sodika
Sep 29, 2013 20:39:42
<div class="quote"><div class="author">A bárányok ficánkolnak</div>
Még sok ilyet, snecike, így gyűlik a tanszéknek a támogatása. Hajrá! xD</div>
Tényeket sorolok. Akiket üldöz a törvény, azok nem a táborokat, és ártatlanok halálát tagadják, hanem unalmas technikai és politikai részleteket vitatnak. Ez bizony kőkemény tény, mert én olyat még nem hallottam, hogy valaki pl. Auschwitz tábor létét tagadta volna, vagy akár az ártatlan áldozatok létét tagadta volna. Soha senki nem tett ilyet.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Még sok ilyet, snecike, így gyűlik a tanszéknek a támogatása. Hajrá! xD</div>
Tényeket sorolok. Akiket üldöz a törvény, azok nem a táborokat, és ártatlanok halálát tagadják, hanem unalmas technikai és politikai részleteket vitatnak. Ez bizony kőkemény tény, mert én olyat még nem hallottam, hogy valaki pl. Auschwitz tábor létét tagadta volna, vagy akár az ártatlan áldozatok létét tagadta volna. Soha senki nem tett ilyet.
Sep 29, 2013 20:39:42
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 29, 2013 20:40:26
x16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A legtöbb dolog, amit kimondok, idővel magasabb körökben is hangoztatva lett. Amikor én beszéltem arról, hogy buzik üldözése helyett a buzipropagandát kell üldözni, kinevettetek. Amikor ugyanezt a világ egyik legerősebb állama hozta törvénybe, már nem nevettetek.</div>
Mi téged nonstop kinevetünk.
A világ legerősebb államában meg egyre több helyen engedélyezik a melegházasságot meg a füvezést.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Mi téged nonstop kinevetünk.
A világ legerősebb államában meg egyre több helyen engedélyezik a melegházasságot meg a füvezést.
sodika
Sep 29, 2013 20:44:20
El szoktam mondani, hogy azokról a dolgokról beszéljünk, amiknek a feszegetését bünteti a törvény, mert ez legfeljebb a törvény komolytalanságának demonstrálására lenne alkalmas, hanem beszéljünk ehelyett arról, amiben minden épeszű ember egyetért, nevezetesen hogy országtól és ideológiától mentesen elfogadhatatlan szemétség ártatlan embereket táborokba gyűjteni, ahol aztán sokan meghalnak közülük.
Mert aki szerint ez nem szemétség - ideológiától, kortól, és országtól függetlenül -, az hülye.
Ez például közös pont, és erről már van értelme beszélni - éppen ezért.
Mert aki szerint ez nem szemétség - ideológiától, kortól, és országtól függetlenül -, az hülye.
Ez például közös pont, és erről már van értelme beszélni - éppen ezért.
Sep 29, 2013 20:44:20
sodika
Sep 29, 2013 20:45:18
helyesen:
<i>El szoktam mondani, hogy <b>NE</b> azokról a dolgokról beszéljünk...</i>
Ha idegesít, hogy evidenciákat kell magyaráznom, mindig elgépelem a dolgokat.
Ha idegesít, hogy evidenciákat kell magyaráznom, mindig elgépelem a dolgokat.
Sep 29, 2013 20:45:18
?
Sep 29, 2013 20:45:32
"A legtöbb dolog, amit kimondok, idővel magasabb körökben is hangoztatva lett. Amikor én beszéltem arról, hogy buzik üldözése helyett a buzipropagandát kell üldözni, kinevettetek. Amikor ugyanezt a világ egyik legerősebb állama hozta törvénybe, már nem nevettetek."
Ez mikor is volt Recskás?
Ez mikor is volt Recskás?
Sep 29, 2013 20:45:32
sodika
Sep 29, 2013 20:47:13
<b>Azoknak, akik szerint a Kuruc.info állandóan holokauszttagadó cikkeket hoz le, el kell magyarázni, hogy nem, öt esetben legalább háromszor Mose Peerhez hasonló lebukott holokausztcsalókat lepleznek le, ez pedig éppen hogy a holokauszt méltóságát védi, mert megtisztítja azt a hazug nyerészkedőktől.</b>
Sep 29, 2013 20:47:13
sodika
Sep 29, 2013 20:48:00
Na mindegy, megint evidenciákat magyarázok.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Sep 29, 2013 20:48:00
Sam
(
x6)
Sep 29, 2013 20:49:00
x6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Azoknak, akik szerint a Kuruc.info állandóan holokauszttagadó cikkeket hoz le, el kell magyarázni, hogy nem, öt esetben legalább háromszor Mose Peerhez hasonló lebukott holokausztcsalókat lepleznek le, ez pedig éppen hogy a holokauszt méltóságát védi, mert megtisztítja azt a hazug nyerészkedőktől.</b></div>
KÖVETELEM, hogy vegyük el Soditól a boldozás jogát.
pls upvote ha egyet értesz ezzel. ;)
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
pls upvote ha egyet értesz ezzel. ;)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 29, 2013 20:49:07
x48)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>El szoktam mondani, hogy azokról a dolgokról beszéljünk, amiknek a feszegetését bünteti a törvény, mert ez legfeljebb a törvény komolytalanságának demonstrálására lenne alkalmas, hanem beszéljünk ehelyett arról, amiben minden épeszű ember egyetért, nevezetesen hogy országtól és ideológiától mentesen elfogadhatatlan szemétség ártatlan embereket táborokba gyűjteni, ahol aztán sokan meghalnak közülük.
Ez például közös pont, és erről már van értelme beszélni - éppen ezért.</div>
miért csak az egyik táborral gúnyolódsz? a recski, a gulág miért marad ki? miért nem találunk a munkásságodban egyetlen egy kfc jews szintű poént ebben a tematikában? miért nem örömködtél soha amikor magyar zászlót égettek? miért nem hugyoztál le magyar vagy keresztény jelképet a budiban?
bazmeg, kisujjból szopatlak. szedd már össze magad, gyökér.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Ez például közös pont, és erről már van értelme beszélni - éppen ezért.</div>
miért csak az egyik táborral gúnyolódsz? a recski, a gulág miért marad ki? miért nem találunk a munkásságodban egyetlen egy kfc jews szintű poént ebben a tematikában? miért nem örömködtél soha amikor magyar zászlót égettek? miért nem hugyoztál le magyar vagy keresztény jelképet a budiban?
bazmeg, kisujjból szopatlak. szedd már össze magad, gyökér.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 29, 2013 20:49:13
x30)
Szerző: sodika (Aug 01, 2012 17:18:25)
<i><b>Hitvány Patkány</b> Szerinted elfogadható az, hogy embereket származásuk alapján kiforgassanak a vagyonukból, kiadjanak egy külföldi országnak, ahol munkatáborokba deportálják őket?</i>
Ez még Szálasi Ferenc szerint is elfogadhatatlan volt, mert napi több ezer munkaórától fosztotta meg a magyar gazdaságot.
<a href="http://forum.sodika.org/index.php?page=comments&pageNo=592&bookmarked=59884#comment-59884" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodika.org/index.php?page=comments&pageNo=592&bookmarked=59884#comment-59884</a>
<i><b>Hitvány Patkány</b> Szerinted elfogadható az, hogy embereket származásuk alapján kiforgassanak a vagyonukból, kiadjanak egy külföldi országnak, ahol munkatáborokba deportálják őket?</i>
Ez még Szálasi Ferenc szerint is elfogadhatatlan volt, mert napi több ezer munkaórától fosztotta meg a magyar gazdaságot.
<a href="http://forum.sodika.org/index.php?page=comments&pageNo=592&bookmarked=59884#comment-59884" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodika.org/index.php?page=comments&pageNo=592&bookmarked=59884#comment-59884</a>
sodika
Sep 29, 2013 20:50:48
Karalábé Hadnagy:
Ezt konkrétan Karsaitól tudjuk.
Ezt konkrétan Karsaitól tudjuk.
Sep 29, 2013 20:50:48
sodika
Sep 29, 2013 20:52:36
Más népek tragédiáját is megértéssel és szolidaritással fogadjuk, de pátoszt ne várjon el senki.
A pátosz igényét már igenis cinikusan fogadjuk.
Ennyi a lényeg.
Ennyi a lényeg.
Sep 29, 2013 20:52:36
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 29, 2013 20:53:21
x30)
Nem, a véleményedet tőled tudjuk, hiszen leírtad, miért volt szerinted elfogadhatatlan, amiről HP kérdezett. Az angolnázásod itt hatástalan.
sodika
Sep 29, 2013 20:54:42
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>leírtad, miért volt szerinted elfogadhatatlan, amiről HP kérdezett. Az angolnázásod itt hatástalan.</div>
Nem azt írtam le. Szövegértelmezési problémáid vannak.
Az én véleményem nincs benne a mondatban.
Az én véleményem nincs benne a mondatban.
Sep 29, 2013 20:54:42
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 29, 2013 20:55:53
x48)
baribaszó, arra sem szokott lenni válaszod, hogy miért csak a zsidóságot emeled ki? miért nem tartod számon, hogy más pl. református, stb? csak azt tudod, hogy ki a zsidó.
csak a zsidót használod szitokszóként, az valahogy soha nem volt, hogy "baptisták vagytok!". nem volt más tag a régi blogodon, csak zsidó. hiányzott a muzulmán, a buddhista. vajon miért?
csak a zsidót használod szitokszóként, az valahogy soha nem volt, hogy "baptisták vagytok!". nem volt más tag a régi blogodon, csak zsidó. hiányzott a muzulmán, a buddhista. vajon miért?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 29, 2013 20:56:06
x30)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>leírtad, miért volt szerinted elfogadhatatlan, amiről HP kérdezett. Az angolnázásod itt hatástalan.</div>
Az én véleményem nincs benne a mondatban.</div>
Már nem csak funkcionális hanem totál analfabéta vagy? A te véleményedet kérdezte HP. Erre válaszoltad, hogy (nemcsak szerinted, de) még Szálasi szerint is...
Az én véleményem nincs benne a mondatban.</div>
Már nem csak funkcionális hanem totál analfabéta vagy? A te véleményedet kérdezte HP. Erre válaszoltad, hogy (nemcsak szerinted, de) még Szálasi szerint is...
Sam
(
x6)
Sep 29, 2013 20:56:22
x6)
Sodi tudod én hittem a nonintervencionizmusvan, de ha arra gondolok, hogy te majdnem gyerekeket tanítottál, akkor kötelességem tönkretenni téged, hogy a beteges eszméid és gondolataid még véletlenül se juttathasd el másokhoz.
Értve vagyok?
Értve vagyok?
Ószövetségi Düh
Sep 29, 2013 20:57:32
<div class="quote"><div class="author">Sam</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Azoknak, akik szerint a Kuruc.info állandóan holokauszttagadó cikkeket hoz le, el kell magyarázni, hogy nem, öt esetben legalább háromszor Mose Peerhez hasonló lebukott holokausztcsalókat lepleznek le, ez pedig éppen hogy a holokauszt méltóságát védi, mert megtisztítja azt a hazug nyerészkedőktől.</b></div>
pls upvote ha egyet értesz ezzel. ;)</div>
Lenne egy alternatív javaslatom a púpos boldozásának megfékezésére.
Kéne az oldalra egy "nyugszik a beteg" feliratú gomb, minden regisztrált troll szavazhatna vele, amikor már tele a tökük a púpos baromságaival. Ha a gomb számlálója eléri a 10-et, a púpos kapna egy óra bant.
Kéne az oldalra egy "nyugszik a beteg" feliratú gomb, minden regisztrált troll szavazhatna vele, amikor már tele a tökük a púpos baromságaival. Ha a gomb számlálója eléri a 10-et, a púpos kapna egy óra bant.
Sep 29, 2013 20:57:32
sodika
Sep 29, 2013 20:57:55
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>baribaszó, arra sem szokott lenni válaszod, hogy miért csak a zsidóságot emeled ki?</div>
Mert ez a magyar közélet specifikus témája. Árpa Attila is írja a könyvében, hogy furcsa volt neki, amikor hazaköltözött, mert ez Németországban nem téma.
Mert ez a magyar közélet specifikus témája. Árpa Attila is írja a könyvében, hogy furcsa volt neki, amikor hazaköltözött, mert ez Németországban nem téma.
Sep 29, 2013 20:57:55
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 29, 2013 20:58:48
x48)
baribaszó, a szar kettősmércédre olyan könnyű rámutatni, hogy ezt minden másodéves snecológus kisujjból kirázza. olyan könnyű bebizonyítani, hogy egy szar náci vagy, hogy ezt tanítjuk az első órán snecológiából, és utána mindenki tudja álmából felébresztve.
Sam
(
x6)
Sep 29, 2013 20:59:59
x6)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>baribaszó, arra sem szokott lenni válaszod, hogy miért csak a zsidóságot emeled ki? miért nem tartod számon, hogy más pl. református, stb? csak azt tudod, hogy ki a zsidó.
csak a zsidót használod szitokszóként, az valahogy soha nem volt, hogy "baptisták vagytok!". nem volt más tag a régi blogodon, csak zsidó. hiányzott a muzulmán, a buddhista. vajon miért?</div>
Mondjuk a "zsidó vagy" érvelésről egészen hatékonyan le lett szoktatva itt.
csak a zsidót használod szitokszóként, az valahogy soha nem volt, hogy "baptisták vagytok!". nem volt más tag a régi blogodon, csak zsidó. hiányzott a muzulmán, a buddhista. vajon miért?</div>
Mondjuk a "zsidó vagy" érvelésről egészen hatékonyan le lett szoktatva itt.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 29, 2013 21:00:45
x48)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>baribaszó, arra sem szokott lenni válaszod, hogy miért csak a zsidóságot emeled ki?</div>
Mert ez a magyar közélet specifikus témája. Árpa Attila is írja a könyvében, hogy furcsa volt neki, amikor hazaköltözött, mert ez Németországban nem téma.</div>
az csak a náciknál közéleti téma, hogy ki zsidó származású. ezzel magad ellen szolgáltattál érved, buta náci.
bazmeg, ekkora öngólt rúgni. a szokásosnál is idiótább vagy ma.
Mert ez a magyar közélet specifikus témája. Árpa Attila is írja a könyvében, hogy furcsa volt neki, amikor hazaköltözött, mert ez Németországban nem téma.</div>
az csak a náciknál közéleti téma, hogy ki zsidó származású. ezzel magad ellen szolgáltattál érved, buta náci.
bazmeg, ekkora öngólt rúgni. a szokásosnál is idiótább vagy ma.
Sam
(
x6)
Sep 29, 2013 21:01:07
x6)
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">Sam</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Azoknak, akik szerint a Kuruc.info állandóan holokauszttagadó cikkeket hoz le, el kell magyarázni, hogy nem, öt esetben legalább háromszor Mose Peerhez hasonló lebukott holokausztcsalókat lepleznek le, ez pedig éppen hogy a holokauszt méltóságát védi, mert megtisztítja azt a hazug nyerészkedőktől.</b></div>
Kéne az oldalra egy "nyugszik a beteg" feliratú gomb, minden regisztrált troll szavazhatna vele, amikor már tele a tökük a púpos baromságaival. Ha a gomb számlálója eléri a 10-et, a púpos kapna egy óra bant.</div>
Emeljük 20-ra, mert elég unalmassá válna a fórum, hogy mindig amikor belendül a vita akkor Sodi elmegy matyizni.
Kéne az oldalra egy "nyugszik a beteg" feliratú gomb, minden regisztrált troll szavazhatna vele, amikor már tele a tökük a púpos baromságaival. Ha a gomb számlálója eléri a 10-et, a púpos kapna egy óra bant.</div>
Emeljük 20-ra, mert elég unalmassá válna a fórum, hogy mindig amikor belendül a vita akkor Sodi elmegy matyizni.
SoDI-generátor
Sep 29, 2013 21:02:02
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">Sam</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Azoknak, akik szerint a Kuruc.info állandóan holokauszttagadó cikkeket hoz le, el kell magyarázni, hogy nem, öt esetben legalább háromszor Mose Peerhez hasonló lebukott holokausztcsalókat lepleznek le, ez pedig éppen hogy a holokauszt méltóságát védi, mert megtisztítja azt a hazug nyerészkedőktől.</b></div>
Zsidó vagy XD
Legyen 75 perc mert abba belefér egy Naruto és egy Szomszédok epizód. Na meló, csá
Zsidó vagy XD
Legyen 75 perc mert abba belefér egy Naruto és egy Szomszédok epizód. Na meló, csá
Sep 29, 2013 21:02:02
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 29, 2013 21:03:10
x48)
<div class="quote"><div class="author">Sam</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>baribaszó, arra sem szokott lenni válaszod, hogy miért csak a zsidóságot emeled ki? miért nem tartod számon, hogy más pl. református, stb? csak azt tudod, hogy ki a zsidó.
Mondjuk a "zsidó vagy" érvelésről egészen hatékonyan le lett szoktatva itt.</div>
de részegen mindig előjön belőle, in vino veritas alapon. józanul igyekszik nem adni ekkora támadási felületet, de ez csak azt jelenti, hogy igyekszik titkolni náci mivoltát.
Mondjuk a "zsidó vagy" érvelésről egészen hatékonyan le lett szoktatva itt.</div>
de részegen mindig előjön belőle, in vino veritas alapon. józanul igyekszik nem adni ekkora támadási felületet, de ez csak azt jelenti, hogy igyekszik titkolni náci mivoltát.
A bárányok ficánkolnak
Sep 29, 2013 21:03:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>helyesen:
Ha idegesít, hogy evidenciákat kell magyaráznom, mindig elgépelem a dolgokat.</div>
Figyelj, a diszlexiádról és a diszgráfiádról nem tehetsz. Azt valszeg a születésedkor fellépett oxigénhiány egyik késői mellékterméke. Úgyhogy ebből ne akarj kiangolnázni, akármennyire is megszoktad. Inkább kezeltesd, kiválóan vissza lehet fejleszteni.
Ha idegesít, hogy evidenciákat kell magyaráznom, mindig elgépelem a dolgokat.</div>
Figyelj, a diszlexiádról és a diszgráfiádról nem tehetsz. Azt valszeg a születésedkor fellépett oxigénhiány egyik késői mellékterméke. Úgyhogy ebből ne akarj kiangolnázni, akármennyire is megszoktad. Inkább kezeltesd, kiválóan vissza lehet fejleszteni.
Sep 29, 2013 21:03:55
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 29, 2013 21:04:18
x16)
<div class="quote"><div class="author">A bárányok ficánkolnak</div>"sodilegnagyobbrajongoja
MIÉRT MINDIG MÁSOKBAN KERESED A HIBÁT?"
Trolléga, te, mint a non-intervencionista szakirány jeles képviselője, majd a következő 12 óra válaszaiból át fogod érezni a mostani őszinte kifakadásod után, hogy miért lépnek át annyian hozzánk az utóbbi időben.
Azt is jobban fogod érteni, miért vagyunk annyira kegyetlenek, mely csak elsőra hat annak, és idővel ama felismeréssé szelídül, hogy hasznos társadalmi munka, amit végzünk. Azt is jól fogod látni, miért gondolom ebben a percben, hogy nagyon helyes, hogy nem néz szembe a saját nyomorával. Úgy ugyanis előbb megdöglik végre, amellyel célunkat elérve végre letehetjük ezt a szörnyű terhet, amit cipelünk miatta évek óta, az állampolgári tudatosság nehéz felelősségét.</div>
Ó, nekem aztán semmi ideológiai vagy egyéb kifogásom sincs az intervencionizmus ellen. Legfeljebb lusta vagyok benne részt venni. Meg nem is hinném, hogy lenne különösebb érzékem hozzá.
Persze végső soron az intevencionista és a non-intervencionista snecológia is hatasátalan. Recskaboyról minden lepereg. Ha most szarrá verné valaki, abból is csak az jönne le neki, hogy fasza, kap ingyen kaját a kórházban.
Tényleg csak elrettentő példának jó már Sodi. Iskolákban kellene mutogatni, hogy így jár az, aki nem tanul és egész nap csak rejszol.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Trolléga, te, mint a non-intervencionista szakirány jeles képviselője, majd a következő 12 óra válaszaiból át fogod érezni a mostani őszinte kifakadásod után, hogy miért lépnek át annyian hozzánk az utóbbi időben.
Azt is jobban fogod érteni, miért vagyunk annyira kegyetlenek, mely csak elsőra hat annak, és idővel ama felismeréssé szelídül, hogy hasznos társadalmi munka, amit végzünk. Azt is jól fogod látni, miért gondolom ebben a percben, hogy nagyon helyes, hogy nem néz szembe a saját nyomorával. Úgy ugyanis előbb megdöglik végre, amellyel célunkat elérve végre letehetjük ezt a szörnyű terhet, amit cipelünk miatta évek óta, az állampolgári tudatosság nehéz felelősségét.</div>
Ó, nekem aztán semmi ideológiai vagy egyéb kifogásom sincs az intervencionizmus ellen. Legfeljebb lusta vagyok benne részt venni. Meg nem is hinném, hogy lenne különösebb érzékem hozzá.
Persze végső soron az intevencionista és a non-intervencionista snecológia is hatasátalan. Recskaboyról minden lepereg. Ha most szarrá verné valaki, abból is csak az jönne le neki, hogy fasza, kap ingyen kaját a kórházban.
Tényleg csak elrettentő példának jó már Sodi. Iskolákban kellene mutogatni, hogy így jár az, aki nem tanul és egész nap csak rejszol.
Ószövetségi Düh
Sep 29, 2013 21:05:30
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Sam</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>baribaszó, arra sem szokott lenni válaszod, hogy miért csak a zsidóságot emeled ki? miért nem tartod számon, hogy más pl. református, stb? csak azt tudod, hogy ki a zsidó.
de részegen mindig előjön belőle, in vino veritas alapon. józanul igyekszik nem adni ekkora támadási felületet, de ez csak azt jelenti, hogy igyekszik titkolni náci mivoltát.</div>
Igen, ez a személyiségének a kényelmes része.
de részegen mindig előjön belőle, in vino veritas alapon. józanul igyekszik nem adni ekkora támadási felületet, de ez csak azt jelenti, hogy igyekszik titkolni náci mivoltát.</div>
Igen, ez a személyiségének a kényelmes része.
Sep 29, 2013 21:05:30
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 29, 2013 21:05:34
x16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>baribaszó, arra sem szokott lenni válaszod, hogy miért csak a zsidóságot emeled ki?</div>
Magyarországon jóval több a náci, mint Németországban.
Ez számodra meglepő? Pedig azt hittem, nem szeretsz evidenciákat magyarázni.
Magyarországon jóval több a náci, mint Németországban.
Ez számodra meglepő? Pedig azt hittem, nem szeretsz evidenciákat magyarázni.
A bárányok ficánkolnak
Sep 29, 2013 21:05:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Más népek tragédiáját is megértéssel és szolidaritással fogadjuk, de pátoszt ne várjon el senki.
Ennyi a lényeg.</div>
A magyarországi zsidók nem más nép volt, hanem nagyrészt asszimilálódott zsidók, akik magyarnak vallották magukat. Mégis elégették őket a kemencékben.
Nyugodtan érezhetsz olyan fokú pátoszt irányukba, mint amilyennel kezeled trianont, vagy a 2006-os kukaborogató idióta haverjaidat.
Ennyi a lényeg.</div>
A magyarországi zsidók nem más nép volt, hanem nagyrészt asszimilálódott zsidók, akik magyarnak vallották magukat. Mégis elégették őket a kemencékben.
Nyugodtan érezhetsz olyan fokú pátoszt irányukba, mint amilyennel kezeled trianont, vagy a 2006-os kukaborogató idióta haverjaidat.
Sep 29, 2013 21:05:39
Sam
(
x6)
Sep 29, 2013 21:06:31
x6)
Sodi, én most lelépek. Megtehetem. Folytatom az estémet, hasznosan kitöltöm valamivel. Elmegyek mára. De te viszont itt maradsz a röhejes életeddel és tudatoddal. Azért ez valahol nagyon megnyugtató érzés.
Jó gányolást vasárnap estére te öngyűlölő meleg zsidó.
Jó gányolást vasárnap estére te öngyűlölő meleg zsidó.
A bárányok ficánkolnak
Sep 29, 2013 21:07:31
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">A bárányok ficánkolnak</div>"sodilegnagyobbrajongoja
Tényleg csak elrettentő példának jó már Sodi. Iskolákban kellene mutogatni, hogy így jár az, aki nem tanul és egész nap csak rejszol.</div>
Nagyon tévedsz, már ne is haragudj. Snecit egy alapos, ismétlődő verés nagyon gyorsan leszoktatná sok olyan tulajdonságáról, ami miatt nem szeretjük a púpost.
Ugyanis az ostobaságánál csak egyvalami nagyobb, az pedig a gyávasága.
Tényleg csak elrettentő példának jó már Sodi. Iskolákban kellene mutogatni, hogy így jár az, aki nem tanul és egész nap csak rejszol.</div>
Nagyon tévedsz, már ne is haragudj. Snecit egy alapos, ismétlődő verés nagyon gyorsan leszoktatná sok olyan tulajdonságáról, ami miatt nem szeretjük a púpost.
Ugyanis az ostobaságánál csak egyvalami nagyobb, az pedig a gyávasága.
Sep 29, 2013 21:07:31
Ószövetségi Düh
Sep 29, 2013 21:07:36
<div class="quote"><div class="author">Sam</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">Sam</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Azoknak, akik szerint a Kuruc.info állandóan holokauszttagadó cikkeket hoz le, el kell magyarázni, hogy nem, öt esetben legalább háromszor Mose Peerhez hasonló lebukott holokausztcsalókat lepleznek le, ez pedig éppen hogy a holokauszt méltóságát védi, mert megtisztítja azt a hazug nyerészkedőktől.</b></div>
Emeljük 20-ra, mert elég unalmassá válna a fórum, hogy mindig amikor belendül a vita akkor Sodi elmegy matyizni.</div>
A küszöbérték természetesen tudományos vita tárgyát képezheti. Esetleg egy progressbart is tehetünk mellé, nyomatékosító céllal.
Csak azért vetettem fel az ötletet, mert túl demokratikus a fórum, és a gyagyás visszaél ezzel, holott a púpjára kéne koppintani néha.
Emeljük 20-ra, mert elég unalmassá válna a fórum, hogy mindig amikor belendül a vita akkor Sodi elmegy matyizni.</div>
A küszöbérték természetesen tudományos vita tárgyát képezheti. Esetleg egy progressbart is tehetünk mellé, nyomatékosító céllal.
Csak azért vetettem fel az ötletet, mert túl demokratikus a fórum, és a gyagyás visszaél ezzel, holott a púpjára kéne koppintani néha.
Sep 29, 2013 21:07:36
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 29, 2013 21:10:13
x30)
Jópár évvel ezelőtt, egy éjjel szemtanúja voltam, hogy 2 büdös proli elkezdett ordibálni egymással egy VIII. kerületi utcán. Amikor kiszólt nekik egy lakó, hogy takaródjanak az ablaka alól, mert aludni akar, teljesen ledöbbentek. Dehát ez a 8. kerület! - védekezett az egyikük. Ezzel azt akarom neked mondani, hogy a zsidóság épp a magadfajta büdös prolik miatt lett a magyar közélet specifikus témája.
Jópár évvel ezelőtt, egy éjjel szemtanúja voltam, hogy 2 büdös proli elkezdett ordibálni egymással egy VIII. kerületi utcán. Amikor kiszólt nekik egy lakó, hogy takaródjanak az ablaka alól, mert aludni akar, teljesen ledöbbentek. Dehát ez a 8. kerület! - védekezett az egyikük. Ezzel azt akarom neked mondani, hogy a zsidóság épp a magadfajta büdös prolik miatt lett a magyar közélet specifikus témája.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 29, 2013 21:11:45
x16)
Már ezer éve mondom, hogy legalább a boldozást meg kellene vonni Masztisráctól.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 29, 2013 21:14:58
x48)
baribaszó, nem is értem, hogy miért próbálkozol velünk szemben ilyen butaságokkal, hogy "észérveket" próbálsz felsorakoztatni "vitákban".
hát nem tűnt fel neked, hogy milyen szellemi fölényben vagyunk veled szemben? egy náci hülyegyerek vagy, akivel az intelligens bácsik eljátszadoznak. süt a butaság minden mondatodból, úgy szopatlak, hogy közben tévét nézek, másokkal beszélgetek, olvasok, a figyelmem 10 %-át sem kötöd le.
fogd már fel, hogy számunkra nem vagy szellemi partner, felesleges azt gondolnod, hogy komolyan veszünk akár egyetlen pillanatra is.
hát nem tűnt fel neked, hogy milyen szellemi fölényben vagyunk veled szemben? egy náci hülyegyerek vagy, akivel az intelligens bácsik eljátszadoznak. süt a butaság minden mondatodból, úgy szopatlak, hogy közben tévét nézek, másokkal beszélgetek, olvasok, a figyelmem 10 %-át sem kötöd le.
fogd már fel, hogy számunkra nem vagy szellemi partner, felesleges azt gondolnod, hogy komolyan veszünk akár egyetlen pillanatra is.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 29, 2013 21:17:24
x16)
<div class="quote"><div class="author">A bárányok ficánkolnak</div>Nagyon tévedsz, már ne is haragudj. Snecit egy alapos, ismétlődő verés nagyon gyorsan leszoktatná sok olyan tulajdonságáról, ami miatt nem szeretjük a púpost.
Ugyanis az ostobaságánál csak egyvalami nagyobb, az pedig a gyávasága.</div>
Hát hajrá. Már csak tudományos kiváncsiságból is szívesen megnézném az eredményt.
Hát hajrá. Már csak tudományos kiváncsiságból is szívesen megnézném az eredményt.
A bárányok ficánkolnak
Sep 29, 2013 21:17:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na mindegy, megint evidenciákat magyarázok.
Na meló, csá.</div>
Nem, ez legfeljebb számodra hat evidenciaként. Valójában ostobaság.
Te a következőt próbálod nekünk elmagyarázni (mielőtt még: próbáld értelmezni a hasonlatot magát, és ne a hasonlat tárgyát kezd el támadni - egy kis vita-gyorstalpaló): van egy ember, aki a kék égre azt mondja, hogy zöld, amivel mi nem értünk egyet, mert hülyeség. Erre te azzal jössz, hogy miért nem látjuk az evidenciát, hogy miközben azt mondja, hogy zöld, azt gondolja valójában, hogy kék. Nem elég, hogy ezt az állítólagos evidenciát semmivel sem tudod alátámasztani, de a kéket zöldnek néző embert miközben véded, illegitimmé is teszed, hiszen ezzel indirekten célzol arra, hogy vagy hazudik, vagy megtéveszt, vagy csak szimplán hülye. Eközben a kéket zöldnek néző ember minden mondatával és cselekedetével arra utal, hogy szerinte az ég márpedig zöld. Ebből fakadóan mi rávilágítunk az állításod összefüggéstelenségére és hamis voltára, melyre a saját prekoncepcióddal együtt semmilyen valós alapú állításod sincsen. Ekkor te még megkísérled boldozással, nagybetűvel és emóciójelekkel megtámasztani az állításodat, majd miután kilátástalanná válik számodra a vita (értsd: nem tudsz benne nyerni), akkor megsértődsz és elvonulsz, esetleg hirtelen témát váltasz.
Ezt számtalanszor végigcsináltuk veled sneci, a szálasi-esttől kezdve minden egyes esetben, amikor megpróbáltál okosabb lenni nálunk, ami rendre az ablakkerethez odazárt molylepke szndrómában végződött.
Na meló, csá.</div>
Nem, ez legfeljebb számodra hat evidenciaként. Valójában ostobaság.
Te a következőt próbálod nekünk elmagyarázni (mielőtt még: próbáld értelmezni a hasonlatot magát, és ne a hasonlat tárgyát kezd el támadni - egy kis vita-gyorstalpaló): van egy ember, aki a kék égre azt mondja, hogy zöld, amivel mi nem értünk egyet, mert hülyeség. Erre te azzal jössz, hogy miért nem látjuk az evidenciát, hogy miközben azt mondja, hogy zöld, azt gondolja valójában, hogy kék. Nem elég, hogy ezt az állítólagos evidenciát semmivel sem tudod alátámasztani, de a kéket zöldnek néző embert miközben véded, illegitimmé is teszed, hiszen ezzel indirekten célzol arra, hogy vagy hazudik, vagy megtéveszt, vagy csak szimplán hülye. Eközben a kéket zöldnek néző ember minden mondatával és cselekedetével arra utal, hogy szerinte az ég márpedig zöld. Ebből fakadóan mi rávilágítunk az állításod összefüggéstelenségére és hamis voltára, melyre a saját prekoncepcióddal együtt semmilyen valós alapú állításod sincsen. Ekkor te még megkísérled boldozással, nagybetűvel és emóciójelekkel megtámasztani az állításodat, majd miután kilátástalanná válik számodra a vita (értsd: nem tudsz benne nyerni), akkor megsértődsz és elvonulsz, esetleg hirtelen témát váltasz.
Ezt számtalanszor végigcsináltuk veled sneci, a szálasi-esttől kezdve minden egyes esetben, amikor megpróbáltál okosabb lenni nálunk, ami rendre az ablakkerethez odazárt molylepke szndrómában végződött.
Sep 29, 2013 21:17:33
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 29, 2013 21:21:50
x48)
baribaszó, neked meg kéne köszönnöd, hogy a szellemi elit ezen a fórumon szóba áll veled, a sötétbunkó, földbuta idiótával. meg kéne kérdezned minden nap, hogy mennyi pénzzel tartozol nekünk, hogy leereszkedünk hozzád, és tanulhatsz tőlünk.
miért vagy ilyen hálátlan, hogy nem teszed ezt?
miért vagy ilyen hálátlan, hogy nem teszed ezt?
Ószövetségi Düh
Sep 29, 2013 21:21:54
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">A bárányok ficánkolnak</div>Nagyon tévedsz, már ne is haragudj. Snecit egy alapos, ismétlődő verés nagyon gyorsan leszoktatná sok olyan tulajdonságáról, ami miatt nem szeretjük a púpost.
Hát hajrá. Már csak tudományos kiváncsiságból is szívesen megnézném az eredményt.</div>
Szerintem nem is verés, hanem a rendszeres verés segítene.
kamerázni megyek munka helyett -> durr egy maflás
fütyikamerára költöm a rezsipénzt -> durr egy maflás
ma nincs kedvem melózni -> durr egy maflás
nem csinálom meg a könyvelést -> durr egy maflás
elmaradt kézmosás, fogmosás, fürdés -> durr egy maflás
lehülyézem az orvost -> durr egy maflás
nem jelenek meg gyógytornán -> durr egy maflás
Fifit idomítani kell, mint egy kutyát.
Hát hajrá. Már csak tudományos kiváncsiságból is szívesen megnézném az eredményt.</div>
Fifit idomítani kell, mint egy kutyát.
Sep 29, 2013 21:21:54
A bárányok ficánkolnak
Sep 29, 2013 21:22:19
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>Sodi tudod én hittem a nonintervencionizmusvan, de ha arra gondolok, hogy te majdnem gyerekeket tanítottál, akkor kötelességem tönkretenni téged, hogy a beteges eszméid és gondolataid még véletlenül se juttathasd el másokhoz.
Értve vagyok?</div>
Gyerekektől nem az eszméi miatt kell távol tartani, ugyanis azt már egy 7-8 éves általános iskolás is felméri, hogy a bácsi retardált, és műveletlenebb, mint ő maga, ergo nem igazán fogadja el azt, amit mond.
Sokkal inkább azért, mert egy perverz disznó, akik ficánkoló bárányok lucskos megbaszásáról, és nekrofíliáról álmodozik, így a jóég tudja, milyen beteges gondolatai lehetnek egy 7-8 éves kisgyerekkel kapcsolatosan.
Értve vagyok?</div>
Gyerekektől nem az eszméi miatt kell távol tartani, ugyanis azt már egy 7-8 éves általános iskolás is felméri, hogy a bácsi retardált, és műveletlenebb, mint ő maga, ergo nem igazán fogadja el azt, amit mond.
Sokkal inkább azért, mert egy perverz disznó, akik ficánkoló bárányok lucskos megbaszásáról, és nekrofíliáról álmodozik, így a jóég tudja, milyen beteges gondolatai lehetnek egy 7-8 éves kisgyerekkel kapcsolatosan.
Sep 29, 2013 21:22:19
Ószövetségi Düh
Sep 29, 2013 21:23:23
Igazából, ha jobban belegondolok, nem is kéne feltétlenül kézzel ütni. Elég lenne egy összecsavart újságpapír.
Sep 29, 2013 21:23:23
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 29, 2013 21:25:52
x30)
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">A bárányok ficánkolnak</div>Nagyon tévedsz, már ne is haragudj. Snecit egy alapos, ismétlődő verés nagyon gyorsan leszoktatná sok olyan tulajdonságáról, ami miatt nem szeretjük a púpost.
Fifit idomítani kell, mint egy kutyát.</div>
Ez a kutya a gazdájára is rendszeresen rátámad, teljesen kezelhetetlen. Minden módszer csődött mondott nála, el kell altatni.
Fifit idomítani kell, mint egy kutyát.</div>
Ez a kutya a gazdájára is rendszeresen rátámad, teljesen kezelhetetlen. Minden módszer csődött mondott nála, el kell altatni.
A bárányok ficánkolnak
Sep 29, 2013 21:27:18
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>baribaszó, neked meg kéne köszönnöd, hogy a szellemi elit ezen a fórumon szóba áll veled, a sötétbunkó, földbuta idiótával. meg kéne kérdezned minden nap, hogy mennyi pénzzel tartozol nekünk, hogy leereszkedünk hozzád, és tanulhatsz tőlünk.
miért vagy ilyen hálátlan, hogy nem teszed ezt?</div>
Tényleg agyszibbasztó tud lenni, mikor snecivel vitázik az ember.
Múltkor a 9 éves unokaöcsém fél óra alatt felfogott egy olyan összefüggést más témában, amelyekhez hasonlóakat sneci évek alatt sem értett meg.
Tényleg agyszibbasztó tud lenni, mikor snecivel vitázik az ember.
Múltkor a 9 éves unokaöcsém fél óra alatt felfogott egy olyan összefüggést más témában, amelyekhez hasonlóakat sneci évek alatt sem értett meg.
Sep 29, 2013 21:27:18
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 29, 2013 21:33:15
x16)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>baribaszó, neked meg kéne köszönnöd, hogy a szellemi elit ezen a fórumon szóba áll veled, a sötétbunkó, földbuta idiótával. meg kéne kérdezned minden nap, hogy mennyi pénzzel tartozol nekünk, hogy leereszkedünk hozzád, és tanulhatsz tőlünk.
Ebben nagyon igazad van. De ahelyett, hogy kihasználná a helyzetet és igyekezne profitálni belőle, csak osztja az észt folyamatosan.
Ebben nagyon igazad van. De ahelyett, hogy kihasználná a helyzetet és igyekezne profitálni belőle, csak osztja az észt folyamatosan.
jude
Sep 29, 2013 21:37:17
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>baribaszó, neked meg kéne köszönnöd, hogy a szellemi elit ezen a fórumon szóba áll veled, a sötétbunkó, földbuta idiótával. meg kéne kérdezned minden nap, hogy mennyi pénzzel tartozol nekünk, hogy leereszkedünk hozzád, és tanulhatsz tőlünk.
Ebben nagyon igazad van. De ahelyett, hogy kihasználná a helyzetet és igyekezne profitálni belőle, csak osztja az észt folyamatosan.</div>
Nekem az volt a kedvencem amikor üzleti, marketing és vállalkozási ügyekben osztotta az észt, holott beismerten a mai napig nem jött rá, hogy miként kell pénzt keresni.
Ebben nagyon igazad van. De ahelyett, hogy kihasználná a helyzetet és igyekezne profitálni belőle, csak osztja az észt folyamatosan.</div>
Nekem az volt a kedvencem amikor üzleti, marketing és vállalkozási ügyekben osztotta az észt, holott beismerten a mai napig nem jött rá, hogy miként kell pénzt keresni.
Sep 29, 2013 21:37:17
A bárányok ficánkolnak
Sep 29, 2013 21:37:35
<a href="http://cink.hu/csamcsogastol-a-bofogesig-a-10-1-legirritalobb-bunkos-1420746329" rel="nofollow" target="_blank">http://cink.hu/csamcsogastol-a-bofogesig-a-10-1-legirritalobb-bunkos-1420746329</a>
10.) Telefont buzizni: sneci minden étkezőasztalnál a laptopját buzizza. Csak azért nem a telefonját, mert idióta ahhoz, hogy összetarháljon egy okostelefonra.
9.) Illemtannácizni és illemtan-antifasisztázni: no comment, egyrészt mert egy náciról beszélünk, másrészt olyan műveletlen, hogy az illemtan jelentéséhez nagyszótárra van szüksége.
8.) Gasztrotrollkodás: kreatívan alázni a vendéglátót és a vendégeket: sneci meg sem mer mukkanni, mert akkor ugrik az aznapi melegétel. Ezért illedelmesen kussol. Na meg azért is, mert semmilyen összehasonlítási alapja sincsen, mert a gasztronómia szóüt kibetűzni sem tudja a szótárhoz.
7.) Kézzel enni: nem kérdés, mivel junk-food-ot eszik az esetek 99%-ban, egy villa látványától rohamot kap.
6.) Nem használni a szalvétát: SZALVÉTA???! WHAT?
5.) Nem használni a tányért: mirelitpizzát dobozból eszik, hamburgert zsírpapírból, girosztálat műanyag tányérból. Valszeg Minda az első borsófőzelék megvásárlása után szégyenkezve kérte meg snecit, hogy máskor ne borítsa a kenyérkosárba a főzeléket, és onnan habzsolja ki kézzel, hanem használja a kanalat (lásd: használd a gombot).
4.) Használni a fogpiszkálót: nyilván használná, csak a fogai közt tátongó résekbe legfeljebb egy kombájn tudna beszorulni ipszilonozás közben, így a kérdés irreleváns.
3.) Böfögni: rendszeresen és bizonyítottan, élő adásban is böfög. Na meg fingik is.
2.) Megrágott étel mutogatása: csámcsogástól a tele szájjal beszédig: ebbe igazából nem mertem belegondolni sem, így ezt a pontot átugrom.
1.) Szánkban turkálni: lásd kettes pont. Egyik sem kérdés, hogy csinálja, inkább jó ízlés dolga, hogy NSFW dolgokat még csak körül sem írunk.
10.) Telefont buzizni: sneci minden étkezőasztalnál a laptopját buzizza. Csak azért nem a telefonját, mert idióta ahhoz, hogy összetarháljon egy okostelefonra.
9.) Illemtannácizni és illemtan-antifasisztázni: no comment, egyrészt mert egy náciról beszélünk, másrészt olyan műveletlen, hogy az illemtan jelentéséhez nagyszótárra van szüksége.
8.) Gasztrotrollkodás: kreatívan alázni a vendéglátót és a vendégeket: sneci meg sem mer mukkanni, mert akkor ugrik az aznapi melegétel. Ezért illedelmesen kussol. Na meg azért is, mert semmilyen összehasonlítási alapja sincsen, mert a gasztronómia szóüt kibetűzni sem tudja a szótárhoz.
7.) Kézzel enni: nem kérdés, mivel junk-food-ot eszik az esetek 99%-ban, egy villa látványától rohamot kap.
6.) Nem használni a szalvétát: SZALVÉTA???! WHAT?
5.) Nem használni a tányért: mirelitpizzát dobozból eszik, hamburgert zsírpapírból, girosztálat műanyag tányérból. Valszeg Minda az első borsófőzelék megvásárlása után szégyenkezve kérte meg snecit, hogy máskor ne borítsa a kenyérkosárba a főzeléket, és onnan habzsolja ki kézzel, hanem használja a kanalat (lásd: használd a gombot).
4.) Használni a fogpiszkálót: nyilván használná, csak a fogai közt tátongó résekbe legfeljebb egy kombájn tudna beszorulni ipszilonozás közben, így a kérdés irreleváns.
3.) Böfögni: rendszeresen és bizonyítottan, élő adásban is böfög. Na meg fingik is.
2.) Megrágott étel mutogatása: csámcsogástól a tele szájjal beszédig: ebbe igazából nem mertem belegondolni sem, így ezt a pontot átugrom.
1.) Szánkban turkálni: lásd kettes pont. Egyik sem kérdés, hogy csinálja, inkább jó ízlés dolga, hogy NSFW dolgokat még csak körül sem írunk.
Sep 29, 2013 21:37:35
A bárányok ficánkolnak
Sep 29, 2013 21:40:50
Mondtam: amint rájön, hogy olyan szellemi toprongy hozzánk képest, mint egy tíz éve használt Vileda felmosófej, akkor rendre lelép faszt verni vagy Narutót nézni. Esetleg a Wikipédiát bújja, hogy utána nagy mellénnyel visszajöjjön, és még jobban megalázzuk.
Sep 29, 2013 21:40:50
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 29, 2013 21:44:34
x16)
<div class="quote"><div class="author">A bárányok ficánkolnak</div>Mondtam: amint rájön, hogy olyan szellemi toprongy hozzánk képest, mint egy tíz éve használt Vileda felmosófej, akkor rendre lelép faszt verni vagy Narutót nézni. Esetleg a Wikipédiát bújja, hogy utána nagy mellénnyel visszajöjjön, és még jobban megalázzuk.</div>
Most is már vagy két órája Soha többet nem írok ide van, pedig folyamatosan jelez a detektor.
Most is már vagy két órája Soha többet nem írok ide van, pedig folyamatosan jelez a detektor.
Béla
(
x4)
Sep 29, 2013 21:47:58
x4)
Sorry trollz, de visszatérek az eredeti nevemhez, ugyanis akárhányszor ránézek az új nickemre, felfordul a gyomrom.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 29, 2013 21:50:41
x16)
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Sorry trollz, de visszatérek az eredeti nevemhez, ugyanis akárhányszor ránézek az új nickemre, felfordul a gyomrom.</div>
Hát bakker, ez az avatár is igen gyomorforgató.
Hát bakker, ez az avatár is igen gyomorforgató.
Béla
(
x4)
Sep 29, 2013 22:03:19
x4)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Sorry trollz, de visszatérek az eredeti nevemhez, ugyanis akárhányszor ránézek az új nickemre, felfordul a gyomrom.</div>
Hát bakker, ez az avatár is igen gyomorforgató.</div>
Így jobb?
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Hát bakker, ez az avatár is igen gyomorforgató.</div>
Így jobb?
Haim
Sep 29, 2013 22:22:00
Szerintem nem tiltani kellene púpot, ha már nagyon hülye,csak beállítani,hogy onnantól kezdve egy órán át csak rózsaszínnel írhasson. Ez lenne a szetey emlékóra.
Sep 29, 2013 22:22:00
Kóser Szalonna
Sep 29, 2013 22:24:52
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>Szerintem nem tiltani kellene púpot, ha már nagyon hülye,csak beállítani,hogy onnantól kezdve egy órán át csak rózsaszínnel írhasson. Ez lenne a szetey emlékóra.</div>
Kaphata menórás avatart is, szivárványszínű háttérrel.
Kaphata menórás avatart is, szivárványszínű háttérrel.
Sep 29, 2013 22:24:52
LOL
Sep 29, 2013 22:37:46
Előkerült a lomtárból sodika sajátkezű médiaelmélet! jegyzete. Hogy lehet ide képet beszúrni? Valamelyik kolléga elemeztethetné egy grafológussal. ikszdé
Sep 29, 2013 22:37:46
broni
Sep 29, 2013 22:39:29
legyen sodi végre fegyenc
isten áldjon gyurcsány ferenc!!!!!
isten áldjon gyurcsány ferenc!!!!!
Sep 29, 2013 22:39:29
kmlyn
Sep 29, 2013 23:23:31
<div class="quote"><div class="author">broni</div>legyen sodi végre fegyenc
isten áldjon gyurcsány ferenc!!!!!</div>
gyurcsány kampányol sodi rabosításáért???
isten áldjon gyurcsány ferenc!!!!!</div>
gyurcsány kampányol sodi rabosításáért???
Sep 29, 2013 23:23:31
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Sep 29, 2013 23:53:38
x30)
<div class="quote"><div class="author">LOL</div>Előkerült a lomtárból sodika sajátkezű médiaelmélet! jegyzete. Hogy lehet ide képet beszúrni? Valamelyik kolléga elemeztethetné egy grafológussal. ikszdé</div>
Képet feltölteni pl. a imgur.com-ra tudsz. Nem kell hozzá regisztráció. A képbeszúrás kódját az itteni kommentdoboz jobb oldalán találod (img src). De ha úgy egyszerűbb, másold csak be a közvetlen linket.
Képet feltölteni pl. a imgur.com-ra tudsz. Nem kell hozzá regisztráció. A képbeszúrás kódját az itteni kommentdoboz jobb oldalán találod (img src). De ha úgy egyszerűbb, másold csak be a közvetlen linket.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 30, 2013 00:18:08
x38)
Bazdmeg, sneci!
Most jöttem meg egy saját-megoldás meeting-vacsoráról, és az a mennyiségű szar, amit ma este 7 óta idefostál egyszerűen túl sok volt...
Ki a faszt érdekel ennyi sületlenség, ami ömlik a pofádból, bazdmeg... Ráadásul egymásnak homlokegyenest ellentmondó kommenteket írsz, te idióta!
Viszont egy dolog azért megmaradt bennem... Ez a 70ezres havi gánybéred.
Azért biztos nem haragszol meg rám, hogy amióta hazajöttem a távol-keleti nyaralásomból (két hete!) már több pénzt kerestem, mint te egész évben... Pedig nekem se rágta senki a számba, hogy hogyan kell pénzt keresni, ne adj' Isten kivenni a zümmögő dobozból.
Ízlelgesd: a trollok egy része NAPONTA keres kb. annyi pénzt, amennyit te egy hónapban összekaparsz, és ehhez még egy saját megoldásra sincs szükség!
Te egy életképtelen szánalmas szardarab vagy, bazdmeg! Takarodj el éjjeliőrnek a törpekeci haverod mellé a Széll Kálmán térre!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Most jöttem meg egy saját-megoldás meeting-vacsoráról, és az a mennyiségű szar, amit ma este 7 óta idefostál egyszerűen túl sok volt...
Ki a faszt érdekel ennyi sületlenség, ami ömlik a pofádból, bazdmeg... Ráadásul egymásnak homlokegyenest ellentmondó kommenteket írsz, te idióta!
Viszont egy dolog azért megmaradt bennem... Ez a 70ezres havi gánybéred.
Azért biztos nem haragszol meg rám, hogy amióta hazajöttem a távol-keleti nyaralásomból (két hete!) már több pénzt kerestem, mint te egész évben... Pedig nekem se rágta senki a számba, hogy hogyan kell pénzt keresni, ne adj' Isten kivenni a zümmögő dobozból.
Ízlelgesd: a trollok egy része NAPONTA keres kb. annyi pénzt, amennyit te egy hónapban összekaparsz, és ehhez még egy saját megoldásra sincs szükség!
Te egy életképtelen szánalmas szardarab vagy, bazdmeg! Takarodj el éjjeliőrnek a törpekeci haverod mellé a Széll Kálmán térre!
Sodiboldozik blog
Sep 30, 2013 00:22:20
<b>ZSIDÓK VAGYTOK!</b>
Sep 30, 2013 00:22:20
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 30, 2013 00:34:45
x16)
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Takarodj el éjjeliőrnek a törpekeci haverod mellé a Széll Kálmán térre!</div>
Esetleg Balogh István Moszkva téri nyilvános vécéjében lehetne takarító. Azt a munkát még talán el tudná látni rendesen.
Esetleg Balogh István Moszkva téri nyilvános vécéjében lehetne takarító. Azt a munkát még talán el tudná látni rendesen.
Mikrocsip
Sep 30, 2013 00:44:47
Adjanak rá egy kukásmellényt, meg egy seprűt a kezébe oszt jónapot!!
Sep 30, 2013 00:44:47
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 30, 2013 00:47:15
x16)
<div class="quote"><div class="author">Mikrocsip</div>Adjanak rá egy kukásmellényt, meg egy seprűt a kezébe oszt jónapot!!</div>
Hahó! Fáj a háta!
Hahó! Fáj a háta!
őszinte sodika
Sep 30, 2013 00:48:38
<div class="quote"><div class="author">Mikrocsip</div>Adjanak rá egy kukásmellényt, meg egy seprűt a kezébe oszt jónapot!!</div>
Sajnos egy E-kategóriás, nyomorék szar vagyok.
Nem bírnék el egy seprűt. :(
Sajnos egy E-kategóriás, nyomorék szar vagyok.
Nem bírnék el egy seprűt. :(
Sep 30, 2013 00:48:38
Mikrocsip
Sep 30, 2013 00:50:07
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Mikrocsip</div>Adjanak rá egy kukásmellényt, meg egy seprűt a kezébe oszt jónapot!!</div>
Hahó! Fáj a háta!</div>
Jogos.. wc-s bácsiként meg csak egy széken ülve kell figyelnie, ne vigyék el a 20 forintokat a tányérból
Hahó! Fáj a háta!</div>
Jogos.. wc-s bácsiként meg csak egy széken ülve kell figyelnie, ne vigyék el a 20 forintokat a tányérból
Sep 30, 2013 00:50:07
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 30, 2013 00:50:38
x38)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Mikrocsip</div>Adjanak rá egy kukásmellényt, meg egy seprűt a kezébe oszt jónapot!!</div>
Hahó! Fáj a háta!</div>
A közmunka majd nem fog ám válogatni, Hahó!
Az más.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó! Fáj a háta!</div>
A közmunka majd nem fog ám válogatni, Hahó!
Az más.
Lázár
Sep 30, 2013 01:49:12
sodi egy agymosott, tekintélyelvű figura.
Minél primitívebb ősbunkó egy ország vezére, neki annál szimpatikusabb.
Ugyanúgy tömegemberré teszi ez a gondolkodásmód mintha rtl klubot nézne.
Nem éri fel ésszel a holokausztot. A saját szellemi börtönében van.
Nem üti meg a mércét.
Minél primitívebb ősbunkó egy ország vezére, neki annál szimpatikusabb.
Ugyanúgy tömegemberré teszi ez a gondolkodásmód mintha rtl klubot nézne.
Nem éri fel ésszel a holokausztot. A saját szellemi börtönében van.
Nem üti meg a mércét.
Sep 30, 2013 01:49:12
Lázár
Sep 30, 2013 01:54:28
És még valami: A Bándy ügyhöz hasonlóan a holokauszt is tabu téma.
Nagyon nehéz helyzetbe hoznál engem ha ezt megszegnéd mert undorodom az erőszaktól.
De mégis azt mondom hogy erről többet nem beszélhetsz. Ne hozz olyan helyzetbe hogy olyat kelljen tennem amitől undorodom.
Felejtsd el ezt a témát.
Nagyon nehéz helyzetbe hoznál engem ha ezt megszegnéd mert undorodom az erőszaktól.
De mégis azt mondom hogy erről többet nem beszélhetsz. Ne hozz olyan helyzetbe hogy olyat kelljen tennem amitől undorodom.
Felejtsd el ezt a témát.
Sep 30, 2013 01:54:28
kmlyn
Sep 30, 2013 02:16:25
<div class="quote"><div class="author">Lázár</div>És még valami: A Bándy ügyhöz hasonlóan a holokauszt is tabu téma.
Felejtsd el ezt a témát.</div>
So, I... I know you understand. I'm annoyed with you, little Sodi, for not staying at home as I made you swear to do. I'm annoyed with your for obliging me to do what I'm going to have to do.
Felejtsd el ezt a témát.</div>
So, I... I know you understand. I'm annoyed with you, little Sodi, for not staying at home as I made you swear to do. I'm annoyed with your for obliging me to do what I'm going to have to do.
Sep 30, 2013 02:16:25
sodika
Sep 30, 2013 07:11:18
<div class="quote"><div class="author">Lázár</div>És még valami: A Bándy ügyhöz hasonlóan a holokauszt is tabu téma.</div>
Ó, nem tudod még, mi készül. :)
Ó, nem tudod még, mi készül. :)
Sep 30, 2013 07:11:18
Sam
(
x6)
Sep 30, 2013 07:37:37
x6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Lázár</div>És még valami: A Bándy ügyhöz hasonlóan a holokauszt is tabu téma.</div>
Ó, nem tudod még, mi készül. :)</div>
Nemzety Masztipary?
Nemzety Masztipary?
gennyes féregzsidó
Sep 30, 2013 07:58:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Lázár</div>És még valami: A Bándy ügyhöz hasonlóan a holokauszt is tabu téma.</div>
egy újabb felpörgés?
egy újabb felpörgés?
Sep 30, 2013 07:58:09
gennyes féregzsidó
Sep 30, 2013 07:59:44
mit kaptál reggelire rocskaiéktól, baribaszó?
Sep 30, 2013 07:59:44
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 30, 2013 08:00:34
x9)
Ezt mondták már neked a trollok is, azért leselkedsz itt még a "Soha többet nem írok ide" szakaszaidban is.
Ezt mondták már neked a trollok is, azért leselkedsz itt még a "Soha többet nem írok ide" szakaszaidban is.
gennyes féregzsidó
Sep 30, 2013 08:05:03
lehet, hogy valaki megmutatta neki hogyan kell kivenni a pénzt a zümmögő dobozból, és éppen erre készül. beszéltél rocskai gergővel a munkáról, baribaszó?
Sep 30, 2013 08:05:03
sodika
Sep 30, 2013 08:10:16
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>beszéltél rocskai gergővel a munkáról, baribaszó?</div>
Nem szükséges.
Piacról van melóm, nem kapcsolatokból.
Nem szükséges.
Piacról van melóm, nem kapcsolatokból.
Sep 30, 2013 08:10:16
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 30, 2013 08:12:08
x9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>beszéltél rocskai gergővel a munkáról, baribaszó?</div>
Nem szükséges.
Piacról van melóm, nem kapcsolatokból.</div>
Kimentél a Kolosyra zöldségeket pakolni? Mondjuk ezt nem bírná a hátad. Akkor szórólapokat osztogatsz.
Nem szükséges.
Kimentél a Kolosyra zöldségeket pakolni? Mondjuk ezt nem bírná a hátad. Akkor szórólapokat osztogatsz.
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 30, 2013 08:18:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>beszéltél rocskai gergővel a munkáról, baribaszó?</div>
Nem szükséges.
Nézd, ha havi 10-20 ezer forintokat keresel telefonfeltöltés formájában, akkor a piac elég egyértelműen kiállította rólad az értékítéletet. Ha a piacról nem megy, akkor esetleg mégis a kapcsolatokkal kellene próbálkozni.
Nem szükséges.
Nézd, ha havi 10-20 ezer forintokat keresel telefonfeltöltés formájában, akkor a piac elég egyértelműen kiállította rólad az értékítéletet. Ha a piacról nem megy, akkor esetleg mégis a kapcsolatokkal kellene próbálkozni.
Sep 30, 2013 08:18:46
sodika
Sep 30, 2013 08:20:53
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>
Nézd, ha havi 10-20 ezer forintokat keresel telefonfeltöltés formájában, akkor a piac elég egyértelműen kiállította rólad az értékítéletet.</div>
Nem, mindenkitől annyit kapok, amennyit kérek.
És mindenki rögtön igent mond.
Nézd, ha havi 10-20 ezer forintokat keresel telefonfeltöltés formájában, akkor a piac elég egyértelműen kiállította rólad az értékítéletet.</div>
És mindenki rögtön igent mond.
Sep 30, 2013 08:20:53
gennyes féregzsidó
Sep 30, 2013 08:23:19
Nem szükséges.
tegnap még az volt, hogy neked senki nem mutatta meg hogyan kell pénzt keresni. akkor mégis?
Nem szükséges.
tegnap még az volt, hogy neked senki nem mutatta meg hogyan kell pénzt keresni. akkor mégis?
Sep 30, 2013 08:23:19
sodika
Sep 30, 2013 08:25:43
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
tegnap még az volt, hogy neked senki nem mutatta meg hogyan kell pénzt keresni. akkor mégis?</div>
A pénz fogalma az átlag felett kezdődik.
tegnap még az volt, hogy neked senki nem mutatta meg hogyan kell pénzt keresni. akkor mégis?</div>
A pénz fogalma az átlag felett kezdődik.
Sep 30, 2013 08:25:43
gennyes féregzsidó
Sep 30, 2013 08:26:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>
És mindenki rögtön igent mond.</div>
egy ezrest kéjek a telefonomra, tyókolom.
És mindenki rögtön igent mond.</div>
egy ezrest kéjek a telefonomra, tyókolom.
Sep 30, 2013 08:26:05
gennyes féregzsidó
Sep 30, 2013 08:27:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
A pénz fogalma az átlag felett kezdődik.</div>
ezt tanultad közgázból? vagy silingó mondta?
ezt tanultad közgázból? vagy silingó mondta?
Sep 30, 2013 08:27:28
sodika
Sep 30, 2013 08:27:55
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
egy ezrest kéjek a telefonomra, tyókolom.</div>
Majd veszek egy béralkuról szóló könyvet. Sok mindent olvastam, erről még soha semmit.
Majd veszek egy béralkuról szóló könyvet. Sok mindent olvastam, erről még soha semmit.
Sep 30, 2013 08:27:55
gennyes féregzsidó
Sep 30, 2013 08:30:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Majd veszek egy béralkuról szóló könyvet. Sok mindent olvastam, erről még soha semmit.</div>
könyvet??? talán orvoshoz készülsz?
Majd veszek egy béralkuról szóló könyvet. Sok mindent olvastam, erről még soha semmit.</div>
könyvet??? talán orvoshoz készülsz?
Sep 30, 2013 08:30:25
Ószövetségi Düh
Sep 30, 2013 08:43:14
Rád néznek, és elhajtanak a picsába a béralku-tudományoddal együtt.
Rád néznek, és elhajtanak a picsába a béralku-tudományoddal együtt.
Sep 30, 2013 08:43:14
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 30, 2013 08:44:22
x16)
Ez mégis mi a faszt akar jelenteni?
Ez mégis mi a faszt akar jelenteni?
Kóser Szalonna
Sep 30, 2013 08:48:01
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Ez mégis mi a faszt akar jelenteni?</div>
Talán az intim méretével és a természetbeni fizetéssel kapcsolatos, de inkább bele sem gondolnék ebbe...
Talán az intim méretével és a természetbeni fizetéssel kapcsolatos, de inkább bele sem gondolnék ebbe...
Sep 30, 2013 08:48:01
sodika
Sep 30, 2013 08:48:16
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Hogy az erőfeszítésért cserébe valós eredményt vár, aki öntudatos.
Hogy az erőfeszítésért cserébe valós eredményt vár, aki öntudatos.
Sep 30, 2013 08:48:16
xray
Sep 30, 2013 08:48:44
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Maga sem tudja, csak bekapcsolta a bullshit generátorát.
Maga sem tudja, csak bekapcsolta a bullshit generátorát.
Sep 30, 2013 08:48:44
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 30, 2013 08:50:35
x16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Hogy az erőfeszítésért cserébe valós eredményt vár, aki öntudatos.</div>
Ezek szerint te nem vagy öntudatos?
Ezek szerint te nem vagy öntudatos?
Mass Tea Party
Sep 30, 2013 08:51:07
endre, miért keltel reggel 7kor? alvászavarod van?
Sep 30, 2013 08:51:07
gennyes féregzsidó
Sep 30, 2013 08:52:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
akkor te fiktív eredményért dolgozol?
akkor te fiktív eredményért dolgozol?
Sep 30, 2013 08:52:13
sodika
Sep 30, 2013 08:52:29
<div class="quote"><div class="author">Mass Tea Party</div>endre, miért keltel reggel 7kor? alvászavarod van?</div>
Nem, de elkezdtem határidős melókat bevállalni, és ahhoz kell a napi 8 óra.
Nem, de elkezdtem határidős melókat bevállalni, és ahhoz kell a napi 8 óra.
Sep 30, 2013 08:52:29
kmlyn
Sep 30, 2013 08:53:00
Már nem a piac áraz be? Farkarossz tőtött beléd proletáröntudatot, nem?
Már nem a piac áraz be? Farkarossz tőtött beléd proletáröntudatot, nem?
Sep 30, 2013 08:53:00
Ószövetségi Düh
Sep 30, 2013 08:54:54
<div class="quote"><div class="author">xray</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Maga sem tudja, csak bekapcsolta a bullshit generátorát.</div>
Ezek az autista definíciók kiváló szakdolgozattéma lehetne valamelyik ifjú snecológus számára, szerintem eddig el lett hanyagolva a sodizmusok kutatása.
Maga sem tudja, csak bekapcsolta a bullshit generátorát.</div>
Ezek az autista definíciók kiváló szakdolgozattéma lehetne valamelyik ifjú snecológus számára, szerintem eddig el lett hanyagolva a sodizmusok kutatása.
Sep 30, 2013 08:54:54
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 30, 2013 08:55:12
x16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Mass Tea Party</div>endre, miért keltel reggel 7kor? alvászavarod van?</div>
Nem, de elkezdtem határidős melókat bevállalni, és ahhoz kell a napi 8 óra.</div>
Ez már a Dunának menés pillanata, nem?
Nyolcórázó szürkeegér lett a szilaj paripából?
Nem, de elkezdtem határidős melókat bevállalni, és ahhoz kell a napi 8 óra.</div>
Ez már a Dunának menés pillanata, nem?
Nyolcórázó szürkeegér lett a szilaj paripából?
Ószövetségi Düh
Sep 30, 2013 08:56:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Mass Tea Party</div>endre, miért keltel reggel 7kor? alvászavarod van?</div>
Nem úgy volt, hogy a határidő zsidó találmány, és te olyat nem vállalsz, mert nem vagy hajlandó kizsákmányolni magadat?
Nem úgy volt, hogy a határidő zsidó találmány, és te olyat nem vállalsz, mert nem vagy hajlandó kizsákmányolni magadat?
Sep 30, 2013 08:56:39
grafikus007
Sep 30, 2013 08:57:23
sodi, amikor telefonfeltöltésben kérted a fizetésedet nem néztek kicsit hülyének? baszki, milyen pitiáner senki az, aki telefonfeltöltést kér fizetségül :D
Sep 30, 2013 08:57:23
128 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

a recski tábor elé miért nem montíroztál egy budaházyt "megyek táborozni" felirattal?
olyan könnyű téged megszopatni, és ellened fordítani a szar kettősmércédet, hogy már semmi kihívást nem találok benne.