Először azt hittem ez adda
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
60+-nak nézel ki endre, miközben 43 vagy.
Ezek aztán a fatászbika gének.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
én támogatom őket ebben. abban szinte biztos vagyok, hogy a pdf beterhelte magát a vallomásaival, és tele van a hetyetyéje önellentmondásokkal, mivel papírja van róla, hogy buta. egy jó védővel is hosszú évek lennének ebből, de így lesz rajta egy kis stokiprémium. csak néhány évecske. addig is dolgozza szépen lefelé a trollbánókat a börtönben.
hajrá jokászpika, keverd magad még nagyobb szarba a butaságoddal! :)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
sajnos golda betiltotta a lájvozást egész púpszászon. csak másik városban lehet, de a rendőrség nem engedélyezi a fogolynak a zónán kívüli mozgást.
Én is erre gondolok egyébként. Ezt két dologra akarja használni:
Egyrészt, hogy ezzel "bizonyítsa", hogy ő "nem veszélyes", mert eljár jogsizgatni is és "akkor sem volt semmi". Ezeket szinte minden csillámpónis beadványaiba majd beleírja 5 perc alatt 50-szer.
Másrészt, rohadtul unatkozik otthon, mindenre ráun egy bizonyos idő után, már a 9 nyelvtanulós app sem köti le annyira a tiktok mellett, hogy valamivel elterelje a gondolatait a temérdek szarról, ami minden nap ömlik a nyakába.
Azért nekem is elkezdett felfelé kúszni a szemöldököm, amikor kinyögte a picsaszájával, hogy "7 év közép mellé emberölés előkészülete", az úgy fasza. :D
Ezt nem fogja tudni kihetyetyézni, mert nem az volt, hogy részegen ezzel egyszer "vicceskedett".
-Judkás eset,
-Géjzát kalapáccsal agyonverni, sósavban feloldani. Ezt kifejezetten hosszan, részletekbe menően taglalta, mert a nyomorultja nem tudta, hogy Tibike a háta mögött lájvozott.
-"Monitor" mellé bekészített kés, amivel a rendőrök torkát akarta elvágni, ezt is hosszú percekig taglalta.
Endre, ebből sehogy nem fogsz kimászni, szóval vége a könyvnek.
Ha jól emlékszem az ügyész ajánlatát sem fogadta el, egy vagy több ügyben, miközben tisztában van vele,hoy Magyarországon a váderedményességi mutató évek óta nagyon magas, 95% feletti.
A stoki a kisszázalékhoz tartozik ugyan, csak azt nem érti, mert buta, hogy ő negatív irányban lóg ki a sorból.
csak nem beszart a fintech-es kártyenekkel való zsonglőrködés? hát ki látta ezt előre!
"Certified recskaboy, certified pedophile"

Az a rész tényleg jó, végre valahol tud kapcsolódni ASODI egy beszélgetéshez. Mondjuk azt még nem tanulta meg, hogy nem azon kell röhögcsélni, hogy a beszélgetőpartner haverjaival ült együtt, de majd legközelebb erre is oda fog figyelni! Vagy ha nem, majd a csicskalángostól kitisztul a gondolkodása!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-Judkás eset,
-Géjzát kalapáccsal agyonverni, sósavban feloldani. Ezt kifejezetten hosszan, részletekbe menően taglalta, mert a nyomorultja nem tudta, hogy Tibike a háta mögött lájvozott.
-"Monitor" mellé bekészített kés, amivel a rendőrök torkát akarta elvágni, ezt is hosszú percekig taglalta.
A Nyuszifüles HALÁL HALÁL HALÁL
Beküldte már ezt valaki Endre?
Igen/Nem
-Géjzát kalapáccsal agyonverni, sósavban feloldani.

Jozsii Busák
Volt troll hívás és golda fel os baszta magát.
Megbotlott a nyelve, azt akarta mondani, hogy ő bírta minden elítélt 'beadványát' ;)
"Az egész napomat elvette az idő..."
Az még a sógor maradéka.
Akkor lájvozok amikor csak akarok. De több eszem van annál, hogy a cigtokon igénytelenkedjek..
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Oda került a korcs ahova való.Az ügye átlag alatti jogi érdeklődést vált ki.A személye átlag alatti intelligenciával rendelkezik,átlag alatti piti bűnöző,átlag alatti jogi képviselettel.Futószalagon jönnek a bíróságra az ilyen delikvensek.Szemrebbenés nélkül kimérik rá az ítéletet aztán jön a következő.
Egyébként igen, kezdjük ott, hogy értelmes ember kurva ritka esetben kerül büntetőügy kapcsán bíróság elé, következésképpen a bíróknak büntetőügyek kapcsán a társadalom legalja jut, ezért a legkönnyebb a legtöbb idiótát ügyszámként kezelni.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
sodi = janko janko confirmed
Miskolci alvósejt
Sodi megbasztál egy faszt Sodi
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Ilyet én is tudok nyomtatni kb. 5 perc alatt egy Word fájlból bármikor. Kérjük az e-papíros vagy pecsétes változatát, ellenkező esetben kamu.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Neki tiltva van, mert kiskorúakról készült meztelen fotókat rakott ki.
te nem értesz magyarul, baszd meg?:)))
tudod mi az, hogy megszüntetve? nem nem ugyanaz, mint a befejezve.
ráadásul írja is ott, hogy vüsz. 34. § a) pontja alapján. az pedig mit is ír?
"a végrehajtást valamennyi végrehajtási cselekményre kiterjedő hatállyal felfüggesztették."
tehát a feladatod a következő: fogod az értelmező kéziszótárt, és megnézed a következő szavak jelentését:
- befejezni
- megszüntetni
- felfüggeszteni
Te TÉNYLEG nagyon buta vagy, egyszerűen nem érted a magyar szavakat.
se a német, angol vagy spanyol szavakat
én nyugodt vagyok, mert van még jogerős papír amit végre fognak hajtani rajtad. bent leszel 10 évig a sitten, és trollbánókat fogják vonogatni a börtönfizetésedből.
fizetni fogsz, megmondtam.
10+ évre fognak leültetni, te balfasz.
Állítólag a bíró van egy duplázóra!
tehát egy tonnányi bizonyíték van rá, hogy hamis tartalmú nyilatkozatot adtál be. ezt szépen ki fogják nyomozni,

Ugye várod, hugyos?
Anyád megcsapdosott a mai lájvért ?
KURVArangy
Amit te eddig elintézél eddig magadnak az -2 lakás, 50 milliós adósság és fél év előzet. Szerintem mi tök nyugodtak vagyunk. És, megbasztál egy faszt!
www.twitch.tv/theravencroaks/clip/ApatheticBoringOwlAMPEnergy
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Jozsii Busák

mitulátbáti hotta
" Kiss Endre Farkas ADÓS"!!! NAGYON NEVETEK.
SZOKJ HOZZÁ, kb a harmadik keresztneved is lehetne mostantól, te balek geci :D
mitulátbáti hotta
És beigazolódik a prófécia, a pedofil bűnözőre:
"Fia, hot ha te neti terek, attó valaé valaé já, nem? Tat, tata halál, tata tatabőtön! Mia, típija azt a tét háom évet, mía? Há' leüli a vétén! Hááá, a pedofíiáé ű, nem? Nem Máté! Ha neti kee terek atto az ő baja."
Leülöd azt a 2-3 évet ugye, endi? Úgyis ráérsz, nem? (Gányolást örökre felejtsd el.)
-
Dec 01, 2025 12:02:54
Akkor mehet a vodka a gyagyásnak?
Dec 01, 2025 12:02:54
Púpszászi napelem
(
x12)
Dec 01, 2025 12:05:01
x12)
Jót tett neki a nyelftanulás fellegvára:
Először azt hittem ez adda
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 01, 2025 12:14:17
x13)
60+-nak nézel ki endre, miközben 43 vagy.
Ezek aztán a fatászbika gének.
Hahó
(
x130)
Dec 01, 2025 12:17:00
x130)
lolbazmeg, hogy arcoskodott gézának is.
mintha nem az lenne, hogy a pdf a gyanúsított, géza meg a sértett akinek a megölését tervezte, és mintha gézának lenne bármilyen félnivalója, hogy bemegy, és elmondja az igazságot a gyilkosról. a sodiról. a gyilkosról.
mintha nem az lenne, hogy a pdf a gyanúsított, géza meg a sértett akinek a megölését tervezte, és mintha gézának lenne bármilyen félnivalója, hogy bemegy, és elmondja az igazságot a gyilkosról. a sodiról. a gyilkosról.
EasybankosPedo
(
x21)
Dec 01, 2025 12:17:06
x21)
Amúgy szerintem a jogsit akarja arra használni, hogy Pénteken vagy megszüntesse vele a házi őrizetet, szabadlábon védekezhessen (Milyen tárgyalásod lesz Pénteken elmebeteg, ahova nem akarsz menni?). Vagy ha ez nem is sikerül akkor többet eljárhasson, akár Szolnokra is "tanulni", otthonról. Ne felejtsük el, hogy újrakel kezdenie az egész tanfolyamot kreszestül mindenestül. Szóval talán ez egy jó indok lenne neki, hogy a bíróság lazítson a pórázon neki.
Remélem az ügyész és a biróság értesül majd arról, hogy kitől származó és föleg milyen pénzből tervezi ezt finanszírozni és arról is, hogy 2 éve már nem csak 5 forgalmi vizsgán de a PÁV-os vizsgálaton is megbukkot, miután 1.5 millió forintot elbaszot ugyanarra amire most készül és ezek miatt marad a napi 2 óra kijárás házi őrizettel.
Mondom ezt úgy, hogy szerintem nem véletlen, hogy nem mert dicsekedni azzal, hogy igen megint neki fut a jogsinak és azt intézi ma, még akkor se beszélt erröl nagyon mikor kijött a KAV-tól . Ez bizony főleg a bírósághoz kell neki, jó eséllyel most Péntekre.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Remélem az ügyész és a biróság értesül majd arról, hogy kitől származó és föleg milyen pénzből tervezi ezt finanszírozni és arról is, hogy 2 éve már nem csak 5 forgalmi vizsgán de a PÁV-os vizsgálaton is megbukkot, miután 1.5 millió forintot elbaszot ugyanarra amire most készül és ezek miatt marad a napi 2 óra kijárás házi őrizettel.
Mondom ezt úgy, hogy szerintem nem véletlen, hogy nem mert dicsekedni azzal, hogy igen megint neki fut a jogsinak és azt intézi ma, még akkor se beszélt erröl nagyon mikor kijött a KAV-tól . Ez bizony főleg a bírósághoz kell neki, jó eséllyel most Péntekre.
mikedp
(
x9)
Dec 01, 2025 12:20:24
x9)
Istenem ezek mit össze jogászkodhattak goldával. ettől lett ennek ilyen önbizalma meg pofája.
KURVArangy
Kendra
(
x1)
Dec 01, 2025 12:26:11
x1)
Ne feledjétek. Mindig az arcoskodás után jön a koppanás napokon bellül.
Hahó
(
x130)
Dec 01, 2025 12:31:11
x130)
Istenem ezek mit össze jogászkodhattak goldával. ettől lett ennek ilyen önbizalma meg pofája.
én támogatom őket ebben. abban szinte biztos vagyok, hogy a pdf beterhelte magát a vallomásaival, és tele van a hetyetyéje önellentmondásokkal, mivel papírja van róla, hogy buta. egy jó védővel is hosszú évek lennének ebből, de így lesz rajta egy kis stokiprémium. csak néhány évecske. addig is dolgozza szépen lefelé a trollbánókat a börtönben.
hajrá jokászpika, keverd magad még nagyobb szarba a butaságoddal! :)
Gyagya
Dec 01, 2025 12:35:58
Kizárt, hogy ezek után van szolnokon olyan oktató aki vállalná ezt a barmot. Ha mégis akkor mehet a tényfeltárás. Most nem tud patkánykodni meg radar alatt közlekedni a karperec miatt hamar le lehet majd követi a fifi kutyát!
Dec 01, 2025 12:35:58
Betöjt Laptop
(
x35)
Dec 01, 2025 13:13:47
x35)
Endre!
Ilyenkor Golda mama kér ki a rendőr bácsiktól, vagy neked kell könyörögni, hogy a zavaros tébolyaidat kergethesd?
Hány perc kimenőt kaptál?
Nagyon szedted a csámpás kis gombás lábacskáid.
Be kellett köszönni a tejefonon, hogy visszaértél a macskaólba, és folytatod a büntidet?
Ezt levonják a letöltött napjaidból?
Komolyan nekimész még egy KAV-nak?
Minek?
Már nem csak 5 bukott forgalmi vizsgáró, bukott PÁV-ról, többszörösen diagnosztizált mentális zavarokról, de az átlag alatti indteligencia hányadososdról is papírod van.
Endre!
Te hülye vagy mindenhez.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ilyenkor Golda mama kér ki a rendőr bácsiktól, vagy neked kell könyörögni, hogy a zavaros tébolyaidat kergethesd?
Hány perc kimenőt kaptál?
Nagyon szedted a csámpás kis gombás lábacskáid.
Be kellett köszönni a tejefonon, hogy visszaértél a macskaólba, és folytatod a büntidet?
Ezt levonják a letöltött napjaidból?
Komolyan nekimész még egy KAV-nak?
Minek?
Már nem csak 5 bukott forgalmi vizsgáró, bukott PÁV-ról, többszörösen diagnosztizált mentális zavarokról, de az átlag alatti indteligencia hányadososdról is papírod van.
Endre!
Te hülye vagy mindenhez.
-
Dec 01, 2025 13:13:58
Endre, mi igaz abból, hogy a börtönben a Magda Marinkóra való hajazásod miatt Magdinak hívtak?
Kellene egy gyors tisztázós erről.
Dec 01, 2025 13:13:58
Hahó
(
x130)
Dec 01, 2025 13:16:54
x130)
Endre, mi igaz abból, hogy a börtönben a Magda Marinkóra való hajazásod miatt Magdinak hívtak?
sajnos golda betiltotta a lájvozást egész púpszászon. csak másik városban lehet, de a rendőrség nem engedélyezi a fogolynak a zónán kívüli mozgást.
rezsidémon
(
x8)
Dec 01, 2025 13:18:01
x8)
Én speciel támogatom a kav vizsgát és az újabb vezetgetést, legalább lesz egy kis kalandja amikor megállítják a zsaruk gépkarabéllyal célozva hogy megint rács mögé vigyék...
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Gyagya
Dec 01, 2025 13:24:08
Átlagosnál jóval alacsonyabb IQ-val rendelkező elmebetegeknek karpereccel egy macskaólban a helyük, nem pedig közúton!!!
Dec 01, 2025 13:24:08
ascites
(
x56)
Dec 01, 2025 13:37:49
x56)
Hát nem tudom, nekem nem adja a jogsi. Szerintem inkább a pszichológiai véleményt akarja kikérni, hogy mutogathassa, hogy ő már akkor is kettyós volt, vagy már akkor is ezt vagy azt mondta.
A KAV teljes joggal nem áll vele szóba, csak személyesen, mert a múltkor is úgy jártak, hogy infót kért a bukásairól, aztán azt állította, hogy nem is ő volt.
A KAV teljes joggal nem áll vele szóba, csak személyesen, mert a múltkor is úgy jártak, hogy infót kért a bukásairól, aztán azt állította, hogy nem is ő volt.
Bubuka
(
x11)
Dec 01, 2025 13:42:38
x11)
Az is lehet, hogy azt képzeli így többet tud majd mászkálni meg eljárkálni. Ez is több lehetőséget adna neki a liveozásra, mert láthatólag szétveti az ideg és nem bír kussban maradni a közléskényszeres elmebeteg gyerekmolesztáló féreg.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 01, 2025 13:47:11
x5)
Mc isti biztos örülni fog hogy rá hivatkozik a beadványaiban. Ezt tisztázni kell!
Jozsii Busák
Gyagya
Dec 01, 2025 13:51:08
Mc isti biztos örülni fog hogy rá hivatkozik a beadványaiban. Ezt tisztázni kell!
Hamarosan lehet, hogy zárkatársak lesznek. A két agyhalott majd hetyetyézhet egymásnak 0-24 ben. Dec 01, 2025 13:51:08
Mit Kártyen Bitte
Dec 01, 2025 13:55:17
Legalább a mostani fogoly mapon kevésbé tud eltévedni mint bármelyik játékban amivel valaha játszott.
Egyébként mikor lesz Mario live fogoly?
Egyébként mikor lesz Mario live fogoly?
Dec 01, 2025 13:55:17
linziasztal01
(
x72)
Dec 01, 2025 14:09:32
x72)
Az is lehet, hogy azt képzeli így többet tud majd mászkálni meg eljárkálni. Ez is több lehetőséget adna neki a liveozásra, mert láthatólag szétveti az ideg és nem bír kussban maradni a közléskényszeres elmebeteg gyerekmolesztáló féreg.
Egyrészt, hogy ezzel "bizonyítsa", hogy ő "nem veszélyes", mert eljár jogsizgatni is és "akkor sem volt semmi". Ezeket szinte minden csillámpónis beadványaiba majd beleírja 5 perc alatt 50-szer.
Másrészt, rohadtul unatkozik otthon, mindenre ráun egy bizonyos idő után, már a 9 nyelvtanulós app sem köti le annyira a tiktok mellett, hogy valamivel elterelje a gondolatait a temérdek szarról, ami minden nap ömlik a nyakába.
Azért nekem is elkezdett felfelé kúszni a szemöldököm, amikor kinyögte a picsaszájával, hogy "7 év közép mellé emberölés előkészülete", az úgy fasza. :D
Ezt nem fogja tudni kihetyetyézni, mert nem az volt, hogy részegen ezzel egyszer "vicceskedett".
-Judkás eset,
Endre priusza
(
x10)
Dec 01, 2025 14:15:26
x10)
Olyanról még nem hallottam, hogy valakit házi őrizetből kiengedtek volna vezetni tanulni. Nem hiszem, hogy ezzel trükközik. Sokkal valószínűbb, hogy valamilyen orvosi vizsgálatra/kezelésre menésre kért kimenőt, az ugye megindokolható, hiszen Púpszászon nincs kórház, az időpontok rendszeresen csúsznak, nem garantálható, hogy akit nyolcra rendeletek be azt nem délután négykor vizsgálják meg. Gondolom ez valami eseti mentesség, be kell telefonálnia amikor elindult és amikor hazaért.
-
Dec 01, 2025 14:17:02
....hetyetyetye
...hetyetyetye
....hetyetyetye
...hetyetyetye
Ha jól emlékszem az ügyész ajánlatát sem fogadta el, egy vagy több ügyben, miközben tisztában van vele,hoy Magyarországon a váderedményességi mutató évek óta nagyon magas, 95% feletti.
A stoki a kisszázalékhoz tartozik ugyan, csak azt nem érti, mert buta, hogy ő negatív irányban lóg ki a sorból.
Dec 01, 2025 14:17:02
Gyagya
Dec 01, 2025 14:19:26
Nem bántották a zárkatársak mert ő irta a beadványaikat. Kíváncsi leszek mikor ezek a beadványok fordítva sülnek el és 2-3 évecskével többet fognak gugolni ezek az áldott jó emberek majd akkor mi lessz!
Dec 01, 2025 14:19:26
linziasztal01
(
x72)
Dec 01, 2025 14:19:35
x72)
Egyébként hogy hogy kp-t használsz, Endre? Esetleg van valami baj a kártyenekkel? :)
herr_schwechater
(
x5)
Dec 01, 2025 14:20:34
x5)
Egyébként hogy hogy kp-t használsz, Endre? Esetleg van valami baj a kártyenekkel? :)
csak nem beszart a fintech-es kártyenekkel való zsonglőrködés? hát ki látta ezt előre!
Gyagya
Dec 01, 2025 14:21:25
Lanantin még nem utalt. De majd biztos fog! :) Dec 01, 2025 14:21:25
Endre priusza
(
x10)
x10)
Kicsit megijedtem, amikor kijött a Sodi és úgy le volt törve. Attól féltem, hogy megtörték a börtönben és életében először hajlandó lesz a jó tanácsra hallgatni, befogni a száját és hagyni dolgozni az ügyvédjét. De most megnyugodtam, a jó öreg Sodi semmit sem változott, a félbolond Goldával zugügyvédkedik, írogatja a feljelentéseit meg a csillámpónis beadványait, mellette folyamatosan a rendszer kijátszásán szorgoskodik.
Ahogy Bécsben nem sikerült minden nap bemenni a migránsidomítóba, úgy természetesen Púpszászon sem bírja ki, hogy ne feszegesse a határokat. Előtte egy éven át elvolt a macskaólban, de most rátört az ellenállhatatlan vágy, hogy csavarogjon egyet Szolnokon.
Jó lesz ez! Nem hét év lesz a vége, hanem tizenkettő.
Ahogy Bécsben nem sikerült minden nap bemenni a migránsidomítóba, úgy természetesen Púpszászon sem bírja ki, hogy ne feszegesse a határokat. Előtte egy éven át elvolt a macskaólban, de most rátört az ellenállhatatlan vágy, hogy csavarogjon egyet Szolnokon.
Jó lesz ez! Nem hét év lesz a vége, hanem tizenkettő.
SzárazVekni
Dec 01, 2025 14:29:16
Most akkor olyanokkal ültél, akik nem tudtak írni-olvasni és nekik írtad a beadványokat, vagy olyanokkal, akik legalább anyagilag jól jártak és ügyvédek, bankárok és cégvezetők?
Hazug, alkoholista pdf.
Hazug, alkoholista pdf.
Dec 01, 2025 14:29:16
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 01, 2025 14:31:44
x38)
Endre, IQ tesztet mentél kitölteni a KAV irodába? Vagy a böriben begyakoroltad a pszichoteszteket, és újráztál ott? Juszt is lesz jogsi? Van a böriben kis piros autó, vagy gokart, vagy mi a faaaasz? Anyádnak be kellett adni valami faszságot, hogy VÉGRE lájvozhass, ugye! Csak a csipogós órád ne legyen mérges, amikor kirándulgatsz!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Gyagya
Dec 01, 2025 14:32:38
A gázspray-t tényleg vissza kéne hozzá juttatni. Hátha bebaszva mutogatná és megint a nyakára lépne a TEK.
Dec 01, 2025 14:32:38
Nyersanyag
Dec 01, 2025 14:49:28
A végén a gondos órás résznél milyen savanyú pofát vágott a fogoly. :DD

Dec 01, 2025 14:49:28
linziasztal01
(
x72)
Dec 01, 2025 14:58:59
x72)
Minden budai úrifiútól a cigányoknak az első kérdése:
"Hol ültél, bátyja?" :)
Hahó
(
x130)
Dec 01, 2025 15:03:02
x130)
Pdf a héten mennyi állasinterjúd lesz? Naponta 1 cv kimegy?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 01, 2025 15:04:28
x38)
Minden budai úrifiútól a cigányoknak az első kérdése:
Az a rész tényleg jó, végre valahol tud kapcsolódni ASODI egy beszélgetéshez. Mondjuk azt még nem tanulta meg, hogy nem azon kell röhögcsélni, hogy a beszélgetőpartner haverjaival ült együtt, de majd legközelebb erre is oda fog figyelni! Vagy ha nem, majd a csicskalángostól kitisztul a gondolkodása!
Pikturiensz
(
x5)
Dec 01, 2025 15:04:41
x5)
youtu.be/NAgPnsaxdsk?si=14u-nad9zZ07sxLE
“Szia, vagy tétre? He, itt azt írják, hogy pedofil vagy, rohadjon ki az életed”
Vajon este folytatódik a fentihez hasonló körforgás?
Mirror: https://www.youtube.com/@magyartiktokmirror_2
“Szia, vagy tétre? He, itt azt írják, hogy pedofil vagy, rohadjon ki az életed”
Vajon este folytatódik a fentihez hasonló körforgás?
Bónusz
Dec 01, 2025 15:06:30
-Judkás eset,
A Nyuszifüles HALÁL HALÁL HALÁL
Beküldte már ezt valaki Endre?
Igen/Nem
Dec 01, 2025 15:06:30
Nyersanyag
Dec 01, 2025 15:19:02
-Géjzát kalapáccsal agyonverni, sósavban feloldani.

Dec 01, 2025 15:19:02
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 01, 2025 15:21:04
x5)
Dec 01, 2025 15:21:04
A gázspray-t tényleg vissza kéne hozzá juttatni. Hátha bebaszva mutogatná és megint a nyakára lépne a TEK.
Hazudós anyagos úgy beijedt a trolloktól hogy magához vette. Még a gyagyás sem fél annyira mint a szerencsètlen anyagos. A bátor anyagos... Dec 01, 2025 15:21:04
PúpszásziRePont
(
x1)
Dec 01, 2025 15:53:37
x1)
Tényleg okos gyerek vagy te, Sodi... A hatóság kiselőadást tartott neked, hogy miért ne pofázz ki semmit. Erre ahogy először olyan távolságra kerülsz Goldától, hogy nem tud fejbebaszni a kapanyéllel, lájvot indítasz, és kipofázol mindent...
Minden egy folyamat....
mikedp
(
x9)
Dec 01, 2025 16:02:52
x9)
Remélem valaki értesítette Goldát hogy a gyerek mutogatja magát az interneten, azt még el is veri.
KURVArangy
-
Dec 01, 2025 16:06:43
Remélem valaki értesítette Goldát hogy a gyerek mutogatja magát az interneten, azt még el is veri.
Volt troll hívás és golda fel os baszta magát.
Dec 01, 2025 16:06:43
Bád Szpenszer
Dec 01, 2025 16:08:08
Közvetett módon elismerte, hogy fajtalankodott bent: amikor rákérdeztek, elkezdett hazudozni és ködösíteni, hogy ő írta minden elítélt beadványát.
Dec 01, 2025 16:08:08
EasybankosPedo
(
x21)
Dec 01, 2025 16:14:39
x21)
"Április 30-án (szerdán) SoDI 15:43-kor bekövette TikTokon Mayer ’Bálnaszirén’ Laurát az egyik olyan csatornájával, amihez telefon nélkül eddig nem fért hozzá, 16:09-kor pedig live-olni kezdett Púpszászon sündörögve. Boldogan elújságolta, hogy édesanyja – aki eddig mereven elzárkózott ennek lehetőségétől – a saját nevére „kihozott” neki részletre a Telekomtól egy Xaomi Redmi Note 14 Pro telefont (Magenta 1 konstrukcióban) és felújította az egyik korábbi korlátlan internetes előfizetését is"
Elmebeteg, Golda oda adta neked a telefont a mobil előfizetéssel, vagy csak elloptad tőle, hogy tudj Szolnokról liveozni? Ha előbbi, akkor retardált vén kurva ugye nem fogja fel, hogy nem a helyszín ahonnan fellővőd a liveot a fontos, hanem az hogy fellövöd. Szóval attól hogy a putritokból meg Púpszászról nem enged téged a nyugalma miatt liveozni, az még nem azt jelenti , hogy akkor már nyugta is lesz ha Szolnokról lövöd fel a liveot. Akkor meg pláne nem lesz nyugalma ha ehhez ö biztosítja a telefont meg a mobil internetet. Jó lenne ha felfogná a vén kurva, hogy nem jó ötlet a trollokat hülyének nézni.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Elmebeteg, Golda oda adta neked a telefont a mobil előfizetéssel, vagy csak elloptad tőle, hogy tudj Szolnokról liveozni? Ha előbbi, akkor retardált vén kurva ugye nem fogja fel, hogy nem a helyszín ahonnan fellővőd a liveot a fontos, hanem az hogy fellövöd. Szóval attól hogy a putritokból meg Púpszászról nem enged téged a nyugalma miatt liveozni, az még nem azt jelenti , hogy akkor már nyugta is lesz ha Szolnokról lövöd fel a liveot. Akkor meg pláne nem lesz nyugalma ha ehhez ö biztosítja a telefont meg a mobil internetet. Jó lenne ha felfogná a vén kurva, hogy nem jó ötlet a trollokat hülyének nézni.
Gyagya
Dec 01, 2025 16:23:29
Gusztustalan egy állat vagy te fikás. Fogkefe nem a barátod az látszik mert undorító sárgák a figaid.
Dec 01, 2025 16:23:29
Semper Snecifisz
(
x1)
Dec 01, 2025 16:26:38
x1)
Közvetett módon elismerte, hogy fajtalankodott bent: amikor rákérdeztek, elkezdett hazudozni és ködösíteni, hogy ő írta minden elítélt beadványát.
Megbotlott a nyelve, azt akarta mondani, hogy ő bírta minden elítélt 'beadványát' ;)
linziasztal01
(
x72)
Dec 01, 2025 16:27:28
x72)
Gusztustalan egy állat vagy te fikás. Fogkefe nem a barátod az látszik mert undorító sárgák a figaid.
Az még a sógor maradéka.
Gunnar
(
x2)
Dec 01, 2025 16:29:00
x2)
Nézzük a jó oldalát. A börtnkitérő előtt a Sodrák péntektől vasárnapig alig, általában hétfő meg kedd éjjel lőtte fel a liveot, hogy a dolgozó embereket szopassa.
A BV-nek hála most legalább fix és kiszámítható lesz a műsoridő intervalluma, mint a kommunizmusban.
Amíg be nem viszik újra.
blabla
A BV-nek hála most legalább fix és kiszámítható lesz a műsoridő intervalluma, mint a kommunizmusban.
Amíg be nem viszik újra.
Ténfép
(
x5)
Dec 01, 2025 16:29:22
x5)
Csöves outfit, csöves őszfasz öregember vekni, kényszeredett, elmebeteg vigyor - így néz ki egy igazi pedofil, börtönviselt bűnöző.
Igyunk egy sörtöt, he
linziasztal01
(
x72)
Dec 01, 2025 16:30:32
x72)
Elképzelem a bírónő fejét, ahogy megjelenik ez a szakadt csöves a sebtapasszal megragasztott ferde szemüvegében, és höhörészik kínosan.
Ténfép
(
x5)
Dec 01, 2025 16:39:09
x5)
Nétyetyetyemes úriköcsögből nétypörtönös szakadtcsöves, szép karrier.
Láttam már 1-2 lepra helyet, környéket, ott voltak a cigányoknak ilyen beteg tekintetű fehércigány vén fasz haverjaik. Sejthető okból (okokból), de kókadtpöcsű őszfasz stokinak ez se jött így össze.
De megeszem a kalapom, ha a másik rohadék tranyóbaszó Gayza feljelenti ezt a sittes köcsögöt, de akkor is, ha a sittes pedofil tényleg el tudott érdemben intézni valamit a szaros leveleivel. Mint a 600.000-et fialó levél, amit bármikor megírhat, ugye.
Igyunk egy sörtöt, he
Láttam már 1-2 lepra helyet, környéket, ott voltak a cigányoknak ilyen beteg tekintetű fehércigány vén fasz haverjaik. Sejthető okból (okokból), de kókadtpöcsű őszfasz stokinak ez se jött így össze.
De megeszem a kalapom, ha a másik rohadék tranyóbaszó Gayza feljelenti ezt a sittes köcsögöt, de akkor is, ha a sittes pedofil tényleg el tudott érdemben intézni valamit a szaros leveleivel. Mint a 600.000-et fialó levél, amit bármikor megírhat, ugye.
Tibi vagyok de nemtranyó
Dec 01, 2025 16:40:39
44 éves vagyok. Megkérdeztem anyukámat, hogy tiktik élőlájvozhatok-e a lakhelyem közelében. Megengedte. Konklúzió: engem anyám szeret, Asodit meg golda nem.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Dec 01, 2025 16:40:39
Bád Szpenszer
Dec 01, 2025 16:49:40
BRÉKING!
Endrének lett börtöntetkója!

Endrének lett börtöntetkója!

Dec 01, 2025 16:49:40
linziasztal01
(
x72)
Dec 01, 2025 16:55:53
x72)
A börtönben lesz aki facér, meg Endre, aki él-hal a facér'.
Endre priusza
(
x10)
Dec 01, 2025 16:59:45
x10)
44 éves vagyok. Megkérdeztem anyukámat, hogy tiktik élőlájvozhatok-e a lakhelyem közelében. Megengedte. Konklúzió: engem anyám szeret, Asodit meg golda nem.
Akkor lájvozok amikor csak akarok. De több eszem van annál, hogy a cigtokon igénytelenkedjek..
-
Dec 01, 2025 17:14:58
Elképzelem a bírónő fejét, ahogy megjelenik ez a szakadt csöves a sebtapasszal megragasztott ferde szemüvegében, és höhörészik kínosan.
Átlag hétköznap a bírónak.A herbálos hajléktalan bolti szarka és az alkoholista egybites kocsmában verekedős súlyos testű sertés ügye között pont elfér gyagyás tárgyalása.A bírónő csak sóhajt egy nagyot az újabb elveszett lélek láttán,aztán leüti a kalapácsát a hét év középmértékre.Kortyol egyet a kávéjából és már nem is emlékszik ki volt ez az előember.Oda került a korcs ahova való.Az ügye átlag alatti jogi érdeklődést vált ki.A személye átlag alatti intelligenciával rendelkezik,átlag alatti piti bűnöző,átlag alatti jogi képviselettel.Futószalagon jönnek a bíróságra az ilyen delikvensek.Szemrebbenés nélkül kimérik rá az ítéletet aztán jön a következő.
Dec 01, 2025 17:14:58
Nemzet Krónikása
(
x20)
Dec 01, 2025 17:16:50
x20)
Átlag hétköznap a bírónak.A herbálos hajléktalan bolti szarka és az alkoholista egybites kocsmában verekedős súlyos testű sertés ügye között pont elfér gyagyás tárgyalása.A bírónő csak sóhajt egy nagyot az újabb elveszett lélek láttán,aztán leüti a kalapácsát a hét év középmértékre.Kortyol egyet a kávéjából és már nem is emlékszik ki volt ez az előember.
Egyébként igen, kezdjük ott, hogy értelmes ember kurva ritka esetben kerül büntetőügy kapcsán bíróság elé, következésképpen a bíróknak büntetőügyek kapcsán a társadalom legalja jut, ezért a legkönnyebb a legtöbb idiótát ügyszámként kezelni.
Trollok harca
(
x4)
Dec 01, 2025 17:24:43
x4)
i.ibb.co/xtkyBqrQ/Screenshot-2025-12-01-at-10-08-47.png
i.ibb.co/xtkyBqrQ/Screenshot-2025-12-01-at-10-08-47.png
sodi = janko janko confirmed
galla miklós
Dec 01, 2025 17:31:06
Tudják, mi a közös Endrében és egy cipőben?
Mind a kettőt gyakran kisámfázzák!!!
Mind a kettőt gyakran kisámfázzák!!!
Dec 01, 2025 17:31:06
sodika
Dec 01, 2025 17:57:57
Dec 01, 2025 17:57:57
sodika
Dec 01, 2025 17:58:16
Mindegy, itt van
i.ibb.co/NdvDW6pL/megszun.jpg
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dec 01, 2025 17:58:16
Kakaspina
(
x20)
Dec 01, 2025 17:58:42
x20)
Büdös vagy Sneci!!
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
linziasztal01
(
x72)
Dec 01, 2025 17:58:54
x72)
Ez semmit nem bizonyít, te agyhalott.
Semper Snecifisz
(
x1)
Dec 01, 2025 17:59:04
x1)
Az utolsó retardált haverod is képes képeket beilleszteni a fórumodra, viszont a te 80-as IQ-d még ehhez is kevés.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 01, 2025 17:59:10
x3)
Sodi megbasztál egy faszt Sodi
Nemzet Krónikása
(
x20)
Dec 01, 2025 18:00:26
x20)
Mindegy, itt van
Ilyet én is tudok nyomtatni kb. 5 perc alatt egy Word fájlból bármikor. Kérjük az e-papíros vagy pecsétes változatát, ellenkező esetben kamu.
PúpszásziRePont
(
x1)
Dec 01, 2025 18:00:50
x1)
Endre, áruld el, hogy sikerült fél év alatt húsz évet öregedned? Még a dadogásod is fokozódott. Régen picsarészegen jobban néztél ki, mint most alapjáraton.
Minden egy folyamat....
SzárazVekni
Dec 01, 2025 18:03:47
Az utolsó retardált haverod is képes képeket beilleszteni a fórumodra, viszont a te 80-as IQ-d még ehhez is kevés.
Neki tiltva van, mert kiskorúakról készült meztelen fotókat rakott ki.
Dec 01, 2025 18:03:47
Hahó
(
x130)
Dec 01, 2025 18:06:07
x130)
Mindegy, itt van
te nem értesz magyarul, baszd meg?:)))
tudod mi az, hogy megszüntetve? nem nem ugyanaz, mint a befejezve.
ráadásul írja is ott, hogy vüsz. 34. § a) pontja alapján. az pedig mit is ír?
"a végrehajtást valamennyi végrehajtási cselekményre kiterjedő hatállyal felfüggesztették."
tehát a feladatod a következő: fogod az értelmező kéziszótárt, és megnézed a következő szavak jelentését:
- befejezni
- megszüntetni
- felfüggeszteni
Te TÉNYLEG nagyon buta vagy, egyszerűen nem érted a magyar szavakat.
Hafré
(
x5)
Dec 01, 2025 18:07:21
x5)
egyszerűen nem érted a magyar szavakat.
se a német, angol vagy spanyol szavakat
sodika
Dec 01, 2025 18:08:41
A befejezés a következő lépcső.
A múlt héten azt is intéztem, nyugi.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dec 01, 2025 18:08:41
Hahó
(
x130)
Dec 01, 2025 18:08:45
x130)
de ha már itt vagy, keresd meg azt a hamis tartalmú okiratot amit beadtál. tudod, hogy ez bűncselekmény?
indítom majd a feljelentős lájvot, várlak téged is, nézd meg élőben, ahogy megírom a papírkát, ami alapján mész szépen vissza a sittre.:)
indítom majd a feljelentős lájvot, várlak téged is, nézd meg élőben, ahogy megírom a papírkát, ami alapján mész szépen vissza a sittre.:)
Hahó
(
x130)
Dec 01, 2025 18:10:10
x130)
én nyugodt vagyok, mert van még jogerős papír amit végre fognak hajtani rajtad. bent leszel 10 évig a sitten, és trollbánókat fogják vonogatni a börtönfizetésedből.
fizetni fogsz, megmondtam.
Trollok harca
(
x4)
Dec 01, 2025 18:11:33
x4)
börtönélményekről hencegő úrifiú
Miskolci alvósejt
linziasztal01
(
x72)
Dec 01, 2025 18:11:56
x72)
Hahó indíthat feljelentős lájvot, mert neki szabad, neked meg nem. Anyukád megtiltotta. :D
Hahó
(
x130)
Dec 01, 2025 18:12:56
x130)
büntetőeljárás hatálya alatt bűnözni, az nem szép dolog, sittes. de majd az ügyész néni elmagyarázza neked.
dobálják
Dec 01, 2025 18:15:24
Ajcsi-majcsi 2025: cigtok kredit.
Ajcsi-majcsi 2026: leülős évek.
Dec 01, 2025 18:15:24
Endre priusza
(
x10)
Dec 01, 2025 18:15:33
x10)
10+ évre fognak leültetni, te balfasz.
linziasztal01
(
x72)
Dec 01, 2025 18:16:44
x72)
Ajcsi-majcsi 2025: cigtok kredit.
Állítólag a bíró van egy duplázóra!
Johann Hölzel
(
x1)
Dec 01, 2025 18:21:54
x1)
Héderelj csak, bűntetett pedofil szar, börtönben fogod tölteni az utolsó éveket, cigányfaszok között!
Ténfép
(
x5)
Dec 01, 2025 18:23:15
x5)
Pedofil öregember, így 20 év után cseréld már le azt a kurva profilképet. Nem zavar, hogy közben torzszülött köcsögből nyomorék szakállas vénember lettél? Te segédszhar.
Igyunk egy sörtöt, he
Hafré
(
x5)
Dec 01, 2025 18:27:48
x5)
Te Endre! Ez az emberölés előkészülete nekem egy 5 éves plussznak tűnik, mond már el a kommenthaveroknak hol jár most a középmértéked csomagban!
Hahó
(
x130)
Dec 01, 2025 18:35:38
x130)
pdf, a következő feladat, hogy megnézed, mi a hétköznap szó jelentése.
segítek: a hétfőtől péntekig tartó időszak.
a következő feladat: megnézed, hogy a hazudott időszakban hol voltál a sodipédia nyilvántartása szerint. utána felidézed, hogy milyen papírokat írtál, azokat mikor adtad fel, hol voltál a telefonod cellainfója szerint, hol fizettél a kártyennel, stb. mind azt fogja bizonyítani, hogy púpszászon voltál. kamu ams papírok nem számítanak, bogaram.
tehát egy tonnányi bizonyíték van rá, hogy hamis tartalmú nyilatkozatot adtál be. ezt szépen ki fogják nyomozni, és ahogy bemegy ez a feljelentés, meg a többi meglepi, amit még tartogattam neked arra az esetre ha kijönnél, már pakolhatsz is össze, mert az ügyész néni indítványt fog tenni.
segítek: a hétfőtől péntekig tartó időszak.
a következő feladat: megnézed, hogy a hazudott időszakban hol voltál a sodipédia nyilvántartása szerint. utána felidézed, hogy milyen papírokat írtál, azokat mikor adtad fel, hol voltál a telefonod cellainfója szerint, hol fizettél a kártyennel, stb. mind azt fogja bizonyítani, hogy púpszászon voltál. kamu ams papírok nem számítanak, bogaram.
tehát egy tonnányi bizonyíték van rá, hogy hamis tartalmú nyilatkozatot adtál be. ezt szépen ki fogják nyomozni, és ahogy bemegy ez a feljelentés, meg a többi meglepi, amit még tartogattam neked arra az esetre ha kijönnél, már pakolhatsz is össze, mert az ügyész néni indítványt fog tenni.
Beszopod korszak
Dec 01, 2025 18:43:37
tehát egy tonnányi bizonyíték van rá, hogy hamis tartalmú nyilatkozatot adtál be. ezt szépen ki fogják nyomozni,

Ugye várod, hugyos?
Dec 01, 2025 18:43:37
Hafré
(
x5)
Dec 01, 2025 18:46:41
x5)
Minden amiért be akarnak rakni az mc isti elköveti rutinból naponta mondod a liveban. Tudod mi az egyetlen különbség köztetek? Nézz rá a jobb csuklódra és gondold át!
mikedp
(
x9)
Dec 01, 2025 18:52:31
x9)
Mindegy, itt van
Anyád megcsapdosott a mai lájvért ?
Hafré
(
x5)
Dec 01, 2025 19:06:21
x5)
Troll: Meddig vagy most szabadlábon, ítélethozatalig?
Stoki: Én úgy tervezem, hogy végtelenségig.
Bírónéni: Ja, nem!
Bírónéni: Ja, nem!
PúpszásziRePont
(
x1)
Dec 01, 2025 19:09:11
x1)
Troll: Meddig vagy most szabadlábon, ítélethozatalig?
Narrátor: Persze, sosem úgy történt semmi, ahogy tervezte. Ettől sodi a Sodi...
Minden egy folyamat....
Narrátor: Persze, sosem úgy történt semmi, ahogy tervezte. Ettől sodi a Sodi...
Nemzet Krónikása
(
x20)
Dec 01, 2025 19:10:30
x20)
Amúgy talán többen néznék az élőlájvokat, ha nem hétfő délelőtt 9-kor lőnéd fel, hanem mondjuk este 8-kor.
De ez csak egy tipp.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
De ez csak egy tipp.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 01, 2025 19:28:44
x3)
Amit te eddig elintézél eddig magadnak az -2 lakás, 50 milliós adósság és fél év előzet. Szerintem mi tök nyugodtak vagyunk. És, megbasztál egy faszt!
www.twitch.tv/theravencroaks/clip/ApatheticBoringOwlAMPEnergy
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 01, 2025 19:34:43
x5)
Mi történt a telefonnal a börtönben? Ma megerősítetted hogy ramaty állapotban volt. Egy nyomógombos telefonra nagy erő hatás kell hogy megrongálodjon.. Tippelhetek? Össze törtèk szórakozásból utánna közöltek ezért biztos büntetés kapsz! Vagy rajtad törtèk össze? MIÈRT?? A múlt héten azt is intéztem, nyugi.
Hafré
(
x5)
Dec 01, 2025 19:41:48
x5)
Gyereknevelés régen: Tanulj fiam és légy okos, mert rábaszol.
Gyereknevelés most: sodipedia.sodika.org
Gyereknevelés most: sodipedia.sodika.org
Poop in the loop
(
x2)
Dec 01, 2025 19:48:12
x2)

mitulátbáti hotta
Bubuka
(
x11)
Dec 01, 2025 19:51:40
x11)
Mindegy, itt van
" Kiss Endre Farkas ADÓS"!!! NAGYON NEVETEK.
SZOKJ HOZZÁ, kb a harmadik keresztneved is lehetne mostantól, te balek geci :D
-
Dec 01, 2025 19:51:58
Zulu,
Bocs. Lehet, hogy csak én vagyok a tudatlan, de sodika.dk = sodika.org vagy != ?
NSZKSZ
Bocs. Lehet, hogy csak én vagyok a tudatlan, de sodika.dk = sodika.org vagy != ?
NSZKSZ
Dec 01, 2025 19:51:58
sörtötbontok
(
x8)
Dec 01, 2025 19:53:45
x8)
Ez olyan gyönyörű!
Bagolyka
(
x7)
Dec 01, 2025 19:54:05
x7)
Amúgy nagyon nevetek a recskáson. Azt gondolja, hogy játékban van meg minden. De a valóságban, csak azért vagyok itt , mert szeretem a tragikomédiát meg talán katasztrófaturistának is jó vagyok. :)
rezsidémon
(
x8)
Dec 01, 2025 19:54:47
x8)
Te ide szopni jársz a fórumra, igaz terrorista bűnöző?
Megint megpróbáltál okos lenni, csak ugye értelmezni kellene normálisan, de ugye annó a paypal üzinél sem sikerült.
Anyád sem ért a magyar nyelven, ő is ugyanolyan idióta mint te?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Megint megpróbáltál okos lenni, csak ugye értelmezni kellene normálisan, de ugye annó a paypal üzinél sem sikerült.
Anyád sem ért a magyar nyelven, ő is ugyanolyan idióta mint te?
Retro trash
Dec 01, 2025 19:58:22
mitulátbáti hotta
És beigazolódik a prófécia, a pedofil bűnözőre:
"Fia, hot ha te neti terek, attó valaé valaé já, nem? Tat, tata halál, tata tatabőtön! Mia, típija azt a tét háom évet, mía? Há' leüli a vétén! Hááá, a pedofíiáé ű, nem? Nem Máté! Ha neti kee terek atto az ő baja."
Leülöd azt a 2-3 évet ugye, endi? Úgyis ráérsz, nem? (Gányolást örökre felejtsd el.)
Dec 01, 2025 19:58:22
Zulu
(
x15)
Dec 01, 2025 20:01:44
x15)
Közérdekű közlemény
Technikai okok miatt a sodika.org domain nyugdíjazásra kerül és helyette a fórum és a sodipedia a forum.sodika.dk és a sodipedia.sodika.dk címen lesznek elérhetőek a jövőben.
A sodika.org rövidesen automatikusan átirányít minden be nem jelentkezett felhasználót a sodika.dk domainre, majd néhány nap múlva megszűnik. Emiatt előfordulhat, hogy újra be kell jelentkezni a sodika.dk domainen.
Kérem mindenki próbálja ki, hogy be tud-e jelentkezni és emlékszik-e a jelszavára. Aki nem az a sodika.org-on menjen fel a "profilom" fülre, amíg még elérhető és másolja ki a hitelesítő kódot. Ezzel a kóddal (+felhasználónév) emailezve a goodzorg protonmail címre tudni fogom, hogy valóban a nick mögött álló emberrel beszélek és tudok majd új jelszót beállítani neki.
A kellemetlenségért elnézést kér a sittes webmester, és azt üzeni, hogy bár valóban technikai okai vannak a váltásnak és nem retardtámadás miatt történik, minden felelősséget vállal és teljesen megérti, ha esetleg valaki megdobálja az utcán.
Technikai okok miatt a sodika.org domain nyugdíjazásra kerül és helyette a fórum és a sodipedia a forum.sodika.dk és a sodipedia.sodika.dk címen lesznek elérhetőek a jövőben.
A sodika.org rövidesen automatikusan átirányít minden be nem jelentkezett felhasználót a sodika.dk domainre, majd néhány nap múlva megszűnik. Emiatt előfordulhat, hogy újra be kell jelentkezni a sodika.dk domainen.
Kérem mindenki próbálja ki, hogy be tud-e jelentkezni és emlékszik-e a jelszavára. Aki nem az a sodika.org-on menjen fel a "profilom" fülre, amíg még elérhető és másolja ki a hitelesítő kódot. Ezzel a kóddal (+felhasználónév) emailezve a goodzorg protonmail címre tudni fogom, hogy valóban a nick mögött álló emberrel beszélek és tudok majd új jelszót beállítani neki.
A kellemetlenségért elnézést kér a sittes webmester, és azt üzeni, hogy bár valóban technikai okai vannak a váltásnak és nem retardtámadás miatt történik, minden felelősséget vállal és teljesen megérti, ha esetleg valaki megdobálja az utcán.
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mi van, Endre, ezt nem sikerült meghekkelni'? :)