Tyüktyégem fan a bityeptyedre, az okotytelefonodja éty a tyajozátyi tyeknyikádja!
nem jó, a krumplibogár nem tud senkit meghívni semmire
15 milliószor elmondtuk már ezt, de úgylátszik ez neked csak akkor esik le, ha valamelyik Silingó szerű netes szélhámos is ezt vartyogja.
Na igen, a hamarosan megjelenő pua dvd-m még SoDI kompatibilissé kell tenni :)
ez magyarországon ugyanígy van, sodi, csak nem koppány-tüntetésre kell bulizni menni a fogatlan banyák közé :D
Erfahrung :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
[img src=http://forum.sodika.org/sodi-images/bcefdfbee77898056cb99dba95f62e9d.jpg]
Így van. Elég, ha világosan jelezed a szándékaidat. Megállsz mellette, komótosan lehúzod a slicced és kirakod a brét.
Sajnos az őszinteség egy olyan dolog, amire te genetikailag képtelen vagy, úgyhogy a beszéddel ne is próbálkozz.
Egy Schillingó PDF megoldja minden problémáját, szóval irigy zsidó vagy!!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jó szöveg :) Ennek ellenére azért ki lehet hagyni olykor. Egyszer nagyon jót beszélgettem egy csajjal egy házibuliban, és felhívott magához. Tudtam, hogy van faszija, akivel együtt él, csak a srác hazament hétvégére. Elkísértem hazáig a csajt, aztán jó éjszakát kívántam neki. Jó, mondjuk bántam egy kicsit, de nem akartam geci lenni. Meg addigra már megkeféltem párszor ilyen-olyan alkalmakból, amikor épp nem volt senkink.
Kálvin tér, Marilyn Bár. Mondjuk azok hivatásosok, de akkor is :D
Ez nettó hazugság. Bármikor meg tudja hívni egy krumplira. Feltéve, ha a hölgy csak a 49%-át eszi meg.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Most biztos újdonság lesz szàmodra, de azért vannak egyedül, mert mások is így vannak vele, mint te. Dehogy megyek oda hozzá, úgyis elhajt. Ha lennének nőismerőseid, akik még jól is néznek ki, akkor tudnának mesélni arról, hogy bizony nehéz számukra az ismerkedés. Igen, pont azért mert jól néznek ki. Furcsa, de ez van.
Bizony, egy jó sakkozásnál nincs is jobb. Rettenetes, hogy mindig mindenki csak a szexre gondol. Ezért is távozom hamarosan erről a világról. De előtte feljelentem az egész fórumot! Rögtön holnap!
Nyeha-nyeharaguty gye mosty lemerült az etyenlegem, de hamarosan fizetyős hangulatbany letynek a főnök ujak éty majd akkoj. Jó? Mifaan? Jólvan, dögölj meg!
Felháborító. Fogadjunk, hogy még számlát sem ad. Kérném ennek a Fráternek a címét! Na nem azért xD Csak gondoltam bejelentem a NAV-nál.
Hát nem is fogazok úgy, mint te!
opának is elmondhatná, csak gondolom leszarja, meg ugyse érti,. mit makog....
+ leszbik is . . .
Vágom. Ez a Mex is, akiről pár napja írtatok, szintén ezt mondja a videóiban. Tök őszintén: szia, meg szeretnélek ismerni. Nem kell semmi trükk és ócska duma.
Endre, ez az Mex nevű fazon olyan, mint a Silingló meg a Wolfgábor, csak a PUA terén. De sokat tanulhatsz tőle, például itt van rögtön ez a videója:
www.youtube.com/watch?v=fkFBXG291_A
Aztán majd számolj be arról, hogy működött-e mindez a németcsibéknél.
egy tini többet tud a csajozásról, mint te 31 évesen.
ja, te a baricsaj nekem nem jön be.....
ez annyira szánalmas. atyaég!
Minden Pua lúzer.
Neked hány csajod volt eddig Betmen? Negyven vagy hetven?
Ne etesd, mert ha előadja az elméleteit, én tuti felgyújtok valamit.
31? Hamarosan (2,5 hónap talán) és bekopog a krisztusi kor :) Tényleg Endre, ez tempó nem lesz gyors egy kicsit? Jövő héten ismerkedés, aztán lehetőleg január előtt essen is teherbe, hogy elmondhasd a családalapítás kipipálását. Szerinted lesz olyan nő, aki 1 hónap ismerettség után gyereket vállalna veled?
Andi barátja is egyetértene vajon? ;)
Nem vagyok az a fajta aki minden lehetőségre lecsap.
Kb. egy éve volt olyan is hogy nagyon részegen jöttem haza a belvárosban és egy középkorú nő leszólított majd mikor megfordultam rámarkolt a farkamra. Közöltem vele hogy nincs pénzem mire ő közölte hogy kit érdekel a pénz, dugunk egy jót.
Nem mentem bele.
És akkor most tapsoljuk meg Number egyetlen heteroszexuális aktusát. Give it up for Number! *clap clap clap* Who's hungry?
Annyiban megvédeném a helyet, hogy a leírás alapján van más zene is
Fordítok:
Csőbuzi vagy, olyan meleg, hogy megsül a kezedben a gesztenye.
Valszeg ocsmány is.
Az egyetlen "minden lehetőség" valami öreg szatyorka volt atom bebaszva.
Életed első és utolsó szexuális ajánlata, már ha komoly volt, és nem csak szopatott a boszorka mert látta, hogy egy szomorú, lúzer buzi vagy és hobbija az ilyeneken viháncolni.
Nem mentél bele mert buzi vagy.
Buzi vagy és nem mentél bele.
Buzi vagy.
Buzi.
Hát ne legyen igazad.
Jól tetted. Én sem mentem volna bele. xD
:DDDD faszomat már ezekbe a történetekbe. te is ekkora retard vagy?
én a szüleimen élősködök.
attól tartok, igen.
Mindegyik szűz ezek közül?!!!!! Jézusom!!!! De legalább nem szaporodnak.
Nyilván ki akartak rabolni, de te még azóta sem jöttél rá, hogy mire ment ki a játék.
lehet, mivel cigány volt a nő.
Felvesz valami bőrdzsekit, amiből kiszedi a tömítést a hátából:

És meg is van a csajozós szövege: "Boty, eltyúszotty a pjotektojom, segítyenél?"

Tuti shiker lenne.
te rasszista patkany! hat lehet hogy eleted dugasat hagytad ki valami tuzes verbo nostennyel! maskor legyen tobb eszed, fiacskam.
Jajajajajajajajjajajaja, igen, persze. Középkorú is volt, cigány is volt, gondolom foga se volt, hasas is lehetett, féltél hogy szeretkezés közben beindul a szülés, gondolom fél szeme volt már meg, sánta volt, stb, minden ami miatt el lehet futni a punci elől.
Buzi. vagy.
Ez nem az volt, amikor a Békemeneten, vonulás közben felfigyelt rá egy szexnagyi, hogy mennyire hasonlítasz Szijjártóra, és a rendezvény végén, amikor Széles Gábor aláírásáért tülekedtetek, huncut vigyorral meginvitált egy "második menetre"?
kábé. folyton ezek a kitalált történetek. ez a dumber is olyan, mint sodika.
látom te sosem futsz el a punci elől.
Rövid pórázon tartanak xD De valamiféle igenlő szexuális gesztus belefér, ha bejön az illető. Huncut öreg cigányasszony még nem nyomult rám szerencsére, gondolom azért mert nem vagyok szomorú, rusnya fogyatékos akinél azt gondolja, lehet esélye ha nem buzi.
ípécsapda ????
ennel romantikusabb kamaszabrandot.. komolyan meghatodtam.
Csak a Váci utca, te fogyi.
Akad még unalmas, szociálisan retardált, szellemileg korlátozott, homoszexuális szűz olvasó aki nem mutatkozott be? Kérem jöjjön elő. Nem vagytok elegen, egyszerűen sziporkázó a retardműsor...
Azért nem lennék a helyedben. Látszik rajtad hogy tombol benned a csajozási vágy. A párod meg érzi ezt ezért biztos állandóan féltékeny.
jaja, achilleusz sirva hallgatja a szirenek eneket.
Legközelebb ha ilyen van, hogy szexuálisan zaklatnak, mondd nekik, hogy apádnál laksz a kisszobában, és abbahagyják maguktól is.
number, ez minden világok legjobbika. csak ki kell élvezni, azt ami van, és azon dolgozni, hogy még jobb legyen. nyávogással meg nem mész soha semmire, nem lehet mindig utálni azokat, akik jobban érzik magukat, mint te.
köszönöm, ezért kezdtel el a főiskolát is hogy jobban érezzem magam és többre vigyem.
nagyon jo generatroll...
Akkor keress egy olyan fórumot, ahol nem bántanak.
idejössz a faszért. neked nem elég, ha csak olvasod a fórumot és szórakozol rajta, mindenképpen ki kell itt élni a kommunikációkényszeredet? te sem tudsz a könyvtárban csajokkal ismerkedni? nem csak dugás miatt, hanem hogy formálódjon kicsit az a hímsoviniszta-fideszes-bakancsod világképed
Egyszerűen zseniális elemzés, látszik benne a hatalmas mennyiségű, az élet során felhalmozott tapasztalat. Párterápiákat nem tartasz véletlenül? Esetleg snecinek is adhatnál csajozási tanácsokat.
ezzel egyetértek. tapasztalataim szerint a cigány nők meglehetősen büszkék. egyértelműen jelzi hogy van esélyed, de ha nem fogadod el, akkor emberként elviseli, nem zaklat.
Broni, ne álnevezz!
És mégis egészen pontosan hány db cigánynő zaklatott szexuálisan? Nagyonsok? A hülyék pénzére utaznak, faszt kapnak otthon is amennyi beléjük fér.
gecc. mifele tapasztalatokrol beszelsz, te fidiota?
kimozdulni nem a futócipőben szoktam hanem ebben a Bata cipőben:
www.kepfeltoltes.hu/view/141116/319063040WP_20141116_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Legközelebb boxold ki mert így igánytelen.
Elmész a picsába : DDDDDDDDD
Melyik trollkodik?!!!!!!!!!!
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 15:31:02
T-800-as beszivárgó egység voltál a dizsiben, Endre?
Tyüktyégem fan a bityeptyedre, az okotytelefonodja éty a tyajozátyi tyeknyikádja!
Nov 16, 2014 15:31:02
jiddise máme
(
x11)
Nov 16, 2014 15:31:37
x11)
Egész esti görcsölés helyett szépen odamész valakihez, megkérdezed, hogy vàr-e valakit, ha nem a válasz, akkor leülhetsz-e, meghívhatod-e, stb. Most őszintén, ha elhajt akkor mi történik? Semmi, túléled, mész egy másikhoz. Nem kell semmi frappàns nyitáson agyalnod, nem stand up estet mész tartani, csak ismerkedni szeretnél.
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 15:33:15
Én. Csak mondom, hogy az elméletben jól hangzik, az néha a gyakorlatban lefuccsol.
15 milliószor elmondtuk már ezt, de úgylátszik ez neked csak akkor esik le, ha valamelyik Silingó szerű netes szélhámos is ezt vartyogja.
Nov 16, 2014 15:33:15
Fekete Bikapata
Nov 16, 2014 15:33:25
,,A lényeg, hogy figyeléssel nem lehet eltanulni az ismerkedést.
A "figyeld meg és utánozd" stratégia nem jött be, miután nem volt mit megfigyelni. Ami csak azért gáz, mert nem akarok olyan dolgoz csinálni, ami az adott helyen nem szokás. Ez így kicsit gáz.''
32 évesen rájöttél erre, mi ez, ha nem shiker?
Viccen kívül, Endre, ez tényleg gáz...
Vajon miben különbözhet egy német és egy magyar nő meghívása pl. egy italra?
A "figyeld meg és utánozd" stratégia nem jött be, miután nem volt mit megfigyelni. Ami csak azért gáz, mert nem akarok olyan dolgoz csinálni, ami az adott helyen nem szokás. Ez így kicsit gáz.''
32 évesen rájöttél erre, mi ez, ha nem shiker?
Viccen kívül, Endre, ez tényleg gáz...
Vajon miben különbözhet egy német és egy magyar nő meghívása pl. egy italra?
Nov 16, 2014 15:33:25
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 15:35:44
Na igen, a hamarosan megjelenő pua dvd-m még SoDI kompatibilissé kell tenni :)
Nov 16, 2014 15:35:44
szpítsopp
Nov 16, 2014 15:46:49
Brian: Itt még a lerobbant helyeken is sok kurva szép lány mászkál. Ők, a felhozatal kicsit vegyek, de érdekes módon pont a csúnyák nem voltak egyedül.
ez magyarországon ugyanígy van, sodi, csak nem koppány-tüntetésre kell bulizni menni a fogatlan banyák közé :D
Nov 16, 2014 15:46:49
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 16, 2014 15:52:46
x38)
Arra nem gondoltál, te szociálisan sérült, hogy ha már ott ülsz mellette 15 perce, és nem kotródott el a szagodtól, akkor akár hozzá is szólhatnál? Értem én a gondolatmenetedet, ennyi idő alatt lemehetett volna egy Narutó-epizód és kiverhetted volna közben, ehelyett sandítasz az álomcsajra, és mégsem történik semmi. Időpocsékolás, ugye?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Nov 16, 2014 15:56:14
sneci, raviolihoz is csak iszonyat hetyetyézéssel meg makogással jutsz hozzá, mert nem bírod elmondani a sarki üzlet arab eladójának, hogy mit akarsz venni. FOgadjunk többször inkább beengedtek a pult mögé, hogy vedd le amit akarsz, mert nem bírják elviselni a szájszagod.
Ne szédíts már, hogy egy szórakozóhelyen hallgatózni próbáltál. Nyelviskolában sem értetted, optimális körülmények között az elhangzottakat, nem hogy egy buliban, ahol hangosan szól a zene, meg nem a hochdeutschot használják.
Ne szédíts már, hogy egy szórakozóhelyen hallgatózni próbáltál. Nyelviskolában sem értetted, optimális körülmények között az elhangzottakat, nem hogy egy buliban, ahol hangosan szól a zene, meg nem a hochdeutschot használják.
Nov 16, 2014 15:56:14
sodika
Nov 16, 2014 15:56:56
Nem tudtam értelmezni. Mindhárom szinten láttam ilyeneket, hogy egyedül unatkozik a szép csaj, miközben mellette a csúnyák vidámat bulizgatnak másokkal. :D
Kicsit meglepett, és ha valami nem úgy van, ahogy elképzeltem (vagyis ezekre nem csap senki), kicsit lefagyok.
Nem baj, most már eleve erre számítva megyek szórakozni, így nem fog meglepni vagy zavarni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Kicsit meglepett, és ha valami nem úgy van, ahogy elképzeltem (vagyis ezekre nem csap senki), kicsit lefagyok.
Nem baj, most már eleve erre számítva megyek szórakozni, így nem fog meglepni vagy zavarni.
Nov 16, 2014 15:56:56
sodika
Nov 16, 2014 15:57:49
Időpocsékolás, ugye?
Erfahrung :D
Nov 16, 2014 15:57:49
szpítsopp
Nov 16, 2014 16:02:26
Végül én álltam fel, hogy ez így uncsi, megyek inkább kicsit táncolni. Mindegy.
[img src=http://forum.sodika.org/sodi-images/bcefdfbee77898056cb99dba95f62e9d.jpg]
Nov 16, 2014 16:02:26
tigris
Nov 16, 2014 16:11:52
táncoltál erre az istentelen zenére sodi? nem is tudtam, hogy szereted az ebm-et meg az indusztriált.
Nov 16, 2014 16:11:52
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 16, 2014 16:15:05
x30)
Vagyis trükközés helyett őszintén a szándékaimmal.
Így van. Elég, ha világosan jelezed a szándékaidat. Megállsz mellette, komótosan lehúzod a slicced és kirakod a brét.
Vágom. Ez a Mex is, akiről pár napja írtatok, szintén ezt mondja a videóiban. Tök őszintén: szia, meg szeretnélek ismerni. Nem kell semmi trükk és ócska duma.
Sajnos az őszinteség egy olyan dolog, amire te genetikailag képtelen vagy, úgyhogy a beszéddel ne is próbálkozz.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 16, 2014 16:20:10
x16)
Endre, kezded már kapisgálni, hogy autista vagy? Hogy sürgősen szakemberi segítségre lenne szükséged?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 16, 2014 16:25:14
x38)
Endre, kezded már kapisgálni, hogy autista vagy? Hogy sürgősen szakemberi segítségre lenne szükséged?
Egy Schillingó PDF megoldja minden problémáját, szóval irigy zsidó vagy!!!
töppedt buzigolyók
Nov 16, 2014 16:50:15
nekem a nagyapám azt tanította, hogy azt a puncit, amit az ember életében kihagyott, a halála után az orrára varják
legközelebb csukd be a szemed, trolléga, aztán legyél túl rajta
legközelebb csukd be a szemed, trolléga, aztán legyél túl rajta
Jó szöveg :) Ennek ellenére azért ki lehet hagyni olykor. Egyszer nagyon jót beszélgettem egy csajjal egy házibuliban, és felhívott magához. Tudtam, hogy van faszija, akivel együtt él, csak a srác hazament hétvégére. Elkísértem hazáig a csajt, aztán jó éjszakát kívántam neki. Jó, mondjuk bántam egy kicsit, de nem akartam geci lenni. Meg addigra már megkeféltem párszor ilyen-olyan alkalmakból, amikor épp nem volt senkink.
Nov 16, 2014 16:50:15
töppedt buzigolyók
Nov 16, 2014 16:52:23
Évekig jártam a pesti és a londoni éjszakát is, még soha nem láttam olyat, hogy egy szórakozóhelyen tömegével unatkozó szép csajok álldogálnának egyedül, és szomorkodnának, de ha Berlinben ez a helyzet, ott is teszek egy próbát, bár picit kételkedek.
Kálvin tér, Marilyn Bár. Mondjuk azok hivatásosok, de akkor is :D
Nov 16, 2014 16:52:23
Haim
(
x10)
Nov 16, 2014 16:53:00
x10)
Ez nettó hazugság. Bármikor meg tudja hívni egy krumplira. Feltéve, ha a hölgy csak a 49%-át eszi meg.
Schlingloff Sándor
Nov 16, 2014 16:54:26
Sodi, minek csajozol, ha egyszer saját bevallásod szerint is fáraszt a dugás?
Mit fogtok csinálni a csajjal, sakkozni?
Nov 16, 2014 16:54:26
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 16:55:12
Nem tudtam értelmezni. Mindhárom szinten láttam ilyeneket, hogy egyedül unatkozik a szép csaj, miközben mellette a csúnyák vidámat bulizgatnak másokkal. :D
Most biztos újdonság lesz szàmodra, de azért vannak egyedül, mert mások is így vannak vele, mint te. Dehogy megyek oda hozzá, úgyis elhajt. Ha lennének nőismerőseid, akik még jól is néznek ki, akkor tudnának mesélni arról, hogy bizony nehéz számukra az ismerkedés. Igen, pont azért mert jól néznek ki. Furcsa, de ez van.
Nov 16, 2014 16:55:12
B. László
Nov 16, 2014 16:59:02
Sodi, minek csajozol, ha egyszer saját bevallásod szerint is fáraszt a dugás?
Bizony, egy jó sakkozásnál nincs is jobb. Rettenetes, hogy mindig mindenki csak a szexre gondol. Ezért is távozom hamarosan erről a világról. De előtte feljelentem az egész fórumot! Rögtön holnap!
Nov 16, 2014 16:59:02
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 16, 2014 16:59:11
x16)
Endre, ha a csaj elkérte volna a telefonszámodat, mit csináltál volna?
Vagy ha megadja az övét, hogy másnap hívd fel?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 17:04:44
Endre, ha a csaj elkérte volna a telefonszámodat, mit csináltál volna?
Nyeha-nyeharaguty gye mosty lemerült az etyenlegem, de hamarosan fizetyős hangulatbany letynek a főnök ujak éty majd akkoj. Jó? Mifaan? Jólvan, dögölj meg!
Nov 16, 2014 17:04:44
broni
Nov 16, 2014 17:05:12
sodi, azt mondja a medve jenő, hogy a fráter szopik a lrgjobban, szóval kár volt berlinbe menned
Nov 16, 2014 17:05:12
Laci
Nov 16, 2014 17:12:05
sodi, azt mondja a medve jenő, hogy a fráter szopik a lrgjobban, szóval kár volt berlinbe menned
Felháborító. Fogadjunk, hogy még számlát sem ad. Kérném ennek a Fráternek a címét! Na nem azért xD Csak gondoltam bejelentem a NAV-nál.
Nov 16, 2014 17:12:05
Fráter
Nov 16, 2014 17:17:46
Hát nem is fogazok úgy, mint te!
Nov 16, 2014 17:17:46
broni
Nov 16, 2014 17:29:45
fráter:kevés vagy, mint tajgi börtöntűrő képessége. legalább a jenő bírja a sitett, nem ugy, mint a komcsi csicska farbatosz, a nicse előadásaival)))))))))))muhahahahaaaaaaaaaaaa
Nov 16, 2014 17:29:45
-
Nov 16, 2014 17:40:01
Nem akarom elhinni, hogy ez a balfasz megint itt osztja meg a nyomorát. :)
Nov 16, 2014 17:40:01
broni
Nov 16, 2014 17:49:36
Nem akarom elhinni, hogy ez a balfasz megint itt osztja meg a nyomorát. :)
opának is elmondhatná, csak gondolom leszarja, meg ugyse érti,. mit makog....
Nov 16, 2014 17:49:36
-
Nov 16, 2014 17:52:58
Sodi régen akkora pofád volt, hogy milyen jól tudod manipulálni az embereket. Eközben a részeg német tyúkot nem tudsz összeszedni. Mindent lehet kompenzálni, de te még ehhez is hülye vagy.
Nov 16, 2014 17:52:58
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Nov 16, 2014 17:55:33
x16)
Kurva nagy lehetett, ahogy 15 percig ott ültek egymás mellett.
Sodinak csorgott a nyála, a német nő meg nem értette, mi a fasz van.
Sodinak csorgott a nyála, a német nő meg nem értette, mi a fasz van.
Brian
Nov 16, 2014 18:11:58
szegény német lány megmozdulni sem mert 15 percen keresztül, nemhogy felállni és elmenni, akkora sokkot kapott, amikor egy büdös, autista kinézetű egyén leült mellé, a nyálát csorgatta az ölébe és meredten figyelte tágranyitott szemekkel.
Nov 16, 2014 18:11:58
broni
Nov 16, 2014 18:17:01
még jó, hogy a milán meg tex is meleg volt, legalább az egyik új öngyi angyaléra nem foignak ráhajtani......
pmchollywoodlife.files.wordpress.com/2014/11/cady-housh-ciara-webb-suicide-teens-lead-1.jpg?w=600
pmchollywoodlife.files.wordpress.com/2014/11/cady-housh-ciara-webb-suicide-teens-lead-1.jpg?w=600
Nov 16, 2014 18:17:01
tex
Nov 16, 2014 18:29:27
még jó, hogy a milán meg tex is meleg volt, legalább az egyik új öngyi angyaléra nem foignak ráhajtani......
+ leszbik is . . .
Nov 16, 2014 18:29:27
ajándék lónak túrós aháta
Nov 16, 2014 18:30:08
Endre, ez az Mex nevű fazon olyan, mint a Silingló meg a Wolfgábor, csak a PUA terén. De sokat tanulhatsz tőle, például itt van rögtön ez a videója:
www.youtube.com/watch?v=fkFBXG291_A
Nov 16, 2014 18:30:08
heavy metal
Nov 16, 2014 18:35:32
Mászkáltam mindhárom szinten.
A lényeg, hogy figyeléssel nem lehet eltanulni az ismerkedést.
A "figyeld meg és utánozd" stratégia nem jött be, miután nem volt mit megfigyelni. Ami csak azért gáz, mert nem akarok olyan dolgoz csinálni, ami az adott helyen nem szokás. Ez így kicsit gáz.
A lényeg, hogy figyeléssel nem lehet eltanulni az ismerkedést.
A "figyeld meg és utánozd" stratégia nem jött be, miután nem volt mit megfigyelni. Ami csak azért gáz, mert nem akarok olyan dolgoz csinálni, ami az adott helyen nem szokás. Ez így kicsit gáz.
Nov 16, 2014 18:35:32
broni
Nov 16, 2014 18:35:48
+ leszbik is . . .
ja, te a baricsaj nekem nem jön be.....
Nov 16, 2014 18:35:48
broni
Nov 16, 2014 18:38:12
www.people.com/article/friends-talk-about-two-girls-who-committed-
ezen a focis képen legalábbis......
ezen a focis képen legalábbis......
Nov 16, 2014 18:38:12
heavy metal
Nov 16, 2014 18:39:42
Csak ez a "figyeld meg, mi történik a magányosan unatkozó csajjal, és másold le a taktikát"-dolog annyira jó ötletnek tűnt, hogy csalódott voltam, amiért befuccsolt.
Még le is ültem a kiszemelt szép csaj mellé, hogy jól halljam a dumát, amivel felszedik. De aztán 15 percig ültünk egymás mellett szótlanul, és nem jött érte senki. Gáz.
Még le is ültem a kiszemelt szép csaj mellé, hogy jól halljam a dumát, amivel felszedik. De aztán 15 percig ültünk egymás mellett szótlanul, és nem jött érte senki. Gáz.
ez annyira szánalmas. atyaég!
Nov 16, 2014 18:39:42
heavy metal
Nov 16, 2014 18:42:31
sodika a te életed mentegetőzésből és kibúvókból áll. mindig arról van szó, hogy ez meg az épp most miért nem sikerült.
szerinted bárki beveszi ezeket? vagy azt gondolod, ha találsz valami mentséget akkor kevésbé leszel nevetséges?
szerinted bárki beveszi ezeket? vagy azt gondolod, ha találsz valami mentséget akkor kevésbé leszel nevetséges?
Nov 16, 2014 18:42:31
number
Nov 16, 2014 18:44:50
youtube.com/watch?v=fkFBXG291_A
youtube.com/watch?v=fkFBXG291_A
Minden Pua lúzer.
Nov 16, 2014 18:44:50
number
Nov 16, 2014 18:45:52
normális ember már eleve tiltakozna az ellen is hogy egy ilyen lehetetlen hárombetűs szóval illessék, nemhogy büszkén hirdesse magáról :D
Nov 16, 2014 18:45:52
Hiénaverő
Nov 16, 2014 18:57:53
normális ember már eleve tiltakozna az ellen is hogy egy ilyen lehetetlen hárombetűs szóval illessék, nemhogy büszkén hirdesse magáról :D
Nov 16, 2014 18:57:53
Krumplibank
Nov 16, 2014 19:02:52
kurva jo a musor!
endre, elmondom neked, mi kell az igazan konnyed es hatekony csajozashoz! az, hogy mar legyen egy nod, akivel kurva jokat dugtok, es imad teged. ez olyan kisugarzast kolcsonoz, hogy a pinak csak ugy ragadnak az emberre.
szerintem adj andinak meg egy eselyt, ne finnyaskodj, utana minden nemetcsibe a tied lesz!
remelem tudtam segiteni.
nagyon szivesen.
endre, elmondom neked, mi kell az igazan konnyed es hatekony csajozashoz! az, hogy mar legyen egy nod, akivel kurva jokat dugtok, es imad teged. ez olyan kisugarzast kolcsonoz, hogy a pinak csak ugy ragadnak az emberre.
szerintem adj andinak meg egy eselyt, ne finnyaskodj, utana minden nemetcsibe a tied lesz!
remelem tudtam segiteni.
nagyon szivesen.
Nov 16, 2014 19:02:52
Schlingloff Sándor
Nov 16, 2014 19:07:22
Ne etesd, mert ha előadja az elméleteit, én tuti felgyújtok valamit.
Nov 16, 2014 19:07:22
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 19:08:22
31? Hamarosan (2,5 hónap talán) és bekopog a krisztusi kor :) Tényleg Endre, ez tempó nem lesz gyors egy kicsit? Jövő héten ismerkedés, aztán lehetőleg január előtt essen is teherbe, hogy elmondhasd a családalapítás kipipálását. Szerinted lesz olyan nő, aki 1 hónap ismerettség után gyereket vállalna veled?
Nov 16, 2014 19:08:22
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 19:10:24
kurva jo a musor!
remelem tudtam segiteni.
nagyon szivesen.
remelem tudtam segiteni.
nagyon szivesen.
Andi barátja is egyetértene vajon? ;)
Nov 16, 2014 19:10:24
number
Nov 16, 2014 19:11:04
Kb. egy éve volt olyan is hogy nagyon részegen jöttem haza a belvárosban és egy középkorú nő leszólított majd mikor megfordultam rámarkolt a farkamra. Közöltem vele hogy nincs pénzem mire ő közölte hogy kit érdekel a pénz, dugunk egy jót.
Nem mentem bele.
Nov 16, 2014 19:11:04
púpkergető
Nov 16, 2014 19:11:36
Sodi megosztott egy hivatkozást poénból, amin Vida Ildikónak gyűjtenek egy műanyagpohárba nyelvtanfolyam céljából.
Hálószaggató öngól.
Egyébként nem gondoltál rá, hogy megpróbálj itt a fórumon koldulna a te nyelvtanfolyamodra?
index.hu/mindekozben/poszt/2014/11/16/es_ime_elindult_a_kezdemenyezes/
Hálószaggató öngól.
Egyébként nem gondoltál rá, hogy megpróbálj itt a fórumon koldulna a te nyelvtanfolyamodra?
index.hu/mindekozben/poszt/2014/11/16/es_ime_elindult_a_kezdemenyezes/
Nov 16, 2014 19:11:36
---
Nov 16, 2014 19:13:17
sodimegintrabaszik.blog.hu
Nov 16, 2014 19:13:17
Guido Horn
Nov 16, 2014 19:15:23
Sodi... te egy depresszós zenét nyomató romkocsmában, ahol nincs belépő üldögéltél rozzant, teljesen befordult, megzuhant, feketére mázolt pofájú, sötét gót picsák között, akiket nem zavart volna a csóróságod mert egy lepusztult ólban lepusztult hangulatban ingyen nem várnak semmit, ahogy az élettől se várnak semmit, nem voltál képes 10 percet beszélgetni egy depressziótól szenvedő, szuicid gót picsával? Ennél mélyebb pedig nincs! NINCS!!!! Alpári garázszenear, öngyilkosjelölt szakadék gót nyomoroncok, és még ott se jött össze semmi? És legközelebb belépős helyre akarsz menni, ahol kiöltözött, kisminkelt nők rivalizálnak egymással pénzes férfiakért, vagy legalább egy utca drogért és pár piáért?
Nov 16, 2014 19:15:23
töppedt buzigolyók
Nov 16, 2014 19:16:43
Nem mentem bele.
Nem mentem bele.
És akkor most tapsoljuk meg Number egyetlen heteroszexuális aktusát. Give it up for Number! *clap clap clap* Who's hungry?
Nov 16, 2014 19:16:43
Kiss Kender Farkas
Nov 16, 2014 19:18:48
Sodi... te egy depresszós zenét nyomató romkocsmában, ahol nincs belépő üldögéltél rozzant, teljesen befordult, megzuhant, feketére mázolt pofájú, sötét gót picsák között, akiket nem zavart volna a csóróságod mert egy lepusztult ólban lepusztult hangulatban ingyen nem várnak semmit, ahogy az élettől se várnak semmit, nem voltál képes 10 percet beszélgetni egy depressziótól szenvedő, szuicid gót picsával? Ennél mélyebb pedig nincs! NINCS!!!! Alpári garázszenear, öngyilkosjelölt szakadék gót nyomoroncok, és még ott se jött össze semmi? És legközelebb belépős helyre akarsz menni, ahol kiöltözött, kisminkelt nők rivalizálnak egymással pénzes férfiakért, vagy legalább egy utca drogért és pár piáért?
Annyiban megvédeném a helyet, hogy a leírás alapján van más zene is
Nov 16, 2014 19:18:48
Guido Horn
Nov 16, 2014 19:20:53
Nem mentem bele.
Nem mentem bele.
Fordítok:
Valszeg ocsmány is.
Életed első és utolsó szexuális ajánlata, már ha komoly volt, és nem csak szopatott a boszorka mert látta, hogy egy szomorú, lúzer buzi vagy és hobbija az ilyeneken viháncolni.
Buzi vagy.
Buzi.
Nov 16, 2014 19:20:53
Krumplibank
Nov 16, 2014 19:25:02
sodi, szerintem legkozelebb olyan helyre menj ismerkedni, ahol fasza klasszikus zene van, az erkelyeden a varjuval majdnem bejott, azt a halalmadarat meg merted szolitani, igaz, ijedteben piheno nelkul repult el albaniaig, de azert ez igy is majdnem shiker volt.
Nov 16, 2014 19:25:02
number
Nov 16, 2014 19:26:48
Fordítok:
Valszeg ocsmány is.
Buzi vagy.
Buzi.
Valszeg ocsmány is.
Buzi vagy.
Buzi.
Hát ne legyen igazad.
Nov 16, 2014 19:26:48
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 16, 2014 19:28:19
Numbers, te dolgozol valamit, vagy te is szüleiden élősködsz?
Nov 16, 2014 19:28:19
Krumplibank
Nov 16, 2014 19:29:01
numbi, ezek szerint meg szuz vagy. ez shiker!
Nov 16, 2014 19:29:01
Laci
Nov 16, 2014 19:29:29
Nem mentem bele.
Nem mentem bele.
Jól tetted. Én sem mentem volna bele. xD
Nov 16, 2014 19:29:29
heavy metal
Nov 16, 2014 19:30:46
Nem mentem bele.
Nem mentem bele.
Nov 16, 2014 19:30:46
number
Nov 16, 2014 19:32:58
Numbers, te dolgozol valamit, vagy te is szüleiden élősködsz?
én a szüleimen élősködök.
Nov 16, 2014 19:32:58
number
Nov 16, 2014 19:34:07
attól tartok, igen.
Nov 16, 2014 19:34:07
Guido Horn
Nov 16, 2014 19:34:31
numbi, ezek szerint meg szuz vagy. ez shiker!
Mindegyik szűz ezek közül?!!!!! Jézusom!!!! De legalább nem szaporodnak.
Nov 16, 2014 19:34:31
Krumplibank
Nov 16, 2014 19:35:40
ezeket a retardokat ossze kene zarni egy masztipartira. Laci felugyelhetne, hogy homo-szex meg a masik fel beleegyezese eseten se fordulhasson elo.
sodi, ezt is a trollok kell elintezzek neked?
sodi, ezt is a trollok kell elintezzek neked?
Nov 16, 2014 19:35:40
púpkergető
Nov 16, 2014 19:36:04
Nem mentem bele.
Nem mentem bele.
Nyilván ki akartak rabolni, de te még azóta sem jöttél rá, hogy mire ment ki a játék.
Nov 16, 2014 19:36:04
number
Nov 16, 2014 19:37:28
Nov 16, 2014 19:37:28
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 16, 2014 19:37:41
x9)
Endre, vegyél egy Hondás bőrkabátot, minden csaj azt fogja hinni, hogy motorral jöttél.
Aztán próbálj velük szemezni, a te hipnotikus tekinteteddel tut a siker!
Aztán próbálj velük szemezni, a te hipnotikus tekinteteddel tut a siker!
Felvesz valami bőrdzsekit, amiből kiszedi a tömítést a hátából:

És meg is van a csajozós szövege: "Boty, eltyúszotty a pjotektojom, segítyenél?"

Tuti shiker lenne.
Krumplibank
Nov 16, 2014 19:42:12
te rasszista patkany! hat lehet hogy eleted dugasat hagytad ki valami tuzes verbo nostennyel! maskor legyen tobb eszed, fiacskam.
Nov 16, 2014 19:42:12
Guido Horn
Nov 16, 2014 19:45:52
Jajajajajajajajjajajaja, igen, persze. Középkorú is volt, cigány is volt, gondolom foga se volt, hasas is lehetett, féltél hogy szeretkezés közben beindul a szülés, gondolom fél szeme volt már meg, sánta volt, stb, minden ami miatt el lehet futni a punci elől.
Buzi. vagy.
Nov 16, 2014 19:45:52
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 16, 2014 19:47:16
x30)
Nem mentem bele.
Nem mentem bele.
Ez nem az volt, amikor a Békemeneten, vonulás közben felfigyelt rá egy szexnagyi, hogy mennyire hasonlítasz Szijjártóra, és a rendezvény végén, amikor Széles Gábor aláírásáért tülekedtetek, huncut vigyorral meginvitált egy "második menetre"?
heavy metal
Nov 16, 2014 19:48:40
kábé. folyton ezek a kitalált történetek. ez a dumber is olyan, mint sodika.
Nov 16, 2014 19:48:40
number
Nov 16, 2014 19:48:51
Buzi. vagy.
Buzi. vagy.
Nov 16, 2014 19:48:51
Guido Horn
Nov 16, 2014 19:51:05
Rövid pórázon tartanak xD De valamiféle igenlő szexuális gesztus belefér, ha bejön az illető. Huncut öreg cigányasszony még nem nyomult rám szerencsére, gondolom azért mert nem vagyok szomorú, rusnya fogyatékos akinél azt gondolja, lehet esélye ha nem buzi.
Nov 16, 2014 19:51:05
Brian
Nov 16, 2014 19:51:22
sodimegintrabaszik.blog.hu
ípécsapda ????
Nov 16, 2014 19:51:22
number
Nov 16, 2014 19:51:28
ez a földi siralomvölgy.
Nov 16, 2014 19:51:28
Krumplibank
Nov 16, 2014 19:53:04
ennel romantikusabb kamaszabrandot.. komolyan meghatodtam.
Nov 16, 2014 19:53:04
-
Nov 16, 2014 19:53:25
ez a földi siralomvölgy.
Csak a Váci utca, te fogyi.
Nov 16, 2014 19:53:25
Guido Horn
Nov 16, 2014 19:54:02
ez a földi siralomvölgy.
Akad még unalmas, szociálisan retardált, szellemileg korlátozott, homoszexuális szűz olvasó aki nem mutatkozott be? Kérem jöjjön elő. Nem vagytok elegen, egyszerűen sziporkázó a retardműsor...
Nov 16, 2014 19:54:02
number
Nov 16, 2014 19:54:04
Azért nem lennék a helyedben. Látszik rajtad hogy tombol benned a csajozási vágy. A párod meg érzi ezt ezért biztos állandóan féltékeny.
Nov 16, 2014 19:54:04
Krumplibank
Nov 16, 2014 19:54:23
ez a földi siralomvölgy.
jaja, achilleusz sirva hallgatja a szirenek eneket.
Nov 16, 2014 19:54:23
Petri György
Nov 16, 2014 19:55:09
Az egyetlen "minden lehetőség" valami öreg szatyorka volt atom bebaszva. Életed első és utolsó szexuális ajánlata, már ha komoly volt, és nem csak szopatott a boszorka mert látta, hogy egy szomorú, lúzer buzi vagy és hobbija az ilyeneken viháncolni. Nem mentél bele mert buzi vagy.
Én egyszer belementem hasonlóba, de nem volt benne köszönet: www.sztaki.hu/~blb/irodalom/petri/ismeretlen/napsutottesav.html Nov 16, 2014 19:55:09
Schlingloff Sándor
Nov 16, 2014 19:55:33
Nem mentem bele.
Nem mentem bele.
Legközelebb ha ilyen van, hogy szexuálisan zaklatnak, mondd nekik, hogy apádnál laksz a kisszobában, és abbahagyják maguktól is.
Nov 16, 2014 19:55:33
Brian
Nov 16, 2014 19:55:59
ez a földi siralomvölgy.
number, ez minden világok legjobbika. csak ki kell élvezni, azt ami van, és azon dolgozni, hogy még jobb legyen. nyávogással meg nem mész soha semmire, nem lehet mindig utálni azokat, akik jobban érzik magukat, mint te.
Nov 16, 2014 19:55:59
number
Nov 16, 2014 19:57:09
azért földi siralomvögy ez, mert ezen a fórumon engem mindig bántanak.
Nov 16, 2014 19:57:09
Krumplibank
Nov 16, 2014 19:57:33
a ciganyno, mar ha volt ilyen, csak a saucony gridre meg a zokostelefonra hajtott. ciganynok igy nem ismerkednek, csak lehuzasi celbol.
Nov 16, 2014 19:57:33
number
Nov 16, 2014 19:58:27
köszönöm, ezért kezdtel el a főiskolát is hogy jobban érezzem magam és többre vigyem.
Nov 16, 2014 19:58:27
Krumplibank
Nov 16, 2014 19:58:50
nagyon jo generatroll...
Nov 16, 2014 19:58:50
Schlingloff Sándor
Nov 16, 2014 20:00:00
Akkor keress egy olyan fórumot, ahol nem bántanak.
Nov 16, 2014 20:00:00
Brian
Nov 16, 2014 20:00:53
idejössz a faszért. neked nem elég, ha csak olvasod a fórumot és szórakozol rajta, mindenképpen ki kell itt élni a kommunikációkényszeredet? te sem tudsz a könyvtárban csajokkal ismerkedni? nem csak dugás miatt, hanem hogy formálódjon kicsit az a hímsoviniszta-fideszes-bakancsod világképed
Nov 16, 2014 20:00:53
Csak egy olvasó
(
x9)
Nov 16, 2014 20:01:21
x9)
Egyszerűen zseniális elemzés, látszik benne a hatalmas mennyiségű, az élet során felhalmozott tapasztalat. Párterápiákat nem tartasz véletlenül? Esetleg snecinek is adhatnál csajozási tanácsokat.
number
Nov 16, 2014 20:02:05
a ciganyno, mar ha volt ilyen, csak a saucony gridre meg a zokostelefonra hajtott. ciganynok igy nem ismerkednek, csak lehuzasi celbol.
ezzel egyetértek. tapasztalataim szerint a cigány nők meglehetősen büszkék. egyértelműen jelzi hogy van esélyed, de ha nem fogadod el, akkor emberként elviseli, nem zaklat.
Nov 16, 2014 20:02:05
Hiénaverő
Nov 16, 2014 20:02:13
Ha nem lennél ilyen idióta, nem bántanának Numbi. De ha úgyis tudod hogy csak oltást kapsz akkor minek jársz ide?
Nov 16, 2014 20:02:13
Schlingloff Sándor
Nov 16, 2014 20:03:08
Én egyszer belementem hasonlóba, de nem volt benne köszönet: sztaki.hu/~blb/irodalom/petri/ismeretlen/napsutottesav.html
Broni, ne álnevezz!
Nov 16, 2014 20:03:08
Guido Horn
Nov 16, 2014 20:04:24
És mégis egészen pontosan hány db cigánynő zaklatott szexuálisan? Nagyonsok? A hülyék pénzére utaznak, faszt kapnak otthon is amennyi beléjük fér.
Nov 16, 2014 20:04:24
Krumplibank
Nov 16, 2014 20:05:17
gecc. mifele tapasztalatokrol beszelsz, te fidiota?
Nov 16, 2014 20:05:17
number
Nov 16, 2014 20:05:27
www.kepfeltoltes.hu/view/141116/319063040WP_20141116_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nov 16, 2014 20:05:27
Krumplibank
Nov 16, 2014 20:06:54
kurva jol nyomod. bata cipo, kibaszott nagy.
Nov 16, 2014 20:06:54
banshee
(
x24)
Nov 16, 2014 20:07:24
x24)
kepfeltoltes.hu/view/141116/319063040WP_20141116_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Legközelebb boxold ki mert így igánytelen.
Guido Horn
Elmész a picsába : DDDDDDDDD
Melyik trollkodik?!!!!!!!!!!
51 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Én. Csak mondom, hogy az elméletben jól hangzik, az néha a gyakorlatban lefuccsol.