tudni magyar?
Gyógypedagógus irta (2 nappal ezelott):
Ahogy a fentiekből is kiderült vagy ahogy az
előző előadás alatt (XII.7. - Levelek Krizsai
Andreának) szemléltetett példából világossá
vált, az alany nem rendelkezik empátiás,
beleélő képességgel, az emberi viselkedés
szabályait nem érti, azokat csak utánozni
próbálja. Rendszeres visszatérő eleme a
területen (és más területeken) elért
sikertelenségének, hogy "neki ezt nem tanították
meg" (vö. felelősségérzet hiánya, felelősség
másokra hárítása). Mivel beteg, nem érti, hogy
miért nem működnek a sok helyről ellesett,
általános iskolás módjára bemagolt
kapcsolatfelvételi metódusai, legfeljebb annyit
képes felfogni, hogy a másik fél nem értékelt
adott próbálkozásokat, de az okát ezeknek
nem.
Attól tartok, hogy Te hamarabb fogsz éhezni in Berling, Germany környékén. Már most ott tartasz, hogy egyre növekvő adósságokat görgetsz, amit a jól-rosszul gányolt aktuális melóidból próbálsz valahogy, tűzoltás jelleggel törleszteni, de sosem sikerül. Szerinted Fórizs mikor fog rájönni arra, hogy kibasztál vele, és nem fogja megkapni a pénzét? És hány gazdatestet húztál még le ez idő alatt? Recskaiékat biztosan. Sanszos, hogy Andit is megpróbáltad, de ő nem hiszem, hogy adott pénzt. Talán 1-2 szexnagyi is utalt (*pr*) 50-50 EURt. Szerinted meddig tudod még ezt csinálni?
oooooaaaaaaaaaarghhhhhhhhh
* blutty *
Ezek tipikus fehércigány fejűek.
Ennyi.
Es kuldj penzt Artanynak marcipanra!
Mesteri trollkodás, de kicsit túltolod.
Nem GURULnál le a DOMBról inkább?
Kizárt. Nem bírja elviselni úrhölgy zsarnokságát. Meg ugye verte is, ráadásul ő nevezte először nyilvános faszkiverőnek emlékeim szerint, szóval nem nagyon tudna ott nyugodtan fütyizni. Ráadásul nem kizárt,hogy cigányfasz helyett a pitonnal kellene fizetnie. Szerintem akkor már kinyitja a gázt, vagy Dunának megy. Vagy visszatér a jól bevált recskairodába. Vagy recskaiék eldugják valami másik ingatlanjukba a koboldot.
Nem kel fel ilyen korán, tegnap megosztotta határtalan shikerességének egyik titkát:
Ügyfélbarát hozzáállás, nem is értem, miért van elúszva mindig a teendőkkel.
mondjuk én se állítom be a vekkert, hanem kelek, amikor kelek, ez még önmagában nem lenne baj, a baj ott van, hogy utána nem ül le dolgozni
ne feledjuk azt az esetet sem, amikor a holgyur elmondasa szerint belenyomta recsi fejet a sajat nemi valadekaba
Ez volnál te, dova?
magyarchan.net/b/res/155525.html#157457
Mifaaan?
Eszter Fórizs Csak ne oszd az észt ezzel az erkölcsi szinttel. Vedd egy kicsit lejjebb a kioktatást, jó, Sodi? Mert beleverem megint a képedet a nemi váladékodba, ha nagyon kihozol a sodromból! Jó éjt!
január 24.,
Jó azért ez a reggeli KV mellé.
Úrhölgy bejegyzéséből az derült ki,hogy egyszer már belenyomta recsi fejét a saját genyájába. Miután ekkor még az úrhölgynél dekkolt titánnal, így a vendéglátója felháborodott,hogy magát szórakoztatja és büntetésből belenyomta a vadászbika fejét a produktumába.
Ki tudja, lehet, hogy szimplán büdös volt.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
dovát nagyon zavarja, hogy már nem tud névtelenül pofázni a facebook mögül, és régi barátai megkapták a címét
ha megfigyelitek, azóta valamiért nem tett ki új fényképet xD
Elég erős sábeszünk lesz, ha rögtön disznóvágással indul.
Efelett át is siklottam az éjszakai termésből. Ez az, púp, ilyen ötletek kellenek neked, még több felesleges tevékenység a munkavégzés helyett. Itt sírsz két napja, hogy mennyire feltorlódtak a munkáid és nincs pénzed, de neked beugrott, hogy új naplót/blogot indíts. Gondolom, majd szépen beírod az Excel "Dokumentáció" mezőjébe, hogy "átlagban" sok munkaórát hazudhass.
Amúgy a figyelemkurvaságod miatt úgy sem fogod kibírni, hogy FB-n ne oszd meg, ha tényleg belevágsz.
Erre most kivételesen válaszolok,aztán soha többet nem írok ide. Ha kamasz korodban olyan erotikus filmeket látsz, amiben a főhős magát szeretve keresi a társaságot és benyit egy szobába, ahol azonnal nekiesnek, akkor nem az a teljesen normális, ha úgy gondolja,hogy ez a társadalmilag elfogadott rend? De. Na most menjen mindenki a picsába, aki azt terjeszti,hogy ez beteges. Miért is lenne? Ilyen filmeket lehet kapni, ebből szerzi meg a fiatalság a tapasztalatát. Én sem voltam kivétel. Talán az átlagon felüli intim méretem riasztotta el a fiúkat, de az biztos,hogy nem a közeledésem! Minden pontosan ugyanúgy csináltam, mint a felnőtt filmekben. Keménnyé varázsoltam magamat, majd benyitottam a srácokhoz,hogy én vagyok a pizzásfiú. Ezek meg először röhögtek, aztán elküldtek a buzi kurva anyámba. Mégis hogy tehetnék erről én? A filmekben ilyenkor más történik. A szabad farkak 3 végén például van egy ilyen jelenet és ott nem küldik el a vízvezeték szerelőt!!! Vagy a tágra nyílt seggek 2-ben is teljesen máshogy alakul a férfi öltözőbe belépő néger takarító sorsa. Na most mindenki menjen a picsába, aki szerint a filmekből el lehet lesni viselkedési normákat!
Egész egyszerűen amíg nem irigyeltem el a tavalyi vendéglátóm életét, addig eszembe se jutott azzal foglalkozni, hogy az ember más társaságában is keresheti az örömszerzést, lévén ezt egész egyszerűen korábban senki nem magyarázta el nekem, nem láttam nem mutató példákat. Most viszont már tudatosítottam magam erre, innentől csupán a megfelelő NLP mintázatok eltanulásának kérdése a siker, ahogy azt Napoleon Hill is írta. Ilyen nagyon egyszerű ez.
* felkészül *
Jövőre már nem fogsz ennyire örülni a hónak, recsi.
idén se, ha nincs bérlet
Aha, * HÓ * esik, mi? Menekülsz a Nemzeti Drogteszt elöl, mocskos hazaáruló krónikás!
El tudom képzelni, hogy ez annyira lusta volt, hogy eszébe se jutott eltakarítani maga után a váladékát. De lehet az volt a kifogása, hogy nélküle csinálta....
A felvetés érdekes, azonban jelenleg a snecológia tudománya más véleményen van.
Az alany valószínűsíthetően nem autisztikus kényszeresség miatt talál ki merev, haszontalan szabályokat magának vagy ismételget hibás, különösebb értelem nélküli szavakat, frázisokat.
A súlyos pszichopátiájából és a (részben emiatt bekövetkezett) társadalomból való kireszketettségéből kifolyólag képtelen a szociális kapcsolatok menedzselésére, mások számára hétköznapinak tűnő helyzetek kezelésére vagy akár csak a saját életének mederben tartására.
Emiatt igyekszik magára erőltetni sok, a normális emberek számára bizarr viselkedésmintát. Vegyük észre a különbséget az alany és egy autisztikus személyiség között! Míg egy autista/asperger szindrómás ember a saját szabályrendszerében érzi jól magát, és teljesít sokszor kiválóan, addig Endrének ezek a keretek betarthatatlan kötöttséget, gyűlölt kötelességeket jelentenek.
Mivel céljai az életben maradáson, és a kényelmes, léha életen kívül nincsenek, ezért megpróbál megtanulni egyes viselkedésformákat, életviteli formulákat, hátha azok lesznek a sikerhez (snecológiai szakzsargonban: shikerhez) vezető lépések. A mélyebb összefüggéseket azonban képtelen felismerni, ahogy komolyabb energiabefektetés szükségeltetik, feladja.
Ráadásul fontos különbség, hogy amíg az autisták saját maguk miatt alakítják ki sokszor fura, és meglehetősen kötött szabályrendszereiket, addig az alanynál kizárólag a mások számára, kifelé akar valamit mutatni.
Ha biztosítva lenne a kényelmes, vagy akár csak minimális megélhetése úgy, hogy az az ő részéről semmiféle erőkifejtést nem igényel, nem tenne lépéseket azügyben, hogy önellátóvá váljon. Ahogy láthattuk ezt a tudományban Kolosy téri exodusnak nevezett több, mint két évet felölelő időszakban is.
Ráadásul amíg az autisták érdeklődési köre erősen fókuszált, tehát egyes területekre sokkal erősebben összpontosít, míg másokat teljesen figyelmen kívül hagy, addig az alanynál nem egyáltalán beszélhetünk fókuszpontokról.
A nihilista, szociopta-antiszociális, pszichopata személyiségek sajátja az felszínes, minimális érdeklődés, különösen más személyek iránt. Erről az alany maga is nyilatkozott. Tehát mind a pszichés állapota, mind a részben ebből fakadó szűklátókörűsége, korlátoltsága, műveletlensége okozza a sorozatos kudarcélményeket a szociális interakcióiban.
Magas intellektussal rendelkező pszichopata betegek gyakran képesek az érzelmi hiányt intelligenciájukkal ellensúlyozni, és ezt megnyerő külsővel párosítva sikeresen venni a számukra egyébként érthetetlen interperszonális kapcsolatok jelentette akadályokat. Az alany viszont értelmileg enyhén visszamaradott, testileg pedig erősen fogyatékos, így súlyos pszichózisa nélkül is jelentős hátrányban lenne az egészséges emberekkel szemben.
Remélem, hogy Huba folytatja áldásos tevékenységét. Ne feledjük: minden Fórizsnak bevitt ütés Recskáson csattan. Tényleg el kéne érni, hogy Fórizs visszakérje tőle a teljes kölcsönösszeget, és soha többé ne utaljon neki, illetve ne tegye ki magát NAV-vizsgálatnak és feljelentésnek azzal, hogy strómankodik Endre fekete bizniszében.
azok buzik voltak, és nem akaraták egy 100%-os hetero társaságát, ez nyilvánvaló!!!!!
engem nemhogy nem érdekelnek, de egyenesen útálom a kurva emberiséget!!kiirtanák mindenbkit a kecibe!!!!
ez mit jelent magyarul?
már hogy érted ezt?
továbbá érdekesnek tartom ezt a táborozós sztorit. 7-8 éve még azzal büszkélkedtél, hogy amikor angliában kirándultatok kiröhögted az osztálytársaidat, mert neked volt 200 pénzed, nekik meg alig.
hogy is van ez, te "nyitott, vidám, barátkozós" sodi?
Érdekes lenne, ha valamelyik gimis társa részletesen beszámolna a dolgairól.
De ez most pénteken nem hódmezővásárhelyi eset lesz, hanem valami korábbi mókaéskacagás, ugye?
a most pénteki tárgyalás nem a vásárhelyi magánlaksertés, hanem a hajléktalanverés ügyében lesz, amiben házi őrizetben voltak.
a vásárhelyi ügyben már tanúként, igazmondási kötelezettséggel kihallgatták az egész brigádot, ott sokat már nem tudnak tenni gyanúsítottként.
obama, orbán már írt ide, itt az ideje, hogy fletó is csatlakozzon közéleti fórumunkhoz.
írd meg nekik, hogy itt terítették a cuccot.
mivan?
anyád hányszor könyörgött neked, hogy legyél pontos, precíz, szavatartó?
ha figyeltél volna rá lenne munkád, pénzed, diplomád és ismerőseid.
így meg nincs semmid.
mégis mi a faszt vártál? tartsanak neked az iskolában "viselkedés" különórákat?
Tök jó, amint nem rólad van szó, idejössz és beböfögsz egy értelmetlen mondatot. Ennyire jól halad a meló?
nem dolgozik. egy kapavágást sem tett.
sírógörcs van.
nem azonosítottad a gondot. a fő gond az, hogy érzelmi fogyatékos vagy. az együttérző képességet nem lehet szokássá tenni.
Leszarom a nyomorodat. Azt mondd meg, mennyivel tartozol Fórizs Eszternek, és mikor fogod neki megadni? Továbbá mikor fogod átutalni a 40EUR-t édesanyádnak? Feladhatod postán is! Kinek tartozol még a Berlini tartózkodásod kapcsán? És nekik mikor fogod megadni a pénzt?
barbi??????
sírógörcs?
Soha többet nem írok ide
Egyébként lesz ma vacsora? És mikor nyelvizsgázol? Voltál már állásinterjún (*pr*)?
Most kelt fel szerintem.....
Örök dilemmám volt: meséljek-e egyszer sneciről egyik régi jó barátomnak, aki történetesen autista? (látod, sodi, attól, hogy a társadalmi szabályokat nem érti valaki, attól még lehet igénye a normális emberi kapcsolatokra) Hát nemrég kapott egy rövid Bevezetés a snecológiába kurzust, és az eredmény teljes shiker.
Abban maradtunk: az autizmus baromira nem magyarázat mindenre, attól még lehet értékes életet élni. Attól legfeljebb kicsit furcsa lesz az ember társaságban, nem egy szociopata idióta, és csak néha elviselhetetlenül szabályfetisiszta. A munkában meg még közelebb is lehet a saját megoldás, ha már egy témára nagyon oda tudnak koncentrálni.
Szóval a titok, minden shiker nyitja: nem kell egy gonosz, náci, élősködő féregnek lenni. Ez persze sodinál alapból bukik, pedig elég sokaknak bejött már.
Zweifinger Adlerfang
Dec 10, 2014 07:18:03
Nem, elmebeteg azért van vagyok.
tudni magyar?
Dec 10, 2014 07:18:03
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 10, 2014 07:33:49
x16)
Tudom, hogy a betegséged tünete, tehát nem szabadna ezen meglepődni, de azért még mindig megdöbbentő, hogy mélynyomorban tengődsz és csak napok választanak el attól, hogy az utcára kerülj, de te munka helyett még mindig okoskodással töltöd a napot.
Szerinted az életed végéig mindig találsz majd valakit, aki kihúz a szarból?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Szerinted az életed végéig mindig találsz majd valakit, aki kihúz a szarból?
*
Dec 10, 2014 07:50:01
Igen, ezt kell leküzdenem, ez a megoldás. :)
És már a megfelelő módszertant is megtaláltam hozzá.
Szociológiai gyűjtőmunkának kell felfogni minden napot.
Mintha ez lenne a melóm. Szerintem segíteni fog.
Már holnaptól igyekszem alkalmazni :)
És már a megfelelő módszertant is megtaláltam hozzá.
Szociológiai gyűjtőmunkának kell felfogni minden napot.
Mintha ez lenne a melóm. Szerintem segíteni fog.
Már holnaptól igyekszem alkalmazni :)
Gyógypedagógus irta (2 nappal ezelott):
Ahogy a fentiekből is kiderült vagy ahogy az
előző előadás alatt (XII.7. - Levelek Krizsai
Andreának) szemléltetett példából világossá
vált, az alany nem rendelkezik empátiás,
beleélő képességgel, az emberi viselkedés
szabályait nem érti, azokat csak utánozni
próbálja. Rendszeres visszatérő eleme a
területen (és más területeken) elért
sikertelenségének, hogy "neki ezt nem tanították
meg" (vö. felelősségérzet hiánya, felelősség
másokra hárítása). Mivel beteg, nem érti, hogy
miért nem működnek a sok helyről ellesett,
általános iskolás módjára bemagolt
kapcsolatfelvételi metódusai, legfeljebb annyit
képes felfogni, hogy a másik fél nem értékelt
adott próbálkozásokat, de az okát ezeknek
nem.
Dec 10, 2014 07:50:01
töppedt buzigolyók
Dec 10, 2014 09:06:45
Karalábé Hadnagy:
Az is lehet, hogy hazudozok.
Tudod, én mindig csak hazudozok.
Na és mostantól troll-kiéheztetés jön.
csáááá
Az is lehet, hogy hazudozok.
Tudod, én mindig csak hazudozok.
Na és mostantól troll-kiéheztetés jön.
csáááá
Attól tartok, hogy Te hamarabb fogsz éhezni in Berling, Germany környékén. Már most ott tartasz, hogy egyre növekvő adósságokat görgetsz, amit a jól-rosszul gányolt aktuális melóidból próbálsz valahogy, tűzoltás jelleggel törleszteni, de sosem sikerül. Szerinted Fórizs mikor fog rájönni arra, hogy kibasztál vele, és nem fogja megkapni a pénzét? És hány gazdatestet húztál még le ez idő alatt? Recskaiékat biztosan. Sanszos, hogy Andit is megpróbáltad, de ő nem hiszem, hogy adott pénzt. Talán 1-2 szexnagyi is utalt (*pr*) 50-50 EURt. Szerinted meddig tudod még ezt csinálni?
Dec 10, 2014 09:06:45
...
Dec 10, 2014 09:07:35
F0l nem fogom mit eszik a kerekfeju, alacsony, noi seggu tipusu szlavokon... bazdmeg Endre lattal te mar eszaki lengyelt? A csuklod leszakadna anagy faszveresetol.
www.youtube.com/watch?v=hz_gOFRwTcg Novij God neked kecy xD
www.youtube.com/watch?v=hz_gOFRwTcg Novij God neked kecy xD
Dec 10, 2014 09:07:35
Laci- Berlin Germany körn
Dec 10, 2014 09:18:59
F0l nem fogom mit eszik a kerekfeju, alacsony, noi seggu tipusu szlavokon... bazdmeg Endre lattal te mar eszaki lengyelt? A csuklod leszakadna anagy faszveresetol.
youtube.com/watch?v=hz_gOFRwTcg Novij God neked kecy xD
oooooaaaaaaaaaarghhhhhhhhh
* blutty *
Dec 10, 2014 09:18:59
töppedt buzigolyók
Dec 10, 2014 09:20:23
Ezek tipikus fehércigány fejűek.
Dec 10, 2014 09:20:23
tigris
Dec 10, 2014 09:21:24
sodi írd meg gerinek, hogy te nem hiszel a pénzben és így nem is tudsz mit megadni. slussz. lezártad az ügyet.
Dec 10, 2014 09:21:24
...
Dec 10, 2014 09:22:36
Hat igen, nehez megallni hogy az ember ne kezdjen el onkielegiteni... aaron cute egy alacsony, verebfeju, buta tusko arcu krumplikapalo nyomi. Ha valaki egyszer szereelmes lesz sodikaba es sodikanak nem kell, csak jusson eszebe hogy egy kerek feju szlav torpenel is rondabb.
Dec 10, 2014 09:22:36
Fogadóiroda
Dec 10, 2014 09:40:29
Kérem tegyék meg tétjeiket,hogy mikor foglalja vissza a Kolosy téri recskabunkert a púpos!
Jövő héten 1.0001 szorzó
Legkésőbb január végéig 1.001 szorzó
Soha többet 9999999 szorzó
Jövő héten 1.0001 szorzó
Dec 10, 2014 09:40:29
powerfap
Dec 10, 2014 09:49:13
Sodi! Elárulom neked, hogy te aspergeres vagy. Ez már sokszor szóba került. De hogy legyen neked példa nézd meg azt a fogyatékos Alekoszt. Na, az köztudottan aspis.
Ugyan így viselkedik mint te. Full antiszociális. Értelmetlen szabályokat állít fel magának. Pl. 55 kiló alatti nővel nem áll szóba = 33 éves korig család alapítás és még ezer példa. De van egy jó hír is. Ha ezt felismered és tudatosan figyelsz rá, élhetsz teljes életet. Ebben igazad volt, ezt anyádnak kellet volna először felismernie. Viszont akkoriban nem volt ilyen "egyszerű" ezt diagnosztizálni így erről te már lecsúsztál. De ezt figyelembe véve kezd kicsit veszíteni a szopatásod a vicc faktorából, hogy egy fogyatékoson röhögünk. Bár régen is voltak freak show-k.
Akkor cirkuszban pénzért lehetett megnézni, most ti nyomjátok a retardokkal ingyen a neten. :) De amikor egy kicsit kezdenélek megsajnálni, szerencsére mindig csinálsz valami görénységet és akkor minden lelkiismeret-furdalásom elszáll. xD
Ugyan így viselkedik mint te. Full antiszociális. Értelmetlen szabályokat állít fel magának. Pl. 55 kiló alatti nővel nem áll szóba = 33 éves korig család alapítás és még ezer példa. De van egy jó hír is. Ha ezt felismered és tudatosan figyelsz rá, élhetsz teljes életet. Ebben igazad volt, ezt anyádnak kellet volna először felismernie. Viszont akkoriban nem volt ilyen "egyszerű" ezt diagnosztizálni így erről te már lecsúsztál. De ezt figyelembe véve kezd kicsit veszíteni a szopatásod a vicc faktorából, hogy egy fogyatékoson röhögünk. Bár régen is voltak freak show-k.
Akkor cirkuszban pénzért lehetett megnézni, most ti nyomjátok a retardokkal ingyen a neten. :) De amikor egy kicsit kezdenélek megsajnálni, szerencsére mindig csinálsz valami görénységet és akkor minden lelkiismeret-furdalásom elszáll. xD
Dec 10, 2014 09:49:13
sodileaks
(
x10)
Dec 10, 2014 09:49:35
x10)
Kérem tegyék meg tétjeiket,hogy mikor foglalja vissza a Kolosy téri recskabunkert a púpos!
Jövő héten 1.0001 szorzó
az is lehet, hogy végül a kakukkfészekben fog kikötni. Jövő héten 1.0001 szorzó
Peti
Dec 10, 2014 09:51:49
na jobb ha még most leszeded a szar weboldalad innen SODI te kis nyomi endre, azt hiszed nem tudjuk már ki vagy? egy csúnya fejű recskázós bohóc figyelj folytattunk egy kis nyomozást így van kis endre farkas te csicska a weboldaladat kitörlöd és nem basztatod többé a tolvajkéregetőket és örülj hogy megúsztad ennyivel értve vagyok?
Dec 10, 2014 09:51:49
Peti
Dec 10, 2014 09:52:53
tolvajKERGETŐket
Dec 10, 2014 09:52:53
-
Dec 10, 2014 09:56:36
pénteken vádlottakból elítéltek lesznek a tolvajkéregetők, peti! fincsi lesz!
Dec 10, 2014 09:56:36
IsmeretlenJoAkaro
Dec 10, 2014 09:56:42
na jobb ha még most leszeded a szar weboldalad innen SODI te kis nyomi endre, azt hiszed nem tudjuk már ki vagy? egy csúnya fejű recskázós bohóc figyelj folytattunk egy kis nyomozást így van kis endre farkas te csicska a weboldaladat kitörlöd és nem basztatod többé a tolvajkéregetőket és örülj hogy megúsztad ennyivel értve vagyok?
Es kuldj penzt Artanynak marcipanra!
Dec 10, 2014 09:56:42
Peti
Dec 10, 2014 10:02:32
igen ismeretlen (endre tudom te is ez vagy)csak szólok akit te átránynak csúfolsz az egy elismert üzletember pólós válalkozása van és többet keres mint amennyi pénzre te valaha is rá tudtál gondolni egy saját telke van és emellett csináljaa tolvajkergetést ami becsülendő hogy önerőből szembe száll a bűnözőkkel a csapatával de mit se tudsz te erről csak vered a f******od egész nap miért fáj az neked ha a mocsok bűnözőket elkapják?? majd ha neked is ellopnak valamit megtudod ja várj!! nincs ssemmid se!! meg ki se mész az utcára egész nap a gép előtt vered a *****aszod és bohószkodsz bocs
Dec 10, 2014 10:02:32
töppedt buzigolyók
Dec 10, 2014 10:05:08
igen ismeretlen (endre tudom te is ez vagy)csak szólok akit te átránynak csúfolsz az egy elismert üzletember pólós válalkozása van és többet keres mint amennyi pénzre te valaha is rá tudtál gondolni egy saját telke van és emellett csináljaa tolvajkergetést ami becsülendő hogy önerőből szembe száll a bűnözőkkel a csapatával de mit se tudsz te erről csak vered a f******od egész nap miért fáj az neked ha a mocsok bűnözőket elkapják?? majd ha neked is ellopnak valamit megtudod ja várj!! nincs ssemmid se!! meg ki se mész az utcára egész nap a gép előtt vered a *****aszod és bohószkodsz bocs
Mesteri trollkodás, de kicsit túltolod.
Dec 10, 2014 10:05:08
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 10, 2014 10:09:17
x16)
Ja, kamu.:)
Peti
Dec 10, 2014 10:15:34
:((((
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Dec 10, 2014 10:15:34
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 10, 2014 10:18:54
x38)
Púp, felkeltél már? Dolgoznod kellene most is, különben jön az éhhalál. A szociológiai tanulmányutadat pedig ne várd, hogy elirigyeljük, hiszen itt mi pont ezt csináljuk, ha nem vetted volna észre. Közel állsz a megoldáshoz, be kell vallanod magadnak a betegségeidet, és akkor talán elindulnál egy értelmes úton. Erre nincs még 20 éved, csak szólok! Pár hónap, és itt a krisztusi kor! Hol a csodálatos asszony?? Hol a gyerek?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mikulás bácsi
Dec 10, 2014 10:42:51
tolvajKERGETŐket
Nem GURULnál le a DOMBról inkább?
Dec 10, 2014 10:42:51
Fogadóiroda
Dec 10, 2014 10:51:08
az is lehet, hogy végül a kakukkfészekben fog kikötni.
Kizárt. Nem bírja elviselni úrhölgy zsarnokságát. Meg ugye verte is, ráadásul ő nevezte először nyilvános faszkiverőnek emlékeim szerint, szóval nem nagyon tudna ott nyugodtan fütyizni. Ráadásul nem kizárt,hogy cigányfasz helyett a pitonnal kellene fizetnie. Szerintem akkor már kinyitja a gázt, vagy Dunának megy. Vagy visszatér a jól bevált recskairodába. Vagy recskaiék eldugják valami másik ingatlanjukba a koboldot.
Dec 10, 2014 10:51:08
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 10, 2014 11:04:56
x38)
* natyon szépen köszöni szépen a nicket az úrhölgynek! *
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Gecilógus
Dec 10, 2014 11:11:37
Van arra valami értelmes magyarázat, hogy a chanen miért sticky a szájkarate-topic?? Akit érdekel, az itt olvashatja a tudományos munkát, nem értem, minek kell állandóan a channerek szájába tolni ezt, amikor ott kvázi tényleg öttészarják a dolgot.
Dec 10, 2014 11:11:37
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 10, 2014 11:21:05
x9)
Púp, felkeltél már?
Nem kel fel ilyen korán, tegnap megosztotta határtalan shikerességének egyik titkát:
És reggelre meg nem állítom be az órát, kelek amikor kelek.
jiddise máme
(
x11)
Dec 10, 2014 11:28:29
x11)
mondjuk én se állítom be a vekkert, hanem kelek, amikor kelek, ez még önmagában nem lenne baj, a baj ott van, hogy utána nem ül le dolgozni
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 10, 2014 11:29:48
x38)
Szerintem elirigyelte a trolloktól, hogy 40 Euróért nem kelnének fel. Csak azt felejtette el, hogy neki az már kvázi aranypikkely. Púp minták alapján él, csak rossz helyen keresgéli őket...
Én sem vagyok a korán kelés barátja, de amikor muszáj, akkor muszáj. Viszont munka helyett nem a Narutóra verem a faszom, ami azért segít kicsit. Púp, neked is ezt a mintát kellene követned.
Én sem vagyok a korán kelés barátja, de amikor muszáj, akkor muszáj. Viszont munka helyett nem a Narutóra verem a faszom, ami azért segít kicsit. Púp, neked is ezt a mintát kellene követned.
Brian
Dec 10, 2014 11:31:11
ne feledjuk azt az esetet sem, amikor a holgyur elmondasa szerint belenyomta recsi fejet a sajat nemi valadekaba
Dec 10, 2014 11:31:11
-
Dec 10, 2014 11:33:00
Van arra valami értelmes magyarázat, hogy a chanen miért sticky a szájkarate-topic?? Akit érdekel, az itt olvashatja a tudományos munkát, nem értem, minek kell állandóan a channerek szájába tolni ezt, amikor ott kvázi tényleg öttészarják a dolgot.
Ez volnál te, dova?
Dec 10, 2014 11:33:00
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 10, 2014 11:34:25
x38)
Púp, amúgy rájöttem, mi lehetne a saját megoldásod.
Indítasz egy weboldalt, ahova mindenki feltöltheti a recskavideóit, neked ugye már van belőle elég, hogy ne 0 kontenttal induljon az oldal. A látogatók pedig szavazhatnak, hogy kivel akarnak masztipartit. Egy bizonyos idő után lejárna a szavazás, és ha elér X pontot, vagy akármi, akkor a szavazók összegyűlnek és videóra veszik, ahogy (CSAK SEMMI BUZULÁS!!) kiverik egymásnak.
www.dickstarter.com (vedd meg, ez a te személyre szabott domain neved!)
CrowdJerking for the masses!
Indítasz egy weboldalt, ahova mindenki feltöltheti a recskavideóit, neked ugye már van belőle elég, hogy ne 0 kontenttal induljon az oldal. A látogatók pedig szavazhatnak, hogy kivel akarnak masztipartit. Egy bizonyos idő után lejárna a szavazás, és ha elér X pontot, vagy akármi, akkor a szavazók összegyűlnek és videóra veszik, ahogy (CSAK SEMMI BUZULÁS!!) kiverik egymásnak.
www.dickstarter.com (vedd meg, ez a te személyre szabott domain neved!)
CrowdJerking for the masses!
Fekete Bikapata
Dec 10, 2014 11:34:48
Mifaaan?
Dec 10, 2014 11:34:48
Fekete Bikapata
Dec 10, 2014 11:35:49
Atyaúúúristen, mi volt itt éjjel már megint...
Dec 10, 2014 11:35:49
Epikus FB komment
Dec 10, 2014 11:36:03
Mifaaan?
Eszter Fórizs Csak ne oszd az észt ezzel az erkölcsi szinttel. Vedd egy kicsit lejjebb a kioktatást, jó, Sodi? Mert beleverem megint a képedet a nemi váladékodba, ha nagyon kihozol a sodromból! Jó éjt!
január 24.,
Dec 10, 2014 11:36:03
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2014 11:38:50
Ezekkel az éjszakai autistarohamokkal az a baj, hogy a szürkeegerek nappal dolgoznak 8-12 órákat, aztán éjjel aludni (néha b@szni, igen, kedves Broni) szoktunk, és utána sokáig tart visszaolvasni amit felöklendezett* a púpos.
*nem Laci, nem az Opa gecijére gondolok.
*nem Laci, nem az Opa gecijére gondolok.
Dec 10, 2014 11:38:50
Szürke Egér
Dec 10, 2014 11:40:04
Ezekkel az éjszakai autistarohamokkal az a baj, hogy a szürkeegerek nappal dolgoznak 8-12 órákat, aztán éjjel aludni (néha b@szni, igen, kedves Broni) szoktunk, és utána sokáig tart visszaolvasni amit felöklendezett* a púpos.
Jó azért ez a reggeli KV mellé.
Dec 10, 2014 11:40:04
Zweifinger Adlerfang
Dec 10, 2014 11:40:19
Mifaaan?
Úrhölgy bejegyzéséből az derült ki,hogy egyszer már belenyomta recsi fejét a saját genyájába. Miután ekkor még az úrhölgynél dekkolt titánnal, így a vendéglátója felháborodott,hogy magát szórakoztatja és büntetésből belenyomta a vadászbika fejét a produktumába.
Dec 10, 2014 11:40:19
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2014 11:41:17
:-)))
Nekem személy szerint már többször megfordult a fejemben, hogy jelentkezek egy tolvajkergetésre. Eddig még sose jutottam el egy helyre se, azonban éltet a remény, hogy végre talán most...
Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy (kicsit visszatérve a törvényes-törvénytelen témára) MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a cigányverést. Amilyen nagy élmény lenne a közös tolvajkergetés, olyan megrázó sokk-ként érne sokakat egy ilyen dulakodás puszta látványa is. Persze én csak magamból indulok ki, de akkor is...
Nekem személy szerint már többször megfordult a fejemben, hogy jelentkezek egy tolvajkergetésre. Eddig még sose jutottam el egy helyre se, azonban éltet a remény, hogy végre talán most...
Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy (kicsit visszatérve a törvényes-törvénytelen témára) MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a cigányverést. Amilyen nagy élmény lenne a közös tolvajkergetés, olyan megrázó sokk-ként érne sokakat egy ilyen dulakodás puszta látványa is. Persze én csak magamból indulok ki, de akkor is...
Dec 10, 2014 11:41:17
Béla
(
x4)
Dec 10, 2014 11:41:59
x4)
Sneci, ne csodálkozz, hogy tinédzserként kivetettek maguk közül a többiek, akik normálisak voltak. Abban a korban ez természetes.
Egyébként a tábor után kezdted el szervezni a bunkibankot? Úgy érezted, hogy ha nem megy simán, akkor majd fagyival, sokkal fiatalabbak körében majd nyert ügyed lesz? Ezzel kapcsolatban, mármint hogy nálad évekkel fiatalabb gyerekek nemi szervét fogdostad, és fizetségül fagylaltot adtál és csokit, szóval ezzel kapcsolatosan nem világosodtál meg mostanában?
Szerintem annak felismerése, hogy már tinédzserként egy szexuálisan retardált kezdő pszichopata voltál, az nem nehezebb, mint annak modtani felismerése, hogy azért nem ülhettél le piázni a többi sráccal, mert látták rajtad, hogy egy szexuálisan retardált kezdő pszichopata vagy.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Egyébként a tábor után kezdted el szervezni a bunkibankot? Úgy érezted, hogy ha nem megy simán, akkor majd fagyival, sokkal fiatalabbak körében majd nyert ügyed lesz? Ezzel kapcsolatban, mármint hogy nálad évekkel fiatalabb gyerekek nemi szervét fogdostad, és fizetségül fagylaltot adtál és csokit, szóval ezzel kapcsolatosan nem világosodtál meg mostanában?
Szerintem annak felismerése, hogy már tinédzserként egy szexuálisan retardált kezdő pszichopata voltál, az nem nehezebb, mint annak modtani felismerése, hogy azért nem ülhettél le piázni a többi sráccal, mert látták rajtad, hogy egy szexuálisan retardált kezdő pszichopata vagy.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 10, 2014 11:53:08
x16)
...azért nem ülhettél le piázni a többi sráccal, mert látták rajtad, hogy egy szexuálisan retardált kezdő pszichopata vagy.
Ki tudja, lehet, hogy szimplán büdös volt.
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 11:55:09
x44)
Már úgy ült le közéjük, hogy a farkát húzogatta. Nem csoda, hogy elhajtották a picsába (nem, Laci...)
She was a dude.
-
Dec 10, 2014 12:04:57
Ez volnál te, dova?
dovát nagyon zavarja, hogy már nem tud névtelenül pofázni a facebook mögül, és régi barátai megkapták a címét
ha megfigyelitek, azóta valamiért nem tett ki új fényképet xD
Dec 10, 2014 12:04:57
lőcs
Dec 10, 2014 12:07:30
sajnos fórizs anyai ösztöne túl erős, örökké kitart a gnóm mellett
Dec 10, 2014 12:07:30
Autocorrect
Dec 10, 2014 12:08:40
sajnos fórizs anyai apai ösztöne túl erős, örökké kitart a gnóm mellett
Dec 10, 2014 12:08:40
Napoleon Hill
Dec 10, 2014 12:13:16
pénteken vádlottakból elítéltek lesznek a tolvajkéregetők, peti! fincsi lesz!
Elég erős sábeszünk lesz, ha rögtön disznóvágással indul.
Dec 10, 2014 12:13:16
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 10, 2014 12:23:15
x9)
Még talán naplót is írok belőle, de nem publikusan, illetve feljeljebb pár hónap csúszással lesz csak az. :)
Ez most tök jó. Friss mai felismerés, hogy ez a megoldás.
Ha nincs természetes érdeklődésem az emberek iránt, küldetésnek, feladatnak kell felfogni a szociológiai mélyinterjúkat. :)
Az elején nyögvenyelős lesz, persze, de a lényeg, az NLP lényege a megfelelő SZOKÁSOK kialakítása. Ha valamit sokat csinálsz, az utána szokásoddá válik.
Ez most tök jó. Friss mai felismerés, hogy ez a megoldás.
Ha nincs természetes érdeklődésem az emberek iránt, küldetésnek, feladatnak kell felfogni a szociológiai mélyinterjúkat. :)
Az elején nyögvenyelős lesz, persze, de a lényeg, az NLP lényege a megfelelő SZOKÁSOK kialakítása. Ha valamit sokat csinálsz, az utána szokásoddá válik.
Efelett át is siklottam az éjszakai termésből. Ez az, púp, ilyen ötletek kellenek neked, még több felesleges tevékenység a munkavégzés helyett. Itt sírsz két napja, hogy mennyire feltorlódtak a munkáid és nincs pénzed, de neked beugrott, hogy új naplót/blogot indíts. Gondolom, majd szépen beírod az Excel "Dokumentáció" mezőjébe, hogy "átlagban" sok munkaórát hazudhass.
Amúgy a figyelemkurvaságod miatt úgy sem fogod kibírni, hogy FB-n ne oszd meg, ha tényleg belevágsz.
lőcs
Dec 10, 2014 12:26:25
szépen eljutottunk a "reggel indulhatunk, százszázalék"-tól a "dögölj meg te szemét geci ha nem veszed figyelembe, hogy berlinben vagyok és itt nem várható el, hogy határidőre kész legyek"-ig
Dec 10, 2014 12:26:25
Napoleon Hill
Dec 10, 2014 12:30:13
Endre, szerintem írd fel az excelbe, hogy hány órát lógsz a fórumon, és számlázd ki a trolloknak. Mégsem várhat el tőled önuralmat senki, hiszen beteg vagy!
Dec 10, 2014 12:30:13
Angyalszárny
Dec 10, 2014 12:36:16
Endre, szerintem írd fel az excelbe, hogy hány órát lógsz a fórumon, és számlázd ki a trolloknak. Mégsem várhat el tőled önuralmat senki, hiszen beteg vagy!
Dec 10, 2014 12:36:16
SoDika
Dec 10, 2014 12:43:37
Már úgy ült le közéjük, hogy a farkát húzogatta. Nem csoda, hogy elhajtották a picsába (nem, Laci...)
Erre most kivételesen válaszolok,aztán soha többet nem írok ide. Ha kamasz korodban olyan erotikus filmeket látsz, amiben a főhős magát szeretve keresi a társaságot és benyit egy szobába, ahol azonnal nekiesnek, akkor nem az a teljesen normális, ha úgy gondolja,hogy ez a társadalmilag elfogadott rend? De. Na most menjen mindenki a picsába, aki azt terjeszti,hogy ez beteges. Miért is lenne? Ilyen filmeket lehet kapni, ebből szerzi meg a fiatalság a tapasztalatát. Én sem voltam kivétel. Talán az átlagon felüli intim méretem riasztotta el a fiúkat, de az biztos,hogy nem a közeledésem! Minden pontosan ugyanúgy csináltam, mint a felnőtt filmekben. Keménnyé varázsoltam magamat, majd benyitottam a srácokhoz,hogy én vagyok a pizzásfiú. Ezek meg először röhögtek, aztán elküldtek a buzi kurva anyámba. Mégis hogy tehetnék erről én? A filmekben ilyenkor más történik. A szabad farkak 3 végén például van egy ilyen jelenet és ott nem küldik el a vízvezeték szerelőt!!! Vagy a tágra nyílt seggek 2-ben is teljesen máshogy alakul a férfi öltözőbe belépő néger takarító sorsa. Na most mindenki menjen a picsába, aki szerint a filmekből el lehet lesni viselkedési normákat!
Dec 10, 2014 12:43:37
sodi-generátor
Dec 10, 2014 12:54:21
Egész egyszerűen amíg nem irigyeltem el a tavalyi vendéglátóm életét, addig eszembe se jutott azzal foglalkozni, hogy az ember más társaságában is keresheti az örömszerzést, lévén ezt egész egyszerűen korábban senki nem magyarázta el nekem, nem láttam nem mutató példákat. Most viszont már tudatosítottam magam erre, innentől csupán a megfelelő NLP mintázatok eltanulásának kérdése a siker, ahogy azt Napoleon Hill is írta. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Dec 10, 2014 12:54:21
sodi-generátor
Dec 10, 2014 13:00:59
Éppen ezért teljesen téves, rosszindulatú szemét geci dolog azt mondani, hogy az éppenséggel talán valóban kissé meghökkentő, ám maximálisan gyakorlati szemléletű (és ilyen téren ténylegesen sikeres) társkereső hirdetéseim miatt én valamiféle perverz lennék. Egész egyszerűen amíg a tavalyi vendéglátóm és kedvese életét nem láthattam, a környezetemben senki van magyarázta el, hogyan történik ez, így nem rendelkeztem a megfelelő, eltanulható NLP mintázatokkal.
Most viszont azon vagyok, hogy eltanuljam. Ma estétől szociológiai felmérésként fogok fel mindent, aztán csak rám ragad valhogy, eltanulható készségként az emberekkel való kapcsolatteremtés.
Mert én mindig az adott helyzetben az aktuális ismereteimhez képest meghozható legracionálisabb döntést követem, így ennél többet várni tőlem egészen konkrétan értelmezhetetlen szemét geciség lenne.
Most viszont azon vagyok, hogy eltanuljam. Ma estétől szociológiai felmérésként fogok fel mindent, aztán csak rám ragad valhogy, eltanulható készségként az emberekkel való kapcsolatteremtés.
Mert én mindig az adott helyzetben az aktuális ismereteimhez képest meghozható legracionálisabb döntést követem, így ennél többet várni tőlem egészen konkrétan értelmezhetetlen szemét geciség lenne.
Dec 10, 2014 13:00:59
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 13:03:38
x44)
Megy a meló:
Farkas Endre Kiss
24 mins ·
Úristen, hópelyhek hullanak az ablakom előtt, bár a földön még nem maradnak meg, ahhoz nincs elég hideg. Viszont jó eséllyel már ezen a héten berlini hóban gázolhatok. De izgi! — in Berlin, Germany.
She was a dude.
Farkas Endre Kiss
24 mins ·
Úristen, hópelyhek hullanak az ablakom előtt, bár a földön még nem maradnak meg, ahhoz nincs elég hideg. Viszont jó eséllyel már ezen a héten berlini hóban gázolhatok. De izgi! — in Berlin, Germany.
46-os síbakancs
Dec 10, 2014 13:05:47
Megy a meló:
Farkas Endre Kiss
24 mins ·
Farkas Endre Kiss
24 mins ·
* felkészül *
Dec 10, 2014 13:05:47
jiddise máme
(
x11)
Dec 10, 2014 13:06:37
x11)
idén se, ha nincs bérlet
Érdeklődő
Dec 10, 2014 13:07:19
Gery, ha esetleg mégis olvasod a fórumot, én köszönöm az újabb emlékezetes trollkodást! Újabb sírógörcsök fakadtak Berlin, Germany környékén, ráadásul a faszos Fórizsba is sikerült egy nagyot rúgnod.
Egyértelműen ez a gyenge pontja a púposnak: a gazdatestjeit kell támadni.
Hírvivő Hubának is jár természetesen az elismerés, nagyon sokat röhögtem a levelezéseteken!
Köszi!
Hírvivő Hubának is jár természetesen az elismerés, nagyon sokat röhögtem a levelezéseteken!
Köszi!
Dec 10, 2014 13:07:19
sodi.gen
Dec 10, 2014 13:10:14
egészen hihetetlen, berlinben még a HÓ is más, valahogy JOBB
az előbb picit elbóbiskóltam, és azt álmodtam, hogy megint a szar magyar hóban vagyok. még szerencse, hogy felébredtem, kinéztem az ablakon és láttam a tiszta berlini havat
az előbb picit elbóbiskóltam, és azt álmodtam, hogy megint a szar magyar hóban vagyok. még szerencse, hogy felébredtem, kinéztem az ablakon és láttam a tiszta berlini havat
Dec 10, 2014 13:10:14
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2014 13:15:23
Megy a meló:
Farkas Endre Kiss
24 mins ·
Farkas Endre Kiss
24 mins ·
Aha, * HÓ * esik, mi? Menekülsz a Nemzeti Drogteszt elöl, mocskos hazaáruló krónikás!
Dec 10, 2014 13:15:23
sodi-generátor
Dec 10, 2014 13:36:15
Mert nézzük csak, milyen kapcsolatteremtési mintázatokat ismerhettem együtt.
Szétrúgni az egész maffiát egyedül és megmenteni a csajt, mint Michael Dudikoff? Megvalósíthatatlan.
Folyamatosan zaklatni a másikat, akár törvénybe ütköző módon, mint Roland, Eszter vagy RGL? Nem működik.
Explicit módon azonnal a tárgyra térni, mint a pornófilmekben? Működik, azonban egy idő után szükségszerűen kiüresedő, testi kapcsolathoz vezet.
Ezeken kívül van a lehetőség, amit én életemben szó szerint először a tavalyi vendéglátóm és kedvese vonatkozásában láthattam, akiket emiatt maximálisan tisztelek és példaképnek is tekintek ilyen téren is, azaz a harmonikus, szerető párkapcsolat lehetősége. Mostantól így minden energiámat abba fektetem, hogy az ehhez szükséges viselkedési mintákat eltanuljam, mert hogy ha már a cél világos, a megvalósítás szó szerint csak idő kérdése.
Szétrúgni az egész maffiát egyedül és megmenteni a csajt, mint Michael Dudikoff? Megvalósíthatatlan.
Folyamatosan zaklatni a másikat, akár törvénybe ütköző módon, mint Roland, Eszter vagy RGL? Nem működik.
Explicit módon azonnal a tárgyra térni, mint a pornófilmekben? Működik, azonban egy idő után szükségszerűen kiüresedő, testi kapcsolathoz vezet.
Ezeken kívül van a lehetőség, amit én életemben szó szerint először a tavalyi vendéglátóm és kedvese vonatkozásában láthattam, akiket emiatt maximálisan tisztelek és példaképnek is tekintek ilyen téren is, azaz a harmonikus, szerető párkapcsolat lehetősége. Mostantól így minden energiámat abba fektetem, hogy az ehhez szükséges viselkedési mintákat eltanuljam, mert hogy ha már a cél világos, a megvalósítás szó szerint csak idő kérdése.
Dec 10, 2014 13:36:15
Fórisz tanya
Dec 10, 2014 13:44:24
El tudom képzelni, hogy ez annyira lusta volt, hogy eszébe se jutott eltakarítani maga után a váladékát. De lehet az volt a kifogása, hogy nélküle csinálta....
Dec 10, 2014 13:44:24
Gyógypedagógus
Dec 10, 2014 13:56:49
Sodi! Elárulom neked, hogy te aspergeres vagy. Ez már sokszor szóba került. De hogy legyen neked példa nézd meg azt a fogyatékos Alekoszt. Na, az köztudottan aspis.
A felvetés érdekes, azonban jelenleg a snecológia tudománya más véleményen van.
Az alany valószínűsíthetően nem autisztikus kényszeresség miatt talál ki merev, haszontalan szabályokat magának vagy ismételget hibás, különösebb értelem nélküli szavakat, frázisokat.
A súlyos pszichopátiájából és a (részben emiatt bekövetkezett) társadalomból való kireszketettségéből kifolyólag képtelen a szociális kapcsolatok menedzselésére, mások számára hétköznapinak tűnő helyzetek kezelésére vagy akár csak a saját életének mederben tartására.
Emiatt igyekszik magára erőltetni sok, a normális emberek számára bizarr viselkedésmintát. Vegyük észre a különbséget az alany és egy autisztikus személyiség között! Míg egy autista/asperger szindrómás ember a saját szabályrendszerében érzi jól magát, és teljesít sokszor kiválóan, addig Endrének ezek a keretek betarthatatlan kötöttséget, gyűlölt kötelességeket jelentenek.
Mivel céljai az életben maradáson, és a kényelmes, léha életen kívül nincsenek, ezért megpróbál megtanulni egyes viselkedésformákat, életviteli formulákat, hátha azok lesznek a sikerhez (snecológiai szakzsargonban: shikerhez) vezető lépések. A mélyebb összefüggéseket azonban képtelen felismerni, ahogy komolyabb energiabefektetés szükségeltetik, feladja.
Ráadásul fontos különbség, hogy amíg az autisták saját maguk miatt alakítják ki sokszor fura, és meglehetősen kötött szabályrendszereiket, addig az alanynál kizárólag a mások számára, kifelé akar valamit mutatni.
Ha biztosítva lenne a kényelmes, vagy akár csak minimális megélhetése úgy, hogy az az ő részéről semmiféle erőkifejtést nem igényel, nem tenne lépéseket azügyben, hogy önellátóvá váljon. Ahogy láthattuk ezt a tudományban Kolosy téri exodusnak nevezett több, mint két évet felölelő időszakban is.
Ráadásul amíg az autisták érdeklődési köre erősen fókuszált, tehát egyes területekre sokkal erősebben összpontosít, míg másokat teljesen figyelmen kívül hagy, addig az alanynál nem egyáltalán beszélhetünk fókuszpontokról.
A nihilista, szociopta-antiszociális, pszichopata személyiségek sajátja az felszínes, minimális érdeklődés, különösen más személyek iránt. Erről az alany maga is nyilatkozott. Tehát mind a pszichés állapota, mind a részben ebből fakadó szűklátókörűsége, korlátoltsága, műveletlensége okozza a sorozatos kudarcélményeket a szociális interakcióiban.
Magas intellektussal rendelkező pszichopata betegek gyakran képesek az érzelmi hiányt intelligenciájukkal ellensúlyozni, és ezt megnyerő külsővel párosítva sikeresen venni a számukra egyébként érthetetlen interperszonális kapcsolatok jelentette akadályokat. Az alany viszont értelmileg enyhén visszamaradott, testileg pedig erősen fogyatékos, így súlyos pszichózisa nélkül is jelentős hátrányban lenne az egészséges emberekkel szemben.
Dec 10, 2014 13:56:49
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2014 14:18:34
Index:
index.hu/belfold/2014/12/10/uj_otletek_cumiteszt_es_kotelezo_szekletvizsgalat/
"Szigorú szankciók a maszturbálók ellen
Bár vannak, akik úgy vélik, hogy a maszturbáció jó, a frakció egységes álláspontja szerint ez a tevékenység elvonja a figyelmet a fontos dolgoktól, és demográfiai értelemben nem produktív. A népesedésért és a társadalom mentális egészségéért felelősséget érezve javasoljuk az önfertőzés szankcionálását a büntető törvénykönyvben. A jogalkotó több külföldi szabályozás tanulmányozásával alakította ki a kormány elé terjesztendő változatot. Uniós kötelezettségeink miatt sajnos nincs mód a haladó indonéz szabályozás átvételére, ahol lefejezés jár annak, akit önkielégítésen érnek. Különösen figyelemreméltó és hasznosítható ugyanakkor egy Ohio államban bevezetett rendeleti szabályozás, amely szerint a nőknek tilos meztelenül mutatkozni egy férfi fényképe előtt. Ezt a következő módosításokkal javasoljuk átültetni a hazai joggyakorlatban:
Aki olyan helyiségben végez önkielégítést, ahol ki van függesztve a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata, és/vagy az Alaptörvény, az vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Aki az önfertőző cselekményt a Trianon-emléknapon és/vagy a mohácsi csata évfordulóján követi el, az bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Javaslat kormányzati kommunikációra: „Aki ezt a javaslatot nem támogatja, az a nemzet sírásóit támogatja.”"
index.hu/belfold/2014/12/10/uj_otletek_cumiteszt_es_kotelezo_szekletvizsgalat/
"Szigorú szankciók a maszturbálók ellen
Bár vannak, akik úgy vélik, hogy a maszturbáció jó, a frakció egységes álláspontja szerint ez a tevékenység elvonja a figyelmet a fontos dolgoktól, és demográfiai értelemben nem produktív. A népesedésért és a társadalom mentális egészségéért felelősséget érezve javasoljuk az önfertőzés szankcionálását a büntető törvénykönyvben. A jogalkotó több külföldi szabályozás tanulmányozásával alakította ki a kormány elé terjesztendő változatot. Uniós kötelezettségeink miatt sajnos nincs mód a haladó indonéz szabályozás átvételére, ahol lefejezés jár annak, akit önkielégítésen érnek. Különösen figyelemreméltó és hasznosítható ugyanakkor egy Ohio államban bevezetett rendeleti szabályozás, amely szerint a nőknek tilos meztelenül mutatkozni egy férfi fényképe előtt. Ezt a következő módosításokkal javasoljuk átültetni a hazai joggyakorlatban:
Aki olyan helyiségben végez önkielégítést, ahol ki van függesztve a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata, és/vagy az Alaptörvény, az vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Aki az önfertőző cselekményt a Trianon-emléknapon és/vagy a mohácsi csata évfordulóján követi el, az bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Javaslat kormányzati kommunikációra: „Aki ezt a javaslatot nem támogatja, az a nemzet sírásóit támogatja.”"
Dec 10, 2014 14:18:34
töppedt buzigolyók
Dec 10, 2014 14:22:26
Gery, ha esetleg mégis olvasod a fórumot, én köszönöm az újabb emlékezetes trollkodást! Újabb sírógörcsök fakadtak Berlin, Germany környékén, ráadásul a faszos Fórizsba is sikerült egy nagyot rúgnod.
Köszi!
Köszi!
Remélem, hogy Huba folytatja áldásos tevékenységét. Ne feledjük: minden Fórizsnak bevitt ütés Recskáson csattan. Tényleg el kéne érni, hogy Fórizs visszakérje tőle a teljes kölcsönösszeget, és soha többé ne utaljon neki, illetve ne tegye ki magát NAV-vizsgálatnak és feljelentésnek azzal, hogy strómankodik Endre fekete bizniszében.
Dec 10, 2014 14:22:26
Hans
Dec 10, 2014 14:23:33
Hmm...
Gyógypedagógus trolléga érvei igazán súlyosak. Valóban, az aspergeresekre egyáltalán nem jellemző az a felületes báj, amivel sneci lassan 15 éve folyamatosan eltartatja magát valakivel - ha mégoly alacsony színvonalon is. A bűntudat hiánya, és az, hogy a frusztráción kívül semmi nem tudja kihozni a sodrából szintén gyanús jelek.
Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az alany teljesen világosan fogyatékos. Képtelen normálisan funkcionálni a társadalomban, a mozgáskordinációja is hagy kívánnivalót maga után, holott az intellektusa, ha nem is magas szintű, de nem indokolná a megfigyelhet hasonló problémákat. Ez a fogyatékosság pedig mi más lehet, ha nem enyhe autizmus?
Úgy vélem további tudományos vitákra van szükség. Kérni fogom a tanszékvezetőnél, hogy a tavalyról megmaradt pályázati pénzeket felhasználhassuk egy nemzetközi konferencia megrendezésére:
Hannibal Lecter vagy Esőember? Vita a snecológiai pszichiátria új fejezeteiről - címmel.
Gyógypedagógus trolléga érvei igazán súlyosak. Valóban, az aspergeresekre egyáltalán nem jellemző az a felületes báj, amivel sneci lassan 15 éve folyamatosan eltartatja magát valakivel - ha mégoly alacsony színvonalon is. A bűntudat hiánya, és az, hogy a frusztráción kívül semmi nem tudja kihozni a sodrából szintén gyanús jelek.
Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az alany teljesen világosan fogyatékos. Képtelen normálisan funkcionálni a társadalomban, a mozgáskordinációja is hagy kívánnivalót maga után, holott az intellektusa, ha nem is magas szintű, de nem indokolná a megfigyelhet hasonló problémákat. Ez a fogyatékosság pedig mi más lehet, ha nem enyhe autizmus?
Úgy vélem további tudományos vitákra van szükség. Kérni fogom a tanszékvezetőnél, hogy a tavalyról megmaradt pályázati pénzeket felhasználhassuk egy nemzetközi konferencia megrendezésére:
Hannibal Lecter vagy Esőember? Vita a snecológiai pszichiátria új fejezeteiről - címmel.
Dec 10, 2014 14:23:33
SoDika
Dec 10, 2014 14:24:04
Tavalyi vendéglátómra visszatérve, akiről csak a maximális tisztelet hangján tudok beszélni, elmondom,hogy annak ellenére,hogy szerintem megtisztelő módon a példaképemmé választottam, nem segítette kellőképpen fejlődésemet. Én,aki életveszélyben utaztam ki Berlinbe, köszönhetően nektek trolloknak, (ezért is aztán ebben az évben nem írok ide többet, azt leshetitek,hogy tőlem információkhoz juttok), na szóval talán én is elkövettem hibákat, talán kicsit rámenős voltam, vagy nem felet meg a viselkedésem az elvártaknak, de kérdem én,hogy honnan kellett volna elsajátítanom ezeket a normákat, mikor kamaszkorom óta és szexuális ébredésem után senki nem rakott elém semmilyen pdf-et vagy egyéb dokumentumot, amiben részletesen leírja,hogy miként bánjak érzéseimmel. Lehet,hogy nem volt a legszerencsésebb dolog,hogy elbújtam vendéglátóm szekrényében és amikor hazaérve azt hitte,hogy egyedül van és magát kényeztetni kezdte, akkor előbújtam és felajánlottam segítségemet neki. Na most dögöljön meg minden olyan ribanc, aki egy ilyen lovagias felajánlásra úgy reagál,hogy sikítva magára húzza a takarót és ordibálva kikerget. Szerencsére végtelen türelmem és empátiám miatt megbocsájtottam neki és úgy határoztam,hogy még egy kicsit nála maradok és kiengesztelhet. Na most nyilvánvaló,hogy lovagias szándékaim talán nem úgy sültek el (Xd),ahogy terveztem, azonban ez sem ok arra,hogy fizikailag terrorizáljon és elvárja,hogy magam cipeljem ki csomagjaimat a pályaudvarra. Na most ezen túltettem magamat, azonban idén,amikor ismét felkerestem és elszállásoltattam magamat (annak ellenére,hogy az ideális lebensraum nem volt meg) volt olyan pofátlan,hogy visszautasítsa fejlődésem szempontjából nagyon lényeges mozdulatot, amikor is kíváncsi voltam,hogy milyen az, amikor vendéglátóm meghitt párkapcsolatáról első kézből szerzett információkat kívántam begyűjteni, közölte,hogy perverz kukkoló vagyok és kidobott. Na most menjen a picsába, mert mindent megtettem,hogy diszkréten figyeljem őket és ne zavarjam meg intim együttlétüket, de arról nem tehetek,hogy Kemál ruhái olyan erősen parfümösek,hogy elfingtam magamat az ágy alatt. Erre orrbaverni ököllel határozottan barbár cselekedet! Erről egyébként külön blogot fogok nyitni,hogy kitárgyaljam a török magyar viszály jelen korban fellelhető megnyilvánulásait. Jövő héten el is kezdem.Soha többet nem írok ide
Dec 10, 2014 14:24:04
broni
Dec 10, 2014 14:47:57
Egészen konkrét emlékem is van. Valami táborozás volt valami balatoni helyen, asszem zánkán, és pár srác kiült a folyosóra kevés itallal pihenni, bennem meg teljesen természetesen működött a "Rómában mint a rómaiak" ösztön, ezért fogtam én is egy széket, de az hangzott el egyikük részéről, hogy én inkább ne menjek oda melléjük, és nem vitatkoztam.
Na, nagyjából ez volt az a pont, amitől kezdve ezen nem is gondolkodtam tovább az okokon, nem lettem szomorú, meg semmi ilyesmi, hanem valami mást kerestem elfoglaltságnak, asszem valami lapozós kaladjáték-könyvet épp.
Na, nagyjából ez volt az a pont, amitől kezdve ezen nem is gondolkodtam tovább az okokon, nem lettem szomorú, meg semmi ilyesmi, hanem valami mást kerestem elfoglaltságnak, asszem valami lapozós kaladjáték-könyvet épp.
azok buzik voltak, és nem akaraták egy 100%-os hetero társaságát, ez nyilvánvaló!!!!!
Dec 10, 2014 14:47:57
broni
Dec 10, 2014 14:50:34
Egyébként a megoldás annyi, és ezt valaki megállapította, és magamba nézve igaznak találtam, hogy nem különösebben érdekelnek az emberek. Pedig ha van érdeklődés, minden van.
Tehát az emberek iránti érdeklődés lelki igényét kell kifejlesztenem magamnak. Csak még nem tudom, hogyan. :)
Tehát az emberek iránti érdeklődés lelki igényét kell kifejlesztenem magamnak. Csak még nem tudom, hogyan. :)
engem nemhogy nem érdekelnek, de egyenesen útálom a kurva emberiséget!!kiirtanák mindenbkit a kecibe!!!!
Dec 10, 2014 14:50:34
Csatakcigány
Dec 10, 2014 14:50:52
Az megvan, hogy akit pénteken nem ítélnek el, az egyéni elbánásban fog részesülni? xD
Dec 10, 2014 14:50:52
tigris
Dec 10, 2014 14:52:50
sodi az hogy van, hogy 1: zseri nem olyan fontos ügyfél, ezért az ő munkája ráér, amíg a Fontos Ügyfélnek dolgozol
2: egy leütést nem végeztél el a Fontos Ügyfél munkáján, aki viszont megértő és nem olyan fasz, mint zseri?
továbbá érdekesnek tartom ezt a táborozós sztorit. 7-8 éve még azzal büszkélkedtél, hogy amikor angliában kirándultatok kiröhögted az osztálytársaidat, mert neked volt 200 pénzed, nekik meg alig.
2: egy leütést nem végeztél el a Fontos Ügyfél munkáján, aki viszont megértő és nem olyan fasz, mint zseri?
Dec 10, 2014 14:52:50
tigris
Dec 10, 2014 14:53:51
Az megvan, hogy akit pénteken nem ítélnek el, az egyéni elbánásban fog részesülni? xD
ez mit jelent magyarul?
Dec 10, 2014 14:53:51
javitva
Dec 10, 2014 14:54:23
Az megvan, hogy aki pénteken nemi életet él, az egyéni elbánásban fog részesülni? xD
Dec 10, 2014 14:54:23
-
Dec 10, 2014 14:54:52
már hogy érted ezt?
Dec 10, 2014 14:54:52
tigris
Dec 10, 2014 14:56:37
kíváncsi vagyok, hogy fognak-e egymásra beszélni
"én nemcsináltam semmit tc mondta, hogy ez legális, miénké a ház"
"nem én ütöttem, hanam a gyuszi"
"láttam, hogy a béla egy pajszerrel leüti, én közben a virágokat nézgettem"
stb. stb.
stb. stb.
Dec 10, 2014 14:56:37
Kiss Kender Farkas
Dec 10, 2014 15:01:07
Érdekes lenne, ha valamelyik gimis társa részletesen beszámolna a dolgairól.
Dec 10, 2014 15:01:07
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2014 15:02:38
stb. stb.
stb. stb.
De ez most pénteken nem hódmezővásárhelyi eset lesz, hanem valami korábbi mókaéskacagás, ugye?
Dec 10, 2014 15:02:38
-
Dec 10, 2014 15:04:49
stb. stb.
stb. stb.
a most pénteki tárgyalás nem a vásárhelyi magánlaksertés, hanem a hajléktalanverés ügyében lesz, amiben házi őrizetben voltak.
a vásárhelyi ügyben már tanúként, igazmondási kötelezettséggel kihallgatták az egész brigádot, ott sokat már nem tudnak tenni gyanúsítottként.
Dec 10, 2014 15:04:49
Pártreakció a TK-dossziér
Dec 10, 2014 15:05:35
Date: Dec., 2 at 15:50
To: xxxxxxxxx
From: DK Információs Központ
Tisztelt xxxxxxxxx!
Köszönettel vettük megkeresését, engedje meg, hogy a DK munkatársaként
válaszoljak Önnek.
A téma és a szövegek komolyságára tekintettel hogy kérdezzem meg, hogyan
miként jutott hozzá ez az alábbi anyag. Esetleg Ön törte fel az említett
oldalt?
Maradok tisztelettel:
Xxxxx Xxxxx
---
DK Információs Központ
xxxxxxxx
06-xx-xxx-xxxx
_ _ _ _
1132 Budapest
Victor Hugo utca 11-15. fszt.
========
Nem tudom, hogy kezdtek-e bármit is az üggyel, mert több levél nem jött tőlük.
Tisztelt xxxxxxxxx!
válaszoljak Önnek.
oldalt?
Maradok tisztelettel:
Xxxxx Xxxxx
---
DK Információs Központ
xxxxxxxx
06-xx-xxx-xxxx
_ _ _ _
1132 Budapest
========
Dec 10, 2014 15:05:35
-
Dec 10, 2014 15:08:29
Date: Dec., 2 at 15:50
Tisztelt xxxxxxxxx!
válaszoljak Önnek.
oldalt?
Maradok tisztelettel:
Xxxxx Xxxxx
---
DK Információs Központ
xxxxxxxx
06-xx-xxx-xxxx
_ _ _ _
1132 Budapest
========
Tisztelt xxxxxxxxx!
válaszoljak Önnek.
oldalt?
Maradok tisztelettel:
Xxxxx Xxxxx
---
DK Információs Központ
xxxxxxxx
06-xx-xxx-xxxx
_ _ _ _
1132 Budapest
========
obama, orbán már írt ide, itt az ideje, hogy fletó is csatlakozzon közéleti fórumunkhoz.
írd meg nekik, hogy itt terítették a cuccot.
Dec 10, 2014 15:08:29
IsmeretlenJoAkaro
Dec 10, 2014 15:09:14
Dec 10, 2014 15:09:14
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2014 15:12:23
A Gyurcsányista fórumozónak üzenem, hogy igazolásként (hitelesítés) keresse meg dr. P. Tamás közjegyzőt!
Jövő héten mondjuk lehet, hogy már nem lesz szabadlábon.
Jövő héten mondjuk lehet, hogy már nem lesz szabadlábon.
Dec 10, 2014 15:12:23
sodika
Dec 10, 2014 15:23:06
Lehet parodizálni, de a tényleg akkor is a gond azonosítása, kimondása, és a hiányzó szokások tudatos kialakítása.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dec 10, 2014 15:23:06
tigris
Dec 10, 2014 15:25:05
Lehet parodizálni, de a tényleg akkor is a gond azonosítása, kimondása, és a hiányzó szokások tudatos kialakítása.
mivan?
anyád hányszor könyörgött neked, hogy legyél pontos, precíz, szavatartó?
ha figyeltél volna rá lenne munkád, pénzed, diplomád és ismerőseid.
így meg nincs semmid.
mégis mi a faszt vártál? tartsanak neked az iskolában "viselkedés" különórákat?
Dec 10, 2014 15:25:05
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 10, 2014 15:26:35
x9)
Tök jó, amint nem rólad van szó, idejössz és beböfögsz egy értelmetlen mondatot. Ennyire jól halad a meló?
banshee
(
x24)
Dec 10, 2014 15:27:22
x24)
tigris
Dec 10, 2014 15:27:52
nem dolgozik. egy kapavágást sem tett.
sírógörcs van.
Dec 10, 2014 15:27:52
-
Dec 10, 2014 15:28:09
nem azonosítottad a gondot. a fő gond az, hogy érzelmi fogyatékos vagy. az együttérző képességet nem lehet szokássá tenni.
Dec 10, 2014 15:28:09
banshee
(
x24)
Dec 10, 2014 15:28:34
x24)
Púp, a gond az hogy szellemi fogyatékos vagy, olyan, amilyet zárva szokás tartani.
sodika
Dec 10, 2014 15:28:39
a lényeg, na
le vagytok ti szarva :)
csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
csá
Dec 10, 2014 15:28:39
töppedt buzigolyók
Dec 10, 2014 15:28:54
Leszarom a nyomorodat. Azt mondd meg, mennyivel tartozol Fórizs Eszternek, és mikor fogod neki megadni? Továbbá mikor fogod átutalni a 40EUR-t édesanyádnak? Feladhatod postán is! Kinek tartozol még a Berlini tartózkodásod kapcsán? És nekik mikor fogod megadni a pénzt?
Dec 10, 2014 15:28:54
broni
Dec 10, 2014 15:29:48
a lényeg, na
csá
csá
barbi??????
Dec 10, 2014 15:29:48
tigris
Dec 10, 2014 15:30:45
a lényeg, na
csá
csá
sírógörcs?
Dec 10, 2014 15:30:45
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2014 15:31:30
a lényeg, na
csá
csá
Soha többet nem írok ide
Egyébként lesz ma vacsora? És mikor nyelvizsgázol? Voltál már állásinterjún (*pr*)?
Dec 10, 2014 15:31:30
banshee
(
x24)
Dec 10, 2014 15:32:20
x24)
Gyakoroltad ma az új elhatározásodat? Elindítottad erről a blogot?
Reb Tevje
Dec 10, 2014 15:35:12
A kéregető oldalt Kiss Endre Farkas törhette fel szerintem, hogy kirakja a faszverő videóját.
Dec 10, 2014 15:35:12
- 15 -
Dec 10, 2014 15:41:19
Most kelt fel szerintem.....
Dec 10, 2014 15:41:19
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 10, 2014 15:42:04
x30)
Sodi!
Te SOHA nem leszel sikeres. Részsikereid lehetnek, de ettől még alapvetően nem javul az életed. FOLYAMATOSAN csúszol le a leejtőn, mert 100%-ig szarból vagy és ezzel még a hozzád legközelebb állókat is elriasztod magad mellől. KÉPTELEN vagy valóban szembesülni a Kiss Endre Farkas nevű csődtömeggel és kicsit is emberszerűbbé faragni. Önerőből SOHA nem is fog sikerülni. Ezt vésd az agyadba. SOHA.
Egyébként még egy normális embernek is nagyon nehéz teljesen kibújni a saját bőréből, de számodra egyenesen LEHETETLEN. Enélkül viszont HALOTT vagy, csak még nem állt le a légzésed. Majd ha ez is visszafordíthatatlanul megtörtént, TALÁN megsajnállak. És ezzel még Isten is egyetért.
Te SOHA nem leszel sikeres. Részsikereid lehetnek, de ettől még alapvetően nem javul az életed. FOLYAMATOSAN csúszol le a leejtőn, mert 100%-ig szarból vagy és ezzel még a hozzád legközelebb állókat is elriasztod magad mellől. KÉPTELEN vagy valóban szembesülni a Kiss Endre Farkas nevű csődtömeggel és kicsit is emberszerűbbé faragni. Önerőből SOHA nem is fog sikerülni. Ezt vésd az agyadba. SOHA.
Egyébként még egy normális embernek is nagyon nehéz teljesen kibújni a saját bőréből, de számodra egyenesen LEHETETLEN. Enélkül viszont HALOTT vagy, csak még nem állt le a légzésed. Majd ha ez is visszafordíthatatlanul megtörtént, TALÁN megsajnállak. És ezzel még Isten is egyetért.
Schwezoff Dávid
Dec 10, 2014 15:42:43
Most kelt fel vert faszt szerintem.....
Dec 10, 2014 15:42:43
Latinovits
Dec 10, 2014 15:51:52
Hmm...
Örök dilemmám volt: meséljek-e egyszer sneciről egyik régi jó barátomnak, aki történetesen autista? (látod, sodi, attól, hogy a társadalmi szabályokat nem érti valaki, attól még lehet igénye a normális emberi kapcsolatokra) Hát nemrég kapott egy rövid Bevezetés a snecológiába kurzust, és az eredmény teljes shiker.
Abban maradtunk: az autizmus baromira nem magyarázat mindenre, attól még lehet értékes életet élni. Attól legfeljebb kicsit furcsa lesz az ember társaságban, nem egy szociopata idióta, és csak néha elviselhetetlenül szabályfetisiszta. A munkában meg még közelebb is lehet a saját megoldás, ha már egy témára nagyon oda tudnak koncentrálni.
Szóval a titok, minden shiker nyitja: nem kell egy gonosz, náci, élősködő féregnek lenni. Ez persze sodinál alapból bukik, pedig elég sokaknak bejött már.
Dec 10, 2014 15:51:52
-
Dec 10, 2014 15:54:45
sneci! ideje lenne már számot vetned azzal, hogy az évek során hány fajta önfejlesztő módszerrel vallottál kudarcot. hátha rájönnél ebből, hogy hiába böfögöd vissza szentírásként az okosságokat, még egyszer sem sikerült megvalósítanod semmit ezekből.
ha most elkezded idióta módjára bizonygatni, hogy mi minden jót vonzottál be, akkor gondolj pl. a 90 euró elhagyására.
tehát az nlp sem fog összejönni neked, hiába várod most ettől a változást. neked csak egy hosszan tartó pszichoterápia segíthet.
különben 50 éves hajléktalanként azt fogod magyarázni a csöveseknek az aluljáróban, hogy ezt a finytyi kenyérhéjat csak úgy bevonzottad, nem kellett érte tenned semmit.
ha most elkezded idióta módjára bizonygatni, hogy mi minden jót vonzottál be, akkor gondolj pl. a 90 euró elhagyására.
tehát az nlp sem fog összejönni neked, hiába várod most ettől a változást. neked csak egy hosszan tartó pszichoterápia segíthet.
különben 50 éves hajléktalanként azt fogod magyarázni a csöveseknek az aluljáróban, hogy ezt a finytyi kenyérhéjat csak úgy bevonzottad, nem kellett érte tenned semmit.
Dec 10, 2014 15:54:45
51 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

aaron Cute érdekelt, szóval esetleg megpróbálhatnál beférkőzni a berlini orosz közösségbe, hátha valamilyen úton-módon lehetőséged nyílik együtt zuhanyozni majd pár kerekfejű szláv fiúval.