Nem és nem is lesz már!
Otthon :DDD pedofilnak nincs hazája
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
2022-be még Novemberbe levelezett a AMS-el, hogy akkor járt e neki a segély vagy nem, miután kivágták az ATOS-tól. Erre mondta azt késöbb, hogy neki elég egy levelet irnia és 600.000 forint landol a bankszámláján. Ebből az ügyböl lett aztán egy tárgyalása Linzbe 2023.04.21-kén. Ez alapján azon gondolkodok, hogy ugye a segélyt, tavaly december elején vonták meg tőle, és jó eséllyel ebből a segélycsalásból is lesz egy ügye. A Kérdés az hogy ugye annak idején 5 hónap alatt bíróság elé került az ügy, és hogy ez alapján vajon a tavalyi segély csalásos ügye mikor jut bírósági szakazba. Az lenne vicces ha már rég kint ülne, mert az itthoni előzetesből kiadták volna a kinti tárgyalás miatt. A Két ügy között annyi a különbség talán, hogy míg 2023-ba a AMS perelte őt, mondván fizesse vissza a pénzt, ezért is juthatott olyan gyorsan bírósági szakazba az ügy, addig a jelen ügybe valószínűleg bele lesz vonva a rendőrség és az ügyészség is. Ami azért jó mert ha nem jelenik meg a kihallgatáson, nem jelez hogy mért nincs ott a tárgyaláson, akkor simán kifogják adni rá a körözést is.
Én abba bízok, hogy az AMS felszólította December-Januárba hogy fizesse vissza a pénzt. Ö ezt persze nem tette meg. Ezután átkerült a rendőrséghez az ügy, akik legjobb esetbe mostanra, nyár elejére lefolytatták a nyomozást és átadták az ügyészségnek vádemelésre és igy ősszel már mehet majd a bírósági szakasz kint.
Szóval ö még nagyon sokáig nem lesz otthon.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
100%-osan ellenzem.
Mint minden állat, ők is megérdemelnek egy olyan boldog életet, amit a természet elrendelt számukra.
Mivel vadon élve veszélyesek az emberekre, ezért azt javaslom, hogy az illetékes hatóságok alapítsanak Trash Állatkertet.
Az illatos úti állategészségügyi szolgálat területét javasolom a volt vegyiművek - más célra szennyezettsége miatt alkalmatlan - területével megnövelni és azon egy, a trash-fajok sokszínűségét bemutató, modern trash-parkot kialakítani.
A parkban az egyes fajok a természetes környezetükre minél jobban hasonlító kifutókban lennének elhelyezve. Például a tiborus castratus számára a hajléktalanszállóra emlékeztető fedett ketrec mellett a kifutót a nyugati aluljáró mintájára lehetne kialakítani olyan tárgyakkal, amikkel az állat el tudja szórakoztatni magát, például felborítható kukák, és szétverhető jutkabábuk.
A veszélyesebb egyedeket persze megfelelően el kellene zárni, tehát míg a fentebb említett tiborus castratus, vagy nyízik centeréről messziről felismerhető, apró nanus soleatus (együttesen: az úgynevezett csövesfajok) esetében bőven elég egy olyan széles vizesárok, amit nem tudnak átugrani, de például a magyar jogszabályi környezet alapján kizárólag rácsok mögött tartható python mortuus esetében elengedhetetlen a meztelen nőkkel kidekorált, bazooka-biztos golyóálló üveg is.
A park működéséhez szükséges bevételt a belépődíjakból, és az állatok számára készített, Zoo Csemege típusú, sajátmárkás sör eladásából lehetne fedezni. Ez utóbbi a látványitatásoknál is fontos szerepet kaphat, amikor a sörösdobozokért a gondozók az állatokkal különböző trükköket (pl. bréktánc) csináltatnak.
Tartom és emelek.

Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Mármint a bécsi hajléktalanszállón vagy a Nándorfehérvár közben? *pr*
De minek állandó lakcím, ugye snecike?
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Javítva.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nekem a rabruhás Batman Sodi a kedvencem:
Veszi az űrdiplomata az anyahajóról az adást az antennával?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nekem a pusztító ugrottbe. Mire kiengedik azt se tudja mi van.
Most se tudja.
Az apja is egy alkoholista tanulatlan fasz, nem csodálom, hogy a Kaffka klánban családi vonás lett abból, hogy Jucusnak kuss vagy pedig repül a laptoptöltő, ki tudja hol áll meg.
A tranyóról is érdemes lenne egy korai környezettanulmányt írni, az Ő esetében szerintem elég nagy az esélye, hogy az elbaszott szexualitása javarészt a gyerekkorára vezethető vissza (alkoholista szülők, szegénység, abúzus, nevelőintézet)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A tranyóról is érdemes lenne egy korai környezettanulmányt írni, az Ő esetében szerintem elég nagy az esélye, hogy az elbaszott szexualitása javarészt a gyerekkorára vezethető vissza (alkoholista szülők, szegénység, abúzus, nevelőintézet)
Jutka elárulta egyszer nagy idegbeteg mondján, hogy gyerek korában is idős embert (embereket) szopott le. Már akkor tudta mit szeret.
Mutass nekem egy olyan kisgyereket, aki külső ráhatása (szexuális bántalmazás másoktól) nélkül hyperszexuális lesz 14 éves kora előtt, olyanannyira, hogy azt képes vadidegen, tőle bőven idősebb embereken megélni.
Ne értsd félre, nem védeni akarom a szörnyet, de szerintem ezért hiszi magát transzneműnek, mert arra kondicionálták, hogy a szopással/baszással el tudja azt érni, amit amúgy normál ember munkával tudna. Csak ugye vidéken a buziság az egy halálos ítélet, gondolom neki is könnyebb volt inkább azt beismerni, hogy Ő egy "nő", mintsem egy buzeráns.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Esetleg egy Rácz Károly?
Bár nem vagyok otthon Én sem a témában. Foggalmam sincs, hogy valakinél, hogyan alakulki egy ilyen szintű aberáltság. Az viszont mindent elmond, hogy Tibcédesz tényleg kivágta a herélyét a kádba. Szóval ez nem csak ilyen vidéki meguszás szagú. Ő tényleg lehet így érzi jól magát. Adott esetben, ha olyan társaságba volt még magabiztosabb is lehetett.
Irigykedsz, geci troll?
trashcity.net/video/9644/gyagy%C3%A1s-irigykedsz-troll-2022-08

Legjobb. Már itt is röhögtünk rajta hogy hitelpénzből, full bebaszva, egyedül utazgat csak azért hogy a hamis lakcímére rendelt bankkártyát - mert az előzőt szintén részegen lájfszban mutogatta és tiltani kellett - át tudja venni jó pénzért az Ogrétól, amivel aztán csak még nagyobb hitelspirálba navigálta magát.
Tibiért kár az effort. Ő egyedül azt az energia befektetést éri meg, amit a mozdulatba kell befektetni hogy belökd egy dögkútba. Semmi többet. Azt is azért hogy ne szennyezze tovább a társadalmat.
Ja és egy az egyben úgy néz ki fejre mint Krokko
Több ügye is van.Ki tudja mit találtak a faptopon.Ott a mannás ügy.Ott van a többi apró köztörvényes botlásocska ami miatt futkosott kihallgatásokra.Nemzetközi megkeresés is érkezhet.Lehet mazsolázni bőven az ügyecskékből,nem csak internetes fenyegetőzés miatt vágták be.
Amúgy sincs háza amiben őrizhetné magát.Pénze,munkája sincs amivel fedezné a házi őrizet költségeit Ez nem az AMS,itt nem fogadják el a hajléktalanszállót igazolásnak.
Kap egy hosszabbítást megint.Lehet nagyon szép karácsonyunk lesz.Akiknek kiirtással fenyegette a családját továbbtologatják az aktáját,nagyon lassan.A bűnöző rács mögött van,nem fenyegeti a társadalmat,nincs közvetlen veszély,nem kell sietni.
Az előzetes nem előrehozott büntetés, de stoki 2-8 évvel büntetendő cselekményt követett el, plusz hallottunk már tippeket halmazatokról is emellé. A középmérték az bizony 5 év guggolás, ehhez képest annyira nem aránytalan, ha munka, család és élet nélküli, külföldet megjárt lumpenként egy-másfél évet is előzetesben töltene.
Szeptemberben lesz egy tárgyalás, de ha jól tudom, ott - hacsak nem variál az ügyészség - iratok alapján fognak dönteni stoki meghallgatása nélkül, szóval nulla esély van, hogy megváltoztassák a döntést.
Utána a legközelebbi tárgyalás a hosszabbításról decemberben lesz, akkor legalább már kötelező lesz meghallgatni és addigra esetleg már azzal is lehet érvelni, ha nem halad az ügy egyáltalán, de azért itt is a hosszabbítás a papírforma.
Jó esélye elengedésre akkor lesz, amikor vádat emelnek ellene és eljut az ügy bíróságra. Akkor hirtelen már nem a nyomozati bíró fog dönteni a letartóztatásról, hanem az ügyben eljáró bíró, aki jól ismeri az ügy részleteit és ha vajszíve van, vagy arra hajlik, hogy nem lesz ebből nagy bünti stokinak, akkor lehet elengedi.
Ugyanekkor van arra is esély, hogy az ügyészség megkegyelmez rajta és felajánl neki egy felfüggesztett büntetést (a minimum 2 évet még éppen fel lehet függeszteni). Ezt stoki feltehetőleg elfogadná, ezzel vége is lenne az ügyének ő pedig másnap mehetne haza - a felfüggesztett börtönnel a nyakában.
Ezután az elsőfokú ítélet lehet még egy olyan pont, ahol elengedik stokit, ha úgy látja a bíró, hogy a kiszabott büntetés nagyobbik részét már leülte előzetesben, ilyenkor ugyanis jóval kevésbé éri már meg a terhelt számára a szökés.
Egyáltalán nem lehetetlen az a forgatókönyv sem, hogy stokit végig börtönben tartják a 3-5 év jogerős ítéletig, ezért 2027-28-ig nem látjuk - ha egyáltalán engedik kedvezménnyel szabadulni, mert kinézem belőle, hogy gond lesz a magaviseletével és akkor ülheti csontig az ítéletet.
A házi őrizethez egyébként Goldának külön alá kell írnia, hogy lakhat nála és azt is, hogy eltartja. Bár nem lehet kizárni, hogy megcsinálja a fiacskájának, én mérget se vennék rá.
A szaktekintély trollokat kérdezem, hogy mit gondolnak erről, mi történik, ha tényleg nem marasztalják el egyetlen ügyében sem, vagy ha elmebeteggé nyilvánítják?
nem fatyok szaktekintély, de legalább lesz papírja akkor a nyilvánvalóról
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Nem, ezt félteértetted. Felnőtt korában szopott le idős embereket. Mivel nem végezte el az ápoló képzést, normális munkahelyen, normális munkakörben nem tudták alkalmazni. Ez volt neki a beteg(le)ápolás.
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Stokinál is úgy kezdődött, hogy alkotni akart a tranyóval, aztán tudjuk, hogy szerelmes lett a kibaszott mejszibe. XD
A teknős álmai meg ugye kiszámíthatatlanok...
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Pedig milyen nagypofával elhatárolódott az egész buzikurvától és közösségétől. Most meg piócaként próbál nézőket szerezni, mint annó a pedofil.
Ja egyébként nem úgy volt, hogy ezen a héten Hollandiában trollvadászik?
Kurvára szánalmas vagy Mészáros Ádám. Az a szerencséd, hogy az udvarra néznek a lakásod ablakai ;)
Jó esélye elengedésre akkor lesz, amikor vádat emelnek ellene és eljut az ügy bíróságra. Akkor hirtelen már nem a nyomozati bíró fog dönteni a letartóztatásról, hanem az ügyben eljáró bíró, aki jól ismeri az ügy részleteit és ha vajszíve van, vagy arra hajlik, hogy nem lesz ebből nagy bünti stokinak, akkor lehet elengedi.
Ugyanekkor van arra is esély, hogy az ügyészség megkegyelmez rajta és felajánl neki egy felfüggesztett büntetést (a minimum 2 évet még éppen fel lehet függeszteni). Ezt stoki feltehetőleg elfogadná, ezzel vége is lenne az ügyének ő pedig másnap mehetne haza - a felfüggesztett börtönnel a nyakában.

Egy külföldet megjárt hajléktalanról beszélünk, akinek semmi köteléke nincs itt, akármikor megléphet akárhová, ahogy pl a faptoppal tette, amikor Golda nevében feljelentették.
a szabadláb tanulsággá lett pár évre

Ity fan! A böjtyönybeny komoly kapcsolatokra tettem szert, toborozom is a zsákos embereket, reszkess Vajmelke! Na hústömlővel fogmosás, csá!
Az első nagy kérdés amit felvet az az, hogy miért hiszel ananásznak el bármit is. Csak ezután jön az a kérdés, hogy ha mégis igazat mondott volna akkor miért hitt el bármit is az anyagosnak.
Bajusz, szerintem költöztesd be magadhoz a finom hölgyet, mert majd együtt szereztek egy csomó nézőt és főállásban videózásból élhettek! A Sodinak is bejött, látod most már teljes koszt-kvártélyt kap ingyen!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Imádom, hogy az összes retard öngyűlölő buzi és az anyagos se kivétel.
Ő azzal próbálja leplezni a mindenki számára nyilvánvaló homoszexualitását, hogy folyamatosan gúnyolódik vele, női testekre fotosoppolva a saját arcát és a kitalált pride-os élményeiről derilálva, hogy aztán mondhassa hogy "ez csak vicc, de ostobák vagytok, tudjátok mit, hát akkor buzi vagyok hehe".
Közben meg soha senki nem látta még nővel, az elmesélt nőélményeiről ugyanúgy süt bármilyen heteroszexuális férfi számára, hogy kamu, mint ahogy a titkos küzdősportos twitch csatornájáról.
Azt hiszi attól, hogy nők seggét kamerázza és rájuk huhog az utcán, majd csettintenek az ebmerek, hogy igen, ez egy igazi
Lord Flashheart, közben meg csak egy ócska kis buzi aki nőket zaklat alibiből.
Erre azt hittem először, hogy Tibi puncija.
Faszom
Javítva.
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
Nagyon nevetnék ha Jutka is becsatlakozna, mint amikor Bécsben megjelent, bukóval a hóna alatt recskásnál, legalább emelné a szellemi színvonalat, és műsor is lenn..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Az első képre miután szóba került broni azt hittem egy pina. Hihetetlen a pali, pinaszáj, pinaszem. A következő tényleg már az lesz befordítattja a pitont
Azért gondoltam hogy lehet bármi is benne mert a stoki nevével szokott dobálózni de az anyagos csak úgy nem jut az eszébe. Annyira tájékozatlan minden téren hogy nem hiszem hogy az anyagos neve bármit is jelentene neki alapvetően.
Tehát ha nem is az amit mond de valami lehet a háttérben.
az Érdi testvéreimnek a fele Enyingi
A második kérdésre pedig: pityek bármit beszop ha azt gondolja hogy alátámasztja a tévképzeteit. A másik meg az hogy nem csak az az érdekes hogy elhiszi e vagy nem hanem attól is függetlenül hogy az anyagos igazat mond vagy nem az is hogy az anyagos vajon tényleg még egyet lelépett a lépcsőn és már ennyire elborult az elméje? ( persze ha igazak az eddigi feltételezések )
Rohadjon meg bent, soha többet nem akarok tiktikező, fizikailag és szellemileg leépült korcsot nézni. Az összes videójával vallatni lehetne, mindig beakad neki a lemez valami totál érdektelen témán, aztán órákig loopol a semmiről. Egyedüli értékelhető tartalom a veknidagasztások, meg Golda süvöltése.
A korai Molnár F. Árpád is igazi avantgarde stílusikon volt a maga módján, neki is rengeteg legendás outfitje volt. Élénk, vidám színek, és az elmaradhatatlan napszemüveg és sál.
Kihagytad a festett női frizurát. :D
Melyik kolbász? Igen!
Mondtam én, hogy nincs az meg 23 cm xD
Húsfaszú Sodi volt aSodi, és mióta a sok alkohol miatt a szívecske nem bírja a pitonba pumpálni a sok vért, lekókadt az elefántormány.
Ilyen Sodi aSodi.
A húsfasz addig boldogít ameddig a zuhanyzóban bezsebeled az irigy pillantásokat. Minden másban átok.
KURVArangy
Hail Broni!
Lendítés.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Tíz év múlva, ha szabadul, majd úgyis elpofázza milyen volt benn.
Lakatos Rikárdó (118-as cella, 2-es ágy): Nekünk viszont nincs!
Én részben támogatom a börtön évadot, ne részben jó lenne látni a szenvedését ismét
Egy problémám van összesen ezzel börtön évaddal, nincs semmi info info. Napi összefoglaloban már csak dátum van emelve mivel nincs mit irni. Sajnos anyagos már semmi infot nem szállit (szándékosan) + ugye Piroska nénis szálat is elvágta, igy még csak annyi info se jut el hozzánk hogy legalább kapott e már egy tiszteséges verést vagy seggbe kurást sitten gyagyás a cigányoktól.
Ez sokszor kontraproduktív helyzeteket eredményezett.Fontosabb volt azonnal kirakni ha kapott egy pofont,ezzel elvéve a lehetőségét hogy kapjon még hármat ugyanonnan.
A nem meleg márkos példa erre nagyon jó.Ha minden apróbb WU lehúzást azonnal kirakunk ide,azzal elvettük volna a lehetőségét hogy még tízszer megcsinálja.
Ha holnap itt lenne a hír,az este seggbekúrták a pedofilt,azzal lehet elvennénk a lehetőségét,egy végbélrepedéssel kórházban ápolt pedofilról adjunk hírt,akit folyamatosan szétkúrtak a sitten.
A lényeg hogy neki minél szarabb legyen,az infó-infó meg kikerül amikor kikerül.Akkor is ugyanolyan nagy röhögések lesznek a seggéből menstruáló pedofilon.
Mindentől függetlenül, engem azért meglepett, hogy a diákhitelét is elővették még. A fene se gondolta volna, hogy húsz év alatt se írták még le azt a tartozást, főleg, hogy egy vasat sem fizetett ki belőle.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
És ez vélhetően így is marad! 🥰
Ezzel még maga goldahód is egyetért.
" A börtön az börtön :D "

Köszi, h beraktad, kis leírás:
Összedve, ahogy pistike védi a pedofilt + cáfolat.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ha énrakombe akkor minusz 8 at kapok
Örülj neki ha megúszod annyival
Csak kérni kell!

Narrátor
Jul 01, 2025 18:52:00
Endre, otthon vagy már? Miért nem?
Nem és nem is lesz már!
Jul 01, 2025 18:52:00
Eazy
(
x10)
Jul 01, 2025 18:54:51
x10)
Otthon :DDD pedofilnak nincs hazája
SyntaxError
(
x24)
Jul 01, 2025 19:12:10
x24)
Blaha Lujza tér, mire Stoki szabadul:
EasybankosPedo
(
x21)
Jul 01, 2025 19:16:26
x21)
2022-be még Novemberbe levelezett a AMS-el, hogy akkor járt e neki a segély vagy nem, miután kivágták az ATOS-tól. Erre mondta azt késöbb, hogy neki elég egy levelet irnia és 600.000 forint landol a bankszámláján. Ebből az ügyböl lett aztán egy tárgyalása Linzbe 2023.04.21-kén. Ez alapján azon gondolkodok, hogy ugye a segélyt, tavaly december elején vonták meg tőle, és jó eséllyel ebből a segélycsalásból is lesz egy ügye. A Kérdés az hogy ugye annak idején 5 hónap alatt bíróság elé került az ügy, és hogy ez alapján vajon a tavalyi segély csalásos ügye mikor jut bírósági szakazba. Az lenne vicces ha már rég kint ülne, mert az itthoni előzetesből kiadták volna a kinti tárgyalás miatt. A Két ügy között annyi a különbség talán, hogy míg 2023-ba a AMS perelte őt, mondván fizesse vissza a pénzt, ezért is juthatott olyan gyorsan bírósági szakazba az ügy, addig a jelen ügybe valószínűleg bele lesz vonva a rendőrség és az ügyészség is. Ami azért jó mert ha nem jelenik meg a kihallgatáson, nem jelez hogy mért nincs ott a tárgyaláson, akkor simán kifogják adni rá a körözést is.
Én abba bízok, hogy az AMS felszólította December-Januárba hogy fizesse vissza a pénzt. Ö ezt persze nem tette meg. Ezután átkerült a rendőrséghez az ügy, akik legjobb esetbe mostanra, nyár elejére lefolytatták a nyomozást és átadták az ügyészségnek vádemelésre és igy ősszel már mehet majd a bírósági szakasz kint.
Szóval ö még nagyon sokáig nem lesz otthon.
PETA
Jul 01, 2025 19:47:42
Alapvetően ellenzem a halálbüntetést, de a recskás, a szarszagú szerelme, meg a többi trash miatt újra bevezetném.
100%-osan ellenzem.
Mint minden állat, ők is megérdemelnek egy olyan boldog életet, amit a természet elrendelt számukra.
Mivel vadon élve veszélyesek az emberekre, ezért azt javaslom, hogy az illetékes hatóságok alapítsanak Trash Állatkertet.
Az illatos úti állategészségügyi szolgálat területét javasolom a volt vegyiművek - más célra szennyezettsége miatt alkalmatlan - területével megnövelni és azon egy, a trash-fajok sokszínűségét bemutató, modern trash-parkot kialakítani.
A parkban az egyes fajok a természetes környezetükre minél jobban hasonlító kifutókban lennének elhelyezve. Például a tiborus castratus számára a hajléktalanszállóra emlékeztető fedett ketrec mellett a kifutót a nyugati aluljáró mintájára lehetne kialakítani olyan tárgyakkal, amikkel az állat el tudja szórakoztatni magát, például felborítható kukák, és szétverhető jutkabábuk.
A veszélyesebb egyedeket persze megfelelően el kellene zárni, tehát míg a fentebb említett tiborus castratus, vagy nyízik centeréről messziről felismerhető, apró nanus soleatus (együttesen: az úgynevezett csövesfajok) esetében bőven elég egy olyan széles vizesárok, amit nem tudnak átugrani, de például a magyar jogszabályi környezet alapján kizárólag rácsok mögött tartható python mortuus esetében elengedhetetlen a meztelen nőkkel kidekorált, bazooka-biztos golyóálló üveg is.
A park működéséhez szükséges bevételt a belépődíjakból, és az állatok számára készített, Zoo Csemege típusú, sajátmárkás sör eladásából lehetne fedezni. Ez utóbbi a látványitatásoknál is fontos szerepet kaphat, amikor a sörösdobozokért a gondozók az állatokkal különböző trükköket (pl. bréktánc) csináltatnak.
Jul 01, 2025 19:47:42
-
Jul 01, 2025 20:04:35
Annyira komikus visszanézni a fölényeskedéseit úgy, hogy tudjuk hogy mik történtek utána.
Mostantól a SoDI a főnök te gyenge szutyok 2022.08.18.
youtu.be/O410nsfRQuc?feature=shared
Köszi Hajnali Ügyeletes!
Mostantól a SoDI a főnök te gyenge szutyok 2022.08.18.
youtu.be/O410nsfRQuc?feature=shared
Köszi Hajnali Ügyeletes!
Jul 01, 2025 20:04:35
keserke
(
x4)
Jul 01, 2025 20:08:08
x4)
De bazmeg gyagya milyen színész vagy te? Az interneten keresztül sok ember nézi/nézte az életedet és abban a boldog (tév)hitben élt, hogy ilyen nincs, Sodi egy kitalált karakter, Kiss Endre Farkas viszont egy jól menő programozó Németországban, akinek az a hobbija, hogy miközben euróezreket zsebel be, hergeli az otthon maradt parasztokat. Viszont a háttérben tökéletes pontossággal vezeti az életét ezért is úszik meg mindent. Hát kösz Sodi, még az illúziót is shikerült elkúrnod.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Snecy Kissinger
Jul 01, 2025 20:15:37
Miért, ez jobb? :D
Tartom és emelek.

Jul 01, 2025 20:15:37
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 01, 2025 20:42:21
x2)
Érdekes lenne belegondolni, hogy egy párhuzamos univerzumban, ha a Tranyó helyett RGL lett volna a tartós és ügyeletes házicsöves, akkor milyen fordulatot vett volna Stoki élete.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
MaxPayne
(
x22)
Jul 01, 2025 20:42:32
x22)
A vegen meg az lesz az uborkaszezoni jatek, ki kepes olyan kepet talalni a debil pedofilrol, amin ugy fog egy kamerat, ahogy azt az emberek szoktak.
Hasfelmetszö Trutymó
-
Jul 01, 2025 20:46:19
Profi fiteós volt, és ezzel még a 72 százalékos kaputelefonos minőség és Kántor is egyetért.
[img src= i.ibb.co/DD12nfWC/Screenshot-20250701-203652-Chrome.jpg]
[img src= i.ibb.co/DD12nfWC/Screenshot-20250701-203652-Chrome.jpg]
Jul 01, 2025 20:46:19
Kakaspina
(
x20)
Jul 01, 2025 21:26:50
x20)

kérdezhetek valamit
(
x2)
Jul 01, 2025 22:01:24
x2)
Mármint a bécsi hajléktalanszállón vagy a Nándorfehérvár közben? *pr*
De minek állandó lakcím, ugye snecike?
Kötőjel
(
x11)
Jul 01, 2025 22:47:18
x11)
ez a kedvenc képem, a sodi workstation. ahányszor csak hencegett, százszoros szorzót kapott a kép ütőereje az autipajzs ellen.

mára ez is angyalszárny kategória lett. büdöscsatornapatkány börtöntöltelék sodi lett a sodi.
vérdíj target nr. 1

mára ez is angyalszárny kategória lett. büdös
Eazy
(
x10)
Jul 01, 2025 23:44:59
x10)
SyntaxError
(
x24)
Jul 02, 2025 00:06:42
x24)
Közérdekű bejelentés
Javítva.
SyntaxError
(
x24)
Jul 02, 2025 00:12:00
x24)
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 02, 2025 01:37:38
x20)
Veszi az űrdiplomata az anyahajóról az adást az antennával?
-
Jul 02, 2025 02:25:58
Nekem a joker arcos játék sztrím volt az első totális élőben leolvadás.Persze előtte is volt már rengeteg kínos dolga de az mérföldkő a fideós "munkásságában".Valahol ott szakadhatott át a valóság gátja az agyában.
A mai napig nem tudom eldönteni valójában mi provokálta ki belőle azt a néhány óra vegytiszta őrjöngést.Leszólította valami díler és vett tőle valamit vagy csak a mániás roham így csúcsosodott ki.Ez még mindig egy szürke zóna.
A mai napig nem tudom eldönteni valójában mi provokálta ki belőle azt a néhány óra vegytiszta őrjöngést.Leszólította valami díler és vett tőle valamit vagy csak a mániás roham így csúcsosodott ki.Ez még mindig egy szürke zóna.
Jul 02, 2025 02:25:58
John Spartan
Jul 02, 2025 05:01:14
Blaha Lujza tér, mire Stoki szabadul:
Jul 02, 2025 05:01:14
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 02, 2025 07:24:11
x2)
Tranyó az egyik videóban elmesélte, hogy miként zajlott a komlói bányász proli faterjának a látogatása Budapesten, amikor 3asban kajáltak. Idősebb Kaffka nem sokáig bírta elviselni Jutkát az elmondottak alapján és gyorsan visszahúzott Komlóra. Kemény lett volna, ha a Tranyó rá tudja beszélni az öreget a látogatásra Recskás esetében, úgy hogy csak annyit mond hogy "gyere fater, találkozz az új párommal". Az öreg Kaffka fullra azt hinné, hogy ez is egy újabb nő, de amikor belépne az ajtón, akkor meglátná Stokit és tudatosulna nála, hogy "na bazd meg, ez a Tibi új "párja". Az öreg biztosan folyamat oltogatná Recsítót kajálás közben, annyira adja magát Sneci személyisége és kinézete hogy kigúnyolják.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Jul 02, 2025 07:55:04
x2)
Ha a Balenciagát egy Slavik nevű ukrán hajléktalan ihlette, akkor ideje, hogy a következő kollekcióhoz a Sodiverzum szereplőiből merítsenek ihletet. Esetleg még egy Rick Owens kollabot is el tudnék képzelni.
Piacra dobhatnának egy leopárd mintás kemény anyagból készült, merevített nadrágot, meg egy hozzáillő, szintén leopárdmintás bevásárlótáskára hajazó táskát. Remek futurisztikus kiegészítő lehetne a térdrőgzítőből is.
Endre krisnás nadrágját is újra lehetne értelmezni, csakúgy, mint a Rocskai, és Nász Imre-kollekció darabjait. A fekete-fehér csíkos haláltábor ing az egyik kedvencem, valaki pár hozzászólással korábban rakott be róla képet, az ihlette ezt a posztot is.
A korai Molnár F. Árpád is igazi avantgarde stílusikon volt a maga módján, neki is rengeteg legendás outfitje volt. Élénk, vidám színek, és az elmaradhatatlan napszemüveg és sál.
Krokeszből is ki lehetne hozni pár darabot, a maga módján zseniális, hogy sokszor nem sikerül eltalálnia a méretet. Egyik kedvenc képem, amin a gyagyással pózol. A gyagyás a túlméretezett rozmárbőrökben, Krokesz meg a 3-4 számmal rővidebb cuccokban mellette. Két elmebeteg.
Az egész Sodiverzumban a Babúcsos Dőrpe a legkomolyabb, neki annyi legendás outfitje van, hogy nehéz lenne csak egyet kiválasztani. Az én kedvencem tőle, mikor úgy nézett ki, mint Stephen Hawking és Herr Flick szerelemgyereke.
Piacra dobhatnának egy leopárd mintás kemény anyagból készült, merevített nadrágot, meg egy hozzáillő, szintén leopárdmintás bevásárlótáskára hajazó táskát. Remek futurisztikus kiegészítő lehetne a térdrőgzítőből is.
Endre krisnás nadrágját is újra lehetne értelmezni, csakúgy, mint a Rocskai, és Nász Imre-kollekció darabjait. A fekete-fehér csíkos haláltábor ing az egyik kedvencem, valaki pár hozzászólással korábban rakott be róla képet, az ihlette ezt a posztot is.
Krokeszből is ki lehetne hozni pár darabot, a maga módján zseniális, hogy sokszor nem sikerül eltalálnia a méretet. Egyik kedvenc képem, amin a gyagyással pózol. A gyagyás a túlméretezett rozmárbőrökben, Krokesz meg a 3-4 számmal rővidebb cuccokban mellette. Két elmebeteg.
Az egész Sodiverzumban a Babúcsos Dőrpe a legkomolyabb, neki annyi legendás outfitje van, hogy nehéz lenne csak egyet kiválasztani. Az én kedvencem tőle, mikor úgy nézett ki, mint Stephen Hawking és Herr Flick szerelemgyereke.
-
Jul 02, 2025 08:45:58
Most se tudja.
Jul 02, 2025 08:45:58
herr_schwechater
(
x5)
Jul 02, 2025 08:53:04
x5)
www.youtube.com/watch?v=aPbSvbeCxnY
ma délelőtti edzéshez háttérzaj
csodálatos hallani, hogy neki fejlett jogi ismeretei vannak, meg hogy májas buzi, mert megbaszta tibit
imádom mai szemmel nézni ezeket a labanciából magas lóról hetyetyézős lájfszokat
"Certified recskaboy, certified pedophile"
ma délelőtti edzéshez háttérzaj
csodálatos hallani, hogy neki fejlett jogi ismeretei vannak, meg hogy májas buzi, mert megbaszta tibit
imádom mai szemmel nézni ezeket a labanciából magas lóról hetyetyézős lájfszokat
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 02, 2025 09:02:42
x20)
Tranyó az egyik videóban elmesélte, hogy miként zajlott a komlói bányász proli faterjának a látogatása Budapesten, amikor 3asban kajáltak.
Az apja is egy alkoholista tanulatlan fasz, nem csodálom, hogy a Kaffka klánban családi vonás lett abból, hogy Jucusnak kuss vagy pedig repül a laptoptöltő, ki tudja hol áll meg.
Sikura Imolda
Jul 02, 2025 09:06:38
Jutka elárulta egyszer nagy idegbeteg mondján, hogy gyerek korában is idős embert (embereket) szopott le. Már akkor tudta mit szeret.
Jul 02, 2025 09:06:38
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 02, 2025 09:10:09
x20)
Mutass nekem egy olyan kisgyereket, aki külső ráhatása (szexuális bántalmazás másoktól) nélkül hyperszexuális lesz 14 éves kora előtt, olyanannyira, hogy azt képes vadidegen, tőle bőven idősebb embereken megélni.
Ne értsd félre, nem védeni akarom a szörnyet, de szerintem ezért hiszi magát transzneműnek, mert arra kondicionálták, hogy a szopással/baszással el tudja azt érni, amit amúgy normál ember munkával tudna. Csak ugye vidéken a buziság az egy halálos ítélet, gondolom neki is könnyebb volt inkább azt beismerni, hogy Ő egy "nő", mintsem egy buzeráns.
Sikura Imolda
Jul 02, 2025 09:16:56
Mutass nekem egy olyan kisgyereket, aki külső ráhatása (szexuális bántalmazás másoktól) nélkül hyperszexuális lesz 14 éves kora előtt.
Esetleg egy Rácz Károly?
Bár nem vagyok otthon Én sem a témában. Foggalmam sincs, hogy valakinél, hogyan alakulki egy ilyen szintű aberáltság. Az viszont mindent elmond, hogy Tibcédesz tényleg kivágta a herélyét a kádba. Szóval ez nem csak ilyen vidéki meguszás szagú. Ő tényleg lehet így érzi jól magát. Adott esetben, ha olyan társaságba volt még magabiztosabb is lehetett.
Jul 02, 2025 09:16:56
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 02, 2025 09:18:49
x4)
ez a kedvenc képem, a sodi workstation. ahányszor csak hencegett, százszoros szorzót kapott a kép ütőereje az autipajzs ellen.
mára ez is angyalszárny kategória lett. büdös csatornapatkány börtöntöltelék sodi lett a sodi.
mára ez is angyalszárny kategória lett. büdös csatornapatkány börtöntöltelék sodi lett a sodi.
Irigykedsz, geci troll?

kérdezhetek valamit
(
x2)
Jul 02, 2025 09:21:29
x2)
Irigykedsz, geci troll?
Legjobb. Már itt is röhögtünk rajta hogy hitelpénzből, full bebaszva, egyedül utazgat csak azért hogy a hamis lakcímére rendelt bankkártyát - mert az előzőt szintén részegen lájfszban mutogatta és tiltani kellett - át tudja venni jó pénzért az Ogrétól, amivel aztán csak még nagyobb hitelspirálba navigálta magát.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 02, 2025 09:22:14
x4)
Tibiért kár az effort. Ő egyedül azt az energia befektetést éri meg, amit a mozdulatba kell befektetni hogy belökd egy dögkútba. Semmi többet. Azt is azért hogy ne szennyezze tovább a társadalmat.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 02, 2025 09:22:55
x4)
Ja és egy az egyben úgy néz ki fejre mint Krokko
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 02, 2025 10:02:52
x37)
Reálisan nézve mennyi van még hátra stoki előzeteséből? Nekem még mindig furcsa, hogy valakit 4 hónapig guggoltatnak internetes fenyegetőzés miatt, miközben konkrét erőszakos bűncselekményekért, kábítószerrel való visszaélésért, stb házi őrizetbe raknak embereket.
-
Jul 02, 2025 10:07:03
Ma is biztosak lehetünk benne,kurva szar a sitten.Ott szenved a rohadék.Minden nap hízik a májam ha csak eszembe jut.
Jul 02, 2025 10:07:03
-
Jul 02, 2025 10:32:44
Reálisan nézve mennyi van még hátra stoki előzeteséből? Nekem még mindig furcsa, hogy valakit 4 hónapig guggoltatnak internetes fenyegetőzés miatt, miközben konkrét erőszakos bűncselekményekért, kábítószerrel való visszaélésért, stb házi őrizetbe raknak embereket.
Ha eddig bent tartották akkor jó eséllyel a tárgyalásig nem engedik ki.Több ügye is van.Ki tudja mit találtak a faptopon.Ott a mannás ügy.Ott van a többi apró köztörvényes botlásocska ami miatt futkosott kihallgatásokra.Nemzetközi megkeresés is érkezhet.Lehet mazsolázni bőven az ügyecskékből,nem csak internetes fenyegetőzés miatt vágták be.
Amúgy sincs háza amiben őrizhetné magát.Pénze,munkája sincs amivel fedezné a házi őrizet költségeit Ez nem az AMS,itt nem fogadják el a hajléktalanszállót igazolásnak.
Kap egy hosszabbítást megint.Lehet nagyon szép karácsonyunk lesz.Akiknek kiirtással fenyegette a családját továbbtologatják az aktáját,nagyon lassan.A bűnöző rács mögött van,nem fenyegeti a társadalmat,nincs közvetlen veszély,nem kell sietni.
Jul 02, 2025 10:32:44
Czenki mama
Jul 02, 2025 10:48:22
Az előzetes nem előrehozott büntetés, de stoki 2-8 évvel büntetendő cselekményt követett el, plusz hallottunk már tippeket halmazatokról is emellé. A középmérték az bizony 5 év guggolás, ehhez képest annyira nem aránytalan, ha munka, család és élet nélküli, külföldet megjárt lumpenként egy-másfél évet is előzetesben töltene.
Szeptemberben lesz egy tárgyalás, de ha jól tudom, ott - hacsak nem variál az ügyészség - iratok alapján fognak dönteni stoki meghallgatása nélkül, szóval nulla esély van, hogy megváltoztassák a döntést.
Utána a legközelebbi tárgyalás a hosszabbításról decemberben lesz, akkor legalább már kötelező lesz meghallgatni és addigra esetleg már azzal is lehet érvelni, ha nem halad az ügy egyáltalán, de azért itt is a hosszabbítás a papírforma.
Ezután az elsőfokú ítélet lehet még egy olyan pont, ahol elengedik stokit, ha úgy látja a bíró, hogy a kiszabott büntetés nagyobbik részét már leülte előzetesben, ilyenkor ugyanis jóval kevésbé éri már meg a terhelt számára a szökés.
Egyáltalán nem lehetetlen az a forgatókönyv sem, hogy stokit végig börtönben tartják a 3-5 év jogerős ítéletig, ezért 2027-28-ig nem látjuk - ha egyáltalán engedik kedvezménnyel szabadulni, mert kinézem belőle, hogy gond lesz a magaviseletével és akkor ülheti csontig az ítéletet.
A házi őrizethez egyébként Goldának külön alá kell írnia, hogy lakhat nála és azt is, hogy eltartja. Bár nem lehet kizárni, hogy megcsinálja a fiacskájának, én mérget se vennék rá.
Jul 02, 2025 10:48:22
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 02, 2025 11:19:23
x38)
Én kicsit gondolkoztam az utolsó hozzászólásomon, és Ascites kutatómunkáján, illetve felrémlett bennem 2006 pokla, a következő a hipotézisem:
ASODI a böriben egyedül úgy tudja az Autiködöt egyben tartani, ha azt mantrázza magának, hogy ő ugye ártatlan, mert a trollok, satöbbi, ÉS (!) minden jó lesz, mert majd ha kiengedik, akkor ezért az előzetesért vastagon fogja kapni a kárpit amikor felmentik, ergo ASODI most "dolgozik", fizetett terepmunkán van. Erre már volt precedens, amikor a csücsikéért 2006-ban kárpit kapott, így erre könnyebben karistolnak a rozsdás kerekek az avasdió agyában, szóval ez egy elképzelhető forgatókönyv. Autipajzs-védő kárpipajzs. Ha Sittes Sanyi abuzálja is, akkor majd jól még több pénzt kap, szóval akkor az is (duplán) jó. A Teknős így álmodja a bevonzott gazdagságot, piszonj!
A szaktekintély trollokat kérdezem, hogy mit gondolnak erről, mi történik, ha tényleg nem marasztalják el egyetlen ügyében sem, vagy ha elmebeteggé nyilvánítják?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
ASODI a böriben egyedül úgy tudja az Autiködöt egyben tartani, ha azt mantrázza magának, hogy ő ugye ártatlan, mert a trollok, satöbbi, ÉS (!) minden jó lesz, mert majd ha kiengedik, akkor ezért az előzetesért vastagon fogja kapni a kárpit amikor felmentik, ergo ASODI most "dolgozik", fizetett terepmunkán van. Erre már volt precedens, amikor a csücsikéért 2006-ban kárpit kapott, így erre könnyebben karistolnak a rozsdás kerekek az avasdió agyában, szóval ez egy elképzelhető forgatókönyv. Autipajzs-védő kárpipajzs. Ha Sittes Sanyi abuzálja is, akkor majd jól még több pénzt kap, szóval akkor az is (duplán) jó. A Teknős így álmodja a bevonzott gazdagságot, piszonj!
herr_schwechater
(
x5)
Jul 02, 2025 11:33:59
x5)
nem fatyok szaktekintély, de legalább lesz papírja akkor a nyilvánvalóról
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jul 02, 2025 11:36:18
x3)
Nem, ezt félteértetted. Felnőtt korában szopott le idős embereket. Mivel nem végezte el az ápoló képzést, normális munkahelyen, normális munkakörben nem tudták alkalmazni. Ez volt neki a beteg(le)ápolás.
-
Jul 02, 2025 11:47:59
Anyagos épp Tiborral trashlegyeskedik.tényleg végleg lecsúszott az ember...
Jul 02, 2025 11:47:59
CafkaMarci
(
x5)
Jul 02, 2025 11:52:37
x5)
Stokinál is úgy kezdődött, hogy alkotni akart a tranyóval, aztán tudjuk, hogy szerelmes lett a kibaszott mejszibe. XD
-
Jul 02, 2025 11:52:46
Pedig milyen nagypofával elhatárolódott az egész buzikurvától és közösségétől. Most meg piócaként próbál nézőket szerezni, mint annó a pedofil.
Ja egyébként nem úgy volt, hogy ezen a héten Hollandiában trollvadászik?
Kurvára szánalmas vagy Mészáros Ádám. Az a szerencséd, hogy az udvarra néznek a lakásod ablakai ;)
Jul 02, 2025 11:52:46
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jul 02, 2025 11:53:51
x4)
Gyakorlatilag kaptunk egy pót endrét
A hangulat jóindulatú és tréfás
-
Jul 02, 2025 12:24:43
Újabb imposztort fogtam!

Szívünkben örökké élsz! ÓAAARGGHHH!

Szívünkben örökké élsz! ÓAAARGGHHH!
Jul 02, 2025 12:24:43
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 02, 2025 12:31:29
x38)
Ott van a prof, a homloklebeny mögött rejtőzik, bőven elfér!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 02, 2025 12:57:29
x4)

kramalon
(
x8)
Jul 02, 2025 13:04:13
x8)
@Autismus Maximus
130 helyszín azonosítva.
45× kurattam seggbe a Gyagyást, de meglett a cellaajtó.
Faszom
130 helyszín azonosítva.
45× kurattam seggbe a Gyagyást, de meglett a cellaajtó.
Kakaspina
(
x20)
Jul 02, 2025 13:06:59
x20)
Jeles évfordulót felejtettünk el tegnap!
A nagy vekni dagasztás!

Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
A nagy vekni dagasztás!

Apmz
(
x1)
Jul 02, 2025 13:13:48
x1)
Azt se felejtsük ki, hogy most, hogy a hatóság figyelmébe került, az elfedettnek gondolt diákhitel ügyét is elővették, ezért se fogja visszakapni a tyeknikaji eszközöket.
A külföldi ügyekben is bármi van, most már tudni, hol található a gyagyás, nem tud sehová eltűnni, legfeljebb a cella sarkába.
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
A külföldi ügyekben is bármi van, most már tudni, hol található a gyagyás, nem tud sehová eltűnni, legfeljebb a cella sarkába.
Apmz
(
x1)
Jul 02, 2025 13:16:39
x1)
Egy külföldet megjárt hajléktalanról beszélünk, akinek semmi köteléke nincs itt, akármikor megléphet akárhová, ahogy pl a faptoppal tette, amikor Golda nevében feljelentették.
Teknős
Jul 02, 2025 13:29:03

Jul 02, 2025 13:29:03
Endikéd
Jul 02, 2025 13:36:37
Nemtudom érdekel e valakit de azt mondta mc pityek hogy tyodi és ANYAGBOY meg egyebek informálják a trollokról és azok kilétéről. Azért ez felvet kérdéseket
Jul 02, 2025 13:36:37
Stokika (⭐-23)
Jul 02, 2025 13:47:29
Nemtudom érdekel e valakit de azt mondta mc pityek hogy tyodi és ANYAGBOY meg egyebek informálják a trollokról és azok kilétéről. Azért ez felvet kérdéseket
Ity fan! A böjtyönybeny komoly kapcsolatokra tettem szert, toborozom is a zsákos embereket, reszkess Vajmelke! Na hústömlővel fogmosás, csá!
Jul 02, 2025 13:47:29
-
Jul 02, 2025 13:55:24
Az első nagy kérdés amit felvet az az, hogy miért hiszel ananásznak el bármit is. Csak ezután jön az a kérdés, hogy ha mégis igazat mondott volna akkor miért hitt el bármit is az anyagosnak.
Jul 02, 2025 13:55:24
Endre priusza
(
x10)
Jul 02, 2025 14:12:43
x10)
Bajusz, szerintem költöztesd be magadhoz a finom hölgyet, mert majd együtt szereztek egy csomó nézőt és főállásban videózásból élhettek! A Sodinak is bejött, látod most már teljes koszt-kvártélyt kap ingyen!
-
Jul 02, 2025 14:20:32
Imádom, hogy az összes retard öngyűlölő buzi és az anyagos se kivétel.
Ő azzal próbálja leplezni a mindenki számára nyilvánvaló homoszexualitását, hogy folyamatosan gúnyolódik vele, női testekre fotosoppolva a saját arcát és a kitalált pride-os élményeiről derilálva, hogy aztán mondhassa hogy "ez csak vicc, de ostobák vagytok, tudjátok mit, hát akkor buzi vagyok hehe".
Közben meg soha senki nem látta még nővel, az elmesélt nőélményeiről ugyanúgy süt bármilyen heteroszexuális férfi számára, hogy kamu, mint ahogy a titkos küzdősportos twitch csatornájáról.
Azt hiszi attól, hogy nők seggét kamerázza és rájuk huhog az utcán, majd csettintenek az ebmerek, hogy igen, ez egy igazi
Lord Flashheart, közben meg csak egy ócska kis buzi aki nőket zaklat alibiből.
Jul 02, 2025 14:20:32
kramalon
(
x8)
Jul 02, 2025 14:21:08
x8)
A nagy vekni dagasztás!
A nagy vekni dagasztás!
Erre azt hittem először, hogy Tibi puncija.
Hetyetyendre
Jul 02, 2025 14:24:43
tibi sajnos nem mondta anyagnak, hogy "Mit keresel itt? Ne engem vegyél!"
Jul 02, 2025 14:24:43
fütyizel
Jul 02, 2025 14:30:24
Erre azt hittem először, hogy Tibi SEBHELYE.
Javítva.
Jul 02, 2025 14:30:24
Klohek
(
x12)
Jul 02, 2025 14:33:31
x12)
Nagyon nevetnék ha Jutka is becsatlakozna, mint amikor Bécsben megjelent, bukóval a hóna alatt recskásnál, legalább emelné a szellemi színvonalat, és műsor is lenn..
Baromarc
(
x1)
Jul 02, 2025 14:46:49
x1)
A nagy vekni dagasztás!
A nagy vekni dagasztás!
Az első képre miután szóba került broni azt hittem egy pina. Hihetetlen a pali, pinaszáj, pinaszem. A következő tényleg már az lesz befordítattja a pitont
Endikéd
Jul 02, 2025 14:56:02
Azért gondoltam hogy lehet bármi is benne mert a stoki nevével szokott dobálózni de az anyagos csak úgy nem jut az eszébe. Annyira tájékozatlan minden téren hogy nem hiszem hogy az anyagos neve bármit is jelentene neki alapvetően.
Tehát ha nem is az amit mond de valami lehet a háttérben.
Jul 02, 2025 14:56:02
Endikéd
Jul 02, 2025 15:13:04
A második kérdésre pedig: pityek bármit beszop ha azt gondolja hogy alátámasztja a tévképzeteit. A másik meg az hogy nem csak az az érdekes hogy elhiszi e vagy nem hanem attól is függetlenül hogy az anyagos igazat mond vagy nem az is hogy az anyagos vajon tényleg még egyet lelépett a lépcsőn és már ennyire elborult az elméje? ( persze ha igazak az eddigi feltételezések )
Jul 02, 2025 15:13:04
broni emlékpercek
Jul 02, 2025 15:13:18
pina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 02, 2025 15:13:18
SyntaxError
(
x24)
Jul 02, 2025 15:13:33
x24)
Endre, na milyen a börtön díszlet? Hogy tetszenek a smasszer jelmezes színész trollok? Még egy bíróságot is felhúzott a stáb, csak azért, hogy elhitessék veled, hogy eljött a börtönévad és folytatódjon a show!
Minden O és K?
Minden O és K?
keserke
(
x4)
Jul 02, 2025 15:41:30
x4)
Mi lesz veled gyagya, ha nyár után is benntartanak? Ha az elmúlt 20-25 év fostengere most rázúdul az szép lesz.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Jul 02, 2025 16:23:24
x2)
Mi lesz veled gyagya, ha nyár után is benntartanak? Ha az elmúlt 20-25 év fostengere most rázúdul az szép lesz.
Rohadjon meg bent, soha többet nem akarok tiktikező, fizikailag és szellemileg leépült korcsot nézni. Az összes videójával vallatni lehetne, mindig beakad neki a lemez valami totál érdektelen témán, aztán órákig loopol a semmiről. Egyedüli értékelhető tartalom a veknidagasztások, meg Golda süvöltése.
SyntaxError
(
x24)
Jul 02, 2025 16:57:46
x24)
Old-but-gold: A régi, szép idők, amikor még "csak" 19 millió Forintocska adósság volt fifi nyakán:
mikedp
(
x9)
Jul 02, 2025 17:17:54
x9)
Mennyivel nyugodtabb az ember élete, mióta csak a napi egy sort kell olvasni a pédián :)
KURVArangy
Martin Looper King
Jul 02, 2025 17:48:14
Kihagytad a festett női frizurát. :D
Jul 02, 2025 17:48:14
Tényálladék
Jul 02, 2025 18:37:59
Bíró előtt tényálladék:
Elkövető a váladék.
Cselekményben bűnsegédek:
Seggbe kúrnak börtönévek.
Elkövető a váladék.
Cselekményben bűnsegédek:
Seggbe kúrnak börtönévek.
Jul 02, 2025 18:37:59
Laci
Jul 02, 2025 18:41:49
Old-but-gold: A régi, szép idők, amikor még "csak" 19 millió Forintocska adósság volt fifi nyakán:
Jul 02, 2025 18:41:49
SyntaxError
(
x24)
Jul 02, 2025 19:07:43
x24)
Húsfaszú Sodi volt aSodi, és mióta a sok alkohol miatt a szívecske nem bírja a pitonba pumpálni a sok vért, lekókadt az elefántormány.
Ilyen Sodi aSodi.
mikedp
(
x9)
Jul 02, 2025 19:39:36
x9)
Ilyen Sodi aSodi.
Ilyen Sodi aSodi.
A húsfasz addig boldogít ameddig a zuhanyzóban bezsebeled az irigy pillantásokat. Minden másban átok.
Bubuka
(
x11)
Jul 02, 2025 19:53:47
x11)
Húsfaszú pedofilok a melegben szarnak nyitott cellában, a trollok élvezik a nyarat, krokko a melegben izzadva szomorúan üzenget a lányának aki várja hogy megdögöljön. Van ennél jobb?
Hail Broni!
Hail Broni!
Semper Snecifisz
(
x1)
Jul 02, 2025 20:02:29
x1)
Remélem küldetett be képeslap méretben kinyomtatott screenshotokat laminálva, hogy a rabtársaknak ártatlan értelmiségieknek is mutogathasson napi lalileaket.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Hahó
(
x130)
Jul 02, 2025 20:18:09
x130)
Hail Broni!
Lendítés.
MartinSellner
Jul 02, 2025 20:25:45
Bár nyilvánvalóan a bv évad várható a Blaha helyett, egy gondolatot engetessenek meg:
Ha valaki előzetesbe kerul, ott már egy úgynevezett bv bíró intézi a sorsát. Kvázi ő dönti el, ha már letöltendő van, hogy kaphat e bármilyen kedvezményt.
És előzetes után ő ír egy erős jelentőst a vádlottról, sőt akár, néhány esetben, azt is, hogy egyáltalán kell e és milyen ügyben ügyész/bíró elé állni..
Az egyetlen eset, hogy kevesebbel megússza, magyarán kevesebb évvel, az az, hogy egy futóbolondnak látja a bíró, valószínűleg most is éppen remeg az alkohol elvonastol.
Mivel egyszerűen felfoghatatlan sok ügybe nézhetnek bele, valamit biztosan fog kapni.
Egyetlen nagyon halvány esélye, hogy visszamenjen a macskaolba az az, hogy a magyar bürokrácia minden egysége egy bolond alkesznek nézi, kap egy felfüggesztettet és viszlát. Elvégre a reintegracio kapcsán ez erős pont sajnos a bv intézetnek, hogy miután ott van nem kap cseszezt sok plusz büntetést
Én részben támogatom a börtön évadot, ne részben jó lenne látni a szenvedését ismét
Ha valaki előzetesbe kerul, ott már egy úgynevezett bv bíró intézi a sorsát. Kvázi ő dönti el, ha már letöltendő van, hogy kaphat e bármilyen kedvezményt.
És előzetes után ő ír egy erős jelentőst a vádlottról, sőt akár, néhány esetben, azt is, hogy egyáltalán kell e és milyen ügyben ügyész/bíró elé állni..
Az egyetlen eset, hogy kevesebbel megússza, magyarán kevesebb évvel, az az, hogy egy futóbolondnak látja a bíró, valószínűleg most is éppen remeg az alkohol elvonastol.
Mivel egyszerűen felfoghatatlan sok ügybe nézhetnek bele, valamit biztosan fog kapni.
Egyetlen nagyon halvány esélye, hogy visszamenjen a macskaolba az az, hogy a magyar bürokrácia minden egysége egy bolond alkesznek nézi, kap egy felfüggesztettet és viszlát. Elvégre a reintegracio kapcsán ez erős pont sajnos a bv intézetnek, hogy miután ott van nem kap cseszezt sok plusz büntetést
Jul 02, 2025 20:25:45
!
Jul 02, 2025 22:06:06
Nem fogja ezt megúszni száz százalék! Nagyon nagy bajban van és ezt ő maga is tudja, nem hiába kért múltkor annyi mindent... Hosszú távra tervez!
Jul 02, 2025 22:06:06
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 02, 2025 23:43:47
x2)
Olyan jó látni Recskás szétvert fejeit különféle variációkban. :D Kb mint a Street Fighter 2-ben a vesztes meccsek végén némi szöveg kíséretében.
youtu.be/iaODt2pfvdg?si=fc8-VqWCmyf5Zo8N
Remélem a börtönben is kapott már minimum pár nyitott tenyeres pofont, illetve még jobb ha esetleg kiütik az Orbit rágóit.
youtu.be/iaODt2pfvdg?si=fc8-VqWCmyf5Zo8N
Remélem a börtönben is kapott már minimum pár nyitott tenyeres pofont, illetve még jobb ha esetleg kiütik az Orbit rágóit.
SyntaxError
(
x24)
Jul 03, 2025 00:26:22
x24)
Tíz év múlva, ha szabadul, majd úgyis elpofázza milyen volt benn.
Golda
Jul 03, 2025 00:48:12
Bár nekem és Bagolykának nyugtunk van! 😇
Jul 03, 2025 00:48:12
SyntaxError
(
x24)
Jul 03, 2025 01:07:26
x24)
Bár nekem és Bagolykának nyugtunk van! 😇
Lakatos Rikárdó (118-as cella, 2-es ágy): Nekünk viszont nincs!
Soderátor
Jul 03, 2025 01:29:12
Egy problémám van összesen ezzel börtön évaddal, nincs semmi info info. Napi összefoglaloban már csak dátum van emelve mivel nincs mit irni. Sajnos anyagos már semmi infot nem szállit (szándékosan) + ugye Piroska nénis szálat is elvágta, igy még csak annyi info se jut el hozzánk hogy legalább kapott e már egy tiszteséges verést vagy seggbe kurást sitten gyagyás a cigányoktól.
Jul 03, 2025 01:29:12
-
Jul 03, 2025 02:03:54
Pedig csak annyi történt hogy visszatértünk a normális fórummenetbe.Lehet aki az élős évadba csöppent bele annak normális,ha mindent azonnal megkap,és ha már tegnap történt akkor az lejárt lemez,ha nem élőbe történt akkor meg sem történt.Ez sokszor kontraproduktív helyzeteket eredményezett.Fontosabb volt azonnal kirakni ha kapott egy pofont,ezzel elvéve a lehetőségét hogy kapjon még hármat ugyanonnan.
A nem meleg márkos példa erre nagyon jó.Ha minden apróbb WU lehúzást azonnal kirakunk ide,azzal elvettük volna a lehetőségét hogy még tízszer megcsinálja.
Ha holnap itt lenne a hír,az este seggbekúrták a pedofilt,azzal lehet elvennénk a lehetőségét,egy végbélrepedéssel kórházban ápolt pedofilról adjunk hírt,akit folyamatosan szétkúrtak a sitten.
A lényeg hogy neki minél szarabb legyen,az infó-infó meg kikerül amikor kikerül.Akkor is ugyanolyan nagy röhögések lesznek a seggéből menstruáló pedofilon.
Jul 03, 2025 02:03:54
Endre priusza
(
x10)
Jul 03, 2025 07:55:18
x10)
Mindentől függetlenül, engem azért meglepett, hogy a diákhitelét is elővették még. A fene se gondolta volna, hogy húsz év alatt se írták még le azt a tartozást, főleg, hogy egy vasat sem fizetett ki belőle.
Sodi news
Jul 03, 2025 08:40:33
Örülhettek
Kiss Endre Farkas
56 napja, 16 órája, 40 perce 6 másodperce
nincs szabadlábon
OARGHHH! Ez a legszebb nyár!
Kiss Endre Farkas
nincs szabadlábon
Jul 03, 2025 08:40:33
!
Jul 03, 2025 08:52:36
Örülhettek
Kiss Endre Farkas
nincs szabadlábon
Kiss Endre Farkas
nincs szabadlábon
És ez vélhetően így is marad! 🥰
Jul 03, 2025 08:52:36
Galla Miklós
Jul 03, 2025 09:45:47
Hogy köszön Endre lyuka?
Guten TÁG.
Ugye értik háhá
Guten TÁG.
Ugye értik háhá
Jul 03, 2025 09:45:47
horgász
(
x10)
Jul 03, 2025 09:49:06
x10)
Nem fogja ezt megúszni száz százalék! Nagyon nagy bajban van és ezt ő maga is tudja, nem hiába kért múltkor annyi mindent... Hosszú távra tervez!
Ezzel még maga goldahód is egyetért.
daniel83w2
Jul 03, 2025 09:53:39

Jul 03, 2025 09:53:39
JohnCramer
(
x1)
Jul 03, 2025 10:21:01
x1)
A Stoki olyan ideális Squid Game alany lenne! De tényleg!
Ugyanolyan elbaszott élete volt neki, még az adósságokat tekintve is, mint az ott résztvevőknek!
Nincs valakinek valami elérhetősége? Valaki illetékeshez, hol hasonló stílusú megmérettetéseket szerveznek?
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Ugyanolyan elbaszott élete volt neki, még az adósságokat tekintve is, mint az ott résztvevőknek!
Nincs valakinek valami elérhetősége? Valaki illetékeshez, hol hasonló stílusú megmérettetéseket szerveznek?
halászlé
(
x21)
Jul 03, 2025 10:43:38
x21)
vm.tiktok.com/ZNdf7DdYD/
Köszi, h beraktad, kis leírás:
Összedve, ahogy pistike védi a pedofilt + cáfolat.
MC Raus
Jul 03, 2025 11:33:25
Jul 03, 2025 11:33:25
Eazy
(
x10)
Jul 03, 2025 11:38:52
x10)
Örülj neki ha megúszod annyival
-
Jul 03, 2025 11:56:23
Csak kérni kell!

Jul 03, 2025 11:56:23
MC SODISTI
Jul 03, 2025 12:35:38
www.youtube.com/watch?v=aU1MAwARqkI
jól állnak egymásnak, remélem a sextape nem csak tagoknak kerül ki
legkomolyabb
jól állnak egymásnak, remélem a sextape nem csak tagoknak kerül ki
Jul 03, 2025 12:35:38
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 03, 2025 13:51:40
x4)
Az isten basszon meg Addabboy! Ugye véletlenül se jut eszedbe ilyenkor hogy Mejszike hogy verte szét Jutka fejét a laptop töltővel meg a többi mocsoksága? Vagy most már nem számít? Kibaszott köpönyegforgató vagy.
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Művészujjak amik megpattantak az alienpöriből.