Ez. Kvázi 6 hónapig volt elvonón, kapta a gyógyszert, nagyjából rendbejött. 100%, hogy két héten belül ugyanannyit fog piálni, mint mielőtt bevitték. Nem tejért meg kenyérért megy az Ufóba, az is biztos.
gyorsítja a májcsát, rossz nem lehet
"Certified recskaboy, certified pedophile"
ChatGPT said:
Nem csak a piáról hozták le, egy komplett mentőövet dobtak neki a hatóságok. 45 éves koráramegtanulta megtapasztalta hogyan kell megágyazni, 9 négyzetméteren rendet tartani, mikor érdemes inkább kussolni, de még azt is, hogy milyen minden reggel ötharminckor kelni, mert a műszak bizony nem fog arra várni hogy délelőtt 10-kor beton másnaposan kiforduljon az összehányt gyerekágyból. Mindezt teljesen ingyen (neki, mert mi fizettünk érte). Ezek után nem is a gyagyásról beszélnénk, ha nem karmolt volna rá azonnal a piára.
A munka nem megoldás.
-ChatGPT said, csak ezzel a szarral rakom az ekezetet a postjaimra.
A munka nem megoldás.
Azon nincs 1000 follower, viszont a bevadul profilt ha jól látom szépen felbotolták: van rajta majdnem 2k, múlt héten csak pár száz volt.
Remegsz nagyon az élőlájv indítás gomb felett?
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Ugyan már, Sodi médiabirodalma mostanra egy fogatlan kutya, ő meg egy eszköztelen szharrr!
Ez egy kiváló kép trollega. Talán az egyik legkifejezőbb erről a véglényről. Pontosan azért, mert önmagához képest itt alap megjelenése szempontjából a legvállalhatóbban néz ki első pillantásra.
Nincs ősz haj, nincs torzomborz ápolatlanság, nincsenek égő ragyák, korpa, első pillantásra minden rendben.
Azonban, ha jobban megnézzük, feltűnik, miféle torz félember ez. 10ből 9 ember bizony olyasmit mondana, hogy egy elmebeteg látható a képen.
Az egész arca, nem csak a háta, az orra, de az arckifejezése, a tipikus fejtartása is ferde, nyegle, eltorzult.
Még a szemei sem egyformák, fogai mint a hullámvasút.
Tényleg meglepő néha, hogy miképp keletkezhetett egy ennyire kisiklott, eltorzult taszító test és lélek egy hazai viszonylatban jómódú és normálisnak mondható családban?
Valamiképp minden ilyen elkapott pillanat egyfajta lopva bepillantás a SoDi jelenség legmélyére, ahol a mániákus elmebetegség szinte kézzelfoghatóan árad az egész figurából, taszítóan irritálóan feltör, és a koboldra jellemző sunyi kifejezéstelen pszichopata álarc mögött feldereng a lidérc, a kis örökre 3éves endre dühe és fájdalma, aki torzszülöttként jött erre a világra, akit a szülő anyja is kezdettől elutasított, gyűlölt és eltaszított, és aki megteremtette saját autipajzs generátorát, az űrdiplomata sodit, hogy az körbevegye, elrejtse, segítse és támogassa őt.
mert ezelott nem az volt?!
ez a bevonulós táska olyan lehet mint a terhes nőknél, csak tajgit nem előtt baszták meg hanem utána
Azzal is megelégedek ha csak horogkeresztet hajtogatnak belőle. Vagy tört üveget etetnek vele. Vagy befalazzák. Vagy rágyújtják a kórházi ágyat. Jó sorozat, na.
Nagy a kereslet mostanában a beázó, dohos, szétrohadt, büdös putrik iránt Újszászon. Szerintem havi másfél misit is kaphat érte. *PR*
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Jut eszembe, menny alamizsnát ad most anyád a sörre havonta?
Mivel most kussolásra van ítélve a kis fifipatkány, válaszolok én egy régi idézettel, méghozzá ami tőle származik, kicsi átalakításokkal:
"Mennyi pénzt ad anyám? Adott összeget. A saját jövedelme adott hányadát. Havonta. Az ugye -amíg nappalin tanulok háziőrizetben vagyok - kötelező is neki, különben szarrá is perelném. :)) De azt mind be is vallom az egyetemnek BV-nek. Az utolsó fillérig."
Na jó, persze bármilyen pénzből annyit vall be bármilyen intézménynek, mint ahány nőnemű lényt megbaszott (Goldán kívül). Azaz: nullaaaa.
De azért milyen jól változtak a körülmények, mi, fifikutya?
Na takarodjál vissza a lyukadba a putriba, kussoljál tovább, onnan olvasgasd a fórumot.
Amúgy ugye milyen jó érzés, hogy nem kell, nem fogsz többet gányolni?
Ugathat itt twinkygeci meg kisbori meg a többi, de olyanok a körülmények, hogy nem fogsz több IT céget lehúzni. Most már priuszos, 0 de az is elavult tudású buzikártyás kókler lettél.
Ennyi volt, te döglöttfaszú 4 + 1 börtönetyetyemes szhar.
Igyunk egy sörtöt, he
Nekem az a fura hogy az anyagos nem repül rá a contentre és nézettségre, börtön szabadulos interju fosta volna ezt még Hajdu Péter is tudja
Tényleg meglepő néha, hogy miképp keletkezhetett egy ennyire kisiklott, eltorzult taszító test és lélek egy hazai viszonylatban jómódú és normálisnak mondható családban? .Belterjesség. Már az őseire is jellemző volt.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Én tudok de most nem ér rá mert barackos pattiszont süt szombatra, a másik ügyféd meg nem áll rendelkezésre mert 600.000-es leveleket írt nyomkövetővel a lábán!
Smidéliusz Kálmán, Szombathely. Legkomolyabb track record.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
"Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt"
Egyébként a begyűjtése óta készült összes testületi és pénzügyi ülés jegyzőkönyvét átnéztem, és nem volt szó erről a baromról, répásiné (szolnoki ninja troll) sem szólózott.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
"Csicska közszolga hopp" helyett "csicska fifi kutya hopp".
Akkor ugrik, amikor csengetnek neki, mint Pavlov kutyája :)
Ezt tesztelni kéne hogy tudja-e a küszöbmajom hogy mi a dolga ha csengetnek.
Minden egyes nap jönnek a rendőrök random időpontban, amikor csengetnek akkor kimegy mint egyrabszolga normális ember, szépen ellenőrzik hogy ténylegesen ott van-e és szépen aláír egy papírt.
Az abc-be (meg úgy a lakásról) meg az engedélyezett idősávban mehet ki, de nyilván idejön és elmatyarázza a házi őrizetes a fórumán ha akarja.
Nekem azt csicseregte egy kismadár, hogy akkortájt a szűkös söradagját azzal egészítette ki hogy a hód kurva borára járt rá a tolvaj fehércigány. Gondolom a forrás elapadt és azóta nincs miből bátorra inni magunk
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Ehelyett ő lett a legnagyobb trollja endrének.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Szerintem még lehet hogy ráönti egy este a shört. Másnap reggel arra ébred hogy szét van fagyva az egész. Vagy egyszerűen csak nyoma vész. Loptak már el onnan egész kaput is, nem hogy csengőt, hahó!
esetleg egy parkettás is bejátszhat
Anukám ad majd a bejgliből, amit az önkormányzattól kap és szenteste benn alhatok a házban.
Te is ohió-i magyar vagy?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Úgy látom, ez ai, mert a pulóverét egész jól eltalálta (kopottság és szarréteg nélkül), de az ocsmány pofájához még mindig nincs halvány köze se. A torz pofázmányát, a picsaszájat, a beteg tekintetet, disznószemeket, ragyákat, az ormányát eddig meg se tudta közelíteni.
Igyunk egy sörtöt, he
Csak a figura AI, a többi kézzel lett összerakva. Ez volt az eredeti:

Nem indokolt a feltételes mód.
Egyébként ez nagyon igaz.
Embertelenül gyenge jellem, mindenki láthatta. Mint nemrég bebizonyosodott az értelmi képességei sem teszik lehetővé, hogy felül emelkedjen a függőségein.
Magzat pózban izzadva töltötte az elmúlt hónapokat, vinnyogott a gyógyszerért.
Most is csak azért 3 sörrel patkánykodott, mert ennyi volt az összes pénze, amit a vén zsidó kurva adott.
Ahogy hagyta a férjét megrohadni a piától, hogy kirabolhassa, ugyanúgy a gyerekét is hagyja beledögleni, ha rajta múlik, hogy áldozatszerepben sajnáltathassa magát, pedig egy igazi patkány.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Sajnos a magyar BV ezt az érthetetlen módszert követi, az embereket időnként kiengedik fél évre, egy évre, aztán vissza kell menniük még egy évre, kettőre. Eddig minden ismerősöm akit leültettek (4 db) ugyanígy járt, egyik sem ülte le egyben a büntetését, közben kijöttek, visszamentek, volt benne házi őrizet feltételes szabadláb, miegymás. Kifejezetten idegesítő, mert mondjuk három évet kapsz, aztán el is vesztesz vele a végén ötöt, amiből kettőt otthon töltesz, amikor semmihez sem tudsz kezdeni, mert ott lóg a fejed fölött, hogy mindjárt visszavisznek. A Sodinak a tengernyi ügyével valószínűleg ilyen szerencséje lesz, ha kap hét évet akkor az neki összesen tíz évébe telik majd, mire a rengeteg csikicsukit végigjátsszák.
A másik kibaszás a folyamatos szállítgatás. Állandóan viszik az embereket egyik börtönből a másikba, mert ott nincs hely, mert másik fokozatba kell tenni, mert szabadulás előtti programba került, stb.
A mostani házi őrizet is már kibaszás vele, mert valami 1:3 vagy 1:4 arányban ül, vagyis csak három-négy nap házi őrizet ér egy napot a böriben. Most örül magának, hogy telik az idő, de valójában lófasz sem történik, ha itthon tölt fél évet, akkor csak másfél-két hónapja pergett le. De természetesen annyira hülye, hogy ezt nem fogja fel, örül neki, hogy ihat öt sört és nem nyakalja meg a zárkamenő. Annak már nem számol utána, hogy ha így kéne leülnie a hét évét végig, csak 2050 -ben szabadulna.
Hát biztos egyszerűbb lenne ha Gestapo lenne és nem kéne minden totálisan életidegen, lelkes civil aktivisták által érzékenyített emberjogi szabályzást betartani. Rengeteg olyan van ami teljesen el van szakadva a valóságtól és kb annyi az értelme hogy nehezítik az adófizetők és a börtönök életét, pl a börtönön belüli akadálymentesítés, vegán/kóser miegyéb kaják amit mindegyik megpróbál berafkózni meg az ezerféle egyre szaporodó jog, pl internetes kommunikációhoz való jog. Meg persze a túlterheltség miatt egyre enyhébb büntetéseket adni mindenre, a komplett igazságszolgáltatás felpuhulása ami kifejezetten nem magyar szokás, angliában ezerszer rosszabb a helyzet és több pénzből sikerül szarabbat csináli a túlbürökratizálás miatt. Meg persze a végén, ahogy az emeberek természetes igazság utáni vágya nem teljesül, megjelennek és elkezdenek népszerűséget hódítani azok a politikai formációk akiknek lennének durvábban karcoló ötleteik a problémák megoldására.
Ha endre elég sok ideig lesz börtönben, még megélhet egy ilyen szigorítási hullámot, 2034 felé valamikor majd csörög a zárkaajtó, rángatják ki rongybabaként a vén pedofilt a börtönudvarra, üdvözülten vigyorog hogy végre itt a szabadulás, lehet menni sziszát üldözni megint, erre közli vele a fura, ismeretlen egyenruhás figura hogy önt most főbe fogják lőni
eggyel kevesebb fidesz szavazó
puskapoj
Az ő esetében sajnos tényleg win szituáció ez, mert Golda így fixen eltartja, ihat és amúgy se csinálna semmit ha kijönne.
Én nem félek attól, hogy sokáig win szituációnak érezheti a gyagya a jelenlegi helyzetet. Ismerve a teknőst, a vén kurva a lehető legizgalmasabb pillanatban dobja majd el a kulcsot, de még az is lehet, hogy olyan fordulat lesz a sztoriban, amiről álmodni sem merünk. Hogy nevetni fogunk, az 100%.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Hát azért hetyetye. Most nem mehet sehová, pedig a bezártság tavasszal is megborította. A depi beálltával szokott menni, nézni, kizökkenteni magát. Neki most pokolian hiányzik egy kis mozi, csak ücsörgés a szolnoki plázában, vagy ha más nem, legalább a dögevőékkel retardkordni és mutogatni magát a tiktiken, de ezt sem teheti.
Most még istenes, mert a lamantin dörgölőzik, de ő sem tudja 1-2 hónapnál tovább elviselni, ha másért nem, unalomból elárulja majd, és akkor a gyagyás ott marad tök egyedül a semmiben.
Önmagában a magamutogatás hiánya mutatja, hogy marhára nincs jól, nem winként éli meg a szituációt.
A macskaól nem jobb hely ám, mint a cella, ott legalább loopolhatott a zárkatársaknak, meg az őröknek. Itt meg nézheti a négy falat, meg a titkos Telegram csoportban írogathat az álruhás trolloknak. Sörtöt csak mértékkel kap, csodálkoznék, ha Golda nem szabna valamilyen határt, mondjuk napi ezer forint, vagy három sör, vagy valami ilyesmit. Barátai nincsenek, de még a trollfórumára is csak alig mer írni. Az élelmezése állítom rosszabb, mint a böriben, nem csodálkoznék, ha a tavasz már a skorbutos Sodira virradna rá. Ja, itt nézhet retardvideókat napestig, meg torrentezheti a spanyolkönyveit. Hát az ám a luxus!
Ne legyenek illúzióink, a Sodi szenved magányosan a macskaólban! A Szisza böriben, a Lamantin csak csalásokhoz használja strómannak. Még be se baszhat úgy istenesen, mert elfogyott a bankok pénze, Golda nyugdíjából meg nem fussa a napi húsz sörike.
Nem lepődtem meg, lesz itt rendes élőlájf hamarosan, tyeknikajilag már be is jött az amit jósoltam: Fellövi a lájvot a hónapban valamilyen módon.
Most még istenes, mert a lamantin dörgölőzik, de ő sem tudja 1-2 hónapnál tovább elviselni, ha másért nem, unalomból elárulja majd, és akkor a gyagyás ott marad tök egyedül a semmiben.
Amennyire a hírekből ki lehet olvasni, a Lamantin csak újabb bűncselekményekbe rángatja bele. Lesz még belőle két éve a Stokinak, de most kap érte még húsz doboz sörtöt.
A mostani házi őrizet is már kibaszás vele, mert valami 1:3 vagy 1:4 arányban ül, vagyis csak három-négy nap házi őrizet ér egy napot a böriben.
1:4, mert börtön fokozatban volt tudtommal, 1:3 a fogház.
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
Szerintem mindegy neki, csak legyen aki felfogja a loopolt. Na majd 2 hónap múlva jókat nevetünk a nyuszimuszis üzeneteken. BALFASZ
Kár volt az atosnál felmondani, szomcsy.
Szerintem már ilyen karperecet kapott. Samsung Watch után BV watch. Fejlődik a setup!
John Harris karkötő mellett elfér.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Hát akkor ez is megvolt. Hétvégén ez már akár be is lájvozhat ha így halad..
Van 8L söre, nem lepődnék meg, ha az a hétvége akár nap vége lenne. Most kap egy kis interakciót a kommenthaveroktól és a közléskényszer fog nyerni.
Megkezdődött a visszavonulás, a soha többé nem videózás.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ecofamily = Alza csomag.
Szerintem nem az a alkoholmentes sőr volt ma az első sör.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ez elszólás lehetett, talán a lamantinos csomagok jöhetnek az Alzától. A lényeg, hogy Alzásat is kapott.
Ilyen ez a 85iq-s gyagyás. Hazudozni akar valamiről, hogy hergeljen, aztán véletlenül minden mást is kifecseg. Pedig ez még egy vágott videó volt.
Fú de szarul nézel ki gyagya, vajon a kőbambiból mennyi maradt még?
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Ennek az első kötetét kapta meg Golda ajándékba, amikor rodázott az Impexben!
Ma
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ez hogy jött ki?
Kőbambi 2 literes és ebből van neki 6 xD
Emberek.. fel napig nem lépek fel es 8 oldalni anyag..
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 25, 2025 11:45:11
x37)
Nekem a kedvenc apró mozzanatom az egészben hogy a börtönben leszoktatták az ivásról, kibírta, túlélte a legszarabb részét a fizikai elvonási tüneteket, sokkal jobban lett tőle fizikailag és mentálisan is hogy hónapok óta józan, valami minimális energia is költözött belé, erre ahogy kijön az első dolga hogy ráugrik a nagy hombár fejére egy tyoproni és elbasz vele mindent. Remélhetőleg pont annyi söröcskére fog lecsúszni hogy mire a letöltendőre be kell vonulni ismét átélheti a fizikai elvonás poklát.
Ez. Kvázi 6 hónapig volt elvonón, kapta a gyógyszert, nagyjából rendbejött. 100%, hogy két héten belül ugyanannyit fog piálni, mint mielőtt bevitték. Nem tejért meg kenyérért megy az Ufóba, az is biztos.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 25, 2025 11:46:30
x37)
Az egy külön érdekes szituáció lenne, ha rajta maradt volna a Frontinon, és úgy engedték haza, hogy megkapta a receptet 3 hónapra, és most arra piázik.
herr_schwechater
(
x5)
Nov 25, 2025 11:49:58
x5)
Az egy külön érdekes szituáció lenne, ha rajta maradt volna a Frontinon, és úgy engedték haza, hogy megkapta a receptet 3 hónapra, és most arra piázik.
gyorsítja a májcsát, rossz nem lehet
miskolcigány
(
x4)
Nov 25, 2025 11:52:23
x4)
Nekem a kedvenc apró mozzanatom az egészben hogy a börtönben leszoktatták az ivásról, kibírta, túlélte a legszarabb részét a fizikai elvonási tüneteket, sokkal jobban lett tőle fizikailag és mentálisan is hogy hónapok óta józan, valami minimális energia is költözött belé, erre ahogy kijön az első dolga hogy ráugrik a nagy hombár fejére egy tyoproni és elbasz vele mindent. Remélhetőleg pont annyi söröcskére fog lecsúszni hogy mire a letöltendőre be kell vonulni ismét átélheti a fizikai elvonás poklát.
ChatGPT said:
Nem csak a piáról hozták le, egy komplett mentőövet dobtak neki a hatóságok. 45 éves korára
miskolcigány
(
x4)
Nov 25, 2025 11:53:18
x4)
ChatGPT said:
-ChatGPT said, csak ezzel a szarral rakom az ekezetet a postjaimra.
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 25, 2025 11:53:46
x10)
Kaptam egy tiktok pusht, hogy a sodi birodalma elöben volt....
Azon nincs 1000 follower, viszont a bevadul profilt ha jól látom szépen felbotolták: van rajta majdnem 2k, múlt héten csak pár száz volt.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 25, 2025 13:48:42
x4)
Ugyan már, Sodi médiabirodalma mostanra egy fogatlan kutya, ő meg egy eszköztelen szharrr!
C64korszak
(
x2)
Nov 25, 2025 13:55:20
x2)
"Ha rendesen viselkedsz, nem trógerként..
Ez egy kiváló kép trollega. Talán az egyik legkifejezőbb erről a véglényről. Pontosan azért, mert önmagához képest itt alap megjelenése szempontjából a legvállalhatóbban néz ki első pillantásra.
Nincs ősz haj, nincs torzomborz ápolatlanság, nincsenek égő ragyák, korpa, első pillantásra minden rendben.
Azonban, ha jobban megnézzük, feltűnik, miféle torz félember ez. 10ből 9 ember bizony olyasmit mondana, hogy egy elmebeteg látható a képen.
Az egész arca, nem csak a háta, az orra, de az arckifejezése, a tipikus fejtartása is ferde, nyegle, eltorzult.
Még a szemei sem egyformák, fogai mint a hullámvasút.
Tényleg meglepő néha, hogy miképp keletkezhetett egy ennyire kisiklott, eltorzult taszító test és lélek egy hazai viszonylatban jómódú és normálisnak mondható családban?
Valamiképp minden ilyen elkapott pillanat egyfajta lopva bepillantás a SoDi jelenség legmélyére, ahol a mániákus elmebetegség szinte kézzelfoghatóan árad az egész figurából, taszítóan irritálóan feltör, és a koboldra jellemző sunyi kifejezéstelen pszichopata álarc mögött feldereng a lidérc, a kis örökre 3éves endre dühe és fájdalma, aki torzszülöttként jött erre a világra, akit a szülő anyja is kezdettől elutasított, gyűlölt és eltaszított, és aki megteremtette saját autipajzs generátorát, az űrdiplomata sodit, hogy az körbevegye, elrejtse, segítse és támogassa őt.
Regeneráló autipajzs
Nov 25, 2025 14:57:19
mert ezelott nem az volt?!
Nov 25, 2025 14:57:19
Bagolyka
(
x7)
Nov 25, 2025 15:42:13
x7)
Jaja. Lesz a recskásnak egy komolyabb elvonója is az ítéletecskék után.
Most kell nagyot bulizni. mert natyon hosszú ideig nem natyon lesz része ilyesmiben.
Most kell nagyot bulizni. mert natyon hosszú ideig nem natyon lesz része ilyesmiben.
Tibi vagyok de nemtranyó
Nov 25, 2025 15:56:55
Én, amíg várom, hogy a feljelentés miatt rámtörjön a TEK, úgy mint Sodira... vagyis nem úgy, mert vagy a saját autómból, vagy a saját lakásomból fognak kirángatni, ( ugye érted?) Nos addig is nézem az az Oz című sorozatot. Bámulatosan van ábrázolva, hogy szerencsésebb országokban miként viselkednek a rabok az elítélt gyerekmolesztálókkal. Pl kiszögezik, mint a Megváltót. Neked mit ígértek bent gyagyás?
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Nov 25, 2025 15:56:55
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 25, 2025 16:09:00
x38)
Endre, FONTOS!! Tanulj Tajgi barátodtól, és legyen összekészítve a bevonulós táskád, hogy legközelebb ne érjen váratlanul ha rádtöri az ajtót a TEK! Mindenképpen tegyél bele egy szemüveget, vagy napszemüveget, ahhoz már úgyis hozzászoktak a többiek! Ne felejtsd el! Szívesen! Ja, és dögölj meg! XD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Kendra
(
x1)
Nov 25, 2025 16:51:53
x1)
Nyomás alatt tartott Sodi a jó Sodi 😆
herr_schwechater
(
x5)
Nov 25, 2025 17:01:23
x5)
Endre, FONTOS!! Tanulj Tajgi barátodtól, és legyen összekészítve a bevonulós táskád, hogy legközelebb ne érjen váratlanul ha rádtöri az ajtót a TEK! Mindenképpen tegyél bele egy szemüveget, vagy napszemüveget, ahhoz már úgyis hozzászoktak a többiek! Ne felejtsd el! Szívesen! Ja, és dögölj meg! XD
ez a bevonulós táska olyan lehet mint a terhes nőknél, csak tajgit nem előtt baszták meg hanem utána
-
Nov 25, 2025 17:09:11
Bámulatosan van ábrázolva, hogy szerencsésebb országokban miként viselkednek a rabok az elítélt gyerekmolesztálókkal. Pl kiszögezik, mint a Megváltót. Neked mit ígértek bent gyagyás?
Azzal is megelégedek ha csak horogkeresztet hajtogatnak belőle. Vagy tört üveget etetnek vele. Vagy befalazzák. Vagy rágyújtják a kórházi ágyat. Jó sorozat, na.
Nov 25, 2025 17:09:11
Endre priusza
(
x10)
Nov 25, 2025 18:25:51
x10)
Jó úgy értem tippeket kéne adni Sodinak hogy az ő nevére kerüljön a natyház is! Onnantól majd kezeli chatgpt-vel.
Aztán kiadja albérletbe ő meg vígan héderel a léből Spanyolországban Tibivel.
Aztán kiadja albérletbe ő meg vígan héderel a léből Spanyolországban Tibivel.
Nagy a kereslet mostanában a beázó, dohos, szétrohadt, büdös putrik iránt Újszászon. Szerintem havi másfél misit is kaphat érte. *PR*
Ténfép
(
x5)
Nov 25, 2025 19:01:51
x5)
Jut eszembe, menny alamizsnát ad most anyád a sörre havonta?
Mivel most kussolásra van ítélve a kis fifipatkány, válaszolok én egy régi idézettel, méghozzá ami tőle származik, kicsi átalakításokkal:
"Mennyi pénzt ad anyám? Adott összeget. A saját jövedelme adott hányadát. Havonta. Az ugye -
Na jó, persze bármilyen pénzből annyit vall be bármilyen intézménynek, mint ahány nőnemű lényt megbaszott (Goldán kívül). Azaz: nullaaaa.
De azért milyen jól változtak a körülmények, mi, fifikutya?
Na takarodjál vissza a lyukadba a putriba, kussoljál tovább, onnan olvasgasd a fórumot.
Amúgy ugye milyen jó érzés, hogy nem kell, nem fogsz többet gányolni?
Ugathat itt twinkygeci meg kisbori meg a többi, de olyanok a körülmények, hogy nem fogsz több IT céget lehúzni. Most már priuszos, 0 de az is elavult tudású buzikártyás kókler lettél.
Ennyi volt, te döglöttfaszú 4 + 1 börtönetyetyemes szhar.
Apmz
(
x1)
Nov 25, 2025 19:27:56
x1)
Mikor lövöd fel a liveot, gyagyás? Egy jó kis börtönbeszámolóra sokan dobnának donétet, legalább egy sört tudnál belőle venni, hogy ha már leszoktattak az alkoholról, visszaszokj.
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
Soderátor
Nov 25, 2025 19:31:43
Mikor lövöd fel a liveot, gyagyás? Egy jó kis börtönbeszámolóra sokan dobnának donétet, legalább egy sört tudnál belőle venni, hogy ha már leszoktattak az alkoholról, visszaszokj.
Nekem az a fura hogy az anyagos nem repül rá a contentre és nézettségre, börtön szabadulos interju fosta volna ezt még Hajdu Péter is tudja
Nov 25, 2025 19:31:43
dühretár
Nov 25, 2025 19:33:09
Előfizettem az anyagos csatornájára, és nulla kontent van hetek óta. Kérem vissza a pénzemet. Nem tud valaki egy jó ügyvédet?
Nov 25, 2025 19:33:09
balek
(
x10)
Nov 25, 2025 20:19:17
x10)
Tényleg meglepő néha, hogy miképp keletkezhetett egy ennyire kisiklott, eltorzult taszító test és lélek egy hazai viszonylatban jómódú és normálisnak mondható családban? .
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 25, 2025 20:47:30
x4)
Előfizettem az anyagos csatornájára, és nulla kontent van hetek óta. Kérem vissza a pénzemet. Nem tud valaki egy jó ügyvédet?
Én tudok de most nem ér rá mert barackos pattiszont süt szombatra, a másik ügyféd meg nem áll rendelkezésre mert 600.000-es leveleket írt nyomkövetővel a lábán!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Nov 25, 2025 21:30:09
x12)
Smidéliusz Kálmán, Szombathely. Legkomolyabb track record.
Endre priusza
(
x10)
Nov 25, 2025 22:33:18
x10)
Endre, mesélj már! A hat hónapos kényszerelvonó végére megint fölállt a pöcörőd?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 25, 2025 23:48:06
x38)
A sok felszopkodó takonyretard meg a wannabe-pdf bajszikák miért nem dobnak össze ASODInak egy telefont, amivel tudna élőonlájn hetyetyézni? Mégis mit gondoltatok, hogy majd mi fogunk neki szetápot bővíteni? Vagy az anyja? El vagytok ti tévedve, de nagyon! Az uborkaszezonban lapítottatok, ahogy kiengedték a púpost, máris itt ment a nyiszorgás a világoskék és - nickekkel! Tessék szépen összedobni a szerelmeteknek egy csidózós eszközre!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
linziasztal01
(
x72)
Nov 26, 2025 00:06:38
x72)
Régebben (börtön előtt) az volt a problémád, hogy nincs mobilnet és nem tudsz elcsászkálni.
Most meg nem császkálhatsz semerre. :)
Most meg nem császkálhatsz semerre. :)
Angol Troll
(
x1)
Nov 26, 2025 00:24:40
x1)
Szamomra szorakoztato hogy a Pupos csak akkor mer ide irni amikor van benne eleg pia. Ha meg nezzuk a szabadulas utani kommentjeit vilagos hogy alkohol mamorban szulettek azok a kommentek. Az hogy napok ota kuss van szerintem azt jelenti hogy nincs eleg penze annyi piahoz hogy legyen batorsaga komment haverokal beszelgetni.
De az biztos hogy folyamatosan itt lurkol es lessi minden szavunkat. Csak hat kiderult hogy 80 iq alatt hiaba olvassa nem fogja megerteni.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
De az biztos hogy folyamatosan itt lurkol es lessi minden szavunkat. Csak hat kiderult hogy 80 iq alatt hiaba olvassa nem fogja megerteni.
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 26, 2025 00:28:34
x10)
Ugye ma a lakossági fórumon nem volt semmi gond?
MC Raus
Nov 26, 2025 00:59:59
Nyomás alatt tartott Sodi a jó Sodi 😆
"Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt"
Nov 26, 2025 00:59:59
A helyzet megoldása
(
x38)
Nov 26, 2025 06:36:44
x38)
Ugye ma a lakossági fórumon nem volt semmi gond?
Egyébként a begyűjtése óta készült összes testületi és pénzügyi ülés jegyzőkönyvét átnéztem, és nem volt szó erről a baromról, répásiné (szolnoki ninja troll) sem szólózott.
Endre priusza
(
x10)
Nov 26, 2025 09:49:20
x10)
Nem feltétlenül nem ez a Sodi életének legboldogabb időszaka. A hitelek miatt már nem kell aggódnia, munkát nem kell keresnie, ülhet otthon egész nap retardvideókat nézegetve, locsolhatja a sört a picsaszájba. A tárgyalás még messze van, meg a ChatGPT úgyis írja a csillámpónis beadványokat, a miatt nem kell főjön a feje.
Szolnoki ninja troll
(
x2)
Nov 26, 2025 09:55:22
x2)
Esélyes hogy a púposnak felszereltek egy külön csengőt. Ha ez így van akkor már hivatalosan is az lehet a lakcíme. Mondjuk ez nem meglepő, háziőrizetnél gondolom nem szaroztak.
Így jött ki a matek.
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 26, 2025 10:30:14
x10)
Esélyes hogy a púposnak felszereltek egy külön csengőt. Ha ez így van akkor már hivatalosan is az lehet a lakcíme. Mondjuk ez nem meglepő, háziőrizetnél gondolom nem szaroztak.
"Csicska közszolga hopp" helyett "csicska fifi kutya hopp".
Akkor ugrik, amikor csengetnek neki, mint Pavlov kutyája :)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 26, 2025 10:59:58
x4)
linziasztal01
(
x72)
Nov 26, 2025 11:45:56
x72)
"Csengetett, Jendőj Ujam?!"
banshee
(
x23)
Nov 26, 2025 11:51:21
x23)
Most nem ronthatja el a kapucsengőt, ahogy eddig szokta...
-
Nov 26, 2025 11:54:19
Nem kell, már tudja.Minden egyes nap jönnek a rendőrök random időpontban, amikor csengetnek akkor kimegy mint egy
Az abc-be (meg úgy a lakásról) meg az engedélyezett idősávban mehet ki, de nyilván idejön és elmatyarázza a házi őrizetes a fórumán ha akarja.
Nov 26, 2025 11:54:19
NBVNG
(
x1)
Nov 26, 2025 11:58:12
x1)
Szamomra szorakoztato hogy a Pupos csak akkor mer ide irni amikor van benne eleg pia. Ha meg nezzuk a szabadulas utani kommentjeit vilagos hogy alkohol mamorban szulettek azok a kommentek. Az hogy napok ota kuss van szerintem azt jelenti hogy nincs eleg penze annyi piahoz hogy legyen batorsaga komment haverokal beszelgetni.
Nekem azt csicseregte egy kismadár, hogy akkortájt a szűkös söradagját azzal egészítette ki hogy a hód kurva borára járt rá a tolvaj fehércigány. Gondolom a forrás elapadt és azóta nincs miből bátorra inni magunk
NBVNG
(
x1)
Nov 26, 2025 12:05:24
x1)
megteremtette saját autipajzs generátorát, az űrdiplomata sodit, hogy az körbevegye, elrejtse, segítse és támogassa őt.
Ehelyett ő lett a legnagyobb trollja endrének.
-
Nov 26, 2025 12:13:55
Most nem ronthatja el a kapucsengőt, ahogy eddig szokta...
Szerintem még lehet hogy ráönti egy este a shört. Másnap reggel arra ébred hogy szét van fagyva az egész. Vagy egyszerűen csak nyoma vész. Loptak már el onnan egész kaput is, nem hogy csengőt, hahó!
Nov 26, 2025 12:13:55
A helyzet megoldása
(
x38)
Nov 26, 2025 12:42:18
x38)
Történelmileg egy valamiben lehetünk biztosak, a nyomkövető már összelett sörözve és vagy recskázva
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Kötőjel
(
x11)
Nov 26, 2025 12:54:38
x11)
csengőt szereltettek fel a fifikutyának?? :)) nagyon röhögök.
úgy tűnik, egy régi állatkísérletet hajt végre a rendőrség púpszászon.

heh, kis közszolgázó majomláda. visszanyalt a fagyi elég erősen.
hopp, fifikutya, csengettek! gyerünk, sántikálj csak ki az ól elé jelenteni!! a sodi. a kutya.
vérdíj target nr. 1
úgy tűnik, egy régi állatkísérletet hajt végre a rendőrség púpszászon.

heh, kis közszolgázó majomláda. visszanyalt a fagyi elég erősen.
hopp, fifikutya, csengettek! gyerünk, sántikálj csak ki az ól elé jelenteni!! a sodi. a kutya.
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 26, 2025 13:57:32
x10)
Figyelj már buta stoki, lassan jönnek a nagy karácsonyi pulykapénzek. Nézegetem, hogy hova menjünk a született pinással fürcsizni.
Te, mint ex utazó flokker ajánlhatnál valamit. Zalakaros, Kehidakustány, Egerszalók?
Vagy vásároljuk le a picsába és repüljünk inkább külföldre?
Fhaszom, hogy ilyen problémák vannak..
Apropó, te idén hova mész? Szolnok, Venyige, Kozma? Többen kérdezik!
Te, mint ex utazó flokker ajánlhatnál valamit. Zalakaros, Kehidakustány, Egerszalók?
herr_schwechater
(
x5)
Nov 26, 2025 13:58:52
x5)
Figyelj már buta stoki, lassan jönnek a nagy karácsonyi pulykapénzek. Nézegetem, hogy hova menjünk a született pinással fürcsizni.
esetleg egy parkettás is bejátszhat
Sodi valósága
Nov 26, 2025 14:03:21
Anukám ad majd a bejgliből, amit az önkormányzattól kap és szenteste benn alhatok a házban.
Nov 26, 2025 14:03:21
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 26, 2025 14:07:04
x4)
A korcsnak még ez az elképzelt kép is angyalszárny lesz, hogy 10 év múlva is a napi aláírását kell megejtenie Újszászon a macskaól előtt:

Hahó
(
x130)
Nov 26, 2025 17:14:11
x130)
Te is ohió-i magyar vagy?
Ténfép
(
x5)
Nov 26, 2025 17:27:23
x5)
A korcsnak még ez az elképzelt kép is angyalszárny lesz, hogy 10 év múlva is a napi aláírását kell megejtenie Újszászon a macskaól előtt:
Úgy látom, ez ai, mert a pulóverét egész jól eltalálta (kopottság és szarréteg nélkül), de az ocsmány pofájához még mindig nincs halvány köze se. A torz pofázmányát, a picsaszájat, a beteg tekintetet, disznószemeket, ragyákat, az ormányát eddig meg se tudta közelíteni.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 26, 2025 17:28:55
x4)
Csak a figura AI, a többi kézzel lett összerakva. Ez volt az eredeti:

sörtötbontok
(
x8)
Nov 26, 2025 18:43:57
x8)
Endre, mennyi sörtöt locsoltál be a picsaszád hátuljába a szabadulásod óta? Öblögetsz rendesen?
Érzed még a legkomolyabb cigányfütyik ízét a szádban?
IGEN / NEM
Érzed még a legkomolyabb cigányfütyik ízét a szádban?
IGEN / NEM
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 26, 2025 18:49:28
x37)
Belegondolni is nehéz, milyen lenne a lelkivilágom akkor, ha hazaengednének fél év sitt után pár hónapra, de csak azért, hogy utána visszazárjanak 7-8 évre.
Sneci életében most nincs semmi biztos azon felül, hogy VISSZA FOGJÁK VINNI. Nincs munka, és nem is kereshet munkát erre az időre. Nem fityejózhat, nincs cigtok bevétel. Az se lenne különösebben szerencsés, ha visszaszokna a piára, mert utána duplán szar lesz újra lejönni róla a sitten.
Sneci életében most nincs semmi biztos azon felül, hogy VISSZA FOGJÁK VINNI. Nincs munka, és nem is kereshet munkát erre az időre. Nem fityejózhat, nincs cigtok bevétel. Az se lenne különösebben szerencsés, ha visszaszokna a piára, mert utána duplán szar lesz újra lejönni róla a sitten.
Hafré
(
x5)
Nov 26, 2025 19:04:02
x5)
Az se lenne különösebben szerencsés, ha visszaszokna a piára
Betöjt Laptop
(
x35)
Nov 26, 2025 19:19:30
x35)
Egyébként ez nagyon igaz.
Embertelenül gyenge jellem, mindenki láthatta. Mint nemrég bebizonyosodott az értelmi képességei sem teszik lehetővé, hogy felül emelkedjen a függőségein.
Magzat pózban izzadva töltötte az elmúlt hónapokat, vinnyogott a gyógyszerért.
Most is csak azért 3 sörrel patkánykodott, mert ennyi volt az összes pénze, amit a vén zsidó kurva adott.
Ahogy hagyta a férjét megrohadni a piától, hogy kirabolhassa, ugyanúgy a gyerekét is hagyja beledögleni, ha rajta múlik, hogy áldozatszerepben sajnáltathassa magát, pedig egy igazi patkány.
Skynetsodi
(
x1)
Nov 26, 2025 19:21:39
x1)
Azért abban jó nagy szerencséd van pedo, hogy ebben a kiszámíthatatlan világban nem kell foglalkoznod a 2026-os választásokon kire húzzad az ikszet. Ahogy most állnak az ügyeid a 2030-ban sem.
Nekem se könnyű
Endre priusza
(
x10)
Nov 26, 2025 19:46:34
x10)
Belegondolni is nehéz, milyen lenne a lelkivilágom akkor, ha hazaengednének fél év sitt után pár hónapra, de csak azért, hogy utána visszazárjanak 7-8 évre.
Sajnos a magyar BV ezt az érthetetlen módszert követi, az embereket időnként kiengedik fél évre, egy évre, aztán vissza kell menniük még egy évre, kettőre. Eddig minden ismerősöm akit leültettek (4 db) ugyanígy járt, egyik sem ülte le egyben a büntetését, közben kijöttek, visszamentek, volt benne házi őrizet feltételes szabadláb, miegymás. Kifejezetten idegesítő, mert mondjuk három évet kapsz, aztán el is vesztesz vele a végén ötöt, amiből kettőt otthon töltesz, amikor semmihez sem tudsz kezdeni, mert ott lóg a fejed fölött, hogy mindjárt visszavisznek. A Sodinak a tengernyi ügyével valószínűleg ilyen szerencséje lesz, ha kap hét évet akkor az neki összesen tíz évébe telik majd, mire a rengeteg csikicsukit végigjátsszák.
A másik kibaszás a folyamatos szállítgatás. Állandóan viszik az embereket egyik börtönből a másikba, mert ott nincs hely, mert másik fokozatba kell tenni, mert szabadulás előtti programba került, stb.
A mostani házi őrizet is már kibaszás vele, mert valami 1:3 vagy 1:4 arányban ül, vagyis csak három-négy nap házi őrizet ér egy napot a böriben. Most örül magának, hogy telik az idő, de valójában lófasz sem történik, ha itthon tölt fél évet, akkor csak másfél-két hónapja pergett le. De természetesen annyira hülye, hogy ezt nem fogja fel, örül neki, hogy ihat öt sört és nem nyakalja meg a zárkamenő. Annak már nem számol utána, hogy ha így kéne leülnie a hét évét végig, csak 2050 -ben szabadulna.
Negermann
Nov 26, 2025 20:16:36
Sajnos a magyar BV ezt az érthetetlen módszert követi
Hát biztos egyszerűbb lenne ha Gestapo lenne és nem kéne minden totálisan életidegen, lelkes civil aktivisták által érzékenyített emberjogi szabályzást betartani. Rengeteg olyan van ami teljesen el van szakadva a valóságtól és kb annyi az értelme hogy nehezítik az adófizetők és a börtönök életét, pl a börtönön belüli akadálymentesítés, vegán/kóser miegyéb kaják amit mindegyik megpróbál berafkózni meg az ezerféle egyre szaporodó jog, pl internetes kommunikációhoz való jog. Meg persze a túlterheltség miatt egyre enyhébb büntetéseket adni mindenre, a komplett igazságszolgáltatás felpuhulása ami kifejezetten nem magyar szokás, angliában ezerszer rosszabb a helyzet és több pénzből sikerül szarabbat csináli a túlbürökratizálás miatt. Meg persze a végén, ahogy az emeberek természetes igazság utáni vágya nem teljesül, megjelennek és elkezdenek népszerűséget hódítani azok a politikai formációk akiknek lennének durvábban karcoló ötleteik a problémák megoldására.
Ha endre elég sok ideig lesz börtönben, még megélhet egy ilyen szigorítási hullámot, 2034 felé valamikor majd csörög a zárkaajtó, rángatják ki rongybabaként a vén pedofilt a börtönudvarra, üdvözülten vigyorog hogy végre itt a szabadulás, lehet menni sziszát üldözni megint, erre közli vele a fura, ismeretlen egyenruhás figura hogy önt most főbe fogják lőni
Nov 26, 2025 20:16:36
cucksodi
(
x3)
Nov 26, 2025 20:31:56
x3)
Azért abban jó nagy szerencséd van pedo, hogy ebben a kiszámíthatatlan világban nem kell foglalkoznod a 2026-os választásokon kire húzzad az ikszet. Ahogy most állnak az ügyeid a 2030-ban sem.
eggyel kevesebb fidesz szavazó
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 26, 2025 20:37:16
x4)
Sajnos a magyar BV ezt az érthetetlen módszert követi, az embereket időnként kiengedik fél évre
Az ő esetében sajnos tényleg win szituáció ez, mert Golda így fixen eltartja, ihat és amúgy se csinálna semmit ha kijönne.
CafkaMarci
(
x5)
Nov 26, 2025 20:45:28
x5)
Én nem félek attól, hogy sokáig win szituációnak érezheti a gyagya a jelenlegi helyzetet. Ismerve a teknőst, a vén kurva a lehető legizgalmasabb pillanatban dobja majd el a kulcsot, de még az is lehet, hogy olyan fordulat lesz a sztoriban, amiről álmodni sem merünk. Hogy nevetni fogunk, az 100%.
ascites
(
x56)
Nov 26, 2025 20:47:47
x56)
Hát azért hetyetye. Most nem mehet sehová, pedig a bezártság tavasszal is megborította. A depi beálltával szokott menni, nézni, kizökkenteni magát. Neki most pokolian hiányzik egy kis mozi, csak ücsörgés a szolnoki plázában, vagy ha más nem, legalább a dögevőékkel retardkordni és mutogatni magát a tiktiken, de ezt sem teheti.
Önmagában a magamutogatás hiánya mutatja, hogy marhára nincs jól, nem winként éli meg a szituációt.
Bagolyka
(
x7)
Nov 26, 2025 20:49:56
x7)
Amúgy ritka natyon elphasztad az életedet. Budáról indulva Baracskára érni művészet.
De most jön a legrosszabb része: nincsenek börtön szkilljeid. Rábasztál, mert gyógyó szarabb. Vagy a sodi ölmeg vagy Renátó. Nem tudom melyik a rosszabb.
De most jön a legrosszabb része: nincsenek börtön szkilljeid. Rábasztál, mert gyógyó szarabb. Vagy a sodi ölmeg vagy Renátó. Nem tudom melyik a rosszabb.
Endre priusza
(
x10)
Nov 26, 2025 20:55:16
x10)
A macskaól nem jobb hely ám, mint a cella, ott legalább loopolhatott a zárkatársaknak, meg az őröknek. Itt meg nézheti a négy falat, meg a titkos Telegram csoportban írogathat az álruhás trolloknak. Sörtöt csak mértékkel kap, csodálkoznék, ha Golda nem szabna valamilyen határt, mondjuk napi ezer forint, vagy három sör, vagy valami ilyesmit. Barátai nincsenek, de még a trollfórumára is csak alig mer írni. Az élelmezése állítom rosszabb, mint a böriben, nem csodálkoznék, ha a tavasz már a skorbutos Sodira virradna rá. Ja, itt nézhet retardvideókat napestig, meg torrentezheti a spanyolkönyveit. Hát az ám a luxus!
Ne legyenek illúzióink, a Sodi szenved magányosan a macskaólban! A Szisza böriben, a Lamantin csak csalásokhoz használja strómannak. Még be se baszhat úgy istenesen, mert elfogyott a bankok pénze, Golda nyugdíjából meg nem fussa a napi húsz sörike.
again mine the refund
(
x2)
Nov 26, 2025 20:55:58
x2)
Kaptam egy tiktok pusht, hogy a sodi birodalma elöben volt....
Nem lepődtem meg, lesz itt rendes élőlájf hamarosan, tyeknikajilag már be is jött az amit jósoltam: Fellövi a lájvot a hónapban valamilyen módon.
Endre priusza
(
x10)
Nov 26, 2025 20:57:15
x10)
Amennyire a hírekből ki lehet olvasni, a Lamantin csak újabb bűncselekményekbe rángatja bele. Lesz még belőle két éve a Stokinak, de most kap érte még húsz doboz sörtöt.
ascites
(
x56)
Nov 26, 2025 22:15:04
x56)
Hé gyagyás, volt egy kis időm, úgyhogy nagyokat nevetve végigugráltam a Pédia alapján a lamantinos hullámvasút-kapcsolatodon. Te komolyan azt hiszed, hogy karácsonykor még együtt fogtok Bonnie és Clydeosat játszani?
Összefoglalom neked, hogy mikor mennyit bírt anélkül, hogy a púpodba szúrt volna! Gyere, nevess velünk, ne legyél besavanyodott fasz!
2022-ben valamikor május közepén írt rád, ekkor ismerted meg. Június 4-én baszott ki az utcára éjszaka és fotózta le a laptopodat. Aztán még játszogatott veled a kirúgásodig, ami ugyebár június 29-én volt = max. 1 hónap volt a nyalizás
2023 február 18-án vitt el Géza a szvingerbe csak úgy hirtelen, a lamantin március 4-én már Náczi Lacival kavart, de neked csak márc 11-én lett egyértelmű, hogy valami nem kóser, mikor a lakásban nevetgélt Náczival, míg te kintről dörömböltél az ajtón = majdnem 1 hónapig ment a hülyítés
Ebben az évben április 28-án megint a szívedbe fogadtad a lamantint, akkor mentél Szegedre a dögevővel. Ettől kezdve nagy volt a barátság, de május közepén váratlanul lepattintott. Nyüszítettél, próbáltad visszazsarolni magad, de maradtál letiltva, úgyhogy Tibi felé fordultál, és elkezdődött a púpszászi csövestartás. = 0,5 hónap bódítás
Július 20-tól megint beszélni kezdtetek, amit arra használt, hogy úgy búgjon a füledbe, hogy a végére már el is hitted, hogy majd eltart téged, és gond nélkül kidobattad anyáddal Tibit. Szeptember elejétől kezdődött a vad nyalizás, aztán 28-án, rögtön a kirúgásod utáni nap elkezdte kiszórni a hangüzeneteiteket. Emlékszel, ekkor tervezted az októberfesztet :D = 2 hónap és 1 hét nagyobb árulás nélkül (már ha azt nem vesszük árulásnak, hogy az volt a célja, hogy beleszarjon a Tibivel folytatott kapcsolatodba)
2024 május 12-én megint elfelejtetted, hogy mi történt addig, és azon hencegtél, hogy megint beszélsz a lamantinnal, akkor jött össze Tibivel. Május 18-án már kinn voltak a fórumon a neki küldött üzeneteid, lecsábított Szegedre, aztán letiltott ő is és Tibi is. Akkor október közepéig voltál a szopórolleren. = Jó esetben 6 nap
A következő felvonás november 10-11-én kezdődött (12-én szivárgott ki, hogy a törökkel már munkát ajánlgatott, volt meghívás, minden szar), de november 29-én már ment is a rinya, hogy megorrolt rád a lamantin, mert terjesztetted a megverős videóit. = kb. 2 hét
2025 január 31-én kezdtél lakásokat megosztogatni, akkoriban bukkant fel nálad megint a lamantin. Március 16-án buktál ki rá nyilvánosan, ekkor lett egyértelmű neked is, hogy nem lesz költözés. = 1,5 hónap
Most mikor is kezdődött a nagy lamantinozás? November 6-7? Közeleg az árulás pillanata, készülj.
Tudom, tudom, ez most más, nem tudja a buta troll. De tudod mit? Mindegyik más volt, csak a vége volt ugyanaz.
Összefoglalom neked, hogy mikor mennyit bírt anélkül, hogy a púpodba szúrt volna! Gyere, nevess velünk, ne legyél besavanyodott fasz!
2022-ben valamikor május közepén írt rád, ekkor ismerted meg. Június 4-én baszott ki az utcára éjszaka és fotózta le a laptopodat. Aztán még játszogatott veled a kirúgásodig, ami ugyebár június 29-én volt = max. 1 hónap volt a nyalizás
2023 február 18-án vitt el Géza a szvingerbe csak úgy hirtelen, a lamantin március 4-én már Náczi Lacival kavart, de neked csak márc 11-én lett egyértelmű, hogy valami nem kóser, mikor a lakásban nevetgélt Náczival, míg te kintről dörömböltél az ajtón = majdnem 1 hónapig ment a hülyítés
Ebben az évben április 28-án megint a szívedbe fogadtad a lamantint, akkor mentél Szegedre a dögevővel. Ettől kezdve nagy volt a barátság, de május közepén váratlanul lepattintott. Nyüszítettél, próbáltad visszazsarolni magad, de maradtál letiltva, úgyhogy Tibi felé fordultál, és elkezdődött a púpszászi csövestartás. = 0,5 hónap bódítás
Július 20-tól megint beszélni kezdtetek, amit arra használt, hogy úgy búgjon a füledbe, hogy a végére már el is hitted, hogy majd eltart téged, és gond nélkül kidobattad anyáddal Tibit. Szeptember elejétől kezdődött a vad nyalizás, aztán 28-án, rögtön a kirúgásod utáni nap elkezdte kiszórni a hangüzeneteiteket. Emlékszel, ekkor tervezted az októberfesztet :D = 2 hónap és 1 hét nagyobb árulás nélkül (már ha azt nem vesszük árulásnak, hogy az volt a célja, hogy beleszarjon a Tibivel folytatott kapcsolatodba)
2024 május 12-én megint elfelejtetted, hogy mi történt addig, és azon hencegtél, hogy megint beszélsz a lamantinnal, akkor jött össze Tibivel. Május 18-án már kinn voltak a fórumon a neki küldött üzeneteid, lecsábított Szegedre, aztán letiltott ő is és Tibi is. Akkor október közepéig voltál a szopórolleren. = Jó esetben 6 nap
A következő felvonás november 10-11-én kezdődött (12-én szivárgott ki, hogy a törökkel már munkát ajánlgatott, volt meghívás, minden szar), de november 29-én már ment is a rinya, hogy megorrolt rád a lamantin, mert terjesztetted a megverős videóit. = kb. 2 hét
2025 január 31-én kezdtél lakásokat megosztogatni, akkoriban bukkant fel nálad megint a lamantin. Március 16-án buktál ki rá nyilvánosan, ekkor lett egyértelmű neked is, hogy nem lesz költözés. = 1,5 hónap
Most mikor is kezdődött a nagy lamantinozás? November 6-7? Közeleg az árulás pillanata, készülj.
Tudom, tudom, ez most más, nem tudja a buta troll. De tudod mit? Mindegyik más volt, csak a vége volt ugyanaz.
Apmz
(
x1)
Nov 26, 2025 22:16:53
x1)
A mostani házi őrizet is már kibaszás vele, mert valami 1:3 vagy 1:4 arányban ül, vagyis csak három-négy nap házi őrizet ér egy napot a böriben.
1:4, mert börtön fokozatban volt tudtommal, 1:3 a fogház.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Nov 27, 2025 09:29:39
x2)
lamantin hinta-palinta
Szerintem mindegy neki, csak legyen aki felfogja a loopolt. Na majd 2 hónap múlva jókat nevetünk a nyuszimuszis üzeneteken. BALFASZ
Kár volt az atosnál felmondani, szomcsy.
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 27, 2025 10:31:12
x13)
Szerintem már ilyen karperecet kapott. Samsung Watch után BV watch. Fejlődik a setup!
John Harris karkötő mellett elfér.
halászlé
(
x21)
Nov 27, 2025 12:40:08
x21)
Tikktoksz flokk:
www.tiktok.com/@sodiapu/video/7577367548627389719
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
www.tiktok.com/@sodiapu/video/7577367548627389719
hunty
(
x1)
Nov 27, 2025 12:41:21
x1)
MDI Fireburn
linziasztal01
(
x72)
Nov 27, 2025 12:43:05
x72)
"Minden nap van valami szar..."
Ilyen egy fogoly élete. :)
Ilyen egy fogoly élete. :)
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 27, 2025 12:46:40
x10)
Hogy áll rajtad az a szemüveg, te istentelen balfasz.. :DD
"Most még" azért csak kicsúszott, hogy nagyon nem bírsz magaddal :)
"Most még" azért csak kicsúszott, hogy nagyon nem bírsz magaddal :)
again mine the refund
(
x2)
Nov 27, 2025 12:46:52
x2)
Tikktoksz flokk:
tiktok.com/@sodiapu/video/7577367548627389719
CafkaMarci
(
x5)
Nov 27, 2025 12:47:42
x5)
A szöszmösz-pulcsi még mindig bírja 😆 Elképesztően szarul néz ki a gyagya.

Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?

SodiTitkosRajongója
Nov 27, 2025 12:49:23
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Nov 27, 2025 12:49:23
herr_schwechater
(
x5)
Nov 27, 2025 12:50:06
x5)
újszászi teszkó gazdaságos presser gábor már fél éve napszemüvegben van
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 27, 2025 12:51:04
x10)
Van 8L söre, nem lepődnék meg, ha az a hétvége akár nap vége lenne. Most kap egy kis interakciót a kommenthaveroktól és a közléskényszer fog nyerni.
Hahó
(
x130)
Nov 27, 2025 12:51:08
x130)
Tikktoksz flokk:
Megkezdődött a visszavonulás, a soha többé nem videózás.
herr_schwechater
(
x5)
Nov 27, 2025 12:52:39
x5)
kapott 12, azaz tizenkettő liter köbit
és higgyük el hogy nem lesz éllő? minket nem baszol át pedó
és higgyük el hogy nem lesz éllő? minket nem baszol át pedó
ascites
(
x56)
Nov 27, 2025 12:54:23
x56)
Ajjaj, gyengül a kapcsolat a lamantinnal, már nem hajlandó fogni a folyamatos loopot. Ez a "még" nem lesz lájv is neki lehetett üzenet. Megint értelmetlen líkelést tervez a pedó.
Nem baj púp, legalább a bíró is látni fogja, hogy mennyire őszinte a megbánásod, amivel jogszerűtlenül kiszivárogtattad a visszavonulásod hírét a börtönből.
Nem baj púp, legalább a bíró is látni fogja, hogy mennyire őszinte a megbánásod, amivel jogszerűtlenül kiszivárogtattad a visszavonulásod hírét a börtönből.
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 27, 2025 12:55:39
x21)
Tikktoksz flokk:
Ecofamily = Alza csomag.
Nem vágom a jelszavam
Nov 27, 2025 12:56:56
Ecofamily = Alza csomag.
persze,hogy nem xd kutyabol nem lesz szalonna Szerintem nem az a alkoholmentes sőr volt ma az első sör.
Nov 27, 2025 12:56:56
Vaják
(
x6)
Nov 27, 2025 12:59:18
x6)
ascites
(
x56)
Nov 27, 2025 13:03:22
x56)
Ecofamily = Alza csomag.
Ez elszólás lehetett, talán a lamantinos csomagok jöhetnek az Alzától. A lényeg, hogy Alzásat is kapott.
Ilyen ez a 85iq-s gyagyás. Hazudozni akar valamiről, hogy hergeljen, aztán véletlenül minden mást is kifecseg. Pedig ez még egy vágott videó volt.
Kendra
(
x1)
Nov 27, 2025 13:04:24
x1)
Sodiapu közlésikényszeres!
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 27, 2025 13:05:53
x21)
3 hét se telt el, hogy kiengedték! A Lényeg pirossal aláhúzva.

Buta, pedofil, elmebeteg, ugye nem hazudtál a bíróságnak?

Buta, pedofil, elmebeteg, ugye nem hazudtál a bíróságnak?
-
Nov 27, 2025 13:06:37
Fú de szarul nézel ki gyagya, vajon a kőbambiból mennyi maradt még?
Nov 27, 2025 13:06:37
Zsénó
(
x22)
Nov 27, 2025 13:06:42
x22)
Szolnoki ninja troll
(
x2)
Nov 27, 2025 13:09:29
x2)
Amúgy amit szorongat könyvet, 1982-ben adták ki.
Így jött ki a matek.
Sodi_linzi_sult_hala
Nov 27, 2025 13:12:28
Hatos pakk 2 lityós Kőbambi?
A börtön előtti Endre estére végezne is vele. Mutasd meg nekünk Sodi, hogy a börtön sem tudott megtörni téged. 10 körül meg durranjon a lájv sakálrészegen.
Certified Recskaboy, Certified Pedophile
A börtön előtti Endre estére végezne is vele. Mutasd meg nekünk Sodi, hogy a börtön sem tudott megtörni téged. 10 körül meg durranjon a lájv sakálrészegen.
Nov 27, 2025 13:12:28
linziasztal01
(
x72)
Nov 27, 2025 13:13:26
x72)
Amúgy amit szorongat könyvet, 1982-ben adták ki.
Ennek az első kötetét kapta meg Golda ajándékba, amikor rodázott az Impexben!
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 27, 2025 13:14:47
x10)
Te olyan hülye vagy, hogy még a spanyol nyelvvizsgán is kapnál egy papírt, hogy elmebeteg vagy.
Aztán nehogy ilyen Origóra fizess be, a legdrágább Euroexam kell neked, ott több eséllyel indulsz.
Aztán nehogy ilyen Origóra fizess be, a legdrágább Euroexam kell neked, ott több eséllyel indulsz.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Nov 27, 2025 13:25:17
x2)
Sokat ért a közlemény. Elmebeteg faszszopó közléskényszeres buzeráns.
Meg még rusnya is vagy. Na letöltendő, csá!
Meg még rusnya is vagy. Na letöltendő, csá!
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 27, 2025 13:34:28
x21)
Amúgy most jut eszembe, hogy az a alkoholmentes dreher az nem rendelés lehetett neki, hanem az ecofamily adta "ajándékba". Ugyanis én is kapta egy ilyent, kb 1.5 hónapja tőlük, ugy hogy azt nem is rendeltem. Előtte meg volt hogy macska etető, itató tálat küldtek csak úgy pluszba. De azért vicces, hogy lecsapot rá egyből és még flokkot is késztet róla a csóró szar. xD
Az igazi kérdés viszont tényleg az lesz, hogy milyen csomagokat kap akkor az Alzától. Néztem most de spanyol nyelvkönyv nem kapható náluk, tehát Az egy harmadik helyről mehetett neki.
Az igazi kérdés viszont tényleg az lesz, hogy milyen csomagokat kap akkor az Alzától. Néztem most de spanyol nyelvkönyv nem kapható náluk, tehát Az egy harmadik helyről mehetett neki.
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 27, 2025 13:40:02
x5)
"Minden napra jut valami szar"
Jozsii Busák
Bagolyka
(
x7)
Nov 27, 2025 13:44:56
x7)
Szerintetek hány nap múlva jön az első ittas lájf? :)
Darth Tibor
(
x7)
Nov 27, 2025 13:46:21
x7)
Szerintetek hány nap múlva jön az első ittas lájf? :)
Ma
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 27, 2025 13:55:08
x4)
Alapvetően a bevonuláshoz képest nem fest rosszul szerintem, de ez ugye relatív mert akkor nagyon szarul nézett ki. A szakál még előnyös is lenne ha nem nyújtaná még tovább a fejét két kilóméteresre.
Jöhetnek a börtön sztori flokkok
Jöhetnek a börtön sztori flokkok
SMA93
Nov 27, 2025 14:02:31
Ez hogy jött ki?
Kőbambi 2 literes és ebből van neki 6 xD
Nov 27, 2025 14:02:31
120 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Bekerül a "behajthatatlan" listába, hiszen se tulajdona, se semmilye nincs a nevén se tündérmeseországban, se az egész EUban, majd egy csomagban, több száz hasonló eladósodott vesztessel együtt eladják a követelést egy ezzel foglalkozó követeléskezelőnek pár euróért, ami rápróbál hogy hátha. Az is könnyen elképzelhető hogy továbbadják egy magyar behajtó cégnek, ami kb fél napnyi magánnyomozás után rájön mi a helyzet és álló fasszal fogják várni golda halálát, hogy benyújthassák az igényüket. Megtörténhet hogy az éppen börtönben csücsülő jokászisten nevén csak percekig lesz a natyház, a hagyatéki tárgyalással együtt postázzák ki neki a jegyzőkönyvet a lefoglalásról.