Ezt gondolom csak azért mondták neki, hogy bekussoljon és takarodjon az intézményből. Kapott egy mokkát, lehet kicsit belenyúlt a szemébe a gyerek, de ennyi. Normális embernél másnapra ez el is van felejtve, a szarból gyúrt endre meg szenved vele még egy darabig. Valószínűleg nem segít a helyzeten hogy a folyamatos piálás miatt kibaszott száraz lehet a szeme.
"Az egész napomat elvette az idő..."

Twinky unatkozik a partizán chaten.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Gyagyás féle logikai brillírozások.
Nem = Igen, Igen=Nem.
Jajj de naty őrült zseni fatyok...
Továbbá kétségbe vonnám, hogy 2024 november óta szopatva lenne itt bárki.
Endre a sitten van, Kisrühes Tiszafaszomba képzelődik, Seggbekúrt meg palackokat kukázik a várban lángossal a Sanyiszopójában.
Minden a legnagyobb rendben van.
Nyugodtan odaállhatsz a szájába, teljesen világtalan, a kis képzelet buborékjában közlekedik.
Semmit nem fog fel a külvilágból.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ez a szopatás ez itt van velünk a szobában?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Az egész arra kell hogy mániákusan magát lekötve loopolhasson magának valamit amiről azt hiszi renbe teszi az életét ha kijön. Gondolom azt képzeli a fogyatékos hogy megtanulja kívülről a könyvet.
Nekem megérte, mert nevettem közben amikor csináltam. A többi az másodlagos.
És akárhogy is, a korcs pénzén ment el Goldához.
Elveivel ellentétes lenne hogy eladja bármelyiket is, igy kizárásos alapon beküldetni akarja öket :D
ő az apja

Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A limitált kiadású Nespresso gép, a tejhabosító meg a kv-válogatást meg a muslincák zabáják azóta is.
Nagyon nevetek.
Valóban döbbenetesen nagy feje van szegény hülyegyereknek.
Ezek a lefoglalt eszközei, legalábbis a PS5-öt Golda szerint vitték a gyagyással.
Ebből látszik, hogy nem a kannibálok közé zárták. 30 napos rövididősnek kölcsönt nem adna egyetlen karrierbűnöző cigány se hozomra. Vagy a másik lehetőség, hogy Sneci éppen kávéért meg teáért furulyázik.
Megszólják érte?
Na neeee....
Küld el őket a picsába fifi! Na nehogy már mindenféle jöttment beszóljon neked!
Legyen méltóságod ember! Te egy millió fütyis berlini programozó vagy!
Idomítsd őket! Idomítsd!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Mivel először van benn, a bűne nem horrorisztikus (pl. családirtást, nemi erőszak, stb.) és ránézésre látszik, hogy nagyobb tüsszentéssel is halálos sérülést lehet neki okozni, ezért biztos, hogy nem balhés alakokhoz rakják be.
Az már viccesebb, hogy ezek a nem balhés alakok egy idő után meg fogják gyűlölni a folyton loopoló, szurkálódó, gúnyolódó korcsot.
5 milliós végrehajtást indított a korcs ellen.
2 perc 43 másodpercbe telik majd ellenőrizni ezt az állítást.
Kíváncsi vagyok a hetyetyére amikor majd esetleg kiderül, hogy kamu.
Az állítás köré épített mese több sebből vérzik, de ezt a tájékozatlanság és a vágyvezérelt gondolkodás számlájára írom.
Minden ki fog derülni, de az elég vadul hangzik így elsőre, hogy valaki 5 milliós végrehajtásban érdekelt a korcs ellen, miközben tanú a vád oldalán az ellene folyó ügyben, miközben kapcsolattartó akar lenni, és miközben...na de hagyjuk is, mert ebből nem lehet jól kijönni. Túl sok ló, túl kevés segg, borulni fog ez a mutatvány, és a geci fórum lesz megint a hibás amikor megindul a szemforgatás.
Piszony. És ezzel még az egyszeri foteltroll egyetért, aki majd jövő héten megmutatja hogy kell ezt jól csinálni. Vagy hogy kellett volna.
Beleolvastam, ez már 20 éve is retardált volt.
"Sodi a férfi"
Egy-két troll van ezen a világon, de ezt túl kell élnünk...
Beleirtad h a közös metrozások emlékére? 😂 Szeritem polgari névvel nem is tudott mit kezdeni, csak az rMátét meg Somi Balázst ismeri.
Az alairasba odavestem a nicket is.
szerencsére a végrehajtó is küldött be neki kapcsolattartóit, letiltás formájában.
Ha ez igaz, akkor ilyet kaphatott asodi

(neten találtam)
A levelező tagozat nem értesítené Targo nagyurat és a többi bankot hogy megkezdődhet a törlesztés?
Agyvérzést kapna bent ha meglátná hogy a hitelkékre megy a pénsz X forint értékben!
Havi 15k forintot lehet tőle levonni legföljebb. Abból a százezer eurós adósságát sohasem fogja törleszteni.
végül csak 1 perc 28 másodpercbe került. természetesen hazugság volt az 5 milliós adda bánó. jöhet a hetyetye! :)

Lényegtelen. A lényeg hogy jól érezze magát a korcs, azzal hogy a legszarabb helyzetben borul rá az az adósság, amit azért halmozott fel hogy másokat cukkoljon a kütyü vásárlásaival és provokáljon.
Voltak baljos jelek. Meg a villam is majdnem belecsapott.
Anyu?! jól olvasom? Mi van recskás, megtörtél? :DDDDDD
Üdvözlendő hír!
broni ♥

Nézd Endi! A herélt férjed csak ennyi iphonnal húzott le!
Álmodjatok Rémeket!
Elég kontraproduktív kampány papíros elmebeteg börtönviseltként egy másik papíros elmebeteg bűnözőt mentegetni :D
Gyakrabban cseréli a telefonját, mint a telefosott párducmintás szettet.
Jozsii Busák
Akkor szerinted az is csak max 12 %-ban igaz, hogy a sodis kihallgatásán a trollokról/fórumról kérdezték, és az ő okos válaszain múlik, hogy a trollok nem kerülnek bajba? Vagy az is lehet, hogy ebben a fonatkozásban még a max 12 % is túlzás?
Mintha a Don-kanyarból írta volna a levelet, azóta ezen röhögök :D
A munka nem megoldás.
hasznos szerintem is, de gondold el, hogy kapsz egy finom, tápláló ételt, viszont a tányér szélén van egy darabka szar. mi fog megmaradni benned emlékként miután megetted az ételt? az a darabka szar.
Az a nadrág nem gyenge:))))
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Főleg, ha egy nagy tál szart kapsz, és abban van 3 kanál étel, de az is részletekben belerakva.
Igyunk egy sörtöt, he
Az a levél nagyjából akkor fog teljes terjedelmében nyilvánossá válni, mikor a Gyagyás letöltötte a kiszabott büntetését.
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Életemben ennyit nem költöttem telefonra, mint amennyi értékben "kihoznak" telefont ezek a retardok.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Hálás vagyok a seggbekúrtnak amiért népszerűsíti a pedót, így még több emberhez jut el, hogy mi is ez a rendszer amit virtuális torkából kiabál.
Fogalma sincs a retardáltnak, hogy ezzel is konkrétan a trollok szolgálatában van, mert a 60 iq-sok amúgy sem látnak potenciális lehetőséget a snecológiában, a twinky félék is elenyésző idióták, a szemfüles utánpótlás pedig zárt falak ellenére is mindig jól jön, úgyhogy köszi róóóland, jó kutya vagy. :)
gyerekszobából bőréből annyira boldog mert végre rács mögött van az ember aki miatt sittre került.Minden platformon hangosan hirdeti a pedofil lecsukását.
Gondoljatok bele,ha nincs gyagyás akkor valószínűleg soha nem kerül börtönbe a buta báb tajgi.Amíg a sitten seggbekúrták és az IMEI-ben hernyóvá szedálták,addig gyagyás boldogan buziszaunázott és vásárolta a kütyüket.Még jól ki is röhögte a kakilóba rakott hasznos kis NPC-jét.
Nagy elégtétel ez most tajginak.
A krisnás halász cargón mindig kiborulok. Kegyetlen!
Félig tele félig üres pohár esete. A félig üres pohár miatt megy a hárcz kétoldali hergelésekkel.
vicces volt, amikor a mannás balhé után eltűnt a prómaksz, majd gyanúsan tibinél fel, a trafó ott vagizott vele élőlájfszban, majd a fikás megfenyegette feljelentéssel és egyből csicskuló tibor lett a tibor
"Certified recskaboy, certified pedophile"
gondolom Endi fizeti az ellopottak részletét is :D
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Napszemüvegben ül ez a barom még mindig, azt se látják hova néz :D
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Azt nem értem, hogy nem verték le róla az indiánok. Legendás abban, hogy felba..zon mindenkit, aki nem is hallott még róla 2p alatt. Szerintem jelen esetben ez nem igaz, nyilván van az emeleten olyan, aki pontosan tudja ki ez. Kicsi ország - kicsi tiktok. Akkor pedig végképp nem értem ismerve a kokeró idmítós videókat...
sanszos hogy az eladásukat kéri, nem?
foleg hogy ezeket mind lefoglaltak a picsaba, csak akkor mar gyogyiska mar lehet a meseautoban ult
Na és miből gondolod ezt, vágyvezérelt barátom?
Ezzel semennyire nem számolt a gyagyás, amikor átgondolatlanul azt hitte, hogy egy kisebb településen simán nyomhatja a Tibi-féle erőszakos trashlájvot.
Amikor már a statisztikákban is kínosan egyértelművé válik a kár, amit okoz, akkor a leglustább rendőrnek is érdekévé válik kivonni a forgalomból, Púpszászon ráadásul még csak nem is voltak lusták a rendőrök.
Asodi nem a el soha,semmit. Inkább zálogház/Szolnokon.
Auti logika.
Picsa pénz lesz belőle.
A Valve Inex szétrohat, befuccsolt fejlesztési irány, egyátalán nem keresett. A Ps5 javítva is volt, nemsokára generáció váltás, a Nintenó konzol 1. generációs már van jobb kijelzővel, a játékok érhetnek valamit és remélem azzal át is basszák a vénkurvár vastagon. Ott is jön a generáció váltás.
Minden retkes és lelakott. Minden régi.
200-300 000- er bejöhetne jó álapotban értük, de :
Az öregasszony nem ért hozzá, le is szarja, át is basszák vele.
100-120 000 lehet mindenért, ha átveszik.
Eljárásiköltség stb szerintem nem fognak finomkodni vele.
kicsit guglizgattam, és találtam egy ilyet. ezek szerint a végrehajtó vagy a nav lefoglalhatja stoki eszközeit amiket a rendőrök bevittek vizsgálatra? nahát!

xD
Ez a nadrág egyszerűen felfoghatatlan számomra, még stoki öltözködési normáihoz képest is. Szerintem egy szinten van az Egynadrággal.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Mondtam én és ha a jóisten és a történetírok is úgy akarják ez is valósággá válik.
A Stoki többet utazott, mint Szíjjártó, Tibinek pedig több telefonja van mint Steve Jobs-nak.
Mondanám, hogy a büdös kurvája, ha nem tudnám, hogy egy ócska tranyó.
ascites
(
x56)
May 28, 2025 20:34:59
x56)
Ennek különlegesen vicces évfordulója lesz szombaton:

Kíváncsi vagyok, odabent is játssza-e az ősi taktikáját, valószínűleg igen:

Kíváncsi vagyok, odabent is játssza-e az ősi taktikáját, valószínűleg igen:
Semper Snecifisz
(
x1)
May 28, 2025 20:56:02
x1)
Tényleg, vajon a szemecske hogy van? Mielőtt bevitték, azt magyarázta, hogy majd műtéttel hozzák helyre, mert szúró fájdalmat érez az utolsó monoklija után.
A böriben biztosan nagyon odafigyeltek rá!
A böriben biztosan nagyon odafigyeltek rá!
Ezt gondolom csak azért mondták neki, hogy bekussoljon és takarodjon az intézményből. Kapott egy mokkát, lehet kicsit belenyúlt a szemébe a gyerek, de ennyi. Normális embernél másnapra ez el is van felejtve, a szarból gyúrt endre meg szenved vele még egy darabig. Valószínűleg nem segít a helyzeten hogy a folyamatos piálás miatt kibaszott száraz lehet a szeme.
Angol Troll
(
x1)
May 28, 2025 21:04:54
x1)

-
May 28, 2025 21:06:45
May 28, 2025 21:06:45
-
May 28, 2025 21:24:20
Valószínűleg Tajgi megtalálta Mc ananászt, most olvasott fel tőle egy levelet a gyogyós liveban.
May 28, 2025 21:24:20
-
May 28, 2025 21:28:20
Gyagyás féle logikai brillírozások.
Nem = Igen, Igen=Nem.
Jajj de naty őrült zseni fatyok...
Továbbá kétségbe vonnám, hogy 2024 november óta szopatva lenne itt bárki.
Endre a sitten van, Kisrühes Tiszafaszomba képzelődik, Seggbekúrt meg palackokat kukázik a várban lángossal a Sanyiszopójában.
Minden a legnagyobb rendben van.
May 28, 2025 21:28:20
Betöjt Laptop
(
x35)
May 28, 2025 21:30:36
x35)
Grandpa utolsó előtti napján, még szabadlábon
streamable.com/huszaw
streamable.com/huszaw
Nyugodtan odaállhatsz a szájába, teljesen világtalan, a kis képzelet buborékjában közlekedik.
Semmit nem fog fel a külvilágból.
Endre priusza
(
x10)
May 28, 2025 22:01:05
x10)
Ez a szopatás ez itt van velünk a szobában?
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
May 28, 2025 22:12:19
x7)
tvinki létezésének sincs értelme, egyszerűen nincs helye a sodi sagában.
A jó portás csak baszik!
Soderátor
May 28, 2025 22:12:47
Anyagos liveja alapján alaposan elbaszta az aki azelött küldte be troll csomagot Golda nevében mielött Golda kapcsolat tartó lett volna, legközelebb az ilyen hibákra figyelni kell
May 28, 2025 22:12:47
tex
May 28, 2025 22:21:55
Büdös vagy Sneci!!!!
May 28, 2025 22:21:55
Sztrapacska
(
x6)
May 28, 2025 22:31:10
x6)
Szóval Endre német nyelvű, programozóknak való könyveket kért a börtönbe.
Mindegy,hogy eddig sem olvasta,
és szart sem ért belőle mindegy, hogy nincs bent gép, és internet híján rohamosan avuló tudást tartalmaz, és persze, végül, de nem utolsó sorban az is mindegy, hogy alapfokon sem tud németül.
Ami nem mindegy: az autipajzs utolsó védelmi vonala a zárkatársak felé, micsoda zsenivel van szerencséjük egy levegőt szívni (ettől még büdös vagy stoki)
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
és szart sem ért belőle mindegy, hogy nincs bent gép, és internet híján rohamosan avuló tudást tartalmaz, és persze, végül, de nem utolsó sorban az is mindegy, hogy alapfokon sem tud németül.
Ami nem mindegy: az autipajzs utolsó védelmi vonala a zárkatársak felé, micsoda zsenivel van szerencséjük egy levegőt szívni (ettől még büdös vagy stoki)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 28, 2025 22:39:58
x4)
Szóval Endre német nyelvű, programozóknak való könyveket kért a börtönbe.
Az egész arra kell hogy mániákusan magát lekötve loopolhasson magának valamit amiről azt hiszi renbe teszi az életét ha kijön. Gondolom azt képzeli a fogyatékos hogy megtanulja kívülről a könyvet.
ANGH
May 28, 2025 22:42:05
Anyagos liveja alapján alaposan elbaszta az aki azelött küldte be troll csomagot Golda nevében mielött Golda kapcsolat tartó lett volna, legközelebb az ilyen hibákra figyelni kell
May 28, 2025 22:42:05
ascites
(
x56)
May 28, 2025 22:49:28
x56)
És akárhogy is, a korcs pénzén ment el Goldához.
halászlé
(
x21)
May 28, 2025 22:56:28
x21)
Közban Addánál:

Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.

Sodragon legendája
(
x2)
May 28, 2025 22:58:31
x2)
Kár hogy Zsery nem jelentkezett kapcsolattartónak Fikáshoz. :D Amúgy Krokkert mi értelme volt kapcsolattartásra kérni? Úgy tudom nem ügyvéd a fickó, így kompetens módon semmivel nem tud hozzájárulni Recskás szabadulásához, vagy tévedek?
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Soderátor
May 28, 2025 23:00:08
Közban Addánál:
Elveivel ellentétes lenne hogy eladja bármelyiket is, igy kizárásos alapon beküldetni akarja öket :D
May 28, 2025 23:00:08
hegesztőnő
(
x3)
May 28, 2025 23:00:23
x3)
Kár hogy Zsery nem jelentkezett kapcsolattartónak Fikáshoz. :D Amúgy Krokkert mi értelme volt kapcsolattartásra kérni? Úgy tudom nem ügyvéd a fickó, így kompetens módon semmivel nem tud hozzájárulni Recskás szabadulásához, vagy tévedek?
ő az apja
halászlé
(
x21)
May 28, 2025 23:00:36
x21)

linziasztal01
(
x72)
May 28, 2025 23:05:22
x72)
"… illendő lesz a kávét és teát … viszonozni" = a köpedék kurva anyám küldjön, mert a sitten is hitelre iszom :D
Betöjt Laptop
(
x35)
May 28, 2025 23:06:32
x35)
A limitált kiadású Nespresso gép, a tejhabosító meg a kv-válogatást meg a muslincák zabáják azóta is.
Nagyon nevetek.
Hetyetyendre
May 28, 2025 23:53:05
Grandpa utolsó előtti napján, még szabadlábon
streamable.com/huszaw
streamable.com/huszaw
Valóban döbbenetesen nagy feje van szegény hülyegyereknek.
May 28, 2025 23:53:05
ascites
(
x56)
May 29, 2025 00:04:29
x56)
Ezek a lefoglalt eszközei, legalábbis a PS5-öt Golda szerint vitték a gyagyással.
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 29, 2025 00:07:13
x37)
"… illendő lesz a kávét és teát … viszonozni" = a köpedék kurva anyám küldjön, mert a sitten is hitelre iszom :D
Ebből látszik, hogy nem a kannibálok közé zárták. 30 napos rövididősnek kölcsönt nem adna egyetlen karrierbűnöző cigány se hozomra. Vagy a másik lehetőség, hogy Sneci éppen kávéért meg teáért furulyázik.
-
May 29, 2025 00:12:07
Még egy kép a végére:
May 29, 2025 00:12:07
Anyagosfigyelő
May 29, 2025 00:22:09
A többiek elvették a munkámat, berakták a leveltöredékeket, amik az egyetlen említésre méltó infók voltak az állítólagos újszászi vizit utáni lájvból. Igazából ha tegnap nincs a goldalátogatós cliffhanger, akkor szerintem ezt a kommentet be se írtam volna.
Így viszont legyen annyi lezárása a történetnek, hogy mondott pár brékingnek szánt infót is, de a szokásosnál is nehezebb elkülöníteni a hazudozást a valós infóktól. Sok, nagyon komolyan és részletesen előadott sztori szinte biztosan hazugság volt, pl. állítólag kapcsolattartói nyilatkozatot küldött be, miközben ez nem így működik, csatolni kell hozzá egy olyan engedélyt, amire áttétesen se utalt, és nulla esélye van, hogy megkapja - ami pedig a legfontosabb, hogy ezt ő is tudja, egyszer már ugyanilyen élményszerűen elmesélte, hogy a kirendelt ügyvéd felvilágosította, hogy az előzetes alatt kizárt, hogy kapcsolattartó lehessen (hisz tanú az ügyben).
Másik tipikus ilyen kamu sztori az volt, hogy ő 5 milliós végrehajtást indított a korcs ellen. Ez is szinte kizárt, hogy igaz legyen, ennek a költsége önmagában 150k lenne az fmh, plusz a végrehajtó díja, nem beszélve arról, hogy nincs jóhiszemű jogalapja - erről annyit mondott, hogy "nem személyiségi jogi, hanem trükkel". Szóval nem látom értelmét, hogy az ilyen és ehhez hasonló állításait itt tovább vesézzük.
Így viszont legyen annyi lezárása a történetnek, hogy mondott pár brékingnek szánt infót is, de a szokásosnál is nehezebb elkülöníteni a hazudozást a valós infóktól. Sok, nagyon komolyan és részletesen előadott sztori szinte biztosan hazugság volt, pl. állítólag kapcsolattartói nyilatkozatot küldött be, miközben ez nem így működik, csatolni kell hozzá egy olyan engedélyt, amire áttétesen se utalt, és nulla esélye van, hogy megkapja - ami pedig a legfontosabb, hogy ezt ő is tudja, egyszer már ugyanilyen élményszerűen elmesélte, hogy a kirendelt ügyvéd felvilágosította, hogy az előzetes alatt kizárt, hogy kapcsolattartó lehessen (hisz tanú az ügyben).
Másik tipikus ilyen kamu sztori az volt, hogy ő 5 milliós végrehajtást indított a korcs ellen. Ez is szinte kizárt, hogy igaz legyen, ennek a költsége önmagában 150k lenne az fmh, plusz a végrehajtó díja, nem beszélve arról, hogy nincs jóhiszemű jogalapja - erről annyit mondott, hogy "nem személyiségi jogi, hanem trükkel". Szóval nem látom értelmét, hogy az ilyen és ehhez hasonló állításait itt tovább vesézzük.
May 29, 2025 00:22:09
SyntaxError
(
x24)
May 29, 2025 00:22:48
x24)
Még egy kép a végére:
Megszólják érte?
Na neeee....
Küld el őket a picsába fifi! Na nehogy már mindenféle jöttment beszóljon neked!
Legyen méltóságod ember! Te egy millió fütyis berlini programozó vagy!
Idomítsd őket! Idomítsd!
A helyzet megoldása
(
x38)
May 29, 2025 00:28:06
x38)
Az anyu aláhúzva + felkiáltójelnél még gyanús volt, de így hogy nincs kiboldozva az egész levél, és a szerinte lényeges szavak minimum 2-3x aláhúzva, szerintem hamis :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
linziasztal01
(
x72)
May 29, 2025 00:45:06
x72)
Mikor írt ez egy normális "K" betűt? Nem állítok semmit csak kérdezem.
Rendszerint a K betűje egy 1-es és egy "‹" szimbólum ötvözete szokott lenni, illetve a szavak közötti távolság is nagyon hasonló.
Rendszerint a K betűje egy 1-es és egy "‹" szimbólum ötvözete szokott lenni, illetve a szavak közötti távolság is nagyon hasonló.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 29, 2025 01:03:18
x7)
Egy börtönös dokumentumfilmben láttam, hogy ha valaki elfogad egy önként felajánlott segítséget, az utána csicska lesz.
Szerintem ő fog megágyazni, WC-t pucolni, teákat főzni. amolyan bejárő nő lesz. Pont amihez legkevésbé van tehetsége.
Ellenben szeretne seggbekúrást, masztiparti, de az meg nem lesz.
|__o__|
Szerintem ő fog megágyazni, WC-t pucolni, teákat főzni. amolyan bejárő nő lesz. Pont amihez legkevésbé van tehetsége.
-
May 29, 2025 01:14:22
Egy börtönös dokumentumfilmben láttam, hogy ha valaki elfogad egy önként felajánlott segítséget, az utána csicska lesz.
Mivel először van benn, a bűne nem horrorisztikus (pl. családirtást, nemi erőszak, stb.) és ránézésre látszik, hogy nagyobb tüsszentéssel is halálos sérülést lehet neki okozni, ezért biztos, hogy nem balhés alakokhoz rakják be.
Az már viccesebb, hogy ezek a nem balhés alakok egy idő után meg fogják gyűlölni a folyton loopoló, szurkálódó, gúnyolódó korcsot.
May 29, 2025 01:14:22
A helyzet megoldása
(
x38)
May 29, 2025 01:39:47
x38)
Állítólag Endrét csak azért nem verik, mert amikor a dumában, a Márk, Gézás, devizás havert mesélte, azóta nem tudnak a cellatársak felkelni a röhögéstől.
-
May 29, 2025 01:45:30
5 milliós végrehajtást indított a korcs ellen.
Az állítás köré épített mese több sebből vérzik, de ezt a tájékozatlanság és a vágyvezérelt gondolkodás számlájára írom.
Minden ki fog derülni, de az elég vadul hangzik így elsőre, hogy valaki 5 milliós végrehajtásban érdekelt a korcs ellen, miközben tanú a vád oldalán az ellene folyó ügyben, miközben kapcsolattartó akar lenni, és miközben...na de hagyjuk is, mert ebből nem lehet jól kijönni. Túl sok ló, túl kevés segg, borulni fog ez a mutatvány, és a geci fórum lesz megint a hibás amikor megindul a szemforgatás.
May 29, 2025 01:45:30
SyntaxError
(
x24)
May 29, 2025 02:05:14
x24)
Endre, te hálátlan! Most kapsz napi három étkezést, ébresztést, lámpaoltást, dologtalanul lébecolhatsz egész nap, van társaságod, és még fütyik is rendszeresen megdolgozzák a seggedet.
Egész életedben erre vágytál és most is csak panaszkodsz!
Egész életedben erre vágytál és most is csak panaszkodsz!
-
May 29, 2025 02:17:29
Piszony. És ezzel még az egyszeri foteltroll egyetért, aki majd jövő héten megmutatja hogy kell ezt jól csinálni. Vagy hogy kellett volna.
May 29, 2025 02:17:29
BunkovicsSaman
May 29, 2025 05:29:33
Gyagyás-gyagyás... most majd megnevelnek végre.
Itt nincs E kategória, amivel flexeltél ("az még polgári szolgálatra is alkalmatlan")
Forrás:
sodika.atw.hu/index.php?action=show&id=83
Itt nincs E kategória, amivel flexeltél ("az még polgári szolgálatra is alkalmatlan")
Forrás:
Beleolvastam, ez már 20 éve is retardált volt.
"Sodi a férfi"
May 29, 2025 05:29:33
JohnCramer
(
x1)
May 29, 2025 06:58:29
x1)
Azt olvastam egyszer valahol, a börtönökben Olimpiában mérik az időt, tehát 4 év: 1 Olimpia.
Kérdeznélek Fifi, mikor jutsz ki? Los Angeles ha kezdődik, már a macskaólban fogsz tippmixelni, vagy inkább Brisbane, esetleg Berlin a realitás?
Írj nekünk mihamarabb, a narancs nickeddel. Ja, nem.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Kérdeznélek Fifi, mikor jutsz ki? Los Angeles ha kezdődik, már a macskaólban fogsz tippmixelni, vagy inkább Brisbane, esetleg Berlin a realitás?
Írj nekünk mihamarabb, a narancs nickeddel. Ja, nem.
Endre priusza
(
x10)
May 29, 2025 07:13:05
x10)
Inkább gratulálhatnánk a Sodinak, hogy végre ennyi év után megtalálta a saját megoldást! Van hol aludnia, enni is adnak és dolgoznia sem kell. A végtelen mennyiségű vicces színű bráner csak extra, olyasmi amit a sarokirodában sohasem látott volna.
Hafré
(
x5)
May 29, 2025 08:05:27
x5)
En kuldtem be kapcsolattartoit hatha alairja de nem jott valasz.
kérdezhetek valamit
(
x2)
May 29, 2025 08:07:11
x2)
Beleirtad h a közös metrozások emlékére? 😂 Szeritem polgari névvel nem is tudott mit kezdeni, csak az rMátét meg Somi Balázst ismeri.
Zik Hejl
May 29, 2025 08:07:53
Ej ej Stoki sokba fog neked kerülni az a par bögre tea és kv.
May 29, 2025 08:07:53
Hafré
(
x5)
May 29, 2025 08:09:39
x5)
Szeritem polgari névvel nem is tudott mit kezdeni, csak az rMátét meg Somi Balázst ismeri.
Az alairasba odavestem a nicket is.
-
May 29, 2025 08:10:19
szerencsére a végrehajtó is küldött be neki kapcsolattartóit, letiltás formájában.
May 29, 2025 08:10:19
-
May 29, 2025 08:21:31

(neten találtam)
May 29, 2025 08:21:31
-
May 29, 2025 08:25:58
Szegény jobb sorsra érdemes pedofil bűnözőt még a börtönben is üldözi a végrehajtó a troll bánó miatt. Jaj de szomcsi.
May 29, 2025 08:25:58
SnecológusHallgató
(
x4)
May 29, 2025 08:30:47
x4)
Egyébként annyira, de annyira meg vagyunk szívatva. Nincsenek kilométer hosszú beszélgetésfolyamok a fórumon, a sodipédia egy mondattal elintézi, hogy mi történt. A pedofil a rács mögött - valószínűleg elég sokáig - a többi mellékretard meg szóra sem érdemes, annyira jelentéktelen.
Rend van na, és nagyon szívunk, de tényleg. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Rend van na, és nagyon szívunk, de tényleg. :D
-
May 29, 2025 08:32:28
"bv intézetet mint munkáltatót"
hehe, akkor végül csak meglett a melócsá asodinak, csak jobban rá kellett erősíteni a melókeresésre.
ez shiker!
szerintem ebből a melócsából ne rúgassuk ki.
hehe, akkor végül csak meglett a melócsá asodinak, csak jobban rá kellett erősíteni a melókeresésre.
ez shiker!
szerintem ebből a melócsából ne rúgassuk ki.
May 29, 2025 08:32:28
Kendra
(
x1)
May 29, 2025 08:33:14
x1)
Ajjaj Sodi azt hiszem jövő hónaptól Tajkártyen csá is lesz...
24.hu/fn/gazdasag/2025/05/26/taj-kartya-haziorvos-tb-tarsadalombiztositas-egeszsegugyi-ellatas-biztositas-gyogyszertar-orvos-laboratoriumi-vizsgalat/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=automatizalt_forgalom_kampanyok&fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMABhZGlkAashbpJXi9sBHvXB6OsS4eSQD8D_VoXQZVP2n76JNlaPjDHKQ8_SC5iOmZA4F9iRVtYfo8eK_aem_PWohEeOC1F7y29AsazeaIg&utm_id=120225521775910251&utm_content=120226573816080251&utm_term=120226477508010251
24.hu/fn/gazdasag/2025/05/26/taj-kartya-haziorvos-tb-tarsadalombiztositas-egeszsegugyi-ellatas-biztositas-gyogyszertar-orvos-laboratoriumi-vizsgalat/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=automatizalt_forgalom_kampanyok&fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMABhZGlkAashbpJXi9sBHvXB6OsS4eSQD8D_VoXQZVP2n76JNlaPjDHKQ8_SC5iOmZA4F9iRVtYfo8eK_aem_PWohEeOC1F7y29AsazeaIg&utm_id=120225521775910251&utm_content=120226573816080251&utm_term=120226477508010251
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 29, 2025 08:39:43
x4)
(neten találtam)
(neten találtam)
A levelező tagozat nem értesítené Targo nagyurat és a többi bankot hogy megkezdődhet a törlesztés?
Agyvérzést kapna bent ha meglátná hogy a hitelkékre megy a pénsz X forint értékben!
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 29, 2025 09:44:28
x10)
Milyen jól működik a Dancsó mód Endi!
Álmodjatok Rémeket!
Endre priusza
(
x10)
May 29, 2025 09:50:09
x10)
Azért emeljük meg a kalapunkat a Sodi, mint a változatlanság szimbóluma előtt. Gyakorlatilag egész felnőtt életében azt nyögte, hogy ahogy saját lábra állt (*PR*), onnantól kizárólag adósságokat halmozott fel. Már Magyarországon is jelentősen korlátozta, hogy a diákhitele, BKV büntetései, egyéb tartozásai miatt nem lehetett bankszámlája. Kiment Németországba új életet kezdeni, de ott is rögtön adósságokba verte magát, a kártyenvár összeomlása után immár százezer eurót keresnek rajta a bankok, ezzel nagyon-nagyon megnehezítve, hogy bármikor civilizált országban legális munkát vállaljon.
Erre végülis új életet kezdhet a böriben, de mivel indított? Az első két hétben ott is adósságspirálba került, igaz nem tízezer eurókkal, csak kávéval, csokival, szappannal. Ami azért különösen rossz ötlet, mivel a böriben havonta egy csomagot kaphat, amiben maximálták, hogy mennyi kávé, csoki, mogyoró lehet maximum. Tehát amikor eljut oda, hogy a tartozása meghaladja az egyszerre beküldhető kávémennyiséget, onnantól ezen a módon sohasem tud már majd törleszteni. Onnantól sírhat Goldának, hogy küldjön be pénzecskét a kártyájára, mert csak szaporodik az adóssága.
Szóval gratulálunk Endre, ön jól választott, immáron harmadszor kezd új életet, de harmadjára is azonnal fejest ugrik az adósságspirálba. A Sodi egyszerűen semmiből sem tanul.
Erre végülis új életet kezdhet a böriben, de mivel indított? Az első két hétben ott is adósságspirálba került, igaz nem tízezer eurókkal, csak kávéval, csokival, szappannal. Ami azért különösen rossz ötlet, mivel a böriben havonta egy csomagot kaphat, amiben maximálták, hogy mennyi kávé, csoki, mogyoró lehet maximum. Tehát amikor eljut oda, hogy a tartozása meghaladja az egyszerre beküldhető kávémennyiséget, onnantól ezen a módon sohasem tud már majd törleszteni. Onnantól sírhat Goldának, hogy küldjön be pénzecskét a kártyájára, mert csak szaporodik az adóssága.
Szóval gratulálunk Endre, ön jól választott, immáron harmadszor kezd új életet, de harmadjára is azonnal fejest ugrik az adósságspirálba. A Sodi egyszerűen semmiből sem tanul.
Endre priusza
(
x10)
May 29, 2025 09:50:53
x10)
Havi 15k forintot lehet tőle levonni legföljebb. Abból a százezer eurós adósságát sohasem fogja törleszteni.
-
May 29, 2025 09:56:26
végül csak 1 perc 28 másodpercbe került. természetesen hazugság volt az 5 milliós adda bánó. jöhet a hetyetye! :)

May 29, 2025 09:56:26
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
May 29, 2025 10:13:49
x4)
Lényegtelen. A lényeg hogy jól érezze magát a korcs, azzal hogy a legszarabb helyzetben borul rá az az adósság, amit azért halmozott fel hogy másokat cukkoljon a kütyü vásárlásaival és provokáljon.
-
May 29, 2025 10:29:22
May 29, 2025 10:29:22
Johann Hölzel
(
x1)
May 29, 2025 10:35:05
x1)
Remélem Márió kormányt is beküldi neki Golda.
noikabatgomb
(
x10)
May 29, 2025 10:44:06
x10)
Stoki egyik utolsó sörvásárlása szabadlábon az elfogása előtti napon
streamable.com/slxpye
streamable.com/slxpye
Voltak baljos jelek. Meg a villam is majdnem belecsapott.
JuDKa
(
x1)
May 29, 2025 11:06:59
x1)
Még egy kép a végére:
Üdvözlendő hír!
Kettes Csatorna
May 29, 2025 11:15:02
Tajgi rendületlenül kampányol barátjáért, KEF-ért.

May 29, 2025 11:15:02
.
May 29, 2025 11:15:18
Egy valami biztos, hogy az Anyagos max 12%-ban mond igazat.
Valójàban, Endre "kihozatalàn" dolgozik,úgy a kihallgatàsból kifolyólag is.
Nekem szemèlyesen teljesen ez jött le.
May 29, 2025 11:15:18
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 29, 2025 11:18:04
x10)
kérdezhetek valamit
(
x2)
May 29, 2025 11:18:51
x2)
Elég kontraproduktív kampány papíros elmebeteg börtönviseltként egy másik papíros elmebeteg bűnözőt mentegetni :D
kérdezhetek valamit
(
x2)
May 29, 2025 11:21:44
x2)
Gyakrabban cseréli a telefonját, mint a telefosott párducmintás szettet.
Jozsii Busák
(
x5)
May 29, 2025 11:22:47
x5)
Ezt tudja mindenki,nincs endre nincs kontent. Èn vèdtem őt mindig meg mozt is azt mondom hogy hasznos. Viszont teljesen megèrtem azt is mièrt utálják,elvárja pár info morzsáèrt hogy fogyasszák az emberek a "szarát". Mintha direkt hergelne sodi stílusba miközben színezi a törtèneteket.. Kimondottan erős idegzetüeknek ajánlott,csak èrte mert csinálhatná hasznosan is. Nem szabad rajta rugozni a pupszászi liveokat èlvezni kell a többit meg úgy is kirakja ide más. Valójàban, Endre "kihozatalàn" dolgozik,úgy a kihallgatàsból kifolyólag is.
-
May 29, 2025 11:25:31
Akkor szerinted az is csak max 12 %-ban igaz, hogy a sodis kihallgatásán a trollokról/fórumról kérdezték, és az ő okos válaszain múlik, hogy a trollok nem kerülnek bajba? Vagy az is lehet, hogy ebben a fonatkozásban még a max 12 % is túlzás?
May 29, 2025 11:25:31
miskolcigány
(
x4)
May 29, 2025 11:25:48
x4)
Üdvözlendő hír!
Üdvözlendő hír!
Mintha a Don-kanyarból írta volna a levelet, azóta ezen röhögök :D
-
May 29, 2025 11:28:40
Ezt tudja mindenki,nincs endre nincs kontent. Èn vèdtem őt mindig meg mozt is azt mondom hogy hasznos. Viszont teljesen megèrtem azt is mièrt utálják,elvárja pár info morzsáèrt hogy fogyasszák az emberek a "szarát". Mintha direkt hergelne sodi stílusba miközben színezi a törtèneteket.. Kimondottan erős idegzetüeknek ajánlott,csak èrte mert csinálhatná hasznosan is. Nem szabad rajta rugozni a pupszászi liveokat èlvezni kell a többit meg úgy is kirakja ide más.
hasznos szerintem is, de gondold el, hogy kapsz egy finom, tápláló ételt, viszont a tányér szélén van egy darabka szar. mi fog megmaradni benned emlékként miután megetted az ételt? az a darabka szar.
May 29, 2025 11:28:40
Badoer
(
x1)
May 29, 2025 11:35:11
x1)
streamable.com/slxpye
streamable.com/slxpye
Ténfép
(
x5)
May 29, 2025 11:38:10
x5)
Főleg, ha egy nagy tál szart kapsz, és abban van 3 kanál étel, de az is részletekben belerakva.
Kakaspina
(
x20)
May 29, 2025 11:40:08
x20)
Az a levél nagyjából akkor fog teljes terjedelmében nyilvánossá válni, mikor a Gyagyás letöltötte a kiszabott büntetését.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
May 29, 2025 11:53:11
x12)
Életemben ennyit nem költöttem telefonra, mint amennyi értékben "kihoznak" telefont ezek a retardok.
Facts
May 29, 2025 12:01:35
Hálás vagyok a seggbekúrtnak amiért népszerűsíti a pedót, így még több emberhez jut el, hogy mi is ez a rendszer amit virtuális torkából kiabál.
Fogalma sincs a retardáltnak, hogy ezzel is konkrétan a trollok szolgálatában van, mert a 60 iq-sok amúgy sem látnak potenciális lehetőséget a snecológiában, a twinky félék is elenyésző idióták, a szemfüles utánpótlás pedig zárt falak ellenére is mindig jól jön, úgyhogy köszi róóóland, jó kutya vagy. :)
May 29, 2025 12:01:35
-
May 29, 2025 12:04:38
A bokorbaszaró majd kiugrik a Gondoljatok bele,ha nincs gyagyás akkor valószínűleg soha nem kerül börtönbe a buta báb tajgi.Amíg a sitten seggbekúrták és az IMEI-ben hernyóvá szedálták,addig gyagyás boldogan buziszaunázott és vásárolta a kütyüket.Még jól ki is röhögte a kakilóba rakott hasznos kis NPC-jét.
Nagy elégtétel ez most tajginak.
May 29, 2025 12:04:38
Gabonatároló
(
x1)
May 29, 2025 12:26:26
x1)
A krisnás halász cargón mindig kiborulok. Kegyetlen!
Gyagya
May 29, 2025 12:33:24
Az lett volna szép ha abba viszik be. A bv dolgozók reggel fülig érő mosollyal jártak volna a munkába mert todnak röhögni egy bohócon. May 29, 2025 12:33:24
ANGH
May 29, 2025 12:47:48
Félig tele félig üres pohár esete. A félig üres pohár miatt megy a hárcz kétoldali hergelésekkel.
May 29, 2025 12:47:48
herr_schwechater
(
x5)
May 29, 2025 12:59:27
x5)
vicces volt, amikor a mannás balhé után eltűnt a prómaksz, majd gyanúsan tibinél fel, a trafó ott vagizott vele élőlájfszban, majd a fikás megfenyegette feljelentéssel és egyből csicskuló tibor lett a tibor
Kriptozsidó
(
x6)
May 29, 2025 13:14:21
x6)
gondolom Endi fizeti az ellopottak részletét is :D
gobesug
(
x30)
May 29, 2025 13:24:43
x30)
Endre vajon már kifejlesztette az harci nézését?

A helyzet megoldása
(
x38)
May 29, 2025 13:45:17
x38)
Endre vajon már kifejlesztette az harci nézését?
Gyufa
May 29, 2025 13:58:18
Azt nem értem, hogy nem verték le róla az indiánok. Legendás abban, hogy felba..zon mindenkit, aki nem is hallott még róla 2p alatt. Szerintem jelen esetben ez nem igaz, nyilván van az emeleten olyan, aki pontosan tudja ki ez. Kicsi ország - kicsi tiktok. Akkor pedig végképp nem értem ismerve a kokeró idmítós videókat...
May 29, 2025 13:58:18
érdekes.
May 29, 2025 14:13:18
Egy jegyzőkönyv részlete 2025. 04. 29. -ről!
i.postimg.cc/15wHyyr9/image.png
Valamilyen okból ez a szám 2025.05.07 óta jelentősen lecsökkent!
Ki érti ezt?!?!
Ki érti ezt?!?!
May 29, 2025 14:13:18
-
May 29, 2025 14:25:13
Közban Addánál:
May 29, 2025 14:25:13
Nemzet Krónikása
(
x20)
May 29, 2025 14:30:15
x20)
Anyagos Ádám szerint a show rész, ha néha ferdít vagy kiszínez dolgokat, azaz nem probléma szerinte. Akkor teszem fel a kérdést, a levél az a show része? Vagy az a valóság?
:D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
:D
Kendra
(
x1)
May 29, 2025 14:31:33
x1)
Sodi jól tartana a befizetett adódból?
gobesug
(
x30)
May 29, 2025 14:37:09
x30)
foleg hogy ezeket mind lefoglaltak a picsaba, csak akkor mar gyogyiska mar lehet a meseautoban ult
Kendra
(
x1)
May 29, 2025 14:39:55
x1)
Skacok fogadni mernék hogy Sodi cuccai heteken bellül a NAV árverési oldalán fenn lesz!
-
May 29, 2025 14:41:43
Skacok fogadni mernék hogy Sodi cuccai heteken bellül a NAV árverési oldalán fenn lesz!
May 29, 2025 14:41:43
ascites
(
x56)
May 29, 2025 14:57:00
x56)
Egy jegyzőkönyv részlete 2025. 04. 29. -ről!
Ki érti ezt?!?!
Ki érti ezt?!?!
Ezzel semennyire nem számolt a gyagyás, amikor átgondolatlanul azt hitte, hogy egy kisebb településen simán nyomhatja a Tibi-féle erőszakos trashlájvot.
Amikor már a statisztikákban is kínosan egyértelművé válik a kár, amit okoz, akkor a leglustább rendőrnek is érdekévé válik kivonni a forgalomból, Púpszászon ráadásul még csak nem is voltak lusták a rendőrök.
Betöjt Laptop
(
x35)
May 29, 2025 15:07:43
x35)
Asodi nem a el soha,semmit. Inkább zálogház/Szolnokon.
Auti logika.
Picsa pénz lesz belőle.
A Valve Inex szétrohat, befuccsolt fejlesztési irány, egyátalán nem keresett. A Ps5 javítva is volt, nemsokára generáció váltás, a Nintenó konzol 1. generációs már van jobb kijelzővel, a játékok érhetnek valamit és remélem azzal át is basszák a vénkurvár vastagon. Ott is jön a generáció váltás.
Minden retkes és lelakott. Minden régi.
200-300 000- er bejöhetne jó álapotban értük, de :
Az öregasszony nem ért hozzá, le is szarja, át is basszák vele.
100-120 000 lehet mindenért, ha átveszik.
Kendra
(
x1)
May 29, 2025 15:20:52
x1)
-
May 29, 2025 15:33:13
kicsit guglizgattam, és találtam egy ilyet. ezek szerint a végrehajtó vagy a nav lefoglalhatja stoki eszközeit amiket a rendőrök bevittek vizsgálatra? nahát!

May 29, 2025 15:33:13
-
May 29, 2025 15:37:11
xD
May 29, 2025 15:37:11
Karib
(
x10)
May 29, 2025 15:38:19
x10)
streamable.com/slxpye
streamable.com/slxpye
Ez a nadrág egyszerűen felfoghatatlan számomra, még stoki öltözködési normáihoz képest is. Szerintem egy szinten van az Egynadrággal.
Kendra
(
x1)
May 29, 2025 15:50:58
x1)
Mondtam én és ha a jóisten és a történetírok is úgy akarják ez is valósággá válik.
SyntaxError
(
x24)
May 29, 2025 16:12:44
x24)
A Stoki többet utazott, mint Szíjjártó, Tibinek pedig több telefonja van mint Steve Jobs-nak.
Mondanám, hogy a büdös kurvája, ha nem tudnám, hogy egy ócska tranyó.
Gabonatároló
(
x1)
May 29, 2025 16:45:52
x1)
off
Közben Tibor verbálisan erőszakoskodott a csatornáján, és egy új buzihengerből csapatta a Panoráma főcímzenéjét (Tangerine Dream - Choronzon) valami nyilvános budiban.
on
Közben Tibor verbálisan erőszakoskodott a csatornáján, és egy új buzihengerből csapatta a Panoráma főcímzenéjét (Tangerine Dream - Choronzon) valami nyilvános budiban.
on
SyntaxError
(
x24)
May 29, 2025 16:50:54
x24)
Pár éve még "Oltatlanul szabadon." :D :D :D

Most pedig oltottan, a kecskeméti BV-ben :D :D :D
Ilyen Stoki aStoki!

Most pedig oltottan, a kecskeméti BV-ben :D :D :D
Ilyen Stoki aStoki!
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Forrás: