sneciakiraly
May 26, 2012 19:55:35
"
A teljes jelentéktelenségből akkor leszünk derült égből jelentősek. "
kurva röhejesek vagytok!
A teljes jelentéktelenségből akkor leszünk derült égből jelentősek. "
kurva röhejesek vagytok!
May 26, 2012 19:55:35
Hegyizsidó
May 26, 2012 19:55:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez nem a vakmerők bátorsága, egyszerűen tisztában vagyok a saját effektív jelentéktelenségemmel. Tudom, hogy nagy embereknek sajnos ha megfeszülök se tudok igazán jelentős kárt okozni a YouTube-os, Facebook-os, blogolós tényfeltárással, ezért nyugodtan megfeszülhetek, mert még az erőfeszítéseim maximuma is kevés ahhoz, hogy az igazán kellemetlen legyen megfelelően jelentős embereknek.
"legutóbb még arról pofáztál, hogy mennyire odacsap a maffiának minda a pereivel!"
Á, ehhez még csak az anyagot gyűjtjük. Vágatlan tárgyalás, 66 másodperces videó, vagy Tempó pártos dokumentumözön ehhez kevés.
Majd a KÖNYV!
Majd a könyv az oda fog baszni. Most nem érzik, hogy veszélyesek lennénk, de amikor mindez összeáll egy valódi, kiadható könyvbe, az, bazmeg, ütni fog mindenkin. És akkor már késő lesz lépni velünk szemben.
A teljes jelentéktelenségből akkor leszünk derült égből jelentősek.</div>
Sodi, hogy a picsába tudnátok ti kiadni egy rendes könyvet, amikor annyi pénzetek nincs, hogy kinézzetek az ablakon? :-)))
"legutóbb még arról pofáztál, hogy mennyire odacsap a maffiának minda a pereivel!"
Á, ehhez még csak az anyagot gyűjtjük. Vágatlan tárgyalás, 66 másodperces videó, vagy Tempó pártos dokumentumözön ehhez kevés.
Majd a KÖNYV!
Majd a könyv az oda fog baszni. Most nem érzik, hogy veszélyesek lennénk, de amikor mindez összeáll egy valódi, kiadható könyvbe, az, bazmeg, ütni fog mindenkin. És akkor már késő lesz lépni velünk szemben.
Sodi, hogy a picsába tudnátok ti kiadni egy rendes könyvet, amikor annyi pénzetek nincs, hogy kinézzetek az ablakon? :-)))
May 26, 2012 19:55:52
?
May 26, 2012 19:56:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez nem a vakmerők bátorsága, egyszerűen tisztában vagyok a saját effektív jelentéktelenségemmel. Tudom, hogy nagy embereknek sajnos ha megfeszülök se tudok igazán jelentős kárt okozni a YouTube-os, Facebook-os, blogolós tényfeltárással, ezért nyugodtan megfeszülhetek, mert még az erőfeszítéseim maximuma is kevés ahhoz, hogy az igazán kellemetlen legyen megfelelően jelentős embereknek.
Majd a KÖNYV!
Ezek szerint te csak olyanoknak mersz nekimenni akikről azt feltételezed, hogy nem basznak vissza?Gyáva vagy.
Majd a KÖNYV!
Ezek szerint te csak olyanoknak mersz nekimenni akikről azt feltételezed, hogy nem basznak vissza?Gyáva vagy.
May 26, 2012 19:56:31
?
May 26, 2012 19:57:52
Sodi definiáld, hogy mit jelent számodra a "nagy ember".
May 26, 2012 19:57:52
sodika
May 26, 2012 20:03:04
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
sneci, ha tippelnem kéne az ügyészségi ügyszámra, akkor ezt írnám: 6779/2011
</div>
Jaj, de izgi.
Mesélj még.
</div>
Jaj, de izgi.
Mesélj még.
May 26, 2012 20:03:04
törzsgyökeres
May 26, 2012 20:05:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
</div>
Jaj, de izgi.
Mesélj még.</div>
meséltem már eleget, vádlott. rakd össze az eddigieket, te debil.:))))
</div>
Jaj, de izgi.
Mesélj még.</div>
meséltem már eleget, vádlott. rakd össze az eddigieket, te debil.:))))
May 26, 2012 20:05:08
pilvax coffee shop
May 26, 2012 20:05:45
"egy ilyen lista birtokában akár minden nap ott tudunk lenni valahol, ha kéri az áldozat."
Személyesen jómagad is ott lennél minden nap?
Azt képtelenség tartani.
Azt képtelenség tartani.
May 26, 2012 20:05:45
grafikus007
May 26, 2012 20:13:57
sodi, arra nem gondoltál, hogy a nálad tartalékban levő 10-essel kisegíthetted volna a nénit?
May 26, 2012 20:13:57
broni
May 26, 2012 20:18:17
<a href="http://index.hu/kulfold/2012/05/26/rendorsegre_vittek_a_nyiro-temetes_szervezojet/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/kulfold/2012/05/26/rendorsegre_vittek_a_nyiro-temetes_szervezojet/</a>
ebből háború lesz....na, de én nem fogok orsós viki mellet harcolni, az tuti..))
ebből háború lesz....na, de én nem fogok orsós viki mellet harcolni, az tuti..))
May 26, 2012 20:18:17
grafikus007
May 26, 2012 20:19:39
broni, te nem voltál Kádár sírjánál a szoboravatáson?
May 26, 2012 20:19:39
sodika
May 26, 2012 20:22:05
<div class="quote"><div class="author">pilvax coffee shop</div>
Azt képtelenség tartani.</div>
Nem, személyesen nem.
De van elég tag. Mindig más.
Ne legyen nyugta annak, aki magyarokat dob az utcára.
Azt képtelenség tartani.</div>
Nem, személyesen nem.
De van elég tag. Mindig más.
Ne legyen nyugta annak, aki magyarokat dob az utcára.
May 26, 2012 20:22:05
Hegyizsidó
May 26, 2012 20:22:10
<div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://index.hu/kulfold/2012/05/26/rendorsegre_vittek_a_nyiro-temetes_szervezojet/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/kulfold/2012/05/26/rendorsegre_vittek_a_nyiro-temetes_szervezojet/</a>
ebből háború lesz....na, de én nem fogok orsós viki mellet harcolni, az tuti..))</div>
Sodit az első vonalba, Kántorral felvértezve.
ebből háború lesz....na, de én nem fogok orsós viki mellet harcolni, az tuti..))</div>
Sodit az első vonalba, Kántorral felvértezve.
May 26, 2012 20:22:10
sodika
May 26, 2012 20:23:20
meséltem már eleget, vádlott. rakd össze az eddigieket, te debil.:))))</div>
Ha ilyen nagyon jól értesült vagy, akkor áruld el, hogy a személyes adattal visszaélés a vádpontok között van-e, és hogy szerinted mit kér rám az ügyész? :)
Ha ilyen nagyon jól értesült vagy, akkor áruld el, hogy a személyes adattal visszaélés a vádpontok között van-e, és hogy szerinted mit kér rám az ügyész? :)
May 26, 2012 20:23:20
Hegyizsidó
May 26, 2012 20:23:48
Magyarnak lenni annyi mint, leszarni minden kötelezettséget?
Magyarnak lenni azt jelenti, hogy nem fizetem be a sárga csekket?
Magyarnak lenni azt jelenti, hogy nem fizetem be a sárga csekket?
May 26, 2012 20:23:48
pimpa
May 26, 2012 20:24:00
<div class="quote"><div class="author">sneciakiraly</div>"akinek SoDI valamely YouTube videója fájni tudna, még ha megfeszülök, akkor sem."
legutóbb még arról pofáztál, hogy mennyire odacsap a maffiának minda a pereivel!</div>
össze vissza beszél ez a debil
legutóbb még arról pofáztál, hogy mennyire odacsap a maffiának minda a pereivel!</div>
össze vissza beszél ez a debil
May 26, 2012 20:24:00
broni
May 26, 2012 20:26:14
hegyizsidó:endi a hárországban szeret teat szürcsölgetni, ezt se tudtad????
May 26, 2012 20:26:14
broni
May 26, 2012 20:26:40
hátországban...
May 26, 2012 20:26:40
sodilegnagyobbrajongoja
May 26, 2012 20:26:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Ne legyen nyugta annak, aki magyarokat dob az utcára.</div>
Áruld már el, hogy milyen kárt sikerült okoznotok pénteken? A nénit kirakták, a lakás üres. Kár csak az adófizetőt érte, mert fizetni kell a rendőri bevetés költségeit.
Ne legyen nyugta annak, aki magyarokat dob az utcára.</div>
Áruld már el, hogy milyen kárt sikerült okoznotok pénteken? A nénit kirakták, a lakás üres. Kár csak az adófizetőt érte, mert fizetni kell a rendőri bevetés költségeit.
May 26, 2012 20:26:46
sodilegnagyobbrajongoja
May 26, 2012 20:27:40
<div class="quote"><div class="author">broni</div>hegyizsidó:endi a hárországban szeret teat szürcsölgetni, ezt se tudtad????</div>
ja, ezt egyszer már írta. Háborúban ő a hátországból irányítana.
ja, ezt egyszer már írta. Háborúban ő a hátországból irányítana.
May 26, 2012 20:27:40
törzsgyökeres
May 26, 2012 20:28:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
Ha ilyen nagyon jól értesült vagy, akkor áruld el, hogy a személyes adattal visszaélés a vádpontok között van-e, és hogy szerinted mit kér rám az ügyész? :)</div>
persze, hogy szerepel a vádpontok között. tele lett az orrod takonnyal, vádlott?
Ha ilyen nagyon jól értesült vagy, akkor áruld el, hogy a személyes adattal visszaélés a vádpontok között van-e, és hogy szerinted mit kér rám az ügyész? :)</div>
persze, hogy szerepel a vádpontok között. tele lett az orrod takonnyal, vádlott?
May 26, 2012 20:28:46
broni
May 26, 2012 20:28:47
nekem van itthon mindenféle lobogom, szlovák, szerb, román, orosz, szovjet,usa, bármilyikkel ki tudok menni köszönteni a győzteseket, ha ugy alakul a helyzet...
May 26, 2012 20:28:47
sodilegnagyobbrajongoja
May 26, 2012 20:29:56
<div class="quote"><div class="author">broni</div>nekem van itthon mindenféle lobogom, szlovák, szerb, román, orosz, szovjet,usa, bármilyikkel ki tudok menni köszönteni a győzteseket, ha ugy alakul a helyzet...</div>
Eurovízión kinek drukkolsz? Tudsz választani a románok és szerbek között?
Eurovízión kinek drukkolsz? Tudsz választani a románok és szerbek között?
May 26, 2012 20:29:56
sodika
May 26, 2012 20:30:18
sodilegnagyobbrajongoja :
A magyar nem hagyja magát.
Megmutattuk.
Azt mindenki pontosan tudta, hogy a kilakoltatást megakadályozni nem tudjuk. Egyszerűen azért nem, mert végső esetben akár több ezer rendőr jönne, de juszt is ürítenének, mert nem hagyhatnak káros precedenst.
Itt nem a kiürítés tényleges megakadályozásán, hanem a nyilvánosságon, és a kiállás megmutatásán van a hangsúly. A kamerákon, a videókon.
Megmutattuk.
Azt mindenki pontosan tudta, hogy a kilakoltatást megakadályozni nem tudjuk. Egyszerűen azért nem, mert végső esetben akár több ezer rendőr jönne, de juszt is ürítenének, mert nem hagyhatnak káros precedenst.
Itt nem a kiürítés tényleges megakadályozásán, hanem a nyilvánosságon, és a kiállás megmutatásán van a hangsúly. A kamerákon, a videókon.
May 26, 2012 20:30:18
Hegyizsidó
May 26, 2012 20:30:22
<div class="quote"><div class="author">broni</div>hegyizsidó:endi a hárországban szeret teat szürcsölgetni, ezt se tudtad????</div>
Milyen szerencse, hogy egy háború esetén ez legkevésbé rajta múlik. :-)
Milyen szerencse, hogy egy háború esetén ez legkevésbé rajta múlik. :-)
May 26, 2012 20:30:22
Hegyizsidó
May 26, 2012 20:31:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>sodilegnagyobbrajongoja :
Megmutattuk.
Itt nem a kiürítés tényleges megakadályozásán, hanem a nyilvánosságon, és a kiállás megmutatásán van a hangsúly. A kamerákon, a videókon.</div>
Ciánytempó. Rinyálás, hangoskodás és keménykedés.
Megmutattuk.
Itt nem a kiürítés tényleges megakadályozásán, hanem a nyilvánosságon, és a kiállás megmutatásán van a hangsúly. A kamerákon, a videókon.</div>
Ciánytempó. Rinyálás, hangoskodás és keménykedés.
May 26, 2012 20:31:39
sodika
May 26, 2012 20:32:43
persze, hogy szerepel a vádpontok között</div>
Hát ha ez így lenne, nagyon nyugodt lennék.
Ez ugyanis biztos diadalt jelentene a számomra.
Mesélj még érdekeseket, zsidó.
Mesélj még érdekeseket, zsidó.
May 26, 2012 20:32:43
Géntolvaj református
May 26, 2012 20:33:30
Sodi, nem gondolod, hogy a néninek sokkal nagyobb segítség lenne, ha összedobnátok a rezsihátralékát annál, ha csak üvöltöztök egy folyosón, mint a cigányok?
May 26, 2012 20:33:30
sodika
May 26, 2012 20:35:49
<div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>
Ciánytempó. Rinyálás, hangoskodás és keménykedés.</div>
Tendencia. Láthatóan egyre keményebb az ellenállás.
De attól természetesen még nem valódi. A Balogh Béla folyamatosan egyeztetett a rendőrökkel, hogy azért túl kemények mi se legyünk. :)
Ez ilyen kvázi közös dolog volt. Pont annyit tettünk, amennyit a rendőrök még eltűrnek. Az a két ember, akit elvittek, azért lett elhurcolva, azért jutott erre a sorsra, mert nem hallgatott a Bélára: konkrétan is ellenállt a rendőrnek, pedig azt nem szabad.
Ciánytempó. Rinyálás, hangoskodás és keménykedés.</div>
Tendencia. Láthatóan egyre keményebb az ellenállás.
De attól természetesen még nem valódi. A Balogh Béla folyamatosan egyeztetett a rendőrökkel, hogy azért túl kemények mi se legyünk. :)
Ez ilyen kvázi közös dolog volt. Pont annyit tettünk, amennyit a rendőrök még eltűrnek. Az a két ember, akit elvittek, azért lett elhurcolva, azért jutott erre a sorsra, mert nem hallgatott a Bélára: konkrétan is ellenállt a rendőrnek, pedig azt nem szabad.
May 26, 2012 20:35:49
törzsgyökeres
May 26, 2012 20:35:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>sodilegnagyobbrajongoja :
Megmutattuk.
vagyis pár magamutogató hülyén van a hangsúly, akik saját fontossági tudatukat elégítik ki ezzel a majomkodással. köszönjük a beismerést.
azt mutattátok meg, hogy milyen szánalmasak vagytok. mi végig jót röhögtünk rajtatok. a valódi segítségre (befogadni, pénzt adni) képtelenek vagytok. csak pofázni, hőbörögni, hisztizni tudtok.
Megmutattuk.
vagyis pár magamutogató hülyén van a hangsúly, akik saját fontossági tudatukat elégítik ki ezzel a majomkodással. köszönjük a beismerést.
azt mutattátok meg, hogy milyen szánalmasak vagytok. mi végig jót röhögtünk rajtatok. a valódi segítségre (befogadni, pénzt adni) képtelenek vagytok. csak pofázni, hőbörögni, hisztizni tudtok.
May 26, 2012 20:35:50
sodika
May 26, 2012 20:38:24
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, nem gondolod, hogy a néninek sokkal nagyobb segítség lenne, ha összedobnátok a rezsihátralékát annál, ha csak üvöltöztök egy folyosón, mint a cigányok?</div>
A média erejét nem szabad lebecsülni.
Oda kell menni, és erőt mutatni pont abban a mértékben, amit a rendőri biztosítás parancsnoka és a jog még éppen eltűr.
Szekrényt az ajtóba rakni oké. Rendőrre rányomni a szekrényt, amikor már belépett a lakásba, nem oké. Rendőrök csoportjának általános dolgot kiabálni oké. Rendőrt egyenként megsérteni nem oké.
Finomságokra mi is figyeltünk azért, ha figyeled.
A média erejét nem szabad lebecsülni.
Oda kell menni, és erőt mutatni pont abban a mértékben, amit a rendőri biztosítás parancsnoka és a jog még éppen eltűr.
Szekrényt az ajtóba rakni oké. Rendőrre rányomni a szekrényt, amikor már belépett a lakásba, nem oké. Rendőrök csoportjának általános dolgot kiabálni oké. Rendőrt egyenként megsérteni nem oké.
Finomságokra mi is figyeltünk azért, ha figyeled.
May 26, 2012 20:38:24
törzsgyökeres
May 26, 2012 20:39:51
Mesélj még érdekeseket, zsidó.</div>
mondtam már, hogy 50 ezerért eladó az irat. egy fél repcsiiii. kell?
már a vádemelés elmaradásában is annyira biztos voltál, aztán ez lett a diadalból. taknyos orral könyörögsz az infóért, vádlott. kínos beégés. de mi trollok jót röhögünk rajtad.
Mesélj még érdekeseket, zsidó.</div>
már a vádemelés elmaradásában is annyira biztos voltál, aztán ez lett a diadalból. taknyos orral könyörögsz az infóért, vádlott. kínos beégés. de mi trollok jót röhögünk rajtad.
May 26, 2012 20:39:51
sodika
May 26, 2012 20:42:38
</div>
Bizonyítsd, hogy nálad van.
Ne kamuzz, hanem mutass kitakart részletet. :)
</div>
Ne kamuzz, hanem mutass kitakart részletet. :)
May 26, 2012 20:42:38
broni
May 26, 2012 20:43:04
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>nekem van itthon mindenféle lobogom, szlovák, szerb, román, orosz, szovjet,usa, bármilyikkel ki tudok menni köszönteni a győzteseket, ha ugy alakul a helyzet...</div>
Eurovízión kinek drukkolsz? Tudsz választani a románok és szerbek között?</div>
humberdicknek))
Eurovízión kinek drukkolsz? Tudsz választani a románok és szerbek között?</div>
humberdicknek))
May 26, 2012 20:43:04
törzsgyökeres
May 26, 2012 20:46:18
</div>
Ne kamuzz, hanem mutass kitakart részletet. :)</div>
persze, hogy aztán menjél feljelentgetni, és az emberem bajba kerüljön. ha megvan a pénz, fényképezd le, és akkor majd megmondom, hogy kinek juttasd el. ha megérkezett, akkor megkapod a vádiratot mailben. itt nem te diktálsz, kisköcsög.
</div>
persze, hogy aztán menjél feljelentgetni, és az emberem bajba kerüljön. ha megvan a pénz, fényképezd le, és akkor majd megmondom, hogy kinek juttasd el. ha megérkezett, akkor megkapod a vádiratot mailben. itt nem te diktálsz, kisköcsög.
May 26, 2012 20:46:18
Hegyizsidó
May 26, 2012 20:46:27
</div>
Látod Sordák, te milyen hülye vagy? Szerinted kinek jó az, ha látsz egy ilyet? Legfeljebb neked, mert akkor nem maradsz bizonytalanságban.
De itt a többség nem szeretné, hogy neked jó legyen. Törzsgyökeres 50 ezerért hajlandó lemondani az élvezetről, amit a rettegésed jelent, szerintem elég méltányos ár.
</div>
Látod Sordák, te milyen hülye vagy? Szerinted kinek jó az, ha látsz egy ilyet? Legfeljebb neked, mert akkor nem maradsz bizonytalanságban.
De itt a többség nem szeretné, hogy neked jó legyen. Törzsgyökeres 50 ezerért hajlandó lemondani az élvezetről, amit a rettegésed jelent, szerintem elég méltányos ár.
May 26, 2012 20:46:27
grafikus007
May 26, 2012 20:52:16
zsodi, miért nem válaszolsz? miért nem adtad oda a néninek a 10 ezer forintos vésztartalékodat?
May 26, 2012 20:52:16
sodika
May 26, 2012 20:53:19
Jaj, hogyan tudsz 50 ezer után doksit küldeni?
Ne jó ez így. :)
Kérek még valami részletet arról, hogy nem kamuzol.
Kérek még valami részletet arról, hogy nem kamuzol.
May 26, 2012 20:53:19
törzsgyökeres
May 26, 2012 20:53:44
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>zsodi, miért nem válaszolsz? miért nem adtad oda a néninek a 10 ezer forintos vésztartalékodat?</div>
vagy mondjuk 5 ezret belőle.
és miért nem gyűjtöttek a néninek a helyszínen?
vagy mondjuk 5 ezret belőle.
és miért nem gyűjtöttek a néninek a helyszínen?
May 26, 2012 20:53:44
sodika
May 26, 2012 20:54:42
és miért nem gyűjtöttek a néninek a helyszínen?</div>
Mind szegény emberek vagyunk, azért.
Az ilyet nem lehet pénzzel megoldani.
Az ilyet nem lehet pénzzel megoldani.
May 26, 2012 20:54:42
?
May 26, 2012 20:55:35
Jaj, hogyan tudsz 50 ezer után doksit küldeni?
Kérek még valami részletet arról, hogy nem kamuzol.[/quote
Nincs rászorulva, hogy kamuzzon.Jobb ha tőlem tudod.
Kérek még valami részletet arról, hogy nem kamuzol.[/quote
Nincs rászorulva, hogy kamuzzon.Jobb ha tőlem tudod.
May 26, 2012 20:55:35
törzsgyökeres
May 26, 2012 20:56:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jaj, hogyan tudsz 50 ezer után doksit küldeni?
Kérek még valami részletet arról, hogy nem kamuzol.</div>
nem érted, hogy nem te diktálsz? nálam van az infó, nálam van a hatalom. ott az ügyszám, azt ellenőrizheted. így is többet mondtam, mint kellett volna.
ha megvan a pénz, akkor fényképezd le, és utána tárgyalhatunk.
nem érted, hogy nem te diktálsz? nálam van az infó, nálam van a hatalom. ott az ügyszám, azt ellenőrizheted. így is többet mondtam, mint kellett volna.
ha megvan a pénz, akkor fényképezd le, és utána tárgyalhatunk.
May 26, 2012 20:56:49
grafikus007
May 26, 2012 20:57:17
Az ilyet nem lehet pénzzel megoldani.</div>
balfasz vagy. volt nálad 10 ezer vésztartalék. Ha ezen felül mind a 40en aznap dolgoztatok volna, akkor máris kerestetek volna 40 ezer forintot. 40+ 10 = 50 ezer forinttal segítettétek volna ki a nénit.
balfasz vagy. volt nálad 10 ezer vésztartalék. Ha ezen felül mind a 40en aznap dolgoztatok volna, akkor máris kerestetek volna 40 ezer forintot. 40+ 10 = 50 ezer forinttal segítettétek volna ki a nénit.
May 26, 2012 20:57:17
Hegyizsidó
May 26, 2012 20:57:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jaj, hogyan tudsz 50 ezer után doksit küldeni?
Te még mindig nem fogtad fel, hogy mi a helyzet ugye?
Te még mindig nem fogtad fel, hogy mi a helyzet ugye?
May 26, 2012 20:57:34
sneciakiraly
May 26, 2012 20:57:52
"
Az ilyet nem lehet pénzzel megoldani. "
nem kell pénz.
bármelyikőtök befogadhatná.
és ha nem az utolsó pillanatban akcióztok, akkor még az önkormányzathoz benyújtandó kérvényben is segíthet pár hobbijogász.
nem kell pénz.
bármelyikőtök befogadhatná.
és ha nem az utolsó pillanatban akcióztok, akkor még az önkormányzathoz benyújtandó kérvényben is segíthet pár hobbijogász.
May 26, 2012 20:57:52
törzsgyökeres
May 26, 2012 20:58:50
repcsiiiire, tv-lófaszra van pénzed, de amikor ténylegesen segíteni kell, akkor már szegény vagy?
repcsiiiire, tv-lófaszra van pénzed, de amikor ténylegesen segíteni kell, akkor már szegény vagy?
May 26, 2012 20:58:50
grafikus007
May 26, 2012 20:59:15
meg mi az, hogy nem lehet pénzzel megoldani? miért, szerinted miért lakoltatták ki?
May 26, 2012 20:59:15
Haim
May 26, 2012 21:01:31
De bazmeg, az ilyet pénzzel lehet megoldani. Csak hogy Ti nem azért vagytok szegények, mert szar a fizetésetek a gyárban, hanem azért mert kibaszott lógós lumpen prolik vagytok, akik kihasználják a demokráciát, mert tudjátok,hogy fel lehet tartani rengeteg rendőrt, akiknek sokkal fontosabb dolga is lenne mint veletek szórakozni és eltűrni a mocskolódásotokat. Mondjuk például üldözhetnék a cigánybűnözőket... Hidd el, legszívesebben a tonfával bucira vernék a hülye fejeteket a kamerát meg megetetnék veletek, aztán mennének a dolgukra és nem kellene a sok pöcsfej lumpenidiótával foglalkozniuk.
De bazmeg, az ilyet pénzzel lehet megoldani. Csak hogy Ti nem azért vagytok szegények, mert szar a fizetésetek a gyárban, hanem azért mert kibaszott lógós lumpen prolik vagytok, akik kihasználják a demokráciát, mert tudjátok,hogy fel lehet tartani rengeteg rendőrt, akiknek sokkal fontosabb dolga is lenne mint veletek szórakozni és eltűrni a mocskolódásotokat. Mondjuk például üldözhetnék a cigánybűnözőket... Hidd el, legszívesebben a tonfával bucira vernék a hülye fejeteket a kamerát meg megetetnék veletek, aztán mennének a dolgukra és nem kellene a sok pöcsfej lumpenidiótával foglalkozniuk.
May 26, 2012 21:01:31
broni
May 26, 2012 21:01:51
egy jobbikos eu képviselő havi lóvéja se jött volna rosszul a nénikek gondolom
May 26, 2012 21:01:51
banshee
May 26, 2012 21:03:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hegyizsidó</div>
Mondom, az idióták vakmerősége.</div>
Milliárdos főmufti csak a filmekben száll rá az oknyomozó újságíróra. A valóságban azt a bűnszervezeten belüli balfaszt vonják felelősségre, aki az alacsony színvonalú konspirációs munkájával lehetővé tette, hogy az oknyomozó eredményre juthasson, de az oknyomozóból véletlenül sem csinálnak mártírt.
Rendes lopásnak nem lehet utána menni, csak ha valaki balfasz volt.
Mondom. Minél nagyobb a célpont, akit rugdosol, annál inkább biztonságban vagy. A kisember beperel, esetleg meg is ver, de a nagy ember leszar, mert nem a légy a hibás, ha rászáll a húsra, hanem az, aki a húst fedetlenül hagyta.
Olyan ember számára, aki milliárdokat von magához, egy Minda Zoltán egy beavatkozásával, vagy egy SoDI a YouTube videóival egy légy. Derogál utána menni.</div>
Na ezt magyarázd meg azoknak az orosz újságíróknak akik hullanak mint a legyek...
Mondom, az idióták vakmerősége.</div>
Milliárdos főmufti csak a filmekben száll rá az oknyomozó újságíróra. A valóságban azt a bűnszervezeten belüli balfaszt vonják felelősségre, aki az alacsony színvonalú konspirációs munkájával lehetővé tette, hogy az oknyomozó eredményre juthasson, de az oknyomozóból véletlenül sem csinálnak mártírt.
Rendes lopásnak nem lehet utána menni, csak ha valaki balfasz volt.
Mondom. Minél nagyobb a célpont, akit rugdosol, annál inkább biztonságban vagy. A kisember beperel, esetleg meg is ver, de a nagy ember leszar, mert nem a légy a hibás, ha rászáll a húsra, hanem az, aki a húst fedetlenül hagyta.
Olyan ember számára, aki milliárdokat von magához, egy Minda Zoltán egy beavatkozásával, vagy egy SoDI a YouTube videóival egy légy. Derogál utána menni.</div>
Na ezt magyarázd meg azoknak az orosz újságíróknak akik hullanak mint a legyek...
May 26, 2012 21:03:27
törzsgyökeres
May 26, 2012 21:03:53
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>meg mi az, hogy nem lehet pénzzel megoldani? miért, szerinted miért lakoltatták ki?</div>
butaházinak tudnak gyűjteni bírságra, de hogy az ilyeneknek olcsó ingatlanokat vásároljanak borsodban, ahova be tud költözni 3-4 ember, az már nem jut eszükbe. ebből is látszik, hogy miről szól ez az egész. a majomkodásról, a hőbörgésről, hisztizésből. arról, hogy az ilyen snecifélék kurvaanyázhassák a rendőrt a bezárt ajtó mögül, és 2 percre nagyon bátornak érezhessék magukat.
butaházinak tudnak gyűjteni bírságra, de hogy az ilyeneknek olcsó ingatlanokat vásároljanak borsodban, ahova be tud költözni 3-4 ember, az már nem jut eszükbe. ebből is látszik, hogy miről szól ez az egész. a majomkodásról, a hőbörgésről, hisztizésből. arról, hogy az ilyen snecifélék kurvaanyázhassák a rendőrt a bezárt ajtó mögül, és 2 percre nagyon bátornak érezhessék magukat.
May 26, 2012 21:03:53
grafikus007
May 26, 2012 21:04:35
zsodi, azt állítottad, hogy a fütyikamerát kedélyjavító célzattal vetted meg. Neked, mint fiatal keresztény értelmiséginek nem kedélyjavító, ha segíthetsz egy elesett embertársadon? Ha azt a pénzt nem kütyükre költöd, hanem egy rászorulónak, az öreg néninek adtad volna?
May 26, 2012 21:04:35
Haim
May 26, 2012 21:08:03
<div class="quote"><div class="author">broni</div>egy jobbikos eu képviselő havi lóvéja se jött volna rosszul a nénikek gondolom</div>
Broni! Hát tudod Te mennyibe kerülnek a kurvák Brüsszelben? Hát kell arra az a 6500 euró!
Broni! Hát tudod Te mennyibe kerülnek a kurvák Brüsszelben? Hát kell arra az a 6500 euró!
May 26, 2012 21:08:03
?
May 26, 2012 21:08:29
""
Korlátlanul skálázható jövedelem mellett?
Korlátlanul skálázható jövedelem mellett?
May 26, 2012 21:08:29
Haim
May 26, 2012 21:09:54
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>meg mi az, hogy nem lehet pénzzel megoldani? miért, szerinted miért lakoltatták ki?</div>
butaházinak tudnak gyűjteni bírságra, de hogy az ilyeneknek olcsó ingatlanokat vásároljanak borsodban, ahova be tud költözni 3-4 ember, az már nem jut eszükbe. ebből is látszik, hogy miről szól ez az egész. a majomkodásról, a hőbörgésről, hisztizésből. arról, hogy az ilyen snecifélék kurvaanyázhassák a rendőrt a bezárt ajtó mögül, és 2 percre nagyon bátornak érezhessék magukat.</div>
Érzed a lényeget.
Mint a majmok, rázzák a ketrecet, huzigálják a fütyijüket, de igazából minden csak arról szól,hogy huhognak és majomkodnak..segíteni csak a másik majmon akarnak.
butaházinak tudnak gyűjteni bírságra, de hogy az ilyeneknek olcsó ingatlanokat vásároljanak borsodban, ahova be tud költözni 3-4 ember, az már nem jut eszükbe. ebből is látszik, hogy miről szól ez az egész. a majomkodásról, a hőbörgésről, hisztizésből. arról, hogy az ilyen snecifélék kurvaanyázhassák a rendőrt a bezárt ajtó mögül, és 2 percre nagyon bátornak érezhessék magukat.</div>
Érzed a lényeget.
Mint a majmok, rázzák a ketrecet, huzigálják a fütyijüket, de igazából minden csak arról szól,hogy huhognak és majomkodnak..segíteni csak a másik majmon akarnak.
May 26, 2012 21:09:54
?
May 26, 2012 21:12:08
Ezektől két dolgot sosem lehet várni.Pénzt és munkát.
May 26, 2012 21:12:08
?
May 26, 2012 21:15:00
"Rendes lopásnak nem lehet utána menni, csak ha valaki balfasz volt."
Milyen az a rendes lopás?
"de az oknyomozóból véletlenül sem csinálnak mártírt."
Az oknyomozó esetleg hirtelen eltűnik és többet nem hallanak róla.Szerencsésebb esetben csak szakmát vált és szép csendben meghúzza magát.
Milyen az a rendes lopás?
"de az oknyomozóból véletlenül sem csinálnak mártírt."
Az oknyomozó esetleg hirtelen eltűnik és többet nem hallanak róla.Szerencsésebb esetben csak szakmát vált és szép csendben meghúzza magát.
May 26, 2012 21:15:00
Hegyizsidó
May 26, 2012 21:15:19
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>
repcsiiiire, tv-lófaszra van pénzed, de amikor ténylegesen segíteni kell, akkor már szegény vagy?</div>
Tényleg nem nagyon van pénze, látod még szar 50 ezer forintot sem képes összeszedni. A jövőbeli könyvkiadó, oknyomozó...
repcsiiiire, tv-lófaszra van pénzed, de amikor ténylegesen segíteni kell, akkor már szegény vagy?</div>
Tényleg nem nagyon van pénze, látod még szar 50 ezer forintot sem képes összeszedni. A jövőbeli könyvkiadó, oknyomozó...
May 26, 2012 21:15:19
Hegyizsidó
May 26, 2012 21:16:59
<div class="quote"><div class="author">?</div>Ezektől két dolgot sosem lehet várni.Pénzt és munkát.</div>
Persze, mert ha tényleg segítenének akkor az elvenné az energiát az ellenségkép-gyártástól és oda lenne az akolmeleg.
Persze, mert ha tényleg segítenének akkor az elvenné az energiát az ellenségkép-gyártástól és oda lenne az akolmeleg.
May 26, 2012 21:16:59
broni
May 26, 2012 21:17:35
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>egy jobbikos eu képviselő havi lóvéja se jött volna rosszul a nénikek gondolom</div>
Broni! Hát tudod Te mennyibe kerülnek a kurvák Brüsszelben? Hát kell arra az a 6500 euró!</div>
sajnos nem tudom..((bár jok nekem a magyar fősulis, egyetemista magánzo hölygyek is..))))
Broni! Hát tudod Te mennyibe kerülnek a kurvák Brüsszelben? Hát kell arra az a 6500 euró!</div>
sajnos nem tudom..((bár jok nekem a magyar fősulis, egyetemista magánzo hölygyek is..))))
May 26, 2012 21:17:35
sodilegnagyobbrajongoja
May 26, 2012 21:17:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az ilyet nem lehet pénzzel megoldani.</div>
Kurva nagy tévedés.
Éppen hogy csak pénzzel lehet megoldani.
Csak ti azt akarjátok, hogy a pénz mástól jöjjön.
Kurva nagy tévedés.
Éppen hogy csak pénzzel lehet megoldani.
Csak ti azt akarjátok, hogy a pénz mástól jöjjön.
May 26, 2012 21:17:39
Hegyizsidó
May 26, 2012 21:19:41
Sodi, hiába hívod a Gaudit, nem tud segíteni. Anyád sem.
:-)
:-)
May 26, 2012 21:19:41
sodilegnagyobbrajongoja
May 26, 2012 21:24:01
Egy 25 éves koszovói cigány csaj énekel Albániának.
Broni, ugye rá szavazol?
Broni, ugye rá szavazol?
May 26, 2012 21:24:01
broni
May 26, 2012 21:26:57
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Egy 25 éves koszovói cigány csaj énekel Albániának.
Broni, ugye rá szavazol?</div>
igazábol ha jo csajokról van szó, félreteszem a faji-politikai előítéleteimet..: voltam jo fincsi cigány kurvákkal,)))
Broni, ugye rá szavazol?</div>
igazábol ha jo csajokról van szó, félreteszem a faji-politikai előítéleteimet..: voltam jo fincsi cigány kurvákkal,)))
May 26, 2012 21:26:57
Hegyizsidó
May 26, 2012 21:27:14
Sodi, egy van egy pár kérdésem, olyan bulváros-féle;
Mi a kedvenc ételed?
Mi a kedvenc italod?
Mi a kedvenc együttesed/énekesed?
Mi a kedvenc színed?
Ki a példaképed?
Mi a kedvenc ételed?
Mi a kedvenc italod?
Mi a kedvenc együttesed/énekesed?
Mi a kedvenc színed?
Ki a példaképed?
May 26, 2012 21:27:14
sodika
May 26, 2012 21:28:08
Ezt az irtózatos baromságot. A néninek van nyugdíja, és nem azért került bajba, mert kevés a nyugdíja, hanem azért, mert az önkormányzat baszott neki kiutalni a lakást, majd utána tiltani a nyugdíjából a lakbért.
A néninek nem lett volna értelme gyűjteni, mert mit csináljon vele szerencsétlen? A nyugdíja így is jön, állandó albérletet úgysem tudunk fizetni neki, és a Máltaiak úgyis segítenek neki.
Itt a tényfeltárás, és az önkormányzat felé a nyomásgyakorlás segít csak. Ez kibaszottul nem pénzkérdés.
A néninek nem lett volna értelme gyűjteni, mert mit csináljon vele szerencsétlen? A nyugdíja így is jön, állandó albérletet úgysem tudunk fizetni neki, és a Máltaiak úgyis segítenek neki.
Itt a tényfeltárás, és az önkormányzat felé a nyomásgyakorlás segít csak. Ez kibaszottul nem pénzkérdés.
May 26, 2012 21:28:08
broni
May 26, 2012 21:28:16
a magyaroknál a talmácsi énekelt????mondjuk szar szám
May 26, 2012 21:28:16
tényfeltáró
May 26, 2012 21:30:16
broni, hol a szakdolgozatod te tróger?!
May 26, 2012 21:30:16
törzsgyökeres
May 26, 2012 21:30:36
a listára nézzetek rá.
May 26, 2012 21:30:36
sodika
May 26, 2012 21:31:27
Budaházy Gyuri műsorokat gyárt, Skype-előadásokat tart, tartja a lelket rengeteg emberben. Ikon, jelkép lett. Ezért segítenek neki. Ő olyan ember, aki hatástöbbszörözi az energiáit.
Ellenben a rendszer elleni harctól elvonni anyagi forrásokat olyanok megsegítésére, akiket a rendszer amúgy is ellát? Ennek semmi értelme.
Ellenben a rendszer elleni harctól elvonni anyagi forrásokat olyanok megsegítésére, akiket a rendszer amúgy is ellát? Ennek semmi értelme.
May 26, 2012 21:31:27
sneciakiraly
May 26, 2012 21:34:28
a nyugger miért nem bérelt a piacon magának lakást, vagy egy szobát?
miért várja hogy majd neki kiutaljanak?
egy szoba 30-ból kijön, simán fizethetné.
helyette rinyál.
az ilyen mocskos kádárista nyuggerek szavazzák mindig vissza a maszopot!
egy szoba 30-ból kijön, simán fizethetné.
helyette rinyál.
az ilyen mocskos kádárista nyuggerek szavazzák mindig vissza a maszopot!
May 26, 2012 21:34:28
banshee
May 26, 2012 21:34:43
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div>a listára nézzetek rá.</div>
Én nem néztem rá mert nem is létezik.
Én nem néztem rá mert nem is létezik.
May 26, 2012 21:34:43
sodika
May 26, 2012 21:36:23
<div class="quote"><div class="author">sneciakiraly</div>
</div>
Itt valami el lett kurva. Ha bizonyos ideig együtt élsz valakivel, aki önkormányzati lakásban lakik, akkor családtaggá válsz. Nem igazán értem, miként lehet, hogy a néni nem kapta meg automatikusan a lakást. Ennek részletesebben is utána kell nézni.
</div>
Itt valami el lett kurva. Ha bizonyos ideig együtt élsz valakivel, aki önkormányzati lakásban lakik, akkor családtaggá válsz. Nem igazán értem, miként lehet, hogy a néni nem kapta meg automatikusan a lakást. Ennek részletesebben is utána kell nézni.
May 26, 2012 21:36:23
broni
May 26, 2012 21:37:18
<div class="quote"><div class="author">tényfeltáró</div>broni, hol a szakdolgozatod te tróger?!</div>
én olyat soha nem is írtam, esküszöm!!!
én olyat soha nem is írtam, esküszöm!!!
May 26, 2012 21:37:18
banshee
May 26, 2012 21:40:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Itt valami el lett kurva. Ha bizonyos ideig együtt élsz valakivel, aki önkormányzati lakásban lakik, akkor családtaggá válsz. Nem igazán értem, miként lehet, hogy a néni nem kapta meg automatikusan a lakást. Ennek részletesebben is utána kell nézni.</div>
Élettárs nem örököl púp, és még haszonélvezeti joga sincs.
Itt valami el lett kurva. Ha bizonyos ideig együtt élsz valakivel, aki önkormányzati lakásban lakik, akkor családtaggá válsz. Nem igazán értem, miként lehet, hogy a néni nem kapta meg automatikusan a lakást. Ennek részletesebben is utána kell nézni.</div>
Élettárs nem örököl púp, és még haszonélvezeti joga sincs.
May 26, 2012 21:40:46
törzsgyökeres
May 26, 2012 21:42:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sneciakiraly</div>
</div>
persze, hogy nem érted, mivel nem ismered a lakástörvényt. hőbörögni, kurvaanyázni a rendőröket a bezárt ajtó mögül, hülyeségeket pofázni viszont korlátlanul tudsz.
</div>
persze, hogy nem érted, mivel nem ismered a lakástörvényt. hőbörögni, kurvaanyázni a rendőröket a bezárt ajtó mögül, hülyeségeket pofázni viszont korlátlanul tudsz.
May 26, 2012 21:42:51
broni
May 26, 2012 21:43:28
<div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Élettárs nem örököl púp, és még haszonélvezeti joga sincs.</div>
és ha melegek??
és ha melegek??
May 26, 2012 21:43:28
Hegyizsidó
May 26, 2012 21:48:46
<div class="quote"><div class="author">törzsgyökeres</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sneciakiraly</div>
</div>
persze, hogy nem érted, mivel nem ismered a lakástörvényt. hőbörögni, kurvaanyázni a rendőröket a bezárt ajtó mögül, hülyeségeket pofázni viszont korlátlanul tudsz.</div>
Milyen tudása van Sodikának? Most komolyan? Melyik az a terület ahol ő tényszerű tudással rendelkezik és nem csak bullshit szintű, innen-onnan összekapart ostobaságokkal operál?
</div>
persze, hogy nem érted, mivel nem ismered a lakástörvényt. hőbörögni, kurvaanyázni a rendőröket a bezárt ajtó mögül, hülyeségeket pofázni viszont korlátlanul tudsz.</div>
Milyen tudása van Sodikának? Most komolyan? Melyik az a terület ahol ő tényszerű tudással rendelkezik és nem csak bullshit szintű, innen-onnan összekapart ostobaságokkal operál?
May 26, 2012 21:48:46
törzsgyökeres
May 26, 2012 21:49:03
<div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>
lakásbérleti jog folytatásáról van szó. a néninek nincs joga ilyesmihez. eleve jogcím nélkül lakott ott mielőtt az élettársa meghalt volna.
lakásbérleti jog folytatásáról van szó. a néninek nincs joga ilyesmihez. eleve jogcím nélkül lakott ott mielőtt az élettársa meghalt volna.
May 26, 2012 21:49:03
sneciakiraly
May 26, 2012 21:49:06
"hőbörögni, kurvaanyázni a rendőröket a bezárt ajtó mögül, hülyeségeket pofázni viszont korlátlanul tudsz. "
olyan mint a millás idióták, azt hiszik hogy a hőbörgéssel majd megváltoztattják a rendszert
olyan mint a millás idióták, azt hiszik hogy a hőbörgéssel majd megváltoztattják a rendszert
May 26, 2012 21:49:06
Haim
May 26, 2012 21:51:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sneciakiraly</div>
</div>
és ha csak szexnagyi volt a lakás tulajának?
</div>
és ha csak szexnagyi volt a lakás tulajának?
May 26, 2012 21:51:44
Haim
May 26, 2012 21:52:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Budaházy Gyuri műsorokat gyárt, Skype-előadásokat tart, tartja a lelket rengeteg emberben. Ikon, jelkép lett. Ezért segítenek neki. Ő olyan ember, aki hatástöbbszörözi az energiáit.
Ellenben a rendszer elleni harctól elvonni anyagi forrásokat olyanok megsegítésére, akiket a rendszer amúgy is ellát? Ennek semmi értelme.</div>
Az az ember csak a Ti szubkultúrátokban jelentős.
Amúgy lófaszjancsi.
Ellenben a rendszer elleni harctól elvonni anyagi forrásokat olyanok megsegítésére, akiket a rendszer amúgy is ellát? Ennek semmi értelme.</div>
Amúgy lófaszjancsi.
May 26, 2012 21:52:45
Hegyizsidó
May 26, 2012 21:54:47
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Budaházy Gyuri műsorokat gyárt, Skype-előadásokat tart, tartja a lelket rengeteg emberben. Ikon, jelkép lett. Ezért segítenek neki. Ő olyan ember, aki hatástöbbszörözi az energiáit.
Amúgy lófaszjancsi.</div>
Ez az öntúlértékelési zavar ez annyira jellemző a magyar széljobbra. Jobban mint bármi. Pattogó kecskeszar effektus.
Amúgy lófaszjancsi.</div>
Ez az öntúlértékelési zavar ez annyira jellemző a magyar széljobbra. Jobban mint bármi. Pattogó kecskeszar effektus.
May 26, 2012 21:54:47
banshee
May 26, 2012 21:57:12
lakásbérleti jog folytatásáról van szó. a néninek nincs joga ilyesmihez. eleve jogcím nélkül lakott ott mielőtt az élettársa meghalt volna.</div>
Aha, tehát az élettárs be se jelentette hogy befogadta oda, aztán miután meghalt, gondolom a halál tényéről nem tudott az önkormányzat, a csekkeket fizette a mammer rendesen, aztán volt egy revízió és kiderült hogy a papa három éve meghalt.
lakásbérleti jog folytatásáról van szó. a néninek nincs joga ilyesmihez. eleve jogcím nélkül lakott ott mielőtt az élettársa meghalt volna.</div>
Aha, tehát az élettárs be se jelentette hogy befogadta oda, aztán miután meghalt, gondolom a halál tényéről nem tudott az önkormányzat, a csekkeket fizette a mammer rendesen, aztán volt egy revízió és kiderült hogy a papa három éve meghalt.
May 26, 2012 21:57:12
sodileaks
May 26, 2012 22:12:22
sneci, hol a szakdolgozatod? vagy tudod mit? kezdjük az érettségiddel. hol van? a google nem találja, ergo nem létezik, evidencia...
May 26, 2012 22:12:22
banshee
May 26, 2012 22:15:39
Mi van, lebukott sneci az egyetemen hogy hamisította az érettségi bizonyítványát és ezért baszták ki?
May 26, 2012 22:15:39
banshee
May 26, 2012 22:15:44
Mi van, lebukott sneci az egyetemen hogy hamisította az érettségi bizonyítványát és ezért baszták ki?
May 26, 2012 22:15:44
Béla
May 26, 2012 22:16:51
Sneci, neked hogyan telt eddig a mai napod? Én voltam a Tiszán, megjárattam a Stingrayt, elmotoroztam egy tank benzint, kurva jó volt. Ettem egy tuti halászlét, utána pedig harcsapaprikást csuszával.
Sajnos haza kellett szaladnom, mert meg kellett kötnöm egy üzletet, ami nem tűrt halasztást (amiből őszre kiskálázom a januári nyaralást a komplett családnak, valami egzotikus országba), így inkább Pesten alszom ma.
Az imént bontottam egy üveg Duvelt, ugyanis az eddig unalmas fórum-nap most fel fog pörögni, ahogyan egy régen látott faszerdő robog a hatalmasra tátott szád felé, púpos korcs, megállíthatatlanul. És pont megfelelő hangulatban szeretnék lenni, mikor realizálod, mekkora szopóálarcot adunk ma fel a jávorszarvas pofádra.
Sajnos haza kellett szaladnom, mert meg kellett kötnöm egy üzletet, ami nem tűrt halasztást (amiből őszre kiskálázom a januári nyaralást a komplett családnak, valami egzotikus országba), így inkább Pesten alszom ma.
Az imént bontottam egy üveg Duvelt, ugyanis az eddig unalmas fórum-nap most fel fog pörögni, ahogyan egy régen látott faszerdő robog a hatalmasra tátott szád felé, púpos korcs, megállíthatatlanul. És pont megfelelő hangulatban szeretnék lenni, mikor realizálod, mekkora szopóálarcot adunk ma fel a jávorszarvas pofádra.
May 26, 2012 22:16:51
broni
May 26, 2012 22:17:58
sodi, a legközelebbi kilakaltasnál fel tartott jobb kézzel énekeld hogy :madrid határán, álltunk a tűzöznben minden poklon át!!!
May 26, 2012 22:17:58
Béla
May 26, 2012 22:19:13
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>sneci, hol a szakdolgozatod? vagy tudod mit? kezdjük az érettségiddel. hol van? a google nem találja, ergo nem létezik, evidencia...</div>
Szerintem van érettségije.
Engem inkább az érdekel, Sneckó, hogyan, és mennyi idő alatt jártad ki a gimnáziumot? Rendes, nappali gimibe jártál? És négy év alatt sikerült abszolválni?
Engem inkább az érdekel, Sneckó, hogyan, és mennyi idő alatt jártad ki a gimnáziumot? Rendes, nappali gimibe jártál? És négy év alatt sikerült abszolválni?
May 26, 2012 22:19:13
sodika
May 26, 2012 22:19:23
Ez jó téma. Beszéljünk még erről sokat. :)
Mikor hamisítottam, mikor buktam? :))
Hadd hízzon a karaktergyilkosság menüpont.
gyerünk-gyerünk
Csak szorgalmasan.
gyerünk-gyerünk
Csak szorgalmasan.
May 26, 2012 22:19:23
Béla
May 26, 2012 22:19:51
<div class="quote"><div class="author">broni</div>sodi, a legközelebbi kilakaltasnál fel tartott jobb kézzel énekeld hogy :madrid határán, álltunk a tűzöznben minden poklon át!!!</div>
Inkább szisszents te is egy sört, kurva jót fogunk ma este szórakozni, lehet, hogy kurvák is lesznek!
Inkább szisszents te is egy sört, kurva jót fogunk ma este szórakozni, lehet, hogy kurvák is lesznek!
May 26, 2012 22:19:51
Béla
May 26, 2012 22:20:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez jó téma. Beszéljünk még erről sokat. :)
gyerünk-gyerünk
Csak szorgalmasan.</div>
Egyszerű kérdéseket tettem fel, gondolom képes vagy rájuk válaszolni.
gyerünk-gyerünk
Csak szorgalmasan.</div>
Egyszerű kérdéseket tettem fel, gondolom képes vagy rájuk válaszolni.
May 26, 2012 22:20:26
sodika
May 26, 2012 22:21:02
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>
Engem inkább az érdekel, Sneckó, hogyan, és mennyi idő alatt jártad ki a gimnáziumot? Rendes, nappali gimibe jártál? És négy év alatt sikerült abszolválni?</div>
Mondom, hogy izgi.
Lehet, hogy nem is 18 évesen érettségiztem?
Húha... Tessék még erről beszélni sokat. :)
Engem inkább az érdekel, Sneckó, hogyan, és mennyi idő alatt jártad ki a gimnáziumot? Rendes, nappali gimibe jártál? És négy év alatt sikerült abszolválni?</div>
Mondom, hogy izgi.
Húha... Tessék még erről beszélni sokat. :)
May 26, 2012 22:21:02
Hegyizsidó
May 26, 2012 22:21:28
<div class="quote"><div class="author">Béla</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>sodi, a legközelebbi kilakaltasnál fel tartott jobb kézzel énekeld hogy :madrid határán, álltunk a tűzöznben minden poklon át!!!</div>
Inkább szisszents te is egy sört, kurva jót fogunk ma este szórakozni, lehet, hogy kurvák is lesznek!</div>
Béla, baszki :-)
Inkább szisszents te is egy sört, kurva jót fogunk ma este szórakozni, lehet, hogy kurvák is lesznek!</div>
Béla, baszki :-)
May 26, 2012 22:21:28
sodika
May 26, 2012 22:22:02
2000-ben érettségiztem, 4 év nappali gimi után.
Ennyi a tényszerű válasz, de sokkal izgibb, ha ettől eltérő dolgok hangoznak itt el. :)
Ennyi a tényszerű válasz, de sokkal izgibb, ha ettől eltérő dolgok hangoznak itt el. :)
May 26, 2012 22:22:02
törzsgyökeres
May 26, 2012 22:23:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>2000-ben érettségiztem, 4 év nappali gimi után.
Ennyi a tényszerű válasz, de sokkal izgibb, ha ettől eltérő dolgok hangoznak itt el. :)</div>
mekkora faszerdő lesz itt, vádlott. te lesz az orrod takonnyal nemsokára.:))
Ennyi a tényszerű válasz, de sokkal izgibb, ha ettől eltérő dolgok hangoznak itt el. :)</div>
mekkora faszerdő lesz itt, vádlott. te lesz az orrod takonnyal nemsokára.:))
May 26, 2012 22:23:12
sodika
May 26, 2012 22:24:25
mekkora faszerdő lesz itt, vádlott. te lesz az orrod takonnyal nemsokára.:))</div>
Jaj de izgi.
mekkora faszerdő lesz itt, vádlott. te lesz az orrod takonnyal nemsokára.:))</div>
Jaj de izgi.
May 26, 2012 22:24:25
Béla
May 26, 2012 22:24:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>
Mondom, hogy izgi.
Húha... Tessék még erről beszélni sokat. :)</div>
Sneci, egy a baj: ma este nem a Karaktergyilkosság Rovat fog hízni, hanem Sneci Újabb Hazugságai menüpont fog új bitekkel gyarapodni.
Ez a vonzás törvénye: könnyebb utolérni a hazug púpos jávorszarvast, mint a sánta kutyát.
Mondom, hogy izgi.
Húha... Tessék még erről beszélni sokat. :)</div>
Sneci, egy a baj: ma este nem a Karaktergyilkosság Rovat fog hízni, hanem Sneci Újabb Hazugságai menüpont fog új bitekkel gyarapodni.
Ez a vonzás törvénye: könnyebb utolérni a hazug púpos jávorszarvast, mint a sánta kutyát.
May 26, 2012 22:24:48
broni
May 26, 2012 22:25:05
már a 8-adiknál járok, 6-ot ittam a kocsmába, most meg itthon fojtatom a bulit))))
May 26, 2012 22:25:05
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mivel egy debil vagy, most sem azon töröd az agyad, hogyan gyere ki ebből jól</div>
Nem, nagyon egyszerű.
Mivel nem vagyok debil, így pontosan tudom, hogy nagyon kicsit az esélye annak, hogy törzsgyökeres tényleg tud az esetleges vádemelésről, és még meg is szerezte.
Önmagában abból tudom ezt, hogy (felperesként) vannak más, nem publikus ügyeim is bíróságon, és azokról is tudna, ha lenne ügyintéző haverja, aki tényleg lopkod neki anyagokat.
De csak kamuzik, és még egyszer ennek nem dőlök be.</div>
majd nézz utána kedden, hogy bevált-e a tippem. és ebből következtessél.:)
köszi az infót egyébként, meg fogom nézni milyen ügyeid vannak felperesként.:))