kaiserre tippelek.
Is-is. Van köztük malacszopkodó, de a legtöbben nem nagyon szeretik, ahogy a hozzászólásokat elnézem.
ezt se én írtam, tilcsák le!!!!!
Természetesen én is így gondoltam. Nagyon szépen köszönöm szépen!
Biztos a mérnök úr profizmusa miatt, de hidd el, hogy rengeteg időugrás van a javítottban is.
A chanen van egy szánalmas szar, az cidrizik, amúgy tele van kocasnecológusokkal, akik szórakozásból néha megnéznek egy-egy jobban sikerült sodivideót, meg tudják hogy van a fórum, aztán annyi, nincsen problémánk a Tanszékkel.
Na meló, csá.
Azért látom egy-két snecológus ott is nyomja a tényfeltárást.
cidrizik? lehetne idézeteket copypasyteelni
Már megijedtem, hogy beleszaladok a nobrain csapdába, de szerencsére nem.
Jogos. NSZKSZ a felvilágosítást!
>>156300
>>156303
>>156318
>>156331
>>156332
>>156336
>>156338
>>156339
>>156342
egyazon homoszexuális, ipje pedig 195.228.119.57, vessétek össze a tóratekergetők.hu ilyetén adatbázisával
Ilyenek a TK fanok között vannak.
Az utolsó posztja alapján elég egyértelmű, hogy csak valamelyik snecológus anon torrkodik, nem kell bedőlni neki. Arrafelé így szoktak menni a dolgok, az elkövetkezendő napokban várható még pár próbálkozó.
BTW azért valamelyik hegker rásasolhatna az ípéjére a malacék adatbázisában, hátha mégsem. Már volt írva feljebb, 195.228.119.57.
Nincs közte, meg ahogy elnézem ez valami igazi dombról guruló szánalmas szar lesz, csak azok harczolnak az utolsó elektronig (loptam ezt a dumát, kurvanagy :D ). Nem baj, elég vicceseket ír.
havi 124 ezerből, amiből 110 ezer elmegy albira.
Itthon még soha nem evett diós sütit, így nincs összehasonlítási alapja.
Óóó, még itt sincs vége legalább holnap estig. És amikor itt vége lesz, nagyjából akkortól folytatódik a sajtóban. Ez oda fog vezetni, hogy a 15 éves tolvajkéregetőket felkérdezi apuci-anyuci és eltiltja a tévedhetetlen vezetőtől. A vezetőt pedig, ha szerencséje van, csak a sajtó, a támogatók és a hatóságok fogják felkérdezi, a legközelebbi bűntársaival együtt. Kevésbé szerencsés esetben a jogosan vagy ártatlanul megvádoltak is.
Kaufmanndiltúró.
Plusz meg lehetne kerdezni, hogy ugye a NAV-nak is lejelentettek a szaz rugokat, amiket Artanynak passzoltak? Mert ha nem, akkor biztos erdekelne oket :)
rötyögtem
[quote]
>Mikor ismeritek már be, hogy igazából csak testi-lelki nyomorultak vagytok, akiket soha senki nem vett komolyan és az interneten kívül mindenki csak a lábát törli belétek? Rászálltok szerencsétlen fogyatékosokra mint ez a Kiss Endre Farkas (Recskaboy) vagy a Kisboros és feláll a faszotok hogy zaklatjátok? Hát miért nem mondjuk tudomisén, a Rogán Antalt basztatjátok? Azt ne mondjátok, hogy a "lulz"-ért, mert kiröhöglek. Egymás közt játsszátok a "kinek nagyobb a fasza" versenyt, aztán sehová nem tart az életetek. Brafó!
[/quote]
Dombrólguruló barátunk csak nem hagyja abba az imageboard szennyezését...
Az excellel bebizonyította, hogy még mindig (már megint?) gazdatesten lóg.
Egyértelműen feketén kapták a pénzt. Erre utalt az, hogy "borulni fog a könyvelés", ha többet kapnának. Magyarul az instantnak volt fekete bevétele valahonnan (jatt, illegálban árult pia, standolással való csalás, etc), amit TK-éknak adtak borítékban. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Na, még Kisborosnak is vannak felszopói. Baszki Zsír, ez shiker!
nagyon fog örülni az instant tulaja ha ezzel a sztorival kerül be a sajtóba.
valamint mell;kelni leheten a Robin-féle iphone "elbirtklást", hogy miközben zsebretették az instanttól a lóvét, ők is szarkáskodtak
hitelesített ip-csapda :)
Nem, ott csak egy topic van a dologról, csak valamelyik malacszopó onnan kommentelt be hogy változtassanak jelszót.
az is szép, hogy utána Sherlock Porks szelíden lebassza andorkát a jelszava miatt, mintha annak az erősségének bármi köze lett volna, hogy henrik kitette. nem Sherlock Porks volt a hibás, hogy henrik szétbaszta a rencert és nála van az összes jelszó; túl egyszerű volt a jelszó!44!!
ez hol van ahol lebassza? scrshootot vagy copypaste-t tudsz dobni?
magyarchan.net/b/src/141678394612.png
és ez mért jelenti azt hogy Sherlock Porkspártiak az adminok?
a káoszteremtés volt vele a cél, nyilván nem vejmi fikázása, ha gondolod kiveszem/invertálom
Szimpla din. ip, szerintem mindenki ebből kap, aki t-s hálózaton mozog. (morzsák)
TEHETETLEN a gyesznyó, és az egész világuk romba dőlt.
Istenem és hónap vége van... :)
Nszksz, így egyértelművé is válik hogy a Iurul melyik oldalon áll.
ezt nem értem. káoszteremtés? ennek mi értelme egy fórumon? ráadásul egy olyan névvel amit Sherlock Porks gyakran vádol?
Mindenki kap, mindenki ad. A turul már csak ilyen.
a turul-/magyarchan egy része snecológus, más (elég jelentős) része csak tomicicába rúgna bele szívesen, egy-két dombról guruló dombról gurul, illetve néhány balfasz csak azért hogy a közösség által képviselt irányba beleszarjon, segíthet ártinak (--anon mentalitás összeszorozva a magyar mentalitással, ugye)... tehát nem képvisel egyetlen egészet, de általánosságban elmondható hogy EZEN az oldalon áll, pláne amióta tomket minket vádol a szarjának a föltörésével
ez az a Sherlock Porks, amelyik ragaszkodott hozzá, hogy névvel-címmel lehessen csak regisztrálni a fostos retardgyárára? az a Sherlock Porks, amelyik zöldpárti politikusjelöltként beírta a zöldpárt programjába, hogy ha rajta múlik, akkor véget vet a magyar interneten vaó anonim kommentelésnek?
pedig az instant fizethetett volna feltöltős telefonkártyákkal is
cross-site szószűrő interferencia... vettem a lapot, megy minden vissza
Lehet hülyeség, de egy próbát megért részemről, meg talán meg is lehetne "szondáztatni" a közönséget egy kérdőívvel/kérdéssel, hogy mennyit szánnának a DVD-re vagy ha ez az opció életképes akkor ki melyik változatot venné meg.
hogy is volt, amikor fizetőssé akarták tenni a retardrádiót?
Árti a képviselőségre hajtott, hogy majd onnan dől neki pénz, de azt is rendesen elbaszta a fénymásolt cetlijeivel
Az a durva, hogy amennyi primitív, idióta, deviáns proli balfasz van, pár próbálkozás után összejött volna neki elég kopogtatócédula. Még jó hogy csalt. Grt Sonkusz.
ez jellemző minden próbálkozására, mind így bukott el. nem tudja visszafogni a "nekem mindent lehet" bűnöző-énjét
szvsz összejött volna neki elsőre is, ha nem egy lusta disznó és nem próbálj szokás szerint "okosba" megoldani
Potyautas
Nov 23, 2014 21:26:23
Szerintem nincs, csak valamelyik nindzsa követi a turulos fonalat is.
kaiserre tippelek.
Nov 23, 2014 21:26:23
Brian
Nov 23, 2014 21:26:32
a turulon is malacfasszopók vannak?
Nov 23, 2014 21:26:32
Hiénaverő
Nov 23, 2014 21:27:59
a turulon is malacfasszopók vannak?
Is-is. Van köztük malacszopkodó, de a legtöbben nem nagyon szeretik, ahogy a hozzászólásokat elnézem.
Nov 23, 2014 21:27:59
*Kérés*
Nov 23, 2014 21:28:24
Adatrendező, tudsz ebből az újabb 2-ből is olyan formázott HTML-t csinálni, mint a korábbiakból? És ha egybeolvasztod a régivel, kérem, hogy külön fájl is legyen belőlük, mert a régiben tudom, hol tartok. Egyébként a javítottban is maradtak bőven dátumkavarodások, de már nem lényeg.
Vagy akár te is megcsinálhatod, Endre. Neked úgysincs semmi dolgod és ennyire talán még futja a tudásodból.
jsbin.com/yogupadowa/1/
jsbin.com/baqutepala/1/
Vagy akár te is megcsinálhatod, Endre. Neked úgysincs semmi dolgod és ennyire talán még futja a tudásodból.
jsbin.com/yogupadowa/1/
jsbin.com/baqutepala/1/
Nov 23, 2014 21:28:24
broni
Nov 23, 2014 21:33:23
demerolt szedek, lehet hogy én írtam!!!!
ezt se én írtam, tilcsák le!!!!!
Nov 23, 2014 21:33:23
Haim
(
x10)
Nov 23, 2014 21:40:51
x10)
Na tessék szépen leszállni bronislaw professzorról, vagy bedob az ágyatokba az éjjel egy részeg csöves törpét!
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Dr. Gonzo
Nov 23, 2014 21:41:16
A szánalmas szarok már cidriznek a chanen :)
Nov 23, 2014 21:41:16
Adatrendező
Nov 23, 2014 21:41:24
Majd ha lesz időm, nyilván, bár ahogy elnéztem, nem túl izgalmas. A javított cuccban elvileg nem lehetne hiba, mert a rendezés timestamp alapján ment, noha a mérnökúr útjai kiszámíthatalanok.
Nov 23, 2014 21:41:24
*Kérés*
Nov 23, 2014 21:46:46
Majd ha lesz időm, nyilván, bár ahogy elnéztem, nem túl izgalmas. A javított cuccban elvileg nem lehetne hiba, mert a rendezés timestamp alapján ment, noha a mérnökúr útjai kiszámíthatalanok.
Biztos a mérnök úr profizmusa miatt, de hidd el, hogy rengeteg időugrás van a javítottban is.
Nov 23, 2014 21:46:46
A. W. Klein
Nov 23, 2014 21:52:22
A chanen van egy szánalmas szar, az cidrizik, amúgy tele van kocasnecológusokkal, akik szórakozásból néha megnéznek egy-egy jobban sikerült sodivideót, meg tudják hogy van a fórum, aztán annyi, nincsen problémánk a Tanszékkel.
Na meló, csá.
Nov 23, 2014 21:52:22
Hiénaverő
Nov 23, 2014 21:56:54
Azért látom egy-két snecológus ott is nyomja a tényfeltárást.
Nov 23, 2014 21:56:54
heavy metal
Nov 23, 2014 21:57:56
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nov 23, 2014 21:57:56
heavy metal
Nov 23, 2014 21:57:59
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nov 23, 2014 21:57:59
Hiénaverő
Nov 23, 2014 21:59:16
Nov 23, 2014 21:59:16
Fajti
Nov 23, 2014 22:03:56
No. 156342
Nem voltam benne semmilyen buliban. De azt ugye nem gondolod komolyan, hogy egy kb. 200 ezer követővel bíró csoportot egy csapásra tönkreteszel némi vergődéssel és álmodozással. Furcsa lehet neked de a TK-t sokan komálják azért amit csinálnak. Akkor is ha netán nem állunk szexuális kapcsolatban.
Mond csak kiscsóka, hány éves vagy? Akarsz fogadni hogy Sherlock Porks mához egy hónapra is ugyanúgy fog röhögni rajtad, mint ma este? Nem lesz semmilyen rendőrségi intézkedés meg pláne börtönbe vonulás, és a cigányok se mennek hozzá "kopoktatni" (legalább írni tudnál). Nos?
Nem voltam benne semmilyen buliban. De azt ugye nem gondolod komolyan, hogy egy kb. 200 ezer követővel bíró csoportot egy csapásra tönkreteszel némi vergődéssel és álmodozással. Furcsa lehet neked de a TK-t sokan komálják azért amit csinálnak. Akkor is ha netán nem állunk szexuális kapcsolatban.
Mond csak kiscsóka, hány éves vagy? Akarsz fogadni hogy Sherlock Porks mához egy hónapra is ugyanúgy fog röhögni rajtad, mint ma este? Nem lesz semmilyen rendőrségi intézkedés meg pláne börtönbe vonulás, és a cigányok se mennek hozzá "kopoktatni" (legalább írni tudnál). Nos?
Nov 23, 2014 22:03:56
Potyautas
Nov 23, 2014 22:04:10
Ártis fonal Turulchannelen:
magyarchan.net/b/res/155525.html
Már megijedtem, hogy beleszaladok a nobrain csapdába, de szerencsére nem.
Nov 23, 2014 22:04:10
vajdasági
Nov 23, 2014 22:12:15
Az időugrások azért vannak, mert külön fórumtopikonként elölről (2013-tól) mostanáig számolja az időrendet. Biztos a mérnök úr profizmusa miatt, de hidd el, hogy rengeteg időugrás van a javítottban is.
Nov 23, 2014 22:12:15
*Kérés*
Nov 23, 2014 22:16:34
Az időugrások azért vannak, mert külön fórumtopikonként elölről (2013-tól) mostanáig számolja az időrendet.
Jogos. NSZKSZ a felvilágosítást!
Nov 23, 2014 22:16:34
-
Nov 23, 2014 22:16:57
*kérés* itt egy hatalmas gyesznyógate van folyamatban, és eltart egy darabig ameddig a helyére áll és összerendeződik minden info.
Nov 23, 2014 22:16:57
A. W. Klein
Nov 23, 2014 22:21:48
No. 156342
Mond csak kiscsóka, hány éves vagy? Akarsz fogadni hogy gyesznyó mához egy hónapra is ugyanúgy fog röhögni rajtad, mint ma este? Nem lesz semmilyen rendőrségi intézkedés meg pláne börtönbe vonulás, és a cigányok se mennek hozzá "kopoktatni" (legalább írni tudnál). Nos?
Mond csak kiscsóka, hány éves vagy? Akarsz fogadni hogy gyesznyó mához egy hónapra is ugyanúgy fog röhögni rajtad, mint ma este? Nem lesz semmilyen rendőrségi intézkedés meg pláne börtönbe vonulás, és a cigányok se mennek hozzá "kopoktatni" (legalább írni tudnál). Nos?
>>156300
>>156303
>>156318
>>156331
>>156332
>>156336
>>156338
>>156339
>>156342
egyazon homoszexuális, ipje pedig 195.228.119.57, vessétek össze a tóratekergetők.hu ilyetén adatbázisával
Nov 23, 2014 22:21:48
Plugin
Nov 23, 2014 22:34:54
Nov 23, 2014 22:34:54
Plugin
Nov 23, 2014 22:39:48
vicces ez a konstans 100-as hallgatószám, szerintem páran be is állították a tolvajkéregetők közül kezdőlapnak a fórumot
gyermekeim, sosem késő megtérni. jelentkezni a [email protected] mailcímen lehet, levágott fitymát ábrázoló kép bemutatásával. még személyi számot sem kérünk!
gyermekeim, sosem késő megtérni. jelentkezni a [email protected] mailcímen lehet, levágott fitymát ábrázoló kép bemutatásával. még személyi számot sem kérünk!
Nov 23, 2014 22:39:48
Hiénaverő
Nov 23, 2014 22:56:49
Szegény kis gurulka semmit nem ért az egészből...
Nagyon furcsa elképzeléseitek vannak a világról. Értem én, hogy lúzerek vagytok, meg azt is észrevettem, hogy ha beírom TC nevét, automatikusan lecseréli a board "Sherlock Porks"-ra. Meddig visongtatok a gyönyörűségtől, amikor ezt leprogramoztátok?
Továbbra is csupán annyit tudok mondani, hogy TC nem lesz lecsukva, és senki sem lesz lecsukva. Arról is hiába álmodoztok, hogy holnap ez lesz az indexen a címlapsztori, és a TASZ vagy akárki lélekszakadva fog rohanni feljelentést tenni. A helyzet annyi, hogy pár buta kis tinédzser meg korosodó papamama kedvence próbálja elhitetni magával, hogy ő itt a Jahve ökle. Aztán mégis "Blogina" van a Forbes magazinban, nem ti. Cumi.
Ez az idézőjelezés is ismerős valahonnan...
Nagyon furcsa elképzeléseitek vannak a világról. Értem én, hogy lúzerek vagytok, meg azt is észrevettem, hogy ha beírom TC nevét, automatikusan lecseréli a board "Sherlock Porks"-ra. Meddig visongtatok a gyönyörűségtől, amikor ezt leprogramoztátok?
Továbbra is csupán annyit tudok mondani, hogy TC nem lesz lecsukva, és senki sem lesz lecsukva. Arról is hiába álmodoztok, hogy holnap ez lesz az indexen a címlapsztori, és a TASZ vagy akárki lélekszakadva fog rohanni feljelentést tenni. A helyzet annyi, hogy pár buta kis tinédzser meg korosodó papamama kedvence próbálja elhitetni magával, hogy ő itt a Jahve ökle. Aztán mégis "Blogina" van a Forbes magazinban, nem ti. Cumi.
Ez az idézőjelezés is ismerős valahonnan...
Nov 23, 2014 22:56:49
egoistapicsa85 az admin
Nov 23, 2014 22:59:57
a turulchanon Sherlock Porks neve átcserélődik michael-re
Nov 23, 2014 22:59:57
vajdasági
Nov 23, 2014 23:02:15
Aztán mégis "Blogina" van a Forbes magazinban, nem ti. Cumi.
Mi van akkor, ha az itteniek közül már többen is voltak Forbes-szerű magazinokban? Vagy havonta többet tudnak kiskálázni, mint a Tolvajkéregetők sleppje együttvéve? Nov 23, 2014 23:02:15
Hiénaverő
Nov 23, 2014 23:04:40
Blogina mint összehasonlítási alap, beszarás. állítom hogy az összes troll többet skálázik havonta mint a püffedt homokos. 200.000 nettó, aztakurva hová szarjunk? Forbes LOL, kíváncsi vagyok hány whisky-t kellett megspórolnia hogy ki tudja fizetni az interjút.
Nov 23, 2014 23:04:40
-
Nov 23, 2014 23:10:01
"A helyzet annyi, hogy pár korosodó papamama kedvence "
Ilyenek a TK fanok között vannak.
Nov 23, 2014 23:10:01
Fajti
Nov 23, 2014 23:11:41
Mi van akkor, ha az itteniek közül már többen is voltak Forbes-szerű magazinokban? Vagy havonta többet tudnak kiskálázni, mint a Tolvajkéregetők sleppje együttvéve?
Az utolsó posztja alapján elég egyértelmű, hogy csak valamelyik snecológus anon torrkodik, nem kell bedőlni neki. Arrafelé így szoktak menni a dolgok, az elkövetkezendő napokban várható még pár próbálkozó.
Nov 23, 2014 23:11:41
Fajti
Nov 23, 2014 23:16:40
BTW azért valamelyik hegker rásasolhatna az ípéjére a malacék adatbázisában, hátha mégsem. Már volt írva feljebb, 195.228.119.57.
Nov 23, 2014 23:16:40
Galambos Márton
Nov 23, 2014 23:20:36
Blogina mint összehasonlítási alap, beszarás. állítom hogy az összes troll többet skálázik havonta mint a püffedt homokos. 200.000 nettó, aztakurva hová szarjunk? Forbes LOL, kíváncsi vagyok hány whisky-t kellett megspórolnia hogy ki tudja fizetni az interjút.
Természetben fizetett. Nov 23, 2014 23:20:36
Hiénaverő
Nov 23, 2014 23:22:22
Nincs közte, meg ahogy elnézem ez valami igazi dombról guruló szánalmas szar lesz, csak azok harczolnak az utolsó elektronig (loptam ezt a dumát, kurvanagy :D ). Nem baj, elég vicceseket ír.
Nov 23, 2014 23:22:22
-
Nov 23, 2014 23:27:24
HA vége a desznyógétnek, akkor térjünk már ki azokra a részletekre, hogy Endre mostanában pizzát és diós süteményt zabál elvileg még a lisztes haarpiánál.
Nov 23, 2014 23:27:24
-
Nov 23, 2014 23:32:33
HA vége a desznyógétnek, akkor térjünk már ki azokra a részletekre, hogy Endre mostanában pizzát és diós süteményt zabál elvileg még a lisztes haarpiánál.
havi 124 ezerből, amiből 110 ezer elmegy albira.
Nov 23, 2014 23:32:33
-
Nov 23, 2014 23:38:44
Mivel lisztet zabál, már máshol lakhat. Ameddig nem ehette a kedvenc szarait (fehérliszt, cukor) hallgatott az étrendjéről, pár napja ontja magából a lisztes sztorikat.
Emellett nem közölte mennyi volt a "diós süti" ami a magyaroknál kurva szar, minden formában, de Berlinben... bezzeg Berlinben! Ott aztána tuti a diós süti. Ki sütötte? Csak nem az epinefrin injekcióval közlekedő lisztlidérc?
Emellett nem közölte mennyi volt a "diós süti" ami a magyaroknál kurva szar, minden formában, de Berlinben... bezzeg Berlinben! Ott aztána tuti a diós süti. Ki sütötte? Csak nem az epinefrin injekcióval közlekedő lisztlidérc?
Nov 23, 2014 23:38:44
:/
Nov 23, 2014 23:41:51
www.blikk.hu/blikk_aktualis/elveszik-a-magannyugdij-penztarak-200-milliardjat-2306873
Elveszik a magánnyugdíj-pénztárak 200 milliárdját
Budapest — Legfeljebb a reálhozamukkal vigasztalódhat az a 63 ezer magánnyugdíj-pénztári tag, akiknek a kormány elveszi a 200 milliárd forintra becsült megtakarításait.
SODI! OTT ÉLNED-HALNOD KELL!!!!!!!!!!! Mert egy hullának az volt a magánvéleménye! Takarodj haza!
Elveszik a magánnyugdíj-pénztárak 200 milliárdját
Budapest — Legfeljebb a reálhozamukkal vigasztalódhat az a 63 ezer magánnyugdíj-pénztári tag, akiknek a kormány elveszi a 200 milliárd forintra becsült megtakarításait.
SODI! OTT ÉLNED-HALNOD KELL!!!!!!!!!!! Mert egy hullának az volt a magánvéleménye! Takarodj haza!
Nov 23, 2014 23:41:51
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 23, 2014 23:45:59
x4)
ami a magyaroknál kurva szar, minden formában, de Berlinben... bezzeg Berlinben! Ott aztána tuti a diós süti.
Itthon még soha nem evett diós sütit, így nincs összehasonlítási alapja.
Andy Dufresne
(
x4)
Nov 23, 2014 23:47:46
x4)
Mi volt eddig a legjobb, legízletesebb étel, amit valaha ettél, púpos?
-(breaktime)-
Nov 23, 2014 23:47:52
Óóó, még itt sincs vége legalább holnap estig. És amikor itt vége lesz, nagyjából akkortól folytatódik a sajtóban. Ez oda fog vezetni, hogy a 15 éves tolvajkéregetőket felkérdezi apuci-anyuci és eltiltja a tévedhetetlen vezetőtől. A vezetőt pedig, ha szerencséje van, csak a sajtó, a támogatók és a hatóságok fogják felkérdezi, a legközelebbi bűntársaival együtt. Kevésbé szerencsés esetben a jogosan vagy ártatlanul megvádoltak is.
Nov 23, 2014 23:47:52
-
Nov 23, 2014 23:49:56
Okés, akkor Sodi OFF. Majd kérünk egy jelet, hogy Sodi ON, mert ez a lisztes dolog, és a dagonyázás az élvezetkben a moslékevés után hirtelen, érdekes.
Nov 23, 2014 23:49:56
-
Nov 23, 2014 23:51:55
instantnak is mehetne egy levél és a többi ismert támogatónak is egy válogatás. oda kell ütni ahol fáj
Nov 23, 2014 23:51:55
Kóser Szalonna
Nov 23, 2014 23:52:36
Mi volt eddig a legjobb, legízletesebb étel, amit valaha ettél, púpos?
Kaufmanndiltúró.
Nov 23, 2014 23:52:36
IsmeretlenJoAkaro
Nov 23, 2014 23:54:02
instantnak is mehetne egy levél és a többi ismert támogatónak is egy válogatás. oda kell ütni ahol fáj
Plusz meg lehetne kerdezni, hogy ugye a NAV-nak is lejelentettek a szaz rugokat, amiket Artanynak passzoltak? Mert ha nem, akkor biztos erdekelne oket :)
Nov 23, 2014 23:54:02
A. W. Klein
Nov 23, 2014 23:55:04
Kaufmanndiltúró.
rötyögtem
[quote]
>Mikor ismeritek már be, hogy igazából csak testi-lelki nyomorultak vagytok, akiket soha senki nem vett komolyan és az interneten kívül mindenki csak a lábát törli belétek? Rászálltok szerencsétlen fogyatékosokra mint ez a Kiss Endre Farkas (Recskaboy) vagy a Kisboros és feláll a faszotok hogy zaklatjátok? Hát miért nem mondjuk tudomisén, a Rogán Antalt basztatjátok? Azt ne mondjátok, hogy a "lulz"-ért, mert kiröhöglek. Egymás közt játsszátok a "kinek nagyobb a fasza" versenyt, aztán sehová nem tart az életetek. Brafó!
[/quote]
Dombrólguruló barátunk csak nem hagyja abba az imageboard szennyezését...
Nov 23, 2014 23:55:04
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 23, 2014 23:55:35
Okés, akkor Sodi OFF. Majd kérünk egy jelet, hogy Sodi ON, mert ez a lisztes dolog, és a dagonyázás az élvezetkben a moslékevés után hirtelen, érdekes.
Az excellel bebizonyította, hogy még mindig (már megint?) gazdatesten lóg.
Nov 23, 2014 23:55:35
töppedt buzigolyók
Nov 23, 2014 23:56:03
Egyértelműen feketén kapták a pénzt. Erre utalt az, hogy "borulni fog a könyvelés", ha többet kapnának. Magyarul az instantnak volt fekete bevétele valahonnan (jatt, illegálban árult pia, standolással való csalás, etc), amit TK-éknak adtak borítékban. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Nov 23, 2014 23:56:03
Hiénaverő
Nov 23, 2014 23:56:57
Rászálltok szerencsétlen fogyatékosokra mint ez a Kiss Endre Farkas (Recskaboy) vagy a Kisboros és feláll a faszotok hogy zaklatjátok?
Na, még Kisborosnak is vannak felszopói. Baszki Zsír, ez shiker!
Nov 23, 2014 23:56:57
-
Nov 24, 2014 00:01:07
nagyon fog örülni az instant tulaja ha ezzel a sztorival kerül be a sajtóba.
Nov 24, 2014 00:01:07
broni
Nov 24, 2014 00:03:33
Nov 24, 2014 00:03:33
agresszív belpesti zsidó
Nov 24, 2014 00:04:35
csak hogy tudjátok: csak azért jár ki-be henrik a fórumukra, mert engedik xD ilyen jófej gyerek ez az Sherlock Porks :D
ott a screenshot a magyarchan topikban
ott a screenshot a magyarchan topikban
Nov 24, 2014 00:04:35
Hiénaverő
Nov 24, 2014 00:07:25
A Tanszéknek üzenete érkezett:

Nov 24, 2014 00:07:25
agresszív belpesti zsidó
Nov 24, 2014 00:10:42
haha, le van fosva az a boka rendesen most Sherlock Porksnál, ez a legszarabb terelés amit eddig olvastam ("Ja, hogy a legsúlyosabb, amit itt ki tudtatok deríteni, hogy egy kocsi átírásával gondok vannak?" --> igen Sherlock Porks, valóban csak ennyit, legyél nyugodt :D)
Nov 24, 2014 00:10:42
A. W. Klein
Nov 24, 2014 00:13:42
most árti konkrétan azt hiszi hogy a magyarchan baszta fel a nagyszerű honlapját?
Nov 24, 2014 00:13:42
Fajti
Nov 24, 2014 00:14:28
Azért jó látni, hogy a malac önként feszíti szét a farpofáit a faszerdő előtt. :D
Nov 24, 2014 00:14:28
Plugin
Nov 24, 2014 00:14:50
elsősorban DC-1 volt, esetleg Michael. de mind a magyarchanre mind ide csak ez a két ember ír. meg persze sodi. meg a tel-avivi ips figura
Nov 24, 2014 00:14:50
Plugin
Nov 24, 2014 00:16:46
Sherlock Porks, henrik azért tud még mindig belépni, mert nem kontár balfasz, mint te...
pár napja még ott röhögtél rajta, hogy 'befoltoztad a hibát, amin ez a láma bejött, most már szophat'. erre dumpolja az egész fosodat. ezek után ki vesz még komolyan a seggnyalóidon kívül? xD
pár napja még ott röhögtél rajta, hogy 'befoltoztad a hibát, amin ez a láma bejött, most már szophat'. erre dumpolja az egész fosodat. ezek után ki vesz még komolyan a seggnyalóidon kívül? xD
Nov 24, 2014 00:16:46
Hiénaverő
Nov 24, 2014 00:17:26
Azért elég sokáig szenvedhettek, hogy megszüljék ezt az igencsak átlátszó választ. Annyit legalább beleírhatott volna hogy kit fog feljelenteni.
Nov 24, 2014 00:17:26
agresszív belpesti zsidó
Nov 24, 2014 00:18:54
minek, már feljelentett minden IP-t innen xD
gondolom most készül az ip-csapda a magyarchannek is, aztán lesz nemulass!
Nov 24, 2014 00:18:54
jiddise máme
(
x11)
Nov 24, 2014 00:19:52
x11)
valamint mell;kelni leheten a Robin-féle iphone "elbirtklást", hogy miközben zsebretették az instanttól a lóvét, ők is szarkáskodtak
tigris
Nov 24, 2014 00:20:16
most ez a magyarchan lett az új ellenség?
azért a kiskutyái helyében nem örülnék annyira, hogy személyes adataikat ilyen könnyelműen kezeli
azért a kiskutyái helyében nem örülnék annyira, hogy személyes adataikat ilyen könnyelműen kezeli
Nov 24, 2014 00:20:16
jiddise máme
(
x11)
Nov 24, 2014 00:20:24
x11)
minek, már feljelentett minden IP-t innen xD
hitelesített ip-csapda :)
Hiénaverő
Nov 24, 2014 00:23:14
most ez a magyarchan lett az új ellenség?
Nem, ott csak egy topic van a dologról, csak valamelyik malacszopó onnan kommentelt be hogy változtassanak jelszót.
Nov 24, 2014 00:23:14
Plugin
Nov 24, 2014 00:26:16
az is szép, hogy utána Sherlock Porks szelíden lebassza andorkát a jelszava miatt, mintha annak az erősségének bármi köze lett volna, hogy henrik kitette. nem Sherlock Porks volt a hibás, hogy henrik szétbaszta a rencert és nála van az összes jelszó; túl egyszerű volt a jelszó!44!!
Nov 24, 2014 00:26:16
Hiénaverő
Nov 24, 2014 00:27:44
Különben bevallom, csalódott vagyok, ennél azért keményebb válaszra számítottam. Semmi ügynöközés, NBH-zás, vejmelkázás... Itt valami gikszer van, gondolom nemcsak én érzem így.
Nov 24, 2014 00:27:44
heavy metal
Nov 24, 2014 00:28:00
az is szép, hogy utána gyesznyó szelíden lebassza andorkát a jelszava miatt, mintha annak az erősségének bármi köze lett volna, hogy henrik kitette. nem gyesznyó volt a hibás, hogy henrik szétbaszta a rencert és nála van az összes jelszó; túl egyszerű volt a jelszó!44!!
Nov 24, 2014 00:28:00
A. W. Klein
Nov 24, 2014 00:29:22
magyarchan.net/b/src/141678394612.png
Nov 24, 2014 00:29:22
Béla
(
x4)
Nov 24, 2014 00:30:44
x4)
Nyugi Blogina, veled is foglalkozunk, csak az Jövő Hétre érik be. Tudod, minél magasabban vagy, annál jobban fog fájni, mikor vissza lesze rugdalva a szuterénbe a malac mellé.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
agresszív belpesti zsidó
Nov 24, 2014 00:31:12
van pár Sherlock Porks-hívő az adminok között, Sherlock Porks neve átalakul michaelre, tor/proxy/etc mögül nézd, ha zavar
van pár Sherlock Porks-hívő az adminok között, Sherlock Porks neve átalakul michaelre, tor/proxy/etc mögül nézd, ha zavar
Nov 24, 2014 00:31:12
A. W. Klein
Nov 24, 2014 00:34:28
van pár gyesznyó-hívő az adminok között, gyesznyó neve átalakul michaelre, tor/proxy/etc mögül nézd, ha zavar
van pár gyesznyó-hívő az adminok között, gyesznyó neve átalakul michaelre, tor/proxy/etc mögül nézd, ha zavar
és ez mért jelenti azt hogy Sherlock Porkspártiak az adminok?
Nov 24, 2014 00:34:28
agresszív belpesti zsidó
Nov 24, 2014 00:36:18
mutatok egy példát:
Kiss Endre Farkas (Recskaboy) egy faszkalap
na vajon kit illettem ezzel a dicső jelzővel az str replace előtt?
Nov 24, 2014 00:36:18
A. W. Klein
Nov 24, 2014 00:40:37
mutatok egy példát:
a káoszteremtés volt vele a cél, nyilván nem vejmi fikázása, ha gondolod kiveszem/invertálom
Nov 24, 2014 00:40:37
Plugin
Nov 24, 2014 00:40:59
>biciklitolvaj bűnöző cigányok
vs
>keménykedő személyes hadsereg netcigányok
vs
>snecológus indexfórumos zsidógyerekek
Bárcsak mindenki veszítene. De a lulzéhá garantált.
Remélem lesz olyan jó mint a bambagyáros idők, mikor a 8 osztályt végzett gyereknek gyűjtöttek pénzt hogy elmegy ausztráliába kígyómérget szedni és akkor majd eladják és abból vesznek új szervert, vagy mikor Sherlock Porks a bombagyáros jelszavakkal próbálgatott a felhasználói többi szarára belogolni.
Hiányoznak a régi arczok :( molnárgörény a bukott politikus, athina a bukott webshop-menedzser és blogin, a bukott ember.
a boldolt részről van több infó? ez elég viccesnek hangzik
vs
>keménykedő személyes hadsereg netcigányok
vs
>snecológus indexfórumos zsidógyerekek
Bárcsak mindenki veszítene. De a lulzéhá garantált.
Remélem lesz olyan jó mint a bambagyáros idők, mikor a 8 osztályt végzett gyereknek gyűjtöttek pénzt hogy elmegy ausztráliába kígyómérget szedni és akkor majd eladják és abból vesznek új szervert, vagy mikor Sherlock Porks a bombagyáros jelszavakkal próbálgatott a felhasználói többi szarára belogolni.
Hiányoznak a régi arczok :( molnárgörény a bukott politikus, athina a bukott webshop-menedzser és blogin, a bukott ember.
a boldolt részről van több infó? ez elég viccesnek hangzik
Nov 24, 2014 00:40:59
Potyautas
Nov 24, 2014 00:41:40
Szimpla din. ip, szerintem mindenki ebből kap, aki t-s hálózaton mozog. (morzsák)
Nov 24, 2014 00:41:40
-
Nov 24, 2014 00:41:55
Különben bevallom, csalódott vagyok, ennél azért keményebb válaszra számítottam. Semmi ügynöközés, NBH-zás, vejmelkázás... Itt valami gikszer van, gondolom nemcsak én érzem így.
TEHETETLEN a gyesznyó, és az egész világuk romba dőlt.
Istenem és hónap vége van... :)
Nov 24, 2014 00:41:55
Hiénaverő
Nov 24, 2014 00:41:59
Nov 24, 2014 00:41:59
agresszív belpesti zsidó
Nov 24, 2014 00:42:24
ok, akkor félrelőttem, azt hittem, valami régi bombagyáros figura vicceskedik
Nov 24, 2014 00:42:24
Éfraim
Nov 24, 2014 00:44:12
ezt nem értem. káoszteremtés? ennek mi értelme egy fórumon? ráadásul egy olyan névvel amit Sherlock Porks gyakran vádol?
Nov 24, 2014 00:44:12
Potyautas
Nov 24, 2014 00:47:10
ezt nem értem. káoszteremtés? ennek mi értelme egy fórumon? ráadásul egy olyan névvel amit gyesznyó gyakran vádol?
Mindenki kap, mindenki ad. A turul már csak ilyen.
Nov 24, 2014 00:47:10
A. W. Klein
Nov 24, 2014 00:49:17
a turul-/magyarchan egy része snecológus, más (elég jelentős) része csak tomicicába rúgna bele szívesen, egy-két dombról guruló dombról gurul, illetve néhány balfasz csak azért hogy a közösség által képviselt irányba beleszarjon, segíthet ártinak (--anon mentalitás összeszorozva a magyar mentalitással, ugye)... tehát nem képvisel egyetlen egészet, de általánosságban elmondható hogy EZEN az oldalon áll, pláne amióta tomket minket vádol a szarjának a föltörésével
Nov 24, 2014 00:49:17
magyarchanos komment
Nov 24, 2014 00:50:57
Blogin, a bukott ember most szerepelt a Forbes magazinban sikeres üzletemberként. Molnárgörény is akkorát bukott, hogy vezető főorvos az OMSZ-nél. Ennek fuss neki újra. Az meg elég szánalmas, hogy tudni véled, TC mit próbált vagy nem próbált kezdeni évekkel ezelőtt a bombagyáros jelszavakkal. Ott álltál mögötte és láttad?
Nov 24, 2014 00:50:57
Hiénaverő
Nov 24, 2014 00:53:00
Most akartam betenni. Tényleg érdemes olvasni a turulos fonalat :D
Nov 24, 2014 00:53:00
TC, szólj Anyucinak!
Nov 24, 2014 00:56:25
2014-04-30 22:59:54
TC
Eddigi bőkezű szponzorunk, aki a telefonszámlámat fizette, hanyattvágta magát. A 30 4847456 telefonszám ezennel megszűnt. Új még nincs. Szóval aki telefonon keresne, hiába teszi. Majd ha hazajöttem Kolozsvárról, intézek másikat.
TC
Eddigi bőkezű szponzorunk, aki a telefonszámlámat fizette, hanyattvágta magát. A 30 4847456 telefonszám ezennel megszűnt. Új még nincs. Szóval aki telefonon keresne, hiába teszi. Majd ha hazajöttem Kolozsvárról, intézek másikat.
Nov 24, 2014 00:56:25
jiddise máme
(
x11)
Nov 24, 2014 00:58:17
x11)
Blogin, a bukott ember most szerepelt a Forbes magazinban sikeres üzletemberként. Molnárgörény is akkorát bukott, hogy vezető főorvos az OMSZ-nél. Ennek fuss neki újra. Az meg elég szánalmas, hogy tudni véled, TC mit próbált vagy nem próbált kezdeni évekkel ezelőtt a bombagyáros jelszavakkal. Ott álltál mögötte és láttad?
ez az a Sherlock Porks, amelyik ragaszkodott hozzá, hogy névvel-címmel lehessen csak regisztrálni a fostos retardgyárára? az a Sherlock Porks, amelyik zöldpárti politikusjelöltként beírta a zöldpárt programjába, hogy ha rajta múlik, akkor véget vet a magyar interneten vaó anonim kommentelésnek?
jiddise máme
(
x11)
Nov 24, 2014 00:59:35
x11)
2014-04-30 22:59:54
TC
TC
pedig az instant fizethetett volna feltöltős telefonkártyákkal is
A. W. Klein
Nov 24, 2014 01:02:51
ez az a Kiss Endre Farkas (Recskaboy), amelyik ragaszkodott hozzá, hogy névvel-címmel lehessen csak regisztrálni a fostos retardgyárára? az a Kiss Endre Farkas (Recskaboy), amelyik zöldpárti politikusjelöltként beírta a zöldpárt programjába, hogy ha rajta múlik, akkor véget vet a magyar interneten vaó anonim kommentelésnek?
cross-site szószűrő interferencia... vettem a lapot, megy minden vissza
Nov 24, 2014 01:02:51
Hiénaverő
Nov 24, 2014 01:05:01
Geci ez a csávó kurvanagy... Csak tudnám miért nem találnak ide soha ilyen szórakoztató gurulkák?
Ó, hát te még a cége mérlegére is napi szinten rálátsz? Hát miféle isten vagy te, snecológus? A jövő heti lottószámokat is tudod?
Ezt a fajta "hát tudod, én mindenről tudok, de nem beszélek róla, mert szerény vagyok" pózolás nagyjából tízéves korban elmúlik az átlagembereknél. De ti biztosan átlagon felüliek vagytok, azért nem.
Ó, hát te még a cége mérlegére is napi szinten rálátsz? Hát miféle isten vagy te, snecológus? A jövő heti lottószámokat is tudod?
Ezt a fajta "hát tudod, én mindenről tudok, de nem beszélek róla, mert szerény vagyok" pózolás nagyjából tízéves korban elmúlik az átlagembereknél. De ti biztosan átlagon felüliek vagytok, azért nem.
Nov 24, 2014 01:05:01
thiefbusters.eu
Nov 24, 2014 01:06:55
Henrik, ha majd kinyaraltad magadat az őshazában és esetleg unatkoznál...
2014-05-15 23:43:17
TC
Kaptunk ajiba domaint: thiefbusters.eu. 10 évre szól, és az SFJK nevén van.
2014-05-15 23:43:17
TC
Kaptunk ajiba domaint: thiefbusters.eu. 10 évre szól, és az SFJK nevén van.
Nov 24, 2014 01:06:55
TC teló
Nov 24, 2014 01:10:34
2014-05-19 00:21:21
Czaboo
TC száma:
plusz44 7443 838562
Czaboo
TC száma:
plusz44 7443 838562
Nov 24, 2014 01:10:34
Kihagyhatatlan ajánlat
Nov 24, 2014 01:15:23
2014-06-01 13:27:32
Rezső
Támadt egy kósza gondolatom! Ha minden igaz jön majd a Tolvajkéregetők DVD és lehetne több ársávú kiadást csinálni mint pl. kickstarter-en vagy hasonló oldalakon - bár lehet rossz oldal jutott eszembe.
Elmagyarázom:
1500ft - sima DVD a plusz epizódokkal
2500ft - ugyanaz mint eggyel fölötte, plusz egy TOLVAJKERGETŐK matrica
3500ft - ugyanaz mint eggyel fölötte, plusz egy TOLVAJKERGETŐK poszter is
4500ft - ugyanaz mint eggyel fölötte, de a DVD alá van írva minél több TK tag által meg egy számozott kulcstartó
Lehet hülyeség, de egy próbát megért részemről, meg talán meg is lehetne "szondáztatni" a közönséget egy kérdőívvel/kérdéssel, hogy mennyit szánnának a DVD-re vagy ha ez az opció életképes akkor ki melyik változatot venné meg.
Rezső
Támadt egy kósza gondolatom! Ha minden igaz jön majd a Tolvajkéregetők DVD és lehetne több ársávú kiadást csinálni mint pl. kickstarter-en vagy hasonló oldalakon - bár lehet rossz oldal jutott eszembe.
Elmagyarázom:
1500ft - sima DVD a plusz epizódokkal
2500ft - ugyanaz mint eggyel fölötte, plusz egy TOLVAJKERGETŐK matrica
3500ft - ugyanaz mint eggyel fölötte, plusz egy TOLVAJKERGETŐK poszter is
4500ft - ugyanaz mint eggyel fölötte, de a DVD alá van írva minél több TK tag által meg egy számozott kulcstartó
Nov 24, 2014 01:15:23
töppedt buzigolyók
Nov 24, 2014 01:17:44
Ez a turulchan kb a legszánalmasabb szar, amit életemben láttam. A 4chan sem egy matyóhímzés, de ez az erőltetetten tükörfordítós, minden 4chanes threadet erőltetve majmolós szar, hát ez mindent visz, tényleg. Van itt is rajzolós thread, meg wallpaper thread, meg you laugh you lose thread, meg you fap you lose thread, szomorú béka, stb. Akkor mi a pék faszáért nem a 4chanen verik a brokit, mint minden más rendes aspergeres retardált?
Már bocsánat, nem a fórumos trollokat ekézem, ha véletlenül valaki írna oda is, hanem az egész jelenséget.
Már bocsánat, nem a fórumos trollokat ekézem, ha véletlenül valaki írna oda is, hanem az egész jelenséget.
Nov 24, 2014 01:17:44
jiddise máme
(
x11)
Nov 24, 2014 01:17:55
x11)
hogy is volt, amikor fizetőssé akarták tenni a retardrádiót?
Plugin
Nov 24, 2014 01:18:23
ezek a hülyék tényleg azt hitték, hogy pár facebookos likenál többet ér a franchise, beszarok... elég lett volna ránézniük az adományokra. Sherlock Porks ritka szar abban, hogy az ötleteit nyereségre váltsa, lásd fizetős bombagyár rádió, az is mekkor shiker volt
Nov 24, 2014 01:18:23
jiddise máme
(
x11)
Nov 24, 2014 01:25:03
x11)
ezek a hülyék tényleg azt hitték, hogy pár facebookos likenál többet ér a franchise, beszarok... elég lett volna ránézniük az adományokra. gyesznyó ritka szar abban, hogy az ötleteit nyereségre váltsa, lásd fizetős bombagyár rádió, az is mekkor shiker volt
Árti a képviselőségre hajtott, hogy majd onnan dől neki pénz, de azt is rendesen elbaszta a fénymásolt cetlijeivel
-
Nov 24, 2014 01:28:36
Az a durva, hogy amennyi primitív, idióta, deviáns proli balfasz van, pár próbálkozás után összejött volna neki elég kopogtatócédula. Még jó hogy csalt. Grt Sonkusz.
Nov 24, 2014 01:28:36
Plugin
Nov 24, 2014 01:30:10
ez jellemző minden próbálkozására, mind így bukott el. nem tudja visszafogni a "nekem mindent lehet" bűnöző-énjét
Nov 24, 2014 01:30:10
agresszív belpesti zsidó
Nov 24, 2014 01:30:45
a magyarchan-fonal kezd egyre jobb lenni :D
Nov 24, 2014 01:30:45
jiddise máme
(
x11)
Nov 24, 2014 01:30:51
x11)
szvsz összejött volna neki elsőre is, ha nem egy lusta disznó és nem próbálj szokás szerint "okosba" megoldani
A. W. Klein
Nov 24, 2014 01:34:14
a magyarchan-fonal kezd egyre jobb lenni :D
nagyon teper a gurulka, cserébe kapja az arcába a faszt Nov 24, 2014 01:34:14
129 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tégla van közöttünk.
Szerintem nincs, csak valamelyik nindzsa követi a turulos fonalat is.