De igen, ha tudja, hogy a szabadságának ára van.
Ugyanakkor igyekszem saját magamat fegyelmezni.
Mert a pénz - rövid távon - attól és csak attól függ, mennyire tudom saját magamat fegyelmezni. :)
Ki szerint nem? :)
Nem púp.
Ez a megrendelő igényeinek a kielégítése.
Legyen ilyen, tudja ezt és ekkorra meg ekkorra legyen kész.
Te ezt nem tudod nyújtani.
Hagyd már ezt a szabadságot, még mindig gazdaságilag függsz anyádtól.
Életedben nem voltál még szabad ember.
Mindenki szerint! :-DDD
Minden észrevétel jogos veled kapcsolatban.
Mi az, hogy még arra "is"?
Ez a legnehezebb dolog a világon. :D
Miért?
Csak akarni kell...
Tévedsz Sodi.Néhány szellemi fogyatékos ember vergődése senkit sem érdekel akárhogyan is tálalod.Nem értesz az emberekhez sem.
Ismét rá kell rántani?
De az ilyen melót nem rád bízzák. Ez nem karbantartás, kiegészítés. hanem átalakítás.
Oké, első látásra azért van ez a látszat, mert nincs elmagyarázva az embereknek, hogy MIÉRT NEM szellemi fogyatékos emberek vergődését látja, miért több ez annál.
"azt a budaörsi pert sem voltál képes érthetően elmagyarázni, hiába kértük."
Mert el akartátok vinni ilyen hülye irányba, hogy a jelenlegi földhasználó hogy került birtokba, kik a pontos felek, bla bla bla... Csupa olyasmit kérdeztetek, ami a per LÉNYEGE szempontjából értelmetlen.
Lényegtelen, kik a szereplők, mert a történet a lényeg.
Lényegtelen, hogy a jelenlegi használó hogy került birtokba, mert a per nem erről szól, hanem arról, hogy a felperesnek van-e joga kiürítést kérni, vagy sem.
Én a lényegre koncentrálok.
A kiegészítés a szememben az átalakítás szinonímája, úgyhogy igenis rám bízzák :D
Ne is hagyd, inkább verd ki saját kezűleg!
Sodiról magyarra:
"Há nehogymá visszaadjam azt amit elloptam tőled, amikor te is loptad bazmeg!"
Akkor küzdj te ribanc! :-DDD
Egyetértek veled. Első lépésként szerintem indíts egy blogot, amit a hazafiak peres ügyei megismertetésének szentelhetsz.
A lényeg a tálaláson van zsidó! Ha sneci egy darab szarra tejszínhabot tesz és szór rá egy kis csokimorzsát, az emberek fagyinak hiszik és jóízűen megeszik!
Bizonyítékok és a pontos módszertan megmutatása nélkül ez egy olcsó közhely. A lényeg azon van, hogy mi nem olcsó közhelyeket durrogtatunk, hanem be is mutatjuk, és be is bizonyítjuk.
csá
"Az Asperger-szindrómások több kötetnyi információt gyűjthetnek össze az olyan viszonylag szűk témákban, mint például a dinoszauruszok, vagy a mélyhűtők, anélkül, hogy bármit is tudnának arról a tágabb témakörről, amibe beletartoznak"
Ugye mondom, hogy autista? :D
Nem a részleteket nem ismered. Azokat nagyon is jól ismered, hisz autista vagy. Az összefüggéseket nem érted.
Nem az a baj hogy nem ismered, hanem hogy nem is akarod megismerni. És így alkotsz véleményt.
Te álújságíró...
Ne hallgass az energiavámpír trollokra Sodi!
Az USA-ban is van Court TV. Egész tévéadón csak pereket adnak.
OJ Simpson perét is milliók követték hónapokon keresztül. Jó lesz ez az ötlet!
Á, egyetlen mániás szakasza sem tartott még 5 évig.
Mi is lett a pumuklis videókkal?
Naugye.
Ha bemész a kocsmába, és szó nélkül pofánvernek, áldozat vagy.
Ha bemész a kocsmába, mindenkit elküldesz a kurva anyjába, és utána laposra vernek, akkor egy seggarc vagy, aki megérdemelte a sorsát.
Kezd már derengeni, te kretén, hogy miért érdekel minden értelmes embert a kontextus?
jaja, ex-farkasanyó:)
a célpont nemjó példa, mert alapvetően fideszes érdekeket szolgálnak ki. bodoky viszont odabaszott mindent a tényfeltárásért. az indexes karriert, a sok pénzt, mindent. el is lehetetlenítették a picsába. sodi, bodokyhoz képest te az abszolút nulla vagy.
TC igazi anyja?
a célpont nemjó példa, mert alapvetően fideszes érdekeket szolgálnak ki. bodoky viszont odabaszott mindent a tényfeltárásért. az indexes karriert, a sok pénzt, mindent. el is lehetetlenítették a picsába. sodi, bodokyhoz képest te az abszolút nulla vagy.
Ez melyik ügy volt?
Hát nem is valami olcsó utánzat!
pontosan mi a kérdésed? bodokyt kibaszták az indexből, mert olyan ügyeknek ment neki és úgy ami miatt leszóltak az index tulajainak.
az utolsó csepp a székesfehérvári díszpáholy volt a mol vezérrel, ha jól emlékszem. kitörölték az inkriminált bekezdést, bodoky visszarakta, kitörölték megint, bodoky visszarakta, és utána kibaszták.
Na ne.
A gyáron farkasanyó néven nyomta, most váltotott emmac-ra (valami Schlögl Emma a leánykori neve), de az avatár ugyanaz maradt.
neeeee, teúristen ......... TEÚRISTEN
Farkasanyó nikk rémlik, de ennyi. Sosem tudtam, hogy TC anyja lenne.
pontosan mi a kérdésed? bodokyt kibaszták az indexből, mert olyan ügyeknek ment neki és úgy ami miatt leszóltak az index tulajainak.
az utolsó csepp a székesfehérvári díszpáholy volt a mol vezérrel, ha jól emlékszem. kitörölték az inkriminált bekezdést, bodoky visszarakta, kitörölték megint, bodoky visszarakta, és utána kibaszták.
Nekem ez kimaradt, többnyire HVGt olvasok már.
UP is ezért mondott fel? Tényleg, hova ment?
up ezt nagyon kulturáltan kezelte, mert igazából máig nincs "hivatalos" infó, hogy miért mondott fel. bodokyt ő baszta ki...... a népszabihoz ír, az origón megjelent mostanában valami írása a gasztronómiáról, de én azt hallottam, hogy saját portált akar. aztán hogy ebből mi lesz, az jó kérdés.
...kaphatna egy kék Mrs. Cartman niicket.
Tudná kontrollálni Fifit, hogy dolgozik-e.
up ezt nagyon kulturáltan kezelte, mert igazából máig nincs "hivatalos" infó, hogy miért mondott fel. bodokyt ő baszta ki...... a népszabihoz ír, az origón megjelent mostanában valami írása a gasztronómiáról, de én azt hallottam, hogy saját portált akar. aztán hogy ebből mi lesz, az jó kérdés.
Van egy olyan megmagyarázhatatlan érzésem, hogy van jópár ilyen arc, akiknek a titulusa csak az index-univerzumon belül ér valamit, a szabad piacon nem kapkodnak utánuk.
(Kivéve persze az olyan tehetségeket, mint Tótaszörny.)
Sherlock Porks nem patkány. Egy patkány életravaló, ravasz, sokak által rettegett élőlény. Ezzel szemben Sherlock Porks egy szerencsétlen balfasz, aki a frusztrációit különböző erőszakos fantáziálgatásokban vezeti le, amiket aztán megoszt a mára a saját anyjára és pár hűséges droidjára korlátozódott rajongótáborával.
Zsidó vagy. És érzelemvámpír.
Egy profi marketingszakember rugalmas, és kész megváltoztatni a véleményét, amennyiben a Kék Óceán stratégia így kívánja.
sneci, te magad állítottad, hogy a piaci ár egytizedét kéred, mert azt vita nélkül kifizetik. (abból a tapasztalatból kiindulva, hogy amikor többet kértél, azt nem fizették ki)
hát erről beszélünk. hogy a piac (és te önmagadat is) beárazott a piaci ár egytizedére. a befektetés oldaláról: az érettségi után 10 évig tanultál, és anyád elbaszott erre 20 milliót, azért, hogy 10 %-os bérért dolgozzál.
vagy hivatkozhatna egyenesen arra, hogy "én legalább nem hazudtam azt az embereknek, hogy van szakdolgozatom, és négyest kaptam rá", mint sneci.
hagyjuk ezt, sneci teljesen hülye bármiféle vállalkozás beindításához és működtetéséhez. láttuk, hogy hogyan viselkedett eddig piaci szereplőként: átbaszták 2,5 millióval, utána tudtán kívül vett egy adótartozásos céget, távmunkára beltagként beszállt egy bt-be amelyikben tizedáron értékesíti a munkaerejét amivel még a minimálbér közterheit sem tudja kitermelni.
és ő járt közgázra. ez a gazdasági történet inkább teljes idiotizmust tükröz, nem pedig felsőfokú közgazdasági tudást.
egy alapszintű üzleti tervet sem tudna írni, de ami még súlyosabb, hogy szerinte nem is kell üzleti terv.
á, hagyjuk, síkhülye az ember bármiféle üzlethez.
Nem figyeled, hogy Sodi nem akar pénzt keresni vagy profitot elérni? Anyját szídja, amikor holmi "rövidtávú jövedelemteremtésről" beszél, amikor csak arról van szó, hogy rezsit meg kaját most kell fizetni, és nem átlagban.
Sodi olyan gazdasági zseni, aki leszarja, hogy keres-e pénzt. A lényeg, hogy a kitűzött tervet teljesítse. Ha az a terv minimálbér -sőt, közmunka- alatt van, az nem baj, attól meg teljes a siker.
Nem. Amikor többet kértem, akkor nem tudtam kellően fegyelmezni magam a határidők betartására. Ez az egy észrevétel jogos.
Szóval te is elismered, hogy csak alja gányoló munkákra vagy alkalmas. Nem szégyen ez, mindenki alul kezdi. Csak te erőlteted lustaságból és szociopata lelkületed miatt a vállalkozósdit, amivel magad fosztod meg a tanulási lehetőségtől.
sodika
Apr 29, 2012 22:42:23
Ha meg valaki minőségi és értékes munkát tesz le az asztalra, annak az önérzete nem engedi meg azt hogy szarral-húggyal fizessék meg.
Mert a pénz - rövid távon - attól és csak attól függ, mennyire tudom saját magamat fegyelmezni. :)
Apr 29, 2012 22:42:23
sodika
Apr 29, 2012 22:43:00
Még ki szerint értékes és minőségi amit csinálsz?
Apr 29, 2012 22:43:00
banshee
Apr 29, 2012 22:43:37
Dehogynem.
Amiről te beszélsz, az a harmadik komponens.
A határidőkhöz igazodás és feszített tempó.
Ami igazán értéket ad egy munkának, az ez.
Amiről te beszélsz, az a harmadik komponens.
A határidőkhöz igazodás és feszített tempó.
Ami igazán értéket ad egy munkának, az ez.
Nem púp.
Ez a megrendelő igényeinek a kielégítése.
Legyen ilyen, tudja ezt és ekkorra meg ekkorra legyen kész.
Te ezt nem tudod nyújtani.
Apr 29, 2012 22:43:37
?
Apr 29, 2012 22:43:50
[quote=sodika]Ki szerint nem? :)[/quote
Vannak egy páran balfaszkám :)
Vannak egy páran balfaszkám :)
Apr 29, 2012 22:43:50
sodika
Apr 29, 2012 22:44:31
Manapság a határidők vállalása, és a feszített tempó az, ami igazán értékes egy munkaerőben (a minőségen és az értékességen túl). Ehhez valóban szétszórt vagyok, és folyamatosan küzdök magammal emiatt, ezt az egyet aláírom.
Ez az egy észrevétel jogos.
De kizárólag ez.
De kizárólag ez.
Apr 29, 2012 22:44:31
banshee
Apr 29, 2012 22:44:35
Hagyd már ezt a szabadságot, még mindig gazdaságilag függsz anyádtól.
Életedben nem voltál még szabad ember.
Apr 29, 2012 22:44:35
banshee
Apr 29, 2012 22:45:46
Mindenki szerint! :-DDD
Apr 29, 2012 22:45:46
sneciakiraly
Apr 29, 2012 22:46:29
"
Steve Jobs is nem létező igényt teremtett.
Tabletek voltak az iPad előtt is, csak mindenki leszarta.
A tálalás a lényeg, nem az, hogy "mi ez". "
szerinted steve jobs is az anyját hibáztatta mindenért?
szerinted ő is napi 4 órát "melózgatott"?
hidd el, lószart sem érdekelnek a tyúkperek. annyi embert meg főleg nem, hogy akár csak a költségeket és az idődet fedezze, nemhogy ebből passzív jövedelem legyen.
Steve Jobs is nem létező igényt teremtett.
Tabletek voltak az iPad előtt is, csak mindenki leszarta.
A tálalás a lényeg, nem az, hogy "mi ez". "
szerinted steve jobs is az anyját hibáztatta mindenért?
szerinted ő is napi 4 órát "melózgatott"?
hidd el, lószart sem érdekelnek a tyúkperek. annyi embert meg főleg nem, hogy akár csak a költségeket és az idődet fedezze, nemhogy ebből passzív jövedelem legyen.
Apr 29, 2012 22:46:29
?
Apr 29, 2012 22:47:27
Manapság a határidők vállalása, és a feszített tempó az, ami igazán értékes egy munkaerőben (a minőségen és az értékességen túl). Ehhez valóban szétszórt vagyok, és folyamatosan küzdök magammal emiatt, ezt az egyet aláírom.
De kizárólag ez.
De kizárólag ez.
Minden észrevétel jogos veled kapcsolatban.
Apr 29, 2012 22:47:27
Hitvány Patkány
Apr 29, 2012 22:47:28
Hát, sneci, ma is szépen megszopattak mindennel, ami csak szóba került. De szokás szerint te szopattad meg magad a legjobban.
11-kor ültél ide és mindjárt 23 óra van, vagyis 12 órát basztál el a mai napból. Gratulálok
11-kor ültél ide és mindjárt 23 óra van, vagyis 12 órát basztál el a mai napból. Gratulálok
Apr 29, 2012 22:47:28
sodika
Apr 29, 2012 22:48:30
"Ez a megrendelő igényeinek a kielégítése."
Igen, a pénz abban van, hogy jön az új igény, és gyorsan, vállalt időre elkészíted. A kevés pénz pedig abban, hogy vannak a karbantartási, kiegészítési tervek kevésbé kötött határidővel, és saját tempód szerint haladsz vele.
Ez utóbbi kényelmesebb, de nyilván nem kérhető el érte túl sok pénz.
Aláírom. Ha önfegyelmezem magam, és feszített tempójú megbízásokat is elkérek, több lenne a pénz rögtön.
De ezzel nem is vitatkozom.
Igen, a pénz abban van, hogy jön az új igény, és gyorsan, vállalt időre elkészíted. A kevés pénz pedig abban, hogy vannak a karbantartási, kiegészítési tervek kevésbé kötött határidővel, és saját tempód szerint haladsz vele.
Ez utóbbi kényelmesebb, de nyilván nem kérhető el érte túl sok pénz.
Aláírom. Ha önfegyelmezem magam, és feszített tempójú megbízásokat is elkérek, több lenne a pénz rögtön.
De ezzel nem is vitatkozom.
Apr 29, 2012 22:48:30
?
Apr 29, 2012 22:50:23
Sodi te önfegyelemre is képtelen vagy.
Apr 29, 2012 22:50:23
sodika
Apr 29, 2012 22:50:32
sneciakiraly :
A perek azért nem érdeklik a népek, mert nem értik, miért fontos ez az egész. Nem értik, hogy hogy nem az egyébi ügyeken van a lényeg, hanem az ország szétlopásának nagyon is egzakt módszerein, természetrajzán.
De CSAK azért nem értik, mert még senki sem vette a fáradtságot, hogy kellően érdekesen elmagyarázza nekik. Hát én veszek. :)
A perek azért nem érdeklik a népek, mert nem értik, miért fontos ez az egész. Nem értik, hogy hogy nem az egyébi ügyeken van a lényeg, hanem az ország szétlopásának nagyon is egzakt módszerein, természetrajzán.
De CSAK azért nem értik, mert még senki sem vette a fáradtságot, hogy kellően érdekesen elmagyarázza nekik. Hát én veszek. :)
Apr 29, 2012 22:50:32
sodika
Apr 29, 2012 22:51:14
Sodi te önfegyelemre is képtelen vagy.
Apr 29, 2012 22:51:14
sodika
Apr 29, 2012 22:51:24
Na jó, húztam.
csá
csá
Apr 29, 2012 22:51:24
banshee
Apr 29, 2012 22:51:55
Igen, a sok pénz abban van, hogy asztalt akarok csináltatni, legyen ilyen meg olyan és legyen kész ekkorra.
A kicsi pénz meg abban van hogy lekopott az asztalról a lakk, kend újra.
Melyikhez kell nagyobb szakértelem?
És melyiket csinálod te?
A kicsi pénz meg abban van hogy lekopott az asztalról a lakk, kend újra.
Melyikhez kell nagyobb szakértelem?
És melyiket csinálod te?
Apr 29, 2012 22:51:55
banshee
Apr 29, 2012 22:52:30
Miért?
Csak akarni kell...
Apr 29, 2012 22:52:30
?
Apr 29, 2012 22:53:02
sneciakiraly :
Tévedsz Sodi.Néhány szellemi fogyatékos ember vergődése senkit sem érdekel akárhogyan is tálalod.Nem értesz az emberekhez sem.
Apr 29, 2012 22:53:02
sodika
Apr 29, 2012 22:53:16
banshee :
Bocsánat, ha az asztalt MAGASABBRA kell átalakítani, ahhoz már kell a szakértelem. Valamikor mostanában legyen magasabb. :)
na csá
Bocsánat, ha az asztalt MAGASABBRA kell átalakítani, ahhoz már kell a szakértelem. Valamikor mostanában legyen magasabb. :)
na csá
Apr 29, 2012 22:53:16
banshee
Apr 29, 2012 22:54:19
Na jó, húztam.
csá
csá
Ismét rá kell rántani?
Apr 29, 2012 22:54:19
sneciakiraly
Apr 29, 2012 22:54:25
"
De CSAK azért nem értik, mert még senki sem vette a fáradtságot, hogy kellően érdekesen elmagyarázza nekik. Hát én veszek. :) "
azt a budaörsi pert sem voltál képes érthetően elmagyarázni, hiába kértük.
De CSAK azért nem értik, mert még senki sem vette a fáradtságot, hogy kellően érdekesen elmagyarázza nekik. Hát én veszek. :) "
azt a budaörsi pert sem voltál képes érthetően elmagyarázni, hiába kértük.
Apr 29, 2012 22:54:25
banshee
Apr 29, 2012 22:55:57
banshee :
na csá
na csá
De az ilyen melót nem rád bízzák. Ez nem karbantartás, kiegészítés. hanem átalakítás.
Apr 29, 2012 22:55:57
?
Apr 29, 2012 22:57:24
Én már látom a tömegeket ahogy ölik egymást a Sodi-féle videókért.
Apr 29, 2012 22:57:24
sodika
Apr 29, 2012 22:57:34
Tévedsz Sodi.Néhány szellemi fogyatékos ember vergődése senkit sem érdekel
Oké, első látásra azért van ez a látszat, mert nincs elmagyarázva az embereknek, hogy MIÉRT NEM szellemi fogyatékos emberek vergődését látja, miért több ez annál.
"azt a budaörsi pert sem voltál képes érthetően elmagyarázni, hiába kértük."
Mert el akartátok vinni ilyen hülye irányba, hogy a jelenlegi földhasználó hogy került birtokba, kik a pontos felek, bla bla bla... Csupa olyasmit kérdeztetek, ami a per LÉNYEGE szempontjából értelmetlen.
Lényegtelen, kik a szereplők, mert a történet a lényeg.
Lényegtelen, hogy a jelenlegi használó hogy került birtokba, mert a per nem erről szól, hanem arról, hogy a felperesnek van-e joga kiürítést kérni, vagy sem.
Én a lényegre koncentrálok.
Apr 29, 2012 22:57:34
sodika
Apr 29, 2012 22:58:28
A kiegészítés a szememben az átalakítás szinonímája, úgyhogy igenis rám bízzák :D
Apr 29, 2012 22:58:28
sodika
Apr 29, 2012 22:59:40
De nem hagyom magam energiavápírok által lecsapolni.
Még időben lépek.
csá
Még időben lépek.
csá
Apr 29, 2012 22:59:40
szeszesember
Apr 29, 2012 23:00:24
Még időben lépek.
csá
Ma már 12 órát elbasztál. Most már hova sietsz? Még időben lépek.
csá
Apr 29, 2012 23:00:24
banshee
Apr 29, 2012 23:00:36
Jujj sneci.
Az nem az asztal átalakítása, ha azt mondják hogy le kell cserélni a fiókfogantyúkat. :-DDD
Az nem az asztal átalakítása, ha azt mondják hogy le kell cserélni a fiókfogantyúkat. :-DDD
Apr 29, 2012 23:00:36
?
Apr 29, 2012 23:00:39
Hidd el, hogy senkit sem érdekelnek ezek perek akárhogyan is próbálod elmagyarázni.Ha már ország szétlopása került szóba majd említsd meg a divat forradalmárokat is akik nem fizetnek adót,bliccelnek a BKV-n stb.
Apr 29, 2012 23:00:39
banshee
Apr 29, 2012 23:01:03
Még időben lépek.
csá
Még időben lépek.
csá
Ne is hagyd, inkább verd ki saját kezűleg!
Apr 29, 2012 23:01:03
sodika
Apr 29, 2012 23:01:53
Irreleváns a kérdés, hogy az alperes jogosan van-e a birtokon, ha a felperesnek eleve nincsenek jogai a telekhez.
Ennyi a lényeg. :)
na de tényleg csá
na de tényleg csá
Apr 29, 2012 23:01:53
sodika
Apr 29, 2012 23:02:28
banshee :
Jó, akkor át is alakítok.
Ugrálj még a szavakon.
csá
Jó, akkor át is alakítok.
Ugrálj még a szavakon.
csá
Apr 29, 2012 23:02:28
banshee
Apr 29, 2012 23:03:39
Igen, átalakítod a hátteret zöld színűről kékre...:-DDD
Apr 29, 2012 23:03:39
sodika
Apr 29, 2012 23:04:33
vámpír vagy. csapolsz.
nem hagyom magam
csá
nem hagyom magam
csá
Apr 29, 2012 23:04:33
banshee
Apr 29, 2012 23:05:57
Irreleváns a kérdés, hogy az alperes jogosan van-e a birtokon, ha a felperesnek eleve nincsenek jogai a telekhez.
Sodiról magyarra:
"Há nehogymá visszaadjam azt amit elloptam tőled, amikor te is loptad bazmeg!"
Apr 29, 2012 23:05:57
banshee
Apr 29, 2012 23:06:34
vámpír vagy. csapolsz.
nem hagyom magam
csá
nem hagyom magam
csá
Akkor küzdj te ribanc! :-DDD
Apr 29, 2012 23:06:34
sodilegnagyobbrajonoja
Apr 29, 2012 23:09:58
Egyetértek veled. Első lépésként szerintem indíts egy blogot, amit a hazafiak peres ügyei megismertetésének szentelhetsz.
Apr 29, 2012 23:09:58
?
Apr 29, 2012 23:11:06
Sodi szerinted az emberek jelentős része nem tudja, hogy szétlopják az országot?Te egy olcsó közhelyet akarsz pénzért árulni?
Apr 29, 2012 23:11:06
sneciakiraly
Apr 29, 2012 23:17:32
"Irreleváns a kérdés, hogy az alperes jogosan van-e a birtokon, ha a felperesnek eleve nincsenek jogai a telekhez.
Ennyi a lényeg. :)"
pedig az embereket a teljes ügy érdekli, és nem csak egy kis szelete, a polgári per.
a per önmagában teljesen érdektelen, ha nincs mögötte semmi háttérinfó, amit pedig te nem adsz meg.
Ennyi a lényeg. :)"
pedig az embereket a teljes ügy érdekli, és nem csak egy kis szelete, a polgári per.
a per önmagában teljesen érdektelen, ha nincs mögötte semmi háttérinfó, amit pedig te nem adsz meg.
Apr 29, 2012 23:17:32
banshee
Apr 29, 2012 23:17:55
Sodi szerinted az emberek jelentős része nem tudja, hogy szétlopják az országot?Te egy olcsó közhelyet akarsz pénzért árulni?
A lényeg a tálaláson van zsidó! Ha sneci egy darab szarra tejszínhabot tesz és szór rá egy kis csokimorzsát, az emberek fagyinak hiszik és jóízűen megeszik!
Apr 29, 2012 23:17:55
sodika
Apr 29, 2012 23:19:57
Bizonyítékok és a pontos módszertan megmutatása nélkül ez egy olcsó közhely. A lényeg azon van, hogy mi nem olcsó közhelyeket durrogtatunk, hanem be is mutatjuk, és be is bizonyítjuk.
csá
Apr 29, 2012 23:19:57
sneciakiraly
Apr 29, 2012 23:20:18
"Te egy olcsó közhelyet akarsz pénzért árulni? "
csak reklámot akar értékesíteni.
az embereket érdekli ez a téma, de nem a többórás per, hanem tényfeltáró cikként a teljes háttért érthetően de tömören összefoglalva. Ahogy pl. a Célpont vagy Bodoky csinálja. A Célpont sem adja le a sokórás Hunvald-tárgyalásokat, hanem csak annak lényegét, a háttérinfókkal együtt. Ez érdekli az embereket, de ebből is kétséges hogy meg lehet-e élni. De egy 100 órás per, ahol unalmas szövegeket olvas fel a bíró, senkit sem érdekel.
az embereket érdekli ez a téma, de nem a többórás per, hanem tényfeltáró cikként a teljes háttért érthetően de tömören összefoglalva. Ahogy pl. a Célpont vagy Bodoky csinálja. A Célpont sem adja le a sokórás Hunvald-tárgyalásokat, hanem csak annak lényegét, a háttérinfókkal együtt. Ez érdekli az embereket, de ebből is kétséges hogy meg lehet-e élni. De egy 100 órás per, ahol unalmas szövegeket olvas fel a bíró, senkit sem érdekel.
Apr 29, 2012 23:20:18
sneciakiraly
Apr 29, 2012 23:23:09
"A lényeg azon van, hogy mi nem olcsó közhelyeket durrogtatunk, hanem be is mutatjuk, és be is bizonyítjuk.
"
te mit mutattál be?
mit bizonyítottál?
egy teljesen követhetetlen pert közvetítettél.
és a kérdéseinket meg félresöpörted, mert te magad sem tudod a választ a lényeges részletekre.
"Az Asperger-szindrómások több kötetnyi információt gyűjthetnek össze az olyan viszonylag szűk témákban, mint például a dinoszauruszok, vagy a mélyhűtők, anélkül, hogy bármit is tudnának arról a tágabb témakörről, amibe beletartoznak"
sokórás videókat csinálsz olyan témákról, amik tágabb aspektusairól fingod sincs. "orosz föderáció mellett működő valami"
"
te mit mutattál be?
mit bizonyítottál?
egy teljesen követhetetlen pert közvetítettél.
és a kérdéseinket meg félresöpörted, mert te magad sem tudod a választ a lényeges részletekre.
sokórás videókat csinálsz olyan témákról, amik tágabb aspektusairól fingod sincs. "orosz föderáció mellett működő valami"
Apr 29, 2012 23:23:09
Zulu
Apr 29, 2012 23:26:39
Ugye mondom, hogy autista? :D
Apr 29, 2012 23:26:39
sodika
Apr 29, 2012 23:27:12
NA EBBŐL VAN ÁM ELEGEM.
Világosan bevallom, hogy az igazságért küzdő hazafiak munkáját még én is csak most kezdem el beismerni, erre azzal jöttök, hogy nem ismerek minden részletet.
Bazmeg, ha világosan leírtam, hogy nem, miért kell ezt ragozni?
Ezért utállak benneteket.
csá
Világosan bevallom, hogy az igazságért küzdő hazafiak munkáját még én is csak most kezdem el beismerni, erre azzal jöttök, hogy nem ismerek minden részletet.
csá
Apr 29, 2012 23:27:12
sodika
Apr 29, 2012 23:27:31
...megismerni...
csá
csá
Apr 29, 2012 23:27:31
Zulu
Apr 29, 2012 23:29:15
NA EBBŐL VAN ÁM ELEGEM.
csá
csá
Nem a részleteket nem ismered. Azokat nagyon is jól ismered, hisz autista vagy. Az összefüggéseket nem érted.
Apr 29, 2012 23:29:15
energiavámpír
Apr 29, 2012 23:36:24
* elhízik *
Apr 29, 2012 23:36:24
banshee
Apr 29, 2012 23:36:43
NA EBBŐL VAN ÁM ELEGEM.
csá
csá
Nem az a baj hogy nem ismered, hanem hogy nem is akarod megismerni. És így alkotsz véleményt.
Te álújságíró...
Apr 29, 2012 23:36:43
sneciakiraly
Apr 29, 2012 23:43:54
"én is csak most kezdem el beismerni, erre azzal jöttök, hogy nem ismerek minden részletet.
Bazmeg, ha világosan leírtam, hogy nem, miért kell ezt ragozni?"
nem, te leugattál minket hogy az nem is lényeges hogy mit keres ott az a cég és melyik szervezet szerzett régen tulajdonjogot.
téged csak az az apró részlet érdekel, hogy most éppen ki araják őket baszni onnan. de az embereket az egész érdekli.
el fogsz egy csomó időt baszni erre a hülyeségre, amit az excelben majd bekönyvelsz a munka címszó alá, hiszen ebből lesz a saját megoldás. de a gyakorlatban ebből semmi sem lesz, max szerzel egy tucat nézőt. reklámokból megéléshez meg százezer néző szükséges, de egy kizárólag pereket közvetítő oldal nem tud megélni. Még a milliós látogatottságú kuruc sme tudja kitermelni a reklámokból a munkatársai fizetését.
Bazmeg, ha világosan leírtam, hogy nem, miért kell ezt ragozni?"
nem, te leugattál minket hogy az nem is lényeges hogy mit keres ott az a cég és melyik szervezet szerzett régen tulajdonjogot.
téged csak az az apró részlet érdekel, hogy most éppen ki araják őket baszni onnan. de az embereket az egész érdekli.
el fogsz egy csomó időt baszni erre a hülyeségre, amit az excelben majd bekönyvelsz a munka címszó alá, hiszen ebből lesz a saját megoldás. de a gyakorlatban ebből semmi sem lesz, max szerzel egy tucat nézőt. reklámokból megéléshez meg százezer néző szükséges, de egy kizárólag pereket közvetítő oldal nem tud megélni. Még a milliós látogatottságú kuruc sme tudja kitermelni a reklámokból a munkatársai fizetését.
Apr 29, 2012 23:43:54
sneciakiraly
Apr 29, 2012 23:54:35
de persze nem jó a rohanás, minden egy folyamat, így eltelik majd 5 év mire rájösz hogy az ötleted egy nagy hülyeség. és ott állsz majd a 100 e ft-os bruttó fizetéseddel jó esetben, rosszabb esetben meg a hajléktalanszállón leszel a cigó haveroddal.
Apr 29, 2012 23:54:35
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 29, 2012 23:54:37
...reklámokból megéléshez meg százezer néző szükséges, de egy kizárólag pereket közvetítő oldal nem tud megélni. Még a milliós látogatottságú kuruc sme tudja kitermelni a reklámokból a munkatársai fizetését.
Ne hallgass az energiavámpír trollokra Sodi!
Az USA-ban is van Court TV. Egész tévéadón csak pereket adnak.
OJ Simpson perét is milliók követték hónapokon keresztül. Jó lesz ez az ötlet!
Apr 29, 2012 23:54:37
sneciakiraly
Apr 29, 2012 23:56:04
sneci politológus lett:
"Pontosan. Ez azért jó, mert ilyenformán ez is a Jobbikot erősíti. Ha a bizonytalan nem mehet Fletóhoz, nagyobb eséllyel megy a Jobbikhoz."
ja, sokan vacilállnak a jobbik és a dk között.
véletlenül sem az mszp-be vagy az lmp-be mennének, nem. majd a jobbikhoz.
"Pontosan. Ez azért jó, mert ilyenformán ez is a Jobbikot erősíti. Ha a bizonytalan nem mehet Fletóhoz, nagyobb eséllyel megy a Jobbikhoz."
ja, sokan vacilállnak a jobbik és a dk között.
véletlenül sem az mszp-be vagy az lmp-be mennének, nem. majd a jobbikhoz.
Apr 29, 2012 23:56:04
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2012 00:00:16
de persze nem jó a rohanás, minden egy folyamat, így eltelik majd 5 év mire rájösz hogy az ötleted egy nagy hülyeség. és ott állsz majd a 100 e ft-os bruttó fizetéseddel jó esetben, rosszabb esetben meg a hajléktalanszállón leszel a cigó haveroddal.
Á, egyetlen mániás szakasza sem tartott még 5 évig.
Mi is lett a pumuklis videókkal?
Naugye.
Apr 30, 2012 00:00:16
fotelrocker
Apr 30, 2012 00:01:26
jo sokaig huzta pupi.. gyere holnap is pronyo
Apr 30, 2012 00:01:26
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2012 00:05:22
Ha bemész a kocsmába, és szó nélkül pofánvernek, áldozat vagy.
Ha bemész a kocsmába, mindenkit elküldesz a kurva anyjába, és utána laposra vernek, akkor egy seggarc vagy, aki megérdemelte a sorsát.
Kezd már derengeni, te kretén, hogy miért érdekel minden értelmes embert a kontextus?
Apr 30, 2012 00:05:22
Zulu
Apr 30, 2012 00:15:35
2012. április 29. 20:40:32 (előzmény: Qdi Ace)
2. Emmac
A közfelháborodást még csak-csak, de a közfelbátorodást már nem.
Az látható nyomot is hagy, mint tapasztalhattuk.
TC! Nem gondoltál rá, hogy kánikulában a csoki szétfolyik, felnyalják a rigók, és beüt a rigóvész?! :)
Hehe, az megvan mindenkinek, hogy ez Sherlock Porks anyja? :D
2. Emmac
TC! Nem gondoltál rá, hogy kánikulában a csoki szétfolyik, felnyalják a rigók, és beüt a rigóvész?! :)
Apr 30, 2012 00:15:35
magyar nemzett
Apr 30, 2012 00:19:22
2012. április 29. 20:40:32 (előzmény: Qdi Ace)
2. Emmac
<fieldset><legend>emmac</legend>
</fieldset>
2. Emmac
<fieldset><legend>emmac</legend>
</fieldset>
jaja, ex-farkasanyó:)
Apr 30, 2012 00:19:22
pimpa
Apr 30, 2012 00:22:52
"Te egy olcsó közhelyet akarsz pénzért árulni? "
Apr 30, 2012 00:22:52
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2012 00:23:46
TC igazi anyja?
Apr 30, 2012 00:23:46
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2012 00:24:52
Ez melyik ügy volt?
Apr 30, 2012 00:24:52
Zulu
Apr 30, 2012 00:26:29
TC igazi anyja?
Hát nem is valami olcsó utánzat!
Apr 30, 2012 00:26:29
sneciakiraly
Apr 30, 2012 00:26:35
"
a célpont nemjó példa, mert alapvetően fideszes érdekeket szolgálnak ki."
sodi legalább annyira elfogult lenne, és ez alapvetően nem nagy baj.
a baj az hogy lusta végignézni egy félórás műsort, és ha éppen megtenné, akkor félresöpri "nem vagyok mainstream" felkiáltással és csinál egy fost.
a célpont nemjó példa, mert alapvetően fideszes érdekeket szolgálnak ki."
sodi legalább annyira elfogult lenne, és ez alapvetően nem nagy baj.
a baj az hogy lusta végignézni egy félórás műsort, és ha éppen megtenné, akkor félresöpri "nem vagyok mainstream" felkiáltással és csinál egy fost.
Apr 30, 2012 00:26:35
sneciakiraly
Apr 30, 2012 00:28:13
tc anyja kommentel?
és snecimama miért nem?
és snecimama miért nem?
Apr 30, 2012 00:28:13
pimpa
Apr 30, 2012 00:28:15
<fieldset><legend>pimpa</legend>
a célpont nemjó példa, mert alapvetően fideszes érdekeket szolgálnak ki. bodoky viszont odabaszott mindent a tényfeltárásért. az indexes karriert, a sok pénzt, mindent. el is lehetetlenítették a picsába. sodi, bodokyhoz képest te az abszolút nulla vagy.</fieldset>
Ez melyik ügy volt?
a célpont nemjó példa, mert alapvetően fideszes érdekeket szolgálnak ki. bodoky viszont odabaszott mindent a tényfeltárásért. az indexes karriert, a sok pénzt, mindent. el is lehetetlenítették a picsába. sodi, bodokyhoz képest te az abszolút nulla vagy.</fieldset>
Ez melyik ügy volt?
Apr 30, 2012 00:28:15
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2012 00:28:20
TC igazi anyja?
Na ne.
Apr 30, 2012 00:28:20
Zulu
Apr 30, 2012 00:31:10
Na ne.
A gyáron farkasanyó néven nyomta, most váltotott emmac-ra (valami Schlögl Emma a leánykori neve), de az avatár ugyanaz maradt.
Apr 30, 2012 00:31:10
pimpa
Apr 30, 2012 00:31:56
neeeee, teúristen ......... TEÚRISTEN
Apr 30, 2012 00:31:56
sneciakiraly
Apr 30, 2012 00:32:16
snecimamát nem hívjuk meg?
jól tudná szivatni snecit.
Apr 30, 2012 00:32:16
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2012 00:35:10
Farkasanyó nikk rémlik, de ennyi. Sosem tudtam, hogy TC anyja lenne.
Apr 30, 2012 00:35:10
szpítsopp
Apr 30, 2012 00:37:19
tcs maga ismerte be a búcsúbulis cikkben.
Apr 30, 2012 00:37:19
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2012 00:40:58
Apr 30, 2012 00:40:58
sneciakiraly
Apr 30, 2012 00:42:41
"többnyire HVGt olvasok már"
zsidó vagy.
zsidó vagy.
Apr 30, 2012 00:42:41
pimpa
Apr 30, 2012 00:46:47
<fieldset><legend>pimpa</legend>
az utolsó csepp a székesfehérvári díszpáholy volt a mol vezérrel, ha jól emlékszem. kitörölték az inkriminált bekezdést, bodoky visszarakta, kitörölték megint, bodoky visszarakta, és utána kibaszták.</fieldset>
az utolsó csepp a székesfehérvári díszpáholy volt a mol vezérrel, ha jól emlékszem. kitörölték az inkriminált bekezdést, bodoky visszarakta, kitörölték megint, bodoky visszarakta, és utána kibaszták.</fieldset>
Apr 30, 2012 00:46:47
sneciakiraly
Apr 30, 2012 00:46:55
Apr 30, 2012 00:46:55
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2012 00:47:16
snecimamát nem hívjuk meg?
...kaphatna egy kék Mrs. Cartman niicket.
Tudná kontrollálni Fifit, hogy dolgozik-e.
Apr 30, 2012 00:47:16
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2012 01:02:31
Van egy olyan megmagyarázhatatlan érzésem, hogy van jópár ilyen arc, akiknek a titulusa csak az index-univerzumon belül ér valamit, a szabad piacon nem kapkodnak utánuk.
(Kivéve persze az olyan tehetségeket, mint Tótaszörny.)
Apr 30, 2012 01:02:31
Érdemes elol asni
Apr 30, 2012 01:26:37
www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=148
Sherlock Porks elég nagy patkány. sodika mi a véleményed?
Apr 30, 2012 01:26:37
Zulu
Apr 30, 2012 01:36:57
http://www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=148
Sherlock Porks nem patkány. Egy patkány életravaló, ravasz, sokak által rettegett élőlény. Ezzel szemben Sherlock Porks egy szerencsétlen balfasz, aki a frusztrációit különböző erőszakos fantáziálgatásokban vezeti le, amiket aztán megoszt a mára a saját anyjára és pár hűséges droidjára korlátozódott rajongótáborával.
Apr 30, 2012 01:36:57
sodileaks
Apr 30, 2012 08:55:22
sneci, te megfogalmaztál valaha magad ellen bármilyen kritikát?
Nem kell válaszolni, ismerem már annyira a pályafutásod, hogy tudjam a választ.
Nem kell válaszolni, ismerem már annyira a pályafutásod, hogy tudjam a választ.
Apr 30, 2012 08:55:22
snecigeci
Apr 30, 2012 09:12:58
púp, te miért csatlakoztál a "Felfüggesszük(sicc!) A Kereskedést szlovákia!" csoporthoz?
hiszen önként, és örömmel adóznál a szlovákoknak, ha ennek nyomán 10 forinttal több maradna a zsebedben, te magyarok szégyene.
hiszen önként, és örömmel adóznál a szlovákoknak, ha ennek nyomán 10 forinttal több maradna a zsebedben, te magyarok szégyene.
Apr 30, 2012 09:12:58
banshee
Apr 30, 2012 09:27:05
Szlovákia? Mi az hogy Szlovákia? Felvidék Magyarország, nem púp? Nem akarod támogatni a felvidéki nemzettestvéreket?
Apr 30, 2012 09:27:05
banshee
Apr 30, 2012 09:35:13
Még szerencse, hogy sneci sosem változtatja meg a véleményét és következetesen ragaszkodik hozzá.
Mert mi lenne, ha nem így lenne?
Apr 30, 2012 09:35:13
Káoszkapitány
Apr 30, 2012 09:40:17
Még szerencse, hogy sneci sosem változtatja meg a véleményét és következetesen ragaszkodik hozzá.
Zsidó vagy. És érzelemvámpír.
Egy profi marketingszakember rugalmas, és kész megváltoztatni a véleményét, amennyiben a Kék Óceán stratégia így kívánja.
Apr 30, 2012 09:40:17
snecigeci
Apr 30, 2012 09:47:34
sneci a Kék Óceán átdolgozott, személyre szabott változatát, a Fehér Óceán Stratégiát alkalmazza.
elárasztja a netet a recskavideóival, és ezzel húzza ki a pénzt a libsi, homokos zsidók zsebéből.
hüp-hüp-hüp, recskatrükk!
elárasztja a netet a recskavideóival, és ezzel húzza ki a pénzt a libsi, homokos zsidók zsebéből.
hüp-hüp-hüp, recskatrükk!
Apr 30, 2012 09:47:34
sneciakiraly
Apr 30, 2012 10:03:20
"
elárasztja a netet a recskavideóival, és ezzel húzza ki a pénzt a libsi, homokos zsidók zsebéből."
Amúgy ebből meg is élhetne akár. Sokan keresnek pénzt videós szexchattel, és a házivideókért si sok oldal fizet.
És eddig az a videója volt a legnépszerűbb.
Fletó meg hülye, követhetné snedi magyarázkodását, miszerint a TÚLÉLÉSRŐL volt szó, amikor plagizált, és különben is fiatalság-bolondság.
elárasztja a netet a recskavideóival, és ezzel húzza ki a pénzt a libsi, homokos zsidók zsebéből."
Amúgy ebből meg is élhetne akár. Sokan keresnek pénzt videós szexchattel, és a házivideókért si sok oldal fizet.
És eddig az a videója volt a legnépszerűbb.
Fletó meg hülye, követhetné snedi magyarázkodását, miszerint a TÚLÉLÉSRŐL volt szó, amikor plagizált, és különben is fiatalság-bolondság.
Apr 30, 2012 10:03:20
törzsgyökeres
Apr 30, 2012 10:06:30
banshee :
Mi a picsáról beszélünk?
Pontosan annyit kapok, amennyit kérek.
Vita nélkül.
Mi a picsáról beszélünk?
Pontosan annyit kapok, amennyit kérek.
Vita nélkül.
sneci, te magad állítottad, hogy a piaci ár egytizedét kéred, mert azt vita nélkül kifizetik. (abból a tapasztalatból kiindulva, hogy amikor többet kértél, azt nem fizették ki)
hát erről beszélünk. hogy a piac (és te önmagadat is) beárazott a piaci ár egytizedére. a befektetés oldaláról: az érettségi után 10 évig tanultál, és anyád elbaszott erre 20 milliót, azért, hogy 10 %-os bérért dolgozzál.
Apr 30, 2012 10:06:30
snecigeci
Apr 30, 2012 10:07:30
szépen beszpoatták gyurcsányt a hírtvsek, de sneci nemtom mit örömködik annyira, hiszen az ő szakdolgozata is elkallódott, hasonlóan rejtélyes körülmények között.
Apr 30, 2012 10:07:30
törzsgyökeres
Apr 30, 2012 10:07:59
"
vagy hivatkozhatna egyenesen arra, hogy "én legalább nem hazudtam azt az embereknek, hogy van szakdolgozatom, és négyest kaptam rá", mint sneci.
Apr 30, 2012 10:07:59
Káoszkapitány
Apr 30, 2012 10:13:27
Hajtott a kíváncsiság, és utánaolvastam ennek a Kék Óceánnak.
"A kék óceán üzleti modell lényege, hogy nem a versenytársakat kell figyelni, hanem azt, mivel lehetne a nem-fogyasztókat is a termékre rávenni."
A magyar piacon ezerszámra vannak mindenféle szart a vásárlókra tukmálni próbáló ún. vállalkozások, elég megnézni, hogy az álláshirdetések 85%-a valamilyen ügynöki tevékenységet kínál. Ez a 80-as években még működött újdonságként, de ma már az emberek hányingert kapnak attól, ha valaki bármiféle ajánlattal keresi meg őket. Kivéve persze sodit, aki simán kifizet milliókat egy zsidó szélhámosnak.
"Ez a stratégia a régi szokásoktól való szakításra és új elemek bevonására sarkall."
Nincsenek új elemek, már mindent kínáltak, cápaporctól az egyiptomi amuletten át a fogyasztókapszuláig és a késkészletig. Mindent.
"A szerzők azt állítják, hogy el kell felejteni a jó öreg beidegződéseket és stresszhelyzeteket. Ne azokon a terepeken versenyezzünk, ahol már kiélezett harc folyik, hanem keressük új területet."
Igen, ez baromi egyszerű, hopp, megyek és keresek egy új területet, valamint varázsolok pár millió alaptőkét, ami egy vállalkozás beindításához szükséges. Zseniális ötlet!
"Irrelevánssá kell tenni a versenyt. Ez pedig úgy lehetséges, hogy a versenytársaknál alacsonyabb áron, az övékétől jól megkülönböztetett termékeket és szolgáltatásokat kínálunk."
Milyen egyszerű, tényleg, így elméletben. Ócska és elcsépelt marketing közhely, amit már kismilliószor hallottunk, ennek ellenére a valóság az, hogy a kisvállalkozások a jelenlegi körülmények (piac túltelítettsége, adók, stb.) következtében sorra mennek tönkre. Igen, tudom, ennek az oka az, hogy nem olvasnak elég Kiyosakit, különben ők is olyan sikeresek lennének, mint sodi.
"A kék óceán üzleti modell lényege, hogy nem a versenytársakat kell figyelni, hanem azt, mivel lehetne a nem-fogyasztókat is a termékre rávenni."
A magyar piacon ezerszámra vannak mindenféle szart a vásárlókra tukmálni próbáló ún. vállalkozások, elég megnézni, hogy az álláshirdetések 85%-a valamilyen ügynöki tevékenységet kínál. Ez a 80-as években még működött újdonságként, de ma már az emberek hányingert kapnak attól, ha valaki bármiféle ajánlattal keresi meg őket. Kivéve persze sodit, aki simán kifizet milliókat egy zsidó szélhámosnak.
"Ez a stratégia a régi szokásoktól való szakításra és új elemek bevonására sarkall."
Nincsenek új elemek, már mindent kínáltak, cápaporctól az egyiptomi amuletten át a fogyasztókapszuláig és a késkészletig. Mindent.
"A szerzők azt állítják, hogy el kell felejteni a jó öreg beidegződéseket és stresszhelyzeteket. Ne azokon a terepeken versenyezzünk, ahol már kiélezett harc folyik, hanem keressük új területet."
Igen, ez baromi egyszerű, hopp, megyek és keresek egy új területet, valamint varázsolok pár millió alaptőkét, ami egy vállalkozás beindításához szükséges. Zseniális ötlet!
"Irrelevánssá kell tenni a versenyt. Ez pedig úgy lehetséges, hogy a versenytársaknál alacsonyabb áron, az övékétől jól megkülönböztetett termékeket és szolgáltatásokat kínálunk."
Milyen egyszerű, tényleg, így elméletben. Ócska és elcsépelt marketing közhely, amit már kismilliószor hallottunk, ennek ellenére a valóság az, hogy a kisvállalkozások a jelenlegi körülmények (piac túltelítettsége, adók, stb.) következtében sorra mennek tönkre. Igen, tudom, ennek az oka az, hogy nem olvasnak elég Kiyosakit, különben ők is olyan sikeresek lennének, mint sodi.
Apr 30, 2012 10:13:27
sneciakiraly
Apr 30, 2012 10:24:47
"Ez pedig úgy lehetséges, hogy a versenytársaknál alacsonyabb áron, az övékétől jól megkülönböztetett termékeket és szolgáltatásokat kínálunk."
kérdés hogy egy teljesen új cég hogyan fog érdemi profitot úgy elérni, hogy ha már a bejáratott cégek árai alá megy jelentősen, amely árakat a piaci verseny már alapból leszorította.
meg most új területeket keres vagy egy meglévőben akar eredményt elérni?
kérdés hogy egy teljesen új cég hogyan fog érdemi profitot úgy elérni, hogy ha már a bejáratott cégek árai alá megy jelentősen, amely árakat a piaci verseny már alapból leszorította.
Apr 30, 2012 10:24:47
pimpa
Apr 30, 2012 10:28:53
a tyúkperközvetítéseben van üzlet. elképzelem az rt vezetőit ahogy zokogva nézik a barátok közt nézettségi adataait, amit teljesen hazavágott a sodi féle közvetítés. az emberek leülnek ,összegyűlnek a családok, hogy együtt nézzék a minda pert!
Apr 30, 2012 10:28:53
SoDomIa
Apr 30, 2012 10:30:54
sneci, hogy érzed, sikerült megvalósítani a tervedet, miszerint május 1.-ig nem írsz ide? ez shiker?
lenne pár kérdésem:
-keresztény fiatalként volt már olyan eset az életedben, hogy amikor anyád szóbahozta a rezsi kérdését, magadban a haláláért fohászkodtál?
-ha apád magas nyugdíjára gondolsz, feláll a farkad?
ennyi lenne. bízom őszinte (true and honest) válaszodban, na csá!
lenne pár kérdésem:
-keresztény fiatalként volt már olyan eset az életedben, hogy amikor anyád szóbahozta a rezsi kérdését, magadban a haláláért fohászkodtál?
-ha apád magas nyugdíjára gondolsz, feláll a farkad?
ennyi lenne. bízom őszinte (true and honest) válaszodban, na csá!
Apr 30, 2012 10:30:54
fenyőmiki
Apr 30, 2012 10:32:05
csavard le a zuhirózsát ma éjjel,
kényeztesd a végbeled!
kényeztesd a végbeled!
Apr 30, 2012 10:32:05
törzsgyökeres
Apr 30, 2012 10:32:33
"Ez pedig úgy lehetséges, hogy a versenytársaknál alacsonyabb áron, az övékétől jól megkülönböztetett termékeket és szolgáltatásokat kínálunk."
hagyjuk ezt, sneci teljesen hülye bármiféle vállalkozás beindításához és működtetéséhez. láttuk, hogy hogyan viselkedett eddig piaci szereplőként: átbaszták 2,5 millióval, utána tudtán kívül vett egy adótartozásos céget, távmunkára beltagként beszállt egy bt-be amelyikben tizedáron értékesíti a munkaerejét amivel még a minimálbér közterheit sem tudja kitermelni.
és ő járt közgázra. ez a gazdasági történet inkább teljes idiotizmust tükröz, nem pedig felsőfokú közgazdasági tudást.
egy alapszintű üzleti tervet sem tudna írni, de ami még súlyosabb, hogy szerinte nem is kell üzleti terv.
á, hagyjuk, síkhülye az ember bármiféle üzlethez.
Apr 30, 2012 10:32:33
Káoszkapitány
Apr 30, 2012 10:34:28
Persze, a perközvetítés remek üzlet, tíz ember nézi, abból minimum nyolc itteni kommenthaver, aki szívességből növeli a nézettséget, de nem zárható ki, hogy mind a tíz. Sodika ahhoz képest, hogy kívülről tudja a marketinges mantrákat, hogy "új területet kell találni", mit csinál? Próbál konkurenciát teremteni a már évek óta stabilan létező, közismert jobboldali hírportáloknak. Mert majd eljön a nap, amikor az emberek nem a kurucon meg a barikádon olvassák a híreket, de nem ám, inkább felmennek sodi féjszbukk oldalára. Ez igen valószínű, hiszen már most is stabil olvasótábora van, legalább 3 fő, mindezt hónapok alatt, mert eleinte SF-en kívül a kutya nem olvasgatta a megosztásait.
Ez siker.
Ez siker.
Apr 30, 2012 10:34:28
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2012 10:50:17
Nem figyeled, hogy Sodi nem akar pénzt keresni vagy profitot elérni? Anyját szídja, amikor holmi "rövidtávú jövedelemteremtésről" beszél, amikor csak arról van szó, hogy rezsit meg kaját most kell fizetni, és nem átlagban.
Sodi olyan gazdasági zseni, aki leszarja, hogy keres-e pénzt. A lényeg, hogy a kitűzött tervet teljesítse. Ha az a terv minimálbér -sőt, közmunka- alatt van, az nem baj, attól meg teljes a siker.
Apr 30, 2012 10:50:17
sodika
Apr 30, 2012 10:52:22
(abból a tapasztalatból kiindulva, hogy amikor többet kértél, azt nem fizették ki)
Nem. Amikor többet kértem, akkor nem tudtam kellően fegyelmezni magam a határidők betartására. Ez az egy észrevétel jogos.
Apr 30, 2012 10:52:22
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2012 10:56:55
Szóval te is elismered, hogy csak alja gányoló munkákra vagy alkalmas. Nem szégyen ez, mindenki alul kezdi. Csak te erőlteted lustaságból és szociopata lelkületed miatt a vállalkozósdit, amivel magad fosztod meg a tanulási lehetőségtől.
Apr 30, 2012 10:56:55
1 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Sok év tanulás, több év tapasztalat.
Látom a saját munkámat, és jól csinálom a dolgomat.
Ennyi.
Még ki szerint értékes és minőségi amit csinálsz?