáll-e a letartoztatás. Vagyis a szökés, elrejtőzés, bűnismétlés, tanul befolyásolása illetve a bizonyítékok megsemmisítése. Az ügyész közli az letartoztatás indítványt, az fel lesz olvasva. Ez alapján meghallgatja a bíró a gyanúsítottat, aki reagálhat, kérdésekre válaszol. Ezt követően védő is mond valami védő beszédet. Ez a kis folyamat után a bíró meghozza a döntést. Ami lehet, szabadon engedés, lakhelyelhagyási (amely általában településre adják, indokolt esetben lakóingatlanig szűkítik ezt volt régen a házi őrizet), illetve a legsúlyosabb a letartoztatás. Ami első körben 1 hónap. De ezt 2-3 hónapokkal folyamatosan akár vádemelésig meg lehet hosszabbítani. Ha jogorvoslattal él a gyanúsított vagy a védő (fellebbez), akkor is végre lesz hajtva a döntés, az nem halasztó ebben az esetben. Más kérdés? 😄
Jogászkodom, mivel valakinek azt is kell
horgász
(
x10)
May 08, 2025 23:47:11
x10)
Azt kepzeld el, ahogy most nincsenek tojasok, nincsen uvoltozes, nem jarnak folias ciganyok oda uvoltozni, hogy "gyerekipeedddooo", a boltban kedvesen ramosolyognak, a szomszedok megkerdezik ujra, hogy van.
Ahogy a Föld újulna meg az emberiség eltűnése után, úgy regenerálódik a macskaól és a putri miután majd eltűnik a recskabohóc évekre:
A sok tojást lemossa az eső, a halak és a csirkeszárnyak elrohadnak vagy megeszik a macskák, a feliratok elhalványulnak és a kutya fasza nem fog emlékezni a púpos koboldra.
A rend helyreáll a környezeti viszonyokhoz képest, és felejti mindenki. És ez így lesz jól.
Ennyire súlytalan geci a pedofil, mindig "nyomot akart hagyni" a provokációival, geciskedéseivel, de úgy mint semmi más, ez sem fog sikerülni.
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 08, 2025 23:52:35
x20)
Kakilóba, a börtönbe.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
May 08, 2025 23:53:03
x2)
Leak! Leak!
KEF vádlott érkezik a bírósági tárgyalására - 2025. május 20. (utólag színezett):
KEF vádlott érkezik a bírósági tárgyalására - 2025. május 20. (utólag színezett):
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 08, 2025 23:55:20
x20)
Elsőre hóhért olvastam.. :DDD
A helyzet megoldása
(
x38)
May 09, 2025 00:03:52
x38)
Ugye mondtad, hogy erlon mászk, meg hermán péter? Tényleg a kihalgatóban az asztalon reszelték le a fejed amikor 2. alkalommal azt mondtad "höhöhöhöhö erlon mászk a szivem a tiétek"?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Rossz nyelvek szerint
May 09, 2025 00:07:27
Ugye mondtad, hogy erlon mászk, meg hermán péter? Tényleg a kihalgatóban az asztalon reszelték le a fejed amikor 2. alkalommal azt mondtad "höhöhöhöhö erlon mászk a szivem a tiétek"?
Egy 2007-es matáv telefonkönyv volt a leghatékonyabb eszköz!
May 09, 2025 00:07:27
A helyzet megoldása
(
x38)
May 09, 2025 00:11:44
x38)
Egyébként várható volt hogy ez lesz, a tiktokon kb moderálás nélkül üvölthetett hergelhetett, ott csak tényleg kb levágott fejért meg belógatott faszért lehet tiltást kapni, akkor is 1 hétre, az ilyen gátlástalan nyomorultaknak azért életveszély ez a platform mert nincs ami megfogja őket.
Hát a mirror vagy 5x lett lelőve Endre dumái miatt, amig ő 1x sem
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Nemvoltdurex
(
x13)
May 09, 2025 00:19:31
x13)
Reméljük endre jobban remeg az elvonási tünetektől mint egy vibrátor max fokozaton.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
kripli figyelő
(
x12)
May 09, 2025 00:22:08
x12)
May 09, 2025 00:22:08
Biztos vagyok benne elhangzott télepó,urnabaszó,golda,adda,hölgyúr neve a kihallgatáson.Megpróbálja összeszedni azt az öt embert aki nem úgy kezdi a mondandóját hogy ez egy pedofil elmebeteg zárják be örökre. May 09, 2025 00:22:08
Retyit forum figyelo
May 09, 2025 00:23:00
Egyébként várható volt hogy ez lesz, a tiktokon kb moderálás nélkül üvölthetett hergelhetett, ott csak tényleg kb levágott fejért meg belógatott faszért lehet tiltást kapni, akkor is 1 hétre, az ilyen gátlástalan nyomorultaknak azért életveszély ez a platform mert nincs ami megfogja őket.
Nekem eddig a kedvenc kommentem az volt, hogy a gyagyas direkt hergelt a vonaton a swatolas le volt szervezve. Majd masnap az anyagos atbaszott mindenkit mert azok civil autok voltak akik a koltoztetok voltak. A gyagyas nem letartoztatva van hanem pesten van a tibivel egy albiban amit a melobol fizet, amit az anyagos hozott ossze neki egy spanyol cegnel. A tibi ma pont azt magyarazta, hogy valakivel hempergett a fuben es az egy uzenet volt, hogy mar egyutt vannak. Allitolag a rendorsegi eljaras pont arra megy ki, hogy endre uj eletet tudjon kezdeni igy es a forumot is leszedjek.
Kicsit kar, hogy ezt meg a tajgi sem volt kepes kitalalni bazdmeg, mert ehez felesleges volt egy uj Reddit accot regelni ha elbol torolte is az illeto.
May 09, 2025 00:23:00
horgász
(
x10)
May 09, 2025 00:24:01
x10)
Egyébként várható volt hogy ez lesz, a tiktokon kb moderálás nélkül üvölthetett hergelhetett, ott csak tényleg kb levágott fejért meg belógatott faszért lehet tiltást kapni, akkor is 1 hétre
Sosem gondoltam, hogy valaha azt fogom mondani: a TikFos egy hasznos platform. De még mennyire, hogy az.
blue
May 09, 2025 00:31:40
Szívesen végignézném a pedofil első hónapját a sitten!
Hahó NETFLIX!
Hahó NETFLIX!
May 09, 2025 00:31:40
szolnoki fogdaőr
May 09, 2025 00:35:42
sziasztok, állítólag ti értetek ehhez a kiss endréhez itt
szóval mit kell csinálni, amikor beakad a lemez és ugyanazt a három-négy mondatot ismételgeti?
itt a kollégák már a felmondáson gondolkoznak és én is közel vagyok ahhoz, hogy beledöfjem a gumibotot a bal szemébe.
szóval mit kell csinálni, amikor beakad a lemez és ugyanazt a három-négy mondatot ismételgeti?
itt a kollégák már a felmondáson gondolkoznak és én is közel vagyok ahhoz, hogy beledöfjem a gumibotot a bal szemébe.
May 09, 2025 00:35:42
A helyzet megoldása
(
x38)
May 09, 2025 00:38:39
x38)
Mit lát sittes sanyi miután azt kiabálta, LÁBHOZ FIFI:

Angol Troll
(
x1)
May 09, 2025 00:46:15
x1)
Kivancsi vagyok Endi hogy a cellatarsaid felkerdeznek hogy pedofil vagy e akkor nekik is azt fogod mondani hogy azok a kepek csak turistikai jellegu kepek.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 09, 2025 00:57:03
x4)
Faszt, papucsban és az anyja fehér lelenc nadrágjában.
Milyen a csendes nyugodt éj a "háló szobában" Endre? Nem zavar Kolompárék horkolása? Wc papírhoz-tusfürdőhöz oda férsz? Mi mindjárt fekszünk le aludni. Sok trollnak okoz kellemes érzést a tudat elalváskor hogy te is ott vagy ahova
való vagy, köszönjük.
Loop
May 09, 2025 00:57:12
Mikor lesz Just Dance?
May 09, 2025 00:57:12
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 09, 2025 00:58:56
x4)
Mikor lesz Just Dance?
Szerintem most is pörög a púpján a szoba közepén, a többiek meg röhögnek neki hogy BRÉK ENDI!
-
May 09, 2025 01:09:11
Ha anyagos tényleg aggódik goldáért akkor rábeszéli hogy ne vállaljon kezességet gyagyásért a házában.Mérhetetlenül nyugalmasabb élete lesz a vén kurvának és megszabadul az anyagi teher mellett egy potenciális közvetlen életveszélyforrástól.
May 09, 2025 01:09:11
Semper Snecifisz
(
x1)
May 09, 2025 01:36:07
x1)
Vajon itt is belefér 2 guriga papírt elhasználni egy segg törléshez, napi hatszor?
"Az egész napomat elvette az idő..."
horgász
(
x10)
May 09, 2025 01:41:42
x10)
Jajj recskás,
Még az a szerencse, hogy buzi vagy és azt is szereted ha seggbebasznak.
Loopszunet
May 09, 2025 02:36:39
Jajj recskás,
Rektalisan adagolt lithiumnak meg o sem tudott ellenallni.
May 09, 2025 02:36:39
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 09, 2025 03:25:23
x38)
Remegsz vagy üvöltesz, Endre? A hajnali hármas sör most nagyon hiányzik, ugye? XDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
MaxPayne
(
x22)
May 09, 2025 04:52:57
x22)
Lehet nem jott be a “reszegen azt mondhatok, amit akarok” vedelem?
Hasfelmetszö Trutymó
Twiccs Chat
(
x4)
May 09, 2025 05:19:23
x4)
Szép péntek reggelt mindenkinek.
Neked nem Endre!
Annyi kérdésem lenne a nyomozó urakhoz:
A Half-Life: Alyx-ban kijutottak az erkélyről?
#50euro + kamatok
Neked nem Endre!
Annyi kérdésem lenne a nyomozó urakhoz:
A Half-Life: Alyx-ban kijutottak az erkélyről?
Púpszászi lakos
May 09, 2025 05:30:10
Szolnokon is lecsapott a TEK. Kábszival üzletelő romákra.
Lehet már Stokival együtt élvezik a kótert.
Nagyon bizalomgerjesztő mind.
police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/delta-program/bukott-a-tobb-szaz-millios-drogbiznisz
police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/delta-program/bukott-a-tobb-szaz-millios-drogbiznisz
Renátó is kábszi miatt van bent, stoki beszélhet vele a pótmagánvádról.
May 09, 2025 05:30:10
Angol Troll
(
x1)
May 09, 2025 05:34:43
x1)
Vajon az Anyagos rendori latogatasa utan hany rendor troll fog regisztralni a forumra?
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
MaxPayne
(
x22)
May 09, 2025 07:01:33
x22)
May 09, 2025 07:01:33
Vajon az Anyagos rendori latogatasa utan hany rendor troll fog regisztralni a forumra?
Gondolod akad még olyan, aki nem regisztrált? May 09, 2025 07:01:33
Örebro
(
x17)
May 09, 2025 07:08:48
x17)
en nagynyugodtan elutazom megerdemelt szabadsågomra jamaicåba es mire visszaterek europåba ha jol ertem a gyagyåsfaszt lecsuktåk? hårom mondatban összefoglalnå valaki a boomernek, hogy ne kelljen szåz oldaltvisszaneznem? kösz es kellemes napot!
Keine Kleine Tranyó Manó
May 09, 2025 07:10:51
Melyik live miatt vittek el stokit?
May 09, 2025 07:10:51
Flixbus utas
May 09, 2025 07:15:24
en nagynyugodtan elutazom megerdemelt szabadsågomra jamaicåba es mire visszaterek europåba ha jol ertem a gyagyåsfaszt lecsuktåk? hårom mondatban összefoglalnå valaki a boomernek, hogy ne kelljen szåz oldaltvisszaneznem? kösz es kellemes napot!
Nagyon röviden annyi, hogy nem vette jó néven a rendőrség, hogy rendőrök leszúrásával fenyegetőzött, valamint két nappal a lecsukása előtt azt loopolta hogy molotov koktélokat fog dobálni ki a macskaólból ha valaki zavarja ezért a házkutatás során keresték Goldán a benzint. Jó hír: Minden technikai eszköze most már a bűnjel raktárban, még az új telefonja is amit kevesebb mint egy hétig használhatott.
May 09, 2025 07:15:24
tigris
(
x1)
May 09, 2025 07:15:47
x1)
elkészült a fincsi krém
SporoloProli
(
x2)
May 09, 2025 07:31:29
x2)
Jó hír: Minden technikai eszköze most már a bűnjel raktárban, még az új telefonja is amit kevesebb mint egy hétig használhatott.
Golda legjobb befektetése valaha. Megoldotta minden problémáját pár nap alatt. (Az ellopott quaestor pénz után természetesen.)
lezúzottingóságok
May 09, 2025 07:32:42
Nyugi, a police.hu-n még lesz róla cikk.
Ez is szépen öregedett :)
May 09, 2025 07:32:42
tigris
(
x1)
May 09, 2025 07:38:57
x1)
hát úgy látszik, hogy az egyetemista srác börtönt provokált maga ellen. rend van na.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 09, 2025 07:57:19
x4)
Endre amíg KALANDozik, mindenkinek felszabadult rengeteg ideje. Az EU-s GDP-ben fellendülés lesz, ahogy a snecológusok nagyobb lendülettel szarják a vonatokat.
Amíg élvezzük a csendet, ha van egy kis kapacitásod ascites, csinálnál egy ilyesmi értékelést endréről is? Érdekes lenne látni melyikre fekszik a korcs:

Amíg élvezzük a csendet, ha van egy kis kapacitásod ascites, csinálnál egy ilyesmi értékelést endréről is? Érdekes lenne látni melyikre fekszik a korcs:

noikabatgomb
(
x10)
May 09, 2025 07:57:34
x10)
Melyik live miatt vittek el stokit?
Az osszes miatt.
balek
(
x10)
May 09, 2025 08:01:09
x10)
Szolnokon is lecsapott a TEK. Kábszival üzletelő romákra.
Több százmilliós drogbiznisz? Gratulálok Endre, hogy mindig feljebb buksz, sikerül felfelé ismerkedni és diadalmaskodni!!! Lehet már Stokival együtt élvezik a kótert.
koszos
(
x10)
May 09, 2025 08:03:52
x10)
Több százmilliós drogbiznisz? Gratulálok Endre, hogy mindig feljebb buksz, sikerül felfelé ismerkedni és diadalmaskodni!!!
egy ilyen bizniszben valszeg az o szerepe lenne a BALEK,aki elviszi a balhet :DLinzben is egyszer vett a herelttel valami felutott szart,amit kokainnak nevezett,ezt kovetoen szakertojenek hitte magat :D
Jonciii
(
x7)
May 09, 2025 08:10:27
x7)
Ha a szuperbé nem is sikerült, egy octaviaba azért bejutott a szkodi
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 09, 2025 08:10:48
x20)

Kendra
(
x1)
May 09, 2025 08:13:32
x1)
Forizs is egy kibaszott elmebeteg, meg se próbálnék vitázni vele meg a Bucsai lemészárólt civilekről kérdezni.
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 09, 2025 08:16:33
x20)
Oroszországi KGB képzőn a "hasznos idióta" mellett szerepel már biztosan a neve, néhány hasonló fogyatékossal, akiket még fizetni sem kell a Ruszki propaganda tolásáért. :D
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 09, 2025 08:17:16
x4)
Kiváncsi lennék hogy most hogy Endrét elvitték, a korábban felsorolt 10 vagy mennyi barátja közül hányan kardoskodnak Endre ártatlanságának védelme miatt?
Nehéz lesz kitalálni.
Nehéz lesz kitalálni.
kérdezhetek valamit
(
x2)
May 09, 2025 08:18:25
x2)
Ma akkor szabadulóbuli vagy hosszabbítunk 30 nappal? Oddsos troll?
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 09, 2025 08:18:44
x20)
Ma akkor szabadulóbuli vagy hosszabbítunk 30 nappal? Oddsos troll?
72 óra még nem telt le.
banshee
(
x23)
May 09, 2025 08:21:18
x23)
72 óra még nem telt le.
Attól sztem letették. Előállítás max 12 óra, őrizetbe vették, kezdeményezték az előzezet, és 24 órán belül a bíró elé kell vinni. Ha a bíró nem rendelte volna el, kint lenne.
kérdezhetek valamit
(
x2)
May 09, 2025 08:22:21
x2)
72 óra még nem telt le.
2 nap ma letelik, hétvégén senki nem akar ezzel a fogyatékossal foglalkozni sztem.
Kendra
(
x1)
May 09, 2025 08:26:08
x1)
Amúgy én úgy tudom hogy a fidesz ezt a max 72 órás vádemelés nélküli fogvatartást határozatlan idejűre terjesztette ki valamelyik tüntetés miatt. Szóval még akár Fifi hosszabb időre berendezkethet, míg a rabtársai folyamatosan cserélődni fognak.
keserke
(
x4)
May 09, 2025 08:36:02
x4)
Gyagya, ha kijössz ne felejts el legalább pár órás fenyegető flokkot közzétenni! Ez már hárc a javából és neked fel kell venned a kesztyűt! Ne felejtsd el, te jéghideg joghász™ vagy, ezt nem hagyhatod annyiban! Hárcra fel!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
dilomalo
(
x1)
May 09, 2025 08:43:37
x1)
Itt mindenki át van baszva. Nem volt semmi tek meg ilyen hülyeségek, hazudik Golda is, a gyagyas egész egyszerűen kiköltözött Tenerifére, duplacsavar keci!
:D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
öklendező szerelő
(
x4)
May 09, 2025 08:46:24
x4)
Itt mindenki át van baszva. Nem volt semmi tek meg ilyen hülyeségek, hazudik Golda is, a gyagyas egész egyszerűen kiköltözött Tenerifére, duplacsavar keci!
megnyerte az eurojackpotot
mikedp
(
x9)
May 09, 2025 08:51:20
x9)
Gyagyár elmondom hogy néz ki egy rendes szabadulás :
Platós kocsi agregátorral, rajta kis Grófo vonyít. Amint kilépsz már viszik is az üveg Chivast a tezsvírek.
Rád ki fog várni, anyagos vagy a hód anyád tyopronyival ? Netán tibi ? Tudod a szakállas nő bent szokott várni nem kint :)
KURVArangy
Platós kocsi agregátorral, rajta kis Grófo vonyít. Amint kilépsz már viszik is az üveg Chivast a tezsvírek.
Rád ki fog várni, anyagos vagy a hód anyád tyopronyival ? Netán tibi ? Tudod a szakállas nő bent szokott várni nem kint :)
banshee
(
x23)
May 09, 2025 09:10:22
x23)
[quote=mikedp]Rád ki fog várni, anyagos vagy a hód anyád tyopronyival ? Netán tibi ?/quote]
A nyomor és a Blaha. Golda addigra meghal, előtte eladta a házat, bevásárolta magát egy öregotthonba, Fifinek nem maradt semmi.
A nyomor és a Blaha. Golda addigra meghal, előtte eladta a házat, bevásárolta magát egy öregotthonba, Fifinek nem maradt semmi.
Jozsii Busák
(
x5)
May 09, 2025 09:13:04
x5)
Az anyagos fèle kihallgatás se lesz leányálom a rendőröknek.. Az is benne van nem gyagyássalkezdik hanem egy vizelet mintával.
Jozsii Busák
Soderátor
May 09, 2025 09:23:57
Utána kéne nézni hogy is lehet beüzenni a börtönbe a Dikh TV-n keresztul. Aurelio szerint azt nezik bennt folyamatosan a rabok mert csaladtagjaik igy uzennek nekik. Nem feltetlen ne kuldhetnenk mi meg tenyfeltarasokat Endre uj baratainak.
May 09, 2025 09:23:57
Sodragon legendája
(
x2)
May 09, 2025 09:25:41
x2)
Endre már csak a fegyőröktől hallhatja azt sokszor a sitten hogy "indulhatunk?", amikor viszik ide-oda. :D
NBVNG
(
x1)
May 09, 2025 09:26:19
x1)
Az anyagos fèle kihallgatás se lesz leányálom a rendőröknek.. Az is benne van nem gyagyássalkezdik hanem egy vizelet mintával.
Ha tényleg kihallgatják.
Sodragon legendája
(
x2)
May 09, 2025 09:27:39
x2)
Ha tényleg kihallgatják.
Szerintem már mindegy hogy mosdatja vagy nem, ez max őt személyesen minősíti, de Recskás felgyűlt ügyeinek súlyán és várható büntetési tételén már nem változtat.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
May 09, 2025 09:36:41
x2)
Gyagya, ha kijössz ne felejts el legalább pár órás fenyegető flokkot közzétenni! Ez már hárc a javából és neked fel kell venned a kesztyűt! Ne felejtsd el, te jéghideg joghász™ vagy, ezt nem hagyhatod annyiban! Hárcra fel!
Mivel venné fel? Kaputelefonnal?
Ténfép
(
x5)
May 09, 2025 09:36:52
x5)
Utána kéne nézni hogy is lehet beüzenni a börtönbe a Dikh TV-n keresztul. Aurelio szerint azt nezik bennt folyamatosan a rabok mert csaladtagjaik igy uzennek nekik. Nem feltetlen ne kuldhetnenk mi meg tenyfeltarasokat Endre uj baratainak.
Én úgy hallottam, hogy pl. az ilyen délelőtti lószar beszélgetős műsorokon keresztül szoktak, amikor ott alul 1 csíkban megy, hogy milyen néni melyik dédunokájának kíván névnapot, kik köszöntik nov. 4.-e alkalmából Feri nénit, stb stb.
Azt nem tudom, manapság van-e még ilyen, vagy azon a mulatós foson van-e ilyen.
Klohek
(
x12)
May 09, 2025 09:45:48
x12)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Trollok harca
(
x4)
May 09, 2025 09:52:15
x4)
ha tanúkat hivnak be az ügyében, nem arra utal hogy ki akarnák engedni..
Miskolci alvósejt
SodiTitkosRajongója
May 09, 2025 10:04:46
Ahh, hányszor elmondta, ha valakinek problémája van vele, akkor jöjjön a nyóócba és ott lebunyózzák. Most már tudom, hogy honnan származott az inspiráció. :D
May 09, 2025 10:04:46
-
May 09, 2025 10:05:01
Ha unatkozol a zárkában akkor fogd meg a budikefét és képzeld azt hogy egy telefon amin pörög a tiktik.Kezd el nyomni bele mintha menne az élő.A szokásos loop mehet aztán térj rá az őrök és rabtársak családkiirtósára.Senki nem mer majd baszakodni veled.
May 09, 2025 10:05:01
Mitvisz
(
x1)
May 09, 2025 10:10:36
x1)
Ha nem kap orvosi segítséget, akkor komoly veszélyben van mostaz első napokban – különösen a delírium tremens és a görcsrohamok miatt. Ilyen állapotban orvosi felügyelet nélkül akár bele is halhat a megvonásba. Ha azonban a fogdában felismerik a helyzet súlyosságát, és elkezdik a detoxikálását megfelelő gyógyszerekkel (pl. benzodiazepinekkel), akkor túlélheti – de hosszú és nehéz út áll előtte
Sodi lankadt pitonsza
May 09, 2025 10:10:37
Felesleges, kihasználatlanság miatti országbérletet vennék a Szolnoki Rendőrkapitányság közelében! Ismer valaki ilyen személyt?
May 09, 2025 10:10:37
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 09, 2025 10:13:15
x4)
Pont arra gondoltam ha tudnánk melyik börtönben van arra az esetre ha lecsukják, egy bekiabálós flashmob mindenképpen jó lenne ott. Ha nem is hallják meg közvetlenül hogy "Kiss Endre Farkas egy pedofil" azért bőven elég ha a körletben híre megy mit kiabáltak be kintről. Aztán indulhat a KALAND!
A helyzet megoldása
(
x38)
May 09, 2025 10:15:26
x38)
Ezt a Molnár F Támadást mindenki olvassa el, also gatyában menekült a lépcsőházban, miközben az asszony megakarta ölni!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 09, 2025 10:18:25
x4)
Endre alkoholistát csinál a trollokból ezzel a dupla csellel.
Azért mert minden nap iszunk arra hogy bent van! Minden nap ünnep nap!
Azért mert minden nap iszunk arra hogy bent van! Minden nap ünnep nap!
Sodragon legendája
(
x2)
May 09, 2025 10:21:49
x2)
Recsító! Ahogy a dobókockás kalandjátékok fogalmaznak: "Kalandod itt véget ért!"
MaxPayne
(
x22)
May 09, 2025 10:23:23
x22)
May 09, 2025 10:23:23
Ha nem kap orvosi segítséget, akkor komoly veszélyben van mostaz első napokban – különösen a delírium tremens és a görcsrohamok miatt. Ilyen állapotban orvosi felügyelet nélkül akár bele is halhat a megvonásba. Ha azonban a fogdában felismerik a helyzet súlyosságát, és elkezdik a detoxikálását megfelelő gyógyszerekkel (pl. benzodiazepinekkel), akkor túlélheti – de hosszú és nehéz út áll előtte
Egyfelöl örülnék neki, ha megdöglene végre a rohadék, de másfelöl meg annyira szeretném még látni a Blahán koldulni. Plusz jövök még neki egy lehugyozással, ö meg jön nekem az egyik orbitrágóval. May 09, 2025 10:23:23
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 09, 2025 10:25:47
x4)
Ezt a Molnár F Támadást mindenki olvassa el, also gatyában menekült a lépcsőházban, miközben az asszony megakarta ölni!
Na akkor most képzeljük el a jelenetet ahogy a kép bal oldalán lévő nő a jobb oldalán lévő férfit térdre kényszeríti. Amúgy nem ő vitte el swingerezni véletlenül amire annyira panaszkodik most?

hullabacsi
May 09, 2025 10:30:09
Nem vagyok a téma szakértője, de szerintem, és ez óvatos gyanú, Árpádunk nem teljesen beszámítható, a valóságértelmezése kreatív.
May 09, 2025 10:30:09
Kötőjel
(
x11)
May 09, 2025 10:40:19
x11)
"Gyetvai Tibor csepeli rendőrkapitány (a magyar történelem egyik vagy leghírhedtebb kilakoltatásáról ismert) kiszálló rendőrei jókat derültek és szó szerinti kocsmahangulatot teremtettek a saját lakásomban, a 6 éves Kisfiam előtt."
rendőrtrollok voltak. :))
Hahó
(
x130)
May 09, 2025 10:40:28
x130)
Info info
Ma reggel 9-kor volt a letartóztatási tárgyalás. Nem tudom az eredményét.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 09, 2025 10:41:34
x17)
Info info
Valszeg nem engedték ki
kérdezhetek valamit
(
x2)
May 09, 2025 10:42:02
x2)
Info info
SToKI
May 09, 2025 10:44:59
Kujfa annyát a bíjókujfának, letiltom a ghecibe!
May 09, 2025 10:44:59
MaxPayne
(
x22)
May 09, 2025 10:45:43
x22)
Info info
Az olyan tudatlanoknak mint én is vagyok, hogyan zajlik egy ilyen letartóztatási tárgyalás? Jelen van gondolom egy biró, jelen van gondolom a pedofil, rendörök, meg valaki az ügyészségröl? Ilyenkor meghallgatják a pedofilt is? Tolhatja a jogászokat reggelizös hetyetyét? Ma reggel 9-kor volt a letartóztatási tárgyalás. Nem tudom az eredményét.
-
May 09, 2025 10:46:42
Info info
ORFK-Troll, írj be!
May 09, 2025 10:46:42
Semper Snecifisz
(
x1)
May 09, 2025 10:46:51
x1)
Na akkor most képzeljük el a jelenetet ahogy a kép bal oldalán lévő nő a jobb oldalán lévő férfit térdre kényszeríti.
Azért ha tényleg van igazságtartalma a fő echelon tanú mondandójának, akkor az elég szar helyzet. Persze, erőviszonyok meg ilyesmik, viszont ha akár önvédelemből is megpróbál leverni egyet az asszonynak, onnantól ő a fő gonosz bántalmazó, és a nő simán lekoccol valami védő szervezet segítségével a gyerekkel együtt.
Jozsii Busák
(
x5)
May 09, 2025 10:48:41
x5)
Info info
Ha anyagost behívták akkor nagyon pici az esèlye hogy nem tartóztatják le igaz? Ma reggel 9-kor volt a letartóztatási tárgyalás. Nem tudom az eredményét.
Én_is_sodi_vagyok
May 09, 2025 10:48:56
[img]https://belgianstyleales.com/cdn/shop/files/item7242_575x575_0fb0d7fc-6606-4e7a-900e-aec50fdab6b0.jpg?v=1721925705 [/img] igyál egy sörtöt endru
May 09, 2025 10:48:56
ORFK-s troll
May 09, 2025 10:51:46
ORFK-Troll, írj be!
Ne sürgess, zsidó!
May 09, 2025 10:51:46
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 09, 2025 10:54:05
x37)
Elvileg ma akkor ki fog derülni, hogy hazaengedik-e a nyomorultat. Ha pénzt kéne rá tenni, akkor azt mondanám, hogy hazaengedik. Kár, hogy nincs miről lájvoznia, mert most kurvára indíthatna egy betelefonálós tisztázósat, érdekelnének a kalandjai az elmúlt 72 órából :D :D :D
nyakbasör
May 09, 2025 10:54:47
Tudom, hogy itt már más is kijogászkodta, de leírom én is.
Endikét előállította a tek, ha tényleg őrizetbe vették, onnan 72 óra alatt bíróság elé kell állítani amit ügyésznek kezdeményezni kell. Ha nem vették volna őrizetbe, akkor már gyártotta volna a netszemetet. Így ez szinte biztos, hogy fogdán (vagy ha olyan súlyos elvonási tünetei lettek akkor pszichiátrián rendőri őrzéssel, IMEI-ben csak letartoztatáskor vihetik) csücsült. A magyar eljárásoknál az ügyészség letartoztatási indítványt csak akkor nyújt be, ha biztos, hogy a bíróság letartoztatást meg fogja adni. Ez a váderedményességi mutatók miatt teszik így, ha kis kétely felmerülne bennünk, megszüntették volna az őrizetet, szabadom lett volna bocsájtva. Másik, hogy ma biztos lesz a gyagyásnak tárgyalás mivel hétvégén csak rendkívüli esetben lesz nyomozási bíró bent. Legkésőbb délután kesz tárgyalása. Ha estére nem lesz tartalom, akkor biztos az 1 hónap pihi. Itt ha normális, akkor simán marad börtönben, de elkülönítve a jogerősöktől, vagy ha szerencsénk lesz az IMEI-be. Ezt a bíróság fogja úgy is eldönteni. Sajnos a börtönben sem szeretnek dolgozni, így ez a retek el lesz különítve, nem fogja megkapni azt amit mindannyian szeretnénk, mert az munka lenne az őröknek. De ne legyen ebben igazam.
Szóval most egy fontos fordulatra várhatunk.
Jogászkodom, mivel valakinek azt is kell
Endikét előállította a tek, ha tényleg őrizetbe vették, onnan 72 óra alatt bíróság elé kell állítani amit ügyésznek kezdeményezni kell. Ha nem vették volna őrizetbe, akkor már gyártotta volna a netszemetet. Így ez szinte biztos, hogy fogdán (vagy ha olyan súlyos elvonási tünetei lettek akkor pszichiátrián rendőri őrzéssel, IMEI-ben csak letartoztatáskor vihetik) csücsült. A magyar eljárásoknál az ügyészség letartoztatási indítványt csak akkor nyújt be, ha biztos, hogy a bíróság letartoztatást meg fogja adni. Ez a váderedményességi mutatók miatt teszik így, ha kis kétely felmerülne bennünk, megszüntették volna az őrizetet, szabadom lett volna bocsájtva. Másik, hogy ma biztos lesz a gyagyásnak tárgyalás mivel hétvégén csak rendkívüli esetben lesz nyomozási bíró bent. Legkésőbb délután kesz tárgyalása. Ha estére nem lesz tartalom, akkor biztos az 1 hónap pihi. Itt ha normális, akkor simán marad börtönben, de elkülönítve a jogerősöktől, vagy ha szerencsénk lesz az IMEI-be. Ezt a bíróság fogja úgy is eldönteni. Sajnos a börtönben sem szeretnek dolgozni, így ez a retek el lesz különítve, nem fogja megkapni azt amit mindannyian szeretnénk, mert az munka lenne az őröknek. De ne legyen ebben igazam.
Szóval most egy fontos fordulatra várhatunk.
May 09, 2025 10:54:47
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 09, 2025 10:57:54
x37)
A 72 óra alatt biztos át kellett szállítani az IMEI-be, vagy valamelyik másik pszichiátriára, mert Golda szerint már 12 óra elvonás után remeg a keze-lába, és könyörög az alkoholért.
gobesug
(
x30)
May 09, 2025 10:58:04
x30)
köszi, én totál hülye vagyok az ilyen bűn dolgokhoz, most kb értem mi a menetrend/lehetőségek.
Ténfép
(
x5)
May 09, 2025 11:01:42
x5)
Ha pénzt kéne rá tenni, akkor azt mondanám, hogy hazaengedik. Kár, hogy nincs miről lájvoznia, mert most kurvára indíthatna egy betelefonálós tisztázósat, érdekelnének a kalandjai az elmúlt 72 órából :D :D :D
Szerintem is elengedik a pedofilt sajnos, de nem baj, hogy nincs miről szennyeznie. Úgyis az lenne, hogy "nyeem nyeem nyem engedek be senkit, elmesélem mi volt, na jó, gyertek be" - és bemegy 6 barom, esetleg még azok is hallgatnák a börtönsztorit, de a korcs semmi érdemit nem pofázik el.
De persze csak akkor, ha tényleg elvették minden tyeknyikai eszközét.
Ahogy én számolom, eddig 2x vitték be, 1x elengedték, 1x most bent tartották.
A pedotyeknyikai eszközöket eddig 1x vitték el, azok azóta is bent vannak, tehát jobb volt az aránya, most megint, remélem marad a 100%-os tartós lefoglalási arány.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 09, 2025 11:04:06
x17)
Gyorsítottban elítélték.
Punszisza a lekjopp!
-
May 09, 2025 11:04:19
... Sajnos a börtönben sem szeretnek dolgozni, így ez a retek el lesz különítve, nem fogja megkapni azt amit mindannyian szeretnénk...
Gyagyás elzárva mindentől és mindenkitől a 4 fal közé, egyedül, magányosan úgy, hogy nem loopolhat és hozzá sem szólnak. Szerintem ez sem olyan rossz forgatókönyv, mert kb ez a legnagyobb félelme.
May 09, 2025 11:04:19
Kikmakukk
(
x1)
May 09, 2025 11:05:12
x1)
Gyorsítottban elítélték.
INFO, INFO vagy VÀGYÀLOM, VÀGYÀLOM?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 09, 2025 11:05:48
x4)
"Ha nem vették volna őrizetbe, akkor már gyártotta volna a netszemetet"
Elvették a tyeknikai eszközeit!
Nos reménykedve a további rádió csendben, szeretném megemlíteni hogy nekem azt adta asodi hogy készség szinten megtanultam használni végre a rajzprogramokat. Mindig irigykedve néztem itt a szép alkotásokat!
Esz ety elég hasznos skill!

Elvették a tyeknikai eszközeit!
Nos reménykedve a további rádió csendben, szeretném megemlíteni hogy nekem azt adta asodi hogy készség szinten megtanultam használni végre a rajzprogramokat. Mindig irigykedve néztem itt a szép alkotásokat!
Esz ety elég hasznos skill!

veszettai
(
x1)
May 09, 2025 11:06:26
x1)
Még gyors kellett volna egy friss erkölcsi 9 előtt ejjejj.
nem tudom
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 09, 2025 11:06:32
x37)
Nem áll fent a szökés/elrejtőzés veszélye, mert nincs pénze szökni vagy rejtőzni, és a kurva anyján keresztül megtalálják bármikor. Ha meg nem, akkor köröztetni fogják, mint bármelyik másik rosszéletű lumpen gecit. Nem vagyok szobafestő, de szerintem nincs végtelen férőhely, és azt azoknak tartják fenn, akik tényleg erőszakos bűncselekményeket követtek el. De ne legyen igazam, és rendeljék el a 30 napos vizsgálati fogságot, mert akkor garantáltan megdöglik ez a nyomorult végre.
nyakbasör
May 09, 2025 11:08:06
Az olyan tudatlanoknak mint én is vagyok, hogyan zajlik egy ilyen letartóztatási tárgyalás? Jelen van gondolom egy biró, jelen van gondolom a pedofil, rendörök, meg valaki az ügyészségröl? Ilyenkor meghallgatják a pedofilt is? Tolhatja a jogászokat reggelizös hetyetyét?
Jelen van egy nyomozási bíró, egy ügyész, egy védő, illetve a gyanúsított.
A bíró nem arról dönt, hogy elkövette e a gyanúsított a bűncselekményt, hanem, hogy megáll-e a letartoztatás. Vagyis a szökés, elrejtőzés, bűnismétlés, tanul befolyásolása illetve a bizonyítékok megsemmisítése. Az ügyész közli az letartoztatás indítványt, az fel lesz olvasva. Ez alapján meghallgatja a bíró a gyanúsítottat, aki reagálhat, kérdésekre válaszol. Ezt követően védő is mond valami védő beszédet. Ez a kis folyamat után a bíró meghozza a döntést. Ami lehet, szabadon engedés, lakhelyelhagyási (amely általában településre adják, indokolt esetben lakóingatlanig szűkítik ezt volt régen a házi őrizet), illetve a legsúlyosabb a letartoztatás. Ami első körben 1 hónap. De ezt 2-3 hónapokkal folyamatosan akár vádemelésig meg lehet hosszabbítani. Ha jogorvoslattal él a gyanúsított vagy a védő (fellebbez), akkor is végre lesz hajtva a döntés, az nem halasztó ebben az esetben. Más kérdés? 😄
May 09, 2025 11:08:06
Piros
May 09, 2025 11:10:19
hahó,mákos guba lesz..
May 09, 2025 11:10:19
A helyzet megoldása
(
x38)
May 09, 2025 11:11:08
x38)
Endre, két vádemelés között vagy?
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Azt kepzeld el, ahogy most nincsenek tojasok, nincsen uvoltozes, nem jarnak folias ciganyok oda uvoltozni, hogy "gyerekipeedddooo", a boltban kedvesen ramosolyognak, a szomszedok megkerdezik ujra, hogy van.