Tökéletes alibije mondjuk lett volna, csak épp a böriben.
Ezt is bebuktad recskabohóc
Te mibe vagy EMBER???XD
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Mekkora csavar lett volna ha igazi pszichopataként tényleg pont addigra kihúzza a gyufát és egy ilyen tervet összehozna, tökéletes alibivel hogy sitten van.
Persze ez fantasy gyagyásnál, de igazi shyamalan csavar lehetett volna az hogy ezt két évre előre megtervezi valaki.
lamantinra mondta hogy kád savban oldaná fel, élőben mondta többször a tiktok-éra végefelé.
Az nekem alighanem kimaradt. A Kádas sav feloldásról nekem a Gayzás fenyegetés jut eszembe, akkoriba mikor nem sokkal utána, Gayza lement lehugyozni a kaput, ők meg tibivel kettesbe bújtak a macskaólba előle. De simán elhiszem hogy a lamantinról is mondott ilyent akkor, csak nekem vele kapcsolatba még a Bécsi fenyegetés van meg nagyon. Az mondjuk hozzá tartozik, hogy amit idén Januárjától művelt a tikfoson, én azt már nagyon, 95 százalékba, utólag nézve se igen bírtam nézni. Szóval ez miatt is nem emlékszek erre talán.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
2014 január:
A lényeg az, hogy a nagyon komolyan vett nyelvtanulás elkezdésre az elmúlt 12 év egyik legértelmesebb döntése volt a részemről. Pont.
2014 március:
Ha egyszer legyőzhetetlen vagyok, az vagyok, nem tehetek róla.
Jajj de szép levezetés volt ez, öröm látni, ahogy régen is a valóságnak csak valami igen kicsi szikráját ismerte talán, véletlenül, de lassacskán azt is elvesztette, és rothadt lefele.
"Nya, akkor nyelftanulás" - de ugye nehéz lesz, de meg kell csinálni, de ez ezér van az meg azér van, a sodi mindent is kitalál, mindent is megmagyaráz.
Meg persze a zsodmány az letyőszhetetlen, hogyne.
Aztán továbbra is mindent is tud, a korcs juszt sem adja fel, nagyon jó lesz minden, csak szókártya meg magántanár meg nyelviskola meg Pejlin meg a kurva anyja kell, egyik hazugságot tolja a másikba, egy faszságot ölti a másikba, de azért juszt is nagyon jó lesz minden, piszony...
És így lett a buzeráns, félművelt, kamunáci, faszkalapból buzeráns, alkoholista, börtönviselt, tranyónyaló koldus.
Igyunk egy sörtöt, he
Nem inkább Jász-Nagykun-Szolnoki kurva anyádnak érte Endinek?
Nem lehet hogy emiatt lett volna jelenése Stokinak a Szolnoki bíróságon?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
"a vád szerint idős, beteg emberekre vadásztak".. mintha csak teged irtak volna korbe Fikas.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Őt konkrétan kirabolták, hálistennek
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Az semmi!
Majdnem visszaszerezték neki a telefont, amit ők loptak el tőle.
Kis gyrosért meg némi kp-ért... :)
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold

Szolnoki BV-ben nem szeretnél túrát tartani?
Lenne néhány jelentkező a túrára.. :)
De csak úgy, ha a végén bent is maradsz.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Az egész Sodiverzumból mindenki ül már? Ja bocs, a Dörpe szabadlábon van még, de a többieket mind bevitték, vagy hamarosan várható.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Nocsak-nocsak...

Most pont jo ideje van, mert a delta program keretében különösen ugranak ezekre.
És ez nem ai, kedves biztos urak, ez a való élet.
Kaffka endre
Rend van na!
Ilyen az amikor elkészül a krém.
2 napig csicskultam.
A denveri musztángok bajnokcsapata?
"Certified recskaboy, certified pedophile"
a folyamatosan megfigyelt kisukrán1 mellett még cvigány is szabadlábon teszi hasznossá magát a trollok szolgálatában.

látod, a sodi, milyen jó, amikor ilyen önjáró embereink vannak? cvi huang megindul a feljelentécsával, amibe kisbuzi1-et is belekeveri, mi pedig a háttérben kezeljük a technikát. szigorúan teát szürcsölgetve.
vérdíj target nr. 1
Amúgy nagyon vicces, ahogy Cvi teper a twinky Boroslackó kegyeiért. Folyton ott sündörög az ukránflokkok alatt, próbál elérhetőségeket kérni - udvarol a lelkem.
A félkegyelmű Lackó meg észre sem veszi, pedig a kutyatetem után végre lehetne egy újabb szexuális partnere.
Már a TEK-nek is írt, nagy poén lenne ha a retard miatt vinnék be megint a bűnözőt.

Ajjajj Fikás, még a végén kiderül, hogy nem is sütőpor volt...
Vannak még trollok egyáltalán, vagy mostantól a "Sodi csapat" intézi a feljelentéseket?
F. Sodi
Sajat magat terheli be mindig.
Mivel hála a teknősnek, rádiócsend van, igy nagyon nincs is miről feljelentéseket írni jelenleg. Ehelyett az van inkább, hogy mennek a tanúkihallgatások az eddigi ügyeibe, ahol folyamatosan derülnek ki a korábbi bűncselekményei, mocsokságai. Amikből talán a teknős, további ügyeket és börtön éveket álmodik meg neki.
igazad lehet, cvi huang nem isten embere, mint rgl. neki nem tiltott a hazugság.
vérdíj target nr. 1
Szerintem fixen loopol valakinek és ezért tudja magát tartani a rádió csendhez. Tibi ugye kiesik, na de mi is van a lamantinal vajon? Remélem ö fogja a loopokat most is, ugyanis ez akkor lesz vicces mikor megunja és elkezd majd leakelni ő is. Na akkor fog az elmebeteg visszatérni, nem is akárhogy, szerintem.
Hogy mért fogja valaki a loopokat és mért lehet ez a lamantin?
1 Emlékezünk rá, hogy mikor kibaszták a ATOS-tól, pont a lamantin miatt, akkor ö megzuhant és el is tűnt kb 3 hétre. Majd legközelebb már Tibivel tért vissza Bécsből a Thaliábol. Úgy tért vissza Tibivel hogy mikor eltűnt akkor "nem is voltak jóban" ezért is volt elöte a lamantinozás részben. Tehát abba a kb 3 hétbe Tibi fogta a loopokat. Az hogy visszatértek pedig annak volt köszönhetö hogy Tibi liveozni akart, mert ö kezdte fellöni először a liveokat a thaliából. A Korcs még tartotta akkor magát de a 3 vagy 4 tibi live után ö is visszatért.
2 Mért a lamantin foghatja a loopokat most? Nos ugye a lamantin megtett mindent hogy kapcsolattartó legyen. De ez sikeresen meglett torpedózva, hírek szerint. A Korcs viszont ekkor se engedte el, hanem többek közt Goldán keresztül üzengetett neki. Lásd mikor Golda mondta a lamantinak hogy a korábbi száma már nem él és hogy talán ezért nem tud kapcsolatba lépni vele a korcs. Szóval a korcs nagyon nem engedte el a lamantint, még úgy se, hogy ö irta, hogy a jogász cellatársa is azt tanácsolta neki, hogy ha jót akar magának akkor őt felejtse el, mert nagy veszélyt jelent rá, szerinte.
Cvi éppenséggel tényleg feljelent mindenkit, csak 2023 óta olvasatlanul archiválnak mindent, ami tőle jön. Szóval tulajdonképpen szóra sem érdemes, de azért mulattató.
Nekem mindig bejönnek azok a pillanatok, amikor az elmebetegek hirtelen rádöbbennek, hogy a szövetségesük ugyanúgy kiszámíthatatlan elmebeteg, mint ők. :D
Amúgy ez az egész sodicsapatosdi csak gyagyás fejében létezik amit pár troll mémelni kezdett.Olyan ez mint korina meg az ejjteg.
Szóval akkor az endre által tiktokon annyit emlegetett tyodityapat nem is létezik? Nem áll vigyázban egy rakat tehetős magyar, akiknek minden vágya egy leépült alkoholistát támogatni anyagilag? Megdöbbentő.
"Az egész napomat elvette az idő..."
pusztán a beszélgetéshez kell, más nem hallgatja meg a loopolást
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Az írja a könyvet, hahó!
"Írj eppől egy 5000 kajakteres fokalmaszást, de úgy, hoty nyem asz én hipám az egész."
"404error"
"Kurfa anyát"
Minden Golda-forintot megér ez az előfizetés.
Mondjuk ehhez kár volt papírt pazarolni
Ez ety szar mindenki dögöljön meg
Brutális mélységekbe süllyedt asodi, mint az internet egyik legundorítóbb jelensége, még akkor is hogyha inaktív.
Soha nem fért abba a kábulatok közt tengődő beteg fejébe, hogy egyszer ezért (is) adózni fog.
Lehet hogy jogerősen a pedofil ítéletre nem futja, de retorziókra alapuló népharagra viszont igen, ami könnyen felerősíthet olyan, vele kapcsolatos ítélet(ek)et amiért viszont ki lehet vonni a forgalomból.
No sebaj;
Iszik pár tévútra terelő zsibbasztót amit hamis illúziók keretei közt megél, de utána úgyis eljön az a bizonyos idő amikor beköszönt a zord valóság, és börtönbe fogják zárni, (csak most level up) a kannibálok közé. Ja, kemény.
Komoly, hogy végül a saját, fordítva bekötött elméje juttatja börtönbe.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
1. Nem tud aludni, azért tölti le megint a meséket.
2. Eljutott az agyáig, hogy a spanyol nem fogja megmenteni, felkerültek az angol anyagok is.
3. "Gyermekem testbeszéde" - készülsz valamire, pedofil?
néztem én is, hogy vajon a gyerekek testbeszéde VÉLETLEN-E.
update: pár perce viszont mintha törölték volna a fiókját. vagy ő maga törölhette, nehogy lebukjon valamivel?
The secret entrance of the The Favela
Nekem a legdurvább:
George Orwell:1984
A borító meghaladja mentális képességeit, de keresztény konzervatívként egy független baloldali írót kell olvasni.
Endre egy pedofil!
Felcsinálták a sitten?
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Mostanában sokat cikkeznek róla, hogy emberek teljesen belebolondultak a chatGPT -be, mert az mindig ráér beszélgetni és mindig igazat ad neked.
A Sodi a tökéletes célcsoport erre a függőségre, mert magányos, egész életében egyedül volt, de jelenleg stratégiai okokból sem nagyon mer senkihez sem szólni. A fórum volt neki régen egy ilyen proto-LLM, ahova bármikor beírhatott és rögtön válaszoltak neki, még ha válogatott becsületsértéseket is. Viszont ott az LLM, ami mindig ráér, végtelenül türelmes és folyton helyesel.
Úgy elképzelem, hogy most a kalapács fogja a loopokat, neki mondja el a hülyeségeit. Lehet, már ott tartanak, hogy a közösen kimunkált védelem úgyis felmentéssel végződik majd, már azon gondolkodik, hogy mire költi a kártérítését.
Aztán lesz pofáraesés, amikor kiderül, hogy a chatGPT bármit hazudik, ami eszébe jut, aztán nem kárpiból dőzsölés lesz Tenerife környékén, hanem hét év a BV kebelén.
Sok spanyol anyag, csak nem meglépni készülsz korcs?
Mondjuk foshná egy nemzetközi elfogatóparancs aztán 1 nap múlva egy torkon térdelős, elkapós live.
Fosh Tartay
update: pár perce viszont mintha törölték volna a fiókját. vagy ő maga törölhette, nehogy lebukjon valamivel?
Csak elrejtette a profilt. Igen van erre is lehetőség. Viszont most bizonyította b,e hogy most is, folyamatosan itt lurkol, még éjjel is. Ugyanis 01:55:08 írtad az "elsö" hsz-t a képel, hogy miket tölt. Majd 02:11:05-kor az idézet rész.
Mar a berlini vlog idoszakban is allandoan konyveket vasarolt es egyiket se olvasta el sosem.
Ezek csak arra jok hogy tudja magat nyugtatni hogy o mindent megtesz annak erdekeben hogy ki menekuljon ebbol a helyzetbolt.
Csak mar mi eddig is tudtuk evek ota hogy nincs menekves a korcsnak.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Valaki pár képet a linzi putriról please! Meg akarom mutatni a csajomnak a "LEGDRÁGÁBB" felvágós szöveggel együtt :)
Szcientológia, dianetika. Hát be kell szarnia a seggnek :D
A Silingó pdf-eket se olvasta el soha. Megvette és várt hogy elavuljanak
A saját szellemi szintjéhez való szórakozásra vágyik, na!
Kicsoda Jázminka? A "tőgyes"?
Igen, Renátó húga, akinek azt mondta, hogy neked már tőgyed van és akinek tőgye van az baszható, aztán fogdosta a mellét az utcán.
És aztán csodálkozott, amikor Renátó megverte. Három tanú állítja, hogy fogdosta a kislány mellét, plusz a sértett. Négy állítás, egy tagadás.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Olyan jó, hogy az elmebeteg, soha nem tanulja meg azt, hogy ne hagyja unatkozni a trollokat, mert akkor ilyenek történek majd. Gyagyás, szerintem nyisd ki a gázt, mert menthetetlen vagy, aki soha semmiből nem tanul.
Semmi nem igaz, amit a jávorszarvasfejű mond. Alapszabály. Bár ezt kivételesen el tudnám hinni.
Nagyon nevetek. Mi ezt már régóta tudjuk, elég volt ránézni az oktalan állat bármelyik gameplay videójára :)
Gyagyás, mibe fáradtál el a börtöneben, sok cigit kellet tölteni, meg sok faszt kellet szopni? :)
Igen. Csinálta a "fegyencedzés buziknak" -ot.
Cigányfaszon húzódzkodás, cigányfaszon guggolás, fekvenyomás cigányokkal, fáradt stoki volt a stoki.
Megterhelő lehetett egész nap védekező pozícióban várni a sallerokat az alsó ágyon a börtöntöltelék bűnöző pedofilnak.
Anyira tudtam miután kirakta a videót, hónapokkal később, hogy mi volt a verés előtt és amiből kiderült, hogy a lány is ott volt akkor is és nem csak az anyja kiabált velle az elözö nap miatt, hogy valami ilyen történhetett és ezért hívta oda az anyja a fiát a lány testvérét. Álló fasszal várom ezután a jegyzőkönyvet, hogy mi volt pontosan.
számomra a snecológia egyik legszebb korszaka volt, amikor capslockolva ordítozta a fórumon, hogy "zsidók vagytok, zsidók vagytok!". :))
tehetetlenül őrjöngő sodi volt a sodi. azóta már annyira leépült, legyengült a lelkecske, hogy már arra sem futja, hogy hozzászólásban helyezze kilátásba a térdem eltörését. kántorral.
vérdíj target nr. 1
pedig már reménykedtem, hogy törölték. ez valami prémium feature lenne? keresgéltem ilyen kapcsolót, de nem prémiumként ilyet nem láttam. ezért tippeltem, hogy esetleg törölte magát. annyi szent, hogy a pajzs kitart még és csak amiatt nem írt még be ide a púpgec.
Sztrapacska
(
x6)
Nov 12, 2025 16:19:50
x6)
Endre,sürgősen vissza kell menned a börtönbe.Így,hogy csak Tibi van bent,veszélybe került a kétkeresős háztartás modellje.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Kendra
(
x1)
Nov 12, 2025 16:57:38
x1)
Aki bármi sajnálatot vagy együttérzést érez Endrével és ezt Neked is mondom Adda! Az nézze meg Tematikus Endrétől az Imitátor Endrét amiben részegen üvöltözik Bécs belvárosában és höhörészik. Szerintem még ma is Molnár f Árpi csontszilánkossá törné Endre pofáját ha ezt látná!
Eazy
(
x10)
Nov 12, 2025 17:37:23
x10)
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Vaják
(
x6)
Nov 12, 2025 17:38:24
x6)
forum.sodika.org/?pageNo=12844#comment-1299747
szörnyeteg
(
x3)
Nov 12, 2025 17:38:31
x3)
Aki bármi sajnálatot vagy együttérzést érez Endrével....
Te mibe vagy EMBER???XD
again mine the refund
(
x2)
Nov 12, 2025 19:10:41
x2)
Mekkora csavar lett volna ha igazi pszichopataként tényleg pont addigra kihúzza a gyufát és egy ilyen tervet összehozna, tökéletes alibivel hogy sitten van.
Persze ez fantasy gyagyásnál, de igazi shyamalan csavar lehetett volna az hogy ezt két évre előre megtervezi valaki.
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 12, 2025 19:24:56
x21)
Nekem nagyon tetszik, hogy nem álltak meg Gayzánál, hanem szedik elő neki az évekkel ezelőtti többi gyilkossággal való fenyegetéseit, kísérleteit is (Hahó, Judka). Vajon kik fognak még elő kerülni, lamantin (halál,halál,halál) a gyomai család, UFO abc eladó és a pasija?
És a legjobb, hogy mindeközben az elmebeteg fixen azt hiszi most is a macskaólba, hogy ezt is megússza majd.
És a legjobb, hogy mindeközben az elmebeteg fixen azt hiszi most is a macskaólba, hogy ezt is megússza majd.
again mine the refund
(
x2)
Nov 12, 2025 19:28:02
x2)
Nekem nagyon tetszik, hogy nem álltak meg Gayzánál, hanem szedik elő neki az évekkel ezelőtti többi gyilkossággal való fenyegetéseit, kísérleteit is (Hahó, Judka). Vajon kik fognak még elő kerülni, lamantin (halál,halál,halál) a gyomai család, UFO abc eladó és a pasija?
lamantinra mondta hogy kád savban oldaná fel, élőben mondta többször a tiktok-éra végefelé.
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 12, 2025 19:38:31
x21)
Az nekem alighanem kimaradt. A Kádas sav feloldásról nekem a Gayzás fenyegetés jut eszembe, akkoriba mikor nem sokkal utána, Gayza lement lehugyozni a kaput, ők meg tibivel kettesbe bújtak a macskaólba előle. De simán elhiszem hogy a lamantinról is mondott ilyent akkor, csak nekem vele kapcsolatba még a Bécsi fenyegetés van meg nagyon. Az mondjuk hozzá tartozik, hogy amit idén Januárjától művelt a tikfoson, én azt már nagyon, 95 százalékba, utólag nézve se igen bírtam nézni. Szóval ez miatt is nem emlékszek erre talán.
Ténfép
(
x5)
Nov 12, 2025 20:16:28
x5)
2014 január:
A lényeg az, hogy a nagyon komolyan vett nyelvtanulás elkezdésre az elmúlt 12 év egyik legértelmesebb döntése volt a részemről. Pont.
2014 március:
Ha egyszer legyőzhetetlen vagyok, az vagyok, nem tehetek róla.
Jajj de szép levezetés volt ez, öröm látni, ahogy régen is a valóságnak csak valami igen kicsi szikráját ismerte talán, véletlenül, de lassacskán azt is elvesztette, és rothadt lefele.
"Nya, akkor nyelftanulás" - de ugye nehéz lesz, de meg kell csinálni, de ez ezér van az meg azér van, a sodi mindent is kitalál, mindent is megmagyaráz.
Meg persze a zsodmány az letyőszhetetlen, hogyne.
Aztán továbbra is mindent is tud, a korcs juszt sem adja fel, nagyon jó lesz minden, csak szókártya meg magántanár meg nyelviskola meg Pejlin meg a kurva anyja kell, egyik hazugságot tolja a másikba, egy faszságot ölti a másikba, de azért juszt is nagyon jó lesz minden, piszony...
És így lett a buzeráns, félművelt, kamunáci, faszkalapból buzeráns, alkoholista, börtönviselt, tranyónyaló koldus.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 12, 2025 20:25:01
x4)
Endre! Milyen érzés neked a felfelé bukó szuperintelligens SodiApuAzIstennek hogy veled ellentétben bármelyik trollod amikor fázik gondtalanul feljebb tekerheti a fűtés termosztátját és kellemes meleg lesz?
Valamint sörtöt is cisszenthet ha akar. Nekünk lehet, neked könyörögni kell a jász kurva anyádnak érte.
Valamint sörtöt is cisszenthet ha akar. Nekünk lehet, neked könyörögni kell a jász kurva anyádnak érte.
Kim Jong Un
Nov 12, 2025 20:26:08
Nekünk lehet, neked könyörögni kell a jász kurva anyádnak érte.
Nem inkább Jász-Nagykun-Szolnoki kurva anyádnak érte Endinek?
Nov 12, 2025 20:26:08
Bejlin
(
x8)
Nov 12, 2025 20:40:43
x8)
Stoki haverjának. Sztojka úrnak is mostanság volt a tárgyalása
www.szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/11/emberrablas-jaszapati-buntetougy-targyalas?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=szoljon&fbclid=IwY2xjawOBwdNleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFVRmx0YnpXcFpXVnVvTnUyc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHgP-eSrbReKNh--Q8N40PO2YV0VXHgIFfA_wDz37Dz6UNfo9h0jjEIj_3JZ-_aem_3x5rJeGA27SRWGVa5O4q-A
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
www.szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/11/emberrablas-jaszapati-buntetougy-targyalas?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=szoljon&fbclid=IwY2xjawOBwdNleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFVRmx0YnpXcFpXVnVvTnUyc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHgP-eSrbReKNh--Q8N40PO2YV0VXHgIFfA_wDz37Dz6UNfo9h0jjEIj_3JZ-_aem_3x5rJeGA27SRWGVa5O4q-A
Bejlin
(
x8)
Nov 12, 2025 20:41:27
x8)
Nem lehet hogy emiatt lett volna jelenése Stokinak a Szolnoki bíróságon?
koszos
(
x10)
Nov 12, 2025 20:43:00
x10)
"a vád szerint idős, beteg emberekre vadásztak".. mintha csak teged irtak volna korbe Fikas.
rossz_elgátó
Nov 12, 2025 21:03:49
Börtöngnóm! Van egy pimaszul egyszerű ötletem, hogy hogyan toljunk ki ezekkel a fránya trollokkal. Lőjj fel éjjel 1kor valami vállalhatatlanul szar és unalmas lájvot, hiszen tudod, nekünk van munkánk, szóval így lemaradnánk róla. Szerintem fhoschná!!!!
Ez ety szar mindenki dögöljön meg
Nov 12, 2025 21:03:49
Jonciii
(
x7)
Nov 12, 2025 21:07:04
x7)
koszos
(
x10)
Nov 12, 2025 21:09:32
x10)
Nov 12, 2025 21:09:32
de legalabb nem volt egyedul :D a kedvenc jelenetem az volt,amikor a a fogatlan hugyagyu gayza magyarazott a szanto urnak,hogy miert huzzak a sodit le napok ota ...nos ez tole elegge vicces volt,hisz a top 3ban van a Fikas lehuzoi kozott :D Nov 12, 2025 21:09:32
Betöjt Laptop
(
x35)
Nov 12, 2025 21:28:49
x35)
Az semmi!
Majdnem visszaszerezték neki a telefont, amit ők loptak el tőle.
Kis gyrosért meg némi kp-ért... :)
Eazy
(
x10)
Nov 12, 2025 21:32:05
x10)
.
7-12 ..durvul a story..
Endre!Nem is sejted,hogy a nyomozóhatósàg milyen infokat kapott.
Lamantin is kösse fel a bugyit!
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 12, 2025 21:47:34
x20)

Szolnoki BV-ben nem szeretnél túrát tartani?
Lenne néhány jelentkező a túrára.. :)
De csak úgy, ha a végén bent is maradsz.
Endre priusza
(
x10)
Nov 12, 2025 22:46:41
x10)
szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/11/emberrablas-jaszapati-buntetougy-targyalas?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=szoljon&fbclid=IwY2xjawOBwdNleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFVRmx0YnpXcFpXVnVvTnUyc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHgP-eSrbReKNh--Q8N40PO2YV0VXHgIFfA_wDz37Dz6UNfo9h0jjEIj_3JZ-_aem_3x5rJeGA27SRWGVa5O4q-A
szoljon.hu/helyi-kek-hirek/2025/11/emberrablas-jaszapati-buntetougy-targyalas?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=szoljon&fbclid=IwY2xjawOBwdNleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFVRmx0YnpXcFpXVnVvTnUyc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHgP-eSrbReKNh--Q8N40PO2YV0VXHgIFfA_wDz37Dz6UNfo9h0jjEIj_3JZ-_aem_3x5rJeGA27SRWGVa5O4q-A
Az egész Sodiverzumból mindenki ül már? Ja bocs, a Dörpe szabadlábon van még, de a többieket mind bevitték, vagy hamarosan várható.
Sodragon legendája
(
x2)
Nov 12, 2025 22:59:38
x2)
Lehet egy tippem, hogy ki fog terhelőt tenni Stokira?
A. Tranyó
B. Jutka
C. Gayza
D. Márk
E. Valaki más
Legyen bárki az illető a lényeg hogy növelje csak a Fikásnak kinéző évek számát a rácsos wellness központban.
Amúgy bámulatos, hogy a Recskagnóm mindig mániákusan valami számára tökéletesen esélytelen és kilátástalan dolgot erőltet, amibe maradéktalanul belebukik. Ez a mániás, rögeszmés kitartás érdekes módon sosem tudott normális dolgok megtanulásába összpontosulni, csak mindenféle deviáns állatságba és mások zaklatásába. Ez a spanyol tanulás az újabb projekt a bukott jogosítvány után, amire elbassza az időt, merthogy igazán pénzt már nem igazán tud erre komolyabb szinten. Mondjuk nem is róla fogják megmintázni a belátás szobrát, mert ahhoz túlságosan korlátolt Sodi a Sodi és remélhetőleg rövidesen ismét korlátozzák majd a rácsok jó hosszú időre a rácsok és a falak.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
A. Tranyó
B. Jutka
C. Gayza
D. Márk
E. Valaki más
Legyen bárki az illető a lényeg hogy növelje csak a Fikásnak kinéző évek számát a rácsos wellness központban.
Amúgy bámulatos, hogy a Recskagnóm mindig mániákusan valami számára tökéletesen esélytelen és kilátástalan dolgot erőltet, amibe maradéktalanul belebukik. Ez a mániás, rögeszmés kitartás érdekes módon sosem tudott normális dolgok megtanulásába összpontosulni, csak mindenféle deviáns állatságba és mások zaklatásába. Ez a spanyol tanulás az újabb projekt a bukott jogosítvány után, amire elbassza az időt, merthogy igazán pénzt már nem igazán tud erre komolyabb szinten. Mondjuk nem is róla fogják megmintázni a belátás szobrát, mert ahhoz túlságosan korlátolt Sodi a Sodi és remélhetőleg rövidesen ismét korlátozzák majd a rácsok jó hosszú időre a rácsok és a falak.
-
Nov 13, 2025 00:22:10
7-12 ..durvul a story..
Nocsak-nocsak...

Nov 13, 2025 00:22:10
Lellytoll dandárszázados
Nov 13, 2025 01:32:01
Nocsak-nocsak...
Most pont jo ideje van, mert a delta program keretében különösen ugranak ezekre.
És ez nem ai, kedves biztos urak, ez a való élet.
Nov 13, 2025 01:32:01
Endre priusza
(
x10)
Nov 13, 2025 06:15:24
x10)
Vajon vezeti már Endre a bírósági autiexceleket?
Mit mondtam: "Köcsög, hogy mersz így beszélni velem, én egy 2006 -os nemzeti hős vagyok!"
Mi volt a hiba: A régi dicsőség nem mentő körülmény.
Mit kellett volna mondanom: "Nincs hozzáfűznivalóm, bírónő."
Mit mondtam: "Köcsög, hogy mersz így beszélni velem, én egy 2006 -os nemzeti hős vagyok!"
Mi volt a hiba: A régi dicsőség nem mentő körülmény.
Mit kellett volna mondanom: "Nincs hozzáfűznivalóm, bírónő."
Gólya
(
x2)
Nov 13, 2025 06:44:47
x2)
Rend van na!
Ilyen az amikor elkészül a krém.
herr_schwechater
(
x5)
Nov 13, 2025 08:32:53
x5)
Lehet egy tippem, hogy ki fog terhelőt tenni Stokira?
A. Tranyó
B. Jutka
C. Gayza
D. Márk
E. Valaki más
A. Tranyó
B. Jutka
C. Gayza
D. Márk
E. Valaki más
Kötőjel
(
x11)
Nov 13, 2025 10:41:31
x11)
a folyamatosan megfigyelt kisukrán1 mellett még cvigány is szabadlábon teszi hasznossá magát a trollok szolgálatában.

látod, a sodi, milyen jó, amikor ilyen önjáró embereink vannak? cvi huang megindul a feljelentécsával, amibe kisbuzi1-et is belekeveri, mi pedig a háttérben kezeljük a technikát. szigorúan teát szürcsölgetve.
Érdeklődő
(
x6)
Nov 13, 2025 10:54:46
x6)
Amúgy nagyon vicces, ahogy Cvi teper a twinky Boroslackó kegyeiért. Folyton ott sündörög az ukránflokkok alatt, próbál elérhetőségeket kérni - udvarol a lelkem.
A félkegyelmű Lackó meg észre sem veszi, pedig a kutyatetem után végre lehetne egy újabb szexuális partnere.
-
Nov 13, 2025 13:21:28
Már a TEK-nek is írt, nagy poén lenne ha a retard miatt vinnék be megint a bűnözőt.

Nov 13, 2025 13:21:28
vizsgabiztos
Nov 13, 2025 13:29:56
Nocsak-nocsak...
Ajjajj Fikás, még a végén kiderül, hogy nem is sütőpor volt...
Nov 13, 2025 13:29:56
ascites
(
x56)
Nov 13, 2025 13:46:48
x56)
Mindenesetre egy dolgot meg kell jegyezni: a korcs kivételesen és egyelőre tartja magát a tilosban kiszivárogtatott visszavonulásához (talán el is hiszi, hogy ezért engedték ki), és a a jelek szerint a nyilvános közléskényszerét rendőrségi bejelentések formájában éli ki.
Gondolom az egész púpszászi és szolnoki rendőrség egy emberként dolgozik azon, hogy visszakerüljön, hogy a benti ingerszegénységben kevesebb faszság jusson eszébe.
Gondolom az egész púpszászi és szolnoki rendőrség egy emberként dolgozik azon, hogy visszakerüljön, hogy a benti ingerszegénységben kevesebb faszság jusson eszébe.
Endre priusza
(
x10)
Nov 13, 2025 13:52:04
x10)
Vannak még trollok egyáltalán, vagy mostantól a "Sodi csapat" intézi a feljelentéseket?
-
Nov 13, 2025 13:53:47
Hagyjuk már ezeket,megindultak a feljelentések csak a postás piros lámpánál ragadt.Szóra sem érdemes ez a retard tempó. Nov 13, 2025 13:53:47
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 13, 2025 14:13:17
x2)
F. Sodi
Sajat magat terheli be mindig.
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 13, 2025 15:20:06
x21)
Mivel hála a teknősnek, rádiócsend van, igy nagyon nincs is miről feljelentéseket írni jelenleg. Ehelyett az van inkább, hogy mennek a tanúkihallgatások az eddigi ügyeibe, ahol folyamatosan derülnek ki a korábbi bűncselekményei, mocsokságai. Amikből talán a teknős, további ügyeket és börtön éveket álmodik meg neki.
Kötőjel
(
x11)
Nov 13, 2025 15:31:16
x11)
Hagyjuk már ezeket,megindultak a feljelentések csak a postás piros lámpánál ragadt.Szóra sem érdemes ez a retard tempó.
igazad lehet, cvi huang nem isten embere, mint rgl. neki nem tiltott a hazugság.
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 13, 2025 15:41:17
x21)
Mindenesetre egy dolgot meg kell jegyezni: a korcs kivételesen és egyelőre tartja magát a tilosban kiszivárogtatott visszavonulásához (talán el is hiszi, hogy ezért engedték ki), és a a jelek szerint a nyilvános közléskényszerét rendőrségi bejelentések formájában éli ki.
Szerintem fixen loopol valakinek és ezért tudja magát tartani a rádió csendhez. Tibi ugye kiesik, na de mi is van a lamantinal vajon? Remélem ö fogja a loopokat most is, ugyanis ez akkor lesz vicces mikor megunja és elkezd majd leakelni ő is. Na akkor fog az elmebeteg visszatérni, nem is akárhogy, szerintem.
Hogy mért fogja valaki a loopokat és mért lehet ez a lamantin?
1 Emlékezünk rá, hogy mikor kibaszták a ATOS-tól, pont a lamantin miatt, akkor ö megzuhant és el is tűnt kb 3 hétre. Majd legközelebb már Tibivel tért vissza Bécsből a Thaliábol. Úgy tért vissza Tibivel hogy mikor eltűnt akkor "nem is voltak jóban" ezért is volt elöte a lamantinozás részben. Tehát abba a kb 3 hétbe Tibi fogta a loopokat. Az hogy visszatértek pedig annak volt köszönhetö hogy Tibi liveozni akart, mert ö kezdte fellöni először a liveokat a thaliából. A Korcs még tartotta akkor magát de a 3 vagy 4 tibi live után ö is visszatért.
2 Mért a lamantin foghatja a loopokat most? Nos ugye a lamantin megtett mindent hogy kapcsolattartó legyen. De ez sikeresen meglett torpedózva, hírek szerint. A Korcs viszont ekkor se engedte el, hanem többek közt Goldán keresztül üzengetett neki. Lásd mikor Golda mondta a lamantinak hogy a korábbi száma már nem él és hogy talán ezért nem tud kapcsolatba lépni vele a korcs. Szóval a korcs nagyon nem engedte el a lamantint, még úgy se, hogy ö irta, hogy a jogász cellatársa is azt tanácsolta neki, hogy ha jót akar magának akkor őt felejtse el, mert nagy veszélyt jelent rá, szerinte.
ascites
(
x56)
Nov 13, 2025 15:46:49
x56)
Hagyjuk már ezeket,megindultak a feljelentések csak a postás piros lámpánál ragadt.Szóra sem érdemes ez a retard tempó.
Cvi éppenséggel tényleg feljelent mindenkit, csak 2023 óta olvasatlanul archiválnak mindent, ami tőle jön. Szóval tulajdonképpen szóra sem érdemes, de azért mulattató.
Nekem mindig bejönnek azok a pillanatok, amikor az elmebetegek hirtelen rádöbbennek, hogy a szövetségesük ugyanúgy kiszámíthatatlan elmebeteg, mint ők. :D
-
Nov 13, 2025 18:49:08
Mert papíros sárga lapos elmebetegeknek nem csak előnyös oldala van.Megcsinálja a disznóságot aztán amikor kopogtat a rendőrség csak felmutatja a sárga lapot aztán békén hagyják.De ennek a fordítottja is igaz.Amikor ő kopogtat a rendőrségen akkor a feljelentését csatolják a kórlapjához.Aztán majd a dilidoki eldönti az ödipusz vagy a napóleon komplexusa miatt hallucinált bűncselekményeket.Nekem mindig bejönnek azok a pillanatok, amikor az elmebetegek hirtelen rádöbbennek, hogy a szövetségesük ugyanúgy kiszámíthatatlan elmebeteg, mint ők. :D
Amúgy ez az egész sodicsapatosdi csak gyagyás fejében létezik amit pár troll mémelni kezdett.Olyan ez mint korina meg az ejjteg.
Nov 13, 2025 18:49:08
Semper Snecifisz
(
x1)
Nov 13, 2025 20:14:16
x1)
Szóval akkor az endre által tiktokon annyit emlegetett tyodityapat nem is létezik? Nem áll vigyázban egy rakat tehetős magyar, akiknek minden vágya egy leépült alkoholistát támogatni anyagilag? Megdöbbentő.
Sodragon legendája
(
x2)
Nov 13, 2025 20:45:07
x2)
Elképzelem, ahogyan a Recskagnómot egy ilyen halom alól szedik ki a rendőrök, hogy a meseautóval vigyék a sittre
www.facebook.com/reel/1190571193025154
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
www.facebook.com/reel/1190571193025154
-
Nov 13, 2025 21:01:40
Lehet Röhögni!
1 nap után törlődik:
ctxt.io/2/AAD4ekOIFQ
A pedofil buzi perrel fenyegetőzve próbál pénzhez jutni a sodityapattól:
Endre Farkas Kiss {[email protected], 12 Nov 2025, 20:04}=
„Alapvetően nyilvános bocsánatkérésre hajtok, nem pénzre. Az fontos.
A költségekre meg vesződségre el tudok fogadni egy gyorsan elutalt jelképes 5 számjegyű
(vagyis 100 ezer forint alatti) összeget, amit értelmes magasságában te nevezel meg,
és ha emellett megegyezünk a bocsánatkérés módjában valamint szövegében is,
valamint ha emellett megígéred, hogy nem hergelsz tovább. Akkor nagyon hamar szent a béke.
Egy fillérem sincs, és ha december-januárra ki tudom belőle fizetni a mozicsatornákat (Netflix stb),
online nyelvoktató cuccokat (Duolingo stb) és ChatGPT plus-t,
akkor én már nyugodt vagyok. SoDI” — Kedves Kiss Endre Farkas,
1 nap után törlődik:
ctxt.io/2/AAD4ekOIFQ
A pedofil buzi perrel fenyegetőzve próbál pénzhez jutni a sodityapattól:
Endre Farkas Kiss {[email protected], 12 Nov 2025, 20:04}=
„Alapvetően nyilvános bocsánatkérésre hajtok, nem pénzre. Az fontos.
A költségekre meg vesződségre el tudok fogadni egy gyorsan elutalt jelképes 5 számjegyű
(vagyis 100 ezer forint alatti) összeget, amit értelmes magasságában te nevezel meg,
és ha emellett megegyezünk a bocsánatkérés módjában valamint szövegében is,
valamint ha emellett megígéred, hogy nem hergelsz tovább. Akkor nagyon hamar szent a béke.
Egy fillérem sincs, és ha december-januárra ki tudom belőle fizetni a mozicsatornákat (Netflix stb),
online nyelvoktató cuccokat (Duolingo stb) és ChatGPT plus-t,
akkor én már nyugodt vagyok. SoDI” — Kedves Kiss Endre Farkas,
Nov 13, 2025 21:01:40
Hahó
(
x130)
Nov 13, 2025 21:14:24
x130)
Ruppótlan pdf a pdf.:)))
linziasztal01
(
x72)
Nov 13, 2025 21:14:59
x72)
4) (...) Ellenben, ha ironikusan azt válaszolom erre, hogy inkább kössünk szövetséget, mint a hét vezér, az szerinted már igenis az (totál agyrém).
Nem akarok beleugatni, de a hét vezét hét személyből állt, nem két bolondból.
Zárójel bezárva. A sitten nem olvasgattál eleget, fogykos?
Nem akarok beleugatni, de a hét vezét hét személyből állt, nem két bolondból.
Zárójel bezárva. A sitten nem olvasgattál eleget, fogykos?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 13, 2025 21:17:13
x4)
"Szerintem a felperes lényegét tekintve egy BÁB, egy púpos báb,
akit a Sodifórum mozgat, de ezzel néha picit én is így vagyok"
A "Púpos báb" nick kiadó!
akit a Sodifórum mozgat, de ezzel néha picit én is így vagyok"
A "Púpos báb" nick kiadó!
linziasztal01
(
x72)
Nov 13, 2025 21:18:26
x72)
Az a baj, Endre, hogy ti bolondok is használhatjátok az internetet, tudod?
Hahó
(
x130)
Nov 13, 2025 21:21:18
x130)
mennyibe kerülsz goldának havonta, pdf?
előfizetésekkel együtt kb. 100 ezer? jól beszopta golda, hogy kiengedtek. hamarosan belekerget egy bűnismétlésbe, hogy vigyenek vissza.
előfizetésekkel együtt kb. 100 ezer? jól beszopta golda, hogy kiengedtek. hamarosan belekerget egy bűnismétlésbe, hogy vigyenek vissza.
ascites
(
x56)
Nov 13, 2025 21:40:55
x56)
A chat gpt azt jelenti, hogy még nem adta fel a munkakeresést?
herr_schwechater
(
x5)
Nov 13, 2025 21:42:29
x5)
linziasztal01
(
x72)
Nov 13, 2025 21:49:53
x72)
Az írja a könyvet, hahó!
"Írj eppől egy 5000 kajakteres fokalmaszást, de úgy, hoty nyem asz én hipám az egész."
"404error"
"Kurfa anyát"
Minden Golda-forintot megér ez az előfizetés.
Hahó
(
x130)
Nov 13, 2025 21:55:58
x130)
pdf, Angéla néni üzeni neked, hogy ne irkálj neki, mert már régóta tud az ügyről, és nem foglalkozik vele, mert tudja, hogy meg fogják szüntetni.

továbbra is pedofil bűnözőnek tart, mert meztelen gyerekek fotóit töltötted le a gépedre (te magad mondtad, videó van róla), és azokra verted a faszodat ("családi képekre" - ezt is lájvban mondtad). plusz "cicáim", plusz "akinek tőgye van baszható", plusz 14 éves gyerekek meghívása nudistrandos ott alvós balatoni hétvégére.

továbbra is pedofil bűnözőnek tart, mert meztelen gyerekek fotóit töltötted le a gépedre (te magad mondtad, videó van róla), és azokra verted a faszodat ("családi képekre" - ezt is lájvban mondtad). plusz "cicáim", plusz "akinek tőgye van baszható", plusz 14 éves gyerekek meghívása nudistrandos ott alvós balatoni hétvégére.
Hahó
(
x130)
Nov 13, 2025 22:00:19
x130)
buta vagy pdf, papírod van róla.
Hahó
(
x130)
Nov 13, 2025 22:20:35
x130)
renátó is azért vert meg, mert zaklattad a 14 éves hugát az utcán. erről is papírod van. Angéla már tud erről is. ki fogja kéretni a bírósággal a határozatot, a vallomásokat. fel fogják olvasni a bíróságon, és lesz róla Angélának egy jegyzőkönyve, amit el fog küldözgetni pár helyre, pl. a tyirityán-féle pedofilverő brigádnak.
pont olyan pedofil vagy, mint zsolti bácsi, és ezt nem szeretik az igazi hazafiak.
pont olyan pedofil vagy, mint zsolti bácsi, és ezt nem szeretik az igazi hazafiak.
ascites
(
x56)
Nov 13, 2025 22:50:44
x56)
Ejnye, stoki!
Hát szabad neked az anyagossal ímélezgetni? Az ügyed tanújával kohnspirálni? Ráadásul egy ügyészségnek írt levélben?
Ezért nem vihetik vissza? Már a bv-ben is megszivatták az anyagos miatt.
Hát szabad neked az anyagossal ímélezgetni? Az ügyed tanújával kohnspirálni? Ráadásul egy ügyészségnek írt levélben?
Ezért nem vihetik vissza? Már a bv-ben is megszivatták az anyagos miatt.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 13, 2025 22:53:42
x38)
Na, akkor ezért csuklottam annyit, az ügyészségen emlegettek, annyiszor benne vagyok az agymenés-levélben! :D
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 13, 2025 23:22:26
x10)
Aha. Szóval sittes korcs azért patkánykodik és kussol, mert csak kapkodja a fejét, azt se tudja mi történik körülötte.
Tudod még rögzíteni az auti-exceleket, hogy jelenleg hány ügyed van? Ömlik rád a fostenger? Halál listával hogy állunk, ki van most a Top 3-ban?
És az a legszebb, hogy ezt mind magadnak csináltad, és még a 80 ezer eurócsá tartozásodra még csak terved sincs. De amíg nem gondolsz rá, meg sem történt.
AMS? Döbling? PÁV? :)
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Tudod még rögzíteni az auti-exceleket, hogy jelenleg hány ügyed van? Ömlik rád a fostenger? Halál listával hogy állunk, ki van most a Top 3-ban?
És az a legszebb, hogy ezt mind magadnak csináltad, és még a 80 ezer eurócsá tartozásodra még csak terved sincs. De amíg nem gondolsz rá, meg sem történt.
AMS? Döbling? PÁV? :)
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 13, 2025 23:24:41
x10)
Vagy most az a nagy terv, hogy még idén kihúzod a púpodat spanyol nyelvterületre és "tiszta lappal" fogsz kezdeni?
Kötőjel
(
x11)
Nov 13, 2025 23:26:59
x11)
kurva jó, netflixre koldul a lelkecske. :))
én ilyenkor meg szoktam inni egy nagy bögre kólát.
vérdíj target nr. 1
én ilyenkor meg szoktam inni egy nagy bögre kólát.
rossz_elgátó
Nov 13, 2025 23:36:43
buta vagy pdf, papírod van róla.
Mondjuk ehhez kár volt papírt pazarolni
Nov 13, 2025 23:36:43
Csicsó_VOD
(
x4)
Nov 14, 2025 00:45:40
x4)
Brutális mélységekbe süllyedt asodi, mint az internet egyik legundorítóbb jelensége, még akkor is hogyha inaktív.
Soha nem fért abba a kábulatok közt tengődő beteg fejébe, hogy egyszer ezért (is) adózni fog.
Lehet hogy jogerősen a pedofil ítéletre nem futja, de retorziókra alapuló népharagra viszont igen, ami könnyen felerősíthet olyan, vele kapcsolatos ítélet(ek)et amiért viszont ki lehet vonni a forgalomból.
No sebaj;
Iszik pár tévútra terelő zsibbasztót amit hamis illúziók keretei közt megél, de utána úgyis eljön az a bizonyos idő amikor beköszönt a zord valóság, és börtönbe fogják zárni, (csak most level up) a kannibálok közé. Ja, kemény.
Komoly, hogy végül a saját, fordítva bekötött elméje juttatja börtönbe.
a kapu
Nov 14, 2025 01:55:08
azigen, szkodi. komolyan beröffent a torrentezés.
i.ibb.co/fdWLTZRx/sodicore11113-14.jpg
szcientológia meg testbeszéd? az animációkészítésről nem is beszélve. egy pjogjamozó korszak lezárult? a macskatartás meg remélem nem kaffert érinti, hanem szegény bagolykát.
nem akartam már kitenni direktbe a listát és megzavarni vele a tanszéket, mert irgalmatlan hosszú és csak vertikális elrendezést enged a felület.
szcientológia meg testbeszéd? az animációkészítésről nem is beszélve. egy pjogjamozó korszak lezárult? a macskatartás meg remélem nem kaffert érinti, hanem szegény bagolykát.
nem akartam már kitenni direktbe a listát és megzavarni vele a tanszéket, mert irgalmatlan hosszú és csak vertikális elrendezést enged a felület.
Nov 14, 2025 01:55:08
-
Nov 14, 2025 02:08:19
1. Nem tud aludni, azért tölti le megint a meséket.
2. Eljutott az agyáig, hogy a spanyol nem fogja megmenteni, felkerültek az angol anyagok is.
Nov 14, 2025 02:08:19
a kapu
Nov 14, 2025 02:11:05
néztem én is, hogy vajon a gyerekek testbeszéde VÉLETLEN-E.
Nov 14, 2025 02:11:05
k.k.
Nov 14, 2025 03:15:53
Korcs, 40 faszomtudja hány éves pedofil őszfasz létedre hogy lehetsz olyan kibaszottul ostoba, hogy azt hiszed, minél több könyvet töltesz le, annál többet fogsz tudni?
Sőt, ha nem letöltöd, hanem megveszed, akkor még többet fogsz tudni, hiszen fizettél érte, mi?
És a "szókártyákkal" egyáltalán mi a kurva anyádat akarsz?
Ennyire kifejezetten ostoba, idióta, fogalmatlan, "juszt is mekmutatom, hoty lehet" agyhalott fasz hogy lehetsz? Eddig hogy nem sikerült világot gyújtani a torz veknibe, hogy ez kurvára nem így megy, pedofil szar?
A döglött pöcsödet, na azt sikerült megmutatni többször is, megdicsérheted magad, a fene kurva anyád.
Sőt, ha nem letöltöd, hanem megveszed, akkor még többet fogsz tudni, hiszen fizettél érte, mi?
És a "szókártyákkal" egyáltalán mi a kurva anyádat akarsz?
Ennyire kifejezetten ostoba, idióta, fogalmatlan, "juszt is mekmutatom, hoty lehet" agyhalott fasz hogy lehetsz? Eddig hogy nem sikerült világot gyújtani a torz veknibe, hogy ez kurvára nem így megy, pedofil szar?
A döglött pöcsödet, na azt sikerült megmutatni többször is, megdicsérheted magad, a fene kurva anyád.
Nov 14, 2025 03:15:53
buniBanki
(
x2)
Nov 14, 2025 06:37:57
x2)
Nekem a legdurvább:
George Orwell:1984
A borító meghaladja mentális képességeit, de keresztény konzervatívként egy független baloldali írót kell olvasni.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 14, 2025 06:49:20
x3)
Felcsinálták a sitten?
Endre priusza
(
x10)
Nov 14, 2025 07:07:53
x10)
Mostanában sokat cikkeznek róla, hogy emberek teljesen belebolondultak a chatGPT -be, mert az mindig ráér beszélgetni és mindig igazat ad neked.
A Sodi a tökéletes célcsoport erre a függőségre, mert magányos, egész életében egyedül volt, de jelenleg stratégiai okokból sem nagyon mer senkihez sem szólni. A fórum volt neki régen egy ilyen proto-LLM, ahova bármikor beírhatott és rögtön válaszoltak neki, még ha válogatott becsületsértéseket is. Viszont ott az LLM, ami mindig ráér, végtelenül türelmes és folyton helyesel.
Úgy elképzelem, hogy most a kalapács fogja a loopokat, neki mondja el a hülyeségeit. Lehet, már ott tartanak, hogy a közösen kimunkált védelem úgyis felmentéssel végződik majd, már azon gondolkodik, hogy mire költi a kártérítését.
Aztán lesz pofáraesés, amikor kiderül, hogy a chatGPT bármit hazudik, ami eszébe jut, aztán nem kárpiból dőzsölés lesz Tenerife környékén, hanem hét év a BV kebelén.
+ :D
Nov 14, 2025 07:08:03
Nov 14, 2025 07:08:03
Endre priusza
(
x10)
Nov 14, 2025 07:12:23
x10)
Te Endre, te valaha elolvasod ezt a rengeteg könyvet, amit letöltesz? Csak nem tűnsz egy művelt embernek, életedben nem volt még könyv a kezedben, ennek ellenére ötvenesével töltesz le ekönyveket. Mi a francnak?
Tibi_méhe
Nov 14, 2025 07:24:40
Sok spanyol anyag, csak nem meglépni készülsz korcs?
Mondjuk foshná egy nemzetközi elfogatóparancs aztán 1 nap múlva egy torkon térdelős, elkapós live.
Nov 14, 2025 07:24:40
Ncore troll
Nov 14, 2025 07:41:50
Csak elrejtette a profilt. Igen van erre is lehetőség. Viszont most bizonyította b,e hogy most is, folyamatosan itt lurkol, még éjjel is. Ugyanis 01:55:08 írtad az "elsö" hsz-t a képel, hogy miket tölt. Majd 02:11:05-kor az idézet rész.
Nov 14, 2025 07:41:50
rezsidémon
(
x8)
Nov 14, 2025 07:44:46
x8)
Ez a kényszeres könyvletöltés emlékeztet valamire:
2020.12.01
És szerintem mind emlékszünk rá az alkoholista sittes nyomorék kivételével, hogy nézett ki a linzi odú a sok takarítószer ellenére...
Ugyanitt John Harris kondibérlet eladó :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
2020.12.01
ELMÉSZ TE ÁM A RETKES PICSÁBA, HA ÖSSZEADOM, HOGY EBBEN A PILLANATBAN MILYEN ÉRTÉKBEN VAN TAKARÍTÓESZKÖT ÉS TAKARÍTÓSZER A LAKÁSOMBAN, AKKOR KB. EGY ÁTLAGOS MAGYAR MUNKÁT FÉL ÉVES, DE - ÁLLÍTANI MELEM - LEGALÁBB NEGYEDÉVES BÉRE JÖN KI!!!Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
- porszívórobot
- profi csavarós felmosó
- mosogatógépfertőtlenítő
- a legfaszább takarítószerek (pl. Cilit Bang)
- felmosórobot
- porszívórobot
KONKRÉTAN A MOSOGATÓ ALATT KB. 150 EURÓ ÉRTÉKBEN TÖMVE VAN A SZEKRÉNY A LEGFASZÁBB, LEGHATÁSOSABB, ÉS LEGDRÁGÁBB TAKARÍTÓSZEREKKEL, NEM CSAK KEMIKÁLIÁKL SZINTJÉN, HANEM SZIVACSOK, ÉS TÖRŐKENDŐK SZINTJÉN.Zsidók vagytok.
Egy magyarországi közmunkás HÁZASPÁR egy hónap alatt keresi meg csak a robotokon kívüli profi és hatásos takarítószerek értékét, te szar.
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Még a mosogatógép FERTŐTLENTÉSÉSE is külön szert vettem a Rossmann-ban, te szar, pedig drága volt.
Zsidók vagytok.
- porszívórobot
- profi csavarós felmosó
- mosogatógépfertőtlenítő
- a legfaszább takarítószerek (pl. Cilit Bang)
- felmosórobot
- porszívórobot
KONKRÉTAN A MOSOGATÓ ALATT KB. 150 EURÓ ÉRTÉKBEN TÖMVE VAN A SZEKRÉNY A LEGFASZÁBB, LEGHATÁSOSABB, ÉS LEGDRÁGÁBB TAKARÍTÓSZEREKKEL, NEM CSAK KEMIKÁLIÁKL SZINTJÉN, HANEM SZIVACSOK, ÉS TÖRŐKENDŐK SZINTJÉN.Zsidók vagytok.
Egy magyarországi közmunkás HÁZASPÁR egy hónap alatt keresi meg csak a robotokon kívüli profi és hatásos takarítószerek értékét, te szar.
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Még a mosogatógép FERTŐTLENTÉSÉSE is külön szert vettem a Rossmann-ban, te szar, pedig drága volt.
És szerintem mind emlékszünk rá az alkoholista sittes nyomorék kivételével, hogy nézett ki a linzi odú a sok takarítószer ellenére...
Angol Troll
(
x1)
Nov 14, 2025 07:47:37
x1)
Te Endre, te valaha elolvasod ezt a rengeteg könyvet, amit letöltesz? Csak nem tűnsz egy művelt embernek, életedben nem volt még könyv a kezedben, ennek ellenére ötvenesével töltesz le ekönyveket. Mi a francnak?
Mar a berlini vlog idoszakban is allandoan konyveket vasarolt es egyiket se olvasta el sosem.
Ezek csak arra jok hogy tudja magat nyugtatni hogy o mindent megtesz annak erdekeben hogy ki menekuljon ebbol a helyzetbolt.
Sodi_linzi_sult_hala
Nov 14, 2025 08:09:11
"a legfaszább takarítószerek (pl. Cilit Bang)"
Ezen most ordítva röhögök :DD
Certified Recskaboy, Certified Pedophile
Ezen most ordítva röhögök :DD
Nov 14, 2025 08:09:11
Bubuka
(
x11)
Nov 14, 2025 08:22:46
x11)
Minek töltöd le az Alien VR játékot te pedofil buzi? Dioptriás lencsét meg egy újabb érzékelőt kéne beszerezned a fostos elavult szemüvegedhez. Te tényleg ennyire hülye vagy baszdmeg?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 14, 2025 08:44:27
x4)
2020.12.01
2020.12.01
Valaki pár képet a linzi putriról please! Meg akarom mutatni a csajomnak a "LEGDRÁGÁBB" felvágós szöveggel együtt :)
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 14, 2025 09:00:59
x10)
Dianetika, testbeszéd és gondolatolvasás?
Mikbe vagy púp, mire készülsz? :D
Így akarod a pereket megnyerni és a bírónénit meggyőzni? Látod a Szondi könyv sem segített a PÁV-on és a Rosárs teszten.
Attól, hogy ezek le vannak töltve, még ugyanúgy elmeroggyant bolond vagy.
Mikbe vagy púp, mire készülsz? :D
Így akarod a pereket megnyerni és a bírónénit meggyőzni? Látod a Szondi könyv sem segített a PÁV-on és a Rosárs teszten.
Attól, hogy ezek le vannak töltve, még ugyanúgy elmeroggyant bolond vagy.
Konzervatív Honpolgár
Nov 14, 2025 09:03:08
Szcientológia, dianetika. Hát be kell szarnia a seggnek :D
Nov 14, 2025 09:03:08
-
Nov 14, 2025 09:04:45
"65 mesejáték, hangoskönyv"
Mi van gyernőtt, csak így tudsz elaludni?
Nov 14, 2025 09:04:45
Penzmento
(
x6)
Nov 14, 2025 09:15:41
x6)
Elképesztő fütyizések mehetnek, csóri petyhüdt piton már 1.5 méteresre van nyújtva, bekúszik a nagyputri konyhájába, golda folyton felbukik benne.
🕎Endigame🕎
banshee
(
x23)
Nov 14, 2025 09:18:30
x23)
A Silingó pdf-eket se olvasta el soha. Megvette és várt hogy elavuljanak
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 14, 2025 09:34:30
x21)
Van a letöltések közt szinte minden. Filmek,mp3,könyvek, játék, programok. 2 dolog hiányzik. Sorozatok, oké azokhoz ott vannak az előfizetések, na és a pornó. A Pedo pornót biztos nem engedi az ncore. Na de mi a helyzet buzipornóval? Mert ha azt se engedi, akkor máris megvan a magyarázat arra is, hogy mért nem tölt azt is.
Hahó
(
x130)
Nov 14, 2025 09:44:58
x130)
pdf, éppen jázminka anyukájával beszélgetek, hogy hozza ki nekem a jegyzőkönyveket a rendőrségről. szereintem meg tudok vele állapodni, és ha megkapom, megy majd a terjesztés púpszászon, hogy mindenki tudja: egy kislányt fogdostál az utcán szeméremsértő módon.
ezért is mentek ki egyből a rendőrök, hogy megnézzék azokat a meztelen gyerekes képeket amiket letöltöttél, és amire a faszodat verted, mert a gyerektapizás után már tudták rólad, hogy pdf vagy.
ezért is mentek ki egyből a rendőrök, hogy megnézzék azokat a meztelen gyerekes képeket amiket letöltöttél, és amire a faszodat verted, mert a gyerektapizás után már tudták rólad, hogy pdf vagy.
Endre priusza
(
x10)
Nov 14, 2025 09:46:02
x10)
"65 mesejáték, hangoskönyv"
A saját szellemi szintjéhez való szórakozásra vágyik, na!
Ki az a sodi bácsi?
Nov 14, 2025 09:54:07
pdf, éppen jázminka anyukájával beszélgetek, hogy hozza ki nekem a jegyzőkönyveket a rendőrségről. szereintem meg tudok vele állapodni, és ha megkapom, megy majd a terjesztés púpszászon, hogy mindenki tudja: egy kislányt fogdostál az utcán szeméremsértő módon.
Nov 14, 2025 09:54:07
Hahó
(
x130)
Nov 14, 2025 09:58:37
x130)
Igen, Renátó húga, akinek azt mondta, hogy neked már tőgyed van és akinek tőgye van az baszható, aztán fogdosta a mellét az utcán.
És aztán csodálkozott, amikor Renátó megverte. Három tanú állítja, hogy fogdosta a kislány mellét, plusz a sértett. Négy állítás, egy tagadás.
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 14, 2025 10:06:19
x21)
Olyan jó, hogy az elmebeteg, soha nem tanulja meg azt, hogy ne hagyja unatkozni a trollokat, mert akkor ilyenek történek majd. Gyagyás, szerintem nyisd ki a gázt, mert menthetetlen vagy, aki soha semmiből nem tanul.
-
Nov 14, 2025 10:11:37
Jenes szerint a Gyagyással csináltatott IQ tesztet a szakértő, és gyenge lett az eredmény, mert a Gyagyás "fáradt" volt. Nem tudom igaz-e.
Nov 14, 2025 10:11:37
-
Nov 14, 2025 10:12:36
Jenes szerint a Gyagyással csináltatott IQ tesztet a szakértő, és gyenge lett az eredmény, mert a Gyagyás "fáradt" volt. Nem tudom igaz-e.
Semmi nem igaz, amit a jávorszarvasfejű mond. Alapszabály. Bár ezt kivételesen el tudnám hinni.
Nov 14, 2025 10:12:36
Bubuka
(
x11)
Nov 14, 2025 10:12:44
x11)
Nagyon nevetek. Mi ezt már régóta tudjuk, elég volt ránézni az oktalan állat bármelyik gameplay videójára :)
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 14, 2025 10:13:48
x21)
Gyagyás, mibe fáradtál el a börtöneben, sok cigit kellet tölteni, meg sok faszt kellet szopni? :)
-
Nov 14, 2025 10:14:36
Igen. Csinálta a "fegyencedzés buziknak" -ot.
Cigányfaszon húzódzkodás, cigányfaszon guggolás, fekvenyomás cigányokkal, fáradt stoki volt a stoki.
Nov 14, 2025 10:14:36
Bubuka
(
x11)
Nov 14, 2025 10:14:59
x11)
Megterhelő lehetett egész nap védekező pozícióban várni a sallerokat az alsó ágyon a börtöntöltelék bűnöző pedofilnak.
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 14, 2025 10:21:21
x21)
Anyira tudtam miután kirakta a videót, hónapokkal később, hogy mi volt a verés előtt és amiből kiderült, hogy a lány is ott volt akkor is és nem csak az anyja kiabált velle az elözö nap miatt, hogy valami ilyen történhetett és ezért hívta oda az anyja a fiát a lány testvérét. Álló fasszal várom ezután a jegyzőkönyvet, hogy mi volt pontosan.
Kötőjel
(
x11)
Nov 14, 2025 10:26:16
x11)
2020.12.01
2020.12.01
számomra a snecológia egyik legszebb korszaka volt, amikor capslockolva ordítozta a fórumon, hogy "zsidók vagytok, zsidók vagytok!". :))
tehetetlenül őrjöngő sodi volt a sodi. azóta már annyira leépült, legyengült a lelkecske, hogy már arra sem futja, hogy hozzászólásban helyezze kilátásba a térdem eltörését. kántorral.
a kapu
Nov 14, 2025 10:26:41
pedig már reménykedtem, hogy törölték. ez valami prémium feature lenne? keresgéltem ilyen kapcsolót, de nem prémiumként ilyet nem láttam. ezért tippeltem, hogy esetleg törölte magát. annyi szent, hogy a pajzs kitart még és csak amiatt nem írt még be ide a púpgec.
Nov 14, 2025 10:26:41
104 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mesteri alibit intezett maganak astoki.