« 2876 2877 2878 2879 2880 2881 2882 2883 2884 2885 »
1733145 komment.

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:12:42
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Egyébként a beszélgetés non-autistáknál így néz ki: az egyik fél mond valamit, a másik válaszol, visszakérdez, stb.</div>

Elméletben. A gyakorlatban, mondom, úgy néz ki, hogy vagy beszélnek mellettem, és nem nagyon tudok hozzászólni, mert csak töredékeket értek, vagy én beszélek, és a másik időnként tesz néhány udvariassági körbevetést, de egyébként pont akkor van vége az egésznek, amikor az én beszédem véget ér.

Hogy a kettő közül melyiknek, és milyen módon kellene fejlesztenie a nyelvtudást, fogalmam sincs. Logikailag nem áll össze a fejemben a dolog.

Mindegy. Valami majd lesz. Megint azt csinálom, ami elméletben a legértelmesebb továbblépési fázis az életképességhez, ehhez foggal-körömmel ragaszkodok, és meglátjuk, mi lesz. :)
Sep 27, 2014 10:12:42

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:12:46
Válasz
(12)
Te amúgy tényleg nyem éjtyed hogy ezektől a kizárólag számodra "logikusnak tűnő" baromságoktól vagy 32 évesen is totálisan életképtelen?
Sep 27, 2014 10:12:46

Szerző: Kémlégy Sep 27, 2014 10:13:26
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Arra leszek kíváncsi, mikor unják meg Recskaiék a pénzelésedet. Kurvanagy rinyálás lesz, hogy már csak 2 hónap kellett volna és akkor shikerül elérni az életképességet, de ezek a rohadékok nem tartanak el tovább, Vera a hibás.</div>

Mint amikor az anyja nem fizette ki az utolsó félévet, bár utólag inkább a válságra kente. Szerintem a Blahán eljut odáig is, hogy a zsidók miatt történt minden.
Sep 27, 2014 10:13:26

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:13:49
Válasz
(0)
banshee:

Még egyszer:

1) engem nem pénzel senki
2) Eszter meg mindent vissza fog kapni részletekben

ennyi
Sep 27, 2014 10:13:49

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 10:15:22
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Egyébként a beszélgetés non-autistáknál így néz ki: az egyik fél mond valamit, a másik válaszol, visszakérdez, stb.</div>

Elméletben. A gyakorlatban, mondom, úgy néz ki, hogy vagy beszélnek mellettem, és nem nagyon tudok hozzászólni, mert csak töredékeket értek, vagy én beszélek, és a másik időnként tesz néhány udvariassági körbevetést, de egyébként pont akkor van vége az egésznek, amikor az én beszédem véget ér.</div>

Az hogy megkéred hogy beszéljen lassabban és írja körül, nem opció?

<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hogy a kettő közül melyiknek, és milyen módon kellene fejlesztenie a nyelvtudást, fogalmam sincs. Logikailag nem áll össze a fejemben a dolog.

Mindegy. Valami majd lesz. Megint azt csinálom, ami elméletben a legértelmesebb továbblépési fázis az életképességhez, ehhez foggal-körömmel ragaszkodok, és meglátjuk, mi lesz. :)</div>

Megmondom mi lesz. Blaha lesz. Meg sitt lesz. Egymást váltva. Neked ez a sorsod, amit meg is érdemelsz vastagon.
Sep 27, 2014 10:15:22

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 27, 2014 10:16:19
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Elméletben. A gyakorlatban, mondom, úgy néz ki, hogy vagy beszélnek mellettem, és nem nagyon tudok hozzászólni, mert csak töredékeket értek, vagy én beszélek, és a másik időnként tesz néhány udvariassági körbevetést, de egyébként pont akkor van vége az egésznek, amikor az én beszédem véget ér.
</div>

- Megfigyeled, hogy a másik hogy beszél, milyen nyelvtani formákat, szavakat használ. Idővel felismered a logikát benne, elkezded ezeket használni.
- Megkéred a partnert, hogy ha hibásan mondasz valamit, szóljon
She was a dude.
Sep 27, 2014 10:16:19

Szerző: Kémlégy Sep 27, 2014 10:16:37
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>banshee:

Még egyszer:

ennyi</div>

Miből?
Sep 27, 2014 10:16:37

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:17:05
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Te amúgy tényleg nyem éjtyed hogy ezektől a kizárólag számodra "logikusnak tűnő" baromságoktól vagy 32 évesen is totálisan életképtelen?</div>

Nem, mert ezek konzekvencionális szemlélettel tűnnek értelmes dolognak, és ha saját kútfőből nem pattan ki működő kerülőalternatíva, akkor még egy olyan szabad lelkű ember is, mint amilyen én vagyok, a konzekvencionális szemlélethez nyúl vissza, más ötlet híján.
Sep 27, 2014 10:17:05

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 10:17:18
Válasz
(3)

Még egyszer:

1) engem nem pénzel senki</div>

Ja, csak vendégség, bojszófőzi, vonatjegy, meg ilyenek. Zserynek megadtad a buszjegyet?

<div class="quote"><div class="author">sodika</div>2) Eszter meg mindent vissza fog kapni részletekben</div>

Jövő héten
Sep 27, 2014 10:17:18

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:19:19
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Az hogy megkéred hogy beszéljen lassabban és írja körül, nem opció?</div>

Szakítsak meg egy jó kedvű társalgást azzal a kéréssel, hogy a kedvemért legyenek kedvesek didaktikusan és artikuláltan beszélni, meg engem külön tanítgatni?

Lehet hogy nincs sok érzékem az emberi kommunikációhoz, de annyi még én is vágok, hogy ez lenne olyan idegesítő és elmebeteg viselkedés, hogy ennél még a "hallgattál volna, bölcs maradtál volna", is ezerszer értelmesebb választás.
Sep 27, 2014 10:19:19

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 27, 2014 10:21:16
Válasz
(2)
Először én sem értettem 100%-ig, amit a dokumentumfilmekben pofáztak. De nem hagytam abba, folytattam a nézésüket. Idővel ráált az agyam. Az esetleg felbukkanó új szavakat már nem a szótárban keresgéltem, hanem kikövetkeztettem a szövegkörnyezetből, hogy mit jelent.
She was a dude.
Sep 27, 2014 10:21:16

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 10:22:05
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Az hogy megkéred hogy beszéljen lassabban és írja körül, nem opció?</div>

Szakítsak meg egy jó kedvű társalgást azzal a kéréssel, hogy a kedvemért legyenek kedvesek didaktikusan és artikuláltan beszélni, meg engem külön tanítgatni?</div>

Igen, pontosan.

<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Lehet hogy nincs sok érzékem az emberi kommunikációhoz, de annyi még én is vágok, hogy ez lenne olyan idegesítő és elmebeteg viselkedés, hogy ennél még a "hallgattál volna, bölcs maradtál volna", is ezerszer értelmesebb választás.</div>

Így gondolkodik egy autista, igen. Autismus maximus.
Sep 27, 2014 10:22:05

Szerző: xray Sep 27, 2014 10:22:48
Válasz
(4)
Púp, jól értem, te itthon azt beszélted be a gazdatesteknek, hogy csak a nyelvtudás hiánya miatt nem tudsz külföldön melózni, amiből majd a sokmilliós adósságodat fizetni tudjad? Beszarok.
Sep 27, 2014 10:22:48

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:24:38
Válasz
(11)
Púp azért vagy életképtelen, mert a lustaságodból kifolyólag folyton kiskapuzni akarsz. Kitalálsz mindenféle kicsavart hazugságrendszereket, amiben minden szép és jó és főleg a te autista logikád szerint "logikus", csak épp a valósághoz nincs a világon semmi köze. Aztán jön a pofáraesés, gombokért gányolás 28 félévvel meg CISCO-val, shaját lakásból 32 évesen kegyelemkanapén csövezés, satöbbi. Amikor elmondják hogy hülyeség amit kitaláltál, akkor nem hallgatsz senkire, mert hiszen ez a te agyadban "logikus". Ebből a nyelvtanulásból sem lesz semmi haszon, főleg nem pjogjamozói oldalról, mert a programozás nyelve az angol, nem a német, és te magyarul se tudsz pjogjamozni. Elmondták ezt is milliószor, basztál rá. Majd megint jól pofáraesel, akkor megint lehet keresni valami bűnbakot.

És ezért mindig más a hibás, mert a te autista logikád szerint te mindent jól csináltál, nyem éjtyed mi a baj a rohadék világgal hogy ezt nem veszi észre. Más már évekkel ezelőtt belátta volna hogy hülye a szakmájához és elhúz operátornak, ahogy neked is annak kellett volna lenned, vagy max adatrögzítőnek. De nem, az nem logikus hogy a SoDI ne pjogjamozzon, hiszen ha nem is ért hozzá, az kizárt hogy 28 félév meg 4 év pályakezdés után se menjen a dolog, úgyhogy nyomod tovább, a látható "eredménnyel" Akárcsak a németet, 2000 óra után nem vagy képes megszólalni.

Tudod Endre, ez shiker. Az autista "logika" shikere. És mivel sosem fogod belátni hogy a "logikád" egy sima faszság, így mi örökké röhöghetünk a nyomorodon, amit a "logikáddal" generálsz shaját magadnak.
Sep 27, 2014 10:24:38

Szerző: ? Sep 27, 2014 10:24:40
Válasz
(2)

Még egyszer:

ennyi</div>

Mi van Marcival pl?
Sep 27, 2014 10:24:40

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 10:25:02
Válasz
(16)
Érdekes az a "jó kedvű társalgás" hogy púphoz beszélnek, ő meg úgy csinál mintha értené és vigyorog mint akit baszni visznek.
Sep 27, 2014 10:25:02

Szerző: ? Sep 27, 2014 10:26:14
Válasz
(4)
Hogy a picsába lehet, hogy te Mo.-n vérprofi vállalkozóként, korlátlanul skálázható jövedelem mellett életveszélyben vagy?
Sep 27, 2014 10:26:14

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:26:56
Válasz
(4)
Te Púp, ha megbukik a berlini kísérlet, akkor mi lesz? Van valami logikus vészforgatókönyv?
Sep 27, 2014 10:26:56

Szerző: xray Sep 27, 2014 10:28:55
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Te Púp, ha megbukik a berlini kísérlet, akkor mi lesz? Van valami logikus vészforgatókönyv?</div>
B terv=Blaha/börtön
Sep 27, 2014 10:28:55

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:29:02
Válasz
(4)
Ja és aktiváld már a sárga nickedet, kaptál linket hozzá nem?
Sep 27, 2014 10:29:02

Szerző: ? Sep 27, 2014 10:29:32
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Arra leszek kíváncsi, mikor unják meg Recskaiék a pénzelésedet. Kurvanagy rinyálás lesz, hogy már csak 2 hónap kellett volna és akkor shikerül elérni az életképességet, de ezek a rohadékok nem tartanak el tovább, Vera a hibás.</div>

Mint amikor az anyja nem fizette ki az utolsó félévet, bár utólag inkább a válságra kente. Szerintem a Blahán eljut odáig is, hogy a zsidók miatt történt minden.</div>

S mikor a trollok felvetették, hogy menjen el dolgozni a tandíjért ez a köcsög közölte, hogy egy egyetemista nehogy már dolgozzon.
Sep 27, 2014 10:29:32

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 10:29:34
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Te Púp, ha megbukik a berlini kísérlet, akkor mi lesz? Van valami logikus vészforgatókönyv?</div>

A <s>Duna</s>Spree.
Sep 27, 2014 10:29:34

Szerző: Danyiil Romanovics Sep 27, 2014 10:30:05
Válasz
(7)
Snegó, te az érettségi után ki akartál hagyni egy évet, masztizni otthon anyád pénzén. Amikor befuccsoltál az egyetemen (se szakdoga, se nyelvvizsga), akkor is akartál egy ingyen évet. Ez volt a leglogikusabb döntés?
Sep 27, 2014 10:30:05

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:30:14
Válasz
(0)
Ez teljesen logikus. Nyelvtudás nélkül nem lehet külföldön melózni, a nyelvtudás pedig csak külföldön szerezhető meg.

Ez a dilemma csak két módon oldható fel.

(1) Van munkajövedelmed otthonról.
(2) Úgy indulsz neki, hogy van legalább egy évre elegendő pénzed.

A 2-es pontot nem volt kedvem kivárni, ezért örülök, hogy van lehetőségem a sokkal ritkább 1-es pontra.

A szakmámban pedig valódi MVC-tapasztalat hiányzik csak, mert eddig csak házi keretrendszerekkel van valódi munkatapasztalatom. Ezek közül az egyik legalább rendes template-fájlokkal dolgozik, de akkor sem elterjedt kereskedelmi megoldás. Októberben végigrágom magam a Symphony-tutorialon. esetleg pár megrendelői kérést már tudatosan abban nyomok le, még ha ágyúval verébre szitu, gyakorlásként akkor is, és már ez sem lesz gond.
Sep 27, 2014 10:30:14

Szerző: Duna Sep 27, 2014 10:30:52
Válasz
(5)

naná...
Sep 27, 2014 10:30:52

Szerző: Brian Sep 27, 2014 10:32:07
Válasz
(4)
sneci bazmeg, ez kifogastalan autistaroham igy szombat delelott, koszi a musort, feldobtaa szurkeegerkedest.
Sep 27, 2014 10:32:07

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:32:19
Válasz
(5)
A legújabb példa az autista logikára a berlini expedíció. Egy csövesnél logikus, hogy 600 ezret elkúr 2 hónap alatt feleslegesen, eredmény nélkül Németországban ahelyett, hogy ugyanebből az összegből 6 hónapig finanszírozná a megélhetését itthon. Nyilvánvaló, hogy mindez teljesen LOGIKUS.
Sep 27, 2014 10:32:19

Szerző: Duna Sep 27, 2014 10:33:24
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez teljesen logikus. Nyelvtudás nélkül nem lehet külföldön melózni, a nyelvtudás pedig csak külföldön szerezhető meg.

A 2-es pontot nem volt kedvem kivárni, ezért örülök, hogy van lehetőségem a sokkal ritkább 1-es pontra.

A szakmámban pedig valódi MVC-tapasztalat hiányzik csak, mert eddig csak házi keretrendszerekkel van valódi munkatapasztalatom. Ezek közül az egyik legalább rendes template-fájlokkal dolgozik, de akkor sem elterjedt kereskedelmi megoldás. Októberben végigrágom magam a Symphony-tutorialon. esetleg pár megrendelői kérést már tudatosan abban nyomok le, még ha ágyúval verébre szitu, gyakorlásként akkor is, és már ez sem lesz gond.</div>

Kivárni? Dolgozni kellett volna faszfej. Tudod a korlátlanul skálázható jövedelem...
Sep 27, 2014 10:33:24

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:33:28
Válasz
(0)
Soha nincs vészforgatókönyvem.

Mindig az aktuális dologhoz ragaszkodom foggal-körömmel, türelmesen, és kitartóan. Ez most a szervezett keretek között történő külföldi nyelvtanulás.

Egészen amíg nem érzem, hogy tovább kell lépni.

A továbblépés nyilván az itteni való lesz.
Valami Symphony-fejlesztés valami német cégnek.

Na meló, csá.
Sep 27, 2014 10:33:28

Szerző: töppedt buzigolyók Sep 27, 2014 10:33:35
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Ha nincs pénzed, mi a kurva anyádból fizeted a berlini hepajt he?</div>

ÚRISTEN, 10 euróból iszom két-három sört.
3 ezer forint. Hetente. Úristen.

Hülye :)

Na meló, csá.</div>

lehet, hogy ez neked furcsán hangzik, de én nem piálok el ennyit hetente. De még havonta is csak ritkán.
Sep 27, 2014 10:33:35

Szerző: Ismail Mowshowitch Sep 27, 2014 10:33:54
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez teljesen logikus. Nyelvtudás nélkül nem lehet külföldön melózni, a nyelvtudás pedig csak külföldön szerezhető meg.

A szakmámban pedig valódi MVC-tapasztalat hiányzik csak, mert eddig csak házi keretrendszerekkel van valódi munkatapasztalatom. Ezek közül az egyik legalább rendes template-fájlokkal dolgozik, de akkor sem elterjedt kereskedelmi megoldás. Októberben végigrágom magam a Symphony-tutorialon. esetleg pár megrendelői kérést már tudatosan abban nyomok le, még ha ágyúval verébre szitu, gyakorlásként akkor is, és már ez sem lesz gond.</div>

Sodika! Ne itt verd már a nyáladat, hanem húzzál el, menjél ki Berlinbe koldulni, beszélgetni, akármit!! Ha megtanulsz németül az már elég ahhoz, hogy valami helpdesk felvegyen, ahhoz jöhet a Cisco és bőven ellennél. Ha a trolljaiddal vitatkozol, abból nem lesz semmi!
Sep 27, 2014 10:33:54

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:34:42
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Egy csövesnél logikus, hogy 600 ezret elkúr 2 hónap alatt feleslegesen, eredmény nélkül Németországban ahelyett, hogy ugyanebből az összegből 6 hónapig finanszírozná a megélhetését itthon. Nyilvánvaló, hogy mindez teljesen LOGIKUS.</div>

NANÁ!

Mert a 6 hónap az eltelik.
Elmúlik.

<b>De a nyelvtudás és a tapasztalat megmarad.</b>
Sep 27, 2014 10:34:42

Szerző: xray Sep 27, 2014 10:35:21
Válasz
(6)
Sneci, neked a nyelvtanfolyam helyett, pszichiáterre kellett volna kölcsönkérned!
Sep 27, 2014 10:35:21

Szerző: Danyiil Romanovics Sep 27, 2014 10:36:12
Válasz
(14)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindig az aktuális dologhoz ragaszkodom foggal-körömmel, türelmesen, és kitartóan.</div>

Repcsiii
Samsung Galaxy
Kávézókritikák
Aranytömbök
Százdollárosok
Etyetemi diploma
Biciklitúra
Szíria
Köszfetyítyések külföldről tolmáccsal
GoPro

Soroljam még, mi mindenhez ragaszkodtál következetesen, foggal-körömmel, amiből nem lett semmi? :D
Sep 27, 2014 10:36:12

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 27, 2014 10:36:52
Válasz
(29)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div> Októberben végigrágom magam a Symphony-tutorialon. </div>

Kezdd a nevével: Symfony.
She was a dude.
Sep 27, 2014 10:36:52

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:36:57
Válasz
(0)
Pont ez a lényeg.

<b>Ki a faszt érdekel, most mennyi a hal?
Halászni akarok megtanulni.</b>

Ha tudod, hogy szerezhetsz pár halat, de helyette inkább halászni is megtanulhatsz, akkor az utóbbi a helyes döntés.

Na meló, csá.
Sep 27, 2014 10:36:57

Szerző: töppedt buzigolyók Sep 27, 2014 10:37:06
Válasz
(13)

Még egyszer:

ennyi</div>

Na ne basszál, hogy Fórizs tolt neked 2000 EUR-t, mert lepetézek.

Az a kemény, hogy azért, hogy Recskaiékról eltereld a figyelmet, hajlandó vagy odadobni a trolloknak egy másik gazdatestet.
Sep 27, 2014 10:37:06

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:37:48
Válasz
(4)
</div>

LOLbazmeg, akkor nekem hogy sikerült megtanulni itthon 2 nyelvet is, és németből harmadikként hogy fogok ITTHON középfokúzni? Látod, megint az autista "logika".

<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez a dilemma csak két módon oldható fel.

(2) Úgy indulsz neki, hogy van legalább egy évre elegendő pénzed.</div>

Milyen munkajövedelmed, most írtad baszki hogy kölcsönlóvéból nyomtad minimum a felét az eddigi hepajnak. A munkajövedelmed max 120 EUR/hó, abból nem igazán fogsz megélni Gyagyás.

<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A szakmámban pedig valódi MVC-tapasztalat hiányzik csak, mert eddig csak házi keretrendszerekkel van valódi munkatapasztalatom. Ezek közül az egyik legalább rendes template-fájlokkal dolgozik, de akkor sem elterjedt kereskedelmi megoldás. Októberben végigrágom magam a Symphony-tutorialon. esetleg pár megrendelői kérést már tudatosan abban nyomok le, még ha ágyúval verébre szitu, gyakorlásként akkor is, és már ez sem lesz gond.</div>

28 félév és 4 év pályakezdés után ez shiker? A múltkor meg láttuk hogy még mindig ugyanazt a szar kejetjendszejt használod. 3 év alatt nem shikerült másikat írni/szerezni?
Sep 27, 2014 10:37:48

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:38:40
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Kezdd a nevével: Symfony.</div>

Nem mindegy? :D
Majd ha belekezdek, magamtól rögzük az agyamban. :D

Na meló, csá.
Sep 27, 2014 10:38:40

Szerző: Kémlégy Sep 27, 2014 10:39:54
Válasz
(7)
Sodi, szerinted logikus volt nemet mondani a Krampusznak a tabáni kamerázásra, úgy, hogy tartozol neki 1000 euróval?
Sep 27, 2014 10:39:54

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:39:58
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pont ez a lényeg.

<b>Ki a faszt érdekel, most mennyi a hal?
Halászni akarok megtanulni.</b>

Ha tudod, hogy szerezhetsz pár halat, de helyette inkább halászni is megtanulhatsz, akkor az utóbbi a helyes döntés.

Na meló, csá.</div>

Ha eddig, 32 év élősködés alatt nem shikerült, akkor most 2-3 hónap alatt LOGIKUS hogy menni fog.
Sep 27, 2014 10:39:58

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:40:05
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div> 3 év alatt nem shikerült másikat írni/szerezni?</div>

A fejlődést a kényszer hozza.
Amíg beválik, ami alacsonyabb szintű, nem kell magasabb.

Az akkor kell, amikor már a cél megkívánja.
Most már megkívánja.

Na meló, csá.
Sep 27, 2014 10:40:05

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 27, 2014 10:40:10
Válasz
(7)
Kurvára meg fogsz lepődni, ha elkezded tanulni a Symfony-t. Egy szót sem fogsz érteni belőle, mert hiányoznak a szakmai alapjaid.
She was a dude.
Sep 27, 2014 10:40:10

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Sep 27, 2014 10:40:40
Válasz
(4)

Nem tudom, mondták már-e neked, de te egy autista fasz vagy. Aki végigcsinálja a diplomáját, amihez nyelvvizsga is kell, annak bőven meglesz a nyelvtudása ahhoz, hogy külföldön dolgozzon. Neked ebből csak pár dolog hiányzik: diploma, nyelvvizsga, dolgozni akarás.
Sep 27, 2014 10:40:40

Szerző: kejetjendszej-figyelő Sep 27, 2014 10:41:08
Válasz
(3)

Fél év alatt tanultam ki a vektorgrafikát, színtisztán neten ingyenesen fellelhető tutorialokból. Mi a mentséged arra, hogy nem tudtál ugyanennyi idő alatt megtanulni valami üzletági standard kejetjendszejt?
Sep 27, 2014 10:41:08

Szerző: számlaképes kidobó Sep 27, 2014 10:41:19
Válasz
(4)
Schodi úr, mit is mondott, milyen címre állítsam ki a bíróságnak szánt számlát a múltkori 20 eurós "Fogyatékos akadálymentesítéssel" kapcsolatban?
Sep 27, 2014 10:41:19

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 27, 2014 10:41:30
Válasz
(3)
Tudod, mi az az ORM? Dependency injection? Unit testelés?
She was a dude.
Sep 27, 2014 10:41:30

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Sep 27, 2014 10:41:45
Válasz
(0)
* mondták már-e neked = mondták-e már neked.

Korán van még...
Sep 27, 2014 10:41:45

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:43:52
Válasz
(4)
Endre, azt hogy csinálja a legtöbb ember, hogy iskolában itthon képes egy, sokszor két nyelvet is megtanulni úgy, hogy simán el tud boldogulni vele adott nyelvi környezetben később? Én hogy tárgyalok angolul az ügyfelekkel, amikor nem éltem soha angol nyelvterületen? Hiszen ez NEM LOGIKUS.
Sep 27, 2014 10:43:52

Szerző: grafikus007 Sep 27, 2014 10:44:38
Válasz
(3)
Endre, akkor ezek szerint azzal, hogy beismered, hogy életképtelen vagy, azt is beismered, hogy az informatikai tudásod szart se ér? A 28 félév egyetem + CISCO + Rend-Szám tanfolyam nem ért semmit? Hogy egy kalap szar amit gányolsz?
Ne érts félre, ez szerintem jó, végre kezdesz tisztában lenni a helyzeteddel, de miből gondolod, hogy Berlinben a tanfolyam mellett még meg tudsz tanulni programozni? Pesten úgy, hogy semmire nem kellett költened, megetettek és pelenkáztak, és még így se tudtál 100 nettót összeszedni. Miből gondolod, hogy ez Berlinben sikerülni fog egy olyan környezetben, aminek a nyelvét a saját bevallásod szerint se beszéled jól.
Te teljesen hülye vagy XD ?
Sep 27, 2014 10:44:38

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:44:49
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Unit testelés?</div>

ELTÉ-n volt 6 féléves programozás módszertan a legjobb tanárok oktatásában, amit azért az egyéb tárgyakkal közös szigorlatával együtt szépen teljesítettem. Hahó.

Na meló, csá.
Sep 27, 2014 10:44:49

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:46:25
Válasz
(11)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Unit testelés?</div>

ELTÉ-n volt 6 féléves programozás módszertan a legjobb tanárok oktatásában, amit azért az egyéb tárgyakkal közös szigorlatával együtt szépen teljesítettem. Hahó.

Na meló, csá.</div>

Egyszer kitehetnéd az indexedet, mert így bemondásra nem nagyon hisszük el, ha nem haragszol.
Sep 27, 2014 10:46:25

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:46:33
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>azt is beismered, hogy az informatikai tudásod szart se ér?</div>

A tudásom megvan ahhoz, hogy itt maradjak, ahhoz pedig, hogy a nyelvtudásnak legyen is értelme csak egyetlen egyhónapos önképzés hiányzik. Ennyi.
Sep 27, 2014 10:46:33

Szerző: Kémlégy Sep 27, 2014 10:46:55
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Unit testelés?</div>

Na meló, csá.</div>

Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja :)
Egyébként itt mindenki leszarja a féléveidet, ilyesmivel azok takaróznak, akik nem tudnak válaszolni a kérdésre.
Sep 27, 2014 10:46:55

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Sep 27, 2014 10:47:26
Válasz
(2)

Na meló, csá.</div>
Esetleg egy fénykép az indexedről? Vagy az is ott van a keresztleveled mellett?
Sep 27, 2014 10:47:26

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 27, 2014 10:47:50
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>

Na meló, csá.</div>

Nem azt kérdeztem, hogy hány évig meresztetted a segged az egyetemen. Amikor te jártál, a unit testelést még nem oktathatták, az tuti száz. Fogalmad sincs, hogy mi az.
She was a dude.
Sep 27, 2014 10:47:50

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 10:47:59
Válasz
(3)

Na meló, csá.</div>

Akkor hogyhogy életképtelen vagy gazdaságilag?

Vagy itt az a helyzet, hogy hiába fűszerezzük a szart, az akkor is csak szar marad?
Sep 27, 2014 10:47:59

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:48:53
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>azt is beismered, hogy az informatikai tudásod szart se ér?</div>

A tudásom megvan ahhoz, hogy itt maradjak, ahhoz pedig, hogy a nyelvtudásnak legyen is értelme csak egyetlen egyhónapos önképzés hiányzik. Ennyi.</div>

Akkor október végére meglesz az életképesség? Kitehetjük a retardnaptárba oldalt?
Sep 27, 2014 10:48:53

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:49:25
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Akkor hogyhogy életképtelen vagy gazdaságilag?</div>

Hiányzik a nyelvtudás.
Pedig az ma már kell.
Na meló, csá.
Sep 27, 2014 10:49:25

Szerző: grafikus007 Sep 27, 2014 10:49:39
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>azt is beismered, hogy az informatikai tudásod szart se ér?</div>

A tudásom megvan ahhoz, hogy itt maradjak, ahhoz pedig, hogy a nyelvtudásnak legyen is értelme csak egyetlen egyhónapos önképzés hiányzik. Ennyi.</div>

Előbb még azt írtad, hogy életveszélyben vagy, mert nem vagy életképes. Azért nem vagy életképes, mert az informatikai tudásod semmit se ér, ezért nem tudtál megélni belőle Pesten se, ezért szorultál rá arra, hogy Rocskaiék etessenek.
Ha értesz az informatikához, akkor hogy lehet, hogy Magyarországon nem tudtál megélni belőle?
Sep 27, 2014 10:49:39

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:50:27
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>
Akkor október végére meglesz az életképesség?</div>

Október elején újabb egy kéthónapos szakaszt kezdek el a nyelvsuliban.

Na meló, csá.
Sep 27, 2014 10:50:27

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:50:27
Válasz
(7)
Van már céldátum arra hogy mikor éred el az életképességet?
Sep 27, 2014 10:50:27

Szerző: xray Sep 27, 2014 10:50:33
Válasz
(6)

Szóval, disszertáltál és a gazdatesteknek azt hazudtad, hogy csak egy hónap hiányzik a nyelvtudáshoz, amivel munkát vállalhatsz.
Ritka egy görény vagy.
Sep 27, 2014 10:50:33

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 10:50:53
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>

Hiányzik a nyelvtudás.
Pedig az ma már kell.
Na meló, csá.</div>

Baszki, Magyarországon nem kellett nyelvtudás! Ott is összeszedhettél volna lazán havi 200 -at ha rendesen dolgozol!
Sep 27, 2014 10:50:53

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:51:31
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>

Na meló, csá.</div>

Minek a 2hónap, amikor 1 hónapra vagy az életképességtől? Nyem éjtyem.
Sep 27, 2014 10:51:31

Szerző: Tyodika Sep 27, 2014 10:52:10
Válasz
(19)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div> Októberben végigrágom magam a Symphony-tutorialon. </div>

Kezdd a nevével: Symfony.</div>

<b>BAZMEG, nem értem</b>, hogy minden tutoriál, amin átrágtam magam, csak violinkulcsokról, kreszcsendókról meg valami Mózártról ugat! Két hónapot töltöttem ezzel már, a fizetős munkák rovására, de még egy sor kódot nem írt senki És az ütemeket az adatbázisba kell beverni, vagy mi? Túl bonyolult ez, bárcsak ne hallgattam volna senkire, megyek vissza a jól bevált keretrendszeremhez.
Sep 27, 2014 10:52:10

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 27, 2014 10:52:38
Válasz
(5)
Púp, pillants már rá a Symfony dokumentációjára légyszi. Aztán mondj le róla, hogy te ezt valaha használni fogod. Tudok ajánlani valami egyszerűbbet, ha gondolod..
She was a dude.
Sep 27, 2014 10:52:38

Szerző: Kémlégy Sep 27, 2014 10:52:49
Válasz
(5)

Hiányzik a nyelvtudás.
Pedig az ma már kell.
Na meló, csá.</div>

Ezzel etetted be a Krampuszt? Hogy nem azért nyomorosz, mert lusta vagy és ostoba, hanem mert nem beszélsz nyelveket? És a francia gimit végzett Krampuszból ezzel kiénekeltél egy ezrest?
Tényleg profi élősködő vagy, ezt el kell ismerjem.
Sep 27, 2014 10:52:49

Szerző: Danyiil Romanovics Sep 27, 2014 10:52:58
Válasz
(6)
Snegó, amúgy a nyelvtanfolyam teljesen egynyelvű? Vagy angolul magyarázza pl. a nyelvtant a tanár? Mert akkor minden bizonnyal egy büdös szót sem értesz az egészből és kérdezni sem tudsz.
Sep 27, 2014 10:52:58

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Sep 27, 2014 10:53:47
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>

Na meló, csá.</div>
Csak dolgozni ne kelljen!
Sep 27, 2014 10:53:47

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 10:53:54
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Púp, pillants már rá a Symfony dokumentációjára légyszi. Aztán mondj le róla, hogy te ezt valaha használni fogod. Tudok ajánlani valami egyszerűbbet, ha gondolod..</div>

Azt már csinálja, ott vannak a procedurális kódjai.
Sep 27, 2014 10:53:54

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:54:19
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Van már céldátum arra hogy mikor éred el az életképességet?</div>

Csinálom, ami a legértelmesebb.
Ez jelenleg a külföldi nyelvtanulás.

Így a lelkiismeretem is tiszta.

Ez a lényeg.

Otthon meg lehetetlen ugyanez. Levezettem. Az árbevétel 50%-a a nettó, és annak 50%-a a letiltás után maradó rész. Ahhoz, hogy a magyar átlag 140 ezer meglegyen tiszta nettóban, 560 ezer átbevétel kell minden hónapban, miközben 140 ezerből egyedül, lakást fenntartva meg sem élsz.

Az otthoni tiszta élet tehát lehetetlen kategória, szó szerint angyalszárny, ezért kell a tiszta lap, hogy haza tudjak menni. Ennyi.

Na meló, csá.
Sep 27, 2014 10:54:19

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:55:37
Válasz
(6)
A múltkor ajánlottak a programozó zsidók egy toturialt, neki is estél hogy majd így-meg-úgy megtanulod, aztán 3 nap múlva dobtad az egészet mert szart se értettél belőle, nem ment. Persze a trollok voltak a hibásak, hogy ilyen fassággal elvettek tőled és az exceltől 3 napot már megint. Itt a fórumon lelkesedtél meg picsogtál, vissza lehet keresni, asszem a tavasszal volt.
Sep 27, 2014 10:55:37

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:57:15
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Van már céldátum arra hogy mikor éred el az életképességet?</div>

Ez a lényeg.

Otthon meg lehetetlen ugyanez. Levezettem. Az árbevétel 50%-a a nettó, és annak 50%-a a letiltás után maradó rész. Ahhoz, hogy a magyar átlag 140 ezer meglegyen tiszta nettóban, 560 ezer átbevétel kell minden hónapban, miközben 140 ezerből egyedül, lakást fenntartva meg sem élsz.

Az otthoni tiszta élet tehát lehetetlen kategória, szó szerint angyalszárny, ezért kell a tiszta lap, hogy haza tudjak menni. Ennyi.

Na meló, csá.</div>

Te most is feketén dolgozol te fogyatékos, miből tiltanának le? Ha tényleg tiszta lapot akarnál, akkor már 3 éve megszüntetted volna a két kibaszott veszteségtermelő cégedet. Minek neked ha feketén melózol, ráadásul minek KETTŐ IS? Miért nem szünteted meg?
Sep 27, 2014 10:57:15

Szerző: tabdi gléda Sep 27, 2014 10:57:15
Válasz
(3)
látom megint ittvan a gyagyás. megint lenne időd főzni bazdmeg, de te megint elbaszod az időt és inkább mirelitpizzát zabálsz.

Szerző: ExpertSexchange Sep 27, 2014 10:57:15
Válasz
(3)
Sodi, azt áruld már hogy minek görcsölsz a symfonyra, mikor a múltkor már világosan levezettük, hogy a drupallal kb. 10x annyi munkát tudnál találni, ha már a kurva phptől nem tudsz elszakadni...

Szerző: sodika Sep 27, 2014 10:57:26
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snegó, amúgy a nyelvtanfolyam teljesen egynyelvű?</div>

Teljesen. Szerencsére minden németül van.

Szóval a nyomorúságos magyar átlag 140-es nettóhoz, amiből csak összeköltözve él meg két ember, aki rendelkezik vele, 3500 Ft-os órabért kellene elszámolnom minden munkanap 8 órában melózva.

A számok nem hazudnak. Ez lehetetlen.
És ha lehetséges lenne is, nem valódi életképesség.
Sep 27, 2014 10:57:26

Szerző: xray Sep 27, 2014 10:58:24
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>

Na meló, csá.</div>
Csak dolgozni ne kelljen!</div>
Tanulni, főleg németet, egy életen át kell, majd utána dolgozik. :)
Sep 27, 2014 10:58:24

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 10:59:01
Válasz
(5)
Neked miért nem logikus, hogy a veszteséget termelő cégeket megszüntesd? Az a logikus ha havi 70.000 forint veszteséget termelnek?
Sep 27, 2014 10:59:01

Szerző: Brian Sep 27, 2014 10:59:07
Válasz
(4)
recsi, azon elgondolkodtal mar, hogy beszelgetes kozben axert nem valaszol senki, amikor magadrol es a tterveidrol beszelsz, mert KURVARA NEM ERDEKEL SENKIT? miert kellene egy budos, apolatlan, makogo autistsval torodni barkinek? mahadrol tudsz csak beszelni, semmi masrol? idojaras, csajok, kutyak, barmi, vagy ezeket majd a rendhagyo igek utan tanuljatok, Jövő héten
?
Sep 27, 2014 10:59:07

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 10:59:47
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snegó, amúgy a nyelvtanfolyam teljesen egynyelvű?</div>

Szóval a nyomorúságos magyar átlag 140-es nettóhoz, amiből csak összeköltözve él meg két ember, aki rendelkezik vele, 3500 Ft-os órabért kellene elszámolnom minden munkanap 8 órában melózva.

És ha lehetséges lenne is, nem valódi életképesség.</div>

A 3500 -as órabér egy menő programozónak angyalszárny? Van aki annyiért be se kapcsolja a gépet,
Sep 27, 2014 10:59:47

Szerző: sodika Sep 27, 2014 11:00:30
Válasz
(0)
ExpertSexchange : Drupal és Joomla modulokat tudok készíteni. Több ilyen melóm volt már. De állásajánlatokban mindenhol Symfony-t írnak.

Hiénaverő: Az egyik melót ezután abban a keretrendszerben nyomtam le. Anyáztam is utána mindenkit, mert a megrendelő hosting-ján régebbi PHP volt, mint a gépemre telepített, ahol fejlesztettem, így dolgozhattam át a már kész melót még egyszer, hogy át tudjam adni. :)

Na meló, csá.
Sep 27, 2014 11:00:30

Szerző: ExpertSexchange Sep 27, 2014 11:01:04
Válasz
(7)
10 eurós órabér? Annyit fizettem a lengyel takarítónőmnek...
Sep 27, 2014 11:01:04

Szerző: Duna Sep 27, 2014 11:01:29
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hiénaverő</div>Van már céldátum arra hogy mikor éred el az életképességet?</div>

Ez a lényeg.

Na meló, csá.</div>
Sep 27, 2014 11:01:29

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 11:01:31
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Snegó, amúgy a nyelvtanfolyam teljesen egynyelvű?</div>

És ha lehetséges lenne is, nem valódi életképesség.</div>

hülye is vagy, mert ha lenne rendes munkahelyed, akkor abból tudnának inkasszózni, de rendezett tartozások esetén nem az egészet, hanem csak bizonyos összeget, asszem az 50%-át (nem vagyok naprakész, évekkel ezelőtt intéztem ilyen ügyeket). Magyarul a fele megmaradna + amit gányolsz. 100 rugó körül egy hónapban, az neked már angyalszárny lenne Hahó!
Sep 27, 2014 11:01:31

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 11:03:33
Válasz
(4)
Púp, van egy rendes munkahelyed. Abból inkasszóznak. És emellett meg hétvégente gányolgatsz valamit.

Ez mennyire törné meg a szabad lelkedet?
Sep 27, 2014 11:03:33

Szerző: ExpertSexchange Sep 27, 2014 11:03:41
Válasz
(6)
Sodi, mi a véleményed az új Bash bugról? Befrissítetted már a megrendelők rendszereit a legújabb peccselt verzióval? *pr #whatmilyenbug*
Sep 27, 2014 11:03:41

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 11:03:52
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">töppedt buzigolyók</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>banshee:

Még egyszer:

ennyi</div>

Na ne basszál, hogy Fórizs tolt neked 2000 EUR-t, mert lepetézek.

Az a kemény, hogy azért, hogy Recskaiékról eltereld a figyelmet, hajlandó vagy odadobni a trolloknak egy másik gazdatestet.</div>

ez a sodi bosszuja a maflasert.
Sep 27, 2014 11:03:52

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 11:05:51
Válasz
(6)
Különben megintcsak "logikus", hogy a tiszta laphoz nem dolgozni mész el a Spárba pénztárosnak, hanem 370 eurós nyelvtanfolyamra, ahol semmit nem tanulsz.

Nyilvánvaló, hogy teljesen hülyén, NEM LOGIKUSAN cselekszik minden non-autista NPC, amikor az adósságrendezés külföldi munkával megoldható módját abban látják, hogy dolgoznak 2-3 évet, napi 12 órában mint a hülye, és ezzel gyorsan letisztázzák az adósságaikat. Tök hülyék, ha tudnának logikusan gondolkodni, nyelviskolába járnának más pénzéből.
Sep 27, 2014 11:05:51

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 11:07:00
Válasz
(5)
Nem Flepnis adta a lóvét ha jól értettem, amivel neki tartozik az még a Berlin előtti élősködésekből jött össze. A hepajt Recskaiék finanszírozzák.
Sep 27, 2014 11:07:00

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Sep 27, 2014 11:10:03
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>...és bár az érzés továbbra is bennem van, hogy erre az én agyam nem képes, a kitartásomat megalapozza az a tény, hogy egymástól függetlenül minden forrás arról szól, hogy ilyen nem létezik - <b>ha egy nyelvet beszélsz, többet is tudsz.</b></div>

Na látod. Itt van a probléma gyökere. Te magyarul se tudtál megtanulni, akkor miért menne a német?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Sep 27, 2014 11:10:03

Szerző: Hiénaverő Sep 27, 2014 11:10:08
Válasz
(4)
Endre, te ezt a tiszta laphoz hogy rakod össze LOGIKUSAN?

Te: más pénzén fizetgetsz nyelvtanfolyamot, nem keresel, nem dolgozol, a tartozásaidat generáló cégeket nem szünteted meg.

Normális emberek: Dolgoznak, ha kell két munkahelyen is, kurvára összehúzzák magukat, elintézik, hogy amíg nem fizetik ki mindet, addig se nőjön tovább a tartozásuk.

A fentiek közül ki jár el LOGIKUSAN?
Sep 27, 2014 11:10:08

Szerző: tigris Sep 27, 2014 11:11:09
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
csapatás mi? a bíró úrnak akkor miért hazudtad, hogy életveszélyben vagy és szegény vagy?</div>

Úristen. Heti egyszer két-három sör.
Hogy merészelem :D</div>

tegnap még azt hazudtad, hogy 3 hetente jársz el valahova. hogy is van ez? és igen, aki a saját életveszélyéről óbégat, azt ecseteli, hogy milyen szegény, ÉS EMIATT NEM TUD MEGJELENNI A TÁRGYALÁSÁN MAGYARORSZÁGON, EGY MAGYAR BÍRÓSÁG ELŐTT, az kurvára ne menjen el bulizgatni! igazi cigánytempó ez bazmeg.

és ne szmájlizzál te faszszopó, hazaáruló féreg! saját magadnak mondasz ellent. hetente 3 sör, az 8 hét alatt a berlini árakkal számolva (+belépő, +kidóbópénz)simán megvan 150 euró. ebből haza tudtál volna jönni. miért hazudtál a bírónak te kutyageci?
Sep 27, 2014 11:11:09

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 27, 2014 11:11:19
Válasz
(6)
Gányoláshoz inkább a Wordpresst tanuld meg. Rengeteg meló van, és egy rakás szar az egész. Ehhez hozzáírod a te rakás szarodat, senki nem fog panaszkodni, te meg megkapod a gombokat érte.
She was a dude.
Sep 27, 2014 11:11:19

Szerző: tigris Sep 27, 2014 11:12:45
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindig azt csinálom, ami éppen a leglogikusabb továbblépésnek tűnik. Érettségi után nyilván valami szakmai képzés az. Ha több év szakmai képzés után sem vagyok elégedett, adja magát az egyetem. Ha több év egyetem után sem vagyok elégedett az egyetemmel, nyilván a szakmai terület bővítése, tehát párhuzamosan egy másik egyetem lehet a megoldás. Ha több év után a párhuzamosan hallgatott egyetem sem hoz sok reményt, akkor a meló az. Ha a meló sem ad perspektívát több év után sem, akkor nyilván a külföldi nyelvtanulás a meló mellett.

Mindig elhiszem, hogy a következő lépés logikus, mert minden forrás ezt erősíti meg. Szakma nélkül &gt; szakma. Egyetem nélkül &gt; egyetem. Egyetemi kiteljesedés nélkül &gt; a hallgatott szakterület bővítése. Meló nélkül &gt; meló. Nyelvtanulás nélkül nyelvtanulás.

Amit csinálok, az mindig a továbblépés logikus iránya.
Nyilván ha már nincs elvégezhető kurzus a suliban, akkor a következő lépés az itteni melókeresés lesz (esetleg már korábban is).

Annyit tudok, hogy elméletileg ez a legértelmesebb dolog, amit csinálok, innentől pedig - ahogy a korábbi szakaszokban is - ragaszkodom hozzá foggal-körömmel, és reménykedem az eredményben.

Mást nem tudok tenni.
Ennyi. Na meló, csá.</div>

nem is olyan rég még azt magyaráztad, hogy az érettségi után egy éves pihenést szerettél volna, de ANYÁD AKARATOD ELLENÉRE BEIRATOTT INFÓSNAK, PEDIG TE JOGÁSZ SZERETTÉL VOLNA LENNI. akkor miért hazudsz állandóan?

szerinted logikus volt 4 egyetemi szakra beiratkozni, úgy hogy AZ ÓRÁK ÜTÖTTÉK EGYMÁST? te retardált, szellemi fogyatékos barom.
Sep 27, 2014 11:12:45

Szerző: Auslander Raus! Sep 27, 2014 11:13:29
Válasz
(3)
sodi, eddig ugy volt, anyanyelvi kornyezet kell a nemettanulashoz.

most kiderult, hogy egy kurva szot nem beszeltel eddig nemetul senkivel.

mindenki tudja itt, hogy recskaiek penzelnek.

a trollok mar reg a nyamvadt pupodra lephettek volna, ha nagyon akarnak, ugyhogy ne bassz fel minket a hazugsagaiddal!!

Sep 27, 2014 11:13:29

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Sep 27, 2014 11:15:02
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">töppedt buzigolyók</div>
tehát valódi.</div>

De nem erkölcsi kérdés.</div>
Nem erkölcsi kérdés, hogy meglopod az adófizetőket????

Szemét alak vagy.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Sep 27, 2014 11:15:02

Szerző: Kémlégy Sep 27, 2014 11:15:58
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>ExpertSexchange : Drupal és Joomla modulokat tudok készíteni. Több ilyen melóm volt már. De állásajánlatokban mindenhol Symfony-t írnak.

Hiénaverő: Az egyik melót ezután abban a keretrendszerben nyomtam le. Anyáztam is utána mindenkit, mert a megrendelő hosting-ján régebbi PHP volt, mint a gépemre telepített, ahol fejlesztettem, így dolgozhattam át a már kész melót még egyszer, hogy át tudjam adni. :)

Na meló, csá.</div>

Dereng már, hogy miért kell Lastenheftet írni az ügyféllel közösen?
Sep 27, 2014 11:15:58

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Sep 27, 2014 11:16:31
Válasz
(4)
A faszverés a morál előtt van, Hahó!
Sep 27, 2014 11:16:31

Szerző: snecigeci (Snecológus-pontszám: 88008x44) Sep 27, 2014 11:18:58
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hiénaverő: Az egyik melót ezután abban a keretrendszerben nyomtam le. Anyáztam is utána mindenkit, mert a megrendelő hosting-ján régebbi PHP volt, mint a gépemre telepített, ahol fejlesztettem, így dolgozhattam át a már kész melót még egyszer, hogy át tudjam adni. :)</div>

Balfasz vagy. A megrendelőimnek én hosztolom a cuccokat. Én döntöm el, hogy milyen php-t rakok a szerverre. Ja, és lehúzom őket egy csomó pénzzel még pluszban a hostolásért, közben én havi 5 dollárt fizetek érte. :)
She was a dude.
Sep 27, 2014 11:18:58
« 2876 2877 2878 2879 2880 2881 2882 2883 2884 2885 »
1733145 komment.

123 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™