Szent István-terv 11. Pont: Kiss Endre Farkas diákhitelét visszaszedni, kamatos kamattal! És a Haza fényre derül!
Stoki diákhitelét még a szervei eladásával se lehetne visszaszerezni, mert annyira lelakta már magát ez a vén alkesz buzeráns, hogy már kvázi egy használhatatlan gyalogló szardarab Sodi a Sodi.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Csak magamat tudom ismételni: a Sodi előbb dobja fel a pacskert a börtönben, mint hogy letárgyalnák a kétszáz ügyét, amit közben a púpjára terhelnek.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Felrobban a mája? Kap napi háromszori étkezést meg orvosi ellátást. Meghal mert gonosz vagy mi?
Ha felrobban megint a bele akkor kitart amíg lesz szabad szállító kapacitás vagy a saját szarjába fullad bele.Amíg nem ordít egész este folyamatosan addig csak szimulál a köcsög.Az se jobb kilátás ha beér a hentesműhelybe azaz a rabkórházba.Levágják amit lehet aztán majd lesz valami.Szar az amikor a legeslegutolsó vagy a sorban.
Amúgy ti is csak napi háromszor ehettek?És szigorúan csak a lejárt szavatosságú átcímkéző műhelyből visszaküldött ipari moslékot.Ilyen ellátás mellett a hőkomfortjára figyelve biztosan nem lesz semmi betegsége xd
Csak legyen elég D-vitamin a meglepetés hús konzervben :D
Igen és korbáccsal verik egész nap a kőfejtőben.
Melyik kolbász? Igen!
Na szabadon dombra mászás,csá.
Szerencsére ő nem olyan típus, akinek már 30 évesen sérve lett, aztán szépen ki is záródott.
Szerencsére nincs 30 éve gennyes fülgyulladása, ami bármikor agyhártyagyulladást okozhat.
Szerencsére nem alkoholista 10 éve, sőt nincs szívproblémákra utaló impotenciája sem.
Szerencsére rendesen étkezett világ életében, és nincs kórosan leépült izomzata puffadt a hassal.
Szerencsére sosem volt példa arra, hogy nehezen gyógyultak volna a sebei.
Szerencsére a fogai is rendben vannak, nincs jele ínysorvadásnak. Nem azért hagyta abba Bécsben a kezelést, mert megmondták neki, hogy a következő lépésben szájsebésznek kell kiműtenie a rohadó csonkokat.
Szerencsére nincs púpja, és ehhez kapcsolódó csont- és izomtorzulása, sosem panaszkodott arról, hogy fájna a háta az állástól, üléstől, Bagolyka tartásától.
Szerencsére nincsenek mentális problémái sem, amik tovább rövidíthetnék az életét (például azzal, hogy nem foglalkozik a súlyos tüneteivel).
Ja, de. Neki nem egy baja van, hanem mindene göthös, hahó. Ha a helyében lennél, tök nyugodt lennél, ugye? Gondolj bele kicsit a helyzetébe, és látni fogod, hogy ezek rohadt ijesztőek így együtt (mármint neki, nem nekünk). És csak a legnyilvánvalóbb tüneteket vannak felsorolva, a vitathatóbbakat direkt kihagytam.
De végülis ez sem baj, mert Magyarországon amúgy is kiváló minőségű az egészségügyi ellátás, nincs orvoshiány, szupergyorsak a mentők, remekül felszereltek a megyei kórházak (hát még a bv-s egészségügyi részlegek), sőt Mészáros Lőrincen kívül a magyar börtönökben ülő 16ezer+ rab részesül a legjobb, leggyorsabb kezelésben.
Igazad van, esélytelen, hogy 43-50 éves kora között bekrepál.
nem is kell semmi betegség vagy többi ember, hogy baja legyen. ne feledjük a pedofil az egyetlen ember, akinek egy kerítés intézett fogyipapírt
elég egy rossz esés és egy sérülés, hogy nagy baj legyen, a pedofil szarból van és nagyon lassan gyógyul
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Nem volt az felesleges. Az elbukott PÁV vizsga feltörte az autipajzsots szerintem akkor nem is kicsit. Mindenesetre 1.5 milliót EZ simán megért nekem endre "pénzéből"
Cukorbeteg. A mája tropa. A tüdeje sípol. A púpja tönkreteszi a gerincét. A fogcsonjai mind egy-egy fertőzési kapu. A szíve akadozik.
Bármikor rosszul lehet és a böriben gyakorlatilag nincs orvosi ellátás.
Ezt sztem te sem gondoltad komolyan, ha képben vagy a fikaevővel. Nem akarta az magát direkt sittre küldeni.
Nem kell feltétlenül egyfolytában kommentelni, csak azért, hogy kommenteljünk.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Képben vagyok vele éppen azért kérdezem, mert amit csinált az nagyon is erre utalt. Legalábbis józanul kívülről látva ez jönne le egy normális szemlélőnek. Persze egy komplett őrült perverz faszkalap, amint amilyen Stoki, motivációit tisztán csak egy pszichiáter látja legfeljebb.
Voltak kiszólásai már korábban is, hogy ha már minden mindegy neki és a teljes csövesség és bukás fenyegeti, akkor vérengzésbe és tombolásba kezd (remélem majd ezt a részletet is valaki benyújtja majd bizonyítékként ellene), így joggal hihető, hogy valahol elengedte a kormányt és a Nagy Teknősre bízta a további események folyását.
Nem esélytelen, mint ahogy az sem, hogy te még ma bekrepálsz.
Tény, hogy egészségtelen életet élt, de ugye az megvan, hogy ez Magyarországon egyáltalán nem ritka? Hányan szívnak el napi minimum egy doboz cigit, hány alkesz van, hány túlsúlyos ember van (a lakosság 60%-a), megszámolni sem lehet. Ezzel az erővel ki lehetne jelenteni, hogy az ország felének esélyes, hogy 43-50 éves kora között bekrepál. Én értem, hogy sokan utálják, de akkor sem kellene dolgokat vizionálni (ahogy a Putyint gyűlölő személyek hosszú évek óta kitalálják, hogy rákos/meghalt/haldoklik/dublőr helyettesíti/görbül már a picsaszáj, stb.). Simán elélhet 60-70-80 éves koráig, nem ő lenne az egyetlen, aki az egészségtelen életmód ellenére sokáig él. Majd ha történik valami, arre lehet reagálni, de miért kell segget csinálni a szánkból, ahogy a falugyűlésnél is történt, amikor napokon át lázban égett a fórum, és egymást érték a lincselő tömeget ábrázoló gifek, a hörgő víziók arról, hogy miként üldözik majd el vasvillával őket a faluból, aztán a végén nagy lófasz sem történt. Ez tényleg a gurulkák szintje.
Hát azért hetyetyr
Most elképzelem ahogy elindulna linzből és mire odaérne már 5 éve oroszok lakta terület lenne, szóval kérhetne vízumot hogy bejusson… 2 sör útravalónak és eltéved mert lemerül a telefonja
Kaffka endre
Sneci úgy döntött, hogy inkább magyar rendőröket akar kivégezni, ezért most nem ér rá oroszokat kivégezni. Inkább spanyolul tanul.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Bocs az offért, de ez úgy hangzik, mint valami cigány bmw hirdetés. xd
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Körülbelül az is.
Ha annyira jó neki, akkor maradjon ott jó sokáig. Élvezze a végtelen időt a spanyol tanulásra, és a fincsi börtönkávét.
Majd amikor télen kiszól a pörtönőr bácsiknak hogy "kéjem szépen fel lehetne tekerni a fűtést 28 fokra mert fázom!"
Bori loopolt ezen az egyik videójában, miközben dögöt keresett a susnyásban.

Napi retró 2, böriben vajon pofázhat? *pr*
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Asodi mindig pontosan fogalmaz! Mi van oda írva? Hogy elindul Linzből? Linzben van asodi? Nem! Tehát nem indul meg!
Ilyen natyon etycejű esz!
A pedofilt ismerve kb naponta 3 beadványt kifosik magából, hogy miért nem indokolt az előzet, miért kell megszüntetni az ügyét és ő különben is 2006-os nemzeti hős.
Nyelvtanilag akkor kell megindulnia ha Linzben van.
De több független forrás szerint nincsen ott Hahó!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Jozsii Busák

MILYEN CSODÁS EZ A NAP!
együtt lesznek talán a szerelmesek
Ahhoz vagy tibinek vissza kell varrni, vagy a fikásnak levágni a szamárfaszt. Döntsék el pénzfeldobással.
Ez ebben a percben jött.
Pest picit tisztább, nyugisabb hely lett.
Fikással kapcsolatos a lekapcsolása, vagy alanyi jogon járt ez ki Tiborznak?
a faszpina egy gyomorforgató szerszám, de működőképes
ellnben a pitonsz...
Max annyira működőképes mint az endre kakilója
megbasztál egy faszt
Nagyon-nagyon mellékinfó, de talán az uborkaszezonba belefér:
Trutymó Schalk Matyika meg felborult bebaszva valami céges autóval Hollandiában, elképzelhető, hogy letöltendő lesz belőle, természetesen azonnal haza is menekült:)
Nagyot mennek idén a retardok, év végéig szinte mindenki sitten lesz.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Ha egyik sem akkor Suzanne nővéré és az árvaházé lesz a szamárfasz. :D
Tibi lecsukása máris jobbá tette a napomat és így tudom, hogy a Nagy Teknős mára is kevert egy kis krémet ennek a buzikurvának is.
Vajon lesz aktív börtönlevezés a két véglény között? Hamarosan megtudjuk :D
Buzi mocskos wamzer
Endre egy pedofil!
TAOT.
Igen, kurvára meguntam hogy mindig ezekkel a retardokkal álmodok, aztán elkértem Teknősnétől a botmixert és csináltam mindenkinek finom krémes süteményt!
Egyszerű a képlet.
Meleg + alkohol = retardtúlműködés.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Vagy csak a rendőrök unták meg, hogy ezen röhög a fél ország.
És még engem hordtatok el minden hülyének a szerelmi szerződés, itt a bizonyíték, hogy megérte 🥰😍🥰
nade várjunk, nem úgy volt, hogy a mmintaapa nem iszik?
/off, de aki ismeri Trutymót hallgasson ezekbe bele egyből képet is fog látni hozzá fejben!
szerintem Matyi akkor kommandós volt bevetésen:
youtu.be/q12IqMAvWUA
Vagy meghallgatta ezt a számát a Legendary-t:
www.youtube.com/watch?v=4OHhcUtuTRA
Bármelyik felcsendült jött Rambó nézés
Azt lehet tudni, hogy a jogosítványát elveszik-e? Sokszor volt rá példa (dokumentáltan), hogy bódult állapotban imbolygott a robogóval, isteni szerencse, és csoda, hogy még nem nyomorított, vagy ölt meg ártatlan embereket. A Trutymó ugyanilyen közveszélyes állat, remélem, egy életre ugrik a jogsi, és még a sitten is asszonnyá fogják tenni. Külön örülnék, ha Magyarországon kéne leülnie, és nem Hollandiában.
Tedd hozzá azt is hogy nő vagy. Annál már csak az lenne jobb ha elhelyezkednél ahhoz a céghez ahol a kibaszott Julia dolgozott és jó barátnők lennétek. :D Az lenne a tripla csavar!
Kizárólag a lánya érdekében tette tetőre a Megane-t. Szerintem ez érhető.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
你很臭,史内奇!
Kínai sodi asodi.
Egyszer már született erről egy kurvajó kép, egyszerű, de ezen röhögtem az egyik legtöbbet. Galériába is megvan.
(Elég nagy a kép, remélem nem óriásba fogja idebaszni a pofáját.)
Igyunk egy sörtöt, he
Najó, de hány feliratkozód van?
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
A Fekália című dal főszereplőjét, pedig Tiborról.
Továbbra is a snecológia legnagyobb rejtélye, hogy vette rá a 168 óra fotósa a Sodit, hogy japán diáklánynak öltözzön és olyan pózba vágja magát, mint egy vándorpatkàny evés közben.
erről a képről így nyilatkozott anno a büdös: "a 168 óra igen előnytelen fotója alapján sokakban az a meggyőződés alakult ki, miszerint én valami sérült, retardált gnóm lennék" :))
freeblog.sodika.org/archives/2008/08/25/Miert_kellenek_a_kepek/default.htm
vérdíj target nr. 1
tibit bevitték a rendőrök, nem tudni meddig marad.
Ide tetyétek! Ide tetyétek a sziszát!
Röhögnék egyből bevállaltan férfi lenne a tyitya csak tetyék oda!
Lezárult egy Kaffka Tibor :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Ha szükséged lenne rám, én és a faszpinám itt leszünk a szomszédban.
www.youtube.com/watch?v=nf0oXY4nDxE
éjjeli muzsika. Endrének küldeném, közvetlenül a börtön ablakában után.
broni ♥
Jogilag nem női börtönbe kell rakni a komlói uránbányászt?
Zseniális ez az őrült tekintet, kellene egy gyűjteményt csinálni Endre összes crazy eyes pillanatából.
Előnytelen ha csillog az arcod, mert nem púderezték be. Ez inkább valósághű, egy nyomorék elmebeteget mutat.
Azóta meg... Valamelyik feljelentés alkalmával a biztosurak megkérdezték a pédiás képet látva hogy fogyatékos-e 😂
fogyatékos jared leto a rekviem egy álomért-ban, de kubrick pillantással
A legendás "pókujjak" rovat megalapítója.

freeblog.sodika.org/archives/2007/09/07/A_168_tora_szemetkedik/default.htm
"... A másik dolog a fénykép. Rólam készült, de nagyon gonosz módon, kicsit sem hasonlít rám.
Szerintem direkt azzal az instrukcióval küldték hozzám a gyereket, hogy szar képet készítsen. (Készített is vagy 50-et. Ebből lett kiválogatva ez a fos, amin olyan vagyok, mint valami sértett pszichopata. Komolyan mondom, mint aki éppen azt fontolgatja, hogy hol érdemes átvágnia következő áldozata nyaki ütőerét.) ..."
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Poop in the loop
(
x2)
Aug 20, 2025 17:25:03
x2)
Irgumburgum aljas indok,
Tranyó vagyok, szádba fingok.

Tranyó vagyok, szádba fingok.

Sodragon legendája
(
x2)
Aug 20, 2025 17:25:08
x2)
Mondjuk a Diákhitelközpont se látja már sűrűn a pénzét teljesen egészben. A szerződésben ott van, hogy a hitelt törlik, ha az igénylő meghal, szóval ezt max így fogja megúszni, ha feldobja a szaros bakancsát.
Jó kérdés, hogy ennyi hitelezővel és tartozást követelővel a nyakában vajon kit fognak elsődlegesen kártalanítani és kinek kell gyakorlatilag veszteségként leírnia a Recskásba ölt pénzt.
Jó kérdés, hogy ennyi hitelezővel és tartozást követelővel a nyakában vajon kit fognak elsődlegesen kártalanítani és kinek kell gyakorlatilag veszteségként leírnia a Recskásba ölt pénzt.
Magyar Péter
Aug 20, 2025 17:43:59
Mondjuk a Diákhitelközpont se látja már sűrűn a pénzét teljesen egészben. A szerződésben ott van, hogy a hitelt törlik, ha az igénylő meghal, szóval ezt max így fogja megúszni, ha feldobja a szaros bakancsát.
Szent István-terv 11. Pont: Kiss Endre Farkas diákhitelét visszaszedni, kamatos kamattal! És a Haza fényre derül!
Aug 20, 2025 17:43:59
Tündéjmeseojszág
Aug 20, 2025 18:30:14
Nekem szabad, börtöntölteléknek nem!

Gutsche név továbbra is szerepel a kaputelefonon
A város amúgy egy lepratelep, de az Ogre-odú közvetlen könyéke speciel viszonylag kellemes, rendezett

Gutsche név továbbra is szerepel a kaputelefonon
A város amúgy egy lepratelep, de az Ogre-odú közvetlen könyéke speciel viszonylag kellemes, rendezett
Aug 20, 2025 18:30:14
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 20, 2025 18:39:16
x2)
Stoki diákhitelét még a szervei eladásával se lehetne visszaszerezni, mert annyira lelakta már magát ez a vén alkesz buzeráns, hogy már kvázi egy használhatatlan gyalogló szardarab Sodi a Sodi.
Tlpszchptks Trbmxr
Aug 20, 2025 18:54:04
a 104 napja börtönben spanyolt tanuló asodi jelű gennyzselé csak egy torz antropotréfa, egy hetyetyéző hély.
astoki.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
astoki.
Aug 20, 2025 18:54:04
Endre priusza
(
x10)
Aug 20, 2025 19:30:44
x10)
Annyit el tudok árulni, hogy ma us shikerült újabb faszerdőket ültetni. De hogy pontosan kinek, és milyen módon, az maradjon titok, egyelőre.:)
Csak magamat tudom ismételni: a Sodi előbb dobja fel a pacskert a börtönben, mint hogy letárgyalnák a kétszáz ügyét, amit közben a púpjára terhelnek.
halottpiton
(
x2)
Aug 20, 2025 19:59:41
x2)
Adnám ha a drogos, eki dílerrel szemben derülne ki valami terhelő:)
megbasztál egy faszt
-
Aug 20, 2025 19:59:59
Felrobban a mája? Kap napi háromszori étkezést meg orvosi ellátást. Meghal mert gonosz vagy mi?
Aug 20, 2025 19:59:59
-
Aug 20, 2025 20:22:46
Orvosi ellátást lolHa felrobban megint a bele akkor kitart amíg lesz szabad szállító kapacitás vagy a saját szarjába fullad bele.Amíg nem ordít egész este folyamatosan addig csak szimulál a köcsög.Az se jobb kilátás ha beér a hentesműhelybe azaz a rabkórházba.Levágják amit lehet aztán majd lesz valami.Szar az amikor a legeslegutolsó vagy a sorban.
Amúgy ti is csak napi háromszor ehettek?És szigorúan csak a lejárt szavatosságú átcímkéző műhelyből visszaküldött ipari moslékot.Ilyen ellátás mellett a hőkomfortjára figyelve biztosan nem lesz semmi betegsége xd
Aug 20, 2025 20:22:46
Martin Looper King
Aug 20, 2025 20:27:42
Orvosi ellátást lol
Ha felrobban megint a bele akkor kitart amíg lesz szabad szállító kapacitás vagy a saját szarjába fullad bele.Amíg nem ordít egész este folyamatosan addig csak szimulál a köcsög.Az se jobb kilátás ha beér a hentesműhelybe azaz a rabkórházba.Levágják amit lehet aztán majd lesz valami.Szar az amikor a legeslegutolsó vagy a sorban.
Aug 20, 2025 20:27:42
-
Aug 20, 2025 20:39:21
Oda nem engedik ki :D Napi egy óra de csak szigorúan a kis udvaron egyedül.Konkrétan az állatkerti majmoknak nagyobb kifutója van és ők akkor mennek ki amikor akarnak. Aug 20, 2025 20:39:21
chemtroll
Aug 20, 2025 20:45:16
Éheztetik, sanyargatják, fél lábbal már a koporsóban van. Hogyne.
Na gurulás, csá.
Na gurulás, csá.
Aug 20, 2025 20:45:16
-
Aug 20, 2025 20:51:33
Na gurulás, csá.
Kényeztetik,jól érzi magát,stressznélküli nyugi,faszaság van.Azért kellett elkülönítőbe tenni.Hát persze.Na gurulás, csá.
Na szabadon dombra mászás,csá.
Aug 20, 2025 20:51:33
Kötőjel
(
x11)
Aug 20, 2025 21:02:10
x11)
irigy lettem, elkövetek én is valamit, kurva jó dolga van a tüdőcskének a börtönben!!
vérdíj target nr. 1
-
Aug 20, 2025 21:04:32
Még szerencse gyerekek nincsenek a börtönben.Elkapna megint valami gyerekbetegséget és ott döglene meg a cellában.
Aug 20, 2025 21:04:32
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 20, 2025 21:31:30
x2)
Nem mindegy hogy Recskaboy játssza a picsáját vagy az ő picsájával játszanak éppen. Na vajon melyik életszerűbb most hogy a kaptárban van végre? :D
ascites
(
x56)
Aug 20, 2025 21:34:18
x56)
Szerencsére ő nem olyan típus, akinek már 30 évesen sérve lett, aztán szépen ki is záródott.
Szerencsére nincs 30 éve gennyes fülgyulladása, ami bármikor agyhártyagyulladást okozhat.
Szerencsére nem alkoholista 10 éve, sőt nincs szívproblémákra utaló impotenciája sem.
Szerencsére rendesen étkezett világ életében, és nincs kórosan leépült izomzata puffadt a hassal.
Szerencsére sosem volt példa arra, hogy nehezen gyógyultak volna a sebei.
Szerencsére a fogai is rendben vannak, nincs jele ínysorvadásnak. Nem azért hagyta abba Bécsben a kezelést, mert megmondták neki, hogy a következő lépésben szájsebésznek kell kiműtenie a rohadó csonkokat.
Szerencsére nincs púpja, és ehhez kapcsolódó csont- és izomtorzulása, sosem panaszkodott arról, hogy fájna a háta az állástól, üléstől, Bagolyka tartásától.
Szerencsére nincsenek mentális problémái sem, amik tovább rövidíthetnék az életét (például azzal, hogy nem foglalkozik a súlyos tüneteivel).
Ja, de. Neki nem egy baja van, hanem mindene göthös, hahó. Ha a helyében lennél, tök nyugodt lennél, ugye? Gondolj bele kicsit a helyzetébe, és látni fogod, hogy ezek rohadt ijesztőek így együtt (mármint neki, nem nekünk). És csak a legnyilvánvalóbb tüneteket vannak felsorolva, a vitathatóbbakat direkt kihagytam.
De végülis ez sem baj, mert Magyarországon amúgy is kiváló minőségű az egészségügyi ellátás, nincs orvoshiány, szupergyorsak a mentők, remekül felszereltek a megyei kórházak (hát még a bv-s egészségügyi részlegek), sőt Mészáros Lőrincen kívül a magyar börtönökben ülő 16ezer+ rab részesül a legjobb, leggyorsabb kezelésben.
herr_schwechater
(
x5)
Aug 20, 2025 21:50:06
x5)
Na gurulás, csá.
Na gurulás, csá.
nem is kell semmi betegség vagy többi ember, hogy baja legyen. ne feledjük a pedofil az egyetlen ember, akinek egy kerítés intézett fogyipapírt
elég egy rossz esés és egy sérülés, hogy nagy baj legyen, a pedofil szarból van és nagyon lassan gyógyul
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 20, 2025 23:29:50
x4)
és felesleges projektekbe öntött vagyonokat lásd jogosítvány. Innen már nem volt hová hátrálni.
Nem volt az felesleges. Az elbukott PÁV vizsga feltörte az autipajzsots szerintem akkor nem is kicsit. Mindenesetre 1.5 milliót EZ simán megért nekem endre "pénzéből"
-
Aug 20, 2025 23:48:05
Onnan láthatjuk mennyire pánikol ahogyan loopolja a spanyol nyelvtanulást.Amikor biztonságban érzi magát akkor szarik mindenre.Nincs tanulás,nincs mánia,nincs semmi csak a nagypofájú hergelés és rajoskodás.Amikor az orrára koppintanak akkor jön a tanulhatnékja,de ezeket elfelejti napok alatt.Amikor beakad a mániája mint a német,python,AI,jogsi és most a spanyol,akkor lájfdéndzsör van.Ilyenkor már nem tudja mi lesz és teljes a pánik.
Aug 20, 2025 23:48:05
Endre priusza
(
x10)
Aug 20, 2025 23:54:43
x10)
Cukorbeteg. A mája tropa. A tüdeje sípol. A púpja tönkreteszi a gerincét. A fogcsonjai mind egy-egy fertőzési kapu. A szíve akadozik.
Bármikor rosszul lehet és a böriben gyakorlatilag nincs orvosi ellátás.
démondémon
(
x2)
Aug 21, 2025 00:16:18
x2)
Bennem azért van egy halvány gyanú, hogy Recskás már minden mindegy alapon mindent leszarva küldte magát sittre ....Vélemény?
Ezt sztem te sem gondoltad komolyan, ha képben vagy a fikaevővel. Nem akarta az magát direkt sittre küldeni.
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 21, 2025 07:18:25
x2)
Képben vagyok vele éppen azért kérdezem, mert amit csinált az nagyon is erre utalt. Legalábbis józanul kívülről látva ez jönne le egy normális szemlélőnek. Persze egy komplett őrült perverz faszkalap, amint amilyen Stoki, motivációit tisztán csak egy pszichiáter látja legfeljebb.
Voltak kiszólásai már korábban is, hogy ha már minden mindegy neki és a teljes csövesség és bukás fenyegeti, akkor vérengzésbe és tombolásba kezd (remélem majd ezt a részletet is valaki benyújtja majd bizonyítékként ellene), így joggal hihető, hogy valahol elengedte a kormányt és a Nagy Teknősre bízta a további események folyását.
deakkorisfelrobbanamája
Aug 21, 2025 07:47:39
Nem esélytelen, mint ahogy az sem, hogy te még ma bekrepálsz.
Tény, hogy egészségtelen életet élt, de ugye az megvan, hogy ez Magyarországon egyáltalán nem ritka? Hányan szívnak el napi minimum egy doboz cigit, hány alkesz van, hány túlsúlyos ember van (a lakosság 60%-a), megszámolni sem lehet. Ezzel az erővel ki lehetne jelenteni, hogy az ország felének esélyes, hogy 43-50 éves kora között bekrepál. Én értem, hogy sokan utálják, de akkor sem kellene dolgokat vizionálni (ahogy a Putyint gyűlölő személyek hosszú évek óta kitalálják, hogy rákos/meghalt/haldoklik/dublőr helyettesíti/görbül már a picsaszáj, stb.). Simán elélhet 60-70-80 éves koráig, nem ő lenne az egyetlen, aki az egészségtelen életmód ellenére sokáig él. Majd ha történik valami, arre lehet reagálni, de miért kell segget csinálni a szánkból, ahogy a falugyűlésnél is történt, amikor napokon át lázban égett a fórum, és egymást érték a lincselő tömeget ábrázoló gifek, a hörgő víziók arról, hogy miként üldözik majd el vasvillával őket a faluból, aztán a végén nagy lófasz sem történt. Ez tényleg a gurulkák szintje.
Aug 21, 2025 07:47:39
K. Armando & BMX banditák
Aug 21, 2025 08:00:10
Majd ha történik valami, arre lehet reagálni, de miért kell segget csinálni a szánkból, ahogy a falugyűlésnél is történt, amikor napokon át lázban égett a fórum, és egymást érték a lincselő tömeget ábrázoló gifek, a hörgő víziók arról, hogy miként üldözik majd el vasvillával őket a faluból, aztán a végén nagy lófasz sem történt.
Hát azért hetyetyr
Aug 21, 2025 08:00:10
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 21, 2025 08:39:12
x2)
Endiii, támadják Kárapátaljást! Tudunk indulni?
Lellytoll dandárszázados
Aug 21, 2025 08:50:31
Most elképzelem ahogy elindulna linzből és mire odaérne már 5 éve oroszok lakta terület lenne, szóval kérhetne vízumot hogy bejusson… 2 sör útravalónak és eltéved mert lemerül a telefonja
Aug 21, 2025 08:50:31
Kötőjel
(
x11)
Aug 21, 2025 08:52:43
x11)
a sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz. kárapátaljást nem érte támadás, így nem kell megindulnia linzből a börtönből.
vérdíj target nr. 1
Hahó
(
x130)
Aug 21, 2025 09:14:44
x130)
Sneci úgy döntött, hogy inkább magyar rendőröket akar kivégezni, ezért most nem ér rá oroszokat kivégezni. Inkább spanyolul tanul.
Eazy
(
x10)
Aug 21, 2025 09:31:16
x10)
Endre priusza
(
x10)
Aug 21, 2025 09:33:05
x10)
Körülbelül az is.
Semper Snecifisz
(
x1)
Aug 21, 2025 10:04:03
x1)
Amelyik retardált szerint olyan kurva jó endrének a magyar bv meleg ölelésében, azt megkérném hogy kövesse.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Hahó
(
x130)
Aug 21, 2025 10:11:19
x130)
Amelyik retardált szerint olyan kurva jó endrének a magyar bv meleg ölelésében, azt megkérném hogy kövesse.
Ha annyira jó neki, akkor maradjon ott jó sokáig. Élvezze a végtelen időt a spanyol tanulásra, és a fincsi börtönkávét.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 21, 2025 10:36:12
x4)
Majd amikor télen kiszól a pörtönőr bácsiknak hogy "kéjem szépen fel lehetne tekerni a fűtést 28 fokra mert fázom!"
Tiszafaszomi Kutya
Aug 21, 2025 10:36:24
Bori loopolt ezen az egyik videójában, miközben dögöt keresett a susnyásban.
Aug 21, 2025 10:36:24
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 21, 2025 10:40:10
x2)

Napi retró 2, böriben vajon pofázhat? *pr*
Nemzet Krónikása
(
x20)
Aug 21, 2025 10:41:47
x20)
-
Aug 21, 2025 10:42:16
Recskás, amint kint vagy meg kell indulnod: telex.hu/kulfold/2025/08/21/orosz-legitamadas-erte-munkacsot-az-ejjel-tizenket-sebesult
Aug 21, 2025 10:42:16
banshee
(
x23)
Aug 21, 2025 11:08:01
x23)
Asodi mindig pontosan fogalmaz! Mi van oda írva? Hogy elindul Linzből? Linzben van asodi? Nem! Tehát nem indul meg!
Ilyen natyon etycejű esz!
-
Aug 21, 2025 11:12:09
A pedofilt ismerve kb naponta 3 beadványt kifosik magából, hogy miért nem indokolt az előzet, miért kell megszüntetni az ügyét és ő különben is 2006-os nemzeti hős.
Aug 21, 2025 11:12:09
banshee
(
x23)
Aug 21, 2025 11:16:24
x23)
Ez szerepel a Sodipédián is. Ha direkte ülni akarna, nem nyomná a beadványokat, mint süket a csengőt.
Kakaspina
(
x20)
Aug 21, 2025 12:25:47
x20)
A Büdös ma átszállításra került egy kínai büntetésvégrehajtási intézetbe, hogy 25. és 31. között biztos alibije legyen, Hahó elhalálozása idejére.
Kínai sodi asodi.
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Kínai sodi asodi.
egynadrág
(
x2)
Aug 21, 2025 12:28:44
x2)
Nyelvtanilag akkor kell megindulnia ha Linzben van.
De több független forrás szerint nincsen ott Hahó!
Kifözdès erzsike
Aug 21, 2025 12:35:06
Haho ..
Aug 21, 2025 12:35:06
Jozsii Busák
(
x5)
Aug 21, 2025 13:02:02
x5)
Aug 21, 2025 13:02:02
Haho ..
A Bethlen Gábor utcában összeszorult egy segglyuk.. Aug 21, 2025 13:02:02
Avalon
Aug 21, 2025 13:08:44
Recskás, amint kint vagy meg kell indulnod: telex.hu/kulfold/2025/08/21/orosz-legitamadas-erte-munkacsot-az-ejjel-tizenket-sebesult

Aug 21, 2025 13:08:44
Archiválló troll
Aug 21, 2025 13:17:00
Augusztus elején úgy döntöttem , hogy felesleges a netet szennyezni a drogboy unalmas lájvjainak archiválásával, és le is álltam. Igen ám, de hét elején jelezték felém, hogy a gecis bajszu, valami oknál fogva az augusztus 12 esti live-ot törölte a csatornájáról. Ez pedig azért fontos, mert ebbe a live-ba mutatta be a börtönrajzokat. Vajon mért törölte pont ezt a live-ot? Történt valami, ami miatt igy döntöttél, vamzer? Ami ezután természetesen archiválásra került itt.
ok.ru/video/c32124589
És az ilyenek miatt természetesen újra indulnak az archiválások nála. És ezzel el is érkeztünk egy újabb retard mérföldkőhöz, mikor azt hiszi, ha valami korábbi videót töröl akkor az meg se történt, nem lehet baj.
Szép munka, retard.
ok.ru/video/c32124589
És az ilyenek miatt természetesen újra indulnak az archiválások nála. És ezzel el is érkeztünk egy újabb retard mérföldkőhöz, mikor azt hiszi, ha valami korábbi videót töröl akkor az meg se történt, nem lehet baj.
Szép munka, retard.
Aug 21, 2025 13:17:00
Hahó
(
x130)
Aug 21, 2025 13:38:18
x130)
Mellékretard info info:
herr_schwechater
(
x5)
Aug 21, 2025 13:41:13
x5)
Mellékretard info info:
MILYEN CSODÁS EZ A NAP!
halottpiton
(
x2)
Aug 21, 2025 13:42:17
x2)
Ez volt a tegnapi infó infó is, vagy az egy másik sztori?
megbasztál egy faszt
Hahó
(
x130)
Aug 21, 2025 13:42:31
x130)
MILYEN CSODÁS EZ A NAP!
Ahhoz vagy tibinek vissza kell varrni, vagy a fikásnak levágni a szamárfaszt. Döntsék el pénzfeldobással.
Hahó
(
x130)
Aug 21, 2025 13:43:04
x130)
Ez volt a tegnapi infó infó is, vagy az egy másik sztori?
Ez ebben a percben jött.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 21, 2025 13:44:19
x2)
Mellékretard info info:
Pest picit tisztább, nyugisabb hely lett.
Fikással kapcsolatos a lekapcsolása, vagy alanyi jogon járt ez ki Tiborznak?
Nemzet Krónikása
(
x20)
Aug 21, 2025 13:45:20
x20)
Az ilyen barmokat mindig kiengedik pár nap után, bezzeg az átkosban úgy elverték a rendőrök az ilyen csöves drogos lumpen geciket, mint annak a rendje.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
herr_schwechater
(
x5)
Aug 21, 2025 13:50:02
x5)
ellnben a pitonsz...
halottpiton
(
x2)
Aug 21, 2025 13:51:30
x2)
ellnben a pitonsz...
ellnben a pitonsz...
Max annyira működőképes mint az endre kakilója
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Aug 21, 2025 13:52:34
x12)
Mellékretard info info:
Trutymó Schalk Matyika meg felborult bebaszva valami céges autóval Hollandiában, elképzelhető, hogy letöltendő lesz belőle, természetesen azonnal haza is menekült:)
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 21, 2025 14:04:01
x2)
Tibi lecsukása máris jobbá tette a napomat és így tudom, hogy a Nagy Teknős mára is kevert egy kis krémet ennek a buzikurvának is.
buniBanki
(
x2)
Aug 21, 2025 14:13:34
x2)
Körülbelül az is.
Buzi mocskos wamzer
Teknős
Aug 21, 2025 14:21:12
TAOT.
Igen, kurvára meguntam hogy mindig ezekkel a retardokkal álmodok, aztán elkértem Teknősnétől a botmixert és csináltam mindenkinek finom krémes süteményt!
Aug 21, 2025 14:21:12
Eazy
(
x10)
Aug 21, 2025 14:40:52
x10)
Szedtünk már ki trutymó titánt balesetes autóból aki szaglott a piától, és még neki állt feljebb, hogy miért nem lehet figyelni vezetés (???) közben.
Az egy dolog hogy lezúzza a munkaeszközt, de mi van ha ilyen állapotban meg is öl valakit? Isten óvjon minket ezektől.
A tc-n látottak alapján a nagyrábéi rém is lekonyult picsaszájjal csoszogott be a rendőrségre, mert ez az idióta korábban felhívta a rendőröket, hogy megöli a behajtót, amiért elvitt tőle 20 ezret, úgyhogy ő is intézett magának helyet a fellegvárban. :)
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Az egy dolog hogy lezúzza a munkaeszközt, de mi van ha ilyen állapotban meg is öl valakit? Isten óvjon minket ezektől.
A tc-n látottak alapján a nagyrábéi rém is lekonyult picsaszájjal csoszogott be a rendőrségre, mert ez az idióta korábban felhívta a rendőröket, hogy megöli a behajtót, amiért elvitt tőle 20 ezret, úgyhogy ő is intézett magának helyet a fellegvárban. :)
ascites
(
x56)
Aug 21, 2025 15:08:00
x56)
Vajon a hőhullám okozza ezt a retardnyírást?
Vagy valami környezeti hatás, ami mindegyikre hat, vagy sikerült bejuttatni valami vírust a közös retardtudatba :D
Vagy valami környezeti hatás, ami mindegyikre hat, vagy sikerült bejuttatni valami vírust a közös retardtudatba :D
Betöjt Laptop
(
x35)
Aug 21, 2025 15:09:39
x35)
Egyszerű a képlet.
Meleg + alkohol = retardtúlműködés.
-
Aug 21, 2025 15:16:53
Ezt beszéld meg a lajongókkal akik fizetik és támogatják a háttérben,csak menjen valami show alapon.Nélkülük nem jutott volna ki ahogy tibor sem roboghatott volna bele mindenbe. Aug 21, 2025 15:16:53
Endre priusza
(
x10)
Aug 21, 2025 15:19:44
x10)
Vagy csak a rendőrök unták meg, hogy ezen röhög a fél ország.
tyodika
Aug 21, 2025 15:22:19
Mellékretard info info:
Az aranyhajú angyalka nem bírta nélkülem 😇tibit bevitték a rendőrök, nem tudni meddig marad.
És még engem hordtatok el minden hülyének a szerelmi szerződés, itt a bizonyíték, hogy megérte 🥰😍🥰
Aug 21, 2025 15:22:19
Flixbus utas
Aug 21, 2025 15:29:29
Endre! Látod ezeket a jó híreket? Lassan ott lesz az egész tiktok, tudtok majd megint párbajozni. Sittes Sanyi meg Bangó Rómeó dönti el minden körben ki nyer, a vesztes vscsorázhat a wc-ből meg hasonlók. Minden yo lesz. Kaland!
Aug 21, 2025 15:29:29
herr_schwechater
(
x5)
Aug 21, 2025 15:30:00
x5)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 21, 2025 16:18:44
x4)
/off, de aki ismeri Trutymót hallgasson ezekbe bele egyből képet is fog látni hozzá fejben!
szerintem Matyi akkor kommandós volt bevetésen:
youtu.be/q12IqMAvWUA
Vagy meghallgatta ezt a számát a Legendary-t:
www.youtube.com/watch?v=4OHhcUtuTRA
Bármelyik felcsendült jött Rambó nézés
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Aug 21, 2025 16:19:16
x2)
Endre, bár gyűlőllek, mint a szart, azért egy kicsit hálás is vagyok neked.
Te inspiráltál arra, hogy annak idején elvégezzek Ausztriában egy fullstack fejlesztői képzést. Gondoltam, ha egy ilyen életképtelen retardáltat felvesznek a cégek, akkor én is simán megugrom a szintet, mondjuk én termelni is akarok, nemcsak melegedni meg fütyizni a sarokban. Bár nem volt egyszerű, sikerült azóta elhelyezkednem a szektorban, és szeretem is csinálni.
Korábban gyakran lecsúszott nálam is a sört, de lassan egy éve teljesen tiszta vagyok, azóta nem iszok alkoholos dolgokat, nyáron a kánikulában néha rákívánok egy mentes radlerre, és ennyi. Tükröt tartottál nekem akaratod ellenére is, elrettentő példának kiváló vagy.
Idén nyáron elkezdtem SUP-ozni, meg kajakozni a Dunán, néha jókat mosolygok evezés közben, mikor eszembe jut a kertben rohadó, adófizetők pénzén vett SUP-od. Simán vehetnék én is egy sajátot, de cipelje a faszom, autót meg nem vagyok hajlandó ezért fenntartani, vezetni sem szeretek, pedig jogosítvány nekem 17 éves korom óta rendelkezésre áll veled ellentétben. Te meg autót vettél anno jogosítvány nélkül a férfi szerelmednek, és beleöltél több mint egymillió forintot egy eleve halva született ötletbe, pedig megmondtuk többen is itt a fórumon, hogy csak pénztemető lesz eredmény nélkül. Mindig hangosan felröhögök, ha a Mazda, vagy a parádés forgalmi vizsgáid eszembe jutnak.
Szóval SUP-ot kölcsönözni szoktam. A kölcsönző, ahonnan bérlem, nem ad ki egyébként sem kajakot, sem SUP-ot úszni egyáltalán nem tudó embereknek, még mentőmellénnyel sem, szóval így már értyhető, miért vettél inkább sajátot. Az egyetlen dolog, amire beruháztam a hobbym miatt, egy neoprén shorty, meg egy 24 eurós fütyikamera, ami pont jó arra, hogy néha felvegyem, és visszanézzem magam evezés közben, mit javítsak a technikámon. Te mennyit használtad az Osmót meg a GoPjót? Hányszor kapcsoltad be őket? Megvannak még egyáltalán?
Múltkor végigeveztem egy hosszabb szakaszt, és teli torokból kiabáltam vidáman az adrenalintól, hogy „Kiss Endre Farkas elítélt pedofil.“
Képzeld, van arra egy kellemes nudista strand is, igaz neked biztosan nem tetszene, mert csak idősebb emberek járnak oda, 16 éven alulit pedig be sem engednek, családdal sem.
Te inspiráltál arra, hogy annak idején elvégezzek Ausztriában egy fullstack fejlesztői képzést. Gondoltam, ha egy ilyen életképtelen retardáltat felvesznek a cégek, akkor én is simán megugrom a szintet, mondjuk én termelni is akarok, nemcsak melegedni meg fütyizni a sarokban. Bár nem volt egyszerű, sikerült azóta elhelyezkednem a szektorban, és szeretem is csinálni.
Korábban gyakran lecsúszott nálam is a sört, de lassan egy éve teljesen tiszta vagyok, azóta nem iszok alkoholos dolgokat, nyáron a kánikulában néha rákívánok egy mentes radlerre, és ennyi. Tükröt tartottál nekem akaratod ellenére is, elrettentő példának kiváló vagy.
Idén nyáron elkezdtem SUP-ozni, meg kajakozni a Dunán, néha jókat mosolygok evezés közben, mikor eszembe jut a kertben rohadó, adófizetők pénzén vett SUP-od. Simán vehetnék én is egy sajátot, de cipelje a faszom, autót meg nem vagyok hajlandó ezért fenntartani, vezetni sem szeretek, pedig jogosítvány nekem 17 éves korom óta rendelkezésre áll veled ellentétben. Te meg autót vettél anno jogosítvány nélkül a férfi szerelmednek, és beleöltél több mint egymillió forintot egy eleve halva született ötletbe, pedig megmondtuk többen is itt a fórumon, hogy csak pénztemető lesz eredmény nélkül. Mindig hangosan felröhögök, ha a Mazda, vagy a parádés forgalmi vizsgáid eszembe jutnak.
Szóval SUP-ot kölcsönözni szoktam. A kölcsönző, ahonnan bérlem, nem ad ki egyébként sem kajakot, sem SUP-ot úszni egyáltalán nem tudó embereknek, még mentőmellénnyel sem, szóval így már értyhető, miért vettél inkább sajátot. Az egyetlen dolog, amire beruháztam a hobbym miatt, egy neoprén shorty, meg egy 24 eurós fütyikamera, ami pont jó arra, hogy néha felvegyem, és visszanézzem magam evezés közben, mit javítsak a technikámon. Te mennyit használtad az Osmót meg a GoPjót? Hányszor kapcsoltad be őket? Megvannak még egyáltalán?
Múltkor végigeveztem egy hosszabb szakaszt, és teli torokból kiabáltam vidáman az adrenalintól, hogy „Kiss Endre Farkas elítélt pedofil.“
Képzeld, van arra egy kellemes nudista strand is, igaz neked biztosan nem tetszene, mert csak idősebb emberek járnak oda, 16 éven alulit pedig be sem engednek, családdal sem.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Aug 21, 2025 16:30:37
x2)
Ez ebben a percben jött.
Azt lehet tudni, hogy a jogosítványát elveszik-e? Sokszor volt rá példa (dokumentáltan), hogy bódult állapotban imbolygott a robogóval, isteni szerencse, és csoda, hogy még nem nyomorított, vagy ölt meg ártatlan embereket. A Trutymó ugyanilyen közveszélyes állat, remélem, egy életre ugrik a jogsi, és még a sitten is asszonnyá fogják tenni. Külön örülnék, ha Magyarországon kéne leülnie, és nem Hollandiában.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 21, 2025 16:33:19
x4)
Tedd hozzá azt is hogy nő vagy. Annál már csak az lenne jobb ha elhelyezkednél ahhoz a céghez ahol a kibaszott Julia dolgozott és jó barátnők lennétek. :D Az lenne a tripla csavar!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Aug 21, 2025 16:37:34
x12)
Kizárólag a lánya érdekében tette tetőre a Megane-t. Szerintem ez érhető.
tex
Aug 21, 2025 16:41:55
A Büdös ma átszállításra került egy kínai büntetésvégrehajtási intézetbe, hogy 25. és 31. között biztos alibije legyen, Hahó elhalálozása idejére.
Kínai sodi asodi.
Kínai sodi asodi.
你很臭,史内奇!
Aug 21, 2025 16:41:55
Ténfép
(
x5)
Aug 21, 2025 18:20:57
x5)
Kínai sodi asodi.
Egyszer már született erről egy kurvajó kép, egyszerű, de ezen röhögtem az egyik legtöbbet. Galériába is megvan.
(Elég nagy a kép, remélem nem óriásba fogja idebaszni a pofáját.)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Aug 21, 2025 18:26:46
x2)
Endre a triád vezére, Cvi pedig a jobbkeze. Fórizsnak is vannak érdekes ázsiai vonásai, lehet róla rappelte az Ananász, hogy “kínai nő orvosi ruhában”.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 21, 2025 18:56:45
x3)
Endre, bár gyűlő...gednek, családdal sem.
Najó, de hány feliratkozód van?
Flixbus utas
Aug 21, 2025 19:12:45
Endre a triád vezére, Cvi pedig a jobbkeze. Fórizsnak is vannak érdekes ázsiai vonásai, lehet róla rappelte az Ananász, hogy “kínai nő orvosi ruhában”.
A Fekália című dal főszereplőjét, pedig Tiborról.
Aug 21, 2025 19:12:45
-
Aug 21, 2025 21:22:27
Aug 21, 2025 21:22:27
-
Aug 21, 2025 22:23:55
ha már most is ott van ahol a legjobb helyen van, akkor itt lenne az ideje kalányos rómeónak kovácsosat játszani az előzetesben ülő, spanyoltanuló, börtönrajzrajzoló asodival.
addig ütni, ameddig meleg.
a nemzeth khrónikhása, meg a bhudai úrifhiú. köpni ér?
addig ütni, ameddig meleg.
a nemzeth khrónikhása, meg a bhudai úrifhiú. köpni ér?
Aug 21, 2025 22:23:55
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 21, 2025 22:30:08
x3)
Hmm. Golda hazudott.
"Ezt képviselőként tapasztaltuk, főleg azt követően, hogy a volt polgármestert bő másfél évvel ezelőtt akarata ellenére alkoholos állapotban elvitte a mentő, és a pszichiátriára került megfigyelésre."
index.hu/belfold/2025/08/21/kiskunfelegyhaza-csanyi-jozsef-lemondas-onkormanyzat-jegyzo-botrany-kepviselok/
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
"Ezt képviselőként tapasztaltuk, főleg azt követően, hogy a volt polgármestert bő másfél évvel ezelőtt akarata ellenére alkoholos állapotban elvitte a mentő, és a pszichiátriára került megfigyelésre."
index.hu/belfold/2025/08/21/kiskunfelegyhaza-csanyi-jozsef-lemondas-onkormanyzat-jegyzo-botrany-kepviselok/
Endre priusza
(
x10)
Aug 21, 2025 22:40:07
x10)
Továbbra is a snecológia legnagyobb rejtélye, hogy vette rá a 168 óra fotósa a Sodit, hogy japán diáklánynak öltözzön és olyan pózba vágja magát, mint egy vándorpatkàny evés közben.
—-
Aug 21, 2025 22:54:34
Dunakeszis troll megfaty 😂
Endre, bár gyűlőllek, mint a szart, azért egy kicsit hálás is vagyok neked.
Aug 21, 2025 22:54:34
Kötőjel
(
x11)
Aug 21, 2025 23:05:11
x11)
erről a képről így nyilatkozott anno a büdös: "a 168 óra igen előnytelen fotója alapján sokakban az a meggyőződés alakult ki, miszerint én valami sérült, retardált gnóm lennék" :))
a legbüdösebb cellából
Aug 21, 2025 23:14:03
Aug 21, 2025 23:14:03
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 21, 2025 23:49:28
x4)
Bejlin
(
x8)
Aug 21, 2025 23:51:39
x8)
Mellékretard info info:
Lezárult egy Kaffka Tibor :D
T&C Tibi
Aug 21, 2025 23:54:41
Ha szükséged lenne rám, én és a faszpinám itt leszünk a szomszédban.
Aug 21, 2025 23:54:41
JuDKa
(
x1)
Aug 22, 2025 01:20:57
x1)
www.youtube.com/watch?v=nf0oXY4nDxE
éjjeli muzsika. Endrének küldeném, közvetlenül a börtön ablakában után.
Flixbus utas
Aug 22, 2025 06:25:16
Jogilag nem női börtönbe kell rakni a komlói uránbányászt?
Aug 22, 2025 06:25:16
fütyizel
Aug 22, 2025 06:39:48
Nem mindegy hova kerül?
Úgyis a cigányok basszák meg. Az, hogy vazelines fasszal vagy seprűnyéllel meg már mindegy.
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
Úgyis a cigányok basszák meg. Az, hogy vazelines fasszal vagy seprűnyéllel meg már mindegy.
Aug 22, 2025 06:39:48
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Aug 22, 2025 07:19:57
x2)
Zseniális ez az őrült tekintet, kellene egy gyűjteményt csinálni Endre összes crazy eyes pillanatából.
Endre priusza
(
x10)
Aug 22, 2025 08:43:11
x10)
Előnytelen ha csillog az arcod, mert nem púderezték be. Ez inkább valósághű, egy nyomorék elmebeteget mutat.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 22, 2025 10:10:17
x2)
Azóta meg... Valamelyik feljelentés alkalmával a biztosurak megkérdezték a pédiás képet látva hogy fogyatékos-e 😂
herr_schwechater
(
x5)
Aug 22, 2025 10:31:38
x5)
fogyatékos jared leto a rekviem egy álomért-ban, de kubrick pillantással
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 22, 2025 11:17:13
x16)
gobesug
(
x30)
Aug 22, 2025 11:58:38
x30)

Zsénó
(
x22)
Aug 22, 2025 11:59:03
x22)
freeblog.sodika.org/archives/2007/09/07/A_168_tora_szemetkedik/default.htm
"... A másik dolog a fénykép. Rólam készült, de nagyon gonosz módon, kicsit sem hasonlít rám.
Szerintem direkt azzal az instrukcióval küldték hozzám a gyereket, hogy szar képet készítsen. (Készített is vagy 50-et. Ebből lett kiválogatva ez a fos, amin olyan vagyok, mint valami sértett pszichopata. Komolyan mondom, mint aki éppen azt fontolgatja, hogy hol érdemes átvágnia következő áldozata nyaki ütőerét.) ..."
75 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Lehet ezzel a fatalista és felelőtlen hozzáállásával már leszarta a következményeket és lesz ami lesz alapon lecsukatta magát. Persze az alkohol és meglévő pszichés betegségei is nyilván bakot tartottak neki ehhez az egész helyzethez, amibe kormányozta magát, de valószínűleg ő már el is engedte a kormányt. Továbbá az is adott neki némi okot a nagypofájúságra, hogy a hatóságok aktívan és keményen nem léptek fel vele szemben és a "következmények nélküli ország" képzetével a fejében követte el a dolgait. Vélemény?
Ahhoz túl jogászistennek tartja magát.