gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 21:38:18
Winstrol Mondja:
január 30th, 2010 at 00:05
Bemásolom mégegyszer, az előzőnél A kommentárod moderációra vár.
Gyerekek, egy gyöngyszemet találtam!! Blogin régi elemzése SoDIról!!
<a href="http://web.archive.org/web/20070529234050/enmagam.freeblog.hu/archives/2007/05/23/2363038/" rel="nofollow" target="_blank">http://web.archive.org/web/20070529234050/enmagam.freeblog.hu/archives/2007/05/23/2363038/</a>
Néhány ízelítő a szövegből:
“Sodika egy egyszerű, teljesen szürke egyetemista srác, aki leginkább azzal vívhatja ki a társai érdeklődését, hogy a fajátájával, az okoskodó, pöffeszkedő lúzerrel senki sem szereti tartani a kapcsolatot. Feltételezhetően ezért nem írt még soha barátokról, mert neki még egy haver is nagy szó, valódi barátságot aligha ismer egy ilyen ember. Hogy miért, az nagyon egyszerű.
Állandóan ostoba fejtegetésekbe bocsátkozik, közben a valódi világhoz annyi köze van, hogy ő is eszik és szarik (baszni nem sikerül neki). Nem fogod elhinni, de segélyekből él (!), holott erre alapvetően nem lenne rászorulva: vannak szülei, illetve ő is munkaképes, de nekem egyszer azt írta, hogy miért is dolgozna, amikor segélyekből is össze tudja szedni a havi százezer forintját. Más ezért napi nyolcórázik. Egy mocskos cigány vagy, mondtam neki, de most már cigánynak sem nevezném. Azok közül a többség tényleg rá van szorulva, hogy miért, persze, az más kérdés.
Sodi egy idegesítő pattanás a seggen. Intelligensnek tűnik, de az apró jelekből látszik, hogy mennyire rossz úton jár. Semmiféle együttműködésre nem hajlandó, egoizmusa elhomályosítja a közös érdekeket is.”
január 30th, 2010 at 00:05
Bemásolom mégegyszer, az előzőnél A kommentárod moderációra vár.
Gyerekek, egy gyöngyszemet találtam!! Blogin régi elemzése SoDIról!!
<a href="http://web.archive.org/web/20070529234050/enmagam.freeblog.hu/archives/2007/05/23/2363038/" rel="nofollow" target="_blank">http://web.archive.org/web/20070529234050/enmagam.freeblog.hu/archives/2007/05/23/2363038/</a>
Néhány ízelítő a szövegből:
“Sodika egy egyszerű, teljesen szürke egyetemista srác, aki leginkább azzal vívhatja ki a társai érdeklődését, hogy a fajátájával, az okoskodó, pöffeszkedő lúzerrel senki sem szereti tartani a kapcsolatot. Feltételezhetően ezért nem írt még soha barátokról, mert neki még egy haver is nagy szó, valódi barátságot aligha ismer egy ilyen ember. Hogy miért, az nagyon egyszerű.
Állandóan ostoba fejtegetésekbe bocsátkozik, közben a valódi világhoz annyi köze van, hogy ő is eszik és szarik (baszni nem sikerül neki). Nem fogod elhinni, de segélyekből él (!), holott erre alapvetően nem lenne rászorulva: vannak szülei, illetve ő is munkaképes, de nekem egyszer azt írta, hogy miért is dolgozna, amikor segélyekből is össze tudja szedni a havi százezer forintját. Más ezért napi nyolcórázik. Egy mocskos cigány vagy, mondtam neki, de most már cigánynak sem nevezném. Azok közül a többség tényleg rá van szorulva, hogy miért, persze, az más kérdés.
Sodi egy idegesítő pattanás a seggen. Intelligensnek tűnik, de az apró jelekből látszik, hogy mennyire rossz úton jár. Semmiféle együttműködésre nem hajlandó, egoizmusa elhomályosítja a közös érdekeket is.”
Jul 20, 2013 21:38:18
gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 21:40:10
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 02:23
Winstrol:
1) A diákhitelt és az anyámtól kapott kötelező tartásdíjat is hozzászámoltam.
Diákhitel 50, anyámtól a pénz 30, és ehhez jött még az önkormányzati, valamint az egyetemi segítség.
2) Aki szerint cigány az, aki tanulással tölti az idejét mondjuk újságkihordás, szórólap-osztogatás, vagy adatrögzítés helyett, az saját magát minősíti tanulatlan alja szarnak.
3) Valaki ezért 8 órázik? Ja. Fekete-Afrika bizonyos részein pedig napi 200 forintból élnek az emberek. De mégis mi köze van ennek BÁRMIHEZ is? :)
január 30th, 2010 at 02:23
Winstrol:
1) A diákhitelt és az anyámtól kapott kötelező tartásdíjat is hozzászámoltam.
Diákhitel 50, anyámtól a pénz 30, és ehhez jött még az önkormányzati, valamint az egyetemi segítség.
2) Aki szerint cigány az, aki tanulással tölti az idejét mondjuk újságkihordás, szórólap-osztogatás, vagy adatrögzítés helyett, az saját magát minősíti tanulatlan alja szarnak.
3) Valaki ezért 8 órázik? Ja. Fekete-Afrika bizonyos részein pedig napi 200 forintból élnek az emberek. De mégis mi köze van ennek BÁRMIHEZ is? :)
Jul 20, 2013 21:40:10
gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 21:40:37
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 02:33
Én a világegyetem egyik legszilárdabb törvényének tartom, hogy aki egy egyetemista esetében bármivel kapcsolatban is releváns kérdésnek tartja az illető munkaképességét, az egyszerűen szarból van. :D
január 30th, 2010 at 02:33
Én a világegyetem egyik legszilárdabb törvényének tartom, hogy aki egy egyetemista esetében bármivel kapcsolatban is releváns kérdésnek tartja az illető munkaképességét, az egyszerűen szarból van. :D
Jul 20, 2013 21:40:37
Sam
Jul 20, 2013 21:43:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>pár éve X6-ról meg medencés irodáról álmodoztál, ma már az is jó, ha futja hétvégén egy metrójegyre</div>
Nem jó.
Kell az az X6 a medencés iroda mellé.</div>
Tudom, hogy én fennakadok a részleteken, de majd ha meglesz a soksok pénz és már az irodáról tárgyalsz azért <s>oszt</s>oszd majd meg velünk, hogy a medencés szaki milyen képet vágott amikor közölted, hogy oda kell egy 10*30-as medence, de 80 maximum 100 centi mély lehet, mert nem tudsz úszni :)))))))
Nem jó.
Kell az az X6 a medencés iroda mellé.</div>
Tudom, hogy én fennakadok a részleteken, de majd ha meglesz a soksok pénz és már az irodáról tárgyalsz azért <s>oszt</s>oszd majd meg velünk, hogy a medencés szaki milyen képet vágott amikor közölted, hogy oda kell egy 10*30-as medence, de 80 maximum 100 centi mély lehet, mert nem tudsz úszni :)))))))
Jul 20, 2013 21:43:29
jude
Jul 20, 2013 21:43:30
Én meg Szilágyi Endre József vagyok.
Ha valaki meg akar verni, pl.
Hagyjuk már ezeket a szarokat, még titeket (tajgi és a többi retard) sem ver el senki, pedig kurvára megérdemelnétek. Egy trollt ki fog? Senki.
Na, mehet tovább a Sodikás oltás. Hazudjon még valami átlátszót.
Ha valaki meg akar verni, pl.
Hagyjuk már ezeket a szarokat, még titeket (tajgi és a többi retard) sem ver el senki, pedig kurvára megérdemelnétek. Egy trollt ki fog? Senki.
Na, mehet tovább a Sodikás oltás. Hazudjon még valami átlátszót.
Jul 20, 2013 21:43:30
gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 21:44:41
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 12:33
Bolshee : El is lehetne sütni, csak némileg konszolidáltabb megfogalmazásban. :)
Egyébként meg anyám sara, hogy egyetem előtt évekig abban az infósuliban ragadtam, ahol: a folyamatos, és piacképes szakmai fejlődés illúziójában. Az ő sara tehát a jelenlegi életkorom is. Ha nem dug be arra a helyre, akkor már 19 évesen elkezdem az egyetemet – egy éves, középsulit követő pihenő után. A világ legtermészetesebb dolga tehát, hogy vállalja a felelősséget a saját döntései következményeiért.
január 30th, 2010 at 12:33
Bolshee : El is lehetne sütni, csak némileg konszolidáltabb megfogalmazásban. :)
Egyébként meg anyám sara, hogy egyetem előtt évekig abban az infósuliban ragadtam, ahol: a folyamatos, és piacképes szakmai fejlődés illúziójában. Az ő sara tehát a jelenlegi életkorom is. Ha nem dug be arra a helyre, akkor már 19 évesen elkezdem az egyetemet – egy éves, középsulit követő pihenő után. A világ legtermészetesebb dolga tehát, hogy vállalja a felelősséget a saját döntései következményeiért.
Jul 20, 2013 21:44:41
Callahan
Jul 20, 2013 21:46:37
Sneci, a bűnözők sem hisznek a rendszerben és a törvényekben. Ők a saját szabályaik szerint élnek, és ha úgy akarják, dugják a lányukat, lopják a fémet, bokorba szarnak stb., és azon ügyeskednek, hogy ne kapják el őket (mint te).
Csakhogy ahány deviancia, annyiféle igény.
Te házasságtörőket köveznél, élősködnél, vernéd a faszodat, ahol tudod, más meg kecskéket és kiskorúakat szeretne baszni.
Helyette inkább egyféle szabályrendszer van, és ha valaki ebben az országban él, akkor ezt el kell fogadnia.
Szóval javaslom, hogy húzz el a kurva anyádba külföldre. Nem köt téged ide semmi. Egy monomániás szar vagy, aki mindent a politikán keresztül képzel el. Számodra magyarnak lenni is csak egy politikai nézet, melyet mások ellen használhatsz fel.
Takarodj el a gecibe, épp az előbb írtad le, hogy külföldön is megvan minden, ami itt. Mi tart vissza?
Csakhogy ahány deviancia, annyiféle igény.
Te házasságtörőket köveznél, élősködnél, vernéd a faszodat, ahol tudod, más meg kecskéket és kiskorúakat szeretne baszni.
Helyette inkább egyféle szabályrendszer van, és ha valaki ebben az országban él, akkor ezt el kell fogadnia.
Szóval javaslom, hogy húzz el a kurva anyádba külföldre. Nem köt téged ide semmi. Egy monomániás szar vagy, aki mindent a politikán keresztül képzel el. Számodra magyarnak lenni is csak egy politikai nézet, melyet mások ellen használhatsz fel.
Takarodj el a gecibe, épp az előbb írtad le, hogy külföldön is megvan minden, ami itt. Mi tart vissza?
Jul 20, 2013 21:46:37
gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 21:47:19
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 13:00
Haza: Védés előtt nem teszek közzé szakdolit. Hülye vagy? :)
január 30th, 2010 at 13:00
Haza: Védés előtt nem teszek közzé szakdolit. Hülye vagy? :)
Jul 20, 2013 21:47:19
gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 21:48:31
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 13:01
Ha minden hülye képes nyelvvizsgát szerezni, néhány hónap nekifekvés után nekem is meglesz.
január 30th, 2010 at 13:01
Ha minden hülye képes nyelvvizsgát szerezni, néhány hónap nekifekvés után nekem is meglesz.
Jul 20, 2013 21:48:31
Callahan
Jul 20, 2013 21:49:16
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>Ha nem dug be arra a helyre, akkor már 19 évesen elkezdem az egyetemet – egy éves, középsulit követő pihenő után.</div>
= szar lett az érettségim, korábban buktam magyarból, kellett volna egy év, hogy újra nekifussak
= szar lett az érettségim, korábban buktam magyarból, kellett volna egy év, hogy újra nekifussak
Jul 20, 2013 21:49:16
gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 21:50:46
egy klasszikus Na meló, csá. a régi időkből:
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 13:24
Na jó, megyek inkább dolgozni.
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 13:24
Na jó, megyek inkább dolgozni.
Jul 20, 2013 21:50:46
gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 21:51:06
a magyarázat:
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 13:26
Sikerült a webshop-motoromat eladni még valaki másnak is, csak kért néhány extra funkciót, és éppen azt fejlesztem le.
Na jó, nem én adtam el, hanem haver adta el ismerős vállalkozónak, és jutalékot kap ezért tőlem.
Én az informatikához értek, ő pedig el tud adni engem. Gyümölcsöző együttműködés lesz ez.
Este leszek.
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 13:26
Sikerült a webshop-motoromat eladni még valaki másnak is, csak kért néhány extra funkciót, és éppen azt fejlesztem le.
Na jó, nem én adtam el, hanem haver adta el ismerős vállalkozónak, és jutalékot kap ezért tőlem.
Én az informatikához értek, ő pedig el tud adni engem. Gyümölcsöző együttműködés lesz ez.
Este leszek.
Jul 20, 2013 21:51:06
gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 21:55:29
kocsonya, eladhattad volna a kocsidat, és lett volna pénz tandíjra. fail!
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 15:24
Megnéztem a menetrendet.
Háromszor kell átszállni.
Az kocsim pedig csak jövő hét elején jön ki a szervízből.
Úgyhogy ezt kihagyom, hacsak valaki el nem visz. :)
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 15:24
Megnéztem a menetrendet.
Háromszor kell átszállni.
Az kocsim pedig csak jövő hét elején jön ki a szervízből.
Úgyhogy ezt kihagyom, hacsak valaki el nem visz. :)
Jul 20, 2013 21:55:29
Callahan
Jul 20, 2013 21:55:31
Sneci, mikor infós végzettségről beszélsz, tedd hozzá, hogy te matek-infó <b>tanárnak</b> készültél (ebből a matekot le is adtad).
Az a kérdés, hogy te eleve mire számítottál?
Hogy tanári végzettséggel majd dől a pénz?
Belőled olyan személyt képeztek (volna), aki középiskolásokat tanít az infó alapjaira. Nem egy kibaszott mérnök infósról beszélünk, aki a BME-n nyomult 5 évig.
Az a kérdés, hogy te eleve mire számítottál?
Hogy tanári végzettséggel majd dől a pénz?
Belőled olyan személyt képeztek (volna), aki középiskolásokat tanít az infó alapjaira. Nem egy kibaszott mérnök infósról beszélünk, aki a BME-n nyomult 5 évig.
Jul 20, 2013 21:55:31
sodika
Jul 20, 2013 21:57:12
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div>Sneci, a bűnözők sem hisznek a rendszerben és a törvényekben. Ők a saját szabályaik szerint élnek</div>
A különbség abban áll, hogy az én szabályrendszerem konstruktív és építő, elvégre szerves részét képezi a hasznos munka: embertársaink igényeinek széleskörű kiszolgálása. Nem a társadalmi együttélést kárhoztatom tehát, hanem azt a bürokratikus szörnyszülöttet, ami hazug módon ezzel meri azonosítani önmagát.
A különbség abban áll, hogy az én szabályrendszerem konstruktív és építő, elvégre szerves részét képezi a hasznos munka: embertársaink igényeinek széleskörű kiszolgálása. Nem a társadalmi együttélést kárhoztatom tehát, hanem azt a bürokratikus szörnyszülöttet, ami hazug módon ezzel meri azonosítani önmagát.
Jul 20, 2013 21:57:12
sodika
Jul 20, 2013 21:58:08
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div>
Belőled olyan személyt képeztek (volna), aki középiskolásokat tanít az infó alapjaira.</div>
Vagy éppen infótanárszakos egyetemistáknak tart gyakorlatokat. :D
Belőled olyan személyt képeztek (volna), aki középiskolásokat tanít az infó alapjaira.</div>
Vagy éppen infótanárszakos egyetemistáknak tart gyakorlatokat. :D
Jul 20, 2013 21:58:08
sodika
Jul 20, 2013 21:59:47
A matekot soha nem adtam le (bár tényleg kértem ilyet a dékánhelyettestől, sajnos nem álltak rendelkezésre a szükséges feltételek).
Az tanári szak is osztatlan, 5 éves, egyetemi volt.
És tanultam mellette másik infószakon is.
Az tanári szak is osztatlan, 5 éves, egyetemi volt.
És tanultam mellette másik infószakon is.
Jul 20, 2013 21:59:47
sodika
Jul 20, 2013 22:00:32
A tanári, na.
Jul 20, 2013 22:00:32
gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 22:00:45
a budai úrifiú:
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 17:00
Pengető: Ahhoz képest, hogy amikor megyek valakihez, rendszeresen meg tudok lepődni azon, hogy milyen helyeken képesek emberek élni (7-ik emeleti panel, külvárosi düledező szar a gettóban, esetleg belvárosi gány, ahol reggel 4-kor gyorsít a troli az ablak előtt stb), igenis az. :D
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 17:00
Pengető: Ahhoz képest, hogy amikor megyek valakihez, rendszeresen meg tudok lepődni azon, hogy milyen helyeken képesek emberek élni (7-ik emeleti panel, külvárosi düledező szar a gettóban, esetleg belvárosi gány, ahol reggel 4-kor gyorsít a troli az ablak előtt stb), igenis az. :D
Jul 20, 2013 22:00:45
sodika
Jul 20, 2013 22:01:26
A tanári, na.
Jul 20, 2013 22:01:26
gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 22:01:47
sodika Mondja:
január 30th, 2010 at 17:10
Bolshee: Lemaradtál a lakásmaffia-ügyemről?
Már rámhagyták. Úgy van most átmenetileg anyám nevén, hogy van a kezemben ügyvéddel ellenjegyzett papír, miszerint tartozik nekem a lakás teljes árával, melyet elvileg bármikor követelhetek rajta a kamatokkal együtt, plusz elővásárlási jogom van. Nem vagyok hülye, csak így mentem bele, akármennyire is nem örült az ilyen bizalmatlanságnak. Amikor pampogott, hogy családon belül, a saját anyámmal szemben miért kell ezt, főleg ilyen kemény feltételekkel, akkor mondtam neki, ha nincs jelentősége, akkor akadálya sincs annak, hogy aláírja. Aláírta, és a kolléganőjével ellenjegyeztettük.
Így benyalhat nekem az összes végrehajtó, mégsem vesztettem el a lakást.
Már rámhagyták. Úgy van most átmenetileg anyám nevén, hogy van a kezemben ügyvéddel ellenjegyzett papír, miszerint tartozik nekem a lakás teljes árával, melyet elvileg bármikor követelhetek rajta a kamatokkal együtt, plusz elővásárlási jogom van. Nem vagyok hülye, csak így mentem bele, akármennyire is nem örült az ilyen bizalmatlanságnak. Amikor pampogott, hogy családon belül, a saját anyámmal szemben miért kell ezt, főleg ilyen kemény feltételekkel, akkor mondtam neki, ha nincs jelentősége, akkor akadálya sincs annak, hogy aláírja. Aláírta, és a kolléganőjével ellenjegyeztettük.
Így benyalhat nekem az összes végrehajtó, mégsem vesztettem el a lakást.
Jul 20, 2013 22:01:47
sodika
Jul 20, 2013 22:05:49
Egyébként a "ha nincs jelentősége, akkor akadálya sincs" szerintem a legokosabb, és leghasznosabb szófordulat, amit 31 éves életem során valaha is kidolgoztam. :D
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jul 20, 2013 22:05:49
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 20, 2013 22:08:32
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sodika Mondja:
Így benyalhat nekem az összes végrehajtó, mégsem vesztettem el a lakást.</div>
Sodimama helyében itt dobtam volna ki az utcára.
Így benyalhat nekem az összes végrehajtó, mégsem vesztettem el a lakást.</div>
Sodimama helyében itt dobtam volna ki az utcára.
Jul 20, 2013 22:08:32
gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 22:14:06
sodika Mondja:
február 12th, 2010 at 16:54
Ha nem szarom le, mert éppen amúgy is csak programozok / tanulok / kamerázok, akkor igenis jól is ki tudok nézni. Az újságíróságban pedig lehet hogy csak haladok a vérprofiság felé, de hát el kell kezdeni valahol. :)
február 12th, 2010 at 16:54
Ha nem szarom le, mert éppen amúgy is csak programozok / tanulok / kamerázok, akkor igenis jól is ki tudok nézni. Az újságíróságban pedig lehet hogy csak haladok a vérprofiság felé, de hát el kell kezdeni valahol. :)
Jul 20, 2013 22:14:06
gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 22:16:42
sodika Mondja:
február 12th, 2010 at 23:38
Geza: Mellé. Nekem nagy farkam van :D
Geza: Mellé. Nekem nagy farkam van :D
Jul 20, 2013 22:16:42
szpítsopp
Jul 20, 2013 22:26:57
Geza: Mellé. Nekem nagy farkam van :D</div>
az egyetlen dolog, amiben nem hazudott :D
az egyetlen dolog, amiben nem hazudott :D
Jul 20, 2013 22:26:57
szpítsopp
Jul 20, 2013 22:29:40
én amúgy arra emlékszem, hogy a szakdolgozatára (ami most ugye már 'nem lett meg' állapotban van) négyest hazudott.
Jul 20, 2013 22:29:40
Rocco Siffredi
Jul 20, 2013 22:32:47
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sodika Mondja:
az egyetlen dolog, amiben nem hazudott :D</div>
Nézőpont kérdése, si.
az egyetlen dolog, amiben nem hazudott :D</div>
Nézőpont kérdése, si.
Jul 20, 2013 22:32:47
?
Jul 20, 2013 22:33:20
Megvannak azok a kommentek mikor azt hazudta, hogy másnap megy államvizsgázni?
Jul 20, 2013 22:33:20
broni
Jul 20, 2013 22:48:08
sodi, miért nem mész barcikára tényfeltárlni a norman bates családhoz????
Jul 20, 2013 22:48:08
broni
Jul 20, 2013 22:48:59
még lehet, kaját is kapnál, hahó...
Jul 20, 2013 22:48:59
Mikorka Kálmán
Jul 20, 2013 22:49:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Szüleimnek viszont volt egy olyan érdekes kényszerképzetük, hogy jó dolog infó egyetemre járni, mert utána jól fizető meló jön, és biztos egzisztencia. Én persze ilyen földhözragadt klisékben sosem hittem, és az élet ezúttal is engem igazolt.</div>
Sodóka, az élet ezúttal is anyádékat igazolta, az 5 éves osztatlan prog.terv.mat. sikeres elvégzése után nagyon is jól fizető melóm van. Bizony!
Ha hiszel a statisztikákban, csinálhatnál egyet arról, hogyan aránylik az infós végzettség a fizetéshez, biztosan kisegítenek az itteni trollok a szükséges adatokkal.
Szüleimnek viszont volt egy olyan érdekes kényszerképzetük, hogy jó dolog infó egyetemre járni, mert utána jól fizető meló jön, és biztos egzisztencia. Én persze ilyen földhözragadt klisékben sosem hittem, és az élet ezúttal is engem igazolt.</div>
Sodóka, az élet ezúttal is anyádékat igazolta, az 5 éves osztatlan prog.terv.mat. sikeres elvégzése után nagyon is jól fizető melóm van. Bizony!
Ha hiszel a statisztikákban, csinálhatnál egyet arról, hogyan aránylik az infós végzettség a fizetéshez, biztosan kisegítenek az itteni trollok a szükséges adatokkal.
Jul 20, 2013 22:49:20
gennyes féregzsidó
Jul 20, 2013 22:57:40
sodika Mondja:
április 11th, 2010 at 15:28
Mandy:
Még mindig nem érted.
A HOLOKAUSZTOT CSAK TAGADNI, KÉTSÉGBE VONNI, ÉS JELENTÉKTELEN SZÍNBEN FELTÜNTETNI BŰN.
ÉLJENEZNI, EGYETÉRTENI VELE, ÖRÜLNI NEKI, ÉS TÁMOGATNI MÁR NEM AZ. :D :D :D
Bírósági per esetén azzal védekeznék, hogy én egyetértek a holokauszttal, és örülök neki, hogy volt. :) Örülni nem tilos neki.
Mandy:
Még mindig nem érted.
A HOLOKAUSZTOT CSAK TAGADNI, KÉTSÉGBE VONNI, ÉS JELENTÉKTELEN SZÍNBEN FELTÜNTETNI BŰN.
Bírósági per esetén azzal védekeznék, hogy én egyetértek a holokauszttal, és örülök neki, hogy volt. :) Örülni nem tilos neki.
Jul 20, 2013 22:57:40
Sam
Jul 20, 2013 23:00:02
Mandy:
Még mindig nem érted.
Bírósági per esetén azzal védekeznék, hogy én egyetértek a holokauszttal, és örülök neki, hogy volt. :) Örülni nem tilos neki.</div>
Ilyenkor örülök, hogy olyan nevelést kaptam ami kifejezetten tiltja, hogy nyomorékokban tegyek bárminemű kárt.
Mandy:
Még mindig nem érted.
Bírósági per esetén azzal védekeznék, hogy én egyetértek a holokauszttal, és örülök neki, hogy volt. :) Örülni nem tilos neki.</div>
Ilyenkor örülök, hogy olyan nevelést kaptam ami kifejezetten tiltja, hogy nyomorékokban tegyek bárminemű kárt.
Jul 20, 2013 23:00:02
sodika
Jul 20, 2013 23:03:16
Egyrészt fontos hangsúlyozni, hogy nem örülök neki, és nem értek egyet vele, de ettől még sokszor kifejtettem, hogy a jog eleve beteg rendszer, így a beteg jogászkodás értelmezhetetlen fogalom, ergo lehet hogy ennek ellenére tényleg erre hivatkoznék.
Jul 20, 2013 23:03:16
broni
Jul 20, 2013 23:04:41
<div class="quote"><div class="author">Sam</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sodika Mondja:
Mandy:
Még mindig nem érted.
Ilyenkor örülök, hogy olyan nevelést kaptam ami kifejezetten tiltja, hogy nyomorékokban tegyek bárminemű kárt.</div>
azért a sírját remélem meggyaláznád, majd azt mondod, azt hitted, a szálasiféreggé)))))
Mandy:
Még mindig nem érted.
Ilyenkor örülök, hogy olyan nevelést kaptam ami kifejezetten tiltja, hogy nyomorékokban tegyek bárminemű kárt.</div>
azért a sírját remélem meggyaláznád, majd azt mondod, azt hitted, a szálasiféreggé)))))
Jul 20, 2013 23:04:41
broni
Jul 20, 2013 23:07:21
amugy meg a türk-hun fasiszta nők is örültek, mikor végigment rajtuk a vörös hadsereg!!))))végre igazi orgazmusuk volt)))))))))
Jul 20, 2013 23:07:21
sodika
Jul 20, 2013 23:08:47
<div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>
Sodóka, az élet ezúttal is anyádékat igazolta, az 5 éves osztatlan prog.terv.mat. sikeres elvégzése után nagyon is jól fizető melóm van.</div>
Én annyit tudok, hogy tinédzserként őszintén fingom se volt, mivel lehet pénzt keresni, és az ez irányú teljes bizonytalanságomat nem rejtettem véka alá a szüleim előtt, akik az általuk vélelmezett informatikai jártasságom felerősítésében, és az erre fordított anyagi áldozatokban látták meg számomra a választ. A hangsúly ezen a ponton nem az áldozaton van, hanem azon, hogy én eleve teljes bizonytalanságban tekintettem bármire is, és soha nem állítottam a jövőre vetítve semmiféle olyan egzisztenciális kiszámíthatóságot, mely - a nem létező ígéretemhez képest - el tudott volna maradni.
Sodóka, az élet ezúttal is anyádékat igazolta, az 5 éves osztatlan prog.terv.mat. sikeres elvégzése után nagyon is jól fizető melóm van.</div>
Én annyit tudok, hogy tinédzserként őszintén fingom se volt, mivel lehet pénzt keresni, és az ez irányú teljes bizonytalanságomat nem rejtettem véka alá a szüleim előtt, akik az általuk vélelmezett informatikai jártasságom felerősítésében, és az erre fordított anyagi áldozatokban látták meg számomra a választ. A hangsúly ezen a ponton nem az áldozaton van, hanem azon, hogy én eleve teljes bizonytalanságban tekintettem bármire is, és soha nem állítottam a jövőre vetítve semmiféle olyan egzisztenciális kiszámíthatóságot, mely - a nem létező ígéretemhez képest - el tudott volna maradni.
Jul 20, 2013 23:08:47
Андрюша Ющинский
Jul 20, 2013 23:09:51
<div class="quote"><div class="author">broni</div>amugy meg a türk-hun fasiszta nők is örültek, mikor végigment rajtuk a vörös hadsereg!!))))végre igazi orgazmusuk volt)))))))))</div>
broni!
ez nem vicces.
broni!
ez nem vicces.
Jul 20, 2013 23:09:51
Андрюша Ющинский
Jul 20, 2013 23:10:44
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=RbtOq8js0Zs" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=RbtOq8js0Zs</a>
Jul 20, 2013 23:10:44
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 20, 2013 23:13:07
A lényeg az, hogy kizárólag anyád a felelős a nyomorodért, ugye? Meg persze a rendszer és a zsidók.
Te teljesen ártatlan vagy, ugye?
Jól értem?
Te teljesen ártatlan vagy, ugye?
Jól értem?
Jul 20, 2013 23:13:07
broni
Jul 20, 2013 23:13:27
<div class="quote"><div class="author">Андрюша Ющинский</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>amugy meg a türk-hun fasiszta nők is örültek, mikor végigment rajtuk a vörös hadsereg!!))))végre igazi orgazmusuk volt)))))))))</div>
broni!
ez nem vicces.</div>
nem is az, viszont ironikus)))))))))
broni!
ez nem vicces.</div>
nem is az, viszont ironikus)))))))))
Jul 20, 2013 23:13:27
sodika
Jul 20, 2013 23:13:29
Annyira sziklaszilárdan emlékszem, hogy kisgyerekkoromtól kezdve egészen felnőttkoromig minden életpályát érintő kérdésre következetesen azt válaszoltam, hogy fogalmam sincs, innentől kezdve, bár a rossz tanácsokért természetesen eszem ágában sincs senkit hibáztatni, azonban ezen gesztusom ellentételezéseként annyit igenis elvárok, hogy a téma hanyagolva legyen a jelenkori anyagi vonatkozások kapcsán.
Jul 20, 2013 23:13:29
sodika
Jul 20, 2013 23:16:23
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>A lényeg az, hogy kizárólag anyád a felelős a nyomorodért, ugye? Meg persze a rendszer és a zsidók.</div>
Nem, nem ebben a sorrendben.
Inkább 2, 3, 1.
És nem is egyenlő súlyozással, a 2 60%, a 3 25%, és az 1 15%, de csak mert az 1 bízott abban, hogy a 2 normális, ez pedig hiba volt.
Nem, nem ebben a sorrendben.
Inkább 2, 3, 1.
És nem is egyenlő súlyozással, a 2 60%, a 3 25%, és az 1 15%, de csak mert az 1 bízott abban, hogy a 2 normális, ez pedig hiba volt.
Jul 20, 2013 23:16:23
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 20, 2013 23:16:45
Az hogy lehet, hogy vérprofi informatikus vagy, és mégse tudsz ezek szerint vele pénzt keresni?
Jul 20, 2013 23:16:45
broni
Jul 20, 2013 23:18:19
<div class="quote"><div class="author">Андрюша Ющинский</div><a href="http://www.youtube.com/watch?v=RbtOq8js0Zs" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=RbtOq8js0Zs</a></div>
na vazze, mindek mentek neki a hős orosz népnek, hülye sváb picsa
na vazze, mindek mentek neki a hős orosz népnek, hülye sváb picsa
Jul 20, 2013 23:18:19
sodika
Jul 20, 2013 23:19:42
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Az hogy lehet, hogy vérprofi informatikus vagy, és mégse tudsz ezek szerint vele pénzt keresni?</div>
<b>Mert most van az, hogy tényleg pörgök fel. :D</b>
Én soha nem hibáztatok senkit, csak a sürgetést utálom.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jul 20, 2013 23:19:42
broni
Jul 20, 2013 23:19:43
csak leningrádban meghalt kb 1 millió orosz, kit érdekel ez a náci ribanc?????
Jul 20, 2013 23:19:43
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 20, 2013 23:20:23
Akkor most még 50 évig nyomorogni fogsz, mert állítólag 15 éve hibás döntést hozott az anyád?
Majd 70 évesen is ezt írod a segélykérelembe, hogy "nincstelen vagyok, mert anyukám informatikai képzésre küldött"?
Majd 70 évesen is ezt írod a segélykérelembe, hogy "nincstelen vagyok, mert anyukám informatikai képzésre küldött"?
Jul 20, 2013 23:20:23
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 20, 2013 23:21:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Az hogy lehet, hogy vérprofi informatikus vagy, és mégse tudsz ezek szerint vele pénzt keresni?</div>
Na meló, csá.</div>
De már tavaly meg tavalyelőtt is pörögtél? Akkor sem változott semmi sem.
Na meló, csá.</div>
De már tavaly meg tavalyelőtt is pörögtél? Akkor sem változott semmi sem.
Jul 20, 2013 23:21:39
Mikorka Kálmán
Jul 20, 2013 23:22:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Én annyit tudok, hogy tinédzserként őszintén fingom se volt, mivel lehet pénzt keresni, és az ez irányú teljes bizonytalanságomat nem rejtettem véka alá a szüleim előtt, akik az általuk vélelmezett informatikai jártasságom felerősítésében, és az erre fordított anyagi áldozatokban látták meg számomra a választ. A hangsúly ezen a ponton nem az áldozaton van, hanem azon, hogy én eleve teljes bizonytalanságban tekintettem bármire is, és soha nem állítottam a jövőre vetítve semmiféle olyan egzisztenciális kiszámíthatóságot, mely - a nem létező ígéretemhez képest - el tudott volna maradni.</div>
Az első programomat C64-en írtam kb. 6 évesen, és attól a perctől biztos voltam benne, hogy ezt akarom csinálni. Szerencsés voltam, lehet mondani, de a munka dandárja csak ezután jött, főleg az egyetemen feleslegesnek látszó tárgyak vették el a kedvem a dologtól, de aztán túljutottam rajta. Még dolgoztam is, hogy legyen saját pénzem, és le tudjak lépni otthonról fiatal felnőttként.
Írod, hogy a szüleid vélelmezték az informatikai jártasságodat, de te is tudod, hogy annyit kockultál, hogy valószínűleg abban voltál a legjobb, és ezt ők is látták. Lehetett volna belőled valaki, de te az okoskodást választottad a munka helyett, és végül mégis az infó területen kötöttél ki, HTML-programozó bérpistikeként. Tehát nekik lett igazuk, mégis megtaláltad, hogyan kell (alacsony hatásfokkal) kivenni a pénzt a zümmögő dobozból.
PS: mi a fasznak cirádázod a mondataidat, ettől érzed úgy, hogy pontosan fogalmazol?
Én annyit tudok, hogy tinédzserként őszintén fingom se volt, mivel lehet pénzt keresni, és az ez irányú teljes bizonytalanságomat nem rejtettem véka alá a szüleim előtt, akik az általuk vélelmezett informatikai jártasságom felerősítésében, és az erre fordított anyagi áldozatokban látták meg számomra a választ. A hangsúly ezen a ponton nem az áldozaton van, hanem azon, hogy én eleve teljes bizonytalanságban tekintettem bármire is, és soha nem állítottam a jövőre vetítve semmiféle olyan egzisztenciális kiszámíthatóságot, mely - a nem létező ígéretemhez képest - el tudott volna maradni.</div>
Az első programomat C64-en írtam kb. 6 évesen, és attól a perctől biztos voltam benne, hogy ezt akarom csinálni. Szerencsés voltam, lehet mondani, de a munka dandárja csak ezután jött, főleg az egyetemen feleslegesnek látszó tárgyak vették el a kedvem a dologtól, de aztán túljutottam rajta. Még dolgoztam is, hogy legyen saját pénzem, és le tudjak lépni otthonról fiatal felnőttként.
Írod, hogy a szüleid vélelmezték az informatikai jártasságodat, de te is tudod, hogy annyit kockultál, hogy valószínűleg abban voltál a legjobb, és ezt ők is látták. Lehetett volna belőled valaki, de te az okoskodást választottad a munka helyett, és végül mégis az infó területen kötöttél ki, HTML-programozó bérpistikeként. Tehát nekik lett igazuk, mégis megtaláltad, hogyan kell (alacsony hatásfokkal) kivenni a pénzt a zümmögő dobozból.
PS: mi a fasznak cirádázod a mondataidat, ettől érzed úgy, hogy pontosan fogalmazol?
Jul 20, 2013 23:22:50
Mikorka Kálmán
Jul 20, 2013 23:25:02
(az egyetemen az akkor feleslegesnek látszó tantárgyak azóta nagyon jól jöttek abban, hogy előbbre tartsak a szakmában a munkatársaimnál, így nagyobb presztízsem, és ezáltal több pénzem legyen)
Jul 20, 2013 23:25:02
Mikorka Kálmán
Jul 20, 2013 23:27:41
és hogy lehettél akkora láma, hogy tinédzserként még azt sem tudtad, hogy orvosnak, ügyvédnek, vagy közgazdásznak kell menni, ha pénzt akarsz?
ja, amúgy mi lett mára a pénzéhes, materialista tinédzserből? elolvastál pár coelho idézetet, és már "máshogy gondolod a dolgokat"?
ja, amúgy mi lett mára a pénzéhes, materialista tinédzserből? elolvastál pár coelho idézetet, és már "máshogy gondolod a dolgokat"?
Jul 20, 2013 23:27:41
-
Jul 20, 2013 23:30:28
<div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>és hogy lehettél akkora láma, hogy tinédzserként még azt sem tudtad, hogy orvosnak, ügyvédnek, vagy közgazdásznak kell menni, ha pénzt akarsz?
ja, amúgy mi lett mára a pénzéhes, materialista tinédzserből? elolvastál pár coelho idézetet, és már "máshogy gondolod a dolgokat"?</div>Na erről pofázok, ez egy szellemileg alulmaradt gyökér, a vagyonegyenlőség esetén egy ilyen farokszopó hitvány buzi sem fogja elvenni az állást aoktól akik orvosnak születtek, az összes ilyen karrierista gecit kell csak kinyirni a teljes vagyonegyenlőséggel, karrierista a kurva baszott anyádat
ja, amúgy mi lett mára a pénzéhes, materialista tinédzserből? elolvastál pár coelho idézetet, és már "máshogy gondolod a dolgokat"?</div>Na erről pofázok, ez egy szellemileg alulmaradt gyökér, a vagyonegyenlőség esetén egy ilyen farokszopó hitvány buzi sem fogja elvenni az állást aoktól akik orvosnak születtek, az összes ilyen karrierista gecit kell csak kinyirni a teljes vagyonegyenlőséggel, karrierista a kurva baszott anyádat
Jul 20, 2013 23:30:28
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 20, 2013 23:30:32
<div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>Írod, hogy a szüleid vélelmezték az informatikai jártasságodat, de te is tudod, hogy annyit kockultál, hogy valószínűleg abban voltál a legjobb, és ezt ők is látták. </div>
Sodimama jogász, ezért
A) nagyon jól tudta, hogy Sodi sosem tudná elvégezni a jogi kart, valszeg fel se vették volna.
B) mindenáron el akarta kerülni, hogy ügyvéd ismerősei körében híre menjen, hogy van egy debil fia.
Sodimama jogász, ezért
A) nagyon jól tudta, hogy Sodi sosem tudná elvégezni a jogi kart, valszeg fel se vették volna.
B) mindenáron el akarta kerülni, hogy ügyvéd ismerősei körében híre menjen, hogy van egy debil fia.
Jul 20, 2013 23:30:32
jiddise máme
Jul 20, 2013 23:31:44
Hát, snexkó, ahogy elnézem, te leginkább itt pörögsz. Ebből nem lesz se X6, se medence, de még egy buszjegy se.
Jul 20, 2013 23:31:44
GreySneci
Jul 20, 2013 23:33:07
Uncsi lett a fórum.
Recskás, már arra se vagy alkalmas, hogy szórakoztass bennünket. Húzz bele, mert mi vagyunk az egyetlenek, akik figyelünk rád. Ha így folytatod, pár héten belül már mi sem leszünk neked, pedig ha jobban belegondolsz, mi vagyunk a szűk családiköröd. Más rád se szarik. Szard össze megint a szomszéd ajtaját, már az is valami...
Recskás, már arra se vagy alkalmas, hogy szórakoztass bennünket. Húzz bele, mert mi vagyunk az egyetlenek, akik figyelünk rád. Ha így folytatod, pár héten belül már mi sem leszünk neked, pedig ha jobban belegondolsz, mi vagyunk a szűk családiköröd. Más rád se szarik. Szard össze megint a szomszéd ajtaját, már az is valami...
Jul 20, 2013 23:33:07
GreySneci
Jul 20, 2013 23:33:45
Tajgi, te is balfasz vagy, két napja ki se borultál, köcsög.
Jul 20, 2013 23:33:45
sodika
Jul 20, 2013 23:33:46
<div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>
Írod, hogy a szüleid vélelmezték az informatikai jártasságodat, de te is tudod, hogy annyit kockultál, hogy valószínűleg abban voltál a legjobb, és ezt ők is látták.</div>
Ebből annyi igaz, hogy az osztályból egyedül én érettségiztem informatikából, mégpedig tökéletes eredménnyel, de ez nem azért volt, mert különösebben vágtam volna mindent, hanem mert erre legalább nem kellett készülni, és kurvára nem értettem, mások hogy mernek nehéz természettudományos tárgyakat választani ehelyett, sőt: miért mondják eközben, hogy félnek az informatikai érettségitől. :)
Másrészt volt már akkor mögöttem több év REND-SZÁM Bt tanfolyam, programozási beadandókkal, meg minden, ahova gimi elején azért írattak apámék, mert még általánosban előszeretettel programoztam vicces útválasztós, szöveges kalandjátékokat C64-ben, BASIC-ben. De ez sem jelentette azt, hogy vágtam volna bármit. mindössze PRINT, IF, GOTO, valamint GOSUB, és a betű -illetve háttérszint változtató, vagy képernyőt törlő SYS utasítás volt ott orrba-szájba használva, valamint az egyik szakkönyvből kimásolt hangkeltő kódrészlet, melynél így-úgy változtatgattam a numerikus paramétereket, és így azt a látszatot keltettem, mintha értenék a hanggörbékhez is, pedig dehogy. :)
Az "általuk vélelmezett" kifejezés alatt tehát azt értem, hogy úgy tűnhetett kisgyerek koromtól kezdve, hogy vágok mindent, pedig dehogy vágtam.
Írod, hogy a szüleid vélelmezték az informatikai jártasságodat, de te is tudod, hogy annyit kockultál, hogy valószínűleg abban voltál a legjobb, és ezt ők is látták.</div>
Ebből annyi igaz, hogy az osztályból egyedül én érettségiztem informatikából, mégpedig tökéletes eredménnyel, de ez nem azért volt, mert különösebben vágtam volna mindent, hanem mert erre legalább nem kellett készülni, és kurvára nem értettem, mások hogy mernek nehéz természettudományos tárgyakat választani ehelyett, sőt: miért mondják eközben, hogy félnek az informatikai érettségitől. :)
Másrészt volt már akkor mögöttem több év REND-SZÁM Bt tanfolyam, programozási beadandókkal, meg minden, ahova gimi elején azért írattak apámék, mert még általánosban előszeretettel programoztam vicces útválasztós, szöveges kalandjátékokat C64-ben, BASIC-ben. De ez sem jelentette azt, hogy vágtam volna bármit. mindössze PRINT, IF, GOTO, valamint GOSUB, és a betű -illetve háttérszint változtató, vagy képernyőt törlő SYS utasítás volt ott orrba-szájba használva, valamint az egyik szakkönyvből kimásolt hangkeltő kódrészlet, melynél így-úgy változtatgattam a numerikus paramétereket, és így azt a látszatot keltettem, mintha értenék a hanggörbékhez is, pedig dehogy. :)
Az "általuk vélelmezett" kifejezés alatt tehát azt értem, hogy úgy tűnhetett kisgyerek koromtól kezdve, hogy vágok mindent, pedig dehogy vágtam.
Jul 20, 2013 23:33:46
-
Jul 20, 2013 23:34:07
azért legyen költő valaki mert annak született, ne azért tanúljon orvosnak a szarházi mert azal jól fog keresni, hanem hivatástudatból, ha az nincs akkor menjen szart pucolni a köcsögje
Jul 20, 2013 23:34:07
Mikorka Kálmán
Jul 20, 2013 23:34:28
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>és hogy lehettél akkora láma, hogy tinédzserként még azt sem tudtad, hogy orvosnak, ügyvédnek, vagy közgazdásznak kell menni, ha pénzt akarsz?
ja, amúgy mi lett mára a pénzéhes, materialista tinédzserből? elolvastál pár coelho idézetet, és már "máshogy gondolod a dolgokat"?</div>Na erről pofázok, ez egy szellemileg alulmaradt gyökér, a vagyonegyenlőség esetén egy ilyen farokszopó hitvány buzi sem fogja elvenni az állást aoktól akik orvosnak születtek, az összes ilyen karrierista gecit kell csak kinyirni a teljes vagyonegyenlőséggel, karrierista a kurva baszott anyádat</div>
mi van Microsoft, ideges vagy, mert csak Jézusból van diplomád? hobbinak jó is lett volna, de fő profilként valami rendes szakmát is kitanulhattál volna!
és amíg az adófizetők pénzelik az államot, nem lesz vagyonegyenlőség, Hahó! :DDDDDDD
az orvos-varázslót a törzsi társadalomban is nagy megbecsülés övezte, pedig ott aztán nincs vagyonegyenlőség, a "valamire születés" meg lehet, hogy működött az őskorban, de ma már szellemi és egyéb szabadság van, azt tanulsz, amire képesnek érzed magad és ami érdekel.
ja, amúgy mi lett mára a pénzéhes, materialista tinédzserből? elolvastál pár coelho idézetet, és már "máshogy gondolod a dolgokat"?</div>Na erről pofázok, ez egy szellemileg alulmaradt gyökér, a vagyonegyenlőség esetén egy ilyen farokszopó hitvány buzi sem fogja elvenni az állást aoktól akik orvosnak születtek, az összes ilyen karrierista gecit kell csak kinyirni a teljes vagyonegyenlőséggel, karrierista a kurva baszott anyádat</div>
mi van Microsoft, ideges vagy, mert csak Jézusból van diplomád? hobbinak jó is lett volna, de fő profilként valami rendes szakmát is kitanulhattál volna!
és amíg az adófizetők pénzelik az államot, nem lesz vagyonegyenlőség, Hahó! :DDDDDDD
az orvos-varázslót a törzsi társadalomban is nagy megbecsülés övezte, pedig ott aztán nincs vagyonegyenlőség, a "valamire születés" meg lehet, hogy működött az őskorban, de ma már szellemi és egyéb szabadság van, azt tanulsz, amire képesnek érzed magad és ami érdekel.
Jul 20, 2013 23:34:28
sodika
Jul 20, 2013 23:36:12
Azért a Jézus-diploma fasza MTA kutatói állást ért volna neki, ha meglenne.
Jul 20, 2013 23:36:12
Mikorka Kálmán
Jul 20, 2013 23:36:39
tajgi, én hivatástudatból vagyok szoftvermérnök, de tudom, hogy emellett zenei producernek "születtem", viszont az odavezető út sokba kerül
te hogyan oldanád fel ezt a disszonanciát, anyád nyugdíjából vennél spórolnál össze 3000 eurós ekvalízert?
te hogyan oldanád fel ezt a disszonanciát, anyád nyugdíjából vennél spórolnál össze 3000 eurós ekvalízert?
Jul 20, 2013 23:36:39
GreySneci
Jul 20, 2013 23:38:48
<div class="quote"><div class="author">-</div>azért legyen költő valaki mert annak született, ne azért tanúljon orvosnak a szarházi mert azal jól fog keresni, hanem hivatástudatból, ha az nincs akkor menjen szart pucolni a köcsögje</div>
Te meg semminek se születtél, nem is értesz semmihez, így aztán nem is dolgozol. Ezt jó volt tőled hallani, köszi!
Te meg semminek se születtél, nem is értesz semmihez, így aztán nem is dolgozol. Ezt jó volt tőled hallani, köszi!
Jul 20, 2013 23:38:48
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 20, 2013 23:38:52
<div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>mi van Microsoft, ideges vagy, mert csak Jézusból van diplomád? hobbinak jó is lett volna, de fő profilként valami rendes szakmát is kitanulhattál volna!</div>
Hahó! Tajginak nincs diplomája.
Hahó! Tajginak nincs diplomája.
Jul 20, 2013 23:38:52
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 20, 2013 23:39:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azért a Jézus-diploma fasza MTA kutatói állást ért volna neki, ha meglenne.</div>
Tajgi hány nyelven beszél? Ebből hiányból van felsőfokú nyelvvizsgája?
Tajgi hány nyelven beszél? Ebből hiányból van felsőfokú nyelvvizsgája?
Jul 20, 2013 23:39:58
-
Jul 20, 2013 23:40:26
<div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>tajgi, én hivatástudatból vagyok szoftvermérnök, de tudom, hogy emellett zenei producernek "születtem", viszont az odavezető út sokba kerül
te hogyan oldanád fel ezt a disszonanciát, anyád nyugdíjából vennél spórolnál össze 3000 eurós ekvalízert?</div>szerintem egy normális állam támogatna abban, hogy meglegyen az ekvalizered
te hogyan oldanád fel ezt a disszonanciát, anyád nyugdíjából vennél spórolnál össze 3000 eurós ekvalízert?</div>szerintem egy normális állam támogatna abban, hogy meglegyen az ekvalizered
Jul 20, 2013 23:40:26
-
Jul 20, 2013 23:42:12
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azért a Jézus-diploma fasza MTA kutatói állást ért volna neki, ha meglenne.</div>
Tajgi hány nyelven beszél? Ebből hiányból van felsőfokú nyelvvizsgája?</div>lováriból akartam vizsgázni köcsöggeci
Tajgi hány nyelven beszél? Ebből hiányból van felsőfokú nyelvvizsgája?</div>lováriból akartam vizsgázni köcsöggeci
Jul 20, 2013 23:42:12
-
Jul 20, 2013 23:44:04
ha időben elvégzem, nyelvvizsga mentességet kaptam volna hahó :)
Jul 20, 2013 23:44:04
-
Jul 20, 2013 23:45:05
dik a broni manus, nézd more velem hiába kötekedel
Jul 20, 2013 23:45:05
Szép Roland
Jul 20, 2013 23:45:20
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azért a Jézus-diploma fasza MTA kutatói állást ért volna neki, ha meglenne.</div>
Tajgi hány nyelven beszél? Ebből hiányból van felsőfokú nyelvvizsgája?</div>lováriból akartam vizsgázni köcsöggeci</div>
tudod mondani cigányul, hogy "most épp nem áll fel a faszom, inkább rakjál seggbe"?
Tajgi hány nyelven beszél? Ebből hiányból van felsőfokú nyelvvizsgája?</div>lováriból akartam vizsgázni köcsöggeci</div>
tudod mondani cigányul, hogy "most épp nem áll fel a faszom, inkább rakjál seggbe"?
Jul 20, 2013 23:45:20
Mikorka Kálmán
Jul 20, 2013 23:46:05
<div class="quote"><div class="author">-</div>szerintem egy normális állam támogatna abban, hogy meglegyen az ekvalizered</div>
ez nagyon szépen hangzik, de miért akarnám, hogy egy ilyen nagybácsi-állam gondoskodjon rólam, mint valami csecsemőről?
és az állam honnan vegyen annyi pénzt, amivel az összes hobbi-yachtot és helikoptert kifizetné? nyomjon még több játékpénzt? :)))
ha választani kell a két Korea közül, nekem a Dél a szimpatikusabb!
ez nagyon szépen hangzik, de miért akarnám, hogy egy ilyen nagybácsi-állam gondoskodjon rólam, mint valami csecsemőről?
és az állam honnan vegyen annyi pénzt, amivel az összes hobbi-yachtot és helikoptert kifizetné? nyomjon még több játékpénzt? :)))
ha választani kell a két Korea közül, nekem a Dél a szimpatikusabb!
Jul 20, 2013 23:46:05
-
Jul 20, 2013 23:46:43
<div class="quote"><div class="author">GreySneci</div><div class="quote"><div class="author">-</div>azért legyen költő valaki mert annak született, ne azért tanúljon orvosnak a szarházi mert azal jól fog keresni, hanem hivatástudatból, ha az nincs akkor menjen szart pucolni a köcsögje</div>
Te meg semminek se születtél, nem is értesz semmihez, így aztán nem is dolgozol. Ezt jó volt tőled hallani, köszi!</div>Nem, én írásra születtem, a kommunista párt központi lapjának az egyik rovatvezetője lennék!
Te meg semminek se születtél, nem is értesz semmihez, így aztán nem is dolgozol. Ezt jó volt tőled hallani, köszi!</div>Nem, én írásra születtem, a kommunista párt központi lapjának az egyik rovatvezetője lennék!
Jul 20, 2013 23:46:43
Szép Roland
Jul 20, 2013 23:47:04
Tajgi, hol a pénzem, te hazudós senki!
Jul 20, 2013 23:47:04
Mikorka Kálmán
Jul 20, 2013 23:48:01
sodóka, még mindig várom a válaszokat! vagy nagyon szúrat a kognitív disszonancia? írsz jövő hétre egy cikket "Hogyan jutottam a gödör mélyére" címmel?
Андрюша Ющинский
<div class="quote"><div class="author">broni</div>csak leningrádban meghalt kb 1 millió orosz, kit érdekel ez a náci ribanc?????</div>
nem kar ertuk.
alsobrendu faj.
<i>Недочеловек — это биологически на первый взгляд полностью идентичное человеку создание природы с руками, ногами, своего рода мозгами, глазами и ртом. Но это совсем иное, ужасное создание. Это лишь подобие человека, с человекоподобными чертами лица, находящееся в духовном отношении гораздо ниже, чем зверь. В душе этих людей царит жестокий хаос диких необузданных страстей, неограниченное стремление к разрушению, примитивная зависть, самая неприкрытая подлость. Одним словом, недочеловек. Итак, не все то, что имеет человеческий облик, равно. Горе тому, кто забывает об этом. Помните об этом <12>.
—Брошюра Der Untermensch (1942)</i>
<a href="https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vKJp0gJ6VPs" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vKJp0gJ6VPs</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=kVmfPbfXTM4" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=kVmfPbfXTM4</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=FaG2Afm0ssc&feature=youtu.be" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=FaG2Afm0ssc&feature=youtu.be</a>
<a href="https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=LNnAQRI355k&NR=1" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=LNnAQRI355k&NR=1</a>
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=tDduMgt-g1M" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=tDduMgt-g1M</a>
<a href="https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GhlikdBi-u0&fb_source=message#at=19" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GhlikdBi-u0&fb_source=message#at=19</a>
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=2pJZ3etMnak" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=2pJZ3etMnak</a>
nem kar ertuk.
alsobrendu faj.
<i>Недочеловек — это биологически на первый взгляд полностью идентичное человеку создание природы с руками, ногами, своего рода мозгами, глазами и ртом. Но это совсем иное, ужасное создание. Это лишь подобие человека, с человекоподобными чертами лица, находящееся в духовном отношении гораздо ниже, чем зверь. В душе этих людей царит жестокий хаос диких необузданных страстей, неограниченное стремление к разрушению, примитивная зависть, самая неприкрытая подлость. Одним словом, недочеловек. Итак, не все то, что имеет человеческий облик, равно. Горе тому, кто забывает об этом. Помните об этом <12>.
<a href="https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vKJp0gJ6VPs" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vKJp0gJ6VPs</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=kVmfPbfXTM4" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=kVmfPbfXTM4</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=FaG2Afm0ssc&feature=youtu.be" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=FaG2Afm0ssc&feature=youtu.be</a>
<a href="https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=LNnAQRI355k&NR=1" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=LNnAQRI355k&NR=1</a>
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=tDduMgt-g1M" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=tDduMgt-g1M</a>
<a href="https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GhlikdBi-u0&fb_source=message#at=19" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GhlikdBi-u0&fb_source=message#at=19</a>
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=2pJZ3etMnak" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=2pJZ3etMnak</a>
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 20, 2013 23:49:37
Oké, a lovári szakirodalmat el tudnád olvasni, és a lovári nyelvű szakmai konferenciákra el tudnál járni . Ez szerinted elég?
Jul 20, 2013 23:49:37
broni
Jul 20, 2013 23:50:38
<div class="quote"><div class="author">-</div>dik a broni manus, nézd more velem hiába kötekedel</div>
mi fan???én nem szoktam más nevévben írni, esetleg az enyémben szoktak.....ne legyünk már infantilisek, ez komoly közéléeti fórum!!!!
mi fan???én nem szoktam más nevévben írni, esetleg az enyémben szoktak.....ne legyünk már infantilisek, ez komoly közéléeti fórum!!!!
Jul 20, 2013 23:50:38
GreySneci
Jul 20, 2013 23:50:47
<div class="quote"><div class="author">-</div>Nem, én írásra születtem, a kommunista párt központi lapjának az egyik rovatvezetője lennék!</div>
Arra, hogy a Trolloknak magyarázkodj a kókadt pöcsödről, meg Babikáról? Szüless újra, Abort.
Leszkommunista párt?
Arra, hogy a Trolloknak magyarázkodj a kókadt pöcsödről, meg Babikáról? Szüless újra, Abort.
Leszkommunista párt?
Jul 20, 2013 23:50:47
-
Jul 20, 2013 23:51:12
<div class="quote"><div class="author">Szép Roland</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azért a Jézus-diploma fasza MTA kutatói állást ért volna neki, ha meglenne.</div>
tudod mondani cigányul, hogy "most épp nem áll fel a faszom, inkább rakjál seggbe"?</div>az a te bajod ha nem áll a faszod, bori most jelentkezett nálam, tehát elhúzhatsz te budai ficsur az anyád valagába vissza mielőtt szájonbaszlak a fogóval <a href="http://3.bp.blogspot.com/-mrWQBfDewhE/UerPt2TuZZI/AAAAAAAABXc/FD8N9lM4aQA/s1600/beolvas%25C3%25A1s.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://3.bp.blogspot.com/-mrWQBfDewhE/UerPt2TuZZI/AAAAAAAABXc/FD8N9lM4aQA/s1600/beolvas%25C3%25A1s.jpg</a>
tudod mondani cigányul, hogy "most épp nem áll fel a faszom, inkább rakjál seggbe"?</div>az a te bajod ha nem áll a faszod, bori most jelentkezett nálam, tehát elhúzhatsz te budai ficsur az anyád valagába vissza mielőtt szájonbaszlak a fogóval <a href="http://3.bp.blogspot.com/-mrWQBfDewhE/UerPt2TuZZI/AAAAAAAABXc/FD8N9lM4aQA/s1600/beolvas%25C3%25A1s.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://3.bp.blogspot.com/-mrWQBfDewhE/UerPt2TuZZI/AAAAAAAABXc/FD8N9lM4aQA/s1600/beolvas%25C3%25A1s.jpg</a>
Jul 20, 2013 23:51:12
broni
Jul 20, 2013 23:52:18
<div class="quote"><div class="author">Андрюша Ющинский</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>csak leningrádban meghalt kb 1 millió orosz, kit érdekel ez a náci ribanc?????</div>
nem kar ertuk.
alsobrendu faj.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=2pJZ3etMnak" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=2pJZ3etMnak</a></div>
menjél ki a forma egyre, tele van alsobbrebdű, hájas zszírosnyakú svábbal....legalább drezdában égtek rendesen...))))
nem kar ertuk.
alsobrendu faj.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=2pJZ3etMnak" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=2pJZ3etMnak</a></div>
menjél ki a forma egyre, tele van alsobbrebdű, hájas zszírosnyakú svábbal....legalább drezdában égtek rendesen...))))
Jul 20, 2013 23:52:18
sodika
Jul 20, 2013 23:52:58
<div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>írsz jövő hétre egy cikket "Hogyan jutottam a gödör mélyére" címmel?</div>
Ez egy baromság. Érettségi vagy OKJ sulik után totál nem tudtam volna pénzt keresni a programozással (hiába ez volt az egyik megszerzett szakmám neve), míg az 5 éves szakirányú egyetemi tanulmányaim után már tudok.
Az, hogy milyen anyagi körülmények vettek körbe egyetem előtt, illetve közben, tökéletesen irreleváns körülmény tehát, mert a pénz az csak pénz. Jövedelem nélkül elfolyik a vagyon, megeszed az ajándék halat.
Ellenben megtanultam halászni valamennyire, ami azért mégis csak többet ér a teljes tanácstalanságnál.
Ez egy baromság. Érettségi vagy OKJ sulik után totál nem tudtam volna pénzt keresni a programozással (hiába ez volt az egyik megszerzett szakmám neve), míg az 5 éves szakirányú egyetemi tanulmányaim után már tudok.
Az, hogy milyen anyagi körülmények vettek körbe egyetem előtt, illetve közben, tökéletesen irreleváns körülmény tehát, mert a pénz az csak pénz. Jövedelem nélkül elfolyik a vagyon, megeszed az ajándék halat.
Ellenben megtanultam halászni valamennyire, ami azért mégis csak többet ér a teljes tanácstalanságnál.
Jul 20, 2013 23:52:58
Szép Roland
Jul 20, 2013 23:53:31
a spanom kutyáját is borinak hívják
Jul 20, 2013 23:53:31
GreySneci
Jul 20, 2013 23:54:10
<div class="quote"><div class="author">-</div>az a te bajod ha nem áll a faszod, bori most jelentkezett nálam, tehát elhúzhatsz te budai ficsur az anyád valagába vissza mielőtt szájonbaszlak a fogóval <a href="http://3.bp.blogspot.com/-mrWQBfDewhE/UerPt2TuZZI/AAAAAAAABXc/FD8N9lM4aQA/s1600/beolvas%25C3%25A1s.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://3.bp.blogspot.com/-mrWQBfDewhE/UerPt2TuZZI/AAAAAAAABXc/FD8N9lM4aQA/s1600/beolvas%25C3%25A1s.jpg</a></div>
Takarítsd le az asztalt miután zabálsz, te tohonya igénytelen fasz!
Takarítsd le az asztalt miután zabálsz, te tohonya igénytelen fasz!
Jul 20, 2013 23:54:10
Mikorka Kálmán
Jul 20, 2013 23:54:19
a lovári nyelvvizsga azoknak volt legális kibúvó, akik nem tudtak semmilyen európai nyelvet megtanulni az életük első 20 évében.
Tajgi, nekem 16 évesen megvolt az angol közép C, de te még a tudást is nullára egyenlősítenéd irigységből, mi? te kis kommunista gondolatrendőr-házmester-faszszopó! :DDD
Tajgi, nekem 16 évesen megvolt az angol közép C, de te még a tudást is nullára egyenlősítenéd irigységből, mi? te kis kommunista gondolatrendőr-házmester-faszszopó! :DDD
Jul 20, 2013 23:54:19
-
Jul 20, 2013 23:54:24
<div class="quote"><div class="author">Szép Roland</div>Tajgi, hol a pénzem, te hazudós senki!</div>Ez hülye, még én fizessek neki, amikor milliókkal tartozik a 2011 novemberiek miatt, majdnem öngyilkos lettem, fizesd ki te köcsög, hgoy használtad a csajt, 1 milliót leteszel, vagy kinyírlak.
Jul 20, 2013 23:54:24
sodika
Jul 20, 2013 23:55:41
Pont azért nem tudom értelmezni a lecsúszás fogalmát, mert egyetemi éveim előtt a teljes keresőképtelenség állapotában voltam, míg a végére valamennyire a szakirányú keresőképesség birtokába kerültem.
A teljes kilátástalanság tehát egyetem előtt volt rám jellemző, és ez utána szűnt meg.
Ilyenek, hogy lakás, meg autó, meg lófasz, ebből a szempontból lényegtelen dolgok. Keresőképtelen ember a nagy semmire is hamar felél egy lakást, oszt néz ki a fejéből, míg éhen hal.
A teljes kilátástalanság tehát egyetem előtt volt rám jellemző, és ez utána szűnt meg.
Ilyenek, hogy lakás, meg autó, meg lófasz, ebből a szempontból lényegtelen dolgok. Keresőképtelen ember a nagy semmire is hamar felél egy lakást, oszt néz ki a fejéből, míg éhen hal.
Jul 20, 2013 23:55:41
.
Jul 20, 2013 23:56:38
Igazán nem szeretnék tolakodó lenni, de nem lehetne hogy Sodi-generátor és ál-Sodika kapjanak narancssárga nicket, Endrét meg elhajtani innen a fenébe?
Őszintén szólva már hetek óta átugrom a kommentjeit, mégis időnként véletlenül beleolvasok ha valaki idézi.
Őszintén szólva már hetek óta átugrom a kommentjeit, mégis időnként véletlenül beleolvasok ha valaki idézi.
Jul 20, 2013 23:56:38
GreySneci
Jul 20, 2013 23:57:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jövedelem nélkül elfolyik a vagyon, megeszed az ajándék halat.
Ellenben megtanultam halászni valamennyire, ami azért mégis csak többet ér a teljes tanácstalanságnál.</div>
Az bazzeg, igen. Megtanultad hogyan kell ingyen élni, kihalászni a gazdatesteket, majd azokon élősködni for free. Ehhez értesz, ez a te valódi szakmád recsi.
Ellenben megtanultam halászni valamennyire, ami azért mégis csak többet ér a teljes tanácstalanságnál.</div>
Az bazzeg, igen. Megtanultad hogyan kell ingyen élni, kihalászni a gazdatesteket, majd azokon élősködni for free. Ehhez értesz, ez a te valódi szakmád recsi.
Jul 20, 2013 23:57:11
sodika
Jul 20, 2013 23:58:14
Az pedig, hogy egyébként mennyit keres egy takarító, ami édesanyám kedvelt példája, azért értelmetlen felvetés, mert egy ilyen munkájára én fizikailag vagyok alkalmatlan, és egymással összehasonlítani nyilván csak a valódi alternatívákat lehet.
Jul 20, 2013 23:58:14
Mikorka Kálmán
Jul 20, 2013 23:59:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>írsz jövő hétre egy cikket "Hogyan jutottam a gödör mélyére" címmel?</div>
</div>
nálunk az egyetemen már másodévtől több embert felszippantott egy helyi cég, ahol PHP-rabszolgaként megkereshették a magyar átlagjövedelmet havonta, szakmába vágó munkával, ami aztán referenciának is remekül elment.
én az informatikát csak közvetett módon érintő területen dolgoztam, de attól még a diploma után hamar felvett egy multi.
és direkt nem említettem az akkori anyagi körülményeidet, bár most, hogy így felhoztad, szerintem pont hogy nem irreleváns, hanem negatív irányba befolyásolta az életed, mivel nem szorultál rá a munkára, abban a kritikus periódusban nem nevelődött beléd, hogy hogyan lesz a zümmögésből pénz, és hogy kitartás nélkül lófasz sem lesz.
ennek az eredménye a diplomád hiánya lett, és végül a mostani anyagi helyzeted.
</div>
nálunk az egyetemen már másodévtől több embert felszippantott egy helyi cég, ahol PHP-rabszolgaként megkereshették a magyar átlagjövedelmet havonta, szakmába vágó munkával, ami aztán referenciának is remekül elment.
én az informatikát csak közvetett módon érintő területen dolgoztam, de attól még a diploma után hamar felvett egy multi.
és direkt nem említettem az akkori anyagi körülményeidet, bár most, hogy így felhoztad, szerintem pont hogy nem irreleváns, hanem negatív irányba befolyásolta az életed, mivel nem szorultál rá a munkára, abban a kritikus periódusban nem nevelődött beléd, hogy hogyan lesz a zümmögésből pénz, és hogy kitartás nélkül lófasz sem lesz.
ennek az eredménye a diplomád hiánya lett, és végül a mostani anyagi helyzeted.
Jul 20, 2013 23:59:38
-
Jul 20, 2013 23:59:46
<div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>a lovári nyelvvizsga azoknak volt legális kibúvó, akik nem tudtak semmilyen európai nyelvet megtanulni az életük első 20 évében.
Tajgi, nekem 16 évesen megvolt az angol közép C, de te még a tudást is nullára egyenlősítenéd irigységből, mi? te kis kommunista gondolatrendőr-házmester-faszszopó! :DDD</div>Ez hülyeség, a szakon a legjobban tanuló évfolyamtársam abszolút nem volt ott nyelvekben kb azon a szinten volt mint én, nagyjából a -1-ben, de ettől még mindenki rohant hozzá, ha valami vallástörténeti kérdés felmerült. A nyelvtudás is egy készség amire nem mindenki alkalmas, én például csoportban nem tudnék nyelvet tanulni. De tény hogy én többre tartom a nyelvtudást a diplománál, nehezebb megszerezni.
Tajgi, nekem 16 évesen megvolt az angol közép C, de te még a tudást is nullára egyenlősítenéd irigységből, mi? te kis kommunista gondolatrendőr-házmester-faszszopó! :DDD</div>Ez hülyeség, a szakon a legjobban tanuló évfolyamtársam abszolút nem volt ott nyelvekben kb azon a szinten volt mint én, nagyjából a -1-ben, de ettől még mindenki rohant hozzá, ha valami vallástörténeti kérdés felmerült. A nyelvtudás is egy készség amire nem mindenki alkalmas, én például csoportban nem tudnék nyelvet tanulni. De tény hogy én többre tartom a nyelvtudást a diplománál, nehezebb megszerezni.
Jul 20, 2013 23:59:46
sodika
Jul 21, 2013 00:00:07
Milyen lecsúszás, bazmeg?
A keresőképtelen állapot az igazi tragédia, és onnan kikecmeregtem az egyetemi tanulmányaim során elsajátított jártasságoknak köszönhetően.
A statikus vagyon szart sem ér, ha nézek ki a fejemből, miközben elfogy.
A keresőképtelen állapot az igazi tragédia, és onnan kikecmeregtem az egyetemi tanulmányaim során elsajátított jártasságoknak köszönhetően.
A statikus vagyon szart sem ér, ha nézek ki a fejemből, miközben elfogy.
Jul 21, 2013 00:00:07
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 21, 2013 00:00:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>írsz jövő hétre egy cikket "Hogyan jutottam a gödör mélyére" címmel?</div>
Ha a Tescóban a polcokat pakolnád, többet keresnél, mint most. Ha anyád gimnázium után elzavar dolgozni, te több pénzt keresnél, mint most a gányolással, neki meg lenne 10-15 millió forintja.
Ha a Tescóban a polcokat pakolnád, többet keresnél, mint most. Ha anyád gimnázium után elzavar dolgozni, te több pénzt keresnél, mint most a gányolással, neki meg lenne 10-15 millió forintja.
Jul 21, 2013 00:00:44
Slim Shady
Jul 21, 2013 00:02:45
lolbazmeg
más is látta már ezeket a "kufárok! a haza nem eladó"
Kásler oriásplakátokat ?
más is látta már ezeket a "kufárok! a haza nem eladó"
Kásler oriásplakátokat ?
Jul 21, 2013 00:02:45
Mikorka Kálmán
Jul 21, 2013 00:03:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Milyen lecsúszás, bazmeg?
A statikus vagyon szart sem ér, ha nézek ki a fejemből, miközben elfogy.</div>
ne idegeskedj snegó, már eltapsoltad a statikus vagyonod, ezt tudtuk eddig is!
a keresőképtelenségből még nem kecmeregtél ki, borotvaélen táncolsz, de még lehet szerencséd, ha kitartóan dolgozol rajta.
A statikus vagyon szart sem ér, ha nézek ki a fejemből, miközben elfogy.</div>
ne idegeskedj snegó, már eltapsoltad a statikus vagyonod, ezt tudtuk eddig is!
a keresőképtelenségből még nem kecmeregtél ki, borotvaélen táncolsz, de még lehet szerencséd, ha kitartóan dolgozol rajta.
Jul 21, 2013 00:03:05
sodika
Jul 21, 2013 00:03:14
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>
Ha a Tescóban a polcokat pakolnád, többet keresnél, mint most.</div>
Irreleváns. Nem vagyok rá fizikailag alkalmas, tehát nem alternatíva. A nem szellemi munka nekem nem azért nem alternatíva, mert derogál, hanem mert egészségügyi akadálya van.
Ha a Tescóban a polcokat pakolnád, többet keresnél, mint most.</div>
Irreleváns. Nem vagyok rá fizikailag alkalmas, tehát nem alternatíva. A nem szellemi munka nekem nem azért nem alternatíva, mert derogál, hanem mert egészségügyi akadálya van.
Jul 21, 2013 00:03:14
Mikorka Kálmán
Jul 21, 2013 00:03:19
(ja, ez *paródiarovat*)
Jul 21, 2013 00:03:19
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 21, 2013 00:04:36
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>a lovári nyelvvizsga azoknak volt legális kibúvó, akik nem tudtak semmilyen európai nyelvet megtanulni az életük első 20 évében.
Tajgi, nekem 16 évesen megvolt az angol közép C, de te még a tudást is nullára egyenlősítenéd irigységből, mi? te kis kommunista gondolatrendőr-házmester-faszszopó! :DDD</div>Ez hülyeség, a szakon a legjobban tanuló évfolyamtársam abszolút nem volt ott nyelvekben kb azon a szinten volt mint én, nagyjából a -1-ben, de ettől még mindenki rohant hozzá, ha valami vallástörténeti kérdés felmerült. A nyelvtudás is egy készség amire nem mindenki alkalmas, én például csoportban nem tudnék nyelvet tanulni. De tény hogy én többre tartom a nyelvtudást a diplománál, nehezebb megszerezni.</div>
Vak vezetett világtalant, mi? Kurva alacsony lehetett a színvonal azon a képzésen, ha valaki úgy lehetett sztár, hogy semmi szakirodalmat nem tudott elolvasni.
Tajgi, nekem 16 évesen megvolt az angol közép C, de te még a tudást is nullára egyenlősítenéd irigységből, mi? te kis kommunista gondolatrendőr-házmester-faszszopó! :DDD</div>Ez hülyeség, a szakon a legjobban tanuló évfolyamtársam abszolút nem volt ott nyelvekben kb azon a szinten volt mint én, nagyjából a -1-ben, de ettől még mindenki rohant hozzá, ha valami vallástörténeti kérdés felmerült. A nyelvtudás is egy készség amire nem mindenki alkalmas, én például csoportban nem tudnék nyelvet tanulni. De tény hogy én többre tartom a nyelvtudást a diplománál, nehezebb megszerezni.</div>
Vak vezetett világtalant, mi? Kurva alacsony lehetett a színvonal azon a képzésen, ha valaki úgy lehetett sztár, hogy semmi szakirodalmat nem tudott elolvasni.
Jul 21, 2013 00:04:36
72 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

sodika Mondja:
január 29th, 2010 at 04:24
Szabo Jancsi: Egyetem mellett én is dolgoztam végig.
Csak félkész, de itt látható: <a href="http://marketingmix.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://marketingmix.hu/</a>
Ilyenformán az “első millió” nekem is megvolt. :)