Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 47502x23) Aug 30, 2026 14:11:28
Válasz
(9)
Tamásmacskát biztos bassza az ideg, hogy a Bűnvadászokat többen nézik, mint a Tolvajkéregetőket.. :)
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Aug 30, 2026 14:11:28

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 278893x139) Aug 30, 2026 14:21:23
Válasz
(7)
Pdf vedd meg tibortól a mazdásított rotyogót!

youtu.be/oSdEwXKW6wQ?is=U9DppZ9LawwEr6YM

Ez japppán!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aug 30, 2026 14:21:23

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 47502x23) Aug 30, 2026 14:33:15
Válasz
(1)
Bővült a Trash Horcrux listája:

- Darabok a Mazdából,
- Cica motor,
- Buzifényes JBL
Aug 30, 2026 14:33:15

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 5719x2) Aug 30, 2026 14:34:54
Válasz
(0)
Nemzet Krónikása
Tamásmacskát biztos bassza az ideg, hogy a Bűnvadászokat többen nézik, mint a Tolvajkéregetőket.. :)

Pedig Porks már addigra hanyadik ilyen kis csapatát vagy kommandóját szervezte és ki volt éhezve a sikerre és a megtérülésre. Még így is több sikert tudott ezekben a projektekben felmutatni, mint Recskás a saját kavarásaival együttesen véve.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Aug 30, 2026 14:34:54

Szerző: Flixbus utas (Snecológus-pontszám: 4820x2) Aug 30, 2026 14:36:39
Válasz
(1)
Hahó
Pdf vedd meg tibortól a mazdásított rotyogót!

youtu.be/oSdEwXKW6wQ?is=U9DppZ9LawwEr6YM

Ez japppán!

Olyan vicces, hogy a Tranyóból előjön olykor a komlói gépjárműszerelő :D .
Ez a mostani flokk is egy igazi aranyhajú angyalka érces kőműves hanggal.
Aug 30, 2026 14:36:39

Szerző: Főszabály szerint Aug 30, 2026 14:40:26
Válasz
(3)
Belenéztem ma a pénteki-szombati adásokba.
Most pl. ezzel a Janókával beszélget akire nem is emlékszik, miközben ő oktatta ki kétszer is hogy milyen egy nyomorult amiért részegen lájvozik... endre végig provokál, magas lóról beszél, zsidózik, mindenkinek rosszindulatúan alákérdez, olyan dolgokról pofázik amikről fogalma sincs. Nagyon de nagyon remélem, hogy végre tényleg csücsükélni fog, az sem lesz nagy baj ha zsákban jön ki. Nála nagyobb kártevőt még nem láttam! Remélem minél előbb a helyükre kerülnek a dolgok...
Minden egy folyamat
Aug 30, 2026 14:40:26

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 24288x12) Aug 30, 2026 14:48:03
Válasz
(12)
Hétvégén elsírta, hogy azért kell innia, hogy el tudja viselni a cikányokat tiktiken. Hogy is írta az orvos? Az ok-okozati összefüggések felismerése nehézséget okoz neki?
olyan ellenséges vagy velem
Aug 30, 2026 14:48:03

Szerző: melegszendvics evő Aug 30, 2026 14:50:25
Válasz
(3)
Solaris Trollino
trashcity.net/video/26161/

A videó alatti (első) kommentben be lett kóstolva a fórum,

Tapasztaltam a Trashcity kommentjeiben, hogy kisebb divat lett ott szidni a fórumot, ezért is ment el a kedvem tőlük. Emellé 1-2 agyhalott még védte is a kolduló trash férgeket.
Néhányszor, ha manapság felnézek, ez a jelenség már talán annyira nincs, de ettől függetlenül, részemről már kurvára nem érdekel noname tranyók, tiktik cigánykurvák, utolsó senkik vergődése, vagy pityesz 32769. szitkozódása. Van ezektől hasznosabb műsor.
Aug 30, 2026 14:50:25

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33793x16) Aug 30, 2026 15:04:47
Válasz
(5)
Sodragon legendája
Van valami hír Porksról? Legutóbb a Regamexen adott valami interjút meg valami rövid videója a Tolvajkéregetők kapcsán, de azóta nincs nyilvános aktivitása. Stokiról tudható, hogy rövidesen sittre kerül, de Porksnál nem látni ilyesmit.

Van egy ilyen oldal:

www.facebook.com/share/1BXkrX1PfZ/

Nem egyértelmű, hogy ő szerkeszti-e, de masszív zsidózás, nőgyűlölet az egész, akiknek már Toroczkaiék is liberális elhajlás.
Mondjuk pont nőgyűlölet témában Tonncatnél jobban senki nem tudott frusztráltabban gyűlölködni, így az ilyen stílusú írások alapján látok rá egy esélyt, hogy ő van mögötte.
Aug 30, 2026 15:04:47

Szerző: Kendra (Snecológus-pontszám: 8087x4) Aug 30, 2026 15:11:29
Válasz
(4)
Endre az uradnak nincs motorja hát milyen ember vagy te hogy nem veszel neki valami gépsárkányt? Nem azt mondtad pár éve hogy új Mercit hozol ki Tibinek a szalonból?

Annyit nevetek rajtad te ócska szar. Na gyüjtögesd a dobozokat az asztalalól!
Na papucspörgetés Csá!
Aug 30, 2026 15:11:29

Szerző: - Aug 30, 2026 15:15:27
Válasz
(0)
Bocsi, nincsen sok relevanciája, de mivel felmerült itt a malac neve, hátha kapok választ.
Nem vagyok képben annyira vele, de elkaptam pár morzsát ahogy név szerint egy bizonyos ügyvéd urat, és egy másik itteni tévénézőt emlegetett anno szóban és valami bejegyzésekben.
Ezekről van valami nyilvános infó, mi volt a sztori?

Nszksz
Aug 30, 2026 15:15:27

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33793x16) Aug 30, 2026 15:21:12
Válasz
(4)
-
Bocsi, nincsen sok relevanciája, de mivel felmerült itt a malac neve, hátha kapok választ.
Nem vagyok képben annyira vele, de elkaptam pár morzsát ahogy név szerint egy bizonyos ügyvéd urat, és egy másik itteni tévénézőt emlegetett anno szóban és valami bejegyzésekben.
Ezekről van valami nyilvános infó, mi volt a sztori?

Nszksz

Itt ér össze a snecológia és a porksológia. Tonncatnek meggyőződése volt, hogy ugyanazok a személyek trollkodják őt is, mint Snecit. Nyilvánosan hangoztatott pár nevet (ahogy a gyagyás is), de soha semelyikük nem tudott konkrét bizonyítékot mutatni arra, hogy ezeknek az illetőknek bármi közük lenne hozzájuk.
Aug 30, 2026 15:21:12

Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12984x6) Aug 30, 2026 15:25:07
Válasz
(1)
Autismus Maximus
Itt ér össze a snecológia és a porksológia. Tonncatnek meggyőződése volt, hogy ugyanazok a személyek trollkodják őt is, mint Snecit. Nyilvánosan hangoztatott pár nevet (ahogy a gyagyás is), de soha semelyikük nem tudott konkrét bizonyítékot mutatni arra, hogy ezeknek az illetőknek bármi közük lenne hozzájuk.

Nagyon közösre sokra én nem emlékszem de egy bizonyos csehszlovák nevű egyént ő is gyakran emlegetett.

másik komment: "Stokiról tudható, hogy rövidesen sittre kerül, de Porksnál nem látni ilyesmit."

Mert neki már nincs ügye amiatt ülhetne, ha volt is elévült (vélt vagy valós tolvajok megverése leginkább)
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Aug 30, 2026 15:25:07

Szerző: Erkelyszimulator (Snecológus-pontszám: 6241x3) Aug 30, 2026 15:45:46
Válasz
(2)
Sodragon legendája
Stokiról tudható, hogy rövidesen sittre kerül, de Porksnál nem látni ilyesmit.

Igény a volna rá.
Aug 30, 2026 15:45:46

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 157626x78) Aug 30, 2026 16:02:43
Válasz
(1)
Ma lesz a kerálóval kávé főzés?
Buheráld meg a hosszabbítót, onnan menni fog!
Aug 30, 2026 16:02:43

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 13633x6) Aug 30, 2026 16:11:40
Válasz
(5)
Most beugrott Endre levele Tonncat-nek Athina terhességérôl :)))))

Az paràdés volt, valaki tegye be pls!!
Aug 30, 2026 16:11:40

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 26225x13) Aug 30, 2026 16:26:19
Válasz
(1)
milyen jó is látni, hogy a tonnás macska próbálja magát meghúzni. nagyon élvezem a kialakult helyzetet.

a minimálnyugdíjig szürkeegérkedhet, remélve, hogy nem találkozik ártalmatlan trolltréfákkal, aztán jöhet a bogaras vénemberség, krumplin és olcsó pián vegetálva. társ, követők és pénz nélkül fog megdögleni. még blogina is elárulta némi fizetségért cserébe, ma már szerintem (dancsóhoz hasonlóan) legszívesebben letagadná, hogy valaha köze volt a röfögőhöz.

helyére került a mindenkinél okosabb halőr. bizony.
vérdíj target nr. 1
Aug 30, 2026 16:26:19

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 5719x2) Aug 30, 2026 16:28:01
Válasz
(0)
Kötőjel
milyen jó is látni, hogy a tonnás macska próbálja magát meghúzni. nagyon élvezem a kialakult helyzetet.

a minimálnyugdíjig szürkeegérkedhet, remélve, hogy nem találkozik ártalmatlan trolltréfákkal, aztán jöhet a bogaras vénemberség, krumplin és olcsó pián vegetálva. társ, követők és pénz nélkül fog megdögleni. még blogina is elárulta némi fizetségért cserébe, ma már szerintem (dancsóhoz hasonlóan) legszívesebben letagadná, hogy valaha köze volt a röfögőhöz.

helyére került a mindenkinél okosabb halőr. bizony.

Ezt hol is említette Blogin, hogy legszívesebben már letagadná Porksot?
Aug 30, 2026 16:28:01

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 26225x13) Aug 30, 2026 16:31:14
Válasz
(1)
Sodragon legendája

nem tudok róla, hogy ezt így konkrétan mondta volna, de nagyon röhögnék, ha ez tényleg elhangzott. azt tudom, hogy a marketinges faszomcég alapítása után már nagyon kínos volt számára mind röff, mind a bambagyár, kerülte mindkét témát, mint a tüzes halált.
vérdíj target nr. 1
Aug 30, 2026 16:31:14

Szerző: Kendra (Snecológus-pontszám: 8087x4) Aug 30, 2026 16:34:34
Válasz
(1)
Tibi megint MHVlog Tomira itta magát. Endre neked ezek szerint a Tomi is bejönne?
Na papucspörgetés Csá!
Aug 30, 2026 16:34:34

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 5719x2) Aug 30, 2026 16:35:41
Válasz
(1)
Kötőjel
nem tudok róla, hogy ezt így konkrétan mondta volna, de nagyon röhögnék, ha ez tényleg elhangzott. azt tudom, hogy a marketinges faszomcég alapítása után már nagyon kínos volt számára mind röff, mind a bambagyár, kerülte mindkét témát, mint a tüzes halált.

Porks akkor ezek szerint van annyira kínos dolog a múltban Blogin számára, mint megafos ex-propagandista Trombinak a karlendítős fiatalkori képe. :D

Porks biztosan dühönghet amiatt, hogy az egykori "szárnysegédjei" már hallani sem akarnak róla. Ha netán gondolna egyet és vissza akarna térni a magyar közéletbe, akkor sem látnám realitását annak, hogy egy újabb ilyen kommandót, csapatot vagy kezdeményezést gründoljon mint régen. Porks már kiment a divatból. Bezzeg Stoki még itt van velünk, persze már nem sokáig szabad lábon.
Aug 30, 2026 16:35:41

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 47502x23) Aug 30, 2026 16:40:14
Válasz
(8)
A Tamásmacskához hasonló, szélsőjobberes hasznos idióták korszaka 2010 után lejárt. Utána az a pár dísznáci is belátta, hogy a megélhetési politikához pizony' követni kell a játékszabályokat, amibe nem fér bele a direktbe való náculás. Lásd Novák Elődék, akik a kedves feleségével együtt 2010 óta bőven megélt a retardkodásból. Ehhez kellett volna egy minimális IQ és belátás, amivel egyik nárcisztikus hőbörgő (Tamásmacska, SoDi, stb.) sem rendelkezett, így szépen mentek a levesbe.
Aug 30, 2026 16:40:14

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 24288x12) Aug 30, 2026 17:07:34
Válasz
(1)
Kötőjel

helyére került a mindenkinél okosabb halőr.

Szemèlyes poklába a teljes érdektelenségbe és a mostani gurulka korosztálynak ismeretlenségbe.
Aug 30, 2026 17:07:34

Szerző: - Aug 30, 2026 17:09:57
Válasz
(2)
dogoljmegsodi
nice try, 1982

Legalább őt nagyon elkaptad tetyó!
Aug 30, 2026 17:09:57

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 24288x12) Aug 30, 2026 17:16:23
Válasz
(2)
Vasárnap van és kussol a lumpen pedó. Csak nem szarnabással buzul?
Aug 30, 2026 17:16:23

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33793x16) Aug 30, 2026 17:22:30
Válasz
(9)
A TITOK CÍMŰ FILM
Most beugrott Endre levele Tonncat-nek Athina terhességérôl :)))))

Az paràdés volt, valaki tegye be pls!!

Azt én írtam, már sokszor kértetek :) Íme:

Autismus Maximus
-------- Eredeti üzenet --------

Feladó: Endre Farkas Kiss

Dátum: 2022. 07. 26. 19:26 (GMT+01:00)

Címzett: Tolvajkergetok

Tárgy: Vallomás

Szia Tonncat!
Régen beszéltünk már. Fontosnak tartom leszögezni, hogy én azóta fullstack programozó vagyok, német és osztrák cégek egymás után hívnak projektmunkákra, millió feletti fizetéseket kapok. És még a fütyim is nagy.

Pont ez utóbbiról kell, hogy tájékoztassalak. Talán tudod, hogy én nemrég összejöttem Mercicával, akit a trollok gúnyosan Tibinek neveznek. De biztos csak azért, mert irigyek. De ami a te vonatkozásodban érintett lehet, hogy Mercicámmal van egy megállapodásunk, amit én szerelmi szerződésbe foglaltam, hogy joga van azzal dugni, akivel akar. A kalauzzal a vasúton, olasz csődörökkel, vagy swingerklub tulajjal a női wc-ben, ahová fontosnak látom megjegyezni, hogy engem nem engedtek be. Cserébe én vettem neki Mazdát, meg viszek neki drogot, és hűséges Fifikutyája leszek.

Azonban szükségesnek tartom elmondani, hogy a legutóbbi swingerklubos eset nagyon felháborított és bosszút forraltam én is. Hazautaztam és amikor Kelenföldre értem, láttam az ablakból, hogy vérszomjas trollok várnak a peronon. Nem mertem leszállni, és mivel az az ágyneműtartó nincs már meg, amibe előletek bújtam a Nándorfejérvár közben, a vonat wc-jébe menekültem be. Mint utólag láttam, a női wc volt, de ezt már megszoktam, olyan gyakran használja Mercicám. Annyira rettegtem, hogy az egyetlen stresszoldáshoz fordultam, ami mindig beválik: előhúztam a fütyimet. Bár talán eljutottak hozzád kétes hírek, de szeretném határozottan leszögezni, hogy a fütyim még fel tud állni, ha a kellő mennyiségű viagrát alkalmazok a cél érdekében.

Mindez semmi összefüggésben nincs azzal, hogy fél óráig fejnem kellett a pitont, hogy pár csepp bágyadt sárgás gecit kipréseljek a wc karimájára, efelől a legnagyobb határozottsággal megnyugtathatlak. Ezzel kicsit megnyugodtam, és kimerészkedtem a wc-ből. De képzeld, ki rontott be ezzel egyidőben és csapta magára az ajtót! Athina volt, a te egykori csajod! Megismertem, bár meg kell mondanom őszintén, nem áll neki jól a dőlésszög, sokkal jobban szeretem az orvosi műremekeket. Athina is megismert, mert megvető fintort vágott felém. De lehet, hogy csak mosolygott.

Képzeld, 2 nap múlva viszont felhívott. Biztosan megvolt a számom még a Jobbikos időkből a te telefonodból, amikor még mi is beszélő viszonyban voltunk. Azt mondta, hogy pozitív lett a terhességi tesztje, biztosan a wc karima miatt. Azt is mondta, és nagyon pontosan szeretném idézni, hogy szíve szerint azonnal elhajtotta volna a korcs magzatomaty de édesapja figyelmeztette, hogy hitsorsosi maggal ilyet nem csinálhat, így jobb híján felhívott, hogy neveljük fel együtt.

Nagyon boldog vagyok, mert Mercicámba hiába gyömöszöltem be mindig a fütyim, ő nem tud teherbe esni, ráadásul utána mindig olyan fura kakiszag van... De végre teljesült a nagy vágyam, ott szaladgálhat egy kisgyerek körülöttem, amikor csak akarom.

A jó hír elújságolása mellett csak azért írok hogy tudd, tiszteletedre Pogány P. Tamásnak nevezzük el a gyereket. Athina valamiért hisztis lett, amikor az én vezetéknevemet javasoltam, így marad ez. Már nagyon várom a körülmetélési ceremóniát, már megbeszéltem a rabbival, hogy én szívhassam ki belőle azt a pár csepp vért utána. A kis Tamás Bar-Mitzvah-jára viszont téged is várunk szeretettel!

Shalom!
SoDi & Athina
Aug 30, 2026 17:22:30

Szerző: - Aug 30, 2026 17:28:29
Válasz
(1)
Hafré
Hétvégén elsírta, hogy azért kell innia, hogy el tudja viselni a cikányokat tiktiken. Hogy is írta az orvos? Az ok-okozati összefüggések felismerése nehézséget okoz neki?

Szerencsére a börtönben nem lesznek cigányok, igy innia sem kell.
Aug 30, 2026 17:28:29

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33793x16) Aug 30, 2026 17:32:33
Válasz
(3)
Sodragon legendája

Így ebben a formában én se tudok róla, hogy elhangzott volna. De mivel azóta önmagát komolynak feltüntető marketing, szövegíró guruként pozicionálta magát, ebbe a képbe már nem fér bele, amikor annak idején bevetési kesztűs fekete bakancsos keménylegényként fulldoklott a röhögéstől Robin legendás zsidókiirtós monológján, amikor a Bombagyár majálison nagyközönség előtt gyűlölködtek a mikrofonba, meg amikor zsidónak öltözve próbált megzavarni egy rendezvényt. Ilyenekről ma már mélységesen hallgat.

Nekem még az is meglepő volt, hogy Toroczkaiékkal újraaktiválta magát a Bűnvadászokkal, én már nem gondoltam volna róla, hogy ilyen közéleti témákba bele fog állni, azt gondoltam a bizniszével ő már szépen elevickél, nem hiányzik neki hogy sokaknál újra célkeresztbe kerüljön.

Esetleg az mondható látványos szakításnak vagy pálfordulásnak, amikor a biciklitolvajos Bűnvadászok kezdetekor Toroczkaival külön műsorban bájologva, jópofizva tette le a garast, holott ők ugyebár Tonncat esküdt ellenségei.
Aug 30, 2026 17:32:33

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 13633x6) Aug 30, 2026 17:39:04
Válasz
(2)
Aug 30, 2026 17:39:04

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 5719x2) Aug 30, 2026 17:53:24
Válasz
(1)
Azért van némi hasonlóságban, hogy amíg Porkstól az egykori bajtársak elhatárolódni ahogy lehet, addig Recskást semmilyen egykori jobbos és többé-kevésbé ismert közéleti vagy politikai aktor vagy éppen médium meg sem akarja említeni. Ez ilyen retardok felé érvényesülő damnatio memoriae.
Aug 30, 2026 17:53:24

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 49760x24) Aug 30, 2026 18:18:05
Válasz
(1)
Valahogy hírverést kéne majd csinálni a korcs tárgyalásának Szolnokon meg környékén, hogy minél többen megjelenjenek rajta. Aztán utána a bori,cvi meg a többi retard találgathatja hogy ki a troll közülük.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Aug 30, 2026 18:18:05

Szerző: keserke (Snecológus-pontszám: 9000x4) Aug 30, 2026 19:01:09
Válasz
(0)
A TITOK CÍMŰ FILM
Tiszta Macskaól!

facebook.com/reel/1251377013762494

A WC egy az egyben....
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Aug 30, 2026 19:01:09

Szerző: Nem vagyok őrült (Snecológus-pontszám: 7969x3) Aug 30, 2026 19:10:01
Válasz
(1)
Autismus Maximus

Hát ez kurva jó lett!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden O és K
Aug 30, 2026 19:10:01

Szerző: Pikturiensz (Snecológus-pontszám: 16732x8) Aug 30, 2026 19:11:48
Válasz
(11)
A Blahán megjelent a visszaszámláló az előkészítő üléssel kapcsolatban.

Továbbá lehet, hogy már páran észrevettétek, de bekerült egy új pénzügyi oldal is (https://onlineblaha.hu/penzugyek), ahol Endre tényleges pénzügyi helyzetét próbáljuk minél pontosabban kiszámolni.

Jelenleg még elég üresnek hat az oldal, de idővel megpróbálom minden előfizetését napra pontosan felvinni.

A pénzügyi oldal alapból minden nap 3500 Ft-nak megfelelő sörpénzt von le az előző napi bevételből. Ha az előző napon 3500 Ft-nál kevesebbet keresett a gyagyás, akkor a hiányzó összeget a korábbi napok bevételeiből vonja le.

Emellett természetesen ott vannak a ChatGPT és Gemini előfizetései is. Jelenleg nem tudom pontosan, hogy ezeket mikor számlázzák neki, ezért egyelőre minden hónap 13-a és 14-e van beállítva. Ezt később bármikor lehet módosítani, amint kiderülnek a pontos dátumok.

Ha a napi sörpénz levonása után még pluszban marad pénzügyileg, akkor a fennmaradó összeg bekerül a GTA 6 alapba. Ha később megint nem lenne elegendő pénze a sörre vagy az előfizetésekre, akkor ezek költsége ebből az alapból kerül levonásra.

Az oldal továbbá automatikusan felismeri azt is, ha Pistával párbajozik. Ilyenkor az aznap közösen keresett bevétel 30%-át automatikusan Pista javára írja 23:50-kor, tudjátok.

Mindenféle infót és tanácsot szívesen veszek. A cél az, hogy idővel minél pontosabb képet kapjunk Endre tényleges pénzügyi helyzetéről.
Mirror: youtube.com/@pikturiensz | Online Blaha: onlineblaha.hu
Aug 30, 2026 19:11:48

Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12984x6) Aug 30, 2026 19:18:09
Válasz
(5)
Nemzet Krónikása
A Tamásmacskához hasonló, szélsőjobberes hasznos idióták korszaka 2010 után lejárt. Utána az a pár dísznáci is belátta, hogy a megélhetési politikához pizony' követni kell a játékszabályokat, amibe nem fér bele a direktbe való náculás. Lásd Novák Elődék, akik a kedves feleségével együtt 2010 óta bőven megélt a retardkodásból. Ehhez kellett volna egy minimális IQ és belátás, amivel egyik nárcisztikus hőbörgő (Tamásmacska, SoDi, stb.) sem rendelkezett, így szépen mentek a levesbe.

Annak idején ciki nem ciki hallgattam a BGY rádiót, akkoriban ugye népszerű volt minden Nemzeti Radikális, illetve annak nevezett formáció, érdekes korszak volt mindennapos tüntetésekkel, Y tervvel, elfeledett hordószónokokkal mint Gonda László és mások.

Volt egy rész ami megmaradt ha már említetted, Novákot behívták és meglepően nagy volt az ellentét. Emőke meglepően mérsékelt volt a véresszájú TC és Blogin ellenében, Dragon is jelen volt egy kis injekciózással.

Archív HDD-men még megvan mind, de látom YT-ra is fel van töltve részenként. Porks ide vagy oda, érdemes újra megtapasztalni a 19 (!) évvel ezelőtti hangulatot az MSZP-SZDSZ végnapjaiból...
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Aug 30, 2026 19:18:09

Szerző: Ahmed von der WU kasse (Snecológus-pontszám: 17662x8) Aug 30, 2026 19:25:17
Válasz
(9)
Stokibuzi,ilyet vegyél legközelebb,ebböl nem kell sok. :-D

Mivel nem vagyok alkesz igy egy fél doboz úgy fejbebaszott,hogy azt sem tudtam milyen rendezvényen vagyok XD
Aug 30, 2026 19:25:17

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 47502x23) Aug 30, 2026 19:25:57
Válasz
(3)
[quote=Ahmed von der WU kasse]Stokibuzi,ilyet vegyél legközelebb,ebböl nem kell sok. :-D
/quote]

Mergát olvastam elsőre xd
Aug 30, 2026 19:25:57

Szerző: keserke (Snecológus-pontszám: 9000x4) Aug 30, 2026 19:26:38
Válasz
(1)
Nemzet Krónikása
így szépen mentek a levesbe.

Azért jó lenne tudni, hogy TC honnan kapta a kezdő löketet. 2004: pólóblog és onnantól nem volt megállás, előtte viszont senki nem hallott róla, ha nem volt benne a demoscene-ben. Illetve Gaudit honnan szerezte.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Aug 30, 2026 19:26:38

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 13633x6) Aug 30, 2026 19:34:43
Válasz
(6)
Ahmed von der WU kasse
Stokibuzi,ilyet vegyél legközelebb,ebböl nem kell sok. :-D

Mivel nem vagyok alkesz igy egy fél doboz úgy fejbebaszott,hogy azt sem tudtam milyen rendezvényen vagyok XD

Jutka a DÉMON! DÉMON, DÉMON,DÉMON!

trashcity.net/video/7390/%C3%B6rd%C3%B6g%C5%B1z%C3%A9s-szedunka-judit-%C3%BCdv%C3%A9%C3%A9rt-part-4
Aug 30, 2026 19:34:43

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 5719x2) Aug 30, 2026 20:22:36
Válasz
(2)
Stoki, belenéztem a youtubeon az eladosodásodat bemutató válogatásokba, ahogyan magyarázkodsz, hogy miért veszel fel egyre több hitelt marhaságokra és miért pénzelsz mindenféle lumpent és szélhámost. Ezt a válogatást tanítani kéne mindenféle gazdasági témájú kurzuson legyen az középiskola vagy éppen egyetem. Igazán jól csokorba szedett gazdasági és pénzügyi slippery slope az amit bemutatsz.
Aug 30, 2026 20:22:36

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 5719x2) Aug 30, 2026 20:29:03
Válasz
(1)
Mondjuk ki is tanított volna meg téged a felelősségteljes pénzkezelésre és racionális gazdasági döntésekre, te szarházi alkesz PDF féreg? A részeges apád, aki még a könyveidet és a diákhiteled egy részét is elitta? A jó zugügyvéd zsidó kurva anyád, aki ügyvéd létére magát is nyomorba taszította? Netán Rocskaiék a Questor ügy körüli gyanús dolgaikkal? Amilyen hikomat vagy így alapjáraton és amilyen környezetben nőttél fel és mozogtál, nagyjából várható volt, hogy ez az út hová fog vezetni. Gazdasági csődtömeg Sodi, a Sodi.
Aug 30, 2026 20:29:03

Szerző: Optimusz Aug 30, 2026 20:35:13
Válasz
(1)
koszos
kb ma 8-9 orat ment a live,ami hozott 1611 penzecsket... kar volt eljonni az ATOStol

Azért remélem, hogy az a sok szar fogyaszt 1 Kw-ot óránként.
A buzifényekre is rá kéne már venni...
Aug 30, 2026 20:35:13

Szerző: Gyagya (Snecológus-pontszám: 2790x1) Aug 30, 2026 20:45:00
Válasz
(2)
Pedo live.
Aug 30, 2026 20:45:00

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 24288x12) Aug 30, 2026 20:47:44
Válasz
(7)
Buzohárral megint szóval inkább a leirat. Ez a két nyomoronc együtt megtestesít mindent amit nem akarok nézni.
Aug 30, 2026 20:47:44

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 16064x8) Aug 30, 2026 21:04:58
Válasz
(1)
Gyagya
Pedo live.

Ez eddig olyan szar, hogy még az AI összegzőt sem érdemes róla elolvasni.
Aug 30, 2026 21:04:58

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 23846x11) Aug 30, 2026 21:10:05
Válasz
(5)
mekkorat bukott szegeny lany,hogy nem kovettett vissza egy alkoholista lumpen mamahotellako veglenyt,aki nemsoakra bortonbe vonul... ejjjjj
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Aug 30, 2026 21:10:05

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 20220x10) Aug 30, 2026 21:15:16
Válasz
(10)
"második nyaram van elkúrva"

lesz még egy harmadik, negyedik, ötödik meg sokadik is fikás
💕8 nap és indul a tánc💕
Aug 30, 2026 21:15:16

Szerző: - Aug 30, 2026 21:17:13
Válasz
(1)
herr_schwechater

lesz még egy harmadik, negyedik, ötödik meg sokadik is fikás

negyvenmásotik, elnézést!
Aug 30, 2026 21:17:13

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 20220x10) Aug 30, 2026 21:18:42
Válasz
(5)
jön az őszi felpörgés

hevér enikő rendőr őrnagy asszony után az ügyész és a bíró fogják majd szopatni
💕8 nap és indul a tánc💕
Aug 30, 2026 21:18:42

Szerző: Transpotter Aug 30, 2026 21:20:51
Válasz
(3)
Az ügyféd "kirendelt státuszához mérten motivált"
Vagyos biztat arra hogy fogadd el az ügyész ajánlatát? A fasza kivan a százhiszadik ai-slop beadfánnyal? Mehet az excelbe!
Aug 30, 2026 21:20:51

Szerző: MerciJohnyWalkere Aug 30, 2026 21:20:53
Válasz
(1)
Érdekes büdös, már jó az SZTK-s keret?
Aug 30, 2026 21:20:53

Szerző: Kalányos Nintendo Aug 30, 2026 21:21:03
Válasz
(3)
herr_schwechater

Jövő nyáron meg megkúrva.
Aug 30, 2026 21:21:03

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 157626x78) Aug 30, 2026 21:24:11
Válasz
(1)
MerciJohnyWalkere
Érdekes büdös, már jó az SZTK-s keret?

Fizeti a TB-t? :)
Aug 30, 2026 21:24:11

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 24288x12) Aug 30, 2026 21:24:37
Válasz
(1)
A BV fizeti neki elvileg.
Aug 30, 2026 21:24:37

Szerző: - Aug 30, 2026 21:24:47
Válasz
(2)
Javítsatok ki ha tévedek, de tb támogatás bizonyos dioptria alatt/felett van (talán 6), ráadásul csak a lencse árának minimális részét fedezi.

Úgyhogy úgy érzem szemüveg nélkül maradunk :)
Napszemüvegben fogod végigSZOPNI a hosszú éveket
Aug 30, 2026 21:24:47

Szerző: McFigyelő Aug 30, 2026 21:26:51
Válasz
(1)
"sodi bent van, azzal be sem megyek"

Eddig lehetett ebben eljutni
Aug 30, 2026 21:26:51

Szerző: - Aug 30, 2026 21:27:03
Válasz
(2)
-
Javítsatok ki ha tévedek, de tb támogatás bizonyos dioptria alatt/felett van (talán 6), ráadásul csak a lencse árának minimális részét fedezi.

Úgyhogy úgy érzem szemüveg nélkül maradunk :)
Napszemüvegben fogod végigSZOPNI a hosszú éveket

Én is dioptriás szemüveget hordok, csak a két lencse 80k volt, és ebben még nem volt benne a keret. Kiváncsi leszek,hogy fogja állni neki a BV
Aug 30, 2026 21:27:03

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 47502x23) Aug 30, 2026 21:27:52
Válasz
(1)
Én 40K-ért rendeltem magamnak szemüveget, nem fogok segíteni Fikás hogyan, oldd meg. :)
Aug 30, 2026 21:27:52

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 157626x78) Aug 30, 2026 21:28:01
Válasz
(2)
Akkor csak be kellett volna fizetni a bv-s gyógyszerek, nyugtatók árát. :)
Aug 30, 2026 21:28:01

Szerző: Árpád-híd Aug 30, 2026 21:29:41
Válasz
(0)
Sodi_linzi_sult_hala

"Te figyelj, hát te már nem is vagy magadnál!"

Erre szipus Alf azt mondta, hogy:
"Na ne hülyéskedj mááár..."

Endrus viszont gyakorlatilag 100%-ra ezt mondaná:
"Jófannnaaa"
És rosszabb esetben, ha nem az előbbit, akkor ezt (a szokásos buziköcsög nyálas buzihangsúllyal):
"Nyeem, nyeem, most méé' mondod?"

Tehát a levezetés bizonyítja, hogy a sodi hülyébb és alantasabb, mint egy szipus cigánygyerek.
Aug 30, 2026 21:29:41

Szerző: MerciJohnyWalkere Aug 30, 2026 21:32:22
Válasz
(1)
Hála az égnek hogy eltakarodott.
Aug 30, 2026 21:32:22

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 20220x10) Aug 30, 2026 21:33:25
Válasz
(0)
csak bejött a malacz
💕8 nap és indul a tánc💕
Aug 30, 2026 21:33:25

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 47502x23) Aug 30, 2026 21:34:41
Válasz
(9)
"Azért nagyjából értelmes dolgokról beszéltél"

Meanwhile:

"Kinek kell egy fosos, szaros nő? Ahogy befosik, folyik a fos a seggéből.. szarik.. szaros a seggük.."
Aug 30, 2026 21:34:41

Szerző: Mc malac Aug 30, 2026 21:34:59
Válasz
(1)
herr_schwechater
csak bejött a malacz

Elnézést a mínuszért, válaszolni akartam csak.

Sodi tudsz viselkedni?! :D
Aug 30, 2026 21:34:59

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 23846x11) Aug 30, 2026 21:36:21
Válasz
(1)
nah mar most ,ha ez a szuz 4 osztalyos gyoker,undorodik a Noktol,akkor mi a faszt rinyalt a trollcsaj utan ,akinek emese vagy mi volt a neve?

Fikas,csak ezert a seggnyalasert megerdemelnel +1 evet ! Gusztustalan fereg vagy :D
Aug 30, 2026 21:36:21

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 47502x23) Aug 30, 2026 21:41:48
Válasz
(1)
Nagyon jó, hogy Pista rágalmaz, csak nehogy feljelentse Kerti Budi. :D
Aug 30, 2026 21:41:48

Szerző: - Aug 30, 2026 21:42:57
Válasz
(1)
A gyogyós szellemi piedesztálra lépett a korcs melett, eggészen hihetetlen :O
Aug 30, 2026 21:42:57

Szerző: MerciJohnyWalkere Aug 30, 2026 21:43:07
Válasz
(1)
A PDF mèg mindig az emeletes ágyon lovagol, azt nem zavarta a nagy gyerekvédelem szakértőt, hogy egész éjjel ott őrjöngött részegen 3 négyzetméteren, ráadásul még fajtalankodott is gyerekek mellett. De a legnagyobb probléma a PDFnek az emeletes àgy. Örülhetsz sneci a BV-ben lesznek emeletes ágyak !
Aug 30, 2026 21:43:07

Szerző: Semper Snecifisz (Snecológus-pontszám: 6723x3) Aug 30, 2026 21:43:46
Válasz
(1)
MerciJohnyWalkere
A PDF mèg mindig az emeletes ágyon lovagol, azt nem zavarta a nagy gyerekvédelem szakértőt, hogy egész éjjel ott őrjöngött részegen 3 négyzetméteren, ráadásul még fajtalankodott is gyerekek mellett. De a legnagyobb probléma a PDFnek az emeletes àgy. Örülhetsz sneci a BV-ben lesznek emeletes ágyak !

saját magából kiindulva szerinte a gyerekek igénylik az őrjöngést az alváshoz
"Az egész napomat elvette az idő..."
Aug 30, 2026 21:43:46

Szerző: tranyókiller (Snecológus-pontszám: 4981x2) Aug 30, 2026 21:44:13
Válasz
(1)
En ugy tudtam a felhoenek urnak csak a titanium keretes premium szemuveg a megfelelo…sztk? Hat hova sullyedtunk? Most akkor a Tesla sem volt igaz meg a medences iroda se?
Achtung!!
Aug 30, 2026 21:44:13

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 23846x11) Aug 30, 2026 21:44:18
Válasz
(2)
hallottatok ?:D szegyelli magat,ha kiabal es a mcsaka nem tud aludni :DDDD

ez micsoda egy hazug fereg :D

erdekes,tegnap ezert a viktort osztottad,hgogy minek tiktokozik az andi..most meg meg sme mersz nyikkanni :D
Aug 30, 2026 21:44:18

Szerző: MerciJohnyWalkere Aug 30, 2026 21:50:01
Válasz
(0)
Csak kívánja az alázást, ráadásul egy ex sittes c-től :D
Aug 30, 2026 21:50:01

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 157626x78) Aug 30, 2026 21:51:34
Válasz
(4)
Addig kavartad a szart, amíg elestél a bevételtől. :D

Azért a 30%-ot, tudod… :)
Aug 30, 2026 21:51:34

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 24288x12) Aug 30, 2026 21:51:57
Válasz
(2)
Oké a skizofrén mandula meg a kertibudi kellett még. Dream team.
Aug 30, 2026 21:51:57

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 7830x3) Aug 30, 2026 21:52:36
Válasz
(2)
Új szereplő? Drogos, sittes Mandula Ádám.
Aug 30, 2026 21:52:36

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 24288x12) Aug 30, 2026 21:55:20
Válasz
(3)
Mondjuk sethető volt, hogy összefujja a szemetet a szél a mandula is egy fogyatékos low iq retardált akinek büdös a munka és tiktik sztárnak hiszi magát. Közben meg pizzafutár volt a legmagasabb poziciója. De legalább kicsit megcsapkodták pár napja azér sebes a feje.
Aug 30, 2026 21:55:20

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 23846x11) Aug 30, 2026 21:56:11
Válasz
(1)
ez az ocsmany alkesz "no" egy az egyben olyan,mint a Fikas !
ez sem latja,hogy mi a baj... szerinte azert utaljak,mertg nem kaphatjak meg :DDD beszarok...
Aug 30, 2026 21:56:11

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 7830x3) Aug 30, 2026 22:01:42
Válasz
(2)
Szondi-tesztet lehetne bővíteni ezekkel az arcokkal.
Aug 30, 2026 22:01:42

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 7830x3) Aug 30, 2026 22:05:57
Válasz
(6)
Egyébként még mindig azon röhögök, hogy átbaszott az Ananász, meg a Léghajós, te korcs. Szépen kiléptek tőled, és elmentek egymással játszani. Rühellnek mindketten, mint a szart, ráadásul unalmas vagy, rontod a bevételszerzési lehetőségeiket, ahol megjelensz, onnan menekülnek a nézők.
Aug 30, 2026 22:05:57

Szerző: Hetero Hegesztő (Snecológus-pontszám: 2390x1) Aug 30, 2026 22:22:56
Válasz
(7)
Hafré
Mondjuk sethető volt, hogy összefujja a szemetet a szél a mandula is egy fogyatékos low iq retardált akinek büdös a munka és tiktik sztárnak hiszi magát. Közben meg pizzafutár volt a legmagasabb poziciója. De legalább kicsit megcsapkodták pár napja azér sebes a feje.

Mandula életútja gyakorlatilag 1/1, mint a mi kedvenc vádlottunké: gazdag család, minden a gyerek alá téve (kocsi, lakás, apuka befizette a tévébe, fizette a "zenei karriert) és innen sikerült lenavigálni magát oda, ahol most tart. Alkohol, drog, börtön (Amerikában és itthon is), nőverés, gyermekbántalmazás. Ja, és ha igaz a hír, akkor őt is az Öveges "termelte ki" számunkra, mint a toldaléklakó krónikást. Szóval semmi meglepő, hogy ezek egymásra találtak.
Aug 30, 2026 22:22:56

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 7830x3) Aug 30, 2026 22:23:20
Válasz
(1)
Endre, ez a pávatáncos szélkakas diplomácia Orbánnak sem igazán ment, pedig az egy tanult, rafinált ember, kb 2x annyi IQ-val, mint te. Te sült hal geci!
Aug 30, 2026 22:23:20

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 47502x23) Aug 30, 2026 22:23:47
Válasz
(2)
Busáknak -1 alsó metsző?
Aug 30, 2026 22:23:47

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 157626x78) Aug 30, 2026 22:30:04
Válasz
(12)
"Neked majd kitalálunk valamit, te szellemi fogyatékos."
XD

Egyébként meg a ketchupot, meg a többi szart vidd vissza anyádnak, keresi!
Aug 30, 2026 22:30:04

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 13633x6) Aug 30, 2026 22:32:20
Válasz
(0)
Nemzet Krónikása
"Azért nagyjából értelmes dolgokról beszéltél"

Meanwhile:

"Kinek kell egy fosos, szaros nő? Ahogy befosik, folyik a fos a seggéből.. szarik.. szaros a seggük.."

Itt pont azt mondja már az elején hogy szaros picsa kéne neki:

trashcity.net/video/26123/tombolnak-a-sert%C3%A8shormonok-szaros-p-csa-k%C3%A8ne-de-s%C3%BCrg%C5%91sen-a-vicsorg%C3%B2-veszett-vaddiszn%C3%B2-mc-malac-r%C3%A8mnek
Aug 30, 2026 22:32:20

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 7830x3) Aug 30, 2026 22:35:54
Válasz
(1)
Nem bírom tovább idegzettel ezeket a loopoló, körülményeskedő elmebetegeket. Annyira alja a színvonal, hogy Busák tűnik az egyetlen értelmes figurának.
Aug 30, 2026 22:35:54

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 16064x8) Aug 30, 2026 22:36:18
Válasz
(13)
hordó: sodi elmész anyádba, goldába :DDDDDDDDD
Aug 30, 2026 22:36:18

Szerző: hegesztőnő (Snecológus-pontszám: 7857x3) Aug 30, 2026 22:37:50
Válasz
(3)
hogy kapja az ívet ez az elmebeteg... hahaha.
Aug 30, 2026 22:37:50

Szerző: hegesztőnő (Snecológus-pontszám: 7857x3) Aug 30, 2026 22:39:29
Válasz
(4)
"ha lenne munkám akkor elengedne a bíró" semmit sem értesz te elmebeteg...
Aug 30, 2026 22:39:29

Szerző: Kendra (Snecológus-pontszám: 8087x4) Aug 30, 2026 22:41:24
Válasz
(2)
Aszongya a macska miatt van lelkiismerete... Plafont meg acélrudazat tartja hogy ne szakadjon rá...
Na papucspörgetés Csá!
Aug 30, 2026 22:41:24

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 16064x8) Aug 30, 2026 22:42:29
Válasz
(3)
Aug 30, 2026 22:42:29

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 7830x3) Aug 30, 2026 22:42:35
Válasz
(6)
KECSKE BÁTTYA!!
Aug 30, 2026 22:42:35

Szerző: - Aug 30, 2026 22:42:53
Válasz
(2)
Hogy ugrál a filter a pedofil rusnya pofáján :)
Aug 30, 2026 22:42:53

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 20220x10) Aug 30, 2026 22:42:55
Válasz
(2)
hegesztőnő
"ha lenne munkám akkor elengedne a bíró" semmit sem értesz te elmebeteg...

persze csak ezen múlik
💕8 nap és indul a tánc💕
Aug 30, 2026 22:42:55

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 7830x3) Aug 30, 2026 22:43:21
Válasz
(2)
Bolond Baphomet, a púpszászi szatír.
Aug 30, 2026 22:43:21

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 157626x78) Aug 30, 2026 22:47:15
Válasz
(8)
"… igénytelen, egy koszos patkány vagy…"
XD
Aug 30, 2026 22:47:15

Szerző: Zsénó (Snecológus-pontszám: 45090x22) Aug 30, 2026 22:47:53
Válasz
(11)
Ali: Igénytelen koszos patkány vagy!
Gyagyás: Jaj, ne rosszalkodjál!
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Aug 30, 2026 22:47:53

Szerző: patkány Aug 30, 2026 22:48:35
Válasz
(9)
linziasztal01
"… igénytelen, egy koszos patkány vagy…"
XD

kikérem magamnak! én kevesebb betegséget terjesztek, mint endre!
Aug 30, 2026 22:48:35

Szerző: hegesztőnő (Snecológus-pontszám: 7857x3) Aug 30, 2026 22:48:44
Válasz
(3)
nagyon röhögök rajtad te inasba rakott elitélt elmebeteg. még a tiktok patkányok is szét aláznak.
Aug 30, 2026 22:48:44

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 20220x10) Aug 30, 2026 22:49:05
Válasz
(2)
Zsénó

gyerünk endre, cigányozz egy öblöset :))))
💕8 nap és indul a tánc💕
Aug 30, 2026 22:49:05

Szerző: - Aug 30, 2026 22:49:24
Válasz
(3)
Zsénó

Lásd a forumon:
Asodi elpatkánykodott, hazapatkánykodott, stb.

Aug 30, 2026 22:49:24

62 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™