Bár pont egy fél órája rakta privátra, kick-en ma volt egy őrjöngős, IRL lájv is "pedofil képcserélő oldalon a retardált gecik" "Zulu családja le lesz kamerázva" "fasszopó retardált geci ügyvéd úr" meg "drodíler tibi bácsi, szóltam a közös képviselődnek" vonalon.
Ez egy ilyen ember. Igazi nagypofájú, hazudozó aggresszív retard, mc isti, kisbori, stoki és a hasonló retardok legtipikusabb vonásait egyesítve.
Az a legkisebb, hogy haverkodik a tranyóval, öngyűlölő fideszes buziként még az is lehet, hogy bejön neki.
BüdösBuzi vagy, Mészáros Ádám!
Javítva!
A legtipikusabb vonás továbbá, hogy a lájvjaival önként szállítja a kötelet a saját akasztásához.

Daily reminder: Fórizst ez a Hókuszpók kupakolja.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Javítottam, kiegészítettem
A Feller Mária GYÖNGYI néni fia?
Váljék egészségére. Bibircsók és Hókuszpók.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
ezt nem én írtam!!!!!!!!!!!
Akkor regeld be kékre. NSZKSZ
Így buknak le a frissen érkezett, tanszéki kultúrát nem ismerő trashlegyek.
Az Ogre biztosan örülne, ha megtudná, hogy a semmirekellő niemand-ot sittre vágták!
görbe bögre
Lesz kihez költöznie Tibinek ha jön hideg. Aztán majd őt is kinullázza, de ha nem jöhet a Lamantin-Anyagos évad.
Mészáros Ádám, örökösödési károsult, Kaffka Tibor, melltartós férfi.
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Addaboy és Pinnaboy
Faszom
Már lyuksógorok.
Golda miatt.
Faszom
gay robi bepakolta a rendelésedet a hűtőbe?
A bajusza is van olyan szép mint az ifjú Hitlernek.
Faszom
Ezekben a trashekben egy közös van, egyik sem hajlandó dolgozni, mindegyik munka nélkül szeretne megélni. Valamiért erre mind a videózást gondolják alkalmasnak, mert az kívülről nézve mégsem tűnik kemény melónak. Aztán amikor belekóstolnak, kiderül mindegyikük számára, hogy bizony a videózás nem csak annyit jelent, hogy néha felböfögök valamit a kamerába. Aki ebben a szakmában sikeres, mind komoly energiákat öl bele, felkészül a műsorokra, kapcsolati hálót épít, a redditet bújja egész nap flokkötleteket kutatva. Ez az úgynevezett Dancsó-út.
Aztán ott van Tibcédesz, aki semmit sem készül, semmilyen terve sincs, egyszerűen egy teljesen szétcsúszott drogos elmebeteg, maga egy kvantum-véletlengenerátor, teljesen váratlan dolgokat húz állandóan. Ennek van egy minimális közönsége, leginkább katasztrófaturisták, sőt időnként alamizsnálkodnak is neki, hiszen teljesen nincstelen. Ebből tudja fenntartani a csöves életvitelét, szó szerint az utcán él. A prostitúcióból, piti bűnözésből, koldulásból, videózásból, adományokból, az ellátórendszer lehúzásából származó csodás bevétele erre elég, hogy futja annyi piára, hogy kiterülhet részegen a parkban.
Valamiért ezek a debilek mind azt hiszik erre, hogy ez valami hatalmas jövedelem (pedig hát lássuk be csövezni a parkban, ingyenkonyhán enni, egy vas nélkül is lehetne, ahhoz tényleg nem kell videózni), ezt irigyelték el a tranyótól. Mind azt hiszi, hogy majd a Mercike hátán fog felkapaszkodni a világhírbe, de mindegyik ugyanúgy jár, a tranyó elszedi a maradék pénzüket, aztán lép (=törölt emlék). Hogy miért próbálkozik mégis újra és újra mindegyik, az teljesen érthetetlen. A Sodi esete lehetne az elrettentő példa, az "alkossunk együtt" korszak mérlege mínusz tíz millió körül lehet, cserébe egyszer kivett a jútyúbból három-négyszázezret.
A Bajusz most ugyanezt az utat akarja bejárni, a kutyát nem érdekli a buzi műsora, de majd most, ha Tibcédesszel együtt videózik! Ugyanúgy senkit sem fog érdekelni, majd körberöhögik, ha őt is leápolja a finom hölgy egy laptoptöltővel és kész.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
De hát nyár van.
ÁMD! ÁMD! ÁMD! ÁMD! ÁMD!
Tegnap eppen annyit lattam belole, hogy meg felirhatom magamnak rekreacios tartalomfogyasztasnak. Lepont helyett inkabb javitsatok ki, mert amiota bori van mar tiktokot sem nezem.
Ott csatlakoztam be, hogy a tibi a tetovaltfeju gyereket probalta pumpolni, aki verbalisan probalt menekulni a helyzetbol. Ekozben a tibi loopolta, "de van minden?" ami azert csak arra enged kovetkeztetni, hogy a tibike azert nincs annyira egyben mint azt mutatja.
Kozben jottek a "nagydobok" a buliajandekokkal. Ami megint abba az iranyba mutat, hogy valakiknek belefer, hogy felszinen tartsak a kullancsot addig, amig a gyagyas csucsul.
A tibi sem tudja befogni a pofajat, ha nagyon menne neki a tiktok akkor ott logna 0-24 de nem ezt teszi, szoval stabilan van valami neki visszaosztva de pont annyi, hogy csinalni tudja a show-t. Feltetelezem az anyagos sem veletlenul kereste fel, ment a hetyetye, hogy mi van a gyagyassal meg mi lesz vele.
A tibit azert tartjak a viz felett, hogy ne tunjon el a lore. Ok. Nyilvan vannak, akiknek ez megeri valamiert. Ok. De azt nem allitanam, hogy a tibi eli a tisztes polgari eletet es emelett neha elbohockodja a drogos csovest, mert ha igy van akkor az eleg gyanus.
Tegnap kb 10x kerdezett ra, hogy a targoncas fiu intezett-e valamit es mar nekem is kellemetlen volt a dolog, mert tapasztalatbol mondom, hogy ezt igy eloben max valami spicli csinalja az emberevel.
ezen megállás nélkül röhögök, ahányszor eszembe jut. a trollok előtt anno vadonatúj okostelefonnal, videókártyával stb. frenkiző a sodi mára oda jutott, hogy egy kávé elfogyasztása is sodihergelésnek minősül. a sodi. a fogoly.
vérdíj target nr. 1
Az északi féltekén. Ennyire csóró vagy, hogy a bolygót sem tudod átszelni? Én pl az Antarktiszra megyek.
Mi is. Elefántra és más ritka egzotikumokra fogunk vadászni. Kurva nehéz odacígölni őket és gyorsan kell lelőni, mert baszottul nem bírják a hideget.
Faszom
prosztatamasszázst adminisztráltam a nyáladzó baxinak. kéz nélkül.
Mire gondolt a költő?
Én amúgy egyetértek veled bizonyos politikai kérdésekben, de szerintem néha túltolod, hogy az aktuális politikai dolgokat akarod belerántani a snecológiába.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Erről jut eszembe, vajon a csőves a korábban részletre kihozott majd eltünt telefonokat fizeti még mindig? Ha igen akkor miből, mert azért ott több telefonról is szó van, ha nem akkor meg nem akarják a szolgáltatok megbaszni miattuk?
Ja és ugye ott a csőves feleségénél is a kérdés, hogy vajon mi lehet a helyzet a A1 Iphone törlesztőkkel, előfizetéssel kb 6-7 hónappal azután hogy utoljára törlesztett? A Buzihengert inkább nem is kérdem.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ez csak és kizárólag a duffadt lehetett, mert féltékeny Mészáros Ádámra.
Biztosan lesz olyan, aki mentette. Röviden, tömören annyi történt, hogy tegnap megint kiváltott egy zsák gyógyszert 0, azaz nulla forintért (a jó kurva anyját)..., így borítékolható volt, hogy meglovasítanak tőle mindent, ha ő maga nem hagyja el a cuccait beállva.
Amióta kilépett a patika ajtaján, masszívan sörözik és gyógyszerezik, ma délután már megint felakadt szemmel élőzött. Egy Jankó Jankó félének ennél nem is kell több. Kerülgette egy ideje, odament hozzá, hogy adjon neki cigit, meg hogy súgjon a fülébe valamit. Belesúgta, hogy van-e nála kati, mert úgy néz ki, mint aki használ, és már futott is a telóval.
Nem védem tibit, mert bőven van a rovásán, de azért rohadjon meg az összes ilyen mocskos cigány, akik miatt egy nőnek vagy gyereknek félnie kell leülnie a hév megállóban leülnie egyedül.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
egyből jobb lett a szar napom
"Certified recskaboy, certified pedophile"
??
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Kurva jók a forgatókönyv-írók! Hányadik is idén, vagy az ötödik teló?
Fentebb kérdezték, sajnos az új telókra köt biztosítást a buzikurva. Múltkor is valami rendőrségi jegyzőkönyvel úszta meg a lopatást - ha igaz-.
Persze Tibi is kriptomilliárdos valójában és meg se kottyan neki a havi több százezres telekom előfizu.
Mielőtt a konzarvatívak megszólnának, a tranyó ugyanojan életképtelen szhar mint a gyagya.
Ez nem segítség.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Valaki mentette?
Húbazmeg, ez durva, ez rablás a javából. Az elkövető előbb-utóbb stoki mellett végzi.

Mintha először történt volna ilyen ebben az univerzumban...
Ugye te is csak megjátszod?
Bro, ha szar napod van, csak gondolj arra, hogy akkor mehetsz el szarni amikor kedved tartja és nem kell kérvényezned és kivárni míg megengedik.
Faszom
Álljon már meg a menet, akkor ez tényleg egy tolvaj volt, nem egy tranyótroll? Mersziszával már eddig is szórakoztak, hogy elszedték a sapkáját ugye, aztán vissza is adták. Most nem erről van szó?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Lopás, ha nincs fizikai kontaktus, ha csak a telefont fogta meg.
kirabol rabóóóóóóól
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Endre mozgósította a benti kapcsolataival a kinti ügynökeit.
Capo di tutti Sodi asdoi.
Igen, ezen a héten még ez volt csak az első.
a nagy szemüvegrablás, never forget. :))
vérdíj target nr. 1
Anyagosfigyelő
Jul 03, 2025 14:14:16
Az isten basszon meg Addabboy! Ugye véletlenül se jut eszedbe ilyenkor hogy Mejszike hogy verte szét Jutka fejét a laptop töltővel meg a többi mocsoksága? Vagy most már nem számít? Kibaszott köpönyegforgató vagy.
Bár pont egy fél órája rakta privátra, kick-en ma volt egy őrjöngős, IRL lájv is "pedofil képcserélő oldalon a retardált gecik" "Zulu családja le lesz kamerázva" "fasszopó retardált geci ügyvéd úr" meg "drodíler tibi bácsi, szóltam a közös képviselődnek" vonalon.
Ez egy ilyen ember. Igazi nagypofájú, hazudozó aggresszív retard, mc isti, kisbori, stoki és a hasonló retardok legtipikusabb vonásait egyesítve.
Az a legkisebb, hogy haverkodik a tranyóval, öngyűlölő fideszes buziként még az is lehet, hogy bejön neki.
Jul 03, 2025 14:14:16
Kakaspina
(
x20)
Jul 03, 2025 15:55:39
x20)
Büdös vagy, Mészáros Ádám!
SyntaxError
(
x24)
Jul 03, 2025 16:05:18
x24)
Jövőbelátó Jenő:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Johann Hölzel
(
x1)
Jul 03, 2025 16:19:08
x1)
Javítva!
-
Jul 03, 2025 16:30:58
A legtipikusabb vonás továbbá, hogy a lájvjaival önként szállítja a kötelet a saját akasztásához.
Jul 03, 2025 16:30:58
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 03, 2025 16:53:26
x20)

Martin Looper King
Jul 03, 2025 16:58:58
Stoki! Ne felejts el elég ananászt etetni a cellatársaiddal.
Neked akarok jót tetyó.
Melyik kolbász? Igen!
Neked akarok jót tetyó.
Jul 03, 2025 16:58:58
Anyagosfigyelő
Jul 03, 2025 17:20:05
Buzi vagy, Mészáros Ádám Balázs!
Jul 03, 2025 17:20:05
Ál Anyagos figyelő
Jul 03, 2025 17:29:21
A Feller Mária GYÖNGYI néni fia?
Jul 03, 2025 17:29:21
SyntaxError
(
x24)
Jul 03, 2025 17:31:43
x24)
Endre, az elmúlt 57 napban hányszor mondták, hogy ne fogazz?
Többen kérdezik!
Többen kérdezik!
keserke
(
x4)
Jul 03, 2025 18:18:21
x4)
Váljék egészségére. Bibircsók és Hókuszpók.
Anyagosfigyelő
Jul 03, 2025 18:25:25
Jul 03, 2025 18:25:25
-
Jul 03, 2025 18:26:50
Jul 03, 2025 18:26:50
-
Jul 03, 2025 18:28:04
Így buknak le a frissen érkezett, tanszéki kultúrát nem ismerő trashlegyek.
Jul 03, 2025 18:28:04
öklendező szerelő
(
x4)
Jul 03, 2025 18:30:23
x4)
összeanyagosozta magát a tranyó
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
SyntaxError
(
x24)
Jul 03, 2025 20:07:31
x24)
Old-but-gold, és aktuálisabb mint valaha:
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 03, 2025 20:55:33
Elzarándokoltam ma az ogrebarlanghoz Berlinben. A postaládákhoz - mint az várható volt - nem jutottam be, de a kapucsengő alapján Herr Schreck még ott lakik. Sajnos a belső udvar is zárva volt, pedig abban bíztam, megnézhetem a híres “télikertet”.
Különben jóval jobb környék, mint amire számítottam. Berlinben ennél jóval lepukkantabb részek is vannak.
Különben jóval jobb környék, mint amire számítottam. Berlinben ennél jóval lepukkantabb részek is vannak.
Jul 03, 2025 20:55:33
amorf
Jul 03, 2025 23:08:06
Elzarándokoltam ma az ogrebarlanghoz Berlinben. A postaládákhoz - mint az várható volt - nem jutottam be, de a kapucsengő alapján Herr Schreck még ott lakik. Sajnos a belső udvar is zárva volt, pedig abban bíztam, megnézhetem a híres “télikertet”.
Az Ogre biztosan örülne, ha megtudná, hogy a semmirekellő niemand-ot sittre vágták!
Jul 03, 2025 23:08:06
LaCi
Jul 03, 2025 23:21:08
Sziasztok, unalmamban véletlenszerűen nyomogattam a karaktereket és ez az ábra jött ki belőle! A barátnőm szerint ez egy fasz de ez kizárt hisz én hetero vagyok ugye.
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠟⠛⢉⢉⠉⠉⠻⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠟⠠⡰⣕⣗⣷⣧⣀⣅⠘⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⣠⣳⣟⣿⣿⣷⣿⡿⣜⠄⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⡿⠁⠄⣳⢷⣿⣿⣿⣿⡿⣝⠖⠄⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⠃⠄⢢⡹⣿⢷⣯⢿⢷⡫⣗⠍⢰⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⡏⢀⢄⠤⣁⠋⠿⣗⣟⡯⡏⢎⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⠄⢔⢕⣯⣿⣿⡲⡤⡄⡤⠄⡀⢠⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⠇⠠⡳⣯⣿⣿⣾⢵⣫⢎⢎⠆⢀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⠄⢨⣫⣿⣿⡿⣿⣻⢎⡗⡕⡅⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⠄⢜⢾⣾⣿⣿⣟⣗⢯⡪⡳⡀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⠄⢸⢽⣿⣷⣿⣻⡮⡧⡳⡱⡁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⡄⢨⣻⣽⣿⣟⣿⣞⣗⡽⡸⡐⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⡇⢀⢗⣿⣿⣿⣿⡿⣞⡵⡣⣊⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⡀⡣⣗⣿⣿⣿⣿⣯⡯⡺⣼⠎⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣧⠐⡵⣻⣟⣯⣿⣷⣟⣝⢞⡿⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⡆⢘⡺⣽⢿⣻⣿⣗⡷⣹⢩⢃⢿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣷⠄⠪⣯⣟⣿⢯⣿⣻⣜⢎⢆⠜⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⡆⠄⢣⣻⣽⣿⣿⣟⣾⡮⡺⡸⠸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⡿⠛⠉⠁⠄⢕⡳⣽⡾⣿⢽⣯⡿⣮⢚⣅⠹⣿⣿⣿
⡿⠋⠄⠄⠄⠄⢀⠒⠝⣞⢿⡿⣿⣽⢿⡽⣧⣳⡅⠌⠻⣿
⠁⠄⠄⠄⠄⠄⠐⡐⠱⡱⣻⡻⣝⣮⣟⣿⣻⣟⣻⡺⣊⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠟⠛⢉⢉⠉⠉⠻⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠟⠠⡰⣕⣗⣷⣧⣀⣅⠘⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⣠⣳⣟⣿⣿⣷⣿⡿⣜⠄⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⡿⠁⠄⣳⢷⣿⣿⣿⣿⡿⣝⠖⠄⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⠃⠄⢢⡹⣿⢷⣯⢿⢷⡫⣗⠍⢰⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⡏⢀⢄⠤⣁⠋⠿⣗⣟⡯⡏⢎⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⠄⢔⢕⣯⣿⣿⡲⡤⡄⡤⠄⡀⢠⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⠇⠠⡳⣯⣿⣿⣾⢵⣫⢎⢎⠆⢀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⠄⢨⣫⣿⣿⡿⣿⣻⢎⡗⡕⡅⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⠄⢜⢾⣾⣿⣿⣟⣗⢯⡪⡳⡀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⠄⢸⢽⣿⣷⣿⣻⡮⡧⡳⡱⡁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⡄⢨⣻⣽⣿⣟⣿⣞⣗⡽⡸⡐⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⡇⢀⢗⣿⣿⣿⣿⡿⣞⡵⡣⣊⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⡀⡣⣗⣿⣿⣿⣿⣯⡯⡺⣼⠎⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣧⠐⡵⣻⣟⣯⣿⣷⣟⣝⢞⡿⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⡆⢘⡺⣽⢿⣻⣿⣗⡷⣹⢩⢃⢿⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣷⠄⠪⣯⣟⣿⢯⣿⣻⣜⢎⢆⠜⣿⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⣿⡆⠄⢣⣻⣽⣿⣿⣟⣾⡮⡺⡸⠸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⡿⠛⠉⠁⠄⢕⡳⣽⡾⣿⢽⣯⡿⣮⢚⣅⠹⣿⣿⣿
⡿⠋⠄⠄⠄⠄⢀⠒⠝⣞⢿⡿⣿⣽⢿⡽⣧⣳⡅⠌⠻⣿
⠁⠄⠄⠄⠄⠄⠐⡐⠱⡱⣻⡻⣝⣮⣟⣿⣻⣟⣻⡺⣊⣿
Jul 03, 2025 23:21:08
-
Jul 04, 2025 00:29:43
Kiss Endre Farkas 57 napja nem nézegetett meztelen gyerekeket az interneten. Ez shiker.
Jul 04, 2025 00:29:43
gobesug
(
x30)
Jul 04, 2025 01:01:57
x30)
Látom (late adapter), kell a műsor, mar egy primiti bűnöző herelt komloi luzerrel kell spancizni :D.
Bazdmeg endre olyan mint egy vírus? Egyik altorzset bezarjak, kint masik outbreak?
Bazdmeg endre olyan mint egy vírus? Egyik altorzset bezarjak, kint masik outbreak?
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 04, 2025 02:46:39
x20)
Pont lemaradtunk egy Fórizs Eszter fürdőruhás Playboy képről, így a napi bigaverés kontent hiányában elmarad.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kokósbajusz
Jul 04, 2025 03:16:27
És 100-as 200-as nézőket hoz csak a debil. Pedig stoki púpján próbált felkapaszkodni, de ez is olyan flokkerkarrier lesz, mint a bejlini debilé.
Azon csodálkozom, hogy nem fejlődik minden héten a setup, mondjuk nehéz is, ha nincs szobanövény meló, csak anyu hagyatékát szívja el a tékozló hombár.
Sajnos nézhetetlen az egész, de remélem a leghardcorabb snecológusok követik majd titokban, és beszámolnak róla, ha jön a láncfűrészes, tiktokpárbajos időszak, hogy lehessen végre szórakozni is a tartalmain.
Azon csodálkozom, hogy nem fejlődik minden héten a setup, mondjuk nehéz is, ha nincs szobanövény meló, csak anyu hagyatékát szívja el a tékozló hombár.
Sajnos nézhetetlen az egész, de remélem a leghardcorabb snecológusok követik majd titokban, és beszámolnak róla, ha jön a láncfűrészes, tiktokpárbajos időszak, hogy lehessen végre szórakozni is a tartalmain.
Jul 04, 2025 03:16:27
-
Jul 04, 2025 04:53:41
És 100-as 200-as nézőket hoz csak a debil.
Miről beszélsz.37 az átlagnézőszáma.87 volt a maximum egyidőben.Hátra kell dőlni,kortyolni a kávét,hagyni hogy elhaljon magától.Annyira jelentéktelen hogy tényleg kár itt promózni.Pont olyan mintha kisrühes videóin agyalnánk.Nekünk készítik kéretlenül csak pont minket sem érdekel. Jul 04, 2025 04:53:41
Poop in the loop
(
x2)
Jul 04, 2025 05:40:58
x2)
Irgumburgum babafos,
Goldát tranyót kúr az Anyagos.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 04, 2025 07:48:37
x4)
Irgumburgum babafos,
Lesz kihez költöznie Tibinek ha jön hideg. Aztán majd őt is kinullázza, de ha nem jöhet a Lamantin-Anyagos évad.
Kakaspina
(
x20)
Jul 04, 2025 08:27:34
x20)
Látom (late adapter), kell a műsor, mar egy primiti bűnöző herelt komloi luzerrel kell spancizni :D.
kramalon
(
x8)
Jul 04, 2025 08:31:20
x8)
Addaboy és Pinnaboy
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 04, 2025 09:23:25
x20)
Most akkor ismét bővült a Recskás lyuksógorainak köre?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sztrapacska
(
x6)
Jul 04, 2025 09:33:44
x6)
Nahát. A drogos elmebeteg ádiboy és a drogos elmebeteg tibor egymásra talált a "bajban"?
Ezeket mi nem érthetjük, ez nem csak a szarszagról szól. Ezek férfias dolgok.Túl a barátságon.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Ezeket mi nem érthetjük, ez nem csak a szarszagról szól. Ezek férfias dolgok.Túl a barátságon.
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 04, 2025 09:42:11
x2)
Azért nem gondoltam volna hogy valaha is azt látom, hogy Addabboy elszereti a Tranyót a Recskás elől, amíg utóbbi a sitten vágja a centit. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
DutchVanDerLinde
Jul 04, 2025 09:54:38
www.borsonline.hu/kek-hirek/2025/07/felborult-a-becsbe-tarto-flixbus-roncsok-mindenutt
Baszki hogy nem ilyenkor ulsz rajta Gyagya (tudom, Koppenhaga es Becs kozotti jarat, de csak poenkodni akartam)
Baszki hogy nem ilyenkor ulsz rajta Gyagya (tudom, Koppenhaga es Becs kozotti jarat, de csak poenkodni akartam)
Jul 04, 2025 09:54:38
kramalon
(
x8)
Jul 04, 2025 10:03:17
x8)
Most akkor ismét bővült a Recskás lyuksógorainak köre?
Már lyuksógorok.
Golda miatt.
Bubuka
(
x11)
Jul 04, 2025 10:14:44
x11)
Natyon finom volt ez a kávé. Hátradőlve fogyasztottam, hogy a minőséget a legmagasabb szinteken élvezhessem, ahogyan azt egy budai úrifiú is tenné.
Neked van kávéd, pedofil? Küldtek be a cimborák, meg a világhírű jogászcsapatod akik éppen a te kiszabadításodon dolgoznak? Kurvára nevetek! *PR
Neked van kávéd, pedofil? Küldtek be a cimborák, meg a világhírű jogászcsapatod akik éppen a te kiszabadításodon dolgoznak? Kurvára nevetek! *PR
Trollok harca
(
x4)
Jul 04, 2025 10:14:57
x4)
látogatója még nem volt
Miskolci alvósejt
gobesug
(
x30)
Jul 04, 2025 10:32:00
x30)
Natyon finom volt ez a kávé.
gay robi bepakolta a rendelésedet a hűtőbe?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 04, 2025 10:59:42
x38)
Két lehetőség van:
1. Teljesen el van keseredve, semmilyen más kiutat nem lát az életében, mint a trashvideózás. Amióta ASODI a hűvösön melegszik megcsappant a kontent, a nézőszám, a donát. Már csak 0.15 jut egy cigibe. Kénytelen emelni a tétet, és a legkézenfekvőbb a recskás által kitaposott utat választani, a nézők arra majd biztos visszajönnek. Vehetne aranypikkelyt, e-torózhatna, mehetnének a CoD streamek, de ő inkább egyből a hard módot nyomta be, és belecsap a tranyó-lecsóba. Brutálisan a gödör végén lehet, ha ez így van...
2. Végre előbújt a buzidémon, és az egész sodizás, trollozás, fórumozás, videózás, szafarizás ötszögről lehullott a lepel, az eltitkolt végcél mindig is a szisza volt! Belezúgott a kibaszott Mercibe és olyan long game-et játszott, hogy megkaparintsa, hogy az urnás összes kalapját megemelem előtte! Ezért is fúj a fórumra még most is, mert kinevetjük a robogóval csetlő-botló sziszáját!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
1. Teljesen el van keseredve, semmilyen más kiutat nem lát az életében, mint a trashvideózás. Amióta ASODI a hűvösön melegszik megcsappant a kontent, a nézőszám, a donát. Már csak 0.15 jut egy cigibe. Kénytelen emelni a tétet, és a legkézenfekvőbb a recskás által kitaposott utat választani, a nézők arra majd biztos visszajönnek. Vehetne aranypikkelyt, e-torózhatna, mehetnének a CoD streamek, de ő inkább egyből a hard módot nyomta be, és belecsap a tranyó-lecsóba. Brutálisan a gödör végén lehet, ha ez így van...
2. Végre előbújt a buzidémon, és az egész sodizás, trollozás, fórumozás, videózás, szafarizás ötszögről lehullott a lepel, az eltitkolt végcél mindig is a szisza volt! Belezúgott a kibaszott Mercibe és olyan long game-et játszott, hogy megkaparintsa, hogy az urnás összes kalapját megemelem előtte! Ezért is fúj a fórumra még most is, mert kinevetjük a robogóval csetlő-botló sziszáját!
Hetyetyendre
Jul 04, 2025 11:00:53
Néztem egy darabig a cica lájfszot tegnap és meg kell hagyni, a fikásnak igaza volt. Olyan szép szemei vannak mint Hitlernek.
Jul 04, 2025 11:00:53
kramalon
(
x8)
Jul 04, 2025 11:10:40
x8)
Néztem egy darabig a cica lájfszot tegnap és meg kell hagyni, a fikásnak igaza volt. Olyan szép szemei vannak mint Hitlernek.
A bajusza is van olyan szép mint az ifjú Hitlernek.
Endre priusza
(
x10)
Jul 04, 2025 11:34:29
x10)
Két lehetőség van:
Ezekben a trashekben egy közös van, egyik sem hajlandó dolgozni, mindegyik munka nélkül szeretne megélni. Valamiért erre mind a videózást gondolják alkalmasnak, mert az kívülről nézve mégsem tűnik kemény melónak. Aztán amikor belekóstolnak, kiderül mindegyikük számára, hogy bizony a videózás nem csak annyit jelent, hogy néha felböfögök valamit a kamerába. Aki ebben a szakmában sikeres, mind komoly energiákat öl bele, felkészül a műsorokra, kapcsolati hálót épít, a redditet bújja egész nap flokkötleteket kutatva. Ez az úgynevezett Dancsó-út.
Aztán ott van Tibcédesz, aki semmit sem készül, semmilyen terve sincs, egyszerűen egy teljesen szétcsúszott drogos elmebeteg, maga egy kvantum-véletlengenerátor, teljesen váratlan dolgokat húz állandóan. Ennek van egy minimális közönsége, leginkább katasztrófaturisták, sőt időnként alamizsnálkodnak is neki, hiszen teljesen nincstelen. Ebből tudja fenntartani a csöves életvitelét, szó szerint az utcán él. A prostitúcióból, piti bűnözésből, koldulásból, videózásból, adományokból, az ellátórendszer lehúzásából származó csodás bevétele erre elég, hogy futja annyi piára, hogy kiterülhet részegen a parkban.
Valamiért ezek a debilek mind azt hiszik erre, hogy ez valami hatalmas jövedelem (pedig hát lássuk be csövezni a parkban, ingyenkonyhán enni, egy vas nélkül is lehetne, ahhoz tényleg nem kell videózni), ezt irigyelték el a tranyótól. Mind azt hiszi, hogy majd a Mercike hátán fog felkapaszkodni a világhírbe, de mindegyik ugyanúgy jár, a tranyó elszedi a maradék pénzüket, aztán lép (=törölt emlék). Hogy miért próbálkozik mégis újra és újra mindegyik, az teljesen érthetetlen. A Sodi esete lehetne az elrettentő példa, az "alkossunk együtt" korszak mérlege mínusz tíz millió körül lehet, cserébe egyszer kivett a jútyúbból három-négyszázezret.
A Bajusz most ugyanezt az utat akarja bejárni, a kutyát nem érdekli a buzi műsora, de majd most, ha Tibcédesszel együtt videózik! Ugyanúgy senkit sem fog érdekelni, majd körberöhögik, ha őt is leápolja a finom hölgy egy laptoptöltővel és kész.
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 04, 2025 11:47:02
x2)
Most akkor Addabboy is befogadja a Jutkát és a Tranyót a lakásába és eltartja őket, mint Stoki? :D Mert ha igen, akkor ezt tényleg nem láttuk jönni ebben egyetérthetünk. :D
Endre priusza
(
x10)
Jul 04, 2025 11:50:23
x10)
Az összes ilyen látens buzi a Tibcédesz cyber-stricije akarna lenni, mert ahhoz testileg gyengék, szellemileg gyávák, hogy rendesen futtassák. Benke, Bubuka vagy Dáriusz tudott pénzt csiholni a tranyóból, de ezeket a csicskákat még a herélt is megeszi reggelire.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
-
Jul 04, 2025 12:18:06
Nem unjátok még ezt az unalmas tressműsort?Lófasz sem történt velük,még egy pofon sem csattant el hónapok óta.A két drogos szerepelt már közös élőben 4 éve.Még tressmércével mérve is halott a műsor.Megint itt ömlengtek a semmiről.Menjetek síelni,nem maradtok le semmiről.
Jul 04, 2025 12:18:06
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 04, 2025 12:21:27
x2)
Nem tudom megfigyeltétek-e, de ebből a Tranyónak érdemtelenül jó fordulatokat álmodik a Nagy Teknős, ahhoz képest, amit valójában érdemelne. A logika szerint Tranyónak alkoholtól és/vagy drogtól, esetleg kezeletlen betegségtől kéne megdöglenie, vagy max alkalmi munkákból tengődnie egy külkerületi munkás- vagy csövesszállón. A valóságban meg azt látjuk, hogy folyamatosan ömlik hozzá a lóvé, vagy donétek és apró besegítések révén, vagy olyan idióta útján, mint a Recskás, aki milliókat költött el rá. Ebben a pillanatban, meg Addabboy készül kistafírozni a Tranyót a saját céljai érdekében. Ez a szánalmas alkesz fasztalan félművelt buzikurva olyan mint egy légypapír a trashek számára, hogy aki kapcsolatba kerül vagy paktál vele valamit, az mind pórul jár anyagilag és minden más módon. Azért jó tudni, hogy a Nagy Teknősnek is van humorérzéke, de kezdem azt hinni, hogy a Tranyó a sors egy avatárja, aki buzikurva képében, hozza el a végzetet a különféle balekok, korrupt férgek, figyelemkurvák és egyéb pofák részére. :D
Nostalgiafurry
Jul 04, 2025 12:50:14
Menjetek síelni,nem maradtok le semmiről.
De hát nyár van.
Jul 04, 2025 12:50:14
noikabatgomb
(
x10)
Jul 04, 2025 13:17:49
x10)
Nem tudom megfigyeltétek-e, de ebből a Tranyónak érdemtelenül jó fordulatokat álmodik a Nagy Teknős, ahhoz képest, amit valójában érdemelne. A logika szerint Tranyónak alkoholtól és/vagy drogtól, esetleg kezeletlen betegségtől kéne megdöglenie, vagy max alkalmi munkákból tengődnie egy külkerületi munkás- vagy csövesszállón. A valóságban meg azt látjuk, hogy folyamatosan ömlik hozzá a lóvé, vagy donétek és apró besegítések révén, vagy olyan idióta útján, mint a Recskás, aki milliókat költött el rá. Ebben a pillanatban, meg Addabboy készül kistafírozni a Tranyót a saját céljai érdekében. Ez a szánalmas alkesz fasztalan félművelt buzikurva olyan mint egy légypapír a trashek számára, hogy aki kapcsolatba kerül vagy paktál vele valamit, az mind pórul jár anyagilag és minden más módon. Azért jó tudni, hogy a Nagy Teknősnek is van humorérzéke, de kezdem azt hinni, hogy a Tranyó a sors egy avatárja, aki buzikurva képében, hozza el a végzetet a különféle balekok, korrupt férgek, figyelemkurvák és egyéb pofák részére. :D
Tegnap eppen annyit lattam belole, hogy meg felirhatom magamnak rekreacios tartalomfogyasztasnak. Lepont helyett inkabb javitsatok ki, mert amiota bori van mar tiktokot sem nezem.
Ott csatlakoztam be, hogy a tibi a tetovaltfeju gyereket probalta pumpolni, aki verbalisan probalt menekulni a helyzetbol. Ekozben a tibi loopolta, "de van minden?" ami azert csak arra enged kovetkeztetni, hogy a tibike azert nincs annyira egyben mint azt mutatja.
Kozben jottek a "nagydobok" a buliajandekokkal. Ami megint abba az iranyba mutat, hogy valakiknek belefer, hogy felszinen tartsak a kullancsot addig, amig a gyagyas csucsul.
A tibi sem tudja befogni a pofajat, ha nagyon menne neki a tiktok akkor ott logna 0-24 de nem ezt teszi, szoval stabilan van valami neki visszaosztva de pont annyi, hogy csinalni tudja a show-t. Feltetelezem az anyagos sem veletlenul kereste fel, ment a hetyetye, hogy mi van a gyagyassal meg mi lesz vele.
A tibit azert tartjak a viz felett, hogy ne tunjon el a lore. Ok. Nyilvan vannak, akiknek ez megeri valamiert. Ok. De azt nem allitanam, hogy a tibi eli a tisztes polgari eletet es emelett neha elbohockodja a drogos csovest, mert ha igy van akkor az eleg gyanus.
Tegnap kb 10x kerdezett ra, hogy a targoncas fiu intezett-e valamit es mar nekem is kellemetlen volt a dolog, mert tapasztalatbol mondom, hogy ezt igy eloben max valami spicli csinalja az emberevel.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 04, 2025 13:23:12
x20)
Mindig talál magának valami gazdatestet a szörny, akin tud ideig-óráig élősködni, majd ha már úgy látja, hogy süllyed a hajó (trollok közbenjárása, fogy a pénz, viták) akkor lelép. Ha van rá esély, hogy a jövőben visszamegy hozzá, akkor megtartja talonba (Bubuka, Jutka, Gyagyás), ha pedig nem, akkor teljes ignorálás.
A lényeg hogy tudjon mit zabálni, legyen cigi és sör, esetleg ha van még egy kis kúrás mellé, akkor az is jöhet, de azt a cica ha nagyon kanos, az utcán lévő random figurákkal is megoldja.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A lényeg hogy tudjon mit zabálni, legyen cigi és sör, esetleg ha van még egy kis kúrás mellé, akkor az is jöhet, de azt a cica ha nagyon kanos, az utcán lévő random figurákkal is megoldja.
Kötőjel
(
x11)
Jul 04, 2025 13:32:15
x11)
Natyon finom volt ez a kávé. Hátradőlve fogyasztottam, hogy a minőséget a legmagasabb szinteken élvezhessem, ahogyan azt egy budai úrifiú is tenné.
ezen megállás nélkül röhögök, ahányszor eszembe jut. a trollok előtt anno vadonatúj okostelefonnal, videókártyával stb. frenkiző a sodi mára oda jutott, hogy egy kávé elfogyasztása is sodihergelésnek minősül. a sodi. a fogoly.
Sodichu
Jul 04, 2025 13:47:28
De hát nyár van.
Az északi féltekén. Ennyire csóró vagy, hogy a bolygót sem tudod átszelni? Én pl az Antarktiszra megyek.
Jul 04, 2025 13:47:28
kramalon
(
x8)
Jul 04, 2025 13:48:01
x8)
To: [email protected]
Dear Sir / madam!
I apologise for my weak anus. Somebody got my virginity today. (He got all of my holes until little time. Mouth, anus, ears, nose and handjob) My nickname is kripliköcsög. Now I modified the sleeping position, and again mine the access. But the hacker deleted all of my virginity. I would like to ask you to put back the hymen to my ass and get rid of hemorrhoids.
Thank you very much.
Endre Farkas Kiss (kripliköcsög)
Faszom
Dear Sir / madam!
I apologise for my weak anus. Somebody got my virginity today. (He got all of my holes until little time. Mouth, anus, ears, nose and handjob) My nickname is kripliköcsög. Now I modified the sleeping position, and again mine the access. But the hacker deleted all of my virginity. I would like to ask you to put back the hymen to my ass and get rid of hemorrhoids.
Thank you very much.
Endre Farkas Kiss (kripliköcsög)
kramalon
(
x8)
Jul 04, 2025 13:55:24
x8)
Mi is. Elefántra és más ritka egzotikumokra fogunk vadászni. Kurva nehéz odacígölni őket és gyorsan kell lelőni, mert baszottul nem bírják a hideget.
Tajgi
Jul 04, 2025 14:11:50
NEM BASZTAK SEGGBE AZ IMEIBEN!
Jul 04, 2025 14:11:50
dr. sittes sándor
Jul 04, 2025 14:16:02
NEM BASZTAK SEGGBE AZ IMEIBEN!
prosztatamasszázst adminisztráltam a nyáladzó baxinak. kéz nélkül.
Jul 04, 2025 14:16:02
Snecy Kissinger
Jul 04, 2025 15:01:40
Ma iszok egyet, mert a rácsok mögött lévő Endikének ezt sem lehet.
Nekünk lehet.
Egészség trollégák.
Nekünk lehet.
Egészség trollégák.
Jul 04, 2025 15:01:40
SyntaxError
(
x24)
Jul 04, 2025 15:24:29
x24)
Endre, ők hazamehetnek, te nem!
Azaz nekik lehet, neked nem! Ez a világ rendje!
Azaz nekik lehet, neked nem! Ez a világ rendje!
aha!
Jul 04, 2025 16:21:31
"Dobjatok össze 10 milliót, hozzáteszek kétmilliót én is, majd meglátjátok mire."
Üzleti ebéd after Mercédesszel:
"Igazából nem ez a fő volor hanem majd az amikor a jövő hetit ha sikeresen összehozzuk"
"Igazából nem ez a fő volor hanem majd az amikor a jövő hetit ha sikeresen összehozzuk"
Jul 04, 2025 16:21:31
Erkelyszimulator
(
x2)
Jul 04, 2025 16:38:49
x2)
"Dobjatok össze 10 milliót, hozzáteszek kétmilliót én is, majd meglátjátok mire."
Mire gondolt a költő?
Kakaspina
(
x20)
Jul 04, 2025 17:30:17
x20)
Előbb láttam egy embert sup-on állt, a picit háborgó tengeren itt Balkánon egy tengerparton.
A Büdös jól emlékszem, hogy próbálta elhitetni velünk, hogy ő is fel tudott állni a sup-ra?
A Büdös jól emlékszem, hogy próbálta elhitetni velünk, hogy ő is fel tudott állni a sup-ra?
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 04, 2025 18:04:55
x20)
Én amúgy egyetértek veled bizonyos politikai kérdésekben, de szerintem néha túltolod, hogy az aktuális politikai dolgokat akarod belerántani a snecológiába.
Néha
Jul 04, 2025 18:34:00
Jul 04, 2025 18:34:00
CafkaMarci
(
x5)
Jul 04, 2025 18:52:00
x5)
A tranyótól most lopták el élőben a telóját.
Jankó Jankó2 volt a tettes.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
daniel83w2
Jul 04, 2025 18:52:07
Off: Kaffkától most lopták el a telefonját liveban :D
Jul 04, 2025 18:52:07
Skynetsodi
(
x1)
Jul 04, 2025 18:52:11
x1)
ender eddig a böriben téged, csak biztatási kár ért, vagy fáj is?
Nekem se könnyű
Betöjt Laptop
(
x35)
Jul 04, 2025 18:57:10
x35)
Kössz teknős !
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 04, 2025 18:57:35
x6)
Van felvétel? Ezen a hulladék cigtokon nem lehet visszanézni lószart sem.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
EasybankosPedo
(
x21)
Jul 04, 2025 19:05:16
x21)
Off: Kaffkától most lopták el a telefonját liveban :D
Erről jut eszembe, vajon a csőves a korábban részletre kihozott majd eltünt telefonokat fizeti még mindig? Ha igen akkor miből, mert azért ott több telefonról is szó van, ha nem akkor meg nem akarják a szolgáltatok megbaszni miattuk?
Ja és ugye ott a csőves feleségénél is a kérdés, hogy vajon mi lehet a helyzet a A1 Iphone törlesztőkkel, előfizetéssel kb 6-7 hónappal azután hogy utoljára törlesztett? A Buzihengert inkább nem is kérdem.
Kakaspina
(
x20)
Jul 04, 2025 19:09:42
x20)
Ez csak és kizárólag a duffadt lehetett, mert féltékeny Mészáros Ádámra.
CafkaMarci
(
x5)
Jul 04, 2025 19:12:13
x5)
Van felvétel? Ezen a hulladék cigtokon nem lehet visszanézni lószart sem.
Biztosan lesz olyan, aki mentette. Röviden, tömören annyi történt, hogy tegnap megint kiváltott egy zsák gyógyszert 0, azaz nulla forintért (a jó kurva anyját)..., így borítékolható volt, hogy meglovasítanak tőle mindent, ha ő maga nem hagyja el a cuccait beállva.
Amióta kilépett a patika ajtaján, masszívan sörözik és gyógyszerezik, ma délután már megint felakadt szemmel élőzött. Egy Jankó Jankó félének ennél nem is kell több. Kerülgette egy ideje, odament hozzá, hogy adjon neki cigit, meg hogy súgjon a fülébe valamit. Belesúgta, hogy van-e nála kati, mert úgy néz ki, mint aki használ, és már futott is a telóval.
Nem védem tibit, mert bőven van a rovásán, de azért rohadjon meg az összes ilyen mocskos cigány, akik miatt egy nőnek vagy gyereknek félnie kell leülnie a hév megállóban leülnie egyedül.
herr_schwechater
(
x5)
Jul 04, 2025 19:16:42
x5)
Itt van vm.tiktok.com/ZNdPrjnbv/
Gyagya
Jul 04, 2025 19:19:00
Ha jó lenne a tranyó térde tuti el kapja. :)
Jul 04, 2025 19:19:00
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jul 04, 2025 19:25:56
x3)
egy nőnek vagy
??
Betöjt Laptop
(
x35)
Jul 04, 2025 19:26:09
x35)
Jankó 2.0

kérdezhetek valamit
(
x2)
Jul 04, 2025 19:26:18
x2)
Kurva jók a forgatókönyv-írók! Hányadik is idén, vagy az ötödik teló?
Fentebb kérdezték, sajnos az új telókra köt biztosítást a buzikurva. Múltkor is valami rendőrségi jegyzőkönyvel úszta meg a lopatást - ha igaz-.
Persze Tibi is kriptomilliárdos valójában és meg se kottyan neki a havi több százezres telekom előfizu.
Betöjt Laptop
(
x35)
Jul 04, 2025 19:27:11
x35)
Jankó 2.0
Mielőtt a konzarvatívak megszólnának, a tranyó ugyanojan életképtelen szhar mint a gyagya.
Ez nem segítség.
ájfoncsá
Jul 04, 2025 19:32:22
Jul 04, 2025 19:32:22
Kendra
(
x1)
Jul 04, 2025 19:36:57
x1)
Valaki mentette?
fishbone
Jul 04, 2025 19:47:42
Nem lehet, hogy ez egy megjátszott jelenet, és visszaadja neki? Élőben bűncselekményt elkövetni, ráadásul közben veszi a saját arcát, ez azért kevéssé életszerű...
Jul 04, 2025 19:47:42
-
Jul 04, 2025 19:48:36
Húbazmeg, ez durva, ez rablás a javából. Az elkövető előbb-utóbb stoki mellett végzi.
Jul 04, 2025 19:48:36
-
Jul 04, 2025 19:57:32
Jankó 2.0
gammer bandi fia Jul 04, 2025 19:57:32
tyodika
Jul 04, 2025 20:01:25
FIGYÁZZ OTT VAN MÖGÖTTED A GAMMEJ PANDI
Jul 04, 2025 20:01:25
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 04, 2025 20:13:21
x6)
Endre! Siess ki a böriből, Mercicának kell kihozni egy ájfont!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Teknős
Jul 04, 2025 20:20:12
Kössz teknős !

Jul 04, 2025 20:20:12
Gyagya
Jul 04, 2025 20:20:41
Nem lehet, hogy ez egy megjátszott jelenet, és visszaadja neki? Élőben bűncselekményt elkövetni, ráadásul közben veszi a saját arcát, ez azért kevéssé életszerű...
50 alatti IQ-val rendelkező enbereknél ez simán életszerű. Jul 04, 2025 20:20:41
-
Jul 04, 2025 20:28:16
Jul 04, 2025 20:28:16
Betöjt Laptop
(
x35)
Jul 04, 2025 20:32:22
x35)
Ugye te is csak megjátszod?
kramalon
(
x8)
Jul 04, 2025 20:36:10
x8)
Bro, ha szar napod van, csak gondolj arra, hogy akkor mehetsz el szarni amikor kedved tartja és nem kell kérvényezned és kivárni míg megengedik.
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 04, 2025 20:51:59
x2)
Csak most látom, hogy megszereztem a második csillagomat a snecológiában. Kár, hogy nem tudom ezt Recskásnak "megköszönni" úgy, hogy azt ő is itt el tudja olvasni a fórumon. :D
Vajon Sodi faterja tud róla, hogy a fiacskája, sokadik generációs önjelölt értelmiségiként a börtönben rohad? A maradék egysejtei biztosan égnek a szégyentől, hogy miként baszhatta is el a nevelését. Azért kár, hogy nincs trolléga, aki most interjúra tudná bírni Sodi fatert rákérdezve pár aktualitásra és fehér foltra a snecológia terén.
Szerintem Stoki a sok trash videógyártás közben egyszer sem gondolt bele, hogy valaha is börtönbe kerülhet és az összes ebben foglalt beszólásai és cselekedete egyszer visszaüthet. A kis szarházi abban bízik, hogy a börtönprotokoll egy ideig el tudja szigetelni a rabtársakat attól, hogy snecológiai infókat kapjanak és addig is igyekszik a saját narratíváját mondani mindenről, ami számára kedvező lehet. Például a Tranyóról úgy beszélhet a rabtársaknak, mintha tényleg a barátnője lenne, persze ki nem bontva az igazságot, hogy valójában ez a véglény csak egy gumicsöcsű befordított faszú kappan buzeráns állat. Remélem nem sokáig játszhat a szűkreszabott információkkal és a rabtársak egyszer megtudnak róla mindent és még keményebb sebességre kapcsolnak a szopatásban és leckéztetésben. Amúgy ma pont július 4 van, a függetlenség napja. Stoki már nem függ a macskaóltól, hanem egy cellában aszalódik. :D
Vajon Sodi faterja tud róla, hogy a fiacskája, sokadik generációs önjelölt értelmiségiként a börtönben rohad? A maradék egysejtei biztosan égnek a szégyentől, hogy miként baszhatta is el a nevelését. Azért kár, hogy nincs trolléga, aki most interjúra tudná bírni Sodi fatert rákérdezve pár aktualitásra és fehér foltra a snecológia terén.
Szerintem Stoki a sok trash videógyártás közben egyszer sem gondolt bele, hogy valaha is börtönbe kerülhet és az összes ebben foglalt beszólásai és cselekedete egyszer visszaüthet. A kis szarházi abban bízik, hogy a börtönprotokoll egy ideig el tudja szigetelni a rabtársakat attól, hogy snecológiai infókat kapjanak és addig is igyekszik a saját narratíváját mondani mindenről, ami számára kedvező lehet. Például a Tranyóról úgy beszélhet a rabtársaknak, mintha tényleg a barátnője lenne, persze ki nem bontva az igazságot, hogy valójában ez a véglény csak egy gumicsöcsű befordított faszú kappan buzeráns állat. Remélem nem sokáig játszhat a szűkreszabott információkkal és a rabtársak egyszer megtudnak róla mindent és még keményebb sebességre kapcsolnak a szopatásban és leckéztetésben. Amúgy ma pont július 4 van, a függetlenség napja. Stoki már nem függ a macskaóltól, hanem egy cellában aszalódik. :D
keserke
(
x4)
Jul 04, 2025 21:16:02
x4)
Jankó 2.0
Álljon már meg a menet, akkor ez tényleg egy tolvaj volt, nem egy tranyótroll? Mersziszával már eddig is szórakoztak, hogy elszedték a sapkáját ugye, aztán vissza is adták. Most nem erről van szó?
-
Jul 04, 2025 21:17:16
*rablás
hisz a kezéből tépte ki
hisz a kezéből tépte ki
Jul 04, 2025 21:17:16
-
Jul 04, 2025 21:48:26
*rablás
hisz a kezéből tépte ki
hisz a kezéből tépte ki
Lopás, ha nincs fizikai kontaktus, ha csak a telefont fogta meg.
Jul 04, 2025 21:48:26
herr_schwechater
(
x5)
Jul 04, 2025 22:02:29
x5)
*rablás
hisz a kezéből tépte ki
hisz a kezéből tépte ki
kirabol rabóóóóóóól
-
Jul 04, 2025 22:06:03
kirabol rabóóóóóóól
Endre mozgósította a benti kapcsolataival a kinti ügynökeit.
Capo di tutti Sodi asdoi.
Jul 04, 2025 22:06:03
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Jul 04, 2025 22:13:08
x4)
Igen, ezen a héten még ez volt csak az első.
Kötőjel
(
x11)
Jul 04, 2025 22:38:15
x11)
kirabol rabóóóóóóól
a nagy szemüvegrablás, never forget. :))
Nemzet Krónikása
(
x20)
Jul 04, 2025 23:36:08
x20)
Ez már amúgy a Jankó Jankó 4.0?
Már nem tudom követni.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Már nem tudom követni.
Kaffka Tibor Mercédesz
Jul 04, 2025 23:48:30
Add ide a telefonomat! Ellopta a telefonomat! Ellopta a telefonomat! - 2025. 07. 04.
Jul 04, 2025 23:48:30
-
Jul 04, 2025 23:58:57
Jul 04, 2025 23:58:57
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jul 05, 2025 00:15:27
x4)
Azért azt kicsit sajnálom hogy a rablás utàni őrjöngést és mocsok lerészegdést nem látjuk...
A hangulat jóindulatú és tréfás
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nem tudott ellenállni, megcsapta a
pinaszagpállott faszszag.a legújabb buziszerelem kibontakozását láthatjuk. (mivel a púpos buzeráns nem értesül a börtönben a hapsikurva lekúrásáról, ezt sodihergelésnek sem fogadjuk el az anyagos aberrált részéről)