Törtfehér.
She was a dude.
Ha nem vagyok teljesen indiszkrét, hogyan árulhatták azt a kocsit, ami a nevükre sem volt írva?
Senki sem meri felhívni a Führert, hogy Berlin elesett?
Ha beidéznek és rabosítani akarnak majd engem is mint Kelnát, ki fogok sétálni.
Önszántamból ezt nem fogják művelni velem, legyen bármekkora is a retorzió miatta. Eldöntöttem, csak informálásként írom.
...és mindenképp panasszal fogok élni a meggyanúsítás ellen.
Elkuldte valaki nekik?
Szerintem is jo cikket lehetne irni ezekbol, elsosorban a Rendorsegre kigegyezve. Nagyon ugy tunik, hogy az egyuttmukodo rendorok tobb jogszabalyt is megsertettek. Kiadtak belso reszleteket nyomozasokrol, szemet hunytak a gyesznyoek jogsertesei felett, nem megengedett modon alkalmaztak eroszakot, stb. Ez eleg fincsi sztori barmilyen ujsagnak. A TK aktak legjobb reszeit lehetne gyujteni a wikin is, hogy konnyen el lehessen kuldeni barkinek es ne sodi autista rohamain kelljen atnyalaznia magat annak, aki kivancsi rajuk.
Ebbol ugy tunik, hogy valszeg becuccozva tervezte a sugarhajtomuvet ;)
Szerencsére doktor Sodi megvéd minket, hiszen ezek csak egyesek és nullák összehordva.
Nem vagyok jogászzsidó, de ha elismeri hogy az övé volt akkor felhasználhatóak ezek a mostani ügyeiben ellene? Nem tudom mennyire fogadja el ilyen forrásból ezt bizonyítéknak a bíróság... De ha elfogadja, akkor a malac nem fog perelni, mert csak magát szopatná meg vele.
Ha nem perelhet, akkor viszont verés lesz, mert valahol le kell vezetni a felgyűlt agressziót. Endre, nagyon vigyázz, ez a te fórumod, a malac a furcsa buzi Micrájával utánad megy Berlinbe is, nagy picsázás lesz!
* retteg *
* ásít *
Írsz egy szép szösszenetet a tk-ra, vagy itt modoroskodsz? Leszfeljelentés?
Nem az, hanem Turulchanneles gólya. Amíg normálian viselkedik, nem kell piszkálni. De a Máték és Petik továbbra is ki lesznak baszva.
Bizony. Itt komoly tudományos munka folyik! Engedély nélkül ne zavarják a tényfeltárást!
Szegeden is remeghet most egy toka, hogy előveszik-e bűnpártolásért.
Az igazi buntetes a sertesnak az, ha elzarodik a penzcsap ES nem jatszhatja a Sturmabteilung-kleinfuhrert. Erre pedig a sajtonyilvanossag a legjobb.
Es most kene atgondolniuk azon trollegaknak az allaspontjukat, akik szerint a tolvajkeregetes jo dolog, CSAk a malacz a gond.
Mert lathato, hogy lofaszt, velejeig rothadt maffia, lehuzas, lopas, csalas, verekedes, de fokent klembalanak lakber az egesz lenyege.
ne már trolléga, megbeszéltük, hogy nem csalogatjuk, főleg most, amikor sokkal fontosabb és érdekesebb események mennek a tanszéken
vagy te szeretnéd kerülgetni a marhaságait?
Annyi a munka, hogy hegyekben áll, és bármikor van bármennyi utánpótlás.
En esetleg meg rauszitanek nehany roma jogvedot is, a masfel eves ciganypurdet se kimeljuk kitetel azt hiszem osztatlan nepszerusegnek orvendene, es mondjuk klubradio-dragajobolgarur vonalon lehetne tolni a standard fasisztaveszely vonalat.
a NEKI jelentette fel a malacot a borbás-ügyben, szerintem ők értékelnék az infókat
Külön poén, hogy Robin vezetésoktató is.
2014-01-18 22:57:41
Sherlock Porks
"Másodlagos feladatként mi lenne, ha Robin megtanítaná vezetni azokat, akik még nem tudnak? Olcsóbb, mint elmenni tanfolyamra."
Sok idő ennyi mindent végigolvasni és feldolgozni, egy egész szerkesztőséget meg aligha állítanak rá. Én se tartok még a felénél se, pedig 10 órát már biztos dolgoztam rajta. Olyan anyagot akarok átadni, amiben minden lényeges infó ki van emelve, hogy az újságíróknak minél kényelmesebb dolga legyen, és így talán nem siklanak el olyasmi felett, ami fontos. Ma lesz más dolgom is sajnos, de ha végre elkészülök és Tel Aviv nem küldd el engem is jutalomvakációra a Holt-tengerhez, a szolnoki hekker után, kicsapom a hisztit a központban, az száhzszáhzalék!!!!!
Hírzárlatot rendelt el az Alapító, ezért most csendben remegnek a gyanúsítottak.
Srácok, szerintem gondoljátok meg, hogy nem akarok-e részletes beismerő vallomást tenni, nem kötelező sittre mennetek a malaccal ;)
*Nick fixed*
Gondolom 70 centin valahol, máshol nem igazán nézik jó szemmel, ha bekiabálnak.
Elnézést, ez milyen igeidő?
Sodi, te mint nyelvész, segíts már!
ingyen wifi...
buddhista, nem iszik, azért nem a John Bullban költi
Ja, de fogyasztani is kell. Az a sok cukros szar amúgy jót tesz a tokájának.
Ahogy fel szokott öltözni, meg ahogy alapból kinéz, jobb kávézókba nem hiszem, hogy beengedik.
She was a dude.
Én a 135 lóerős sport Hondán mosolyogtam.
Na hát ez igazán kiváló biznisz volt akkor a támogatók 400e forintjáért.
Vajon a malac melyik spanját sikerült ennyi pénzért "megszabadítani" ettől a roncsteleptől? Mennyi ment ebből az összegből a szuterén bérleti díjába?
ez csak véletlen, nem is ismerem ezeket, még a bombagyárat se olvastam, a tolvajkeretőket se a faszon.....nem is érdkelnek, én sodista vok!!!!!!
És ezek 30-40 éves emberek basszátokmeg. Mi 10 évesen játszottunk áligazolvánnyal rendőröset.
ja, de torrente legalább vicces a maga módján, a malac meg szimplán undorító
ez kettő az egyben, még a papírok nélküli kocsi is benne van :D
snecigeci
(
x44)
Nov 23, 2014 09:21:50
x44)
Fehércigány ő is. Illetve nem is annyira fehér Xd
Törtfehér.
-
Nov 23, 2014 09:31:16
Nov 23, 2014 09:31:16
töppedt buzigolyók
Nov 23, 2014 09:32:29
2013-10-12 18:47:42
Kiss Endre Farkas (Recskaboy)
Böszme ügyében írtam egy FB-postot, de még nem raktam ki. Érdekelne a véleményetek. A vége úgyis az lesz, hogy robbantjuk, de ne sírjon be senki, hogy pazaroljuk az adományokat.
Fél év elteltével sajnos meg kell állapítanunk, hogy nem volt jó ötlet egy furgon beszerzése. Pontosabban az ötlet jó volt, csak abban számítottuk el magunkat, hogy lesz-e pénzünk a fenntartására. Sajnos nincs.
Böszmét 400 ezer forintért vettük tavasszal, a ti adományaitokból. Árának megfelelő a műszaki állapota is. Néha volt vele gond, de azért még nem hagyott minket az út szélén. Eddig legalábbis. Most éppen nem megy: kipurcant benne ez-az, emiatt nem indul. Indítómotor, gyertyák, kerékcsapágyak. Ezzel még nem is lenne nagy baj, mert mindez kb. 40-50 ezer forintból prímán helyrepofozható, és még legalább egy évig elpöfög utána. A gond az, hogy emellett havi 30 ezer forint körül van az adója, hirtelen biztosítást is kellene rá kötni, és még egy sor egyéb dolgot kell fizetni, aminek a vége kb. 200 ezer forint. De ez csak az azonnali költség, mert a havi fenntartási költség továbbra is marad, plusz az üzemanyag. Ennyi pénz pedig a világon sincs, nemhogy a kasszánkban. Arról nem is beszélve, hogy havonta legfeljebb egy-két alkalommal használjuk Böszmét, ami végképp nem teszi gazdaságossá.
Vérző szívvel úgy döntöttünk ezért, hogy megválunk hűséges csapatszállító harcjárművünktől, amely oly sok tolvajt segített elkapni a nyár során, és bejárta velünk a fél országot, míg az új sorozatot forgattuk. Egy élmény volt a vén csotrogányt végighajtani Győrtől Debrecenig. De minden jónak vége van egyszer.
Eladó tehát egy 1998-as gyártású dízel Ford Transit egyben vagy alkatrésznek. Áprilisban vizsgázott, a forgalmija érvényes 2015-ig. Ár megegyezés szerint. Kérjük, akit érdekel akár egészben, akár darabokban, jelentkezzen a Tolvajkéregetőknél vagy az [email protected] e-mail címen.
Böszme ügyében írtam egy FB-postot, de még nem raktam ki. Érdekelne a véleményetek. A vége úgyis az lesz, hogy robbantjuk, de ne sírjon be senki, hogy pazaroljuk az adományokat.
Fél év elteltével sajnos meg kell állapítanunk, hogy nem volt jó ötlet egy furgon beszerzése. Pontosabban az ötlet jó volt, csak abban számítottuk el magunkat, hogy lesz-e pénzünk a fenntartására. Sajnos nincs.
Böszmét 400 ezer forintért vettük tavasszal, a ti adományaitokból. Árának megfelelő a műszaki állapota is. Néha volt vele gond, de azért még nem hagyott minket az út szélén. Eddig legalábbis. Most éppen nem megy: kipurcant benne ez-az, emiatt nem indul. Indítómotor, gyertyák, kerékcsapágyak. Ezzel még nem is lenne nagy baj, mert mindez kb. 40-50 ezer forintból prímán helyrepofozható, és még legalább egy évig elpöfög utána. A gond az, hogy emellett havi 30 ezer forint körül van az adója, hirtelen biztosítást is kellene rá kötni, és még egy sor egyéb dolgot kell fizetni, aminek a vége kb. 200 ezer forint. De ez csak az azonnali költség, mert a havi fenntartási költség továbbra is marad, plusz az üzemanyag. Ennyi pénz pedig a világon sincs, nemhogy a kasszánkban. Arról nem is beszélve, hogy havonta legfeljebb egy-két alkalommal használjuk Böszmét, ami végképp nem teszi gazdaságossá.
Vérző szívvel úgy döntöttünk ezért, hogy megválunk hűséges csapatszállító harcjárművünktől, amely oly sok tolvajt segített elkapni a nyár során, és bejárta velünk a fél országot, míg az új sorozatot forgattuk. Egy élmény volt a vén csotrogányt végighajtani Győrtől Debrecenig. De minden jónak vége van egyszer.
Eladó tehát egy 1998-as gyártású dízel Ford Transit egyben vagy alkatrésznek. Áprilisban vizsgázott, a forgalmija érvényes 2015-ig. Ár megegyezés szerint. Kérjük, akit érdekel akár egészben, akár darabokban, jelentkezzen a Tolvajkéregetőknél vagy az [email protected] e-mail címen.
Ha nem vagyok teljesen indiszkrét, hogyan árulhatták azt a kocsit, ami a nevükre sem volt írva?
Nov 23, 2014 09:32:29
Schwezoff Dávid
Nov 23, 2014 09:33:13
Viszont mikor fújja már be ezeket a TK-aktákat a szél (printscreenekkel együtt) a 444, Cink, HVG, Hir24, Index szerkesztőségébe?
Mert ezekből világszám leleplező cikket lehetne írni, malacz meg had pereskedjen-jogaszkodjon.
Címjavaslatok:
Rendőrök az önbíráskodók közt?
A Tolvajkéregetők a legnagyobb tolvajok?
A Nemzeti Védelmi Szolgálat mikor lép a Tolvajkergető ügyben?
Pol.gár Tom.cat Tamás: a Tolvajkéregetők csak a lakbérre kell!
Hódmezővásárhely - rasszista pogromot terveztek a Tolvajkéregetők?
Cigánygyerekek agyonverését szervezte T.omcat?
Mert ezekből világszám leleplező cikket lehetne írni, malacz meg had pereskedjen-jogaszkodjon.
Címjavaslatok:
Nov 23, 2014 09:33:13
Karandas
Nov 23, 2014 09:53:57
Azt hallottam Michaltol, hogy az ajto meg most is tarva-nyitva a TK tanyan
jsbin.com/yogupadowa/1/
jsbin.com/yogupadowa/1/
Senki sem meri felhívni a Führert, hogy Berlin elesett?
Nov 23, 2014 09:53:57
Chuck Norris
Nov 23, 2014 09:54:11
Azt hallottam Michaltol, hogy az ajto meg most is tarva-nyitva a TK tanyan
jsbin.com/yogupadowa/1/
jsbin.com/yogupadowa/1/
Ha beidéznek és rabosítani akarnak majd engem is mint Kelnát, ki fogok sétálni.
Önszántamból ezt nem fogják művelni velem, legyen bármekkora is a retorzió miatta. Eldöntöttem, csak informálásként írom.
...és mindenképp panasszal fogok élni a meggyanúsítás ellen.
Nov 23, 2014 09:54:11
Schwezoff Dávid
Nov 23, 2014 09:54:43
B. László, hejjj?
"Pénteken jelentették a rendőrségnek, hogy eltűnt egy 22 éves nő Forráskútról. Szombaton a nő mobilját és biciklijét megtalálták egy gyerekkori barátjánál, majd a nő holttestét az ingatlan melléképületében. A helyszínen előállították B. Lászlót, aki össze-visszabeszélt, majd a kapitányságon beismerte a gyilkosságot. Őrizetbe vették. (police.hu)"
"Pénteken jelentették a rendőrségnek, hogy eltűnt egy 22 éves nő Forráskútról. Szombaton a nő mobilját és biciklijét megtalálták egy gyerekkori barátjánál, majd a nő holttestét az ingatlan melléképületében. A helyszínen előállították B. Lászlót, aki össze-visszabeszélt, majd a kapitányságon beismerte a gyilkosságot. Őrizetbe vették. (police.hu)"
Nov 23, 2014 09:54:43
Karandas
Nov 23, 2014 10:03:34
Bakker malac az ajtót innen a sodifórumról kitaláltam. Idióta!
Nov 23, 2014 10:03:34
töppedt buzigolyók
Nov 23, 2014 10:05:50
Malac ijedtében bebújt az ágyneműtartóba, és onnan kapdos Blogin keze után, aki egy cső kukoricával próbálja nyugtatni.
Nov 23, 2014 10:05:50
IsmeretlenJoAkaro
Nov 23, 2014 10:30:55
Viszont mikor fújja már be ezeket a TK-aktákat a szél (printscreenekkel együtt) a 444, Cink, HVG, Hir24, Index szerkesztőségébe?
Címjavaslatok:
Címjavaslatok:
Elkuldte valaki nekik?
Szerintem is jo cikket lehetne irni ezekbol, elsosorban a Rendorsegre kigegyezve. Nagyon ugy tunik, hogy az egyuttmukodo rendorok tobb jogszabalyt is megsertettek. Kiadtak belso reszleteket nyomozasokrol, szemet hunytak a gyesznyoek jogsertesei felett, nem megengedett modon alkalmaztak eroszakot, stb. Ez eleg fincsi sztori barmilyen ujsagnak. A TK aktak legjobb reszeit lehetne gyujteni a wikin is, hogy konnyen el lehessen kuldeni barkinek es ne sodi autista rohamain kelljen atnyalaznia magat annak, aki kivancsi rajuk.
Nov 23, 2014 10:30:55
IsmeretlenJoAkaro
Nov 23, 2014 10:33:59
Sugárhajtóművet már tervezett, de jogosítványt szerzni luxus.
Általános csacsogó 2014-09-05 02:44:39 Robin A pesti éjszakából..
kriminálisan sok a szar cucc. Esnek össze az emberek sorban. Ha valki akár valami cuccot, csak megbizható dílertől vegyen, mert a napi 15 ko az kurvasok még itt is. És mindenhol ez a hejzet. Már drogozni sem lehet ebben a kurva országban...
Általános csacsogó 2014-09-05 03:10:53 Robin Ja, és ha valaki tud jogsit okosba, szóljon, mert kíván a fasz az autósiskolákkal. Pénz majdnem nem számit, csak legyen, mert agyfaszt kapok már.
kriminálisan sok a szar cucc. Esnek össze az emberek sorban. Ha valki akár valami cuccot, csak megbizható dílertől vegyen, mert a napi 15 ko az kurvasok még itt is. És mindenhol ez a hejzet. Már drogozni sem lehet ebben a kurva országban...
Általános csacsogó 2014-09-05 03:10:53 Robin Ja, és ha valaki tud jogsit okosba, szóljon, mert kíván a fasz az autósiskolákkal. Pénz majdnem nem számit, csak legyen, mert agyfaszt kapok már.
Ebbol ugy tunik, hogy valszeg becuccozva tervezte a sugarhajtomuvet ;)
Nov 23, 2014 10:33:59
Hiénaverő
Nov 23, 2014 10:41:27
Árti most valami jogi lépésen agyal. Beperli a fórumot mert itt megjelentek a szövegei? Vagy ezügyben kit fog feljelenteni? Mert hogy leszfeljelentés az biztos.
Nov 23, 2014 10:41:27
tigris
Nov 23, 2014 10:48:13
hát de ha perel akkor elismeri, hogy az övé volt....
Nov 23, 2014 10:48:13
Karandas
Nov 23, 2014 10:48:53
Árti most valami jogi lépésen agyal. Beperli a fórumot mert itt megjelentek a szövegei? Vagy ezügyben kit fog feljelenteni? Mert hogy leszfeljelentés az biztos.
Szerencsére doktor Sodi megvéd minket, hiszen ezek csak egyesek és nullák összehordva.
Nov 23, 2014 10:48:53
Hiénaverő
Nov 23, 2014 10:55:54
hát de ha perel akkor elismeri, hogy az övé volt....
Nem vagyok jogászzsidó, de ha elismeri hogy az övé volt akkor felhasználhatóak ezek a mostani ügyeiben ellene? Nem tudom mennyire fogadja el ilyen forrásból ezt bizonyítéknak a bíróság... De ha elfogadja, akkor a malac nem fog perelni, mert csak magát szopatná meg vele.
Ha nem perelhet, akkor viszont verés lesz, mert valahol le kell vezetni a felgyűlt agressziót. Endre, nagyon vigyázz, ez a te fórumod, a malac a furcsa buzi Micrájával utánad megy Berlinbe is, nagy picsázás lesz!
Nov 23, 2014 10:55:54
kunkori rózsaszín fasz
Nov 23, 2014 10:58:32
Ha nem perelhet, akkor viszont verés lesz, mert valahol le kell vezetni a felgyűlt agressziót
* retteg *
Nov 23, 2014 10:58:32
IsmeretlenJoAkaro
Nov 23, 2014 11:04:15
Amugy az jutott eszembe, hogy az erintett rendorkapitanysagoknak mehetne egy email, hogy amelyik eloszor sitteli le a malaczot, az nem kerul bele a tenyfeltaro ujsagcikkbe :)
Nov 23, 2014 11:04:15
Szániszar
Nov 23, 2014 11:04:51
Nevet:tem.
* ásít *
Nov 23, 2014 11:04:51
Hiénaverő
Nov 23, 2014 11:06:32
* ásít *
Nem az, hanem Turulchanneles gólya. Amíg normálian viselkedik, nem kell piszkálni. De a Máték és Petik továbbra is ki lesznak baszva.
Nov 23, 2014 11:06:32
snecigeci
(
x44)
Nov 23, 2014 11:07:50
x44)
Nem kellenek azok sem ide. Nincs szükség újabb Faláb Mandykre.
She was a dude.
Zweifinger Adlerfang
Nov 23, 2014 11:20:26
Nem kellenek azok sem ide. Nincs szükség újabb Faláb Mandykre.
Bizony. Itt komoly tudományos munka folyik! Engedély nélkül ne zavarják a tényfeltárást!
Nov 23, 2014 11:20:26
jiddise máme
(
x11)
Nov 23, 2014 11:21:31
x11)
Valamelyik trollprofil rákérdezhetne a szegedieknél a pajszeres históriára :)
Dr. Klein
Nov 23, 2014 11:26:45
Valamelyik trollprofil rákérdezhetne a szegedieknél a pajszeres históriára :)
Szegeden is remeghet most egy toka, hogy előveszik-e bűnpártolásért.
Nov 23, 2014 11:26:45
Schwezoff Dávid
Nov 23, 2014 11:30:27
Elkuldte valaki nekik?
Az igazi buntetes a sertesnak az, ha elzarodik a penzcsap ES nem jatszhatja a Sturmabteilung-kleinfuhrert. Erre pedig a sajtonyilvanossag a legjobb.
Es most kene atgondolniuk azon trollegaknak az allaspontjukat, akik szerint a tolvajkeregetes jo dolog, CSAk a malacz a gond.
Mert lathato, hogy lofaszt, velejeig rothadt maffia, lehuzas, lopas, csalas, verekedes, de fokent klembalanak lakber az egesz lenyege.
Nov 23, 2014 11:30:27
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 23, 2014 11:33:37
x38)
Jól látom, hogy a Győriek teljesen kihátrálnak a malac mögül? Ez a szegedi szappan (Dove) egyelőre még egy követ fúj ártival, de hamarosan ennek is vége lesz. Már saját Paypal-t üzemeltetnek, csak a poszt szövegében mosdatják előre is a retkes kezűt.
Viszont a liberális bulvárterrorista újságíró-trollok aktivizálhatnák magukat, elvégre vasárnap van. Mire blogina hazaér a templomból, remélem már fogalmazni fogja a következő közleményt...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Viszont a liberális bulvárterrorista újságíró-trollok aktivizálhatnák magukat, elvégre vasárnap van. Mire blogina hazaér a templomból, remélem már fogalmazni fogja a következő közleményt...
Hiénaverő
Nov 23, 2014 11:37:07
Túl hosszú a hírzárlat. Szerintem nem tudja a malacz hogy milyen mesével álljon elő. Vagy az is lehet hogy a bokáján folyó fostenger takarításával van elfoglalva. Hogy is mondta még pár napja? Lolikkszdéééé
A snecológusok momentán a bokájukon folyó fostenger takarításával vannak elfoglalva. Persze azért nyomják a gizda dumát, de vajon miért nem váltották be a fenyegetésüket, hogy ma reggel is feltörik az oldalt? Mondjuk be vannak tömve a rések, amin bepofátlankodtak.
A snecológusok momentán a bokájukon folyó fostenger takarításával vannak elfoglalva. Persze azért nyomják a gizda dumát, de vajon miért nem váltották be a fenyegetésüket, hogy ma reggel is feltörik az oldalt? Mondjuk be vannak tömve a rések, amin bepofátlankodtak.
Nov 23, 2014 11:37:07
kiskancsó
Nov 23, 2014 11:43:49
*ismét be fog próbálkozni tokáséknál a semmire se jó troll-aktáival, ez szház százalék*
Nov 23, 2014 11:43:49
Kvázi
(
x1)
Nov 23, 2014 11:59:19
x1)
*ismét be fog próbálkozni tokáséknál a semmire se jó troll-aktáival, ez szház százalék*
ne már trolléga, megbeszéltük, hogy nem csalogatjuk, főleg most, amikor sokkal fontosabb és érdekesebb események mennek a tanszéken
vagy te szeretnéd kerülgetni a marhaságait?
Hiénaverő
Nov 23, 2014 12:04:26
Zsírt tényleg tegyük már parkolópályára, tegnap Endre is elég zavaró volt az autistacunamival, amikor fontos tényfeltárás folyik.
Nov 23, 2014 12:04:26
Reb Tevje
Nov 23, 2014 12:17:18
Állítólag többen elküldték a linkeket az index/cink/444/átlátszónak, de úgy tűnik vagy hosszúra nyúlik a sábesz vagy nem mernek a malachoz nyúlni.
Nov 23, 2014 12:17:18
mediakapcsolat
Nov 23, 2014 12:22:14
FYI: Ehhez az anyaghoz kell ügyvéd is. Plusz annyira forró cucc,hogy megérdemli a primtimeot, hétvégén nem érdemes ellöni töltelék hírnek.
Nov 23, 2014 12:22:14
Schwezoff Dávid
Nov 23, 2014 12:25:44
FYI: Ehhez az anyaghoz kell ügyvéd is. Plusz annyira forró cucc,hogy megérdemli a primtimeot, hétvégén nem érdemes ellöni töltelék hírnek.
En esetleg meg rauszitanek nehany roma jogvedot is, a masfel eves ciganypurdet se kimeljuk kitetel azt hiszem osztatlan nepszerusegnek orvendene, es mondjuk klubradio-dragajobolgarur vonalon lehetne tolni a standard fasisztaveszely vonalat.
Nov 23, 2014 12:25:44
Brian
Nov 23, 2014 12:29:24
a NEKI jelentette fel a malacot a borbás-ügyben, szerintem ők értékelnék az infókat
Nov 23, 2014 12:29:24
LolBazdmeg
Nov 23, 2014 12:31:04
Még egy kormányzó, xD
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/helyi_penzt_bocsatana_ki_szegeden_dovalovszki_andras_/2360897/
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/helyi_penzt_bocsatana_ki_szegeden_dovalovszki_andras_/2360897/
Nov 23, 2014 12:31:04
TK-dosszié
Nov 23, 2014 12:39:24
2014-09-05 03:10:53 Robin Ja, és ha valaki tud jogsit okosba, szóljon, mert kíván a fasz az autósiskolákkal. Pénz majdnem nem számit, csak legyen, mert agyfaszt kapok már.
Külön poén, hogy Robin vezetésoktató is.
2014-01-18 22:57:41
Sherlock Porks
"Másodlagos feladatként mi lenne, ha Robin megtanítaná vezetni azokat, akik még nem tudnak? Olcsóbb, mint elmenni tanfolyamra."
Nov 23, 2014 12:39:24
TK-prioritások
Nov 23, 2014 12:43:56
avagy mire kell a pénz!
- Szutibérlet
- Napi kukorica-adag
- Marcipán
- Fő-nyaloncok apanázsa
- "Később majd jó lesz lehúzásra"-projektek futtatása
- Kütyük és verdák (persze "magán"-kézben)
- Perköltségek
- Harcászati eszközök beszerzése
- .
- .
- .
- .
- .
- Tolvajkergetés
- Törvényes eszközök felkutatása
- Videó készítés
- Támogatóknak köszönő-levelek
- Szutibérlet
- Napi kukorica-adag
- Marcipán
- Fő-nyaloncok apanázsa
- "Később majd jó lesz lehúzásra"-projektek futtatása
- Kütyük és verdák (persze "magán"-kézben)
- Perköltségek
- Harcászati eszközök beszerzése
- .
- .
- .
- .
- .
- Tolvajkergetés
- Törvényes eszközök felkutatása
- Videó készítés
- Támogatóknak köszönő-levelek
Nov 23, 2014 12:43:56
Hiénaverő
Nov 23, 2014 12:48:21
Ha vannak itt dombról guruló kisnindzsák (hogyne lennének :D ), így a tények ismeretében nem mondanák el a véleményüket? Komolyan érdekelne mit szólnak hozzá hogy az alapító hülyének nézte őket. De csak normális hangnemben, a mátépetiLOLIKSZDÉÉ-fogyatékosok úgyis ki lesznek baszva.
Nov 23, 2014 12:48:21
Cikkelőkészítő segédmunká
Nov 23, 2014 12:55:46
Sok idő ennyi mindent végigolvasni és feldolgozni, egy egész szerkesztőséget meg aligha állítanak rá. Én se tartok még a felénél se, pedig 10 órát már biztos dolgoztam rajta. Olyan anyagot akarok átadni, amiben minden lényeges infó ki van emelve, hogy az újságíróknak minél kényelmesebb dolga legyen, és így talán nem siklanak el olyasmi felett, ami fontos. Ma lesz más dolgom is sajnos, de ha végre elkészülök és Tel Aviv nem küldd el engem is jutalomvakációra a Holt-tengerhez, a szolnoki hekker után, kicsapom a hisztit a központban, az száhzszáhzalék!!!!!
Nov 23, 2014 12:55:46
Vádalku Vendel
Nov 23, 2014 12:57:38
Ha vannak itt dombról guruló kisnindzsák (hogyne lennének :D ), így a tények ismeretében nem mondanák el a véleményüket? Komolyan érdekelne mit szólnak hozzá hogy az alapító hülyének nézte őket. De csak normális hangnemben, a mátépetiLOLIKSZDÉÉ-fogyatékosok úgyis ki lesznek baszva.
Hírzárlatot rendelt el az Alapító, ezért most csendben remegnek a gyanúsítottak.
Srácok, szerintem gondoljátok meg, hogy nem akarok-e részletes beismerő vallomást tenni, nem kötelező sittre mennetek a malaccal ;)
Nov 23, 2014 12:57:38
Cinkelőkészítő
Nov 23, 2014 12:59:34
*Nick fixed*
Nov 23, 2014 12:59:34
TK-bulvár
Nov 23, 2014 13:02:47
2013-12-17 18:00:51
Sherlock Porks
Nekem is volt igazi bilincsem, amíg egy TV2-s picsa oda nem lakatolta magát vele a székhez. Szerencsére a karfát ki lehetett szedni és így a széket nem kellett magával vinnie, csak a lakattal mehetett kulcsot vagy flexet keresni... Pechjére hiába laktam a rendőrpalota tőszomszédságában, a rendőrségnél nem ez a típus volt rendszeresítve, így nem tudtak segíteni.
2013-12-19 20:20:48
Frenki
Most figyelek, csak oda, megdugtad az M2-es picsát odabilincselve egy karfás székben ami utána szét kellett verni? :)
2013-12-20 05:22:44
Sherlock Porks
Á! Egy karfiolos seggű, tré drogos médiakurva volt, akit csak azért hoztak, hogy vigyorogjon a kamerába, amikor épp nem engem mutatnak. A széket leszedtem róla, a bilincset elvitte.
Sherlock Porks
Nekem is volt igazi bilincsem, amíg egy TV2-s picsa oda nem lakatolta magát vele a székhez. Szerencsére a karfát ki lehetett szedni és így a széket nem kellett magával vinnie, csak a lakattal mehetett kulcsot vagy flexet keresni... Pechjére hiába laktam a rendőrpalota tőszomszédságában, a rendőrségnél nem ez a típus volt rendszeresítve, így nem tudtak segíteni.
2013-12-19 20:20:48
Frenki
Most figyelek, csak oda, megdugtad az M2-es picsát odabilincselve egy karfás székben ami utána szét kellett verni? :)
2013-12-20 05:22:44
Sherlock Porks
Á! Egy karfiolos seggű, tré drogos médiakurva volt, akit csak azért hoztak, hogy vigyorogjon a kamerába, amikor épp nem engem mutatnak. A széket leszedtem róla, a bilincset elvitte.
Nov 23, 2014 13:02:47
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 23, 2014 13:04:00
x38)
Arany csülköt a trollégának!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
TK-dosszié
Nov 23, 2014 13:08:20
2014-01-26 15:51:27
Zeller
Napokban amikor mesélte kolléganőm, hogy lopták el tőle a Sony Xperia Z1-esét, az jutott eszembe, vállalhatnánk a hasonló telefonok szopofonná alakítását jó pénzért a népeknek. Így lesz esélyük, hogy megtalálják a telefonjukat. TC neked amúgy is bőven van már tapasztalatod ebben, jó mellékes lenne neked. Kérdés, mennyire lehet ezt reklámozni, nehogy ránk küldjék az apehokat.
Zeller
Napokban amikor mesélte kolléganőm, hogy lopták el tőle a Sony Xperia Z1-esét, az jutott eszembe, vállalhatnánk a hasonló telefonok szopofonná alakítását jó pénzért a népeknek. Így lesz esélyük, hogy megtalálják a telefonjukat. TC neked amúgy is bőven van már tapasztalatod ebben, jó mellékes lenne neked. Kérdés, mennyire lehet ezt reklámozni, nehogy ránk küldjék az apehokat.
Nov 23, 2014 13:08:20
Süldő Söndör
Nov 23, 2014 13:08:36
Talán arany falafel-golyókat!
Na marcipán, csá!
Na marcipán, csá!
Nov 23, 2014 13:08:36
TK-támogatók
Nov 23, 2014 13:09:54
2014-02-18 08:43:09
Sherlock Porks
Megkeresett minket egy csóka, akinek a cége műsorszórással foglalkozik. Azt mondja, van egy átjátszóállomása valahol a budai hegyekben, amin tudna nekünk adni egy csatornát, így ha veszünk megfelelő rádiókat, az egész városban lefedettséget tud biztosítani.
°°°°°°
2014-03-07 01:06:27
kelna
Jo hirem van. A heten jartam egy Thule markaboltban, mert vennem kellett akksit a goproba. Es hogy-hogynem szobakerult, hogy a TK-nak lesz az akku, pedig bizonyisten nem en hoztam szoba, az egyesulet nevebol meg nem jottek ra. Es kiderult, hogy az eladok nagy rajongoink. Es felajanlottak a kovetkezoket:
- ha legkozelebb vasarolunk naluk, adnak valami ajandekot (gondolom, kedvezmenyt peldaul)
- ha szuksegunk van ra, adnak kolcson technikat (kamera, kellekek, egyebek)
- es felajanlottak egy kb. ketszazezres Konat csalinak!!
Na most, a bringa az egyik eladoe, es nem hasznalja, viszont nem orokbe adna, hanem kolcson. Ettol meg szerintem el kene fogadnunk, foleg tekintve, hogy a Budapest3-nak jelenleg nincs csalija. Viszont meg kell ertetni vele, hogy bar kicsi ra az esely, de elveszthetjuk. Ehhez kernem TC-t, hogy irja meg az eddigi statisztikankat (hany elvesztett bringa/hany sikeres bevetes). Valamint, hogy kell-e valamit papirozni a sraccal, vagy eleg a szobeli megallapodas?
Sherlock Porks
Megkeresett minket egy csóka, akinek a cége műsorszórással foglalkozik. Azt mondja, van egy átjátszóállomása valahol a budai hegyekben, amin tudna nekünk adni egy csatornát, így ha veszünk megfelelő rádiókat, az egész városban lefedettséget tud biztosítani.
°°°°°°
2014-03-07 01:06:27
kelna
Jo hirem van. A heten jartam egy Thule markaboltban, mert vennem kellett akksit a goproba. Es hogy-hogynem szobakerult, hogy a TK-nak lesz az akku, pedig bizonyisten nem en hoztam szoba, az egyesulet nevebol meg nem jottek ra. Es kiderult, hogy az eladok nagy rajongoink. Es felajanlottak a kovetkezoket:
- ha legkozelebb vasarolunk naluk, adnak valami ajandekot (gondolom, kedvezmenyt peldaul)
- ha szuksegunk van ra, adnak kolcson technikat (kamera, kellekek, egyebek)
- es felajanlottak egy kb. ketszazezres Konat csalinak!!
Na most, a bringa az egyik eladoe, es nem hasznalja, viszont nem orokbe adna, hanem kolcson. Ettol meg szerintem el kene fogadnunk, foleg tekintve, hogy a Budapest3-nak jelenleg nincs csalija. Viszont meg kell ertetni vele, hogy bar kicsi ra az esely, de elveszthetjuk. Ehhez kernem TC-t, hogy irja meg az eddigi statisztikankat (hany elvesztett bringa/hany sikeres bevetes). Valamint, hogy kell-e valamit papirozni a sraccal, vagy eleg a szobeli megallapodas?
Nov 23, 2014 13:09:54
-
Nov 23, 2014 13:13:37
A malac még akár hálás is lehetne nekünk, ha minden jól megy, szerzünk neki egy talajszint feletti szállást, lakbér nélkül, ingyen koszttal. Talán még csak nem is vasúti sínekre fog nézni (habár a rácsok sokat rontanak a panorámán, de hát nem lehet minden tökéletes).
Mondjuk marcipánrúd nem lesz, de lesz helyette másfajta csoki bevonatú finomság, amit a bérlőtársak nagyon szívesen fognak kínálgatni az állhatatos tolvajkergetés jutalmául, a tusolóban.
Mi ez, ha nem shiker?
Mondjuk marcipánrúd nem lesz, de lesz helyette másfajta csoki bevonatú finomság, amit a bérlőtársak nagyon szívesen fognak kínálgatni az állhatatos tolvajkergetés jutalmául, a tusolóban.
Mi ez, ha nem shiker?
Nov 23, 2014 13:13:37
snecigeci
(
x44)
Nov 23, 2014 13:19:02
x44)
Jelszavakat ne tegyetek be ide. Aki nem ért hozzá, csak belép az később bajban találhatja magát.
She was a dude.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Nov 23, 2014 13:21:52
x30)
Gumiizéből a Sodinak is rendeljetek egyet légyszi!
2014-03-23 20:10:51 Czaboo
Sherlock Porks! Ha rendelsz SpyBikekokat, szüksége lenne a debreceni csapatnak egy tucat gumikupakra, meg egy kitekerő kulcsra. Az remélem belefér a keretbe...
2014-03-23 22:56:37 Dova
Gumi izé nekünk is kellene 2-3 darab.
2014-03-23 20:10:51 Czaboo
Sherlock Porks! Ha rendelsz SpyBikekokat, szüksége lenne a debreceni csapatnak egy tucat gumikupakra, meg egy kitekerő kulcsra. Az remélem belefér a keretbe...
2014-03-23 22:56:37 Dova
Gumi izé nekünk is kellene 2-3 darab.
snecigeci
(
x44)
Nov 23, 2014 13:23:39
x44)
Muterodéknak kellett volna.
She was a dude.
-
Nov 23, 2014 13:24:23
malac, a kereskedő zsidó:
Remek akció volt, de máskor ne postolj nyilvánosan olyan beszámolót, amiben felfeded a technikánk gyengeségeit.
Remek akció volt, de máskor ne postolj nyilvánosan olyan beszámolót, amiben felfeded a technikánk gyengeségeit.
Nov 23, 2014 13:24:23
Tökös lúzerek
Nov 23, 2014 13:26:25
2014-03-28 00:44:54 Sherlock Porks Ja, igen, Böszme átszállítása, az kalandos volt...
Először is odamentünk Zeller Hondájával, mert azon van vontatószem. Még szerencse, hogy a Vandin nincs, mert be is fosott volna szerencsétlen kisautó. Még ez a 135 lovas sportgép is morózus volt kicsit.
Indulás előtt valamiért úgy gondoltam, magammal viszem azt a 12 voltos akksit, amit a kamerához vettem. Azt a féltéglányit. Hátha kell, például indítózni. Alkaa meg hasonló megfontolásból magához vett egy tekercs duct tape-t. Mint kiderült, nagyon is igazunk volt!
Odamegyünk. Felvettük a sárga mellényeket, kitettünk egy háromszöget az útra, majd letoltuk Böszmét a járdáról. Persze a sok barom nem tudott úgy elmenni mellettünk, hogy ne nyomta volna a dudát mint az állat. Feldolgozhatatlan volt számukra, hogy kettő helyett egy sávon kell elférniük este kilenckor a Villányi úton. Mindegy...
Na, itt kezdődtek a műszaki gondok. Egyrészt Böszme olyan szinten meg van mukorodva, hogy még a vészvillogót sem lehetett bekapcsolni. Másrészt a Honda is gondolt egyet, és az is lerohadt. Megállapítottuk, hogy ez itt a lerohadós hely. A múltkor Vandi sem akart itt beindulni valamiért. Na de ez most elég kellemetlen volt, mert ott álltunk már két lerobbant kocsival, lezárva a fél utat, és most akkor mi lesz?
Megpróbáltuk betolni a Hondát. Tolni tudtuk is, csak amint lenyomta Zeller a kuplungot, akár a féket is nyomhatta volna. Naná, hogy emelkedőnek fel próbáltuk tolni! Mindegy, azért elszerencsétlenkedtük vagy ötven méterre, és kipróbáltuk, vajon hátrafelé gurulva is indítózik-e. Mázlink volt, mert igen. Beröffent végre.
Igen ám, de hová kellene akasztani a kötelet? Zeller a kormánynál ült, ha elengedi a gázpedált, lefullad megint. Mi meg nem ismertük a kocsiját. Ekkor jött a nagy ötlet. Tegyük az akkumulátort a gázpedálra! És igen, működött! Így Zeller ki tudott szállni, beakasztani a kötelet, és máris indulhatott a vontatás. Indulhatott volna, ha lett volna működő vészvillogó. Anélkül nem lehet. Ekkor jött jól a duct tape: azzal ragasztottuk fel az elakadásjelzőt Böszme hátuljára. Hát, talán nem kötnek bele...
Feladat adott: vontassuk el Böszmét innen Kőbányáig. Jó, de merre? A Hegyalja út emelkedő, a MOM Park felé is emelkedő. Csak a Villányi úton visszafelé nem az, de ahhoz meg kell fordulni a BAH csomópontnál. Hát jó, csináljuk! De miért dudál mindenki mint a barom? És miért jön oldalról meg szemből ez a sok kocsi?! Jaaa, hogy pirosnál kanyarodtunk keresztbe a város egyik legnagyobb csomópontján egy kivilágítatlan vontatmánnyal. Sebaj! Achievement unlocked!
Valahogy csak sikerült megforgolódni, de akkor meg rossz útra álltunk rá. Hoppá, ez nem a Villányira visz, hanem Budaörs felé. Jó, hát akkor menjünk Budaörsre, majd ott megfordulunk. Csak a rendőrök észre ne vegyék, mert el lesz intézve a valagunk, az biztos... Hát, észrevették. Két zsaru éppen a Villányi út sarkán jött ki az éjjel-nappaliból, és mentek a járőrkocsijukhoz, mikor elmentünk mellettük. Az egyik még utánunk is mutatott. Szerencsére nem a mi oldalunkon voltak, és nem mentek rögtön utánunk.
Budaörs felé csak néhány emelkedő és lejtő borzolta a kedélyeket és a kuplungot. Alkaa elég hamar belejött a downhillezésbe, már nem fékezett akkorákat, hogy majd' félbeszakadjon tőle a Honda. Menet közben viszont Zellernek eszébe jutott, hogy tulajdonképpen miért ne menjünk Budaörsre, elvégre ő ott lakik! Na, hát akkor ez lesz a terv, és valóban Budaörsre mentünk. Már az utcájukban jártunk, amikor Zellernek feltűnt, hogy milyen kurva sötét van. Akkor jutott eszébe felkapcsolni a Honda lámpáját. Ugyanis még az sem égett...
Böszme most a budaörsi lakótelepen parkol.
Először is odamentünk Zeller Hondájával, mert azon van vontatószem. Még szerencse, hogy a Vandin nincs, mert be is fosott volna szerencsétlen kisautó. Még ez a 135 lovas sportgép is morózus volt kicsit.
Indulás előtt valamiért úgy gondoltam, magammal viszem azt a 12 voltos akksit, amit a kamerához vettem. Azt a féltéglányit. Hátha kell, például indítózni. Alkaa meg hasonló megfontolásból magához vett egy tekercs duct tape-t. Mint kiderült, nagyon is igazunk volt!
Odamegyünk. Felvettük a sárga mellényeket, kitettünk egy háromszöget az útra, majd letoltuk Böszmét a járdáról. Persze a sok barom nem tudott úgy elmenni mellettünk, hogy ne nyomta volna a dudát mint az állat. Feldolgozhatatlan volt számukra, hogy kettő helyett egy sávon kell elférniük este kilenckor a Villányi úton. Mindegy...
Na, itt kezdődtek a műszaki gondok. Egyrészt Böszme olyan szinten meg van mukorodva, hogy még a vészvillogót sem lehetett bekapcsolni. Másrészt a Honda is gondolt egyet, és az is lerohadt. Megállapítottuk, hogy ez itt a lerohadós hely. A múltkor Vandi sem akart itt beindulni valamiért. Na de ez most elég kellemetlen volt, mert ott álltunk már két lerobbant kocsival, lezárva a fél utat, és most akkor mi lesz?
Megpróbáltuk betolni a Hondát. Tolni tudtuk is, csak amint lenyomta Zeller a kuplungot, akár a féket is nyomhatta volna. Naná, hogy emelkedőnek fel próbáltuk tolni! Mindegy, azért elszerencsétlenkedtük vagy ötven méterre, és kipróbáltuk, vajon hátrafelé gurulva is indítózik-e. Mázlink volt, mert igen. Beröffent végre.
Igen ám, de hová kellene akasztani a kötelet? Zeller a kormánynál ült, ha elengedi a gázpedált, lefullad megint. Mi meg nem ismertük a kocsiját. Ekkor jött a nagy ötlet. Tegyük az akkumulátort a gázpedálra! És igen, működött! Így Zeller ki tudott szállni, beakasztani a kötelet, és máris indulhatott a vontatás. Indulhatott volna, ha lett volna működő vészvillogó. Anélkül nem lehet. Ekkor jött jól a duct tape: azzal ragasztottuk fel az elakadásjelzőt Böszme hátuljára. Hát, talán nem kötnek bele...
Feladat adott: vontassuk el Böszmét innen Kőbányáig. Jó, de merre? A Hegyalja út emelkedő, a MOM Park felé is emelkedő. Csak a Villányi úton visszafelé nem az, de ahhoz meg kell fordulni a BAH csomópontnál. Hát jó, csináljuk! De miért dudál mindenki mint a barom? És miért jön oldalról meg szemből ez a sok kocsi?! Jaaa, hogy pirosnál kanyarodtunk keresztbe a város egyik legnagyobb csomópontján egy kivilágítatlan vontatmánnyal. Sebaj! Achievement unlocked!
Valahogy csak sikerült megforgolódni, de akkor meg rossz útra álltunk rá. Hoppá, ez nem a Villányira visz, hanem Budaörs felé. Jó, hát akkor menjünk Budaörsre, majd ott megfordulunk. Csak a rendőrök észre ne vegyék, mert el lesz intézve a valagunk, az biztos... Hát, észrevették. Két zsaru éppen a Villányi út sarkán jött ki az éjjel-nappaliból, és mentek a járőrkocsijukhoz, mikor elmentünk mellettük. Az egyik még utánunk is mutatott. Szerencsére nem a mi oldalunkon voltak, és nem mentek rögtön utánunk.
Budaörs felé csak néhány emelkedő és lejtő borzolta a kedélyeket és a kuplungot. Alkaa elég hamar belejött a downhillezésbe, már nem fékezett akkorákat, hogy majd' félbeszakadjon tőle a Honda. Menet közben viszont Zellernek eszébe jutott, hogy tulajdonképpen miért ne menjünk Budaörsre, elvégre ő ott lakik! Na, hát akkor ez lesz a terv, és valóban Budaörsre mentünk. Már az utcájukban jártunk, amikor Zellernek feltűnt, hogy milyen kurva sötét van. Akkor jutott eszébe felkapcsolni a Honda lámpáját. Ugyanis még az sem égett...
Böszme most a budaörsi lakótelepen parkol.
Nov 23, 2014 13:26:25
Tökös lúzerek 2
Nov 23, 2014 13:29:05
2014-04-10 21:01:15 Zeller Megint van egy kis gáz Böszmével. Ahova parkoltuk, most valami sportközpontot akarnak építeni, már fel is bontották a környékét, szóval kéne egy kis segítség, hogy átmozgassuk a másik parkolóba. Ki tud jönni segíteni? Budaörsi lakótelepen van, amúgy.
Nov 23, 2014 13:29:05
TK-dosszié
Nov 23, 2014 13:29:37
2014-04-10 22:46:04
Czaboo
Azzal a bróker céggel mi a helyzet, akik vállalták Böszme üzemeltetését?
2014-04-11 00:01:05
Sherlock Porks
Küldik havonta az 50 ezret korrektül.
Czaboo
Azzal a bróker céggel mi a helyzet, akik vállalták Böszme üzemeltetését?
2014-04-11 00:01:05
Sherlock Porks
Küldik havonta az 50 ezret korrektül.
Nov 23, 2014 13:29:37
Vádalku Vendel
Nov 23, 2014 13:29:47
Alkaa, szerintem próbáld ki, milyen érzés kihajolni a nyitott ablakon, és szippantani egy mélyet a friss levegőből - ahova hamarosan mész, a rácsok miatt erre nem lesz lehetőség :)
Anyádék tudják már, hogy hamarosan felszabadul a kisszoba?
Anyádék tudják már, hogy hamarosan felszabadul a kisszoba?
Nov 23, 2014 13:29:47
Potyautas
Nov 23, 2014 13:40:27
2014-02-18 08:43:09
Gondolom 70 centin valahol, máshol nem igazán nézik jó szemmel, ha bekiabálnak.
Nov 23, 2014 13:40:27
-
Nov 23, 2014 13:46:58
2014-06-30 18:20:51 Sherlock Porks Az új site-unkat a godaddy.com-ra fogjuk feltenni. 24 hónapra 250 ezer forint a virtuális szervertárhely. Ez havi 9800 áfa lenne, de előre megrendelve csak 7400 áfa. 60 GB tárhely jár hozzá.
Nov 23, 2014 13:46:58
WARNING!
Nov 23, 2014 13:48:26
Michael is tégla!!!!!
2014-07-03 11:32:36
Sherlock Porks
Michaelnek sikerült beszélnie pár szót Harleyval. Állítólag megkapta a SpyLampeket, és hamarosan küldi nekünk.
(pr)
2014-07-03 11:32:36
Sherlock Porks
Michaelnek sikerült beszélnie pár szót Harleyval. Állítólag megkapta a SpyLampeket, és hamarosan küldi nekünk.
(pr)
Nov 23, 2014 13:48:26
Harley hates TK
Nov 23, 2014 13:56:05
2014-07-13 17:41:53
Sherlock Porks
Az új SpyBike-okkal rengeteg a probléma. Nemcsak Szegeden és Debrecenben, hanem Németországban is.
(...)
Asszem lassan felülök egy repülőre, és kézbesítek Harleynak egy méretes magyar lófaszt.
2014-07-14 06:37:24
Matthew Szerintem csak a Tolvajkéregetőkkel van baja. Én múlthéten irtam neki hogy nem tudom hozzáadni az eszközt mert azt irja használatban van. Nyitott egy supportot amiről kaptam egy levelet (nem tudom ez automata-e) utána kb 12 óra múlva írt hogy "In some cases, you might need to enter your log in where this tracker has been registered. When did you purchased this device?"
Visszaírtam neki hogy a tolvajkéregetők része vagyok, budapest2 csapaté. Azóta semmi!
Sherlock Porks
Az új SpyBike-okkal rengeteg a probléma. Nemcsak Szegeden és Debrecenben, hanem Németországban is.
(...)
Asszem lassan felülök egy repülőre, és kézbesítek Harleynak egy méretes magyar lófaszt.
2014-07-14 06:37:24
Matthew Szerintem csak a Tolvajkéregetőkkel van baja. Én múlthéten irtam neki hogy nem tudom hozzáadni az eszközt mert azt irja használatban van. Nyitott egy supportot amiről kaptam egy levelet (nem tudom ez automata-e) utána kb 12 óra múlva írt hogy "In some cases, you might need to enter your log in where this tracker has been registered. When did you purchased this device?"
Visszaírtam neki hogy a tolvajkéregetők része vagyok, budapest2 csapaté. Azóta semmi!
Nov 23, 2014 13:56:05
Harley
Nov 23, 2014 14:00:49
* again mine the access *
Nov 23, 2014 14:00:49
Callahan
Nov 23, 2014 14:01:10
When did you purchased this device?
Elnézést, ez milyen igeidő?
Sodi, te mint nyelvész, segíts már!
Nov 23, 2014 14:01:10
Triangulátor
Nov 23, 2014 14:04:19
2014-07-28 13:50:57
Sherlock Porks
Kaptok egy újabb félig befejezett fícsört: íme a Triangulátor.
tolvajkergetok.hu/new/admin/triangulator.php
Avagy az Akciók menü Triangulátor pontja.
Ezzel a kis utillal visszafejthető a SpyBike logból a mobilállomások helye. Így például:
2014-07-28 00:49:19.0 #INT1#spylamp2#2.1.0.5#013227006849644#8936200004930675068F#3.96#25#3822#5988#@@#GSM#1764,06,47,99,216,01:31,17fe,55,31:57,17fd,33,57:26,17ff,32,26#6C#
Ezt bemásolod az egy szál inputboxba, gomb megnyom, és máris kapsz egy csomó adatot meg linket. A linkekre bökdösve külön ablakban nyílik meg a Google Maps, és mutatja, hol az a bázisállomás. A legelső az, amire jelenleg csatlakozik, a második a második legerősebb, és így tovább.
Ez egyelőre természetesen vérprimitív, de itt dobtam össze egy Starbucksban, amíg vártam, hogy az eső elálljon. Majd lesz térkép is hozzá, és megpróbálom megrajzolni az adókörzeteket is, hogy lehessen saccolgatni a metszési területeket.
Sherlock Porks
Kaptok egy újabb félig befejezett fícsört: íme a Triangulátor.
tolvajkergetok.hu/new/admin/triangulator.php
Avagy az Akciók menü Triangulátor pontja.
Ezzel a kis utillal visszafejthető a SpyBike logból a mobilállomások helye. Így például:
2014-07-28 00:49:19.0 #INT1#spylamp2#2.1.0.5#013227006849644#8936200004930675068F#3.96#25#3822#5988#@@#GSM#1764,06,47,99,216,01:31,17fe,55,31:57,17fd,33,57:26,17ff,32,26#6C#
Ezt bemásolod az egy szál inputboxba, gomb megnyom, és máris kapsz egy csomó adatot meg linket. A linkekre bökdösve külön ablakban nyílik meg a Google Maps, és mutatja, hol az a bázisállomás. A legelső az, amire jelenleg csatlakozik, a második a második legerősebb, és így tovább.
Ez egyelőre természetesen vérprimitív, de itt dobtam össze egy Starbucksban, amíg vártam, hogy az eső elálljon. Majd lesz térkép is hozzá, és megpróbálom megrajzolni az adókörzeteket is, hogy lehessen saccolgatni a metszési területeket.
Nov 23, 2014 14:04:19
snecigeci
(
x44)
Nov 23, 2014 14:06:11
x44)
Starbucksban költi az összekunyizott pénzt?
She was a dude.
Zweifinger Adlerfang
Nov 23, 2014 14:08:20
ingyen wifi...
Nov 23, 2014 14:08:20
Starbucks
Nov 23, 2014 14:09:37
Nálunk van marcipán latte, hahó! Nov 23, 2014 14:09:37
jiddise máme
(
x11)
Nov 23, 2014 14:10:27
x11)
buddhista, nem iszik, azért nem a John Bullban költi
snecigeci
(
x44)
Nov 23, 2014 14:11:10
x44)
ingyen wifi...
Ja, de fogyasztani is kell. Az a sok cukros szar amúgy jót tesz a tokájának.
Ahogy fel szokott öltözni, meg ahogy alapból kinéz, jobb kávézókba nem hiszem, hogy beengedik.
pendrive
Nov 23, 2014 14:13:28
2014-08-23 16:16:48
Sherlock Porks
OFF: Hamarosan rendelünk Kínából több száz 8 GB-os pendrive-ot. A nagy mennyiség miatt egy-egy darab ára csak 4,4 dollár, azaz kb. 1100 forint. Akinek kell 8 gigás pendriv
Sherlock Porks
OFF: Hamarosan rendelünk Kínából több száz 8 GB-os pendrive-ot. A nagy mennyiség miatt egy-egy darab ára csak 4,4 dollár, azaz kb. 1100 forint. Akinek kell 8 gigás pendriv
Nov 23, 2014 14:13:28
pendrive
Nov 23, 2014 14:13:46
Akinek kell 8 gigás pendrive, szóljon nekem záros határidőn belül, és közölje, hány darab kell. A pendrive-ok könyv alakúak, mert egy könyvgyűjtemény kiadásához kellenek.
Nov 23, 2014 14:13:46
snecigeci
(
x44)
Nov 23, 2014 14:15:05
x44)
Ez az autós szerencsétlenkedés nagyon kemény xD
Nekem 10+ éve van autóm, de olyan még nem volt, hogy lerobbant volna alattam. Ezeknek meg 3 egyszerre.
She was a dude.
Nekem 10+ éve van autóm, de olyan még nem volt, hogy lerobbant volna alattam. Ezeknek meg 3 egyszerre.
Zweifinger Adlerfang
Nov 23, 2014 14:17:24
Ez az autós szerencsétlenkedés nagyon kemény xD
Én a 135 lóerős sport Hondán mosolyogtam.
Nov 23, 2014 14:17:24
snecigeci
(
x44)
Nov 23, 2014 14:18:07
x44)
Amit hátrafele kell betolni. Gecinagy.
She was a dude.
BÖSZME (GKX-300)
Nov 23, 2014 14:22:24
2014-08-30
A bal hátsó ajtó van megtörve:
blackfox.hu/temp/P1110405.JPG
Kinyitni nem lehet. Vagyis nem feszegettem.
A jobb hátsó kerék ugrott fel a patkára. Lejött róla a gumi:
blackfox.hu/temp/P1110408.JPG
Az utánfutó elektromos csatlakozója eltört:
blackfox.hu/temp/P1110410.JPG
Ezen kívül:
Önindító szar, immobilizer szar, gömbfejek és szilentek kukák, gumik kukák. Körbe annyira rohad az alváz, hogy emelni sem lehet. De ami a legnagyobb gond, hogy 1,5 éve nincs rajta KGFB és átiratni sem lehet, mert mi vagyunk a harmadik olyan tulaj, aki nem íratta nevére. Az egész autó egy kibaszott betegágy. Meg kell tőle szabadulni mielőbb, amíg adnak érte pénzt. Különben is felesleges baszkurálni vele, amikor van két furgon is, amit kölcsön lehet kérni.
Ezen kívül:
Önindító szar, immobilizer szar, gömbfejek és szilentek kukák, gumik kukák. Körbe annyira rohad az alváz, hogy emelni sem lehet. De ami a legnagyobb gond, hogy 1,5 éve nincs rajta KGFB és átiratni sem lehet, mert mi vagyunk a harmadik olyan tulaj, aki nem íratta nevére. Az egész autó egy kibaszott betegágy. Meg kell tőle szabadulni mielőbb, amíg adnak érte pénzt. Különben is felesleges baszkurálni vele, amikor van két furgon is, amit kölcsön lehet kérni.
Nov 23, 2014 14:22:24
-
Nov 23, 2014 14:24:58
2014-08-31 06:01:01 Robin Ez így, 40 rongy, hogy guruljon. Kb semmi baja.
Dr. Gonzo
Nuku jogsi, nuku biztosítás, nuku átírás - nem értem, ezek a cigányok milyen jogon kritizálják a cigányokat.
-
Nov 23, 2014 14:25:52
135 LE (VTEC just KICKED in, YO!)
Nov 23, 2014 14:25:52
snecigeci
(
x44)
Nov 23, 2014 14:28:12
x44)
sparco matrica kemény a furgon hátulján xD
She was a dude.
-
Nov 23, 2014 14:30:42
2014-08-30
Ezen kívül:
Ezen kívül:
Na hát ez igazán kiváló biznisz volt akkor a támogatók 400e forintjáért.
Vajon a malac melyik spanját sikerült ennyi pénzért "megszabadítani" ettől a roncsteleptől? Mennyi ment ebből az összegből a szuterén bérleti díjába?
Nov 23, 2014 14:30:42
Pocak
Nov 23, 2014 14:30:56
2014-10-05 17:17:45
Sherlock Porks
Építettem rejtett kamerát a régi derékszíjamba. (...) Egy baj van vele, hogy rálóg a pocakom néha. :D
Sherlock Porks
Építettem rejtett kamerát a régi derékszíjamba. (...) Egy baj van vele, hogy rálóg a pocakom néha. :D
Nov 23, 2014 14:30:56
Tervek
Nov 23, 2014 14:35:07
2014-10-19 19:55:53
Sherlock Porks
Ha a közeljövőben lesz némi pénzünk, a következőket fogjuk megcsinálni.
1. Minden kiképzett tagunk, aki legalább egy éles bevetést teljesített, kap fényképes szolgálati igazolványt. Ez egy műanyag kártya lesz, amit eltehet a személyije mellé. Kb. 2-300 forintért gyártanak le egyet, és kb. 50 darab kell, szóval nem olyan kevés ez, de kibírható.
2. A veterán tagoknak és a csoportvezetőknek lehet, hogy készítünk sorszámozott fém szolgálati igazolványt is, amit meg lehet villantani a pampogó cigányoknak. Ennek nem tudom a költségét, de majd meglátjuk.
3. Készíttetni fogok hímzett Tolvajkéregetők felvarrót, amit szintén mindenki kaphat, de árusítani is fogjuk. Ez már a DVD kísérőajándékai közé fog tartozni.
Sherlock Porks
Ha a közeljövőben lesz némi pénzünk, a következőket fogjuk megcsinálni.
1. Minden kiképzett tagunk, aki legalább egy éles bevetést teljesített, kap fényképes szolgálati igazolványt. Ez egy műanyag kártya lesz, amit eltehet a személyije mellé. Kb. 2-300 forintért gyártanak le egyet, és kb. 50 darab kell, szóval nem olyan kevés ez, de kibírható.
2. A veterán tagoknak és a csoportvezetőknek lehet, hogy készítünk sorszámozott fém szolgálati igazolványt is, amit meg lehet villantani a pampogó cigányoknak. Ennek nem tudom a költségét, de majd meglátjuk.
3. Készíttetni fogok hímzett Tolvajkéregetők felvarrót, amit szintén mindenki kaphat, de árusítani is fogjuk. Ez már a DVD kísérőajándékai közé fog tartozni.
Nov 23, 2014 14:35:07
snecigeci
(
x44)
Nov 23, 2014 14:37:22
x44)
Tolvajkéregetős fényképes igazolványt felmutatni azért már eléggé égő szint. xD
She was a dude.
broni
Nov 23, 2014 14:40:13
Beszartok... Tégla van a fórumon!! Kiket emleget ez a Robin? Renáta és Barbi! Ki emlegeti ezeket a neveket állandóan? Broni!
Cseréljétek ki ROBIN nevének betűit! Na mit ad ki? BRONI!!
Robin = Broni!
Itt leselkedik és szivárogtat!!
Na? Ugye hogy ugye? xD
Cseréljétek ki ROBIN nevének betűit! Na mit ad ki? BRONI!!
Robin = Broni!
Itt leselkedik és szivárogtat!!
Na? Ugye hogy ugye? xD
ez csak véletlen, nem is ismerem ezeket, még a bombagyárat se olvastam, a tolvajkeretőket se a faszon.....nem is érdkelnek, én sodista vok!!!!!!
Nov 23, 2014 14:40:13
Hiénaverő
Nov 23, 2014 14:40:50
Tolvajkéregetős fényképes igazolványt felmutatni azért már eléggé égő szint. xD
És ezek 30-40 éves emberek basszátokmeg. Mi 10 évesen játszottunk áligazolvánnyal rendőröset.
Nov 23, 2014 14:40:50
szpítsopp
Nov 23, 2014 14:41:34
kész bazdmeg, biztos majd mindenki beszarik ha felmutatják a tolvajkéregetők FÉM igazolványt :DDD
nem kéne csinálnunk snecológus igazolványt? szerintem nagyobb ereje lenne!
nem kéne csinálnunk snecológus igazolványt? szerintem nagyobb ereje lenne!
Nov 23, 2014 14:41:34
ál-sodika
Nov 23, 2014 14:44:23
* ásít *
Nekem még mindig megvannak a BunkiBankos igazolványaim. És az nem csak ilyen kamu dolog volt, ott a hiteles okirat bemutatásakor fagyit vagy egyebet lehetett kapni!
Nekem még mindig megvannak a BunkiBankos igazolványaim. És az nem csak ilyen kamu dolog volt, ott a hiteles okirat bemutatásakor fagyit vagy egyebet lehetett kapni!
Nov 23, 2014 14:44:23
blackfoxfigyelő
Nov 23, 2014 14:45:02
Császári és Királyi Haditengerészeti Egyesület ez melyik retard cucca?
domain: blackfox.hu
domain-használó: Császári és Királyi Haditengerészeti Egyesület
cím: Gát u. 24. 2/32.
cím: 1095 Budapest
cím: HU
telefon: +36 30 587 4143domain: blackfox.hu
telefon: +36 30 587 4143
domain: blackfox.hu
telefon: +36 30 587 4143domain: blackfox.hu
telefon: +36 30 587 4143
Nov 23, 2014 14:45:02
troll tudásbázis
Nov 23, 2014 14:46:48
gát u 24? Bánsági "Zeller" Andor.
személyi igazolvány száma is kell?
személyi igazolvány száma is kell?
Nov 23, 2014 14:46:48
snecigeci
(
x44)
Nov 23, 2014 14:48:21
x44)
Árti még kinézetre is hasonlít Torrentéhez.
She was a dude.
púp
Nov 23, 2014 14:50:21
milyen szép számban gyűltünk megint össze
várjátok már a jövő heti cikkeket, tolvajkéregetők? :)
várjátok már a jövő heti cikkeket, tolvajkéregetők? :)
Nov 23, 2014 14:50:21
Brian
Nov 23, 2014 14:50:50
Árti még kinézetre is hasonlít Torrentéhez.
ja, de torrente legalább vicces a maga módján, a malac meg szimplán undorító
Nov 23, 2014 14:50:50
agresszív belpesti zsidó
Nov 23, 2014 14:52:12
Sherlock Porks, tekinthetjük súlyos hibának, hogy keménykedni kezdtél múlt héten? xD
Nov 23, 2014 14:52:12
Brian
Nov 23, 2014 14:53:38
na, valamelyik szánalmas szar nem akarja bevédeni a hájführert? magyarázzátok már meg, hogy mennyire jó és erkölcsös, amit csinál
Nov 23, 2014 14:53:38
ahiszma
Nov 23, 2014 14:54:05
2013-06-05 23:21:03
Phoenix
"Sherlock Porks te szeretsz horgászni? Ez az egész tolvajkergetős dolog nagyon úgy tűnik így mint egy horgászat."
2013-06-05 23:47:55
Sherlock Porks
Horgászni nem, ellentétes az ahimsza parancsával. Ellenben szívesen lennék parancsnok egy koncentrációs táborban.
Phoenix
"Sherlock Porks te szeretsz horgászni? Ez az egész tolvajkergetős dolog nagyon úgy tűnik így mint egy horgászat."
2013-06-05 23:47:55
Sherlock Porks
Horgászni nem, ellentétes az ahimsza parancsával. Ellenben szívesen lennék parancsnok egy koncentrációs táborban.
Nov 23, 2014 14:54:05
Szutilakó Kápó
Nov 23, 2014 14:56:44
* horkant egyet, majd átfordul a másik oldalára *
Nov 23, 2014 14:56:44
púp
Nov 23, 2014 14:58:29
www.youtube.com/watch?v=zp_in8LcwbY
ez kettő az egyben, még a papírok nélküli kocsi is benne van :D
Nov 23, 2014 14:58:29
Galla Miklós
Nov 23, 2014 15:00:11
- Tudjátok ki a Malacz kedvenc autóversenyzője?
- ???
- Szuti-l. Háháháhááhááá!
- ???
- Szuti-l. Háháháhááhááá!
Nov 23, 2014 15:00:11
snecigeci
(
x44)
Nov 23, 2014 15:00:40
x44)
Az első részben szerepelnek a tininindzsák is. Rafi, Malagita, Bombilla.
She was a dude.
57 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™