* már nyálazza a használtautó.hu-t, hogy milyen autót vesz 5 kilóból *
Csak nem jelen volt a tisztelt trolléga? Kérhetnénk pontosabb beszámolót?
Hiába nyálazza, ez PÉNZBÜNTETÉS, amit a magyar állam szed, nem pedig kárpi a csövingernek.
" A negyedrendű vádlottnak, akit csak a roncsautó felborításában találtak bűnösnek, 300 napi tétel pénzbüntetés 1500 forintos tételekben."
megint jogászkodik, tehát téved.
A fórumban pampogta hogy a snecológusok összeszedtek valami halmazatot. Nem tudom milyen stádiumban jár Csülök feljelentése a fórum vagy Henrik vagy nemtudom ki ellen, de nekem még nem jött semmiféle idézés. A tisztelt trollégák kaptak ilyesmit, vagy azok is elkeveredtek a nagykarácsonyi hanukai forgatagban a postán?
Jelenleg eppen rohognek a hulye IP listajan.
* köszöni a korrekciót, amint megvan a jogerős ítélet, indítja a kártérítésit *
Jujj, de titokzatos. Te olvastad fel neki az ítéletet?
Tipikus retard tulajdonság.
Tompika szerint bár neki csak a Gábor Dénes Főiskola (LOL!) Tatabányára kihelyett (LOL!!) levelező tagozatán (LOL!!!) sikerült összehoznia egy OKJ-s papírt (LOL!!!!), attól ő még van olyan okos és értelmes, mint az egyetemet végzett emberek, sőt, sokkal több azoknál.
Ezt az elméletét sokszor igyekezett már bizonyítani, például az egyik buzigyáros videójában kérdezgetett műegyetemi diákokat történelmi kérdésekről. "Teljesen véletlenül" a videó pont úgy volt megvágva, hogy csak a hülyébbek fértek bele. Az már csak hab a tortán, hogy mérnöki témákról nem mert az műszakisokkal okoskodni a malac.
Egyszer próbált meg közéleti témákkal kapcsolatban villantani az ELTE egyik konferenciáján, aminek az eredménye az lett, hogy az előadók kiröhögték. Ettől agyvérzésközeli állapotba került, és a megverésükről fantáziált.
A cipórém állandó okoskodását és pofára esését a proli irigység eredményezi. Gyűlöl mindenkit, akinek főiskolai diplomája van. Az nem jut el az elzsírosodott agyáig, hogy azok az emberek 5+ évet gürcöltek azér a papírért, és nem csak tespedtek, és tömték a belüket marcipánnal.
Ha egy jogász (ügyvéd, ügyész, bíró) megszólal, malac agyára vörös köd borul, és csak annyit fog fel belőle, hogy egy diplomás kioktatja őt. Azt érzi, hogy le kell törnie a faszparaszt egóját, és bebizonyítani, hogy bizony ő, az okj-s mérnök úr mennyivel okosabb az "ostoba picsánál".
Ennek pedig rendre saját ültetésű faszerdő a vége.
Nekem küldtek egy ajánlott levelet a dunaújvárosi rendőrségtől, de csak ez a fotó volt benne:
peaceloveandfrenchfries.files.wordpress.com/2011/08/img_0835.jpg
A hátán pedig:
;)
Az enyémet valószínűleg Izraelbe küldték a hitelesített IP lista miatt, szóval meg kell várnom, hogy az ottani hatóságok továbbítsák Magyarországra. De erről egoistapicsa85-öt kellene megkérdezni.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Majd a színét és a rendszámát is írd meg, nszksz.
Meg eleve ez az Audi micsoda az összvonalas berlini U-bahn-bérlethez képest!
Ott van sofőr is zsidó, nem kell ilyen hülyeségekre pazarolni a drága figyelmet és időt, mint a vezetés. Közben jobban tud koncentrálni a német leckékre. Tankolni se kell bele, azt megteszi a közlekedési vállalat. Az a hülye aki kocsit vesz.
Geci amikor ez eszembe jut, mindig felröhögök. :D
Halálfélelem és reszketés Berlin, Germany környékén.
Minek valamit bérelni, ha egyszer meg is lehet venni!
engem!!!legalább nem kell öngyilkosnak lennnem!!!!éljen a moszuad, shalom israel!!
reni!!!barbi!!!!
Bronikam, mi az ilyeneket BESZERVEZZÜK! Hahó!
szekus vagyok!!!!!
Egyszer próbált meg közéleti témákkal kapcsolatban villantani az ELTE egyik konferenciáján, aminek az eredménye az lett, hogy az előadók kiröhögték. Ettől agyvérzésközeli állapotba került, és a megverésükről fantáziált.
azon én ott voltam, mókás volt. a francia zavargások volt a téma, amikor meg szót kapott, nekiállt valami akelát vagy tankcsapdát szavalni, aztán elvörösödött a feje, amikor kiröhögte érte a fél terem xD
pokolgépet próbált idézni....
Ossian, nem?
Minden dagadt fotelkocka programozó, akinek nincs csaja metálos. Evidenciákat...
SoDI-nak volt Metallica bakelit lemeze, legalábbis ilyesmivel dicsekedett 2000 körül
linket!
Pokolgép volt az, ezt találta nagyon témába vágónak a mérnök úr:
"Vadnak születtünk, az utca nevelt
Senki nem vigyázott ránk
A betonházak között nem várnak csodák
Így lettünk mi megátkozott nemzedék.
Soha nem láthattál könnyet a szemünkben
Ha volt is, észre sem vetted
Ha féltünk, egymástól vártunk biztatást,
Így lettünk mi megátkozott nemzedék."
ráadásul a legközhelyesebb, legszánalmasabb..... istenem.....
mindig van lejjebb.
Hahó!
Hahó!
Ahhoz kepest, hogy penzugyi app, nem https-t hasznal...
Toroczkai.
She was a dude.
Sodi számára menjen a pénz, lopja meg a Kormányzót egykori krónikása.
Bal 5 neve ismert?
Kéne tudni, hiszen ő is az ELTE alkalmazottja, akárcsak a Snecológia és az Általános Retardológia Tanszékek professzorai.
Az más.
Ne féltékenykedj irigy móc, fogadd el, hogy én vagyok korunk legnagyobb gondolkodója!
Bronislav professzor úr mindig meg tud lepni a széleskörű ismereteivel, hibátlan ízlésével és éleslátásával.
Drink, fight and fuck!!!!!!!!
Marcipán halmazatról.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
A legutóbbi után nem merem megnyitni...
Megnyithatod nyugodtan xD
Kezdhetnénk mondjuk a Tőrppével.
Ennyit tudsz elmondani, Púp. Hogy 100 munkanapja (tehát hétvégékkel együtt kb. 140 napja) vegetálsz egy másik városban.
Teszed ezt úgy, hogy kölcsönökből fizeted a kinti költségeidet.
Hogy nem láttál jóformán semmit a városból.
Hogy egy barátot sem szereztél.
És már nem is tanulsz.
A recskabarlang és a sarki kisbolt az Delhitől New Yorkon át Tokióig recskabarland és sarki kisbolt.
Ezért nem volt értelme elárulnod a hazádat.
Egyébként már nagyon várom, hogy tényleg elkezdj állást keresni, hatalmas show lesz :D
Kék óceán stratégia, Hahó!
Meddig tarthat egy átlag embernek eredményesen kiverni a Narutóra?
viszont azt is kifejtette, hogy neki minden a kedvence, ami HungariCUM!
Nem tudom, de én vertem razorra a maniac mansion játékból, még c64 éra alatt, gyerekként.
www.sydlexia.com/vald/imagesandstuff/mansion/lesbianend.png
(a vöröshajú)
picit pixeles ikszde
A legtöbb volt osztálytársam Sziporkára verte.
Minden egy folyamat, meg ez nem lóverseny. Sodi fiatal pályakezdő Berlinben.
Nincs ezzel semmi gond, megmozgatja a fantáziát.
Ilyen alapon egy iratkapocsról is asszociálhatsz a pinára.
Nem érdekel a gúnyolódásod, igenis pontosan erről van szó.
Egyébként még ha igaz is lenne a legtöbb dolog, amit írsz. Sőt, ha hozzáveszünk néhány rossz dolgot, amit az utóbbi hét folyamán történt velem, de egyelőre nem tartozik rátok...
Pont ez az a pont, ahol én most belelkesedtem, mert innentől minden csak jobb lehet. :)
És jobb is lesz. Érzem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Uruk-Hai Csatacigány
Dec 18, 2014 10:12:52
Látnátok kellett volna az arcát a programozó úrnak a tegnapi itélethirdetésen! :D Azért látszott rajta hogy nem ezt várta.
Dec 18, 2014 10:12:52
csöves
Dec 18, 2014 10:14:34
Az azért mindenképpen shiker, kedves negyedrendű vádlott, hogy a nyolcezer forintos trailer-díját sem érő autóval való baszakodásod 5 kilódba fog fájni. Kérd el a Rencer-fejlesztőtől, a böriből nem fog tudni kódolni...
Dec 18, 2014 10:14:34
Hiénaverő
Dec 18, 2014 10:15:22
Látnátok kellett volna az arcát a programozó úrnak a tegnapi itélethirdetésen! :D Azért látszott rajta hogy nem ezt várta.
Csak nem jelen volt a tisztelt trolléga? Kérhetnénk pontosabb beszámolót?
Dec 18, 2014 10:15:22
Hiénaverő
Dec 18, 2014 10:22:16
Kíváncsi vagyok különben hogy Recskaboy retard spanjai közül ki szokta olvasni a fórumot. Ugye Zsírról és Tajgiról tudjuk hogy rendszeresen járnak/jártak ide, de pl. Flepnis, Bécigány vagy a mikuláskeci mennyit lurkol itt? Mert az biztos hogy tudnak a fórumról.
Dec 18, 2014 10:22:16
Uruk-Hai Csatacigány
Dec 18, 2014 10:23:10
Nem mondhatok semmit.
Dec 18, 2014 10:23:10
Schwezoff Dávid
Dec 18, 2014 11:04:38
Hiába nyálazza, ez PÉNZBÜNTETÉS, amit a magyar állam szed, nem pedig kárpi a csövingernek.
" A negyedrendű vádlottnak, akit csak a roncsautó felborításában találtak bűnösnek, 300 napi tétel pénzbüntetés 1500 forintos tételekben."
Dec 18, 2014 11:04:38
-
Dec 18, 2014 11:09:33
akkor a malac nem is pereli most a rendőrséget, ügyészséget a jogtalan házi őrizet miatt? pedig úgy szerette leírni annak idején, hogy ő mennyire okos, az ügyészség pedig mennyire hülye, és ezen milyen sok pénzt kaszál majd.
Dec 18, 2014 11:09:33
-
Dec 18, 2014 11:11:11
Milyen halmazatról álmodozik a malac?
Dec 18, 2014 11:11:11
Hiénaverő
Dec 18, 2014 11:14:42
A fórumban pampogta hogy a snecológusok összeszedtek valami halmazatot. Nem tudom milyen stádiumban jár Csülök feljelentése a fórum vagy Henrik vagy nemtudom ki ellen, de nekem még nem jött semmiféle idézés. A tisztelt trollégák kaptak ilyesmit, vagy azok is elkeveredtek a nagy
Dec 18, 2014 11:14:42
jiddise máme
(
x11)
Dec 18, 2014 11:16:34
x11)
újabban a kiröhögésért is halmazati jár?
IsmeretlenJoAkaro
Dec 18, 2014 11:17:13
Nem tudom milyen stádiumban jár Csülök feljelentése a fórum vagy Henrik vagy nemtudom ki ellen...
Jelenleg eppen rohognek a hulye IP listajan.
Dec 18, 2014 11:17:13
Hiénaverő
Dec 18, 2014 11:19:27
A malacznak már nagyon sokszor elmagyarázták nála jóval okosabb emberek, hogy nem ért a joghoz. Legutóbb pont tegnap a bíróságon. Ennek ellenére nem érti meg. Hanyadik elmarasztaló ítélete is ez? Ötödik? Hatodik?
Dec 18, 2014 11:19:27
csöves
Dec 18, 2014 11:23:04
* köszöni a korrekciót, amint megvan a jogerős ítélet, indítja a kártérítésit *
Dec 18, 2014 11:23:04
-
Dec 18, 2014 11:31:27
Nem mondhatok semmit.
Jujj, de titokzatos. Te olvastad fel neki az ítéletet?
Dec 18, 2014 11:31:27
Kohnspirátor
Dec 18, 2014 11:39:47
A malacznak már nagyon sokszor elmagyarázták nála jóval okosabb emberek, hogy nem ért a joghoz. Legutóbb pont tegnap a bíróságon. Ennek ellenére nem érti meg. Hanyadik elmarasztaló ítélete is ez? Ötödik? Hatodik?
Tipikus retard tulajdonság.
Tompika szerint bár neki csak a Gábor Dénes Főiskola (LOL!) Tatabányára kihelyett (LOL!!) levelező tagozatán (LOL!!!) sikerült összehoznia egy OKJ-s papírt (LOL!!!!), attól ő még van olyan okos és értelmes, mint az egyetemet végzett emberek, sőt, sokkal több azoknál.
Ezt az elméletét sokszor igyekezett már bizonyítani, például az egyik buzigyáros videójában kérdezgetett műegyetemi diákokat történelmi kérdésekről. "Teljesen véletlenül" a videó pont úgy volt megvágva, hogy csak a hülyébbek fértek bele. Az már csak hab a tortán, hogy mérnöki témákról nem mert az műszakisokkal okoskodni a malac.
A cipórém állandó okoskodását és pofára esését a proli irigység eredményezi. Gyűlöl mindenkit, akinek főiskolai diplomája van. Az nem jut el az elzsírosodott agyáig, hogy azok az emberek 5+ évet gürcöltek azér a papírért, és nem csak tespedtek, és tömték a belüket marcipánnal.
Ha egy jogász (ügyvéd, ügyész, bíró) megszólal, malac agyára vörös köd borul, és csak annyit fog fel belőle, hogy egy diplomás kioktatja őt. Azt érzi, hogy le kell törnie a faszparaszt egóját, és bebizonyítani, hogy bizony ő, az okj-s mérnök úr mennyivel okosabb az "ostoba picsánál".
Ennek pedig rendre saját ültetésű faszerdő a vége.
Dec 18, 2014 11:39:47
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 18, 2014 11:51:25
x30)
A tisztelt trollégák kaptak ilyesmit, vagy azok is elkeveredtek a nagy karácsonyi hanukai forgatagban a postán?
Nekem küldtek egy ajánlott levelet a dunaújvárosi rendőrségtől, de csak ez a fotó volt benne:
peaceloveandfrenchfries.files.wordpress.com/2011/08/img_0835.jpg
A hátán pedig:
;)
medvezsidaj
Dec 18, 2014 12:12:46
Mire gyűjtesz most torz?
En aprilis-majus kornyeken fogom feltorni a perselyem es egy 3 eves Audi A5-el lepem meg magam!
En aprilis-majus kornyeken fogom feltorni a perselyem es egy 3 eves Audi A5-el lepem meg magam!
Dec 18, 2014 12:12:46
Hiénaverő
Dec 18, 2014 12:15:34
Endre most vonatjegyre skálázgat, hogy meglegyen a 120 EUR a februári tárgyalására. Már az idén el kell kezdeni a spórolást, mert nehezen fog összegyűlni ez a hihetetlen summa.
Dec 18, 2014 12:15:34
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 18, 2014 12:17:12
x38)
A tisztelt trollégák kaptak ilyesmit, vagy azok is elkeveredtek a nagy karácsonyi hanukai forgatagban a postán?
Az enyémet valószínűleg Izraelbe küldték a hitelesített IP lista miatt, szóval meg kell várnom, hogy az ottani hatóságok továbbítsák Magyarországra. De erről egoistapicsa85-öt kellene megkérdezni.
Hiénaverő
Dec 18, 2014 12:17:55
Hol a postai bizonylat a 40 Euróról, amit elküldtél karácsonyra anyádnak? Vagy azt is elbugáztad? Karácsony alkalmából nemcsak Zsery-t, de a shaját anyádat is lehúzod, torz lelkű púpos rém?
Dec 18, 2014 12:17:55
Schwezoff Dávid
Dec 18, 2014 12:20:23
A Buzsihiszhez nem jött semmi a rendőrségtől, ügyészségtől, csak a Moszad kérdezte egy faxon, hogy kiket akarunk likvidáltatni a Hanuka alkalmából.
Dec 18, 2014 12:20:23
nemtomcat
Dec 18, 2014 12:35:26
Mire gyűjtesz most torz?
Majd a színét és a rendszámát is írd meg, nszksz.
Dec 18, 2014 12:35:26
ál-sodika
Dec 18, 2014 12:37:37
Aki elsőkerekes kupét vesz, az mind buzi.
Akkor már inkább nyissuk ki a gázt!
Dec 18, 2014 12:37:37
Schwezoff Dávid
Dec 18, 2014 12:40:49
Aki elsőkerekes kupét vesz, az mind buzi.
Dec 18, 2014 12:40:49
Hiénaverő
Dec 18, 2014 12:43:24
Ott van sofőr is zsidó, nem kell ilyen hülyeségekre pazarolni a drága figyelmet és időt, mint a vezetés. Közben jobban tud koncentrálni a német leckékre. Tankolni se kell bele, azt megteszi a közlekedési vállalat. Az a hülye aki kocsit vesz.
Dec 18, 2014 12:43:24
Rend-Szám Bt...
Dec 18, 2014 12:47:53
Zsidó a sofőr? Dec 18, 2014 12:47:53
tigris
Dec 18, 2014 13:12:25
Mesélj Endre, volt ma is sírógörcs?
Dec 18, 2014 13:12:25
Hiénaverő
Dec 18, 2014 13:22:20
Mesélj Endre, volt ma is sírógörcs?
Geci amikor ez eszembe jut, mindig felröhögök. :D
Halálfélelem és reszketés Berlin, Germany környékén.
Dec 18, 2014 13:22:20
xray
Dec 18, 2014 13:58:23
Sneci, a haverod megint alakít.
Borbély József kedden 14.30-kor átvette a hatalmat Magyarország felett
......
Mi lett a harmincnégy napos vizsgálat eredménye?
Az lett, hogy kaptam egy agyérgörcsöt, magas vérnyomás beteg vagyok, és fölnyomták kettőharmincra a vérnyomásomat, úgy gyógyszereztek, hogy nem lehúzatták, hanem felnyomták, és nem tudtak vizsgálni, mert nem tudtam beszélni, és megállapították, hogy teljesen kakukk vagyok, tehát nem vagyok normális. Le voltam zsibbadva annyira, hogy a leves kifolyt a számból, nem tudtam a szavakat kimondani.Persze később, egy másik vizsgálat azt állapította meg, hogy cselekvőképes vagyok.
xD
Borbély József kedden 14.30-kor átvette a hatalmat Magyarország felett
......
Mi lett a harmincnégy napos vizsgálat eredménye?
Az lett, hogy kaptam egy agyérgörcsöt, magas vérnyomás beteg vagyok, és fölnyomták kettőharmincra a vérnyomásomat, úgy gyógyszereztek, hogy nem lehúzatták, hanem felnyomták, és nem tudtak vizsgálni, mert nem tudtam beszélni, és megállapították, hogy teljesen kakukk vagyok, tehát nem vagyok normális. Le voltam zsibbadva annyira, hogy a leves kifolyt a számból, nem tudtam a szavakat kimondani.Persze később, egy másik vizsgálat azt állapította meg, hogy cselekvőképes vagyok.
xD
Dec 18, 2014 13:58:23
xray
Dec 18, 2014 13:59:56
Dec 18, 2014 13:59:56
Szodicsú
Dec 18, 2014 14:06:12
Minek valamit bérelni, ha egyszer meg is lehet venni!
Dec 18, 2014 14:06:12
Szodicsú
Dec 18, 2014 14:08:08
Mint én a berlini U-Bahnt.
Dec 18, 2014 14:08:08
broni
Dec 18, 2014 14:12:05
A Buzsihiszhez nem jött semmi a rendőrségtől, ügyészségtől, csak a Moszad kérdezte egy faxon, hogy kiket akarunk likvidáltatni a Hanuka alkalmából.
engem!!!legalább nem kell öngyilkosnak lennnem!!!!éljen a moszuad, shalom israel!!
reni!!!barbi!!!!
Dec 18, 2014 14:12:05
Schwezoff Dávid
Dec 18, 2014 14:18:28
reni!!!barbi!!!!
reni!!!barbi!!!!
Dec 18, 2014 14:18:28
broni
Dec 18, 2014 14:28:51
szekus vagyok!!!!!
Dec 18, 2014 14:28:51
púp
Dec 18, 2014 14:35:36
azon én ott voltam, mókás volt. a francia zavargások volt a téma, amikor meg szót kapott, nekiállt valami akelát vagy tankcsapdát szavalni, aztán elvörösödött a feje, amikor kiröhögte érte a fél terem xD
Dec 18, 2014 14:35:36
tigris
Dec 18, 2014 14:37:16
Dec 18, 2014 14:37:16
betrinyózott veréb
Dec 18, 2014 14:43:21
Ossian, nem?
Dec 18, 2014 14:43:21
Hiénaverő
Dec 18, 2014 14:44:19
Sherlock Porks ekkora rocker?
Dec 18, 2014 14:44:19
töppedt buzigolyók
Dec 18, 2014 14:45:14
gyesznyó ekkora rocker?
Minden dagadt fotelkocka programozó, akinek nincs csaja metálos. Evidenciákat...
Dec 18, 2014 14:45:14
tigris
Dec 18, 2014 14:47:58
SoDI-nak volt Metallica bakelit lemeze, legalábbis ilyesmivel dicsekedett 2000 körül
Dec 18, 2014 14:47:58
heavy metal
Dec 18, 2014 14:49:05
linket!
Dec 18, 2014 14:49:05
Érdeklődő
Dec 18, 2014 14:49:54
Ossian, nem?
Senki nem vigyázott ránk
Dec 18, 2014 14:49:54
régi metálos
Dec 18, 2014 14:50:02
ez így van, mi is ismertők sodit, ő volt a pogóparkett réme. na nem azért, mert olyan durván nyomta volna; amint megjelent, mindenki elszaladt a szagtól...
Dec 18, 2014 14:50:02
tigris
Dec 18, 2014 14:52:05
Senki nem vigyázott ránk
Senki nem vigyázott ránk
ráadásul a legközhelyesebb, legszánalmasabb..... istenem.....
mindig van lejjebb.
Dec 18, 2014 14:52:05
snecigeci
(
x44)
Dec 18, 2014 14:57:30
x44)
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Dec 18, 2014 14:59:14
x44)
Hm, ez egy weboldal. Púp, te programoztad? Menjen a buzivonat rá, vagy utaljak rózsának 1000 milliárdot a kormányzó számlájáról?
She was a dude.
heavy metal
Dec 18, 2014 15:02:52
Hahó!
Hahó!
Dec 18, 2014 15:02:52
Kohnspirátor
Dec 18, 2014 15:11:01
Szerintem a malac igazából nem szeret semmilyen zenét. Egyszerűen csak ezt ismerte a többi kockától. Ahogy Zsodrák a mulatóst az apja kocsmázásaiból.
Egyébként mennyire prolinak kell ahhoz lenni, hogy valaki egy egyetemen szervezett vitán pokolgéppel jöjjön elő...
Itt az egész történet a sertés szemszögéből:
forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9133429&na_order=
Egyébként mennyire prolinak kell ahhoz lenni, hogy valaki egy egyetemen szervezett vitán pokolgéppel jöjjön elő...
Itt az egész történet a sertés szemszögéből:
forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9133429&na_order=
Dec 18, 2014 15:11:01
IsmeretlenJoAkaro
Dec 18, 2014 15:13:50
Hm, ez egy weboldal. Púp, te programoztad? Menjen a buzivonat rá, vagy utaljak rózsának 1000 milliárdot a kormányzó számlájáról?
Ahhoz kepest, hogy penzugyi app, nem https-t hasznal...
Dec 18, 2014 15:13:50
-
Dec 18, 2014 15:16:13
Mint én a berlini U-Bahnt.
Dec 18, 2014 15:16:13
broni
Dec 18, 2014 15:21:14
paksi endre for prezident!!!repataturgyán!!!!
Dec 18, 2014 15:21:14
Kohnspirátor
Dec 18, 2014 15:23:09
Mivel a csüngőhasú egy kurva hosszú agymenést írt, itt a lényeg:
Ezután a mikrofon valahogy hozzám keveredett. Bal 5 és Bal 4 azonnal elkezdtek pofákat vágni, vigyorogtak, röhögtek, fejüket fogták, majd Bal 5 felpattant és kisietett. Eddig terjedt a vitakultúrájuk, és nem tovább. Néhány perces beszédemet folyamatos vigyorgással és grimaszolással kísérték, mint akik egy butuska gyereken nevetgélnek, aki beleokoskodik a felnõttek dolgába. Igazság szerint nem tudom, hogy álltam meg, hogy ne tegyem le a mikrofont, menjek le, és mossak be nekik egyet. Nem, ez nem szóvirág, az én kezem hajlamos eljárni. Bal 5 urat ezúton figyelmeztetem, hogy ez volt az utolsó, és tényleg az utolsó eset, hogy visszafogtam magam.
Ezután a mikrofon valahogy hozzám keveredett. Bal 5 és Bal 4 azonnal elkezdtek pofákat vágni, vigyorogtak, röhögtek, fejüket fogták, majd Bal 5 felpattant és kisietett. Eddig terjedt a vitakultúrájuk, és nem tovább. Néhány perces beszédemet folyamatos vigyorgással és grimaszolással kísérték, mint akik egy butuska gyereken nevetgélnek, aki beleokoskodik a felnõttek dolgába. Igazság szerint nem tudom, hogy álltam meg, hogy ne tegyem le a mikrofont, menjek le, és mossak be nekik egyet. Nem, ez nem szóvirág, az én kezem hajlamos eljárni. Bal 5 urat ezúton figyelmeztetem, hogy ez volt az utolsó, és tényleg az utolsó eset, hogy visszafogtam magam.
Dec 18, 2014 15:23:09
snecigeci
(
x44)
Dec 18, 2014 15:25:06
x44)
"Eddig terjedt a vitakultúrájuk" ... "Nem, ez nem szóvirág, az én kezem hajlamos eljárni."
She was a dude.
Hiénaverő
Dec 18, 2014 15:25:40
Volt-e már olyan hogy a malac nem akarta megverni azt aki merészelt vele nem egyetérteni?
Dec 18, 2014 15:25:40
Sittes Sándor Phd.
Dec 18, 2014 15:26:17
Majd a kóterben brillírozhat a vitakultúrával, amikor a valagában jár ki-be a cigányfasz. A keze is járni fog, fel és le a barna dorongon.
Dec 18, 2014 15:26:17
snecigeci
(
x44)
Dec 18, 2014 15:26:27
x44)
Volt-e már olyan hogy a malac nem akarta megverni azt aki merészelt vele nem egyetérteni?
Toroczkai.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 18, 2014 15:27:14
x30)
Sodi számára menjen a pénz, lopja meg a Kormányzót egykori krónikása.
ál-sodika
Dec 18, 2014 15:28:07
Emjítyettyem máj, hoty Bejlinybeny vatyok?
Dec 18, 2014 15:28:07
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 18, 2014 15:29:23
x30)
Bal 5 urat ezúton figyelmeztetem, hogy ez volt az utolsó, és tényleg az utolsó eset, hogy visszafogtam magam.
Bal 5 neve ismert?
Schwezoff Dávid
Dec 18, 2014 15:32:30
* az én kezem hajlamos eljárni. *
A Bíró úr (a "faszfej" by tomketty) is erre gondolt, amikor kiosztotta a 18 hónapot.
A Bíró úr (a "faszfej" by tomketty) is erre gondolt, amikor kiosztotta a 18 hónapot.
Dec 18, 2014 15:32:30
Kohnspirátor
Dec 18, 2014 15:43:32
Bal 5 neve ismert?
Kéne tudni, hiszen ő is az ELTE alkalmazottja, akárcsak a Snecológia és az Általános Retardológia Tanszékek professzorai.
Dec 18, 2014 15:43:32
púp
Dec 18, 2014 15:49:38
csak a felük volt kb eltés, a másik fele külsős volt. pl váncsa és tótadémon ott voltak, mint külsősök. arra nem emlékszem, hogy ki ment ki, de györgy péter erősen fogta a fejét, szóval ő volt az egyik bal4/bal5 duóból
Dec 18, 2014 15:49:38
broni
Dec 18, 2014 16:06:20
idézhette volna gg allintól az "őld meg apád, erőszakold meg anyádat" is..az legalább király.....amugy tuti nem ismeri, ezek megrekedtek a pokolgíp-ossián -tanksapka triónál...
Dec 18, 2014 16:06:20
Tomcat
Dec 18, 2014 16:18:43
Toroczkai.
Az más.
Dec 18, 2014 16:18:43
Kalapács Józsi
Dec 18, 2014 16:33:47
idézhette volna gg allintól az "őld meg apád, erőszakold meg anyádat" is..az legalább király.....amugy tuti nem ismeri, ezek megrekedtek a pokolgíp-ossián -tanksapka triónál...
Ne féltékenykedj irigy móc, fogadd el, hogy én vagyok korunk legnagyobb gondolkodója!
Dec 18, 2014 16:33:47
Kohnspirátor
Dec 18, 2014 16:34:07
Bronislav professzor úr mindig meg tud lepni a széleskörű ismereteivel, hibátlan ízlésével és éleslátásával.
Dec 18, 2014 16:34:07
Haim
(
x10)
Dec 18, 2014 16:42:01
x10)
Milyen halmazatról álmodozik a malac?
Marcipán halmazatról.
Kohnspirátor
Dec 18, 2014 16:46:38
filefap.com/watch/3567472_egcll
Dec 18, 2014 16:46:38
broni
Dec 18, 2014 16:52:35
bárttya, majd 24-én este felgyujtunk pár hajléktalant!!!!!
Dec 18, 2014 16:52:35
snecigeci
(
x44)
Dec 18, 2014 17:07:29
x44)
Farkas Endre Kiss
1 hr ·
Ma van pontosan a 100. munkanapom Berlinben.
(Tehát ma a hétvégéket és a munkaszüneti napokat nem számoljuk.) — in Berlin, Germany.
She was a dude.
1 hr ·
(Tehát ma a hétvégéket és a munkaszüneti napokat nem számoljuk.) — in Berlin, Germany.
Laci
Dec 18, 2014 17:08:09
Megnyithatod nyugodtan xD
Dec 18, 2014 17:08:09
Kohnspirátor
Dec 18, 2014 17:08:27
Kezdhetnénk mondjuk a Tőrppével.
Dec 18, 2014 17:08:27
snecigeci
(
x44)
Dec 18, 2014 17:08:32
x44)
Kellett az a zárójeles megjegyzés, különben félreérthető. Azt is hihetnénk, hogy 100 napot dolgoztál xD
She was a dude.
Kohnspirátor
Dec 18, 2014 17:17:32
Farkas Endre Kiss
1 hr ·
1 hr ·
Ennyit tudsz elmondani, Púp. Hogy 100 munkanapja (tehát hétvégékkel együtt kb. 140 napja) vegetálsz egy másik városban.
Teszed ezt úgy, hogy kölcsönökből fizeted a kinti költségeidet.
Hogy nem láttál jóformán semmit a városból.
Hogy egy barátot sem szereztél.
És már nem is tanulsz.
A recskabarlang és a sarki kisbolt az Delhitől New Yorkon át Tokióig recskabarland és sarki kisbolt.
Ezért nem volt értelme elárulnod a hazádat.
Egyébként már nagyon várom, hogy tényleg elkezdj állást keresni, hatalmas show lesz :D
Dec 18, 2014 17:17:32
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 18, 2014 17:25:02
x38)
Szerintem majd meghallgathatjuk, hogy a rohadt fritzek nem értékelik a vérprofizmust, fennakadnak olyan apróságokon, mint a testszag vagy a heherészés, és különben is, ki a fasz akar elmenni dolgozni, amikor okosba' (gazdatestek, Hahó!) meg lehet oldani az életet, csak kicsit lejjebb kell adni a krumplinál is Berlin, Germany környékén
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
snecigeci
(
x44)
Dec 18, 2014 17:30:16
x44)
Endre, még mindig nem nyaltál pinát Berlin, Germany környékén. Hozzá se mersz szólni a csajokhoz, te balfasz, hogy lesz ebből pinanyalás? Hogy akarsz versenyezni a nálad sokkal férfiasabb, jó szövegű, gazdag, jóképű srácokkal? Esélytelen.
She was a dude.
banshee
(
x24)
Dec 18, 2014 17:37:31
x24)
Endre, még mindig nem nyaltál pinát Berlin, Germany környékén. Hozzá se mersz szólni a csajokhoz, te balfasz, hogy lesz ebből pinanyalás? Hogy akarsz versenyezni a nálad sokkal férfiasabb, jó szövegű, gazdag, jóképű srácokkal? Esélytelen.
Kék óceán stratégia, Hahó!
Kohnspirátor
Dec 18, 2014 17:49:30
Nem tudom, hogy vagytok vele, trollégák, de én amikor pár hónapot (kb. fele annyi időt, mint Púp) külföldön dolgoztam, pinát is nyaltam, pénzt is kerestem, amiből bőven el tudtam magam tartani, ráadásul olyan barátokat szereztem, akikkel azóta is évente legalább egyszer találkozunk a Föld valamely pontján. Nem beszélve a kapcsolati tőkéről.
Púp, a te kinti tartózkodásod megint csak egy hatalmas kudarc, mint minden más az életedben.
Ha beiratkoztál volna egy kezdő csoportba, és oda pontosan érkeztél volna, és heherészés helyett tanultál volna, akkor egyrészt már vállalható szinten beszélnél németül, másrészt lenne társaságot, lehet, hogy még csibe is, még ha nem is német. Sőt, egy kint letett vizsgával az álláskeresési esélyeid is szignifikánsan nőnének.
Ezzel szemben te gombokért gányolsz otthonra, de még azt sem végzed el rendesen, miközben Flódnis és Rocskaiék pénzéből laksz egy buzipárral együtt.
De még erre is azt mondanám, hogy oké, lehet ezt dandy módjára is csinálni, de akkor legalább éreznéd magad kurva jól, buliznál, haverokkal lógnál, űznéd a pinákat, majd úgy jönnél haza, hogy a Blaha előtt tényleg éltél egy kicsit.
Neked még ez sem megy, te szar. Tudjuk, senki sem mutatta meg, hogy kell élni. Facepalm.
Púp, a te kinti tartózkodásod megint csak egy hatalmas kudarc, mint minden más az életedben.
Ha beiratkoztál volna egy kezdő csoportba, és oda pontosan érkeztél volna, és heherészés helyett tanultál volna, akkor egyrészt már vállalható szinten beszélnél németül, másrészt lenne társaságot, lehet, hogy még csibe is, még ha nem is német. Sőt, egy kint letett vizsgával az álláskeresési esélyeid is szignifikánsan nőnének.
Ezzel szemben te gombokért gányolsz otthonra, de még azt sem végzed el rendesen, miközben Flódnis és Rocskaiék pénzéből laksz egy buzipárral együtt.
De még erre is azt mondanám, hogy oké, lehet ezt dandy módjára is csinálni, de akkor legalább éreznéd magad kurva jól, buliznál, haverokkal lógnál, űznéd a pinákat, majd úgy jönnél haza, hogy a Blaha előtt tényleg éltél egy kicsit.
Neked még ez sem megy, te szar. Tudjuk, senki sem mutatta meg, hogy kell élni. Facepalm.
Dec 18, 2014 17:49:30
snecigeci
(
x44)
Dec 18, 2014 17:57:27
x44)
Sodika, kérsz egy dobozzal karira?
She was a dude.
ál-sodika
Dec 18, 2014 17:59:19
Én mindenben a tavalyi vendéglátóm életútját próbálom követni, az én szememben ő a siker nagyasszonya. A bevételszerzési módszereit is megpróbálom ellesni, ehhez még pár hónap rákészülési időt adok magamnak, de van egy jó hírem is! Tegnap éjszaka, amikor sírógörccsel küszködve csavarogtam Berlin utcáin, végre leszólított egy nagydarab török férfi, egy igazi úr, és elvitt magához, hogy megjavítsam a számítógépét. Szó szót követett, nem tagadom, egy kis alkohol is lecsúszott, de azt hiszem a reggeli mosolyából arra következtethetek, hogy nem vagyok már szingli. Ahogy a tavalyi vendéglátóm, én is sikeresen társra találtam a török fiú személyében, ráadásul külön vicces része a történetnek, hogy ismerik is egymást Kemállal. A németcsibe-vadászatot most kicsit felfüggesztem, mert a tavalyi vendéglátóm pasijának az ismerőse lett az utánfutóm, akivel kölcsönösen felnézünk egymásra. És, ha tudni akarjátok, zsidók, Ő IS SZERETI A NARUTÓT!!!, szóval dögöljetek meg. Na seggkrémezés, csá!
Dec 18, 2014 17:59:19
még mindig tőrprengek
Dec 18, 2014 18:29:22
Ő IS SZERETI A NARUTÓT!!!
Dec 18, 2014 18:29:22
Schwezoff Dávid
Dec 18, 2014 18:33:49
Mar tobbszor megfordult a fejemben, hogy megnezzem mi a fene is ez a naruto. De nem tudom magam elhatarozni kolcsonos beleegyezes eseten sem, mert az kizart. De lehet, hogy eletre szolo elmeny lenne.
Dec 18, 2014 18:33:49
banshee
(
x24)
Dec 18, 2014 18:36:31
x24)
Velvet cikk a jövőből
Nem mind masztiparti, ami FAP.
A rendőrség letartóztatta a farokverő netes performance -airól elhíresült bloggert, Sodit, polgári nevén Kiss Endre Farkast. A Németországba kivándorolt szélsőjobboldali bloggert a ferihegyi repülőtér nyilvános parkolójában fogták el, amikor ott verte a farkát. Sodi azóta ezt a cselekedetét megbánta, elmondása szerint a parkolót jelző tábla FAP (angol hangutánzó szó a maszturbációra) feliratát értette félre. A mozaikszó valójában a Ferihegy Airport Parking rövidítése. A blogger szabadon bocsátása után egy közleményben közölte, hogy ártatlan az ügyben és emiatt pert indít a reptér ellen megtévesztés, a rendőrség ellen jogtalan előállítás miatt. A kereseteket elmondása szerint a jövő héten fogja benyújtani.
A rendőrség letartóztatta a farokverő netes performance -airól elhíresült bloggert, Sodit, polgári nevén Kiss Endre Farkast. A Németországba kivándorolt szélsőjobboldali bloggert a ferihegyi repülőtér nyilvános parkolójában fogták el, amikor ott verte a farkát. Sodi azóta ezt a cselekedetét megbánta, elmondása szerint a parkolót jelző tábla FAP (angol hangutánzó szó a maszturbációra) feliratát értette félre. A mozaikszó valójában a Ferihegy Airport Parking rövidítése. A blogger szabadon bocsátása után egy közleményben közölte, hogy ártatlan az ügyben és emiatt pert indít a reptér ellen megtévesztés, a rendőrség ellen jogtalan előállítás miatt. A kereseteket elmondása szerint a jövő héten fogja benyújtani.
Labor Tibor
Dec 18, 2014 18:37:42
Valami életfogytosokat kellene alávetni a kísérletnek (mondjuk azok már megszokták a férfiseggget) vagy önként jelentkezőket, katódokat kötni a faszukra meg a fejükre, és recskáztatni őket a rikácsolva beszélő, hadonászó animekoboldokra.
Dec 18, 2014 18:37:42
FAP a bűvös sárkány
Dec 18, 2014 18:41:04
Sodi, tíz éve a Pokemonra is kiverted?
Dec 18, 2014 18:41:04
FAP a bűvös sárkány
Dec 18, 2014 18:43:17
Húsz éve meg, amikor rájöttél mi másra jó a slag, a Pumuklira... A kérdés csak az hogy ki jött be jobban, Pumukli, vagy Éder mester...
Dec 18, 2014 18:43:17
Schwezoff Dávid
Dec 18, 2014 18:43:57
Velvet cikk a jövőből
viszont azt is kifejtette, hogy neki minden a kedvence, ami HungariCUM!
Dec 18, 2014 18:43:57
-
Dec 18, 2014 18:55:22
Nem tudom, de én vertem razorra a maniac mansion játékból, még c64 éra alatt, gyerekként.
www.sydlexia.com/vald/imagesandstuff/mansion/lesbianend.png
(a vöröshajú)
Dec 18, 2014 18:55:22
Schwezoff Dávid
Dec 18, 2014 18:56:23
sydlexia.com/vald/imagesandstuff/mansion/lesbianend.png
(a vöröshajú)
sydlexia.com/vald/imagesandstuff/mansion/lesbianend.png
(a vöröshajú)
picit pixeles ikszde
Dec 18, 2014 18:56:23
-
Dec 18, 2014 19:00:21
picit pixeles ikszde
A legtöbb volt osztálytársam Sziporkára verte.
Dec 18, 2014 19:00:21
Hiénaverő
Dec 18, 2014 19:02:31
Endre te vagy az?
Dec 18, 2014 19:02:31
-
Dec 18, 2014 19:03:26
Nein XD
Dec 18, 2014 19:03:26
-
Dec 18, 2014 19:23:55
Nem tudom, hogy vagytok vele, trollégák, de én amikor pár hónapot (kb. fele annyi időt, mint Púp) külföldön dolgoztam, pinát is nyaltam, pénzt is kerestem, amiből bőven el tudtam magam tartani, ráadásul olyan barátokat szereztem, akikkel azóta is évente legalább egyszer találkozunk a Föld valamely pontján. Nem beszélve a kapcsolati tőkéről.
Minden egy folyamat, meg ez nem lóverseny. Sodi fiatal pályakezdő Berlinben.
Dec 18, 2014 19:23:55
Szerkesztőségi titkár
Dec 18, 2014 19:44:50
Tyodika, ma este Budapest, Hungary közelében töltöm az estét, azon belül a Nánondorfejérvár köz közelében, Trófeában kezdünk aztán meglátjuk. Ha hazaérsz reggelig marad egy izmosabb csík neked is. Te szánalmas nyomorék geci. :)
Dec 18, 2014 19:44:50
-
Dec 18, 2014 21:29:28
picit pixeles ikszde
Dec 18, 2014 21:29:28
xray
Dec 18, 2014 21:41:47
Ilyen alapon egy iratkapocsról is asszociálhatsz a pinára.
Dec 18, 2014 21:41:47
sodika
Dec 18, 2014 22:08:39
Tudjuk, senki sem mutatta meg, hogy kell élni. Facepalm.
Nem érdekel a gúnyolódásod, igenis pontosan erről van szó.
Egyébként még ha igaz is lenne a legtöbb dolog, amit írsz. Sőt, ha hozzáveszünk néhány rossz dolgot, amit az utóbbi hét folyamán történt velem, de egyelőre nem tartozik rátok...
Pont ez az a pont, ahol én most belelkesedtem, mert innentől minden csak jobb lehet. :)
És jobb is lesz. Érzem.
Dec 18, 2014 22:08:39
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Meg Pukisztánba.