Bekábelezve nincs és már biztos lemerült. Nem hiszem, hogy falba épített kábel, mert ez lenne az első ilyen a favellán.
|__o__|
Az mintha hasonlítana erre a kínai kamuszarra.
Nem azért mondom, hogy tippeket adjak, de szerintem eléggé hasonlít, 1. keresésre kiadta.
Azért szépen mutat a csövestanya falán, ügyesen elhelyezték. (Vagyis helyezte a bajszos gané).

Mivel nem nagyon voltak hírek a recskás felől meg értelmesebb dolgokkal is lehet foglalkozni, nem nagyon követtem a fórumot az elmúlt hetekben.
Mi történt a komlói rambóval? van róla valami (videó) anyag? Sodrákot akarta felfegyverkezve kiszabadítani az előzetesből vagy mi?
Köszi előre is.
blabla
Állítólag megütött egy rendőrt (ami elég súlyos bcs.), aztán öngyilkossággal fenyegetőzött a rendőröknek, úgyhogy bevitték a pszichiátriára.
Köszi az infóinfót!
Kiváló, akkor végre ez a kártékony élősködő féreg is a helyére került.
Kik maradtak még szabadlábon akik böriérettek? Gayza meg Lamantin?
Komoly lenne ha az Sodiverzum antihőseinek külön böri részleget kéne nyitni.
blabla
Korábban volt már trash híradó itt. Snecológiai vonalon egyenlőre más nem megy böri felé, trash retardok közül Trutymó Titán gyűjtött be egy hollandiai bűncselekményt mert részegen vezetett és fejreállt a kocsival és bukott ezzel. Ő remegve alkoholizálva várja az ügyet. A korábban pedofíliáért ült Vadász Gyulát is berángatták valami internetes gyűlölködésért a kapitányságra. A tisztítótűz dolgozik.
Ha már OFF, csak annyi, elnézést bocsánat, hogy mindkét tetves koldus - a nyergesi meg a rábéi is - sajnos szabadon vannak, gaztetteik ellenére.
Viszont az MKI vonalon mennyire valid, hogy Sz.Fülűnek kampó?
Igyunk egy sörtöt, he
Csupa jó hír, köszi a felzárkóztatást, a hiradóról sajnos lemaradtam, de a lényeg, hogy akkor mindenki megkapja lassan ami jár neki, "Karma is a Bitch!".
blabla
Azt olvastam én is mindenhol hogy elvileg Szatyorfülü meghalt mert prosztatarák vagy mi elvitte, viszont az elmebeteg fia is elvileg bekerült az IMEIbe a katéter rángatós akció után.
Eddig sem kellett.
hoty... hotyhotyhoty...
És endre életének legszebb nyara!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Én is úgy tudom hogy Fülű meghalt. Mit érezhet most szegény Ládika?
Sodi ragyája
Nem tudom de Goldához hasonlóan érdekelne hogy mennyiben hibásak a hülyegyerek viselkedéséért, mert azért a videókban megmutatták hogy ott se kerek a történet. A kommunista jász kurva felelőssége nem lehet kevés abban hogy a korcs ilyen lett amilyen.

A jelek ott vannak mindenhol!
Jövő héten.
Ádám azt mondta "Gyöngyi néni ez mindent felvesz ne tessék aggódni!"
Örülök neki külön hogy csak 60.000 forintba került!
Jólvan, javaslom a pédián olvasgatni kicsit a gyerekkoráról aztán majd térjünk vissza arról hogy még így gondolod-e.
Amikor látták hogy a gyerek nem okés lepasszolták szomódra a nagymuterhez.
A hazugságaival mindig a normalitás felé próbálja hajlítani a valóságot.Tehát belenevelték és pontosan tudja mik a szabályok.Itt már nincs másnak a hipája hetyetye.Egyértelműen a saját döntései miatt került a helyére.
Ja és például apuka belénevelte a felsőbbrendüségét is a többiek felett, tehát igen az a szapály de az a pórnépre fonatkozik.
Stoki a másik pántot szokta megcsavarni.
Ő diagnosztizált skizofrén. Sajnos ez tényleg egy elmebetegség, bárkiben megjelenhet, abban is, aki egyébként a világ legjobb gyerekkorát élte meg a valaha volt legszeretőbb szülőkkel.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
A Markó szálról: Azt, hogy az anyja (ládika) nagyon régóta alkesz, meg ilyen és olyan borzalmas gyerekkora volt, azt csakis Gergőtől halljuk. Gergőtől, aki színes angyalokkal társalog, meg abban lel szexuális örömöt, hogy székrekedést okoz magának. Gergőtől, aki a rákos apja katéterét rángatja, meg a szintén fogyatékos nőjével lehugyoztatja az anyja ágyát. Nem volt ott semmiféle gyerekkínzás, meg korai alkoholizmus meg apám fasza. Gergőke egy betegségtudat nélküli nárcisztikus rosszindulatú fasz, a szülei pedig mindennek ellenére is igyekeztek valami egzisztenciát adni neki. Minden kínzás ellenére együtt éltek vele, etették, ruháztatták, sőt egy darabig saját lakást is adtak neki. Ami aztán azért lett vissza véve, mert endréhez hasonlóan elkezdte masszívan cigányputrivá alakítani.
Számára a történet vége valószínűleg az lesz, hogy meghal az anyja is, ő már nem élvezi tovább a vigyorgó meleg ölelését, aztán valami harmadosztályú cigánykurva lehúzza majd a 2 ingatlannal és az utcán élő bolondok sorát fogja gazdagítani.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Júlia Píjónő én ilyenkor szoktam inni egy sört!
Fülü tényleg meghalt ?
KURVArangy
idézés ellenére nem jelent meg. el van foglalva.:)
majd a következő tárgyaláson.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Úgy látszik élvezi a börtön adta kényelmet.
Bírónő: hát Endre, ha tetszik, ha nem, most piszony van tétre. :DD
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Az hogy lehet, hogy valaki bent van a kóterben, kihallgatása van, de mégsem jelenik meg? Nem automatikusan szállítják ilyenkor oda?
|__o__|
sztem nem a bv-be küldték neki az idézést, és golda "elfelejtette" neki beküldeni. sebaj, mert a költséget stoki fogja fizetni a végén.:)
Ilyen létezik Magyarországon? És akinek nincs élő rokona? Az ül vígan a böriben, a bíróság meg felszólítgatja? Nem hangzik működőképes rendszernek.
egy idő után elkezdik körözni, és megtalálják. de most már tudják hol van, átveszi a börtön, és kezébe nyomja az integrációs tiszt. aztán viszik. azért akart nyerni ezzel egy kis időt, mert már így is több büntetőügye van bírósági szakban, és mire elítélik a terrorosban, addigra már büntetve lesz ezekben, és ezzel ugrott egy enyhítő körülmény. 7 év középmértéknél nem mindegy neki.:)
Én akkor már teljesen zavarban vagyok, nem úgy volt hogy nem lesz közvetítés mert tárgyalás sem lesz csak rávernek még pár hónapot a további döntésig, nehogy meglógjon a cipőt bekötni képtelen Púpos?
blabla
ne feledjük, szerinte nincs magyarországon nemzeti összetartás mert nem gyújtották fel Renátóék házát amiért elvert egy mocskos pedofilt
remélem kibukik belőle a hergelés meg a cigányozás ott bent is
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Erről jut eszembe egy volt smasszer ismerősöm sztorija talán a halasi BV-ből, ahol minden 2. elítéltet Kolompár Istvánnak hívtak.
Aztán amikor jött a család beszélőre, jól lehetett azzal szopatni őket, hogy bemondták a hangosba "Kolompár Istvánhoz érkeztek" majd egyszerre legalább 8-an pattantak fel. :D
Micsoda kaland, te korcs! :DD
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Erre bontunk egy sörtöt!!
és persze lendítünk egyetVágó Istvánért broniért is
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Remélem belőlem is kikanalaz valamit, mert olyan puha vonásai vannak mint a Sziszának!
Azért vagy ennyire frusztrált, csillagom?:)
Ha akarata szerint rohad a sitten , akkor nekem jó így.
De akkor miért vergődik, hogy engedjék ki?
Szerintem ez irónia akart volna lenni.
Az a sok exotikus, barna ember. Az izzaszto forrosag. Mindenki trikoban. Technikailag mar olyan mintha spanyolban nyaralna, csak neha combonverik gumibottal.
Most kanduj bújás fan
Sőt, a mája is rendszeresen felrobban, miközben felváltva hány és sír a szalmaágyon.
És ezzel még Hahó hullája is egyetért.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Elmentek ti a kurva anyátokba.
(A holnapután szabaduló, perfekt spanyolul beszélő, leszálkásított púpú, tömlőssajtos smacklevesen kiegészségesedett, alvilági baráti körrel rendelkező asodival együtt, ugye? Most is minden yo asodival, ugye? Segédfelszopó legalja kurvák.)
Igyunk egy sörtöt, he
Akkor már a gyomrában felrobbant a fing is, igaz?
A holnapután szabadulás után a pr lemaradt.
Annyi bizonyos, hogy átélt minden kínt.
Egy A/4-es lap tele lesz a BNO-kkal
Az nem kifejezés. Berendeztek egy középkori kínzókamrát a börtön alatti titkos pincében, és egész nap ott kínozzák. Este felviszik a cellába, ahol a rabtársak egész éjjel erőszakolják és gumibotozzák. Már többször meg is halt bent. Kész az ítélet is: tényleges életfogytiglan. Görbül már a picsaszáj, jó az irány!
Ez a PÁV-os pszichológiai alkalmasságin is nagy shikerrel zajlott, álló fasszal várjuk az update-et.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Ez a duplacsel! Így mindig van társaságom, nincs magány és kénytelenek végig hallgatni a loopjaimat, mások előtt fütyizhetek és minden este masztiparti van!
Ezt akarta a sodi, a trollok meg csak irigykednek!
Megkérdezném hogy ha kint lenne most milyen telefont hozna ki magának és hogy van-e fantom érzékenysége a levágott heréinek!

Igen, de ott normális embernek akarta magát beállítani, most meg az elmebeteget fogja játszani, röhögnék, ha ezúttal pont a fordítottja lenne a diagnózis.
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
Na, vajon hány nick fog megnémulni? A krákágyil mondjuk biztos admin volt ott, és bőven belefér az is, hogy a bitpontos másolaton is van ASODInak hozzáférése oda, persze szigorúan iparági standardoknak megfelelő kutatómunka miatt, hetyetye.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 06, 2025 19:14:33
x2)
Nézd a jó oldalát Stoki, anyád legalább nyugodtan magára tudja költeni a most kapott 30.000 HUF értékű nyugger utalványt, anélkül, hogy a kunyerálásoddal számolnia kéne.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 06, 2025 19:27:01
x7)
Látod pedo nem, csak a tekkel lehet kijutni púpszászról. A biztonsági rendszer legalább működik. Megnyugodhatsz.
files.catbox.moe/vkilgu.jpg
files.catbox.moe/5ubnt3.jpg
ez egy mozgásérzékelős lámpána lehet. (Alul mozgásérzékelő)files.catbox.moe/vkilgu.jpg
Bekábelezve nincs és már biztos lemerült. Nem hiszem, hogy falba épített kábel, mert ez lenne az első ilyen a favellán.
impo
Sep 06, 2025 19:31:47
Látod pedo nem, csak a tekkel lehet kijutni púpszászról. A biztonsági rendszer legalább működik. Megnyugodhatsz.
Az mintha hasonlítana erre a kínai kamuszarra.
Nem azért mondom, hogy tippeket adjak, de szerintem eléggé hasonlít, 1. keresésre kiadta.
Azért szépen mutat a csövestanya falán, ügyesen elhelyezték. (Vagyis helyezte a bajszos gané).

Sep 06, 2025 19:31:47
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Sep 06, 2025 20:39:12
x4)
EZ VOLT A DUPLACSEL!
Endre bebiztosította a megélhetését a technológiai válság idejére.
www.szeretlekmagyarorszag.hu/jovo/tobbmillios-fizetes-helyett-munkanelkuliseg-az-ai-osszetori-a-fiatal-programozok-almait
Most a luxus lakosztályában hátradőlve szürcsöli a kávéját miközben az irigy trollok idegesen jelentkeznek minden munkára az indeeden meg a linkedin-en! Az ő megélhetése pisztosítva van!
Endre bebiztosította a megélhetését a technológiai válság idejére.
www.szeretlekmagyarorszag.hu/jovo/tobbmillios-fizetes-helyett-munkanelkuliseg-az-ai-osszetori-a-fiatal-programozok-almait
Most a luxus lakosztályában hátradőlve szürcsöli a kávéját miközben az irigy trollok idegesen jelentkeznek minden munkára az indeeden meg a linkedin-en! Az ő megélhetése pisztosítva van!
Gunnar
(
x2)
Sep 06, 2025 20:49:41
x2)
Gyakorlatilag 101% biztos, hogy a herélt kappan jelenleg a pokolok poklában van,... és már nem kapjuk vissza a nagypofájű agresszív, mások kocsiját összetörő, judkát terrorizáló elmebeteg trafót, sosem.
Mivel nem nagyon voltak hírek a recskás felől meg értelmesebb dolgokkal is lehet foglalkozni, nem nagyon követtem a fórumot az elmúlt hetekben.
Mi történt a komlói rambóval? van róla valami (videó) anyag? Sodrákot akarta felfegyverkezve kiszabadítani az előzetesből vagy mi?
Köszi előre is.
-
Sep 06, 2025 21:26:21
Köszi előre is.
Köszi előre is.
Állítólag megütött egy rendőrt (ami elég súlyos bcs.), aztán öngyilkossággal fenyegetőzött a rendőröknek, úgyhogy bevitték a pszichiátriára.
Sep 06, 2025 21:26:21
Gunnar
(
x2)
Sep 06, 2025 21:49:06
x2)
Köszi az infóinfót!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Sep 06, 2025 22:05:07
x4)
Köszi az infóinfót!
Korábban volt már trash híradó itt. Snecológiai vonalon egyenlőre más nem megy böri felé, trash retardok közül Trutymó Titán gyűjtött be egy hollandiai bűncselekményt mert részegen vezetett és fejreállt a kocsival és bukott ezzel. Ő remegve alkoholizálva várja az ügyet. A korábban pedofíliáért ült Vadász Gyulát is berángatták valami internetes gyűlölködésért a kapitányságra. A tisztítótűz dolgozik.
Ténfép
(
x5)
Sep 06, 2025 22:12:36
x5)
Korábban volt már trash híradó itt.
Ha már OFF, csak annyi, elnézést bocsánat, hogy mindkét tetves koldus - a nyergesi meg a rábéi is - sajnos szabadon vannak, gaztetteik ellenére.
Gunnar
(
x2)
Sep 06, 2025 22:13:09
x2)
A tisztítótűz dolgozik.
Csupa jó hír, köszi a felzárkóztatást, a hiradóról sajnos lemaradtam, de a lényeg, hogy akkor mindenki megkapja lassan ami jár neki, "Karma is a Bitch!".
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Sep 06, 2025 22:17:59
x4)
Azt olvastam én is mindenhol hogy elvileg Szatyorfülü meghalt mert prosztatarák vagy mi elvitte, viszont az elmebeteg fia is elvileg bekerült az IMEIbe a katéter rángatós akció után.
*,*
Sep 06, 2025 23:32:10
Anyagosgecit továbbra sem engedik be a Nomádba. Infoinfo.
Sep 06, 2025 23:32:10
Sodi ragyája
Sep 06, 2025 23:49:25
Bizony a trashek kezdenek lassan fogyatkozni. Legalább egyre nyugodtabban élhetnek a normális emberek és nem kell többet nézniük ezeket az elmebeteg idiótákat.
Sodi ragyája
Sep 06, 2025 23:49:25
Zegernye
(
x2)
Sep 07, 2025 07:24:52
x2)
Bizony a trashek kezdenek lassan fogyatkozni. Legalább egyre nyugodtabban élhetnek a normális emberek és nem kell többet nézniük ezeket az elmebeteg idiótákat.
Eddig sem kellett.
Endre priusza
(
x10)
Sep 07, 2025 07:45:52
x10)
Vasárnap. Vajon a Sodi megy misére a börtönkápolnába?
Darth Tibor
(
x7)
Sep 07, 2025 08:05:57
x7)
Egy kis retro!

Négy hónappal ezelőtt indult az utolsó lályv!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!

egynadrág
(
x2)
Sep 07, 2025 08:22:31
x2)
Egy kis retro!
És endre életének legszebb nyara!
halottpiton
(
x2)
Sep 07, 2025 08:25:44
x2)
nyemértem.. akkor most agropanda fel lett jelentve???
megbasztál egy faszt
Sodi ragyája
Sep 07, 2025 08:56:28
Sep 07, 2025 08:56:28
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Sep 07, 2025 09:13:14
x4)
Nem tudom de Goldához hasonlóan érdekelne hogy mennyiben hibásak a hülyegyerek viselkedéséért, mert azért a videókban megmutatták hogy ott se kerek a történet. A kommunista jász kurva felelőssége nem lehet kevés abban hogy a korcs ilyen lett amilyen.
keserke
(
x4)
Sep 07, 2025 10:28:57
x4)
Gyagya, már csak 2 nap és kint vagy! 9-én tárgyalás! Oh, wait...
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Hatizsakfigyelo
Sep 07, 2025 10:54:07

Sep 07, 2025 10:54:07
kérdezhetek valamit
(
x2)
Sep 07, 2025 11:21:32
x2)
nyemértem.. akkor most agropanda fel lett jelentve???
Jövő héten.
-
Sep 07, 2025 11:23:33
Azért ne verjük már a szülőkre amikor egy lerobbant negyvenes szarból bűnöző alkoholista pedofil lesz.Kizárólag gyagyásnak van felelőssége abban ahová jutott.Minden lehetősége megvolt.Most élvezheti munkájának gyümölcsét. Sep 07, 2025 11:23:33
Jozsii Busák
(
x5)
Sep 07, 2025 11:46:37
x5)
Kültèri sport mozgásèrzèkelős napelemes lámpa felvètelèvel sètált be anyagos az Újszászi Rendőrőrsre feljelentést tenni? Hisz azt igèrte... Nagyon nevetek,a nyomorult szerencsétlen hülyèje...
Jozsii Busák
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 07, 2025 11:55:18
x2)
Recskagnóm, még azt a kevés örömet is elveszed tőlünk, amit a tárgyalásod nyújthatna. Ha jól értem akkor most szeptemberben elmarad és helyette hosszabbítanak neked automatikusan még egy kicsit. De kár, hogy nem készülhet az amerikai tárgyalásokhoz hasonlóan kézi rajz a tárgyalásról, ahogy imádkozó tartásban könyörögsz a Nagy Teknősnek és az állófaszú trollok vérszomjasan várják a minél nagyobb évszámú büntetésed. :D
Golda mama
Sep 07, 2025 14:19:07
Kültèri sport mozgásèrzèkelős napelemes lámpa felvètelèvel sètált be anyagos az Újszászi Rendőrőrsre feljelentést tenni? Hisz azt igèrte... Nagyon nevetek,a nyomorult szerencsétlen hülyèje...
Ádám azt mondta "Gyöngyi néni ez mindent felvesz ne tessék aggódni!"
Örülök neki külön hogy csak 60.000 forintba került!
Sep 07, 2025 14:19:07
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Sep 07, 2025 19:06:03
x4)
Azért ne verjük már a szülőkre amikor egy lerobbant negyvenes szarból bűnöző alkoholista pedofil lesz.Kizárólag gyagyásnak van felelőssége abban ahová jutott.Minden lehetősége megvolt.Most élvezheti munkájának gyümölcsét.
Jólvan, javaslom a pédián olvasgatni kicsit a gyerekkoráról aztán majd térjünk vissza arról hogy még így gondolod-e.
-
Sep 07, 2025 19:54:55
Nyilván azért lett egy kegyelemasztal alatt recskázó munkakerülő mert az anyja helyett a nagyanyja szopiztatta egy ideig,Ja,nem.Amikor látták hogy a gyerek nem okés lepasszolták szomódra a nagymuterhez.
A hazugságaival mindig a normalitás felé próbálja hajlítani a valóságot.Tehát belenevelték és pontosan tudja mik a szabályok.Itt már nincs másnak a hipája hetyetye.Egyértelműen a saját döntései miatt került a helyére.
Sep 07, 2025 19:54:55
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Sep 07, 2025 19:57:05
x4)
Nyilván azért lett egy kegyelemasztal alatt recskázó munkakerülő mert az anyja helyett a nagyanyja szopiztatta egy ideig,Ja,nem.
Ja és például apuka belénevelte a felsőbbrendüségét is a többiek felett, tehát igen az a szapály de az a pórnépre fonatkozik.
banshee
(
x23)
Sep 07, 2025 20:16:45
x23)
Stoki a másik pántot szokta megcsavarni.
Kendra
(
x1)
Sep 07, 2025 20:28:25
x1)
Ahogy régen Stoki azzal hencegett hogy idézem: "Vajon kitermelem a főnököm és a saját fizetésem és a céges járulékokat? Naná hogy kitermelem!"
Kicsit lehetne aktualizálni!
Vajon Stoki kitermeli a rabtartás költségeit és az étkeztetését? Naná hogy nem! Sőt benn is sikerül adósságot gyűjtenie! Mi ez ha nem Sikheer?
Kicsit lehetne aktualizálni!
Vajon Stoki kitermeli a rabtartás költségeit és az étkeztetését? Naná hogy nem! Sőt benn is sikerül adósságot gyűjtenie! Mi ez ha nem Sikheer?
Johann Hölzel
(
x1)
Sep 07, 2025 20:54:49
x1)
Már bem azért, de Anyagosnak ott lett volna Golda és mit választ helyette?
Herélt fajzat.
Kell több bizonyíték... Rossz ratyi ez is mint a példaképe, rohadjon meg.
Herélt fajzat.
Kell több bizonyíték... Rossz ratyi ez is mint a példaképe, rohadjon meg.
Endre priusza
(
x10)
Sep 08, 2025 09:42:02
x10)
Ő diagnosztizált skizofrén. Sajnos ez tényleg egy elmebetegség, bárkiben megjelenhet, abban is, aki egyébként a világ legjobb gyerekkorát élte meg a valaha volt legszeretőbb szülőkkel.
Semper Snecifisz
(
x1)
Sep 08, 2025 10:16:09
x1)
A Markó szálról: Azt, hogy az anyja (ládika) nagyon régóta alkesz, meg ilyen és olyan borzalmas gyerekkora volt, azt csakis Gergőtől halljuk. Gergőtől, aki színes angyalokkal társalog, meg abban lel szexuális örömöt, hogy székrekedést okoz magának. Gergőtől, aki a rákos apja katéterét rángatja, meg a szintén fogyatékos nőjével lehugyoztatja az anyja ágyát. Nem volt ott semmiféle gyerekkínzás, meg korai alkoholizmus meg apám fasza. Gergőke egy betegségtudat nélküli nárcisztikus rosszindulatú fasz, a szülei pedig mindennek ellenére is igyekeztek valami egzisztenciát adni neki. Minden kínzás ellenére együtt éltek vele, etették, ruháztatták, sőt egy darabig saját lakást is adtak neki. Ami aztán azért lett vissza véve, mert endréhez hasonlóan elkezdte masszívan cigányputrivá alakítani.
Számára a történet vége valószínűleg az lesz, hogy meghal az anyja is, ő már nem élvezi tovább a vigyorgó meleg ölelését, aztán valami harmadosztályú cigánykurva lehúzza majd a 2 ingatlannal és az utcán élő bolondok sorát fogja gazdagítani.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Sep 08, 2025 10:47:04
x4)
Markónál vágom hogy bolond, viszont a szülők reakciói is finoman szólva durvák voltak.
Hahó
(
x130)
Sep 08, 2025 11:09:23
x130)
Info info
Stokinak ma 11.30-tól szereplése van a szolnoki bíróságon.
A terrorista- és wannabe gyilkosmosdató sodi csapat nincs a helyszínen.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Sep 08, 2025 11:17:24
x4)
Info info
Júlia Píjónő én ilyenkor szoktam inni egy sört!
-
Sep 08, 2025 11:19:20
Info info
Ha esetleg valaki készítene vezetőszáras képet azt megköszönném.Új háttérképnek kellene. Stokinak ma 11.30-tól szereplése van a szolnoki bíróságon.
Sep 08, 2025 11:19:20
mikedp
(
x9)
Sep 08, 2025 11:37:01
x9)
A Markó szálról
Fülü tényleg meghalt ?
Bijónő
Sep 08, 2025 11:37:44
Az ítélet 3 év letöltendő börtönbüntetés, kérem vezessék el az elítéltet, hogy megkezdhesse büntetésének letöltését.
Sep 08, 2025 11:37:44
Jonciii
(
x7)
Sep 08, 2025 11:44:59
x7)
Nyomjátok az infoinfot, tűkön ülünk :D
megélhetési pereskedő
Sep 08, 2025 11:45:22
-Emszi istinek lehet, Anyagboynak lehet, Simon Géza Krisztiánnak lehet, Kaffka Mejszinek lehet! Fából vaskarika!
-Kiss úr, ezek az emberek mind büntetett előéletűek vagy jelenleg is őrizetben vannak!
-Jófan szefasz tiltalak!
-Kiss úr, ezek az emberek mind büntetett előéletűek vagy jelenleg is őrizetben vannak!
-Jófan szefasz tiltalak!
Sep 08, 2025 11:45:22
Hahó
(
x130)
Sep 08, 2025 11:55:41
x130)
Ha esetleg valaki készítene vezetőszáras képet azt megköszönném.Új háttérképnek kellene.
-
Sep 08, 2025 11:57:40
Úgy látszik élvezi a börtön adta kényelmet.
Sep 08, 2025 11:57:40
Jonciii
(
x7)
Sep 08, 2025 12:19:33
x7)
De hogyhogy nincs ott? Nem viszik oda BV-s, medencés SuperB-vel?
Eazy
(
x10)
Sep 08, 2025 12:23:14
x10)
Bírónő: hát Endre, ha tetszik, ha nem, most piszony van tétre. :DD
Hahó
(
x130)
Sep 08, 2025 12:41:12
x130)
stokinak rendesen beindult az őszi bírósági évad!
mit is ígértem kb. egy éve? hogy tele lesz ügyekkel, és kihallgatásokra, tárgyalásokra fog járni? annyit tévedtem, hogy nem jár, hanem viszik.:)))
mit is ígértem kb. egy éve? hogy tele lesz ügyekkel, és kihallgatásokra, tárgyalásokra fog járni? annyit tévedtem, hogy nem jár, hanem viszik.:)))
HalfejSodi
Sep 08, 2025 13:01:53
Az hogy lehet, hogy valaki bent van a kóterben, kihallgatása van, de mégsem jelenik meg? Nem automatikusan szállítják ilyenkor oda?
Sep 08, 2025 13:01:53
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 08, 2025 13:02:53
x7)
Elvileg pesten várja a holnapi elmeorvosi vizsgálatot. De miért nem viszik el tárgyalásra? Másik üggyel ütközik? Vagy nincs kihallgatható állapotban? Esetleg most varrják össze az ánuszát pesti Sittes Sanyi után? majd a következő tárgyaláson.
Hahó
(
x130)
Sep 08, 2025 13:05:06
x130)
sztem nem a bv-be küldték neki az idézést, és golda "elfelejtette" neki beküldeni. sebaj, mert a költséget stoki fogja fizetni a végén.:)
Endre priusza
(
x10)
Sep 08, 2025 13:32:55
x10)
Ilyen létezik Magyarországon? És akinek nincs élő rokona? Az ül vígan a böriben, a bíróság meg felszólítgatja? Nem hangzik működőképes rendszernek.
Hahó
(
x130)
Sep 08, 2025 14:06:10
x130)
egy idő után elkezdik körözni, és megtalálják. de most már tudják hol van, átveszi a börtön, és kezébe nyomja az integrációs tiszt. aztán viszik. azért akart nyerni ezzel egy kis időt, mert már így is több büntetőügye van bírósági szakban, és mire elítélik a terrorosban, addigra már büntetve lesz ezekben, és ezzel ugrott egy enyhítő körülmény. 7 év középmértéknél nem mindegy neki.:)
-
Sep 08, 2025 14:45:23
Sem a kőkemény amerikai ügyvédcsapata, sem a bűnöző, őrjöngő megroggyant támogatói nem voltak sehol KFC Úrnak. Hogy lehet ez? Díszes társaság mellé került a listára. Oda, ahová való.

Sep 08, 2025 14:45:23
Gunnar
(
x2)
Sep 08, 2025 14:45:53
x2)
Stokinak ma 11.30-tól szereplése van a szolnoki bíróságon. A terrorista- és wannabe gyilkosmosdató sodi csapat nincs a helyszínen.
Én akkor már teljesen zavarban vagyok, nem úgy volt hogy nem lesz közvetítés mert tárgyalás sem lesz csak rávernek még pár hónapot a további döntésig, nehogy meglógjon a cipőt bekötni képtelen Púpos?
Gunnar
(
x2)
Sep 08, 2025 14:47:21
x2)
Ja látom, nélküle rendezték meg a showműsort mert az agyturkászokra vár éppen BP böriben. Elnézést.
blabla
Hahó
(
x130)
Sep 08, 2025 14:56:17
x130)
Cigó tolvajok és rablók közé ékelve tárgyalják a rágalmazó stoki ügyét. Nagyon nevetek. A helyére került.
Gunnar
(
x2)
Sep 08, 2025 14:58:09
x2)
Mielőtt bevitték, főleg online volt összezárva velük TikTokszon, sokszor kakafóniába fulladó csoportos mórikálás közepette, most már végre offline is.
blabla
halottpiton
(
x2)
Sep 08, 2025 14:59:17
x2)
Phocsánat! Oké. Ma lett VOLNA a rágalmazás ügyben a tárgyalás, de mikor lesz a letartóztatás meghosszabbításáról szóló tárgyalás?
megbasztál egy faszt
Hahó
(
x130)
Sep 08, 2025 15:00:28
x130)
Tárgyalásra várva az őrzőben mehet a párbaj kanalas brendonnal. Dobjátok neki a corgit, wannabe gyilkosmosdató tyodityapat!
herr_schwechater
(
x5)
Sep 08, 2025 15:05:26
x5)
Tárgyalásra várva az őrzőben mehet a párbaj kanalas brendonnal. Dobjátok neki a corgit, wannabe gyilkosmosdató tyodityapat!
ne feledjük, szerinte nincs magyarországon nemzeti összetartás mert nem gyújtották fel Renátóék házát amiért elvert egy mocskos pedofilt
remélem kibukik belőle a hergelés meg a cigányozás ott bent is
nmthrwwy420
(
x10)
Sep 08, 2025 15:10:21
x10)
Tárgyalásra várva az őrzőben mehet a párbaj kanalas brendonnal.
Erről jut eszembe egy volt smasszer ismerősöm sztorija talán a halasi BV-ből, ahol minden 2. elítéltet Kolompár Istvánnak hívtak.
Aztán amikor jött a család beszélőre, jól lehetett azzal szopatni őket, hogy bemondták a hangosba "Kolompár Istvánhoz érkeztek" majd egyszerre legalább 8-an pattantak fel. :D
Micsoda kaland, te korcs! :DD
JohnCramer
(
x1)
Sep 08, 2025 15:24:02
x1)
Már pocsánat nem arról van szó hogy nem akar már senki a pederasztához beszélőre még a Hód kurva anyja se?
Nem kéne lassan elkezdeni vonogatni a zsetont a kiétkezési kártyáról? Ha másról nem is, a tartozásai fejében?
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Nem kéne lassan elkezdeni vonogatni a zsetont a kiétkezési kártyáról? Ha másról nem is, a tartozásai fejében?
Eazy
(
x10)
Sep 08, 2025 15:27:04
x10)
Cigó tolvajok és rablók közé ékelve tárgyalják a rágalmazó stoki ügyét. Nagyon nevetek. A helyére került.
Erre bontunk egy sörtöt!!
és persze lendítünk egyet
Tyodika
Sep 08, 2025 15:29:38
Sem a kőkemény amerikai ügyvédcsapata, sem a bűnöző, őrjöngő megroggyant támogatói nem voltak sehol KFC Úrnak. Hogy lehet ez? Díszes társaság mellé került a listára. Oda, ahová való.
Remélem belőlem is kikanalaz valamit, mert olyan puha vonásai vannak mint a Sziszának!
Sep 08, 2025 15:29:38
PisiKaki
Sep 08, 2025 16:06:11
Ennyi eszetek van.
Sodi akor megy tárgyalásra ha kedve tartja. Akarata szerint történik most minden.
100%ig ura a helyzetnek.
Irigy troll gecik ti meg csak mentek dolgozni amíg ő pihen és nyelvet tanul. + ott a betonstabil alibi.
Sodi akor megy tárgyalásra ha kedve tartja. Akarata szerint történik most minden.
100%ig ura a helyzetnek.
Irigy troll gecik ti meg csak mentek dolgozni amíg ő pihen és nyelvet tanul. + ott a betonstabil alibi.
Sep 08, 2025 16:06:11
-
Sep 08, 2025 16:15:20
Ennyi eszetek van.
100%ig ura a helyzetnek.
100%ig ura a helyzetnek.
Azért vagy ennyire frusztrált, csillagom?:)
Sep 08, 2025 16:15:20
Hahó
(
x130)
Sep 08, 2025 16:30:29
x130)
Ennyi eszetek van.
100%ig ura a helyzetnek.
100%ig ura a helyzetnek.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 08, 2025 16:36:15
x38)
Én most tényleg irigykedni kezdek, de jó lehet 3 hónapja bezárva lenni az orkok közé egy váltás ruha nélkül. Még jobb lehet az, hogy nem tarthatok kapcsolatot a külvilággal, anyámmal, cicával, stb. De a legjobb biztosan az a rész, hogy 0 bevétellel, minden nap egyre távolabb kerülve a jövőbeli foglalkoztatottság lehetőségétől beadványokat körmölni kézzel, amit majd úgyis leszarnak. Bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Sep 08, 2025 17:02:31
Szerintem ez irónia akart volna lenni.
Sep 08, 2025 17:02:31
Darth Tibor
(
x7)
Sep 08, 2025 18:01:37
x7)
Engem az érdekel, hogy, hogy halad a spanyol nyelvvel!
Hiszen most inspiráló helyen van, végtelen szabad idővel!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Hafré
(
x5)
Sep 08, 2025 18:41:23
x5)
Van cicabújás Endre? Többen kérdezik!
noikabatgomb
(
x10)
Sep 08, 2025 18:52:40
x10)
Engem az érdekel, hogy, hogy halad a spanyol nyelvvel!
Az a sok exotikus, barna ember. Az izzaszto forrosag. Mindenki trikoban. Technikailag mar olyan mintha spanyolban nyaralna, csak neha combonverik gumibottal.
Fikás
Sep 08, 2025 18:58:10
Van cicabújás Endre? Többen kérdezik!
Most kanduj bújás fan
Sep 08, 2025 18:58:10
gyöngyhajú lány
Sep 08, 2025 20:06:34
neha combonverik gumibottal.
Sőt, a mája is rendszeresen felrobban, miközben felváltva hány és sír a szalmaágyon.
Sep 08, 2025 20:06:34
keserke
(
x4)
Sep 08, 2025 20:38:43
x4)
+ ott a betonstabil alibi.
És ezzel még Hahó hullája is egyetért.
balek
(
x10)
Sep 08, 2025 20:40:45
x10)
Szerintem ezt vehetjük pimaszkodásnak, amiért újabb büntetést érdemel a Fikagép. majd a következő tárgyaláson.
balek
(
x10)
Sep 08, 2025 20:43:05
x10)
Sep 08, 2025 20:43:05
Ha odaengedték volna, mehetett volna live meg tétek élőben. Fél perc tánc, aztán pihenés mert elfáradt. Sep 08, 2025 20:43:05
Ténfép
(
x5)
Sep 08, 2025 20:57:52
x5)
Sőt,
(A holnapután szabaduló, perfekt spanyolul beszélő, leszálkásított púpú, tömlőssajtos smacklevesen kiegészségesedett, alvilági baráti körrel rendelkező asodival együtt, ugye? Most is minden yo asodival, ugye? Segédfelszopó legalja kurvák.)
Sodi első csótánya
(
x1)
Sep 08, 2025 21:27:20
x1)
-
Sep 08, 2025 21:29:07
A holnapután szabadulás után a pr lemaradt.
Sep 08, 2025 21:29:07
-
Sep 08, 2025 23:36:39
Mennyivel jobb nyári elfoglaltság egy cellában rohadni,vadidegenekkel,ahol egy tévé jelenti az egyetlen szhórakoztatást,ahol kvázi éhezel az ehetetlen börtönmoslékon,ahol cigányok vadásznak a seggedre két tekercs budipapír miatt,ahol nem kapcsolhatod fel a villanyt.Sokkal jobb az mint vedelni a sört,óbégatni a nézőknek,nudistrandon kukkolni,buzifürcsiben gőzölni,utazgatni,hergelni.A hálátlan geci még meg sem köszönte milyen jó helyre küldték a trollok.Legalább egy szívecske vezetőszárban bilincsben beleférne a legközelebbi tárgyalásán.
Sep 08, 2025 23:36:39
Och-Kom Taot
(
x3)
Sep 09, 2025 09:45:35
x3)
Ma kapja meg Endre a jó hírt az ingyen nyaralás meghosszabbításáról?
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
molos troll
(
x2)
Sep 09, 2025 09:55:55
x2)
Börimanó
Sep 09, 2025 09:58:13
Nem ért rá a bíróságon hetyetyézni mert külsős elmegyógyászati bevizsgáláson van. A pesti rendszerben nem látszik.
Nem akajok visszamennyi a böjtönbe. Tyerintyem ety ertyhetyo.
Sep 09, 2025 09:58:13
Jonciii
(
x7)
Sep 09, 2025 10:04:57
x7)
Nem ért rá a bíróságon hetyetyézni mert külsős elmegyógyászati bevizsgáláson van. A pesti rendszerben nem látszik.
Egy A/4-es lap tele lesz a BNO-kkal
Bubuka
(
x11)
Sep 09, 2025 10:05:03
x11)
Sok sikert az elmeorvos átbaszásához recskás. Tudod, tágra kell nyitni azokat a jó nagy malac szemeidet és azt mondani, hogy ÉN ŐRÜLT FATYOK! Dupla cselezd meg a rendszert, te mindenkinél okosabb fatász! Az amerikai ügyvédhadsereged gondolom már szárazon megbaszta a rendszert és minden felperesedet. KÉTSZER IS :)

Sodragon legendája
(
x2)
Sep 09, 2025 10:08:30
x2)
Érdekes álma lenne a Nagy Teknősnek, ha Recskaboy és a buzikurvája ugyanazon bíróságon várnának a tárgyalásukra és a két bilincsre vert rossz ratyi hosszú idők után újra beszélne és ezt véletlenül rögzítené egy troll kamerája. :D
dühös rejszoló
Sep 09, 2025 10:10:27
Az nem kifejezés. Berendeztek egy középkori kínzókamrát a börtön alatti titkos pincében, és egész nap ott kínozzák. Este felviszik a cellába, ahol a rabtársak egész éjjel erőszakolják és gumibotozzák. Már többször meg is halt bent. Kész az ítélet is: tényleges életfogytiglan. Görbül már a picsaszáj, jó az irány!
Sep 09, 2025 10:10:27
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Sep 09, 2025 10:34:11
x2)
Mára volt valamilyen határidő, hogy a mai napon lesz hosszabbítás, jól olvastam?
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Sep 09, 2025 10:50:54
x12)
Sok sikert az elmeorvos átbaszásához recskás.
Ez a PÁV-os pszichológiai alkalmasságin is nagy shikerrel zajlott, álló fasszal várjuk az update-et.
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 09, 2025 11:00:24
x2)
Ha netán Recskás a börtönben kifingana és addigra már esetleg Golda sem élne, akkor ki fogja elmetemetni ezt az aljas geci férget? Csak nem utoljára az adófizetők forintjaiból élősködik?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 09, 2025 11:01:32
x38)
Van már diliflepni, Endre? Tudunk indulni az IMEI-be? Hallod?
Tyodika (⭐️x23)
Sep 09, 2025 11:01:33
Mennyivel jobb nyári elfoglaltság egy cellában rohadni,vadidegenekkel
Ez a duplacsel! Így mindig van társaságom, nincs magány és kénytelenek végig hallgatni a loopjaimat, mások előtt fütyizhetek és minden este masztiparti van!
Ezt akarta a sodi, a trollok meg csak irigykednek!
Sep 09, 2025 11:01:33
-
Sep 09, 2025 11:03:54
telex.hu/belfold/2025/09/09/telegram-discord-csoport-4-terabajt-lesifoto-bosszuporno-rendorseg
Megbukott anyagos is, ide töltögette fel a videóit a Nomádos nőkről. Ezért tiltották ki a Nomádból.
Megbukott anyagos is, ide töltögette fel a videóit a Nomádos nőkről. Ezért tiltották ki a Nomádból.
Sep 09, 2025 11:03:54
Tyodika (⭐️x23)
Sep 09, 2025 11:04:36
Érdekes álma lenne a Nagy Teknősnek, ha Recskaboy és a buzikurvája ugyanazon bíróságon várnának a tárgyalásukra és a két bilincsre vert rossz ratyi hosszú idők után újra beszélne és ezt véletlenül rögzítené egy troll kamerája. :D
Megkérdezném hogy ha kint lenne most milyen telefont hozna ki magának és hogy van-e fantom érzékenysége a levágott heréinek!

Sep 09, 2025 11:04:36
mikedp
(
x9)
Sep 09, 2025 11:09:33
x9)
Ma lesz a hosszabbítás rájátszás ?
KURVArangy
Apmz
(
x1)
Sep 09, 2025 11:28:12
x1)
Igen, de ott normális embernek akarta magát beállítani, most meg az elmebeteget fogja játszani, röhögnék, ha ezúttal pont a fordítottja lenne a diagnózis.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 09, 2025 11:32:10
x38)
telex.hu/belfold/2025/09/09/telegram-discord-csoport-4-terabajt-lesifoto-bosszuporno-rendorseg
Na, vajon hány nick fog megnémulni? A krákágyil mondjuk biztos admin volt ott, és bőven belefér az is, hogy a bitpontos másolaton is van ASODInak hozzáférése oda, persze szigorúan iparági standardoknak megfelelő kutatómunka miatt, hetyetye.
75 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

100%-ban egyetértek.
Nyilván nem mi vagyunk a döntőbíróság, de tényleg az volna a "megoldás" hogyha rommá szarrá lenne terrorizálva, mert van hogy elfelejtjük, hogy a fikás piszony olyanokat is csinált, hogy halott személyeket becstelenített meg, vagy alkesz hajléktalanokat akart eltenni láb alól (Lásd: Jutka)
Úgyhogy igen is zárják be a farkasok közé, és élvezze a teljes józanságra ítélt, vérző bárány szerepet, ahogyan azt egy pedofilnak kell, aki még kérkedik is az aberrációjával. Hajrá Endre, remélem vagy tétre. :))