Ajajj Stoki, a gyk. itt nem azt jelenti, hogy gyengébbek kedvéért, hanem azt, h gyermekkorú. Szarban vagy pedó.
na ne bazz, veknifej. ez a krónikád. a féktelen exhibicionizmusod nem is engedné, hogy ne olvasd kezdetek óta, amikor csak mód van rá.
The secret entrance of the The Favela
Naa, volt egy kis harc is, Endre? :)
Elővetted az epilepsziás imádkozó sáska harcállást?
chemtrail csoportos troll mész az excelbe!
szkodi bazdmeg most úgy vagyok a fórum visszaolvasásával mint te miután hazazavartak a kurva anyádhoz!
Potyognak a könnyeim, csak nekem a röhögéstől!
Te tényleg papírt kértél róla hogy egy gyereket tapogattál?
Hogy lehetsz ekkora barom ilyen rendkívül magas iq-val? :)
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Van egy üldözési mániás csávó a tiktiken, aki arról flokkol egész nap, hogy őt folyamatosan rendőrautók követik és pár száz méterről feltörik a telefonját, majd bemondja a rendszámokat.
Ha az alacsony inteligenciájú pdf valamilyen csoda folytán nem kerül vissza, akkor itt is hasonló kontent várható.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
ne is mondd.. katasztrófa a faszi, wolt futár btw, úgyhogy remélem egyszer valaki helyreigazítja
megbasztál egy faszt
Nem tud, elvileg nem fér hozzá a régebbi fiókjaihoz, a mostanin meg nincs meg az 1000 követő.
Flokkolni flokkolhat, de inkább mesét néz az ólban.
eszméletlen coping mehet abban a telegram csoportban picsaszájharapdálás kíséretében
a valóság még mindig sokkal durvább, mint amit látunk
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Ajjaj, Endre, ez bizony jó pár corgi, meg sapka :(
Szerinted Krokkó, vagy Kovács Márk Zoltán fog előbb a segítségedre sietni egy áthidalóval? Esetleg Boroslackó, ha eladja a vintage Bravo-gyűjteményét?
Megmondta a bank is hoty állj be a sojba, hüje tjojj!
de nem ilyen táncos tétre, rendesre!
Hát, ezt aligha lehet kiváltani 10 guggolásra....
Minden egy folyamat....
Kakukk kakukk kakukk
10 év guggolással esetleg
puskapoj
Átlag IQ alatt nem lehet ide írni.
Na takarodj, láttuk a hatósági papírt, nem kell a hetyetye, abban sem voltak "trollok".
Percről percre közeledik az a lájvás.
Nekem se könnyű
És ezért fogdostad meg?
Így jött ki a matek.
Rángat az ideg vagy be vagy baszva?
Kismillió helyesírási hibával írsz megint...
ez összefüggésben lehet a mért alacsony IQ-val?! :)
Ajókurvaanyád!
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Részegek vagyunk úgy látom. és mivel ide "közölsz" a felszopó id helyett telegramon, arra tippelek hogy sarokbaszorultunk.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Apádnak is volt egy súlyos tévedése. Az, hogy nem húzta ki időben...
Minden egy folyamat....
De akkor miért nem ez van a kurva határozatban?
Nyem éjtem
ÉS ha mindent elintéztél (amit nem fogsz tudni) és megnyertél minden ügyet (amit el fogsz veszíteni) és végre szabadlábon leszek (amin nem leszel) akkor mi lesz? Reméled hogy golda sokáig él?
Te meg pláne nem, hisz a narancssárga nick nem feltétlenül nem Kiss Endre Farkashoz tartozik, igaz?
Te ezt mondod kevesebb, mint 80 IQ-val, a tanúk és a sértett meg nem. :)
Szerintem ez érhető.
Ember, ez az ügyészségi egy jó határozat.
Ugyanis nem állít olyasmit, amit beleolvastok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
mennyire vagy részeg? miért fogdosol kislányokat?
többen kérdezték.
vérdíj target nr. 1
ott van benne a határozat indokolásában, hogy szeméremsértő módon fogdostad meg a kislányt. csak te azt írtad erre, hogy ismeretlen tettes volt.
de ha ezt írtad, akkor azt a megszüntető határozat indokolásából kellett venned, mert különben honnan tudnád.
és nyilván meghallgatták a tanúkat. a két lányt és az anyukát akik látszanak a fiteóban. nyilván nem a gyanúsított vallomása alapján állapították meg a tényállást, de ez is pontosan le van írva a megszüntető határozatban.
gecibuta vagy, vagy most csak tetteted?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nincs benne ilyen.
Ha igazunk van mindenben, utánna mi a terv endre? hol fogsz dolgozni? élni?
Te mikbe' vagy megint, sittes?
Arra jó határozat, hogy megint fogalmad sincs a szavak jelentéséről, hogy mit írtak benne neked magyarul és mik az ok-okozati összefüggések, erről a PÁV-os is adott papírt, most meg megkaptad az átlag alatii IQ teszted eredményét.
Nem fogok egy galambbal sakkozni, pláne ha a galamb egy sittes pedó. Világos a képes beszédem?:)
Gondold át jól a választ. Ne kapkodj, ez nem IQ teszt.
Nekem se könnyű
Mennyit ittál eddig ma?
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
dede, a tanúk ezt vallották. vagy mire fel szüntették meg renátó ellen a nyomozást? súlyos testi sértés volt. mert csak?
az, hogy te buta vagy a szakértő szerint is, nem jelenti azt, hogy mi is azok vagyunk. ezt érted?
tedd be a határozatot, különben hazudsz.
Dehogynem.
Az történik, hogy van valaki a rendőrségen, aki elfogult velem szemben, és akiről eddig szó sem esett sehol, még live-ban sem, mert eddig teljesen rossz emberre haragudtam.
De nem nevezem meg az illetőt, meg nem is fejtem ki, hogy mire gondolok pontosan, mert ezt inkább a nyilvánosság kizárásával, hivatalos beadványokban rendezem le, már amennyire képességeimből telik.
Bizonyos dolgokat nem videón vagy fórumon panaszkodva kell elintézni, hanem hivatalos úton, kulturáltan.
Ezt te állítod.
És ilyesmiről nem tudok.
A határozatról beszélj.
Miért lett visszautasítva a fellebezésed, hogy "ismeretlen tettes" fogdosta meg a kiskorút?
Csak nem kiderült, hogy TE FOGDOSTAD?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Vagyis semennyire
megfogtad vagy nem pedofil? ez a kérdés válaszolj te sittes fosbuzi
nem az dönti el az ítéletet, hogy te miről tudsz, a kurva anyádat.
vérdíj target nr. 1
Nem tudsz gondolkodni, és nincsenek társadalmi normákhoz igazított képességeid
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Tudjuk, hogy nem tudsz szöveget értelmezni. Hány sört ittál elítélt?
Miből fogod kifizetni életed hátralévő részében a jogos bánókat?
Miért nem takarodsz innen és beszélgetsz a tanácsadóiddal?
dehát elmondtad a flokkban a telegramon:
Hevér Enikő
r. százados
az újszászi rendőrőrs vezetője
Senki szerintem.
Ez a "képesség" nincstelenségre, munkanéküliségre és 6 hónap sittre volt elég.
Azta.
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 17, 2025 19:37:33
x2)
Ajajj Stoki, a gyk. itt nem azt jelenti, hogy gyengébbek kedvéért, hanem azt, h gyermekkorú. Szarban vagy pedó.
a kapu
Nov 17, 2025 19:37:48
Ide pedig juszt sem jövök vissza.
na ne bazz, veknifej. ez a krónikád. a féktelen exhibicionizmusod nem is engedné, hogy ne olvasd kezdetek óta, amikor csak mód van rá.
Nov 17, 2025 19:37:48
halottpiton
(
x2)
Nov 17, 2025 19:40:08
x2)
"ott lett volna velem a mejszi akkor megvédett volna"
pedo! hát egy budös sittes cigány NŐ baszta szét a tibort és a becsületét xD
megbasztál egy faszt
pedo! hát egy budös sittes cigány NŐ baszta szét a tibort és a becsületét xD
linziasztal01
(
x72)
Nov 17, 2025 19:41:14
x72)
Renátó sógorával ült egy cellában, aki elvett tőle egy papírt, hogy ne tudjon eljárást indítani Renátó ügyében. Van róla leak, valaki tegye be!
Naa, volt egy kis harc is, Endre? :)
Elővetted az epilepsziás imádkozó sáska harcállást?
tyodika
Nov 17, 2025 19:42:50
Ez már az az állapot, amikor le van írva neki egyértelműen a tény, ő pedig már a valóságot próbálja hajlítani a beadványaival.
Látjuk, hogy mennyit érnek. Ilyenkor szokták ezek az őrültek elkezdeni megkérdőjelezni a hatóságok jogkörét, UCC törvényekre hivatkoznak és a végén ki fog derülni, hogy az ország nem is létezik, tehát hiába van leírva az egyértelműen kisgyerek ellen elkövetett zaklatása.
Aki ezt képes ezek után is támogatni, annak tényleg a telibebaszott jó édes kurva anyját. Térjetek észhez, faszfejek.
Látjuk, hogy mennyit érnek. Ilyenkor szokták ezek az őrültek elkezdeni megkérdőjelezni a hatóságok jogkörét, UCC törvényekre hivatkoznak és a végén ki fog derülni, hogy az ország nem is létezik, tehát hiába van leírva az egyértelműen kisgyerek ellen elkövetett zaklatása.
Aki ezt képes ezek után is támogatni, annak tényleg a telibebaszott jó édes kurva anyját. Térjetek észhez, faszfejek.
chemtrail csoportos troll mész az excelbe!
Nov 17, 2025 19:42:50
egynadrág
(
x2)
Nov 17, 2025 19:45:22
x2)
Ebből is baj lesz úgy sejtem.
szkodi bazdmeg most úgy vagyok a fórum visszaolvasásával mint te miután hazazavartak a kurva anyádhoz!
Potyognak a könnyeim, csak nekem a röhögéstől!
Te tényleg papírt kértél róla hogy egy gyereket tapogattál?
Hogy lehetsz ekkora barom ilyen rendkívül magas iq-val? :)
-
Nov 17, 2025 19:48:55
Hogy stoki ellen magánindítvány hiányában szüntették meg az eljárást, az egyet jelent.
Hogy bűnöző stoki a stoki, csak a sértett - és családja - jogosult dönteni arról, hogy eljárást induljon-e.
Stoki amelyett hogy örülne hogy ebből nincs ügy, azt forszírozta hogy legyen. Csak azért nem lett, mert Jázminka és az anyukája nem akarta feljelenteni a bűnöző stokit.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Hogy bűnöző stoki a stoki, csak a sértett - és családja - jogosult dönteni arról, hogy eljárást induljon-e.
Stoki amelyett hogy örülne hogy ebből nincs ügy, azt forszírozta hogy legyen. Csak azért nem lett, mert Jázminka és az anyukája nem akarta feljelenteni a bűnöző stokit.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Nov 17, 2025 19:48:55
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 17, 2025 19:49:26
x10)
Ez már az az állapot, amikor le van írva neki egyértelműen a tény, ő pedig már a valóságot próbálja hajlítani a beadványaival.
Van egy üldözési mániás csávó a tiktiken, aki arról flokkol egész nap, hogy őt folyamatosan rendőrautók követik és pár száz méterről feltörik a telefonját, majd bemondja a rendszámokat.
Ha az alacsony inteligenciájú pdf valamilyen csoda folytán nem kerül vissza, akkor itt is hasonló kontent várható.
halottpiton
(
x2)
Nov 17, 2025 19:51:08
x2)
ne is mondd.. katasztrófa a faszi, wolt futár btw, úgyhogy remélem egyszer valaki helyreigazítja
Darth Tibor
(
x7)
Nov 17, 2025 19:52:25
x7)
Be kell gyakorolni az IQ tesztet is, hogy legközelebb jobban menjen!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
herr_schwechater
(
x5)
Nov 17, 2025 19:52:33
x5)
gyerünk fikás, lődd fel a tisztázósat!
most fhosná!
most fhosná!
linziasztal01
(
x72)
Nov 17, 2025 19:58:14
x72)
gyerünk fikás, lődd fel a tisztázósat!
most fhosná!
most fhosná!
Nem tud, elvileg nem fér hozzá a régebbi fiókjaihoz, a mostanin meg nincs meg az 1000 követő.
keserke
(
x4)
Nov 17, 2025 19:59:11
x4)
Gyagya, egyet mondjál meg: hány darab ruhád van? Alsónadrág ugye egyből kilőve, az egynadrág, a hű társad talán még él, meg van valami hajleszellátós pulcsid. Van-e ennél több ruhadarabod?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
herr_schwechater
(
x5)
Nov 17, 2025 20:03:57
x5)
eszméletlen coping mehet abban a telegram csoportban picsaszájharapdálás kíséretében
a valóság még mindig sokkal durvább, mint amit látunk
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 17, 2025 20:06:35
x5)
Mèltóságot fèltő szemèremsèrtès? Ezt tisztázni kell
Jozsii Busák
-
Nov 17, 2025 20:09:38
Ezzel mizu van buzikám?

Nov 17, 2025 20:09:38
Érdeklődő
(
x6)
Nov 17, 2025 20:13:31
x6)
Ezzel mizu van buzikám?
Ajjaj, Endre, ez bizony jó pár corgi, meg sapka :(
Szerinted Krokkó, vagy Kovács Márk Zoltán fog előbb a segítségedre sietni egy áthidalóval? Esetleg Boroslackó, ha eladja a vintage Bravo-gyűjteményét?
stoki őrizetes
Nov 17, 2025 20:15:45
Ezzel mizu van buzikám?
Megmondta a bank is hoty állj be a sojba, hüje tjojj!
Nov 17, 2025 20:15:45
koszos
(
x10)
Nov 17, 2025 20:16:19
x10)
ELbasztad az iq tesztet ezert meg azert,elbuktad a tintapacas tesztet ezert meg azert :D meg sem fordul a fejedben,hogy egy ostoba elmebeteg vagy es ezert sikerult mindketto ugy ahogy ?
sajna neked 10 ev borton sem lenne eleg hozza,hogy egy kicsit is magadba nezz vagy eliserj barmit,bar lehet a cigok beidomitananak!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
sajna neked 10 ev borton sem lenne eleg hozza,hogy egy kicsit is magadba nezz vagy eliserj barmit,bar lehet a cigok beidomitananak!
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 17, 2025 20:17:19
x21)
Akkor most tulajdonképen az történt, hogy miután 2024-be 3 vagy 4 azt állitották a pedofiloról a rendörségen hogy ö megfogdosta a 12 éve Jázmint, ezután 1 ével később a peodfil azt akarta kinyomoztatni, hogy ki fogdosta meg a 12 éves Jázmint? És akkor nem érted, hogy mért hajtanak el a kurva anyádba a hatóságok. De tulajdonképpen milyen eredményre számítótál a nyomozástól, mikkor ott van az 1 ével korábbi nyomozati anyagokba 3 vagy 4 tanúvallomás is, hogy te fogdostad meg a 12 éves Jázmint? Csak erre az egy kérdésre válaszolj te buta, pedofil, elmebeteg.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
PúpszásziRePont
(
x1)
Nov 17, 2025 20:18:03
x1)
Endre, úgy tűnik a K&H Bank Zrt megkérdezte, hogy vagy-e tétre....
Minden egy folyamat....
herr_schwechater
(
x5)
Nov 17, 2025 20:19:11
x5)
PúpszásziRePont
(
x1)
Nov 17, 2025 20:21:13
x1)
Tyodika
Nov 17, 2025 20:24:55
Kakukk kakukk kakukk
Nov 17, 2025 20:24:55
linziasztal01
(
x72)
Nov 17, 2025 20:24:58
x72)
Ez úgy 650 millió kakukkolás a szekrényből.
sodika
Nov 17, 2025 20:34:50
Az megvan, hogy valójában senki nem tudja pontosan, hogy mi a franc van az aktában (csak hogy pontosan értsd: én magam sem)?
Ennyit arról az aktáról.
Még nekem sincs fogalmam se, pontosan ki mit mondott.
Hát akkor bizony te se akarj jól értesült lenni, légyszíves.
A sógortól, aki két hétig cellatársam volt, annyit tudtam meg háttérinformációként, hogy a lányt akkor és ott valóban erősen megviselte lelkileg az, ahogyan a TikTik live-omban a vendégként bent lévő trollok viselkedtek vele, valamint - a saját szerepemet nem kisebbítve - hogy hogy én nem voltam kellően lelkes az elhatárolósásban.
Pont ezért kértem tőle még a BV-ből telefonon - teljesen őszintén - bocsánatot.
Mert erről én egyáltalán nem tudtam, ugyanis inkább trollnak tűnt nekem ő is.
(Mint kiderült: ebben súlyosan TÉVESEN.... Ebben súlyosan tévedtem, mert túl sokszor indulok ki abból, hogy mindenki látta már az összes korábbi live-omat, aki csak felismer. Ez valóban súlyos hiba. Túl sokszor látok mindenkiben trollokat.)
Ennyi a sztori.
(A sógortól is azt is megtudtam egyébként, hogy ki volt még ott pontosan, amikor meg lettem verve, de ez már tényleg tök lényegtelen, ezért nem fogom leírni vagy elmondani soha, mert másokat eszem ágában sincs tök feleslegesen belerángatni a történetbe.)
Ennyit arról az aktáról.
Még nekem sincs fogalmam se, pontosan ki mit mondott.
Hát akkor bizony te se akarj jól értesült lenni, légyszíves.
A sógortól, aki két hétig cellatársam volt, annyit tudtam meg háttérinformációként, hogy a lányt akkor és ott valóban erősen megviselte lelkileg az, ahogyan a TikTik live-omban a vendégként bent lévő trollok viselkedtek vele, valamint - a saját szerepemet nem kisebbítve - hogy hogy én nem voltam kellően lelkes az elhatárolósásban.
Pont ezért kértem tőle még a BV-ből telefonon - teljesen őszintén - bocsánatot.
Mert erről én egyáltalán nem tudtam, ugyanis inkább trollnak tűnt nekem ő is.
(Mint kiderült: ebben súlyosan TÉVESEN.... Ebben súlyosan tévedtem, mert túl sokszor indulok ki abból, hogy mindenki látta már az összes korábbi live-omat, aki csak felismer. Ez valóban súlyos hiba. Túl sokszor látok mindenkiben trollokat.)
Ennyi a sztori.
(A sógortól is azt is megtudtam egyébként, hogy ki volt még ott pontosan, amikor meg lettem verve, de ez már tényleg tök lényegtelen, ezért nem fogom leírni vagy elmondani soha, mert másokat eszem ágában sincs tök feleslegesen belerángatni a történetbe.)
Nov 17, 2025 20:34:50
cucksodi
(
x3)
Nov 17, 2025 20:36:07
x3)
10 év guggolással esetleg
sodika
Nov 17, 2025 20:36:20
Ez súlyos tévedésem volt, na.
Csak nem nehéz mindenkiben trollokat látnom, aki vicces velem.
Pedig pont ez az eset mutatta meg, hogy tényleg nem kéne mindig.
Nov 17, 2025 20:36:20
linziasztal01
(
x72)
Nov 17, 2025 20:37:28
x72)
Átlag IQ alatt nem lehet ide írni.
Na takarodj, láttuk a hatósági papírt, nem kell a hetyetye, abban sem voltak "trollok".
sodika
Nov 17, 2025 20:37:48
...aki vicceL velem, na.
Mindegy, röviden ennyi az a sztori.
Tanultam belőle, abból a részéből, ami igaz (és amit most leírtam).
Nov 17, 2025 20:37:48
prolipredator
Nov 17, 2025 20:38:08
Rövidesen lámpaoltás
Nov 17, 2025 20:38:08
Skynetsodi
(
x1)
Nov 17, 2025 20:38:24
x1)
Percről percre közeledik az a lájvás.
Klohek
(
x12)
Nov 17, 2025 20:38:26
x12)
Tehát a trollok okoztak traumát Jázminnak.. Ühüm!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Kendra
(
x1)
Nov 17, 2025 20:38:39
x1)
Erről a súlyos tévedésről az jut eszembe mikor egyszál faszban a strandon azt bizonygattad hogy ezt a youtubeon lehet.
Te pedofil állat!
Erről a súlyos tévedésről az jut eszembe mikor egyszál faszban a strandon azt bizonygattad hogy ezt a youtubeon lehet.
Te pedofil állat!
Szolnoki ninja troll
(
x2)
Nov 17, 2025 20:38:43
x2)
És ezért fogdostad meg?
linziasztal01
(
x72)
Nov 17, 2025 20:39:08
x72)
...aki vicceL velem, na.
Rángat az ideg vagy be vagy baszva?
Kismillió helyesírási hibával írsz megint...
ez összefüggésben lehet a mért alacsony IQ-val?! :)
Semper Snecifisz
(
x1)
Nov 17, 2025 20:39:20
x1)
Sakál részeg a pedofil, rend van
"Az egész napomat elvette az idő..."
halottpiton
(
x2)
Nov 17, 2025 20:39:54
x2)
Még 48 óra és be fogja vallani az igazat, hogy a Renátó sógor szépen faszrahúzta xD már alig várom mi lesz ebből
megbasztál egy faszt
Tibi vagyok de nemtranyó
Nov 17, 2025 20:40:01
Ajókurvaanyád!
Nov 17, 2025 20:40:01
sodika
Nov 17, 2025 20:40:31
Külön kiemeltem, hogy nem kisebbítem a saját felelősségemet. Nem írtam olyat, hogy a trollok, hanem hogy ők kezdték, és katalizátorok voltak, én meg hülye, mert TÉVESEN trollnak néztem a lányt is.
És ez nagyon súlyos tévedés volt.
Amiért idén bocsánatot is kértem tőle őszinte megbánással.
Remélem most már mindenki elégedett, aki kíváncsi volt.
Nov 17, 2025 20:40:31
cucksodi
(
x3)
Nov 17, 2025 20:41:03
x3)
trollnak nézted és megfogdostad?
puskapoj
linziasztal01
(
x72)
Nov 17, 2025 20:41:14
x72)
Most éppen milyen ízű italt iszol, nyugdíjas utalvány vagy heti zsebpénz íze van?
NBVNG
(
x1)
Nov 17, 2025 20:41:50
x1)
...aki vicceL velem, na.
Részegek vagyunk úgy látom. és mivel ide "közölsz" a felszopó id helyett telegramon, arra tippelek hogy sarokbaszorultunk.
Hahó
(
x130)
Nov 17, 2025 20:41:52
x130)
hogy hazudik bazmeg!!!
azt mondja, hogy nem tudja mi van az aktában, de azért tesz feljelentést, mert megfogdosta a kislányt.
ez van az aktában, hát honnan szedte volna ha nem onnan? a határozatban amit megkapott ez volt benne.
azt mondja, hogy nem tudja mi van az aktában, de azért tesz feljelentést, mert megfogdosta a kislányt.
ez van az aktában, hát honnan szedte volna ha nem onnan? a határozatban amit megkapott ez volt benne.
PúpszásziRePont
(
x1)
Nov 17, 2025 20:41:56
x1)
Apádnak is volt egy súlyos tévedése. Az, hogy nem húzta ki időben...
cucksodi
(
x3)
Nov 17, 2025 20:43:25
x3)
gondolom annyira nem fogdostad a kislányt, amennyire nem írogatsz ide folyton. Te hazug pedofil féreg
puskapoj
sodika
Nov 17, 2025 20:44:14
Senki nem fogdosott meg senkit.
Az aktában az orromat eltörő gyerek előadására hivatkoznak, de hogy rajta kívül, aki magát mentette, állított-e egyáltalán ilyesmit bárki más is, még nekem sincs fogalmam se.
És ha nekem sincs fingom se, akkor ne akarjon már senki jobban értesültnek lenni nálam. Köszi.
Az aktában az orromat eltörő gyerek előadására hivatkoznak, de hogy rajta kívül, aki magát mentette, állított-e egyáltalán ilyesmit bárki más is, még nekem sincs fogalmam se.
És ha nekem sincs fingom se, akkor ne akarjon már senki jobban értesültnek lenni nálam. Köszi.
Nov 17, 2025 20:44:14
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 17, 2025 20:44:58
x10)
Auticunami bazdmeg..
Kérem, hogy bizonyos narancssárga nickes pdf-eknek a "Mehet!" gomb megnyomása előtt legyen egy rövid, CAPTCHA szerű IQ-teszt.
Kérem, hogy bizonyos narancssárga nickes pdf-eknek a "Mehet!" gomb megnyomása előtt legyen egy rövid, CAPTCHA szerű IQ-teszt.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 17, 2025 20:45:05
x20)
SENKIT NEM ÉRDEKEL AMIT BEÍRSZ
LŐDD FEL A LIVEOT, BESZÉLGESSÜNK!
ÉLŐ LÁJVBAN BESZÉLGESSÜNK
ÉLŐ LÁJV
LÁJV
LÁJV
LIVE
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
LŐDD FEL A LIVEOT, BESZÉLGESSÜNK!
ÉLŐ LÁJVBAN BESZÉLGESSÜNK
ÉLŐ LÁJV
LÁJV
LÁJV
LIVE
linziasztal01
(
x72)
Nov 17, 2025 20:45:14
x72)
Nyem éjtem
halottpiton
(
x2)
Nov 17, 2025 20:45:18
x2)
A BTK általános vagy különös része fogalmazza meg bűncselekményt kizáró/ korlátozó okként a "trollnak néztem" tényezőt kiskorú gyermek szexuális célzatú fogdosása esetén???
megbasztál egy faszt
hegesztőnő
(
x3)
Nov 17, 2025 20:45:39
x3)
Nem úgy volt hogy nem térsz ide vissza? Ez is egy iq teszt.
Bubuka
(
x11)
Nov 17, 2025 20:45:41
x11)
Ez kurvajó!
Idejön az átlag alatti toprongy és beterheli magát olyan infókkal, amiket még az anyjának sem mondott el. Nagyon nevetek!
Idejön az átlag alatti toprongy és beterheli magát olyan infókkal, amiket még az anyjának sem mondott el. Nagyon nevetek!
NBVNG
(
x1)
Nov 17, 2025 20:45:48
x1)
Külön kiemeltem, hogy nem kisebbítem a saját felelősségemet. Nem írtam olyat, hogy a trollok, hanem hogy ők kezdték, és katalizátorok voltak, én meg hülye, mert TÉVESEN trollnak néztem a lányt is.
ÉS ha mindent elintéztél (amit nem fogsz tudni) és megnyertél minden ügyet (amit el fogsz veszíteni) és végre szabadlábon leszek (amin nem leszel) akkor mi lesz? Reméled hogy golda sokáig él?
molos troll
(
x2)
Nov 17, 2025 20:45:57
x2)
Te meg pláne nem, hisz a narancssárga nick nem feltétlenül nem Kiss Endre Farkashoz tartozik, igaz?
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 17, 2025 20:46:06
x10)
Te ezt mondod kevesebb, mint 80 IQ-val, a tanúk és a sértett meg nem. :)
Szerintem ez érhető.
hegesztőnő
(
x3)
Nov 17, 2025 20:46:22
x3)
Jól érzem e, hogy ma mar legurult pár sörike?
sodika
Nov 17, 2025 20:46:45
Nov 17, 2025 20:46:45
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 17, 2025 20:46:47
x20)
Tinkiboy már gyártja a matyarázó videót, hogy ez miért nem kiskorúval való visszaélés:
- fényviszonyok,
- nem láttam,
- trollnak néztem,
- csöcse volt tehát felnőtt kisnövésűnek gondoltam
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
- fényviszonyok,
- nem láttam,
- trollnak néztem,
- csöcse volt tehát felnőtt kisnövésűnek gondoltam
Bubuka
(
x11)
Nov 17, 2025 20:47:16
x11)
Arról beszélj inkább te mocskos börtöntöltelék, hogy hány titkosabbnál titkosabb telegram csoportot hozattál létre mióta bejelentetted, hogy nem fogsz többé a telegramon sem megosztani semmit? :D
Kötőjel
(
x11)
Nov 17, 2025 20:47:51
x11)
mennyire vagy részeg? miért fogdosol kislányokat?
többen kérdezték.
sodika
Nov 17, 2025 20:48:07
Hiába próbáltok úgy tenni, mintha rossz határozat lenne.
Alapvetően jó ez, csak ezen a ponton meg volt kötve az ügyész keze, ezért formálisan nem tudott mást csinálni.
Ennyi a történet.
Alapvetően jó ez, csak ezen a ponton meg volt kötve az ügyész keze, ezért formálisan nem tudott mást csinálni.
Ennyi a történet.
Hahó
(
x130)
x130)
ott van benne a határozat indokolásában, hogy szeméremsértő módon fogdostad meg a kislányt. csak te azt írtad erre, hogy ismeretlen tettes volt.
de ha ezt írtad, akkor azt a megszüntető határozat indokolásából kellett venned, mert különben honnan tudnád.
és nyilván meghallgatták a tanúkat. a két lányt és az anyukát akik látszanak a fiteóban. nyilván nem a gyanúsított vallomása alapján állapították meg a tényállást, de ez is pontosan le van írva a megszüntető határozatban.
gecibuta vagy, vagy most csak tetteted?
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 17, 2025 20:48:29
x20)
TISZTÁZÓS LIVEOT
VOLT-E KISKORÚ MEGFOGDOSVA ÁLTALAD?
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
TISZTÁZÓS LIVEOT
halottpiton
(
x2)
Nov 17, 2025 20:48:51
x2)
Átlag alatti IQ-val én kussolnék
megbasztál egy faszt
sodika
Nov 17, 2025 20:48:52
ott van benne a határozat indokolásában, hogy szeméremsértő módon fogdostad meg
Nincs benne ilyen.
Nov 17, 2025 20:48:52
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 17, 2025 20:49:04
x10)
Úristen, neked tényleg fogalmad sincs arról, hogy mi történik körülötted :D
Nagyon nevetek.
Nagyon nevetek.
cyberkitty
Nov 17, 2025 20:49:13
Lodd fel a liveot a kommenthaveroknak stoki, kell mostmar a tisztazos
halálhalálhalál
Nov 17, 2025 20:49:13
NBVNG
(
x1)
Nov 17, 2025 20:49:18
x1)
Ha igazunk van mindenben, utánna mi a terv endre? hol fogsz dolgozni? élni?
linziasztal01
(
x72)
Nov 17, 2025 20:49:34
x72)
Te mikbe' vagy megint, sittes?
Arra jó határozat, hogy megint fogalmad sincs a szavak jelentéséről, hogy mit írtak benne neked magyarul és mik az ok-okozati összefüggések, erről a PÁV-os is adott papírt, most meg megkaptad az átlag alatii IQ teszted eredményét.
Nem fogok egy galambbal sakkozni, pláne ha a galamb egy sittes pedó. Világos a képes beszédem?:)
Skynetsodi
(
x1)
Nov 17, 2025 20:50:31
x1)
Nincs benne ilyen.
Gondold át jól a választ. Ne kapkodj, ez nem IQ teszt.
Eazy
(
x10)
Nov 17, 2025 20:50:53
x10)
Hiába próbáltok úgy tenni, mintha rossz határozat lenne.
Mennyit ittál eddig ma?
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 17, 2025 20:51:02
x10)
És a börtönben a sógor megtanított téged napszaknak megfelelően köszönni és a kés-villa helyes használatára?
Vagy még mindig egy utolsó, türhő paraszt vagy?
Átlag alatti majom, rázd a ketrecet. :)
Vagy még mindig egy utolsó, türhő paraszt vagy?
Átlag alatti majom, rázd a ketrecet. :)
Hahó
(
x130)
Nov 17, 2025 20:51:08
x130)
Nincs benne ilyen.
dede, a tanúk ezt vallották. vagy mire fel szüntették meg renátó ellen a nyomozást? súlyos testi sértés volt. mert csak?
az, hogy te buta vagy a szakértő szerint is, nem jelenti azt, hogy mi is azok vagyunk. ezt érted?
tedd be a határozatot, különben hazudsz.
SodiTitkosRajongója
Nov 17, 2025 20:51:39
Stoki, itt rengeteg tisztázni való gyűlt össze. A legjobb az lenne, ha indítanál egy élőt és ott normális keretek közt ki tudnád fejteni, hogy mi a helyzet valójában.
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Nov 17, 2025 20:51:39
Tibi vagyok de nemtranyó
Nov 17, 2025 20:51:52
Nem merem elindítani a Netflixet, mert úgy érzem itt hamarosan live lesz...
Nov 17, 2025 20:51:52
Kötőjel
(
x11)
Nov 17, 2025 20:52:15
x11)
lol, pedogeci aszondja, ha ő nem érti, akkor senki sem érti. :))
még jó, hogy a világ továbbra sem úgy működik, ahogy a tüdőcske képzeli 15 sör után.
vérdíj target nr. 1
még jó, hogy a világ továbbra sem úgy működik, ahogy a tüdőcske képzeli 15 sör után.
halottpiton
(
x2)
Nov 17, 2025 20:52:30
x2)
Én is gyors elugrok egy üveg borért, mert 1. megtehetem 2.. hosszú éjszaka lesz ez :)
megbasztál egy faszt
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 17, 2025 20:52:56
x20)
Hivatalosan is kiskorú fogdosó Endre az Endre.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
herr_schwechater
(
x5)
Nov 17, 2025 20:53:14
x5)
de ember ember ember ember!
sodika
Nov 17, 2025 20:53:22
Úristen, neked tényleg fogalmad sincs arról, hogy mi történik körülötted :D
Dehogynem.
Az történik, hogy van valaki a rendőrségen, aki elfogult velem szemben, és akiről eddig szó sem esett sehol, még live-ban sem, mert eddig teljesen rossz emberre haragudtam.
De nem nevezem meg az illetőt, meg nem is fejtem ki, hogy mire gondolok pontosan, mert ezt inkább a nyilvánosság kizárásával, hivatalos beadványokban rendezem le, már amennyire képességeimből telik.
Bizonyos dolgokat nem videón vagy fórumon panaszkodva kell elintézni, hanem hivatalos úton, kulturáltan.
Nov 17, 2025 20:53:22
Hahó
(
x130)
Nov 17, 2025 20:53:40
x130)
ennek tényleg nem megy a logika alapszinten sem. le van írva a határozatban, hogy szeméremsértő módon fogdosták meg jázminkát.
de hát ki volt az?
- az anyja?
- a nővére?
- a bátyja?
vagy a pdf???
ezt a debilt bazmeg.
de hát ki volt az?
- az anyja?
- a nővére?
- a bátyja?
vagy a pdf???
ezt a debilt bazmeg.
sodika
Nov 17, 2025 20:54:01
dede, a tanúk ezt vallották.
Ezt te állítod.
És ilyesmiről nem tudok.
Nov 17, 2025 20:54:01
linziasztal01
(
x72)
Nov 17, 2025 20:54:20
x72)
Petike nagy barátod lett a börtönben, igaz?
Próbálta elmagyarázni a következőt:
meglévő ügyek -1 = jobb helyzet
Ezt nem tudtad megérteni, te szellemi zsákutca.
Próbálta elmagyarázni a következőt:
meglévő ügyek -1 = jobb helyzet
Ezt nem tudtad megérteni, te szellemi zsákutca.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 17, 2025 20:54:21
x20)
hetyetyetye
A határozatról beszélj.
Miért lett visszautasítva a fellebezésed, hogy "ismeretlen tettes" fogdosta meg a kiskorút?
Csak nem kiderült, hogy TE FOGDOSTAD?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 17, 2025 20:54:47
x4)
A chatgpt-vel megpróbáltam nyomozni mit írathattak az elítélttel:
1. MAB (Magyar Adaptív Béta) teszt – a legvalószínűbb
A MAB egy nonverbális intelligencia-szűrő, amit gyakran használnak börtönökben, honvédségben és iskolai szűréseken.
A teszt nyerspontszáma általában 0–50 között mozog (verziótól függően 48 vagy 46 a maximum).
Mit mér?
logikai mintázatfelismerés
vizuális következtetés
formák és szabályok felismerése
Értékelés (MAB esetén nyerspont!)
A nyerspontot általában standard pontokká alakítják, de a tesztet kitöltők gyakran csak a nyerspontot tudják meg.
Ökölszabály:
46–50 pont = átlag / jó
40–45 pont = átlag alatti
30–39 pont = gyenge
30 alatt = nagyon gyenge
Tehát ha ő azt mondta, hogy „46 lenne a normális”, az teljesen beleillik a MAB logikájába: a 46 pont körüli nyerspont szokott a normál átlagos populációra jellemző lenni.
→ A 42-es pont egy enyhén átlag alatti, de nem rendkívüli eredmény ezen a teszten.
2. Raven-féle progresszív mátrixok (Raven APM/CPM)
Ezt is széles körben használják, beleértve börtönöket is.
Ennek egy rövidített változatán is tipikusan 40–50 közötti lehet a maximális pontszám.
Értékelés (rövidített Raven formák)
80–90% felett = jó
60–80% = közepes
50–60% = gyenge-közepes
1. MAB (Magyar Adaptív Béta) teszt – a legvalószínűbb
A MAB egy nonverbális intelligencia-szűrő, amit gyakran használnak börtönökben, honvédségben és iskolai szűréseken.
A teszt nyerspontszáma általában 0–50 között mozog (verziótól függően 48 vagy 46 a maximum).
Mit mér?
logikai mintázatfelismerés
vizuális következtetés
formák és szabályok felismerése
Értékelés (MAB esetén nyerspont!)
A nyerspontot általában standard pontokká alakítják, de a tesztet kitöltők gyakran csak a nyerspontot tudják meg.
Ökölszabály:
46–50 pont = átlag / jó
40–45 pont = átlag alatti
30–39 pont = gyenge
30 alatt = nagyon gyenge
Tehát ha ő azt mondta, hogy „46 lenne a normális”, az teljesen beleillik a MAB logikájába: a 46 pont körüli nyerspont szokott a normál átlagos populációra jellemző lenni.
→ A 42-es pont egy enyhén átlag alatti, de nem rendkívüli eredmény ezen a teszten.
2. Raven-féle progresszív mátrixok (Raven APM/CPM)
Ezt is széles körben használják, beleértve börtönöket is.
Ennek egy rövidített változatán is tipikusan 40–50 közötti lehet a maximális pontszám.
Értékelés (rövidített Raven formák)
80–90% felett = jó
60–80% = közepes
50–60% = gyenge-közepes
sodika
Nov 17, 2025 20:55:00
Annak a trükknek, hogy elkezdjek olyan emberekre haragudni, akik jó eséllyel nem is állították azt, amiről állítod, hogy állítottak, természetesen eszem ágában sincs bedőlni.
Nov 17, 2025 20:55:00
Dörpepúp
(
x7)
Nov 17, 2025 20:55:11
x7)
Megint a csillámpónis boldozott beadványok hát jézus gyere le a keresztről!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Tibi vagyok de nemtranyó
Nov 17, 2025 20:55:15
már amennyire képességeimből telik.
Vagyis semennyire
Nov 17, 2025 20:55:15
herr_schwechater
(
x5)
Nov 17, 2025 20:55:21
x5)
Ezt te állítod.
És ilyesmiről nem tudok.
És ilyesmiről nem tudok.
megfogtad vagy nem pedofil? ez a kérdés válaszolj te sittes fosbuzi
Kötőjel
(
x11)
Nov 17, 2025 20:55:23
x11)
Ezt te állítod.
És ilyesmiről nem tudok.
És ilyesmiről nem tudok.
nem az dönti el az ítéletet, hogy te miről tudsz, a kurva anyádat.
Eazy
(
x10)
Nov 17, 2025 20:55:24
x10)
Nem tudsz gondolkodni, és nincsenek társadalmi normákhoz igazított képességeid
Bubuka
(
x11)
Nov 17, 2025 20:55:30
x11)
Ezt te állítod.
És ilyesmiről nem tudok.
És ilyesmiről nem tudok.
Tudjuk, hogy nem tudsz szöveget értelmezni. Hány sört ittál elítélt?
Miből fogod kifizetni életed hátralévő részében a jogos bánókat?
NBVNG
(
x1)
Nov 17, 2025 20:55:41
x1)
Dehogynem.
Miért nem takarodsz innen és beszélgetsz a tanácsadóiddal?
Hahó
(
x130)
Nov 17, 2025 20:55:43
x130)
Dehogynem.
dehát elmondtad a flokkban a telegramon:
Hevér Enikő
r. százados
az újszászi rendőrőrs vezetője
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 17, 2025 20:55:50
x20)
Ki fogdosta meg a kiskorút?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
sodika
Nov 17, 2025 20:56:09
Ki fogdosta meg a kiskorút?
Senki szerintem.
Nov 17, 2025 20:56:09
Kötőjel
(
x11)
Nov 17, 2025 20:56:10
x11)
megmondtam már, gyerekbántalmazó szhar, hogy arra ne apellálj a világ működését illetően, hogy te mit fogsz fel belőle.
már megint kurva okosnak képzeled magad, és ha te, a magasságos a sodi, nem érti a határozatot, akkor kizárt, hogy a trollok értsék.
te egy retardált 85 iq-s pdf kiterjesztésű faszszopó vagy.
mi értjük a határozatot. te nem.
vérdíj target nr. 1
már megint kurva okosnak képzeled magad, és ha te, a magasságos a sodi, nem érti a határozatot, akkor kizárt, hogy a trollok értsék.
te egy retardált 85 iq-s pdf kiterjesztésű faszszopó vagy.
mi értjük a határozatot. te nem.
linziasztal01
(
x72)
Nov 17, 2025 20:56:21
x72)
már amennyire képességeimből telik.
Ez a "képesség" nincstelenségre, munkanéküliségre és 6 hónap sittre volt elég.
Azta.
116 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™