LOOL és azért is lesz évekre bevarrva mert konkrétan ezt tervezte :)
Ha a gyagyás nem lenne ennyire jelentéktelen porszem, ez a kép vitte volna a Pulitzer-díjat Feature Photography kategóriában és POYi-t is Portrait kategóriában.
Láttam már millió képet erről a féregről (sajnos), de ennyire esszenciálisan egyik sem ragadta meg a természetének lényegét. Ő pontosan ilyen karikatúraszerűen gonosz, csak általában magára húzza az agyalágyultság maszkját, és ezért nem ennyire feltűnő. A fotós elkapta azt a másodpercet, amikor a korcs a kattogtatás közben fontosnak, valakinek érezte magát és ennek következtében lehullt róla a lepel.
nem figyelsz. a sodi kárapátaljás megtámadása esetén indul meg linzből.
1. kárapátaljás biztonságban van.
2. sodi nincs linzben.
egyik feltétel sem teljesül, így nem kell megindulnia oroszokat kivégeznie a lelkecskének.
vérdíj target nr. 1
Pont ezen merengtem, hogy endre pénzügyi zsenije mennyire kolosszális. Senki mást nem ismerek aki a kamatos kamatra felvett hitelből kamatmentesen kölcsönadott pénz amúgy meg sem kapott törlesztőrészleteit passzív jövedelemnek tekintené, amit előre elkölthet.
Azt lehet tudni, hogy Kaffka őrmestert miért varrták be?
Retard családegyesítés, vagy mi? :)
Íty fan. És a mindig pontosan fogalmazó pedofil szhar kiírása szerint, amúgy sem azért indulna meg, hogy megvédje Kárapátaljást, hanem azért, hogy segítsen kivégezni a ruszkikat. Persze némi utasítgatás a gecibe után.
Tehát, feltételezve, akiket ott elkaptak, és összekötözve várják a kivégzést, a sodi odamegy a kivégzőknek loopolni és "véletlenül" mutogatni a szottyadt faszát. Mert fegyvert sajnos nem adnának a nyomorék kezébe, pedig minimum lábon lőné magát.
(Amit ezután csinálna/próbálna csinálni, azt inkább hagyjuk, szerintem ki lehet találni, ismerve a vénkurva fattyának beteg vonzalmait.)
Igyunk egy sörtöt, he
Maga az adósságspirál a világ nyolcadik csodája. Ismerek több embert, akik megszívták hitelekkel (főleg svájci frank alapúakkal), de mind vágyott valamire. Ház, lakás, kocsi, stb. Valamilyen céllal vették föl a hitelt. Ez a félkegyelmű az egyetlen akiről valaha hallottam, akinek semmilyen vágya vagy elképzelése nem volt a hitellel, csak a bank ajánlott neki egy hitelkeretet, ő meg felvette, hogy az ő számláján álljon a pénz és kamatot fizethessen rá. Aztán persze elszórta hülyeségekre, ha már úgyis csak ott romlik az a sok lóvé a számlán...
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Elnézést mindenkitől, de taktikai infó visszatartás van egy beteges hazudozó idióta miatt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mivan anyagos? Viszket a segged?
Elvileg akiknek tartozik és sorban állnak a behajtott pénzt egyenlően osztják el
Anyáddal szórakozzál...ja, mindegy! 🙁
:-[
Hetek óta nem láttam Tibi live-ot és a profiljait sem mutatja nekem TikTok-on, gondolom valamelyik felszopója letiltott. Lehet tudni melyik gaztette juttatta börtönbe?
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Tibor a letartóztatási tárgyaláson őrjöngött, öngyilkossággal fenyegetőzött.
Ez általában nagyban javítja az esélyét, hogy a végén épelméjűnek találják a pszichiáterek. *PR*
Később.
mindenki a helyére kerül
phocsánat, azt lehet tudni mi miatt volt a letartóztatás?
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Amolyan életműdíjként.
lehet tudni, de majd később lesz róla info info, a beteges hazudozó idióta miatt.
Na, annyi próbálkozás után végre asszonnyá teszik a Tibort.
Tajgi, emlékszel, te is hogy szeretted? :)
NEM BASZTAK SEGGBE A SITTEN ÉS NEM VOLT JÓ!
Mondanám hogy dögöljön meg, de még szervdonornak sem lenne jó az alkoholista szutyok. Maximum trágyának.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
tudom tudom, vágyvezérlet gondolkodás, de milyen kár lenne, ha a korcs értesülne erről és a buzi tényleg elintézné, hogy odakerüljön
Tyodinak itt is igaza volt, hamarosan megy a Tranyó az ember dögkútba.
Mondjuk fajtalankodnának.
Csak nem egymással.
Indul a mazdásítás, indulnak a yamaha krónikák.
Jonci?
hvg.hu/itthon/20250605_Meghalt-egy-magyar-no-miutan-egy-TikTok-kihivas-miatt-felgyujtotta-magat
2.5 hónapos hír. Jó lenne elhinni, hogy talán ennek is köszönhető, hogy ennyire rászálltak most ezekre a tikfos celebekre.
És akkor egy kis off ehhez kapcsolódóan, mely talán rámutat a magyar újságírás és talán az igazságszolgáltatás ellentmondásosságaira.
Blikk cím 2025.06.06-án : Büntetés nélkül megúszhatja a magát felgyújtó nő biztatója
www.blikk.hu/aktualis/belfold/tiktok-buntetes-kihivas-felgyujtotta-magat/vnfprp1
VS
Origo cím : 2025.06.08-án : Súlyos büntetésre számíthat a brutális TikTok-kihívás felbujtója
www.origo.hu/itthon/2025/06/sulyos-buntetes-brutalis-tiktok-kihivas-felbujto
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
A Büdös ha szabadlábon lenne, már ott szagolgatná a nyerget a faszpina szagot szipuzva. xd
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Majd valmikor lehet, véletlen arra megyek :D
Hála Jahvénak rend van bassza meg.
Recskást azért baszhatja az ideg: Tibit csak 1 hónapra csukják be (vagy nem és hosszabbítás neki is gondolom) ráadásul az IMEI-be megy pihenni.
Faszszopó buzija mit is mondott? Nem minden ismerőse elmebeteg csak úgy 80%a? Meg Tibi legutóbb is pihenni ment a pszichiátriába? Már a kezelőorvosát sajnálom és egy kávét kérek.
Phiszony, úgy látom egy MKKP matricát már kapott is. Csak nehogy valami baja legyen a lefingott japppán kiflinek.

Szívesen! Pár napja szóltam hogy buli van mert meguntam őket.
Azért valahogy el kéne juttatni hozzá az infót had pörögjön a púpján miatta!

Azért érdekes sztori lehet miért ez a nárcisztikus faszkalap neveli a gyerekét miért nem az anyja. Milyen érzés lehet neki amikor az apja az ő életére esküszik meg hogy nem indítja többet el a Visual Studio-t
Konkrétan RAT van építve a VB netes kókányolt szarába, és a wireshark adatai alapján hazapofázik Bőnybe a gazdinak. Ezzel az unatkozó sodi trollok is fognak kezdeni valamit (pl. NAIH), akik velem együtt áthallgatnak incelógiára. Ha már a gyagya évekre sittre kerül és a szerelme is az IMEI vendéglátását élvezi. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Mehet a bejelentés a hátsó kapukról:
nki.gov.hu/
Hájasbrét proaktívan szanaszét szopatják a trollok szerencsére, ez miatt és az Mc Istiét is meghaladó bélméret miatt szinte garantált a szívroham a következő pár évben.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
A mazda után jöhetnek a JOG krónikák. Nagyon meglepődnék ha 1 hét múlva is ott lenne egy darabban. Ha nem is a trollok akkor a kannibálok fogják elvinni vagy szétkapni
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Kell rá egy A4-es papír, miszerint alkatrésznek elvihető.
Én most utánaolvastam ennek a balfasznak. Teljesen érthetetlen. Mi visz rá bárkit, hogy ha már windowst akar úgyis használni, azt ne a Microsofttól vegye meg, hanem egy magyar kóklernek fizessen, hogy teljesen ismeretlen működésű "kiegészítőkkel" felturbózva pakolja a gépére? Azt se engedném, hogy a gépemhez nyúljon ez a marha. Ezek meg havonta fizetnek neki, hogy legyen egy kémprogramokkal turbózott windowsuk? Oké, hogy nem értesz a számítógépekhez, de akkor is, nem hallottál még róla, hogy ezt az oprendszert egy redmondi cég készíti és forgalmazza, nem egy bőnyi magánszemély?
Nem véletlenül van célkeresztben, idős, laikus nyugdíjasokat basz át a csávó, aki kártékonyabb mint a Gyagyás. A hőbörgőknek pedig üzenem, hogy:
1. Gyagyás börtönben van, értelmesebb dolgot nem lehet csinálni a herélt kurván meg Addaboyon kívül, akik közül az egyik drogos elmebeteg a másik meg jelenleg az IMEI-be van bezárva.
2. Fórumon kívül is van élet, touch grass.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ezen az oldalon megnyithatnák a regisztrációt, hogy némi értelmét is nyerjen a domain.
Elég abszurd tc-n is azt olvasni, hogy milyen retardált a sodi fórum amiért nem száll rá a Herbertre, meg erre, meg arra..
Gyúrják át a wikit sima fórumra oszt kész, asodi rajongóit pedig hagyják meg a max5trollnak és a rajongóknak. Mindenki örül. :-}
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ááá, nszksz!! Nehéz kiszúrni. xd
Ez még idén stoki mellé fog kerülni ha így folytatja :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
A masztipartis sodiról.
van egy enyhe szemüvegrablásos vibeja
Na várj .. a high tech Red főnix dugig van üres várakozó ciklusban progress gif pörgető izékkel hogy nagyon komolynak látszon. Még lassít is a dolgokon vele. Aztán minden gép indítást lejelentett Ernyőkének és felugrik egy popup az ő desktop gépén névvel együtt. Volt amikor liveban ment ez. A legjobb az volt amikor a lakóteleppppi lakásban az előszoba szekrényben volt a szerver park. Szokásos levett oldalu PC-k, buzifényekkel mert az egy szervert nagyon komolyan fejleszt.
Csodálom amúgy hogy nem volt közös spinoff Endrével, emlékeim szerint maximum addig jutott hogy kijelnetette hogy Endrét is kínozzák a trollok vagy valami ilyesmi.
én fejbelövöm magam, hát eddig nem olvastam utána hájasbrének, erre kiderül környékbeli
Ez az agyhalott gecisbajszú mára teljesen ugyanolyan lett, mint a recskás. Tapintható a hasonlóság esküszöm:
Komplett elmebeteg.
Ezt is a kuvik mellé kéne zárni.
Úgyis szereti a faszpinát a hülye buzija.
" A börtön az börtön :D "
Jozsii Busák
Tényleg egyre jobban hasonlít az elmebetegre. Az első ami eszembe jutott, az ez a gyagyás videó volt.
ok.ru/video/4296890124956
Jó az irány, drogos vamzer! Neked vajon lesz kapcsolat tartód, a bajuszkáidat érdekelni fogja vajon a sorsod, vagy magasról leszarnak majd és kávéra való pénzed se lesz bent, mert a tesód is utál mint a büdös szart?
Ha így tudom hogy ez lesz belőle még felpofoztam volna még párszor
Klasszikus retard viselkedés.
Kötőjel
(
x11)
Aug 22, 2025 12:46:23
x11)
"kicsit sem hasonlít rám"
egy másik sodiról készülhetett a fénykép.
vérdíj target nr. 1
Kakaspina
(
x20)
Aug 22, 2025 13:00:09
x20)
Büdös vagy Sneci!
Betöjt Laptop
(
x35)
Aug 22, 2025 13:10:43
x35)
Vajon a deficás haver törleszti rendesen a 10 000-et havonta?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 22, 2025 13:18:49
x4)
Komolyan mondom, mint aki éppen azt fontolgatja, hogy hol érdemes átvágnia következő áldozata nyaki ütőerét.) ..."
LOOL és azért is lesz évekre bevarrva mert konkrétan ezt tervezte :)
Kendra
(
x1)
Aug 22, 2025 14:45:39
x1)
Sodi azt mondta ha megtámadják Kárpátalját akkor Ő megindul a háborúba megvédeni azt. Jelentem tegnap rakétatámadás érte Munkácsot és ugye asodi sosem hazudik ugye stoki?
ascites
(
x56)
Aug 22, 2025 14:49:58
x56)
freeblog.sodika.org/archives/2007/09/07/A_168_tora_szemetkedik/default.htm
"... A másik dolog a fénykép. Rólam készült, de nagyon gonosz módon, kicsit sem hasonlít rám.
Szerintem direkt azzal az instrukcióval küldték hozzám a gyereket, hogy szar képet készítsen. (Készített is vagy 50-et. Ebből lett kiválogatva ez a fos, amin olyan vagyok, mint valami sértett pszichopata. Komolyan mondom, mint aki éppen azt fontolgatja, hogy hol érdemes átvágnia következő áldozata nyaki ütőerét.) ..."
"... A másik dolog a fénykép. Rólam készült, de nagyon gonosz módon, kicsit sem hasonlít rám.
Szerintem direkt azzal az instrukcióval küldték hozzám a gyereket, hogy szar képet készítsen. (Készített is vagy 50-et. Ebből lett kiválogatva ez a fos, amin olyan vagyok, mint valami sértett pszichopata. Komolyan mondom, mint aki éppen azt fontolgatja, hogy hol érdemes átvágnia következő áldozata nyaki ütőerét.) ..."
Ha a gyagyás nem lenne ennyire jelentéktelen porszem, ez a kép vitte volna a Pulitzer-díjat Feature Photography kategóriában és POYi-t is Portrait kategóriában.
Láttam már millió képet erről a féregről (sajnos), de ennyire esszenciálisan egyik sem ragadta meg a természetének lényegét. Ő pontosan ilyen karikatúraszerűen gonosz, csak általában magára húzza az agyalágyultság maszkját, és ezért nem ennyire feltűnő. A fotós elkapta azt a másodpercet, amikor a korcs a kattogtatás közben fontosnak, valakinek érezte magát és ennek következtében lehullt róla a lepel.
Kötőjel
(
x11)
Aug 22, 2025 14:51:26
x11)
Sodi azt mondta ha megtámadják Kárpátalját akkor Ő megindul a háborúba megvédeni azt. Jelentem tegnap rakétatámadás érte Munkácsot és ugye asodi sosem hazudik ugye stoki?
2. sodi nincs linzben.
egyik feltétel sem teljesül, így nem kell megindulnia oroszokat kivégeznie a lelkecskének.
Micsukeken
Aug 22, 2025 15:44:46
Linzi majomház vod megvan valakinek? Eredetileg youtube-on volt fent, de sehol nem találtam.
Aug 22, 2025 15:44:46
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 22, 2025 15:57:14
x2)
Recskás most a rácsos hosszútávú bootcampben gyúr a kárpátaljai bevonulásra. A szolnoki kaptárba már sikeresen bevonult, majd pár év múlva visszatérhet kárpátaljára, már ha addig békét nem kötnek a felek vagy el nem patkol Stoki a börtönben.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Hafré
(
x5)
Aug 22, 2025 15:58:04
x5)
Vajon a deficás haver törleszti rendesen a 10 000-et havonta?
Pont ezen merengtem, hogy endre pénzügyi zsenije mennyire kolosszális. Senki mást nem ismerek aki a kamatos kamatra felvett hitelből kamatmentesen kölcsönadott pénz amúgy meg sem kapott törlesztőrészleteit passzív jövedelemnek tekintené, amit előre elkölthet.
Hahó
(
x130)
Aug 22, 2025 18:42:59
x130)
Lájvozz be tibor! :))))
Érdeklődő
(
x6)
Aug 22, 2025 18:51:40
x6)
Lájvozz be tibor! :))))
Azt lehet tudni, hogy Kaffka őrmestert miért varrták be?
Retard családegyesítés, vagy mi? :)
Tranyó
Aug 22, 2025 19:25:24
DE BIZTOS ÚR
Nő vagyok benne van a személyimbe, ne rakjanak az Endihez!!!!! Nem vagyok férfi te geci!!
Nő vagyok benne van a személyimbe, ne rakjanak az Endihez!!!!! Nem vagyok férfi te geci!!
Aug 22, 2025 19:25:24
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 22, 2025 19:40:16
x2)
Mondjuk kemény lenne ha a Recskás mondaná, hogy ő nem akar nyelvtanilag nőtlenül meghalni és a már sittre került buzikurváját megkérné, hogy börtönesküvő keretében menjen hozzá feleségül. Ezt engedélyeznék nekik? Papíron ugye Tibcédesz nő, Recskás meg nyelvtanilag férfi.
Megszakértő Aurelio
Aug 22, 2025 20:29:14
Endi! Remélem végig bent maradsz, és megnyered!
Aug 22, 2025 20:29:14
Ténfép
(
x5)
Aug 22, 2025 20:30:43
x5)
2. sodi nincs linzben.
2. sodi nincs linzben.
Íty fan. És a mindig pontosan fogalmazó pedofil szhar kiírása szerint, amúgy sem azért indulna meg, hogy megvédje Kárapátaljást, hanem azért, hogy segítsen kivégezni a ruszkikat. Persze némi utasítgatás a gecibe után.
Tehát, feltételezve, akiket ott elkaptak, és összekötözve várják a kivégzést, a sodi odamegy a kivégzőknek loopolni és "véletlenül" mutogatni a szottyadt faszát. Mert fegyvert sajnos nem adnának a nyomorék kezébe, pedig minimum lábon lőné magát.
(Amit ezután csinálna/próbálna csinálni, azt inkább hagyjuk, szerintem ki lehet találni, ismerve a vénkurva fattyának beteg vonzalmait.)
Endre priusza
(
x10)
Aug 22, 2025 20:55:03
x10)
Maga az adósságspirál a világ nyolcadik csodája. Ismerek több embert, akik megszívták hitelekkel (főleg svájci frank alapúakkal), de mind vágyott valamire. Ház, lakás, kocsi, stb. Valamilyen céllal vették föl a hitelt. Ez a félkegyelmű az egyetlen akiről valaha hallottam, akinek semmilyen vágya vagy elképzelése nem volt a hitellel, csak a bank ajánlott neki egy hitelkeretet, ő meg felvette, hogy az ő számláján álljon a pénz és kamatot fizethessen rá. Aztán persze elszórta hülyeségekre, ha már úgyis csak ott romlik az a sok lóvé a számlán...
Kifözdès Erzsike
Aug 22, 2025 21:03:31
Haho.. /huha 🌞/
Aug 22, 2025 21:03:31
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 22, 2025 21:29:24
x2)
Recskás! A buzikurvád helyett is életed maradék részében is max a wc-t fekélheted parancsra. Egykor a Groby rakta be a rendelt kaját a hűtődbe, de ma már konzervből főzött szar minőségű börtönkosztot raknak a tányérodba. Ez határozottan felfelé bukásnak tűnik, semmi kétség. :D
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 22, 2025 21:31:18
x2)
Az előző alapján fekélheted = kefélheted (csuldigung)
Majd nem el is felejtettem. Mitől olyan biztos az, hogy a szlovák ügyvédúr a pénzéhez jut, amikor Recskás már egy sereg hitelezőnek tartozik? Nincs ebben valami sorrend vagy prioritás?
Majd nem el is felejtettem. Mitől olyan biztos az, hogy a szlovák ügyvédúr a pénzéhez jut, amikor Recskás már egy sereg hitelezőnek tartozik? Nincs ebben valami sorrend vagy prioritás?
halottpiton
(
x2)
Aug 22, 2025 22:09:27
x2)
Kifőzdés Erzsi és Piroska néni nickjére még a halott piton is életre kel :)
megbasztál egy faszt
Hahó
(
x130)
Aug 22, 2025 22:19:09
x130)
Kifőzdés Erzsi és Piroska néni nickjére még a halott piton is életre kel :)
Elnézést mindenkitől, de taktikai infó visszatartás van egy beteges hazudozó idióta miatt.
Hahó
(
x130)
Aug 22, 2025 22:21:37
x130)
Kárpótlásul holnap elvileg lesznek infók mellékretard vonalon.
info info
Aug 22, 2025 22:39:49
Sajnos a mai napra tervezett update elmarad, mert valaki megint önkéntes bohócüzemmódba kapcsolt.
Infók helyett most csak türelmet tudunk szolgáltatni, a szokásos mellébeszélés csomagolásában.
Holnapra ígérjük a nagy leleplezést, ami valószínűleg ugyanúgy semmiről nem fog szólni.
Addig is élvezzétek a csendet, mert ez most az egyetlen megbízható információforrás.
Úgy tűnik, hogy az igazság még mindig karanténban van, és nem engedték ki játszani.
A szivárgások most szünetelnek, mert valaki belekavart a csatornába egy marék sódert.
Tartsatok ki, mert hamarosan jönnek a friss hírek, csak előbb át kell menniük a hazugságszűrőn.
Ha minden jól megy, holnap ismét lesz esélyünk a semmit új köntösben átadni.
Infók helyett most csak türelmet tudunk szolgáltatni, a szokásos mellébeszélés csomagolásában.
Holnapra ígérjük a nagy leleplezést, ami valószínűleg ugyanúgy semmiről nem fog szólni.
Addig is élvezzétek a csendet, mert ez most az egyetlen megbízható információforrás.
Úgy tűnik, hogy az igazság még mindig karanténban van, és nem engedték ki játszani.
A szivárgások most szünetelnek, mert valaki belekavart a csatornába egy marék sódert.
Tartsatok ki, mert hamarosan jönnek a friss hírek, csak előbb át kell menniük a hazugságszűrőn.
Aug 22, 2025 22:39:49
-
Aug 22, 2025 23:11:37
Sajnos a mai napra tervezett update elmarad, mert valaki megint önkéntes bohócüzemmódba kapcsolt.
Aug 22, 2025 23:11:37
Hafré
(
x5)
Aug 22, 2025 23:23:18
x5)
Kis kozerv vér
Endre @ kfc 2024 11 08 @ 1080p
legalja.hu/stoki/1.mov
legalja.hu/stoki/2.mov
legalja.hu/stoki/3.mov
Endre @ kfc 2024 11 08 @ 1080p
legalja.hu/stoki/1.mov
legalja.hu/stoki/2.mov
legalja.hu/stoki/3.mov
Rihekopo
Aug 22, 2025 23:31:06
Az előző alapján fekélheted = kefélheted (csuldigung)
Elvileg akiknek tartozik és sorban állnak a behajtott pénzt egyenlően osztják el
Aug 22, 2025 23:31:06
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Aug 23, 2025 04:27:34
x2)
Sajnos a mai napra tervezett update elmarad, mert valaki megint önkéntes...
Anyáddal szórakozzál...ja, mindegy! 🙁
Konyuló phicsaszáj
Aug 23, 2025 08:58:00
:-[
Aug 23, 2025 08:58:00
Hahó
(
x130)
Aug 23, 2025 09:05:13
x130)
Friss info info mellékretard vonalon.
Tibort egy hónapra letartóztatták, amit az IMEI-ben hajtanak végre.
Tibor jelenleg lekötözve, leszedálva fekszik az IMEI-ben.
Újabb hírek egy hónap múlva várhatók.
Depressziocska
Aug 23, 2025 09:28:59
Hetek óta nem láttam Tibi live-ot és a profiljait sem mutatja nekem TikTok-on, gondolom valamelyik felszopója letiltott. Lehet tudni melyik gaztette juttatta börtönbe?
Aug 23, 2025 09:28:59
Endre priusza
(
x10)
Aug 23, 2025 09:51:46
x10)
Ez általában nagyban javítja az esélyét, hogy a végén épelméjűnek találják a pszichiáterek. *PR*
Kifözdés Erzsi
Aug 23, 2025 09:52:49
Hahó! :)
Aug 23, 2025 09:52:49
Hahó
(
x130)
Aug 23, 2025 10:06:45
x130)
Hahó! :)
Később.
herr_schwechater
(
x5)
Aug 23, 2025 10:08:43
x5)
mindenki a helyére kerül
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 23, 2025 10:17:08
x4)
Elvitte a tyityát a féregség??? :D :D
Semper Snecifisz
(
x1)
Aug 23, 2025 10:50:14
x1)
hülyék fagytok, tibinek csak fasz kell, és hát úgy hallotta, hogy az imeiben könnyű hozzájutni
"Az egész napomat elvette az idő..."
Endre priusza
(
x10)
Aug 23, 2025 10:53:06
x10)
mindenki a helyére kerül
Amolyan életműdíjként.
Hahó
(
x130)
Aug 23, 2025 11:01:30
x130)
mindenki a helyére kerül
lehet tudni, de majd később lesz róla info info, a beteges hazudozó idióta miatt.
Poop in the loop
(
x2)
Aug 23, 2025 11:02:15
x2)
30 nap múlva...

max5enutálnak
(
x47)
Aug 23, 2025 11:20:51
x47)
LÉGSZENNYEZETTSÉG VÁRHATÓ ALAKULÁSA: A levegőminőség kedvezően alakul.
-HungaroMet
Éreztem én reggel.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
-HungaroMet
Éreztem én reggel.
Érdeklődő
(
x6)
Aug 23, 2025 11:26:49
x6)
Na, annyi próbálkozás után végre asszonnyá teszik a Tibort.
Tajgi, emlékszel, te is hogy szeretted? :)
Tajgi
Aug 23, 2025 11:29:27
30 nap múlva...
NEM BASZTAK SEGGBE A SITTEN ÉS NEM VOLT JÓ!
Aug 23, 2025 11:29:27
Nemzet Krónikása
(
x20)
Aug 23, 2025 12:19:26
x20)
Mondanám hogy dögöljön meg, de még szervdonornak sem lenne jó az alkoholista szutyok. Maximum trágyának.
horgász
(
x10)
Aug 23, 2025 12:27:08
x10)
Azért csak végül sikerül rendnek lennie na:
Recskabohóc a börtönben, herélt kandúr az IMEI-ben...
mindenki ahova való!
Nagyszerű állat a teknős, szépeket álmodik.
" A börtön az börtön :D "
mindenki ahova való!
EasybankosPedo
(
x21)
Aug 23, 2025 12:42:11
x21)
Milyen érdekes, hogy ha valaki kapcsolatba kerül a korccsal, majd utána a börtönnel is az előbb utóbb az IMEI-be köt ki. Elvileg a tibi korábban már volt börtönbe, mikor még nem ismerte a korcsot, akkor még nem is került az IMEI-be, hanem csak egy női börtönbe. Majd ugye megismerte a korcsot és láss csodát mikor utána a következő útja a börtönbe vezetett, akkor már a IMEI volt soron. De hát ugye erről tudna mesélni Tajgi is. Felkészül a drogos vamzer?
banshee
(
x23)
Aug 23, 2025 12:47:26
x23)
Ha öngyivel fenyegetőzik, akkor ott köt ki.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
herr_schwechater
(
x5)
Aug 23, 2025 12:49:53
x5)
Ha öngyivel fenyegetőzik, akkor ott köt ki.
tudom tudom, vágyvezérlet gondolkodás, de milyen kár lenne, ha a korcs értesülne erről és a buzi tényleg elintézné, hogy odakerüljön
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 23, 2025 13:00:10
x7)
Újabb egyszemélyes buzigyógyító tüntetés van láthatáron. Csak most a börtön udvarán lesz, és az lesz a célja, hogy mindenki a születési nem szerint kerüljön börtönbe.
|__o__|
HalfejSodi
Aug 23, 2025 13:08:04
Tyodinak itt is igaza volt, hamarosan megy a Tranyó az ember dögkútba.
Aug 23, 2025 13:08:04
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 23, 2025 13:22:24
x2)
Ha Recskás megtudná hogy a buzikurva bekerült az IMEI-be, akkor lehet hogy ő is hirtelen öngyilkossággal fenyegetőzne, hogy a közelébe kerülhessen ugyanabba az intézménybe.
banshee
(
x23)
Aug 23, 2025 13:23:04
x23)
Újabb egyszemélyes buzigyógyító tüntetés van láthatáron. Csak most a börtön udvarán lesz, és az lesz a célja, hogy mindenki a születési nem szerint kerüljön börtönbe.
Mondjuk fajtalankodnának.
Csak nem egymással.
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 23, 2025 14:01:12
x2)
Külön hab lenne a tortán, ha még a zsírdisznó Fullfingot is valamiért bevágnák (újra) a sittre valamelyik csalása miatt. :D Nem tudom minek köszönhető ez a hatósági gyorsüzem a trashek eltakarítására, de biztos az éveken át tartó anyaggyűjtés és anyagküldés a hatóságoknak plusz hogy közeledik a választás és virítani kell valamit azért mégis az adóforintokért cserébe. A tranyó lesitteléséről már joggal gondolhatom, hogy dolgoznak az adóforintjaim :D
JohnCramer
(
x1)
Aug 23, 2025 14:37:07
x1)
Abszolút nem értem a Tranyót mit őrjöng. Bekerült sittre, a télen főznek rá és melegben lesz. A mi forintjainkból. Mit akar még? Ha én piáson mociztam volna már kalapácsos ítéletem lenne
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Mester utca dohányboltosa
Aug 23, 2025 14:48:22
Legalább három napja érintetlen a cicamotor. A tranyónak tényleg lőttek. Szerintem aki akar belőle egy darabot, mármint fotózkodni vele (hehe) az megnézheti a Mester utca 11 előtt a kihúzott csoda robogót!

Aug 23, 2025 14:48:22
-
Aug 23, 2025 14:56:38
Legalább három napja érintetlen a cicamotor. A tranyónak tényleg lőttek. Szerintem aki akar belőle egy darabot, mármint fotózkodni vele (hehe) az megnézheti a Mester utca 11 előtt a kihúzott csoda robogót!
Jonci?
Aug 23, 2025 14:56:38
EasybankosPedo
(
x21)
Aug 23, 2025 15:30:22
x21)
Külön hab lenne a tortán, ha még a zsírdisznó Fullfingot is valamiért bevágnák (újra) a sittre valamelyik csalása miatt. :D Nem tudom minek köszönhető ez a hatósági gyorsüzem a trashek eltakarítására, de biztos az éveken át tartó anyaggyűjtés és anyagküldés a hatóságoknak plusz hogy közeledik a választás és virítani kell valamit azért mégis az adóforintokért cserébe. A tranyó lesitteléséről már joggal gondolhatom, hogy dolgoznak az adóforintjaim :D
hvg.hu/itthon/20250605_Meghalt-egy-magyar-no-miutan-egy-TikTok-kihivas-miatt-felgyujtotta-magat
2.5 hónapos hír. Jó lenne elhinni, hogy talán ennek is köszönhető, hogy ennyire rászálltak most ezekre a tikfos celebekre.
És akkor egy kis off ehhez kapcsolódóan, mely talán rámutat a magyar újságírás és talán az igazságszolgáltatás ellentmondásosságaira.
Blikk cím 2025.06.06-án : Büntetés nélkül megúszhatja a magát felgyújtó nő biztatója
www.blikk.hu/aktualis/belfold/tiktok-buntetes-kihivas-felgyujtotta-magat/vnfprp1
VS
Origo cím : 2025.06.08-án : Súlyos büntetésre számíthat a brutális TikTok-kihívás felbujtója
www.origo.hu/itthon/2025/06/sulyos-buntetes-brutalis-tiktok-kihivas-felbujto
Eazy
(
x10)
Aug 23, 2025 15:49:21
x10)
Ha Recskás megtudná hogy a buzikurva bekerült az IMEI-be, akkor lehet hogy ő is hirtelen öngyilkossággal fenyegetőzne, hogy a közelébe kerülhessen ugyanabba az intézménybe.
Kakaspina
(
x20)
Aug 23, 2025 16:09:20
x20)
A Büdös ha szabadlábon lenne, már ott szagolgatná a nyerget a faszpina szagot szipuzva. xd
Jonciii
(
x7)
Aug 23, 2025 16:19:48
x7)
Jonci?
Jonci?
Majd valmikor lehet, véletlen arra megyek :D
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 23, 2025 16:48:52
x2)
Recskást azért baszhatja az ideg: Tibit csak 1 hónapra csukják be (vagy nem és hosszabbítás neki is gondolom) ráadásul az IMEI-be megy pihenni.
Faszszopó buzija mit is mondott? Nem minden ismerőse elmebeteg csak úgy 80%a? Meg Tibi legutóbb is pihenni ment a pszichiátriába? Már a kezelőorvosát sajnálom és egy kávét kérek.
IX. kerületi lakos
Aug 23, 2025 16:51:59
Jonci?
Jonci?
Phiszony, úgy látom egy MKKP matricát már kapott is. Csak nehogy valami baja legyen a lefingott japppán kiflinek.

Aug 23, 2025 16:51:59
Teknős
Aug 23, 2025 17:05:58
Azért csak végül sikerül rendnek lennie na:
mindenki ahova való!
mindenki ahova való!
Szívesen! Pár napja szóltam hogy buli van mert meguntam őket.
Aug 23, 2025 17:05:58
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 23, 2025 17:07:44
x4)
Azért valahogy el kéne juttatni hozzá az infót had pörögjön a púpján miatta!
egy év múlva...
Aug 23, 2025 17:17:30

Aug 23, 2025 17:17:30
Nemzet Krónikása
(
x20)
Aug 23, 2025 17:37:34
x20)
OFF: Időközben a másik informatikus kókler, HSP Ernő is folyamatosan kapja a faszerdőket, részben itteni trollok közbenjárásval:
- Kileakelődött Hetesi és Barnabás,
- Kileakelődött a Foxcom mostani verziója, ami tele van RAT szerű fájlokkal.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 23, 2025 18:49:48
x4)
OFF: Időközben a másik informatikus kókler, HSP Ernő is folyamatosan kapja a faszerdőket, részben itteni trollok közbenjárásval:
Azért érdekes sztori lehet miért ez a nárcisztikus faszkalap neveli a gyerekét miért nem az anyja. Milyen érzés lehet neki amikor az apja az ő életére esküszik meg hogy nem indítja többet el a Visual Studio-t
SnecológusHallgató
(
x4)
Aug 23, 2025 18:55:20
x4)
Konkrétan RAT van építve a VB netes kókányolt szarába, és a wireshark adatai alapján hazapofázik Bőnybe a gazdinak. Ezzel az unatkozó sodi trollok is fognak kezdeni valamit (pl. NAIH), akik velem együtt áthallgatnak incelógiára. Ha már a gyagya évekre sittre kerül és a szerelme is az IMEI vendéglátását élvezi. :D
vpn jancsika
Aug 23, 2025 18:58:55
Mehet a bejelentés a hátsó kapukról:
nki.gov.hu/
Aug 23, 2025 18:58:55
-
Aug 23, 2025 18:59:36
Szerintem az olvasók 70%-a azt se tudja ki ez.Nem azért írtam mert annyira hiányzik ez a tudás. - Kileakelődött Hetesi és Barnabás,
Aug 23, 2025 18:59:36
C64korszak
(
x2)
Aug 23, 2025 19:48:59
x2)
OFF:
wiki.trashforum.org/Heiner_Ern%C5%91/Kronol%C3%B3gia/2025/M%C3%A1jus
Fent nevezett gyökér próbált a snecológia környékén is trashlegyeskedni, tehát csak olyan 98%osan offos.
A támadások és egyéb IT faszkodások nagyobb fele, amit rutinból "genyamamára" fogtunk, akár lehet ő is.
(vagy az anyagos, bár az látszólag pont a teljes érdektelenség fázisában volt, amikor ezek a szarakodások mentek)
Ez a figura elsősorban az IT trolloknak vicces, amit leművel.
Felhasználói szintű emberkék gyakran elhiszik róla, hogy ez valami selfmade mágus, kicsit "poweruser" emberkéknek már gyanusak a szélsőséges loopolva szajkózzott butaságai, ennek ellenére akadnak akik betudják "egyedi nézőpontnak"..
Aki viszont tényleg mélyen érti, az látja, hogy ez egy idióta, méghozzá fájdalmasan és viccesen, a neki bedőlőknek ultra károsan kókler idióta.
Sneci is hasonló volt régebben a webfejlesztés területén, amíg nem itta el az összes agysejtjét, lehetett rajta röhögni, amikor itt őrjöngött, hogy minden hibás, csak az ő elgondolásai, megoldásai tökéletesek.
A HSP féle faszkodás az egyetlen olyan egyéb trash, amit még én is néha szivesen követgetek, és őt érdemes is fasznán trollkodni, mert elementáris erővel őrjöngve hárcol a trolljai ellen, és folyamatosan képes narcisztikus nyavajgás és fenyegetőző őrjüngések, nagyotmondások elegyét produkálni.
wiki.trashforum.org/Heiner_Ern%C5%91/Kronol%C3%B3gia/2025/M%C3%A1jus
Fent nevezett gyökér próbált a snecológia környékén is trashlegyeskedni, tehát csak olyan 98%osan offos.
A támadások és egyéb IT faszkodások nagyobb fele, amit rutinból "genyamamára" fogtunk, akár lehet ő is.
(vagy az anyagos, bár az látszólag pont a teljes érdektelenség fázisában volt, amikor ezek a szarakodások mentek)
Ez a figura elsősorban az IT trolloknak vicces, amit leművel.
Felhasználói szintű emberkék gyakran elhiszik róla, hogy ez valami selfmade mágus, kicsit "poweruser" emberkéknek már gyanusak a szélsőséges loopolva szajkózzott butaságai, ennek ellenére akadnak akik betudják "egyedi nézőpontnak"..
Aki viszont tényleg mélyen érti, az látja, hogy ez egy idióta, méghozzá fájdalmasan és viccesen, a neki bedőlőknek ultra károsan kókler idióta.
Sneci is hasonló volt régebben a webfejlesztés területén, amíg nem itta el az összes agysejtjét, lehetett rajta röhögni, amikor itt őrjöngött, hogy minden hibás, csak az ő elgondolásai, megoldásai tökéletesek.
A HSP féle faszkodás az egyetlen olyan egyéb trash, amit még én is néha szivesen követgetek, és őt érdemes is fasznán trollkodni, mert elementáris erővel őrjöngve hárcol a trolljai ellen, és folyamatosan képes narcisztikus nyavajgás és fenyegetőző őrjüngések, nagyotmondások elegyét produkálni.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Aug 23, 2025 19:59:03
x12)
OFF:
Hájasbrét proaktívan szanaszét szopatják a trollok szerencsére, ez miatt és az Mc Istiét is meghaladó bélméret miatt szinte garantált a szívroham a következő pár évben.
Bejlin
(
x8)
Aug 23, 2025 20:34:03
x8)
A mazda után jöhetnek a JOG krónikák. Nagyon meglepődnék ha 1 hét múlva is ott lenne egy darabban. Ha nem is a trollok akkor a kannibálok fogják elvinni vagy szétkapni
-
Aug 23, 2025 20:48:52
Kell rá egy A4-es papír, miszerint alkatrésznek elvihető.
Aug 23, 2025 20:48:52
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 23, 2025 21:38:38
x4)
Nyári off szeminárium HSP-ről.
Ez elég ikonikus jelenet volt, amikor egy troll feldühítette hogy nem volt nővel 20 éve, erre a retard elkezdte mutogatni a volt csaja meg a szeretőjük terhes csöcsös képét hogy ő most megmutatja:
trashcity.net/video/2972/hsp-computer-kiakad-mert-egy-troll-szerint-m%C3%A1r-20-%C3%A9ve-nem-volt-n%C5%91h%C3%B6z-k%C3%B6ze-eredeti
Később amikor ez a csaj megszülte a gyereket ott is hagyta (jó anya...) aztán mentek a nyálas sírós énekek:
trashcity.net/video/6807/hsp-heiner-yandex-vissza-v%C3%A1rlak-elment%C3%A9l-2-2019-official
trashcity.net/video/6806/hsp-heiner-yandex-a-s%C3%ADr%C3%B3-angyal-%C3%A9neke-official
Később meg a párom nem a párom címmel a nőket fikázó retard flokk sorozattal gyalázta a nőket.
Ez elég ikonikus jelenet volt, amikor egy troll feldühítette hogy nem volt nővel 20 éve, erre a retard elkezdte mutogatni a volt csaja meg a szeretőjük terhes csöcsös képét hogy ő most megmutatja:
trashcity.net/video/2972/hsp-computer-kiakad-mert-egy-troll-szerint-m%C3%A1r-20-%C3%A9ve-nem-volt-n%C5%91h%C3%B6z-k%C3%B6ze-eredeti
Később amikor ez a csaj megszülte a gyereket ott is hagyta (jó anya...) aztán mentek a nyálas sírós énekek:
trashcity.net/video/6807/hsp-heiner-yandex-vissza-v%C3%A1rlak-elment%C3%A9l-2-2019-official
trashcity.net/video/6806/hsp-heiner-yandex-a-s%C3%ADr%C3%B3-angyal-%C3%A9neke-official
Később meg a párom nem a párom címmel a nőket fikázó retard flokk sorozattal gyalázta a nőket.
-
Aug 23, 2025 22:07:21
Nyugodtan tartsátok trashcsopiban,trashcityn ezeket a noname hulladékokat.Esetleg rusony fórumára vagy herbertébe.Kurvára nem hiányoznak ide.
Értjük győzelmi jelentés...valakiről akiről fingunk sincs kicsoda és még sodiverzumos fonatkozása sincs.Örüljünk hogy tajgi és kisfosos kikopott.Nem kell még egy unalmas skizo hőbörgő incelt idecsalni.
Értjük győzelmi jelentés...valakiről akiről fingunk sincs kicsoda és még sodiverzumos fonatkozása sincs.Örüljünk hogy tajgi és kisfosos kikopott.Nem kell még egy unalmas skizo hőbörgő incelt idecsalni.
Aug 23, 2025 22:07:21
Endre priusza
(
x10)
Aug 23, 2025 22:11:55
x10)
Én most utánaolvastam ennek a balfasznak. Teljesen érthetetlen. Mi visz rá bárkit, hogy ha már windowst akar úgyis használni, azt ne a Microsofttól vegye meg, hanem egy magyar kóklernek fizessen, hogy teljesen ismeretlen működésű "kiegészítőkkel" felturbózva pakolja a gépére? Azt se engedném, hogy a gépemhez nyúljon ez a marha. Ezek meg havonta fizetnek neki, hogy legyen egy kémprogramokkal turbózott windowsuk? Oké, hogy nem értesz a számítógépekhez, de akkor is, nem hallottál még róla, hogy ezt az oprendszert egy redmondi cég készíti és forgalmazza, nem egy bőnyi magánszemély?
Nemzet Krónikása
(
x20)
Aug 23, 2025 23:00:58
x20)
Nem véletlenül van célkeresztben, idős, laikus nyugdíjasokat basz át a csávó, aki kártékonyabb mint a Gyagyás. A hőbörgőknek pedig üzenem, hogy:
1. Gyagyás börtönben van, értelmesebb dolgot nem lehet csinálni a herélt kurván meg Addaboyon kívül, akik közül az egyik drogos elmebeteg a másik meg jelenleg az IMEI-be van bezárva.
2. Fórumon kívül is van élet, touch grass.
Eazy
(
x10)
Aug 23, 2025 23:33:11
x10)
https://wiki.trashforum.org/
Ezen az oldalon megnyithatnák a regisztrációt, hogy némi értelmét is nyerjen a domain.
Elég abszurd tc-n is azt olvasni, hogy milyen retardált a sodi fórum amiért nem száll rá a Herbertre, meg erre, meg arra..
Gyúrják át a wikit sima fórumra oszt kész, asodi rajongóit pedig hagyják meg a max5trollnak és a rajongóknak. Mindenki örül. :-}
Nemzet Krónikása
(
x20)
Aug 23, 2025 23:37:00
x20)
Van külön trashforum, a Wiki oldal alján van.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Eazy
(
x10)
Aug 23, 2025 23:44:01
x10)
Van külön trashforum, a Wiki oldal alján van.
Ááá, nszksz!! Nehéz kiszúrni. xd
LOL
Aug 23, 2025 23:45:49
Aug 23, 2025 23:45:49
Púpszászi napelem
(
x12)
Aug 24, 2025 00:01:27
x12)
anyagos hajnali orjongese epp nagyot megy tikfoson
vm.tiktok.com/ZNdXpDpMB/
vm.tiktok.com/ZNdXpDpMB/
banshee
(
x23)
Aug 24, 2025 07:19:01
x23)
"kicsit sem hasonlít rám"
A masztipartis sodiról.
herr_schwechater
(
x5)
Aug 24, 2025 07:55:02
x5)
vm.tiktok.com/ZNdXpDpMB/
vm.tiktok.com/ZNdXpDpMB/
van egy enyhe szemüvegrablásos vibeja
-
Aug 24, 2025 08:19:18
Kellene egy Retard Nyári Egyetem, ahol csak és kizárólag a személyiségi jogok témaköre lenne a tananyag, sikertelen vizsga esetén a tyeknyikai eszközöktől hatósági eltiltás lenne a következmény.
Aug 24, 2025 08:19:18
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 24, 2025 09:04:09
x4)
Na várj .. a high tech Red főnix dugig van üres várakozó ciklusban progress gif pörgető izékkel hogy nagyon komolynak látszon. Még lassít is a dolgokon vele. Aztán minden gép indítást lejelentett Ernyőkének és felugrik egy popup az ő desktop gépén névvel együtt. Volt amikor liveban ment ez. A legjobb az volt amikor a lakóteleppppi lakásban az előszoba szekrényben volt a szerver park. Szokásos levett oldalu PC-k, buzifényekkel mert az egy szervert nagyon komolyan fejleszt.
Csodálom amúgy hogy nem volt közös spinoff Endrével, emlékeim szerint maximum addig jutott hogy kijelnetette hogy Endrét is kínozzák a trollok vagy valami ilyesmi.
herr_schwechater
(
x5)
Aug 24, 2025 09:19:50
x5)
én fejbelövöm magam, hát eddig nem olvastam utána hájasbrének, erre kiderül környékbeli
horgász
(
x10)
Aug 24, 2025 09:43:25
x10)
vm.tiktok.com/ZNdXpDpMB/
vm.tiktok.com/ZNdXpDpMB/
Ez az agyhalott gecisbajszú mára teljesen ugyanolyan lett, mint a recskás. Tapintható a hasonlóság esküszöm:
Komplett elmebeteg.
Ezt is a kuvik mellé kéne zárni.
Úgyis szereti a faszpinát a hülye buzija.
Jozsii Busák
(
x5)
Aug 24, 2025 10:19:40
x5)
Aug 24, 2025 10:19:40
a hülye buzija.
Biztos hogy buzi. Mindig az igazsággal ironizál, mindig ami fáj neki mint pl: a botokkal,hazudozás meg a homoszexuálitással. Botokkal règ elbukott AZONNAL 100 NÈZŐ, HAZUGSÁGGAL IS MINDIG LEBUKIK MÁR CSAK A BUZISÁG JÖN Aug 24, 2025 10:19:40
Nemzet Krónikása
(
x20)
Aug 24, 2025 11:09:42
x20)
Szóval az elmebeteg belekötött egy másik, látszólag szintén elmebeteg csávóba.
:D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
:D
EasybankosPedo
(
x21)
Aug 24, 2025 11:34:02
x21)
Tényleg egyre jobban hasonlít az elmebetegre. Az első ami eszembe jutott, az ez a gyagyás videó volt.
ok.ru/video/4296890124956
Jó az irány, drogos vamzer! Neked vajon lesz kapcsolat tartód, a bajuszkáidat érdekelni fogja vajon a sorsod, vagy magasról leszarnak majd és kávéra való pénzed se lesz bent, mert a tesód is utál mint a büdös szart?
-
Aug 24, 2025 12:03:22
Nagyon vicces amikor kibukik belőle az agresszív elmebeteg.
Ugyanolyan mint a masszív alkoholista apja aki sakál részegen falhoz baszkodta gyerekkorában. Azért vekeng ha valaki akinek (ellenben vele) van mérték tudata alkoholt mer inni, egyből próbálja előadni, hogy ő jobb ember mivel nem iszik alkoholt csak drogozik.
Apádnál is semmirekellőbb vagy Mészáros gyökér!
Ugyanolyan mint a masszív alkoholista apja aki sakál részegen falhoz baszkodta gyerekkorában. Azért vekeng ha valaki akinek (ellenben vele) van mérték tudata alkoholt mer inni, egyből próbálja előadni, hogy ő jobb ember mivel nem iszik alkoholt csak drogozik.
Aug 24, 2025 12:03:22
Öreg Mészáros
Aug 24, 2025 12:22:15
Nagyon vicces amikor kibukik belőle az agresszív elmebeteg.
Ha így tudom hogy ez lesz belőle még felpofoztam volna még párszor
Aug 24, 2025 12:22:15
Nemzet Krónikása
(
x20)
Aug 24, 2025 12:35:45
x20)
Tele van az ország ilyen mentálisan roncs emberekkel, ezeknek is vannak fokozatai. Van az, akiről nem hallasz viszont a munkáját tökéletes el tudja látni, ezeknek a közeli ismerősei (család, barátok, munkatársak) isszák meg a levét, lásd családon belüli erőszak vagy éppen a szemétkedő munkatárs/főnök.
Van az a kategória, aki a hajléktalanságba jutatta magát és maga alá szarva/hugyozva ordibál random embereknek.
Aztán vannak az ilyen Mészáros-félék, akik a két állapot között lébecolnak, az inga pedig néha kileng hol az egyik, hol a másik irányba, miközben szélsebesen robognak a függőségeik által a sötétségbe.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Van az a kategória, aki a hajléktalanságba jutatta magát és maga alá szarva/hugyozva ordibál random embereknek.
Aztán vannak az ilyen Mészáros-félék, akik a két állapot között lébecolnak, az inga pedig néha kileng hol az egyik, hol a másik irányba, miközben szélsebesen robognak a függőségeik által a sötétségbe.
Random Budapesti Lakos
Aug 24, 2025 13:00:33
Különösen vicces Mészáros Ádám fenyegetőzés közben, miközben kb stoki izomérettségével rendelkezik. Magasságához képest semmi kiállása a kigyóvállak és a pálcika karok miatt. Arról ne is beszéljünk hogy amikor nem megy a stream görnyedten, összehúzott vállakkal, fejhallgatóban a semmiben bámulva közlekedik csak a városban :)
Aug 24, 2025 13:00:33
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 24, 2025 13:04:56
x2)
Mintha úgy emlékeznék, hogy egy régebbi videóban éppen Narkoboyt akarta valaki a Deák tér környékén szarrá verni videózás közben és próbált jófejkedéssel kikerülni a kínos és számára veszélyes szituációból. Akkor nem volt ekkora a pofája és más volt a hangvétel, most meg emberkedett egy nála alacsonyabb és gyengébb sráccal. Ez is közös benne és Recskásban, hogy csak a náluk gyengébbekkel nagy a pofájuk, de ha emberükre találnak, akkor egyből barnára festik az alsót. Igazi országos csicska vagy Anyagboy!
Hahó
(
x130)
Aug 24, 2025 13:35:12
x130)
vm.tiktok.com/ZNdXpDpMB/
vm.tiktok.com/ZNdXpDpMB/
Klasszikus retard viselkedés.
Kakaspina
(
x20)
Aug 24, 2025 13:59:16
x20)
Mészáros Ádám egyre jobban hasonlít Bartosra.
75 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kommentek között:
sodika:
2007. 09. 07. 12:10
"Az a kézmozdulat....meg eza nézés."
Azt a fotós kérte tőlem.
Azt hittem, jóindulatúan, de csak gonosz volt,