« 1858 1859 1860 1861 1862 1863 1864 1865 1866 1867 »
1752409 komment.

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 00:05:33
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">-</div>A nyelvtudás is egy készség amire nem mindenki alkalmas, én például csoportban nem tudnék nyelvet tanulni. De tény hogy én többre tartom a nyelvtudást a diplománál, nehezebb megszerezni.</div>

Ezt azok mondják, akiknek nem jön össze a nyelvvizsga.
Elegendő gyakorlással még a japán írást is meg lehet tanulni, erre bizonyíték az összes japán gyerek. Az ember agya alapból képes a nyelvhasználatra, csak be kell fektetni az energiát és az időt.
Jul 21, 2013 00:05:33

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 21, 2013 00:11:37
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>
Ha a Tescóban a polcokat pakolnád, többet keresnél, mint most.</div>

Irreleváns. Nem vagyok rá fizikailag alkalmas, tehát nem alternatíva. A nem szellemi munka nekem nem azért nem alternatíva, mert derogál, hanem mert egészségügyi akadálya van.</div>
Hülyeség. Menj el orvoshoz.
Jul 21, 2013 00:11:37

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:13:13
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>
a keresőképtelenségből még nem kecmeregtél ki, borotvaélen táncolsz</div>

Kikecmeregtem belőle, mert keresek. Persze nem annyit, amennyit olyan külső kényszerek, mint az állam vagy anyám optimálisnak tartanának, de rájöttem, hogyha kizárom a tudatomból mindkét frusztráló kényszert, akkor folyamatosan egyre többet, és bizonyos szempontból bőségesen sokat keresek.

Épp ezért is határoztam el két nappal ezelőttől a munkanapi átlag 8 órát, mert ha magasról szarom le, hogy úgy egyébként ilyen-olyan rendszernek vagy embernek mik az elképzelései, és csak a saját mércémhez mérem magam, akkor minden a határtalan bőség kategóriájába esik, és motivációromboló kényszerek nélkül a lelkesedésem egy öngerjesztő folyamat, mely így nagyon hamar valóban jelentős, és még annál is jelentősebb rendszeres jövedelembe fog torkollni.

Az első alkalommal a "hú de faszán jön a pénz"-érzést kínzóan hosszú időre lerombolta anyám folyamatos károgása, hogy ez sem elég, az sem elég, és hiába minden erőfeszítés, még mindig nem, de mára megértettem, hogy az a helyes, ha a saját magam mércéjén kívül kurvára leszarok minden noszogatás, és főleg minden érzelmi zsarolást, mert valódi teljesítmény csak pozitív visszacsatolásból fakadhat.

Erre hazudjátok ti, hogy cserben hagytam anyámat, pedig az én törékeny lelkem mellett az érzelmi zsarolással szembeni immunitás a valódi egzisztenciális felemelkedés legbiztosabb záloga.
Jul 21, 2013 00:13:13

Szerző: gennyes féregzsidó Jul 21, 2013 00:13:45
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Annyira sziklaszilárdan emlékszem, hogy kisgyerekkoromtól kezdve egészen felnőttkoromig minden életpályát érintő kérdésre következetesen azt válaszoltam, hogy fogalmam sincs, innentől kezdve, bár a rossz tanácsokért természetesen eszem ágában sincs senkit hibáztatni, azonban ezen gesztusom ellentételezéseként annyit igenis elvárok, hogy a téma hanyagolva legyen a jelenkori anyagi vonatkozások kapcsán.</div>

milyen hibáztatás, kocsonya? milyen rossz tanácsok? miért is kellene hibáztatnod bárkit a családodból, ha álmaid melóját végzed, amit szeretsz? hozzam az idézeteket?

rá akarod kenni anyádra, hogy a jelenkori anyagi helyzetedért ő a felelős, mert szerinted az informatika felé terelt akaratodon kívül, de emögött valójában az van, hogy téged frusztrál a tény, mely szerint 31,4 éves informatikusként filléreket keresel, és nem sikerült elérned még a gazdasági életképességet sem a legpiacképesebb (kvázi) végzettséggel. és nem akarod, hogy anyád ezt firtassa.

"te akartad, hogy ezt a szar melót csináljam, ezért kussolj arról, hogy miért vagyok egy lúzer balfasz, és miért nem keresek havi 5 kiló nettót informatikusként, mint bárki más" - ezt akarod megetetni anyáddal meg velünk is, de ki az az idióta, aki beveszi ezt a baromságot? ezzel csak magadat tudod etetni.
Jul 21, 2013 00:13:45

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:14:07
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>
Hülyeség. Menj el orvoshoz.</div>

Egy orvos mit tud mondani egy gyenge hátra?
KÍMÉLD.

Ránéznem és elmondaná, hogy kíméljem.
Hát kímélem.
Jul 21, 2013 00:14:07

Szerző: GreySneci Jul 21, 2013 00:14:08
Válasz
(11)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Irreleváns. Nem vagyok rá fizikailag alkalmas, tehát nem alternatíva. A nem szellemi munka nekem nem azért nem alternatíva, mert derogál, hanem mert egészségügyi akadálya van.</div>

Miért Sodi, púpos vagy, vagy mi a fasz?
Jul 21, 2013 00:14:08

Szerző: GreySneci Jul 21, 2013 00:14:57
Válasz
(6)
De Sodi, azt mondtad nem vagy púpos, most mégis azzal mentegetőzöl a munka elől, hogy púpos vagy?
Jul 21, 2013 00:14:57

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:16:00
Válasz
(0)
ránézne.

Épp előbb néztem meg 2000-től kezdve, milyen ellátásokon estem át. 2003. áprilisában volt egy foghúzásom. Semmi több, mégis egész jól elvagyok.

Sarlatán meg nem érdekel. Kíméljem, meg ússzak, ezt mondaná.

<b>Esetleg ajánlana egy műtétet, amire én azt mondanám, hogy lófaszt, mert nem akarok "jaj véletlenül átvágtuk azt a geciséget"-mondat után tolókocsiba kerülni. :D</b>
Jul 21, 2013 00:16:00

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 21, 2013 00:16:20
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>

KÍMÉLD.

Hát kímélem.</div>
Orvosi diplomád is van újabban?
Jul 21, 2013 00:16:20

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 00:16:20
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">-</div>A szegedi albérletben a szomszédom egy egyetemi tanár férje volt, angol és nagyon régóta itt élt, de egy szót nem tudott magyarul, mindig a googleról magyarázott, hogy a főbérlő soha nem lesz zenész, mert nagyon sok a zenész és kevés a fóka, aztán két éve megnyerte az országos dalszövegíró versenyt a jazz fesztiválon egyébként ha későn kezdesz el nyelvet tanulni szerintem az agy nem fogékony rá, ja és nők könnyebben megtanulják egy bizonyos szintig biztos</div>

ez a hozzáállás úgy felkúr, ember vagyok, így bármilyen skillt meg tudok tanulni legalább közepes szinten, amit más emberek meg tudtak, legyen az a kvantumfizika, vagy kárpitozás

te meg maradj meg a sötétségben, én majd brahiból megtanulok portugálul, mikor odaköltözök, hogy jobban beilleszkedjek, miután meguntam az életet angol nyelvterületen...
Jul 21, 2013 00:16:20

Szerző: tigris Jul 21, 2013 00:17:43
Válasz
(2)
Ha a Tescóban a polcokat pakolnád, többet keresnél, mint most.</div>

Irreleváns. Nem vagyok rá fizikailag alkalmas, tehát nem alternatíva. A nem szellemi munka nekem nem azért nem alternatíva, mert derogál, hanem mert egészségügyi akadálya van.</div>

szarból vagy.

a hetven éves öregasszonyok is tudnak takarítani....

szarból vagy
Jul 21, 2013 00:17:43

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:18:09
Válasz
(1)
Még 17 évesen mondta az egyik orvos, hogy meg kell várni, míg nem növök tovább, aztán 25 éves koromban jöhetne egy gerincműtét, de erre már akkor is azt vágtam rá, hogy a mostani állapot legalább biztos, és játsszon "tolókocsiba kerülsz-e"-szerencsejátékot, akinek hat anyja van. :D
Jul 21, 2013 00:18:09

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 21, 2013 00:18:09
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>ránézne.

Épp előbb néztem meg 2000-től kezdve, milyen ellátásokon estem át. 2003. áprilisában volt egy foghúzásom. Semmi több, mégis egész jól elvagyok.

Sarlatán meg nem érdekel. Kíméljem, meg ússzak, ezt mondaná.

<b>Esetleg ajánlana egy műtétet, amire én azt mondanám, hogy lófaszt, mert nem akarok "jaj véletlenül átvágtuk azt a geciséget"-mondat után tolókocsiba kerülni. :D</b></div>
De hiszen nem vagy jól el, hiszen saját állítások szerint 5 percet sem tudsz állni.
Jul 21, 2013 00:18:09

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:18:41
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>
De hiszen nem vagy jól el, hiszen saját állítások szerint 5 percet sem tudsz állni.</div>

Irreleváns, mert NEM IS KELL. :D
Jul 21, 2013 00:18:41

Szerző: szpítsopp Jul 21, 2013 00:18:46
Válasz
(7)

KÍMÉLD.

Hát kímélem.</div>

azt mondaná, hogy gyógytorna. aztán szépen megerősíted a trapeziust és a gerincmelletti merevítőizmokat shrugokkal, hiperhajlításokkal. a húzodzkodás sem árt, attól meg fejlődik majd a latissimusod, és egészen emberi hátad lesz.

nyilván valami enyhébb gyógytornával van kezdeni, de talán még nem késő. hogy te hagytad így elfajulni a dolgokat, azért te vagy a hülye.
Jul 21, 2013 00:18:46

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 21, 2013 00:19:15
Válasz
(2)
Endre, a csajok mennyire buknak egy púpra?
Jul 21, 2013 00:19:15

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 00:19:36
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Kikecmeregtem belőle, mert keresek. Persze nem annyit, amennyit olyan külső kényszerek, mint az állam vagy anyám optimálisnak tartanának, de rájöttem, hogyha kizárom a tudatomból mindkét frusztráló kényszert, akkor folyamatosan egyre többet, és bizonyos szempontból bőségesen sokat keresek.
</div>

nincs pénzed: albérletre, nőre, családra, kocsira, benzinre, biztosításra, orvosra, stb.

még vállalkozni sem, mert nincs jövedelmed, amiből közben meg tudnál élni...
Jul 21, 2013 00:19:36

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:20:41
Válasz
(1)
Az összes ilyen, "nyomorék lettem, mert" történet úgy kezdődik, hogy egyébként faszán elvontam, de aztán az orvos azt javasolta, hogy izé, én meg rábólintottam.

Ilyen Takács Rózsa is.

Az embereket mindig az egyébként mindennapi életükben őket nem zavaró dolgok úgymond korrekciói után basszák a sarlatánok egy életre haza.

Hát köszi, nem kérek belőle. :D
Jul 21, 2013 00:20:41

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:21:18
Válasz
(0)
...egyébként faszán elvoltam...
Jul 21, 2013 00:21:18

Szerző: tigris Jul 21, 2013 00:21:30
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az összes ilyen, "nyomorék lettem, mert" történet úgy kezdődik, hogy egyébként faszán elvontam, de aztán az orvos azt javasolta, hogy izé, én meg rábólintottam.

Ilyen Takács Rózsa is.

Az embereket mindig az egyébként mindennapi életükben őket nem zavaró dolgok úgymond korrekciói után basszák a sarlatánok egy életre haza.

Hát köszi, nem kérek belőle. :D</div>

nagyon faszán elvoltát. nem tudsz öt percet állni a buszon. szarból vagy.
Jul 21, 2013 00:21:30

Szerző: szpítsopp Jul 21, 2013 00:21:50
Válasz
(0)
*van értelme kezdeni

kiskoromban nekem is gerincferdülés volt, sodi. kosárlabda és edzés helyrehozta, most pedig kb akkora a hátam mint tajgi egész felsőteste, és egyenes. azt nem tudom, hogy nálad helyre lehet-e hozni tizensok év semmittevést, de a mostani állapoton biztos lehet javítani.
Jul 21, 2013 00:21:50

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 00:22:10
Válasz
(0)
kegyelemdöfés: szoftverfejlesztőként önszántamból állva dolgozom, és csak óránként 10 percet ülök le.
Jul 21, 2013 00:22:10

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 21, 2013 00:23:04
Válasz
(1)
De hiszen nem vagy jól el, hiszen saját állítások szerint 5 percet sem tudsz állni.</div>

Irreleváns, mert NEM IS KELL. :D</div>
Ha majd gyereked lesz, és mondjuk mosdatni meg pelenkázni kell, akkor azt hogy oldod meg? Hogy fogsz neki főzni? Hogy fogod vinni a babakocsiban vagy a hordozóban?
Jul 21, 2013 00:23:04

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:23:29
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
azt mondaná, hogy gyógytorna. aztán szépen megerősíted a trapeziust és a gerincmelletti merevítőizmokat shrugokkal, hiperhajlításokkal. a húzodzkodás sem árt, attól meg fejlődik majd a latissimusod, és egészen emberi hátad lesz.</div>

Jó, majd elgondolkodom.
Jul 21, 2013 00:23:29

Szerző: szpítsopp Jul 21, 2013 00:23:48
Válasz
(9)
ha minden jól alakul, tényleg tolószékbe kerülsz, és ugyanazért, amiért az egész életed el van baszva. itt mondjuk neked, mit kéne csinálni, erre te máris a kifogást keresed a megoldás helyett.

az egész életed 'miért nem tudom megcsinálni' kérdésre való válasz keresése, a 'hogyan tudom megcsinálni' helyett. ezért vagy ott, ahol.
Jul 21, 2013 00:23:48

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:24:37
Válasz
(0)
nincs pénzed: albérletre, nőre, családra, kocsira, benzinre, biztosításra, orvosra, stb.</div>

Mondom. Külső kényszer.
Még egyszer: SZARNI LE.

Még egyszer ezt a hibát nem követem el.

Saját mércém, érzelmi zsarolásokat, meg egyéb motivációromboló marhaságokat meg szarni le.

Ez a valódi teljesítmény és felemelkedés záloga.
Jul 21, 2013 00:24:37

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 00:24:56
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
azt mondaná, hogy gyógytorna. aztán szépen megerősíted a trapeziust és a gerincmelletti merevítőizmokat shrugokkal, hiperhajlításokkal. a húzodzkodás sem árt, attól meg fejlődik majd a latissimusod, és egészen emberi hátad lesz.</div>

Jó, majd elgondolkodom.</div>

nem elég legooglözni az összes ismeretlen kifejezést, menj el orvoshoz!
Jul 21, 2013 00:24:56

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 21, 2013 00:25:04
Válasz
(1)
Ha majd a feleséged azt mondja, hogy hozd fel a 10 liter ásványvizet a kocsiból, akkor mit mondasz neki: bocs nem megy, fáj a hátam?
Jul 21, 2013 00:25:04

Szerző: GreySneci Jul 21, 2013 00:26:01
Válasz
(5)
Sodi, nem lehet, hogy amiatt görbe a gerinced, mert bölcső-pózban vered a faszod naphosszat? Lehet, hogy a naponta felmerülő recskázásaid egy kis részét, mondjuk 25-30-at állva kéne végig csinálnod. Ez nem okozna nagy változást az életedben, de lehet hogy ennek köszönhetően egy picit megerősödik a hátad.
Jul 21, 2013 00:26:01

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 21, 2013 00:26:35
Válasz
(4)
Endre, ha anyád ma meghalna, mikorra halnál éhen?
Jul 21, 2013 00:26:35

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:26:40
Válasz
(0)
A lelkesedés pozitívan visszacsatol, és növeli a bevételt. A külső kényszer, meg az érzelmi zsarolásos geciság meg eliminálja. A sikeresem záloga, hogy a mostani felpörgésre a tudatom fel van készítve, hogy a saját mércémen kívül minden mást kizárjon a tudatomból.

Értelmezem őket, mint amúgy jelentés nélküli szavakat, de nem tudatosítom.
Jul 21, 2013 00:26:40

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 00:27:38
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>
nincs pénzed: albérletre, nőre, családra, kocsira, benzinre, biztosításra, orvosra, stb.</div>

Mondom. Külső kényszer.
</div>

milyen külső kényszer az, hogy el akarsz jutni A-ból B-be? (kocsi)
betömethetsz egy fájó fogat? (orvos)
nyugodt környezet a vállalkozás részleteinek kitalálásához? (albérlet)
gének örökítése? (nő, gyerek)
Jul 21, 2013 00:27:38

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:27:43
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">-</div>Szállj be az otthonvédelembe pénzzel vagy programozói tudással, hetente feladunk 11 000 10 fő/1100 forintért totót a nyeremény felét a Koppány alapítványba, barikád építésbe, a másik felét pedig saját célra hasznosítjuk.</div>

Oké. Őszre már talán lesz annyi pénzem, hogy beszéljünk erről.
Jul 21, 2013 00:27:43

Szerző: Zénó Jul 21, 2013 00:28:12
Válasz
(7)
Ha most saját bevallásod szerint is egy kripli vagy, akkor mégis hogy a fenébe gondoltad, hogy majd Pál Marcival le fogsz tudni tekerni több száz kilométert bicilivel?
Jul 21, 2013 00:28:12

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 00:28:28
Válasz
(1)
hol vagy Tajgi, leugrottál egy Hajós Rumért a nonsztopba?
Jul 21, 2013 00:28:28

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:28:37
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>kényszer az</div>

korai

Az ütemezés is fontos, de még fontosabb a lelki megalapozás, mert nekem törékeny a lelkem, és erre figyelni kell.
Jul 21, 2013 00:28:37

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 00:29:06
Válasz
(0)
vagy anyád kodeinjét nyammogod egy karéj száraz kenyérrel?
Jul 21, 2013 00:29:06

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:29:34
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Zénó</div>Ha most saját bevallásod szerint is egy kripli vagy, akkor mégis hogy a fenébe gondoltad, hogy majd Pál Marcival le fogsz tudni tekerni több száz kilométert bicilivel?</div>

Nem vagyok kripli. Ha sétálni kell például, nagyon kitartó vagyok, és a biciklizéshez nem kell semmit sem emelgetni.
Jul 21, 2013 00:29:34

Szerző: gennyes féregzsidó Jul 21, 2013 00:29:50
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az pedig, hogy egyébként mennyit keres egy takarító, ami édesanyám kedvelt példája, azért értelmetlen felvetés, mert egy ilyen munkájára én fizikailag vagyok alkalmatlan, és egymással összehasonlítani nyilván csak a valódi alternatívákat lehet.</div>

kocsonya, mégis mire hozza fel anyád ezt a példát? hogy annyi pénzt sem keresel, mint egy takarítónő?

és neked erre az a válaszod, hogy dehogy tudnál te takarítani? akkor mondhatná azt is, hogy annyit sem keresel, mint egy portás. portás tudnál lenni?

idióta. anyád nyilván azt akarta mondani, hogy felesleges volt 2 lakás árát elbaszni a taníttatásodra, mert rossz befektetés volt, hiszen annyit sem keresel, mint egy takarítónő, vagy portás. ha érettségi után beadtak volna éjjeliőrnek, nem ment volna el a 2 lakás, és ráadásul szerényen még kerestél is volna.
Jul 21, 2013 00:29:50

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 21, 2013 00:30:31
Válasz
(2)
Sodi, nem frusztráló, hogy életképtelen vagy? Nem félsz attól, hogy az utcán végzed mint RGL vagy Tyrion?
Jul 21, 2013 00:30:31

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 00:30:43
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>kényszer az</div>

korai

Az ütemezés is fontos, de még fontosabb a lelki megalapozás, mert nekem törékeny a lelkem, és erre figyelni kell.</div>

és te akarsz vállalkozni?

azt ismered, hogy "teher alatt nő a pálma"? ha van rajtad nyomás, akkor fogsz csak fejlődni! nekem eddig bejött.
Jul 21, 2013 00:30:43

Szerző: GreySneci Jul 21, 2013 00:31:15
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az ütemezés is fontos, de még fontosabb a lelki megalapozás, mert nekem törékeny a lelkem, és erre figyelni kell.</div>

De amikor átkúrtad Marci fejét 200 ezerrel, akkor nem volt törékeny, mi?
Jul 21, 2013 00:31:15

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 00:33:07
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">GreySneci</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az ütemezés is fontos, de még fontosabb a lelki megalapozás, mert nekem törékeny a lelkem, és erre figyelni kell.</div>

De amikor átkúrtad Marci fejét 200 ezerrel, akkor nem volt törékeny, mi?</div>

Marci volt a hibás!

előtte meg az anyja!

az előtt meg az állam, hogy nem csinál ingyen levelezős szakot!
Jul 21, 2013 00:33:07

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 21, 2013 00:33:28
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zénó</div>Ha most saját bevallásod szerint is egy kripli vagy, akkor mégis hogy a fenébe gondoltad, hogy majd Pál Marcival le fogsz tudni tekerni több száz kilométert bicilivel?</div>

Nem vagyok kripli. Ha sétálni kell például, nagyon kitartó vagyok, és a biciklizéshez nem kell semmit sem emelgetni.</div>
Azt láttuk a pécsi videón, hogy az 50 éves Fórizs 20 méteren 10 métert vert rád, utána meg állandóan sürgetett, hogy haladjál már.
Jul 21, 2013 00:33:28

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 21, 2013 00:34:55
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div><div class="quote"><div class="author">GreySneci</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az ütemezés is fontos, de még fontosabb a lelki megalapozás, mert nekem törékeny a lelkem, és erre figyelni kell.</div>

De amikor átkúrtad Marci fejét 200 ezerrel, akkor nem volt törékeny, mi?</div>

Marci volt a hibás!

előtte meg az anyja!

az előtt meg az állam, hogy nem csinál ingyen levelezős szakot!</div>
Sürgősen meg kell vizsgálni Pál Marci anyjának a felelősségét.
Jul 21, 2013 00:34:55

Szerző: Slim Shady Jul 21, 2013 00:36:30
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>

Mondom. Külső kényszer.

Még egyszer ezt a hibát nem követem el.

Saját mércém, érzelmi zsarolásokat, meg egyéb motivációromboló marhaságokat meg szarni le.

Ez a valódi teljesítmény és felemelkedés záloga.</div>
ez akkor lenne hiteles duma, hogy szarod le, ha közben nem ácsingóznál pénzen megvehető szarokra, kütyükre KFC-re. Így rohadt hiteltelen a szöveged, materialista szar vagy csak épp nincs egy vasad se, ez sajnos objektív és kőkemény tény.
Jul 21, 2013 00:36:30

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 21, 2013 00:38:04
Válasz
(3)
Érdekes, ha én beszélek anyámmal az a téma, hogy megköszöni a pénzt, amit küldtem neki, hogy legyen pénze a nyugdíj mellett. Meg hogy milyen hálás, hogy évente egyszer elviszem nyaralni.
Jul 21, 2013 00:38:04

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 00:38:11
Válasz
(5)
ajjaj, elkezdtünk személyeskedni, most már nem <i>joggal</i> nem fog válaszolni az amúgy releváns kérdésekre...
ugye Sodi?
Jul 21, 2013 00:38:11

Szerző: Sam Jul 21, 2013 00:38:55
Válasz
(8)
Bazmeg imádom amikor Sodi ideológiákat gyárt magának és meg is védi őket.
Amúgy az összes retard lassan kötelességének érzi, hogy itt öntse ki a szivecskéjét? Mi lesz a következő? Idejön Fórizs panaszkodni, hogy micsoda naplopó banda és hát ütni kell őket de már az sem használ?
Jul 21, 2013 00:38:55

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 21, 2013 00:39:28
Válasz
(6)
Különben kurva vicces, hogy Sodi és az anyja konkrétan azon kiabálnak egymással, hogy Sodi jövedelme eléri-e egy takarítónőét vagy sem. :)
Jul 21, 2013 00:39:28

Szerző: Slim Shady Jul 21, 2013 00:40:45
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tippmix</div>Kiváncsi leszek broni, hogy a Sao Paulo nyeretlenségi sorozata megszakad-e ma asszem a Corinthians ellen játszanak.</div>
52' Sao Paulo 0 - 0 Cruzeiro
most megy a meccs
Jul 21, 2013 00:40:45

Szerző: Sam Jul 21, 2013 00:40:50
Válasz
(6)
Amúgy Sodi, miben lenne más a tolókocsi mint a mostani max 5 percet bírok állni állapotod? Megmondom neked, hogy semmiben, így vesztenivalód nincs.
De tudom hogy mitől félsz igazán, hogy ha baj történik a műtét alatt, akkor lehet, hogy a pitont is tolókocsiba kell tenni és nincs több mókamatyi.
Jul 21, 2013 00:40:50

Szerző: SoDI-generátor Jul 21, 2013 00:42:29
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>ajjaj, elkezdtünk személyeskedni, most már nem <i>joggal</i> nem fog válaszolni az amúgy releváns kérdésekre...
ugye Sodi?</div>

zsidó vagy xD

<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Érdekes, ha én beszélek anyámmal az a téma, hogy megköszöni a pénzt, amit küldtem neki, hogy legyen pénze a nyugdíj mellett. Meg hogy milyen hálás, hogy évente egyszer elviszem nyaralni.</div>

te is zsidó vagy xD

na aaron, csá
Jul 21, 2013 00:42:29

Szerző: gennyes féregzsidó Jul 21, 2013 00:45:26
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A lelkesedés pozitívan visszacsatol, és növeli a bevételt. A külső kényszer, meg az érzelmi zsarolásos geciság meg eliminálja. A sikeresem záloga, hogy a mostani felpörgésre a tudatom fel van készítve, hogy a saját mércémen kívül minden mást kizárjon a tudatomból.

Értelmezem őket, mint amúgy jelentés nélküli szavakat, de nem tudatosítom.</div>

vagyis leszarod amikor anyád azt mondja, hogy megint nem adtál pénzt semmire, és egész hónapban csak élősködtél rajta.

ez a nagy taktika? hiszen eddig is leszartad amit anyád mond, nem adtál neki pénzt a megegyezés ellenére, és hosszú ideje élősködsz rajta, elvárod, hogy ingyen zabáltasson.

pont te alkalmazod az érzelmi zsarolást anyáddal szemben, mert tudod, hogy úgysem hagyna éhen dögleni, mert a fia vagy. ezt használod ki az élősködésre.

továbbá megpróbálsz anyádban bűntudatot kelteni, hogy az infós pálya felé terelt, és ezt a bűntudatot arra használod ki, hogy cserébe anyád ne firtassa miért nem keresel elégséges összegű zsetont.

egy a cél: a kényelem biztosítása. és ezért bármit bevetsz.
Jul 21, 2013 00:45:26

Szerző: Sam Jul 21, 2013 00:46:24
Válasz
(9)
Endre, az eszedre van szükségünk egy vita eldöntésében:

Szerinted meleg-e az a srác, aki más meleg srácok ruhátlan, farokverő képeit nézi az interneten?

I/N?

A társaság lassan két részre szakad nálunk, és szakértő véleményre van szükségünk, te annyit foglalkoztál már a felvonulással biztos van erre is egy jó gondolatod.

Előre is köszi.
Jul 21, 2013 00:46:24

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Jul 21, 2013 00:49:54
Válasz
(2)
<a href="http://index.hu/kulfold/2013/07/16/akadalymentesitik_jeruzsalem_ovarosat/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/kulfold/2013/07/16/akadalymentesitik_jeruzsalem_ovarosat/</a>

Jeruzsálemben már megkezdték a felkészülést arra az időre, amikor Sodi tolókocsiba kényszerül.
Jul 21, 2013 00:49:54

Szerző: GreySneci Jul 21, 2013 00:50:47
Válasz
(1)
féregzsidó kurvajól mondja sodi, anyádat próbálod hibáztatni a lusta disznóságod miatt. Nem szégyelled magad? Hogy lehetsz ilyen mocsok a saját anyáddal? Zsarolod, pedig kinyalta segged, de mindent amit kaptál, elherdáltad a semmire.
Jul 21, 2013 00:50:47

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:51:07
Válasz
(0)
A lényeg, hogy anyámon is úgy tudok segíteni, ha folyamatosan örülök a rendre növekvő bevételemnek, és nem hagyom lerombolni a lelkesedésemet azzal, hogy közben a szívemre vegyem, hogy ez még mindig kevés.

Hanem akkor, ha ezt is az értelmezett, de nem tudatosított környezeti behatások közé sorolom. Vagyis mindez természetesen az ő jól látható közvetlen anyagi érdeke is.
Jul 21, 2013 00:51:07

Szerző: Slim Shady Jul 21, 2013 00:51:35
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tippmix</div><a href="http://www.fogadoportal.hu/foci/brazilia/campeonato-brasileiro/" rel="nofollow" target="_blank">http://www.fogadoportal.hu/foci/brazilia/campeonato-brasileiro/</a> ez az oldal topon van!</div>
miért nem a palemirasra tettél?
Brasileiro B
Figueirense 2-3 Palmeiras
Jul 21, 2013 00:51:35

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:52:21
Válasz
(0)
Hanem ha...

mindegy... fáradt vagyok már értelmes mondatokat írni

csááá
Jul 21, 2013 00:52:21

Szerző: tigris Jul 21, 2013 00:52:56
Válasz
(7)
törékeny a lelked? érdekes, amikor a holokauszt áldozatain kellett viccelődni, meg gyerekek akasztásán fantáziálni, akkor nem volt törékeny a lelked. meg amikor buzikat azzal fenyegettél meg, hogy felgyújtod őket....
Jul 21, 2013 00:52:56

Szerző: tigris Jul 21, 2013 00:53:25
Válasz
(12)
ez a törékeny a lelkem, ez elég buzisan hangzik azért.
Jul 21, 2013 00:53:25

Szerző: gennyes féregzsidó Jul 21, 2013 00:53:54
Válasz
(3)
kocsonya, ezt az "anyám elvette a motivációmat" tekinthetjük hivatalos magyarázatnak a 3. munkával eltöltött éved elbaszására?

mert ugye az első évet kötbérekkel elbasztad, mert nem tanították az egyetemen az időbeosztást.

a második évet ellustiztad.

a harmadik évet pedig anyád baszta el.

a negyedik évre is elkezdhetsz lassan magyarázatot gyártani.
Jul 21, 2013 00:53:54

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:55:05
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div> meg amikor buzikat azzal fenyegettél meg, hogy felgyújtod őket....</div>

<b>MI A BÚS RETKES PICSA?!!!</b>
Te bizony kibaszottul összetévesztesz engem valakivel.
Jul 21, 2013 00:55:05

Szerző: GreySneci Jul 21, 2013 00:55:11
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Vagyis mindez természetesen az ő jól látható közvetlen anyagi érdeke is.</div>

Most meg úgy próbálod beállítani anyádat, mint aki azt várja, hogy végre valaki támogassa. Anyagi érdeke... annyiban érdeke anyagilag, hogy ne kelljen a lassan 40 éves fiát is eltartani nyugdíjas korára... Ha már megélnél magadtól, az épp elég lenne neki.
Jul 21, 2013 00:55:11

Szerző: Slim Shady Jul 21, 2013 00:55:15
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A lényeg, hogy anyámon is úgy tudok segíteni, ha folyamatosan örülök a rendre növekvő bevételemnek, és nem hagyom lerombolni a lelkesedésemet azzal, hogy közben a szívemre vegyem, hogy ez még mindig kevés.

Hanem akkor, ha ezt is az értelmezett, de nem tudatosított környezeti behatások közé sorolom. Vagyis mindez természetesen az ő jól látható közvetlen anyagi érdeke is.</div>
sodi, egyezzünk meg abban, hogy aki dolgozni akar az dolgozik és pénzt keres, aki meg nem akar dolgozni az homályos elméleteket dolgoz ki lerombolt lelkesedésről meg értelmezett de nemtudatosított környezeti behatásokról.
Jul 21, 2013 00:55:15

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:55:28
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>ez a törékeny a lelkem, ez elég buzisan hangzik azért.</div>

Szarom le. Attól még igaz.

Na meló, csá.
Jul 21, 2013 00:55:28

Szerző: sodika Jul 21, 2013 00:56:59
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Slim Shady</div>homályos elméleteket dolgoz ki lerombolt lelkesedésről meg értelmezett de nemtudatosított környezeti behatásokról.</div>

Az emberiséget a tudományon keresztül mindig az vitte előbbre, ha sikerült nehezen megfogható dolgokat pontosan megfogalmazniuk.

Szóval nem kell ezt lebecsülni ám.

Na meló, csá.
Jul 21, 2013 00:56:59

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 00:57:19
Válasz
(1)
"törékeny a lelkem" = "jaj, olyan nehéz az élet" = nem vagyok hajlandó küzdeni semmilyen sült galambért, ami nem repül magától a számba
Jul 21, 2013 00:57:19

Szerző: gennyes féregzsidó Jul 21, 2013 00:57:27
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A lényeg, hogy anyámon is úgy tudok segíteni, ha folyamatosan örülök a rendre növekvő bevételemnek, és nem hagyom lerombolni a lelkesedésemet azzal, hogy közben a szívemre vegyem, hogy ez még mindig kevés.

Hanem akkor, ha ezt is az értelmezett, de nem tudatosított környezeti behatások közé sorolom. Vagyis mindez természetesen az ő jól látható közvetlen anyagi érdeke is.</div>

kocsonya, ez csak a korábban kitalált szöveg fonomítása. korábban azt mondtad, hogy anyád örüljön annak a kis pénznek is, mert mi lenne ha betegek lennétek, vagy ennyit sem keresnél.

mindig ugyanarról van szó: nem firtatni, hogy miért vagy balfasz. mert ettől érzed magad igazán kényelmetlenül. ezt akarod mindenáron elkerülni.
Jul 21, 2013 00:57:27

Szerző: tigris Jul 21, 2013 00:58:12
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div> meg amikor buzikat azzal fenyegettél meg, hogy felgyújtod őket....</div>

<b>MI A BÚS RETKES PICSA?!!!</b>
Te bizony kibaszottul összetévesztesz engem valakivel.</div>

a többit nem kérted ki magadnak . ennyit a törékeny lelkedről leninfiú.
Jul 21, 2013 00:58:12

Szerző: tigris Jul 21, 2013 00:58:54
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>ez a törékeny a lelkem, ez elég buzisan hangzik azért.</div>

Szarom le. Attól még igaz.

Na meló, csá.</div>

hát igen, buzi vagy. örülök, hogy beismerted végre.
Jul 21, 2013 00:58:54

Szerző: broni Jul 21, 2013 00:59:36
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">tippmix</div>Kiváncsi leszek broni, hogy a Sao Paulo nyeretlenségi sorozata megszakad-e ma asszem a Corinthians ellen játszanak.</div> 6.-3 is bunda volt!!!!!

steua power!!!
Jul 21, 2013 00:59:36

Szerző: tigris Jul 21, 2013 01:00:32
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Slim Shady</div>homályos elméleteket dolgoz ki lerombolt lelkesedésről meg értelmezett de nemtudatosított környezeti behatásokról.</div>

Az emberiséget a tudományon keresztül mindig az vitte előbbre, ha sikerült nehezen megfogható dolgokat pontosan megfogalmazniuk.

Szóval nem kell ezt lebecsülni ám.

Na meló, csá.</div>

te hogy fogalmaznád meg egészen pontosan azt, hogy valaki meglopott egy keresztény zarándokot kb. 200 000 forinttal?
Jul 21, 2013 01:00:32

Szerző: broni Jul 21, 2013 01:01:49
Válasz
(2)
bejön egy haverom a kocsmába, kezében egy jobbikos szar ujság, amit mostanában dobálnak mindehova, és egyből baszta i a kukába!!))))

ébred a magyar, recskre az iszlamista csürhével!!!!
Jul 21, 2013 01:01:49

Szerző: sodika Jul 21, 2013 01:02:52
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
a többit nem kérted ki magadnak . ennyit a törékeny lelkedről</div>

A többi is faszság. A holoipar kigúnyolását a holokauszt-áldozatokon való viccelődéssel összetéveszteni, meg egyéb ökörségek.

Gyerekek akasztásán továbbra is Sherlock Porks elmélkedett, nem én. Én a felnőtt fattyak akasztásáról beszéltem, Veres János védelmi pénzt szedő kölykei kapcsán.
Jul 21, 2013 01:02:52

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 01:05:22
Válasz
(0)
miért nem edzed a lelked, ha olyan törékeny?

vállalkozóként mindennapos a sikertelenség, attól hogy te azt képzeled, hogy minden elsőre sikerül, még valójában úgy megy a dolog, hogy aki többet próbálkozik, annak többször is sikerül, csak közben többször is sikertelen, amiből fel kell tudni állni.

Endre, légy <b><i>FÉRFI</i></b>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=unkIVvjZc9Y" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=unkIVvjZc9Y</a>
Jul 21, 2013 01:05:22

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 01:05:41
Válasz
(1)
(ha már művész nem lettél a zongoristaujjaiddal...)
Jul 21, 2013 01:05:41

Szerző: Ószövetségi Düh Jul 21, 2013 01:05:44
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az összes ilyen, "nyomorék lettem, mert" történet úgy kezdődik, hogy egyébként faszán elvontam, de aztán az orvos azt javasolta, hogy izé, én meg rábólintottam.

Ilyen Takács Rózsa is.

Hát köszi, nem kérek belőle. :D</div>

Miért nem Dr. Rose-nál műtteted magad, kocsonya? Ő is sarlatán?
Jul 21, 2013 01:05:44

Szerző: sodika Jul 21, 2013 01:06:26
Válasz
(0)
Egyébként meg íme az Anna Frank-os vicc a Family Guy-ból.
Ha valaki ezen felkapja a vizet, az bizony buta köcsög.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=AMSHSHDWgdw" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=AMSHSHDWgdw</a>
Ennyi.
Jul 21, 2013 01:06:26

Szerző: sodika Jul 21, 2013 01:07:34
Válasz
(0)
vállalkozóként mindennapos a sikertelenség</div>

Az igen, de én azt szarom is le.
Az emiatt történő baszogatás az, amit eddig nem szartam le...

De most már azt is. :)
Jul 21, 2013 01:07:34

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 01:07:44
Válasz
(2)
mit butaköcsögözöl, törékenylelkű?
Jul 21, 2013 01:07:44

Szerző: Ószövetségi Düh Jul 21, 2013 01:09:10
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>Amúgy Sodi, miben lenne más a tolókocsi mint a mostani max 5 percet bírok állni állapotod? Megmondom neked, hogy semmiben, így vesztenivalód nincs.
De tudom hogy mitől félsz igazán, hogy ha baj történik a műtét alatt, akkor lehet, hogy a pitont is tolókocsiba kell tenni és nincs több mókamatyi.</div>

A piton majd kap egy saját kis fotelt a tolókocsi ülőlapján.
Jul 21, 2013 01:09:10

Szerző: Slim Shady Jul 21, 2013 01:09:44
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként meg íme az Anna Frank-os vicc a Family Guy-ból.
Ha valaki ezen felkapja a vizet, az bizony buta köcsög.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=AMSHSHDWgdw" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=AMSHSHDWgdw</a>
Ennyi.</div>
ne bújjál más háta mögé, ráadásul teljesen más ha a Family Guy alkotója humorizál és más ha egy hírhedt antiszemita
a serif és serifné kép hol van ehhez képest?
Jul 21, 2013 01:09:44

Szerző: Slim Shady Jul 21, 2013 01:10:20
Válasz
(0)
tajgi ezt benézted
0-2
a végrehajtó nyert :(
Jul 21, 2013 01:10:20

Szerző: sodika Jul 21, 2013 01:11:40
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>mit butaköcsögözöl, törékenylelkű?</div>

Hülyeségeken ne vitatkozzunk, annyi van.
Holokauszt-film kigúnyolható, mert az csak film.
A holoipar kigúnyolható, mert az mai emberek terméke.

Ennyi.
Jul 21, 2013 01:11:40

Szerző: sodi-káze Jul 21, 2013 01:13:03
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">Slim Shady</div>
ne bújjál más háta mögé, ráadásul teljesen más ha a Family Guy alkotója humorizál </div>

pontosan, mert Seth MacFarlane zsidó, így tőle elfogadható, Sodi viszont... hmmmm, a francba
Jul 21, 2013 01:13:03

Szerző: sodika Jul 21, 2013 01:14:09
Válasz
(0)
Nem kéne nyomni mai dolgokat, oszt nem lennének kigúnyolva. Ha valami orrba-szájba van nyomva, az történelmi téma esetén is mai dolognak számít, ergo kigúnyolható.
Jul 21, 2013 01:14:09

Szerző: Mikorka Kálmán Jul 21, 2013 01:15:59
Válasz
(1)
ne terelj, még mindig az egyetemi diploma hiánya, az állítólag törékeny lelked, és a karriered kisiklása a téma
Jul 21, 2013 01:15:59

Szerző: sodika Jul 21, 2013 01:16:06
Válasz
(0)
A vaddisznó ágika-féle vergődés nem érdekel. Ha egy múzeum nagy szar, arról elmondható, hogy nem szar. Ha egy film nagy szar, arról elmondható, hogy nagy szar. Ha egy kárpótlási ipar nagy szar, arról szintén elmondható ez. Aki szerint pedig önmagában a témaválasztás minden szart arannyá tesz, az szimplán idióta. Ennyi.
Jul 21, 2013 01:16:06

Szerző: sodika Jul 21, 2013 01:16:41
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodi-káze</div>Seth MacFarlane zsidó, így tőle elfogadható</div>

Ez egy faszság. A humor egyetemleges, nem rasszista.
Jul 21, 2013 01:16:41

Szerző: gennyes féregzsidó Jul 21, 2013 01:18:41
Válasz
(9)
kocsonya, a te szánalmas életed önvédelmi mechanizmusok előállításáról és működtetéséről szól. ez azóta van, amióta a sikertelenség állandó szereplője lett az életednek. bekövetkezett amitől a legjobban tartottál (lásd még: sikerkönyvek olvasása a sikertelenségtől való félelem miatt)

arról szól az életed, hogy magyarázatokat gyártasz magad és a környezeted számára a szerepeid védelme érdekében. azt akarod megakadályozni, hogy leomoljon a magadról felépített kép. az okos döntéshozó, a vérprofi informatikus vállalkozó, a hazafi, a jobboldali stb.

csakhogy a hazugságot nem lehet sokáig fenntartani, a szerepek egyre jobban összeomlanak, és kiderül, hogy csak egy szerencsétlen balfasz vagy, és mindannak az ellenkezője, amit el akartál hitetni magadról.

anyáddal otthon elkeseredett harcot vívsz, mert a napi szintű nyomorgás miatt nehéz fenntartani az anyád előtt játszott szerepeket. ezért most azt találtad ki, hogy passzív ellenállásban véded a hazugságot, és nem figyelsz a valóságra.

ébresztő kocsonya, eddig is az volt a taktikád, hogy elkendőzöd a valóságot, és ez nem vált be.
Jul 21, 2013 01:18:41

Szerző: Ószövetségi Düh Jul 21, 2013 01:22:33
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A vaddisznó ágika-féle vergődés nem érdekel. Ha egy múzeum nagy szar, arról elmondható, hogy nem szar. Ha egy film nagy szar, arról elmondható, hogy nagy szar. Ha egy kárpótlási ipar nagy szar, arról szintén elmondható ez.</div>

Ha a fogaid rohadnak, arról szintén elmondható, hogy nagy szar.
Jul 21, 2013 01:22:33

Szerző: Ószövetségi Düh Jul 21, 2013 01:25:38
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodi-káze</div>Seth MacFarlane zsidó, így tőle elfogadható</div>

Ez egy faszság. A humor egyetemleges, nem rasszista.</div>

Púp, a fekák folyamatosan niggereznek a klipjeikben. Szerintem próbáld ki, mi történik, ha te niggerezed le őket.
Jul 21, 2013 01:25:38

Szerző: broni Jul 21, 2013 01:30:04
Válasz
(1)
a román pandurii-ra kell fogadni, a következő 3 meccsét nyeri!!!!én is ráhajtok, csak találjam meg anyánm nyugdíját!!már az is eszembe jutott, hogy a swggébe dugja, mint a pillangóban!!!
Jul 21, 2013 01:30:04

Szerző: sodika Jul 21, 2013 01:33:19
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Púp, a fekák folyamatosan niggereznek a klipjeikben.</div>

Én nem politikai korrektségből nem niggerezek, hanem mert mindennek megvan a helye és ideje. :D
Jul 21, 2013 01:33:19

Szerző: broni Jul 21, 2013 01:35:43
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Púp, a fekák folyamatosan niggereznek a klipjeikben.</div>

Én nem politikai korrektségből nem niggerezek, hanem mert mindennek megvan a helye és ideje. :D</div>

nigger, mór, türk, mind aljanép!!!!!
Jul 21, 2013 01:35:43

Szerző: broni Jul 21, 2013 01:37:20
Válasz
(1)
látatok már mongol nőt közelről?????a jobbnyikosok ezeknek az ocsmányoknak nyalnak, meg a szaracén cigóknak
Jul 21, 2013 01:37:20

Szerző: Ószövetségi Düh Jul 21, 2013 01:39:27
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Mikorka Kálmán</div>a lovári nyelvvizsga azoknak volt legális kibúvó, akik nem tudtak semmilyen európai nyelvet megtanulni az életük első 20 évében.
Tajgi, nekem 16 évesen megvolt az angol közép C, de te még a tudást is nullára egyenlősítenéd irigységből, mi? te kis kommunista gondolatrendőr-házmester-faszszopó! :DDD</div>Ez hülyeség, a szakon a legjobban tanuló évfolyamtársam abszolút nem volt ott nyelvekben kb azon a szinten volt mint én, nagyjából a -1-ben, de ettől még mindenki rohant hozzá, ha valami vallástörténeti kérdés felmerült. A nyelvtudás is egy készség amire nem mindenki alkalmas, én például csoportban nem tudnék nyelvet tanulni. De tény hogy én többre tartom a nyelvtudást a diplománál, nehezebb megszerezni.</div>

Roland, én felsőfokon beszélek angolul és németül (mindkettőnél a műszaki nyelvet is beleértve), középfokon franciául, alapfokon olaszul. A nyelvtanulást az általános iskola első osztályában kezdtem, míg a többiek labdáztak tanítás után, én különórára jártam.

Fejtsd ki kérlek, miért kéne annyit keresnem, mint egy takarítónak.
Jul 21, 2013 01:39:27

Szerző: broni Jul 21, 2013 01:39:28
Válasz
(1)
<a href="http://youtu.be/r4o5sX5zXd4" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/r4o5sX5zXd4</a>

hejj szlávok!!!!!!
Jul 21, 2013 01:39:28
« 1858 1859 1860 1861 1862 1863 1864 1865 1866 1867 »
1752409 komment.

71 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™