Fantasztikus érzés lehet neki ez, hogy rábasznak kettőt, ha okoskodik, ráadásul ismerjük, elmegy a falig...
Az ogreé-val is mit meccselt, végül szintén megcsapta az öreg, holott neki egy idegen, érted, jogilag ott a bácsi "verte" (és folyamat lehúzta) a saját albérlőját...
...szóval ez az őrök nem szállnak rá, ez szerintem addig igaz, amíg nem feszegeti a határokat, de rá jellemzően fogja.
Hogy ez neki jó érzés, azt kétlem, ugyanis a bv az nem golda, hogy kitiltja a tranyót, majd hónapokat ott lakik, kitiltja a nagyházból stokit, majd random bejárogat, ott a rendszer fel van készülve a kezelhetetlen szarháziakra, és nem ők nyernek, véletlenül sem.
Lehúzni is le fogják, máris volt csomót csurmáztatva, nem gondolom, hogy amíg felhozták, speciális bénásmódot élvezett volna, ;) és a gyagya az a fajta tenyérbemászó nyomorék, akin látszik, hogy tipikus csicska, gyáva, kripli, púpos, modoros, műveletlen, tudálékos, ostoba, egy ovodás leveri, sok babér nem terem neki, ezt én biztosra veszem.
De ha nincs szerencsénk, beoperáltat kolompárékkal egy csomó műanyag golyót a piton bőre alá és folyamatosan ezt fogja mutogatni meg erről beszélni. Na meg hogy hányadik napon kinek milyen érzékenyek voltak a heréi
Szerintem a jokászkodás hiánya is nagyon fájhat neki, ugyanis nincsen számítógép és internet, ahonnan ki lehetne keresni féligazságokat meg 96-os BH-kat, maximum a kirendelt védőjének "okoskodhat", aki gondolom nagyon szereti hallgatni a púpos joki' fejtegetéseit és "érveit".
A cellatársakkal megbeszélhetni még, mehetnek a nagy "okoskodások" és az "ismerek olyat, aki...", amiben az a legszebb, hogy Endrének nem fog leesni, hogyha mindegyik akkora koponya lenne vele együtt, akkor nem ott ülve beszélnék ezt meg.
Jaj Bajusz.
Azzal hogy 10 percenkent itt logsz azzal is jelzed hogy be vagy szarva.
Hiaba hetyetyezel hogy nincs mitol felned.
Esetleg a sittes sanyi es a holland segedmunkas felszopoid elhiszik ezt neked.
Nem azert dobalozol nevekel mert olyan bator vagy.
Harciasan mutogatod a kamerakat hogy jaj gonosz troll most meg leszel.
Nem vetletlenul kezdtel el hirtelen fegyvereket vasarolni amikor elotte nagyban ki jelenteted hogy te nem vagy olyan mint a Korcs es hogy mekkora faszsagot tett azzal hogy gazsprayt vett maganak.
Milye fura hogy azzonal elkezdtel meg szabadulni a Sneci cuccaitol amint Haho belengetett egy kis faszkorbacsot neked.
Ezek mind arra utalnak hogy felsz.
Az egeszet megtudnad oldani hogy kussolsz es soha tobbet nem irsz ide es eltakarodsz az internetrol.
Es akkor vegre tudnank olyan kartekony retardokal foglalkozni mint peldaul Krokko tanar ur.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Ténylegesen mekkora esély van arra, hogy Endrét seggbebasszák a sitten?
De a budapesti sorozatgyilkos szobatársai egész biztos, mert a Hahó perben jó volt a hangulata, pont úgy nézett ki, mint amikor tibi seggbe ujjazta kőműves kezével.
De Kiss Roland esete azért más, mert a gyagyás eleve buziként került be.
|__o__|
E miatt ne aggódj egy percet sem! Mivel azon senki sem szokott morogni, hogyha egy rab belehal az alapbetegségébe, így gyakorlatilag nincs odabenn orvosi ellátás. Olyan szintűt képzelj el, hogy kedd este rosszul vagy, akkor majd pénteken lesz rendelés, iratkozz fel rá!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Ezek szerint sokkal jobb helyzetben vannak, mint mi, akik ideális esetben minimum 4-5 hónapot várunk egy ultrahangra vagy egyéb vizsgálatra.
Ez nagyon szép, már-már egy ascites-szintű elemzés.
Tényleg, Levéltáros Úrtól lesz eseteleg börtön szócikk? Mikor, hogyan, miért került be, meddig marad(hat), miket tudunk a napjairól.
szerk: mire leírtam látom lett pédián egy rövid összefoglaló, tetszik! NSZKSZ

Ez a kinti családorvosi ellátás megfelelője. Megnéz az orvos és ad egy szem gyógyszert. Ezen kívül orvosi ellátást akkor kapsz, ha eltört valamid, vérzel, vagy a napi egy óra séta közben elájulsz. Ultrahang meg egyéb vizsgálatok a börtönben nem léteznek.
Van rabkórház, de a sima kórházakba is szoktak rabokat vizsgálatra szállítani.
2023.08.29. Index:
Egy börtönőr megütött egy fogvatartottat a berettyóújfalui rabkórházban. A problémát az okozta, hogy nem akart négy rab maszkot húzni. A bíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntettében, ezért őt 2 évi börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 3 évi próbaidőre felfüggesztette.
Ezt csak azoknak, akik arról ábrándoznak, hogy az őrök gumibottal püfölik és bakanccsal tapossák a stokit. Mindössz egy pofonról volt szó, és két év felfüggőt ért.
én azt várom hogy letolják a fejéről a pumukliját, elég viccesen fog kinézni a hosszúkás kopasz fején az a nagy ronda orr.

Nem tudom biztosan, hogy ez az igazi rgl e, fb profilon van pár megosztás, évekkel korábbról is, ami alapján lehet akár ö is, de hátha valaki jobban megtudja mondani.
www.facebook.com/profile.php?id=100073973607701
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Oké, rendbe, rájöttem, hogy ez alighanem a segbekúrt lesz kamu profillal. Lásd a nevet (Rács) .
Szerintem csak azt fogja követelni, hogy valamelyik elszarusodott kezű munkás ujjazza seggbe miközben lágyan brummogja a fülébe, hogy Endi, ájjmále!
Faszom
Szoktak. Értsd egynél többször előfordult az utóbbi húsz évben.
Amíg tudsz állni, addig a börtönből ki nem visznek. Ez nem egy szanatórium, hogy ott kezeltessék az emberek a tíz éve meglévő idült bajaikat.
Az eddigi egyetlen főbérlője, akit rajongásig szeretett, akivel a mai napig tartja a kapcsolatot, Gutsche úr, aki rendszeresen pofonnal idomította a Púpost. Ha akkor nem zavarta, most sem hiszem, hogy hirtelen olyan szörnyűségnek érezné, ha kap egy makarenkóit.
Na most mennyire "kezelhetetlen" a Recskaboy odabenn? Nem ágyaz be? Zutty egy csapás keresztben a púpra, máris ugrik. Zugjogászkodik és naponta ír egy beadványt a börtönparancsnoknak? Röhögnek rajta legföljebb. Egyebet mit tehet? Visszapofázik? Rázárják a cellaajtót, osztán loopolhat a tátikának. Ellenáll? Kirázzák a gatyájából egy perc alatt. Itt azért lássuk már be, hogy ő nem valami hétpróbás börtöntöltelék, aki agyonveri a zárkatársait, szökést tervez, megkéseli az őröket, felgyújtja a zárkát! Csak egy szefós csicska, aki időnként pofázik, de ha megemeled a kezed, már elkussol.
Régi jó práteres ütölések...
Máriahilfén AMS dolgozó vadászkéssel fenyegetése...
Még hogy ártatlan a pdf barátod, te seggbekúrt csicskaroland geci!
És ez ki a faszt érdekel? Menj a trash csoportba és ott beszéld ki, ne itt!
te vagy az, janicsár? :)))
Ezek ketten a bálnával, a temus Bonnie és Clyde, komolyan.
Jó trükk, de én speciel kurvára leszarom.
Ráadásul az Anyagos már eljátszotta ezt a kaptok egy kis morzsát féle játékot.
Végre véget ért a tiktok agymenés, muszáj ezt a füstös oszmánnal pótolni??
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Nem figyelsz. Minden nap random cucc. Egy, esetleg több, ahogy van rá idő, energia. Holnap, vagy akár még ma már teljesen más jön. AMS jó lesz? Vagy nyüszítős Stoki a hideg bécsi éjszakából?
Fogaival mi lesz ha bedurvul? SZTK ingyenes módszer - húzzuk ki őket azt csá?
Faszom
Persze, érzéstelenítőt sem adnak, és a fogorvos igazából nem is orvos, mert az orvos felmondott, és Józsi bá' állt be a helyére, aki előtte karbantartóként dolgozott. Egy sámlin ül a páciens a pincében, és Józsi bá' rozsdás papagájfogóval szaggatja ki a fogait, és ha panaszkodni mer, a közelben álló börtönőrök kihegyezett karókat döfnek a combjába, miközben a börtönigazgató kamerán figyeli az egészet, és kiabál, hogy "görbül már a picsaszáj, jó az irány".
Lehet rajt nevetni, de haverom mesélte tényleg így van a nyíregyi börtönben. Source: 10 évig dolgoztam a Jabil konyháján.
A rendőrségnek a nyolcvanas évek óta van saját fogorvosa, ő szokta a rabokat is ellátni. Van ott fogó meg amalgám. Minden más majd szabadulás után. Valószínűleg a fogcsonkokat csak kihúzkodják.

Igazából elég csak annyit írni: "kezelem"
Látszik mennyire kezelte. 😂
Az a térdmerevítő vajon beválik a heréltnek? Sántítani nem szokott, cserébe másfél éve burogassa össze sörrel meg a testváladékaival.
" Ebbol is tanultam "
Jó lesz így tetyó? Egyéb egyéni kívánságok amiket teljesíthetek hogy jól érezd magad? :)
Akkor a Sodit, a sportos, fiatal vadászbikát tulajdonképpen egy negyven kilós, hatvan éves cigányasszony verte el?
Jól tartja magát, így filterek nélkül kinéz vagy hatvannak.
Na ez jó Lali leak.
megbasztál egy faszt
Büdös vagy Tibi!!!
Az lehet, hogy fizikailag gyenge, de vaszettül idegesítő, folyamatosan loopol, pofázik, mondja a jelentéktelen gondolatait, mindig előtérbe akar kerülni. Ahogy Tibivel is csinálta. Amíg írja a leveleit, kussol, de egyébként kibírhatatlan.
Szerintem pont, hogy az őrök fogják biológiai fegyverként használni: ha utálják a zárkát, berakják a bohócot, hogy idegesítse a többieket, és megmondják, hogy úgyis ajvékol, ha verik, szóval azt nem szabad. Pár nap múlva az alvásmegvonásos megkínzott nyomorultak könyörögnek majd, hogy vigyék el a koboldot.
Hasfelmetszö Trutymó
A lófaszt. Odavernek pár helyre ahol nem látszik meg annyira, aztán mondják neki, hogy vagy kussol vagy kap még. Gyomor felett a borda rész pont ilyen. Nem látszik annyira mint egy monokli, cserébe minden lélegzet fáj.
A törökkel és a lamantinnal.
:)
Biztos sikerrel jártak volna. De akkor ezek szerint ö is pontosan tudta legalább a végén már, hogy hivatalos, törvényes úton, semmire se megy majd. És akkor most ezek után a Golda próbálja majd azt a pénzt behajtani.
Azért elviselhetőbb a loopolása, mint a százhúsz kilós Sittes Sanyi öklei. Aláírom, idekinn mindenki menekülne előle, de odabenn azért mégis csak a jobb választás.
Ennek is mindem rendben lehet az egészségével ha ilyen időben pulcsi meg hosszúnadrágban veret.
A nyári kollekciót még nem kunyizta össze, ráadásul a teljes ruhatárát magán kell hordania, mert különben hová tenné, he? Talán ASODI raktárába? Na ugye! Ne legyél ilyen, inkább megdícsérted volna, hogy milyen szép szisza!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
szerintem alsónadrág sem volt rajta, szokásához híven
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Tetű, rüh, pioderma stb.
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Nemcsak a látogatóktól lehet visszaferzőződni. A felügyelet akarva-akaratlanul ugyanúgy rühös és tetves, hisz motozáskor, ruházat átvizsgáláskor kénytelen hozzárni a ruhához, bőrfelülethez. Hepás fogvatartottat is ugyanúgy motozni kell, lehet, hogy már biztosítanak kesztyűt, amikor én voltam akkor nem, sőt, meg se mondták, hogy melyik az, mert személyiségi jogok.
Szabaduláskor egészen biztos, hogy kaphat ruhát, befogadáskor nem tudom.
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Mc pista bácsinak is agyára ment a gyagyás
Ennek a jószágnak egyre nagyobb a búrája. Végül ki fog durranni.
C64korszak
(
x2)
Jun 11, 2025 22:35:15
x2)
Ha egy kis szerencsénk van, összeérnek a dolgai, magánvád, terrorkodás vád, és rájön valami vádacska a pedoügyben is, ahol már szigorúbb szemmel nézik majd, mert már nem lesz első bűntényes, hanem visszaeső.
Még alapból talán egy erős ejnyebejnyével elsétálhatna a turisztikai célú pucér képekkel, de büntetett előélettel meglehet a bíróság másként értékel majd.
Szóval én nem azon filózok, hogyan fogja az autipajzsa hárítani, hanem abban hiszek, ezek még csak az első komolyabb találatok, az igazi golyózápor még most érkezik.
Pedig hány troll fitymállt itt, amikor mr. hahó jó ideje sorban beírogatta, minden egy folyamat, mennyien gondolkodtak úgy, kellemesen eliszogat a féreg az anyja óljában, mekkora tévedések voltak ezek, elmondhatatlan.
Belegondolok, hogyha valamin nincsen p*dó tartalom és feloldják a lefoglalást, azt sem kapja vissza, mert végrehajtás alá kerül, és kb alig hiszem, hogy ez sikerült :)
Hiszen a régi snecológusok a diákhitel és az első csalásai óta erről álmodoznak, erre várnak, végre megkapja amit érdemel,...
.. a "provokált pereket" és a közléskényszeres megamutogatása ellehetetlenítését, most viszont emellé még a rácsok mögött is van, teljesen nincstelenül, mínuszban, végrehajtás alatt..kívánhatunk ennél szebbet, többet? Aligha.
Még alapból talán egy erős ejnyebejnyével elsétálhatna a turisztikai célú pucér képekkel, de büntetett előélettel meglehet a bíróság másként értékel majd.
Szóval én nem azon filózok, hogyan fogja az autipajzsa hárítani, hanem abban hiszek, ezek még csak az első komolyabb találatok, az igazi golyózápor még most érkezik.
Pedig hány troll fitymállt itt, amikor mr. hahó jó ideje sorban beírogatta, minden egy folyamat, mennyien gondolkodtak úgy, kellemesen eliszogat a féreg az anyja óljában, mekkora tévedések voltak ezek, elmondhatatlan.
Belegondolok, hogyha valamin nincsen p*dó tartalom és feloldják a lefoglalást, azt sem kapja vissza, mert végrehajtás alá kerül, és kb alig hiszem, hogy ez sikerült :)
Hiszen a régi snecológusok a diákhitel és az első csalásai óta erről álmodoznak, erre várnak, végre megkapja amit érdemel,...
.. a "provokált pereket" és a közléskényszeres megamutogatása ellehetetlenítését, most viszont emellé még a rácsok mögött is van, teljesen nincstelenül, mínuszban, végrehajtás alatt..kívánhatunk ennél szebbet, többet? Aligha.
Tyodika (⭐️x23)
Jun 11, 2025 22:50:53
Hiába spekuláltok nyelvftanilak jó a börtönben!
Most pár hónapig a dokumentáció olvasgatást megpróbálom a börtön munkánál hátha itt is bejön, aztán kérek egy előléptetést és vezetői fotelt a börtön könyvtárban. Négy rendelkezésre nem álló etyetemi diplomával majdnem pszichológusként elindítottam a coaching szolgáltatást az udvari séta idejére a többieknek.
Van itt pár jobb sorsra érdemes ártatlan úriember, megszerveztük a sódi csapatot! Ha kimegyünk tiktiken nagy kaszálás lesz.
Addig is lepedő hajtogatás csá!
Most pár hónapig a dokumentáció olvasgatást megpróbálom a börtön munkánál hátha itt is bejön, aztán kérek egy előléptetést és vezetői fotelt a börtön könyvtárban. Négy rendelkezésre nem álló etyetemi diplomával majdnem pszichológusként elindítottam a coaching szolgáltatást az udvari séta idejére a többieknek.
Van itt pár jobb sorsra érdemes ártatlan úriember, megszerveztük a sódi csapatot! Ha kimegyünk tiktiken nagy kaszálás lesz.
Addig is lepedő hajtogatás csá!
Jun 11, 2025 22:50:53
C64korszak
(
x2)
Jun 11, 2025 22:52:16
x2)
Könnyen lehet, hogy kapott az elején egyet-kettőt a Kádár-kolbásszal és a Sodi rögtön megtalálta magában azt a tanulási képességet, ami egész életében elkerülte.
Én fenntartom, hogy még az is megtörténhet, hogy jobban érzi magát odabenn, mint idekinn.
Én fenntartom, hogy még az is megtörténhet, hogy jobban érzi magát odabenn, mint idekinn.
Fantasztikus érzés lehet neki ez, hogy rábasznak kettőt, ha okoskodik, ráadásul ismerjük, elmegy a falig...
Az ogreé-val is mit meccselt, végül szintén megcsapta az öreg, holott neki egy idegen, érted, jogilag ott a bácsi "verte" (és folyamat lehúzta) a saját albérlőját...
...szóval ez az őrök nem szállnak rá, ez szerintem addig igaz, amíg nem feszegeti a határokat, de rá jellemzően fogja.
Hogy ez neki jó érzés, azt kétlem, ugyanis a bv az nem golda, hogy kitiltja a tranyót, majd hónapokat ott lakik, kitiltja a nagyházból stokit, majd random bejárogat, ott a rendszer fel van készülve a kezelhetetlen szarháziakra, és nem ők nyernek, véletlenül sem.
Lehúzni is le fogják, máris volt csomót csurmáztatva, nem gondolom, hogy amíg felhozták, speciális bénásmódot élvezett volna, ;) és a gyagya az a fajta tenyérbemászó nyomorék, akin látszik, hogy tipikus csicska, gyáva, kripli, púpos, modoros, műveletlen, tudálékos, ostoba, egy ovodás leveri, sok babér nem terem neki, ezt én biztosra veszem.
fúj
Jun 11, 2025 22:53:02
Ha egy kis szerencsénk van...
De ha nincs szerencsénk, beoperáltat kolompárékkal egy csomó műanyag golyót a piton bőre alá és folyamatosan ezt fogja mutogatni meg erről beszélni. Na meg hogy hányadik napon kinek milyen érzékenyek voltak a heréi
Jun 11, 2025 22:53:02
balek
(
x10)
Jun 11, 2025 23:05:03
x10)
Nagyon szépen kérem szépen a tanszéki levéltárost, hogy minden egyes nap mellé kerüljön oda, hogy hányadik napja senyved Endi a börtönben. Olyan jó olvasni!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
linziasztal01
(
x72)
Jun 11, 2025 23:06:14
x72)
Szerintem a jokászkodás hiánya is nagyon fájhat neki, ugyanis nincsen számítógép és internet, ahonnan ki lehetne keresni féligazságokat meg 96-os BH-kat, maximum a kirendelt védőjének "okoskodhat", aki gondolom nagyon szereti hallgatni a púpos joki' fejtegetéseit és "érveit".
A cellatársakkal megbeszélhetni még, mehetnek a nagy "okoskodások" és az "ismerek olyat, aki...", amiben az a legszebb, hogy Endrének nem fog leesni, hogyha mindegyik akkora koponya lenne vele együtt, akkor nem ott ülve beszélnék ezt meg.
C64korszak
(
x2)
Jun 11, 2025 23:11:18
x2)
Kirendelt védő szarik rá, magasról.
Kb jobban járna, ha előkészítőn elfogadná a kiszabottat, előbb szabadulna.
De most elmeorvosi kör van, az sem lesz gyors, addig a keményebb sitten van, meg szállítják ideoda.
Mindíg futólag van ilyenkor összerakva idegenekkel, kiket sosem lát többet, közte akár sorozatgyilkosokkal is ..random kikkel.....finom lesz ez, nagyonis..
nekünk, trolloknak! :DD
Kb jobban járna, ha előkészítőn elfogadná a kiszabottat, előbb szabadulna.
De most elmeorvosi kör van, az sem lesz gyors, addig a keményebb sitten van, meg szállítják ideoda.
Mindíg futólag van ilyenkor összerakva idegenekkel, kiket sosem lát többet, közte akár sorozatgyilkosokkal is ..random kikkel.....finom lesz ez, nagyonis..
nekünk, trolloknak! :DD
NBVNG
(
x1)
Jun 11, 2025 23:51:00
x1)
Én egy kicsit azt érzem basszátok meg hogy itt nem azzal van a baj hogy ki mit hisz.
Hogy milyen a börtön vagy sem.
A helyzet az hogy kevés. Szeretnénk látni vagy tudni ahogy megtörik végre ez a sötét gonosz geci.
És addig nem lesz elég amíg endre vagy nem igazoltan szenved vagy nem nyomorog az utca kövén bárki számára "hozzáférhető" módon vagy meg nem döglik végre.
Az egész vita gyökere az hogy endre a tárgyaláson még "elvolt". Ez feszkó forrása.
És ez nem abból ered hogy a pszichopata fórumozók gonoszok, vagy vannak hülye vágyvezérelt emberek, hanem mert endre kurvára megdolgozott valamiért amit még most sem sikerült rajta 100% bizonyossággal behajtani.
Viszont felhívnám arra mindenki figyelmét hogy 2-3 hónappal ezelőtt még azon szomorkodtam hogy hahó szerint (más ügyek) csak 1,5 év múlva érnek be. Erre a fasszopó gyagyás 1 hónapja be van zárva és a java csak 2-3 hónap múlva kezdődik.
Szal legyünk türelemmel és tartsuk szárazon a pukkapojt.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Hogy milyen a börtön vagy sem.
A helyzet az hogy kevés. Szeretnénk látni vagy tudni ahogy megtörik végre ez a sötét gonosz geci.
És addig nem lesz elég amíg endre vagy nem igazoltan szenved vagy nem nyomorog az utca kövén bárki számára "hozzáférhető" módon vagy meg nem döglik végre.
Az egész vita gyökere az hogy endre a tárgyaláson még "elvolt". Ez feszkó forrása.
És ez nem abból ered hogy a pszichopata fórumozók gonoszok, vagy vannak hülye vágyvezérelt emberek, hanem mert endre kurvára megdolgozott valamiért amit még most sem sikerült rajta 100% bizonyossággal behajtani.
Viszont felhívnám arra mindenki figyelmét hogy 2-3 hónappal ezelőtt még azon szomorkodtam hogy hahó szerint (más ügyek) csak 1,5 év múlva érnek be. Erre a fasszopó gyagyás 1 hónapja be van zárva és a java csak 2-3 hónap múlva kezdődik.
Szal legyünk türelemmel és tartsuk szárazon a pukkapojt.
SyntaxError
(
x24)
Jun 12, 2025 00:52:28
x24)
Jó hír!
Egyetlen dolog vett 2025 repülőrajtot és az nem a magyar gazdaság, hanem Stoki útja a börtön felé.
Ez shiker!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Egyetlen dolog vett 2025 repülőrajtot és az nem a magyar gazdaság, hanem Stoki útja a börtön felé.
Ez shiker!
Angol Troll
(
x1)
Jun 12, 2025 01:17:42
x1)
jajmár! most miért vagy ilyen gonosz!? elrontod a gyerekek nagyotmondási játékát!
éppen azon megy az upvote verseny, hogy ki tudja jobban elferdíteni, félreérteni az anyagos hetyetyét. aki nem uszul, az nem menő arc :(
éppen azon megy az upvote verseny, hogy ki tudja jobban elferdíteni, félreérteni az anyagos hetyetyét. aki nem uszul, az nem menő arc :(
Jaj Bajusz.
Azzal hogy 10 percenkent itt logsz azzal is jelzed hogy be vagy szarva.
Hiaba hetyetyezel hogy nincs mitol felned.
Esetleg a sittes sanyi es a holland segedmunkas felszopoid elhiszik ezt neked.
Nem azert dobalozol nevekel mert olyan bator vagy.
Harciasan mutogatod a kamerakat hogy jaj gonosz troll most meg leszel.
Nem vetletlenul kezdtel el hirtelen fegyvereket vasarolni amikor elotte nagyban ki jelenteted hogy te nem vagy olyan mint a Korcs es hogy mekkora faszsagot tett azzal hogy gazsprayt vett maganak.
Milye fura hogy azzonal elkezdtel meg szabadulni a Sneci cuccaitol amint Haho belengetett egy kis faszkorbacsot neked.
Ezek mind arra utalnak hogy felsz.
Az egeszet megtudnad oldani hogy kussolsz es soha tobbet nem irsz ide es eltakarodsz az internetrol.
Es akkor vegre tudnank olyan kartekony retardokal foglalkozni mint peldaul Krokko tanar ur.
blue
Jun 12, 2025 04:44:28
Nos, beszéltem egy nagyon jó barátommal…
Jun 12, 2025 04:44:28
-
Jun 12, 2025 05:55:48
Ha kéri 2/3 odds.Ha ellenáll 2/3 odds.Ha szopással kiváltja 2/3 odds.Ha az 5 utálóján múlik 110%. Jun 12, 2025 05:55:48
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jun 12, 2025 06:38:53
x4)
Egy problémám van a börtönnel azért. Az orvosi felügyelet. Lehet hogy jobban jártunk volna ha végig nézhetjük hogy valami elviszi a macskaólban a napi örjöngései közben.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 12, 2025 07:08:38
x7)
a kecskeméti fehér gallérosok szerintem nem.De a budapesti sorozatgyilkos szobatársai egész biztos, mert a Hahó perben jó volt a hangulata, pont úgy nézett ki, mint amikor tibi seggbe ujjazta kőműves kezével.
De Kiss Roland esete azért más, mert a gyagyás eleve buziként került be.
Nemvoltdurex
(
x13)
Jun 12, 2025 07:10:23
x13)
Egy dögkúthoz is átszállíthatnák megmutatni neki a következő lakhatását a börtön utan.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Endre priusza
(
x10)
Jun 12, 2025 07:14:31
x10)
Egy problémám van a börtönnel azért. Az orvosi felügyelet. Lehet hogy jobban jártunk volna ha végig nézhetjük hogy valami elviszi a macskaólban a napi örjöngései közben.
E miatt ne aggódj egy percet sem! Mivel azon senki sem szokott morogni, hogyha egy rab belehal az alapbetegségébe, így gyakorlatilag nincs odabenn orvosi ellátás. Olyan szintűt képzelj el, hogy kedd este rosszul vagy, akkor majd pénteken lesz rendelés, iratkozz fel rá!
Kendra
(
x1)
Jun 12, 2025 08:02:11
x1)
Jó esély van rá hogy szeptemberre teljesen beőszül a Sodi. Szerintetek?
ohropax
Jun 12, 2025 08:12:17
Ezek szerint sokkal jobb helyzetben vannak, mint mi, akik ideális esetben minimum 4-5 hónapot várunk egy ultrahangra vagy egyéb vizsgálatra.
Jun 12, 2025 08:12:17
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jun 12, 2025 08:23:32
x2)
endre a börtönben wall of text
Ez nagyon szép, már-már egy ascites-szintű elemzés.
Tényleg, Levéltáros Úrtól lesz eseteleg börtön szócikk? Mikor, hogyan, miért került be, meddig marad(hat), miket tudunk a napjairól.
szerk: mire leírtam látom lett pédián egy rövid összefoglaló, tetszik! NSZKSZ

Endre priusza
(
x10)
Jun 12, 2025 08:40:01
x10)
Ez a kinti családorvosi ellátás megfelelője. Megnéz az orvos és ad egy szem gyógyszert. Ezen kívül orvosi ellátást akkor kapsz, ha eltört valamid, vérzel, vagy a napi egy óra séta közben elájulsz. Ultrahang meg egyéb vizsgálatok a börtönben nem léteznek.
JohnCramer
(
x1)
Jun 12, 2025 08:44:01
x1)
Fifi, az ivójoghurt és a banán egész jó kombó a fhosás előidézésére :) Bent szoktál a menzán kérni ilyet?
Ott is órákat zuhanyzol és / szarás guriga klotyópapír?
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Ott is órákat zuhanyzol és / szarás guriga klotyópapír?
ohropax
Jun 12, 2025 08:52:47
2023.08.29. Index:
Egy börtönőr megütött egy fogvatartottat a berettyóújfalui rabkórházban. A problémát az okozta, hogy nem akart négy rab maszkot húzni. A bíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntettében, ezért őt 2 évi börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 3 évi próbaidőre felfüggesztette.
Ezt csak azoknak, akik arról ábrándoznak, hogy az őrök gumibottal püfölik és bakanccsal tapossák a stokit. Mindössz egy pofonról volt szó, és két év felfüggőt ért.
Jun 12, 2025 08:52:47
Pikturiensz
(
x5)
Jun 12, 2025 09:04:15
x5)
Költözés miatt nem tudtam követni az eseményeket és archiválni az anyagos liveokat. Viszont úgy néz ki, hogy lassacskán kezd minden összeállni, ezért a tegnapi naptól ismételten mentve van gofile-ra az összes anyagos live: gofile.io/d/7lMPml
Valamikor a héten, vagy jövőhéten várható egy korábbi goldás beszélgetés is.
Mirror: https://www.youtube.com/@magyartiktokmirror_2
Valamikor a héten, vagy jövőhéten várható egy korábbi goldás beszélgetés is.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jun 12, 2025 09:19:52
x4)
Jó esély van rá hogy szeptemberre teljesen beőszül a Sodi. Szerintetek?
én azt várom hogy letolják a fejéről a pumukliját, elég viccesen fog kinézni a hosszúkás kopasz fején az a nagy ronda orr.
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 12, 2025 09:24:21
x21)

Nem tudom biztosan, hogy ez az igazi rgl e, fb profilon van pár megosztás, évekkel korábbról is, ami alapján lehet akár ö is, de hátha valaki jobban megtudja mondani.
www.facebook.com/profile.php?id=100073973607701
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 12, 2025 09:26:50
x21)
Oké, rendbe, rájöttem, hogy ez alighanem a segbekúrt lesz kamu profillal. Lásd a nevet (Rács) .
kramalon
(
x8)
Jun 12, 2025 09:47:50
x8)
Szerintem csak azt fogja követelni, hogy valamelyik elszarusodott kezű munkás ujjazza seggbe miközben lágyan brummogja a fülébe, hogy Endi, ájjmále!
kramalon
(
x8)
Jun 12, 2025 09:52:00
x8)
Hát legalább azzal nincs gondja, hogy hol recskázzon, mert impotens, bár a szép férfitestek látványa a zuhanyzóban biztosan stimulálja majd.
Faszom
Endre priusza
(
x10)
Jun 12, 2025 10:15:04
x10)
Amíg tudsz állni, addig a börtönből ki nem visznek. Ez nem egy szanatórium, hogy ott kezeltessék az emberek a tíz éve meglévő idült bajaikat.
Endre priusza
(
x10)
Jun 12, 2025 10:24:51
x10)
Azt nem vettük eddig számításba, hogy a Sodinak végülis van egyetlen tehetsége: egy nulla testi erővel rendelkező giliszta. Tíz éves gyerekek elvernék a ványadt púpost.
Ez a börtönben még előnyére válhat, mert ott hasznosítható tehetség. Amit a levélben írt, hogy a cellatársai főorvos meg bebukott vállakozó, az beszédes, ugyanis ezek pénzes emberek. Márpedig a börtönben pénzzel sok mindent meg lehet venni, például a viszonylagos kényelmet is. Az egy dolog, hogy egy zárkában teszem azt öt embernek kell ülnie, de ugye a BV tisztek döntik el ki legyen az az öt. Na most a Sodi ideális töltelék: papíron embernek számít, de nem várható, hogy bárkivel balhézna, már csak azért is, mert egy hikomat egyén. Ha egy cellába csak négy fizetős kuncsaft akadt, de kéne egy ötödik rab, kézenfekvő a Recskást beutalni, nem Sittes Sanyit, mert róla tudható, hogy nem bántja a főorvost, meg a simlis vállalkozót. Undorítónak undorító, idegesítőnek idegesítő, de senki sem fog panaszkodni, hogy inkább Sittes Sanyit szeretné a cellába.
És igen, ezek gyakoribbak, mint gondolnánk. Nem csak a rabok húzzák le a tehetős őrizeteseket, bizony az őrök is kérnek kölcsön pár milliót. Cserébe olyan is előfordul, hogy Szilveszter este diszkréten beadnak a cellába egy malacsültet és két üveg Bacardit. Mielőtt megkérdeznétek, igen, szemtanú mesélte.
Ez a börtönben még előnyére válhat, mert ott hasznosítható tehetség. Amit a levélben írt, hogy a cellatársai főorvos meg bebukott vállakozó, az beszédes, ugyanis ezek pénzes emberek. Márpedig a börtönben pénzzel sok mindent meg lehet venni, például a viszonylagos kényelmet is. Az egy dolog, hogy egy zárkában teszem azt öt embernek kell ülnie, de ugye a BV tisztek döntik el ki legyen az az öt. Na most a Sodi ideális töltelék: papíron embernek számít, de nem várható, hogy bárkivel balhézna, már csak azért is, mert egy hikomat egyén. Ha egy cellába csak négy fizetős kuncsaft akadt, de kéne egy ötödik rab, kézenfekvő a Recskást beutalni, nem Sittes Sanyit, mert róla tudható, hogy nem bántja a főorvost, meg a simlis vállalkozót. Undorítónak undorító, idegesítőnek idegesítő, de senki sem fog panaszkodni, hogy inkább Sittes Sanyit szeretné a cellába.
És igen, ezek gyakoribbak, mint gondolnánk. Nem csak a rabok húzzák le a tehetős őrizeteseket, bizony az őrök is kérnek kölcsön pár milliót. Cserébe olyan is előfordul, hogy Szilveszter este diszkréten beadnak a cellába egy malacsültet és két üveg Bacardit. Mielőtt megkérdeznétek, igen, szemtanú mesélte.
gobesug
(
x30)
Jun 12, 2025 10:31:40
x30)
minden nap találok a gphotos screenshot mappámban valamit, amin kellemeset nevethetek

Leak Lali
Jun 12, 2025 10:32:36
Elkezdtek szivárogni a cuccok Stoki eszközeiről. Minden nap jönni fog a random kontent.

vocaroo.com/1b3Tc1DCtQPt
vocaroo.com/1eWIsAIc1kLN
vocaroo.com/1minJSZZoXdO
vocaroo.com/1l5BBBP6D0TR

vocaroo.com/1b3Tc1DCtQPt
vocaroo.com/1eWIsAIc1kLN
vocaroo.com/1minJSZZoXdO
vocaroo.com/1l5BBBP6D0TR
Jun 12, 2025 10:32:36
tyodika a fogvatartott
Jun 12, 2025 10:34:57
Ha már jogosítványt nem tudok szerezni a HAZUG KAV ÉS OKTATÓK MIATT, sem hitelkártyát, akkor legalább ezt a kártyát megszerezhetem, pont mint Ő.

Na 3 hónapig szopás a böriben Sittes Sándorral, csá

Na 3 hónapig szopás a böriben Sittes Sándorral, csá
Jun 12, 2025 10:34:57
Endre priusza
(
x10)
Jun 12, 2025 10:35:30
x10)
Fantasztikus érzés lehet neki ez, hogy rábasznak kettőt, ha okoskodik, ráadásul ismerjük, elmegy a falig... Az ogreé-val is mit meccselt, végül szintén megcsapta az öreg, holott neki egy idegen, érted, jogilag ott a bácsi "verte" (és folyamat lehúzta) a saját albérlőját...
Az eddigi egyetlen főbérlője, akit rajongásig szeretett, akivel a mai napig tartja a kapcsolatot, Gutsche úr, aki rendszeresen pofonnal idomította a Púpost. Ha akkor nem zavarta, most sem hiszem, hogy hirtelen olyan szörnyűségnek érezné, ha kap egy makarenkóit.
Na most mennyire "kezelhetetlen" a Recskaboy odabenn? Nem ágyaz be? Zutty egy csapás keresztben a púpra, máris ugrik. Zugjogászkodik és naponta ír egy beadványt a börtönparancsnoknak? Röhögnek rajta legföljebb. Egyebet mit tehet? Visszapofázik? Rázárják a cellaajtót, osztán loopolhat a tátikának. Ellenáll? Kirázzák a gatyájából egy perc alatt. Itt azért lássuk már be, hogy ő nem valami hétpróbás börtöntöltelék, aki agyonveri a zárkatársait, szökést tervez, megkéseli az őröket, felgyújtja a zárkát! Csak egy szefós csicska, aki időnként pofázik, de ha megemeled a kezed, már elkussol.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jun 12, 2025 10:37:57
x2)
minden nap találok a gphotos screenshot mappámban valamit, amin kellemeset nevethetek
Régi jó práteres ütölések...
Máriahilfén AMS dolgozó vadászkéssel fenyegetése...
Még hogy ártatlan a pdf barátod, te seggbekúrt csicskaroland geci!
-
Jun 12, 2025 10:38:48
Elkezdtek szivárogni a cuccok Stoki eszközeiről. Minden nap jönni fog a random kontent.
Fölösleges felrakni pubikusra,ezek djágaságok gyagyás számára.Ingyen ne achiváljuk neki.Ha esetleg kiengedik valamikor akkor visszavásárolhatja a putykapojt drágapénzen. Jun 12, 2025 10:38:48
?
Jun 12, 2025 10:41:35
vocaroo.com/1b3Tc1DCtQPt
vocaroo.com/1eWIsAIc1kLN
vocaroo.com/1minJSZZoXdO
vocaroo.com/1l5BBBP6D0TR
vocaroo.com/1b3Tc1DCtQPt
vocaroo.com/1eWIsAIc1kLN
vocaroo.com/1minJSZZoXdO
vocaroo.com/1l5BBBP6D0TR
Jun 12, 2025 10:41:35
Bubuka
(
x11)
Jun 12, 2025 10:43:41
x11)
"Kártyás dolgokat akár ki is próbálom, őket kihagyva hehehe"?
Kártyás csalásokat akart az Endre is végrehajtani, kivonva a rodás riherongyot, meg a nagy gengszter törököt aki telefonhívást sem tud indítani annyira ruppotlan? :D
Kártyás csalásokat akart az Endre is végrehajtani, kivonva a rodás riherongyot, meg a nagy gengszter törököt aki telefonhívást sem tud indítani annyira ruppotlan? :D
-
Jun 12, 2025 10:44:17
te vagy az, janicsár? :)))
Jun 12, 2025 10:44:17
ohropax
Jun 12, 2025 10:45:55
"Kártyás dolgokat akár ki is próbálom, őket kihagyva hehehe"?
Ezek ketten a bálnával, a temus Bonnie és Clyde, komolyan.
Jun 12, 2025 10:45:55
-
Jun 12, 2025 10:46:51
Minden nap jönni fog a random kontent.
Jajj neee,ne mondatonként mint a drogosok.Lehetne heti egy nagyobb csomagban. Jun 12, 2025 10:46:51
Eazy
(
x10)
Jun 12, 2025 10:52:16
x10)
Jó trükk, de én speciel kurvára leszarom.
Ráadásul az Anyagos már eljátszotta ezt a kaptok egy kis morzsát féle játékot.
Végre véget ért a tiktok agymenés, muszáj ezt a füstös oszmánnal pótolni??
Laci
Jun 12, 2025 10:55:11
Én azért szívesen megnéznék pár meztelen fotót a törökről! XDDDD
(jó lenne nagyokat röhögni a mikropéniszén, csak azért)
(jó lenne nagyokat röhögni a mikropéniszén, csak azért)
Jun 12, 2025 10:55:11
-
Jun 12, 2025 10:56:19
a füstös oszmánnal pótolni??
Nem figyelsz. Minden nap random cucc. Egy, esetleg több, ahogy van rá idő, energia. Holnap, vagy akár még ma már teljesen más jön. AMS jó lesz? Vagy nyüszítős Stoki a hideg bécsi éjszakából?
Jun 12, 2025 10:56:19
kramalon
(
x8)
Jun 12, 2025 11:03:43
x8)
a haverom börtönőr
Jun 12, 2025 11:08:44
Persze, érzéstelenítőt sem adnak, és a fogorvos igazából nem is orvos, mert az orvos felmondott, és Józsi bá' állt be a helyére, aki előtte karbantartóként dolgozott. Egy sámlin ül a páciens a pincében, és Józsi bá' rozsdás papagájfogóval szaggatja ki a fogait, és ha panaszkodni mer, a közelben álló börtönőrök kihegyezett karókat döfnek a combjába, miközben a börtönigazgató kamerán figyeli az egészet, és kiabál, hogy "görbül már a picsaszáj, jó az irány".
Jun 12, 2025 11:08:44
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jun 12, 2025 11:10:00
x2)
Lehet rajt nevetni, de haverom mesélte tényleg így van a nyíregyi börtönben. Source: 10 évig dolgoztam a Jabil konyháján.
kramalon
(
x8)
Jun 12, 2025 11:12:48
x8)
Most esik le a pimasz lifehack:
Csukasd le magad és lesz TB-d!
Faszom
Csukasd le magad és lesz TB-d!
Leak Lali
Jun 12, 2025 11:14:31
2024. nov. vége.
vocaroo.com/1hSq3b4CUJFA
Bittner pénz:
vocaroo.com/1dMTGfMnwsZI
vocaroo.com/1cuU5NOLsG0a
vocaroo.com/1hSq3b4CUJFA
Bittner pénz:
vocaroo.com/1dMTGfMnwsZI
vocaroo.com/1cuU5NOLsG0a
Jun 12, 2025 11:14:31
Leak Lali
Jun 12, 2025 11:22:14
Jun 12, 2025 11:22:14
Endre priusza
(
x10)
Jun 12, 2025 11:26:36
x10)
A rendőrségnek a nyolcvanas évek óta van saját fogorvosa, ő szokta a rabokat is ellátni. Van ott fogó meg amalgám. Minden más majd szabadulás után. Valószínűleg a fogcsonkokat csak kihúzkodják.
Darth Tibor
(
x7)
Jun 12, 2025 11:32:28
x7)
“Az egy éves doulingo jó vásárlás volt. Azt minden nap használom!”
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
SodiLottyadtKakasa
Jun 12, 2025 11:50:05
Egy kis mellékes, pont mellettem bűzölgött tibor a h6 os héven. Valami retardal beszélt sneciről telefonon valamit, de röhögve.

Jun 12, 2025 11:50:05
ohropax
Jun 12, 2025 11:59:28

Jun 12, 2025 11:59:28
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jun 12, 2025 12:06:54
x2)
“Az egy éves doulingo jó vásárlás volt. Azt minden nap használom!”
Snecy Kissinger
Jun 12, 2025 12:10:50
Egy kis mellékes, pont mellettem bűzölgött tibor a h6 os héven. Valami retardal beszélt sneciről telefonon valamit, de röhögve.
Az a térdmerevítő vajon beválik a heréltnek? Sántítani nem szokott, cserébe másfél éve burogassa össze sörrel meg a testváladékaival.
Jun 12, 2025 12:10:50
noikabatgomb
(
x10)
Jun 12, 2025 12:13:49
x10)
" Ebbol is tanultam "
Leak Lali
Jun 12, 2025 12:28:50
Jun 12, 2025 12:28:50
Leak Lali
Jun 12, 2025 12:32:25
Jun 12, 2025 12:32:25
Leak Lali
Jun 12, 2025 12:34:13
Jajj neee,ne mondatonként mint a drogosok.Lehetne heti egy nagyobb csomagban.
Jó lesz így tetyó? Egyéb egyéni kívánságok amiket teljesíthetek hogy jól érezd magad? :)
Jun 12, 2025 12:34:13
Endre priusza
(
x10)
Jun 12, 2025 12:37:24
x10)
Vágatlan Renátós verés előtti óbégatás
gofile.io/d/PlReIM
gofile.io/d/PlReIM
Akkor a Sodit, a sportos, fiatal vadászbikát tulajdonképpen egy negyven kilós, hatvan éves cigányasszony verte el?
Endre priusza
(
x10)
Jun 12, 2025 12:39:14
x10)
Jól tartja magát, így filterek nélkül kinéz vagy hatvannak.
halottpiton
(
x2)
Jun 12, 2025 12:42:13
x2)
Vágatlan Renátós verés előtti óbégatás
gofile.io/d/PlReIM
gofile.io/d/PlReIM
Na ez jó Lali leak.
-
Jun 12, 2025 12:46:58
"én itt ülök nyugodtan te meg hozzám szólsz? ne szólj hozzám!"
ezt vajon a börtönben is mondogatja?
ezt vajon a börtönben is mondogatja?
Jun 12, 2025 12:46:58
xet
Jun 12, 2025 12:49:50
Büdös vagy Tibi!!!
Jun 12, 2025 12:49:50
ascites
(
x56)
Jun 12, 2025 12:59:59
x56)
Azt nem vettük eddig számításba, hogy a Sodinak végülis van egyetlen tehetsége: egy nulla testi erővel rendelkező giliszta. Tíz éves gyerekek elvernék a ványadt púpost.
Ez a börtönben még előnyére válhat, mert ott hasznosítható tehetség.
Ez a börtönben még előnyére válhat, mert ott hasznosítható tehetség.
Az lehet, hogy fizikailag gyenge, de vaszettül idegesítő, folyamatosan loopol, pofázik, mondja a jelentéktelen gondolatait, mindig előtérbe akar kerülni. Ahogy Tibivel is csinálta. Amíg írja a leveleit, kussol, de egyébként kibírhatatlan.
Szerintem pont, hogy az őrök fogják biológiai fegyverként használni: ha utálják a zárkát, berakják a bohócot, hogy idegesítse a többieket, és megmondják, hogy úgyis ajvékol, ha verik, szóval azt nem szabad. Pár nap múlva az alvásmegvonásos megkínzott nyomorultak könyörögnek majd, hogy vigyék el a koboldot.
MaxPayne
(
x22)
Jun 12, 2025 13:10:28
x22)
Ehhez kapcsolódó
voca.ro/179CrpeyTFtx
és ez is milyen jól sikerült a pedofilnak, mi? :D voca.ro/179CrpeyTFtx
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 12, 2025 13:11:59
x21)
Zseniálisak a mai leakek. Az én 3 eddigi kedvencem, bár sorendet nehezen tudnék állitani.
Ahogy november végén várja a hetedikét, hogy megigényelje a sürgősségi segélyt, amivel aztán még 1 évet kiakart húzni. :)
Ahogy ugyanitt bevallja, hogy becsödölt tavaszal. Nem elmebeteg, te nem becsödöltél, mert ahhoz elötte lennie kellet volna valamidnek, hogy csődbe menj, de neked csak tartozásaid voltak, amik miatt a helyedre kerültél.
Ahogy tervezi a cigányok elleni polgári pert, miután elitélték őket a púppinyáta miatt. Amikből ugye tudjuk mik lettek.
Esetleg valaki érti, hogy mit mond még ebbe a hangfelvételbe, amibe mondja hogy valakikkel jutalékért akarja behajtatni a Gayzás meg a többi tartozást? Kikkel akarta behajtatni a tartozást?
vocaroo.com/15xHU8QzWiH5
Ahogy november végén várja a hetedikét, hogy megigényelje a sürgősségi segélyt, amivel aztán még 1 évet kiakart húzni. :)
Ahogy ugyanitt bevallja, hogy becsödölt tavaszal. Nem elmebeteg, te nem becsödöltél, mert ahhoz elötte lennie kellet volna valamidnek, hogy csődbe menj, de neked csak tartozásaid voltak, amik miatt a helyedre kerültél.
Ahogy tervezi a cigányok elleni polgári pert, miután elitélték őket a púppinyáta miatt. Amikből ugye tudjuk mik lettek.
Esetleg valaki érti, hogy mit mond még ebbe a hangfelvételbe, amibe mondja hogy valakikkel jutalékért akarja behajtatni a Gayzás meg a többi tartozást? Kikkel akarta behajtatni a tartozást?
vocaroo.com/15xHU8QzWiH5
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 12, 2025 13:13:32
x2)
Pár nap múlva az alvásmegvonásos megkínzott nyomorultak könyörögnek majd, hogy vigyék el a koboldot.
A lófaszt. Odavernek pár helyre ahol nem látszik meg annyira, aztán mondják neki, hogy vagy kussol vagy kap még. Gyomor felett a borda rész pont ilyen. Nem látszik annyira mint egy monokli, cserébe minden lélegzet fáj.
Leak Lali
Jun 12, 2025 13:17:58
Zseniálisak a mai leakek. Az én 3 eddigi kedvencem, bár sorendet nehezen tudnék állitani.
vocaroo.com/15xHU8QzWiH5
vocaroo.com/15xHU8QzWiH5
Jun 12, 2025 13:17:58
EasybankosPedo
(
x21)
Jun 12, 2025 13:23:56
x21)
:)
Biztos sikerrel jártak volna. De akkor ezek szerint ö is pontosan tudta legalább a végén már, hogy hivatalos, törvényes úton, semmire se megy majd. És akkor most ezek után a Golda próbálja majd azt a pénzt behajtani.
Endre priusza
(
x10)
Jun 12, 2025 13:41:53
x10)
Azért elviselhetőbb a loopolása, mint a százhúsz kilós Sittes Sanyi öklei. Aláírom, idekinn mindenki menekülne előle, de odabenn azért mégis csak a jobb választás.
Flixbus utas
Jun 12, 2025 14:17:31
Ennek is mindem rendben lehet az egészségével ha ilyen időben pulcsi meg hosszúnadrágban veret.
Jun 12, 2025 14:17:31
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 12, 2025 14:19:46
x38)
A nyári kollekciót még nem kunyizta össze, ráadásul a teljes ruhatárát magán kell hordania, mert különben hová tenné, he? Talán ASODI raktárába? Na ugye! Ne legyél ilyen, inkább megdícsérted volna, hogy milyen szép szisza!
kramalon
(
x8)
Jun 12, 2025 15:19:13
x8)
Segítsetek már elképzelni, a gyagyás egy hónapja ugyanabban a ruhában van. Azóta nem mosta? Mosta és addig egy szál fityulóban szatírkodik? Letakarják egy lepedővel? Kap csereruhát valamelyik felületesen gazdálkodó gazembertől?
Faszom
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 12, 2025 15:21:00
x4)
Segítsetek már elképzelni, a gyagyás egy hónapja ugyanabban a ruhában van. Azóta nem mosta? Mosta és addig egy szál fityulóban szatírkodik? Letakarják egy lepedővel? Kap csereruhát valamelyik felületesen gazdálkodó gazembertől?
szerintem alsónadrág sem volt rajta, szokásához híven
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 12, 2025 15:24:16
x38)
Teljesen mindegy, mert az első nap full tetves lett, szóval annál már nem rosszabb, hogy egynadrágot hord.
Persze ez megint csak vágyvezérelt gondolkodás, meg én nem dolgozom a BV-ben, börtönviselt ismerőseim sincsenek (nagyon kéne egy Aczél-angolna!!!), DE! nemrég egy ismerősöm ismerősét elvitte a yard egy félreértés miatt, és ezt 10 napig tartott kibogozni, amíg az ember az előzetesben szopott (neki volt több váltás ruhája is!), és azt mesélte, hogy valami elképzelhetetlen szutyok van ott, és nem tudott aludni, mert vitustáncot jártak rajta a tetvek.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Persze ez megint csak vágyvezérelt gondolkodás, meg én nem dolgozom a BV-ben, börtönviselt ismerőseim sincsenek (nagyon kéne egy Aczél-angolna!!!), DE! nemrég egy ismerősöm ismerősét elvitte a yard egy félreértés miatt, és ezt 10 napig tartott kibogozni, amíg az ember az előzetesben szopott (neki volt több váltás ruhája is!), és azt mesélte, hogy valami elképzelhetetlen szutyok van ott, és nem tudott aludni, mert vitustáncot jártak rajta a tetvek.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jun 12, 2025 15:30:29
x3)
Teljes..k rajta a tetvek.
Tetű, rüh, pioderma stb.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 12, 2025 15:40:39
x38)
Azt mesélte, hogy amikor panaszkodott, azt mondták neki, hogy vakarja, mert nem fognak hetente fertőtleníteni, akik meg bejönnek azok között meg sok az ilyen szuboptimálisan tiszta ember, úgyhogy azonnal visszaköltöznének a cellába a bogarak. Amikor kijött, elégette a ruháit, leborotválta a haját és 2 napig egy kádban ült... És ez 10 nap volt az egyik budapesti intézményben (nem tudom, hogy hol!), nem pedig 3 hónap össze-vissza szállítással. Szóval elég nagy valószínűsége van annak, hogy ASODI most már rühös/tetves is, nem csak mocskos és büdös.
A fürdésről meg csak annyit, hogy szerintem ASODI a valagán kívül semmit sem mos meg, mert azzal kb elmegy az idő, amit kap egy zuhanyzásra, és mivel kétlem, hogy 3 guriga WC-papírt biztosítanának neki naponta, ezért ha ki is törli a seggét, a SAJÁT értékelése szerint az még tuti nem tiszta, szóval fél órát fogja minden nap sikálni a zuhany alatt, másra meg nem marad már idő.
A fürdésről meg csak annyit, hogy szerintem ASODI a valagán kívül semmit sem mos meg, mert azzal kb elmegy az idő, amit kap egy zuhanyzásra, és mivel kétlem, hogy 3 guriga WC-papírt biztosítanának neki naponta, ezért ha ki is törli a seggét, a SAJÁT értékelése szerint az még tuti nem tiszta, szóval fél órát fogja minden nap sikálni a zuhany alatt, másra meg nem marad már idő.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 12, 2025 15:45:12
x38)
Ja, és nem tudom a BV-s emberek mit mondanak erre, de szerintem biztos adtak neki valami váltóruhát (csak van már ott egy hegynyi rongy, amit nem vittek el vagy mittomén). Már csak azért is, mert egy hónapig nem fogják hagyni bűzölögni, mert az már az őröket is zavarná. De lehet, hogy pont leszarja mindenki, hadd rohadjon a saját mocskában, a cellatársai majd megoldják, mert az kurvaélet, hogy kimosatják vele a csapban, ha már csípi a szemüket a sneciszag. De én ehhez nem értek, ilyen kalandokat nem kergettem még. ASODI ebben is jobb nálam :(
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jun 12, 2025 15:48:05
x3)
Azt mes... már idő.
Nemcsak a látogatóktól lehet visszaferzőződni. A felügyelet akarva-akaratlanul ugyanúgy rühös és tetves, hisz motozáskor, ruházat átvizsgáláskor kénytelen hozzárni a ruhához, bőrfelülethez. Hepás fogvatartottat is ugyanúgy motozni kell, lehet, hogy már biztosítanak kesztyűt, amikor én voltam akkor nem, sőt, meg se mondták, hogy melyik az, mert személyiségi jogok.
Ja, és ne... jobb nálam :(
Szabaduláskor egészen biztos, hogy kaphat ruhát, befogadáskor nem tudom.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 12, 2025 16:05:33
x38)
Úúúú, a hepára nem is gondoltam, az simán elvihetné a korcsot, mert beoltva tuti nincs, és azt faszán el lehet kapni abban a közegben. Májacska :)
SyntaxError
(
x24)
Jun 12, 2025 16:07:40
x24)
Azt hiszem már tudjuk mi volt Endrénél ez a HDMI kábel-fétis:
hvg.hu/tudomany/20250612_usb-kabel-ferfi-hugyholyag-hugycso-mutet-beavatozas
Ismét bebizonyosodott, hogy a valóság mindig durvább annál, mint amit el tudunk képzelni...
hvg.hu/tudomany/20250612_usb-kabel-ferfi-hugyholyag-hugycso-mutet-beavatozas
Ismét bebizonyosodott, hogy a valóság mindig durvább annál, mint amit el tudunk képzelni...
SyntaxError
(
x24)
Jun 12, 2025 16:21:12
x24)
Endre! Ha a korábban az ufók által elrabolt Spöttle melléd kerül a börtönben, lesz neked nemulass!
Űrdiplomataként te tetted magadévá őt is a 90-es években!
Nagy kár lenne, ha megtudná!
Űrdiplomataként te tetted magadévá őt is a 90-es években!
Nagy kár lenne, ha megtudná!
VarangyArcúHajléktalan
Jun 12, 2025 18:38:04
kis off: trashcity.net/video/16652/mc-sodifelszop%C3%B3-vicsorogva-%C3%A9s-eltorzult-fejjel-fr%C3%B6cs%C3%B6g-a-kamer%C3%A1ba-sodi-az-isteeen
Jun 12, 2025 18:38:04
-
Jun 12, 2025 18:52:49
Zsidók vagytok.
Jun 12, 2025 18:52:49
Negermann
Jun 12, 2025 19:47:31
Élvezem nagyon ahogy a cigányasszony rendreteszi a leskelődő pedofilt. Életemben eddig még nem szurkoltam károgó vén cigánynak, de endre folyamatosan különleges helyzeteket generál maga körül
Jun 12, 2025 19:47:31
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jun 12, 2025 20:05:42
x20)
Titán kontent sylabus
1. videó: Tipikus autó hibák, mire érdemes figyelni.
2. videó: Tervezett elavulás és a világelit hatalomra törése.
3. Előzékenység, hogyan kell közlekedni
4. A háború behozza az új világrendet, mind szolgák leszünk.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
1. videó: Tipikus autó hibák, mire érdemes figyelni.
2. videó: Tervezett elavulás és a világelit hatalomra törése.
3. Előzékenység, hogyan kell közlekedni
4. A háború behozza az új világrendet, mind szolgák leszünk.
Sheldon
(
x2)
Jun 12, 2025 21:23:43
x2)
Ennek a jószágnak egyre nagyobb a búrája. Végül ki fog durranni.
Galla Miklós
Jun 12, 2025 21:51:17
Hogyan mérhető be Stoki tartózkodási helye?
Cellainformációk alapján.
Értik ugye, haha.
Cellainformációk alapján.
Értik ugye, haha.
Jun 12, 2025 21:51:17
-
Jun 12, 2025 22:57:26
-Mit csinál egy OKJ-s programozó a börtönben?
-Letölti a büntetését.
-Letölti a büntetését.
Jun 12, 2025 22:57:26
BRÉKING!
Jun 12, 2025 23:17:45
Endre megnyitotta a Bunki Bankot a börtönben is!

Jun 12, 2025 23:17:45
Sikura Imolda
Jun 13, 2025 00:45:14
Eközben Tematikus Endre:

Jun 13, 2025 00:45:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 13, 2025 03:56:59
x38)
Bronikám, most nagyon hiányzol!
Atomot Teheránra! ÓÓÓÓARGH!!
Atomot Teheránra! ÓÓÓÓARGH!!
Gerbovits Péter
Jun 13, 2025 04:22:21
Jövőre a Tiszára szavazok. 😎❤️
Jun 13, 2025 04:22:21
Kvázi Netceleb
Jun 13, 2025 07:33:34
Minden tiszteletem a Levéltáros Trolléga áldozatos munkájának!
Apró észrevétel: A tegnapi történéseknél véletlenül 2025-ös dátumok vannak 2024-es helyett.
NSZKSZ
Apró észrevétel: A tegnapi történéseknél véletlenül 2025-ös dátumok vannak 2024-es helyett.
NSZKSZ
Jun 13, 2025 07:33:34
Kendra
(
x1)
Jun 13, 2025 08:22:34
x1)
A cigányasszonyos ajvékoló vágatlan videót csak be kéne csatolni az eljárásba. 🤔
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 13, 2025 10:27:52
x17)
Levéltáros kérlek a napi esemény dátumát módosítsd 2025ről 2024re nszksz
Punszisza a lekjopp!
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Igen, mivel semmilyen biztos információnk sincs arról, hogyan érzi magát. tegnap kikerült egy fénykép, abból annyi látszik, hogy keze-lába megvan még. Annyit írt az anyjának, hogy a cellában egyáltalán nem erőszakos bűnözők vannak. Azt sem tudjuk, hogy ez mikori info, hogy ugyanabban a cellában ül -e még? Például valamelyik nap felhozták Pestre, ott sem az Astoriában altatták, hanem egy fogdában, lehet ott már egészen más élményeket szerzett.
Valóban, ezek mind találgatások, amik erősen eltérnek egymástól a szerint, hogy ki mit feltételez. Én kötöm az ebet a karóhoz, mivel egy rokonom éppen ül, az ő helyzetértékelését fogadom el valósnak.
A smasszernek az a lényeg, balhé ne legyen, olyan, amit rávernek.
Igen, ezt mondogatjuk itt páran már jó ideje, hogy valószínűleg nem verik agyon első nap a Sodit. Mutogatják itt ezeket a horrortörténeteket, de ezek eléggé ritkák, mivel nem nagyon lehet eltitkolni, ha meg ugye rabkórházba kerül az áldozat, akkor kiosztanak valami büntetést is az elkövetőknek. A fenti példában a széklábas buli öt, öt és tíz éveket ért a három elkövetőnek.
De ezen belül az élmények nagyon széles skáláját tapasztalhatja meg. Ami attól is függ, hogy viselkedik, de attól is, milyen szerencséje van.
Nem a Sodi fogja veszélyeztetni az őrök hatalmát a lógó csápjaival, meg a púpjával. A ranglétra alján áll, senki sem tiszteli odabenn. Fizikai ereje nulla pénze majdnem nulla. Nem foglalkoznak vele. Itt jól jöhet a szobanövénykedős tapasztalata.
Mindannyian ezt próbáljuk. Csak ugye eltérő előfeltételezésekből eltérő következtetésekre jutunk. Például a Sodi valamennyi fegyelmet magára tudott erőltetni mindig is. Bár a közléskényszere feszítette, nagyon sok dolga volt, amit nem köpött el a trolloknak, pedig állandóan lájvolt, meg itt a fórumon lógott. Márkcicát is relatíve ritkán emlegette, teljes hírzárlatot tartott róla. Ha be van szarva, a pofáját is be tudja fogni.
Azt is tudjuk, hogy kényszeresen hasonul az őt körülvevőkhöz, teljesen átveszi a viselkedésmintáikat. De most nem a tranyó ül mellette, hanem a betojt főorvos, nem nagyon hiszem, hogy látna ott bárkit emberkedni az őrökkel, úgyhogy vélhetőleg meghúzza magát.
A trollok a fórumon magyaráztak neki, Golda meg élőben. Soha senki sem próbálta nála a legegyszerűbb tanítási módszert, amivel patkányokat is idomítani lehet. Könnyen lehet, hogy kapott az elején egyet-kettőt a Kádár-kolbásszal és a Sodi rögtön megtalálta magában azt a tanulási képességet, ami egész életében elkerülte.
Én fenntartom, hogy még az is megtörténhet, hogy jobban érzi magát odabenn, mint idekinn. Egyelőre a benti gondjai olyasmik, amiken egy pillanat alatt változtathat.