« 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 »
1736611 komment.

Szerző: BRFK Sep 04, 2013 16:24:53
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kb. 10 éve mindenhez úgy állok hozzá, hogy hátha, és hogy semmi se biztos, így csalódást sem vagyok képes átélni. (Kevés biztos dolog, hogy az elvégzett munkámért viszont mindenkitől bevasalom a pénzt, ha kell, <b>az adós házának felgyújtása árán is.)</b></div>

Kiss úr! Az önbíráskodás még mindig nem megengedett országunkban!!
Sep 04, 2013 16:24:53

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Sep 04, 2013 16:25:27
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
<b>Ilyenkor mi van? :)</b></div>

Bejelentett, egész napos munka, te fogyatékos! Felét elviszi a végrehajtó, csökken az adósságot, te pedig kapsz némi pénzt.
Sep 04, 2013 16:25:27

Szerző: ördögi jezsuita Sep 04, 2013 16:25:41
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">ördögi jezsuita </div>
még mindig úgy érzed, hogy nem kell változtatnod semmin, és minden a legnagyobb rendben van?</div>

Melózok a szakmámban, mert ezt tudom tenni. A magam részéről teszem, ami a legértelmesebb dolog (munkanapi átlag 6 óra fizetős meló, mellette 2 óra saját megoldás), azt pedig, hogy ennek mi a következménye: elért, vagy elmaradt eredménye, már magasról leszarom, mert a saját lelkiismeretem így tiszta, és kizárólag ez számít. A külső kényszereket, legyenek azok akár írott, jogi, akár környezeti elvárások, ezen felül ignorálom.</div>

mi akadályoz, hogy ezt 8 órás munka mellett végezd?

8+6=14 még marad 10 órád a napból, vonjunk le 2-őt utazás, evés, stb. marad 8, ebből 2 saját megoldás és még alszol is 6-ot, ez bőven elég egy fiatal vadászbikának.
Ráadásul 2 pihenőnap egy héten, akkor gányolhatnál 8 órában, és még lenne 16 óra szabadidőd mindkét nap.
Sep 04, 2013 16:25:41

Szerző: BRFK Sep 04, 2013 16:26:12
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Elmebeteg vagy. Nem autista, nem idióta, hanem gyakorló elmebeteg.</div>

Egyszerű a képlet. A nyomorgáshoz, és a munka feladásához túl sok a bevételem: egyben viszont pont az a havi átlag kb. 90 ezer forint, amit az államnak és a végrehajtónak kéne befizetnem, és az efölötti első forint lehetne az enyém.

Ez bizony egy csapdahelyzet, mert ilyenkor mi van?

<b>Se nyomorgó munkanélküli nem vagyok</b>, mert szerencsére hiányszakmában tevékenykedek, és a bevétel is túl sok ahhoz, hogy fel merjem adni a melót. Viszont effektív nulla forintot keresek így is.

Hanem akkor mi vagy öregem? Nincs munkád, nincs lakásod, nincs semmid!
Sep 04, 2013 16:26:12

Szerző: Hiénaverő Sep 04, 2013 16:26:23
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Ha te nem vagy képes megélni, a szakmádban sokan viszont igen, az csak egyet jelenthet</div>

Hogy állandóan elrángatnak kamerázni. :)

Ez az egyetlen pont, amin érdemes javítgatni, de javítgatok is rajta. Bármi más, így megélhetés, vagy írott kényszerek kérdése pedig nem foglalkoztat, mert <b>ha a legértelmesebb dolog, amit csak csinálhatok, tragédiához, esetleg ad absurdum emberek halálához is vezetne, akkor is helyes lenne.</b> </div>

Látod te debil szar, ezért szopsz te mindig. De kivételesen ünnepelhetsz Endre, most hogy a gondnokaid kinullázták az adósságaidat, a rendszerrel szemben is tiszta lehet a lelkiismereted, nem is számít igazán az a havi pár tízezer forintocska, nem vagy te holmi materialista szar nemde? Így semmi sem akadályoz a rendes felpörgésben, nem fog leskelődni az Inkasszómanó, végre segítheted anyádat és apádat is, (ugye első helyen állnak a prioritáslistán?) kiperkálhatod a lét Zsál Marcinak, Krucsiónak, az okostelefont is megveheted anyádnak. Ez a te nagy napod, minek szenvedsz itt? Inkább hívd át Tajgit, vegyél neki egy Sárkány sört és ünnepeljetek. Rászolgáltál.
Sep 04, 2013 16:26:23

Szerző: sodika Sep 04, 2013 16:26:49
Válasz
(-4)
<div class="quote"><div class="author">Fakenguru</div>Te nagyon komolyan beteg vagy.</div>

Nem. Egyszerűen beleestem a "nem munkanélküli, mert hiányszakmában dolgozik", "nem jövedelem nélküli, mert havi átlagban 90 ezret bekasszíroz", "értelmetlen az erőfeszítése, mert ezt mind be kéne fizetnie az államnak" kategóriába.

Azért kérdezem, hogy "ilyenkor mi van", mert erre nincsenek kész sablonok. :)

Van bevétel nélküli munkanélküliekkel találkozom, vagy szűkösen megélő vállalkozókkal, illetve keveset kereső melósokkal.

Sikerült beragadnom egy kategóriákon kívüli, speciális, egyikbe se eső "ilyenkor mi van" élethelyzetbe.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Sep 04, 2013 16:26:49

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19772x9) Sep 04, 2013 16:27:27
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Elmebeteg vagy. Nem autista, nem idióta, hanem gyakorló elmebeteg.</div>

Egyszerű a képlet. A nyomorgáshoz, és a munka feladásához túl sok a bevételem: egyben viszont pont az a havi átlag kb. 90 ezer forint, amit az államnak és a végrehajtónak kéne befizetnem, és az efölötti első forint lehetne az enyém.

Se nyomorgó munkanélküli nem vagyok, mert szerencsére hiányszakmában tevékenykedek, és a bevétel is túl sok ahhoz, hogy fel merjem adni a melót. Viszont effektív nulla forintot keresek így is.

Programozóként miért lenne gond havi <b>minimum</b> 90 ezret megkeresni? Ja, te nem vagy programozó, csak egy gányoló, úgy már tényleg nehéz.
Sep 04, 2013 16:27:27

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 04, 2013 16:27:30
Válasz
(1)

Se nyomorgó munkanélküli nem vagyok, mert szerencsére hiányszakmában tevékenykedek, és a bevétel is túl sok ahhoz, hogy fel merjem adni a melót. Viszont effektív nulla forintot keresek így is.

Milyen havi 90 ezerrol fantazialsz itt ossze? Tegnap mondtad, hogy a juliusi Milli King ota egy budos filler beveteled nem volt, csak valami szaros par ezer forintnyi telefonfeltoltes.

Az meg milyen duma mar, hogy ez a(z allitolagos) bevetel a nyomorgashoz tul sok? Te most nem nyomorogsz?
Sep 04, 2013 16:27:30

Szerző: sodika Sep 04, 2013 16:28:26
Válasz
(-1)
<div class="quote"><div class="author">BRFK</div>
Kiss úr! Az önbíráskodás még mindig nem megengedett országunkban!!</div>

Ettől még komolyan írtam, amit írtam. Engem mindig mindenki kifizet, ha valaki megpróbálná mégse, egy idő után tényleg molotovokat kezdenék el dobálni az illető ajtajára. :)
Sep 04, 2013 16:28:26

Szerző: BRFK Sep 04, 2013 16:29:09
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fakenguru</div>Te nagyon komolyan beteg vagy.</div>

Nem. Egyszerűen beleestem a "nem munkanélküli, mert hiányszakmában dolgozik", "nem jövedelem nélküli, mert havi átlagban 90 ezret bekasszíroz", "értelmetlen az erőfeszítése, mert ezt mind be kéne fizetnie az államnak" kategóriába.

Azért kérdezem, hogy "ilyenkor mi van", mert erre nincsenek kész sablonok. :)

Van bevétel nélküli munkanélküliekkel találkozom, vagy szűkösen megélő vállalkozókkal, illetve keveset kereső melósokkal.

Sikerült beragadnom egy kategóriákon kívüli, speciális, egyikbe se eső "ilyenkor mi van" élethelyzetbe.</div>

Nos, te egy feketén kóklerkedő, adót, tb-t és egyéb járulékokat nem fizető valami vagy!
Sep 04, 2013 16:29:09

Szerző: Hitvány Patkány Sep 04, 2013 16:29:27
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>"nem jövedelem nélküli, mert havi átlagban 90 ezret bekasszíroz", "</div>

Még mindig a kárpival javítod fel a szégyenteljes, szociális segély és minimálbér közti bevételedet, te rakás szerencsétlenség? :D :D
Sep 04, 2013 16:29:27

Szerző: sodika Sep 04, 2013 16:30:15
Válasz
(-5)
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>
Programozóként miért lenne gond havi <b>minimum</b> 90 ezret megkeresni?</div>

Eszternek tegnap erre a kérdésre azzal válaszoltam, hogy "mert most is elrángattál ide, és itt vagyok ahelyett, hogy pénzt keresnék". :D
Sep 04, 2013 16:30:15

Szerző: BRFK Sep 04, 2013 16:31:01
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">BRFK</div>

Ettől még komolyan írtam, amit írtam. Engem mindig mindenki kifizet, ha valaki megpróbálná mégse, egy idő után tényleg molotovokat kezdenék el dobálni az illető ajtajára. :)</div>

Így délutánra sikerült erősre innod magad? Te és a molotov dobálás :) A saját cuccod nem bírod el, lihegsz, mint egy asztmás kutya.
Sep 04, 2013 16:31:01

Szerző: ördögi jezsuita Sep 04, 2013 16:31:03
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">seymour schwartz</div>
Ha alkalmatlanan rá, az hogy lehet hogy mások lediplomáznak, utána pedig jó állásuk lesz?</div>

Mert másik nem olyan szerencsétlenek, hogy pont a finisben tör ki a válság, és omlik össze a családi egzisztencia.</div>
válság van, oké meg kell húzni a nadrágszíjat
mi akadályozott abban, hogy válassz 1-et a 4 szakból, átmenj levelezőre, keress egy 8 órás munkát és abból finanszírozd a tanulmányaidat, két féléve alatt nem találtál volna valami melót? nehezen hihető
végső esetben kiadod a lakásod és hazaköltözöl arra az időre amíg nem végzel, a pénz a lakásból+ rendes 8 órás munka, ebből azért szűken de meg lehetett volna csinálni a diplomát
nem lehet hogy az akarat hiányzott kifogás viszont volt elég?
ideje lenne ezzel szembenézni és nem a külső körülményeket okolni végre, sokkal előrébb jutnál
Sep 04, 2013 16:31:03

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 04, 2013 16:31:34
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>

Eszternek tegnap erre a kérdésre azzal válaszoltam, hogy "mert most is elrángattál ide, és itt vagyok ahelyett, hogy pénzt keresnék". :D</div>
Nem ertem. Hat nem azert van laptopod, hogy a rendorsegen meg a vonaton is tudj programozni?
Sep 04, 2013 16:31:34

Szerző: - Sep 04, 2013 16:32:08
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>

Eszternek tegnap erre a kérdésre azzal válaszoltam, hogy "mert most is elrángattál ide, és itt vagyok ahelyett, hogy pénzt keresnék". :D</div>

mi vagy te, egy 10 éves gyerek, akit az anyja elrángat egy múzeumba?
Sep 04, 2013 16:32:08

Szerző: xray Sep 04, 2013 16:32:32
Válasz
(1)

szóval egy 3 éves gyerek szintjén vagy, akit oda rágatnak, ahova csak akarnak.
Sep 04, 2013 16:32:32

Szerző: Haim Sep 04, 2013 16:32:33
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">BRFK</div>

Ettől még komolyan írtam, amit írtam. Engem mindig mindenki kifizet, ha valaki megpróbálná mégse, egy idő után tényleg molotovokat kezdenék el dobálni az illető ajtajára. :)</div>

És miből vennél benzint hozzá?
Majdnem 500 ft literje, hahó!
Sep 04, 2013 16:32:33

Szerző: BRFK Sep 04, 2013 16:32:34
Válasz
(1)

És nincs annyi benned, hogy egy gyere kamerázni felszólításra azt válaszold, hogy nem megyek, mert dolgoznom kell? Te tényleg ennyire akaratgyenge fos vagy?
Sep 04, 2013 16:32:34

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 04, 2013 16:33:07
Válasz
(2)
Endre, mibol veszed a benzint abba a Molotov-koktelba?

Ures uveget kersz tajgitol, valami ocska rongyot meg talalsz a szekrenyedben. Ongyujtot meg kersz a torpetol.
Sep 04, 2013 16:33:07

Szerző: Hitvány Patkány Sep 04, 2013 16:33:46
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Van bevétel nélküli munkanélküliekkel találkozom, vagy szűkösen megélő vállalkozókkal, illetve keveset kereső melósokkal.
</div>

Látszik, hogy az egyetemet is elrecskáztad, mint az egész életedet, mert az egyetemi szaktársaid nem hiszem, hogy ezekbe a kategóriákba esnek.
Sep 04, 2013 16:33:46

Szerző: Fakenguru Sep 04, 2013 16:33:49
Válasz
(2)

Egy, miért mentél el?

Kettő, ez egy orbitális ökörség. Én mellékállásban vállalok néha informatikai melókat, nem is túl komplexeket, nálam a web abszolút határterület, de mondjuk épp tegnapelőtt kaptam 40.000-et 5 órai munkáért. És nem, nem volt valami égbekiáltóan bonyolult dolog.
Sep 04, 2013 16:33:49

Szerző: A 23 centis farkad Sep 04, 2013 16:34:02
Válasz
(9)

Engem meg te rángatsz egész nap össze-vissza hahó!
Sep 04, 2013 16:34:02

Szerző: Hiénaverő Sep 04, 2013 16:34:07
Válasz
(2)
Ez most valami mániás szakasz lehet. Az autista agya ilyen szövegek generálásával reagál a sikeres adósságrendezésre és az újdonsült anyagi szabadságra.
Sep 04, 2013 16:34:07

Szerző: sodileaks (Snecológus-pontszám: 20450x10) Sep 04, 2013 16:34:16
Válasz
(3)

Nem bírná a hátad, hahó! Maximum a pitont vernéd az ajtajára, másról ne is álmodozz, tintás.
Ennyi.
Sep 04, 2013 16:34:16

Szerző: Trú Hazaffy Sep 04, 2013 16:34:51
Válasz
(3)
Ha egyszerűen nem esik le neki a munka=fizetés összefüggés, akkor nincs is miről beszélni..
Sep 04, 2013 16:34:51

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19772x9) Sep 04, 2013 16:35:13
Válasz
(7)

Akkor nem a rendszer meg a többi retard a hibás, hanem te: akaratgyenge vagy. Ugyanúgy, ahogy nem tudsz leállni a fórum olvasásával és az ide írással, ugyanúgy nem tudsz (illetve nem mersz) nemet mondani. Mindig csak gondolatokban írásban tudsz kemény lenni, ha valamelyik "barátod" hozzád szól, átváltozol Igorrá, a púpos szolga figurájává és sűrű "igen, gaszdám"-szerű mondatokkal engedelmeskedsz neki.
Sep 04, 2013 16:35:13

Szerző: xray Sep 04, 2013 16:36:02
Válasz
(3)
fingóczi, az a szörnyű, hogy ezt a mentegetőzési poszt cunamit szóról szóra ismételed évek óta. Itt már mindenki úgy ismer, mint a tenyerét, kár a gőzért.
Sep 04, 2013 16:36:02

Szerző: dukotztmichan Sep 04, 2013 16:36:32
Válasz
(18)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>akkor most sikerült megszerezned az alapokat, vagy nem? Ha igen, akkor miért nem tudsz megélni belőle?</div>

Azon, hogy a megélhetés lehetséges-e, nem gondolkodom el, mert a legértelmesebb dolgot csinálom, amit csak csinálhatok, és akármi is az eredménye, vagy akár is lehetséges így, tök mindegy: én jól csinálom, amit most csinálok.</div>

Veled egyidősek vagyunk, te Endre névre méltatlan semmirekellő.
Mind a ketten meló mellett diplomáztunk, aztán másoddiplomáztunk, egyikünk nemzetközi ösztöndíjjal.
Életem több mint felében (még egyszer, veled egyidős) a saját zsetonomból fizettem először a hóbortjaimat, aztán a ruháimat, aztán cakkumpakk az egész megélhetésemet.
Te tiszta lelkiismerettel vagy élősködő, vérszívó. Azért alszol nyugodtan, mert parazita vagy, ez a szociopaták egyik jellemzője, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül élősködnek másokon, és eszköznek használnak mindenkit, aki a túlélésükhöz segíti őket. Valódi céljaik nincsenek, leszámítva a nagyvállalati pszichopatákat, a többségnek, mint te, semmi ambíciója nincs az életben. Nem lebeg a szemed előtt semmi, azt sem tudod, holnap hol leszel és mit fogsz enni, csak azt tudod, hogy valakitől kicsalod rá a pénzt.
Semmi esélyed se normális állásra, se vállalkozásra, se párkapcsolatra, se családra, se karrierre.
Ezt te azzal a lufikás képpel jelezted, hogy te azért vagy fa**agyerek, mert te bemutatsz a társadalomnak, holott hidd el, lehet nem-konzumidiótaként, nem adósságban tobzódva, nem egy multinál rodázva egy fél Mont Blanc toll áráért, normálisan, elégedetten és értelmesen élni.
A támogatóid mind a saját fajtád, ebbe beleértem a nemi identitászavart, a céltalanságot, az önsajnáltatást és mások blamálását, tehát a kifújt tojást nem érő, semmirekellő életet.
Még nem volnál lekésve arról, hogy összeszedd magad, és kialakíts egy elfogadható, nem-konzumidióta és nem-csicska életet, képzeld sokaknak sikerül, de egy jellembeli defekt vagy, egy szociális abortum.
Kifogás lesz, megoldás soha. Bűnös lesz, de mindig más. Nem tudom, hogy hogy nem tudtak még eltüntetni a fenébe. Nem tartozol sehová, arra forogsz amerre a szél visz, mert nem állsz meg a saját lábadon és nincs gerinced.
Egy élősködő, csúszómászó, szánalmas hernyó vagy aki azzal áll össze akivel a pillanatnyi, értéktelen létének a fenntartása kívánja. Jellemtelen emberi hulladék vagy. Üdv
Sep 04, 2013 16:36:32

Szerző: Trú Hazaffy Sep 04, 2013 16:36:34
Válasz
(1)
Jah ha már ilyen beszédes kedvesben vagy, mit szólsz a nav-os trollkodáshoz? Nincs több adósság Hahó! :))
Sep 04, 2013 16:36:34

Szerző: sodika Sep 04, 2013 16:36:42
Válasz
(-3)
<div class="quote"><div class="author">ördögi jezsuita </div>
végső esetben kiadod a lakásod</div>

Ehelyett belementem az eladásába, hogy akkor legalább Pátyon legyen a sok millió forintból egy tehermentes ingatlana a családnak.

Hogy ezután se lett, tehát anyám még ebben is hazudott, ráadásul a 2006-os kártérítésem is nyomtalanul tűnt el, csak arra ébresztett rá, hogy jobb minden anyagi döntésemet egyesegyedül meghoznom, mert még a legborzasztóbb és legőrültebb döntésem is ezerszer jobb és értelmesebb lehet csak, mint bármelyik szülőm bármelyik döntése.
Sep 04, 2013 16:36:42

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 04, 2013 16:36:48
Válasz
(3)
Havi átlag 90 ezres bevétellel a seggedet vernéd a földhöz örömödben. Ne kamuzz már ekkorát.
She was a dude.
Sep 04, 2013 16:36:48

Szerző: broni Sep 04, 2013 16:37:25
Válasz
(13)
én már el se bírom olvasni sodi beírásait, mert kibaszott idegesítő, 1 szerűen nem is értem, hogy vagytok képesek ezt a hivatali nyelvezetű zagyvaságot elolvasni!!!!kapjatok már a fejetekhez!!!!
Sep 04, 2013 16:37:25

Szerző: Hiénaverő Sep 04, 2013 16:38:06
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fakenguru</div>Te nagyon komolyan beteg vagy.</div>

Nem. Egyszerűen beleestem a "nem munkanélküli, mert hiányszakmában dolgozik", "nem jövedelem nélküli, mert havi átlagban 90 ezret bekasszíroz", "értelmetlen az erőfeszítése, mert ezt mind be kéne fizetnie az államnak" kategóriába.</div>

Épp most kerültél ki belőle az adósságrendezéssel. Fel lehet venni a "rendesen dolgozom, rendes fizetést kapok, normális életet élek, nem élősködöm, nem haverkodok lumpenretardokkal"-féle sablonfonalat.
Sep 04, 2013 16:38:06

Szerző: broni Sep 04, 2013 16:40:05
Válasz
(9)
inkább írjátok ne a keresőbe hogy preteen, oszt elő a pitont, had szóljon a hatlövetű
Sep 04, 2013 16:40:05

Szerző: Trú Hazaffy Sep 04, 2013 16:41:00
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">ördögi jezsuita </div>

Ehelyett belementem az eladásába, hogy akkor legalább Pátyon legyen a sok millió forintból egy tehermentes ingatlana a családnak.

Hogy ezután se lett, tehát anyám még ebben is hazudott, ráadásul a 2006-os kártérítésem is nyomtalanul tűnt el, csak arra ébresztett rá, hogy jobb minden anyagi döntésemet egyesegyedül meghoznom, mert még a legborzasztóbb és legőrültebb döntésem is ezerszer jobb és értelmesebb lehet csak, mint bármelyik szülőm bármelyik döntése.</div>

A kibaszott kurva eget rád te hálátlan fasszopó. Csókold meg szegény anyád lábanyomát, mert ha ő nincs előző télen éhendöglöttél volna.
Sep 04, 2013 16:41:00

Szerző: seymour schwartz Sep 04, 2013 16:41:49
Válasz
(7)
Sodi, én tényleg azt mondom , hogy nagyon sokan hálásak lehetnek neked, mert végigviszed azt az utat, amit a legfertelmesebb rémálmomban nem járnék be! Te vagy a magyar kapitalizmus állatorvosi lova, azon kívül a bizonyíték, hogy a 80-ban születettek generációját hogy elb@szta a rendszerváltás! Salutations!
Sep 04, 2013 16:41:49

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 04, 2013 16:42:30
Válasz
(1)
Sneci, azon kívül, hogy olvasni megtanítottak, mi értelme volt a taníttatásodnak, és az erre költött 16-20 millió forintnak? Nem jönne most jól az a pénz?
She was a dude.
Sep 04, 2013 16:42:30

Szerző: sodileaks (Snecológus-pontszám: 20450x10) Sep 04, 2013 16:44:28
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>anyám még ebben is hazudott, ráadásul a 2006-os kártérítésem is nyomtalanul tűnt el</div>
A jó kurva anyádat te hazug geci (bocs Gyöngyi)!
Ennyi.
Sep 04, 2013 16:44:28

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 04, 2013 16:45:56
Válasz
(1)
Ezt a pénzt, amit összegányolsz, egyetem nélkül is meg tudnád keresni.

Ehhez az alacsony szintű robotmunkához elég a 8 általános is.
She was a dude.
Sep 04, 2013 16:45:56

Szerző: sodileaks (Snecológus-pontszám: 20450x10) Sep 04, 2013 16:46:05
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>én már el se bírom olvasni sodi beírásait, mert kibaszott idegesítő</div>
Nem vagy ezzel egyedül, bannolni kéne a gecibe. Vissza sodi-generátort!
Ennyi.
Sep 04, 2013 16:46:05

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 04, 2013 16:46:21
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Trú Hazaffy</div>Ha egyszerűen nem esik le neki a munka=fizetés összefüggés, akkor nincs is miről beszélni..</div>
Megis mit varsz valakitol, aki a

tanulas --&gt; tudas

osszefuggesre sem jott meg ra?

Sodi mai napig valtig bizonygatja, hogy

egytemben ucsorges --&gt; soha el nem avulo tudas
Sep 04, 2013 16:46:21

Szerző: Hiénaverő Sep 04, 2013 16:46:35
Válasz
(4)

Hogy ezután se lett, tehát anyám még ebben is hazudott, ráadásul a 2006-os kártérítésem is nyomtalanul tűnt el, csak arra ébresztett rá, hogy jobb minden anyagi döntésemet egyesegyedül meghoznom, mert még a legborzasztóbb és legőrültebb döntésem is ezerszer jobb és értelmesebb lehet csak, mint bármelyik szülőm bármelyik döntése.</div>

Rohadj el te szemétláda, miattad van szopóágon az egész családod, mindent feléltél, mindenkit tönkreteszel magad körül, olyan vagy mint valami pestis, aki kapcsolatba kerül veled annak annyi. Néha amikor sajnálni kezdenélek elég csak elővennem ezeket a csodálatos kommentjeidet, rögtön világos lesz micsoda gonosz szemét gnómmal van megverve az emberiség veled.

Az utolsó mondatod pedig a legnagyobb tévedés, látod ma sem te voltál az aki a helyes döntést meghozta az anyagi javaid felett. Ez azért megnyugtató :D
Sep 04, 2013 16:46:35

Szerző: sodika Sep 04, 2013 16:47:32
Válasz
(-4)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Nem jönne most jól az a pénz?</div>

Nem. Mert a pénz csak pénz, és elfogy.

Ellenben most legalább tudok valamennyi havi bevételt elérni. Ez persze effektív nulla kereset nettóban, de nem úgy vagyok, mint a Rózsa, vagy a Törpapa, hogy fogalmam sincs, mit melózzak, mert hiányszakmában vagyok, ahol hegyekben áll a munka.
Sep 04, 2013 16:47:32

Szerző: ???? Sep 04, 2013 16:48:08
Válasz
(1)
Endre én valahol nagyon mélyen még talán sajnálnálak is, ha nem adnád elő mindig ezt a mindenért anyám a felelős műsort. Így viszont inkább a szánalom kategóriába esel.
Sep 04, 2013 16:48:08

Szerző: sodika Sep 04, 2013 16:49:06
Válasz
(-4)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>miattad van szopóágon az egész családod, mindent feléltél</div>

Nem, mert ha az informatika helyett mást forszíroznak, azzal sem vitatkoztam volna, hanem rájuk hagytam volna.
Sep 04, 2013 16:49:06

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 04, 2013 16:49:29
Válasz
(2)
fingóczi, nem az volt, hogy azért mentél silingóhoz, hogy az egyetem helyett az tanítson pénzt keresni?
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Sep 04, 2013 16:49:29

Szerző: ???? Sep 04, 2013 16:50:27
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>miattad van szopóágon az egész családod, mindent feléltél</div>

Nem, mert ha az informatika helyett mást forszíroznak, azzal sem vitatkoztam volna, hanem rájuk hagytam volna.</div>

De miért hagytad rájuk? Neked tényleg ennyire mindegy volt, hogy merre tovább?
Sep 04, 2013 16:50:27

Szerző: dukotztmichan Sep 04, 2013 16:50:48
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">seymour schwartz</div>Sodi, én tényleg azt mondom , hogy nagyon sokan hálásak lehetnek neked, mert végigviszed azt az utat, amit a legfertelmesebb rémálmomban nem járnék be! Te vagy a magyar kapitalizmus állatorvosi lova, azon kívül a bizonyíték, hogy a 80-ban születettek generációját hogy elb@szta a rendszerváltás! Salutations!</div>

Nagyon sok negyven felé konvergáló, vagy azt már átlépett semmirekellő mamahoteles gyökér született a rendszerváltás előtt, számukra mi a mentséged?

Se életcél, se kitartás, se talpraesettség, semmi. A 20 évesek között érzik jól magukat, mert szellemileg, anyagilag egy szinten vannak velük, és a saját generációjuk értelmesebb tagjai közelében már rosszul érzik magukat ezek a vénülő, megnemértett megaszondó idióták, aztán az évek haladnak, és úgy fognak elpatkolni, hogy ugyanabból a szobából viszik őket a ravatalra, amiben még legóval játszottak.

Ne fogjuk a rendszerváltásra, hogy manapság divat életképtelennek lenni, és valamelyik rendszerre mutogatni, közben meg, az Interneten kívül felelősség és célok nélkül ellenni a kis ólomkatonáik között a gyerekszobában.
Sep 04, 2013 16:50:48

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 04, 2013 16:50:50
Válasz
(1)
Nem. Mert a pénz csak pénz, és elfogy.
</div>

Anyád éhezik. Te egy irodai kanapén laksz. 160 forintos teszkós pizzán élsz. Csak jól jönne az a 20 milla.
She was a dude.
Sep 04, 2013 16:50:50

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 04, 2013 16:50:53
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Nem jönne most jól az a pénz?</div>

Nem. Mert a pénz csak pénz, és elfogy.</div>

Akkor en biztos rosszul csinalok valamit, mert az en bankszamlamon egyre csak gyulik es gyulik...
Sep 04, 2013 16:50:53

Szerző: sodika Sep 04, 2013 16:51:04
Válasz
(-4)
Az én lelkiismeretem azért tiszta, mert soha nem állítottam, hogy birtokomban lenne a bölcsek köve, aminek segítségével látom a biztos megélhetéshez vezető utat, hanem kisgyerekkoromtól kezdve egészen a mai napig folyamatosan azt mondtam, hogy fogalmam sincs, mi lesz, de minden tanácsot és útmutatást szívesen fogadok.
Sep 04, 2013 16:51:04

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 04, 2013 16:51:53
Válasz
(11)
azért nyomja az autista szöveget, mert meg kell nyugtatnia magát. mostanában kezdett abban reménykedni, hogy a végrehajtás miatt kicsit egyenesbe kerül az élete, mert lesz pénze kütyükre, de most szétbasztuk ezt a reményt, és most elő kell adni a "én nem vagyok hibás semmiért" szöveget.
Sep 04, 2013 16:51:53

Szerző: sodika Sep 04, 2013 16:52:27
Válasz
(-6)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>nem az volt, hogy azért mentél silingóhoz, hogy az egyetem helyett az tanítson pénzt keresni?</div>

Meg is tanított. Épp most készülök fel az ott tanultak élesben való használatára. De nehéz úgy, és ez csak a mai napom, hogy egyszer csönget a Rózsa, utána csönget a Törpapa, mindegyik akar valamit, és Eszternek is gondja van a gépével. :)
Sep 04, 2013 16:52:27

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 04, 2013 16:52:30
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">dukotztmichan</div>Nagyon sok negyven felé konvergáló, vagy azt már átlépett semmirekellő mamahoteles gyökér született a rendszerváltás előtt, számukra mi a mentséged?</div>

Tajgi konkretan bolond. A tobbit nem tudom. :)
Sep 04, 2013 16:52:30

Szerző: Hitvány Patkány Sep 04, 2013 16:52:35
Válasz
(3)

Te nem belementél a ház eladásába, hanem elfogadtad az elkerülhetetlent. Miután az egyetem után a munkaerőpiacon is megbuktál és képtelen voltál gondoskodni magadról, anyucihoz futottál, hogy ne halj éhen, ő pedig megtette a szükséges lépéseket: a lakás eladása és a kárpi felélése után a továbbiakban is eltartott téged, életképtelen óriáscsecsemőt, ebből lettek a tartozások a házon.
Ez a passzív, tehetetlen a beletörődésed mentette meg az életed, mert ha már akkor is magad hoztad volna a döntéseidet, mostanra rég éhendöglöttél volna.
Sep 04, 2013 16:52:35

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 04, 2013 16:53:00
Válasz
(6)
Lássuk, mire lenne elég az a 20 millió:

- kamataiból vígan megélnétek, rezsi, étkezés, ruházkodás
- pátyi ház befejezése, maradék befektetése, majd kamatokból éldegélés
- <s>judaika múzeum alapítása</s>
She was a dude.
Sep 04, 2013 16:53:00

Szerző: dukotztmichan Sep 04, 2013 16:53:04
Válasz
(2)
Mi a hiányszakma, az informatikus?
Akkor miért van az, hogy egy informatikus ismerősöm egy kamionos cégnél mindenes, 2 év munkanélküliség után? Amikor persze leszállt a magas lóról, és felfogta, hogy nem fog se jobb állást, se több fizetést kapni, mint havi 85!
Sep 04, 2013 16:53:04

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 04, 2013 16:54:48
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>nem az volt, hogy azért mentél silingóhoz, hogy az egyetem helyett az tanítson pénzt keresni?</div>

Meg is tanított. Épp most készülök fel az ott tanultak élesben való használatára. De nehéz úgy, és ez csak a mai napom, hogy egyszer csönget a Rózsa, utána csönget a Törpapa, mindegyik akar valamit, és Eszternek is gondja van a gépével. :)</div>

épp most készülsz fel?:)))

meg éppen tényleg felpörögsz, csak nincs egy vasad sem.:)))
Sep 04, 2013 16:54:48

Szerző: sodika Sep 04, 2013 16:55:04
Válasz
(-4)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>mostanában kezdett abban reménykedni, hogy a végrehajtás miatt kicsit egyenesbe kerül az élete</div>

A végrehajtásban nem én reménykedek, hanem más, de ez mindegy.
Sep 04, 2013 16:55:04

Szerző: Kiss Roland Sep 04, 2013 16:55:22
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">dukotztmichan</div><div class="quote"><div class="author">seymour schwartz</div>Sodi, én tényleg azt mondom , hogy nagyon sokan hálásak lehetnek neked, mert végigviszed azt az utat, amit a legfertelmesebb rémálmomban nem járnék be! Te vagy a magyar kapitalizmus állatorvosi lova, azon kívül a bizonyíték, hogy a 80-ban születettek generációját hogy elb@szta a rendszerváltás! Salutations!</div>

<b>Nagyon sok negyven felé konvergáló, vagy azt már átlépett semmirekellő mamahoteles gyökér</b> született a rendszerváltás előtt, számukra mi a mentséged?

<b>Se életcél, se kitartás, se talpraesettség, semmi.</b> A 20 évesek között érzik jól magukat, mert szellemileg, anyagilag egy szinten vannak velük, és a saját generációjuk értelmesebb tagjai közelében már rosszul érzik magukat ezek a <b>vénülő, megnemértett megaszondó idióták</b>, aztán az évek haladnak, és úgy fognak elpatkolni, hogy <b>ugyanabból a szobából viszik őket a ravatalra, amiben még legóval játszottak</b>.

Ne fogjuk a rendszerváltásra, hogy manapság divat életképtelennek lenni, és valamelyik rendszerre mutogatni, közben meg, az Interneten kívül felelősség és célok nélkül ellenni a kis ólomkatonáik között a gyerekszobában.</div>

*Magáraismer a leírásból*
Sep 04, 2013 16:55:22

Szerző: jiddise máme (Snecológus-pontszám: 23950x11) Sep 04, 2013 16:55:52
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ilyenkor mi van?</div>

Ilyenkor az van, hogy elmész szürgeegérnek havi 150-200ezerért. Már ha nem lennél egy idióta náciköcsög.
Sep 04, 2013 16:55:52

Szerző: Trú Hazaffy Sep 04, 2013 16:56:52
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>mostanában kezdett abban reménykedni, hogy a végrehajtás miatt kicsit egyenesbe kerül az élete</div>

A végrehajtásban nem én reménykedek, hanem más, de ez mindegy.</div>

Mu- ha- ha- ha... Ne áltassál már minket :))
Sep 04, 2013 16:56:52

Szerző: ???? Sep 04, 2013 16:57:06
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>nem az volt, hogy azért mentél silingóhoz, hogy az egyetem helyett az tanítson pénzt keresni?</div>

Meg is tanított. Épp most készülök fel az ott tanultak élesben való használatára. De nehéz úgy, és ez csak a mai napom, hogy egyszer csönget a Rózsa, utána csönget a Törpapa, mindegyik akar valamit, és Eszternek is gondja van a gépével. :)</div>

Adok ingyen egy tanácsot: elhajtod mindegyiket a gecibe azzal, hogy nem vagy az apukájuk. Hidd el, többet nem zavarnak melóidőben.
Sep 04, 2013 16:57:06

Szerző: Hiénaverő Sep 04, 2013 16:57:24
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> fogalmam sincs, mi lesz, de minden tanácsot és útmutatást szívesen fogadok.</div>

Menj el dolgozni, rendes munkát, nem ezt a semmit nem érő gányolást.

Aki pedig hiányszakmában dolgozik, azt rendesen megfizetik, nem telefonfeltöltésekkel és hasonlókkal szúrják ki a szemét, és főleg nem egy kegyelemkanapén csövezik már lassan 2 éve. Lehet tagadni, szmájlizgatni, de attól még egy lusta, csöves, ostoba és semmihez nem értő gyökér vagy, nem informatikus.
Sep 04, 2013 16:57:24

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 04, 2013 16:57:45
Válasz
(3)

Anyád?
She was a dude.
Sep 04, 2013 16:57:45

Szerző: sodika Sep 04, 2013 16:58:24
Válasz
(-4)
<div class="quote"><div class="author">dukotztmichan</div>Akkor miért van az, hogy egy informatikus ismerősöm egy kamionos cégnél mindenes, 2 év munkanélküliség után?</div>

Azért, mert nála még én is értelmesebb vagyok, és reálisabban szemlélem a dolgokat, így informatikai osztályvezető pozíciók hiábavaló hajhászása helyett rátaláltam arra, ahol tényleg hatalmas a piaci igény: a webprogramozásra. :)
Sep 04, 2013 16:58:24

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 04, 2013 16:58:31
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>mostanában kezdett abban reménykedni, hogy a végrehajtás miatt kicsit egyenesbe kerül az élete</div>

persze, hogy anyád reménykedik benne, mert ő etet, bazmeg. te meg csak élősködsz, neked végül is mindegy, mert tudod, hogy anyád nem fog hagyni éhen pusztulni.
Sep 04, 2013 16:58:31

Szerző: ???? Sep 04, 2013 16:58:34
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ilyenkor mi van?</div>

Ilyenkor az van, hogy elmész szürgeegérnek havi 150-200ezerért. Már ha nem lennél egy idióta náciköcsög.</div>

Nagyon optimista vagy. Hol kapna ő 150-200 között? Nem ért tulajdonképpen semmihez. Amit ő programozásnak nevez, azt mások kiröhögik és joggal.
Sep 04, 2013 16:58:34

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19772x9) Sep 04, 2013 16:58:44
Válasz
(11)

Van a telefonnak egy titkos funkciója, az úgynevezett kikapcsológomb. Ennek segítségével el lehet érni, hogy ne tudjon elérni senki telefonon, ha éppen nem akarod. Hasonlóan rejtett funkció van a Facebook-on is, az úgynevezett kijelentkezés. Ha ezt használod, ott sem tudnak megtalálni.
Szóval ha éppen dolgod lenne, ezen szupertitkos, gyíkemberektől ellesett technológiák használatával elérhetetlenné tudsz válni és lesz időd dolgozni.
Ha gondolod, össze tudok dobni róla egy PDF-et ötvenezer forintért (szentkoronát nem fogadok el), hogy meglegyen a gyűjteményedben.
Sep 04, 2013 16:58:44

Szerző: Infos troll Sep 04, 2013 16:58:46
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">dukotztmichan</div>Mi a hiányszakma, az informatikus?
Akkor miért van az, hogy egy informatikus ismerősöm egy kamionos cégnél mindenes, 2 év munkanélküliség után? Amikor persze leszállt a magas lóról, és felfogta, hogy nem fog se jobb állást, se több fizetést kapni, mint havi 85!</div>

Akkor nem lehet valami jó szakember... Az informatika legtöbb ága hiányszakma egész Europában, ahogy itthon is. Persze az, hogy ismeri a videokártyák típusat, és fel tud tenni egy linuxot, nem elég semmire.
Sep 04, 2013 16:58:46

Szerző: Hiénaverő Sep 04, 2013 16:58:53
Válasz
(1)
Tényleg, mennyi tartozás is van a pátyi haciendán?
Sep 04, 2013 16:58:53

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 04, 2013 16:59:11
Válasz
(1)
ha véget ér az autista műsora, akkor nézzetek rá a listára.:)
Sep 04, 2013 16:59:11

Szerző: dukotztmichan Sep 04, 2013 16:59:14
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">dukotztmichan</div>Nagyon sok negyven felé konvergáló, vagy azt már átlépett semmirekellő mamahoteles gyökér született a rendszerváltás előtt, számukra mi a mentséged?</div>

Tajgi konkretan bolond. A tobbit nem tudom. :)</div>

Ugyanaz a képlet, csak nincsenek fenn a neten, vagy ha igen, szintén "képviselnek" valami röhejes eszmét, hogy legyen saját maguk előtt magyarázatuk a létezésükre és hogy miért ők isten küldöttei, és hogy miért jó az, hogy ugyanabba a kocsmába járnak szombatonként és a mama mossa fel utánuk a hányást már kopaszodó fejjel, hogy 14 éves korosztály között pogóznak, akik a sárga földig lenézik őket, és mindegyik, mindegyik hihetetlenül nagyképű, öntelt és meg van róla győződve, hogy különleges, önszántából számkivetett holott egészséges mentalitású ember elhányja magát a tehetetlen nyavalygásától, és két pólus között leng a mérleg nyelve náluk: a végtelen önsajnálat (akár ál-szuicid kijelentésekig) akár a végtelen öndicséret, fellengzős önigazolás. Kora negyvenesek is vannak ebben a korosztályban, és mivel a normálisabb társaiknak már gyerekeik vannak, ők meg az anyjuk kocsijával járnak bulizni, **szni bele alapon most már leélik a maradék életüket a 14 évesek között a diszkóban vagy valamelyik klubnak becézett becsületsüllyesztőben.
Sep 04, 2013 16:59:14

Szerző: sodika Sep 04, 2013 16:59:44
Válasz
(-2)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
Aki pedig hiányszakmában dolgozik, azt rendesen megfizetik</div>

Ha van ideje melózni, és nem csönget rá gyors egymásutánban Takács Rózsa, Törpapa, Eszter, és nem rángatják el ezek egymást váltva a melótól. :D
Sep 04, 2013 16:59:44

Szerző: Haim Sep 04, 2013 17:00:42
Válasz
(7)

Menjenek az önkormányzathoz, ha kell nekik valami!
Sep 04, 2013 17:00:42

Szerző: dukotztmichan Sep 04, 2013 17:01:06
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Infos troll</div><div class="quote"><div class="author">dukotztmichan</div>Mi a hiányszakma, az informatikus?
Akkor miért van az, hogy egy informatikus ismerősöm egy kamionos cégnél mindenes, 2 év munkanélküliség után? Amikor persze leszállt a magas lóról, és felfogta, hogy nem fog se jobb állást, se több fizetést kapni, mint havi 85!</div>

Akkor nem lehet valami jó szakember... Az informatika legtöbb ága hiányszakma egész Europában, ahogy itthon is. Persze az, hogy ismeri a videokártyák típusat, és fel tud tenni egy linuxot, nem elég semmire.</div>

Nem a te szakmádat becsméreltem, félre ne érts! Hanem az önmagukat informatikusként fényező... hagyjuk, érted.
Sep 04, 2013 17:01:06

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 04, 2013 17:01:42
Válasz
(1)
Mennyit keresnél havi átlagban, ha nem rángatnának el kamerázni?
She was a dude.
Sep 04, 2013 17:01:42

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Sep 04, 2013 17:02:05
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>

Ha van ideje melózni, és nem csönget rá gyors egymásutánban Takács Rózsa, Törpapa, Eszter, és nem rángatják el ezek egymást váltva a melótól. :D</div>

nem rángatnak el. te hozod a döntést, hogy elindulsz. felöltözöl, felhúzod a cipődet, és mész-mész. közben senki sem rángat, kényszerít. életed minden egyes döntését te hozod.
Sep 04, 2013 17:02:05

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 04, 2013 17:02:20
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>

Ha van ideje melózni, és nem csönget rá gyors egymásutánban Takács Rózsa, Törpapa, Eszter, és nem rángatják el ezek egymást váltva a melótól. :D</div>
Hat kuldd el oket a picsaba!
Sep 04, 2013 17:02:20

Szerző: ???? Sep 04, 2013 17:02:50
Válasz
(3)

De tudod miért rángatnak el? Mert látják, hogy egy tengő-lengő fasz vagy, aki mindig ráér, mindenhol ott van. Pusztán ezért tudnak téged mindig "elrángatni"
Sep 04, 2013 17:02:50

Szerző: ördögi jezsuita Sep 04, 2013 17:03:14
Válasz
(1)

maradjunk annyiban sodi, hogy neked eszed ágában sem volt se tanulni se dolgozni. te otthon a kényelmes lakásban akartál netezgetni egész nap, kaját rendelni, enni a finom gyros tálat, hetente kétszer elmenni kamerázgatni. te ennyit akartál, aztán hogy ami ezen felül történik az téged egyáltalán nem érdekelt. csak ezt az élet módot tudd folytatni.
ezt bizonyítja, hogy később pátyon szerényebb körülmények között de ugyanezt folytattad, sőt még szerényebb, mondhatni a lehető legszerényebb körülmények között de ma is ezt csinálod.
Sep 04, 2013 17:03:14

Szerző: Hiénaverő Sep 04, 2013 17:03:44
Válasz
(1)

Persze lófaszt, ha valaki dolgozni akar akkor szépen nemet mond a lumpenretardoknak. Egyre gyengébb kifogások Zsodi, bár ez már végtelen ciklus lesz. Mindegy, a lényeg hogy ma diadalt aratott az igazság, minden tiszteletem a társadalom érdekében Zsodi adósságait lerendező intervencionistáknak.
Sep 04, 2013 17:03:44

Szerző: Hitvány Patkány Sep 04, 2013 17:04:17
Válasz
(0)

Elhiszem, hogy nehéz az embernek ilyen szimpatikus emberek társaságától megfosztani saját magát, de aki annyira akar dolgozni, az szépen elhajtja a nevezett személyeket a picsába.
Sep 04, 2013 17:04:17

Szerző: sodika Sep 04, 2013 17:04:49
Válasz
(-4)
Van a telefonnak egy titkos funkciója, az úgynevezett kikapcsológomb.</div>

Én magamból indulok ki.

Soha nem írok rá Facebook-on senkire alapos ok nélkül.

Ehhez képest meg nem tudom érteni, miért csinálják egyesek, hogy ráírnak az emberre így:

Ő - Szia.
Én - Szia.
Ő - Mi jó csinálsz éppen?

Én (gondolatban): Ha nem akarsz semmi konkrétat közölni, miért írsz rám, baszki?

Vagy küld egy cikket, hogy fontos, vagy hogy OLVASTAM-E MÁR, terjesszem esetleg (oszd meg a falamon csendben, baszod).

ÁÁÁ
Sep 04, 2013 17:04:49

Szerző: dukotztmichan Sep 04, 2013 17:05:50
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">dukotztmichan</div>Akkor miért van az, hogy egy informatikus ismerősöm egy kamionos cégnél mindenes, 2 év munkanélküliség után?</div>

Azért, mert nála még én is értelmesebb vagyok, és reálisabban szemlélem a dolgokat, így informatikai osztályvezető pozíciók hiábavaló hajhászása helyett rátaláltam arra, ahol tényleg hatalmas a piaci igény: a webprogramozásra. :)</div>

Ha nála értelmesebbnek tartod magad, még mindig a szellemi fogyatékos felé konvergálsz a -végtelentől, alulról.

Nem vagy értelmes. Egy kupac szarnak több esze van, mint neked, mert a szar legalább nem beszél, és nem mondja magáról, hogy nem is szar vagyok igazából, hanem virágpor.

Semmirekellő, munkanélküli idióta vagy, aki egy saját vállalkozáshoz olyan kevés, mint műszálas zokniban a friss levegő.

Se állásod, se vállalkozásod, se szabadúszáshoz elegendő megrendelői köröd. Nulla vagy és emberileg hulla vagy.
Sep 04, 2013 17:05:50

Szerző: Hiénaverő Sep 04, 2013 17:07:05
Válasz
(1)

Ja arról gondolom szó sincs hogy akkor látsz kaját amikor "elrángatnak". A kopogó szemű Krónikást hat lóval kell elrángatni a meló mellől mi? De elvileg ennek nincs jelentősége, elrángatás után is le lehet nyomni 6+2 órát, max kevesebbet veregeted a faszod vagy kevesebbet alszol. Nem hülye itt senki Endre, nagyon jól tudja mindenki hogy nem dolgozol te 8 órát, 4-et se, akkor se ha épp KIVÉTELESEN nincs semmiféle retardpiknik.
Sep 04, 2013 17:07:05

Szerző: dukotztmichan Sep 04, 2013 17:07:36
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>

nem rángatnak el. te hozod a döntést, hogy elindulsz. felöltözöl, felhúzod a cipődet, és mész-mész. közben senki sem rángat, kényszerít. életed minden egyes döntését te hozod.</div>

Így beszél egy ember, aki vállalja a tetteiért a felelősséget, és előbb gondolkodik, azután cselekszik. De még egy pitiáner ebéd plusz lógás kombót is egy alkesz öregasszonyra ken ez a jellembajnok.
Sep 04, 2013 17:07:36

Szerző: ???? Sep 04, 2013 17:07:51
Válasz
(0)

Én magamból indulok ki.

Ehhez képest meg nem tudom érteni, miért csinálják egyesek, hogy ráírnak az emberre így:

Ő - Szia.
Én - Szia.

Én (gondolatban): Ha nem akarsz semmi konkrétat közölni, miért írsz rám, baszki?

Vagy küld egy cikket, hogy fontos, vagy hogy OLVASTAM-E MÁR, terjesszem esetleg (oszd meg a falamon csendben, baszod).

ÁÁÁ</div>

Egyszerű a képlet: fogod, és mikor nekiállsz dolgozni akkor kilépsz mindenhonnan. Se facebook, se e-mail, se telefon, csak a munka. Így aztán nem fognak zavarni sem.
Sep 04, 2013 17:07:51

Szerző: sodika Sep 04, 2013 17:08:19
Válasz
(-4)
Meló mellett is online vagyok Facebook-on, hogy elérhető legyek, ha FONTOS.

Ehhez képest jellemző chat-téma:

Szia, mi volt a tüntetésen? Vége van már?
Hányan voltatok?

<b>Baszod, ránézel az idővonalamra, és mindent leírtam. Mi a fasznak kérdezel rá arra, amit leírtam az idővonalamon ahelyett, baszki, hogy odakattintanál, és elolvasnád kurva csendben?</b>

(ezt persze csak gondolatban)

Akkor van a másik, a "szia, mit csinálsz éppen?"
Ezt nem tudom megérteni, mert miért ír rá valakire, ha NEM FONTOS?!!

De igazából a Rózsák sem értem. Felcsönget, majd elkezd beszélni UGYANARRÓL, amit már százszor elmondott, NULLA új információ nélkül. (Miért, miért, miért, miért, miért?)
Sep 04, 2013 17:08:19

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19772x9) Sep 04, 2013 17:09:14
Válasz
(5)

Én magamból indulok ki.

Ő - Szia.
Én - Szia.

ÁÁÁ</div>
Akkor miért jelentkezel be a Facebookra, Skype-ra, minden szarra, amikor dolgod lenne? Akkor hogyan írnának rád, érnének el, hm? De neked ennyiből áll az életed: bekapcsolod a géped, mindenhová bejelentkezel, mert figyelemkurva vagy, fontosnak érezheted magad, amiért a legutolsó retard is megkeres téged valami egetverő faszsággal. Erre te nem tudsz nemet mondani, mert akaratgyenge és gyáva vagy, utána meg picsogsz, hogy nem hagynak dolgozni.
Sep 04, 2013 17:09:14

Szerző: ördögi jezsuita Sep 04, 2013 17:09:22
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>miattad van szopóágon az egész családod, mindent feléltél</div>

Nem, mert ha az informatika helyett mást forszíroznak, azzal sem vitatkoztam volna, hanem rájuk hagytam volna.</div>
ezek szerint még te magadat sem érdekelt hogy mi lesz veled, csak hagyjanak már netezni, jól értem?
Sep 04, 2013 17:09:22

Szerző: dukotztmichan Sep 04, 2013 17:09:40
Válasz
(3)

Én magamból indulok ki.

Ő - Szia.
Én - Szia.

ÁÁÁ</div>

Mégis ki a bánatos lakkcipőm írna rád, teh! Talán valamelyik szekrényb**zi, identitászavaros szellemi hasonmásod, aki szintén "furi fiú"! Mert mást nem tudok elképzelni!
Sep 04, 2013 17:09:40

Szerző: ???? Sep 04, 2013 17:10:39
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Meló mellett is online vagyok Facebook-on, hogy elérhető legyek, ha FONTOS.

Hányan voltatok?

<b>Baszod, ránézel az idővonalamra, és mindent leírtam. Mi a fasznak kérdezel rá arra, amit leírtam az idővonalamon ahelyett, baszki, hogy odakattintanál, és elolvasnád kurva csendben?</b>

De igazából a Rózsák sem értem. Felcsönget, majd elkezd beszélni UGYANARRÓL, amit már százszor elmondott, NULLA új információ nélkül. (Miért, miért, miért, miért, miért?)</div>

Akkor beállítod, hogy csak azoknak legyél elérhető, akik munkaügyben keresnek. A törpe meg a többi agyhalott nem tartozik ebbe a körbe.
Sep 04, 2013 17:10:39

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19772x9) Sep 04, 2013 17:11:21
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Meló mellett is online vagyok Facebook-on, hogy elérhető legyek, ha FONTOS.

Hányan voltatok?

De igazából a Rózsák sem értem. Felcsönget, majd elkezd beszélni UGYANARRÓL, amit már százszor elmondott, NULLA új információ nélkül. (Miért, miért, miért, miért, miért?)</div>
Ha a meló annyira fontos, csinálsz külön fiókot munka céljára, amit csak és kizárólag a megbízónak adsz meg. Fiókok létrehozásában úgyis profi vagy, mindenhol van legalább három darabod.
Sep 04, 2013 17:11:21

Szerző: Hiénaverő Sep 04, 2013 17:13:01
Válasz
(1)
Aki dolgozik, az a munkájára koncentrál, és nem hagyja magát zavartatni se tőrpöktől, se Rószáktól. Te nem akarsz dolgozni, ezért kellenek ezek a kifogások. Most bevethetsz egy új kifogást, ha zavarnának a gányolásban: "Nem tudok retardbulira menni, mert a végrehajtott lóvé elment az adósságaimra, így dolgoznom kell a megélhetésért. Na meló, csá."
Sep 04, 2013 17:13:01

Szerző: Fakenguru Sep 04, 2013 17:13:14
Válasz
(4)
Mi fontos történne? MICSODA SODI? MI A RETKES LÓFASZ TÖRTÉNHET, AMIRŐL NEM SZABAD LEMARADNOD?

Borbély átveszi a hatalmat és nem filmezed le? Elmebeteg-e vagy?
Sep 04, 2013 17:13:14

Szerző: ???? Sep 04, 2013 17:13:23
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Meló mellett is online vagyok Facebook-on, hogy elérhető legyek, ha FONTOS.

Hányan voltatok?

Ha a meló annyira fontos, csinálsz külön fiókot munka céljára, amit csak és kizárólag a megbízónak adsz meg. Fiókok létrehozásában úgyis profi vagy, mindenhol van legalább három darabod.</div>

Na, ez is egy jó megoldás. Külön fiók csak "ügyfeleknek" megadva. Bolondok kizárva.
Sep 04, 2013 17:13:23

Szerző: sodika Sep 04, 2013 17:13:45
Válasz
(-3)
Akkor miért jelentkezel be a Facebookra, Skype-ra, minden szarra, amikor dolgod lenne?</div>

<b>Mert magamból indulok ki.</b>

Nem hívok fel senkit Skype-on, ha nincs nagyon konkrét és fontos célja. Nem írok rá senkire Facebook-on, ha nincs nagyon konkrét és fontos célja. Aktuális anyagok körlevélben való terjesztését leszámítva nem írok senkinek emailt, ha nincs nagyon konkrét és fontos célja. Nem hívok fel senkit telefonon, ha nincs nagyon konkrét és fontos célja.

És kurva idegesítő, hogy mások mégis ezt csinálják. :)
Sep 04, 2013 17:13:45

Szerző: ördögi jezsuita Sep 04, 2013 17:16:06
Válasz
(3)

Hányan voltatok?

nem lehet, hogy azért vagy online, hogy hátha történik valami ami miatt nem kell dolgoznod tovább?
jön egy telefon rózsától hogy ugrani kell a budit filmezni, te meg megkönnyebbülten állsz fel a gép elől, hiszen tudod, hogy aznap már úgy sem fogsz melózni

"Komolyan, egy kicsit nem figyelek oda, mindjárt dolgozni akarok."
Sep 04, 2013 17:16:06
« 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 »
1736611 komment.

101 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™