Meg mertem volna esküdni :)
Jó, a római jog óta nincs előszereteti érték, de az ember át tudja érezni, ezért nem vitatkozik vele, hacsak nem rosszindulatú :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Tudják, hogy ezzel lófaszra se mennek?
Tisztességes akarok lenni.
Amennyire indokolt.
Ezek se látnak egy kibaszott centet se.
Elsőre kicsit döbbent is volt a csaj, hogy februárról beszélek neki, miközben akkor már megint egy olyan új helyen fogok lakni, amit most még nem tudok megnevezni (lévén január 31-ig van csak az új szállásom), de ő is tudja, hogy egy Berlinben így megy, így kénytelen volt elfogadni, hogy ez van.
Nem vagyok fizikus, így nekem semmi nem furcsa. :D
Krucsió? Zsery? Pálmarcsi? Anyád? Flódnis?
Dögölj meg, olyan hamar, amennyire csak indokolt!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nem.
1) Szereti a képet.
2) 8 éve már ott lóg, és sose történt ilyen.
Ez a két érve van.
Egyikkel sem lehet érdemben vitatkozni.
idióta vagy. most kinek jogászkodsz? nekünk ne. ez amit írtál baromság.
Veszek 5000 forintért egy telefont, februárban neked megyek a pályaudvaron, a telefont leejtem és egy új Iphone árát fogod kifizetni. Ja, hozok neked a Musztafa Gsm-től egy papírt, hogy a munkálatok 150000 forintba kerülnek az 5000-s telefon esetében. Van papír, fizetni fogsz dr. Klein :))
Ezen én is elgondolkoztam, és arra jutottam, hogy vagy beitta, mire odáig lefolyt, vagy az Oma csak odáig húzta le a fülpiszkálóval. Bár az, hogy a sötétebb színen csak úgy "átugrott", az gyanúsabb. Meg az a furcsa dolog az alján, mintha felemelte volna az "ecsetet".
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nem, te valóban nem fizikus vagy, hanem full kretén
azt a csíkot valaki ügyesen odahúzta, látszik az alján
Akkor már ketten vagyunk, szerintem is odahúzták, a csík nem egyenletesen vastag, és az alja is gyanús.
Nem tudom.
Szabad érdeklődést és szemrevételezést kérek a galériában.
És erre felhatalmazást tőle.
Ez a legkeményebb dolog, ami eszembe tud jutni.
biztos lesz rá pénzed. sodika ne okoskodj. retardált vagy. egy fogyatékos. fogadd el és hallgass a felnőttekre.
Nem. Hagyom, hogy mindent a csaj fogalmazzon meg.
Én csak a tartalmi keretet jelölöm ki.
Magyarország EU-tag, te fasz :D
Hallod, lehet, hogy mi tényleg mindketten púp énjei vagyunk, mert ugyanerre gondoltam én is. Púp szerint már nincs ott a kép, szóval ezt is bukta.
Mert ott van.
És miért nézhetném meg, ha egyszer nem az enyém? :)
Endre, nem tűnik fel hogy milyen kibaszottul életképtelen vagy? Megint nem hallgatsz a trollokra, megint buksz némi kölcsönlóvét.
Mi a fasznak okoskodsz már megint?
Te meg egy feketemunkás vagy, aki nem fizeti Czenkimamának a megítélt zsetont. Te fasz.
Sőt, rajzoljon oda tollal valamit, mint Mr. Bean a Whistler anyja festménynél
m.cdn.blog.hu/mu/muzgo/image/bean4.JPG
Jó vicc. 10 centet nem kerestem még németektől. :D
Ráadásul girbegurba a csík, míg a vízcsepp nyílegyenesen folyik lefele, mert a gravitáció már csak ilyen. Azt úgy pingálták oda, a gyagyás balek meg 400 euróval járul hozzá a karácsonyukhoz :D
De leperkáltál nekik mondvacsinált károkra egy vagyont. Gratulálok!!
Mindeközben Andinénit Kemál istenesen kúrja a valagán át. Te meg restaurálj csak, törött orrú fehércigány!
Hatóságot nem a kitől érdekli, hanem a hogyan!
Arról hallottál már, hogy ott kell adót fizetned, ahol élsz? Bejelentkezési kötelezettség (Meldepflicht) mond valamit, jogász úr?
Valaki dobja már ki ezt az fogyatékos szart, agyvérzést kapok az ostobaságaitól.
attól még 3 hónap után be kellett volna jelentkezned, te fasz, mert ígyt szól a jogszabály, párszor már belinkeltünk neked
Milyen hogyan?
Magyaroknak dolgozom, magyar vagyok, német hivatalnak semmi köze hozzám.
Egy-egy hónapokra?
Senki nem jelenti be magát egy hónapra.
Kivéve, ha lakhelyelhagyási tilalmat kapsz, mert szökéstől tart a bíró úr. Szerinted tudja, vagy tudja mostanra, hogy te lófaszt nem csinálsz kint Berlin, Germany környékén, csak menekülsz az itthoni ügyeid elől? Abból, amit a csillámpónis leveledben írtál, semmit nem tudtál végrehajtani. Se nyelvtanulás, se munkavállalás. De a legszebb, hogy illegális bevándorlóként tartózkodsz kint. Sőt, jobbat mondok, ha eléred a 181. napot, márpedig másfél hónap múlva eléred, akkor már a német adóhatóság felügyelete alá fogsz tartozni, tehát ott kell leadóznod a jövedelmedet, hiába származik az Magyarországról. Tudsz követni? Tudod, mivel fog ez járni, Recskás? Illegális bevándorló, feketemunkás adócsaló leszel kint, mint a legalja szomáliai niggerek, akik kamu Louis Vuitton táskákkal csencselnek a turisták által látogatott helyeken. Szerinted ezek után mennyire fog meghatódni a bíró úr?
sodika én ezt velem tizennégy évesen se lehetett volna megcsinálni. te mennyi vagy 32?
elmegy a galériába a csiszolás (!!!!!) előtt és odacsöppenti, aztán dokumentákja, utána megszerkeszti a beadványt a lehúzás miatt
Autiboy, ez mégis hogyan növeli a mozgástered?
Jó lesz előteremteni azt a 400 eurót, mert a nyanya rád hívja a Polizei-t!
milyen képről, most értem haza a kocsmából!!!!!!
Hamarosan repül a Hülye vagy! kàrtya a német adóhatóságtól :)
Csak akkor tartózkodhat Németországban, ha elő tudja teremteni a megélhetése költségeit.
Erre meg nyilvánvalóan nem képes. Ráadásul biztosítása sincs.
Tényleg Endre, koss egy Haftpflichtversicherungot! Úgy látszik szükséged van rá.
Alig egy hónap és már 33 :))
Endre, higgyél nekem: ennél még a börtönben is jobb lesz neked. Ebből a katyvaszból te már nem ásod ki magad. Főleg nem úgy, hogy közben a német adóhatóság és a bevándorlásiak szépen megindulnak a nyomodban.
Te süket fasz! Abból a pénzből, amit elbasztál kint németországban KÉT ÉVIG élhettél volna itthon, ráadásul úgy, hogy a gányolásodból kvázi ki tudtad volna skálázni az albérlet + minimál életvitel kombót. Anélkül, hogy adósságokba verted volna magad. De te egy autista génkorcs vagy.
A jogszabály leszarja, hogy a magadfajta vándorcigányok milyen gyakran költöznek, általános bejelentkezési kötelezettség van, és pont.
Te mégis hogy a kurva anyádba akartad elvégezni a jogot ennyi ésszel?
Hülye. Ezt a segélykérőkra találták ki. :)
Ez arra van, hogy ha nem találsz állást, és közben segélyt kértnék, akkor húzzál haza a picsába.
Ha nem kérek segélyt, és nem terhelem a német államot, akkor nem játszik az érvelésed..
Szellemileg csak 8.
Nem fog hazajönni a tárgyalásra. Erről meg vagyok győződve.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Ez nem az én érvelésem, hanem a törvény.
Be kell jelentkezzél, és igazolnod kell, hogy el tudod tartani magadat.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Jó, a következő helyemen lehet hogy nyomok egyet.
Oszt lesz rend. :)
Minden papírom mindig rendben van, nyugi.
Hejj bronikám, ez az élet! www.youtube.com/watch?v=268O9ye4P3c&list=PLB3C0580915E79F38
milyen képről, na?
Ha nem kérek segélyt, és nem terhelem a német államot, akkor nem játszik az érvelésed..
a 3 hónap utáni bejelentkezési kötelezettség mindenkire vonatkozik, függetlenül attól, hogy kérsz-e segélyt vagy sem
az tuti........
ezek az igazi harcosok, nem ám árkán tigrisei!
Olvass vissza, sodi ráverte a faszát Oma képére, azok meg kifizettetnek vele 400 Eurót. Hány doboz frontin jönne ki abból, báttya??
Ez vagy te Sodi, egy nem dolgozó uniós polgár.
Otthon van a cégem, annak a jövedelméből élek.
Csókolom.
700 eurót.
De a gyagyásnak se munkaviszonya, se pénzügyi háttere, se betegbiztosítása, ergo már holnap kitoloncolhatják a vérbe, ha akarják.
óóarggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kurva sok
remélem anyám is felfordul,el akarom adni a lakást, az árát kábítószerrre, meg kurvákra költöm, utánna megölöüm magam))))))))))
Van egy harmadik céged is? Mert a 2 ismert céged csak a hátralékokat halmozza :))
Na és ezt szerinted bemondásra elhiszi az Ausländeramt, te ostoba fasz, vagy bekérik az elmúlt évek mérlegeit? A tavalyi beszámolót beadtad már egyáltalán, te világ balfasza? :D
A cégemhez jár egészségbiztosítás.
A magyar az EU-n belül mindenhol érvényes.
Ennyi.
EU-n belül minden szabadon mozog, nyugodtan élhetek otthoni jövedelmemből itt.
EU-n belüli, segélyt nem kérő emberekkel nem foglalkoznak.
Mindenképpen Endrének add el, őt iszonyatosan átverheted az árral.
Idióta vagy. Egészségbiztosítást ott vagy köteles kötni, ahol élsz.
Szép is lenne, ha mindenki a szaros hatezer forintos magyar TB-vel kezeltetné magát a német kórházakban. Hogy a kurva anyádba lehetsz ennyire ostoba?
Van egy negyedik lehetőség is:
- Guten Tag! Polizei Berlin. Ausweis bitte!
Андрюша Ющинский
Dec 18, 2014 23:46:45
Sziasztok!
Udv Kijevbol!
Udv Kijevbol!
Dec 18, 2014 23:46:45
xray
Dec 18, 2014 23:46:49
Igen, hogy megnyugodjanak.
Csaj attól félt, hogy eltűnök a balfenéken Pestre.
Megnyugtattam, hogy nem. Mondtam, másolja le a bérleti szerződésem, a közelben maradok, láthatja.
Megnyugtattam, hogy nem. Mondtam, másolja le a bérleti szerződésem, a közelben maradok, láthatja.
Dec 18, 2014 23:46:49
sodika
Dec 18, 2014 23:47:09
Legyen 40 euró a kép, erre te kifizetnél érte 435 eurót.
Jó, a római jog óta nincs előszereteti érték, de az ember át tudja érezni, ezért nem vitatkozik vele, hacsak nem rosszindulatú :D
Dec 18, 2014 23:47:09
-
Dec 18, 2014 23:47:56
Igen, hogy megnyugodjanak.
Dec 18, 2014 23:47:56
sodika
Dec 18, 2014 23:47:57
Amennyire indokolt.
Dec 18, 2014 23:47:57
Hiénaverő
Dec 18, 2014 23:49:21
Amennyire indokolt.
Amennyire indokolt.
Ezek se látnak egy kibaszott centet se.
Dec 18, 2014 23:49:21
jiddise máme
(
x11)
Dec 18, 2014 23:50:21
x11)
nekem csak az a furcsa, hogy az a vízcsepp nem folyt le a kép aljáig... DDDDDDDDDD
sodika
Dec 18, 2014 23:50:22
Elsőre kicsit döbbent is volt a csaj, hogy februárról beszélek neki, miközben akkor már megint egy olyan új helyen fogok lakni, amit most még nem tudok megnevezni (lévén január 31-ig van csak az új szállásom), de ő is tudja, hogy egy Berlinben így megy, így kénytelen volt elfogadni, hogy ez van.
Dec 18, 2014 23:50:22
sodika
Dec 18, 2014 23:50:58
nekem csak az a furcsa, hogy az a vízcsepp nem folyt le a kép aljáig... DDDDDDDDDD
Dec 18, 2014 23:50:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 18, 2014 23:51:17
x38)
Amennyire indokolt.
Amennyire indokolt.
Krucsió? Zsery? Pálmarcsi? Anyád? Flódnis?
Dögölj meg, olyan hamar, amennyire csak indokolt!
-
Dec 18, 2014 23:51:20
piaci arat fizetsz, a kep a tied, ok meg vesznek masikat. ennyi
Dec 18, 2014 23:51:20
sodika
Dec 18, 2014 23:52:28
piaci arat fizetsz, a kep a tied, ok meg vesznek masikat. ennyi
Nem.
1) Szereti a képet.
2) 8 éve már ott lóg, és sose történt ilyen.
Ez a két érve van.
Egyikkel sem lehet érdemben vitatkozni.
Dec 18, 2014 23:52:28
töppedt buzigolyók
Dec 18, 2014 23:52:38
Dec 18, 2014 23:52:38
heavy metal
Dec 18, 2014 23:52:52
Elismerem, hogy legvalószínűbben én vagyok a felelős érte.
Valami ilyen megfogalmazáshoz ragaszkodni fogok.
És elkérem a galéria címét, a pontos dokumentációról másolatot, mindent.
Jelen helyzetben ezt a két dolgot tudom megtenni.
Oszt írjuk bele, hogy személyesen is van jogom érdeklődni a kép iránt, erre nekem felhatalmazást ad.
Ilyeneket beleiratok vele, mielőtt egy fillért is fizetek.
Ezt tudom tenni.
Valami ilyen megfogalmazáshoz ragaszkodni fogok.
És elkérem a galéria címét, a pontos dokumentációról másolatot, mindent.
Jelen helyzetben ezt a két dolgot tudom megtenni.
Oszt írjuk bele, hogy személyesen is van jogom érdeklődni a kép iránt, erre nekem felhatalmazást ad.
Ilyeneket beleiratok vele, mielőtt egy fillért is fizetek.
Ezt tudom tenni.
idióta vagy. most kinek jogászkodsz? nekünk ne. ez amit írtál baromság.
Dec 18, 2014 23:52:52
Kiss Kender Farkas
Dec 18, 2014 23:53:31
Veszek 5000 forintért egy telefont, februárban neked megyek a pályaudvaron, a telefont leejtem és egy új Iphone árát fogod kifizetni. Ja, hozok neked a Musztafa Gsm-től egy papírt, hogy a munkálatok 150000 forintba kerülnek az 5000-s telefon esetében. Van papír, fizetni fogsz dr. Klein :))
Dec 18, 2014 23:53:31
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 18, 2014 23:53:43
x38)
Ezen én is elgondolkoztam, és arra jutottam, hogy vagy beitta, mire odáig lefolyt, vagy az Oma csak odáig húzta le a fülpiszkálóval. Bár az, hogy a sötétebb színen csak úgy "átugrott", az gyanúsabb. Meg az a furcsa dolog az alján, mintha felemelte volna az "ecsetet".
sodika
Dec 18, 2014 23:53:57
Ez, hogy jogom van szakértőt vinni a galériába, hogy nézze meg ő is a képet, és erre felhatalmazást ad, jó ötlet, beleiratom vele.
Dec 18, 2014 23:53:57
jiddise máme
(
x11)
Dec 18, 2014 23:54:28
x11)
német csillámpónis beadvá
Dec 18, 2014 23:56:10
*gányolódik*
Dec 18, 2014 23:56:10
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 18, 2014 23:56:16
x38)
Akkor már ketten vagyunk, szerintem is odahúzták, a csík nem egyenletesen vastag, és az alja is gyanús.
sodika
Dec 18, 2014 23:56:29
Nem tudom.
Szabad érdeklődést és szemrevételezést kérek a galériában.
És erre felhatalmazást tőle.
Ez a legkeményebb dolog, ami eszembe tud jutni.
Dec 18, 2014 23:56:29
heavy metal
Dec 18, 2014 23:56:58
Ez, hogy jogom van szakértőt vinni a galériába, hogy nézze meg ő is a képet, és erre felhatalmazást ad, jó ötlet, beleiratom vele.
biztos lesz rá pénzed. sodika ne okoskodj. retardált vagy. egy fogyatékos. fogadd el és hallgass a felnőttekre.
Dec 18, 2014 23:56:58
sodika
Dec 18, 2014 23:57:17
*gányolódik*
Dec 18, 2014 23:57:17
jiddise máme
(
x11)
Dec 18, 2014 23:57:21
x11)
én a helyedben azt csinálnám, hogy ha már úgy is át kell csiszolni az egész képet, akkor egy kis pipettával odacsöppentenék egy másik csepp vizet, hogy az hogy viselkedik, természetesen a háziak jelenlétében
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 18, 2014 23:57:46
x38)
Púp, ne okoskodj, mert rád fogják hívni a bevándorlási hivatalt. Ezt beszoptad, fizeted kell. Legközelebb nyisd nagyobbra a szemed, hogy ne vágják le, hogy retardált vagy, és ne húzzanak le. Ilyen egyszerű az egész!
---
Dec 18, 2014 23:57:56
mi a faszert kell engedély ahoz h elmenj egy galériába?
vidd el a képet és becsültesd fel. jövő héten.
vidd el a képet és becsültesd fel. jövő héten.
Dec 18, 2014 23:57:56
sodika
Dec 18, 2014 23:58:48
Púp, ne okoskodj, mert rád fogják hívni a bevándorlási hivatalt.
Dec 18, 2014 23:58:48
-
Dec 18, 2014 23:59:00
ha a javitas tobbe kerul mint amennyit a kep er akkor totalkaros. anyagi kart okoztl azt teritsdmeg, a szentmentalis ertekre meg ott van a sorry.
Dec 18, 2014 23:59:00
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 18, 2014 23:59:07
x38)
én a helyedben azt csinálnám, hogy ha már úgy is át kell csiszolni az egész képet, akkor egy kis pipettával odacsöppentenék egy másik csepp vizet, hogy az hogy viselkedik, természetesen a háziak jelenlétében
Hallod, lehet, hogy mi tényleg mindketten púp énjei vagyunk, mert ugyanerre gondoltam én is. Púp szerint már nincs ott a kép, szóval ezt is bukta.
sodika
Dec 18, 2014 23:59:19
mi a faszert kell engedély ahoz h elmenj egy galériába?
Mert ott van.
És miért nézhetném meg, ha egyszer nem az enyém? :)
Dec 18, 2014 23:59:19
Hiénaverő
Dec 18, 2014 23:59:33
Endre, nem tűnik fel hogy milyen kibaszottul életképtelen vagy? Megint nem hallgatsz a trollokra, megint buksz némi kölcsönlóvét.
Mi a fasznak okoskodsz már megint?
Dec 18, 2014 23:59:33
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 18, 2014 23:59:52
x38)
Te meg egy feketemunkás vagy, aki nem fizeti Czenkimamának a megítélt zsetont. Te fasz.
Kiss Kender Farkas
Dec 19, 2014 00:00:11
Sőt, rajzoljon oda tollal valamit, mint Mr. Bean a Whistler anyja festménynél
m.cdn.blog.hu/mu/muzgo/image/bean4.JPG
Dec 19, 2014 00:00:11
sodika
Dec 19, 2014 00:00:38
Te meg egy feketemunkás vagy
Dec 19, 2014 00:00:38
kereskedő zsidó
Dec 19, 2014 00:01:29
Ráadásul girbegurba a csík, míg a vízcsepp nyílegyenesen folyik lefele, mert a gravitáció már csak ilyen. Azt úgy pingálták oda, a gyagyás balek meg 400 euróval járul hozzá a karácsonyukhoz :D
Dec 19, 2014 00:01:29
broni
Dec 19, 2014 00:01:46
[quote=sodika]Mert ott van.
És miért nézhetném meg, ha egyszer nem az enyém? :)[/klátam ma egy jobikos kersztet, le akartam dönteni, ezek az iszlamista paatkányok miért állítanak keresztetÍ!!kill voná!!!
És miért nézhetném meg, ha egyszer nem az enyém? :)[/klátam ma egy jobikos kersztet, le akartam dönteni, ezek az iszlamista paatkányok miért állítanak keresztetÍ!!kill voná!!!
Dec 19, 2014 00:01:46
-
Dec 19, 2014 00:02:27
É
LET
KÉP
TELEN
VAGY...
LET
KÉP
TELEN
VAGY...
Dec 19, 2014 00:02:27
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 19, 2014 00:02:28
x38)
De leperkáltál nekik mondvacsinált károkra egy vagyont. Gratulálok!!
Mindeközben Andinénit Kemál istenesen kúrja a valagán át. Te meg restaurálj csak, törött orrú fehércigány!
Kiss Kender Farkas
Dec 19, 2014 00:02:40
Dec 19, 2014 00:02:40
broni
Dec 19, 2014 00:02:57
őlj meg egy muszlimféreg jobbikost, és fogd a nyuszira))))))))))))))
Dec 19, 2014 00:02:57
-
Dec 19, 2014 00:03:39
Broni neked mi a véleményed a képről?
Dec 19, 2014 00:03:39
sodika
Dec 19, 2014 00:03:40
Mindegy, mondom, leszarom.
Ezt is elkönyvelem a szarok közé, ami miatt innentől mindennek jónak kell lennie, mert csak jobb lehet.
Ennyi.
Két dologban hagyok magamnak mozgásteret.
1) Elismerem, hogy valószínűleg csak én lehettem.
2) Jogom van érdeklődni a galériánál, és szemrevételezni.
Ezt is elkönyvelem a szarok közé, ami miatt innentől mindennek jónak kell lennie, mert csak jobb lehet.
Ennyi.
Dec 19, 2014 00:03:40
furgangos Petákos
Dec 19, 2014 00:03:46
azért az jó kis akció lesz amikor a Gyagyás megjelenik egy galériában egy cetlit lobogtatva, hogy neki szabad megtekintést adtak a Képhez.
megértem, hogy Krizsai Andi kutyába se vesz. te nem vagy férfi, de felnőtt ember se.
aki egy ilyen helyzetet se tud megoldani, az ne akarjon Berlinben élni és szabadúszóként megélni. nem fog menni.
megértem, hogy Krizsai Andi kutyába se vesz. te nem vagy férfi, de felnőtt ember se.
aki egy ilyen helyzetet se tud megoldani, az ne akarjon Berlinben élni és szabadúszóként megélni. nem fog menni.
Dec 19, 2014 00:03:46
kereskedő zsidó
Dec 19, 2014 00:04:08
Arról hallottál már, hogy ott kell adót fizetned, ahol élsz? Bejelentkezési kötelezettség (Meldepflicht) mond valamit, jogász úr?
Valaki dobja már ki ezt az fogyatékos szart, agyvérzést kapok az ostobaságaitól.
Dec 19, 2014 00:04:08
jiddise máme
(
x11)
Dec 19, 2014 00:04:23
x11)
attól még 3 hónap után be kellett volna jelentkezned, te fasz, mert ígyt szól a jogszabály, párszor már belinkeltünk neked
sodika
Dec 19, 2014 00:04:37
Milyen hogyan?
Dec 19, 2014 00:04:37
Andi néni
Dec 19, 2014 00:05:33
* seggből szájba napot tart *
Dec 19, 2014 00:05:33
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 19, 2014 00:05:38
x38)
Hogy mondod németül, hogy valószínűleg és szemrevételezni?
Folyamatosan csúszol lefelé, amikor majd eléred azt a pontot, hogy már csak jobb lehet, akkor éppen a koporsódat fogják a föld alá engedni...
Folyamatosan csúszol lefelé, amikor majd eléred azt a pontot, hogy már csak jobb lehet, akkor éppen a koporsódat fogják a föld alá engedni...
Hiénaverő
Dec 19, 2014 00:05:42
Idióta, te bemondásra elhiszel minden szart? Ha egy gyilkosságot akarnának elvitetni veled, azt is bevállalnád? Így varrták rád az adótartozásos Bidpowert is, fogyatékos!
Dec 19, 2014 00:05:42
sodika
Dec 19, 2014 00:05:43
Egy-egy hónapokra?
töppedt buzigolyók
Nem érted.
TUDOM, hogy innen csak emelkedés lehet.
A Blahát nem ejtem utamba.
Pesten akkor járok majd, amikor a tárgyalásom lesz.
Előző nap érkezem, következő napon jövök vissza.
TUDOM, hogy innen csak emelkedés lehet.
A Blahát nem ejtem utamba.
Pesten akkor járok majd, amikor a tárgyalásom lesz.
Előző nap érkezem, következő napon jövök vissza.
Kivéve, ha lakhelyelhagyási tilalmat kapsz, mert szökéstől tart a bíró úr. Szerinted tudja, vagy tudja mostanra, hogy te lófaszt nem csinálsz kint Berlin, Germany környékén, csak menekülsz az itthoni ügyeid elől? Abból, amit a csillámpónis leveledben írtál, semmit nem tudtál végrehajtani. Se nyelvtanulás, se munkavállalás. De a legszebb, hogy illegális bevándorlóként tartózkodsz kint. Sőt, jobbat mondok, ha eléred a 181. napot, márpedig másfél hónap múlva eléred, akkor már a német adóhatóság felügyelete alá fogsz tartozni, tehát ott kell leadóznod a jövedelmedet, hiába származik az Magyarországról. Tudsz követni? Tudod, mivel fog ez járni, Recskás? Illegális bevándorló, feketemunkás adócsaló leszel kint, mint a legalja szomáliai niggerek, akik kamu Louis Vuitton táskákkal csencselnek a turisták által látogatott helyeken. Szerinted ezek után mennyire fog meghatódni a bíró úr?
furgangos Petákos
Dec 19, 2014 00:06:00
Mindegy, mondom, leszarom.
Ennyi.
Ennyi.
sodika én ezt velem tizennégy évesen se lehetett volna megcsinálni. te mennyi vagy 32?
Dec 19, 2014 00:06:00
jiddise máme
(
x11)
Dec 19, 2014 00:06:03
x11)
elmegy a galériába a csiszolás (!!!!!) előtt és odacsöppenti, aztán dokumentákja, utána megszerkeszti a beadványt a lehúzás miatt
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 19, 2014 00:06:30
Autiboy, ez mégis hogyan növeli a mozgástered?
Jó lesz előteremteni azt a 400 eurót, mert a nyanya rád hívja a Polizei-t!
Dec 19, 2014 00:06:30
broni
Dec 19, 2014 00:07:15
Broni neked mi a véleményed a képről?
milyen képről, most értem haza a kocsmából!!!!!!
Dec 19, 2014 00:07:15
Kiss Kender Farkas
Dec 19, 2014 00:07:32
Milyen hogyan?
Hamarosan repül a Hülye vagy! kàrtya a német adóhatóságtól :)
Dec 19, 2014 00:07:32
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 19, 2014 00:08:24
Csak akkor tartózkodhat Németországban, ha elő tudja teremteni a megélhetése költségeit.
Erre meg nyilvánvalóan nem képes. Ráadásul biztosítása sincs.
Tényleg Endre, koss egy Haftpflichtversicherungot! Úgy látszik szükséged van rá.
Dec 19, 2014 00:08:24
Kiss Kender Farkas
Dec 19, 2014 00:08:49
Alig egy hónap és már 33 :))
Dec 19, 2014 00:08:49
töppedt buzigolyók
Dec 19, 2014 00:09:54
A fürdőszobában rácsöppent pár hete a WC fölé akasztott festményre egy csepp víz, és a 400 eurós restaurálást nekem kell állnom, aminek az első részlete pont karácsony előtt laposítja le a pénztárcámat.
Például.
Meg az első napomon eltört az orrom.
Például.
Meg nem kaptam annyi fejlődést az 5 hónapig tartó nyelvtanfolyamra járástól, amennyit remélem.
Például.
Meg a tavalyi vendéglátómmal többet beszélgettem az azt megelőző pár hónapban, mint amennyit azóta, hogy Berlinbe érkeztem.
Például.
Nem ismerkedtem meg senkivel, közel 5 hónap alatt sem.
Például.
Sikerült több felé is eladósítanom magam egy kicsit. Ezek között még sajnos Gery is ott van, bár őt elsők között fogom kezelni.
Például.
Tehát igen, sok a szar, ha racionálisan összegzünk, de pont azért vagyok lelkes, mert úgy érzem, tanultam a hibáimból, így mostantól minden sokkal jobb lesz.
Például.
Meg az első napomon eltört az orrom.
Például.
Meg nem kaptam annyi fejlődést az 5 hónapig tartó nyelvtanfolyamra járástól, amennyit remélem.
Például.
Meg a tavalyi vendéglátómmal többet beszélgettem az azt megelőző pár hónapban, mint amennyit azóta, hogy Berlinbe érkeztem.
Például.
Nem ismerkedtem meg senkivel, közel 5 hónap alatt sem.
Például.
Sikerült több felé is eladósítanom magam egy kicsit. Ezek között még sajnos Gery is ott van, bár őt elsők között fogom kezelni.
Például.
Tehát igen, sok a szar, ha racionálisan összegzünk, de pont azért vagyok lelkes, mert úgy érzem, tanultam a hibáimból, így mostantól minden sokkal jobb lesz.
Endre, higgyél nekem: ennél még a börtönben is jobb lesz neked. Ebből a katyvaszból te már nem ásod ki magad. Főleg nem úgy, hogy közben a német adóhatóság és a bevándorlásiak szépen megindulnak a nyomodban.
Te süket fasz! Abból a pénzből, amit elbasztál kint németországban KÉT ÉVIG élhettél volna itthon, ráadásul úgy, hogy a gányolásodból kvázi ki tudtad volna skálázni az albérlet + minimál életvitel kombót. Anélkül, hogy adósságokba verted volna magad. De te egy autista génkorcs vagy.
Dec 19, 2014 00:09:54
kereskedő zsidó
Dec 19, 2014 00:09:55
Egy-egy hónapokra?
A jogszabály leszarja, hogy a magadfajta vándorcigányok milyen gyakran költöznek, általános bejelentkezési kötelezettség van, és pont.
Te mégis hogy a kurva anyádba akartad elvégezni a jogot ennyi ésszel?
Dec 19, 2014 00:09:55
furgangos Petákos
Dec 19, 2014 00:10:03
sodika kérj segítséget Krizsai Andreától!
Dec 19, 2014 00:10:03
sodika
Dec 19, 2014 00:11:18
Ez arra van, hogy ha nem találsz állást, és közben segélyt kértnék, akkor húzzál haza a picsába.
Dec 19, 2014 00:11:18
kereskedő zsidó
Dec 19, 2014 00:11:21
Szellemileg csak 8.
Dec 19, 2014 00:11:21
sodika
Dec 19, 2014 00:11:31
segélykérőkre
Dec 19, 2014 00:11:31
broni
Dec 19, 2014 00:11:37
,ilyen kurva képről?????????????
Dec 19, 2014 00:11:37
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 19, 2014 00:12:12
x16)
Kivéve, ha lakhelyelhagyási tilalmat kapsz, mert szökéstől tart a bíró úr.
Nem fog hazajönni a tárgyalásra. Erről meg vagyok győződve.
-
Dec 19, 2014 00:12:21
Sodi. A vécé arra való hogy az ember a legalantasabb dolgait ott űzze. Szarás, hugyozás, nőknél ilyen-olyan csere, esetenként hányás vagy hánytatás. Ettől még persze nézhet ki igényesen egy fürdőszoba, sőt. Vehetsz toszkán csempét, darabját több mint 1 kilóért, ha akarsz. Kirakathatod mozaikkal.
De azt megpróbálni beadni,2 buzi egy bérelt bűntanyán a szaróka fölé akaszt egy négyszáz eurós "festmény"t?! NE már.
De azt megpróbálni beadni,2 buzi egy bérelt bűntanyán a szaróka fölé akaszt egy négyszáz eurós "festmény"t?! NE már.
Dec 19, 2014 00:12:21
Andi néni
Dec 19, 2014 00:12:29
EZ AZ KEMÁL, KÚRD A SEGGEM, IGEN IGEN IGEN!
Dec 19, 2014 00:12:29
töppedt buzigolyók
Dec 19, 2014 00:12:59
"Haverkodni, haverkodni, és olyan rendezvényekre mászkálni, ahol lehet közös téma az emberekkel. Otthon is ez jött be. Kilakoltatás-ellenes rendezvények, izael-ellenes rendezvényk, globalizáció-ellenes rendezvények. Esetleg elmászkálni balhés helyszínekre és kamerázni."
Jelezném, hogy pont ezeket jelölted meg fő indoknak, amikor azt kérdeztük, miért nem maradsz inkább itthon. Hogy mindig elrángatnak kamerázni. Eddig tartott az elszántság, gratulálok.
Jelezném, hogy pont ezeket jelölted meg fő indoknak, amikor azt kérdeztük, miért nem maradsz inkább itthon. Hogy mindig elrángatnak kamerázni. Eddig tartott az elszántság, gratulálok.
Dec 19, 2014 00:12:59
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 19, 2014 00:13:10
x16)
Ez nem az én érvelésem, hanem a törvény.
Be kell jelentkezzél, és igazolnod kell, hogy el tudod tartani magadat.
sodika
Dec 19, 2014 00:13:30
általános bejelentkezési kötelezettség van, és pont.
Jó, a következő helyemen lehet hogy nyomok egyet.
Oszt lesz rend. :)
Sőt, jobbat mondok, ha eléred a 181. napot, márpedig másfél hónap múlva eléred, akkor már a német adóhatóság felügyelete alá fogsz tartozni, tehát ott kell leadóznod a jövedelmedet, hiába származik az Magyarországról.
Minden papírom mindig rendben van, nyugi.
Dec 19, 2014 00:13:30
lvl 32 Summoner
Dec 19, 2014 00:14:24
Hejj bronikám, ez az élet! www.youtube.com/watch?v=268O9ye4P3c&list=PLB3C0580915E79F38
Dec 19, 2014 00:14:24
broni
Dec 19, 2014 00:14:33
milyen képről, na?
Dec 19, 2014 00:14:33
jiddise máme
(
x11)
Dec 19, 2014 00:15:41
x11)
a 3 hónap utáni bejelentkezési kötelezettség mindenkire vonatkozik, függetlenül attól, hogy kérsz-e segélyt vagy sem
Kiss Kender Farkas
Dec 19, 2014 00:17:03
Nincs neked semmid sem rendben, adócsaló vagy, számlagyárt üzemeltetnek a neved alatt. Még egy nyamvadt bankszámlát sem mersz nyitni.
Dec 19, 2014 00:17:03
xray
Dec 19, 2014 00:17:04
Sneci, szegény anyád nagyon elbaszta, amikor nem vitte végig a gondnokság alá helyezésedet, mert ilyenkor látszik, hogy nem vagy képes az önálló életre.
Dec 19, 2014 00:17:04
broni
Dec 19, 2014 00:17:16
Hejj bronikám, ez az élet! youtube.com/watch?v=268O9ye4P3c&list=PLB3C0580915E79F38
az tuti........
Dec 19, 2014 00:17:16
lvl 32 Summoner
Dec 19, 2014 00:18:28
az tuti........
ezek az igazi harcosok, nem ám árkán tigrisei!
Dec 19, 2014 00:18:28
broni
Dec 19, 2014 00:18:35
gyuccsuk fel opát!!!!!!!!!!!!!
Dec 19, 2014 00:18:35
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 19, 2014 00:19:22
x38)
Púp, mára elég volt az autista faszságod. Takarodj a picsába innen, verd ki a Narutóra vagy Andinénire vagy a sírógörcsre. Átbasztak, fasz voltál, ennyi. Nem érdekelsz senkit. Főleg nem Andi nénit, akit Kemál fugáz, de valami iszonyat keményen. Mindjárt az arcára fogja lőni a török gecit, aztán mosolyogva elalszanak. Te meg görcsölhetsz a 400 Eurós képen, amit egy anyád-korabeli furfangos német pina húzott ki belőled a balfaszságod miatt. SHIKER!
broni
Dec 19, 2014 00:19:40
de milyen képről van szó??na jó, mit keciztek, őssodista vok!!!!!
Dec 19, 2014 00:19:40
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 19, 2014 00:21:05
x38)
de milyen képről van szó??na jó, mit keciztek, őssodista vok!!!!!
Olvass vissza, sodi ráverte a faszát Oma képére, azok meg kifizettetnek vele 400 Eurót. Hány doboz frontin jönne ki abból, báttya??
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 19, 2014 00:21:18
x16)
"Nichterwerbstätige Unionsbürger sind nur dann freizügigkeitsberechtigt, wenn sie über Krankenversicherungsschutz und ausreichende Existenzmittel für sich und ihre Familienangehörigen für die gesamte Dauer des Aufenthaltes verfügen."
-
Dec 19, 2014 00:21:55
púpi, mondd el andi néninek, hogy mi történt veled. vagy még jobb ötletem van, majd a trollok megírják neki.
Dec 19, 2014 00:21:55
sodika
Dec 19, 2014 00:23:05
Mindenféle papírért majd akkor fogok szaladgálni, ha felvettek melóba, és kelleni fognak hozzá a papírok.
Meg lehet, hogy a 181. napomon kérek egy vállalkozói számot.
Minden lehetséges.
Papírok három esetben kellenek.
1) Egyetemre akarsz menni.
2) Segélyt kérsz.
3) Munkába akarsz állni.
Az én esetemben az 1. pont nem idei és nem is 2015-ös terv.
A 2. pontban nem gondolkodom, mert a harmadik hónapban elküldenének 1 eurós melóba, utána meg haza a picsába (teljes joggal, mert segélyes szarok húzzanak mindig haza).
A 3. pontot nagyon szeretném, de majd akkor mászkálok papírok után, ha felvettek.
Meg lehet, hogy a 181. napomon kérek egy vállalkozói számot.
Minden lehetséges.
2) Segélyt kérsz.
3) Munkába akarsz állni.
Az én esetemben az 1. pont nem idei és nem is 2015-ös terv.
A 2. pontban nem gondolkodom, mert a harmadik hónapban elküldenének 1 eurós melóba, utána meg haza a picsába (teljes joggal, mert segélyes szarok húzzanak mindig haza).
A 3. pontot nagyon szeretném, de majd akkor mászkálok papírok után, ha felvettek.
Dec 19, 2014 00:23:05
sodika
Dec 19, 2014 00:23:31
Csókolom.
Dec 19, 2014 00:23:31
-
Dec 19, 2014 00:24:07
700 eurót.
Dec 19, 2014 00:24:07
kereskedő zsidó
Dec 19, 2014 00:24:24
"Nichterwerbstätige Unionsbürger sind nur dann freizügigkeitsberechtigt, wenn sie über Krankenversicherungsschutz und ausreichende Existenzmittel für sich und ihre Familienangehörigen für die gesamte Dauer des Aufenthaltes verfügen."
De a gyagyásnak se munkaviszonya, se pénzügyi háttere, se betegbiztosítása, ergo már holnap kitoloncolhatják a vérbe, ha akarják.
Dec 19, 2014 00:24:24
sodika
Dec 19, 2014 00:24:54
Most konkrétan az a terv, hogy keményen dolgozok azért, hogy legyen fedezetem a 3. pont, a munkakeresés finanszírozására.
És amint az megvan, akkor annyira fehérre papírozok mindent, mindenféle hivatalban, mint az állat. :)
Ennyi.
És amint az megvan, akkor annyira fehérre papírozok mindent, mindenféle hivatalban, mint az állat. :)
Ennyi.
Dec 19, 2014 00:24:54
broni
Dec 19, 2014 00:24:55
kurva sok
remélem anyám is felfordul,el akarom adni a lakást, az árát kábítószerrre, meg kurvákra költöm, utánna megölöüm magam))))))))))
Dec 19, 2014 00:24:55
Kiss Kender Farkas
Dec 19, 2014 00:25:20
Csókolom.
Csókolom.
Van egy harmadik céged is? Mert a 2 ismert céged csak a hátralékokat halmozza :))
Dec 19, 2014 00:25:20
kereskedő zsidó
Dec 19, 2014 00:25:46
Csókolom.
Csókolom.
Na és ezt szerinted bemondásra elhiszi az Ausländeramt, te ostoba fasz, vagy bekérik az elmúlt évek mérlegeit? A tavalyi beszámolót beadtad már egyáltalán, te világ balfasza? :D
Dec 19, 2014 00:25:46
sodika
Dec 19, 2014 00:26:22
Ennyi.
EU-n belül minden szabadon mozog, nyugodtan élhetek otthoni jövedelmemből itt.
Dec 19, 2014 00:26:22
Hiénaverő
Dec 19, 2014 00:26:42
Tényleg elég volt mára az autizmus Púp, menjél aludni, majd holnap visszatérünk rá.
Ja, azt ma még nem is említetted, hogy Berlinben vagy :)
Ja, azt ma még nem is említetted, hogy Berlinben vagy :)
Dec 19, 2014 00:26:42
sodika
Dec 19, 2014 00:27:33
Na és ezt szerinted bemondásra elhiszi az Ausländeramt
EU-n belüli, segélyt nem kérő emberekkel nem foglalkoznak.
Dec 19, 2014 00:27:33
Kiss Kender Farkas
Dec 19, 2014 00:27:47
kurva sok
kurva sok
Mindenképpen Endrének add el, őt iszonyatosan átverheted az árral.
Dec 19, 2014 00:27:47
Kohnspirátor
Dec 19, 2014 00:28:07
Szerintem a korcs baszta szét a képet, aztán mint Mr. Bean, megpróbálta letörölni a Cillit Bang-et róla, de csak tovább rontott a helyzeten.
Ha a többi trollnak van igaza, és Oma csak kibaszott nagy geci, az még jobb.
Púp, te semmit nem fogsz tudni elmagyarázni az öreglánynak, pláne nem szakértőkről, csak hetyetyézve, szemlesütve aláírni a papírt, hogy fizetsz, mint a katonatiszt.
Mert egy gyáva, nulla szar vagy, akit a legutolsó öreglány is becsicskít.
Ráadásul németül sem tudsz, csak maximum annyira, mint egy másodikos magyar gyerek. Hund, Katze, blau, schön. Meg N-e-u-kölln.
Esélyed sincs, recskás.
Ha a többi trollnak van igaza, és Oma csak kibaszott nagy geci, az még jobb.
Púp, te semmit nem fogsz tudni elmagyarázni az öreglánynak, pláne nem szakértőkről, csak hetyetyézve, szemlesütve aláírni a papírt, hogy fizetsz, mint a katonatiszt.
Mert egy gyáva, nulla szar vagy, akit a legutolsó öreglány is becsicskít.
Ráadásul németül sem tudsz, csak maximum annyira, mint egy másodikos magyar gyerek. Hund, Katze, blau, schön. Meg N-e-u-kölln.
Esélyed sincs, recskás.
Dec 19, 2014 00:28:07
kereskedő zsidó
Dec 19, 2014 00:28:15
Idióta vagy. Egészségbiztosítást ott vagy köteles kötni, ahol élsz.
Szép is lenne, ha mindenki a szaros hatezer forintos magyar TB-vel kezeltetné magát a német kórházakban. Hogy a kurva anyádba lehetsz ennyire ostoba?
Dec 19, 2014 00:28:15
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 19, 2014 00:28:52
x16)
2) Segélyt kérsz.
3) Munkába akarsz állni.
2) Segélyt kérsz.
3) Munkába akarsz állni.
Van egy negyedik lehetőség is:
- Guten Tag! Polizei Berlin. Ausweis bitte!
106 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Igen, első gondolata neki is ez volt, de öt másodperc után, mielőtt megszólaltam volna, maga is belátta, hogy lehetetlen, mert anélkül nem tudok élni, nem tudok dolgozni. :)
De aztán meglátták az Acer feliratot a szarodon, és leesett nekik, hogy nincstelen vagy.