broni
Oct 31, 2013 23:06:35
az isten szoptason meg bennetket, ne írjatok már a nevemben, elvész a fórum varázsa!!!!inkább nézzetek 11 véves bikinis csajokat
Oct 31, 2013 23:06:35
broni
Oct 31, 2013 23:09:15
<div class="quote"><div class="author">broni</div>az isten szoptason meg bennetket, ne írjatok már a nevemben, elvész a fórum varázsa!!!!inkább nézzetek 11 véves bikinis csajokat</div>
ál-broni! mi a célod ezzel? mit akarsz elérni???
ál-broni! mi a célod ezzel? mit akarsz elérni???
Oct 31, 2013 23:09:15
Brian
Oct 31, 2013 23:16:16
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>az isten szoptason meg bennetket, ne írjatok már a nevemben, elvész a fórum varázsa!!!!inkább nézzetek 11 véves bikinis csajokat</div>
ál-broni! mi a célod ezzel? mit akarsz elérni???</div>
inkább azon gondolkozz el, kinek áll ez érdekében!!!!!
ál-broni! mi a célod ezzel? mit akarsz elérni???</div>
inkább azon gondolkozz el, kinek áll ez érdekében!!!!!
Oct 31, 2013 23:16:16
Csurka István szelleme
Oct 31, 2013 23:18:03
<div class="quote"><div class="author">Blogin</div>Törlitek a fórumot.
Az egészet.
Most.</div>
KUSS NYANYA!!!
Az egészet.
Most.</div>
KUSS NYANYA!!!
Oct 31, 2013 23:18:03
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 31, 2013 23:18:16
x38)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Az kurva nagy lesz, amikor majd a Magyar Hajnal a kampányban elkezdi kiteregetni a Jobbik szennyesét.</div>
Megtudhatjuk, hogy a pártelnök Zázrivec volt? Vagy azt, hogy Zagyva egy villanyszerelő? Esetleg, hogy Morvainak zsidó a férje?
Ezeknek tökmindegy, a kuruc majd megmatyaráz mindent. Viszont az elég valószínű, hogy a vérjobbikosok így is úgy is átpártolnak. De legalább lesz min röhögni. Sneci majd mosdatja a szerecsent, ahol csak éri.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Megtudhatjuk, hogy a pártelnök Zázrivec volt? Vagy azt, hogy Zagyva egy villanyszerelő? Esetleg, hogy Morvainak zsidó a férje?
Ezeknek tökmindegy, a kuruc majd megmatyaráz mindent. Viszont az elég valószínű, hogy a vérjobbikosok így is úgy is átpártolnak. De legalább lesz min röhögni. Sneci majd mosdatja a szerecsent, ahol csak éri.
broni
Oct 31, 2013 23:18:55
éljen nagy románia, éljen trianon!!!!!!!dunáig a miénk!!!!!
Oct 31, 2013 23:18:55
broni
Oct 31, 2013 23:20:50
mekkora lepukkant prolik vannak a magyar hajnalban, beszarás..)))))))))hejjj szárnyasi!!))))) óóóóóószálasi a bitón, végre lóg szálasi a bitón)))))))))))))
Oct 31, 2013 23:20:50
Brian
Oct 31, 2013 23:21:53
Ceausescu si poporul!!! Traiasca Romania-Mare! Afare-afare bozgorul pentru tare!!!
Oct 31, 2013 23:21:53
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Oct 31, 2013 23:25:04
x16)
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Ezeknek tökmindegy, a kuruc majd megmatyaráz mindent. Viszont az elég valószínű, hogy a vérjobbikosok így is úgy is átpártolnak. De legalább lesz min röhögni. Sneci majd mosdatja a szerecsent, ahol csak éri.</div>
Szegedivel azért jól beszopatták őket. Azóta is ezen röhög a fél világ. Múlt héten két nyugati újságban is olvastam cikket Szegedivel.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Szegedivel azért jól beszopatták őket. Azóta is ezen röhög a fél világ. Múlt héten két nyugati újságban is olvastam cikket Szegedivel.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 31, 2013 23:36:34
x38)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>Ezeknek tökmindegy, a kuruc majd megmatyaráz mindent. Viszont az elég valószínű, hogy a vérjobbikosok így is úgy is átpártolnak. De legalább lesz min röhögni. Sneci majd mosdatja a szerecsent, ahol csak éri.</div>
Szegedivel azért jól beszopatták őket. Azóta is ezen röhög a fél világ. Múlt héten két nyugati újságban is olvastam cikket Szegedivel.</div>
Szegedivel saját magukat szopatták be szerintem. Először is nem baszták ki csendben, amikor kiderült az igazság (tudtak róla már régebben is), másodszor is segget csináltak a szájukból. A Szegedi ügy pikantériája, hogy Chabados vérzsidó lett a balfaszból, ami tényleg kurva vicces, és megmutatja, mennyire taknyok ezek a jobbikosok. Btw. már zsidó neve is van, Dovid. lolbazdmeg. Ja, és adok 80-90%-ot annak is, hogy körülmetélték, hiszen különben nem kaphatott volna zsidó nevet. lolbazdmeg a négyzeten
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Szegedivel azért jól beszopatták őket. Azóta is ezen röhög a fél világ. Múlt héten két nyugati újságban is olvastam cikket Szegedivel.</div>
Szegedivel saját magukat szopatták be szerintem. Először is nem baszták ki csendben, amikor kiderült az igazság (tudtak róla már régebben is), másodszor is segget csináltak a szájukból. A Szegedi ügy pikantériája, hogy Chabados vérzsidó lett a balfaszból, ami tényleg kurva vicces, és megmutatja, mennyire taknyok ezek a jobbikosok. Btw. már zsidó neve is van, Dovid. lolbazdmeg. Ja, és adok 80-90%-ot annak is, hogy körülmetélték, hiszen különben nem kaphatott volna zsidó nevet. lolbazdmeg a négyzeten
broni
Oct 31, 2013 23:43:12
When you walk,through a storm
hold your head, up high
and don't be afraid, of the dark
At the end,of the storm,is a golden sky
and the sweet silver song,of lark.
Walk on, through the wind
walk on, through the rain,
Tho' your dreams, be tossed and blown
WALK ON,WALK ON,WITH HOPE IN YOUR HEART
AND YOU'LL NEVER WALK ALONE
YOU'LL NEVER WALK ALONE
YOU'LL NEVER WALK ALONE
A(z) „You'll Never Walk Alone”
hold your head, up high
and don't be afraid, of the dark
At the end,of the storm,is a golden sky
and the sweet silver song,of lark.
Walk on, through the wind
walk on, through the rain,
Tho' your dreams, be tossed and blown
YOU'LL NEVER WALK ALONE
YOU'LL NEVER WALK ALONE
A(z) „You'll Never Walk Alone”
Oct 31, 2013 23:43:12
broni
Oct 31, 2013 23:44:18
hajrá celtic!!!!!!!!!
Oct 31, 2013 23:44:18
broni
Oct 31, 2013 23:46:45
tirittyán, szopjál kutyát, te down kóros segg, a debil buzi haverod jol kinyirták kolumbiába
Oct 31, 2013 23:46:45
EndrúRájen
Oct 31, 2013 23:55:11
Sodi, én abban tökéletesen egyetértek veled, hogy ez a foshányadék rendszer és a szabad versenyes globalista kapitalizmus nem embernek való. Pont most néztem Martin Scorsesse egyik remekművét, a New York bandáit és olvastam a filmben bemutatott esemény szociális hátteréről. Na azok az életkörülmények és az az egymáshoz való viszony (amire te taposásként utaltál) még Szomáliában is gáz lenne, nem Európában. De a Dickens regények is kiválóan bemutatják, hova vezet a magára hagyott, kontrollálatlan, spontán lasse-faire rémálom. Rúgják csak ki nyugodtan azok alól a sámlit, akik visszasírják a XIX. századi állapotokat és mentalitást. Sőt még abban is, hogy a trolljaid szociáldarwinista süketelése és bankármentegetés sem tud meghatni, mert míg az ő fostelepükről a "szocjalista" Ausztriába mennek az emberek, nem fordítva, meg míg ott sokkal jobban érzem magam és sokkal kedvezőbb feltételekkel meg olcsóbban kapok hitelt, addig a faszom sem akar a társadalmat győztesekre és vesztesekre osztó, amerikanizálódott, simlis lelki nyomorék magyarok közé beilleszkedni meg a fajtájuk miatt gyomorgörcsöt kapni és 45 évesen felfordulni a stressztől. Szintén nem tudják ledugni a torkomon azt sem, hogy gazdaságilag és morálisan helyes, hogy amit Vietnámban vagy Kínában kínai és vietnámi költségeken biorobotok állítanak elő, azt 90%-os büntetővámok nélkül behozhassák Európába és értékesíthessék európai árakon a megalomán, kompetitív, abuzív féregrendűek. Még abban is igazat adok neked, hogy radikális változás kell, persze a szocializmusról alkotott elképzeléseink gyökeresen eltérőek, ugyanis a te redisztribúcióra alapozott, lejárt szavatosságú, vulgármarxista koncepciód egyszerűen matematikailag tarthatatlan. Pl. az én "elvtársaim" tudod mit tartottak a legfontosabbnak, mikor annak idején elkezdték megszervezni Rochhdale-ben a kis tőkék együttműködésének, fennmaradásának és saját társadalmi előmenetelük biztosításának szervezeti kereteit és elveit? Hát a könyvtárat Endre. A tagok oktatása, képzése ma is az egyik legfontosabb szövetkezeti alapelv.
Te Scheißkerl még egy utópiában sem bírnál boldogulni. Aki úgy áll a munkához és a tanuláshoz, mint te azzal még maga Robert Owen vagy egy Kropotkin elvei szerint egymáshoz viszonyuló és türelmes emberi közösség sem tudna mit kezdeni, ugyanúgy csak tönkretennéd, mint a családod. Érted? Ha pl. - most tényleg csak fantáziálgatunk és egy utópiáról álmodozunk - gründolnék egy fakitermeléssel vagy takarítással foglalkozó MRP céget, ahol 300.000 HUF nettót keresnél, sőt még lenne egy nagyon aktív munkavállaló részvétel a döntéshozatalban és munkavállalói előmeneteli rendszer is, aminek révén évek szorgos és megbízható munkája után részesedéshez jutnál a cégből, mindezt napi 10 óra munkával, hogy mellette legyen időd élni és fejlődni is, te akkor sem csinálnál semmit. Mert az neked büdös lenne. Akárcsak a tanulás. Neked a "meghal a proletár, feltámad mint munkás" mentalitás sem kellene. A hozzád hasonló lumpen férgek diszkreditálták mindig a szociális gondolatot és az ilyenek miatt kell szégyenkezni olyanoknak, akik önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került embereknek akarnak segíteni.
Te Scheißkerl még egy utópiában sem bírnál boldogulni. Aki úgy áll a munkához és a tanuláshoz, mint te azzal még maga Robert Owen vagy egy Kropotkin elvei szerint egymáshoz viszonyuló és türelmes emberi közösség sem tudna mit kezdeni, ugyanúgy csak tönkretennéd, mint a családod. Érted? Ha pl. - most tényleg csak fantáziálgatunk és egy utópiáról álmodozunk - gründolnék egy fakitermeléssel vagy takarítással foglalkozó MRP céget, ahol 300.000 HUF nettót keresnél, sőt még lenne egy nagyon aktív munkavállaló részvétel a döntéshozatalban és munkavállalói előmeneteli rendszer is, aminek révén évek szorgos és megbízható munkája után részesedéshez jutnál a cégből, mindezt napi 10 óra munkával, hogy mellette legyen időd élni és fejlődni is, te akkor sem csinálnál semmit. Mert az neked büdös lenne. Akárcsak a tanulás. Neked a "meghal a proletár, feltámad mint munkás" mentalitás sem kellene. A hozzád hasonló lumpen férgek diszkreditálták mindig a szociális gondolatot és az ilyenek miatt kell szégyenkezni olyanoknak, akik önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került embereknek akarnak segíteni.
Oct 31, 2013 23:55:11
broni
Nov 01, 2013 00:04:36
Pont most néztem Martin Scorsesse egyik remekművét, a New York bandáit
<a href="http://youtu.be/uvec4X3J10I" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/uvec4X3J10I</a>
áááááááááááááááááá
<a href="http://youtu.be/uvec4X3J10I" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/uvec4X3J10I</a>
áááááááááááááááááá
Nov 01, 2013 00:04:36
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 01, 2013 00:12:18
x38)
blabla bájosokk.
7 milliárd+ embert egyenlően és tökéletesen kiszolgáló ideológia nem létezik.
A megoldás: aki teljesít az kicsit jobban élvezi az életet, mint aki nem.
A felső tízezret minden rendszer kitermeli, róluk ne beszéljünk.
A bank pont az olyanoknak van kitalálva, akiknek nincs pénzük, de teljesíteni akarnak. A bank egy lehetőség, és mint ilyen, kötelezettségekkel jár. Cserébe viszont korlátlan szabadságot ad.
A pénz egy fokmérő, ami mindenkire egyenlően vonatkozik. Nem vallás, kaszt vagy osztály, hanem a teljesítmény fokmérője.
A féregkaszt (lolbazdmeg) pedig előre viszi a világot egy jobb, tökéletesebb rendszer felé. A demokrácia lehet, hogy rossz, de egyelőre a legjobban működő rendszer.
Ha nem tetszik a rendszer, lehet menni az őserdőbe az orángutánok közé leveleket meg bogyókat zabálni.
Fel kellene fogni, hogy a fejlődés áldozatokkal jár. Vagy az élére állsz, mert képes vagy rá, vagy pedig sodródsz az árral.
De ne filozofálgassunk már a gödör mélyéről, mert a békaperspektíva eltakarja a valóságot.
7 milliárd+ embert egyenlően és tökéletesen kiszolgáló ideológia nem létezik.
A megoldás: aki teljesít az kicsit jobban élvezi az életet, mint aki nem.
A felső tízezret minden rendszer kitermeli, róluk ne beszéljünk.
A bank pont az olyanoknak van kitalálva, akiknek nincs pénzük, de teljesíteni akarnak. A bank egy lehetőség, és mint ilyen, kötelezettségekkel jár. Cserébe viszont korlátlan szabadságot ad.
A pénz egy fokmérő, ami mindenkire egyenlően vonatkozik. Nem vallás, kaszt vagy osztály, hanem a teljesítmény fokmérője.
A féregkaszt (lolbazdmeg) pedig előre viszi a világot egy jobb, tökéletesebb rendszer felé. A demokrácia lehet, hogy rossz, de egyelőre a legjobban működő rendszer.
Ha nem tetszik a rendszer, lehet menni az őserdőbe az orángutánok közé leveleket meg bogyókat zabálni.
Fel kellene fogni, hogy a fejlődés áldozatokkal jár. Vagy az élére állsz, mert képes vagy rá, vagy pedig sodródsz az árral.
De ne filozofálgassunk már a gödör mélyéről, mert a békaperspektíva eltakarja a valóságot.
Fiatalember
Nov 01, 2013 00:19:37
Egyet értek. Hitelt azért veszel fel, hogy abból a pénzből fejlődni, fejleszteni tudj. Azzal tényleg nem lehet mit kezdeni, hogy a lumpenek felveszik, aztán meg elbasszák plazmára vagy játékgépre.
Senki sem sírja vissza a XIX. századi vadkapitalizmust, amiben jelenleg a nigériaiak, kínaiak és társaik utaznak. Még a legbrutálisabban kapitalista nyugati államban, az USÁban is meg tud élni, aki dolgozni akar. Itt az alapvető probléma az, hogy a Zsodikafélék nem is akarnak dolgozni, de a jóléti állam minden juttatását meg lakást és alapjövedelmet nekik.
Hát egy nagy lófaszt! Szerintem dögöljön éhen az összes ilyen ingyenélő. Az én adómból inkább iskolák, utak, kórházak épüljenek, a szegény, de tehetséges gyerekek ingyen étkezzenek és tanuljanak, az életüket végigdolgozók tisztességes nyugdíjat kapjanak.
Az élősködőkre nincs pénz, hahó! Ha azt a két-hárommillió parazitát egyszerűen kivégeznénk, akkor a költségvetés is helyre állna, és végre nem az ő szavazatukért versengenének a pártok sem. Szerintem tuti megoldás.
Senki sem sírja vissza a XIX. századi vadkapitalizmust, amiben jelenleg a nigériaiak, kínaiak és társaik utaznak. Még a legbrutálisabban kapitalista nyugati államban, az USÁban is meg tud élni, aki dolgozni akar. Itt az alapvető probléma az, hogy a Zsodikafélék nem is akarnak dolgozni, de a jóléti állam minden juttatását meg lakást és alapjövedelmet nekik.
Hát egy nagy lófaszt! Szerintem dögöljön éhen az összes ilyen ingyenélő. Az én adómból inkább iskolák, utak, kórházak épüljenek, a szegény, de tehetséges gyerekek ingyen étkezzenek és tanuljanak, az életüket végigdolgozók tisztességes nyugdíjat kapjanak.
Az élősködőkre nincs pénz, hahó! Ha azt a két-hárommillió parazitát egyszerűen kivégeznénk, akkor a költségvetés is helyre állna, és végre nem az ő szavazatukért versengenének a pártok sem. Szerintem tuti megoldás.
Nov 01, 2013 00:19:37
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 01, 2013 00:26:47
x38)
A jóléti államot azért kell bevezetni, hogy a csőcselék ne rombolja le verítékes munkával felépített világot.
Nem tudsz mit csinálni, ők MINDIG többen lesznek. Vagy eteted őket, vagy felhúznak a fára. A magyar valóságról a középosztály tehet. Ők nem fizetnek adót, inkább ügyeskednek. Túl buták ahhoz, hogy észrevegyék, ezzel a saját életkörülményeiket rontják le, aztán meg sírnak, hogy szar a világ. A középosztály tartja el a szegényeket, így vagy úgy. Ezt a Kádár-rendszer nem verte bele az emberekbe, így kell még 1-2 generáció. 200 km-re nyugatra meg lehet nézni, hogy működik a való világ. Orbánék ezt leszarják, ők hajtják a birkákat vissza a múltba, homlokegyenest ellenkező irányba, mint kéne. Aki pedig ez ellen szót emel, az büdös liberális zsidó. Gratulálok, bazdmeg.
A magyarok régen lehet, hogy hátrafelé nyilaztak, de legalább nem ültek fordítva a lovon. Ez elsikkadt az első VH. után. Azóta lejtő és nincs fék.
Nem tudsz mit csinálni, ők MINDIG többen lesznek. Vagy eteted őket, vagy felhúznak a fára. A magyar valóságról a középosztály tehet. Ők nem fizetnek adót, inkább ügyeskednek. Túl buták ahhoz, hogy észrevegyék, ezzel a saját életkörülményeiket rontják le, aztán meg sírnak, hogy szar a világ. A középosztály tartja el a szegényeket, így vagy úgy. Ezt a Kádár-rendszer nem verte bele az emberekbe, így kell még 1-2 generáció. 200 km-re nyugatra meg lehet nézni, hogy működik a való világ. Orbánék ezt leszarják, ők hajtják a birkákat vissza a múltba, homlokegyenest ellenkező irányba, mint kéne. Aki pedig ez ellen szót emel, az büdös liberális zsidó. Gratulálok, bazdmeg.
A magyarok régen lehet, hogy hátrafelé nyilaztak, de legalább nem ültek fordítva a lovon. Ez elsikkadt az első VH. után. Azóta lejtő és nincs fék.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 01, 2013 00:27:52
x38)
Balfaszkám ne mínuszozz, inkább értsd meg, hogy működik a világ. Fizetek neked egy útlevelet, ha kell...
Élősködő Ézsaiás
Nov 01, 2013 00:28:01
Kamu XD
Nov 01, 2013 00:28:01
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 01, 2013 00:31:39
x38)
Ja, az USÁ-ban sokkal okosabban oldották meg. Beleégették az emberek agyába az "American Dream" fogalmát, így a csőcselék nem lázad, mert tudja, hogy ott áll előtte a lehetőség. Nem egyenlő és szar az a rendszer, de a csőcselék szája be van tömve az ideológiával. Land of the free. Free a faszt, de legalább elhiszi. Ezért működik jól egy olyan ország, ahol olyan mély a szakadék a szegény és a gazdag között, hogy a Mariana-árok elbújhat mögötte.
EndrúRájen
Nov 01, 2013 00:31:49
"Itt az alapvető probléma az, hogy a Zsodikafélék nem is akarnak dolgozni, de a jóléti állam minden juttatását meg lakást és alapjövedelmet nekik." - Pontosan erre gondoltam, mikor írtam, hogy matematikailag tarthatatlan.
Nov 01, 2013 00:31:49
Nagymenő Nimród
Nov 01, 2013 00:34:36
Sodi, mennyi cukorkát sikerült összekopogtatnod ma <s>Húsvét</s> Halloween alkalmából?
És minek öltöztél, Rocskai Gergőnek? Biztos befosnék, ha szembejönnél a sikátorban egy boxerrel a művészujjaidon!
És minek öltöztél, Rocskai Gergőnek? Biztos befosnék, ha szembejönnél a sikátorban egy boxerrel a művészujjaidon!
Nov 01, 2013 00:34:36
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 01, 2013 00:41:25
x38)
<div class="quote"><div class="author">EndrúRájen</div>"Itt az alapvető probléma az, hogy a Zsodikafélék nem is akarnak dolgozni, de a jóléti állam minden juttatását meg lakást és alapjövedelmet nekik." - Pontosan erre gondoltam, mikor írtam, hogy matematikailag tarthatatlan.</div>
Vagy ez vagy az agymosás. Szerintem ez még mindig jobb. De én túl liberális vagyok, szóval inkább kussolok :)
Vagy ez vagy az agymosás. Szerintem ez még mindig jobb. De én túl liberális vagyok, szóval inkább kussolok :)
EndrúRájen
Nov 01, 2013 00:56:13
"A megoldás: aki teljesít az kicsit jobban élvezi az életet, mint aki nem." - Ez így igazságos és nincs vele semmi baj. Inkább az nem mindegy, hogy mit veszünk "nem teljesítnek". Az utolsó szar lumpent vagy azt, aki egyszerűbb munkát végez, de azt tisztességesen csinálja. Én úgy vagyok vele, hogy teljesíteni mindenkinek kell, a segédmunkásnak is, meg az akadémikusnak is. Inkább ott kezdődnek a gondok, mikor a "kevesebbet teljesítő", de azért a társadalom hasznára váló embernek ( pl. egy átlagosan dolgozó szakmunkás csak) nem azt jelenti a kevesebb, hogy panelban él, kisebb meg régebbi kocsit vagy alacsonyabb teljesítményű kütyüt tud csak venni, hanem alulfizetett, mintha szart sem érne a munkája és filléres gondjai vannak még normális, takarékos élet mellett is. Vagy azzal, ha még nincs olyan szaktudása és gyakorlata, hogy önálló legyen, akkor kibasszák és segélyezik inkább, ahelyett, hogy segítenének neki fejlődni meg önellátóvá válni, már amennyiben hajlandó rá és lehet. A technológiai fejlődéssel járó kockázatnak meg ebben a rendszerben hülye leszek kitenni magam. Ha lehúzhatnám miatta a rolót, aztán azt kapnám, hogy "looser" meg ingyenélő vagyok, akkor a lófaszt. Jó, ott a korlátozott felelősség, ami segíthet valamennyit, de még úgy sem szívesen kockáztatnék. Inkább maradjak kispolgár, de legyen megélhetésem meg legyen tető a fejem felett. <a href="http://hvg.hu/w/20130122_kamara" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/w/20130122_kamara</a> - Engem inkább az a mentalitás ösztönözne vállalkozásra, amiről itt Tóta is ír.
Nov 01, 2013 00:56:13
EndrúRájen
Nov 01, 2013 00:58:44
*korlátolt
Nov 01, 2013 00:58:44
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 01, 2013 00:59:32
x38)
Igazad van. Európa így működik. Mi nem vagyunk Európa. Még.
Lázár
Nov 01, 2013 01:04:16
Nem is kell annak lennünk.
Európát egyszerre fojtogatja amerika és kína.
csodának kell történnie hogy ne fulladjon meg.
csodának kell történnie hogy ne fulladjon meg.
Nov 01, 2013 01:04:16
broni
Nov 01, 2013 01:06:26
<div class="quote"><div class="author">Lázár</div>Nem is kell annak lennünk.
csodának kell történnie hogy ne fulladjon meg.</div>
szereted a fojtogatos szexjátékokat, te kis pervi)))
csodának kell történnie hogy ne fulladjon meg.</div>
szereted a fojtogatos szexjátékokat, te kis pervi)))
Nov 01, 2013 01:06:26
broni
Nov 01, 2013 01:08:06
én nem merem csinálni csajjal, fosok , hogy véletlenül kinyirom))))))))))csak jol mélyen szájbabaszszom))
Nov 01, 2013 01:08:06
Lázár
Nov 01, 2013 01:15:36
<div class="quote"><div class="author">broni</div>én nem merem csinálni csajjal, fosok , hogy véletlenül kinyirom))))))))))csak jol mélyen szájbabaszszom))</div>
és ha a csaj a szádra ül és úgy fojtogat?
és ha a csaj a szádra ül és úgy fojtogat?
Nov 01, 2013 01:15:36
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 01, 2013 01:20:10
x38)
Na alvás, csá! Majd ha Örebro erre jár, kérdezzétek meg tőle, milyen az élet egy olyan országban, ahol normálisan működnek a dolgok.
EndrúRájen
Nov 01, 2013 01:21:32
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>
Az élősködőkre nincs pénz, hahó! Ha azt a két-hárommillió parazitát egyszerűen kivégeznénk, akkor a költségvetés is helyre állna, és végre nem az ő szavazatukért versengenének a pártok sem. Szerintem tuti megoldás.</div>
Emiatt durrant el az én agyam is. Megfogadtam, hogy békén fogom hagyni, de mikor elkezdett arról kioktatni, hogy neki elfogyott a pénze (amit konkrétan elszórt) és ezért a rendszer a hibás, mikor abból legalább három olyan gyerek kényelmesen lediplomázott volna, akiben van átlagos szorgalom, meg kicsit is érdekli, amit tanul, ááááááááááááá
Az élősködőkre nincs pénz, hahó! Ha azt a két-hárommillió parazitát egyszerűen kivégeznénk, akkor a költségvetés is helyre állna, és végre nem az ő szavazatukért versengenének a pártok sem. Szerintem tuti megoldás.</div>
Emiatt durrant el az én agyam is. Megfogadtam, hogy békén fogom hagyni, de mikor elkezdett arról kioktatni, hogy neki elfogyott a pénze (amit konkrétan elszórt) és ezért a rendszer a hibás, mikor abból legalább három olyan gyerek kényelmesen lediplomázott volna, akiben van átlagos szorgalom, meg kicsit is érdekli, amit tanul, ááááááááááááá
Nov 01, 2013 01:21:32
broni
Nov 01, 2013 01:31:37
<div class="quote"><div class="author">Lázár</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>én nem merem csinálni csajjal, fosok , hogy véletlenül kinyirom))))))))))csak jol mélyen szájbabaszszom))</div>
és ha a csaj a szádra ül és úgy fojtogat?</div>
olyan már volt))))))))))))legjobb)))
és ha a csaj a szádra ül és úgy fojtogat?</div>
olyan már volt))))))))))))legjobb)))
Nov 01, 2013 01:31:37
Nagymenő Nimród
Nov 01, 2013 01:35:12
Broni, fingattad már magad arcba lánnyal szexuális örömszerzési célból?
Nov 01, 2013 01:35:12
ál-broni
Nov 01, 2013 01:58:10
<div class="quote"><div class="author">Nagymenő Nimród</div>Broni, fingattad már magad arcba lánnyal szexuális örömszerzési célból?</div>
evindenciákat...
evindenciákat...
Nov 01, 2013 01:58:10
broni
Nov 01, 2013 02:07:26
<div class="quote"><div class="author">Nagymenő Nimród</div>Broni, fingattad már magad arcba lánnyal szexuális örömszerzési célból?</div>
persze))))))))))))
persze))))))))))))
Nov 01, 2013 02:07:26
broni
Nov 01, 2013 02:46:03
broni:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=0mVvMopn2os" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=0mVvMopn2os</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=0mVvMopn2os" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=0mVvMopn2os</a>
Nov 01, 2013 02:46:03
broni
Nov 01, 2013 02:58:19
<div class="quote"><div class="author">broni</div>broni:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=0mVvMopn2os" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=0mVvMopn2os</a></div>
ál-broni:akkor már inkább kasabian
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=0mVvMopn2os" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=0mVvMopn2os</a></div>
ál-broni:akkor már inkább kasabian
Nov 01, 2013 02:58:19
broni
Nov 01, 2013 02:59:20
vagy sátánista black metal
Nov 01, 2013 02:59:20
broni
Nov 01, 2013 03:02:03
<a href="http://youtu.be/fjuiW2ut-MI" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/fjuiW2ut-MI</a>
Nov 01, 2013 03:02:03
broni
Nov 01, 2013 03:03:39
megint magyarkodom((((((
Nov 01, 2013 03:03:39
broni
Nov 01, 2013 03:23:18
hejjj humeres gázoló!!köcsög rendőrök!!!!
Nov 01, 2013 03:23:18
broni
Nov 01, 2013 03:24:31
acab!!!!!anarvhia, and free rape!!!
Nov 01, 2013 03:24:31
broni
Nov 01, 2013 03:39:08
pina
Nov 01, 2013 03:39:08
blogadmin
Nov 01, 2013 04:47:13
2006. augusztus 25., péntek
» 8.03 | #1782714 |:: LINK :: | Blogadmin | Link küldése a Linktérre | Komment (17) Tokio Hotel
Megdugnám, na és?
Olyan ez, mint egy bolygó lidércfény: agyaddal tudod, hogy mi a való, de a szemed nem hajlandó azt látni. Tudom én, hogy fiú, de a szemem mást súg, sőt az elmém is kezd neki hinni. Lehetséges végtére is, hogy nem is az, nem? Vagy ne reménykedjünk? Mert úgy van ez, hogy ez már abnormális, már akkor, ha ennek a szónak egyáltalán van értelme.
Kicsit föl kell szilikonoztatni, aztán a zenei antikarrier után csodálatos nőiaktmodell lehetne.
» 8.03 | #1782714 |:: LINK :: | Blogadmin | Link küldése a Linktérre | Komment (17) Tokio Hotel
Megdugnám, na és?
Olyan ez, mint egy bolygó lidércfény: agyaddal tudod, hogy mi a való, de a szemed nem hajlandó azt látni. Tudom én, hogy fiú, de a szemem mást súg, sőt az elmém is kezd neki hinni. Lehetséges végtére is, hogy nem is az, nem? Vagy ne reménykedjünk? Mert úgy van ez, hogy ez már abnormális, már akkor, ha ennek a szónak egyáltalán van értelme.
Kicsit föl kell szilikonoztatni, aztán a zenei antikarrier után csodálatos nőiaktmodell lehetne.
Nov 01, 2013 04:47:13
Lázár
Nov 01, 2013 05:49:09
aaron cute a kurva anyád!
Nov 01, 2013 05:49:09
Lázár
Nov 01, 2013 05:52:14
<div class="quote"><div class="author">blogadmin</div>2006. augusztus 25., péntek
Megdugnám, na és?
Kicsit föl kell szilikonoztatni, aztán a zenei antikarrier után csodálatos nőiaktmodell lehetne.</div>
A lidércfény (bolygótűz, ignes faturi) olyan jelenség, amely a mocsárgáz égéséből adódik. A mocsárgáz jelentős mennyiségű metángázt tartalmazó gázelegy, amely rothadó növényi anyagokból keletkezik. Gyakran öngyulladó foszfor-hidrogén is van benne, így a keletkező metán is meggyullad: ez a lidércfény, mely a mocsár felett halvány kék fénnyel imbolyog.
Megdugnám, na és?
Kicsit föl kell szilikonoztatni, aztán a zenei antikarrier után csodálatos nőiaktmodell lehetne.</div>
A lidércfény (bolygótűz, ignes faturi) olyan jelenség, amely a mocsárgáz égéséből adódik. A mocsárgáz jelentős mennyiségű metángázt tartalmazó gázelegy, amely rothadó növényi anyagokból keletkezik. Gyakran öngyulladó foszfor-hidrogén is van benne, így a keletkező metán is meggyullad: ez a lidércfény, mely a mocsár felett halvány kék fénnyel imbolyog.
Nov 01, 2013 05:52:14
Zénó
Nov 01, 2013 09:57:13
Nézegetem a régi freeblogon a "Sodiról" - "Sodi munkái" (haha) - "Szakmai referenciák" (hahahaha) menüt, nagyon jókat lehet benne találni:
<i>"Titov Maxim:
2007. 07. 17. 18:24
Sodikám, nem tudom milyen kölönös akcentussal beszélek, viszont szerintem egy nagy barom vagy! Nem tudsz rendesen dolgozni, azóta beszéltem sok infarmatikussal, akik azt mondták, hogy te olyan sötét vagy, mint a néger segge az éjszakában. Megnézték, amit csináltál és mennyi idő alatt, katasztrófa... Azt mondom neked, hogy inkább tanulj meg a munkádat, ha már ennyire rá érsz hülyeségekkel foglalkozni. Ja, lehet hogy nem is munkával van a baj, hanem a sötétségeddel. Egyébként nem szűnt meg a társaság, csak normális emberekkel dolgozok, nem olyan hülyékkel, mint te.
Titov Maxim"</i>
<a href="http://freeblog.sodika.org/archives/2007/03/25/Gonosz_oroszok/default.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://freeblog.sodika.org/archives/2007/03/25/Gonosz_oroszok/default.htm</a>
<i>"Titov Maxim:
2007. 07. 17. 18:24
Sodikám, nem tudom milyen kölönös akcentussal beszélek, viszont szerintem egy nagy barom vagy! Nem tudsz rendesen dolgozni, azóta beszéltem sok infarmatikussal, akik azt mondták, hogy te olyan sötét vagy, mint a néger segge az éjszakában. Megnézték, amit csináltál és mennyi idő alatt, katasztrófa... Azt mondom neked, hogy inkább tanulj meg a munkádat, ha már ennyire rá érsz hülyeségekkel foglalkozni. Ja, lehet hogy nem is munkával van a baj, hanem a sötétségeddel. Egyébként nem szűnt meg a társaság, csak normális emberekkel dolgozok, nem olyan hülyékkel, mint te.
Titov Maxim"</i>
<a href="http://freeblog.sodika.org/archives/2007/03/25/Gonosz_oroszok/default.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://freeblog.sodika.org/archives/2007/03/25/Gonosz_oroszok/default.htm</a>
Nov 01, 2013 09:57:13
snecigeci
(
x44)
Nov 01, 2013 10:05:47
x44)
"Ne feledjük ugyanis, hogy a diákhitel, az államilag finanszírozott szakok, olcsó kollégiumok, és szociális -valamint tanulmányi ösztöndíjak korában a továbbtanulás már korántsem anyagi kérdés. Ha valaki tud és akar is tanulni, az égvilágon minden segítséget megkap hozzá. Akár pénz nélkül is.
Szóval az egyetemi évek kihagyása igenis döntés kérdése."
<a href="http://freeblog.sodika.org/archives/2009/09/14/Bunko_prolik/default.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://freeblog.sodika.org/archives/2009/09/14/Bunko_prolik/default.htm</a>
She was a dude.
Szóval az egyetemi évek kihagyása igenis döntés kérdése."
<a href="http://freeblog.sodika.org/archives/2009/09/14/Bunko_prolik/default.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://freeblog.sodika.org/archives/2009/09/14/Bunko_prolik/default.htm</a>
banshee
(
x24)
Nov 01, 2013 10:11:30
x24)
Ugyanonnan:
"Szia Zsodi!
Vajon honnan ered nálad ez a butaság, amivel lenézed az operátori munkát végzőket, akiknek csak egy érettségijük van? Az jobb, amit te csinálsz? Anyád pénzén eszed a junkfood pizzát, embereket hetente egyszer látsz (azoknak is a legalját, meg a "hazafias néniket"), ilyen-olyan kamu indokokkal halogatsz mindent (főleg a tanulást, ami valóban komoly munka lenne, ha bejártál volna...)... Nem gondolkodtál még el azon, hogy egy csődtömeg vagy? De olyan igazi. Egy kis szarfaszú, aki csak a kuruccal a hátában mer kemény lenni? Ma még - jobb híján - kiteszi a kuruc a szánalmas kis videoidat, de előbb-utóbb te is kínos leszel nekik. Míg a kuruc tevékenysége valahol áldásos, addig te csak egy negatív Midász király vagy: amihez hozzáérsz, az csimbókos fosadékká változik, szürkésbarna, csomós, szörcsögő folyadékká, amit a net kanálisába borítasz. A nevetségesen gyatra Zöld Pártos kampányvideod, a szanaszétkúrt komment form, a sodi vidámabb képei, az egyetem, az örökséged, a szüleiddel való kapcsolatod, a barátaid hiánya nem jelzik neked folyamatosan, hogy betévedtél Moslékországba, Zsodi? Fosadékországba! He?! Te jobbfelől echelon-hasított disznó!"
"Szia Zsodi!
Vajon honnan ered nálad ez a butaság, amivel lenézed az operátori munkát végzőket, akiknek csak egy érettségijük van? Az jobb, amit te csinálsz? Anyád pénzén eszed a junkfood pizzát, embereket hetente egyszer látsz (azoknak is a legalját, meg a "hazafias néniket"), ilyen-olyan kamu indokokkal halogatsz mindent (főleg a tanulást, ami valóban komoly munka lenne, ha bejártál volna...)... Nem gondolkodtál még el azon, hogy egy csődtömeg vagy? De olyan igazi. Egy kis szarfaszú, aki csak a kuruccal a hátában mer kemény lenni? Ma még - jobb híján - kiteszi a kuruc a szánalmas kis videoidat, de előbb-utóbb te is kínos leszel nekik. Míg a kuruc tevékenysége valahol áldásos, addig te csak egy negatív Midász király vagy: amihez hozzáérsz, az csimbókos fosadékká változik, szürkésbarna, csomós, szörcsögő folyadékká, amit a net kanálisába borítasz. A nevetségesen gyatra Zöld Pártos kampányvideod, a szanaszétkúrt komment form, a sodi vidámabb képei, az egyetem, az örökséged, a szüleiddel való kapcsolatod, a barátaid hiánya nem jelzik neked folyamatosan, hogy betévedtél Moslékországba, Zsodi? Fosadékországba! He?! Te jobbfelől echelon-hasított disznó!"
banshee
(
x24)
Nov 01, 2013 10:12:23
x24)
""mi bajod azzal, ha valaki alkalmazottkent dolgozik egy cegnek?"
Az a bajom, hogy elolvastam az összes magyarra lefordított Robert Kiyosaki könyvet. :)))))"
És az olvasottakat megfogadva shikert shikerre halmoz!
Az a bajom, hogy elolvastam az összes magyarra lefordított Robert Kiyosaki könyvet. :)))))"
És az olvasottakat megfogadva shikert shikerre halmoz!
Sam
(
x6)
Nov 01, 2013 10:17:06
x6)
<a href="http://freeblog.sodika.org/archives/2009/08/25/PayPal_automatizalas_-_3/default.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://freeblog.sodika.org/archives/2009/08/25/PayPal_automatizalas_-_3/default.htm</a>
Az egyik örök kedvencem:
<i>Rontó Pál:
2009. 08. 26. 0:36
Zsodi, Jahve nevére esküszöm, átutalok neked Paypal-on keresztül 100 000 forintot, ha kamera előtt leméred a faszod egy favonalzóval, és utána feltöltöd a blog közönségének a videót. arra viszont előre figyelmeztetlek, ha csalássál próbálkozol, egy kurva petákot sem kapsz!!! a modern izraeli technikával úgyis kiderítjük, ha belenyúltál a felvételbe.
úgyis mindenki tudja, hogy kicsi a farkad, mit veszíthetsz? vehetnél végre a pénzből egy rendes laptopot.
tex:
2009. 08. 26. 0:38
Az ilyen kommentekért járok, ide, mint az 5-ös :D:D:D:D:D:D
tex:
2009. 08. 26. 0:39
mínusz egy veszső
tex:
2009. 08. 26. 0:40
Na. Máris született nyolc darab, szorosan a post témájához kötődő komment.
Imádlak, sodi, amiért létezik ez a blog! :D:D
<b>sodika:
2009. 08. 26. 0:42
Nekem nagy a farkam, de tessék inkább a PayPalról beszélgetni.</b></i>
---
Rontó Pálnak kijár egy utólagos érdemrend, mert sejtette azt amit mi csak 3 évvel később tudtunk meg.
Sodi milyen érzés visszaolvasni?
- már akkor is a faszod volt a téma
- akkor még képes voltál valamennyire elmerülni egy témában és írni róla. Nagyon leépültél ehhez képest.
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
Az egyik örök kedvencem:
<i>Rontó Pál:
Zsodi, Jahve nevére esküszöm, átutalok neked Paypal-on keresztül 100 000 forintot, ha kamera előtt leméred a faszod egy favonalzóval, és utána feltöltöd a blog közönségének a videót. arra viszont előre figyelmeztetlek, ha csalássál próbálkozol, egy kurva petákot sem kapsz!!! a modern izraeli technikával úgyis kiderítjük, ha belenyúltál a felvételbe.
úgyis mindenki tudja, hogy kicsi a farkad, mit veszíthetsz? vehetnél végre a pénzből egy rendes laptopot.
tex:
2009. 08. 26. 0:38
Az ilyen kommentekért járok, ide, mint az 5-ös :D:D:D:D:D:D
tex:
2009. 08. 26. 0:39
mínusz egy veszső
tex:
2009. 08. 26. 0:40
Na. Máris született nyolc darab, szorosan a post témájához kötődő komment.
Imádlak, sodi, amiért létezik ez a blog! :D:D
<b>sodika:
2009. 08. 26. 0:42
Nekem nagy a farkam, de tessék inkább a PayPalról beszélgetni.</b></i>
---
Rontó Pálnak kijár egy utólagos érdemrend, mert sejtette azt amit mi csak 3 évvel később tudtunk meg.
Sodi milyen érzés visszaolvasni?
- már akkor is a faszod volt a téma
- akkor még képes voltál valamennyire elmerülni egy témában és írni róla. Nagyon leépültél ehhez képest.
IsmeretlenJoAkaro
Nov 01, 2013 10:19:45
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>Rontó Pál:
</div>
Sodi, szerintem hajtsad be a penzt Ronto Paltol, elvegre a Fapoleonos videodon megmutattad a futykosod!
</div>
Sodi, szerintem hajtsad be a penzt Ronto Paltol, elvegre a Fapoleonos videodon megmutattad a futykosod!
Nov 01, 2013 10:19:45
Sam
(
x6)
Nov 01, 2013 10:21:28
x6)
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div><div class="quote"><div class="author">Sam</div>Rontó Pál:
</div>
Sodi, szerintem hajtsad be a penzt Ronto Paltol, elvegre a Fapoleonos videodon megmutattad a futykosod!</div>
Behajtaná, csak sajnos a paypal azóta sem készült el.
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
</div>
Sodi, szerintem hajtsad be a penzt Ronto Paltol, elvegre a Fapoleonos videodon megmutattad a futykosod!</div>
Behajtaná, csak sajnos a paypal azóta sem készült el.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 01, 2013 10:43:41
x48)
nekünk is promózni kéne Sherlock Porkst, és megkérdezni az rtl-től, hogy miért futtat egy nácit.
Tolvajkéregetők megosztott egy hivatkozást.
17 órája
Az RTL 2 már promóz minket. Szombaton 19 órakor nézzétek őket. Köszönjük!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
17 órája
Az RTL 2 már promóz minket. Szombaton 19 órakor nézzétek őket. Köszönjük!
IsmeretlenJoAkaro
Nov 01, 2013 10:52:41
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>nekünk is promózni kéne Sherlock Porkst, és megkérdezni az rtl-től, hogy miért futtat egy nácit.
17 órája
Az RTL 2 már promóz minket. Szombaton 19 órakor nézzétek őket. Köszönjük!</div>
Szerintem nem feltetlen a naci vonalra kellene raerositeni most, hanem meg lehetne mutatni nekik Artany gyanus elszamolasait, es olyaniranyba terelni oket, hogy leessen nekik is, hogy a malac minden vallalkozasa arra epul, hogy lehuzzon par szanalmas szart marcipanpenzre.
17 órája
Az RTL 2 már promóz minket. Szombaton 19 órakor nézzétek őket. Köszönjük!</div>
Szerintem nem feltetlen a naci vonalra kellene raerositeni most, hanem meg lehetne mutatni nekik Artany gyanus elszamolasait, es olyaniranyba terelni oket, hogy leessen nekik is, hogy a malac minden vallalkozasa arra epul, hogy lehuzzon par szanalmas szart marcipanpenzre.
Nov 01, 2013 10:52:41
Kémlégy
Nov 01, 2013 10:53:08
<a href="http://freeblog.sodika.org/archives/2009/08/17/SoDI_es_a_munkasok/default.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://freeblog.sodika.org/archives/2009/08/17/SoDI_es_a_munkasok/default.htm</a>
<i>Darth Gurion:
2009. 08. 17. 22:00
Endre, itt az ideje, hogy megtudd az igazságot apádról.</i>
<i>Darth Gurion:
2009. 08. 17. 22:00
Endre, itt az ideje, hogy megtudd az igazságot apádról.</i>
Nov 01, 2013 10:53:08
sodileaks
(
x10)
Nov 01, 2013 10:57:19
x10)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Ugyanonnan:
"betévedtél Moslékországba, Zsodi? Fosadékországba! He?! Te jobbfelől echelon-hasított disznó!"</div>
Ezt molnáreff írta?
Ennyi.
"betévedtél Moslékországba, Zsodi? Fosadékországba! He?! Te jobbfelől echelon-hasított disznó!"</div>
Ezt molnáreff írta?
....
Nov 01, 2013 11:22:18
<a href="http://freeblog.sodika.org/archives/2008/08/06/Lenezni_az_embereket/default.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://freeblog.sodika.org/archives/2008/08/06/Lenezni_az_embereket/default.htm</a>
Kommentár nélkül.
Kommentár nélkül.
Nov 01, 2013 11:22:18
Kémlégy
Nov 01, 2013 11:25:47
<div class="quote"><div class="author">....</div><a href="http://freeblog.sodika.org/archives/2008/08/06/Lenezni_az_embereket/default.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://freeblog.sodika.org/archives/2008/08/06/Lenezni_az_embereket/default.htm</a>
Kommentár nélkül.</div>
Akkor most képzeld el, hogy ezeket a kilométeres modoros agymenéseit 2 ujjal bepötyögi. Mennyi időt baszhatott el ezzel az életéből ez a szerencsétlen?
Kommentár nélkül.</div>
Akkor most képzeld el, hogy ezeket a kilométeres modoros agymenéseit 2 ujjal bepötyögi. Mennyi időt baszhatott el ezzel az életéből ez a szerencsétlen?
Nov 01, 2013 11:25:47
Fiatalember
Nov 01, 2013 11:37:41
Döbbenetes látni Zsodi leépülését. Hiába volt 100%-ig faszság, amit a blogjában összehordott, de volt tematika, volt dizájn (még ha szar is), és képes volt összefüggő mondatokat alkotni, valamiről kifejteni a véleményét.
Egy gusztustalan kis féreg volt, akit lehetett gyűlölni. Ma már erre sem érdemes. Egyszerűen egy szánalmas, lecsúszott, testileg, szellemileg is roncs embert, aki maximum arra jó, hogy vidám perceket okozzon a trolljainak. Irgalmatlanul leépültél, Endre! Már kameraállványnak sem vagy jó, és eljutottál arra a szintre, hogy ha lenne blogod, minden bejegyzést elsodikáznál, és még a saját hobbidat sem csinálnád tisztességgel. Véged van.
Egy gusztustalan kis féreg volt, akit lehetett gyűlölni. Ma már erre sem érdemes. Egyszerűen egy szánalmas, lecsúszott, testileg, szellemileg is roncs embert, aki maximum arra jó, hogy vidám perceket okozzon a trolljainak. Irgalmatlanul leépültél, Endre! Már kameraállványnak sem vagy jó, és eljutottál arra a szintre, hogy ha lenne blogod, minden bejegyzést elsodikáznál, és még a saját hobbidat sem csinálnád tisztességgel. Véged van.
Nov 01, 2013 11:37:41
Kémlégy
Nov 01, 2013 11:45:00
<i>No_Idea:
2008. 08. 06. 10:24
Sodi, most csalódtam benned. <b>Ebből a postból úgy tűnik nekem, mintha valami pénzéhes kis Gollam lennél, akinek csorog a nyála, hogy minél több pénze legyen a zsebében.</b> Szerinted akik 12 órában lapátolják a szart, és aztán hazatérnek a 29m^2-es garzonjukba, azok ezt a kurva alacsony határt tűzték ki maguknak? Azok szerinted nem akarnának mondjuk egy rendes házat vagy rendes munkát? A másik, hogy sokszor hangoztatod, hogy kereszténység az igazi érték... stbstb. Nem tudom, fogtál e már Bibliát a kezedben, de nézd meg mit ír Máté 19:23. De amúgy az egészet olvasgathatod, jó kis könyv, persze lehet a Dianetika izgibb :) Még annyit, hogy "mennyire vagyunk képesek minél több embertársunk számára hasznossá válni, a javukra lenni". Remélem számíthatok rád a következő véradáskor! ;) De szeretettel vár a vöröskereszt is, mint önkéntes. Ja, és ne érts már egyet a zsidókkal!!!</i>
2008. 08. 06. 10:24
Sodi, most csalódtam benned. <b>Ebből a postból úgy tűnik nekem, mintha valami pénzéhes kis Gollam lennél, akinek csorog a nyála, hogy minél több pénze legyen a zsebében.</b> Szerinted akik 12 órában lapátolják a szart, és aztán hazatérnek a 29m^2-es garzonjukba, azok ezt a kurva alacsony határt tűzték ki maguknak? Azok szerinted nem akarnának mondjuk egy rendes házat vagy rendes munkát? A másik, hogy sokszor hangoztatod, hogy kereszténység az igazi érték... stbstb. Nem tudom, fogtál e már Bibliát a kezedben, de nézd meg mit ír Máté 19:23. De amúgy az egészet olvasgathatod, jó kis könyv, persze lehet a Dianetika izgibb :) Még annyit, hogy "mennyire vagyunk képesek minél több embertársunk számára hasznossá válni, a javukra lenni". Remélem számíthatok rád a következő véradáskor! ;) De szeretettel vár a vöröskereszt is, mint önkéntes. Ja, és ne érts már egyet a zsidókkal!!!</i>
Nov 01, 2013 11:45:00
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 01, 2013 11:48:59
x16)
Egyetértek Fiatalemberrel. Nagyon látványos a lecsúszás.
3-4 éve még képes volt hosszú, viszonylag összefüggő szövegeket írni. Mára már csak "Tyityaaa!" + Megosztás, és kész.
Az egész élete ilyen. 3-4 éve még konkrét tervei voltak pl. pushyval, és persze nem tudta őket megvalósítani, de hát akkor is. Ma meg már álmodni se álmodik a Shaját Megoldásról.
Mondom én, hogy már rég átlépte a point-of-no-returnt. Amint nem talál gazdatestet, napokon belül az utcán van.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
3-4 éve még képes volt hosszú, viszonylag összefüggő szövegeket írni. Mára már csak "Tyityaaa!" + Megosztás, és kész.
Az egész élete ilyen. 3-4 éve még konkrét tervei voltak pl. pushyval, és persze nem tudta őket megvalósítani, de hát akkor is. Ma meg már álmodni se álmodik a Shaját Megoldásról.
Mondom én, hogy már rég átlépte a point-of-no-returnt. Amint nem talál gazdatestet, napokon belül az utcán van.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 01, 2013 11:51:45
x48)
ne temessétek a shaját megoldást, még 1 hónap van az őszből, az első kapavágások már megtörténtek, minden okunk megvan a bizakodásra. térjünk vissza erre dec. 1-én.
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
akkor minek kellettek neked a sikerkönyvek?</div>
Ősztől építek saját megoldást, oszt beszarsz.
Most már ki vannak építve hozzá a szociális kapcsolatok.</div>
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
akkor minek kellettek neked a sikerkönyvek?</div>
Ősztől építek saját megoldást, oszt beszarsz.
Most már ki vannak építve hozzá a szociális kapcsolatok.</div>
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 01, 2013 11:52:33
x48)
sneci, kimész a temetőbe nagyanyádék sírjára gyertyát gyújtani?
*paródiarovat
*paródiarovat
grafikus007
Nov 01, 2013 11:55:52
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, kimész a temetőbe nagyanyádék sírjára gyertyát gyújtani?
*paródiarovat</div>
miből utazzon el Auschwitzba? Angyalszárnyakat ne növesszen?
*paródiarovat</div>
miből utazzon el Auschwitzba? Angyalszárnyakat ne növesszen?
Nov 01, 2013 11:55:52
Mikrocsip
Nov 01, 2013 11:59:25
Sikerült kiskálázni egy teamécses árát sneci? Kimész meglátogatni őseidet? Pár kavicsot vigyél tudod :))
Nov 01, 2013 11:59:25
Fiatalember
Nov 01, 2013 12:01:01
Szerencsére mécses nem is kell, elég a kavics. Sneci ezt neked találták ki!
Nov 01, 2013 12:01:01
Lázár
Nov 01, 2013 12:10:21
a kurd csajok a legjobbak!
Nov 01, 2013 12:10:21
gennyes féregzsidó
(
x48)
Nov 01, 2013 12:27:49
x48)
15 nap elzárást kapott, mert nem gondoskodott idős szüleiről
Idéntől él az a jogszabály Kínában, amely alapján büntethető az a gyermek, amelyik nem gondoskodik a szülőkről.
<a href="http://444.hu/2013/11/01/15-nap-elzarast-kapott-mert-nem-gondoskodott-idos-szuleirol/" rel="nofollow" target="_blank">http://444.hu/2013/11/01/15-nap-elzarast-kapott-mert-nem-gondoskodott-idos-szuleirol/</a>
Idéntől él az a jogszabály Kínában, amely alapján büntethető az a gyermek, amelyik nem gondoskodik a szülőkről.
<a href="http://444.hu/2013/11/01/15-nap-elzarast-kapott-mert-nem-gondoskodott-idos-szuleirol/" rel="nofollow" target="_blank">http://444.hu/2013/11/01/15-nap-elzarast-kapott-mert-nem-gondoskodott-idos-szuleirol/</a>
broni
Nov 01, 2013 12:44:26
<div class="quote"><div class="author">Lázár</div>a kurd csajok a legjobbak!</div>
éljen a szabad kurdisztán!!!
éljen a szabad kurdisztán!!!
Nov 01, 2013 12:44:26
broni
Nov 01, 2013 12:53:36
sodi, viszel virágot tyrion sírjára??????
Nov 01, 2013 12:53:36
Kémlégy
Nov 01, 2013 13:10:21
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>15 nap elzárást kapott, mert nem gondoskodott idős szüleiről
<a href="http://444.hu/2013/11/01/15-nap-elzarast-kapott-mert-nem-gondoskodott-idos-szuleirol/" rel="nofollow" target="_blank">http://444.hu/2013/11/01/15-nap-elzarast-kapott-mert-nem-gondoskodott-idos-szuleirol/</a></div>
Voltál ma apádnál, púp?
<a href="http://444.hu/2013/11/01/15-nap-elzarast-kapott-mert-nem-gondoskodott-idos-szuleirol/" rel="nofollow" target="_blank">http://444.hu/2013/11/01/15-nap-elzarast-kapott-mert-nem-gondoskodott-idos-szuleirol/</a></div>
Voltál ma apádnál, púp?
Nov 01, 2013 13:10:21
Lázár
Nov 01, 2013 13:10:32
takács rózsa életéről film készül! Zimny Linda játsza a fiatalkori énjét! a kajszaorrú megformálóját még keresik.
Nov 01, 2013 13:10:32
snecigeci
(
x44)
Nov 01, 2013 13:11:46
x44)
<div class="quote"><div class="author">Mikrocsip</div>Sikerült kiskálázni egy teamécses árát sneci? Kimész meglátogatni őseidet? Pár kavicsot vigyél tudod :))</div>
Óvatosan menjen, nehogy meglássák az ismerősei, hogy a zsidó temetőbe megy.
She was a dude.
Óvatosan menjen, nehogy meglássák az ismerősei, hogy a zsidó temetőbe megy.
Lázár
Nov 01, 2013 13:16:44
broni keress rá: dilnarin demirbag. Ő volt az e-type táncosa. Ő kurd. lúzer ez a zázrivecz Gabi. elmegy Törökországba beszédet mondani ahelyett hogy a sexy kurd csajokat hajtabá.
Nov 01, 2013 13:16:44
xray
Nov 01, 2013 14:19:08
Mintha már lett volna szó arról, hogy külön képgaléria kéne a fórumnak, mert ez a random képkeresés nemigazán időtakarékos megoldás.
Sodi, mint főadmin, intézkedj!!!
Sodi, mint főadmin, intézkedj!!!
Nov 01, 2013 14:19:08
broni
Nov 01, 2013 14:40:25
<div class="quote"><div class="author">Lázár</div>broni keress rá: dilnarin demirbag. Ő volt az e-type táncosa. Ő kurd. lúzer ez a zázrivecz Gabi. elmegy Törökországba beszédet mondani ahelyett hogy a sexy kurd csajokat hajtabá.</div>
jo is csaj, zazri meg ugyis homár)))))
jo is csaj, zazri meg ugyis homár)))))
Nov 01, 2013 14:40:25
broni
Nov 01, 2013 14:52:18
amugy már a jobbgyík megint a türkök seggét nyalja, mocskos patkány párt
Nov 01, 2013 14:52:18
A Csodálatos Púpember
Nov 01, 2013 15:06:10
Broni, vittél májkrémet tex sírjára?
Nov 01, 2013 15:06:10
ál-pina
Nov 01, 2013 15:10:53
Kéne egy robot is, ami komment posztolás után áttölt minden képlinket imgurra, így az is megmaradna, amit sneckó utólag kiradírozgatott fb-ről
Nov 01, 2013 15:10:53
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 01, 2013 15:11:18
x16)
Endre, látom nagyon rá vagy pörögve erre a John C. Maxwell Business konferenciára.
Sikerült már kiskálázni a 15 ezer forintot, amibe a legolcsóbb jegy kerül, vagy csak kívülről csorgatod majd a nyálad?
Sikerült már kiskálázni a 15 ezer forintot, amibe a legolcsóbb jegy kerül, vagy csak kívülről csorgatod majd a nyálad?
EndrúRájen
Nov 01, 2013 15:47:04
Ezek vajon snecológiai publikációk?
<a href="http://kiszamolo.hu/gazdag-papa-szegeny-papa-es-a-penzugyi-ostobasagok-gyujtemenye/" rel="nofollow" target="_blank">http://kiszamolo.hu/gazdag-papa-szegeny-papa-es-a-penzugyi-ostobasagok-gyujtemenye/</a>
<a href="http://kiszamolo.hu/gazdagodj-meg-gyorsan-hitelbol/" rel="nofollow" target="_blank">http://kiszamolo.hu/gazdagodj-meg-gyorsan-hitelbol/</a>
<a href="http://kiszamolo.hu/gazdag-papa-szegeny-papa-es-a-penzugyi-ostobasagok-gyujtemenye/" rel="nofollow" target="_blank">http://kiszamolo.hu/gazdag-papa-szegeny-papa-es-a-penzugyi-ostobasagok-gyujtemenye/</a>
<a href="http://kiszamolo.hu/gazdagodj-meg-gyorsan-hitelbol/" rel="nofollow" target="_blank">http://kiszamolo.hu/gazdagodj-meg-gyorsan-hitelbol/</a>
Nov 01, 2013 15:47:04
broni
Nov 01, 2013 15:57:39
<div class="quote"><div class="author">A Csodálatos Púpember</div>Broni, vittél májkrémet tex sírjára?</div>
nem egy 55 alkesz éves travit küldtem el, hogy élvezzen a sírra
nem egy 55 alkesz éves travit küldtem el, hogy élvezzen a sírra
Nov 01, 2013 15:57:39
broni
Nov 01, 2013 16:12:04
texen kivűl halt már meg soditroll??????
Nov 01, 2013 16:12:04
broni
Nov 01, 2013 16:17:48
<a href="http://www.theshabbycastle.com/kristinacalco" rel="nofollow" target="_blank">http://www.theshabbycastle.com/kristinacalco</a>
én is megölöm magamat , mint ez a leány
én is megölöm magamat , mint ez a leány
Nov 01, 2013 16:17:48
broni
Nov 01, 2013 16:27:24
de lehet , hogy csak agyonverem anyámat a tévéjével.
Nov 01, 2013 16:27:24
broni
Nov 01, 2013 16:34:27
<div class="quote"><div class="author">broni</div>de lehet , hogy csak agyonverem anyámat a tévéjével.</div>
ezt nem én írtam, anyámnak nincs is tevéje...
ezt nem én írtam, anyámnak nincs is tevéje...
Nov 01, 2013 16:34:27
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 01, 2013 16:37:04
x16)
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>de lehet , hogy csak agyonverem anyámat a tévéjével.</div>
ezt nem én írtam, anyámnak nincs is tevéje...</div>
Hogyne lenne, pont tegnap írtad, hogy állandóan bömbölteti!
ezt nem én írtam, anyámnak nincs is tevéje...</div>
Hogyne lenne, pont tegnap írtad, hogy állandóan bömbölteti!
broni
Nov 01, 2013 16:44:46
én ilyet nem írtam, az valami álbroni volt....azt se én írtam, hogy homoszexuáléis vagyok
Nov 01, 2013 16:44:46
ál-Bognár Tibi bácsi
Nov 01, 2013 16:49:07
Endre, ne vegyél levegőt tíz percig!
Nov 01, 2013 16:49:07
broni
Nov 01, 2013 16:55:56
<a href="http://cdn1.szon.hu/2012/03/sirrongalas-kvarda-P1420921-600x400.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://cdn1.szon.hu/2012/03/sirrongalas-kvarda-P1420921-600x400.jpg</a>
tex sírja)))))))))))))
tex sírja)))))))))))))
Nov 01, 2013 16:55:56
broni
Nov 01, 2013 17:02:37
megjött sodi tyrion sírjátol!!!!!!!!!!!!!
Nov 01, 2013 17:02:37
Lázár
Nov 01, 2013 17:16:50
Broni sültgesztenyét árul a ceglédi temető előtt;!!!4
Nov 01, 2013 17:16:50
Lázár
Nov 01, 2013 17:24:04
600 ft-ért adja fél kilóját! Palvin barbinak gyűjt jeggyúrűre. vigyázzatok nemadszámlát!
Nov 01, 2013 17:24:04
Géntolvaj református
Nov 01, 2013 17:48:11
Sodi fb:
"BIRKA MAGYAR, ITT IS EZ KÉNE!
Ha tűrsz, megérdemelsz minden szart!
<i>Rendőrautón ugráltak a tüntetők</i>"
Ha szerinted itt is rendőrautókon kéne ugrálni, mi tart vissza attól, hogy ezt tedd? Te is egy birka magyar vagy, aki nem mert rendőrautókon ugrálni, hanem csak csendben tűr? Vagy csak arról van szó, hogy megint más faszával vernéd a csalánt? Te szívesen levideózod a dolgot, de kerüljön börtönbe inkább más?
Ceterum censeo: Sodi egy buzi.
Ha szerinted itt is rendőrautókon kéne ugrálni, mi tart vissza attól, hogy ezt tedd? Te is egy birka magyar vagy, aki nem mert rendőrautókon ugrálni, hanem csak csendben tűr? Vagy csak arról van szó, hogy megint más faszával vernéd a csalánt? Te szívesen levideózod a dolgot, de kerüljön börtönbe inkább más?
Nov 01, 2013 17:48:11
Kiss Kender Farkas
Nov 01, 2013 17:49:16
Endre, azonnali tényfeltárást!!!
<a href="http://index.hu/kulfold/2013/11/01/eroszakba_torkolott/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/kulfold/2013/11/01/eroszakba_torkolott/</a>
<a href="http://index.hu/kulfold/2013/11/01/eroszakba_torkolott/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/kulfold/2013/11/01/eroszakba_torkolott/</a>
Nov 01, 2013 17:49:16
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 01, 2013 17:49:46
x9)
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi fb:
Ha szerinted itt is rendőrautókon kéne ugrálni, mi tart vissza attól, hogy ezt tedd? Te is egy birka magyar vagy, aki nem mert rendőrautókon ugrálni, hanem csak csendben tűr? Vagy csak arról van szó, hogy megint más faszával vernéd a csalánt? Te szívesen levideózod a dolgot, de kerüljön börtönbe inkább más?</div>
Legközelebb ha megint rendőr mögé bújna egy felkérdezés elől, vajon elkezd-e inkább ugrálni egy rendőrautón, hogy védjék meg?
Ha szerinted itt is rendőrautókon kéne ugrálni, mi tart vissza attól, hogy ezt tedd? Te is egy birka magyar vagy, aki nem mert rendőrautókon ugrálni, hanem csak csendben tűr? Vagy csak arról van szó, hogy megint más faszával vernéd a csalánt? Te szívesen levideózod a dolgot, de kerüljön börtönbe inkább más?</div>
Legközelebb ha megint rendőr mögé bújna egy felkérdezés elől, vajon elkezd-e inkább ugrálni egy rendőrautón, hogy védjék meg?
89 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az egészet.
Most.