Volt már olyan hogy a fórumos IP alapján valakit kihallgattak? Ha igen hogy? nem az van hogy ezekhez az infókhoz nem jutnak hozzá a rendőrök innen? Esetleg ez még valami IP csapdás időszakban volt?
Bazz!
Az ott a Fikás pulcsi a fikáson!
Az a cucc idősebb mint az ószövetség!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ugyan már, soha senkihez nem jutottak itt el. Ez csak olyan retardáltak vágyálma, mint Kisboros. Talán egyedül Vaják (?) trollégát hívták be egyszer, de őt se a fórumról, hanem valami mirror feltöltés kapcsán a youtube-ra, de ott se őt vádolták, hanem a gyagyás után informálódtak.
Közben meg is találtam a beszámolóját erről:
És ha már Kisboros, egyszer vetítettem én is egy nagyot, hogy behívtak a rendőrök Kisboros feljelentése miatt, mert nyomoznak a trollok után és hozzám is eljutottak.
Jött is tapsikolni örömében, hogy végre a trollok után nyomoznak, pedig ő végül nem is tett feljelentést. Korábban meg nagy lelkesen ecsetelte, hogy a dübbenő anyjával hogyan mentek be a rendőrségre, milyen kinyomtatott screenshot-okat vittek, indul a nagy erejű nyomozás, reszkethetnek a trollok, stb. Pont ezt akartam kihúzni belőle ezzel a kamuzással, kockásra röhögtük magunkat, hogy kezdett örülni magának a csicska szar, és még azzal is lebukott, hogy hiába kamuzott, bizony elsodikázta a feljelentést.
Szóval gyere csak Boros a tárgyalásra, akkor is jól megszégyenültél, most is nagyon fogunk röhögni rajtad.
Ez volt amúgy az a komment, ezt is megtaláltam:
Szerintem értesíteni kéne őket Endre aktuállis helyzetéről. Biztos sok vidám percet szereznénk nekik.
Na papucspörgetés Csá!

Mirror: youtube.com/@pikturiensz | Online Blaha: onlineblaha.hu

endre, te retkes buzi
kikmakukk!?
endre, te retkes buzi
A lila inges úriember valószínűleg végikúrta a fél osztályt, Endit meg majd a börtönben fogják.
Minden a helyére kerül, előbb-utóbb.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Lackónak egy nagydarab bőrszerkós cigány kell, aki végre rendesen kikormolja, meg jól elveri, mikor a tévképzeteiről beszél.
Jozsii Busák
azt a részt lehagytad ahol drámaian elesik a jutkaszkadõr 🤣
Kenpark-ból a vöröshajú srác a film elején!
Na papucspörgetés Csá!
Na... AAAAAAAAAAAAAA! A KEZEM!!!!! BEGÖRCSÖLT ÉS EZ A BUZI ITTHAGYOTT, AAAAAAAAA!
Mekkora pinabubus már a Boborján, beszarok, csak úgy falja a feleségeket.
Sneci, te mikor voltál ilyen szuperheteró?
kikmakukk!?
Gyakorlatilag mindegy. Benn lehozták a szerről, de ahogy kijött rögtön inni kezdett. Mostanra megint kiváló alkoholfüggő, biztosan remegne az adagja nélkül, úgyhogy a tárgyalásra mindenképpen piásan megy majd.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Aperitif mielőtt megenné a bírót.
"Az egész napomat elvette az idő..."

Vodkáztatni kell a Büdöst. Annak mindig jó vége van ;)
Vagy rivóztatni. Az is vicces szokott lenni!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Hááháhá ezek rémlettek nekem is :)))
Majd az előkészítő ülés után jön a győzelmi lájv,tehát a teljes családkiirtós mocskos lealjasodás.A felszopók biztos megdobják tojás helyett néhány üveg piával,vagy véletlenül megint elhagyja az egyik telefont a zálogba.
na akkor szerintem induljon az hogy 9999999999999999 ja és azt még elfelejtettem hogy 99999999999999999999999999pdfpdfpdf 🤣
Amíg a Gyagyás a börtönben lesz, majd nézzük a pókot a sarokban.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Marci most készül leköltözni vidékre, Recskás meg rövidesen a kaptárba, meg a Partizán élén most van változás. Kétlem, hogy a nagyközönség kíváncsi lenne a Fikásra bármilyen módon. Fikás még a trashek között is nagyon a periféria, mondhatnám találóan hogy véglény. A hatósági szerveken és a trolljain kívül Stoki totálisan érdektelen, unalmas, esetleg idegesítő, de nincs benne annyi potenciál, hogy elbírjon egy interjút.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Úgy emlékszem a partizánt azonnal kivégzik, a terroristát tárgyalásra viszik.
üdv itthon
"Három hónpaja ilyen, hogy nem tud enni." https://www.youtube.com/shorts/xzVI3RA5XX0
A devizás havernak visszaosztotta!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Sep 01, 2026 15:32:26
x6)
Emlékeim szerint a Tolvajkergetok (vagy még a Bombagyár?) feltörésekor feszült neki nagyon Sherlock Porks a snecológusoknak, akkor fenyegetőzött a "nagy erejű nyomozással". Persze azóta is látjuk, mennyi eredménye lett ennek...
Már akkor se érdekelt senkit a fenyegetőzése, de hogy még annyira se találjon fogást (meg hogy néhány gondatlan fórumos se kerüljön bajba, amikor a tárva-nyitva álló admin belépést ide bemásolták, és mindenféle óvintézkedés, VPN, stb nélkül esetleg néhány kíváncsiskodó beléphetett), egyszerűen meg lett változtatva itt a neve, még csak véletlenül se tudja bizonyítani, hogy róla van szó. Szerintem kb. csak ennyi van mögötte.
Már akkor se érdekelt senkit a fenyegetőzése, de hogy még annyira se találjon fogást (meg hogy néhány gondatlan fórumos se kerüljön bajba, amikor a tárva-nyitva álló admin belépést ide bemásolták, és mindenféle óvintézkedés, VPN, stb nélkül esetleg néhány kíváncsiskodó beléphetett), egyszerűen meg lett változtatva itt a neve, még csak véletlenül se tudja bizonyítani, hogy róla van szó. Szerintem kb. csak ennyi van mögötte.
Volt már olyan hogy a fórumos IP alapján valakit kihallgattak? Ha igen hogy? nem az van hogy ezekhez az infókhoz nem jutnak hozzá a rendőrök innen? Esetleg ez még valami IP csapdás időszakban volt?
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 01, 2026 15:37:41
x16)
Gyagyás, emlékszel még erre a galériára?
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Nem volt olyan borzasztó régen. Mi lett ezekkel az emberekkel, az osztálytársaiddal? Ők is nap mint nap kifordult szemekkel vedelve, 3 hétig hordott mocskos, kilométerekről bűzlő göncökben, macskahúgyos szalmaágyon fetrengve rimánkodnak a Tiktokon pár mocskos cigánynak egy kis alamizsnáért? Már itt is mindenki normális megjelenésű, normális öltözetű, boldog, fiatalos, vidám társaság. Pedig ők is ugyanabba az iskolába jártak mint te, mégsem tudsz egyetlen egyre sem rámutatni, akiből lecsúszott, bűzlő, nincstelen, hajléktalan alkolista börtöntöltelék lenne.
Tőled már akkor is 3 méteres távolságot tartottak mindegyik képen, úgy nézel ki az 1992-es FUBU pulcsidban, mint egy kivert kutya. Mindenki más jól szórakozott, bulizott ott, csak te aludtál be a buli közepén magányosan, mint egy kiközösített alkoholista csöves.
Itt egy jó összevetés neked gyagyás, mi lett ezekből az emberekből 10 év alatt és mi lett belőled. Egyik se hiszem, hogy úgy néz ki mára, mint a saját végstádiumos nagyapja.
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Nem volt olyan borzasztó régen. Mi lett ezekkel az emberekkel, az osztálytársaiddal? Ők is nap mint nap kifordult szemekkel vedelve, 3 hétig hordott mocskos, kilométerekről bűzlő göncökben, macskahúgyos szalmaágyon fetrengve rimánkodnak a Tiktokon pár mocskos cigánynak egy kis alamizsnáért? Már itt is mindenki normális megjelenésű, normális öltözetű, boldog, fiatalos, vidám társaság. Pedig ők is ugyanabba az iskolába jártak mint te, mégsem tudsz egyetlen egyre sem rámutatni, akiből lecsúszott, bűzlő, nincstelen, hajléktalan alkolista börtöntöltelék lenne.
Tőled már akkor is 3 méteres távolságot tartottak mindegyik képen, úgy nézel ki az 1992-es FUBU pulcsidban, mint egy kivert kutya. Mindenki más jól szórakozott, bulizott ott, csak te aludtál be a buli közepén magányosan, mint egy kiközösített alkoholista csöves.
Itt egy jó összevetés neked gyagyás, mi lett ezekből az emberekből 10 év alatt és mi lett belőled. Egyik se hiszem, hogy úgy néz ki mára, mint a saját végstádiumos nagyapja.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 01, 2026 15:46:20
x39)
Hetyetyetyetye...
Hetyetyetyetye...
Bazz!
Az ott a Fikás pulcsi a fikáson!
Az a cucc idősebb mint az ószövetség!
Sodi_linzi_sult_hala
(
x1)
Sep 01, 2026 15:51:29
x1)
Jó lehetett a tavalyi 25 éves érettségi találkozód.
Volt osztálytárs1: Mit tudtok a BrékEndiről? Hogyhogy nem jött?
Volt osztálytárs2: Állítólag tiktok sztár lett. A lányom mondta, egész nap azon a rohadt telefonon lóg.
Volt osztálytárs3: Pár éve láttam valami videót róla a neten. Egy transznő verte éppen egy vonaton.
Volt osztálytárs4: Nekem küldtek egy rövid videót a múltkor. Leteperte a rendőrség a vonaton.
Többi osztálytárs: Mi a fasz??
Volt osztálytárs5: Jaja. Előzetesben van a BrékEndi.
Volt osztálytárs1: Az kemény. Mindig is egy balfasz volt. Na mindegy. És kinek, hogy van a családja? Férj-feleség, gyerekek?
Sörre nincs pénzem bazmeg, hol lenne pénzem adóra.
Volt osztálytárs1: Mit tudtok a BrékEndiről? Hogyhogy nem jött?
Volt osztálytárs2: Állítólag tiktok sztár lett. A lányom mondta, egész nap azon a rohadt telefonon lóg.
Volt osztálytárs3: Pár éve láttam valami videót róla a neten. Egy transznő verte éppen egy vonaton.
Volt osztálytárs4: Nekem küldtek egy rövid videót a múltkor. Leteperte a rendőrség a vonaton.
Többi osztálytárs: Mi a fasz??
Volt osztálytárs5: Jaja. Előzetesben van a BrékEndi.
Volt osztálytárs1: Az kemény. Mindig is egy balfasz volt. Na mindegy. És kinek, hogy van a családja? Férj-feleség, gyerekek?
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 01, 2026 15:54:20
x16)
Ugyan már, soha senkihez nem jutottak itt el. Ez csak olyan retardáltak vágyálma, mint Kisboros. Talán egyedül Vaják (?) trollégát hívták be egyszer, de őt se a fórumról, hanem valami mirror feltöltés kapcsán a youtube-ra, de ott se őt vádolták, hanem a gyagyás után informálódtak.
Közben meg is találtam a beszámolóját erről:
Előzmény:
A videókat a gofile-ból leszedem, és mivel forgácsokról beszélünk összevágom őket. De emiatt gyakran 3 GB feletti lesz egy videó, amit a mérete miatt nem tudok felrakni a Bitchute-ra.
A videót úgy "tömörítem", hogy felrakom Youtube-ra nem listázottként és aztán leszedem onnan. Így az alap fálj amit 3 GB-osként felraktam, kb 700 mb-ként jön le.
Tegnap az 5 Youtube-ra feltöltött videóból 2-t is leszedett. Jó mondom le van szarva, úgyis átraktam Bitchute-ra, ezért leszedtem az összes Sodi-s nem listázott videót a csatornáról.
A mai nap, olyan 3-4 körül hív egy ismeretlen szám. A szülővárosomban levő rendőrkapitányságról hív, hogy engem keres és itt van a kapu előtt. Mondtam neki hogy most Pesten vagyok és dolgozok, és hogy milyen ügyben keresnek.
A válasza annyi volt, hogy ezt személyesen kéne megbeszélni, és hogy küld a munkahelyemre pár kollegát.
Leraktuk a telefont, én meg bevallom őszintén kétségbe esve gondolkoztam hogy mi a fasz lehet ez.
Olyan 6 körül meg is jöttek a rendőr kollegák a munkahelyemre, vérkomoly arcot magukra húzva, és mielőtt beszédbe elegyedtek velem felhívták a felettest hogy mi a teendő velem.
Ergó mintha egy sorozatgyilkos lennék, többszöri kérdésre se mondta meg az egyikük hogy mi miatt keresnek, amíg a másik le nem tette a telefont.
A beszélgetás vége után rögtön nekem is szegezték a kijelentést: "Azért vagyunk itt, mert valami ügyintézőt megfenyegetett hogy elvágja a torkán egy Youtube videóban".
Mint kiderült az erőszakos tartalmakért letiltott Youtube videókat elküldik a rendőrségre is.
Rögtön legördült egy nagy kő a szivemről, és a gépem elé ülve megmutattam nekik a szóban forgó videót, amely a 28 perces volt mikor az utcán hőbörgött és tömeggyilkosságról fantáziált.
Látták hogy messziről se én vagyok a videón, megkérezték hogy milyen kapcsolatban állok vele stb"
Mondtam nekik, hogy igazából nem ismerjük egymást, és hogy mekkora egy utolsó rohadék vagy, 1-2 dolgot említettem az ügyeid közül (pl a segélycsalás stb).
Megmutattam nekik a pédiát is, mire az alább levő képre rámutatott az egyik rendőr:
Rendőr:-"De ő rokkant, vagy mi?"
Vaják:-"Áh, csak hülye"
Említettem nekik a fórumot, és hogy én csak azért töltöm és archiválom ezeket a videókat, mert sajnos folyamatosan kicsúszik a hatóságok kezéből, és ezek a felvételek bizonyitékül szolgálhatnak.
Említettem még nekik a Mannás összeomlást, az UFO-s család felgyujtogatást, és ahogy folytattam a torz életedről szóló kiselőadást, egyre magasabbra szökkentek a szemöldökeik, és egyre értetlenebb és torzabb fejet vágtak.
Amíg kiment az egyikük felhívni a felettest hogy nem velem van dolguk, megemlítettem a másiknak nevetve, hogy "Vicces hogy őt sose kapják el, hozzám meg alapból kijönnek". A rendőr azt válaszolta hogy "Hát látja hogy jövünk"
Tulajdonképpen csak a nevedet kérték el, de szerintem azt a rendszerbe beírva meglesz minden adat (már amennyi ügyed van).
Búcsúzóul annyit mondtak, hogy engem keresnek telefonon ha további kérdésük van.
A videókat a gofile-ból leszedem, és mivel forgácsokról beszélünk összevágom őket. De emiatt gyakran 3 GB feletti lesz egy videó, amit a mérete miatt nem tudok felrakni a Bitchute-ra.
A videót úgy "tömörítem", hogy felrakom Youtube-ra nem listázottként és aztán leszedem onnan. Így az alap fálj amit 3 GB-osként felraktam, kb 700 mb-ként jön le.
Tegnap az 5 Youtube-ra feltöltött videóból 2-t is leszedett. Jó mondom le van szarva, úgyis átraktam Bitchute-ra, ezért leszedtem az összes Sodi-s nem listázott videót a csatornáról.
A mai nap, olyan 3-4 körül hív egy ismeretlen szám. A szülővárosomban levő rendőrkapitányságról hív, hogy engem keres és itt van a kapu előtt. Mondtam neki hogy most Pesten vagyok és dolgozok, és hogy milyen ügyben keresnek.
A válasza annyi volt, hogy ezt személyesen kéne megbeszélni, és hogy küld a munkahelyemre pár kollegát.
Leraktuk a telefont, én meg bevallom őszintén kétségbe esve gondolkoztam hogy mi a fasz lehet ez.
Olyan 6 körül meg is jöttek a rendőr kollegák a munkahelyemre, vérkomoly arcot magukra húzva, és mielőtt beszédbe elegyedtek velem felhívták a felettest hogy mi a teendő velem.
Ergó mintha egy sorozatgyilkos lennék, többszöri kérdésre se mondta meg az egyikük hogy mi miatt keresnek, amíg a másik le nem tette a telefont.
A beszélgetás vége után rögtön nekem is szegezték a kijelentést: "Azért vagyunk itt, mert valami ügyintézőt megfenyegetett hogy elvágja a torkán egy Youtube videóban".
Mint kiderült az erőszakos tartalmakért letiltott Youtube videókat elküldik a rendőrségre is.
Rögtön legördült egy nagy kő a szivemről, és a gépem elé ülve megmutattam nekik a szóban forgó videót, amely a 28 perces volt mikor az utcán hőbörgött és tömeggyilkosságról fantáziált.
Látták hogy messziről se én vagyok a videón, megkérezték hogy milyen kapcsolatban állok vele stb"
Mondtam nekik, hogy igazából nem ismerjük egymást, és hogy mekkora egy utolsó rohadék vagy, 1-2 dolgot említettem az ügyeid közül (pl a segélycsalás stb).
Megmutattam nekik a pédiát is, mire az alább levő képre rámutatott az egyik rendőr:
Rendőr:-"De ő rokkant, vagy mi?"
Vaják:-"Áh, csak hülye"
Említettem nekik a fórumot, és hogy én csak azért töltöm és archiválom ezeket a videókat, mert sajnos folyamatosan kicsúszik a hatóságok kezéből, és ezek a felvételek bizonyitékül szolgálhatnak.
Említettem még nekik a Mannás összeomlást, az UFO-s család felgyujtogatást, és ahogy folytattam a torz életedről szóló kiselőadást, egyre magasabbra szökkentek a szemöldökeik, és egyre értetlenebb és torzabb fejet vágtak.
Amíg kiment az egyikük felhívni a felettest hogy nem velem van dolguk, megemlítettem a másiknak nevetve, hogy "Vicces hogy őt sose kapják el, hozzám meg alapból kijönnek". A rendőr azt válaszolta hogy "Hát látja hogy jövünk"
Tulajdonképpen csak a nevedet kérték el, de szerintem azt a rendszerbe beírva meglesz minden adat (már amennyi ügyed van).
Búcsúzóul annyit mondtak, hogy engem keresnek telefonon ha további kérdésük van.
És ha már Kisboros, egyszer vetítettem én is egy nagyot, hogy behívtak a rendőrök Kisboros feljelentése miatt, mert nyomoznak a trollok után és hozzám is eljutottak.
Jött is tapsikolni örömében, hogy végre a trollok után nyomoznak, pedig ő végül nem is tett feljelentést. Korábban meg nagy lelkesen ecsetelte, hogy a dübbenő anyjával hogyan mentek be a rendőrségre, milyen kinyomtatott screenshot-okat vittek, indul a nagy erejű nyomozás, reszkethetnek a trollok, stb. Pont ezt akartam kihúzni belőle ezzel a kamuzással, kockásra röhögtük magunkat, hogy kezdett örülni magának a csicska szar, és még azzal is lebukott, hogy hiába kamuzott, bizony elsodikázta a feljelentést.
Szóval gyere csak Boros a tárgyalásra, akkor is jól megszégyenültél, most is nagyon fogunk röhögni rajtad.
Ez volt amúgy az a komment, ezt is megtaláltam:
Na voltam ma a sünöknél. Bent voltam vagy 2 órát. Érdekes a szitu.
Tényleg a fórummal kapcsolatos a dolog, mégpedig mivel a "zaklatol, hívogatol, pitbull kutyákkal megetetel" témát emlegették, amiben nyomoznak, így a kisboros feljelentést valószínűsítem. Nem hinném, hogy a Sherlock Porks ügyről lenne szó, mert ott ha jól tudom a hekkelési, szerverfeltörési témákról ment a szájtépés a fórummal kapcsolatban, nem zaklatásról.
Azt mondták, hogy egyelőre szó sincs gyanúsításról, egyelőre csak nyomozati fázis folyik, de érdeklődtek hogy tudok-e valamit a forum.sodika.org fórumról illetve ismerem-e személyesen annak az üzemeltetőjét, regisztrált tagságát. Hogy hogyan kapcsolódik mindez hozzám ill. a cégünkhöz, az vicces módon nem igazán derült ki számomra, meg persze a rendőrök szokás szerint tök hülyék voltak az IT-hez, úgy jött le, hogy valami logolásban (IP csapda? Haha! :) ) lehetett az IP-nk, bár mint mondtam, céges gépről szerintem sose írtam a fórumra. Bár lehet, hogy valamikor figyelmetlen voltam.
De mivel bűncselekményt úgyse tudnának a nyakamba varrni, az meg nem bűn, ha röhögünk meg kifigurázunk néhány retardot, ezért teljesen nyugodt voltam.
Válaszként majdnem kicsúszott a számon, hogy "sajnos semmit nem tudok erről a fórumról, most hallok róla először", és akkor szépen ki is sétáltam volna és ennyi volt, de eszembe jutott hogy ez viccesebb annál, és kíváncsi is voltam, mit akarnak ebből az egészből kihozni. Így végül azt mondtam, hogy ismerem ezt a fórumot, nem kizárt hogy egyszer-kétszer nézegettem irodai IP-ről, de arról tudok beszámolni, hogy akik oda írnak, nem valamiféle egymást ismerő társaság vagy klub, hanem teljesen random emberek, akik egymást szórakoztatják mindenféle netes csodabogarak kapcsán. Az üzemeltetőjéről se lehet tudni semmit, valószínűleg külföldről üzemeltetik.
Kérdezték, hogy tudok-e arról, hogy valakit fenyegettek és zaklattak, amely ezen a fórumon szerveződött, lehetséges-e beazonosítani a fórum által ebben a cselekményben résztvevőket? Hogy kiket érinthet ez a zaklatási ügy.
Mondtam, hogy igen, erről tudok és erről be is tudok számolni. Sőt, amiről én tudok, ott életellenes és gyilkossággal fenyegetőzések hangzottak el.
Na ekkor már érdeklődni kezdtek.
Elmondtam, hogy én azt tudom, és tudok is rá mutatni példákat, hogy egy kisboros néven futó illető, aki a fórumon is megjelent különböző neveken, de Youtube fiókja is van ugyanezen a néven, az ő profiljáról tettek közzé torokelvágással meg leszúrással fenyegető kommenteket, nem is egyet, és ezek ennek a fórumnak bizonyos felhasználói ellen irányultak. Kérdeztem, hogy erről a fenyegetésről, zaklatásról van-e szó, amiben nyomoznak? Mondták, hogy nem teljesen erre gondoltak, de beszéljünk erről, mert fontos lehet.
Itt elmoralizáltunk a szokásos dolgokon, hogy mennyire nem veszik komolyan manapság a netes fenyegetőzéseket, meg a tinik öngyilkossági segélykiáltásait, és amikor aztán megtörténik a tragédia, mindenkit sokként ér, meg önmagukat kezdik el vádolni, hogy tehettek volna ellene, meg lehetett volna előzni, stb...
Még szerencse hogy előzőleg összeszedtem azokat a screenshotokat meg kommenteket, ahol a kaszablokka meg a torokelvágás volt, meg a Youtube kommentes fenyegetőzéseket. Ezek ott is voltak nálam nyomtatva, oda is adtam. Hümmögtek rajta egy kicsit, sokat nem kezdtek vele, de azért megkérdezték hogy elrakhatják-e. Hát persze. Gondolom iktatták az ügyhöz.
Még annyit elmondtam, hogy bár ugye a neten ismeretlen tettest jelent mindez, de többen egy Tiszavasváriban lakó Boros Lászlót azonosítottak ezzel a névvel (a facebook-ját is megmutattam), de erről én természetesen nem tudok, mennyire valós ez az infó. Azt mindenesetre láttam, hogy felírta a rendőr a noteszébe, a facebook meg a youtube profil címét is, mert a profilkép egyezett azzal, ami a nyomtatottakban is volt.
Kérdeztem, hogy most akkor a cég IP-je, amivel behívtak, akkor most mi a teendő azzal, vagy most azzal mi legyen? Mondták, hogy egyelőre csak annyit nyomoznak, hogy ez az IP köthető-e valamilyen cselekményhez, de mivel a feljelentés szerinti fenyegetőzések nem online történtek (ez méginkább megerősíti a kisboros vonalat), ezért kevéssé valószínű, hogy összefüggés lenne kimutatható. Egy kicsit még szabadkoztak is, hogy nekik ezt az eljárást kötelességből le kell folytatni.
A fórumról még kérdeztek 1-2 dolgot, mondtam hogy az egy Sodi nevű figura viselt dolgait tárgyalja, aki még a 2006-os tüntetéseknél volt ismert figura a közéletben. Két rendőr volt jelen, az idősebb erre felfigyelt, és rákérdezett hogy ez nem az a Jobbikos kamerás gyerek, aki aztán valami pornó botrányba bukott bele? Mondom, de az! :)
A végén megkérdezték, hogy akarok-e én feljelentést tenni ebben a gyilkossággal, torokelvágással fenyegetési ügyben? Mondtam hogy nem, egyrészt mert a tökömnek sincs kedve bíróságra járkálni egy zsíros buzi miatt, másrészt meg nem is érzem érintve magam.
Szóval nagy lófasz lesz ebből, az látszik, de ha annyit elértünk, hogy kisboros kaszablokkája a rendőrség látókörébe került, akkor ez már egy shikeres nap volt :)
Azért zsír, egy kicsit tájékoztathatnál minket, hogy is volt ez a feljelentés! Te úgyis itt leskelődsz 7/24-ben, szóval akkor válaszolj már légyszíves. Ki ellen tetted a feljelentést, milyen cselekményről? Egyáltalán, mivel vádoltad meg a fórumot? Legalább annyit tudjunk már, ha be kell menni a rendőrségre a nagyerejű nyomozásra, mi is a vád valójában.
Tényleg a fórummal kapcsolatos a dolog, mégpedig mivel a "zaklatol, hívogatol, pitbull kutyákkal megetetel" témát emlegették, amiben nyomoznak, így a kisboros feljelentést valószínűsítem. Nem hinném, hogy a Sherlock Porks ügyről lenne szó, mert ott ha jól tudom a hekkelési, szerverfeltörési témákról ment a szájtépés a fórummal kapcsolatban, nem zaklatásról.
Azt mondták, hogy egyelőre szó sincs gyanúsításról, egyelőre csak nyomozati fázis folyik, de érdeklődtek hogy tudok-e valamit a forum.sodika.org fórumról illetve ismerem-e személyesen annak az üzemeltetőjét, regisztrált tagságát. Hogy hogyan kapcsolódik mindez hozzám ill. a cégünkhöz, az vicces módon nem igazán derült ki számomra, meg persze a rendőrök szokás szerint tök hülyék voltak az IT-hez, úgy jött le, hogy valami logolásban (IP csapda? Haha! :) ) lehetett az IP-nk, bár mint mondtam, céges gépről szerintem sose írtam a fórumra. Bár lehet, hogy valamikor figyelmetlen voltam.
De mivel bűncselekményt úgyse tudnának a nyakamba varrni, az meg nem bűn, ha röhögünk meg kifigurázunk néhány retardot, ezért teljesen nyugodt voltam.
Válaszként majdnem kicsúszott a számon, hogy "sajnos semmit nem tudok erről a fórumról, most hallok róla először", és akkor szépen ki is sétáltam volna és ennyi volt, de eszembe jutott hogy ez viccesebb annál, és kíváncsi is voltam, mit akarnak ebből az egészből kihozni. Így végül azt mondtam, hogy ismerem ezt a fórumot, nem kizárt hogy egyszer-kétszer nézegettem irodai IP-ről, de arról tudok beszámolni, hogy akik oda írnak, nem valamiféle egymást ismerő társaság vagy klub, hanem teljesen random emberek, akik egymást szórakoztatják mindenféle netes csodabogarak kapcsán. Az üzemeltetőjéről se lehet tudni semmit, valószínűleg külföldről üzemeltetik.
Kérdezték, hogy tudok-e arról, hogy valakit fenyegettek és zaklattak, amely ezen a fórumon szerveződött, lehetséges-e beazonosítani a fórum által ebben a cselekményben résztvevőket? Hogy kiket érinthet ez a zaklatási ügy.
Mondtam, hogy igen, erről tudok és erről be is tudok számolni. Sőt, amiről én tudok, ott életellenes és gyilkossággal fenyegetőzések hangzottak el.
Na ekkor már érdeklődni kezdtek.
Elmondtam, hogy én azt tudom, és tudok is rá mutatni példákat, hogy egy kisboros néven futó illető, aki a fórumon is megjelent különböző neveken, de Youtube fiókja is van ugyanezen a néven, az ő profiljáról tettek közzé torokelvágással meg leszúrással fenyegető kommenteket, nem is egyet, és ezek ennek a fórumnak bizonyos felhasználói ellen irányultak. Kérdeztem, hogy erről a fenyegetésről, zaklatásról van-e szó, amiben nyomoznak? Mondták, hogy nem teljesen erre gondoltak, de beszéljünk erről, mert fontos lehet.
Itt elmoralizáltunk a szokásos dolgokon, hogy mennyire nem veszik komolyan manapság a netes fenyegetőzéseket, meg a tinik öngyilkossági segélykiáltásait, és amikor aztán megtörténik a tragédia, mindenkit sokként ér, meg önmagukat kezdik el vádolni, hogy tehettek volna ellene, meg lehetett volna előzni, stb...
Még szerencse hogy előzőleg összeszedtem azokat a screenshotokat meg kommenteket, ahol a kaszablokka meg a torokelvágás volt, meg a Youtube kommentes fenyegetőzéseket. Ezek ott is voltak nálam nyomtatva, oda is adtam. Hümmögtek rajta egy kicsit, sokat nem kezdtek vele, de azért megkérdezték hogy elrakhatják-e. Hát persze. Gondolom iktatták az ügyhöz.
Még annyit elmondtam, hogy bár ugye a neten ismeretlen tettest jelent mindez, de többen egy Tiszavasváriban lakó Boros Lászlót azonosítottak ezzel a névvel (a facebook-ját is megmutattam), de erről én természetesen nem tudok, mennyire valós ez az infó. Azt mindenesetre láttam, hogy felírta a rendőr a noteszébe, a facebook meg a youtube profil címét is, mert a profilkép egyezett azzal, ami a nyomtatottakban is volt.
Kérdeztem, hogy most akkor a cég IP-je, amivel behívtak, akkor most mi a teendő azzal, vagy most azzal mi legyen? Mondták, hogy egyelőre csak annyit nyomoznak, hogy ez az IP köthető-e valamilyen cselekményhez, de mivel a feljelentés szerinti fenyegetőzések nem online történtek (ez méginkább megerősíti a kisboros vonalat), ezért kevéssé valószínű, hogy összefüggés lenne kimutatható. Egy kicsit még szabadkoztak is, hogy nekik ezt az eljárást kötelességből le kell folytatni.
A fórumról még kérdeztek 1-2 dolgot, mondtam hogy az egy Sodi nevű figura viselt dolgait tárgyalja, aki még a 2006-os tüntetéseknél volt ismert figura a közéletben. Két rendőr volt jelen, az idősebb erre felfigyelt, és rákérdezett hogy ez nem az a Jobbikos kamerás gyerek, aki aztán valami pornó botrányba bukott bele? Mondom, de az! :)
A végén megkérdezték, hogy akarok-e én feljelentést tenni ebben a gyilkossággal, torokelvágással fenyegetési ügyben? Mondtam hogy nem, egyrészt mert a tökömnek sincs kedve bíróságra járkálni egy zsíros buzi miatt, másrészt meg nem is érzem érintve magam.
Szóval nagy lófasz lesz ebből, az látszik, de ha annyit elértünk, hogy kisboros kaszablokkája a rendőrség látókörébe került, akkor ez már egy shikeres nap volt :)
Azért zsír, egy kicsit tájékoztathatnál minket, hogy is volt ez a feljelentés! Te úgyis itt leskelődsz 7/24-ben, szóval akkor válaszolj már légyszíves. Ki ellen tetted a feljelentést, milyen cselekményről? Egyáltalán, mivel vádoltad meg a fórumot? Legalább annyit tudjunk már, ha be kell menni a rendőrségre a nagyerejű nyomozásra, mi is a vád valójában.
Érdeklődő
(
x6)
Sep 01, 2026 15:54:30
x6)
Van azért kép abban a galériában, amin egész jóképűnek tűnsz, Endre:
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipN_s8ncckyDNV-tRpxdkeJHmE9GMIPDHfu7Ajdf?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
photos.google.com/share/AF1QipO4A5PjHIbRie9RBQNOTJFSAikG26EpXy0lLpOkS67f3GQzCF7zqUYp2gBpG0VgQw/photo/AF1QipN_s8ncckyDNV-tRpxdkeJHmE9GMIPDHfu7Ajdf?key=RXFFQVRMVjZCLXhQVDRVQmpENEFFVktHMEZoQ2ln
Kendra
(
x4)
Sep 01, 2026 15:57:39
x4)
Szerintem értesíteni kéne őket Endre aktuállis helyzetéről. Biztos sok vidám percet szereznénk nekik.
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 16:05:55
x23)
Borosnak amúgy csak szednie kéne rendesen a gyógyszereit meg eljárni egy pszichológushoz és simán tudna teljes értékű életet élni. Én nem tartom hülyének, diplomát is sikerült neki szereznie, nem is egy büfészakon.
Más kérdés, hogy sajnos nagyon sok embernél a huszas évei körül jelennek meg a paranoid skizofrénia / egyéb nem meghatározható paranoid személyiségzavar tünetei, úgy, hogy az illető saját magától nem is látja, hogy valami nem teljesen okés. Általában ilyenkor a család vagy a barátok szólnak, hogy te figyelj már, nagyon furcsa vagy mostanság, minden oké?
Borinak nincsennek barátai, munkatársaival szerintem nem igazán kommunikálhat, családja meg tudjuk, hogy milyen. Szvsz. én valamilyen szinten sajnálom, hogy +35 évesen is még ott tart, hogy egy piacképes diplomával droidmunkában robotol. Tényleg kéne neki egy IRL barát/ismerős, aki felkarolja.
Más kérdés, hogy sajnos nagyon sok embernél a huszas évei körül jelennek meg a paranoid skizofrénia / egyéb nem meghatározható paranoid személyiségzavar tünetei, úgy, hogy az illető saját magától nem is látja, hogy valami nem teljesen okés. Általában ilyenkor a család vagy a barátok szólnak, hogy te figyelj már, nagyon furcsa vagy mostanság, minden oké?
Borinak nincsennek barátai, munkatársaival szerintem nem igazán kommunikálhat, családja meg tudjuk, hogy milyen. Szvsz. én valamilyen szinten sajnálom, hogy +35 évesen is még ott tart, hogy egy piacképes diplomával droidmunkában robotol. Tényleg kéne neki egy IRL barát/ismerős, aki felkarolja.
Pikturiensz
(
x8)
Sep 01, 2026 16:07:46
x8)
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Sep 01, 2026 16:09:03
x2)

endre, te retkes buzi
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 16:10:46
x23)
endre, te retkes buzi
A lila inges úriember valószínűleg végikúrta a fél osztályt, Endit meg majd a börtönben fogják.
Minden a helyére kerül, előbb-utóbb.
Érdeklődő
(
x6)
Sep 01, 2026 16:12:37
x6)
Borosnak amúgy csak szednie kéne rendesen a gyógyszereit... Tényleg kéne neki egy IRL barát/ismerős, aki felkarolja.
Lackónak egy nagydarab bőrszerkós cigány kell, aki végre rendesen kikormolja, meg jól elveri, mikor a tévképzeteiről beszél.
Kendra
(
x4)
Sep 01, 2026 16:14:45
x4)
Infó, infó! Molnár f Árpád átírta a státuszát fb-on separate-ről, házasra augusztus 28.-án. Faragó Kittivel elvileg házasok.
Na papucspörgetés Csá!
SMA93
Sep 01, 2026 16:15:37
Én is atugrok.. itt van Szolnok egy köpésre.. akarom látni ahogy élvezeti... meg ahogy anyuka mindenki nevét elkéri.
Emberek.. fel napig nem lépek fel es 8 oldalni anyag..
Sep 01, 2026 16:15:37
Jozsii Busák
(
x5)
Sep 01, 2026 16:16:09
x5)
Már itt is látszik rajta hogy foggal körömmel küzdött a mássága ellen. Talán ha elfogadja hogy buzi kevésbé torzult volna el az elméje és szexuális vágyai, és nem egy ilyen gonosz hergelő szardarab lenne. 15 nap!!
Jutka
Sep 01, 2026 16:22:30
TEROSSZBUZI....
HÁT..
OTT..
NÉZED..
MINTHA LE.. AKARNÁD... SZOPNI..
TEEEEEEEEEEE
SZUTYOKGECI!
HÁT..
OTT..
NÉZED..
TEEEEEEEEEEE
SZUTYOKGECI!
Sep 01, 2026 16:22:30
again mine the refund
(
x8)
Sep 01, 2026 16:27:41
x8)
TEROSSZBUZI....
HÁT..
OTT..
NÉZED..
TEEEEEEEEEEE
SZUTYOKGECI!
HÁT..
OTT..
NÉZED..
TEEEEEEEEEEE
SZUTYOKGECI!
Kendra
(
x4)
Sep 01, 2026 16:30:37
x4)
Kenpark-ból a vöröshajú srác a film elején!
Jutka
Sep 01, 2026 16:32:31
Na... AAAAAAAAAAAAAA! A KEZEM!!!!! BEGÖRCSÖLT ÉS EZ A BUZI ITTHAGYOTT, AAAAAAAAA!
Sep 01, 2026 16:32:31
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Sep 01, 2026 16:48:39
x2)
Infó, infó! Molnár f Árpád átírta a státuszát fb-on separate-ről, házasra augusztus 28.-án. Faragó Kittivel elvileg házasok.
Mekkora pinabubus már a Boborján, beszarok, csak úgy falja a feleségeket.
Sneci, te mikor voltál ilyen szuperheteró?
dogoljmegsodi
(
x6)
Sep 01, 2026 17:02:07
x6)
nagyon csendben vagy Büdös, csak nincs valami baj?
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 01, 2026 17:44:10
x2)
Dante pokolának besorolása szerint Recskás melyik bugyorba kerülne? Sok égbekiáltó bűne van ennek a szarházinak és még kiszálazni és számolgatni is komoly időt venne igénybe. Sebaj, a földi síkon is meg lesz mérve a Recskarém 10+évvel biztos, ami biztos. :D
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 01, 2026 17:49:42
x38)
Az itató-szakosztálytól kérdezném, hogy mi most a terv a Shiker Napjáig? 2 hét szárazság, aztán 3 napos bőség, hogy teljesen lealjasodva menjen ASODI a vágóhídra, vagy ereszd el a hajamat mód, hogy legyenek őrjöngős lájvok még a végítélet előtt?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 01, 2026 18:01:00
x2)
Stoki a tengernyi effortja és mesterkedése ellenére azt sem sikerült elérnie, hogy az ábrázata olyan ikonikus legyen mint Alfred E. Neuman arca. Csak annyit tudott elérni, hogy egy egyre ritkábban frissülő pédiája legyen, kurva sok utálója, szaporodó vádpontok amelyek hosszú évekre fogják leültetni, de azt hogy valami maradandót kössenek a nevéhez azt nem. Azért remélem, hogy a józan pillanataiban azért eszébe jut gyakran, hogy mi mindenre vihette volna, ha valódi munkát tesz a projektjeibe és ha nem károsítja meg a környezetét és éget fel minden hidat maga mögött. Sebaj, itt a számadás és a büntetés pillanata rövidesen. :)
elfelejtettemajelszot
Sep 01, 2026 18:03:49
Tolt egy ravatallájvot a papó, nem látta kertiandit és lelőtte. Ne keress másik fiókot gyagya, leszarjuk.
Sep 01, 2026 18:03:49
Endre priusza
(
x11)
Sep 01, 2026 18:20:20
x11)
Az itató-szakosztálytól kérdezném, hogy mi most a terv a Shiker Napjáig? 2 hét szárazság, aztán 3 napos bőség, hogy teljesen lealjasodva menjen ASODI a vágóhídra, vagy ereszd el a hajamat mód, hogy legyenek őrjöngős lájvok még a végítélet előtt?
Gyakorlatilag mindegy. Benn lehozták a szerről, de ahogy kijött rögtön inni kezdett. Mostanra megint kiváló alkoholfüggő, biztosan remegne az adagja nélkül, úgyhogy a tárgyalásra mindenképpen piásan megy majd.
Semper Snecifisz
(
x3)
Sep 01, 2026 18:28:39
x3)
Aperitif mielőtt megenné a bírót.
-
Sep 01, 2026 18:50:25
vagy ereszd el a hajamat mód, hogy legyenek őrjöngős lájvok még a végítélet előtt?
Most nem lesznek őrjöngős lájvok.Amikor már érzi a kés közeledtét akkor elkezd csicskulni és látványosan jó kisfiúnak próbálja tettetni magát.Ez a Pavlovi pofonreflex nála,a következmények előtt mindig úgy tesz mintha két hét fogyatékos nyájaskodással elfeledtetthetné az egész éves gonoszkodását. Sep 01, 2026 18:50:25
Poop in the loop
(
x3)
Sep 01, 2026 18:55:45
x3)

Flixbus utas
(
x2)
Sep 01, 2026 18:57:15
x2)
Most nem lesznek őrjöngős lájvok.Amikor már érzi a kés közeledtét akkor elkezd csicskulni és látványosan jó kisfiúnak próbálja tettetni magát.Ez a Pavlovi pofonreflex nála,a következmények előtt mindig úgy tesz mintha két hét fogyatékos nyájaskodással elfeledtetthetné az egész éves gonoszkodását.
Darth Tibor
(
x8)
Sep 01, 2026 19:06:32
x8)
Vagy rivóztatni. Az is vicces szokott lenni!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Sep 01, 2026 19:11:17
x6)
hosszú
Hááháhá ezek rémlettek nekem is :)))
Nem vagyok őrült
(
x3)
Sep 01, 2026 19:34:19
x3)
TAOT. Ja, jó. Hehehehe.
Minden O és K
-
Sep 01, 2026 19:36:23
Ilyenkor jobb ha a hangokkal beszélget.Amúgy is csak az undortó vigyort erőltetné a mocskos pofájára.Majd az előkészítő ülés után jön a győzelmi lájv,tehát a teljes családkiirtós mocskos lealjasodás.A felszopók biztos megdobják tojás helyett néhány üveg piával,vagy véletlenül megint elhagyja az egyik telefont a zálogba.
Sep 01, 2026 19:36:23
Hafré
(
x12)
Sep 01, 2026 19:45:26
x12)
Gyere Endre mutasd meg mit vacsorázol. Ugye nem valami szart?
olyan ellenséges vagy velem
MerciJohnyWalkere
Sep 01, 2026 20:14:07
Megjött
Sep 01, 2026 20:14:07
Jutka
Sep 01, 2026 20:14:45
Mi... CSILLAG?!
KI A CSILLAGOD TE ROSSZ KÖCSÖG, MI?!
KI A CSILLAGOD TE ROSSZ KÖCSÖG, MI?!
Sep 01, 2026 20:14:45
Napi 3 sör
(
x1)
Sep 01, 2026 20:15:53
x1)
Csillag csillag
Börtönbe mész
Csillag csillag
Kiss Endre Farkas: alkoholista, lumpen, pedofil, impotens, prosztataváladékot nyaldosó szar
Börtönbe mész
Csillag csillag
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 20:17:35
x23)
Indítványozom hogy mentsük meg a pókot a sarokból, mert ez már állatkínzás.
Semper Snecifisz
(
x3)
Sep 01, 2026 20:21:09
x3)
Akinek egy munkanap végén az a program, hogy egy asztalon pörgeti az ujjait és endre felolvasóját hallgatja szótlanul, azt igazából el kellene altatni.
dogoljmegsodi
(
x6)
Sep 01, 2026 20:22:07
x6)
test user azt mondja hogy jaj
-
Sep 01, 2026 20:25:17
Valaki szólhatna a gyagyásnak, hogy már vagy 3X felovastatta ezt a szhart.
Már mindent kijegyzeteltünk.
Már mindent kijegyzeteltünk.
Sep 01, 2026 20:25:17
again mine the refund
(
x8)
Sep 01, 2026 20:25:18
x8)
test user azt mondja hogy jaj
na akkor szerintem induljon az hogy 9999999999999999 ja és azt még elfelejtettem hogy 99999999999999999999999999pdfpdfpdf 🤣
Telefon
Sep 01, 2026 20:25:41
HELLO MOTOOOOO
Sep 01, 2026 20:25:41
koszos
(
x11)
Sep 01, 2026 20:27:52
x11)
most megint mi a szarnak olvastatja fel ezt a szart????
midet kurta szet a No ?:DDDDDDDDDDDDDDD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
midet kurta szet a No ?:DDDDDDDDDDDDDDD
Hafré
(
x12)
Sep 01, 2026 20:28:30
x12)
2-12 év lebeg a feje felett és a fütyi angélás üggyel foglalkozik. Prioritások.
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x2)
Sep 01, 2026 20:29:30
x2)
Elnézést kérek a kérdésért, de ez az élőlájv csak nekem kurva unalmas?
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 20:29:58
x23)
Egy cukrász fogja felmosni a padlót a Kalmár-féle jogi véleménnyel, ami nem önálló jogforrás XDDDDDD
Semper Snecifisz
(
x3)
Sep 01, 2026 20:30:34
x3)
Azért pörög most a Füssy ügyön, mert tudja hogy a fő ügynek gatya?
again mine the refund
(
x8)
Sep 01, 2026 20:32:10
x8)
Angéla néni, tessék már az ősanya bicepszével asodi torkát egy kicsit megszorongatni! óóóargh!!
Hafré
(
x12)
Sep 01, 2026 20:36:54
x12)
Nektek is felfüggő van a kívánságlistátokon?
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 20:38:19
x23)
Na akkor holnaptól zaklatod dr. Juhász Ádámot? xd
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 20:42:28
x23)
Ez már az Örkényi önkényuralmi bíróság?
PúpszásziRePont
(
x8)
Sep 01, 2026 20:42:32
x8)
Indítványozom hogy mentsük meg a pókot a sarokból, mert ez már állatkínzás.
Amíg a Gyagyás a börtönben lesz, majd nézzük a pókot a sarokban.
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 20:43:48
x23)
SoDi a partizán xddddddd
Kendra
(
x4)
Sep 01, 2026 20:44:55
x4)
Idén farsangkor partizánnak öltözik be Endrécske a gyernőtt.
Na papucspörgetés Csá!
koszos
(
x11)
Sep 01, 2026 20:45:04
x11)
bizom benn ezek a mondatok a birosagon is elhangzanak :DDD
leon a profi :DDDD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
leon a profi :DDDD
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 20:45:38
x23)
DE NORMEN SZTENSZFILD!!!!!444444
Erkelyszimulator
(
x3)
Sep 01, 2026 20:46:28
x3)
Endre mai keresete: 3 Ft.
XDDDDDDDDDDDDD
Balfasz.
XDDDDDDDDDDDDD
Balfasz.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Sep 01, 2026 20:49:25
x3)
Hipnotikus ez a felolvasó. Ajánlom minden alvászavarban szenvedő kollégának!
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Sep 01, 2026 20:53:05
x3)
Gulyás Marci! Endrével, az egykori szélsőjobbos bohóccal majd egy börtöninterjú? PARTIZÁN!!
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 20:54:24
x23)
Endre szerint Enikő néniék voltak a Reinhard Heydrichok
Hafré
(
x12)
Sep 01, 2026 20:54:26
x12)
A partizánokat ki szokás végezni, így is jó.
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 20:54:41
x23)
TROLL SZABADCSAPATOK MASÍROZNAK NEWSZÁSZON
Kendra
(
x4)
Sep 01, 2026 20:55:17
x4)
Szinte látom ahogy a bírónő vállára teszi a kezét és mondja hogy nem tudod ki az a Norman Stenszfield :D
Na papucspörgetés Csá!
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 01, 2026 20:57:03
x2)
Gulyás Marci! Endrével, az egykori szélsőjobbos bohóccal majd egy börtöninterjú? PARTIZÁN!!
Marci most készül leköltözni vidékre, Recskás meg rövidesen a kaptárba, meg a Partizán élén most van változás. Kétlem, hogy a nagyközönség kíváncsi lenne a Fikásra bármilyen módon. Fikás még a trashek között is nagyon a periféria, mondhatnám találóan hogy véglény. A hatósági szerveken és a trolljain kívül Stoki totálisan érdektelen, unalmas, esetleg idegesítő, de nincs benne annyi potenciál, hogy elbírjon egy interjút.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Sep 01, 2026 20:57:49
x3)
Endre, nagyon feszültnek tűnsz! Minden O és K?
Hafré
(
x12)
Sep 01, 2026 20:58:09
x12)
Igen ez engem is érdekelne, mi van ha a bíró nem tudja kiaza normensztenszfild?
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 21:00:10
x23)
FELROBBANTOD a géped?
+2 év!
+2 év!
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Sep 01, 2026 21:00:35
x3)
Ha partizán vagy, vigyél el innen,
Ó bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao,
Mert már érzem, meghalok!
Ó bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao,
Mert már érzem, meghalok!
Kendra
(
x4)
Sep 01, 2026 21:01:03
x4)
Kiküldeném az Ukrán frontra partizánkodni ezt a férget.
Na papucspörgetés Csá!
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 21:03:07
x23)
"adott esetben leszek partizán, mert ezek gecik"
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 21:03:16
x23)
"a partizánok robbantanak"
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 21:03:25
x23)
Büdös, szerintem megint ástál a sírodon xdddd
MerciJohnyWalkere
Sep 01, 2026 21:04:33
Szívesen meg”partizànkodhatná” màr Golda
Sep 01, 2026 21:04:33
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 01, 2026 21:04:48
x2)
Gyagyás 4 egyetemről is kibukott, de a legnagyobb bukását az Élet Iskolájában könyvelheti el. Miért nem törlöd le végre a linkedin profilodat, Fikás buzi? Mindenki tudja hogy a szakmai életrajzod 99%ban kamu és alapból nem lesz rá szükséged, mert annyit fogsz ülni, hogy jó eséllyel úgyis valamelyik börtönkórházban tolnak ki a halottasházba a lábujjadon egy cetlivel.
Hafré
(
x12)
Sep 01, 2026 21:05:34
x12)
Büntetési tételben mi a különbség a partizán meg a terrorista között?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Sep 01, 2026 21:07:04
x3)
Púpszászi Matuska Szilveszter.
again mine the refund
(
x8)
Sep 01, 2026 21:07:45
x8)
mi a franc történik

öklendező szerelő
(
x4)
Sep 01, 2026 21:08:41
x4)
"Van-e kérdés?"
Mintha bármilyen kérdésre érdemben válaszolt volna valaha hetyetyézésen kívül
"Három hónpaja ilyen, hogy nem tud enni." https://www.youtube.com/shorts/xzVI3RA5XX0
Mintha bármilyen kérdésre érdemben válaszolt volna valaha hetyetyézésen kívül
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 21:09:12
x23)
Tessék már visszavinni a gecibe
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 21:09:57
x23)
"jogszerűen felrobbantotta"
mIvan? xdddd
mIvan? xdddd
again mine the refund
(
x8)
Sep 01, 2026 21:11:04
x8)
gyagya "nem vagyok terrorista hanem partizán"
cset: "mi az a partizán?"
gyagya: "olyan terrorista, aki.."
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
cset: "mi az a partizán?"
gyagya: "olyan terrorista, aki.."
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Sep 01, 2026 21:11:23
x3)
Ha az áldozatokat szállító vonatot felrobbantod akkor meghalnak az áldozatok is, nem?
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 01, 2026 21:11:33
x39)
Büntetési tételben mi a különbség a partizán meg a terrorista között?
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 21:11:41
x23)
"A partizán az olyan terrorista, aki a törvénytelen hatalom ellen küzd"
Várjál már, a Náci Németország közjogi értelemben legitim hatalom volt. Most akkor a partizánok egy legitim államhatalom ellen hajtottak végre robbantásokat, akkor az a náci Németország szempontjából terrorizmus, nem?
Várjál már, a Náci Németország közjogi értelemben legitim hatalom volt. Most akkor a partizánok egy legitim államhatalom ellen hajtottak végre robbantásokat, akkor az a náci Németország szempontjából terrorizmus, nem?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Sep 01, 2026 21:13:01
x3)
Púpszászi grammatika:
Hiarerchia
Hiarerchia
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 01, 2026 21:13:09
x39)
"Hiarerhia"
Kár vót visszajönni, ez hülyébb mint valaha.
Kár vót visszajönni, ez hülyébb mint valaha.
Kendra
(
x4)
Sep 01, 2026 21:13:12
x4)
A partizán szó a Patria-ból ered azaz a hazából. Tehát az a partizán aki kizárólag a haza érdekében vagy a nemzete érdekében követ el hőstettet akár az élete feláldozásával.
Endre te meg egy elmebeteg vagy aki ön és közveszélyes folyamatosan lekötözve kéne téged tartani és naponta megverni.
Na papucspörgetés Csá!
Endre te meg egy elmebeteg vagy aki ön és közveszélyes folyamatosan lekötözve kéne téged tartani és naponta megverni.
MerciJohnyWalkere
Sep 01, 2026 21:13:58
“Ez esetben a hatóság a nácik”
Sep 01, 2026 21:13:58
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 21:14:12
x23)
HEIL HAHÓ!
EasybankosPedo
(
x24)
Sep 01, 2026 21:14:33
x24)
Na akkor nézzük.
- Elmebeteg, milyen megszálló hadsereg ellen akarsz te küzdeni?
- És mégis hogy a kurva anyádba akarsz a veknivel meg a púpoddal te rejtőzködni?

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
- Elmebeteg, milyen megszálló hadsereg ellen akarsz te küzdeni?
- És mégis hogy a kurva anyádba akarsz a veknivel meg a púpoddal te rejtőzködni?

öklendező szerelő
(
x4)
Sep 01, 2026 21:15:08
x4)
üdv itthon
Hafré
(
x12)
Sep 01, 2026 21:15:23
x12)
Hol a partizánok erkölcsi fölénye? Ki itt az elnyomó hatalom? Nyeméjtyem
Kendra
(
x4)
Sep 01, 2026 21:16:40
x4)
Gondolom a 100 milliós hitelt is partizánként vette fel és kúrta el minden szarra... Vagy ott Robinhood voltál Endre vagy mi a kurvaanyád?
Na papucspörgetés Csá!
again mine the refund
(
x8)
Sep 01, 2026 21:16:58
x8)
púpszászi ret-Tenet xdddddd
Nemzet Krónikása
(
x23)
Sep 01, 2026 21:17:19
x23)
Gondolom a 100 milliós hitelt is partizánként vette fel és kúrta el minden szarra... Vagy ott Robinhood voltál Endre vagy mi a kurvaanyád?
A devizás havernak visszaosztotta!
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 01, 2026 21:17:31
x39)
Endre!
A film az nem valóság!
Az mese.
A film az nem valóság!
Az mese.
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 01, 2026 21:23:00
x2)
Már bánod hogy elhagytad Németországot, Fikás? :D
index.hu/fomo/2026/09/01/julien-ferrat-szvinger-nemetorszag-mannheim-varoshaza-politikus-naturista-szexparti/
index.hu/fomo/2026/09/01/julien-ferrat-szvinger-nemetorszag-mannheim-varoshaza-politikus-naturista-szexparti/
87 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

x.com/a16z/status/2094501606528254378
Jahogy nem, te egy vezstes vagy.