Szerző:
tigris
Aug 04, 2013 16:33:15
Válasz
(10)
tajgi, az fog először lecsapni, aki először meglát. mivel csicska vagy, és nem mersz odaállni egy férfinak, ezért ez csupán a véletlenen múlik.
Aug 04, 2013 16:33:15
Hernyo
Aug 04, 2013 16:39:02
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>tomanovicsgeci kurva vicces ahogy esténként az ablakban bömbölsz bebaszva.</div>
lol, ez tenyleg igaz? nem akarsz rola egy 66mp-es filmet kesziteni?</div>
jaja, szokott sírni is. múltkor alvinon egy fiatal srácokból álló társsághoz csapódott, de úgy elhajtották a faszba, hogy öröm volt nézni. utána ott kóválygott ügyefogyottan, magányosan, bánatosan.</div>
Koveted ot?
lol, ez tenyleg igaz? nem akarsz rola egy 66mp-es filmet kesziteni?</div>
jaja, szokott sírni is. múltkor alvinon egy fiatal srácokból álló társsághoz csapódott, de úgy elhajtották a faszba, hogy öröm volt nézni. utána ott kóválygott ügyefogyottan, magányosan, bánatosan.</div>
Koveted ot?
Aug 04, 2013 16:39:02
iThroll
Aug 04, 2013 16:40:43
sztem rájöttem gery pálfordulásának okára.
az alvin és amókusok orbánéknak beszólós dalt írt tavaly.
lásd kiemelt komment:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=v2XyT6pQxF8&lc=jzXS5PpcA5i4G-L_hcZTbLzPlJIFAoaBgdkXBTdbfGI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=v2XyT6pQxF8&lc=jzXS5PpcA5i4G-L_hcZTbLzPlJIFAoaBgdkXBTdbfGI</a>
az alvin és amókusok orbánéknak beszólós dalt írt tavaly.
lásd kiemelt komment:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=v2XyT6pQxF8&lc=jzXS5PpcA5i4G-L_hcZTbLzPlJIFAoaBgdkXBTdbfGI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=v2XyT6pQxF8&lc=jzXS5PpcA5i4G-L_hcZTbLzPlJIFAoaBgdkXBTdbfGI</a>
Aug 04, 2013 16:40:43
sodika
Aug 04, 2013 16:48:52
<div class="quote"><div class="author">Pinky Pinkhound</div>
Foglalkozz az alkoholproblémáddal</div>
A múltkor én is kérdeztem tőle, miért van a kezében sör közterületen, amikor az szabálysértés. De utána rájöttem, hogy egy éve már nem az, így ő csinálja jól. :)
<a href="http://www.bama.hu/baranya/kozelet/nem-szolhatnak-az-utcai-alkoholfogyasztas-miatt-499559" rel="nofollow" target="_blank">http://www.bama.hu/baranya/kozelet/nem-szolhatnak-az-utcai-alkoholfogyasztas-miatt-499559</a>
A múltkor én is kérdeztem tőle, miért van a kezében sör közterületen, amikor az szabálysértés. De utána rájöttem, hogy egy éve már nem az, így ő csinálja jól. :)
<a href="http://www.bama.hu/baranya/kozelet/nem-szolhatnak-az-utcai-alkoholfogyasztas-miatt-499559" rel="nofollow" target="_blank">http://www.bama.hu/baranya/kozelet/nem-szolhatnak-az-utcai-alkoholfogyasztas-miatt-499559</a>
Aug 04, 2013 16:48:52
tigris
Aug 04, 2013 16:49:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Pinky Pinkhound</div>
<a href="http://www.bama.hu/baranya/kozelet/nem-szolhatnak-az-utcai-alkoholfogyasztas-miatt-499559" rel="nofollow" target="_blank">http://www.bama.hu/baranya/kozelet/nem-szolhatnak-az-utcai-alkoholfogyasztas-miatt-499559</a></div>
te spicligeci.
<a href="http://www.bama.hu/baranya/kozelet/nem-szolhatnak-az-utcai-alkoholfogyasztas-miatt-499559" rel="nofollow" target="_blank">http://www.bama.hu/baranya/kozelet/nem-szolhatnak-az-utcai-alkoholfogyasztas-miatt-499559</a></div>
te spicligeci.
Aug 04, 2013 16:49:55
snecigeci
Aug 04, 2013 16:52:17
már te is kimehetsz dolgozni a parkba egy üveg jó vörösbor mellett (gléda). próbáltad már?
Aug 04, 2013 16:52:17
nyilvános faszkiverő
Aug 04, 2013 16:54:03
azert nyalod zsery segget, mert beallt a Kiss csalad melle? Apad alkoholista, te is kvazi az vagy, Hahó!
Aug 04, 2013 16:54:03
sodika
Aug 04, 2013 16:56:05
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>már te is kimehetsz dolgozni a parkba egy üveg jó vörösbor mellett (gléda). próbáltad már?</div>
Most épp nincs feltöltve a mobilnetem, így a négy fal közé vagyok zárva, de hétfőn vagy keddem jutok valamennyi pénzhez, és megoldom. :)
Most épp nincs feltöltve a mobilnetem, így a négy fal közé vagyok zárva, de hétfőn vagy keddem jutok valamennyi pénzhez, és megoldom. :)
Aug 04, 2013 16:56:05
sodika
Aug 04, 2013 16:56:30
Egyébként a bor hülye ötlet parkba, oda sör való.
Aug 04, 2013 16:56:30
snecigeci
Aug 04, 2013 16:56:49
:D tudod kiknek van feltöltőkártyás mobiljuk?
Aug 04, 2013 16:56:49
snecigeci
Aug 04, 2013 16:57:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként a bor hülye ötlet parkba, oda sör való.</div>
téged még csak borral láttunk. létezik tablettás sör is?
téged még csak borral láttunk. létezik tablettás sör is?
Aug 04, 2013 16:57:39
sodika
Aug 04, 2013 16:58:26
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>:D tudod kiknek van feltöltőkártyás mobiljuk?</div>
Főszabályként a veszteseknek, de ez ideiglenes állapot. :)
Épp pörgök fel.
Épp pörgök fel.
Aug 04, 2013 16:58:26
snecigeci
Aug 04, 2013 16:59:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Épp pörgök fel.</div>
ja jó, így már teljesen más xD
Épp pörgök fel.</div>
ja jó, így már teljesen más xD
Aug 04, 2013 16:59:38
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:00:28
Védem a sodit igen, mert jó volt szopatni benneteket faszfejek!!! Bár az is igaz a sodi hazudott nekem és átbaszott, de azt lerendezem a magam módján.
Aug 04, 2013 17:00:28
sodika
Aug 04, 2013 17:01:10
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
ja jó, így már teljesen más xD</div>
Jude. :)
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Aug 04, 2013 17:01:10
broni
Aug 04, 2013 17:01:18
hé, trollok, valamit csináljatok már, sodi megint boldognak tűnik!!!!!!!nem igaz, hogy ezt bírjátok ép ésszel!!!!
Aug 04, 2013 17:01:18
sodika
Aug 04, 2013 17:02:11
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>a sodi hazudott nekem és átbaszott</div>
Munkáért fizetni szokás.
Munkáért fizetni szokás.
Aug 04, 2013 17:02:11
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 04, 2013 17:02:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most épp nincs feltöltve a mobilnetem, így a négy fal közé vagyok zárva, de hétfőn vagy keddem jutok valamennyi pénzhez, és megoldom. :)</div>
Akkor hétfőig vagy keddig kell kitartania annak a kiló kenyérnek, amit tegnap vettél?
Akkor hétfőig vagy keddig kell kitartania annak a kiló kenyérnek, amit tegnap vettél?
Aug 04, 2013 17:02:51
snecigeci
Aug 04, 2013 17:03:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Munkáért fizetni szokás.</div>
örülj, hogy nem ködbérezett agyon zsery, mert az eredeti terv az volt :)
Munkáért fizetni szokás.</div>
örülj, hogy nem ködbérezett agyon zsery, mert az eredeti terv az volt :)
Aug 04, 2013 17:03:05
sodika
Aug 04, 2013 17:03:59
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Akkor hétfőig vagy keddig kell kitartania annak a kiló kenyérnek, amit tegnap vettél?</div>
Hétfőig.
Akkor hétfőig vagy keddig kell kitartania annak a kiló kenyérnek, amit tegnap vettél?</div>
Hétfőig.
Aug 04, 2013 17:03:59
nyilvános faszkiverő
Aug 04, 2013 17:04:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>:D tudod kiknek van feltöltőkártyás mobiljuk?</div>
Épp pörgök fel.</div>
Foszabalykent a Duna fele kellene porognod, nem?
Épp pörgök fel.</div>
Foszabalykent a Duna fele kellene porognod, nem?
Aug 04, 2013 17:04:11
tigris
Aug 04, 2013 17:04:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Na meló, csá.</div>
mi az hogy "jude"? most mire van nagy pofád? a múltkor még itt hőzöngtél, hogy te szereted a zsidókat.... a németeknél is judéztél? vay ott kussoltál, te rohadó pofájú rémlény?
Na meló, csá.</div>
mi az hogy "jude"? most mire van nagy pofád? a múltkor még itt hőzöngtél, hogy te szereted a zsidókat.... a németeknél is judéztél? vay ott kussoltál, te rohadó pofájú rémlény?
Aug 04, 2013 17:04:15
nyilvános faszkiverő
Aug 04, 2013 17:04:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Hétfőig.</div>
Es mit kensz a kenyerre? Ah, inkabb ne valaszolj....
Hétfőig.</div>
Es mit kensz a kenyerre? Ah, inkabb ne valaszolj....
Aug 04, 2013 17:04:40
snecigeci
Aug 04, 2013 17:04:47
magában rágcsálod a kenyeret, vagy tescós parizer jutott rá?
Aug 04, 2013 17:04:47
tigris
Aug 04, 2013 17:05:28
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Védem a sodit igen, mert jó volt szopatni benneteket faszfejek!!! Bár az is igaz a sodi hazudott nekem és átbaszott, de azt lerendezem a magam módján.</div>
ne bömbölj zserbó :DDD ne sírj állandóan te szopottgombóc.
ne bömbölj zserbó :DDD ne sírj állandóan te szopottgombóc.
Aug 04, 2013 17:05:28
nyilvános faszkiverő
Aug 04, 2013 17:06:35
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Védem a sodit igen, mert jó volt szopatni benneteket faszfejek!!! Bár az is igaz a sodi hazudott nekem és átbaszott, de azt lerendezem a magam módján.</div>
* ásít *
Sodi teged baszott at, nem?
Mi jot rohogtunk a kodjan, nem?
Vegul kifizetted, te osztalyon feluli balek!!
Megint be vagy baszva? Vagy atvetted sneci stilusat, es amikor faszerdoben vagy, azonnal nyertesnek erzed magad?
Huzzal vissza a Windows Movie Maker moge, es ne itt rontds a levegot!
* ásít *
Sodi teged baszott at, nem?
Mi jot rohogtunk a kodjan, nem?
Vegul kifizetted, te osztalyon feluli balek!!
Megint be vagy baszva? Vagy atvetted sneci stilusat, es amikor faszerdoben vagy, azonnal nyertesnek erzed magad?
Huzzal vissza a Windows Movie Maker moge, es ne itt rontds a levegot!
Aug 04, 2013 17:06:35
snecigeci
Aug 04, 2013 17:07:47
hogy fogod kigyúrni magad a Jövő héten, ha nem eszel rendesen? hogy fogsz felörögni a munkában? éhesen nem lehet szellemi munkát végezni.
Aug 04, 2013 17:07:47
Titkosszolgálat
Aug 04, 2013 17:09:00
szerintem tajgi ír gery nevében. legalábbis az utolsó 3 komment az ő.
Aug 04, 2013 17:09:00
iThroll
Aug 04, 2013 17:09:37
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>hogy fogod kigyúrni magad a Jövő héten, ha nem eszel rendesen? hogy fogsz felörögni a munkában? éhesen nem lehet szellemi munkát végezni.</div>
tajgi majd meghívja az anyja pénzéből
tajgi majd meghívja az anyja pénzéből
Aug 04, 2013 17:09:37
Echelon néni
Aug 04, 2013 17:09:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Hétfőig.</div>
Akkor nagy a córesz! Te milyen kis mohó slájm vagy, édesfiam. A péntek esti bárheszt is felzabáltad már?!! Az egészet?
Hétfőig.</div>
Akkor nagy a córesz! Te milyen kis mohó slájm vagy, édesfiam. A péntek esti bárheszt is felzabáltad már?!! Az egészet?
Aug 04, 2013 17:09:43
snecigeci
Aug 04, 2013 17:09:46
puhapöcs nem ír semmilyen néven jelenleg xD
Aug 04, 2013 17:09:46
szeszesember
Aug 04, 2013 17:12:59
Trollz, le vagyok egy kicsit maradva. Mit keresett a púpos a Vaterlandban? Ki vitte oda?
Aug 04, 2013 17:12:59
snecigeci
Aug 04, 2013 17:14:19
Andi néni vitte ki, antifasiszta tüntetésre mentek, meg füvet szívtak a helyi hippikkel.
Aug 04, 2013 17:14:19
szeszesember
Aug 04, 2013 17:15:18
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Andi néni vitte ki, antifasiszta tüntetésre mentek, meg füvet szívtak a helyi hippikkel.</div>
Videó van?
Videó van?
Aug 04, 2013 17:15:18
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 04, 2013 17:15:55
Alapvetően dugni akart, de nem jött össze neki. Cserébe összeismerkedett egy csomó anarchokommunistával.
És két hétig kuksolt egy berlini lakásban, mert egyedül nem mert az utcára menni.
És két hétig kuksolt egy berlini lakásban, mert egyedül nem mert az utcára menni.
Aug 04, 2013 17:15:55
tigris
Aug 04, 2013 17:16:55
endre egy berlini kommunista anarchista szennylap újságíróinak magyarázott arról, hogy itthon a fasiszták hogy elnyomják az embereket és ez egy náci ország. ebből lesz egy cikk valamikor. fel is vonult a helyi komcsikkal, anarchistákkal, sőt még bulizni is elment velük.
ezen kívül nem volt az utcán , saját bevallása szerint nem mert lemenni. egyszer elküldték boltba, de eltévedt.
ezen kívül nem volt az utcán , saját bevallása szerint nem mert lemenni. egyszer elküldték boltba, de eltévedt.
Aug 04, 2013 17:16:55
szeszesember
Aug 04, 2013 17:18:14
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Alapvetően dugni akart, de nem jött össze neki. Cserébe összeismerkedett egy csomó anarchokommunistával.
És két hétig kuksolt egy berlini lakásban, mert egyedül nem mert az utcára menni.</div>
Priceless.
És két hétig kuksolt egy berlini lakásban, mert egyedül nem mert az utcára menni.</div>
Priceless.
Aug 04, 2013 17:18:14
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:18:22
Sodi ne baszd fel az agyam, kifizettem amit kértél, de csak hazudoztál, hogy az már nem tartozik bele, az már nem volt megbeszélve stb......megadom a trolloknak a kódokat, ha nem kussolsz be te utolsó szemétláda.
Aug 04, 2013 17:18:22
szeszesember
Aug 04, 2013 17:18:50
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>endre egy berlini kommunista anarchista szennylap újságíróinak magyarázott arról, hogy itthon a fasiszták hogy elnyomják az embereket és ez egy náci ország. ebből lesz egy cikk valamikor. fel is vonult a helyi komcsikkal, anarchistákkal, sőt még bulizni is elment velük.
ezen kívül nem volt az utcán , saját bevallása szerint nem mert lemenni. egyszer elküldték boltba, de eltévedt.</div>
LOLbazmeg!
ezen kívül nem volt az utcán , saját bevallása szerint nem mert lemenni. egyszer elküldték boltba, de eltévedt.</div>
LOLbazmeg!
Aug 04, 2013 17:18:50
snecigeci
Aug 04, 2013 17:18:53
ja, egész héten egyszer ment ki a lakásból, amikor elküldték a többiek cigipapírért a boltba.
Aug 04, 2013 17:18:53
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:20:20
<div class="quote"><div class="author">Pinky Pinkhound</div>Gery, nagyon jó vagy!
Nem tudom, hogy volt időd erre a kis szösszenetre, amikor minden este csatak részegre iszod magad. A legnagyobb, ahogy meztelenül kiülsz az ablakpárkányra, és a repedt fazék hangodon artikulálatlanul üvöltve énekelgetsz. Gondolhatod, hogy a szomszédaid mennyire szerethetnek téged... Vagy amikor áthívod a haverokat, jól bebasztok és utána egymást túlharsogva énekeltek, vagy "Nincs joguk hozzá!!"-t üvöltöztök. Szerintem a házban te lehetsz a kedvenc. :)
Foglalkozz az alkoholproblémáddal, mert egyszer kiesel az ablakból, és oda a nagy Elszámolás projekt... Ha ennyire megviselt a Kubatov haveroddal való szakítás, hogy gyakorló alkoholistává váltál, az Elszámolás után tuti, hogy keményebb drogokra fogsz rászokni! Mert azt gondolom te sem képzeled, hogy ezek a Fideszes patkányok majd tapsikolni fognak neked. Szerintem mielőtt kiadod a kész művet a kezedből, menj el egy elvonóra! Ha akarod, küldd el nekünk a végleges verziót, és majd valami troll-álnéven (SoDI :) tesszük fel az internetre. Kár lenne egy ilyen tehetséges <s>egérért</s> agárért! Sok sikert a filmedhez, már nagyon várom!!!</div>
Pinky-kém, nagyon eltévesztetted te a házszámot a Városmajorban, ha engem véltél felfedezni. Merthogy én kb 2 hónapja Hollandiában élek, és Tornyiszentmiklóson hagytam az alkohol- és egyéb régi magyar életbeli problémáimat.
Tény az, hogy voltak ilyen problémák, de ez egy régi rendszer volt - ahogy átléptem a határt Tornyiszentmiklóson, ezek megszűntek, és most egy Új Életet élek, olyat, amit ti trollok el sem tudtok képzelni :)
Szóval biztos nem engem láttál ott a V'major Utcában... Megköszönném, ha feltennél ide egy képet arról, aki ott van és Andit dugja... Köszi THX :)
Nem tudom, hogy volt időd erre a kis szösszenetre, amikor minden este csatak részegre iszod magad. A legnagyobb, ahogy meztelenül kiülsz az ablakpárkányra, és a repedt fazék hangodon artikulálatlanul üvöltve énekelgetsz. Gondolhatod, hogy a szomszédaid mennyire szerethetnek téged... Vagy amikor áthívod a haverokat, jól bebasztok és utána egymást túlharsogva énekeltek, vagy "Nincs joguk hozzá!!"-t üvöltöztök. Szerintem a házban te lehetsz a kedvenc. :)
Foglalkozz az alkoholproblémáddal, mert egyszer kiesel az ablakból, és oda a nagy Elszámolás projekt... Ha ennyire megviselt a Kubatov haveroddal való szakítás, hogy gyakorló alkoholistává váltál, az Elszámolás után tuti, hogy keményebb drogokra fogsz rászokni! Mert azt gondolom te sem képzeled, hogy ezek a Fideszes patkányok majd tapsikolni fognak neked. Szerintem mielőtt kiadod a kész művet a kezedből, menj el egy elvonóra! Ha akarod, küldd el nekünk a végleges verziót, és majd valami troll-álnéven (SoDI :) tesszük fel az internetre. Kár lenne egy ilyen tehetséges <s>egérért</s> agárért! Sok sikert a filmedhez, már nagyon várom!!!</div>
Pinky-kém, nagyon eltévesztetted te a házszámot a Városmajorban, ha engem véltél felfedezni. Merthogy én kb 2 hónapja Hollandiában élek, és Tornyiszentmiklóson hagytam az alkohol- és egyéb régi magyar életbeli problémáimat.
Tény az, hogy voltak ilyen problémák, de ez egy régi rendszer volt - ahogy átléptem a határt Tornyiszentmiklóson, ezek megszűntek, és most egy Új Életet élek, olyat, amit ti trollok el sem tudtok képzelni :)
Szóval biztos nem engem láttál ott a V'major Utcában... Megköszönném, ha feltennél ide egy képet arról, aki ott van és Andit dugja... Köszi THX :)
Aug 04, 2013 17:20:20
nyilvános faszkiverő
Aug 04, 2013 17:21:46
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Sodi ne baszd fel az agyam, kifizettem amit kértél, de csak hazudoztál, hogy az már nem tartozik bele, az már nem volt megbeszélve stb......megadom a trolloknak a kódokat, ha nem kussolsz be te utolsó szemétláda.</div>
zsery, add meg a kodokat, snecivel pedig emailen ertekezz. senki sem kivancsi a deliriumos faszsagaidra...
zsery, add meg a kodokat, snecivel pedig emailen ertekezz. senki sem kivancsi a deliriumos faszsagaidra...
Aug 04, 2013 17:21:46
sodika
Aug 04, 2013 17:22:37
1) Kinti újságíróknak én semmit nem magyaráztam. Néhány dologban segítettek Krizsai Andreát a devizahiteles témában, melyhez fotókkal illusztrált cikke jelenik meg hamarosan.
2) A Brandenburgi kapuhoz egyedül mentem el.
3) Teufelsberg, berlini Szimpla, miegymás. Ez mind meg lett látogatva.
3) Nem akartam dugni senkivel, ez hazugság, csak az volt az alapállásom, hogy egy külföldi utazás alkalmával ki tudja, kivel ismerkedik meg az ember. :)
4) És hercsi. Mondom, hogy hercsi.
3) Nem akartam dugni senkivel, ez hazugság, csak az volt az alapállásom, hogy egy külföldi utazás alkalmával ki tudja, kivel ismerkedik meg az ember. :)
4) És hercsi. Mondom, hogy hercsi.
Aug 04, 2013 17:22:37
tigris
Aug 04, 2013 17:24:14
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">Pinky Pinkhound</div>Gery, nagyon jó vagy!
Szóval biztos nem engem láttál ott a V'major Utcában... Megköszönném, ha feltennél ide egy képet arról, aki ott van és Andit dugja... Köszi THX :)</div>
milyen életet élsz zserbó? négereknek árulod az ánuszod? hát ezt tnyleg nehezen tudnánk elképzelni :DD a pénzt pedig gondolom piára költöd. nagyon rossz híred van Magyarországon, nem csoda, hogy nem találtál munkát.
valószínűleg a hollandok is rájönnek majd, hogy a határidőt hírből sem ismered, és egy nagy szar az úgynevezett munkád.
Szóval biztos nem engem láttál ott a V'major Utcában... Megköszönném, ha feltennél ide egy képet arról, aki ott van és Andit dugja... Köszi THX :)</div>
milyen életet élsz zserbó? négereknek árulod az ánuszod? hát ezt tnyleg nehezen tudnánk elképzelni :DD a pénzt pedig gondolom piára költöd. nagyon rossz híred van Magyarországon, nem csoda, hogy nem találtál munkát.
valószínűleg a hollandok is rájönnek majd, hogy a határidőt hírből sem ismered, és egy nagy szar az úgynevezett munkád.
Aug 04, 2013 17:24:14
sodika
Aug 04, 2013 17:24:40
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>de csak hazudoztál, hogy az már nem tartozik bele, az már nem volt megbeszélve stb...</div>
Mégis megcsináltam azokat is, mégse számoltam fel érte plusz költséget. Innentől mi is a probléma? :)
A kódokat pedig ismerik a trollok, te magad töltötted fel a forráskódot.
Mégis megcsináltam azokat is, mégse számoltam fel érte plusz költséget. Innentől mi is a probléma? :)
A kódokat pedig ismerik a trollok, te magad töltötted fel a forráskódot.
Aug 04, 2013 17:24:40
Szentendre
Aug 04, 2013 17:24:54
Te áruló szarfaszú alkoholista Gery, menekülsz? :-)))
Aug 04, 2013 17:24:54
nyilvános faszkiverő
Aug 04, 2013 17:24:57
meg lett latogatva, azt a modoros kurva anyadat mar...
az elso hetben otthon kuksoltal, mert semmi sem erdekes, es feltel utcara menni. kurvanagy a pofad, pedig visszakeresheto a google-ben az osszes picsogos hozzaszolasod. az is, amiben azt ecseteled, hogy 2 hete nem vered a faszod, hatha osszejon valami...
Abbol is mi lett? Egy oriasi robbanas a laptopodra az elso adando alkalommal, ahogy hazaertel a kegyelemkanapera!
az elso hetben otthon kuksoltal, mert semmi sem erdekes, es feltel utcara menni. kurvanagy a pofad, pedig visszakeresheto a google-ben az osszes picsogos hozzaszolasod. az is, amiben azt ecseteled, hogy 2 hete nem vered a faszod, hatha osszejon valami...
Abbol is mi lett? Egy oriasi robbanas a laptopodra az elso adando alkalommal, ahogy hazaertel a kegyelemkanapera!
Aug 04, 2013 17:24:57
xray
Aug 04, 2013 17:25:24
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>
Megköszönném, ha feltennél ide egy képet arról, <b>aki ott van és Andit dugja</b>... Köszi THX :)</div>
Azt a kurva, az év meglepetése. xD
Megköszönném, ha feltennél ide egy képet arról, <b>aki ott van és Andit dugja</b>... Köszi THX :)</div>
Azt a kurva, az év meglepetése. xD
Aug 04, 2013 17:25:24
snecigeci
Aug 04, 2013 17:25:34
zsery, ha hollandiából is el kell menekülnöd, hova mész tovább? hány embert basztál már át odakint?
Aug 04, 2013 17:25:34
tigris
Aug 04, 2013 17:25:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>1) Kinti újságíróknak én semmit nem magyaráztam. Néhány dologban segítettek Krizsai Andreát a devizahiteles témában, melyhez fotókkal illusztrált cikke jelenik meg hamarosan.
4) És hercsi. Mondom, hogy hercsi.</div>
1: te magad mondtad, hogy mint tényfeltáró beszélgettél velük, és hogy a Legnagyobb Német Napilap újságíróival beszélgettél, őket világosítottad fel a hazai helyzetről, konkrétan ezért mentél ki.
2_ :DDDD
3: igen, ezt magyaráztuk, a liberális kommunista csürhével bulizgattál
4: persze, hogy nem akartál nővel dugni. buzi vagy ugyanis.
4) És hercsi. Mondom, hogy hercsi.</div>
1: te magad mondtad, hogy mint tényfeltáró beszélgettél velük, és hogy a Legnagyobb Német Napilap újságíróival beszélgettél, őket világosítottad fel a hazai helyzetről, konkrétan ezért mentél ki.
2_ :DDDD
3: igen, ezt magyaráztuk, a liberális kommunista csürhével bulizgattál
4: persze, hogy nem akartál nővel dugni. buzi vagy ugyanis.
Aug 04, 2013 17:25:58
Béla
Aug 04, 2013 17:26:05
Sneci, takarodj a véreres faszba a humorizálásoddal.
Miért kell neked minden olyat csinálnod, amihez semmi tehetséged sincsen?
Miért kell neked minden olyat csinálnod, amihez semmi tehetséged sincsen?
Aug 04, 2013 17:26:05
sodika
Aug 04, 2013 17:26:08
Egyébként van két berlini videó, ami még nincs felnyomva.
De jövő héten megkapjátok azokat is.
De jövő héten megkapjátok azokat is.
Aug 04, 2013 17:26:08
snecigeci
Aug 04, 2013 17:26:19
<div class="quote"><div class="author">xray</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>
Azt a kurva, az év meglepetése. xD</div>
a lényegg hogy ne ide rakja fel a felvételt az illető, nem akarjuk látni, köszi xD
a lényegg hogy ne ide rakja fel a felvételt az illető, nem akarjuk látni, köszi xD
Aug 04, 2013 17:26:19
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:26:25
Sodi! Adsz írásban engedélyt most, hogy bemásoljak ide pár levélváltást köztünk??? Nos?
Aug 04, 2013 17:26:25
tigris
Aug 04, 2013 17:26:44
<div class="quote"><div class="author">xray</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>
hát ez elég kemény. kibaszta zserbót a viziló?
hát ez elég kemény. kibaszta zserbót a viziló?
Aug 04, 2013 17:26:44
Pinky Pinkhound
Aug 04, 2013 17:27:18
* ásít *
Megint Hollandia? Ezt a múltkor már ellőtted, balfasz!
Alvin koncerten sem te voltál, mi?
Az ablakban bebaszva pucér seggel sem te szoktál énekelni, mi?
Ne nézzél már minket madárnak, idióta!
Esténként a kutyáddal is egy szellem sétálgat, meg a dagadék utánfutója?
Megint Hollandia? Ezt a múltkor már ellőtted, balfasz!
Alvin koncerten sem te voltál, mi?
Az ablakban bebaszva pucér seggel sem te szoktál énekelni, mi?
Ne nézzél már minket madárnak, idióta!
Esténként a kutyáddal is egy szellem sétálgat, meg a dagadék utánfutója?
Aug 04, 2013 17:27:18
sodika
Aug 04, 2013 17:27:19
Mivanmivanmivan? Szürkekutyát csalja a neje?
Aug 04, 2013 17:27:19
nyilvános faszkiverő
Aug 04, 2013 17:28:09
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Sodi! Adsz írásban engedélyt most, hogy bemásoljak ide pár levélváltást köztünk??? Nos?</div>
ja, ahogy a masztipartit is bevallotta? xD
ja, ahogy a masztipartit is bevallotta? xD
Aug 04, 2013 17:28:09
iThroll
Aug 04, 2013 17:28:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>1) Kinti újságíróknak én semmit nem magyaráztam. Néhány dologban segítettek Krizsai Andreát a devizahiteles témában, melyhez fotókkal illusztrált cikke jelenik meg hamarosan.</div>
"What? milyen Andi?"
látod púpi. ez egy újabb kőkemény objektív tény arról te egy hazudós balek vagy. ezt is te magad erősítetted meg.
a naiv ember aki idetéved azt hihetné hogy mi mikor lebuzizunk akkor csak viccelünk, pedig csak kőkemény tényeket tárunk fel az életedről. nap mint nap
"What? milyen Andi?"
látod púpi. ez egy újabb kőkemény objektív tény arról te egy hazudós balek vagy. ezt is te magad erősítetted meg.
a naiv ember aki idetéved azt hihetné hogy mi mikor lebuzizunk akkor csak viccelünk, pedig csak kőkemény tényeket tárunk fel az életedről. nap mint nap
Aug 04, 2013 17:28:28
tigris
Aug 04, 2013 17:28:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mivanmivanmivan? Szürkekutyát csalja a neje?</div>
ne örömködj köpet, most derült ki, hogy hazudott.
ne örömködj köpet, most derült ki, hogy hazudott.
Aug 04, 2013 17:28:40
sodika
Aug 04, 2013 17:28:41
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>te magad mondtad, hogy mint tényfeltáró beszélgettél velük</div>
Ennél homályosabban fogalmaztam. Azt mondtam, ezen téma kapcsán lettek megismerve, ami igaz is, mert az egész berlini útra a devizahiteles téma kapcsán került sor.
Ennél homályosabban fogalmaztam. Azt mondtam, ezen téma kapcsán lettek megismerve, ami igaz is, mert az egész berlini útra a devizahiteles téma kapcsán került sor.
Aug 04, 2013 17:28:41
lőcs
Aug 04, 2013 17:28:47
Tomanovics Gergely · 30 követő
13 perce, Budapest közelében ·
Sajnálom...
Sajnálom, hogy romba kell döntenem ezt ez egészet - azt is, ami esetleg jó volt / is lehetett volna / ebben a 11-13 közötti rendszerben. Az Új Őszinteség Rendszerében, ami az Életet jelentette 2011 hajnalán....
Sajnálom, hogy ez a rendszer is megmutatta, hogy nem akar újabb és jobb lenni, mint az, ami az én elpusztításomat tűzte ki célul.
Sajnálom Andrea, hogy el kell pusztítanom azt, ami engem akar elpusztítani. Nagyon szeret(te)lek téged, de ez, hogy engem ti irányítotok, és hogy Halasi Gergelynek kell lennem, így tovább nem mehet. Nem tudom tovább elfogadni azt, hogy nekem másodiknak kell lennem. Egyszerűen nem megy tovább.
Fájdalom... Biztos vagyok benne, hogy álmatlan és sírós éjszakákat fog nekem azon a hajón okozni ez a 2013-as döntés... De közel nem annyira, mint amennyire a maradás okoz.
"Egész életemben vártam, hogy jöjjön végre már... Hogy jöjjön végre a változás"
Hát most eljött. Nem fog mindenkinek tetszeni, hogy eljött a változás és ezáltal én itt vagyok, de hát basszus, mit akar tőlem az, akinek nem tetszik hogy én itt vagyok?
Sajnálom...
Sajnálom, hogy romba kell döntenem ezt ez egészet - azt is, ami esetleg jó volt / is lehetett volna / ebben a 11-13 közötti rendszerben. Az Új Őszinteség Rendszerében, ami az Életet jelentette 2011 hajnalán....
Sajnálom, hogy ez a rendszer is megmutatta, hogy nem akar újabb és jobb lenni, mint az, ami az én elpusztításomat tűzte ki célul.
Sajnálom Andrea, hogy el kell pusztítanom azt, ami engem akar elpusztítani. Nagyon szeret(te)lek téged, de ez, hogy engem ti irányítotok, és hogy Halasi Gergelynek kell lennem, így tovább nem mehet. Nem tudom tovább elfogadni azt, hogy nekem másodiknak kell lennem. Egyszerűen nem megy tovább.
Fájdalom... Biztos vagyok benne, hogy álmatlan és sírós éjszakákat fog nekem azon a hajón okozni ez a 2013-as döntés... De közel nem annyira, mint amennyire a maradás okoz.
Hát most eljött. Nem fog mindenkinek tetszeni, hogy eljött a változás és ezáltal én itt vagyok, de hát basszus, mit akar tőlem az, akinek nem tetszik hogy én itt vagyok?
Aug 04, 2013 17:28:47
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:29:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>de csak hazudoztál, hogy az már nem tartozik bele, az már nem volt megbeszélve stb...</div>
A kódokat pedig ismerik a trollok, te magad töltötted fel a forráskódot.</div>
Menj már sodika a kurva anyádba, azzal valahogy nem dicsekszel el a trolljaidnak hogy milyen szexuális élményeket éltünk mi át kettesben, pláne Berlinben :)
* ál-zsery *
A kódokat pedig ismerik a trollok, te magad töltötted fel a forráskódot.</div>
Menj már sodika a kurva anyádba, azzal valahogy nem dicsekszel el a trolljaidnak hogy milyen szexuális élményeket éltünk mi át kettesben, pláne Berlinben :)
* ál-zsery *
Aug 04, 2013 17:29:10
sodika
Aug 04, 2013 17:29:11
Na meló, csá.
Aug 04, 2013 17:29:11
szeszesember
Aug 04, 2013 17:29:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mivanmivanmivan? Szürkekutyát csalja a neje?</div>
Na és? Ő meg veled csalja az asszonyt. Tessék szépen kibékülni. xD
Na és? Ő meg veled csalja az asszonyt. Tessék szépen kibékülni. xD
Aug 04, 2013 17:29:19
tigris
Aug 04, 2013 17:29:22
<div class="quote"><div class="author">iThroll</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>1) Kinti újságíróknak én semmit nem magyaráztam. Néhány dologban segítettek Krizsai Andreát a devizahiteles témában, melyhez fotókkal illusztrált cikke jelenik meg hamarosan.</div>
"What? milyen Andi?"
a naiv ember aki idetéved azt hihetné hogy mi mikor lebuzizunk akkor csak viccelünk, pedig csak kőkemény tényeket tárunk fel az életedről. nap mint nap</div>
jaja, ez a legszebb. ahogy magyarázta, hogy neem is tudta, hogy andi is kinnvan :DD meg majd ír neki akkor. hülye hazug fosdarab ez az endre.
"What? milyen Andi?"
a naiv ember aki idetéved azt hihetné hogy mi mikor lebuzizunk akkor csak viccelünk, pedig csak kőkemény tényeket tárunk fel az életedről. nap mint nap</div>
jaja, ez a legszebb. ahogy magyarázta, hogy neem is tudta, hogy andi is kinnvan :DD meg majd ír neki akkor. hülye hazug fosdarab ez az endre.
Aug 04, 2013 17:29:22
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:29:35
Púpos ha nem fejezed be, bemásolom a levelezésünket ahol arra akartál rávenni, hogy Andival hármasban dugjunk.
Púpos ha nem fejezed be, bemásolom a levelezésünket ahol arra akartál rávenni, hogy Andival hármasban dugjunk.
Aug 04, 2013 17:29:35
snecigeci
Aug 04, 2013 17:29:36
ez a zsery akkora ász amúgy, hogy hollandiában is magyar ip-je van.
Aug 04, 2013 17:29:36
Kémlégy
Aug 04, 2013 17:30:32
<div class="quote"><div class="author">lőcs</div>Tomanovics Gergely · 30 követő
Sajnálom...
Hát most eljött. Nem fog mindenkinek tetszeni, hogy eljött a változás és ezáltal én itt vagyok, de hát basszus, mit akar tőlem az, akinek nem tetszik hogy én itt vagyok?</div>
WTF
Sajnálom...
Hát most eljött. Nem fog mindenkinek tetszeni, hogy eljött a változás és ezáltal én itt vagyok, de hát basszus, mit akar tőlem az, akinek nem tetszik hogy én itt vagyok?</div>
WTF
Aug 04, 2013 17:30:32
sodika
Aug 04, 2013 17:30:46
<div class="quote"><div class="author">lőcs</div>Az Új Őszinteség Rendszerében, ami az Életet jelentette 2011 hajnalán...</div>
Hát ez nekem túl elvont, baszod.
Inkább melózok, és mellette megnézek egy Szomszédok epizódot.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Aug 04, 2013 17:30:46
tigris
Aug 04, 2013 17:31:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>te magad mondtad, hogy mint tényfeltáró beszélgettél velük</div>
Ennél homályosabban fogalmaztam. Azt mondtam, ezen téma kapcsán lettek megismerve, ami igaz is, mert az egész berlini útra a devizahiteles téma kapcsán került sor.</div>
dehát sodi mindig TÖKÉLETESEN PONTOSAN fogalmaz vagy nem?
egyébként ebben az esetben tnyleg nagyon pontosan fogalmaztál. büszkén verted a melled, hogy a kinti komcsi újság szerzőinek gyaláztad Magyarországot, és andi segített, aki tolmács.
ezt bebuktad.
Ennél homályosabban fogalmaztam. Azt mondtam, ezen téma kapcsán lettek megismerve, ami igaz is, mert az egész berlini útra a devizahiteles téma kapcsán került sor.</div>
dehát sodi mindig TÖKÉLETESEN PONTOSAN fogalmaz vagy nem?
egyébként ebben az esetben tnyleg nagyon pontosan fogalmaztál. büszkén verted a melled, hogy a kinti komcsi újság szerzőinek gyaláztad Magyarországot, és andi segített, aki tolmács.
ezt bebuktad.
Aug 04, 2013 17:31:22
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:31:40
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>ez a zsery akkora ász amúgy, hogy hollandiában is magyar ip-je van.</div>
Álzsery-nek van magyar IP-je :)
Nekem csak akkor, ha a soditrollokat akarom szopatni :)
Nekem mindig olyan IP-m van, amilyet csak akarok.
Álzsery-nek van magyar IP-je :)
Nekem csak akkor, ha a soditrollokat akarom szopatni :)
Nekem mindig olyan IP-m van, amilyet csak akarok.
Aug 04, 2013 17:31:40
sodika
Aug 04, 2013 17:31:52
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>
Púpos ha nem fejezed be, bemásolom a levelezésünket ahol arra akartál rávenni, hogy Andival hármasban dugjunk.</div>
Ne siesd el, előbb meg kell írnod.
Na meló, csá.
Púpos ha nem fejezed be, bemásolom a levelezésünket ahol arra akartál rávenni, hogy Andival hármasban dugjunk.</div>
Ne siesd el, előbb meg kell írnod.
Na meló, csá.
Aug 04, 2013 17:31:52
tigris
Aug 04, 2013 17:32:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">lőcs</div>Az Új Őszinteség Rendszerében, ami az Életet jelentette 2011 hajnalán...</div>
Na meló, csá.</div>
hogy lehet munka mellett szomszédokat nézni? nem véletlenül lesz minden "munkád" egy hibahalmaz.
Na meló, csá.</div>
hogy lehet munka mellett szomszédokat nézni? nem véletlenül lesz minden "munkád" egy hibahalmaz.
Aug 04, 2013 17:32:10
iThroll
Aug 04, 2013 17:32:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként van két berlini videó, ami még nincs felnyomva.
De jövő héten megkapjátok azokat is.</div>
faszt érdekli a hülyeséged. takarodj már innen!
De jövő héten megkapjátok azokat is.</div>
faszt érdekli a hülyeséged. takarodj már innen!
Aug 04, 2013 17:32:55
nyilvános faszkiverő
Aug 04, 2013 17:33:04
zsery, hat megiscsak van lejjebb?
Eloszor az alkohol, a gyogyszerek, a kenyszerkepzetek es a halalfelelem, most meg kibaszod az asszonyt is?
Ez am a SHIKER a javabol, baszodalassan...
Az elszamolas utan mehetsz is a Dunanak...
Eloszor az alkohol, a gyogyszerek, a kenyszerkepzetek es a halalfelelem, most meg kibaszod az asszonyt is?
Az elszamolas utan mehetsz is a Dunanak...
Aug 04, 2013 17:33:04
Hitvány Patkány
Aug 04, 2013 17:34:28
<div class="quote"><div class="author">lőcs</div>Tomanovics Gergely · 30 követő
Sajnálom...
Mi ez az ordenáré nyálas ömlengés már megint?? Gery bazmeg eddig egy rossz szavam nem volt hozzád, de legyél már férfi bazmeg....
Sajnálom...
Mi ez az ordenáré nyálas ömlengés már megint?? Gery bazmeg eddig egy rossz szavam nem volt hozzád, de legyél már férfi bazmeg....
Aug 04, 2013 17:34:28
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:35:52
Andi leszbó, de én későn tudtam ezt meg,ennyi.
Aug 04, 2013 17:35:52
snecigeci
Aug 04, 2013 17:36:09
zsery, a feleségedet is átbasztad? ezzel feltetted a koronát a munkásságodra.
Aug 04, 2013 17:36:09
Hitvány Patkány
Aug 04, 2013 17:36:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">lőcs</div>Az Új Őszinteség Rendszerében, ami az Életet jelentette 2011 hajnalán...</div>
Na meló, csá.</div>
Te viszont hónapok óta először überelted a SoDI-generátort. Szép volt Fogyatékos Srác.
Na meló, csá.</div>
Te viszont hónapok óta először überelted a SoDI-generátort. Szép volt Fogyatékos Srác.
Aug 04, 2013 17:36:18
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:37:04
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>zsery, hat megiscsak van lejjebb?
Az elszamolas utan mehetsz is a Dunanak...</div>
Amszterdamban nincs is Duna, csak Amstel... Ami sör is meg folyó, ami végül is egyre megy :)
Ti trollok, egyétek csak egymást ott távol abban a magyar mocsárban... Jó magyar prolik, öljétek egymást, ennyit tudtok :)
Amszterdamban nincs is Duna, csak Amstel... Ami sör is meg folyó, ami végül is egyre megy :)
Ti trollok, egyétek csak egymást ott távol abban a magyar mocsárban... Jó magyar prolik, öljétek egymást, ennyit tudtok :)
Aug 04, 2013 17:37:04
tigris
Aug 04, 2013 17:37:43
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Andi leszbó, de én későn tudtam ezt meg,ennyi.</div>
magyarul nem tudtad kielégíteni, mert az alkoholtól nem állt fel a faszod, és ő végül egy nőhöz menekült.
ez valóban irigylésreméltó élet.
magyarul nem tudtad kielégíteni, mert az alkoholtól nem állt fel a faszod, és ő végül egy nőhöz menekült.
ez valóban irigylésreméltó élet.
Aug 04, 2013 17:37:43
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:38:02
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Andi leszbó, de én későn tudtam ezt meg,ennyi.</div>
Ál-Zsery takarodj... :(
Ál-Zsery takarodj... :(
Aug 04, 2013 17:38:02
tigris
Aug 04, 2013 17:38:57
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>zsery, hat megiscsak van lejjebb?
Ti trollok, egyétek csak egymást ott távol abban a magyar mocsárban... Jó magyar prolik, öljétek egymást, ennyit tudtok :)</div>
mi ez a magyargyalázás zserbó? nem te voltál nem is oylan régen a Nagy Fideszes Videós? erre meg kimenekülsz a Liberalizmus FŐvárosába, mert kiderült, hogy a nőd szemében szart se érsz!
Ti trollok, egyétek csak egymást ott távol abban a magyar mocsárban... Jó magyar prolik, öljétek egymást, ennyit tudtok :)</div>
mi ez a magyargyalázás zserbó? nem te voltál nem is oylan régen a Nagy Fideszes Videós? erre meg kimenekülsz a Liberalizmus FŐvárosába, mert kiderült, hogy a nőd szemében szart se érsz!
Aug 04, 2013 17:38:57
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:39:47
Ok, röviden az Andit rajtakaptam egy másik nővel. Én azonnyomban összepakoltam és elköltöztem, most Amstelfeeben vagyok és mint segédmunkás egy építkezésen dolgozom. Két algériaival lakom egy szobában, de lesz ez jobb is. Most örülhettek!!
Aug 04, 2013 17:39:47
nyilvános faszkiverő
Aug 04, 2013 17:42:51
zsery, ha Amszterdamban laksz, akkor mit csinaltal a pride-on? Komolyan nem ertem, hogy nekunk miert hazudsz, hiszen pontosan tudod, hogy a trollok mindig mindent tudnak...
Aug 04, 2013 17:42:51
sodika
Aug 04, 2013 17:44:15
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Andit rajtakaptam egy másik nővel</div>
Szerintem ez nem megcsalás. :)
Azt csak férfival tudta volna elkövetni.
Azt csak férfival tudta volna elkövetni.
Aug 04, 2013 17:44:15
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:44:40
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Ok, röviden az Andit rajtakaptam egy másik nővel. Én azonnyomban összepakoltam és elköltöztem, most Amstelfeeben vagyok és mint segédmunkás egy építkezésen dolgozom. Két algériaival lakom egy szobában, de lesz ez jobb is. Most örülhettek!!</div>
Kurva anyád már ál-zsery...
Kurva anyád már ál-zsery...
Aug 04, 2013 17:44:40
Sam
Aug 04, 2013 17:45:29
Édes ahogy a két retard adja a hülyét és basztatja egymást.
Gery, mi a faszt akarsz te itt bizonyítani? Egyre kevésbé értem. Ilyen tiszteletparancsoló egy trollsereg, hogy tajgitól kezdve sodin át geryig mindenki nekünk akar tetszelegni, erősnek mutatkozni?
Nem értem, baszod. Megyek én is szomszédokat nézni inkább...
Gery, mi a faszt akarsz te itt bizonyítani? Egyre kevésbé értem. Ilyen tiszteletparancsoló egy trollsereg, hogy tajgitól kezdve sodin át geryig mindenki nekünk akar tetszelegni, erősnek mutatkozni?
Nem értem, baszod. Megyek én is szomszédokat nézni inkább...
Aug 04, 2013 17:45:29
Latinovits
Aug 04, 2013 17:45:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Andit rajtakaptam egy másik nővel</div>
Azt csak férfival tudta volna elkövetni.</div>
tehát te sem csaltad meg a Csodálatos Asszonyt, amikor hagytad, hogy szexpapi megdugjon?
tehát te sem csaltad meg a Csodálatos Asszonyt, amikor hagytad, hogy szexpapi megdugjon?
Aug 04, 2013 17:45:50
Sam
Aug 04, 2013 17:46:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Andit rajtakaptam egy másik nővel</div>
Szóval a fiúval csinálod akkor az sem megcsalás, te keresztények gyöngye?
Szóval a fiúval csinálod akkor az sem megcsalás, te keresztények gyöngye?
Aug 04, 2013 17:46:08
?
Aug 04, 2013 17:46:28
Ha a nem létező nőd rajtakapna téged egy másik hapsival az sem lenne megcsalás?
Ha a nem létező nőd rajtakapna téged egy másik hapsival az sem lenne megcsalás?
Aug 04, 2013 17:46:28
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:47:53
Sodi a kurva anyádat, azt meséld el, miért akartad részegen megbaszni az Esztert és Ő megvert emiatt, bemásoljam ide azt amit írtál erről?
Aug 04, 2013 17:47:53
nyilvános faszkiverő
Aug 04, 2013 17:49:27
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Sodi a kurva anyádat, azt meséld el, miért akartad részegen megbaszni az Esztert és Ő megvert emiatt, bemásoljam ide azt amit írtál erről?</div>
remelem ez nem alzsery ;)
remelem ez nem alzsery ;)
Aug 04, 2013 17:49:27
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:50:26
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>zsery, hat megiscsak van lejjebb?
mi ez a magyargyalázás zserbó? nem te voltál nem is oylan régen a Nagy Fideszes Videós? erre meg kimenekülsz a Liberalizmus FŐvárosába, mert kiderült, hogy a nőd szemében szart se érsz!</div>
Én mindig is liberális voltam, kurva annyát az antiliberális fasiszta söpredéknek, incl. Sodika, Pálmarcsi, Vona, meg a többi söpredék. Heil liberalism :)
mi ez a magyargyalázás zserbó? nem te voltál nem is oylan régen a Nagy Fideszes Videós? erre meg kimenekülsz a Liberalizmus FŐvárosába, mert kiderült, hogy a nőd szemében szart se érsz!</div>
Én mindig is liberális voltam, kurva annyát az antiliberális fasiszta söpredéknek, incl. Sodika, Pálmarcsi, Vona, meg a többi söpredék. Heil liberalism :)
Aug 04, 2013 17:50:26
szeszesember
Aug 04, 2013 17:50:28
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Sodi a kurva anyádat, azt meséld el, miért akartad részegen megbaszni az Esztert és Ő megvert emiatt, bemásoljam ide azt amit írtál erről?</div>
remelem ez nem alzsery ;)</div>
Én is. Meg azt is, hogy tényleg bemásolja.
Én is. Meg azt is, hogy tényleg bemásolja.
Aug 04, 2013 17:50:28
tigris
Aug 04, 2013 17:51:16
<div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Sodi a kurva anyádat, azt meséld el, miért akartad részegen megbaszni az Esztert és Ő megvert emiatt, bemásoljam ide azt amit írtál erről?</div>
ez tuti álzsery, sodi nem akarna sose nővel baszni
ez tuti álzsery, sodi nem akarna sose nővel baszni
Aug 04, 2013 17:51:16
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:52:00
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div><div class="quote"><div class="author">Gery Greyhound</div>Sodi a kurva anyádat, azt meséld el, miért akartad részegen megbaszni az Esztert és Ő megvert emiatt, bemásoljam ide azt amit írtál erről?</div>
De sajnos az :(
Adjatok már kék nicket please, hogy ne legyen félreérthető, cserábe ti láthatjátok először az Elszám't :)
De sajnos az :(
Adjatok már kék nicket please, hogy ne legyen félreérthető, cserábe ti láthatjátok először az Elszám't :)
Aug 04, 2013 17:52:00
Gery Greyhound
Aug 04, 2013 17:52:59
Zsidó vagyok, na meló, csá.
Aug 04, 2013 17:52:59
Titkosszolgálat
Aug 04, 2013 17:53:36
Ne adjon senki kék nicket a köcsög gerynek.
előbb a levelezést kérjük, aztán tárgyalhatunk arról, hogy megtűrünk itt.
előbb a levelezést kérjük, aztán tárgyalhatunk arról, hogy megtűrünk itt.
Aug 04, 2013 17:53:36
47 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™