Abból látszik, hogy nem gémeskútországban élsz, hogy legitim orvosi érveket sorolsz, hogy a páciens érdekében a leszedálás nem indokolt.
Ez igaz is, de magyarországon nem érdekel senkit a páciens érdeke. Magyarország egy olyan ország, ahol a kórházakból kibasszák a haldoklót az utcára, hogy ne rontsa a statisztikát, ahol az árvákat kurvaként futtatja az árvaház vezetője és ahol a pszichiátriai intézetekben rutinszerűen leszedálják a kényszerből ott lévő embereket, mert így egyszerűbb az ellátásuk és kisebb a kockázat, hogy valami baj történik.
Az IMEI-ből tajgi például azt mesélte, hogy úgy le volt szedálva, hogy folyton elaludt és nem ért oda időben a kajaosztásra, amit így elhappoltak előle.
A szedálás valószínűleg az alapértelmezett az IMEI-ben amitől csak akkor térnek el, ha valami konkrét ok miatt ez szükséges.
Egyébként van már több börtönben pszichiátriai osztály, elég oda átvinni és beszurizni a korcsot, ha nagyon nem bír magával, aztán lehet is visszatenni a cellába.
Én is néztem, hogy miként lett egy gumilövedékesből légpuska
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Kicsim a fáradtság miatt aludt el mindig, mert sokat szexeltem vele.
PDF Endre
ez ki?
sosem láttam
Nyomorultak reboot 2025, rendezői kidobott változat.
nem tudom
Ez egy nagyobb terv része. Minél nyomorultabb, torzabb, undorítóbb, annál könnyebben tudja kihasználni az emberek szánalmát, annál könnyebben tud csalni.
Igyunk egy sörtöt, he
És ezt el is hiszed, hogy az előzetesben csak úgy mobilozhatnak.... Btw, mobilnet, vagy Wifi van a böriben?
Ripíter!
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
Úgy tűnt, hogy elhittem? Anyagos ha kinyitja a pofáját, az azt jelenti, hogy hazudik.
Ez egy nagyobb terv része. Minél nyomorultabb, torzabb, undorítóbb, annál könnyebben tudja kihasználni az emberek szánalmát, annál könnyebben tud csalni.
Hát, ahol most van ott nem hiszem, hogy ez egy működő taktika.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
jó lesz neki a szolnok!

endrének ez a sodi dolog csak ugye egy szerep, igazából a doktorijára készül és ez egy kísérlet.
a börtönbe is forgatni ment be és jegyzetelni.
Meg az is kurva nagy faszság hogy Endre fehér gallérosok között van. Ez még Kecskeméten talán igaz is volt, de Pesten 1000%-ra veszem hogy bekerült klasszikus börtön hierarchiába.
Pedig nyugodtan keretezhetnék úgy a dolgot, hogy beférkőzött közéjük egy nyugatbérenc LMTBQHDMI+ propagandista, de résen voltak és leleplezték.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Hamarosan visszakerül, de mindegy is, mert ahogy fentebb is láttam már a véleményt 1-2 kommenthavernál, ha már valaki bekerül, akkor olyan kurvafehér galléros nemigen lehet. Nem muszáj kannibál terminátornak lennie, de ahhoz pont elég lesz, hogy astoki hónapjait megkeserítse.
Amúgy milyen kurvajó már, hogy ezt a mai tüntetés-közvetítést nem mocskolja be a fogyatékos vonyításával (+ a háttérben óbégató toktok koldusok).
Szokjad a rácsokat, büdös patkány.
Igyunk egy sörtöt, he
Elnézést uram! Ez még megvan??
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
1. Azert hoztak fel, hogy a polgari peresre beultessek. Van amikor parkoltatnak de ha van "tornado" hazafele akkor meg aznap visszaviszik.
2. Ez a "fehergalleros" dolog csak vetites. Ezt kb ugy kepzeld el, hogy a Sztojka papa fele arcokkal ul. Ismerve endret ez kegyetlenebb mint mashol.
Ha felhoztak pestre es itt parkoltatjak, akkor tenyleg kellemetlen napokat el at. A legtobb kerelem pont arra megy be, hogy barhol csak pesten ne.
Működik a vonzás törvénye!
Előzetesben semmilyen szortírozás sincs, ugyanúgy előzetesbe kerül, aki az apját verte agyon egy baltával, mint akit sikkasztásért vittek be. Annyit meg szoktak tenni, hogy a kevésbé agresszív rabokat egy cellába gyűjtik, de ez sem kötelező és csak úgy szemre megy.
Golda hülye, mint a segg, a saját autipajzsát pumpálja ezzel, hogy az ő kis Endikéje nem olyan sittes elmebeteg, mint az egyszerű gyalogbicskások.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Konkrétan ez bűncselekmény. A rabok leveleit pedig olvassa a BV. Szóval ha ezt a Stoki tényleg leírta, akkor hamarosan razzia lesz a cellában, és elveszik a telefonokat. És mindenki tudni fogja, hogy a Sodi volt a vamzer.
Egy valami kerül még pedofilok alá is börtön hierarchiában: A Vamzer
Tovább képzésként. Buziból tovább képzik, rojtos seggű buzivá.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Új kategóriát fognak nyitni Endrének. Ezentúl a vamzer alatt is lesz egy szint, "a Sodi".
Tényleg nem hiszem el, hogy ennyire hülye lenne, hogy az ellenőrzött levelében ír a zárka illegális tevékenységeiről.
Büroleiter, zárkaleiter
irodalmi szófordulatokkal beszél
Szerintem nem irt semmi ilyent a levélbe a korcs, simán csak a retardált drogos összevissza deliriál, meg hazudozik, jó szokása szerint. Ugye ez az egész mai magyarázkodása, ami miatt ez is elhangzott, onnan indult, hogy ö aztán biztos nem tesz alá piroskának, és igy találta ki azt a faszságot is hogy a korcs a börtönbe is olvassa a fórumot, és az alapján írta meg Goldának, Piroskát is.
Tipikus retard. Kavarja a szart, lebukik, érzi hogy forrósodik a lába alatt a talaj, erre bedob egy pofátlan hazugságot. Lebukik azzal is, erre bedob egy még pofátlanabbat.
Pár hét múlva ezek az események úgy fognak megmaradni a saját és a leghülyébb gurulkái emlékezetében, hogy ő végig csak viccelődött és a hülye fórum komolyan vette, bár ezzel egyidejűleg továbbra is aljas rágalomként lesz kezelve az, hogy ő áskálódna piroska ellen.
Azt hogy a forum ellen haborut inditott az nem erdekel minket mert nem foglalkozunk ures fenyegetesekre.
De az Anyagos eljutott odaig hogy nyiltan pdf simagato lett es direkt gatolja a tudomany munkajat.
Ez eddig is mindig buntetuk es ezen az anyagos se lesz kivetel.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Tök jó, de ez miben válasz a felvetésemre? Semmi értelme ilyen súlytalan dologokkal spamelni. Vagy ez már a büntetés? A pedofil összerohadva ül a bíróságon, bilincsbe verve,
de lassan több lesz a kontent a narkósról. Menjen a faszerdő, meg a faszkorbács, de mi értelme ezeken a morzsákon ugrálni?
nem tudja a jelszavat a forumhoz, haho!
Akiket név szerint említ videókban, azok ezt nagyon zokon veszik és személyessé válik az ügy.
Ne üljetek fel neki.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.

Houndstooth is the new orange
Endre egy pedofil!
Attol fugg, hogy a rab szallitasa mikent es miert van szervezve. Ha rendes helyen vagy es elore van szervezve valami, mint pl targyalas akkor mar elore tudod, hogy szallitas lesz es a reggeli atadasnal felkeszulsz ra.
Ez vagy igy van vagy nem. Ez olyan mint a balatoni vonatozas. Neked keves beleszolasod van. Ha bejelentik, hogy alljon elo akkor vagy pakolaszhatsz vagy most megyunk. Olyan sok erteked nincs. Eloallsz es kesz. Az van ami tortenik veled.
Vinni semmit nem vihetsz ha csak targyalasra visznek.
Ha athelyeznek az mas.
Ha targyalasra visznek es ott kell hagyni erteket akkor jobb helyen amit at akarsz adni azt berakjak egy szatyorba. A tobbi az konkretan ott marad. Ez nem egy hotel szerviz. Pl ha valamiert van nalad targyalas miatt dokumentum azt atadhattad es azt kivettek a zarkabol de pl ruhakat, ertekesebb dolgokat mar necces volt.
Mivel én készítettem ezt a "2 oldalas elemzést" igy megpróbálok rá válaszolni, hogy engem mi motivált most erre. Először is leszögezném, hogy én is amellett vagyok inkább, hogy ne kapjon figyelmet itt a retardált drogos, de mivel úgyis nyári szünet van és a pedofilunk se szolgáltat sok kontentet most, hála Istenek, igy nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni öt. De ebbe az esetbe engem például az vitt arra rá hogy megírjam egy harmadik hsz-be ezt is, hogy ez a retardált hazug drogos, minősít minket, folyamatosan, attól függően, hogy épen ki említette meg elötte őt itt, főleg azzal hogy mi vagyunk a retardok, miközben ö mint itt is látjuk arra se képes, mikor egy picit összecsinálja annyitól magát, hogy valaki odaköszön neki hogy egy youtube live-ot leállítson rendesen. Akkor most ki is a nem csak retardált de beszari retardált?
És hidd el, én elhiszem hogy valaki képes ezeken is túllépni és eszéhez méri ezeket, legtöbbször én is igy vagyok, de mivel nem vagyunk egyformák igy azon se kell csodálkozni ha valakinél egy idő után elszakad a kötél és már csak azért is beleáll. Hogy nálam mért most kezd el szakadni a kötél vele szembe? Talán azért amit ezután irok most és amit mutatok hogy mit művel igazából a hazug, drogos retard. A Helyzet ugyanis az hogy nem elég, hogy lassan 2 hónapja az ö kontentje az hogy vagy a pedofilt szopja vagy a fórumot, trollokat ócsárol de közbe olyanokkal próbál szövetkezni, olyanokkal levelez mint CVI meg Tajgi. De azért mi vagyunk a retardok meg akik semmit se értenek, semmit se tudnak. Bezzeg ő.

UI : Én szívem szerint amugy Kalmárra mennék rá, vele foglalkoznék igazából ha teletném, el is kezdtem a videóit nézni hogy felzárkózzak belőle rendesen, de hát ugye az a baj hogy itt van most Ádámka a figyelemhiányos drogos retard nekünk aki nagyon vágyik a jelek szerint nem csak a figyelemre, de a troll faszra is.
És hogy mért Kalmárral foglalkoznék szívesen egy szar drogos helyet. Többek közt a képen láthattok miatt is. Ezt egy korábbi videója alól mentettem, ki amit 2 napja néztem. És hogy mi a baj ezzel? Az hogy itt van egy fiatal még család nélküli, ugyanakkor talán nem hülye (mérnök) fiatalember és nézzétek meg mégis milyen könnyen megvezet ilyeneket is a vén pedofil a videóival. Én az ilyenek miatt mondom azt, hogy talán már az is nagy érvágás lehetne majd neki, ha valahogy eltudnánk takarítani öt a youtubról is. Én amúgy elhiszem hogy vannak férfiak akiknek nagyon nehéz dolga lehet egy gyermek elhelyezésnél és megérdemelnének valamilyen segítséget az eligazodásba na de biztos hogy nem olyanra van szükségük amit kalmár és bandája kínál az elkeseredett apáknak. De Kalmár hsz is megér egy misét, főleg az első bekezdés.

Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
A Helyzet ugyanis az hogy nem elég, hogy lassan 2 hónapja az ö kontentje az hogy vagy a pedofilt szopja vagy a fórumot, trollokat ócsárol de közbe olyanokkal próbál szövetkezni, olyanokkal levelez mint CVI meg Tajgi. De azért mi vagyunk a retardok meg akik semmit se értenek, semmit se tudnak. Bezzeg ő.>
Gondolom Bori a hiányzó tag, a Triumvirátusból...
De nagyon nevetek, hogy még ez a három elmebeteg is lepattintja...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Jó ég, triumvirátus. Elbaszott mama kedvencei, pedofilsimogatók, munkanélküliek.
De Kalmár hsz is megér egy misét, főleg az első bekezdés.
Mik ki nem derülnek, legalábbis számomra, erről a rohadt patkányról is. Nem minden trash rohadéknál, de elég soknál ilyen side-quest a magyargyűlölet, ilyen-olyan formában előjön.
Kibaszott rohadék Krokesz is elmegy a kurva anyjába ezzel a "lassan, de biztosan ki kell irtani a magyar népet, mindenkinek jobb lesz" faszságával.
2006-os nemzethyy jogász hős, hogy a faszomba ne. Pontos párhuzamban a szintén magyargyűlölő, Trianon-éltető pedofil buzi, fel nem vállalt kölykével. Meg Dániel Péter, Szegedi Csanád meg a többi féreg, akkor rohadjon ki a tüdőtök, amikor legközelebb levegőt vesztek a szitkozódáshoz.
Igyunk egy sörtöt, he
Folyóírásban boldozás, nagybetűzgetés, aláhuzigálás. Beszarok :DDD
Tudom, van második fele is a kommentednek, de erre reflektálok: nem tanul semmiből, hahó! Ha 100 évre csuknák be is első dolga az lenne hogy a Tiktiken hergeljen.
Ezen én is nevettem. Hát csetcsipitivel nem tudott megfogalmazni egy normális fellebbezést.
Sehol, hamvasztva lesz. Se az anyja nem fog mást fizetni, se a szociális temetés, ha esetleg túlélné az anyját.
Vannak meg borton temetok?
Az lenne az igazan jo nyughely a szamara.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Mészáros Ádám megfigyelése folyamatos
gofile.io/d/rYG8xb
Ide:

Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Képzelem milyen reszketve írta ezt 🤣
- átveszi a fizetési meghagyást, de nem mond ellent és írásbeli ellenkérelmet sem ad be
- fizetési meghagyás jogerőre emelkedik
- putris a meghagyás jogerőre emelkedése UTÁN 1 NAPPAL ellentmond, de jogi képviselő nélkül, amikor kötelező a jogi képviselő; írásbeli ellenkérelem nélkül, amikor azt is be kell adni.
Jó elintézte az ügyeit, kibaszott jó ütyféd lett volna belőle :DDDDD
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Úristen ez mekkora idióta!!!
Egy hónapig adatvédelemre meg levéltitokra hivatkozva rejtegeti a börtönlevelet, aztán kiteszi stoki kirendelt védőjének a nevét és emailjét.
Ha lesz emiatt jelentős érdeksérelem, akkor személyes adattal visszaélés miatt megy is egy feljelentés mészáros ellen.
Várjatok már. Ez egy férfi ügyvéd. A vén zsidó kurva nem valami "kislányt" emlegetett tegnap?
A rágalmazásban kislány, a terrorosban kisfiú.
Volt említve a cellatársak által ajánlott "médiás ügyféd csaj" is tehát valami médiában nyüzsgő fiatal valaki jött le nekem aki a terroros témában védi.
Nekem aki ilyen közszerelő ügyféd aki beugrik:
Dr. Mester Csaba aki a pedofil Kaletát védte,
Dr Hyross Virâg aki Kiszel Tünde ügyvédje (pont jó színvonal lenne)
Kik még ilyen sztárügyvédek?
Esélyük sincs kifizetni egy bármilyen ügyvédet. Marad a kirendelt.
Már bocs, de a metszett hüllő pont a 2006-os körökben futó replacement theory-t hirdeti abban a hozzászólásban, ez bizony még önazonos.
Endre egy pedofil!
Nagy valoszinuseggel egy ilyet mutogatott:
keseru.hu/termek/omerta-t/
Azt magyarazta valamelyik videojaban, hogy a Keserü fegyvergyarban volt/oda ment, ilyesmi.
Szerző:
!
Jun 10, 2025 16:43:51
Válasz
(2)
Most olvastam csak el a mai eseményt. Hát, a pedofil az hét szentség, hogy odabent fog kimulni. Nem kerül ez már soha többet ki!
Jun 10, 2025 16:43:51
-
Jun 10, 2025 16:45:28
De nem tudom elképzelni hogy magyar egészségügy stb, egy IMEI-ben a Gyagyást leszedálják, kényszerzubbony meg miegymás.
Abból látszik, hogy nem gémeskútországban élsz, hogy legitim orvosi érveket sorolsz, hogy a páciens érdekében a leszedálás nem indokolt.
Ez igaz is, de magyarországon nem érdekel senkit a páciens érdeke. Magyarország egy olyan ország, ahol a kórházakból kibasszák a haldoklót az utcára, hogy ne rontsa a statisztikát, ahol az árvákat kurvaként futtatja az árvaház vezetője és ahol a pszichiátriai intézetekben rutinszerűen leszedálják a kényszerből ott lévő embereket, mert így egyszerűbb az ellátásuk és kisebb a kockázat, hogy valami baj történik.
Az IMEI-ből tajgi például azt mesélte, hogy úgy le volt szedálva, hogy folyton elaludt és nem ért oda időben a kajaosztásra, amit így elhappoltak előle.
A szedálás valószínűleg az alapértelmezett az IMEI-ben amitől csak akkor térnek el, ha valami konkrét ok miatt ez szükséges.
Egyébként van már több börtönben pszichiátriai osztály, elég oda átvinni és beszurizni a korcsot, ha nagyon nem bír magával, aztán lehet is visszatenni a cellába.
Jun 10, 2025 16:45:28
max5enutálnak
(
x47)
Jun 10, 2025 16:47:41
x47)
Akkor megnyugodhatunk, hogy nem egy keserű omerta, ami duplacsövű bock.
2x2 tár és 130 J !
2x2 tár és 130 J !
Én is néztem, hogy miként lett egy gumilövedékesből légpuska
Sittes Sanyi
Jun 10, 2025 16:55:13
Kicsim a fáradtság miatt aludt el mindig, mert sokat szexeltem vele.
Jun 10, 2025 16:55:13
Snecy Kissinger
Jun 10, 2025 17:03:39
Tajginál szerintem Endre vészesebb, nem hiszem, hogy máshol tudná tölteni a bűntetését.
Jun 10, 2025 17:03:39
Anyagboy
Jun 10, 2025 17:32:42
Befostam. Valaki tegyen tisztába.
Jun 10, 2025 17:32:42
Cisoper
Jun 10, 2025 17:37:37
Nem tudom hogy volt már.
vm.tiktok.com/ZNdA2Qvs4/
PDF Endre
vm.tiktok.com/ZNdA2Qvs4/
Jun 10, 2025 17:37:37
Cisoper
Jun 10, 2025 17:45:17
Jun 10, 2025 17:45:17
gobesug
(
x30)
Jun 10, 2025 17:54:19
x30)
ez ki?
sosem láttam
veszettai
(
x1)
Jun 10, 2025 17:55:37
x1)
ez ki?
sosem láttam
sosem láttam
Nyomorultak reboot 2025, rendezői kidobott változat.
DutchVanDerLinde
Jun 10, 2025 17:57:25
Ezekkel a gyíkvállakkal és biciklibovden karokkal amúgy a pedofilnak biztosan komoly presztízse lesz a nagyfiúk között Tiszalökön vagy Állampusztán. Egy éhező etióp kisgyerek komolyabb fizikummal rendelkezik. Elképesztő hogy egy ember ennyire igénytelen, és magát ennyire leszaró legyen.
Jun 10, 2025 17:57:25
-
Jun 10, 2025 18:00:12
Már ott tartunk, hogy stoki leírta goldának levélben, amit ugye ellenőriznek, hogy 2 cellatársának is van google a telefonján, amin a fórumot olvasta, tehát innen volt meg neki a piroskás infó. Erre már nem lehet mit mondani.
Jun 10, 2025 18:00:12
Ténfép
(
x5)
Jun 10, 2025 18:00:47
x5)
Elképesztő hogy egy ember ennyire igénytelen, és magát ennyire leszaró legyen.
Apmz
(
x1)
Jun 10, 2025 18:03:07
x1)
Akkor lesz mókás a helyzet, ha az eddig tanulsággá váltnak gondolt kecskeméti börtöntartozásait el kell rendeznie, mert visszaviszik oda.
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
-
Jun 10, 2025 18:04:27
Már ott tartunk, hogy stoki leírta goldának levélben, amit ugye ellenőriznek, hogy 2 cellatársának is van google a telefonján, amin a fórumot olvasta, tehát innen volt meg neki a piroskás infó. Erre már nem lehet mit mondani.
És ezt el is hiszed, hogy az előzetesben csak úgy mobilozhatnak.... Btw, mobilnet, vagy Wifi van a böriben?
Jun 10, 2025 18:04:27
Apmz
(
x1)
Jun 10, 2025 18:07:56
x1)
Btw, mobilnet, vagy Wifi van a böriben?
Ripíter!
-
Jun 10, 2025 18:09:59
Úgy tűnt, hogy elhittem? Anyagos ha kinyitja a pofáját, az azt jelenti, hogy hazudik.
Jun 10, 2025 18:09:59
Darth Tibor
(
x7)
Jun 10, 2025 18:11:46
x7)
Hát, ahol most van ott nem hiszem, hogy ez egy működő taktika.
gobesug
(
x30)
Jun 10, 2025 18:14:36
x30)
Akkor lesz mókás a helyzet, ha az eddig tanulsággá váltnak gondolt kecskeméti börtöntartozásait el kell rendeznie, mert visszaviszik oda.
jó lesz neki a szolnok!

gobesug
(
x30)
Jun 10, 2025 18:19:10
x30)
endrének ez a sodi dolog csak ugye egy szerep, igazából a doktorijára készül és ez egy kísérlet.
a börtönbe is forgatni ment be és jegyzetelni.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 10, 2025 18:42:45
x47)
Persze, hogy van mobil, meg WiFi! Ez egyfajta segítség a regintegrációban. Gyakorlatilag az előzetes egy könnyített, csökkentett módú szabadláb. Csak főznek rád, meg nem kell a rezsire költeni. Van net, meg péntekenként Edda koncert, napi 2x lehet látogatót fogadni, néha ki lehet menni a Lidlbe sajtospogiért, kapsz ncore meghívót, hogy letölthess sorozatokat, meg biciklizhetsz a patakparton. Na egyszobás kislakásba kizárólag ingatlanon belül használható fegyvervásárlás és dobhártyacsá!
Zegernye
(
x2)
Jun 10, 2025 18:47:55
x2)
Sőt, a BV dolgozók a legelvakultabb liberális beállítottságú emberek, akik hisznek a belső értékekben, és mindenkiben igyekszenek meglátni a jót, így mutatva példát az elítélteknek. A néha-néha megjelenő cikkek a zsúfoltságról, brutalitásról csak kamu írások, hogy ne vágyakozzon mindeni e földi Paradicsomba.
hoty... hotyhotyhoty...
kripli figyelő
(
x12)
Jun 10, 2025 18:52:24
x12)
Jun 10, 2025 18:52:24
Btw, mobilnet, vagy Wifi van a böriben?
Starlink Jun 10, 2025 18:52:24
Soderátor
Jun 10, 2025 18:55:07
Sőt, a BV dolgozók a legelvakultabb liberális beállítottságú emberek, akik hisznek a belső értékekben, és mindenkiben igyekszenek meglátni a jót, így mutatva példát az elítélteknek. A néha-néha megjelenő cikkek a zsúfoltságról, brutalitásról csak kamu írások, hogy ne vágyakozzon mindeni e földi Paradicsomba.
Meg az is kurva nagy faszság hogy Endre fehér gallérosok között van. Ez még Kecskeméten talán igaz is volt, de Pesten 1000%-ra veszem hogy bekerült klasszikus börtön hierarchiába.
Jun 10, 2025 18:55:07
SyntaxError
(
x24)
Jun 10, 2025 18:55:14
x24)
Sodi nemzeti ratyikális múltja miatt nem nagyon piszkálgatja őt az a közösség
Pedig nyugodtan keretezhetnék úgy a dolgot, hogy beférkőzött közéjük egy nyugatbérenc LMTBQHDMI+ propagandista, de résen voltak és leleplezték.
wannabe snecológus
Jun 10, 2025 19:32:10
Számon tartjuk még egyáltalán hogy állnak a különféle német, osztrák hitelek, kártyenek? A bankok és Behajtó Brumi mikor tudják meg hogy a főhős kényszerpihin van és mit szólnak majd hozzá?
Jun 10, 2025 19:32:10
SyntaxError
(
x24)
Jun 10, 2025 19:36:50
x24)
Megkérdeztünk pár korábbi Sodi Show szereplőt, hogy mit szólnak arra a hírre, hogy Kiss Endre Farkas jelenleg letartóztatásban várja a várhatóan kemény bírósági ítéletét:
Golda mama: Nem érdekel a gyerek, hagyjanak békén! Aludni akarok!
Kaffka Tibor: Magadnál vagy, ember? Az Endi cuccait nem adtam el! Minden úgy várja, ahogy volt!
Tajgi: Free Sodi!
Lamantin: Ha Endre szabadul, lakhat a XIII. kerületi lakásomban. Becsszó!
Nem cigány Márk: Kiss Endre Farkas? Nem ismerek ilyen nevű embert.
Simon Gayza Krisztián: Tesó, azt a csirkeszárnyat még megeszed?
Sztojka bácsi: A Stoki??? Úgy hiányzik! Most is úgy ennék egy jó gyrost!
Kozma: A balek!
Kammer: Együtt tartjuk majd Endre szabaduló- és Csenge diplomaosztó buliját, tesó!
Golda mama: Nem érdekel a gyerek, hagyjanak békén! Aludni akarok!
Kaffka Tibor: Magadnál vagy, ember? Az Endi cuccait nem adtam el! Minden úgy várja, ahogy volt!
Tajgi: Free Sodi!
Lamantin: Ha Endre szabadul, lakhat a XIII. kerületi lakásomban. Becsszó!
Nem cigány Márk: Kiss Endre Farkas? Nem ismerek ilyen nevű embert.
Simon Gayza Krisztián: Tesó, azt a csirkeszárnyat még megeszed?
Sztojka bácsi: A Stoki??? Úgy hiányzik! Most is úgy ennék egy jó gyrost!
Kozma: A balek!
Kammer: Együtt tartjuk majd Endre szabaduló- és Csenge diplomaosztó buliját, tesó!
Ténfép
(
x5)
Jun 10, 2025 19:38:33
x5)
Hamarosan visszakerül, de mindegy is, mert ahogy fentebb is láttam már a véleményt 1-2 kommenthavernál, ha már valaki bekerül, akkor olyan kurvafehér galléros nemigen lehet. Nem muszáj kannibál terminátornak lennie, de ahhoz pont elég lesz, hogy astoki hónapjait megkeserítse.
Amúgy milyen kurvajó már, hogy ezt a mai tüntetés-közvetítést nem mocskolja be a fogyatékos vonyításával (+ a háttérben óbégató toktok koldusok).
Szokjad a rácsokat, büdös patkány.
Eazy
(
x10)
Jun 10, 2025 19:42:48
x10)
Van net, meg péntekenként Edda koncert, napi 2x lehet látogatót fogadni, néha ki lehet menni a Lidlbe sajtospogiért, kapsz ncore meghívót, hogy letölthess sorozatokat, meg biciklizhetsz a patakparton. Na egyszobás kislakásba kizárólag ingatlanon belül használható fegyvervásárlás és dobhártyacsá!
Elnézést uram! Ez még megvan??
noikabatgomb
(
x10)
Jun 10, 2025 19:55:22
x10)
1. Azert hoztak fel, hogy a polgari peresre beultessek. Van amikor parkoltatnak de ha van "tornado" hazafele akkor meg aznap visszaviszik.
2. Ez a "fehergalleros" dolog csak vetites. Ezt kb ugy kepzeld el, hogy a Sztojka papa fele arcokkal ul. Ismerve endret ez kegyetlenebb mint mashol.
Ha felhoztak pestre es itt parkoltatjak, akkor tenyleg kellemetlen napokat el at. A legtobb kerelem pont arra megy be, hogy barhol csak pesten ne.
Depressziocska
Jun 10, 2025 20:08:57
" a Gyagyás jelentleg hosszú oldalakon keresztül lelkesen írja a loopjait („írja ki a közléskényszerét”, amit még a tulajdon anyja szerint sem fognak elolvasni), valamint követeli, hogy az ellene folyó eljárás során nézzék végig az 5 órás részeg live-jait."
Én azt hittem, hogy csak a piától ilyen debil a Gyagyás.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Én azt hittem, hogy csak a piától ilyen debil a Gyagyás.
Jun 10, 2025 20:08:57
A Teknős Álma
Jun 10, 2025 20:22:45
Endre álma 2023

Valóssággá váló 2025

Valóssággá váló 2025

Jun 10, 2025 20:22:45
-
Jun 10, 2025 20:25:54
Látod te geci?
Akaratodon kívül bevonzottad, bölcsebben kellett volna megválasztani azt a képet a falon.
Azon a falon, ami előtt az első, originál kamusírást nyomtad.

Akaratodon kívül bevonzottad, bölcsebben kellett volna megválasztani azt a képet a falon.
Azon a falon, ami előtt az első, originál kamusírást nyomtad.

Jun 10, 2025 20:25:54
Angol Troll
(
x1)
Jun 10, 2025 20:26:43
x1)
Egyertelmu hogy az Anyagos szolt Piroskarol.
Nem egyszer mondta hogy szolni fog rola de akkor ki jelentete csak akkor ha Piroska ellene askalodik.
Tudomasom szerint ez nem tortent meg igy is keresztbe vagot neki.
Inditvanyozom esetleg az Anyagos live ok le menteset kesobbiekben elo lehesen venni amikor szembesitve lesz a hazugsagaival.
Ugy tunik pimaszkodik.
En elkezdtem a munka utan kerdezoskodni ha lesz info info majd szolok rola.
Nem egyszer mondta hogy szolni fog rola de akkor ki jelentete csak akkor ha Piroska ellene askalodik.
Tudomasom szerint ez nem tortent meg igy is keresztbe vagot neki.
Inditvanyozom esetleg az Anyagos live ok le menteset kesobbiekben elo lehesen venni amikor szembesitve lesz a hazugsagaival.
Ugy tunik pimaszkodik.
En elkezdtem a munka utan kerdezoskodni ha lesz info info majd szolok rola.
SyntaxError
(
x24)
Jun 10, 2025 20:29:04
x24)
Endre álma 2023
Valóssággá váló 2025
Valóssággá váló 2025
Működik a vonzás törvénye!
OmlosHal
(
x1)
Jun 10, 2025 20:30:33
x1)
Nagyon nevetek endre:DDD Ment a péküjjünk ki loop a bírónénibácsinak? Ez már a stresszmentes nyugi? Többen kérdezik.
Endre priusza
(
x10)
Jun 10, 2025 20:34:01
x10)
Előzetesben semmilyen szortírozás sincs, ugyanúgy előzetesbe kerül, aki az apját verte agyon egy baltával, mint akit sikkasztásért vittek be. Annyit meg szoktak tenni, hogy a kevésbé agresszív rabokat egy cellába gyűjtik, de ez sem kötelező és csak úgy szemre megy.
Golda hülye, mint a segg, a saját autipajzsát pumpálja ezzel, hogy az ő kis Endikéje nem olyan sittes elmebeteg, mint az egyszerű gyalogbicskások.
Endre priusza
(
x10)
Jun 10, 2025 20:35:48
x10)
Konkrétan ez bűncselekmény. A rabok leveleit pedig olvassa a BV. Szóval ha ezt a Stoki tényleg leírta, akkor hamarosan razzia lesz a cellában, és elveszik a telefonokat. És mindenki tudni fogja, hogy a Sodi volt a vamzer.
Sodi ragyája
Jun 10, 2025 20:36:22
Hát kedves Snecológus Trollégák úgy tűnik győztünk.
Sodi ragyája
Jun 10, 2025 20:36:22
Soderátor
Jun 10, 2025 20:40:20
Jun 10, 2025 20:40:20
medvezsidaj
Jun 10, 2025 20:47:31
Tényleg ez az időszak hogy fog szerepelni majd a CV-ben? Hahó projektmunkáján dolgoztál?
Jun 10, 2025 20:47:31
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 10, 2025 20:54:24
x21)
Tényleg ez az időszak hogy fog szerepelni majd a CV-ben? Hahó projektmunkáján dolgoztál?
Tovább képzésként. Buziból tovább képzik, rojtos seggű buzivá.
Endre priusza
(
x10)
Jun 10, 2025 20:55:03
x10)
Új kategóriát fognak nyitni Endrének. Ezentúl a vamzer alatt is lesz egy szint, "a Sodi".
Tényleg nem hiszem el, hogy ennyire hülye lenne, hogy az ellenőrzött levelében ír a zárka illegális tevékenységeiről.
nabejj
(
x3)
Jun 10, 2025 20:55:34
x3)
Büroleiter, zárkaleiter
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 10, 2025 21:02:20
x21)
Szerintem nem irt semmi ilyent a levélbe a korcs, simán csak a retardált drogos összevissza deliriál, meg hazudozik, jó szokása szerint. Ugye ez az egész mai magyarázkodása, ami miatt ez is elhangzott, onnan indult, hogy ö aztán biztos nem tesz alá piroskának, és igy találta ki azt a faszságot is hogy a korcs a börtönbe is olvassa a fórumot, és az alapján írta meg Goldának, Piroskát is.
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 10, 2025 21:18:48
x21)
Sőt szerintem az lehet, hogyha tényleg ott kavart a mai tárgyalásnál a drogos is, ahogy az egyik youtube videója alatt írta ma, lásd korában ma a képet róla itt, ott volt a környéken és találkozott Goldával is, akkor pont ma szólt Goldának Piroskáról és ezért hozta fel a Golda neki ma, hogy ne pakolja ki a felvételeket. Erre találta ki először a drogos azt hogy tud internetezni a korcs a börtönbe és ö írta meg emiatt hogy szóljon rá Piroskára, és ez bent van abba a tájékoztatóba is amit első nap kapott. Majd mikor Hahó berakta ide hogy nem is netezhet csak úgy, szó sincs ilyenről a tájékoztatóba de még a bv-s honlapon se, utána jött azzal a faszságal, hogy a cellába 2 telefon is van és azért tud netezni a korcs, ami miatt megtudta azt írni Goldának.
Mondjuk kíváncsi lennék mi lenne abból ha eljutna az a felvétel a Budapesti meg Kecskeméti BV-be ahol a retardált drogos ilyen állitásokat tesz a korcsal kapcsolatba. Lehet mehetne egy negyedik kihallgatásra is, a börtönbe meg kitudja mi történne.
Mondjuk kíváncsi lennék mi lenne abból ha eljutna az a felvétel a Budapesti meg Kecskeméti BV-be ahol a retardált drogos ilyen állitásokat tesz a korcsal kapcsolatba. Lehet mehetne egy negyedik kihallgatásra is, a börtönbe meg kitudja mi történne.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jun 10, 2025 21:57:21
x7)
Stoki! Írj be a sárganickeddel a börtön mobilról!
A jó portás csak baszik!
-
Jun 10, 2025 21:58:15
Majd mikor Hahó berakta ide hogy nem is netezhet csak úgy, szó sincs ilyenről a tájékoztatóba de még a bv-s honlapon se, utána jött azzal a faszságal, hogy a cellába 2 telefon is van és azért tud netezni a korcs, ami miatt megtudta azt írni Goldának.
Tipikus retard. Kavarja a szart, lebukik, érzi hogy forrósodik a lába alatt a talaj, erre bedob egy pofátlan hazugságot. Lebukik azzal is, erre bedob egy még pofátlanabbat.
Pár hét múlva ezek az események úgy fognak megmaradni a saját és a leghülyébb gurulkái emlékezetében, hogy ő végig csak viccelődött és a hülye fórum komolyan vette, bár ezzel egyidejűleg továbbra is aljas rágalomként lesz kezelve az, hogy ő áskálódna piroska ellen.
Jun 10, 2025 21:58:15
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 10, 2025 22:01:53
x21)
Na ez jól összecsinálta magát a jelek szerint. Onnan indulunk hogy a drogos bement a Kossuth téri tüntetésre live-ba. Majd 4 perccel azelőtt, hogy "lelötte a live-ot" odaköszönt neki valaki, hogy szevasz addaboy. Ezután kijött a tömegből és mint írtam le is lőtte a live-ot. Na de igen, de hogy is lőtte azt le? Úgy hogy a youtube még most is azt mutatja hogy megy a live

És ha megnyitjuk a live-ot akkor a videó ablak csak tölt, lent meg azt írja hogy már 4 órája megy a live, miközbe a videó, idő csuszkáján látszik, hogy csak 81 perces a videó. Tehát még a live-ot se bírta rendesen leállítani a retardált.

És akkor ezek után ez a retardált ALKOTÓ-STREAMERMAJOM azt hiszi, hogyha kiír egy ilyent a csatorna leírásba akkor majd öt nem érheti baj
"FIGYELEM!
A SZEREPJÁTÉKBAN FELBUKKANÓ KARAKTEREK KIZÁRÓLAG AZ ALKOTÓ-STREAMERMAJOM FEJÉBEN LÉTEZNEK ÉS NEM VALÓSÁGOS EMBEREK.
Bármi nemű egyezés az élettel, csakis azt jelentheti, hogy a néző félreért valamit, nem az én hibám.
A KARAKTEREKET A FORUM és különféle szerepjátékos oldalak ihlették, köszönet és tisztelet a nagyjaimnak, hogy elindÍtottak ezen az úton."
De aztán lehet igaza lesz, végülis az elmebeteg pedofilunknak is menyire bejött a "ez csak műsor" védekezés.

És ha megnyitjuk a live-ot akkor a videó ablak csak tölt, lent meg azt írja hogy már 4 órája megy a live, miközbe a videó, idő csuszkáján látszik, hogy csak 81 perces a videó. Tehát még a live-ot se bírta rendesen leállítani a retardált.

És akkor ezek után ez a retardált ALKOTÓ-STREAMERMAJOM azt hiszi, hogyha kiír egy ilyent a csatorna leírásba akkor majd öt nem érheti baj
"FIGYELEM!
A SZEREPJÁTÉKBAN FELBUKKANÓ KARAKTEREK KIZÁRÓLAG AZ ALKOTÓ-STREAMERMAJOM FEJÉBEN LÉTEZNEK ÉS NEM VALÓSÁGOS EMBEREK.
Bármi nemű egyezés az élettel, csakis azt jelentheti, hogy a néző félreért valamit, nem az én hibám.
A KARAKTEREKET A FORUM és különféle szerepjátékos oldalak ihlették, köszönet és tisztelet a nagyjaimnak, hogy elindÍtottak ezen az úton."
De aztán lehet igaza lesz, végülis az elmebeteg pedofilunknak is menyire bejött a "ez csak műsor" védekezés.
Kakaspina
(
x20)
Jun 10, 2025 22:06:28
x20)
Nem idézlek be eggyel fölöttem lévő, de az utolsó kommenteket nézzétek a lájfsz alatt.
xd
xd
max5enutálnak
(
x47)
Jun 10, 2025 22:11:19
x47)
Most tényleg két oldalas elemzés kell egy live lelövésről? Ennyire ne csavarodjunk már bele, te jóisten.
Ninja
Jun 10, 2025 22:11:42
FiFi előbb fog szabadulni, minthogy fel tudja idézni a fórum jelvszavát
Jun 10, 2025 22:11:42
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 10, 2025 22:12:06
x21)
Na most sikerült rendesen leállítania a live-ot.xD Szívesen a jelzést te retardált hazug drogos. És köszi, hogy ezzel bebizonyítottad hogy te is, mint a kedvenc pedofilod korábban, folyton itt lurkolsz!
tyodika
Jun 10, 2025 22:14:50
Na most kivételesen beírok ide.
Itt bent nem csak WiFi, mobilnet és starlink van hanem sörike is. Természetesen a kedvenc sopronim. A zárkatársam most adta ide az iPhone 16 Pro Maxját, éppen az iOS 26-ot tesztelem rajta. Hamarosan kint leszek és megeszem vejmelkát reggelire.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Itt bent nem csak WiFi, mobilnet és starlink van hanem sörike is. Természetesen a kedvenc sopronim. A zárkatársam most adta ide az iPhone 16 Pro Maxját, éppen az iOS 26-ot tesztelem rajta. Hamarosan kint leszek és megeszem vejmelkát reggelire.
Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Jun 10, 2025 22:14:50
Angol Troll
(
x1)
Jun 10, 2025 22:16:20
x1)
Most tényleg két oldalas elemzés kell egy live lelövésről? Ennyire ne csavarodjunk már bele, te jóisten.
Azt hogy a forum ellen haborut inditott az nem erdekel minket mert nem foglalkozunk ures fenyegetesekre.
De az Anyagos eljutott odaig hogy nyiltan pdf simagato lett es direkt gatolja a tudomany munkajat.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 10, 2025 22:22:51
x47)
Tök jó, de ez miben válasz a felvetésemre? Semmi értelme ilyen súlytalan dologokkal spamelni. Vagy ez már a büntetés? A pedofil összerohadva ül a bíróságon, bilincsbe verve,
de lassan több lesz a kontent a narkósról. Menjen a faszerdő, meg a faszkorbács, de mi értelme ezeken a morzsákon ugrálni?
Fullkamu
(
x2)
Jun 10, 2025 22:23:31
x2)
Stoki! Írj be a sárganickeddel a börtön mobilról!
nem tudja a jelszavat a forumhoz, haho!
-
Jun 10, 2025 22:35:26
Elkezdtem beszéltetni a (volt) baráti körét. Basszátok meg, erről eddig minden megkérdezett undorral beszél, gyakorlatilag mindenkit elárult, hátba támadott. Ha jól értem, és ha igaz, néhány drogos maradt körülötte, akiknek teríti a cuccot kis mennyiségben. Szorgosan jegyzetelek, ha lesz konkrétum, azt kidobom majd, vagy ha olyan, akkor megy egyből a yardnak, szépen csendben.
Jun 10, 2025 22:35:26
démondémon
(
x2)
Jun 10, 2025 22:48:55
x2)
Akiket név szerint említ videókban, azok ezt nagyon zokon veszik és személyessé válik az ügy.
Ne üljetek fel neki.
Jonciii
(
x7)
Jun 10, 2025 22:59:59
x7)

-
Jun 10, 2025 23:03:39
Elnéztem ezt a képet, és már nyomtam volna rá a mentést, "ez kurvajó, lementem es felrakom a fórumra"
Aztán rájöttem, hogy ott vagyok. Jó éjt.
Aztán rájöttem, hogy ott vagyok. Jó éjt.
Jun 10, 2025 23:03:39
ascites
(
x56)
Jun 10, 2025 23:03:49
x56)
Egyrészt a fene egye meg, hogy a kis gennyláda kapott a rágalmazás miatt is kirendelt ügyvédet, ezért csúszik az ítélet, de más részről fergeteges, hogy október végén is lesz képünk az addigra már várhatóan megviseltebb, nyakig bilincsben zörgő koszlidércről.
Kíváncsi vagyok, hogy hova fejlődik Golda és a korcs kapcsolata. Az egyértelmű, hogy az öreglány többet tesz, mint amennyit bevall (eddig nagyon magyarázta, hogy 50k egy szemüveg és szarik ő rá, hozza vissza, aki elvitte, most meg kiderült, hogy csináltatott újat), de akkorra már kellően frusztrálni is fogja, hogy semmilyen ügyet nem fog tudni elintézni a fiának (nem fog hozzáférést szerezni a felhőhöz, nem fog sikerdíjas ügyvédet találni, nem fogja visszaszedni a korcs kintlévőségeit, nem fogják terrorcselekménnyel vádolni a fórumot, nem fogja kizáratni a szobafestőt a kamarából stb.).
Kíváncsi vagyok, hogy hova fejlődik Golda és a korcs kapcsolata. Az egyértelmű, hogy az öreglány többet tesz, mint amennyit bevall (eddig nagyon magyarázta, hogy 50k egy szemüveg és szarik ő rá, hozza vissza, aki elvitte, most meg kiderült, hogy csináltatott újat), de akkorra már kellően frusztrálni is fogja, hogy semmilyen ügyet nem fog tudni elintézni a fiának (nem fog hozzáférést szerezni a felhőhöz, nem fog sikerdíjas ügyvédet találni, nem fogja visszaszedni a korcs kintlévőségeit, nem fogják terrorcselekménnyel vádolni a fórumot, nem fogja kizáratni a szobafestőt a kamarából stb.).
-
Jun 10, 2025 23:10:00
Ha stokit elítélik, megváltozhat a sárga nick börtön tyúklábas szürkére?
Jun 10, 2025 23:10:00
-
Jun 10, 2025 23:10:52
És köszi, hogy ezzel bebizonyítottad hogy te is, mint a kedvenc pedofilod korábban, folyton itt lurkolsz!
Nem gondoltuk volna hogy állandóan itt lurkol a napi többórás fórum kommenteken vergődéses élőiből. Jun 10, 2025 23:10:52
buniBanki
(
x2)
Jun 10, 2025 23:23:18
x2)
Ha stokit elítélik, megváltozhat a sárga nick börtön tyúklábas szürkére?
Houndstooth is the new orange
SyntaxError
(
x24)
Jun 10, 2025 23:32:13
x24)
Amikor így "rövid" időre átszállítják a börtönök között, viszi a cuccait is, vagy azok maradnak az eredeti helyén - mint egy nyaralásnál?
noikabatgomb
(
x10)
Jun 11, 2025 00:14:18
x10)
Amikor így "rövid" időre átszállítják a börtönök között, viszi a cuccait is, vagy azok maradnak az eredeti helyén - mint egy nyaralásnál?
Attol fugg, hogy a rab szallitasa mikent es miert van szervezve. Ha rendes helyen vagy es elore van szervezve valami, mint pl targyalas akkor mar elore tudod, hogy szallitas lesz es a reggeli atadasnal felkeszulsz ra.
Ez vagy igy van vagy nem. Ez olyan mint a balatoni vonatozas. Neked keves beleszolasod van. Ha bejelentik, hogy alljon elo akkor vagy pakolaszhatsz vagy most megyunk. Olyan sok erteked nincs. Eloallsz es kesz. Az van ami tortenik veled.
Vinni semmit nem vihetsz ha csak targyalasra visznek.
Ha athelyeznek az mas.
Ha targyalasra visznek es ott kell hagyni erteket akkor jobb helyen amit at akarsz adni azt berakjak egy szatyorba. A tobbi az konkretan ott marad. Ez nem egy hotel szerviz. Pl ha valamiert van nalad targyalas miatt dokumentum azt atadhattad es azt kivettek a zarkabol de pl ruhakat, ertekesebb dolgokat mar necces volt.
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 11, 2025 00:26:55
x21)
Mivel én készítettem ezt a "2 oldalas elemzést" igy megpróbálok rá válaszolni, hogy engem mi motivált most erre. Először is leszögezném, hogy én is amellett vagyok inkább, hogy ne kapjon figyelmet itt a retardált drogos, de mivel úgyis nyári szünet van és a pedofilunk se szolgáltat sok kontentet most, hála Istenek, igy nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni öt. De ebbe az esetbe engem például az vitt arra rá hogy megírjam egy harmadik hsz-be ezt is, hogy ez a retardált hazug drogos, minősít minket, folyamatosan, attól függően, hogy épen ki említette meg elötte őt itt, főleg azzal hogy mi vagyunk a retardok, miközben ö mint itt is látjuk arra se képes, mikor egy picit összecsinálja annyitól magát, hogy valaki odaköszön neki hogy egy youtube live-ot leállítson rendesen. Akkor most ki is a nem csak retardált de beszari retardált?
És hidd el, én elhiszem hogy valaki képes ezeken is túllépni és eszéhez méri ezeket, legtöbbször én is igy vagyok, de mivel nem vagyunk egyformák igy azon se kell csodálkozni ha valakinél egy idő után elszakad a kötél és már csak azért is beleáll. Hogy nálam mért most kezd el szakadni a kötél vele szembe? Talán azért amit ezután irok most és amit mutatok hogy mit művel igazából a hazug, drogos retard. A Helyzet ugyanis az hogy nem elég, hogy lassan 2 hónapja az ö kontentje az hogy vagy a pedofilt szopja vagy a fórumot, trollokat ócsárol de közbe olyanokkal próbál szövetkezni, olyanokkal levelez mint CVI meg Tajgi. De azért mi vagyunk a retardok meg akik semmit se értenek, semmit se tudnak. Bezzeg ő.

UI : Én szívem szerint amugy Kalmárra mennék rá, vele foglalkoznék igazából ha teletném, el is kezdtem a videóit nézni hogy felzárkózzak belőle rendesen, de hát ugye az a baj hogy itt van most Ádámka a figyelemhiányos drogos retard nekünk aki nagyon vágyik a jelek szerint nem csak a figyelemre, de a troll faszra is.
És hogy mért Kalmárral foglalkoznék szívesen egy szar drogos helyet. Többek közt a képen láthattok miatt is. Ezt egy korábbi videója alól mentettem, ki amit 2 napja néztem. És hogy mi a baj ezzel? Az hogy itt van egy fiatal még család nélküli, ugyanakkor talán nem hülye (mérnök) fiatalember és nézzétek meg mégis milyen könnyen megvezet ilyeneket is a vén pedofil a videóival. Én az ilyenek miatt mondom azt, hogy talán már az is nagy érvágás lehetne majd neki, ha valahogy eltudnánk takarítani öt a youtubról is. Én amúgy elhiszem hogy vannak férfiak akiknek nagyon nehéz dolga lehet egy gyermek elhelyezésnél és megérdemelnének valamilyen segítséget az eligazodásba na de biztos hogy nem olyanra van szükségük amit kalmár és bandája kínál az elkeseredett apáknak. De Kalmár hsz is megér egy misét, főleg az első bekezdés.

-
Jun 11, 2025 00:27:55
Az külön vicces lenne ha kiderülne hogy Golda olvassa a fórumot már hogy infót szerezzen és így találta meg Piroskát
Jun 11, 2025 00:27:55
Eazy
(
x10)
Jun 11, 2025 00:43:12
x10)

Klohek
(
x12)
Jun 11, 2025 00:47:07
x12)
A Helyzet ugyanis az hogy nem elég, hogy lassan 2 hónapja az ö kontentje az hogy vagy a pedofilt szopja vagy a fórumot, trollokat ócsárol de közbe olyanokkal próbál szövetkezni, olyanokkal levelez mint CVI meg Tajgi. De azért mi vagyunk a retardok meg akik semmit se értenek, semmit se tudnak. Bezzeg ő.>
Gondolom Bori a hiányzó tag, a Triumvirátusból...
De nagyon nevetek, hogy még ez a három elmebeteg is lepattintja...
SyntaxError
(
x24)
Jun 11, 2025 01:31:25
x24)
Endre, most is listázod a rendőröket? Vagy csak az őröket?
Többen kérdezik!
Többen kérdezik!
Soderátor
Jun 11, 2025 01:56:49
Jun 11, 2025 01:56:49
nabejj
(
x3)
Jun 11, 2025 02:08:12
x3)
Felfelé bukik a stoki, cigányokkal teli falu helyett orvosokkal és vállalkozókkal tölti az idejét egy rekreációs centerben:))
irodalmi szófordulatokkal beszél
-
Jun 11, 2025 03:46:05
Stokinak is jár a megbocsátás és jó útra térés.
Amikor 8 év múlva több, mint 2000 rossz előjelként már értékelhető nyitott tenyeres után szabadul, remélem új ember.
Remélem ebben számíthatunk a magyar igazságszolgáltatásra, de ha mégsem, Endi számíthat a kommenthaverokra, akik újabb 2-től 8 évig tartó rehabilitációra is képesek lennének elküldeni.
Amikor 8 év múlva több, mint 2000 rossz előjelként már értékelhető nyitott tenyeres után szabadul, remélem új ember.
Remélem ebben számíthatunk a magyar igazságszolgáltatásra, de ha mégsem, Endi számíthat a kommenthaverokra, akik újabb 2-től 8 évig tartó rehabilitációra is képesek lennének elküldeni.
Jun 11, 2025 03:46:05
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 11, 2025 04:08:46
x2)
Mivel én készítettem ezt a "2 oldalas elemzést" igy megpróbálok rá válaszolni, hogy engem mi motivált most erre.
Jó ég, triumvirátus. Elbaszott mama kedvencei, pedofilsimogatók, munkanélküliek.
Twiccs Chat
(
x4)
Jun 11, 2025 05:47:07
x4)
A puskára vissza térve, csak a képet láttam ami itt a forumon volt beszúrva.
Szóval tuti tévedtem szorri.
Ha esetleg van jobb kép róla segithetek a beazonosításban.
De őszíntén megvallva, van fontosabb dolgom is.
(Hiába 130j a csőtorkolati sebesség a lövedék méretéből és súlyából adódoan ajánlott hatótávolság 3-10m)
Egy a lényeg ugyanúgy vonatkozik rá az MHK
#50euro + kamatok
(Hiába 130j a csőtorkolati sebesség a lövedék méretéből és súlyából adódoan ajánlott hatótávolság 3-10m)
Angol Troll
(
x1)
Jun 11, 2025 06:31:12
x1)
Anyagos nyomott egy live ot hajnali 2 korul. Jo szokasahoz hiven le is torolte utana ( Trasheknel szokas azonnal torolni a live ot) sajnos nem tudtam bele nezni melo kozben.
Ha valaki nezte tomoren ossze tudja foglalni hogy volt e barmi lenyeges dolog a sok hetyetyezesen es a nyilvanvalo hazugsaokon kivul?
Ha valaki nezte tomoren ossze tudja foglalni hogy volt e barmi lenyeges dolog a sok hetyetyezesen es a nyilvanvalo hazugsaokon kivul?
Darth Tibor
(
x7)
Jun 11, 2025 06:44:57
x7)
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ténfép
(
x5)
Jun 11, 2025 07:04:26
x5)
De Kalmár hsz is megér egy misét, főleg az első bekezdés.
Mik ki nem derülnek, legalábbis számomra, erről a rohadt patkányról is. Nem minden trash rohadéknál, de elég soknál ilyen side-quest a magyargyűlölet, ilyen-olyan formában előjön.
Kibaszott rohadék Krokesz is elmegy a kurva anyjába ezzel a "lassan, de biztosan ki kell irtani a magyar népet, mindenkinek jobb lesz" faszságával.
2006-os nemzethyy jogász hős, hogy a faszomba ne. Pontos párhuzamban a szintén magyargyűlölő, Trianon-éltető pedofil buzi, fel nem vállalt kölykével. Meg Dániel Péter, Szegedi Csanád meg a többi féreg, akkor rohadjon ki a tüdőtök, amikor legközelebb levegőt vesztek a szitkozódáshoz.
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 11, 2025 07:16:23
x16)
Folyóírásban boldozás, nagybetűzgetés, aláhuzigálás. Beszarok :DDD
max5enutálnak
(
x47)
Jun 11, 2025 07:25:10
x47)
És a munkanélküli mamahotelezés után van ideje végre a börtönben az ügyeit intézni :DDD Mi a kurva anyádat intéztél, még 90 napot? :DDD Jaj, ez jól esett így reggel, köszi a screenshotot
-
Jun 11, 2025 07:25:46
tudjátok anyagos miért ennyire együttérző a pedofillal a végrehajtás miatt? mert ellene is volt végrehajtás, ő sem szereti kifizetni az adósságait. a végén azért a tartozás dupláját, tripláját kénytelen volt kifizetni, mert vitték volna a pecóját. ha lesz időm, szétnézek a hirdetmények között, hogy ki volt-e írva az árverés.
Jun 11, 2025 07:25:46
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jun 11, 2025 07:36:46
x2)
Stokinak is jár a megbocsátás és jó útra térés.
Tudom, van második fele is a kommentednek, de erre reflektálok: nem tanul semmiből, hahó! Ha 100 évre csuknák be is első dolga az lenne hogy a Tiktiken hergeljen.
És a munkanélküli mamahotelezés után van ideje végre a börtönben az ügyeit intézni :DDD Mi a kurva anyádat intéztél, még 90 napot? :DDD Jaj, ez jól esett így reggel, köszi a screenshotot
Ezen én is nevettem. Hát csetcsipitivel nem tudott megfogalmazni egy normális fellebbezést.
sörtötbontok
(
x8)
Jun 11, 2025 08:04:57
x8)
Endre egy igazi világpolgár, Európa számos városában élt és dolgozott.
Lassan időszerű a kérdés: hol lesz eltemetve?
-
Jun 11, 2025 08:06:08
Sehol, hamvasztva lesz. Se az anyja nem fog mást fizetni, se a szociális temetés, ha esetleg túlélné az anyját.
Jun 11, 2025 08:06:08
Angol Troll
(
x1)
Jun 11, 2025 08:07:16
x1)
Vannak meg borton temetok?
Az lenne az igazan jo nyughely a szamara.
-
Jun 11, 2025 08:13:43
Anyagos nyomott egy live ot hajnali 2 korul. Jo szokasahoz hiven le is torolte utana ( Trasheknel szokas azonnal torolni a live ot) sajnos nem tudtam bele nezni melo kozben.
Mészáros Ádám megfigyelése folyamatos
gofile.io/d/rYG8xb
Jun 11, 2025 08:13:43
Kakaspina
(
x20)
Jun 11, 2025 08:15:17
x20)
Ide:

-
Jun 11, 2025 08:15:52
Képzelem milyen reszketve írta ezt 🤣
Jun 11, 2025 08:15:52
rezsidémon
(
x8)
Jun 11, 2025 08:25:16
x8)
És a munkanélküli mamahotelezés után van ideje végre a börtönben az ügyeit intézni :DDD Mi a kurva anyádat intéztél, még 90 napot? :DDD
A jégkorongozónak hála tudjuk hogy mit jelent a putrisnál az ügyintézés:- átveszi a fizetési meghagyást, de nem mond ellent és írásbeli ellenkérelmet sem ad be
- fizetési meghagyás jogerőre emelkedik
- putris a meghagyás jogerőre emelkedése UTÁN 1 NAPPAL ellentmond, de jogi képviselő nélkül, amikor kötelező a jogi képviselő; írásbeli ellenkérelem nélkül, amikor azt is be kell adni.
Jó elintézte az ügyeit, kibaszott jó ütyféd lett volna belőle :DDDDD
-
Jun 11, 2025 08:33:21
Mostanában volt róla szó valahol, hogy a korcsnak kirendeltek egy védőt a pedofil ügyben is. Anyagosnál hallottam vagy piroska leakben volt? Ha jól hallottam, akkor ez azt jelenti, hogy a pedó ügyben is gyanúsítás volt, azaz találtak pedó cuccokat az eszközein.
Jun 11, 2025 08:33:21
-
Jun 11, 2025 08:41:22
Egy hónapig adatvédelemre meg levéltitokra hivatkozva rejtegeti a börtönlevelet, aztán kiteszi stoki kirendelt védőjének a nevét és emailjét.
Ha lesz emiatt jelentős érdeksérelem, akkor személyes adattal visszaélés miatt megy is egy feljelentés mészáros ellen.
Jun 11, 2025 08:41:22
Kakaspina
(
x20)
Jun 11, 2025 08:42:29
x20)
Várjatok már. Ez egy férfi ügyvéd. A vén zsidó kurva nem valami "kislányt" emlegetett tegnap?
-
Jun 11, 2025 08:43:58
A rágalmazásban kislány, a terrorosban kisfiú.
Jun 11, 2025 08:43:58
-
Jun 11, 2025 08:58:03
Volt említve a cellatársak által ajánlott "médiás ügyféd csaj" is tehát valami médiában nyüzsgő fiatal valaki jött le nekem aki a terroros témában védi.
Jun 11, 2025 08:58:03
-
Jun 11, 2025 09:00:54
Esélyük sincs kifizetni egy bármilyen ügyvédet. Marad a kirendelt.
Jun 11, 2025 09:00:54
buniBanki
(
x2)
Jun 11, 2025 09:24:17
x2)
Már bocs, de a metszett hüllő pont a 2006-os körökben futó replacement theory-t hirdeti abban a hozzászólásban, ez bizony még önazonos.
Kikmakukk
(
x1)
Jun 11, 2025 09:33:17
x1)
A puskára vissza térve, csak a képet láttam ami itt a forumon volt beszúrva.
Nagy valoszinuseggel egy ilyet mutogatott:
keseru.hu/termek/omerta-t/
Azt magyarazta valamelyik videojaban, hogy a Keserü fegyvergyarban volt/oda ment, ilyesmi.
horgász
(
x10)
Jun 11, 2025 11:03:13
x10)
Egyet kell értenem a szobafestő kollégával.
A legújabb fotó alapján nincs eléggé megtörve a pedofil.
Még ráfér jónéhány ügy és pár év.
De elindult egy irányba ami mindenképp jó. Egyenes út a dögkútig.
" A börtön az börtön :D "
A legújabb fotó alapján nincs eléggé megtörve a pedofil.
Még ráfér jónéhány ügy és pár év.
De elindult egy irányba ami mindenképp jó. Egyenes út a dögkútig.
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™