Nem. Azt ismerem el, hogy bármire alkalmas vagyok, csak nehezen fegyelmezem magam a napi megfelelő munkaóra lenyomására. :)
Nem. :-)
Épp azt mondom, hogy ez nem lineáris.
Darálod a határidős melókat -> sok pénz.
Nem szeretsz határidős melókat vállalni -> kevés pénz.
Most akkor neked kell pénz, vagy nem? Azt mondd már meg.
még mindig erről álmodozol? mindez mikorra fog elkészülni, 2030?
havi néhány ezer forint számodra egyébként is megfizethetetlen kategória.
összegyűjtötted már a lelkierőt a facebook api tanulmányozásához, vagy még kell hozzá 1-2 hónap?
milyen meló az, ahol nincs határidő? )))
azt hagyjuk is, hogy neked miért kéne sok pénz.
talán, hogy ne legyél csöves?
csak azt mondd meg, ha napi négy órát melózol, miért nem éred el a nyolcórázó szürke egerek bérének legalább a felét? he?
Az élethez elengedhetetlen valamennyi.
Rövid távon nem akarok sokat.
Hosszabb távon igen.
Kapkodni ugyanakkor soha többé nem vagyok hajlandó.
A türelem és a megfontolt felkészültség a legnagyobb erényem, csak mindig jön valami fasz, aki elterel erről az útról, és ezzel tragédiába terel. Többé juszt sem hagyom magam elterelni,
Ennyi.
Mondanál példákat? De ne Amerikából vagy a Falkland-szigetekről, ha kérhetem, hogy "Howard X. elolvasta ezt a könyvet, és két hét múlva milliomos lett". Magyar példákat szeretnék hallani arra, hogy emberek az elmúlt években jelentősebb alaptőke nélkül egy zseniális ötlet révén olyan terméket/szolgáltatást hoztak létre, ami stabilan befutott a piacon, és azóta is dokumentálhatóan prosperál. Sok ezren olvastak sikerkönyveket, bizonyára több száz ilyen konkrét példát tudsz mondani, amelyek téged arra inspiráltak, hogy magadévá tedd ezeket az elveket.
Egy informatikusnak ez az egyetlen esélye a kitörésre. :)
Ez szépen hangzik, de mi az a konkrét terv, amire készülsz és ahová az általad említett út vezet? Mert eddig úgy tűnt, hogy te kapkodtál bele minden szarba, koncepció nélkül (saját megoldás, facebook alkalmazás, perközvetítés, programozás, krónikáskodás, stb.).
ez siker!
lehetne róla egy cikk valami it-s szaklapban.
Endre már indul is Szomódra
Most konkrétan 4, azaz négy kreditről beszélünk. :)
Ugyan már, emlékszem, hogy valami kretén györgy péteres órára is jártál, plusz angol, plusz 'kondi'... Mekkora arányban voltak mégis ezek sneckó?
Púp, az infósok úgy szoktak kitörni, hogy előtte alkalmazottként nyolcórában melóznak valahol, megismerik a piacot, utána meg szabadidőben elkezdik építeni a saját megoldásukat.
Emellett neked úgy kell serkentőkkel meg óránkénti fél liter kávéval (hosszú élet titka) rávenni magad a napi négy órára, mert mellette internetezel egész nap. 16 órát kockulsz a gép előtt naponta ha épp nem valami tyúkperen vagy. Ebből akkor lesz saját megoldás, ha varázsütésre kiegyenesedik a púpod, kifejlődnek az alapvető szociális készségeid és elhagyod a beszédhibádat.
Tehát gyaníthatóan soha...
Ha alkalmazottként melózna, még kitörésről sem kellene ábrándoznia, mert stabilan megkeresné a havi minimum 150-200-at, amiből vígan megélne, és a szabadidejében még hódolhatna a hobbijának is (perközvetítés, facebook, stb.).
Ha alkalmazottként melózna, még kitörésről sem kellene ábrándoznia, mert stabilan megkeresné a havi minimum 150-200-at, amiből vígan megélne, és a szabadidejében még hódolhatna a hobbijának is (perközvetítés, facebook, stb.).
Mondjuk ábrándozhatna, mert ha már ismeri a piacot és vannak kapcsolatai, akkor vállalkozóként kevesebb idő alatt is megkeresheti a havi 150-200 -at.
De alkalmazottként nem nézhetne meló közben filmet, nem vehetné elő a gép előtt bármikor a 23 centis csodát hogy rejszoljon egy gyorsat és nem tudna napi 15-20 facse bejegyzéssel rombolni a rendszert.
A korlátosság számomra a pokol.
A szürkeség számomra a pokol.
Én kiemelkedni akarok. Magasra.
Az átlag fölé. Mindenképp.
Tehát végre beismered, hogy az életed jelen állapotában egy tragédia?
Nagyon helyes Úszó, most már úgy látom, helyes úton haladsz! Visszatértél a kommenthaverokhoz, és láthatóan valami tanácsra vágysz, mert érzed, hogy az a két hét, amíg újfent távol töltöttél tőlünk a FAP-FAP birodalmadban, semmilyen pozitív változást nem hozott, sőt. Csak ápolatlanabb lettél, mert a tatai ratyikuzinon kívül senki nem hívta fel a figyelmedet arra, hogy menj el pl. fodrászhoz, míg itt, ha kapsz egy fricskát, ha nem is válaszolsz rá, összeszorított ököllel csak megkéred anyádat, hogy kicsit vágja le a loboncot, amit karácsony óta növesztesz. Ugyanez érvényes a fogmosásra is, hiszen mikor leírom neked, hogy büdösszájú, csak eszedbe jut kimenni, és undorodva fogat mosni (most olyanokat, hogy fogselyem, vagy szájöblítő, rémálmaimban sem merülnek fel veled kapcsolatban - az pedig, hogy fogfehérítés és fogkőeltávolítás még kevésbé, éves jövedelmedből nem tudnád kiskálázni). Tehát láthatod, hogy mi tényleg a fejlődésedet szolgáljuk!
Ne mondd, hogy mikor törzsgyökeres emlékeztet arra, a 15-ik facebook rendszerromboló üzeneted után, hogy ideje lenne végre dolgozni is, lusta kishal, akkor csak bepötyögsz két sort. Az asztrálbuzi ilyen tanácsokkal nem lát el, ő csak helyeselve bólogat és lájkol, tehát a világon semmilyen kritikával sem illet, még építő jellegűvel sem.
Tehát örülök, hogy elindultál a jó úton, látszik, hogy a napsütés, a D-vitamin bevitel, amit a bérletpárodnak köszönhettél, megtette a jótékony hatását, és lassan örülnek a recskagate óta halmozódó méreganyagok a szervezetedből (és nem csak azon a bizonyos egy úton, ugye).
Hajrá Endre, én drukkolok neked!
Teged kezeltetni kene. Szellemi fogyatekos vagy...
sneci, egy átlagos ember tud magának parancsolni. az átlag feletti pedig ezen kívül kreatív. te egyik képességgel sem rendelkezel, tehát eleve nem viheted semmire.
úgy fogod végezni, mint apád: egy vidéki romos házban, piás üvegek között.
A pillanatnyi állapot minősítésének kérdése abszolút irreleváns. Ez egy olyan kérdés, amivel még nyomokban sem foglalkozom. Én a jövőt szemlélem, nem a jelent.
Akartam írni, hogy ő aztán semmire sem hívja fel a figyelmedet, főleg nem arra, hogy büdös lennél, vagy ápolatlan. Egy szaros zuhanyrózsa társaságában lássuk be, eléggé disszonáns lenne ilyen jellegű tanácsokat adni.
Tehát marad a lájk.
Az átlag alattot már rég elérted...ha innen ki akarsz emelkedni, akkor fel kell emelkedned az átlag szintjére.
Anélkül nem megy.
tehát vagy x6-os, meg medencés iroda, szlovák cég, stb., vagy pedig segílyke, nulla felelősség, olcsó önkoris putri?
és bármelyik állapotról is lenne szó, lehetőleg baszni adózni...
nem tudsz beilleszkedni a társadalomba. antiszociális elem vagy.
Nem. Az én át akarom ugrani.
Nem is zavar, hogy egy informatikus / programozó szürke egérként is magasan az átlag fölött keres? Te tudod..
Ezt hívják struccpolitikának. Csak az a gond, Sneci, hogy az eddig homokpuhaságú talaj már betonkeménységűre dermedt a talpad alatt. És valamiért nem realizálod egy tucat durva koppanás után, hogy vasbetonon nem lehetsz strucc.
Márpedig a tények öregem betonkeménységűek, és nyomokban sem tartalmaznak álmokat és vágyakat, és az alapanyaga a múltban elkövetett hibáid, a jelen relevanciái, és a jövőd kilátástalansága.
És ebben gyakorlatilag csak mi tudunk neked segíteni, egyre inkább úgy látom.
Jó dolog egy kirándulás során a hegycsúcsot figyelni, szar dolog eközben orraesni egy gyökérben.
Min-Ho
Nem hátrálok meg. Siker vagy bukás.
Hammurapi is azért győzött, mert felégette a menekülési útvonalak, az összes hajót, amivel jött.
A varangyosbéka nem ugrik ki a vízaknából...
Szia, azért a búfelejtő recskázás után válaszolsz a felvetéseinkre?
sneci, neked 2 éve folyamatosan tragikus, sőt romló, az életed, és minden jövőre vonatkozó terved kudarcot vallott (felpörgés, saját megoldás, havi 360 ezer nettó, a ram, cégautó, persely, havi 100 dollár megtakarítás, repcsi, okostelefon, hd kamera a repcsire). ugyanott tartasz mint 1-2 éve, és 1-2 múlva is ugyanott fogsz tartani.
Hammurapi kurvára nem égetett fel semmiféle hajókat, te humán-jog orientáltságú fasz.
Lesz a jobbiknak valami sajtótájékoztatója?
a buzikuzin rengeteg életvezetési tanácsot adott már, ne légy igazságtalan. egy női magazint tele lehetne vele írni.
kezdjük a slagolással, amit igényes ember már csak úgy tisztálkodásiból is elvégez, (azt most hagyjuk, hogy mi van, ha nem "tisztálkodásiból" csinálja...).
de olvashattunk arról is, milyen egészséges a hal, stb.
zsidó vagy. igenis felégettem a hajóimat Trója ostrománál! ehhez tükröket használtam. ne kelljen már evidenciákat magyarázni!
na csá, most meló!
a faszt égette fel, csak odaadta egy zsidó tanárnak, hogy közös vállalkozásba kezdjenek...
WTF??????
Hammurapi? Hajók?
Ezt Cortes törvénykönyvében olvastad?
Észrevehetted volna az évek folyamán, hogy lófaszt nem tudsz te alkotni. Mélyen az átlag alatt fogsz maradni. Előbb-utóbb valami cigány család csicskájaként, ahol kapsz tetőt meg szárazkenyeret. Mert ennyi vagy.
Ja, hogy ez neked jó. Oké.
Gyurcsány miniszterelnök úr! Egy kicsivel több tiszteletet ennek a becses államférfinek!
bevezethetnéd a "na ugrok" búcsúformulát..
Arról már nem szól a fáma, hogy apunak mennyire tetszik az ötlet...
remélem medvezs. majd felteszi ezt a kérdést sneciapunak...
Semmit sem akarok lenyúlni. Én pluszt akarok hozni. Mind magamnak, mind a szüleimnek. De emellett valami stabil alap kell vagy az alap járulékelvonás fedezetére, vagy olyan jogi formához, ami mellett erre semmi szükség, hogy amit megkeresek, azt tényleg megkeressem.
ja és te vagy a nagy nyugodtság.
Ezt már megbeszéltük.
Kizárólag az idegesít, ha valaki belefertőz a nyugalmamba a nyugtalanságával. Mindenki legyen nyugodt.
Mint én.
Jól értelmezem akkor, hogy el akarod tartatni magadat velük?
Szóval ezért mész tönkre idegileg amikor anyád kéri a rezsit
régebben írta talán, hogy 150 ezres nyugdíjat állapítottak meg az apjának.
de van egy probléma:
ezt írta sneci a blogspoton(2011. október 18. 21:57)
"4) Nem vetem meg apámat. A társaságát vetem meg."
Természetesen nem. Én pluszt akarok hozni ahhoz képest, amennyi pénzen nélkülem állna a családi költségvetés. Havi 150 körüli árbevételt tudok hozni. De hogy ez méltó módon biztonságot jelentsem, ahhoz jobbak - a saját megoldás elindulásáig - olyan jogi formák és élethelyzetek, melyek kölcsönösen mindenkinek jobbak ezek hiányánál.
Téged meglep, hogy anyád nyugtalan és ideges, miközben munkanélküli, mindjárt elárverezik a hazát a feje fölül, és mind emellett még napról napra egy 30 éves életképtelen óriásbébivel is meg kell küzdenie?
sneci, valamiért folyamatosan azt érzem, hogy anyád a rezsifizetés elmaradása miatti nyugtalanságával fertőz téged folyamatosan.
nem akarsz mesélni a mostani konfliktusokról? öntsd ki a kicsi szívedet a komment-haverjaidnak, másnak úgysem tudod.
dehogy viszel te haza 150 ezres árbevételt. 70 ezret sem viszel haza.
A túlélés fontosabb, mint morális kérdések. Majd cigány módra bezárja a fáskamrába, aztán nem kell a társaságával bajlódni.
Nincs sehol semmiféle konfliktus.
Konfliktusoknak semmi értelme, az nem konstruktív dolog, így ha valaki ilyesmit próbál kezdeményezni, azt éppen a kontraproduktív jelleg felismerése okán másodpercek alatt lezárom.
Nekem nem szokásom vitatkozni senkivel.
A vita alsórendű dolog, ilyenbe engem senki nem provokál be.
Dehogynem. Na csá.
Most is melózok.
(és nem azért, mert muszáj, hanem mert nincs semmi érdekes. koncertek kedvéért nem akarok a napon aszalódni)
Takarodj zuhanyozni te sáska!
itt van a 2010. április - 2012. jan-ig tartó időszak.
soha nem volt havi 150 ezres árbevétele. átlagban 66 ezer volt, a legjobb negyedévében sem érte el a havi 100 ezret.
kepfeltoltes.hu/111221/273641346felporges_www.kepfeltoltes.hu_.png
sodika
Apr 30, 2012 10:59:24
Káoszkapitány :
1) A Kék Óceán Stratégia nem arról szól, hogy bármit bárkire is rátukmálsz. Arról szól, hogy mutatsz nekik valamit, amit eddig még nem láttak, mégis keresték.
2) Sose fognak mindent kitalálni. Az ELTÉ-n két féléves innovációs órára jártam, ahol a Magyar Innovációs Szövetség prominensei és általuk meghívott cégvezetők tartottak előadásokat (kvázi potya kredit, írj a végén egy esszét :)) Ott világosan megtanultam, hogy a gazdaság folyamatos innovációra épül. Nem találnak fel új dolgokat, de folyamatosan megújítják őket. Példa: Az iPad nem új dolog, voltak korábban is tabletek. Csak mindenki leszarta őket.
3) Egy netes vállalkozáshoz, ha amúgy is fizeted valahol magas után már a járulékokat, nem tőkeigényes. Egy egyszerű hosting havi néhány ezer forint. Ha sokan látogatják, és külön szerver kell, havi 15 ezer forint. Domain regisztráció 5 ezer forint. Magad leprogramozod. Grafika jöhet barterban, grafikus kolléga produktumáért cserébe valamit ingyen programozol le.
4) Ha a Kék Óceán Stratégia ócska, elcsépelt közhely, akkor miért miért volt a Harvard University Press listavezető bestsellere hosszú ideig? Ne legyél már idióta. :)
1) A Kék Óceán Stratégia nem arról szól, hogy bármit bárkire is rátukmálsz. Arról szól, hogy mutatsz nekik valamit, amit eddig még nem láttak, mégis keresték.
2) Sose fognak mindent kitalálni. Az ELTÉ-n két féléves innovációs órára jártam, ahol a Magyar Innovációs Szövetség prominensei és általuk meghívott cégvezetők tartottak előadásokat (kvázi potya kredit, írj a végén egy esszét :)) Ott világosan megtanultam, hogy a gazdaság folyamatos innovációra épül. Nem találnak fel új dolgokat, de folyamatosan megújítják őket. Példa: Az iPad nem új dolog, voltak korábban is tabletek. Csak mindenki leszarta őket.
3) Egy netes vállalkozáshoz, ha amúgy is fizeted valahol magas után már a járulékokat, nem tőkeigényes. Egy egyszerű hosting havi néhány ezer forint. Ha sokan látogatják, és külön szerver kell, havi 15 ezer forint. Domain regisztráció 5 ezer forint. Magad leprogramozod. Grafika jöhet barterban, grafikus kolléga produktumáért cserébe valamit ingyen programozol le.
4) Ha a Kék Óceán Stratégia ócska, elcsépelt közhely, akkor miért miért volt a Harvard University Press listavezető bestsellere hosszú ideig? Ne legyél már idióta. :)
Apr 30, 2012 10:59:24
Környékbeli
Apr 30, 2012 10:59:44
Megnéztem Szomódon az említett házat.
Ha ott lakik valaki már az kész csoda.
Nem cigánytelep viszont az utca vége, ahol két lepusztult ház van.A többi normális, de ma világosban megnézem újra.
Ha ott lakik valaki már az kész csoda.
Nem cigánytelep viszont az utca vége, ahol két lepusztult ház van.A többi normális, de ma világosban megnézem újra.
Apr 30, 2012 10:59:44
sodika
Apr 30, 2012 11:00:22
Szóval te is elismered, hogy csak alja gányoló munkákra vagy alkalmas.
Nem. Azt ismerem el, hogy bármire alkalmas vagyok, csak nehezen fegyelmezem magam a napi megfelelő munkaóra lenyomására. :)
Apr 30, 2012 11:00:22
sodika
Apr 30, 2012 11:01:49
ok. tehát egy vérprofi vagy, aki simán kereshetne havi fél misit, ahogy a szakmában szokás, napi nyolc órás melóval. te mennyit "melózol" napi átlagban? mondjuk négy órát? akkor te 250k-t kéne keress
Apr 30, 2012 11:01:49
szodáj
Apr 30, 2012 11:03:31
Apr 30, 2012 11:03:31
snecigeci
Apr 30, 2012 11:06:25
még mindig erről álmodozol? mindez mikorra fog elkészülni, 2030?
havi néhány ezer forint számodra egyébként is megfizethetetlen kategória.
összegyűjtötted már a lelkierőt a facebook api tanulmányozásához, vagy még kell hozzá 1-2 hónap?
Apr 30, 2012 11:06:25
SoDomIa
Apr 30, 2012 11:06:30
milyen meló az, ahol nincs határidő? )))
azt hagyjuk is, hogy neked miért kéne sok pénz.
talán, hogy ne legyél csöves?
csak azt mondd meg, ha napi négy órát melózol, miért nem éred el a nyolcórázó szürke egerek bérének legalább a felét? he?
Apr 30, 2012 11:06:30
sodika
Apr 30, 2012 11:07:54
Hosszabb távon igen.
A türelem és a megfontolt felkészültség a legnagyobb erényem, csak mindig jön valami fasz, aki elterel erről az útról, és ezzel tragédiába terel. Többé juszt sem hagyom magam elterelni,
Ennyi.
Apr 30, 2012 11:07:54
Káoszkapitány
Apr 30, 2012 11:08:00
Káoszkapitány :
Mondanál példákat? De ne Amerikából vagy a Falkland-szigetekről, ha kérhetem, hogy "Howard X. elolvasta ezt a könyvet, és két hét múlva milliomos lett". Magyar példákat szeretnék hallani arra, hogy emberek az elmúlt években jelentősebb alaptőke nélkül egy zseniális ötlet révén olyan terméket/szolgáltatást hoztak létre, ami stabilan befutott a piacon, és azóta is dokumentálhatóan prosperál. Sok ezren olvastak sikerkönyveket, bizonyára több száz ilyen konkrét példát tudsz mondani, amelyek téged arra inspiráltak, hogy magadévá tedd ezeket az elveket.
Apr 30, 2012 11:08:00
sodika
Apr 30, 2012 11:08:20
még mindig erről álmodozol?
Apr 30, 2012 11:08:20
snecigeci
Apr 30, 2012 11:08:33
púp, ha beindul a portálod 2030 környékén, utána azt fejleszteni is kell. ha a felhasználók hiányolnak valamilyen funkciót, neked azt kb 5 évbe telik majd beépíteni, így ne nagyon számíts hűséges olvasókra.
Apr 30, 2012 11:08:33
SoDomIa
Apr 30, 2012 11:11:39
sneci, mi az oka annak, hogy nem vállalsz határidős melókat? és mi az oka a siralmasan alacsony jövedelmednek? miért nem tudod magadat fegyelmezni? nem érzed úgy, hogy valami nincs rendben?
Apr 30, 2012 11:11:39
Káoszkapitány
Apr 30, 2012 11:15:44
Hosszabb távon igen.
Ennyi.
Hosszabb távon igen.
Ennyi.
Ez szépen hangzik, de mi az a konkrét terv, amire készülsz és ahová az általad említett út vezet? Mert eddig úgy tűnt, hogy te kapkodtál bele minden szarba, koncepció nélkül (saját megoldás, facebook alkalmazás, perközvetítés, programozás, krónikáskodás, stb.).
Apr 30, 2012 11:15:44
SoDomIa
Apr 30, 2012 11:17:06
sneci, milyen típusú feladataid szoktak lenni mostanában? tudom, nem akarsz vonatozó öregeket, de azért általánosságban mondhatnál valamit, mivel lehet ennyire keveset keresni. lehet, hogy te vagy az ország legkevesebbet kereső informatikusa.
Apr 30, 2012 11:17:06
Sodó
Apr 30, 2012 11:17:28
"Domain regisztráció 5 ezer forint" - na, már ebből látszik, hogy sodi kurvára nem ért semmit a webhez.
Apr 30, 2012 11:17:28
snecigeci
Apr 30, 2012 11:19:09
lehet, hogy te vagy az ország legkevesebbet kereső informatikusa.
ez siker!
Apr 30, 2012 11:19:09
SoDomIa
Apr 30, 2012 11:22:17
ez siker!
lehetne róla egy cikk valami it-s szaklapban.
Apr 30, 2012 11:22:17
medvezsidaj
Apr 30, 2012 11:23:17
Sneci itt vagyok szomódon mert szeretnék fateroddal egy interjút! Hülye kutyája ossze vissza ugat remelem nem fog megharapni! Ha idejossz a heten igazán rendbetehetnéd a kertet akkora gaz van... Amúgy faterod még mindig alkesz annyi üres üveg van mindenhol hogy egesz szep pénzt tudnál érte kapni az uvegvisszavaltoban!:)))
Apr 30, 2012 11:23:17
Molnár F. Árpád
Apr 30, 2012 11:36:27
annyi üres üveg van mindenhol hogy egesz szep pénzt tudnál érte kapni az uvegvisszavaltoban!:)))
Endre már indul is Szomódra
Apr 30, 2012 11:36:27
Lesbőltámadó Ruhaszárítók
Apr 30, 2012 11:41:47
"Az ELTÉ-n két féléves innovációs órára jártam, ahol a Magyar Innovációs Szövetség prominensei és általuk meghívott cégvezetők tartottak előadásokat (kvázi potya kredit, írj a végén egy esszét :))"
Szóval a tíz félév alatt szükséges 300-340 kreditből megszerzett 160-180 kredited ilyen tárgyakból jött össze? :DDD
Valóban sokat ért az a tíz félév így.
Szóval a tíz félév alatt szükséges 300-340 kreditből megszerzett 160-180 kredited ilyen tárgyakból jött össze? :DDD
Valóban sokat ért az a tíz félév így.
Apr 30, 2012 11:41:47
sneciakiraly
Apr 30, 2012 11:43:14
"a Kék Óceán Stratégia ócska, elcsépelt közhely, akkor miért miért volt a Harvard University Press listavezető bestsellere hosszú ideig? Ne legyél már idióta. :)"
vagyis ha egy könyvet sok idióta megvesz, az már színvonlas gazdasági irodalom lesz?
vagyis ha egy könyvet sok idióta megvesz, az már színvonlas gazdasági irodalom lesz?
Apr 30, 2012 11:43:14
sodika
Apr 30, 2012 11:50:27
megszerzett 160-180 kredited ilyen tárgyakból jött össze? :DDD
Apr 30, 2012 11:50:27
Lesbőltámadó Ruhaszárítók
Apr 30, 2012 11:52:40
Ugyan már, emlékszem, hogy valami kretén györgy péteres órára is jártál, plusz angol, plusz 'kondi'... Mekkora arányban voltak mégis ezek sneckó?
Apr 30, 2012 11:52:40
banshee
Apr 30, 2012 11:55:09
Púp, az infósok úgy szoktak kitörni, hogy előtte alkalmazottként nyolcórában melóznak valahol, megismerik a piacot, utána meg szabadidőben elkezdik építeni a saját megoldásukat.
Emellett neked úgy kell serkentőkkel meg óránkénti fél liter kávéval (hosszú élet titka) rávenni magad a napi négy órára, mert mellette internetezel egész nap. 16 órát kockulsz a gép előtt naponta ha épp nem valami tyúkperen vagy. Ebből akkor lesz saját megoldás, ha varázsütésre kiegyenesedik a púpod, kifejlődnek az alapvető szociális készségeid és elhagyod a beszédhibádat.
Tehát gyaníthatóan soha...
Apr 30, 2012 11:55:09
snecigeci
Apr 30, 2012 11:55:45
púp, ar drone-t nem sikerült kiskálázni, de egy ilyennel megpróbálkozhatsz:
indafoto.blog.hu/2012/04/26/komikite_fotozas_sarkanyrol?utm_source=index&utm_medium=kep&utm_content=2012_04_30&utm_campaign=medialepedo
szikszalaggal ráapplikálod a recsikamerát, aztán go
indafoto.blog.hu/2012/04/26/komikite_fotozas_sarkanyrol?utm_source=index&utm_medium=kep&utm_content=2012_04_30&utm_campaign=medialepedo
szikszalaggal ráapplikálod a recsikamerát, aztán go
Apr 30, 2012 11:55:45
Káoszkapitány
Apr 30, 2012 12:06:56
Apr 30, 2012 12:06:56
banshee
Apr 30, 2012 12:13:43
Mondjuk ábrándozhatna, mert ha már ismeri a piacot és vannak kapcsolatai, akkor vállalkozóként kevesebb idő alatt is megkeresheti a havi 150-200 -at.
De alkalmazottként nem nézhetne meló közben filmet, nem vehetné elő a gép előtt bármikor a 23 centis csodát hogy rejszoljon egy gyorsat és nem tudna napi 15-20 facse bejegyzéssel rombolni a rendszert.
Apr 30, 2012 12:13:43
Andy Dufresne
Apr 30, 2012 12:15:06
"A türelem és a megfontolt felkészültség a legnagyobb erényem, csak mindig jön valami fasz, aki elterel erről az útról, és ezzel tragédiába terel. Többé juszt sem hagyom magam elterelni."
MIFANNN?
Ezt ugye te sem gondolod komolyan.
Kepzeld Sodi tegnap elott ugy dontottunk a baratnommel, hogy leugrunk a Balatonra ebben a szep idoben. Beultunk az autoba egy ora alatt lennt is voltunk Siofokon. Tudod milyen jo erzes az amikor az embernek nem kell megalazkodnia a fonoke elott azzal, hogy vonatjegyre kunyeral 2000 forintot, hanem beul az autojaba es lemegy, ha kedve tartja???
MIFANNN?
Ezt ugye te sem gondolod komolyan.
Kepzeld Sodi tegnap elott ugy dontottunk a baratnommel, hogy leugrunk a Balatonra ebben a szep idoben. Beultunk az autoba egy ora alatt lennt is voltunk Siofokon. Tudod milyen jo erzes az amikor az embernek nem kell megalazkodnia a fonoke elott azzal, hogy vonatjegyre kunyeral 2000 forintot, hanem beul az autojaba es lemegy, ha kedve tartja???
Apr 30, 2012 12:15:06
sodika
Apr 30, 2012 12:30:13
Ha alkalmazottként melózna, még kitörésről sem kellene ábrándoznia, mert stabilan megkeresné a havi minimum 150-200-at, amiből vígan megélne
Apr 30, 2012 12:30:13
sodika
Apr 30, 2012 12:31:07
Ha van valami, amitől viszolygok, az az átlag.
Átlag fölött, átlag alatt. Rendben. Átlag? Soha.
Apr 30, 2012 12:31:07
sneciakiraly
Apr 30, 2012 12:31:25
"
Az átlag fölé. Mindenképp. "
milyen átlag?
hajléktalan csöveseké?
még ők is többet keresnek nálad!
Az átlag fölé. Mindenképp. "
milyen átlag?
hajléktalan csöveseké?
még ők is többet keresnek nálad!
Apr 30, 2012 12:31:25
Béla
Apr 30, 2012 12:31:45
Hosszabb távon igen.
Ennyi.
Hosszabb távon igen.
Ennyi.
Nagyon helyes Úszó, most már úgy látom, helyes úton haladsz! Visszatértél a kommenthaverokhoz, és láthatóan valami tanácsra vágysz, mert érzed, hogy az a két hét, amíg újfent távol töltöttél tőlünk a FAP-FAP birodalmadban, semmilyen pozitív változást nem hozott, sőt. Csak ápolatlanabb lettél, mert a tatai ratyikuzinon kívül senki nem hívta fel a figyelmedet arra, hogy menj el pl. fodrászhoz, míg itt, ha kapsz egy fricskát, ha nem is válaszolsz rá, összeszorított ököllel csak megkéred anyádat, hogy kicsit vágja le a loboncot, amit karácsony óta növesztesz. Ugyanez érvényes a fogmosásra is, hiszen mikor leírom neked, hogy büdösszájú, csak eszedbe jut kimenni, és undorodva fogat mosni (most olyanokat, hogy fogselyem, vagy szájöblítő, rémálmaimban sem merülnek fel veled kapcsolatban - az pedig, hogy fogfehérítés és fogkőeltávolítás még kevésbé, éves jövedelmedből nem tudnád kiskálázni). Tehát láthatod, hogy mi tényleg a fejlődésedet szolgáljuk!
Ne mondd, hogy mikor törzsgyökeres emlékeztet arra, a 15-ik facebook rendszerromboló üzeneted után, hogy ideje lenne végre dolgozni is, lusta kishal, akkor csak bepötyögsz két sort. Az asztrálbuzi ilyen tanácsokkal nem lát el, ő csak helyeselve bólogat és lájkol, tehát a világon semmilyen kritikával sem illet, még építő jellegűvel sem.
Tehát örülök, hogy elindultál a jó úton, látszik, hogy a napsütés, a D-vitamin bevitel, amit a bérletpárodnak köszönhettél, megtette a jótékony hatását, és lassan örülnek a recskagate óta halmozódó méreganyagok a szervezetedből (és nem csak azon a bizonyos egy úton, ugye).
Hajrá Endre, én drukkolok neked!
Apr 30, 2012 12:31:45
Andy Dufresne
Apr 30, 2012 12:32:05
Teged kezeltetni kene. Szellemi fogyatekos vagy...
Apr 30, 2012 12:32:05
törzsgyökeres
Apr 30, 2012 12:32:31
sneci, egy átlagos ember tud magának parancsolni. az átlag feletti pedig ezen kívül kreatív. te egyik képességgel sem rendelkezel, tehát eleve nem viheted semmire.
úgy fogod végezni, mint apád: egy vidéki romos házban, piás üvegek között.
Apr 30, 2012 12:32:31
sodika
Apr 30, 2012 12:33:26
A pillanatnyi állapot minősítésének kérdése abszolút irreleváns. Ez egy olyan kérdés, amivel még nyomokban sem foglalkozom. Én a jövőt szemlélem, nem a jelent.
Apr 30, 2012 12:33:26
Béla
Apr 30, 2012 12:34:17
Csak ápolatlanabb lettél, mert a tatai ratyikuzinon kívül senki nem hívta fel a figyelmedet arra,
Akartam írni, hogy ő aztán semmire sem hívja fel a figyelmedet, főleg nem arra, hogy büdös lennél, vagy ápolatlan. Egy szaros zuhanyrózsa társaságában lássuk be, eléggé disszonáns lenne ilyen jellegű tanácsokat adni.
Tehát marad a lájk.
Apr 30, 2012 12:34:17
banshee
Apr 30, 2012 12:35:03
Az átlag alattot már rég elérted...ha innen ki akarsz emelkedni, akkor fel kell emelkedned az átlag szintjére.
Anélkül nem megy.
Apr 30, 2012 12:35:03
sneciakiraly
Apr 30, 2012 12:35:48
"
Teged kezeltetni kene. Szellemi fogyatekos vagy... "
csak tipikus baloldali hippi hülyegyerek, aki azt hiszi hogy majd ő lesz a nagy egyéniség és megvalósítja önmagát. Addig persze az államon élősködik.
Teged kezeltetni kene. Szellemi fogyatekos vagy... "
csak tipikus baloldali hippi hülyegyerek, aki azt hiszi hogy majd ő lesz a nagy egyéniség és megvalósítja önmagát. Addig persze az államon élősködik.
Apr 30, 2012 12:35:48
SoDomIa
Apr 30, 2012 12:36:15
tehát vagy x6-os, meg medencés iroda, szlovák cég, stb., vagy pedig segílyke, nulla felelősség, olcsó önkoris putri?
és bármelyik állapotról is lenne szó, lehetőleg baszni adózni...
nem tudsz beilleszkedni a társadalomba. antiszociális elem vagy.
Apr 30, 2012 12:36:15
sodika
Apr 30, 2012 12:36:53
ha innen ki akarsz emelkedni, akkor fel kell emelkedned az átlag szintjére.
Apr 30, 2012 12:36:53
szodáj
Apr 30, 2012 12:37:24
Nem is zavar, hogy egy informatikus / programozó szürke egérként is magasan az átlag fölött keres? Te tudod..
Apr 30, 2012 12:37:24
Béla
Apr 30, 2012 12:37:58
Ezt hívják struccpolitikának. Csak az a gond, Sneci, hogy az eddig homokpuhaságú talaj már betonkeménységűre dermedt a talpad alatt. És valamiért nem realizálod egy tucat durva koppanás után, hogy vasbetonon nem lehetsz strucc.
Márpedig a tények öregem betonkeménységűek, és nyomokban sem tartalmaznak álmokat és vágyakat, és az alapanyaga a múltban elkövetett hibáid, a jelen relevanciái, és a jövőd kilátástalansága.
És ebben gyakorlatilag csak mi tudunk neked segíteni, egyre inkább úgy látom.
Apr 30, 2012 12:37:58
banshee
Apr 30, 2012 12:38:01
Jó dolog egy kirándulás során a hegycsúcsot figyelni, szar dolog eközben orraesni egy gyökérben.
Min-Ho
Apr 30, 2012 12:38:01
sodika
Apr 30, 2012 12:38:02
Hammurapi is azért győzött, mert felégette a menekülési útvonalak, az összes hajót, amivel jött.
Apr 30, 2012 12:38:02
sodika
Apr 30, 2012 12:38:48
Na léptem. Csá.
Apr 30, 2012 12:38:48
banshee
Apr 30, 2012 12:39:38
A varangyosbéka nem ugrik ki a vízaknából...
Apr 30, 2012 12:39:38
szodáj
Apr 30, 2012 12:40:10
Na léptem. Csá.
Szia, azért a búfelejtő recskázás után válaszolsz a felvetéseinkre?
Apr 30, 2012 12:40:10
törzsgyökeres
Apr 30, 2012 12:41:17
sneci, neked 2 éve folyamatosan tragikus, sőt romló, az életed, és minden jövőre vonatkozó terved kudarcot vallott (felpörgés, saját megoldás, havi 360 ezer nettó, a ram, cégautó, persely, havi 100 dollár megtakarítás, repcsi, okostelefon, hd kamera a repcsire). ugyanott tartasz mint 1-2 éve, és 1-2 múlva is ugyanott fogsz tartani.
Apr 30, 2012 12:41:17
Kóser Szalonna
Apr 30, 2012 12:42:44
Hammurapi kurvára nem égetett fel semmiféle hajókat, te humán-jog orientáltságú fasz.
Apr 30, 2012 12:42:44
Béla
Apr 30, 2012 12:43:06
Na léptem. Csá.
Lesz a jobbiknak valami sajtótájékoztatója?
Apr 30, 2012 12:43:06
SoDomIa
Apr 30, 2012 12:44:04
Tehát marad a lájk.
Tehát marad a lájk.
a buzikuzin rengeteg életvezetési tanácsot adott már, ne légy igazságtalan. egy női magazint tele lehetne vele írni.
kezdjük a slagolással, amit igényes ember már csak úgy tisztálkodásiból is elvégez, (azt most hagyjuk, hogy mi van, ha nem "tisztálkodásiból" csinálja...).
de olvashattunk arról is, milyen egészséges a hal, stb.
Apr 30, 2012 12:44:04
sneciakiraly
Apr 30, 2012 12:44:07
"Nem. Az én át akarom ugrani."
vagyis azon álmodozol, hogy majd a saját megoldásból hirtelen dőlni fognak a milliók?
vagyis azon álmodozol, hogy majd a saját megoldásból hirtelen dőlni fognak a milliók?
Apr 30, 2012 12:44:07
Hammurapi
Apr 30, 2012 12:46:21
<fieldset><legend>sodika</legend>Nem hátrálok meg. Siker vagy bukás.
Hammurapi is azért győzött, mert felégette a menekülési útvonalak, az összes hajót, amivel jött.</fieldset>
Hammurapi is azért győzött, mert felégette a menekülési útvonalak, az összes hajót, amivel jött.</fieldset>
zsidó vagy. igenis felégettem a hajóimat Trója ostrománál! ehhez tükröket használtam. ne kelljen már evidenciákat magyarázni!
na csá, most meló!
Apr 30, 2012 12:46:21
Béla
Apr 30, 2012 12:48:09
Ha már Hammurapi, és rosszul tudod Sneci, ímhol egy törvénye, és adj hálát az égnek, hogy nem alkalmazzák rád:
7. §
Ha egy awelum akár ezüstöt, akár aranyat, akár
rabszolgát; akár rabszolganőt, akár szarvasmarhát, akár juhot, akár szamarat,vagy akár bármi néven nevezhető dolgot awelum fiának vagy awelum rabszolgájának kezéből tanuk, vagy szerződés nélkül megvásárolt, vagy akár megőrzésre átvett: az illető awelum tolvaj, ölessék meg.
7. §
Ha egy awelum akár ezüstöt, akár aranyat, akár
rabszolgát; akár rabszolganőt, akár szarvasmarhát, akár juhot, akár szamarat,vagy akár bármi néven nevezhető dolgot awelum fiának vagy awelum rabszolgájának kezéből tanuk, vagy szerződés nélkül megvásárolt, vagy akár megőrzésre átvett: az illető awelum tolvaj, ölessék meg.
Apr 30, 2012 12:48:09
broni
Apr 30, 2012 12:50:28
szerintem nagy sándorra gondol
Apr 30, 2012 12:50:28
broni
Apr 30, 2012 12:52:06
micsoda dolog amugy, hogy mindenféle rühes patkányok őrjönhetnek gyurcsány úr háza előt.....
Apr 30, 2012 12:52:06
SoDomIa
Apr 30, 2012 12:53:06
a faszt égette fel, csak odaadta egy zsidó tanárnak, hogy közös vállalkozásba kezdjenek...
Apr 30, 2012 12:53:06
törzsgyökeres
Apr 30, 2012 12:53:12
sneci, te hova mész délután? neked megint csak a kockulás marad a recskafészekben? közben meg azzal vigasztalod magad, hogy te hétköznap délelőtt sétálhatsz a napsütésben?
de ne is foglalkozz a jelennel. majd 10 év múlva talán összegyűlik annyi pénzed, hogy el tudj menni kirándulni. pl. 20 év után meglátogathatod a ratyi kuzinodat tatán.:))
de ne is foglalkozz a jelennel. majd 10 év múlva talán összegyűlik annyi pénzed, hogy el tudj menni kirándulni. pl. 20 év után meglátogathatod a ratyi kuzinodat tatán.:))
Apr 30, 2012 12:53:12
pilvax coffee shop
Apr 30, 2012 12:53:40
"Nem. Az én át akarom ugrani. "
Talán előbb érd el.
Ecsém, te nem vagy teljesen százas.
Talán előbb érd el.
Ecsém, te nem vagy teljesen százas.
Apr 30, 2012 12:53:40
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2012 12:55:33
WTF??????
Hammurapi? Hajók?
Ezt Cortes törvénykönyvében olvastad?
Apr 30, 2012 12:55:33
pilvax coffee shop
Apr 30, 2012 12:56:53
Észrevehetted volna az évek folyamán, hogy lófaszt nem tudsz te alkotni. Mélyen az átlag alatt fogsz maradni. Előbb-utóbb valami cigány család csicskájaként, ahol kapsz tetőt meg szárazkenyeret. Mert ennyi vagy.
Ja, hogy ez neked jó. Oké.
Apr 30, 2012 12:56:53
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2012 12:58:05
micsoda dolog amugy, hogy mindenféle rühes patkányok őrjönhetnek gyurcsány úr háza előt.....
Gyurcsány miniszterelnök úr! Egy kicsivel több tiszteletet ennek a becses államférfinek!
Apr 30, 2012 12:58:05
SoDomIa
Apr 30, 2012 13:02:28
veled az van sneci, hogy képtelen vagy a társadalom része lenni, dolgozni, adózni, családot alapítani, társasági életet élni, stb.
ezért inkább "nyugalmat" szeretnél. ez kétféleképpen valósítható meg szerinted, olcsó önkormányzati bérlakásban, alapjövedelemmel, vagy gazdag vállalkozóként.
mindkét elképzelés irreális, nem lesz alapjövedelem, meg bérlakás számodra, a másik esetről ne is beszéljünk.
te a fateroddal közös albérletezést céloztad meg, tekintve, hogy egész jó nyugdíjat kap.
kurva jó életetek lesz, meglátod...
ezért inkább "nyugalmat" szeretnél. ez kétféleképpen valósítható meg szerinted, olcsó önkormányzati bérlakásban, alapjövedelemmel, vagy gazdag vállalkozóként.
mindkét elképzelés irreális, nem lesz alapjövedelem, meg bérlakás számodra, a másik esetről ne is beszéljünk.
te a fateroddal közös albérletezést céloztad meg, tekintve, hogy egész jó nyugdíjat kap.
Apr 30, 2012 13:02:28
SoDomIa
Apr 30, 2012 13:04:46
Na léptem. Csá.
bevezethetnéd a "na ugrok" búcsúformulát..
Apr 30, 2012 13:04:46
szodáj
Apr 30, 2012 13:06:11
veled az van sneci, hogy képtelen vagy a társadalom része lenni, dolgozni, adózni, családot alapítani, társasági életet élni, stb.
Apr 30, 2012 13:06:11
SoDomIa
Apr 30, 2012 13:07:11
<fieldset><legend>SoDomIa</legend>veled az van sneci, hogy képtelen vagy a társadalom része lenni, dolgozni, adózni, családot alapítani, társasági életet élni, stb.
kurva jó életetek lesz, meglátod...</fieldset>
kurva jó életetek lesz, meglátod...</fieldset>
remélem medvezs. majd felteszi ezt a kérdést sneciapunak...
Apr 30, 2012 13:07:11
sneciakiraly
Apr 30, 2012 13:07:48
"
Arról már nem szól a fáma, hogy apunak mennyire tetszik az ötlet"
kussban lesz vagy sneci bepereli!
mivel még nem diplomás, ezért az apja köteles eltartani.
Arról már nem szól a fáma, hogy apunak mennyire tetszik az ötlet"
kussban lesz vagy sneci bepereli!
mivel még nem diplomás, ezért az apja köteles eltartani.
Apr 30, 2012 13:07:48
broni
Apr 30, 2012 13:10:53
sodi, ha már ugyis jóban vagy a cigányokkal,menjél ki indiába, még boolywoodi filmsztár is lehet belőled!!csak rajosan, sukáran
Apr 30, 2012 13:10:53
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2012 13:11:26
VAjon mennyi lehet az a magas nyugdíj, aminek lenyúlását Sodi megcélozta?
Apr 30, 2012 13:11:26
sodika
Apr 30, 2012 13:13:20
Persze, hogy a cél a nyugalom.
És persze, hogy a jelenben is ez a napjaim célja.
És persze, hogy semmi sem idegesít, csak ami belerondít a nyugalomba.
És persze, hogy ha teszek is erőfeszítéseket, annak rövid távon a nyugalom fenntartását, hosszabb távon a nyugalom stabilizálását kell szolgálnia.
És persze, hogy idegenkedek az átlagtól, mert az átlag magyar stresszel.
És persze, hogy a jelenben is ez a napjaim célja.
És persze, hogy semmi sem idegesít, csak ami belerondít a nyugalomba.
És persze, hogy ha teszek is erőfeszítéseket, annak rövid távon a nyugalom fenntartását, hosszabb távon a nyugalom stabilizálását kell szolgálnia.
És persze, hogy idegenkedek az átlagtól, mert az átlag magyar stresszel.
Apr 30, 2012 13:13:20
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2012 13:13:55
Azt viszont el kell ismerni, hogy Sodiban tényleg van innovációs potenciál. Eddig olyanról hallottam csak, hogy nemzeti hazafiak anyjuk nyugdíjából élnek. Apai nyugdíj lenyúlása szép új elem.
Apr 30, 2012 13:13:55
sneciakiraly
Apr 30, 2012 13:14:42
"VAjon mennyi lehet az a magas nyugdíj, aminek lenyúlását Sodi megcélozta? "
jó kérdés, abból kiindulva hogy az apja vagy 10 éve otthon ül, nem lehet olyan sok.
persze snecinek havi 100 is már elérhetetlen vágyálom.
szélessávú net biztos van szomódon, másra meg nincs szükség. és úgyis beindul a saját megoldás, aztán költözik az úszómedencés villába.
"
És persze, hogy idegenkedek az átlagtól, mert az átlag magyar stresszel. "
jó kérdés, abból kiindulva hogy az apja vagy 10 éve otthon ül, nem lehet olyan sok.
persze snecinek havi 100 is már elérhetetlen vágyálom.
szélessávú net biztos van szomódon, másra meg nincs szükség. és úgyis beindul a saját megoldás, aztán költözik az úszómedencés villába.
"
És persze, hogy idegenkedek az átlagtól, mert az átlag magyar stresszel. "
Apr 30, 2012 13:14:42
sodika
Apr 30, 2012 13:16:22
Semmit sem akarok lenyúlni. Én pluszt akarok hozni. Mind magamnak, mind a szüleimnek. De emellett valami stabil alap kell vagy az alap járulékelvonás fedezetére, vagy olyan jogi formához, ami mellett erre semmi szükség, hogy amit megkeresek, azt tényleg megkeressem.
Apr 30, 2012 13:16:22
sodika
Apr 30, 2012 13:17:18
Ezt már megbeszéltük.
Kizárólag az idegesít, ha valaki belefertőz a nyugalmamba a nyugtalanságával. Mindenki legyen nyugodt.
Mint én.
Apr 30, 2012 13:17:18
snecigeci
Apr 30, 2012 13:17:55
jövő héten elindítod a végrehajtást?
Apr 30, 2012 13:17:55
szodáj
Apr 30, 2012 13:18:10
Apr 30, 2012 13:18:10
sodika
Apr 30, 2012 13:19:11
Még az ideges és nyugtalan emberek sem idegesítenek. Elvannak mellettem, idegeskednek, magasról leszarom őket. Ami idegesíteni tud, az kizárólag az, ha a nyugtalan vagy ideges ember interakciót erőszakol rám, miközben nyugtalan és ideges.
Apr 30, 2012 13:19:11
szodáj
Apr 30, 2012 13:20:55
Még az ideges és nyugtalan emberek sem idegesítenek. Elvannak mellettem, idegeskednek, magasról leszarom őket. Ami idegesíteni tud, az kizárólag az, ha a nyugtalan vagy ideges ember interakciót erőszakol rám, miközben nyugtalan és ideges.
Szóval ezért mész tönkre idegileg amikor anyád kéri a rezsit
Apr 30, 2012 13:20:55
törzsgyökeres
Apr 30, 2012 13:21:02
régebben írta talán, hogy 150 ezres nyugdíjat állapítottak meg az apjának.
de van egy probléma:
Apr 30, 2012 13:21:02
sodika
Apr 30, 2012 13:21:03
Természetesen nem. Én pluszt akarok hozni ahhoz képest, amennyi pénzen nélkülem állna a családi költségvetés. Havi 150 körüli árbevételt tudok hozni. De hogy ez méltó módon biztonságot jelentsem, ahhoz jobbak - a saját megoldás elindulásáig - olyan jogi formák és élethelyzetek, melyek kölcsönösen mindenkinek jobbak ezek hiányánál.
Apr 30, 2012 13:21:03
sodika
Apr 30, 2012 13:21:58
Na léptem. Csá.
Apr 30, 2012 13:21:58
sneciakiraly
Apr 30, 2012 13:22:13
"
Semmit sem akarok lenyúlni. Én pluszt akarok hozni. Mind magamnak, mind a szüleimnek."
Magyarán hazaviszel havi 30 nettót és elfogyasztasz havi 70 e értékben kaját és áramot?
Semmit sem akarok lenyúlni. Én pluszt akarok hozni. Mind magamnak, mind a szüleimnek."
Magyarán hazaviszel havi 30 nettót és elfogyasztasz havi 70 e értékben kaját és áramot?
Apr 30, 2012 13:22:13
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2012 13:23:40
Téged meglep, hogy anyád nyugtalan és ideges, miközben munkanélküli, mindjárt elárverezik a hazát a feje fölül, és mind emellett még napról napra egy 30 éves életképtelen óriásbébivel is meg kell küzdenie?
Apr 30, 2012 13:23:40
sodika
Apr 30, 2012 13:23:50
sneciakiraly : Hazaviszek 150 árbevételt, aminek normális jogi forma és élethelyzet mellett segítségnek kell lennie.
Na csá.
Na csá.
Apr 30, 2012 13:23:50
broni
Apr 30, 2012 13:23:53
sodi tényleg nyugodt, én még nem láttam, hogy valaki a legmocskosabb gyalázkodásokra ilyen korektewn válaszolt volna..
Apr 30, 2012 13:23:53
snecigeci
Apr 30, 2012 13:24:03
púp, miért nem indítod el a végrehajtást, abból stabilan jönne a pénz..
Apr 30, 2012 13:24:03
törzsgyökeres
Apr 30, 2012 13:24:05
<fieldset><legend>sneciakiraly</legend>
ja és te vagy a nagy nyugodtság.</fieldset>
Ezt már megbeszéltük.
Mint én.
ja és te vagy a nagy nyugodtság.</fieldset>
Ezt már megbeszéltük.
Mint én.
sneci, valamiért folyamatosan azt érzem, hogy anyád a rezsifizetés elmaradása miatti nyugtalanságával fertőz téged folyamatosan.
nem akarsz mesélni a mostani konfliktusokról? öntsd ki a kicsi szívedet a komment-haverjaidnak, másnak úgysem tudod.
Apr 30, 2012 13:24:05
sodika
Apr 30, 2012 13:24:44
Sodilegnagyobbrajongoja :
Én nem konkrét személyekről beszéltem.
Általánosságban emberekről.
Én nyugodt vagyok, más eközben a kurva anyját ideges.
Ennyi. :D
Én nem konkrét személyekről beszéltem.
Általánosságban emberekről.
Én nyugodt vagyok, más eközben a kurva anyját ideges.
Ennyi. :D
Apr 30, 2012 13:24:44
sneciakiraly
Apr 30, 2012 13:25:03
"Havi 150 körüli árbevételt tudok hozni. "
eddig a havi 100 sem volt meg, aminek jó részét ráadsul kütyükre baszod el.
"Én pluszt akarok hozni ahhoz képest, amennyi pénzen nélkülem állna a családi költségvetés. "
és te mennyibe kerülsz a családi költségvetésnek?
eddig a havi 100 sem volt meg, aminek jó részét ráadsul kütyükre baszod el.
"Én pluszt akarok hozni ahhoz képest, amennyi pénzen nélkülem állna a családi költségvetés. "
és te mennyibe kerülsz a családi költségvetésnek?
Apr 30, 2012 13:25:03
törzsgyökeres
Apr 30, 2012 13:25:51
sneciakiraly : Hazaviszek 150 árbevételt, aminek normális jogi forma és élethelyzet mellett segítségnek kell lennie.
Na csá.
Na csá.
Apr 30, 2012 13:25:51
Sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2012 13:25:58
de van egy probléma:
A túlélés fontosabb, mint morális kérdések. Majd cigány módra bezárja a fáskamrába, aztán nem kell a társaságával bajlódni.
Apr 30, 2012 13:25:58
sneciakiraly
Apr 30, 2012 13:26:00
"Hazaviszek 150 árbevételt, aminek normális jogi forma és élethelyzet mellett segítségnek kell lennie."
lássuk már azt az excelt, benne van-e ahavi 150 e
Apr 30, 2012 13:26:00
sodika
Apr 30, 2012 13:26:37
nem akarsz mesélni a mostani konfliktusokról?
Nincs sehol semmiféle konfliktus.
Konfliktusoknak semmi értelme, az nem konstruktív dolog, így ha valaki ilyesmit próbál kezdeményezni, azt éppen a kontraproduktív jelleg felismerése okán másodpercek alatt lezárom.
A vita alsórendű dolog, ilyenbe engem senki nem provokál be.
Apr 30, 2012 13:26:37
sodika
Apr 30, 2012 13:27:44
Dehogynem. Na csá.
Most is melózok.
(és nem azért, mert muszáj, hanem mert nincs semmi érdekes. koncertek kedvéért nem akarok a napon aszalódni)
Apr 30, 2012 13:27:44
snecigeci
Apr 30, 2012 13:27:50
"Havi 150 körüli árbevételt tudok hozni. "
maradjunk a realitások talaján, púp. 20-30 ezret tudsz hozni, közben belekerülsz 60-80ezerbe. apádék megütötték a főnyereményt veled.
maradjunk a realitások talaján, púp. 20-30 ezret tudsz hozni, közben belekerülsz 60-80ezerbe. apádék megütötték a főnyereményt veled.
Apr 30, 2012 13:27:50
sneciakiraly
Apr 30, 2012 13:29:03
"
A vita alsórendű dolog, ilyenbe engem senki nem provokál be. "
tegnap reggel óta folyamtosan a trollokkal vitatkozol!
és hol van az excel? hol van a havi 150 amit a szüleidnek adsz?
A vita alsórendű dolog, ilyenbe engem senki nem provokál be. "
tegnap reggel óta folyamtosan a trollokkal vitatkozol!
és hol van az excel? hol van a havi 150 amit a szüleidnek adsz?
Apr 30, 2012 13:29:03
szpítsopp
Apr 30, 2012 13:30:54
sodika: meg tudod magyarázni a trolljaidnak, hogy én nem SF vagyok? Mert a fősoderátorok komplett SF-paranoiában szenvednek és folyamatosan soderálják a postjaimat.
Takarodj zuhanyozni te sáska!
Apr 30, 2012 13:30:54
törzsgyökeres
Apr 30, 2012 13:31:25
"Hazaviszek 150 árbevételt, aminek normális jogi forma és élethelyzet mellett segítségnek kell lennie."
itt van a 2010. április - 2012. jan-ig tartó időszak.
soha nem volt havi 150 ezres árbevétele. átlagban 66 ezer volt, a legjobb negyedévében sem érte el a havi 100 ezret.
kepfeltoltes.hu/111221/273641346felporges_www.kepfeltoltes.hu_.png
Apr 30, 2012 13:31:25
pilvax coffee shop
Apr 30, 2012 13:32:15
SF nem a Sógoréknál takarít mostanában?
Apr 30, 2012 13:32:15
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ok. tehát egy vérprofi vagy, aki simán kereshetne havi fél misit, ahogy a szakmában szokás, napi nyolc órás melóval. te mennyit "melózol" napi átlagban? mondjuk négy órát? akkor te 250k-t kéne keress, ha szakmailag érnél valamit. ehelyett keresel 26k-t. vérprofi...