ha most elkezded idióta módjára bizonygatni, hogy mi minden jót vonzottál be, akkor gondolj pl. a 90 euró elhagyására.
Nem volt időm bevonzani semmit, mert mindig kitaláltak a megrendelők valami marhaságot. Levegőt is alig van időm venni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
De ez most nem módszer, hanem a önismerethez kapcsolódó taktika. :)
Akkor miért nem akartál bevonzani egy kis szabadidőt?
Nem volt időd bevonzani a shikert a munka miatt és nem volt időd nyelvet tanulni a nyelvsuli miatt :D
Ne hagyd abba Fifi, kibaszott nagyot mész tegnap éjjel óta!
Mert - mondom - rájöttem, hogy igazából az ilyen vidám társaságot én imádom. Most már csak azokat a személyiségjegyeket kell kifejlesztenem, amelyeken keresztül integrálódni tudok bele. Az, a belülről jövő érdeklődés hiánya a gond, márpedig én magam is beláttam, hogy az, akkor azt elején ezt kicsit nyakatekerten tudatossá kell tenni, amíg megszokássá nem válik.
Pontosan.
Tényleg. Kurva jól elvoltál egyedül. Miért igényled most a korodbeliek társaságát?
Pár éve még a legnagyobb őrültségnek nevezted azt az ötletet, hogy ki kéne adni a nándorfejérvár közi recskabarlang egyik szobáját egy diáknak.
Erre most én válaszolok. Természetesen az életem jó. Leszámítva a folyamatos és szűnni nem akaró életveszélyt, amit írásban jeleztem már a nagy tiszteletű bíróságnak is. Ennek ellenére vagy pont ezért úgy gondolom,hogy lehetne jobb és Brian Tracy 1426.-ik vlogjában PONT erről beszél,hogy mindig és folyamatosan fejlődni kell. A többi ember természetesen most sem érdekel, leszarom őket, ám egy ilyen mondat után verte be Eszter is az orromat, tehát leszögezhető,hogy ha én így is gondolom, a körülöttem levők kurvára nem, szóval ideje tovább fejlődni. ehhez nélkülözhetetlen most a berlini tartózkodásom és ezért is lenne szükségem tavalyi vendéglátóm támogatására, amit nem kaptam meg EZÉRT TELESZKÓPOS VIPERÁVAL VEREM SZÉT A MOCSKOS KURVA FEJÉT!!!!!
Endre ez a forum a te vidam kortars tarsasagod, itt juthatsz onismerethez, es mar elsajatitottad a kepessegeket a beilleszkedeshez ide. Level comleted, ez shiker!
Ez jó ötlet.
A tennivalók kezelhetetlen tömege ugyanis nem efelé mutat.
De ezen a héten még belefér, hogy be van osztva az időm.
Valahol még jó is, mert ha el vagyok foglalva, főleg agyi koncentrációt igénylő feladatokkal, akkor nincs időm depresszióba esni. A munka nekem valahol terápia is, és is nincs is vele baj, amíg én osztom be, melyik feladatra mennyi időt szánok, és nem jönnek folyton váratlan kérések, amik felborítják a szép terveimet. :)
Széles érdeklődési kör, értelmes társalgásra való képesség, és ne heheréssz idióta módon a rohadó fogsoroddal. Ne fingj társaságban, ne böfögj társaságban, ne bassz be mint az albán szamár ha alkoholhoz jutsz és legyél ápolt.
Még nem.
Majd januárban arra is szánok időt.
Meg minden másra is.
Lundart
Ne kerdezd, mert a vegen meg belinkeli a kepeit meg a videoit...
Pár éve még a legnagyobb őrültségnek nevezted azt az ötletet, hogy ki kéne adni a nándorfejérvár közi recskabarlang egyik szobáját egy diáknak.
Akkor még azt hittem, utálom a társaságot.
Azóta rájöttem, hogy igazából imádok vidám kortárs társaságban lenni. Ahhoz viszont, hogy ilyenekbe invitálva is legyek, némileg integrálódni is kell hozzá.
Új videót fogsz csinálni vagy a régiekkel fogod tolni?
Ezt persze csak az indulat mondatta velem, ami miattatok, ronda zsidó trollok miatt lett rajtam úrrá.
Most megyek, kicsit foglalkozom magammal és bevonzok egy kis nyugalmat. És most már tényleg soha, de Soha többet nem írok ide. Legalábbis ma. Vagy legalább este 7-ig.
Akkor januarban indulhatunk, ez szhazszhazalekh?
A hazafiak közt ilyen nem volt? (Mondjuk azok is felrúgtak mint a bolondgombát.)
A Lundart megszűnt, de egymástól függetlenül van két olyan ügyfél, aki onnan volt, és a Lundart megszűnésével rendszeresen nekem adják a korábban nekik adott melókat.
Igen, erről van szó.
Mondom, nemzeti radikális lányok nekem inkább katonalányoknak tűnnek. Azzal ugyanúgy nem tudok mit kezdeni, mint a plázacicával vagy királykisasszonnyal.
Laza, és magát nem szépségkirálynőnek képzelő csajban tudok csaj gondolkodni.
A jelenlegi gondom, hogy kicsit rendbe kéne szednem magam, mert se papucs nem akarok lenni, se utánfutót nem akarok, kizárólag kölcsönös tiszteletben tudok gondolkodni, jelenlegi állapotomban pedig szerintem nincs olyan nő, aki engem tisztelni tudna, miközben én is őt. (Aki jelenlegi állapotomban tud engem tisztelni, az szerintem olyan, hogy én nem tudnám :-))
gayromeo.com
Ezt felpontoztam.
Endre, kivételesen segítek neked. Elmondom, hogy tudsz integrálódni normális emberek közé.
1. Tedd rendbe a kinézeted a fogaidtól a magadnak nyírt, kopaszodó üstöködön át a hat számmal nagyobb ruháidig!
2. Olvass el 50 könyvet, amiből legyen 10 magyar, 40 pedig nemzetközi klasszikus!
3. Nézz meg 50 filmet, de ne Narutót, bazmeg, hanem az utóbbi 100 év filmművészetének a legjobbjai közül 40-et és 10 kortársat!
4. Olvass minden nap újságot!
5. Menj el bejárós munkahelyre!
6. Költözz saját albérletbe!
7. Látogass el 10 fontos európai városba/múzeumba/természetvédelmi területre/üdülőhelyre!
8. Felejtsd el egy életre a náculást, nőgyűlöletet és a többi retard témát!
9. Keress egy hobbit, valami olyasmit, amit más emberek is csinálnak, és esetleg még valami klub is tartozik hozzá!
10. Keress annyi pénzt, hogy meg tudd magadnak engedni a szórakozást!
Nem olyan kurva nehéz ez, ha nagyon akarod, 2-3 éven belül eljuthatsz arra a szintre, ahol egy normális 20 éves áll. Viszont ehhez kb. napi 10-12 órákat kell melóznod, bejárós, a te szintednek megfelelő munkahelyen (adatrögzító), és folyamatosan fejlődni, ahogy írtam.
Mivel egy lusta, primitív, beszűkült látókörű, gyűlölködő féreg vagy, ezért viszont semmi esélyed rá XD
Baszki, te így katalogizálod a csajokat? Az nem jut eszedbe hogy vannak olyanok, akikre több kategória tulajdonságai is egyszerre jellemzők?
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy egy millimétert sem mozdultál előre.
Minden fejben kezdődik el.
Egyébként Andi tanácsa nem arra vonatkozott, hogy hibás vagy érthetetlen lenne a beszédem, egy év után a nyelvtani helyesség tekintetében ő is kb. így beszélt, mint én most, hanem hogy nem kéne szüneteket tartanom. Elmondtam neki, hogy ez azért van, mert a nyelvtanfolyamom nagyon erősen belénk verték, hogy mi alapján azonosítható egy mellékmondat és egy főmondat, aminek elvileg a szórendnél van különösebb jelentősége, és amikor beszélek, megpróbálok erre különösen ügyelni, de szerinte ezt sokszor a németek sem tartják be, ezért baromság emiatt megállnom mondat közepén. A lényeg a folyamatosság.
talán ha elsőre rendesen megcsinálnád, gányolás helyett...
Nem, ez csak benyomás volt.
Drogpetráról is az volt az első hogy egy hülye picsa, aztán mégis beleestél...
Az a másik, de azt még magyarul is csinálom.
Erről igyekszem leszokni.
A lényeg, hogy ha nem görcsölök a szórenden, hanem mondom, ahogy jólesik, de folyamatosan, az szerinte sokkal jobb taktika.
Igazat megvallva eddig nem a beszédre mint az információátadás funkciójára koncentráltam beszéd közben, hanem azt igyekeztem demonstrálni a másiknak, milyen bonyolult összetett szerkezeteket használok a beszédemben, úgy, hogy közben az egyeztetés, a ragozás, és a szórend is stimmel.
Na most, arra vonatkozik a tanács, hogy a beszélgetés arra van, hogy beszélgess, nem pedig arra, hogy felvágj, milyen fasza mondatokat alkotsz már. :)
Szóval simán beszélni kell, és nem a nyelvtanon görcsölni.
Tényleg, Petra is radikális. A nemzetit nem merném odaírni, mert ő is hazaár... akarom mondani kalandozik :) Szóval akkor Petra sem az eseted?
Nem olyan kurva nehéz ez, ha nagyon akarod, 2-3 éven belül eljuthatsz arra a szintre, ahol egy normális 20 éves áll. Viszont ehhez kb. napi 10-12 órákat kell melóznod, bejárós, a te szintednek megfelelő munkahelyen (adatrögzító), és folyamatosan fejlődni, ahogy írtam.
mission impossible
Bocsánat, fejlődés alatt ő folyamatosságot ért.
Az pedig döntés kérdése: kevesebbet kell tudatosan görcsöni a nyelvtanok és az elméleten beszéd közben, és ehelyett inkább nyomni, amit mondani akarsz.
nem görcsölök a szórenden, hanem mondom, ahogy jólesik.
Ezt magyarul is hozod, öröm olvasni a mondataid :)
Na most, arra vonatkozik a tanács, hogy a beszélgetés arra van, hogy beszélgess, nem pedig arra, hogy felvágj, milyen fasza mondatokat alkotsz már. :)
beszarás, erre 33 évesen vesettek rá, magadtól nem tudtad?
na ezért nem fog neked összejönni az a bizonyos vidám társaság, no meg azért, mert mivel nem érdekel semmi, nincs is miről beszélgetned
esetleg felvághatsz azzal, hogy baszod át a megrendeléőidet, de azzal túl nagy sikered nem lesz
magyarból mikorra várható a c1?
értem már, hogy miért gondolod azt, hogy a nyelviskola már csak hátráltat
Ha két óránként járnál fel a netre "nézelődni" nem lennél lemaradva a munkákkal. Nem nagy projekteket vitelezel ki 5-6 ember helyett, csak fordítottan osztod be az idődet. Egy kis munka, sok net hetyetye....
a szókártyák a hibádsak!
TELESZKÓPOS??? ezt lepontoztam
Megint hazudsz. Fenn vagy hosszú évek óta.
www.randihely.hu/index.php?page=view_profile&id=40007
Hát kiderült, hogy fand (a finden egyszerű múlt ideje).
Hogy azt a végén t-vel ejtjük? Oké... Most már tudom.
Agyrém. :D
na mindegy, csá
Kezdő csoportba kerültél?
She was a dude.
Milyen oszinte, nem irta be, hogy "nyem fatyok sidho, pjusz ety"
El, ráadásul már nem is fiatal, szóval csak 4 pont.
She was a dude.
Szerintem 2,5.
nem vagyok kövér, sem alacsony: +1
nem vagyok cigány: +1
normális hajjal és ruhában normálisan nézek ki: +1
átlagon felüli intim tulajdonságés megfelelő teljesítőképesség: +1 +0,5
értelmiségi munka, okosan tudok, társalogni: +1
fiatal vagyok erőm teljében: +1
Nem, ez csak egy gyakorlat volt.
A tök bonyolult szavakat is tök simán leírtam.
Csak ezt sehogy nem tudtam megérteni. :)
pedig A SoDI mindig nagyon pontosan fogalmaz vagy nem?
B1 You can pick someone up in a bar.
:)))
:DDD
fugeci b2 ? :DD
tehát a gyakorlat el volt egy bevezető gyakorlat?
olyan mint a felkészülési fázis?
Megint itt esz a fene órákig, a meló meg nem halad. Hogy lesz ebből megadva a tartozásod Zserynek?
Szerintem ez érthető: Jövő héten.
sodika
Dec 10, 2014 16:13:22
ha most elkezded idióta módjára bizonygatni, hogy mi minden jót vonzottál be, akkor gondolj pl. a 90 euró elhagyására.
Nem volt időm bevonzani semmit, mert mindig kitaláltak a megrendelők valami marhaságot. Levegőt is alig van időm venni.
Dec 10, 2014 16:13:22
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 16:13:37
x44)
Púp, ha nem érdekel a többi ember, akkor miért akarsz ismerkedni? Miért nem jó az életed, ahogy most van?
She was a dude.
sodika
Dec 10, 2014 16:14:31
ideje lenne már számot vetned azzal, hogy az évek során hány fajta önfejlesztő módszerrel vallottál kudarcot
De ez most nem módszer, hanem a önismerethez kapcsolódó taktika. :)
Dec 10, 2014 16:14:31
banshee
(
x24)
Dec 10, 2014 16:15:09
x24)
Kohnspirátor
Dec 10, 2014 16:15:22
Nem volt időd bevonzani a shikert a munka miatt és nem volt időd nyelvet tanulni a nyelvsuli miatt :D
Ne hagyd abba Fifi, kibaszott nagyot mész tegnap éjjel óta!
Dec 10, 2014 16:15:22
sodika
Dec 10, 2014 16:17:00
ha nem érdekel a többi ember, akkor miért akarsz ismerkedni?
Mert - mondom - rájöttem, hogy igazából az ilyen vidám társaságot én imádom. Most már csak azokat a személyiségjegyeket kell kifejlesztenem, amelyeken keresztül integrálódni tudok bele. Az, a belülről jövő érdeklődés hiánya a gond, márpedig én magam is beláttam, hogy az, akkor azt elején ezt kicsit nyakatekerten tudatossá kell tenni, amíg megszokássá nem válik.
Dec 10, 2014 16:17:00
sodika
Dec 10, 2014 16:17:18
Pontosan.
Dec 10, 2014 16:17:18
banshee
(
x24)
Dec 10, 2014 16:17:31
x24)
Púp, ha nem érdekel a többi ember, akkor miért akarsz ismerkedni? Miért nem jó az életed, ahogy most van?
Tényleg. Kurva jól elvoltál egyedül. Miért igényled most a korodbeliek társaságát?
SoDika
Dec 10, 2014 16:18:41
Erre most én válaszolok. Természetesen az életem jó. Leszámítva a folyamatos és szűnni nem akaró életveszélyt, amit írásban jeleztem már a nagy tiszteletű bíróságnak is. Ennek ellenére vagy pont ezért úgy gondolom,hogy lehetne jobb és Brian Tracy 1426.-ik vlogjában PONT erről beszél,hogy mindig és folyamatosan fejlődni kell. A többi ember természetesen most sem érdekel, leszarom őket, ám egy ilyen mondat után verte be Eszter is az orromat, tehát leszögezhető,hogy ha én így is gondolom, a körülöttem levők kurvára nem, szóval ideje tovább fejlődni. ehhez nélkülözhetetlen most a berlini tartózkodásom és ezért is lenne szükségem tavalyi vendéglátóm támogatására, amit nem kaptam meg EZÉRT TELESZKÓPOS VIPERÁVAL VEREM SZÉT A MOCSKOS KURVA FEJÉT!!!!!
Dec 10, 2014 16:18:41
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 16:19:48
x44)
Én barátnőt is keresnék sürgősen. Fent vagy valami társkeresőn legalább?
She was a dude.
Waschmaschine
Dec 10, 2014 16:20:22
Endre ez a forum a te vidam kortars tarsasagod, itt juthatsz onismerethez, es mar elsajatitottad a kepessegeket a beilleszkedeshez ide. Level comleted, ez shiker!
Dec 10, 2014 16:20:22
sodika
Dec 10, 2014 16:20:23
Ez jó ötlet.
A tennivalók kezelhetetlen tömege ugyanis nem efelé mutat.
De ezen a héten még belefér, hogy be van osztva az időm.
Valahol még jó is, mert ha el vagyok foglalva, főleg agyi koncentrációt igénylő feladatokkal, akkor nincs időm depresszióba esni. A munka nekem valahol terápia is, és is nincs is vele baj, amíg én osztom be, melyik feladatra mennyi időt szánok, és nem jönnek folyton váratlan kérések, amik felborítják a szép terveimet. :)
Dec 10, 2014 16:20:23
Kohnspirátor
Dec 10, 2014 16:20:32
1. Többen is rámutattak arra, hogy Zsodi nem autista, maximum enyhén fogyatékos, mélységesen korlátotl, lusta és pszichopata.
2. Azt említette, hogy a három ügyfele közül az egyik egy régi, akit ismerünk, de nem Solymári Róbert vagy Rocskai Gergely. Ez két dolgot jelent. Faszerdőt ennek a kettőnek, csak a biztonság kedvéért. És egy kis agymunkát, hogy mégis ki lehet a harmadik?
3. Endre, mit értél el?
- Andi szerint semmit sem fejlődtél a németben.
- Továbbra is mások kegyelemkenyerén és kölcsönökön élsz.
- A munkád továbbra is egy rakás szar, ezért keresnek állandóan a főnökurak, mert folyamatosan javítani kell a gányolásodat.
- Nincsenek barátaid, fogalmad sincs az emberi kapcsolatok működéséről, még Andit, az egyetlen, veled szóba álló, úgy-ahogy normális embert is kikészítetted.
2. Azt említette, hogy a három ügyfele közül az egyik egy régi, akit ismerünk, de nem Solymári Róbert vagy Rocskai Gergely. Ez két dolgot jelent. Faszerdőt ennek a kettőnek, csak a biztonság kedvéért. És egy kis agymunkát, hogy mégis ki lehet a harmadik?
3. Endre, mit értél el?
- Andi szerint semmit sem fejlődtél a németben.
- Továbbra is mások kegyelemkenyerén és kölcsönökön élsz.
- A munkád továbbra is egy rakás szar, ezért keresnek állandóan a főnökurak, mert folyamatosan javítani kell a gányolásodat.
- Nincsenek barátaid, fogalmad sincs az emberi kapcsolatok működéséről, még Andit, az egyetlen, veled szóba álló, úgy-ahogy normális embert is kikészítetted.
Dec 10, 2014 16:20:32
banshee
(
x24)
Dec 10, 2014 16:20:51
x24)
Mert - mondom - rájöttem, hogy igazából az ilyen vidám társaságot én imádom. Most már csak azokat a személyiségjegyeket kell kifejlesztenem, amelyeken keresztül integrálódni tudok bele.
Széles érdeklődési kör, értelmes társalgásra való képesség, és ne heheréssz idióta módon a rohadó fogsoroddal. Ne fingj társaságban, ne böfögj társaságban, ne bassz be mint az albán szamár ha alkoholhoz jutsz és legyél ápolt.
broni
Dec 10, 2014 16:20:53
szerintem sodi csak szórakozik itt a trollokkal, , ennyire hülye nem lehet valaki.....
Dec 10, 2014 16:20:53
sodika
Dec 10, 2014 16:21:11
Még nem.
Meg minden másra is.
Dec 10, 2014 16:21:11
IsmeretlenJoAkaro
Dec 10, 2014 16:21:19
Sodi, szerinted lesz neked valaha csaladod?
Dec 10, 2014 16:21:19
Waschmaschine
Dec 10, 2014 16:22:01
minek terapia neked? ugye nem vagy beteg szar?!!
Dec 10, 2014 16:22:01
banshee
(
x24)
Dec 10, 2014 16:22:10
x24)
Lundart
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 16:22:36
x44)
Miért januárban? Miért nem regisztrálsz ma? A szokásos pénteki bebaszás helyett találkozhatnál valami helyi csajjal. Több értelme lenne.
She was a dude.
IsmeretlenJoAkaro
Ne kerdezd, mert a vegen meg belinkeli a kepeit meg a videoit...
sodika
Dec 10, 2014 16:22:51
Azóta rájöttem, hogy igazából imádok vidám kortárs társaságban lenni. Ahhoz viszont, hogy ilyenekbe invitálva is legyek, némileg integrálódni is kell hozzá.
Dec 10, 2014 16:22:51
banshee
(
x24)
Dec 10, 2014 16:22:53
x24)
Még nem.
Meg minden másra is.
Meg minden másra is.
Új videót fogsz csinálni vagy a régiekkel fogod tolni?
SoDika
Dec 10, 2014 16:23:19
kaptam meg EZÉRT TELESZKÓPOS VIPERÁVAL VEREM SZÉT A MOCSKOS KURVA FEJÉT!!!!!
Ezt persze csak az indulat mondatta velem, ami miattatok, ronda zsidó trollok miatt lett rajtam úrrá.
Most megyek, kicsit foglalkozom magammal és bevonzok egy kis nyugalmat. És most már tényleg soha, de Soha többet nem írok ide. Legalábbis ma. Vagy legalább este 7-ig.
Dec 10, 2014 16:23:19
Lubeyourtube
Dec 10, 2014 16:23:53
Még nem.
Meg minden másra is.
Meg minden másra is.
Akkor januarban indulhatunk, ez szhazszhazalekh?
Dec 10, 2014 16:23:53
broni
Dec 10, 2014 16:23:59
olyat nem írt volna le komolyan pld. , mint anno nem is nézek ki annyira autistának))))))))
Dec 10, 2014 16:23:59
banshee
(
x24)
Dec 10, 2014 16:24:06
x24)
A hazafiak közt ilyen nem volt? (Mondjuk azok is felrúgtak mint a bolondgombát.)
sodika
Dec 10, 2014 16:24:44
Lundart
A Lundart megszűnt, de egymástól függetlenül van két olyan ügyfél, aki onnan volt, és a Lundart megszűnésével rendszeresen nekem adják a korábban nekik adott melókat.
Igen, erről van szó.
Dec 10, 2014 16:24:44
sodika
Dec 10, 2014 16:27:53
A hazafiak közt ilyen nem volt?
Mondom, nemzeti radikális lányok nekem inkább katonalányoknak tűnnek. Azzal ugyanúgy nem tudok mit kezdeni, mint a plázacicával vagy királykisasszonnyal.
A jelenlegi gondom, hogy kicsit rendbe kéne szednem magam, mert se papucs nem akarok lenni, se utánfutót nem akarok, kizárólag kölcsönös tiszteletben tudok gondolkodni, jelenlegi állapotomban pedig szerintem nincs olyan nő, aki engem tisztelni tudna, miközben én is őt. (Aki jelenlegi állapotomban tud engem tisztelni, az szerintem olyan, hogy én nem tudnám :-))
Dec 10, 2014 16:27:53
Napoleon Hill
Dec 10, 2014 16:28:30
gayromeo.com
Dec 10, 2014 16:28:30
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 16:29:08
x44)
Próbálj meg 1-2 randit összhozni Berlinben a netről. Az unortodox módszeredet az ismerkedésre pedig próbáld meg finomítani. Ne a faszod legyen az első, amit meglát a csaj.
Ja, és ne a jó csajoknál próbálkozz. Azok nem fognak szóba állni veled. Ha a jó csajra vársz, akkor recskázva fogsz meghalni.
She was a dude.
Ja, és ne a jó csajoknál próbálkozz. Azok nem fognak szóba állni veled. Ha a jó csajra vársz, akkor recskázva fogsz meghalni.
banshee
(
x24)
Dec 10, 2014 16:29:54
x24)
Ezt felpontoztam.
Napoleon Hill
Dec 10, 2014 16:30:39
Takarodj már innen, gyagyás. Ki engedte meg, hogy idehurcold a nyomorodat? Miért nem tudsz csendben megdögleni valamelyik kuka mögött, mint minden normális csöves?
Dec 10, 2014 16:30:39
Lubeyourtube
Dec 10, 2014 16:31:03
Andi hany pontos no egy tizes skalan, sodi?
Dec 10, 2014 16:31:03
Kohnspirátor
Dec 10, 2014 16:31:31
Endre, kivételesen segítek neked. Elmondom, hogy tudsz integrálódni normális emberek közé.
1. Tedd rendbe a kinézeted a fogaidtól a magadnak nyírt, kopaszodó üstöködön át a hat számmal nagyobb ruháidig!
2. Olvass el 50 könyvet, amiből legyen 10 magyar, 40 pedig nemzetközi klasszikus!
3. Nézz meg 50 filmet, de ne Narutót, bazmeg, hanem az utóbbi 100 év filmművészetének a legjobbjai közül 40-et és 10 kortársat!
4. Olvass minden nap újságot!
5. Menj el bejárós munkahelyre!
6. Költözz saját albérletbe!
7. Látogass el 10 fontos európai városba/múzeumba/természetvédelmi területre/üdülőhelyre!
8. Felejtsd el egy életre a náculást, nőgyűlöletet és a többi retard témát!
9. Keress egy hobbit, valami olyasmit, amit más emberek is csinálnak, és esetleg még valami klub is tartozik hozzá!
10. Keress annyi pénzt, hogy meg tudd magadnak engedni a szórakozást!
Mivel egy lusta, primitív, beszűkült látókörű, gyűlölködő féreg vagy, ezért viszont semmi esélyed rá XD
Dec 10, 2014 16:31:31
banshee
(
x24)
Dec 10, 2014 16:32:27
x24)
Baszki, te így katalogizálod a csajokat? Az nem jut eszedbe hogy vannak olyanok, akikre több kategória tulajdonságai is egyszerre jellemzők?
sodika
Dec 10, 2014 16:33:28
Minden fejben kezdődik el.
Egyébként Andi tanácsa nem arra vonatkozott, hogy hibás vagy érthetetlen lenne a beszédem, egy év után a nyelvtani helyesség tekintetében ő is kb. így beszélt, mint én most, hanem hogy nem kéne szüneteket tartanom. Elmondtam neki, hogy ez azért van, mert a nyelvtanfolyamom nagyon erősen belénk verték, hogy mi alapján azonosítható egy mellékmondat és egy főmondat, aminek elvileg a szórendnél van különösebb jelentősége, és amikor beszélek, megpróbálok erre különösen ügyelni, de szerinte ezt sokszor a németek sem tartják be, ezért baromság emiatt megállnom mondat közepén. A lényeg a folyamatosság.
Dec 10, 2014 16:33:28
banshee
(
x24)
Dec 10, 2014 16:34:15
x24)
Nem heherészni állsz meg a mondat közepén?
jiddise máme
(
x11)
Dec 10, 2014 16:34:48
x11)
talán ha elsőre rendesen megcsinálnád, gányolás helyett...
sodika
Dec 10, 2014 16:35:03
Dec 10, 2014 16:35:03
Lubeyourtube
Dec 10, 2014 16:35:26
Nem szoktal lapozgatni a szotarban beszed kozben? Az komoly uriember benyomasat kelti a nemetcsibekben.
Dec 10, 2014 16:35:26
Lubeyourtube
Dec 10, 2014 16:37:05
Ez csak kifogas volt. eloben meg sosem beszelgettel nemzeti radikalis csajjal, fogadjunk. Dec 10, 2014 16:37:05
banshee
(
x24)
Dec 10, 2014 16:37:59
x24)
sodika
Dec 10, 2014 16:39:13
Nem heherészni állsz meg a mondat közepén?
Az a másik, de azt még magyarul is csinálom.
Erről igyekszem leszokni.
A lényeg, hogy ha nem görcsölök a szórenden, hanem mondom, ahogy jólesik, de folyamatosan, az szerinte sokkal jobb taktika.
Igazat megvallva eddig nem a beszédre mint az információátadás funkciójára koncentráltam beszéd közben, hanem azt igyekeztem demonstrálni a másiknak, milyen bonyolult összetett szerkezeteket használok a beszédemben, úgy, hogy közben az egyeztetés, a ragozás, és a szórend is stimmel.
Szóval simán beszélni kell, és nem a nyelvtanon görcsölni.
Dec 10, 2014 16:39:13
Krizsai Andrea
Dec 10, 2014 16:40:46
Te Endre, engem ma úgy megbasztak, hogy azóta is libabőrös vagyok!
Dec 10, 2014 16:40:46
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 16:41:26
x44)
Pár napja onnan indultunk, hogy semmit sem fejlődtél, mióta kint vagy, most meg már vissza kell venned beszélgetés közben, hogy ne vágj fel a magasszintű nyelvtudásoddal.
She was a dude.
Kiss Kender Farkas
Dec 10, 2014 16:41:40
Tényleg, Petra is radikális. A nemzetit nem merném odaírni, mert ő is hazaár... akarom mondani kalandozik :) Szóval akkor Petra sem az eseted?
Dec 10, 2014 16:41:40
sodika
Dec 10, 2014 16:41:44
Korábban tényleg kivétel nélkül minden német beszédhelyzetet demonstrálási lehetőségnek tekintettem arra vonatkozóan, hogy mennyire helyesek és összetettek már a mondataim.
Ez pedig állítólag baromság, a beszéd arra van, hogy beszélj.
Szóval mostantól igyekszem így használni. :)
Ez pedig állítólag baromság, a beszéd arra van, hogy beszélj.
Szóval mostantól igyekszem így használni. :)
Dec 10, 2014 16:41:44
jiddise máme
(
x11)
Dec 10, 2014 16:41:47
x11)
mission impossible
sodika
Dec 10, 2014 16:42:52
Pár napja onnan indultunk, hogy semmit sem fejlődtél, mióta kint vagy, most meg már vissza kell venned beszélgetés közben, hogy ne vágj fel a magasszintű nyelvtudásoddal.
Bocsánat, fejlődés alatt ő folyamatosságot ért.
Az pedig döntés kérdése: kevesebbet kell tudatosan görcsöni a nyelvtanok és az elméleten beszéd közben, és ehelyett inkább nyomni, amit mondani akarsz.
Dec 10, 2014 16:42:52
sodika
Dec 10, 2014 16:43:42
...a nyelvtanon és az elméleten...
na
na csá
na
na csá
Dec 10, 2014 16:43:42
sodika
Dec 10, 2014 16:43:55
Elmebetegek.
Dec 10, 2014 16:43:55
Kiss Kender Farkas
Dec 10, 2014 16:44:15
nem görcsölök a szórenden, hanem mondom, ahogy jólesik.
Ezt magyarul is hozod, öröm olvasni a mondataid :)
Dec 10, 2014 16:44:15
jiddise máme
(
x11)
Dec 10, 2014 16:44:21
x11)
beszarás, erre 33 évesen vesettek rá, magadtól nem tudtad?
na ezért nem fog neked összejönni az a bizonyos vidám társaság, no meg azért, mert mivel nem érdekel semmi, nincs is miről beszélgetned
esetleg felvághatsz azzal, hogy baszod át a megrendeléőidet, de azzal túl nagy sikered nem lesz
sodi.gen
Dec 10, 2014 16:44:54
görcsöni a nyelvtanok és az elméleten
magyarból mikorra várható a c1?
Dec 10, 2014 16:44:54
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 16:44:56
x44)
Azt is mondtad, hogy nem érted, mit beszélnek körülötted. Ez is az összetett mondatok miatt van?
She was a dude.
jiddise máme
(
x11)
Dec 10, 2014 16:45:52
x11)
kevesebbet kell tudatosan görcsöni a nyelvtanok és az elméleten beszéd közben, és ehelyett inkább nyomni, amit mondani akarsz.
értem már, hogy miért gondolod azt, hogy a nyelviskola már csak hátráltat
Berlini troll
Dec 10, 2014 16:45:55
Ha két óránként járnál fel a netre "nézelődni" nem lennél lemaradva a munkákkal. Nem nagy projekteket vitelezel ki 5-6 ember helyett, csak fordítottan osztod be az idődet. Egy kis munka, sok net hetyetye....
Dec 10, 2014 16:45:55
-
Dec 10, 2014 16:46:15
"Laza, és magát nem szépségkirálynőnek képzelő csajban tudok csaj gondolkodni."
honnan tudod minek vagy kinek képzeli magát egy csaj, ha még soha nem beszéltél erről a nőkkel?
mások mondták, vagy láttad valami filmben, sorozatban?
neked még nem tűnt fel, hogy úgy állítasz fel kategóriákat a nőkkel kapcsolatban, hogy semmilyen valós tapasztalatod nincsen ezzel kapcsolatban?
még soha nem ismerkedtél meg nővel valós körülmények között. azt sem tudod, hogyan működik az ismerkedés a valóságban. de már arról pofázol, minek képzelik magukat a nők. rendkívül ostoba vagy.
honnan tudod minek vagy kinek képzeli magát egy csaj, ha még soha nem beszéltél erről a nőkkel?
mások mondták, vagy láttad valami filmben, sorozatban?
neked még nem tűnt fel, hogy úgy állítasz fel kategóriákat a nőkkel kapcsolatban, hogy semmilyen valós tapasztalatod nincsen ezzel kapcsolatban?
még soha nem ismerkedtél meg nővel valós körülmények között. azt sem tudod, hogyan működik az ismerkedés a valóságban. de már arról pofázol, minek képzelik magukat a nők. rendkívül ostoba vagy.
Dec 10, 2014 16:46:15
jiddise máme
(
x11)
Dec 10, 2014 16:46:28
x11)
Azt is mondtad, hogy nem érted, mit beszélnek körülötted. Ez is az összetett mondatok miatt van?
a szókártyák a hibádsak!
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 16:50:52
x44)
Pedig neked bizony a nemzeti radikális csajok között kéne keresgélned.
Merthát sok shikert náciként egy liberáldrogos csajjal (ilyenről álmodozol) működő kapcsolatot kialakítani.
She was a dude.
Merthát sok shikert náciként egy liberáldrogos csajjal (ilyenről álmodozol) működő kapcsolatot kialakítani.
Lubeyourtube
Dec 10, 2014 16:52:56
Endre, milyen csajt tartanal idealisnak a magad szamara? milyen elvarasaid vannak? ezt amig nem tisztazod magaddal, addig nincs is ertelme ismerkedni.
Dec 10, 2014 16:52:56
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 16:53:38
x44)
Tegyük fel, hogy összejössz egy normálisabb csajjal (tudom, sci-fi).
Rákeres a nevedre neten. A náci anyagok mellett a faszverős videóidat fogja még kidobálni a kereső.
She was a dude.
Rákeres a nevedre neten. A náci anyagok mellett a faszverős videóidat fogja még kidobálni a kereső.
-
Dec 10, 2014 16:53:39
a következő ismerkedési módszert javaslom gyagyás.
először is cserélj fejet és testet. ja, az nem megy. akkor csak próbálj nem autistaként nézni. odamész a csajhoz. megkérdezed tőle: bocs, te szépségkirálynőnek képzeled magad?
ha azt mondja, hogy nem, akkor megtaláltad akit kerestél.
először is cserélj fejet és testet. ja, az nem megy. akkor csak próbálj nem autistaként nézni. odamész a csajhoz. megkérdezed tőle: bocs, te szépségkirálynőnek képzeled magad?
Dec 10, 2014 16:53:39
sodika
Dec 10, 2014 16:54:04
Ahhoz meg többet kell tévézni, hogy szokja a fülem.
Ennyi.
Tegnap pl. suli. Kiejtési, írási teszt.
Minden faszán ment, de "fánt"...
Mondom mi? "fánt".
Még egyszer légyi... "fánt"
Csóválom a fejem...
Na, az mi az isten lehet.
na mindegy, csá
Ennyi.
Mondom mi? "fánt".
Csóválom a fejem...
na mindegy, csá
Dec 10, 2014 16:54:04
-
Dec 10, 2014 16:54:49
a következő ismerkedési módszert javaslom gyagyás.
Dec 10, 2014 16:54:49
periszkópos vipera
Dec 10, 2014 16:54:59
TELESZKÓPOS??? ezt lepontoztam
Dec 10, 2014 16:54:59
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 16:55:07
x44)
Púp, egy 10-es skálán hanyas barátnőt szeretnél?
She was a dude.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 10, 2014 16:55:50
x30)
Még nem.
Meg minden másra is.
Meg minden másra is.
Megint hazudsz. Fenn vagy hosszú évek óta.
www.randihely.hu/index.php?page=view_profile&id=40007
Lubeyourtube
Dec 10, 2014 16:55:55
ez valami szellemi fogyatekosoknak valo nyelviskola?
Dec 10, 2014 16:55:55
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 16:57:28
x44)
na mindegy, csá
Zweifinger Adlerfang
Dec 10, 2014 16:57:33
Azért figyelitek,hogy már arra is ugrik, ha a generátorok szo szórakoznak? Eddig ezt még elviselte a figyelemkurvasága, de most már azonnal visszajön akkor is, ha nincs más retard a színpadon,csak a generátorok írnak. Nem bírja elviselni, ha valaki nem ŐT olvassa, hallgatja, látja.
Micsoda egy magamutogató buzi!
Micsoda egy magamutogató buzi!
Dec 10, 2014 16:57:33
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 16:59:52
x44)
Púp, ez változott 2011 óta?
2011. augusztus 14. 21:03 -> link
"Sneci, te hány pontosnak érzed magad férfiban?"
Nézzük csak...
átlagon felüli intim tulajdonság és megfelelő teljesítőképesség: +1
Vagyis jelenleg 6.
Vizuálisan is érzékelhetően szálkásra gyúrva 7 lennék (ez már idén ősszel teljesül), megfelelő egzisztenciával pedig 8 (ez 2-3 év max.).
She was a dude.
Nézzük csak...
Vagyis jelenleg 6.
Vizuálisan is érzékelhetően szálkásra gyúrva 7 lennék (ez már idén ősszel teljesül), megfelelő egzisztenciával pedig 8 (ez 2-3 év max.).
Lubeyourtube
Dec 10, 2014 17:02:44
pupos, huszmillio oraban HALLGATTAL, NEZTEL nemet nyelvu dolgokat meg magyarorszagon. (tudod, van egy ilyen nevu orszag valahol a balkanon, guglizz ra..)
HOTYHOTY meg most is csak ott tartasz, hogy jajjaj, biro ur, eletveszelyben vagyok, tobbet kell teveznem??
HOTYHOTY meg most is csak ott tartasz, hogy jajjaj, biro ur, eletveszelyben vagyok, tobbet kell teveznem??
Dec 10, 2014 17:02:44
broni
Dec 10, 2014 17:05:23
bemegy a hardcore pedo a kupiba, :
-mit szeretne az úr-kérdi a madame
-zigóta van????????
-mit szeretne az úr-kérdi a madame
-zigóta van????????
Dec 10, 2014 17:05:23
Lubeyourtube
Dec 10, 2014 17:06:20
Púp, ez változott 2011 óta?
Nézzük csak...
Vagyis jelenleg 6.
Nézzük csak...
Vagyis jelenleg 6.
Milyen oszinte, nem irta be, hogy "nyem fatyok sidho, pjusz ety"
Dec 10, 2014 17:06:20
broni
Dec 10, 2014 17:06:46
picsába, megint kezd soi lenni a xanax, kezdek hülye lenni)))))
Dec 10, 2014 17:06:46
jiddise máme
(
x11)
Dec 10, 2014 17:10:24
x11)
okosan tudok, társalogni: +1
azóta elfelejtett társalogni, vagy mi történt?
jiddise máme
(
x11)
Dec 10, 2014 17:11:11
x11)
sneckó, ma hány órát dolgoztál?
snecigeci
(
x44)
Dec 10, 2014 17:11:19
x44)
okosan tudok, társalogni: +1
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 10, 2014 17:14:03
x30)
Szerintem 2,5.
átlagon felüli intim tulajdonság
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 10, 2014 17:15:12
x38)
Púp, ma melyik megrendelődet küldtel el a gecibe, hogy dögöljön meg minél hamarabb? Mert ugye dolgozni nem dolgoztál egy kurva percet sem...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Lubeyourtube
Dec 10, 2014 17:15:25
[quote]okosan tudok, társalogni: +1
[/quote] helyesen tudok, irni...
[/quote] helyesen tudok, irni...
Dec 10, 2014 17:15:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 10, 2014 17:16:22
x38)
Karalábé Hadnagy:
Nem vagyok török: -1
Nem beszélek németül: -1
Szóval 0,5, a fasza miatt...
Marad a dickstarter vagy a buzipornó.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nem vagyok török: -1
Nem beszélek németül: -1
Szóval 0,5, a fasza miatt...
Marad a dickstarter vagy a buzipornó.
sodika
Dec 10, 2014 17:19:15
Dec 10, 2014 17:19:15
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 10, 2014 17:21:57
x38)
Milyen szintű csoportban vagy most?
tigris
Dec 10, 2014 17:24:12
pedig A SoDI mindig nagyon pontosan fogalmaz vagy nem?
Dec 10, 2014 17:24:12
broni
Dec 10, 2014 17:24:23
hejj, büdös törökök, a kurva anyátok!!!!!!!!!!!!
Dec 10, 2014 17:24:23
Fekete Bikapata
Dec 10, 2014 17:24:25
Kééész, ez teljesen hülye...
Dec 10, 2014 17:24:25
broni
Dec 10, 2014 17:25:36
legalább a zsidók jól agyonütötték a kecskebaszó mórcigány minisztert))))))
Dec 10, 2014 17:25:36
Lubeyourtube
Dec 10, 2014 17:27:56
maganorakra jarsz?
Dec 10, 2014 17:27:56
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 10, 2014 17:29:43
x30)
A1 You can survive.
A2 You can finally do your groceries and shopping without English.
B2 You can get yourself a job.
A2 You can finally do your groceries and shopping without English.
B2 You can get yourself a job.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 10, 2014 17:30:11
x30)
C1 You can talk philosophy.
C2 You’re amazing. You speak German like a native speaker.
C2 You’re amazing. You speak German like a native speaker.
-
Dec 10, 2014 17:31:06
:)))
Dec 10, 2014 17:31:06
tigris
Dec 10, 2014 17:35:11
:DDD
fugeci b2 ? :DD
Dec 10, 2014 17:35:11
tigris
Dec 10, 2014 17:39:05
tehát a gyakorlat el volt egy bevezető gyakorlat?
olyan mint a felkészülési fázis?
Dec 10, 2014 17:39:05
Mikulás bácsi
Dec 10, 2014 17:39:07
Ahhoz meg többet kell tévézni, hogy szokja a fülem.
Ennyi.
Mondom mi? "fánt".
Csóválom a fejem...
na mindegy, csá
Ennyi.
Mondom mi? "fánt".
Csóválom a fejem...
na mindegy, csá
Megint itt esz a fene órákig, a meló meg nem halad. Hogy lesz ebből megadva a tartozásod Zserynek?
Dec 10, 2014 17:39:07
Pál Márton
Dec 10, 2014 17:40:53
Szerintem ez érthető: Jövő héten.
Dec 10, 2014 17:40:53
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 10, 2014 17:46:13
x30)
A bal szélen, nekünk háttal, a lányhoz beszélő Adidas-pulóveres, furahajú fazon nem sodis egy kicsit?
191 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A jelenlegi valóságom, hogy amire másfél éve rácsodálkoztam, azt most teljesítem. Persze, ez is kevés, meg minden kevés, de az egyre több az egyre több.