Nem is lett semmi gond. Vagy lemaradtam valamiről? :)
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
sneci, kössél megfelelő életbiztosítást, és tedd meg kedvezményezettnek anyádat, hogy legalább ezzel a kárpival engeszteld ki az egész életedért!
Nem védve őt, de ezek a tulajok is sárosak. Szerintem ők pont egy ilyen balekra vártak, akinek simán kiadhatják a penészes szobát is és nem veszi észre. Utólag pedig szépen előugranak és jönnek a követelések.
Ebből az albérletből nem mutatott képeket szerintem. A fürdőszobai festményes volt az első.
Az a házigazdáké volt, oda sneci a lábát be sem tehette. Neki valami lyuk volt kijelölve és mivel kicsi a helyiség, még inkább ügyelni kellett volna a szellőztetésre, takarításra.
Azért 19-re lapot húzás penészes szobát kiadni. Ha a púpos veszi észre, vagy akárki más, az ciki. Szerintem ez a púp sara.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
majd azt mondják omáék, hogy kaptak egy nagyon jó ajánlatot a lakásukra, de a vevő visszalépett a penész miatt, ezért ha emiatt elmarad a hasznuk, mert csak kevesebbért fogják tudni eladni a pecót, akkor azt a kárt is követelni fogják snecitől.
Az, de nézzük a dolgot a sáros főbérlők oldaláról:
Lehet, hogy a penész már régóta megvolt, gyorsan lehipózták, esetleg átfestették, aztán kerestek egy csóró, igénytelen diákot (jött Endre), aki nem veszi észre, de ha igen, akkor sincs gáz. Beadják neki, hogy ebben az időszakban már máshol úgysincs szoba. Esetleg engednek valamennyit az árból.
Leszarom azt is, ha így volt. Igazából ki kéne deríteni opáék címét, és szövetkezni velük, és cserébe fizessenek nekünk jutalékot.
Szerintem jobban örülnék az első 10 eurónak, amit sneciről, erről az élősködő adócsaló náci disznóról sikerülne lehúzni, mint az első fizetésemnek.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
Megtehettem volna, de tisztességes akartam lenni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
ezt csinálta volna minden életrevaló ember. de sneci életképtelen autista.
Nem szeretek szemétkedni.
Mindig abból indulok ki, hogy ha én rendes vagyok, a másik az lesz. Hát ez naivitás, át kell gondolnom.
Dehogy kicsi az. Szép nagy.
Mindegy.
Magzati pózban.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Ezek szerint azt sem tudtad, hogy az ágy elhúzható, ha takarítani akarsz alatta. Akkor a penészt is észrevetted volna.
hogy saccolod? kedden vitatkozós hangulatban leszel, vagy aláírsz omáéknak egy papírt további ezer euróról?
sas tanár úr is rendes volt. akkor nem gondoltad át?
Jaj, ne kezdjünk itten méricskélésbe, mert berakom a sajátom aztán én nyerek. Akarom mondani, izé.. miről is van szó? xD
Van egy összeg, ami felett azt mondom, hogy itt megállunk.
Ha a teljes kárlista 700 fölé menne.
Na, akkor ott már keménykednék.
Én ennyiért egy másfél szobás kertvárosi lakást bérlek, ahol nincs semmiféle nyanya, aki pofázzon. Gyagyás, profi üzletember vagy :D
Tisztességes? Te, aki anyádat gyűlölöd, apádat hagynád meghalni, tartozásaidat nem fizeted ki, mások nyomorán röhögsz teli szájjal, nők megveréséről fantáziálsz, nőket zaklatsz, és még sorolhatnám? Na ne röhögtess.
Szimplán beszartál, recskaboy.
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
akkor kapsz egy második csavart az orrodra.
És hogy keménykednél? Autista fókahangon ráhorkannál? Előcsapnád a pitont és rávernéd, faszkiverő? Vagy hogy?
szerinted mennyi a festés, tapétázás, stbstb berlin, germany közelében? XD ha 700 euró lesz a kármentés FELE, már örülhetsz.
Szimplán beszartál
Szimplán tanácstalan vagyok, mert ilyen még nem basztam.
Fürdőszobában a zuhany mellett tárolt képre cseppenő víz.
Szar, penészes szoba, oszt én vagyok a felelős, amiért nem szól.
Mindegy.
az élősködő adócsaló náci disznó
Jólvan, lesz ebből annyi halmazati, mint csillag az égen!
Már mindent négyzetcentimétert lefotóztak és beperelnek. Minden adatod a kezükben van. :)
gecó, 435 eurót gombolnak le tőled egy a klotyó fölé kiakasztott szar nyomat árnyalatba csiszolása miatt, Hahó! és neked ez oké, amíg 700 alatt marad???
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
te? egy épelméjű ember már a 20eurós nyomat 400-ért való "restaurálásáért" is körberöhgte volna ezt a nőt, hogy kivel szórakozzon
de ha lenne egy csepp (!!!!!) általános műveltságed, akkor rájöttél volna, hogy ez valami klasszikus festménynek a reprója és vettél volna helyette egy másikat
Pátyi grammatika szerint az a kép egy retró, Hahó!
Akkor kezdheted is, mert nem fognak ennyinél megállni. Tervezgettek nyilván felújítást, a pénzt viszont másról szerették volna lerántani. Nagy szerencséjük, hogy te érkeztél :)
hogy saccolod, omáék visszakeménykednek a rendőrséggel?
* idegesen előveszik a telefont *
az nem fog menni, mert oma ravasz, baszik elmenni a recskással, a faptopért cserébe megkapja az útlevelét fél órára :D
na EZÉRT kéne megtalálni omát, hogy készítsen pár gyors biztonsági mentést xD
Jobban belegondolva, a polizeit kihagynák a buliból: adócsaló, simlis főbérlő vs. papírok nélkül lapuló, feketén gányoló Recskaboy. Egyiküknek sem hiányzik a rendőri jelenlét :)
703 euró esetére a több is veszett mohácsnál hülye trollok az alkalmazandó matyarázat, az pedig magyarul van.
mifaaan? most éppen neeem....
Ez mi pontosan? Elfelejtett jelszó lekérése?
akkor még mindig jobban jár, ha most csinál egy teljes mentést, letöröl minden kompromittáló szart róla, otthagyja a nyanyának és vesz egy másikat, még mindig olcsóbban jön ki, mint a 700 euró + amit még ezek után rávernek
Nehogy otthagyd azt a kurva laptopot SoDI, inkább videózd le xD
az eredményeket, trolléga! valami recskagate szerű?
elég rövid. [email protected]? [email protected]?
endreklein@ ? xD
Negatív.
Nem bonyolult.
Recskaboy!
Szerző:
tabdi gléda
Dec 20, 2014 22:39:32
Válasz
(3)
ekkora bitang penészfolt még egy állandóan gőzös fürdőszobában is csak hónapok alatt tud kialakulni. snecit megint jól átbasszák XD és ez így van jól.
Dec 20, 2014 22:39:32
Kiss Kender Farkas
Dec 20, 2014 22:39:48
Van azért még a képen csemege: Endike új mail címet csinált magának (kikockázta) és a feladó név is csak Endre Kiss :) Nocsak-nocsak, félünk egy alaposabb google kereséstől a leendő főbérlőktől? xD
Dec 20, 2014 22:39:48
jiddise máme
(
x11)
Dec 20, 2014 22:39:55
x11)
sodika Oct 02, 2014 17:55:22
Mondom.
1) Engem ez MEGNYUGTAT, mert azzal az érzéssel ülök itt, hogy minden tiszta, és nem lesz egyik pillanatról a másikra kitalálva, hogy valamit kellett volna, vagy valamit nem kellett volna, anélkül, hogy valaha szóba került volna, mert állítólag az tök egyértelmű. Nekem PONT EZ VALÓ :)
2) A szabály-része úgy kétoldalas, hogy ebből másfél oldal a MEGENGEDŐ szabályok sorolása (használhatsz a konyhában mindent, a fürdőt is bármikor, mindent bármikor, teregethetsz is, mindent tökre szabad), és a korlátozó része is csak arra korlátozódik, hogy mindent hagyj magad után, ahogyan találtad, hetente egyszer takaríts a szobádban, és minden második hétvégén takarítsd ki a közös helyiségeket (a hónap első hétvégéjén meg mi csináljuk ugyanezt).
Jó ez így. Ráadásul tökre kedvesek.
Szóval nem lesz itt SEMMI gond.
lolbazdmeg, te tényleg megérdemled a szopatást
Mondom.
1) Engem ez MEGNYUGTAT, mert azzal az érzéssel ülök itt, hogy minden tiszta, és nem lesz egyik pillanatról a másikra kitalálva, hogy valamit kellett volna, vagy valamit nem kellett volna, anélkül, hogy valaha szóba került volna, mert állítólag az tök egyértelmű. Nekem PONT EZ VALÓ :)
2) A szabály-része úgy kétoldalas, hogy ebből másfél oldal a MEGENGEDŐ szabályok sorolása (használhatsz a konyhában mindent, a fürdőt is bármikor, mindent bármikor, teregethetsz is, mindent tökre szabad), és a korlátozó része is csak arra korlátozódik, hogy mindent hagyj magad után, ahogyan találtad, hetente egyszer takaríts a szobádban, és minden második hétvégén takarítsd ki a közös helyiségeket (a hónap első hétvégéjén meg mi csináljuk ugyanezt).
lolbazdmeg, te tényleg megérdemled a szopatást
-
Dec 20, 2014 22:43:16
sodi! nem jól alkazmazod a vonzás törvényét. jó lenne ha most megnéznéd a titok című filmet, németül.
Dec 20, 2014 22:43:16
lvl 32 Summoner
Dec 20, 2014 22:43:26
sodika, én átgondoltam és úgy látom, hogy jogos omáék követelése. te szétkúrtad azt a lakást. remélem megtéríted az okozott kárt!
Dec 20, 2014 22:43:26
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 20, 2014 22:44:41
x38)
Nézzük csak.
- Teljes fal lekaparása (legalább addig amíg a penészfolt széle nincs meg, ami a festés mögött is rejtőzhet)
- Szárítás (1-2 hét simán lehet, esős az idő)
- Festés (sokáig szárad, esős az idő)
- Tapétázás (sokáig szárad, esős az idő)
- Ágy is gatya, elég lesz beleszagolni
- Új párna + teljes garnitúra huzat
- Fertőtlenítés, nem akarják megkockáztatni, hogy a következő bérlő miattad dögöljön meg.
- Kiesett bérleti díj (1-2 hónap minimum)
Ez a faptopodba fog kerülni, Recskaboy! Már most kezdd el feltölteni a faszverő videóidat valami ingyenes tárhelyre...
Az igénytelenségeddel megölted magad, és ez így is van rendjén!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
- Teljes fal lekaparása (legalább addig amíg a penészfolt széle nincs meg, ami a festés mögött is rejtőzhet)
- Fertőtlenítés, nem akarják megkockáztatni, hogy a következő bérlő miattad dögöljön meg.
Ez a faptopodba fog kerülni, Recskaboy! Már most kezdd el feltölteni a faszverő videóidat valami ingyenes tárhelyre...
Kiss Kender Farkas
Dec 20, 2014 22:45:06
Endre a penészről egy nagyobb képet tölts fel, komolyan megkérdezek pár szakembert, hogy mi a helyzet!
Dec 20, 2014 22:45:06
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 22:45:16
x16)
Nem is lett semmi gond. Vagy lemaradtam valamiről? :)
Béla
(
x4)
Dec 20, 2014 22:45:24
x4)
Sneci, ugye tudod, hogy a penészgomba ilyet is tud csinálni?
www.youtube.com/watch?v=ZmHkC2JM53c
Főleg ha centikre az arcodtól hónapokon át tenyészett, amit éjszakánként belélegeztél. Nagy valószínűség szerint az orr- és homloküreged, illetve a tüdőd egy része már tele van spórákkal, amik csak arra várnak, hogy egy picit legyengüljön az immunrendszered, és aktivizálódnak.
Te fasz, te tényleg ki fogod magad nyírni. Ha pedig ezzel, akkor lassú és pokoli lesz a halálod. Egy mocskos kis szar náci vagy, de akkor is azt mondom, hétfőn az orvosnál kezdj, mielőtt kis sejtes tüdőrákká fejlődik pár év alatt, vagy lerohad a fél arcod.
www.youtube.com/watch?v=ZmHkC2JM53c
Főleg ha centikre az arcodtól hónapokon át tenyészett, amit éjszakánként belélegeztél. Nagy valószínűség szerint az orr- és homloküreged, illetve a tüdőd egy része már tele van spórákkal, amik csak arra várnak, hogy egy picit legyengüljön az immunrendszered, és aktivizálódnak.
Te fasz, te tényleg ki fogod magad nyírni. Ha pedig ezzel, akkor lassú és pokoli lesz a halálod. Egy mocskos kis szar náci vagy, de akkor is azt mondom, hétfőn az orvosnál kezdj, mielőtt kis sejtes tüdőrákká fejlődik pár év alatt, vagy lerohad a fél arcod.
jiddise máme
(
x11)
Dec 20, 2014 22:45:54
x11)
megvan valakinek az a kép, amit berakott a takaros kis szobájáról amikor azzal dicsekedett, hogy ágyban fog aludni? azon volt ilyen kanapé egyáltalán?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 22:47:55
x16)
Sodi mentségére legyen mondva, már évek óta nem aludt ágyban. Nem emlékezett már, hogy hogyan kell használni.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Fekete Bikapata
Dec 20, 2014 22:48:33
Tényleg rendesek, hogy az ágyat nem akarják kifizettetni veled!
(Most még!)
Majd jövő héten!
Na meló, csá.
(Most még!)
Majd jövő héten!
Na meló, csá.
Dec 20, 2014 22:48:33
-
Dec 20, 2014 22:48:53
Sneci, ugye tudod, hogy a penészgomba ilyet is tud csinálni?
youtube.com/watch?v=ZmHkC2JM53c
youtube.com/watch?v=ZmHkC2JM53c
sneci, kössél megfelelő életbiztosítást, és tedd meg kedvezményezettnek anyádat, hogy legalább ezzel a kárpival engeszteld ki az egész életedért!
Dec 20, 2014 22:48:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 20, 2014 22:49:13
x38)
A legkeményebb, hogy Oma megjegyezte, hogy köhög. Ez azt jelenti, hogy ugató hangon krahácsolt már hetek óta, ha nem régebben. Shiker, a hörgőidnek kampec, a vastüdőt nem bírja el a hátad, marad a koporsó. Igazán gratulálok!!!
Kiss Kender Farkas
Dec 20, 2014 22:49:37
Nézzük csak.
Nem védve őt, de ezek a tulajok is sárosak. Szerintem ők pont egy ilyen balekra vártak, akinek simán kiadhatják a penészes szobát is és nem veszi észre. Utólag pedig szépen előugranak és jönnek a követelések.
Dec 20, 2014 22:49:37
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2014 22:49:38
x30)
megvan valakinek az a kép, amit berakott a takaros kis szobájáról amikor azzal dicsekedett, hogy ágyban fog aludni? azon volt ilyen kanapé egyáltalán?
Ebből az albérletből nem mutatott képeket szerintem. A fürdőszobai festményes volt az első.
xray
Dec 20, 2014 22:49:53
Az a házigazdáké volt, oda sneci a lábát be sem tehette. Neki valami lyuk volt kijelölve és mivel kicsi a helyiség, még inkább ügyelni kellett volna a szellőztetésre, takarításra.
Dec 20, 2014 22:49:53
Fekete Bikapata
Dec 20, 2014 22:50:24
Még valami!
A 170 eurós összeget majd még javítani kell a naptárban, lesz az 500 is...
A 170 eurós összeget majd még javítani kell a naptárban, lesz az 500 is...
Dec 20, 2014 22:50:24
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 20, 2014 22:50:54
x38)
Azért 19-re lapot húzás penészes szobát kiadni. Ha a púpos veszi észre, vagy akárki más, az ciki. Szerintem ez a púp sara.
tabdi gléda
Dec 20, 2014 22:51:46
Dec 20, 2014 22:51:46
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2014 22:52:08
x30)
Sodi, korábban azt mondtad, egy ukrán tanuló lakik Omáéknál, aki ideiglenesen hazautazott, de jön vissza 2 hónap múlva. Legutóbb meg azt, hogy nem lesz több bérlő utánad, mert Omáék eladják a lakást. Melyik az igaz?
Béla
(
x4)
Dec 20, 2014 22:53:24
x4)
Sneci, mióta köhögsz, és milyen jellegű a köhögésed? Száraz, fájdalmas, váladékos, fájdalom nélküli, mélyről jön, rövid vagy hosszú? Ha erősen megnyomod a járomcsontod mellet (a járomcsontodat ne nyomogasd, mert akkora, hogy egy tűzoltópalack sem törné át), vagy a homlokodat a középsávban, akkor tompa nyomás-fájdalomérzet van? Ha előrehajolsz pl. megkötni a cipőfűződet (vagy Opa előtt a szappanért), akkor kellemetlenül nyom a homlokod, vagy az arcüreged? Ehhez 10 másodpercig így kell maradni, addig nem veszed észre. Mindkét orrlyukadon kapsz levegőt rendesen? Nem hullik mostanában a hajad, szemöldököd, szempillád jobban, mint eddig?
Most kivételesen nem szopatlak. Ha átmenne rajtad egy lánctalpas Komatsu, egy könnyet nem hullajtanék, de azért még neked sem kívánom, hogy a szemgolyóidat, orrodat, arcod egy részét elveszítsd, vagy kioperálják a fél tüdődet.
Most kivételesen nem szopatlak. Ha átmenne rajtad egy lánctalpas Komatsu, egy könnyet nem hullajtanék, de azért még neked sem kívánom, hogy a szemgolyóidat, orrodat, arcod egy részét elveszítsd, vagy kioperálják a fél tüdődet.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 20, 2014 22:55:07
x38)
Egy ismerősöm bérelt egy lakást, ahol megjelent a penész. A tulaj azonnal megcsináltatta + elengedett egy havi bérleti díjat, hogy a munkálatok idejére elköltözhessen. Szóval veszélyes üzem ez.
-
Dec 20, 2014 22:56:46
Sodi, korábban azt mondtad, egy ukrán tanuló lakik Omáéknál, aki ideiglenesen hazautazott, de jön vissza 2 hónap múlva. Legutóbb meg azt, hogy nem lesz több bérlő utánad, mert Omáék eladják a lakást. Melyik az igaz?
majd azt mondják omáék, hogy kaptak egy nagyon jó ajánlatot a lakásukra, de a vevő visszalépett a penész miatt, ezért ha emiatt elmarad a hasznuk, mert csak kevesebbért fogják tudni eladni a pecót, akkor azt a kárt is követelni fogják snecitől.
Dec 20, 2014 22:56:46
xray
Dec 20, 2014 22:59:20
Opáék gátlástalanságának függvénye, hogy meddig fognak elmenni és mivel kedvesek, a határ a lakás ára. :)
Dec 20, 2014 22:59:20
Haim
(
x10)
Dec 20, 2014 22:59:29
x10)
Kiss Endre Penész
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Kiss Kender Farkas
Dec 20, 2014 22:59:39
Lehet, hogy a penész már régóta megvolt, gyorsan lehipózták, esetleg átfestették, aztán kerestek egy csóró, igénytelen diákot (jött Endre), aki nem veszi észre, de ha igen, akkor sincs gáz. Beadják neki, hogy ebben az időszakban már máshol úgysincs szoba. Esetleg engednek valamennyit az árból.
Dec 20, 2014 22:59:39
Béla
(
x4)
Dec 20, 2014 23:02:29
x4)
Látod sneci, ilyen nehéz a valódi élet, a burokból 32 évesen kikerülve, ha egy retardált ostoba idióta vagy. Ennek a hatványozottjára készülj a hátralévő nyomorult éveidre.
Igazából az a penészgomba is életképesebb nálad, amint a példa azt kiválóan mutatja.
Te niemand.
Igazából az a penészgomba is életképesebb nálad, amint a példa azt kiválóan mutatja.
Te niemand.
Kiss Kender Farkas
Dec 20, 2014 23:03:44
Ez az egész lakás "bűzlik" a képek alapján. Fürdőben képek? Mit akarnak ezek takargatni? Gondolom ázik az egész kégli, nedvesek a falak, jön a penész.
Dec 20, 2014 23:03:44
Béla
(
x4)
Dec 20, 2014 23:04:07
x4)
Leszarom azt is, ha így volt. Igazából ki kéne deríteni opáék címét, és szövetkezni velük, és cserébe fizessenek nekünk jutalékot.
Szerintem jobban örülnék az első 10 eurónak, amit sneciről, erről az élősködő adócsaló náci disznóról sikerülne lehúzni, mint az első fizetésemnek.
jiddise máme
(
x11)
Dec 20, 2014 23:04:41
x11)
sneckó, halgass a trollokra, húzz el a magyar rendprségre, jelentsd be, hogy elvesztetted vagy ellopták az útleveledet, azzal a papírral menj be a magyar követségre és húzz el Berlinből, ezektől a büdös életben nem kapod vissza az útleveled
esetleg ha legközelebb jön pénz és a nyanya tényleg lemegy veled a postára vagy hova, akkor kapd ki a kexéből és fuss el gyorsan
esetleg ha legközelebb jön pénz és a nyanya tényleg lemegy veled a postára vagy hova, akkor kapd ki a kexéből és fuss el gyorsan
Béla
(
x4)
Dec 20, 2014 23:05:09
x4)
Én most KIVÉTELESEN pattintottam egy sört.
jiddise máme
(
x11)
Dec 20, 2014 23:05:53
x11)
nem a magtar rendőrségre, hanem a német rendőrségre, nnna
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2014 23:07:27
x30)
Nem elég a viselkedése, az élete, még a profilképével is Magyarországot járatja le. Nem igaz, hogy árpádsávos zászló előtti selfie-t nem találtál magadról.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 23:08:14
x16)
Endre, ott cseszted el, hogy tegnap, amíg a nő munkában volt, nem pakoltad ki az egész lakást, fogtad az útleveled, és húztál el a picsába. Bebuktad volna a kauciót, oszt annyi.
sodika
Dec 20, 2014 23:08:55
1) Tényleg azt hittem, hogy az a bőrpárna az ágy része, és nem lehet elmozdítani.
2) Amit ő lepedőnek nevez, az simán az ágy fix huzatának tűnt.
Azért kedden erről a penész dologról még lehet hogy elbeszélgetek velük, mert egy dolog, hogy a felelősségem meglétén nem akarok vitatkozni velük, de az arányán talán mégis csak érdemes lenne.
Azért kedden erről a penész dologról még lehet hogy elbeszélgetek velük, mert egy dolog, hogy a felelősségem meglétén nem akarok vitatkozni velük, de az arányán talán mégis csak érdemes lenne.
Dec 20, 2014 23:08:55
sodika
Dec 20, 2014 23:09:08
Endre, ott cseszted el, hogy tegnap, amíg a nő munkában volt, nem pakoltad ki az egész lakást, fogtad az útleveled, és húztál el a picsába. Bebuktad volna a kauciót, oszt annyi.
Dec 20, 2014 23:09:08
sodika
Dec 20, 2014 23:10:29
Egyébként hülye ez a lepedő dumával.
Cseréltem azt rendszeresen, de a párna alá becsúsztattam.
Azt, hogy azt onnen el lehet venni, tényleg nem tudtam.
Simán azt hittem, az az ágy odarögzített része.
Dec 20, 2014 23:10:29
tabdi gléda
Dec 20, 2014 23:10:44
snekac
Dec 20, 2014 23:10:44
-
Dec 20, 2014 23:12:41
Dec 20, 2014 23:12:41
Józan Becsület
(
x2)
Dec 20, 2014 23:13:35
x2)
Sodi! Kérlek, sürgősen náculj egyet, viccelődj Anna Frankon vagy bántalmazott nőkön, mert ezt én már nem bírom, kinyílik a zsebemben a white knight, és gyűjtést indítok a javadra. Összefacsarodik a szívem, komolyan, pedig igazán utállak!
Na jó, most eszembe jutott, hogy apád sincs jobb helyzetben, mégpedig miattad, ő jobban megérdemelné a jótékonykodást. Hopp, de hiszen meg is kapta!
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Na jó, most eszembe jutott, hogy apád sincs jobb helyzetben, mégpedig miattad, ő jobban megérdemelné a jótékonykodást. Hopp, de hiszen meg is kapta!
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 20, 2014 23:14:04
x16)
Azt mondja a nő, hogy ha nem veszed el a párnát, akkor túl rövid az ágy, hogy rajta aludjon valaki.
Három hónapig összekuporodva aludtál?
sodika
Dec 20, 2014 23:14:08
Mindig abból indulok ki, hogy ha én rendes vagyok, a másik az lesz. Hát ez naivitás, át kell gondolnom.
Dec 20, 2014 23:14:08
sodika
Dec 20, 2014 23:14:33
Azt mondja a nő, hogy ha nem veszed el a párnát, akkor túl rövid az ágy, hogy rajta aludjon valaki.
Mindegy.
Dec 20, 2014 23:14:33
Haim
(
x10)
Dec 20, 2014 23:15:40
x10)
Magzati pózban.
xray
Dec 20, 2014 23:15:41
Egyébként hülye ez a lepedő dumával.
Ezek szerint azt sem tudtad, hogy az ágy elhúzható, ha takarítani akarsz alatta. Akkor a penészt is észrevetted volna.
Dec 20, 2014 23:15:41
-
Dec 20, 2014 23:15:43
1) Tényleg azt hittem, hogy az a bőrpárna az ágy része, és nem lehet elmozdítani.
hogy saccolod? kedden vitatkozós hangulatban leszel, vagy aláírsz omáéknak egy papírt további ezer euróról?
Dec 20, 2014 23:15:43
-
Dec 20, 2014 23:17:22
sas tanár úr is rendes volt. akkor nem gondoltad át?
Dec 20, 2014 23:17:22
jiddise máme
(
x11)
Dec 20, 2014 23:17:23
x11)
sneckó, hogy is volt a hetenkénti takarítással?
---
Dec 20, 2014 23:17:52
nem erted, ágy! igazi ágy!
ól való neked te görény...
ól való neked te görény...
Dec 20, 2014 23:17:52
Laci
Dec 20, 2014 23:17:59
Mindegy.
Mindegy.
Jaj, ne kezdjünk itten méricskélésbe, mert berakom a sajátom aztán én nyerek. Akarom mondani, izé.. miről is van szó? xD
Dec 20, 2014 23:17:59
sodika
Dec 20, 2014 23:18:08
Dec 20, 2014 23:18:08
kereskedő zsidó
Dec 20, 2014 23:18:34
800 € lakbér + 503 € kárpi = 1303 €-ba került 2 hónapra a szoba omáéknál. 652 € havonta. ez shiker!
Én ennyiért egy másfél szobás kertvárosi lakást bérlek, ahol nincs semmiféle nyanya, aki pofázzon. Gyagyás, profi üzletember vagy :D
Dec 20, 2014 23:18:34
tabdi gléda
Dec 20, 2014 23:18:48
púp természetesen soha az életben nem fog százezreket kicsengeti omának, aki így az útlevél birtokában kénytelen lesz bőséges szopatásokat kieszközölni. lassan kezdem azt hinni, hogy gennyes prof intézte gyagyásnak az albérletet XDD mesteri faszerdő
Dec 20, 2014 23:18:48
Béla
(
x4)
Dec 20, 2014 23:19:05
x4)
Tisztességes? Te, aki anyádat gyűlölöd, apádat hagynád meghalni, tartozásaidat nem fizeted ki, mások nyomorán röhögsz teli szájjal, nők megveréséről fantáziálsz, nőket zaklatsz, és még sorolhatnám? Na ne röhögtess.
Szimplán beszartál, recskaboy.
---
Dec 20, 2014 23:19:28
akkor kapsz egy második csavart az orrodra.
Dec 20, 2014 23:19:28
Béla
(
x4)
Dec 20, 2014 23:20:32
x4)
És hogy keménykednél? Autista fókahangon ráhorkannál? Előcsapnád a pitont és rávernéd, faszkiverő? Vagy hogy?
tabdi gléda
Dec 20, 2014 23:20:40
szerinted mennyi a festés, tapétázás, stbstb berlin, germany közelében? XD ha 700 euró lesz a kármentés FELE, már örülhetsz.
Dec 20, 2014 23:20:40
sodika
Dec 20, 2014 23:20:48
Szimplán beszartál
Szimplán tanácstalan vagyok, mert ilyen még nem basztam.
Fürdőszobában a zuhany mellett tárolt képre cseppenő víz.
Szar, penészes szoba, oszt én vagyok a felelős, amiért nem szól.
Mindegy.
Dec 20, 2014 23:20:48
Gerevics Béla
Dec 20, 2014 23:21:07
az élősködő adócsaló náci disznó
Jólvan, lesz ebből annyi halmazati, mint csillag az égen!
Dec 20, 2014 23:21:07
xray
Dec 20, 2014 23:21:35
Már mindent négyzetcentimétert lefotóztak és beperelnek. Minden adatod a kezükben van. :)
Dec 20, 2014 23:21:35
Józan Becsület
(
x2)
Dec 20, 2014 23:21:44
x2)
gecó, 435 eurót gombolnak le tőled egy a klotyó fölé kiakasztott szar nyomat árnyalatba csiszolása miatt, Hahó! és neked ez oké, amíg 700 alatt marad???
jiddise máme
(
x11)
Dec 20, 2014 23:23:31
x11)
te? egy épelméjű ember már a 20eurós nyomat 400-ért való "restaurálásáért" is körberöhgte volna ezt a nőt, hogy kivel szórakozzon
de ha lenne egy csepp (!!!!!) általános műveltságed, akkor rájöttél volna, hogy ez valami klasszikus festménynek a reprója és vettél volna helyette egy másikat
Béla
(
x4)
Dec 20, 2014 23:24:18
x4)
Pátyi grammatika szerint az a kép egy retró, Hahó!
Kiss Kender Farkas
Dec 20, 2014 23:24:39
Akkor kezdheted is, mert nem fognak ennyinél megállni. Tervezgettek nyilván felújítást, a pénzt viszont másról szerették volna lerántani. Nagy szerencséjük, hogy te érkeztél :)
Dec 20, 2014 23:24:39
-
Dec 20, 2014 23:24:44
Dec 20, 2014 23:24:44
púpkergető
Dec 20, 2014 23:25:39
Miből állnád a 700 eurót?
Dec 20, 2014 23:25:39
Rocskai család
Dec 20, 2014 23:26:20
* idegesen előveszik a telefont *
Dec 20, 2014 23:26:20
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 20, 2014 23:27:49
x8)
700 euró..
Szerintem ezek ott valami olyat tudnak rólad, ami ha napvilágot látna, akkor soha többé nem mernél előbújni az aktuális kotorékodból. Pont te, aki Pál Marcit úgy baszta át, mint szart a palánkon, pont te csinálsz most erkölcsi kérdést abból, hogy tök ismeretlen németeknek fizetsz, miközben egyértelmű, hogy hülyének vagy nézve.
Téged zsarolnak, még az útleveledet is kikényszerítették belőled, mert bár hülye vagy de azt kizártnak tartom, hogy önként és dalolva adtad volna zálogba egy ilyen ügyben.
Opa és Oma komoly titkokat őriznek.
Rajtakaptak valami überperverz szexjátékon?
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Szerintem ezek ott valami olyat tudnak rólad, ami ha napvilágot látna, akkor soha többé nem mernél előbújni az aktuális kotorékodból. Pont te, aki Pál Marcit úgy baszta át, mint szart a palánkon, pont te csinálsz most erkölcsi kérdést abból, hogy tök ismeretlen németeknek fizetsz, miközben egyértelmű, hogy hülyének vagy nézve.
Téged zsarolnak, még az útleveledet is kikényszerítették belőled, mert bár hülye vagy de azt kizártnak tartom, hogy önként és dalolva adtad volna zálogba egy ilyen ügyben.
Opa és Oma komoly titkokat őriznek.
Rajtakaptak valami überperverz szexjátékon?
-
Dec 20, 2014 23:27:56
az eddig 500 euró mellé mindenképpen ajándékozol nekik még 200-at? ez a tárgyalási taktikád omáékkal szemben?
Dec 20, 2014 23:27:56
---
Dec 20, 2014 23:28:00
tényleg be kéne vonulnod intézetbe... ott játszhatnád a webprogramozót meg az űrdiplomatát, sőt! talakozhatnál Napóleonnal meg az utolsó Romanov cáreviccsel is.
az ápolók néha megkúrnának, így végre a buziságod is kiélhetnéd!
az ápolók néha megkúrnának, így végre a buziságod is kiélhetnéd!
Dec 20, 2014 23:28:00
púp
Dec 20, 2014 23:28:05
sneckó, halgass a trollokra, húzz el a magyar rendprségre, jelentsd be, hogy elvesztetted vagy ellopták az útleveledet, azzal a papírral menj be a magyar követségre és húzz el Berlinből, ezektől a büdös életben nem kapod vissza az útleveled
az nem fog menni, mert oma ravasz, baszik elmenni a recskással, a faptopért cserébe megkapja az útlevelét fél órára :D
Dec 20, 2014 23:28:05
Józan Becsület
(
x2)
Dec 20, 2014 23:28:56
x2)
Sodi, _számlát_ kaptál a szolgáltatásról? Nem akarod nyelvgyakorlásként kiszótározni, hogy "Bejelentést teszek az adóhivatalnak, te kibaszott szipirtyó", csak arra az esetre, ha mégis 703 euró lenne a végösszeg?
Kiss Kender Farkas
Dec 20, 2014 23:30:10
Jobban belegondolva, a polizeit kihagynák a buliból: adócsaló, simlis főbérlő vs. papírok nélkül lapuló, feketén gányoló Recskaboy. Egyiküknek sem hiányzik a rendőri jelenlét :)
Dec 20, 2014 23:30:10
-
Dec 20, 2014 23:32:44
Sodi, _számlát_ kaptál a szolgáltatásról? Nem akarod nyelvgyakorlásként kiszótározni, hogy "Bejelentést teszek az adóhivatalnak, te kibaszott szipirtyó", csak arra az esetre, ha mégis 703 euró lenne a végösszeg?
703 euró esetére a több is veszett mohácsnál hülye trollok az alkalmazandó matyarázat, az pedig magyarul van.
Dec 20, 2014 23:32:44
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2014 23:33:39
x30)
Nézd csak ezt, Fifi! Most egy kicsit beszarsz, de majd úgyis letagadod.
A Vonzás Törvénye
Dec 20, 2014 23:34:28
* elégedetten dörzsöli a faszát *
Dec 20, 2014 23:34:28
-
Dec 20, 2014 23:35:28
mifaaan? most éppen neeem....
Dec 20, 2014 23:35:28
Kiss Kender Farkas
Dec 20, 2014 23:36:24
Ez mi pontosan? Elfelejtett jelszó lekérése?
Dec 20, 2014 23:36:24
jiddise máme
(
x11)
Dec 20, 2014 23:36:25
x11)
akkor még mindig jobban jár, ha most csinál egy teljes mentést, letöröl minden kompromittáló szart róla, otthagyja a nyanyának és vesz egy másikat, még mindig olcsóbban jön ki, mint a 700 euró + amit még ezek után rávernek
tabdi gléda
Dec 20, 2014 23:36:55
kurva jó a kontent, azt hiszem pattintok egy sört és éjszakázom még picit.
Dec 20, 2014 23:36:55
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2014 23:37:37
x30)
Várom a tippeket a mailcímre. Én másodikra tudtam csak kitalálni, de szerintem lesz, akinek elsőre menni fog.
Laci
Dec 20, 2014 23:39:41
+ amit még ezek után rávernek
Nehogy otthagyd azt a kurva laptopot SoDI, inkább videózd le xD
Dec 20, 2014 23:39:41
-
Dec 20, 2014 23:39:54
Várom a tippeket a mailcímre. Én másodikra tudtam csak kitalálni, de szerintem lesz, akinek elsőre menni fog.
az eredményeket, trolléga! valami recskagate szerű?
Dec 20, 2014 23:39:54
töppedt buzigolyók
Dec 20, 2014 23:40:40
elég rövid. [email protected]? [email protected]?
Dec 20, 2014 23:40:40
Laci
Dec 20, 2014 23:41:25
endreklein@ ? xD
Dec 20, 2014 23:41:25
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2014 23:41:27
x30)
Nem vagyok én Hekker Henrik, most csak játszunk.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2014 23:41:46
x30)
Még egyik sem talált.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2014 23:42:46
x30)
tabdi gléda
3hónapos lepedő
Dec 20, 2014 23:43:04
Főszereplőnk nagyon lazán veszi a szitut XD
Sodi, kézzel lábbal küzdesz a pánik ellen de azért azon gondolkodj el, hogy még a trollokat is felháborította ahogy szopatnak... Pedig ez igazi mesteri szopatás, áldozat vagy. Ha úgy vesszük téged most anyagilag erőszakolnak meg, minden testnyílásodat felhasználva. Kiszolgáltatot kis csibe vagy és ezek az arcok ki is használlják, maximálisan.
Nagy a baj, akár beismered akár nem.
(Valószínűleg az ukrán csávó is inkább haza menekült a háborúba, minthogy adósság csapdába keveredjen a penézsmaffiával)
Sodi, kézzel lábbal küzdesz a pánik ellen de azért azon gondolkodj el, hogy még a trollokat is felháborította ahogy szopatnak... Pedig ez igazi mesteri szopatás, áldozat vagy. Ha úgy vesszük téged most anyagilag erőszakolnak meg, minden testnyílásodat felhasználva. Kiszolgáltatot kis csibe vagy és ezek az arcok ki is használlják, maximálisan.
Nagy a baj, akár beismered akár nem.
(Valószínűleg az ukrán csávó is inkább haza menekült a háborúba, minthogy adósság csapdába keveredjen a penézsmaffiával)
Dec 20, 2014 23:43:04
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 20, 2014 23:43:16
x9)
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2014 23:43:24
x30)
Negatív.
Nem bonyolult.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2014 23:43:44
x30)
tabdi gléda
Dec 20, 2014 23:44:40
orangesschodi
Dec 20, 2014 23:44:40
Laci
Dec 20, 2014 23:44:56
Negatív.
Nem bonyolult.
Nem bonyolult.
Recskaboy!
Dec 20, 2014 23:44:56
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2014 23:45:13
x30)
Nem. Még 3 próba és mondom.
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Dec 20, 2014 23:45:21
x8)
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 20, 2014 23:45:43
x30)
1. megvolt: nem.
88 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™