Szerencsére én is feketében voltam :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Idióta vagy. Egy kolosszális lúzer. Senkit sem mersz megszólítani, még a leglepukkantabb goth pinát sem. Maradj a szexnagyiknál, szerintem még ma adj fel hirdetést. És mindenképp negatív dologgal kezdd a beszélgetést, az mindig jó indítás... Facepalm
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nem
Abból born to fap lenne...
:D
Hmmm... De hát ha unatkozik, mi mással nyissak? :D
Az legalább egy biztos pont.
mindegy
Jövő hétig van időm gondolkodni, hétköznap nem megyek sehova.
hogy fogod mondani gyagyås, hogy ,hmmmmm unalmas egy hely, nem megyunk el egy måsik helyre, meghivnålak ott egy italra. ( a hmmm-öt nem kell leforditani )
Alul meg jàrt a keze :)
Nem... Másik hely nem kell.
Tehat nem jarsz mar nyelviskolaba. Koszonjuk a beismerest.
+ dress code :)
Jó, jövő héten nézek majd valami mást. :)
Jövő héten
Miert nem a nyelviskolas csajokra nyomulsz?
azokkal beszelgetni kellene.
Akkor most kísértetiesen hasonlítasz a partyzó snecire. xD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Persze, ez evidencia. Én is csak költői kérdésnek szántam :)
Kemált kérdezd meg, hogy hogyan fűzte be Andit.
Inkább "aztán".
"Oszt ennyi." ~ "Aztán ennyi."
"Oszt kit érdekel?" ~ "Aztán kit érdekel?"
Mit keresne sodi a nyelviskolaban? Angyalszarny lenne kiskalazni! Nem lenne BULIPENZ, pedig a buli az JAR!
Na ez a sztori tiszta Amerikai szépség. Amúgy most Sodi biztos magához nyúlt.
Én bevallom: még sosem szedtem fel nőt szórakozóhelyen. Viszont soha nem is volt szükségem rá, mert kurva jó dumám van, és a könyvtártól kezdve a főiskolai előadáson át a Szigetig szinte bárhol fel tudtam szedni csajt, ha épp szükségem volt rá. A menyasszonyomat a munkahelyen (!! munkahely, púposszar) ismertem meg. Úgyhogy Endike, te fogyatékos vagy. Erről ennyit. De menjél, olvassál el pdf-eket csajozásról, te autista szar.
Kemalnak a 23 centis melle valoszinuleg nem nyamvadt haldoklo aidses etiop teste van, es nem budos a szaja. Szerintyem esz erthyetyo!
Állítólag a szexnagyival, de én azt sem hiszem el.
Az ogre az egeszsegesebb szinu, es erotol duzzad.
Egyszer azt hazudta, hogy középiskola alatt még tartós barátnője (!) is volt, akit netről ismert meg. De nem jött be neki ez a járás-téma, ahhoz ő túl nagy vadászbika.
később meg azt, hogy 30 alatti nője nem is volt de legjobban a 13 évesek jönnek be neki. fura alak ez a sodi
Pedig milyen szépen tudna keresni a saját fórumából, ha lenne egy kis esze. De hát volt már jó pár ilyen lehetősége és így is ugyanott tart.
Szerintem szűz még.
Szexpapi tuti nem engedte meg, hogy beletegye a redvás faszát a szexnagyiba. Ő maximum a sarokban kuporogva recskázhatott, mint egy kobold.
szerintem nem jött rá, hogy koncert volt, azért állnak egyedül a szép lányok
Én megértem Púp helyszínválasztását. A felvilágosult Berlinben valóban nem lehet egyszerű Lagzi Lajcsi muzsikáit játszó klubot találni.
amúgy minek neked egy németcsibe? már ha nem szakmai titok
Ha már egyszer könnyen lehet, hogy maradok, ez a normális. :)
Egyébként dumaszinten bárkivel szívesen ismerkednék, de szórakozóhelyen ezt csibére kell koncentrálni, másképpen félreérthet lenne. :D
Miért akarod Németországban rombolni a homogenitást?
ismerve endre nőideálját, ami ugye vékony, rövidhajú, fiús kinézet, nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy egész éjjel kisminkelt emo meg gót srácokat vetkőztetett a tekintetével
Mert nekik már olyan mindegy. :D
basznád a fénylényt?
ez hogy jön ahhoz, amit én írtam? funkcionális analfabéta vagy?
Á, nekem sajnos nincs olyan kifinomult ízlésem, mint Sipos úrnak.
Vagyis trükközés helyett őszintén a szándékaimmal.
Vágom. Ez a Mex is, akiről pár napja írtatok, szintén ezt mondja a videóiban. Tök őszintén: szia, meg szeretnélek ismerni. Nem kell semmi trükk és ócska duma.
Jah...
Ezen elgondolkodom.
Legközelebb nem várok arra, hogy valamit megfigyeljek, hanem kezdeményező leszek. Ha a többi magányos férfi mulya, az legyen az ő bajuk, és nem leszek az.
Rád várnak Endre! Rád és a te tökéletes génállományodra :))
A februári tárgyalásra mindenképp hazamegyek.
Hogy addig mi lesz, az még képlékeny.
De igyekszem mindent megtenni a maradásért.
Tele van púpos Marfan-szindrómás autistával?
ez tényleg gáz. én legalábis sírok, bazmeg
Egyedül táncoltál? Ez tényleg egy nagy este lehetett :)
Ezt a megfigyelés dolgot hogy képzelted? Megvárod, amíg odaül valaki a lány mellé, aztán gyorsan te is vigyorogva csatlakozol, majd kinyitod a laptopot és szorgosan lejegyzeteled a megfigyeléseidet?
Kész, ezt nem hiszem el. Valami álsodika ír a narancssárga nick-kel?
IsmeretlenJoAkaro
Nov 16, 2014 12:33:11
Amugy nem lehet, hogy epp koncert volt es az "unatkozo" lanyok a zenet hallgattak?
Nov 16, 2014 12:33:11
sodika
Nov 16, 2014 12:33:47
A fehér cigányöltönyödben csak úgy világíthattál a darkok között
Szerencsére én is feketében voltam :D
Nov 16, 2014 12:33:47
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 16, 2014 12:33:59
x38)
Konkrétan ja, két-három csajjal is ez történt.
Mondom, ellesem hogy történik, és megpróbálom én is.
Oszt meglepődtem, hogy nem történik. :D
Na mindegy, jövő héten, ha megyek valahova, tényleg megszólítom az összes ilyet "kicsit unalmas a hely, nem?"-nyitással, és bemutatkozással.
Oszt meglátjuk, mi lesz.
Na mindegy, jövő héten, ha megyek valahova, tényleg megszólítom az összes ilyet "kicsit unalmas a hely, nem?"-nyitással, és bemutatkozással.
Oszt meglátjuk, mi lesz.
Idióta vagy. Egy kolosszális lúzer. Senkit sem mersz megszólítani, még a leglepukkantabb goth pinát sem. Maradj a szexnagyiknál, szerintem még ma adj fel hirdetést. És mindenképp negatív dologgal kezdd a beszélgetést, az mindig jó indítás... Facepalm
sodika
Nov 16, 2014 12:34:00
Amugy nem lehet, hogy epp koncert volt es az "unatkozo" lanyok a zenet hallgattak?
nem
Nov 16, 2014 12:34:00
banshee
(
x24)
Nov 16, 2014 12:34:22
x24)
Vegyél bőrmellényt és egy doboz sört a kezedbe, pofádba lógjon egy füstszűrő nélküli cigi és üvöltsd el magad,hogy born to be wild!!!
Abból born to fap lenne...
sodika
Nov 16, 2014 12:35:17
És mindenképp negatív dologgal kezdd a beszélgetést, az mindig jó indítás... Facepalm
:D
Hmmm... De hát ha unatkozik, mi mással nyissak? :D
Az legalább egy biztos pont.
mindegy
Nov 16, 2014 12:35:17
Örebro
Nov 16, 2014 12:35:25
Konkrétan ja, két-három csajjal is ez történt.
Oszt meglátjuk, mi lesz.
Oszt meglátjuk, mi lesz.
hogy fogod mondani gyagyås, hogy ,hmmmmm unalmas egy hely, nem megyunk el egy måsik helyre, meghivnålak ott egy italra. ( a hmmm-öt nem kell leforditani )
Nov 16, 2014 12:35:25
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 12:35:53
Púp, azt mondod, azért jól buliztál. Ez hogy nézett ki? Ültél egy pohár víz mellett és nézted a csajokat?
Alul meg jàrt a keze :)
Nov 16, 2014 12:35:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 16, 2014 12:35:58
x38)
Kurvanagy mázli, hogy a K17-be mentél. Gondolom rengeteg közös témád lenne a goth/metál csajokkal. Úristen, hogy te mekkora balfasz vagy, de tényleg. Egyáltalán tudod, hogy milyen zene volt tegnap?
IsmeretlenJoAkaro
Nov 16, 2014 12:36:53
Amugy van egy otletem, SoDI! Gyakoroljunk! En jatszom almaid holgyet, aki a buliban unatkozik, te pedig magadat adod. Kezdjuk!
- Oh, de rem unalmas ez a hely, csak arra vagyok, hogy egy magyar vadaszbika megszolitson!
Te josz!
- Oh, de rem unalmas ez a hely, csak arra vagyok, hogy egy magyar vadaszbika megszolitson!
Te josz!
Nov 16, 2014 12:36:53
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 16, 2014 12:37:35
Endre, te aztán tényleg teljességgel reménytelen eset vagy.
Nov 16, 2014 12:37:35
sodika
Nov 16, 2014 12:37:40
Nem... Másik hely nem kell.
Nov 16, 2014 12:37:40
IsmeretlenJoAkaro
Nov 16, 2014 12:37:53
Tehat nem jarsz mar nyelviskolaba. Koszonjuk a beismerest.
Nov 16, 2014 12:37:53
Haim
(
x10)
Nov 16, 2014 12:37:58
x10)
Most el ne üldözzétek a púpost, mert szerintem ez a snecológia desszertje, amikor a bulizásairól és csajozási taktikájáról értekezik. Ezek pótolhatatlan pillanatok!
nszksz
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
nszksz
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 12:38:25
Azert ne legyen tul elit, mret ott altalaban face control is van, haho!
+ dress code :)
Nov 16, 2014 12:38:25
sodika
Nov 16, 2014 12:38:40
Kurvanagy mázli, hogy a K17-be mentél. Gondolom rengeteg közös témád lenne a goth/metál csajokkal. Úristen, hogy te mekkora balfasz vagy, de tényleg.
Jó, jövő héten nézek majd valami mást. :)
Nov 16, 2014 12:38:40
sodika
Nov 16, 2014 12:40:00
IsmeretlenJoAkaro :
A nyelviskolát is lehet a szórakozás egy formájának tekinteni. Igazad van. :)
De én most úgy értettem: szórakozóhelyekre nem.
Nov 16, 2014 12:40:00
Schwezoff Dávid
Nov 16, 2014 12:40:22
Amugy van egy otletem, SoDI! Gyakoroljunk! En jatszom almaid holgyet, aki a buliban unatkozik, te pedig magadat adod. Kezdjuk!
Te josz!
Te josz!
Jövő héten
Nov 16, 2014 12:40:22
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 16, 2014 12:41:39
x38)
Púp, jársz a nyelviskolába?
Milyen zene volt tegnap a K17-ben?
Töltesz fel képet a party-szerelésedről?
Milyen zene volt tegnap a K17-ben?
Töltesz fel képet a party-szerelésedről?
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 16, 2014 12:41:40
x4)
Endre, egészen el vagyok képedve. Momentán szóhoz sem jutok.
Örebro
Nov 16, 2014 12:42:03
gyagyås, milyen erzes mikor a lånyok undorral fordiönak el töled,mert egy gusztistalan szardarabnak tartanak?
Nov 16, 2014 12:42:03
IsmeretlenJoAkaro
Nov 16, 2014 12:42:49
IsmeretlenJoAkaro :
Nov 16, 2014 12:42:49
Örebro
Nov 16, 2014 12:43:31
azokkal beszelgetni kellene.
Nov 16, 2014 12:43:31
Ennyi.
Nov 16, 2014 12:43:48
IsmeretlenJoAkaro :
Miért kell kényszeresen hazudozni miután lebuktál? Nem jársz már nyelviskolába és kész. Ennyi. A nyelviskolát is lehet a szórakozás egy formájának tekinteni. Igazad van. :)
Nov 16, 2014 12:43:48
---
Nov 16, 2014 12:44:04
sneci menjél már a gecibe a kiskamasz problémáiddal, ez egy felnőtteknek szóló fórum.
vegyél kisb....1-től százszorszép meg bravo magazinokat, az való neked.
vegyél kisb....1-től százszorszép meg bravo magazinokat, az való neked.
Nov 16, 2014 12:44:04
jóérzésű emberek
Nov 16, 2014 12:44:40
Bakk Albert SoDi nyugodtan csajozzál be, szeretik a külföldi pasikat!
6 órája · Tetszik · 1
Vica Ujházy Bakné Együtt érzek veled nekem is ez a bajom hiába tudom a nyelvet ha leblokkolok mikor hozzám szolnak . Pedig beszélni kell sokat a mikor csak lehet . Igy tanul az ember. Önbizalom kell és menni fog . Igaz hogy a németek szeretnek ismerkedni. Pont én mondom aki fél megszólalni . Sok sikert!
3 órája · Tetszik
László Csábi Olyan szórakozóhelyre menjél ahol lehet táncolni, de ahol nem ezek a bolondul dübörgő vad zenék szólnak hanem ahol kellemes andalítóan lassú számok a menők. A kiszemelt kislányhoz odamész és szépen felkéred. Nem kell ahhoz semminemű nyelvtudás, Érteni fogja, hogy mi a szándékod. Lassú tánc közben aztán millió lehetőséged adódik, hogy értésére adjad mindazt melyet németül nehézkes lenne. Van ám annak előnyei is, hogy nem a mindennapokat átélő környezetbe próbálsz ismerkedni. Az egyik barátom elmesélte a következő történetét: Betévedt az egyik bárba miután már előtte más helyeken jól megalapozta hangulatát. A bárpultnál kinézett egy kislányt. Felkérte táncolni. Barátom örült, hogy mégsem tartják őt még olyan öregnek a tinik és büszkén táncolt. Tánc közben aztán mindenféle módon próbálta egyre közelebb magához ölelni a kislányt de az keményen ellenállt. A barátom megkérdezte tőle, hogy mi a probléma. Mire a kislány: " Nem ismer meg, én a lányának vagyok az osztálytársa és egyben a barátnője. " A barátom pedig ezt követően nem bánta volna, hogyha akkor ott rögvest megnyílik a föld alatta.
2 órája · Tetszik
6 órája · Tetszik · 1
Vica Ujházy Bakné Együtt érzek veled nekem is ez a bajom hiába tudom a nyelvet ha leblokkolok mikor hozzám szolnak . Pedig beszélni kell sokat a mikor csak lehet . Igy tanul az ember. Önbizalom kell és menni fog . Igaz hogy a németek szeretnek ismerkedni. Pont én mondom aki fél megszólalni . Sok sikert!
3 órája · Tetszik
László Csábi Olyan szórakozóhelyre menjél ahol lehet táncolni, de ahol nem ezek a bolondul dübörgő vad zenék szólnak hanem ahol kellemes andalítóan lassú számok a menők. A kiszemelt kislányhoz odamész és szépen felkéred. Nem kell ahhoz semminemű nyelvtudás, Érteni fogja, hogy mi a szándékod. Lassú tánc közben aztán millió lehetőséged adódik, hogy értésére adjad mindazt melyet németül nehézkes lenne. Van ám annak előnyei is, hogy nem a mindennapokat átélő környezetbe próbálsz ismerkedni. Az egyik barátom elmesélte a következő történetét: Betévedt az egyik bárba miután már előtte más helyeken jól megalapozta hangulatát. A bárpultnál kinézett egy kislányt. Felkérte táncolni. Barátom örült, hogy mégsem tartják őt még olyan öregnek a tinik és büszkén táncolt. Tánc közben aztán mindenféle módon próbálta egyre közelebb magához ölelni a kislányt de az keményen ellenállt. A barátom megkérdezte tőle, hogy mi a probléma. Mire a kislány: " Nem ismer meg, én a lányának vagyok az osztálytársa és egyben a barátnője. " A barátom pedig ezt követően nem bánta volna, hogyha akkor ott rögvest megnyílik a föld alatta.
2 órája · Tetszik
Nov 16, 2014 12:44:40
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 16, 2014 12:45:00
x38)
Endre, egészen el vagyok képedve. Momentán szóhoz sem jutok.
Akkor most kísértetiesen hasonlítasz a partyzó snecire. xD
töppedt buzigolyók
Nov 16, 2014 12:46:05
töppedt: a titok nyitja a számlagyár, a cégekkel való simlizés. Megéri egy hálózsákért és napi egy adag kajáért nekik, hogy ha gebasz lenne a cégekkel, akkor a púpost ültetik le, nem pedig őket.
Persze, ez evidencia. Én is csak költői kérdésnek szántam :)
Nov 16, 2014 12:46:05
Örebro
Nov 16, 2014 12:46:10
gyagyås, probåld meg håtha a K.Andi segit csibezö tanåcsokkal :-))
Nov 16, 2014 12:46:10
IsmeretlenJoAkaro
Nov 16, 2014 12:47:48
László Csábi Gondolj arra, hogy az un. félénkség sok kislánynál kifejezetten előnyös, szemben a túl magabiztossággal fellépőkkel szemben. Kezdetben ne kifejezetten a nyelvgyakorlásra koncentrálj. Kétségtelen, hogy a későbbiekben annak különböző formáira is szükséged lehet.
1 órája · Tetszik
Ez a Laszlo Csabi valami troll? :D
1 órája · Tetszik
Ez a Laszlo Csabi valami troll? :D
Nov 16, 2014 12:47:48
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 16, 2014 12:48:40
gyagyås, probåld meg håtha a K.Andi segit csibezö tanåcsokkal :-))
Nov 16, 2014 12:48:40
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 16, 2014 12:49:08
x4)
Hogy lehetsz ennyire idióta, Púp?
Mi az, hogy megfigyeled a leszólítás technikáját?
Valaki odamegy a csajhoz beszélgetni kezd vele, leülnek isznak valamit és táncolnak. Kb ilyesmi a forgatókönyv. Mit kell ezen megfigyelni?
Mi az, hogy megfigyeled a leszólítás technikáját?
Valaki odamegy a csajhoz beszélgetni kezd vele, leülnek isznak valamit és táncolnak. Kb ilyesmi a forgatókönyv. Mit kell ezen megfigyelni?
Örebro
Nov 16, 2014 12:51:59
mår sokszor akartam kerdezni, hogy az a szo, hogy "oszt" , azt hogy forditanåd nemetre, vagy ez csak egy olyan sima bugris csökevenyed? Az azt szo nålad az oszt?
Nov 16, 2014 12:51:59
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 16, 2014 12:54:14
x4)
mår sokszor akartam kerdezni, hogy az a szo, hogy "oszt" , azt hogy forditanåd nemetre, vagy ez csak egy olyan sima bugris csökevenyed? Az azt szo nålad az oszt?
Inkább "aztán".
"Oszt ennyi." ~ "Aztán ennyi."
"Oszt kit érdekel?" ~ "Aztán kit érdekel?"
Schwezoff Dávid
Nov 16, 2014 12:54:17
Mit keresne sodi a nyelviskolaban? Angyalszarny lenne kiskalazni! Nem lenne BULIPENZ, pedig a buli az JAR!
Nov 16, 2014 12:54:17
-
Nov 16, 2014 12:54:41
Bakk Albert SoDi nyugodtan csajozzál be, szeretik a külföldi pasikat!
6 órája · Tetszik · 1
3 órája · Tetszik
2 órája · Tetszik
6 órája · Tetszik · 1
3 órája · Tetszik
2 órája · Tetszik
Na ez a sztori tiszta Amerikai szépség. Amúgy most Sodi biztos magához nyúlt.
Nov 16, 2014 12:54:41
töppedt buzigolyók
Nov 16, 2014 12:54:42
Már kialakítottad a motoros stratégiádat: Fapoleon!
Komolyra fordítva a szót: ennek magától kellene mennie, nem motorosan, te retardált! Ha nem mersz odamenni, igyál! Amúgy meg elég nehéz szórakozóhelyen ismerkedni, ha nem vagy jóképű és/vagy gazdag. Felejtsd el szerintem.
Ha jóképű lennél és tudnál táncolni, ott lenne a belépőd.
Ha gazdag lennél (vagy legalábbis nem a templom egere), akkor a bárpultnál tudnál nyitni.
De nálad egyik sem áll fenn, ráadásul szociális érzéked és eszközeid száma pontosan 0.
Maradj a netes faszverésnél, az való neked!
Komolyra fordítva a szót: ennek magától kellene mennie, nem motorosan, te retardált! Ha nem mersz odamenni, igyál! Amúgy meg elég nehéz szórakozóhelyen ismerkedni, ha nem vagy jóképű és/vagy gazdag. Felejtsd el szerintem.
Ha jóképű lennél és tudnál táncolni, ott lenne a belépőd.
Ha gazdag lennél (vagy legalábbis nem a templom egere), akkor a bárpultnál tudnál nyitni.
De nálad egyik sem áll fenn, ráadásul szociális érzéked és eszközeid száma pontosan 0.
Maradj a netes faszverésnél, az való neked!
Én bevallom: még sosem szedtem fel nőt szórakozóhelyen. Viszont soha nem is volt szükségem rá, mert kurva jó dumám van, és a könyvtártól kezdve a főiskolai előadáson át a Szigetig szinte bárhol fel tudtam szedni csajt, ha épp szükségem volt rá. A menyasszonyomat a munkahelyen (!! munkahely, púposszar) ismertem meg. Úgyhogy Endike, te fogyatékos vagy. Erről ennyit. De menjél, olvassál el pdf-eket csajozásról, te autista szar.
Nov 16, 2014 12:54:42
Schwezoff Dávid
Nov 16, 2014 12:55:34
Kemalnak a 23 centis melle valoszinuleg nem nyamvadt haldoklo aidses etiop teste van, es nem budos a szaja. Szerintyem esz erthyetyo!
Nov 16, 2014 12:55:34
-
Nov 16, 2014 12:56:38
Sodi vazzeg voltál te már valaha nővel? (A kamerába recskázás nem számít szexnek)
Nov 16, 2014 12:56:38
-
Nov 16, 2014 12:57:43
Sodi szerintem passzol a goth környezetbe. ÚGy néz ki mint egy ogre vagy valami ilyesmi.
Nov 16, 2014 12:57:43
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 16, 2014 12:57:57
x38)
Ahogy a nyelviskolára és Andinénire terelődött a szó, a gyagyás elmenekült. Egyikkel sincs már semmilyen kapcsolata.
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 16, 2014 12:58:26
x4)
Sodi vazzeg voltál te már valaha nővel? (A kamerába recskázás nem számít szexnek)
Állítólag a szexnagyival, de én azt sem hiszem el.
Schwezoff Dávid
Nov 16, 2014 13:00:18
Sodi szerintem passzol a goth környezetbe. ÚGy néz ki mint egy ogre vagy valami ilyesmi.
Az ogre az egeszsegesebb szinu, es erotol duzzad.
Nov 16, 2014 13:00:18
snecigeci
(
x44)
Nov 16, 2014 13:01:02
x44)
Hol a cím, púp? Nem kéred a pénzt?
She was a dude.
Örebro
Nov 16, 2014 13:02:33
gyagyås, anyaåd vette el a kezevel a szuzessegedet, annak remenyeben, håtha råebredsz a valos eletre, mert te elö növel nem voltål az tuti.
Nov 16, 2014 13:02:33
Schlingloff Sándor
Nov 16, 2014 13:07:19
Endre, vegyél egy Hondás bőrkabátot, minden csaj azt fogja hinni, hogy motorral jöttél.
Aztán próbálj velük szemezni, a te hipnotikus tekinteteddel tut a siker!
Aztán próbálj velük szemezni, a te hipnotikus tekinteteddel tut a siker!
Nov 16, 2014 13:07:19
Brian
Nov 16, 2014 13:18:25
[quote=Karalábé Hadnagy]Brian csajozik
youtube.com/watch?v=U_NqgLcbzAA
hat igen, ez tízbol tizszer bejon. legkozelebb probald ki recskas
youtube.com/watch?v=U_NqgLcbzAA
hat igen, ez tízbol tizszer bejon. legkozelebb probald ki recskas
Nov 16, 2014 13:18:25
tigris
Nov 16, 2014 13:19:43
Sodi tegnap Vomito Negro hangversenyen volt :DDDD
www.k17-berlin.de/content.php?page=concert_details&sub=1&conid=4656&lang=de&SID=717fdc5e2530fceb49fa63630d6a518f
gurulok a kacagástól
www.k17-berlin.de/content.php?page=concert_details&sub=1&conid=4656&lang=de&SID=717fdc5e2530fceb49fa63630d6a518f
gurulok a kacagástól
Nov 16, 2014 13:19:43
Callahan
Nov 16, 2014 13:20:00
Egyszer azt hazudta, hogy középiskola alatt még tartós barátnője (!) is volt, akit netről ismert meg. De nem jött be neki ez a járás-téma, ahhoz ő túl nagy vadászbika.
Nov 16, 2014 13:20:00
tigris
Nov 16, 2014 13:21:22
később meg azt, hogy 30 alatti nője nem is volt de legjobban a 13 évesek jönnek be neki. fura alak ez a sodi
Nov 16, 2014 13:21:22
tigris
Nov 16, 2014 13:23:15
sodi a kereszténységedhez hogy tudod párosítani, hogy ilyen alapvetően sátánista, értéktagadó goth-metál közösségbe jársz bulizni? annyira el vagy keseredve már, hogy az ilyen fétisimádó perverzek társaságát keresed?
Nov 16, 2014 13:23:15
Ismail Mowshowitch
Nov 16, 2014 13:25:15
Hol a cím, púp? Nem kéred a pénzt?
Pedig milyen szépen tudna keresni a saját fórumából, ha lenne egy kis esze. De hát volt már jó pár ilyen lehetősége és így is ugyanott tart.
Nov 16, 2014 13:25:15
Callahan
Nov 16, 2014 13:25:39
Szerintem szűz még.
Szexpapi tuti nem engedte meg, hogy beletegye a redvás faszát a szexnagyiba. Ő maximum a sarokban kuporogva recskázhatott, mint egy kobold.
Nov 16, 2014 13:25:39
banshee
(
x24)
Nov 16, 2014 13:29:36
x24)
Ha még a buszjegyet se volt hajlandó megvenni, akkor mit várhatunk?
púpkergető
Nov 16, 2014 13:35:01
Erre a Fekete Hányás zenére pedig hatalmasat lehet bulizni. Erre hogy kell táncolni Sodi?
www.youtube.com/watch?v=eRYVxH87K9M
www.youtube.com/watch?v=eRYVxH87K9M
Nov 16, 2014 13:35:01
jóérzésű emberek
Nov 16, 2014 13:41:42
Erre a Fekete Hányás zenére pedig hatalmasat lehet bulizni. Erre hogy kell táncolni Sodi?
youtube.com/watch?v=eRYVxH87K9M
youtube.com/watch?v=eRYVxH87K9M
szerintem nem jött rá, hogy koncert volt, azért állnak egyedül a szép lányok
Nov 16, 2014 13:41:42
Schlingloff Sándor
Nov 16, 2014 13:43:38
Nincs meg valakinek a gyagyás fülhallgatós képe, amin olyan eszelősen néz?
Nov 16, 2014 13:43:38
banshee
(
x24)
Nov 16, 2014 13:45:17
x24)
Púp, azért akarsz nőzni mert be akarod bizonyítani a trolloknak hogy nem vagy buziM
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 16, 2014 13:46:42
Szerintem leginkább magának akarja bebizonyítani.
Nov 16, 2014 13:46:42
magömleny
Nov 16, 2014 13:46:47
Nov 16, 2014 13:46:47
Schlingloff Sándor
Nov 16, 2014 13:51:34
Na meg is van a hypnotoad-tekintet. Szemezz a csajokkal gyagyás, el fognak ájulni! :D
[img src=http://forum.sodika.org/sodi-images/5c73c589534ec682388a1a283778e121.JPG]
[img src=http://forum.sodika.org/sodi-images/5c73c589534ec682388a1a283778e121.JPG]
Nov 16, 2014 13:51:34
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 16, 2014 14:10:09
x30)
Kurvanagy mázli, hogy a K17-be mentél. Gondolom rengeteg közös témád lenne a goth/metál csajokkal. Úristen, hogy te mekkora balfasz vagy, de tényleg. Egyáltalán tudod, hogy milyen zene volt tegnap?
Én megértem Púp helyszínválasztását. A felvilágosult Berlinben valóban nem lehet egyszerű Lagzi Lajcsi muzsikáit játszó klubot találni.
jiddise máme
(
x11)
Nov 16, 2014 14:13:27
x11)
El a kezekkel a Tolvajkéregetőktől shared a link.
2 hours ago
Aki kételkedne ezen oldal valódiságában, olvassa el a Tolvajkéregetők éjszaka keletkezett postját weboldalukon. Ugyanitt néhány hír arról, mi van velük mostanság.
tolvajkergetok.hu/article.php?id=63
érthető az aggodalon, 100 lájk sem gyűlt még össze
2 hours ago
Aki kételkedne ezen oldal valódiságában, olvassa el a Tolvajkéregetők éjszaka keletkezett postját weboldalukon. Ugyanitt néhány hír arról, mi van velük mostanság.
tolvajkergetok.hu/article.php?id=63
érthető az aggodalon, 100 lájk sem gyűlt még össze
-
Nov 16, 2014 14:14:07
Sodi mégegyszer megkérdezem. Voltál már valaha nővel te szar?
Nov 16, 2014 14:14:07
jiddise máme
(
x11)
Nov 16, 2014 14:14:42
x11)
krumplobigár, végigolvastam az éjszakai "kalandodat", qed, akinek nincs miről beszélgetnie, mert nem érdekli semmi, az nem fog ismerkedni
ui.
elég tágra nyitottad a szemed?
ui.
elég tágra nyitottad a szemed?
Zénó
Nov 16, 2014 14:27:12
Ez a Csábi nagyon jól nyomja:
László Csábi
Sodi ! Nem kudarcként kell azt sem felfogni, ha a kislány elsőre nemet mond. Lehet, hogy éppen vár valakire, habár ha randi akkor a fiúnak illene korábban érkeznie, de lehet számos ok. A kislányok kiszámíthatatlanok, ezért lehet, hogy menne az első felkérésedre is de azt mondja magában, ha ez a fiú komolyan akar akkor majd visszatér újból és újból. Velem történt, hogy csak negyedik alkalommal fogadta el a felkérésemet, de akkor már ugyancsak somolyogva miután a többiek már az első próbálkozásuk után feladták. Ne azzal foglalkozzál, hogy a összevissza mászkáló fatökűek mit és hogyan hogyan tesznek hanem azzal törődj, hogy néked mi a szándékod. Fog az menni de az első lépéseket mindenképp néked kell megtenni. Legfeljebb előtte kortyoljál valami erőset ha remeg a nadrág. Persze csak óvatosan mert a végén valami hapsit fogsz felkérni.
See Translation
46 mins · Like
László Csábi
Sodi ! Nem kudarcként kell azt sem felfogni, ha a kislány elsőre nemet mond. Lehet, hogy éppen vár valakire, habár ha randi akkor a fiúnak illene korábban érkeznie, de lehet számos ok. A kislányok kiszámíthatatlanok, ezért lehet, hogy menne az első felkérésedre is de azt mondja magában, ha ez a fiú komolyan akar akkor majd visszatér újból és újból. Velem történt, hogy csak negyedik alkalommal fogadta el a felkérésemet, de akkor már ugyancsak somolyogva miután a többiek már az első próbálkozásuk után feladták. Ne azzal foglalkozzál, hogy a összevissza mászkáló fatökűek mit és hogyan hogyan tesznek hanem azzal törődj, hogy néked mi a szándékod. Fog az menni de az első lépéseket mindenképp néked kell megtenni. Legfeljebb előtte kortyoljál valami erőset ha remeg a nadrág. Persze csak óvatosan mert a végén valami hapsit fogsz felkérni.
See Translation
46 mins · Like
Nov 16, 2014 14:27:12
Hiénaverő
Nov 16, 2014 14:36:42
Csábi Laci nem trollaccount?
Nov 16, 2014 14:36:42
sodika
Nov 16, 2014 14:51:15
Egyébként dumaszinten bárkivel szívesen ismerkednék, de szórakozóhelyen ezt csibére kell koncentrálni, másképpen félreérthet lenne. :D
Nov 16, 2014 14:51:15
Turmwächter aus Berlin
Nov 16, 2014 14:51:34
Bakker sneckó, miért húzod be a felső ajkadat?
Nov 16, 2014 14:51:34
sodika
Nov 16, 2014 14:51:36
félreérthető, na
Nov 16, 2014 14:51:36
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 16, 2014 14:53:13
x38)
Maradsz??? Hazaáruló lettél?
És ha ennyire maradni akarsz, akkor miért nem jársz a nyelviskolába?? Németül nem akarsz tudni?
Tudod, Berlinben, mint a berliniek!
És ha ennyire maradni akarsz, akkor miért nem jársz a nyelviskolába?? Németül nem akarsz tudni?
Tudod, Berlinben, mint a berliniek!
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 15:00:06
Remélem ennek a K17-nek az oldalán hamarosan megjelennek képek a magában csajozó SoDI-ról. Jusson valami friss kontent ide!
Nov 16, 2014 15:00:06
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 15:06:23
Endre! Bejártad amúgy az egész helyet? A plakátok szerint a 2. szinten populárisabb dolgok vannak (80-90 évek pop, disco&schlager), úgyhogy ott talán nem a helyi goth klub tartja az összejöveteleit.
Nov 16, 2014 15:06:23
sodika
Nov 16, 2014 15:08:09
Mászkáltam mindhárom szinten.
A lényeg, hogy figyeléssel nem lehet eltanulni az ismerkedést.
A "figyeld meg és utánozd" stratégia nem jött be, miután nem volt mit megfigyelni. Ami csak azért gáz, mert nem akarok olyan dolgoz csinálni, ami az adott helyen nem szokás. Ez így kicsit gáz.
A lényeg, hogy figyeléssel nem lehet eltanulni az ismerkedést.
A "figyeld meg és utánozd" stratégia nem jött be, miután nem volt mit megfigyelni. Ami csak azért gáz, mert nem akarok olyan dolgoz csinálni, ami az adott helyen nem szokás. Ez így kicsit gáz.
Nov 16, 2014 15:08:09
banshee
(
x24)
Nov 16, 2014 15:08:58
x24)
Brian
Nov 16, 2014 15:10:52
ismerve endre nőideálját, ami ugye vékony, rövidhajú, fiús kinézet, nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy egész éjjel kisminkelt emo meg gót srácokat vetkőztetett a tekintetével
Nov 16, 2014 15:10:52
sodika
Nov 16, 2014 15:10:56
Nov 16, 2014 15:10:56
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 16, 2014 15:11:55
x38)
Sneci, miért nem válaszolsz? Jársz még a nyelviskolába?
sodika
Nov 16, 2014 15:12:01
Brian: Itt még a lerobbant helyeken is sok kurva szép lány mászkál. Ők, a felhozatal kicsit vegyek, de érdekes módon pont a csúnyák nem voltak egyedül.
Nov 16, 2014 15:12:01
Brian
Nov 16, 2014 15:12:17
basznád a fénylényt?
Nov 16, 2014 15:12:17
broni
Nov 16, 2014 15:12:42
mondjuk ebbwn igaza van endrének, túl sok ott a szaracén!!!!!!!!!!!
Nov 16, 2014 15:12:42
sodika
Nov 16, 2014 15:12:44
nyilvános faszkiverő:
Keresd vissza az elmúlt hetekből, mit válaszoltam erre a visszatérő kérdésre, és tekintsd a válaszomat továbbra is érvényesnek.
Keresd vissza az elmúlt hetekből, mit válaszoltam erre a visszatérő kérdésre, és tekintsd a válaszomat továbbra is érvényesnek.
Nov 16, 2014 15:12:44
Brian
Nov 16, 2014 15:13:38
Brian: Itt még a lerobbant helyeken is sok kurva szép lány mászkál. Ők, a felhozatal kicsit vegyek, de érdekes módon pont a csúnyák nem voltak egyedül.
ez hogy jön ahhoz, amit én írtam? funkcionális analfabéta vagy?
Nov 16, 2014 15:13:38
sodika
Nov 16, 2014 15:13:40
basznád a fénylényt?
Á, nekem sajnos nincs olyan kifinomult ízlésem, mint Sipos úrnak.
Nov 16, 2014 15:13:40
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 15:13:51
Egész esti görcsölés helyett szépen odamész valakihez, megkérdezed, hogy vàr-e valakit, ha nem a válasz, akkor leülhetsz-e, meghívhatod-e, stb. Most őszintén, ha elhajt akkor mi történik? Semmi, túléled, mész egy másikhoz. Nem kell semmi frappàns nyitáson agyalnod, nem stand up estet mész tartani, csak ismerkedni szeretnél.
Nov 16, 2014 15:13:51
sodika
Nov 16, 2014 15:16:46
Egész esti görcsölés helyett szépen odamész valakihez, megkérdezed, hogy vàr-e valakit, ha nem a válasz, akkor leülhetsz-e, meghívhatod-e, stb.
Vagyis trükközés helyett őszintén a szándékaimmal.
Vágom. Ez a Mex is, akiről pár napja írtatok, szintén ezt mondja a videóiban. Tök őszintén: szia, meg szeretnélek ismerni. Nem kell semmi trükk és ócska duma.
Jah...
Ezen elgondolkodom.
Legközelebb nem várok arra, hogy valamit megfigyeljek, hanem kezdeményező leszek. Ha a többi magányos férfi mulya, az legyen az ő bajuk, és nem leszek az.
Nov 16, 2014 15:16:46
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 15:17:10
Rád várnak Endre! Rád és a te tökéletes génállományodra :))
Nov 16, 2014 15:17:10
Fekete Bikapata
Nov 16, 2014 15:19:06
Nekem van egy olyan érzésem, hogy sodi több évig kint szeretne maradni...
Nov 16, 2014 15:19:06
sodika
Nov 16, 2014 15:19:08
Csak ez a "figyeld meg, mi történik a magányosan unatkozó csajjal, és másold le a taktikát"-dolog annyira jó ötletnek tűnt, hogy csalódott voltam, amiért befuccsolt.
Még le is ültem a kiszemelt szép csaj mellé, hogy jól halljam a dumát, amivel felszedik. De aztán 15 percig ültünk egymás mellett szótlanul, és nem jött érte senki. Gáz.
Még le is ültem a kiszemelt szép csaj mellé, hogy jól halljam a dumát, amivel felszedik. De aztán 15 percig ültünk egymás mellett szótlanul, és nem jött érte senki. Gáz.
Nov 16, 2014 15:19:08
sodika
Nov 16, 2014 15:19:57
Nekem van egy olyan érzésem, hogy sodi több évig kint szeretne maradni...
A februári tárgyalásra mindenképp hazamegyek.
Hogy addig mi lesz, az még képlékeny.
De igyekszem mindent megtenni a maradásért.
Nov 16, 2014 15:19:57
sodika
Nov 16, 2014 15:21:26
Végül én álltam fel, hogy ez így uncsi, megyek inkább kicsit táncolni. Mindegy.
Nov 16, 2014 15:21:26
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 15:22:13
Még le is ültem a kiszemelt szép csaj mellé, hogy jól halljam a dumát, amivel felszedik. De aztán 15 percig ültünk egymás mellett szótlanul, és nem jött érte senki.
Látod, ha mondjuk Bécigány arrajárt volna, akkor 15 perc alatt legalább a tárcáját lenyúlta volna a csajnak
Látod, ha mondjuk Bécigány arrajárt volna, akkor 15 perc alatt legalább a tárcáját lenyúlta volna a csajnak
Nov 16, 2014 15:22:13
banshee
(
x24)
Nov 16, 2014 15:22:30
x24)
Tele van púpos Marfan-szindrómás autistával?
Brian
Nov 16, 2014 15:22:54
Csak ez a "figyeld meg, mi történik a magányosan unatkozó csajjal, és másold le a taktikát"-dolog annyira jó ötletnek tűnt, hogy csalódott voltam, amiért befuccsolt.
ez tényleg gáz. én legalábis sírok, bazmeg
Nov 16, 2014 15:22:54
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 15:23:46
Végül én álltam fel, hogy ez így uncsi, megyek inkább kicsit táncolni. Mindegy.
Egyedül táncoltál? Ez tényleg egy nagy este lehetett :)
Nov 16, 2014 15:23:46
alpaka nagyi
Nov 16, 2014 15:24:12
Ezt a megfigyelés dolgot hogy képzelted? Megvárod, amíg odaül valaki a lány mellé, aztán gyorsan te is vigyorogva csatlakozol, majd kinyitod a laptopot és szorgosan lejegyzeteled a megfigyeléseidet?
Nov 16, 2014 15:24:12
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 15:26:15
Tényleg, laptop volt veled? :)
Nov 16, 2014 15:26:15
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 16, 2014 15:26:51
Kész, ezt nem hiszem el. Valami álsodika ír a narancssárga nick-kel?
Nov 16, 2014 15:26:51
Fekete Bikapata
Nov 16, 2014 15:27:56
T-800-as beszivárgó egység voltál a dizsiben, Endre?
Nov 16, 2014 15:27:56
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mindegy, erre ki kell alakítani valami motoros stratégiát.
Vegyél bőrmellényt és egy doboz sört a kezedbe, pofádba lógjon egy füstszűrő nélküli cigi és üvöltsd el magad,hogy born to be wild!!!