Szerző:
Kémlégy
Oct 30, 2013 23:26:43
Válasz
(4)
Sodi, ne aprózd el, jelentkezz be a Goethe Intézetbe TestDaF-ra, aztán irány a Darmstadti Egyetem info szaka :)
Oct 30, 2013 23:26:43
Kémlégy
Oct 30, 2013 23:28:47
<div class="quote"><div class="author">?</div>a villamoson a "Vigyázz, német!"
Szoktál jegyet venni?</div>
Valszeg csak ezért tanulja - arra játszik, hogy az ellenőr nem tud németül.
Szoktál jegyet venni?</div>
Valszeg csak ezért tanulja - arra játszik, hogy az ellenőr nem tud németül.
Oct 30, 2013 23:28:47
napi broni
Oct 30, 2013 23:31:27
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>nap közben meló mellett háttérben folyamatosan Relaxa</div>
azt amúgy tudod, hogy a relaxának az alfa állapotban való tanulás a lényege? szerinted ha dolgozol, akkor alfa-hullámokon rezeg az agyad, vagy bétán? idióta.:))</div>háttérszínezés közben szerintem alfa állapotban van, üveges szemmel bámulja a monitort, a kissé tátott száján csurog a nyála és közben motyog, dünnyög magában. Legalábbis én így képzelem el "meló" közben.
azt amúgy tudod, hogy a relaxának az alfa állapotban való tanulás a lényege? szerinted ha dolgozol, akkor alfa-hullámokon rezeg az agyad, vagy bétán? idióta.:))</div>háttérszínezés közben szerintem alfa állapotban van, üveges szemmel bámulja a monitort, a kissé tátott száján csurog a nyála és közben motyog, dünnyög magában. Legalábbis én így képzelem el "meló" közben.
Oct 30, 2013 23:31:27
sodika
Oct 30, 2013 23:55:53
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
azt amúgy tudod, hogy a relaxának az alfa állapotban való tanulás a lényege?</div>
Baromság.
Az ilyen kamu hókusz-pókuszokban nem hiszek. :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
azt amúgy tudod, hogy a relaxának az alfa állapotban való tanulás a lényege?</div>
Baromság.
Az ilyen kamu hókusz-pókuszokban nem hiszek. :D
Oct 30, 2013 23:55:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 30, 2013 23:57:43
x38)
Sneci, ne nevettesd már ki magad... Magyarul is képtelen voltál rendesen megtanulni, pedig az az anyanyelved. Ezen kívül az egyik legegyszerűbb programnyelvet sem vagy képes elsajátítani TÖBB ÉV gyakorlat után sem. Mit gondolsz, majd egy idegen nyelvvel többre mész? Maradj inkább a kamerába-faszverésnél, az legalább bejött. Vagy képezd át magad raktárosnak, ott talán teremnek neked babérok. Megint belelovalod magad egy mániás szakaszba, aminek pofára esés és heges fitymafék lesz a vége, ahogy eddig mindennek. Észre kellene már venned, hogy te egy buta ember vagy, és ennek alapján átgondolni a sivár kis hulladék életedet. Ez lehetne az első és egyben utolsó sikeres Saját Megoldásod.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
sodika
Oct 31, 2013 00:02:14
Egyébként nem is ez a lényeg. A Relaxa annyit jelent, hogy nem erőszakol és nem magoltat, hanem egy nyugodt idegen nyelvi környezetet teremt a tananyag felépítése által.
<a href="http://www.relaxa.hu/html/gondolatok.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://www.relaxa.hu/html/gondolatok.htm</a>
A Taxus és a Rosetta Stone is ugyanezt mondja. Passzív idegen nyelvi környezetet teremt a számodra.
Ugyanis az én korábbi kvázi kudarcaimnak - e három program ismertetőjének átolvasása után már világosan látom - potenciálisan az lehetett az oka, hogy magolással és frontális, magoltatós, és dolgozatírós, iskolai körülmények között a nyelvtanulás lehetetlen és esélytelen, majdhogynem jellegénél fogva eleve az időpazarlás kategóriája.
<a href="http://www.relaxa.hu/html/gondolatok.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://www.relaxa.hu/html/gondolatok.htm</a>
A Taxus és a Rosetta Stone is ugyanezt mondja. Passzív idegen nyelvi környezetet teremt a számodra.
Ugyanis az én korábbi kvázi kudarcaimnak - e három program ismertetőjének átolvasása után már világosan látom - potenciálisan az lehetett az oka, hogy magolással és frontális, magoltatós, és dolgozatírós, iskolai körülmények között a nyelvtanulás lehetetlen és esélytelen, majdhogynem jellegénél fogva eleve az időpazarlás kategóriája.
Oct 31, 2013 00:02:14
sodika
Oct 31, 2013 00:04:29
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Megint belelovalod magad egy mániás szakaszba, aminek pofára esés és heges fitymafék lesz a vége</div>
Nincs vége, mert ez egy folyamat. Nincs pofára esés, mert szkeptikus vagyok a saját nyelvérzékemet tekintve, de megadom az esélyt annak, amit a Rosetta Stone, Relaxa, Taxus hármas egyszerre állít, nevezetesen hogy frontális oktatáson, és magolva eleve lehetetlen a nyelvtanulás, így nem az a csoda, ha valaki így nem tanul meg egy nyelvet, hanem éppen az a csoda, ha megtanul.
Nincs vége, mert ez egy folyamat. Nincs pofára esés, mert szkeptikus vagyok a saját nyelvérzékemet tekintve, de megadom az esélyt annak, amit a Rosetta Stone, Relaxa, Taxus hármas egyszerre állít, nevezetesen hogy frontális oktatáson, és magolva eleve lehetetlen a nyelvtanulás, így nem az a csoda, ha valaki így nem tanul meg egy nyelvet, hanem éppen az a csoda, ha megtanul.
Oct 31, 2013 00:04:29
iThroll
(
x1)
Oct 31, 2013 00:11:03
x1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként nem is ez a lényeg. A Relaxa annyit jelent, hogy nem erőszakol és nem magoltat, hanem egy nyugodt idegen nyelvi környezetet teremt a tananyag felépítése által.
Ugyanis az én korábbi kvázi kudarcaimnak - e három program ismertetőjének átolvasása után már világosan látom - potenciálisan az lehetett az oka, hogy magolással és frontális, magoltatós, és dolgozatírós, iskolai körülmények között a nyelvtanulás lehetetlen és esélytelen, majdhogynem jellegénél fogva eleve az időpazarlás kategóriája.</div>
erről van szó. alacsony az intelligenciád és ezért is buktál ki a zegyetemekről
Ugyanis az én korábbi kvázi kudarcaimnak - e három program ismertetőjének átolvasása után már világosan látom - potenciálisan az lehetett az oka, hogy magolással és frontális, magoltatós, és dolgozatírós, iskolai körülmények között a nyelvtanulás lehetetlen és esélytelen, majdhogynem jellegénél fogva eleve az időpazarlás kategóriája.</div>
erről van szó. alacsony az intelligenciád és ezért is buktál ki a zegyetemekről
sodika
Oct 31, 2013 00:11:30
Akárhány jelenleg vagy valaha kint élő emberrel beszéltem, akik elfogadható nyelvtudással rendelkeznek valamely idegen nyelven, egymástól függetlenül azzal mindegyikük tökéletesen egyetértett, hogy a frontális oktatás, könyv fölött görnyedő tanulásra építve eleve alkalmatlan egy nyelv elsajátítására.
Eszter is úgy tud franciául, hogy Algériában élt évekig.
Eszter is úgy tud franciául, hogy Algériában élt évekig.
Oct 31, 2013 00:11:30
sodika
Oct 31, 2013 00:12:31
<div class="quote"><div class="author">iThroll</div>
erről van szó. alacsony az intelligenciád és ezért is buktál ki a zegyetemekről</div>
Tényszerűen sokkal magasabb az intelligenciám az átlagembernél (sok devizahiteles panaszát végighallgatva, akik azért az átlagot képviselik, komolyan el tudok szörnyülködni), és tényszerűen soha nem buktam ki sehonnan.
erről van szó. alacsony az intelligenciád és ezért is buktál ki a zegyetemekről</div>
Tényszerűen sokkal magasabb az intelligenciám az átlagembernél (sok devizahiteles panaszát végighallgatva, akik azért az átlagot képviselik, komolyan el tudok szörnyülködni), és tényszerűen soha nem buktam ki sehonnan.
Oct 31, 2013 00:12:31
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 31, 2013 00:13:25
x38)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Megint belelovalod magad egy mániás szakaszba, aminek pofára esés és heges fitymafék lesz a vége</div>
Nincs vége, mert ez egy folyamat. Nincs pofára esés, mert szkeptikus vagyok a saját nyelvérzékemet tekintve, de megadom az esélyt annak, amit a Rosetta Stone, Relaxa, Taxus hármas egyszerre állít, nevezetesen hogy frontális oktatáson, és magolva eleve lehetetlen a nyelvtanulás, így nem az a csoda, ha valaki így nem tanul meg egy nyelvet, hanem éppen az a csoda, ha megtanul.</div>
Az a baj, hogy megint végletekben gondolkodsz.
Nem arról van szó, hogy az egyik módszer rossz és a másik pedig jó. Én például amikor az iskolában angolul tanultam, még nem volt semmilyen Rosetta Stone vagy hasonló a piacon. A számítógépes játékokon kívül semmiféle passzív nyelvtudással sem találkoztam, és az internetet is már középfokú nyelvvizsgával a hátam mögött kezdtem el használni. Tény, hogy nekem valószínűleg jobb nyelvérzékem van, mint neked, ahogy az is tény, hogy valószínűleg sokkal értelmesebb vagyok nálad. És itt a lényeg, amit már az előbb leírtam. Te BUTA vagy. Nem véletlen, hogy a középiskolát is éppen hogy csak elvégezted egy kvázi gyogyósképzőben. Az sem véletlen, hogy az egyetemen azokat a tárgyakat, amikhez egy csöpp ész kellett volna, el sem végezted. Ráadásul gondolj bele: ÉVEK ÓTA internetezel, mégsem tudsz angolul egy kukkot sem. Pár hét múlva oda fogod baszni az egészet a sarokba, és kinyilatkoztatod, hogy szart sem ér. Pedig ez nem igaz. Ahogy a magolós módszerrel megtanultam angolul, a Rosettával a spanyollal küzdök, és nem is megy rosszul, bár nekem nincs annyi időm, mint neked. Lásd be, a nyelvtanulás nem neked való. Ahogy a programozás sem. Ahogy az ügyvédkedés sem, és a kamerázás sem. Számold össze, hány órányi nyersanyagot forgattál le, és SEMMIT sem fejlődtél. Nincs érzéked semmihez, csak a faszveréshez és az élősködéshez.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nincs vége, mert ez egy folyamat. Nincs pofára esés, mert szkeptikus vagyok a saját nyelvérzékemet tekintve, de megadom az esélyt annak, amit a Rosetta Stone, Relaxa, Taxus hármas egyszerre állít, nevezetesen hogy frontális oktatáson, és magolva eleve lehetetlen a nyelvtanulás, így nem az a csoda, ha valaki így nem tanul meg egy nyelvet, hanem éppen az a csoda, ha megtanul.</div>
Az a baj, hogy megint végletekben gondolkodsz.
Nem arról van szó, hogy az egyik módszer rossz és a másik pedig jó. Én például amikor az iskolában angolul tanultam, még nem volt semmilyen Rosetta Stone vagy hasonló a piacon. A számítógépes játékokon kívül semmiféle passzív nyelvtudással sem találkoztam, és az internetet is már középfokú nyelvvizsgával a hátam mögött kezdtem el használni. Tény, hogy nekem valószínűleg jobb nyelvérzékem van, mint neked, ahogy az is tény, hogy valószínűleg sokkal értelmesebb vagyok nálad. És itt a lényeg, amit már az előbb leírtam. Te BUTA vagy. Nem véletlen, hogy a középiskolát is éppen hogy csak elvégezted egy kvázi gyogyósképzőben. Az sem véletlen, hogy az egyetemen azokat a tárgyakat, amikhez egy csöpp ész kellett volna, el sem végezted. Ráadásul gondolj bele: ÉVEK ÓTA internetezel, mégsem tudsz angolul egy kukkot sem. Pár hét múlva oda fogod baszni az egészet a sarokba, és kinyilatkoztatod, hogy szart sem ér. Pedig ez nem igaz. Ahogy a magolós módszerrel megtanultam angolul, a Rosettával a spanyollal küzdök, és nem is megy rosszul, bár nekem nincs annyi időm, mint neked. Lásd be, a nyelvtanulás nem neked való. Ahogy a programozás sem. Ahogy az ügyvédkedés sem, és a kamerázás sem. Számold össze, hány órányi nyersanyagot forgattál le, és SEMMIT sem fejlődtél. Nincs érzéked semmihez, csak a faszveréshez és az élősködéshez.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 31, 2013 00:17:23
x38)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">iThroll</div>
Tényszerűen sokkal magasabb az intelligenciám az átlagembernél (sok devizahiteles panaszát végighallgatva, akik azért az átlagot képviselik, komolyan el tudok szörnyülködni), és tényszerűen soha nem buktam ki sehonnan.</div>
Sneci, bazdmeg ne röhögtess már. Fogadni mernék, hogy nagyobb a szókincsem angolul, mint neked magyarul. Ha olyan kurva magas az intelligenciád, akkor miért nem végezted el az egyetemet? Miért nem dobtad össze a Saját Megoldást? Miért nem vagy már középvezető? Miért nem vetted meg a medencés irodát? Miért nem írtál még semmit, amit 3 elmebeteg haverodon kívül más is komolyan vett?
Megint álomvilágban élsz. Te egy ostoba tuskó vagy, és ezzel még Bécigány is egyetért!
Tényszerűen sokkal magasabb az intelligenciám az átlagembernél (sok devizahiteles panaszát végighallgatva, akik azért az átlagot képviselik, komolyan el tudok szörnyülködni), és tényszerűen soha nem buktam ki sehonnan.</div>
Sneci, bazdmeg ne röhögtess már. Fogadni mernék, hogy nagyobb a szókincsem angolul, mint neked magyarul. Ha olyan kurva magas az intelligenciád, akkor miért nem végezted el az egyetemet? Miért nem dobtad össze a Saját Megoldást? Miért nem vagy már középvezető? Miért nem vetted meg a medencés irodát? Miért nem írtál még semmit, amit 3 elmebeteg haverodon kívül más is komolyan vett?
Megint álomvilágban élsz. Te egy ostoba tuskó vagy, és ezzel még Bécigány is egyetért!
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 00:17:52
x16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">iThroll</div>
1. Te tényszerűen segghülye vagy.
2. A devizahitelesek, akikkel te találkozni szoktál, semmiféle átlagot nem képviselnek, hanem pont a magyar nemzet legdebilebb 5-10%-ából kerülnek ki.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
1. Te tényszerűen segghülye vagy.
2. A devizahitelesek, akikkel te találkozni szoktál, semmiféle átlagot nem képviselnek, hanem pont a magyar nemzet legdebilebb 5-10%-ából kerülnek ki.
sodika
Oct 31, 2013 00:19:35
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>A számítógépes játékokon kívül semmiféle passzív nyelvtudással sem találkoztam</div>
Az épp elég. Kalandjátékból meg lehet faszán.
Ez már nem magolós. Magolós módszerrel nem lehet.
Lehetetlen.
Ez az "ÉVEK ÓTA internetezel" meg értelmezhetetlen kijelentés. 17 éves korom óta netezek, de A MAGYAR NETEN! Hogy a fenébe lenne ettől nyelvtudásom, baszod? :D
A kamerázással kapcsolatban pedig: ha a minőségre koncentrálok, minőséget hozok össze, de napi egy-egy adaggal nem lehet arra koncentrálni, mert egyszerűen nincs rá idő.
<b>Úgy kurva könnyű minőséget összehozni, hogy 2-3 havonta kijön az ember egyetlen videóval.</b>
Lehetetlen.
Ez az "ÉVEK ÓTA internetezel" meg értelmezhetetlen kijelentés. 17 éves korom óta netezek, de A MAGYAR NETEN! Hogy a fenébe lenne ettől nyelvtudásom, baszod? :D
A kamerázással kapcsolatban pedig: ha a minőségre koncentrálok, minőséget hozok össze, de napi egy-egy adaggal nem lehet arra koncentrálni, mert egyszerűen nincs rá idő.
<b>Úgy kurva könnyű minőséget összehozni, hogy 2-3 havonta kijön az ember egyetlen videóval.</b>
Oct 31, 2013 00:19:35
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 00:21:42
x16)
Endre, miből vntad le azt a következtetést, hogy az átlagnál intelligensebb vagy?
Miből gondolod, hogy az általad ismert devizahitelesek az átlagot képviselik?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Miből gondolod, hogy az általad ismert devizahitelesek az átlagot képviselik?
sodika
Oct 31, 2013 00:21:46
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Ha olyan kurva magas az intelligenciád, akkor miért nem végezted el az egyetemet?</div>
Mert mégis hogy a véres-habos gecibe iratkoztam volna be a további szemeszterekre, ha egyszer egyszerre fogyott el:
- anyám pénze
- a diákhitel-keretem
- az államilag finanszírozott félévek száma
A három közül VALAMELYIK kell ahhoz, hogy az ember tanulni tudjon.
Mert mégis hogy a véres-habos gecibe iratkoztam volna be a további szemeszterekre, ha egyszer egyszerre fogyott el:
- anyám pénze
- a diákhitel-keretem
A három közül VALAMELYIK kell ahhoz, hogy az ember tanulni tudjon.
Oct 31, 2013 00:21:46
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 00:22:40
x16)
Szerinted egy átlagnál intelligensebb ember tisztában van a diszidál szó jelentésével?
sodika
Oct 31, 2013 00:23:34
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, miből vntad le azt a következtetést, hogy az átlagnál intelligensebb vagy?</div>
Ez tényszerűen így van.
Ez tényszerűen így van.
Oct 31, 2013 00:23:34
sodika
Oct 31, 2013 00:24:23
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Szerinted egy átlagnál intelligensebb ember tisztában van a diszidál szó jelentésével?</div>
Alváshiányban, idegesen, amikor valami troll orbitális faszságára reagál éppen? Nem feltétlenül. :)
Alváshiányban, idegesen, amikor valami troll orbitális faszságára reagál éppen? Nem feltétlenül. :)
Oct 31, 2013 00:24:23
Zulu
(
x15)
Oct 31, 2013 00:24:52
x15)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Ha olyan kurva magas az intelligenciád, akkor miért nem végezted el az egyetemet?</div>
- anyám pénze
- a diákhitel-keretem
A három közül VALAMELYIK kell ahhoz, hogy az ember tanulni tudjon.</div>
<i>Az, hogy valaki pénzhiány miatt nem tud egyetemre járni, egész egyszerűen hazugság. Aki tanulni akar, és nem segghülye, minden segítséget megkap hozzá, legyen akármilyen szegény is.</i> - by SoDI
- anyám pénze
- a diákhitel-keretem
<i>Az, hogy valaki pénzhiány miatt nem tud egyetemre járni, egész egyszerűen hazugság. Aki tanulni akar, és nem segghülye, minden segítséget megkap hozzá, legyen akármilyen szegény is.</i> - by SoDI
Kiss Kender Farkas
Oct 31, 2013 00:25:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>A számítógépes játékokon kívül semmiféle passzív nyelvtudással sem találkoztam</div>
Lehetetlen.
<b>Úgy kurva könnyű minőséget összehozni, hogy 2-3 havonta kijön az ember egyetlen videóval.</b></div>
Te sem jössz ki sokkal gyakrabban videókkal, mégsem képviselsz minőséget. Hogy van ez akkor most?
Lehetetlen.
<b>Úgy kurva könnyű minőséget összehozni, hogy 2-3 havonta kijön az ember egyetlen videóval.</b></div>
Te sem jössz ki sokkal gyakrabban videókkal, mégsem képviselsz minőséget. Hogy van ez akkor most?
Oct 31, 2013 00:25:11
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 31, 2013 00:25:16
x38)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Ha olyan kurva magas az intelligenciád, akkor miért nem végezted el az egyetemet?</div>
- anyám pénze
- a diákhitel-keretem
- Anyád fizette egészen odáig, szóval kuss!
- Elbasztad a diákhitelt kütyükre
- Elbasztad az idődet és nem végezted el a tárgyakat.
TE BASZTAD EL!!! Senki más nem tehet róla. Az államilag finanszírozott félévek alatt miért nem végezted el?
- anyám pénze
- a diákhitel-keretem
- Anyád fizette egészen odáig, szóval kuss!
- Elbasztad a diákhitelt kütyükre
- Elbasztad az idődet és nem végezted el a tárgyakat.
TE BASZTAD EL!!! Senki más nem tehet róla. Az államilag finanszírozott félévek alatt miért nem végezted el?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 00:26:26
x16)
Na de miért fogyott el anyad pénze? - Mert 8-10 év alatt feléltél vagy 20 millió forintot.
Miért fogyott el a diákhitel-kereted? - Mert faszságokra költötted el a pénzt?
Miért fogytak el az állami félévek? - Mert nem tudtad időben elvégezni a tanulmányaidat, és ehelyett újabb ás újabb teljesen feleslges szakokra pazaroltad el a keretet.
Ha meg hiányzott a pénz, akkor <b>MIÉRT NEM MENTÉL EL DOLGOZNI?</b>
Miért fogyott el a diákhitel-kereted? - Mert faszságokra költötted el a pénzt?
Miért fogytak el az állami félévek? - Mert nem tudtad időben elvégezni a tanulmányaidat, és ehelyett újabb ás újabb teljesen feleslges szakokra pazaroltad el a keretet.
Ha meg hiányzott a pénz, akkor <b>MIÉRT NEM MENTÉL EL DOLGOZNI?</b>
Hiénaverő
Oct 31, 2013 00:27:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, miből vntad le azt a következtetést, hogy az átlagnál intelligensebb vagy?</div>
Ez tényszerűen így van.</div>
Sírok bazmeg :D Unalmasak már ezek a körök Púp, mindenkit az minősít, amit az életben elért. Te csak a családi vagyon felélését és jó sok adósságot értél el, meg a csöves-szintet, vagyis szart sem érsz hiába magyarázkodsz. És ezzel KIVÉTELESEN még Lázár János is egyetért.
Sírok bazmeg :D Unalmasak már ezek a körök Púp, mindenkit az minősít, amit az életben elért. Te csak a családi vagyon felélését és jó sok adósságot értél el, meg a csöves-szintet, vagyis szart sem érsz hiába magyarázkodsz. És ezzel KIVÉTELESEN még Lázár János is egyetért.
Oct 31, 2013 00:27:27
sodika
Oct 31, 2013 00:27:42
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div> Pár hét múlva oda fogod baszni az egészet a sarokba, és kinyilatkoztatod, hogy szart sem ér.</div>
Nem. Nem akarok siettetni semmit, mert az a legnagyobb hiba. Szépen mindhárom programot (Relaxa, Taxus, Rosetta) végig kell vinni, és ez már megad annyi magabiztosságot, hogy az ember ténylegesen rá tudjon térni a rádióhallgatásra és tévénézésre alapozott tanulásra, anélkül, hogy az főként értelmetlen mormogás lenne számára. :)
Nem. Nem akarok siettetni semmit, mert az a legnagyobb hiba. Szépen mindhárom programot (Relaxa, Taxus, Rosetta) végig kell vinni, és ez már megad annyi magabiztosságot, hogy az ember ténylegesen rá tudjon térni a rádióhallgatásra és tévénézésre alapozott tanulásra, anélkül, hogy az főként értelmetlen mormogás lenne számára. :)
Oct 31, 2013 00:27:42
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 31, 2013 00:29:06
x38)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, miből vntad le azt a következtetést, hogy az átlagnál intelligensebb vagy?</div>
Sorold a tényeket. Az, hogy magadat a butábbnál butább ősember haverjaidhoz méred, az még nem mérvadó.
Mondok pár tényt:
- Kvázi kisegítő iskolában érettségiztél
- Képtelen voltál elvégezni egy egyetemet
- Képtelen voltál több év alatt fejlődni a programozás terén
- Képtelen vagy a fejlődésre az életben, évek óta egy helyben topogsz
- Képtelen vagy egyetlen idegen nyelven is megszólalni
- Az általános műveltséged Bécigányéval vetekszik
- Semmiből sem tanulsz
Hol a véres habos geciben vagy te intelligens??
Sorold a tényeket. Az, hogy magadat a butábbnál butább ősember haverjaidhoz méred, az még nem mérvadó.
Mondok pár tényt:
- Kvázi kisegítő iskolában érettségiztél
- Képtelen voltál elvégezni egy egyetemet
- Képtelen voltál több év alatt fejlődni a programozás terén
- Képtelen vagy a fejlődésre az életben, évek óta egy helyben topogsz
- Képtelen vagy egyetlen idegen nyelven is megszólalni
- Az általános műveltséged Bécigányéval vetekszik
- Semmiből sem tanulsz
Hol a véres habos geciben vagy te intelligens??
Hiénaverő
Oct 31, 2013 00:29:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div> Pár hét múlva oda fogod baszni az egészet a sarokba, és kinyilatkoztatod, hogy szart sem ér.</div>
Nem. Nem akarok siettetni semmit, mert az a legnagyobb hiba. Szépen mindhárom programot (Relaxa, Taxus, Rosetta) végig kell vinni, és ez már megad annyi magabiztosságot, hogy az ember ténylegesen rá tudjon térni a rádióhallgatásra és tévénézésre alapozott tanulásra, anélkül, hogy az főként értelmetlen mormogás lenne számára. :)</div>
Helyes, Endre, csak módjával. Minden egy folyamat...
Nem. Nem akarok siettetni semmit, mert az a legnagyobb hiba. Szépen mindhárom programot (Relaxa, Taxus, Rosetta) végig kell vinni, és ez már megad annyi magabiztosságot, hogy az ember ténylegesen rá tudjon térni a rádióhallgatásra és tévénézésre alapozott tanulásra, anélkül, hogy az főként értelmetlen mormogás lenne számára. :)</div>
Helyes, Endre, csak módjával. Minden egy folyamat...
Oct 31, 2013 00:29:33
sodika
Oct 31, 2013 00:30:00
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>mindenkit az minősít, amit az életben elért</div>
Ez egészen konkrétan faszság. Az ELTE jogi egyetem és a BME villamosmérnöki kar elvégzése is magas intelligenciát feltételez, oszt most egymástól függetlenül mindkét szülőm egyenként villany nélküli házban ücsörög. Az intelligencia semmiféle érvényesülést nem garantál, legfeljebb a valószínűségét növeli meg némiképpen.
Ez egészen konkrétan faszság. Az ELTE jogi egyetem és a BME villamosmérnöki kar elvégzése is magas intelligenciát feltételez, oszt most egymástól függetlenül mindkét szülőm egyenként villany nélküli házban ücsörög. Az intelligencia semmiféle érvényesülést nem garantál, legfeljebb a valószínűségét növeli meg némiképpen.
Oct 31, 2013 00:30:00
sodika
Oct 31, 2013 00:32:50
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Az, hogy valaki pénzhiány miatt nem tud egyetemre járni</div>
Ez így van, mert vagy ott van az állami félév, vagy ott van a diákhitel, vagy ott van a szülői segítség. De ha egyszerre, pont ugyanakkor szűnik meg mindhárom - márpedig nálam ez történt -, akkor nincs kiút, akkor egyszerűen minden elért eredmény, szorgalom, és motiváció dacára kénytelen vagy feladni a tanulást, és elfogadni, hogy ilyen kibaszottul szemét ez a rendszer, hogy szemernyi tiszteletet sem érdemel egyetlen eleme, vagy szabálya sem, kizárólag azt, hogy minden erőddel a gyengítésén és pusztításán fáradozz.
Ez így van, mert vagy ott van az állami félév, vagy ott van a diákhitel, vagy ott van a szülői segítség. De ha egyszerre, pont ugyanakkor szűnik meg mindhárom - márpedig nálam ez történt -, akkor nincs kiút, akkor egyszerűen minden elért eredmény, szorgalom, és motiváció dacára kénytelen vagy feladni a tanulást, és elfogadni, hogy ilyen kibaszottul szemét ez a rendszer, hogy szemernyi tiszteletet sem érdemel egyetlen eleme, vagy szabálya sem, kizárólag azt, hogy minden erőddel a gyengítésén és pusztításán fáradozz.
Oct 31, 2013 00:32:50
Latinovits
Oct 31, 2013 00:33:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>mindenkit az minősít, amit az életben elért</div>
Ez egészen konkrétan faszság. Az ELTE jogi egyetem és a BME villamosmérnöki kar elvégzése is magas intelligenciát feltételez, oszt most egymástól függetlenül mindkét szülőm egyenként villany nélküli házban ücsörög. Az intelligencia semmiféle érvényesülést nem garantál, legfeljebb a valószínűségét növeli meg némiképpen.</div>
elverted a pénzüket, ne lepődj meg, balfasz...
Ez egészen konkrétan faszság. Az ELTE jogi egyetem és a BME villamosmérnöki kar elvégzése is magas intelligenciát feltételez, oszt most egymástól függetlenül mindkét szülőm egyenként villany nélküli házban ücsörög. Az intelligencia semmiféle érvényesülést nem garantál, legfeljebb a valószínűségét növeli meg némiképpen.</div>
elverted a pénzüket, ne lepődj meg, balfasz...
Oct 31, 2013 00:33:25
sodika
Oct 31, 2013 00:33:40
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
Helyes, Endre, csak módjával. Minden egy folyamat...</div>
Nem. :D
Ez nem olyan, hogy érnie kell.
Napi pár órát foglalkozni KELL vele.
Mert az is szükséges hozzá.
Helyes, Endre, csak módjával. Minden egy folyamat...</div>
Nem. :D
Ez nem olyan, hogy érnie kell.
Napi pár órát foglalkozni KELL vele.
Mert az is szükséges hozzá.
Oct 31, 2013 00:33:40
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Oct 31, 2013 00:33:42
x8)
Te valóban különleges vagy Sodi. Nem pont úgy ahogy azt szeretnéd megetetni a világgal, hanem mint a kétfejű borjú. Isten gonosz tréfája vagy.
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Hitvány Patkány
Oct 31, 2013 00:33:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div> Pár hét múlva oda fogod baszni az egészet a sarokba, és kinyilatkoztatod, hogy szart sem ér.</div>
Na jól van, senkit sem érdekel ez a sok szarság, úgyis kudarcot fogsz vallani, mint eddig mindenben életed során.
Inkább arról mesélj, mi a helyzet a Kolosy téren? Állítólag újabban megnövekedett a forgalom arrafelé.
Tekintettel leszel a szállásadóidra és önként kiköltözöl vagy utolsó "töltényig" véded a kanapét?
Na jól van, senkit sem érdekel ez a sok szarság, úgyis kudarcot fogsz vallani, mint eddig mindenben életed során.
Inkább arról mesélj, mi a helyzet a Kolosy téren? Állítólag újabban megnövekedett a forgalom arrafelé.
Tekintettel leszel a szállásadóidra és önként kiköltözöl vagy utolsó "töltényig" véded a kanapét?
Oct 31, 2013 00:33:44
Zulu
(
x15)
Oct 31, 2013 00:34:03
x15)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>mindenkit az minősít, amit az életben elért</div>
Mert tönkretetted őket, te retardált!
Mert tönkretetted őket, te retardált!
Latinovits
Oct 31, 2013 00:34:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Az, hogy valaki pénzhiány miatt nem tud egyetemre járni</div>
Ez így van, mert vagy ott van az állami félév, vagy ott van a diákhitel, vagy ott van a szülői segítség. De ha egyszerre, pont ugyanakkor szűnik meg mindhárom - márpedig nálam ez történt -, akkor nincs kiút, akkor egyszerűen minden elért eredmény, szorgalom, és motiváció dacára kénytelen vagy feladni a tanulást, és elfogadni, hogy ilyen kibaszottul szemét ez a rendszer, hogy szemernyi tiszteletet sem érdemel egyetlen eleme, vagy szabálya sem, kizárólag azt, hogy minden erőddel a gyengítésén és pusztításán fáradozz.</div>
na, ilyenkor kell dolgozni, és abból lesz pénz. ez az összefüggés így harmincas vadászbikaként nincs meg?
Ez így van, mert vagy ott van az állami félév, vagy ott van a diákhitel, vagy ott van a szülői segítség. De ha egyszerre, pont ugyanakkor szűnik meg mindhárom - márpedig nálam ez történt -, akkor nincs kiút, akkor egyszerűen minden elért eredmény, szorgalom, és motiváció dacára kénytelen vagy feladni a tanulást, és elfogadni, hogy ilyen kibaszottul szemét ez a rendszer, hogy szemernyi tiszteletet sem érdemel egyetlen eleme, vagy szabálya sem, kizárólag azt, hogy minden erőddel a gyengítésén és pusztításán fáradozz.</div>
na, ilyenkor kell dolgozni, és abból lesz pénz. ez az összefüggés így harmincas vadászbikaként nincs meg?
Oct 31, 2013 00:34:31
iThroll
(
x1)
Oct 31, 2013 00:34:42
x1)
gyönyörű végtelen ciklusba lehet zavarni a púpost azzal hogy felemlítjük az egyetemről való kibukását, majd a szokásos elfogyott a pénz prolis óbégatására már nyomhatjuk is a ctrl+v-t, a saját idézetével.
<i>Az, hogy valaki pénzhiány miatt nem tud egyetemre járni, egész egyszerűen hazugság. Aki tanulni akar, és nem segghülye, minden segítséget megkap hozzá, legyen akármilyen szegény is.</i>
<i>Az, hogy valaki pénzhiány miatt nem tud egyetemre járni, egész egyszerűen hazugság. Aki tanulni akar, és nem segghülye, minden segítséget megkap hozzá, legyen akármilyen szegény is.</i>
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 00:34:46
x16)
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Sorold a tényeket. Az, hogy magadat a butábbnál butább ősember haverjaidhoz méred, az még nem mérvadó.</div>
Az, hogy a lumpenproli retardokhoz viszonyítja magát, önmagában bizonyítja, hogy segghülye.
Az, hogy a lumpenproli retardokhoz viszonyítja magát, önmagában bizonyítja, hogy segghülye.
sodika
Oct 31, 2013 00:34:49
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Ha meg hiányzott a pénz, akkor <b>MIÉRT NEM MENTÉL EL DOLGOZNI?</b></div>
Elmentem. Jelenleg is dolgozom.
Csak miután elmentem, már nem vágyódom vissza a suliba, mert mégis mi a fasznak, ha enélkül is elértem azt, ami a suli utánra a tervem volt?
Csak miután elmentem, már nem vágyódom vissza a suliba, mert mégis mi a fasznak, ha enélkül is elértem azt, ami a suli utánra a tervem volt?
Oct 31, 2013 00:34:49
tigris
Oct 31, 2013 00:35:04
sodi németül speciel pont úgy kell tanulni, mintha matekoznál. megvan minden szabály szépen rendben, meg kell őket tanulni a szavakkal együtt, és orrvérzésig gyakorolni, amíg készségszinten nem megy. én otthon, könyvekből tanultam meg németül, egy napot se éltem kinn.
Oct 31, 2013 00:35:04
Hiénaverő
Oct 31, 2013 00:35:51
A papír megszerzése nem feltételez semmiféle magasabb intelligenciát, csak azt hogy a szakmája műveléséhez szükséges minimumot elméletileg elsajátította. Az életképesség nem papírok kérdése, hanem annak függvénye, mit ért el a való életben. Ha semmit, akkor a diplomával is lehet valaki ugyanolyan semmirekellő, mint a legutolsó útkaparó. Bár tőled még az is feljebb áll, mert az legalább dolgozik, te meg nem.
A papír megszerzése nem feltételez semmiféle magasabb intelligenciát, csak azt hogy a szakmája műveléséhez szükséges minimumot elméletileg elsajátította. Az életképesség nem papírok kérdése, hanem annak függvénye, mit ért el a való életben. Ha semmit, akkor a diplomával is lehet valaki ugyanolyan semmirekellő, mint a legutolsó útkaparó. Bár tőled még az is feljebb áll, mert az legalább dolgozik, te meg nem.
Oct 31, 2013 00:35:51
Hiénaverő
Oct 31, 2013 00:37:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Csak miután elmentem, már nem vágyódom vissza a suliba, mert mégis mi a fasznak, ha enélkül is elértem azt, ami a suli utánra a tervem volt?</div>
A csövikanapát és a kegyelembuszjegyet? Pár éve még medencés irodákról és BMW-ről volt szó.
Csak miután elmentem, már nem vágyódom vissza a suliba, mert mégis mi a fasznak, ha enélkül is elértem azt, ami a suli utánra a tervem volt?</div>
A csövikanapát és a kegyelembuszjegyet? Pár éve még medencés irodákról és BMW-ről volt szó.
Oct 31, 2013 00:37:19
sodika
Oct 31, 2013 00:37:37
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>
- Képtelen voltál több év alatt fejlődni a programozás terén</div>
1) Folyamatosan fejlődök, mert a megrendelések megkívánják.
2) A megrendelések által megkövetelt szintnél egyszer nyújtóztam túl, pont a Ti sugalmazásotokra. Az lett az eredménye, hogy alakíthattam át utólag az egészet, mert a csilivili divatos keretrendszer szabályai szerint összerakott cucc PHP 5.3-at feltételezett, és meg se volt hajlandó mozdulni a megrendelő PHP 5.2-es hostingja alatt.
2) A megrendelések által megkövetelt szintnél egyszer nyújtóztam túl, pont a Ti sugalmazásotokra. Az lett az eredménye, hogy alakíthattam át utólag az egészet, mert a csilivili divatos keretrendszer szabályai szerint összerakott cucc PHP 5.3-at feltételezett, és meg se volt hajlandó mozdulni a megrendelő PHP 5.2-es hostingja alatt.
Oct 31, 2013 00:37:37
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 00:38:12
x16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>...oszt most egymástól függetlenül mindkét szülőm egyenként villany nélküli házban ücsörög. </div>
Nincs villany Pátyon? Akkor te most hogyan internetezel?
Különben meg van egy közös dolog a szüleidben, mégpedig te. Miattad jutottak öregkorukra koldusbotra.
Nincs villany Pátyon? Akkor te most hogyan internetezel?
Különben meg van egy közös dolog a szüleidben, mégpedig te. Miattad jutottak öregkorukra koldusbotra.
iThroll
(
x1)
Oct 31, 2013 00:38:50
x1)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>sodi németül speciel pont úgy kell tanulni, mintha matekoznál. megvan minden szabály szépen rendben, meg kell őket tanulni a szavakkal együtt, és orrvérzésig gyakorolni, amíg készségszinten nem megy. én otthon, könyvekből tanultam meg németül, egy napot se éltem kinn.</div>dettó.és most egy német multinál dolgozom eme tudásommal. mondjuk nekem könnyű, én nem vagyok olyan kretén mint Endre
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 00:39:16
x16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Csak miután elmentem, már nem vágyódom vissza a suliba, mert mégis mi a fasznak, ha enélkül is elértem azt, ami a suli utánra a tervem volt?</div>
Hol a repcsi? Lesz repcsi?
Hol a repcsi? Lesz repcsi?
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Oct 31, 2013 00:39:37
x8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Az, hogy valaki pénzhiány miatt nem tud egyetemre járni</div>
Munka, zsidó, munka. Ismered a szó jelentését? Elmész és szépen dolgozol a mekiben, az autómosóban vagy akárhol. Ki az az idióta, aki veszni hagyja az összes tanulmányát, pár százezer miatt. Ha te komolyan gondoltad volna az egyetemet és nem csak úgy éltél volna bele a világba, akkor vért izzadva összeszedted volna a szükséges összeget. Ha másért nem, azért, hogy anyádék pénze (amit rád basztak el) ne menjen kárba.
Munka, zsidó, munka. Ismered a szó jelentését? Elmész és szépen dolgozol a mekiben, az autómosóban vagy akárhol. Ki az az idióta, aki veszni hagyja az összes tanulmányát, pár százezer miatt. Ha te komolyan gondoltad volna az egyetemet és nem csak úgy éltél volna bele a világba, akkor vért izzadva összeszedted volna a szükséges összeget. Ha másért nem, azért, hogy anyádék pénze (amit rád basztak el) ne menjen kárba.
Hiénaverő
Oct 31, 2013 00:40:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>
2) A megrendelések által megkövetelt szintnél egyszer nyújtóztam túl, pont a Ti sugalmazásotokra. Az lett az eredménye, hogy alakíthattam át utólag az egészet, mert a csilivili divatos keretrendszer szabályai szerint összerakott cucc PHP 5.3-at feltételezett, és meg se volt hajlandó mozdulni a megrendelő PHP 5.2-es hostingja alatt.</div>
Persze a trollok a hibásak azért is, mert basztál megkérdezni a megrendelődet, hogy egyáltalán mire gányold össze amire egy telefonfeltöltésért megkért.
2) A megrendelések által megkövetelt szintnél egyszer nyújtóztam túl, pont a Ti sugalmazásotokra. Az lett az eredménye, hogy alakíthattam át utólag az egészet, mert a csilivili divatos keretrendszer szabályai szerint összerakott cucc PHP 5.3-at feltételezett, és meg se volt hajlandó mozdulni a megrendelő PHP 5.2-es hostingja alatt.</div>
Persze a trollok a hibásak azért is, mert basztál megkérdezni a megrendelődet, hogy egyáltalán mire gányold össze amire egy telefonfeltöltésért megkért.
Oct 31, 2013 00:40:01
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Oct 31, 2013 00:41:34
x8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Mit értél el? Egy kegyelemkanapén csövezel, nyakig adósságban, rongyokban jársz, rossz minőségű ételeket eszel és egy buszjegyre nincs pénzed. Te most trollkodsz?
Mit értél el? Egy kegyelemkanapén csövezel, nyakig adósságban, rongyokban jársz, rossz minőségű ételeket eszel és egy buszjegyre nincs pénzed. Te most trollkodsz?
sodika
Oct 31, 2013 00:41:36
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>sodi németül speciel pont úgy kell tanulni, mintha matekoznál. megvan minden szabály szépen rendben</div>
Attól még, hogy szabályosabb nyelv, mint a magyar, ahol a bonyolultság mellett sok esetben úgy alakítod a szórendet, ahogy akarod, még a saját dolgokat nehezíted meg, ha nyelvtanalapon közelíted meg a kérdést.
Középiskolában a négy éven át minden nap megtartott németórán ha mást is, hát a nyelvtant aztán tényleg belém verték. Lehet, hogy - kis túlzással - egy pohár vizet nem tudok kérni, de ha van egy német mondat, jó eséllyel átrakom múlt időbe, jövőidőbe, óhajtó módba, és elragozom bárhogyan, de ez kurvára nem nyelvtudás. :D
Attól még, hogy szabályosabb nyelv, mint a magyar, ahol a bonyolultság mellett sok esetben úgy alakítod a szórendet, ahogy akarod, még a saját dolgokat nehezíted meg, ha nyelvtanalapon közelíted meg a kérdést.
Középiskolában a négy éven át minden nap megtartott németórán ha mást is, hát a nyelvtant aztán tényleg belém verték. Lehet, hogy - kis túlzással - egy pohár vizet nem tudok kérni, de ha van egy német mondat, jó eséllyel átrakom múlt időbe, jövőidőbe, óhajtó módba, és elragozom bárhogyan, de ez kurvára nem nyelvtudás. :D
Oct 31, 2013 00:41:36
Hitvány Patkány
Oct 31, 2013 00:41:59
</div>
Látod, megint debil vagy. Az nem meló, hogy vállalkozást indítasz, aztán meg termelsz annyi bevételt, amivel egy közmunkás cigány is kiröhög és mellé termelsz még havi 100000 forint köztartozást.
Ha tényleg ekkora csődtömeg vagy, menj el télen havat lapátolni, azért legalább pénzt kapsz.
</div>
Látod, megint debil vagy. Az nem meló, hogy vállalkozást indítasz, aztán meg termelsz annyi bevételt, amivel egy közmunkás cigány is kiröhög és mellé termelsz még havi 100000 forint köztartozást.
Ha tényleg ekkora csődtömeg vagy, menj el télen havat lapátolni, azért legalább pénzt kapsz.
Oct 31, 2013 00:41:59
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 00:43:29
x16)
Mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy az összes szakodon még fényévekre voltál a diploma megszerzésétől. Nem csak a pénz hiánya nincs diplomás, hanem mert buta vagy.
sodika
Oct 31, 2013 00:43:39
Lehet hogy papíron faszán belém lett verve a nyelvtan, de ettől még német emberek beszédéből egy kurva szót nem fogsz megérteni. :D
Ennyit arról, hogy "mint a matekot". :D
Ennyit arról, hogy "mint a matekot". :D
Oct 31, 2013 00:43:39
Sodi-emulátor
Oct 31, 2013 00:44:07
Juszt is gyarapodok. Minden nap nő a kanapé egy centit. Bizony.
Oct 31, 2013 00:44:07
tigris
Oct 31, 2013 00:44:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>sodi németül speciel pont úgy kell tanulni, mintha matekoznál. megvan minden szabály szépen rendben</div>
Középiskolában a négy éven át minden nap megtartott németórán ha mást is, hát a nyelvtant aztán tényleg belém verték. Lehet, hogy - kis túlzással - egy pohár vizet nem tudok kérni, de ha van egy német mondat, jó eséllyel átrakom múlt időbe, jövőidőbe, óhajtó módba, és elragozom bárhogyan, de ez kurvára nem nyelvtudás. :D</div>
akkor mi a nylevtudás? hogy nehezítené meg bármi a dolgot, ha nyelvtani alapon közelíted meg? te ezért nem tudsz magyarul se...
Középiskolában a négy éven át minden nap megtartott németórán ha mást is, hát a nyelvtant aztán tényleg belém verték. Lehet, hogy - kis túlzással - egy pohár vizet nem tudok kérni, de ha van egy német mondat, jó eséllyel átrakom múlt időbe, jövőidőbe, óhajtó módba, és elragozom bárhogyan, de ez kurvára nem nyelvtudás. :D</div>
akkor mi a nylevtudás? hogy nehezítené meg bármi a dolgot, ha nyelvtani alapon közelíted meg? te ezért nem tudsz magyarul se...
Oct 31, 2013 00:44:19
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Oct 31, 2013 00:44:29
x8)
Szegény Gyöngyi, ha egy tökösebb faszihoz megy hozzá, aki időnként lezavar egy-egy csicskalángost az elszállt hülyegyereknek, akkor most nem ott tartana ahol.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 00:45:35
x16)
<div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Mit értél el? Egy kegyelemkanapén csövezel, nyakig adósságban, rongyokban jársz, rossz minőségű ételeket eszel és egy buszjegyre nincs pénzed. Te most trollkodsz?</div>
Rossz oldalról közelítjük meg a problémát. Sodi számára valószínűleg az a legfontosabb, hogy bármikor elővehesse a pitont és kiverhesse Aaron Cute-ra. Ezt pedig a jelenlegi életstílusa igenis biztosítja neki. Minden más másodlagos.
Mit értél el? Egy kegyelemkanapén csövezel, nyakig adósságban, rongyokban jársz, rossz minőségű ételeket eszel és egy buszjegyre nincs pénzed. Te most trollkodsz?</div>
Rossz oldalról közelítjük meg a problémát. Sodi számára valószínűleg az a legfontosabb, hogy bármikor elővehesse a pitont és kiverhesse Aaron Cute-ra. Ezt pedig a jelenlegi életstílusa igenis biztosítja neki. Minden más másodlagos.
sodika
Oct 31, 2013 00:46:18
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Látod, megint debil vagy. Az nem meló, hogy vállalkozást indítasz, aztán meg termelsz annyi bevételt, amivel egy közmunkás cigány is kiröhög és mellé termelsz még havi 100000 forint köztartozást.</div>
Leszarom a moralizálást és az értelmetlen összehasonlítgatást. Ez egy olyan ország, és olyan környezet, ahogy a nem nyomorgó, és ezzel együtt minden kötelezettségnek maradéktalanul megfelelő ember nem létezik, mert úgy van összerakva, és bejáratva, hogy az ilyen ember létezését eleve kizárva.
Látod, megint debil vagy. Az nem meló, hogy vállalkozást indítasz, aztán meg termelsz annyi bevételt, amivel egy közmunkás cigány is kiröhög és mellé termelsz még havi 100000 forint köztartozást.</div>
Leszarom a moralizálást és az értelmetlen összehasonlítgatást. Ez egy olyan ország, és olyan környezet, ahogy a nem nyomorgó, és ezzel együtt minden kötelezettségnek maradéktalanul megfelelő ember nem létezik, mert úgy van összerakva, és bejáratva, hogy az ilyen ember létezését eleve kizárva.
Oct 31, 2013 00:46:18
tigris
Oct 31, 2013 00:48:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Lehet hogy papíron faszán belém lett verve a nyelvtan, de ettől még német emberek beszédéből egy kurva szót nem fogsz megérteni. :D
Ennyit arról, hogy "mint a matekot". :D</div>
te nekem ne ugassál arról, hogy miről mennyit. te írtad, hogy nem tudsz németül . ha a nyelvtant vágnád akkor nem írnál ilyen baromságot, azt ugyanis nem lehet anélkül megtanulni, hogy közben ne fejlődjön a nyelvtudás. én nem az anyád vagyok, nekem hiába hazudozol
Ennyit arról, hogy "mint a matekot". :D</div>
te nekem ne ugassál arról, hogy miről mennyit. te írtad, hogy nem tudsz németül . ha a nyelvtant vágnád akkor nem írnál ilyen baromságot, azt ugyanis nem lehet anélkül megtanulni, hogy közben ne fejlődjön a nyelvtudás. én nem az anyád vagyok, nekem hiába hazudozol
Oct 31, 2013 00:48:11
sodika
Oct 31, 2013 00:48:27
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
akkor mi a nylevtudás?</div>
Hát kurvára nem az, hogy tudsz ragozni, meg mondatokat mindenféle igeidőbe rendezni. Ez a tudásom máig megmaradt és stabil, ugyanakkor nyáron bizony megtapasztaltam, hogy ennek az élő nyelv akár egyetlen mondatának magabiztos megértéséhez semmi köze.
A nyelvtudás ugyanis az utóbbi.
Hát kurvára nem az, hogy tudsz ragozni, meg mondatokat mindenféle igeidőbe rendezni. Ez a tudásom máig megmaradt és stabil, ugyanakkor nyáron bizony megtapasztaltam, hogy ennek az élő nyelv akár egyetlen mondatának magabiztos megértéséhez semmi köze.
A nyelvtudás ugyanis az utóbbi.
Oct 31, 2013 00:48:27
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Oct 31, 2013 00:48:57
x8)
Átgondoltam, hogy hány korodbeli ismerősöm van és ők hol tartanak.
Különböző társadalmi rétegekből származnak, de a te nyomorodat még csak meg sem közelíti egyik sem. A legcsoróbb is magasan feletted áll, minden szempontból. Pedig ő "csak" egy takarító.
Különböző társadalmi rétegekből származnak, de a te nyomorodat még csak meg sem közelíti egyik sem. A legcsoróbb is magasan feletted áll, minden szempontból. Pedig ő "csak" egy takarító.
iThroll
(
x1)
Oct 31, 2013 00:49:21
x1)
adott X személy többmilliós szülői örökséggel, lakással, alanyi jogon járó államilag támogatott szemeszterekkel, diákhitellel, és mégsem tud diplomát szerezni arra hivatkozva,hogy elfogyott rá a lehetősége.
Hogy lehetséges ez?
a) X az átlagtól sokkal butább
b) x olyan kretén hogy több szakot is felvesz párhuzamosan
c) x elherdálja a pénzt mindenféle szarságokra tönretéve a szüleit
d) a,b,c egyszerre, azaz X = Recskaboy
Hogy lehetséges ez?
d) a,b,c egyszerre, azaz X = Recskaboy
Hiénaverő
Oct 31, 2013 00:49:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Leszarom a moralizálást és az értelmetlen összehasonlítgatást. Ez egy olyan ország, és olyan környezet, ahogy a nem nyomorgó, és ezzel együtt minden kötelezettségnek maradéktalanul megfelelő ember nem létezik, mert úgy van összerakva, és bejáratva, hogy az ilyen ember létezését eleve kizárva.</div>
Érdekes módon az ide írogató trollok nagyon jól elvannak itt. Ne a lumpenretard haverjaidból indulj ki, akik a társadalom alsó 10%-át kitevő roncstársadalomból jönnek.
Leszarom a moralizálást és az értelmetlen összehasonlítgatást. Ez egy olyan ország, és olyan környezet, ahogy a nem nyomorgó, és ezzel együtt minden kötelezettségnek maradéktalanul megfelelő ember nem létezik, mert úgy van összerakva, és bejáratva, hogy az ilyen ember létezését eleve kizárva.</div>
Érdekes módon az ide írogató trollok nagyon jól elvannak itt. Ne a lumpenretard haverjaidból indulj ki, akik a társadalom alsó 10%-át kitevő roncstársadalomból jönnek.
Oct 31, 2013 00:49:45
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Oct 31, 2013 00:49:52
x8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Tök jó, akkor én nem is létezem?
Tök jó, akkor én nem is létezem?
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Oct 31, 2013 00:50:42
x8)
<div class="quote"><div class="author">iThroll</div>adott X személy többmilliós szülői örökséggel, lakással, alanyi jogon járó államilag támogatott szemeszterekkel, diákhitellel, és mégsem tud diplomát szerezni arra hivatkozva,hogy elfogyott rá a lehetősége.
Hogy lehetséges ez?
d) a,b,c egyszerre, azaz X = Recskaboy</div>
e) súlyos beteg
Hogy lehetséges ez?
d) a,b,c egyszerre, azaz X = Recskaboy</div>
e) súlyos beteg
Callahan
Oct 31, 2013 00:51:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez egy olyan ország, és olyan környezet, ahogy a nem nyomorgó, és ezzel együtt minden kötelezettségnek maradéktalanul megfelelő ember nem létezik, mert úgy van összerakva, és bejáratva, hogy az ilyen ember létezését eleve kizárva.</div>
Ezzel nyugtatod magad?
Ez a kis mese az egyetlen mentsvárad?
Ezzel nyugtatod magad?
Ez a kis mese az egyetlen mentsvárad?
Oct 31, 2013 00:51:13
Hiénaverő
Oct 31, 2013 00:52:07
Mivel magyarázod hogy a Kolosyn csövezel? Erre válaszolj fogsorrém.
Oct 31, 2013 00:52:07
sodika
Oct 31, 2013 00:53:20
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>ha a nyelvtant vágnád akkor nem írnál ilyen baromságot, azt ugyanis nem lehet anélkül megtanulni, hogy közben ne fejlődjön a nyelvtudás</div>
Dehogynem. Vágod a nyelvtant, tisztában vagy annak szabályaival, és közben béke segge alatt a valós szókincsed, ráadásul életedben nem hallottál valódi német beszédet.
Nekem ne magyarázd, hogy a kettő egymást feltételezi, mert lófaszt feltételezi. Igenis lehet úgy vágni a nyelvtant, hogy közben nulla gyakorlatod van valódi német beszéd értelmezésében, és értelmesen megszólalni se tudsz, mert a szókincsed a nyelvtani fordulás begyakorlását minimálisan szükségessé tévő szintre korlátozódik.
Az, hogy 4 év alatt napi rendszeres nyelvórákkal beléd verik a nyelvtant, mint a matekot, kurvára nem nyelvtudás. Ezt eddig én is sejtettem, de most hogy utánaolvastam a témának, pontosan meg is értettem.
Dehogynem. Vágod a nyelvtant, tisztában vagy annak szabályaival, és közben béke segge alatt a valós szókincsed, ráadásul életedben nem hallottál valódi német beszédet.
Nekem ne magyarázd, hogy a kettő egymást feltételezi, mert lófaszt feltételezi. Igenis lehet úgy vágni a nyelvtant, hogy közben nulla gyakorlatod van valódi német beszéd értelmezésében, és értelmesen megszólalni se tudsz, mert a szókincsed a nyelvtani fordulás begyakorlását minimálisan szükségessé tévő szintre korlátozódik.
Az, hogy 4 év alatt napi rendszeres nyelvórákkal beléd verik a nyelvtant, mint a matekot, kurvára nem nyelvtudás. Ezt eddig én is sejtettem, de most hogy utánaolvastam a témának, pontosan meg is értettem.
Oct 31, 2013 00:53:20
tigris
Oct 31, 2013 00:53:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
A nyelvtudás ugyanis az utóbbi.</div>
csakhogy mondjuk az északnémetek nem értik a bajorokat, azok meg a svájciakat, akkor ezek szerinted nem tudnak németül?
ezek szerint te azt állítod, hogy a szókincsed és a nyelvtanod stabil, csak az élő beszédet nem érted.
mondjuk ennek alapján gyönyörű lehetett, ahogy ott üldögéltél a komcsik között kukán, egy szót se értve :DDD
A nyelvtudás ugyanis az utóbbi.</div>
csakhogy mondjuk az északnémetek nem értik a bajorokat, azok meg a svájciakat, akkor ezek szerinted nem tudnak németül?
ezek szerint te azt állítod, hogy a szókincsed és a nyelvtanod stabil, csak az élő beszédet nem érted.
mondjuk ennek alapján gyönyörű lehetett, ahogy ott üldögéltél a komcsik között kukán, egy szót se értve :DDD
Oct 31, 2013 00:53:43
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Oct 31, 2013 00:54:09
x8)
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez egy olyan ország, és olyan környezet, ahogy a nem nyomorgó, és ezzel együtt minden kötelezettségnek maradéktalanul megfelelő ember nem létezik, mert úgy van összerakva, és bejáratva, hogy az ilyen ember létezését eleve kizárva.</div>
Ezzel nyugtatod magad?
Ez a kis mese az egyetlen mentsvárad?</div>
Jól látod, ez a tévképzet Sodika Kék Barlangja, ahová bármikor visszabújhat ha jönnek a rossz gondoltok.
Ezzel nyugtatod magad?
Ez a kis mese az egyetlen mentsvárad?</div>
Jól látod, ez a tévképzet Sodika Kék Barlangja, ahová bármikor visszabújhat ha jönnek a rossz gondoltok.
sodika
Oct 31, 2013 00:55:06
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
ezek szerint te azt állítod, hogy a szókincsed és a nyelvtanod stabil</div>
Nem, a szókincsem nem.
Biztos kurvára lehet úgy tanulni a németet, mint a matekot, több éven át, anélkül, hogy abból valódi nyelvtudás alakuljon ki.
Ez nem nyelvtanulás, legfeljebb annak az illúziója.
Nem, a szókincsem nem.
Biztos kurvára lehet úgy tanulni a németet, mint a matekot, több éven át, anélkül, hogy abból valódi nyelvtudás alakuljon ki.
Ez nem nyelvtanulás, legfeljebb annak az illúziója.
Oct 31, 2013 00:55:06
Hitvány Patkány
Oct 31, 2013 00:56:07
Képzeld el, hülye debil, mi is dolgozunk adót fizetünk és megélünk. Benned van a hiba. Lásd be szépen, hogy csődtömeg vagy.
Képzeld el, hülye debil, mi is dolgozunk adót fizetünk és megélünk. Benned van a hiba. Lásd be szépen, hogy csődtömeg vagy.
Oct 31, 2013 00:56:07
iThroll
(
x1)
Oct 31, 2013 00:56:33
x1)
láttuk múltkor mikor köszfetyítyés közben megkérdezték tőle angolul hogy miért tüntetnek. csak makogott a korcs, pedig itt nem a megértés volt a probléma.
se nem érti, se nem beszéli.
gyenge képességű, na.
se nem érti, se nem beszéli.
gyenge képességű, na.
sodika
Oct 31, 2013 00:56:55
De már megint elkövetem azt a hibát, bazmeg, hogy pont nektek magyarázok, aminek kurvára semmi értelme, mert ennyi energiával már egy teljes Rosetta-lecként átrághattam volna magam.
Annak - ezzel szemben - értelme is van.
Annak - ezzel szemben - értelme is van.
Oct 31, 2013 00:56:55
Hiénaverő
Oct 31, 2013 00:58:19
Válaszolj már hogy miért egy irodában egy kegyelemkanapén csövezel szerinted?
Oct 31, 2013 00:58:19
sodika
Oct 31, 2013 00:58:41
Nem érdekel a nagyzolás, meg a pofázás.
Nem nyomorgó, és minden kötelezettségének maradéktalanul megfelelő ember Magyarországon nincs, mert nem is létezhet. Ez egy ilyen szar rendszer, ezért rombolni és pusztítani kell. Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem nyomorgó, és minden kötelezettségének maradéktalanul megfelelő ember Magyarországon nincs, mert nem is létezhet. Ez egy ilyen szar rendszer, ezért rombolni és pusztítani kell. Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 31, 2013 00:58:41
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Oct 31, 2013 00:58:44
x8)
Nincs az életednek egyetlen olyan szegmense amire azt lehetne mondani, hogy rendben van.
Ez nagyon bizarr, mert még a bűnözőknek is van olyan tevékenységük, amivel önmaguk felé kompenzálni tudják a sok szart amit elkövetnek.
Neked meg csak az ilyen hamis téveszmék maradnak, mint az a bullshit amivel fentebb is ámítod magad.
Ez nagyon bizarr, mert még a bűnözőknek is van olyan tevékenységük, amivel önmaguk felé kompenzálni tudják a sok szart amit elkövetnek.
Neked meg csak az ilyen hamis téveszmék maradnak, mint az a bullshit amivel fentebb is ámítod magad.
tigris
Oct 31, 2013 00:58:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Nem, a szókincsem nem.
Ez nem nyelvtanulás, legfeljebb annak az illúziója.</div>
szerintem gyönyörű, ahogy te osztod az észt a nyelvtudásról. nézd endre ezzel a szar módszerrel én megértem az írott szöveget, és a beszédet is , ha hochdeutsch. ez lehet, hogy szerinted illúzió, de én nagyon boldog vagyok vele.
nyilván elismerem a te módszeredet is, miszerint az ember otthon ül és panaszkodik, mondjván ha nem él kinn, akor nem is lehet nyelvtudása, ezért felesleges belekezdeni.
Nem, a szókincsem nem.
Ez nem nyelvtanulás, legfeljebb annak az illúziója.</div>
szerintem gyönyörű, ahogy te osztod az észt a nyelvtudásról. nézd endre ezzel a szar módszerrel én megértem az írott szöveget, és a beszédet is , ha hochdeutsch. ez lehet, hogy szerinted illúzió, de én nagyon boldog vagyok vele.
nyilván elismerem a te módszeredet is, miszerint az ember otthon ül és panaszkodik, mondjván ha nem él kinn, akor nem is lehet nyelvtudása, ezért felesleges belekezdeni.
Oct 31, 2013 00:58:58
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Oct 31, 2013 01:00:00
x8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem érdekel a nagyzolás, meg a pofázás.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide</div>
Juj, menekülj a Kék Barlangba, már megint jön a depi!
Na meló, csá.
Juj, menekülj a Kék Barlangba, már megint jön a depi!
Hitvány Patkány
Oct 31, 2013 01:00:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De már megint elkövetem azt a hibát, bazmeg, hogy pont nektek magyarázok, aminek kurvára semmi értelme, mert ennyi energiával már egy teljes Rosetta-lecként átrághattam volna magam.
Annak - ezzel szemben - értelme is van.</div>
Dehogy van. A beléd ölt 20 milliónak sem volt semmi értelme. Neked elmagyarázni valamit olyan, mint lukas vödörbe vizet tölteni, és ezzel még Varga Katalin is egyetért.
Annak - ezzel szemben - értelme is van.</div>
Dehogy van. A beléd ölt 20 milliónak sem volt semmi értelme. Neked elmagyarázni valamit olyan, mint lukas vödörbe vizet tölteni, és ezzel még Varga Katalin is egyetért.
Oct 31, 2013 01:00:08
tigris
Oct 31, 2013 01:00:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem érdekel a nagyzolás, meg a pofázás.
Na meló, csá.
dehát te nagyzolsz meg pofázol :DD
jó lenne, ha nem Magyarországot rombolnád, hanem egy másik országot te szar! Mi itt próbálunk építkezni, ha nem tűnt volna fel...
Az a rendszer tetszett mi, amiben a nagypapa volt a hatalom ugye? a honvédelmi minsizter, a másik rokon a vérbíró, aztán a bkv igazgatója... az tetszett ugye endre?
Na meló, csá.
dehát te nagyzolsz meg pofázol :DD
jó lenne, ha nem Magyarországot rombolnád, hanem egy másik országot te szar! Mi itt próbálunk építkezni, ha nem tűnt volna fel...
Az a rendszer tetszett mi, amiben a nagypapa volt a hatalom ugye? a honvédelmi minsizter, a másik rokon a vérbíró, aztán a bkv igazgatója... az tetszett ugye endre?
Oct 31, 2013 01:00:34
iThroll
(
x1)
Oct 31, 2013 01:03:59
x1)
jól mondja tigris.
Endre rühelli a mai világot, mert az teljesítményorientált. ő csak bele szeretett volna ülni a kényelmesbe, munka nélkül, származás alapon.
gondolom a zsidókat is ezért utálja, mert ők általában sikeres emberek. ő meg nem. sőt egy balek, aki rombolja a világot és nem építi
Endre rühelli a mai világot, mert az teljesítményorientált. ő csak bele szeretett volna ülni a kényelmesbe, munka nélkül, származás alapon.
gondolom a zsidókat is ezért utálja, mert ők általában sikeres emberek. ő meg nem. sőt egy balek, aki rombolja a világot és nem építi
Hiénaverő
Oct 31, 2013 01:04:08
Na meló, csá.
Ezek szerint jelenleg félmilliós ország vagyunk, mert a túlnyomó többség, akik ezeknek eleget tesznek, ezek szerint nem léteznek. A trollok sem léteznek, valami párhuzamos dimenzióban létező Magyarországból írnak akkor. Ez már autista zsákutca, hagyjuk is. Inkább áruld el hogy miért kegyelemkanapén csövezel? És Rocskaiék akkor lopnak, hogy még téged eltartani is van pénzük, vagy mi?
Na meló, csá.
Ezek szerint jelenleg félmilliós ország vagyunk, mert a túlnyomó többség, akik ezeknek eleget tesznek, ezek szerint nem léteznek. A trollok sem léteznek, valami párhuzamos dimenzióban létező Magyarországból írnak akkor. Ez már autista zsákutca, hagyjuk is. Inkább áruld el hogy miért kegyelemkanapén csövezel? És Rocskaiék akkor lopnak, hogy még téged eltartani is van pénzük, vagy mi?
Oct 31, 2013 01:04:08
tigris
Oct 31, 2013 01:05:05
az a legjobb, hogy úgy osztod itt az ézt a rosettáról, mintha nem itt hallottál volna róla először.
Oct 31, 2013 01:05:05
tigris
Oct 31, 2013 01:07:57
egyébként szerintem egy igazi programozó még örülne is neki, ha a nyelvtanulás hasonlít a matekra. ez mindent elárul rólad.
Oct 31, 2013 01:07:57
sodika
Oct 31, 2013 01:08:20
<div class="quote"><div class="author">Szerkesztőségi titkár</div>Nincs az életednek egyetlen olyan szegmense amire azt lehetne mondani, hogy rendben van.</div>
Ennek a gondolatnak úgy alapvetően nincs semmi értelme. Definiálni kéne, hogy mi az az "élet", és mi az, amikor "rendben van". Ha például holmi elvont konzekvencionális ideálokat tekintünk ilyen normának, akkor az eleve fals megközelítés, tekintve hogy az ország nagyon távol áll az ilyen optimumtól.
Van a teória, meg van amikor a térképre nézel, és mindent megértesz. Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Ennek a gondolatnak úgy alapvetően nincs semmi értelme. Definiálni kéne, hogy mi az az "élet", és mi az, amikor "rendben van". Ha például holmi elvont konzekvencionális ideálokat tekintünk ilyen normának, akkor az eleve fals megközelítés, tekintve hogy az ország nagyon távol áll az ilyen optimumtól.
Van a teória, meg van amikor a térképre nézel, és mindent megértesz. Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 31, 2013 01:08:20
sodika
Oct 31, 2013 01:11:38
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>egyébként szerintem egy igazi programozó még örülne is neki, ha a nyelvtanulás hasonlít a matekra. ez mindent elárul rólad.</div>
A gondolat gyakorlati cáfolatát tapasztaltam meg. A Rosetta, a Relaxa, és a Taxus egyaránt mondja, hogy ez faszság. Abban, hogy ez a három - akár együtt - valódi nyelvtudást ad, persze nem hiszek (nagyon fontos, hogy az ember ne áltassa magát, mert azt is tudom már, hogy abból van a végén az igazi elkeseredés), de abban már hiszek, hogy ha ezen a trión végigmegyek, akkor utána már magabiztosan tudom tévénézésre, újságolvasásra és rádióhallgatásra alapozni a nyelvtanulásomat. És az már tényleg valódi nyelvtanulás.
A gondolat gyakorlati cáfolatát tapasztaltam meg. A Rosetta, a Relaxa, és a Taxus egyaránt mondja, hogy ez faszság. Abban, hogy ez a három - akár együtt - valódi nyelvtudást ad, persze nem hiszek (nagyon fontos, hogy az ember ne áltassa magát, mert azt is tudom már, hogy abból van a végén az igazi elkeseredés), de abban már hiszek, hogy ha ezen a trión végigmegyek, akkor utána már magabiztosan tudom tévénézésre, újságolvasásra és rádióhallgatásra alapozni a nyelvtanulásomat. És az már tényleg valódi nyelvtanulás.
Oct 31, 2013 01:11:38
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 01:13:33
x16)
Endre, ha a szüleid házában nincsen villany, mert nem tudják fizetni, akkor miért nem fizeted ki helyettük? Miért nem segíted szüleidet?
gennyes féregzsidó
Oct 31, 2013 01:15:07
Na meló, csá.
rocskaiék is csalnak? vagy nyomorognak?
Na meló, csá.
rocskaiék is csalnak? vagy nyomorognak?
Oct 31, 2013 01:15:07
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 01:15:18
x16)
Különben neked nulla német nyelvtantudásod van, ezt így látatlanul is lelfogadom.
sodika
Oct 31, 2013 01:15:42
<div class="quote"><div class="author">iThroll</div>
Endre rühelli a mai világot, mert az teljesítményorientált.</div>
A teljesítményorientáltság szociális hálóval párosítva az, amit nyugaton látsz. A kettő együtt kell, mert szociális háló teljesítményorientáltság nélkül a világtól való leszakadást jelenti (Kádár-kor), a szociális háló nélküli teljesítményorientáltság viszont embertelen nyomort hoz, <b>ami önmagában talán még nem is lenne baj, mert ha kaparás van, és embertelenség, meg túlélés, akkor LEGYEN az, DE AKI ILYEN EMBERTELEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT BÁRMIFÉLE, A RENDSZER IRÁNTI NORMATISZTELET A TISZTESSÉGES JELLEM FOKMÉRŐJÉNEK TEKINT, ANNAK MÁR BIZONY JÓ BÜDÖS KURVA ANYJA.</b>
A teljesítményorientáltság szociális hálóval párosítva az, amit nyugaton látsz. A kettő együtt kell, mert szociális háló teljesítményorientáltság nélkül a világtól való leszakadást jelenti (Kádár-kor), a szociális háló nélküli teljesítményorientáltság viszont embertelen nyomort hoz, <b>ami önmagában talán még nem is lenne baj, mert ha kaparás van, és embertelenség, meg túlélés, akkor LEGYEN az, DE AKI ILYEN EMBERTELEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT BÁRMIFÉLE, A RENDSZER IRÁNTI NORMATISZTELET A TISZTESSÉGES JELLEM FOKMÉRŐJÉNEK TEKINT, ANNAK MÁR BIZONY JÓ BÜDÖS KURVA ANYJA.</b>
Oct 31, 2013 01:15:42
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 01:16:17
x16)
Novák Előd csal vagy nyomorog? Morvai Krisztina?
tigris
Oct 31, 2013 01:16:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>egyébként szerintem egy igazi programozó még örülne is neki, ha a nyelvtanulás hasonlít a matekra. ez mindent elárul rólad.</div>
A gondolat gyakorlati cáfolatát tapasztaltam meg. A Rosetta, a Relaxa, és a Taxus egyaránt mondja, hogy ez faszság. Abban, hogy ez a három - akár együtt - valódi nyelvtudást ad, persze nem hiszek (nagyon fontos, hogy az ember ne áltassa magát, mert azt is tudom már, hogy abból van a végén az igazi elkeseredés), de abban már hiszek, hogy ha ezen a trión végigmegyek, akkor utána már magabiztosan tudom tévénézésre, újságolvasásra és rádióhallgatásra alapozni a nyelvtanulásomat. És az már tényleg valódi nyelvtanulás.</div>
ebből látszik, hogy millyen buta vagy. beszopod ezeket a marhaságokat, amelyek azt sugallják, hogy ha nem fizetsz nekik, akkor nem lesz "valódi nyelvtudásod". ilyen buta vagy, látod!
A gondolat gyakorlati cáfolatát tapasztaltam meg. A Rosetta, a Relaxa, és a Taxus egyaránt mondja, hogy ez faszság. Abban, hogy ez a három - akár együtt - valódi nyelvtudást ad, persze nem hiszek (nagyon fontos, hogy az ember ne áltassa magát, mert azt is tudom már, hogy abból van a végén az igazi elkeseredés), de abban már hiszek, hogy ha ezen a trión végigmegyek, akkor utána már magabiztosan tudom tévénézésre, újságolvasásra és rádióhallgatásra alapozni a nyelvtanulásomat. És az már tényleg valódi nyelvtanulás.</div>
ebből látszik, hogy millyen buta vagy. beszopod ezeket a marhaságokat, amelyek azt sugallják, hogy ha nem fizetsz nekik, akkor nem lesz "valódi nyelvtudásod". ilyen buta vagy, látod!
Oct 31, 2013 01:16:34
gennyes féregzsidó
Oct 31, 2013 01:16:50
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Endre, ha a szüleid házában nincsen villany, mert nem tudják fizetni, akkor miért nem fizeted ki helyettük? Miért nem segíted szüleidet?</div>
az anyja villanyal fűt, azt akarja, hogy megfagyjon.
az anyja villanyal fűt, azt akarja, hogy megfagyjon.
Oct 31, 2013 01:16:50
sodika
Oct 31, 2013 01:16:54
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Különben neked nulla német nyelvtantudásod van, ezt így látatlanul is lelfogadom.</div>
Nyelvtant vágom, a szókincset, és az életszagú gyakorlatot pedig most építem hozzá.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nyelvtant vágom, a szókincset, és az életszagú gyakorlatot pedig most építem hozzá.
Ennyi.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 31, 2013 01:16:54
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 01:17:42
x16)
Endre, miért gyűlölöd embertársaidat? Miért utálod a magyar nemzetet? Miért küzdesz kétségbeesetten az ellen, hogy a magyar társadalom tagja legyél?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 01:18:16
x16)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Különben neked nulla német nyelvtantudásod van, ezt így látatlanul is lelfogadom.</div>
Ennyi.
Na meló, csá.
Hazudsz.
Ennyi.
Na meló, csá.
Hazudsz.
tigris
Oct 31, 2013 01:18:18
dehát csak nézd meg. te megvetted a taxust és nem tudsz németül, én meg nem vettem meg, és tudok. szerinted kinek volt igaza?
Oct 31, 2013 01:18:18
sodika
Oct 31, 2013 01:19:12
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>azt sugallják, hogy ha nem fizetsz nekik, akkor nem lesz "valódi nyelvtudásod".</div>
Valódi nyelvtudás idegen nyelvi környezetből van. Kimész és rákényszerülsz. Ha viszont erre nincs lehetőséget, akkor bizony szimulálni kell ezt. Más út nincs. A Rosetta-Taxus-Relaxa páros pontosan ezt teszi.
Mondom. Nyelvtudást nem remélek, de hogy a tévénézős, fórumozgatós, beszélgetős, újságolvasós nyelvtanuláshoz magabiztos szintre hoz, azt azért remélem. :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Valódi nyelvtudás idegen nyelvi környezetből van. Kimész és rákényszerülsz. Ha viszont erre nincs lehetőséget, akkor bizony szimulálni kell ezt. Más út nincs. A Rosetta-Taxus-Relaxa páros pontosan ezt teszi.
Mondom. Nyelvtudást nem remélek, de hogy a tévénézős, fórumozgatós, beszélgetős, újságolvasós nyelvtanuláshoz magabiztos szintre hoz, azt azért remélem. :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 31, 2013 01:19:12
gennyes féregzsidó
Oct 31, 2013 01:19:58
A teljesítményorientáltság szociális hálóval párosítva az, amit nyugaton látsz. A kettő együtt kell, mert szociális háló teljesítményorientáltság nélkül a világtól való leszakadást jelenti (Kádár-kor), a szociális háló nélküli teljesítményorientáltság viszont embertelen nyomort hoz, <b>ami önmagában talán még nem is lenne baj, mert ha kaparás van, és embertelenség, meg túlélés, akkor LEGYEN az, DE AKI ILYEN EMBERTELEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT BÁRMIFÉLE, A RENDSZER IRÁNTI NORMATISZTELET A TISZTESSÉGES JELLEM FOKMÉRŐJÉNEK TEKINT, ANNAK MÁR BIZONY JÓ BÜDÖS KURVA ANYJA.</b></div>
mi trollok ugyanabban a rendszerben boldogulunk, amiben te nyomorogsz. te vesztes vagy, ilyen nagyon egyszerű ez.
A teljesítményorientáltság szociális hálóval párosítva az, amit nyugaton látsz. A kettő együtt kell, mert szociális háló teljesítményorientáltság nélkül a világtól való leszakadást jelenti (Kádár-kor), a szociális háló nélküli teljesítményorientáltság viszont embertelen nyomort hoz, <b>ami önmagában talán még nem is lenne baj, mert ha kaparás van, és embertelenség, meg túlélés, akkor LEGYEN az, DE AKI ILYEN EMBERTELEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT BÁRMIFÉLE, A RENDSZER IRÁNTI NORMATISZTELET A TISZTESSÉGES JELLEM FOKMÉRŐJÉNEK TEKINT, ANNAK MÁR BIZONY JÓ BÜDÖS KURVA ANYJA.</b></div>
mi trollok ugyanabban a rendszerben boldogulunk, amiben te nyomorogsz. te vesztes vagy, ilyen nagyon egyszerű ez.
Oct 31, 2013 01:19:58
sodika
Oct 31, 2013 01:21:01
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Miért küzdesz kétségbeesetten az ellen, hogy a magyar társadalom tagja legyél?</div>
<b>Attól még, hogy nem vagyok képmutató, a tagja vagyok. :)</b>
Nem a képmutatóság tesz a társadalom tagjává, amikor eljátszod, hogy minden rendben van. :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
<b>Attól még, hogy nem vagyok képmutató, a tagja vagyok. :)</b>
Nem a képmutatóság tesz a társadalom tagjává, amikor eljátszod, hogy minden rendben van. :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Oct 31, 2013 01:21:01
110 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™