Nem olyan biztos az! ;)
Ha ezzel szembeállítjuk, hogy én viszont mennyit segítettem neki, a mérleg nyelve kicsit el fog billenni, de semmi gond.
Jelzőket nem is kell használom rá.
Azért ennyire ne.. Te segítettél neki? És ugyan miben?
Jelzőket meg tényleg ne használj, mert papírok nélkül vagy ott, Andi pedig esetleg tényleg kihívja a rendőrséget :)
Andi is tisztában van azzal, hogy ha jót cselekszik a gyagyással, az csak olaj a tűzre. Ráadásul minden egyes ilyen cselekedet csak mehosszabítja a berlini tartózkodását. Fogalmunk sincs, mint állt ki ez a szerencsétlen nő az utóbbi hónapokban, de az biztos, hogy nem kér belőle többet.
Az viszont nagyon-nagyon durva, hogy Rocskai Vera otthonról zaklatja Andit. Viszont ez sajnos azt jelenti, hogy várják vissza Púpot a recskairodába :(
Endre! Jótanácsként: szerintem 10x gondolkodj, mielőtt leírsz valamit, mert az ünnepeket könnyen a fogdán töltheted.
Igazold magad az Utca Népés sajtóigazolványoddal (vagy hogy a szarba hívják). Utána már csak a csomag elvonszolása okozhat gondot. De ha kibontod és a kabátokat magadra öltöd, sokkal könnyebb lesz majd tolni a dobozt.
Nagyon is sokat.
Majd összeírom, feltöltöm. A részletes dokumentációval.
De csak Pestről.
Nem ezt érdemlem ezek után, de nem érdekel már az egész.
Amíg Berlinben vagyok: legyen boldog.
Nyugalmat akart, meg is kapja.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Hát azért! Rántson rá, legyen fehér a karácsonya! xD
Ez, hogy tudja, hogy egyedül vagyok itt Berlinben, tudja, hogy nincs rendes téli cuccom, és tudja, hogy csak ő tudja oddadni nekem az otthonról küldött cuccokat, és mégsem teszi meg, az a konkrét gonoszság, amire semmit nem tudok mondani
Eközben Kemál örül az új télikabátjának Xd
miért nem most?
mitől félsz?
LÉGY MÁR FÉRFI EGYSZER A KURVA ÉLETBE
Az ugye megvan ütyvéd úr, hogy ez igencsak fenyegetés?
Miért csak Pestről? Összefostad magad, hogy mégis megveret Kemállal, ha elkezdesz hazudozni róla?
Hogy összeírom, mi mindenben segítettem neki?
Az csak blogolás.
10 percre lakom tőle egy ismeretlen jogrendű országban.
Amíg itt vagyok, inkább nem ugrálok.
Nem mikiegér, hanem ez: "Amíg Berlinben vagyok: legyen boldog."
De semmi gond, megunja az egészet és te mész pihenőre
Egyet értek.
Viszont most már tényleg elmesélhetnéd, hogy mi történt igazából az orroddal!
masztishow honlap óta tudjuk :-)
Milyen ismeretlen jogrendű? Tegnapelőtt még itt verted magad, hogy hogyan mentek majd perre Omával, ha nem fogadja el az ajánlatod a fizetésre.
Hirtelen ismeretlen jogrendű? Múltkor még annyira tisztában voltál a német munkajoggal, aztán jött a "nem kell magamnál iratokat tartani".
Egy nagy jogász mondta nem is oly rég, hogy nem ismerni kell a német polgári jogot, csak átolvasni, hahó!
Legyen is. Őszintén kívánom neki.
Nyugalmat akart, megkapja.
Otthon majd lesz időm kiblogolni, mi történt itt, igen.
Nem lesz, a Blahán kevés a konnektor és az internetelérés.
Utca Hangja, Hahó! Professzor úr, leadom a tárgyát :D
Mår irtam egyszer nem tunik fel neked, hogy mindenhonnan menekulnöd kell? Andi hallani sem akar rolad, csodålkozol? Atadjam neki, hogy szerelmes vagy bele? :-)
Persze :) Tudod ezt a mondatot szinte mindenki úgy értelmezi, hogy amíg Berlinben vagy, addig legyen boldog. Viszont ahogy átlépted a határt, máris ott fogsz neki ártani, ahol és ahogyan csak tudsz.
Bazd Öndre, mekkora egy hisztis picsa vagy.. röhej. Menj be a postára a csomagszámmal, és simán odaadják. WU pénzt meg tudsz fogadni iratok nélkül is, arra való a secret question - answer. Miért mindent más oldjon meg helyetted? Szarból vagy?! HAHÓ?!
majd azt a 15 napot is számold bele, amit ingyen töltöttél nála.
teljesen igazad van. ráadásul még az orrod is eltörte.
Valahogy éreztem, hogy előjössz a karácsonnyal :) Tisztára, mint a "beteg gyerekeknek gyűjtök alapítványként" cigányok a metrónál.
Nem akarok ártani neki. Csak leírom az igazságot.
Ez a gonoszság már arra is bőven elég, hogy átvegye a vezetést gennyes proftól a halállistádon, igaz?
remélem a secret question az az,hogy ő írta e a masztipartis hozzászólást
Ez az, itt az ideje egy ütős blogposztnak! Sodi blogger visszatér!
minek?
Persze ez is az ő hibája, hogy már négy hónapja rohadsz/penészedsz kint, ennek ellenére:
- nincs ismerősöd
- két nappal karácsony előtt (amit te magasról leszarsz, csak az érzelmi zsarolásodhoz használod) jut eszedbe a kabátokért kuncsorogni
- ez utóbbit is úgy, hogy a megkérdezése nélkül küldetsz a nevére valamit, majd egyszer csak megjelensz előtte hívatlanul
Ó, hát hogyne :) Hányszor is volt már, hogy te csak leírtad az igazságot, aztán valahogy mégis a bíróságon kötöttél ki a haverjaiddal? Februárban miért is mész megint tárgyalásra és miért fognak elítélni? Hiszen ott is csak az igazságot írtad le Hermán kartárssal egyetemben. Nem is értem. Jó, gonosz és zsidó a rendszer, nem szereti az igazságot. De Berlinben is gonosz és zsidó a rendszer, hogy ott is minden leírt "igazság" után érkezik számodra valami kellemetlen?
Fizikailag erősebb nálad, vagy mitől fosol?
Egyből benyelték volna a penészes buli ellenértékeként xD
Azért, mert egyszerűen nem tud leállni a zaklatással.
Andi már régóta ignorálja minden emailjét és hívását. Direkt kérte Rocskaiékt, hogy küldjék Andi néni címére a csomagot, és a karácsonyra meg az elesettségére hivatkozva úgysem utasíthatja vissza.
Kitervelte ezt a púpos, ahogy kinyomozta a nő tartózkodási helyét is a facebookon, és személyesen ment oda.
Ez már nem szerencsétlenkedés vagy balfaszkodás. Ez a zaklatás iskolapéldája, ezt tanulják jogon a diákok. Nagyon-nagyon simán megállna bármelyik bíróság előtt.
Én azt mondom, hogy Andi igazából kurva rendes, hogy nem jelentette fel.
egyetértek.
és az orroddal mi is volt?
Az igazságból ne felejtsd majd ki a leveleket sem, amikkel zaklattad.
Tudod mit, én már az szart is szarom le állapotban vagyok, szóval gyere, csak azt a kurva pakkot is hozzad! Te fasz!
Nem veheti át, ha nem a nevére szól, vagy nincs meghatalmazása.
És ez még közel sem minden. Csak pár példa.
Ezek után én rohadtul nem ezt érdemlem, de mindegy.
Az volt a beetetési időszak, így akartál rácsimpaszkodni. Majdnem sikerült.
ebből csak az derül ki, hogy te üzleti alapon képzeled az emberi kapcsolatokat: én megtettem neki ezeket, tehát ő meg köteles velem úgy viselkedni, ami ellentételezi az én tetteimet. és miután nem kaptad meg a várt ellenértéket, gonoszsággal bélyegzed meg a másikat, és a nyilvánosság előtt akarod lejáratni büntetésül.
tipikus érzelmi fogyatékos reakció.
Nem. Ez egy héttel később volt.
Endre törölte az előbb bosszúból.
Mi se vettük...
Németországban a postás szó nélkül odaadja a szomszédnak a csomagot. Ez bevett szokás. Tehát bármelyik, akár az új helyén is megkérhetett volna bárkit. Ezer megoldása lett volna ennek a helyzetnek, leginkább az, hogy korábbra vagy későbbre kéri a csomagot. Kitervelte ezt a púpos, és jól pofára esett vele. Ennyi.
Ha nem is köteles, de semmiképp sem helyénvaló a haragos elutasítás, amikor a megfelelő időben szerényen én is kérni merészelek valamit.
Ami csak annyi, hogy ne hagyjon magamra, amikor egyedül a városába jövök, hanem időnként lásson el pár jótanáccsal.
Egy éven át csak adtam, itt Berlinben kértem is volna keveset.
Mondom: ELŐZŐ projektje.
Ő hívott. Nem én kértem.
levelező tagozat
Dec 23, 2014 14:33:38
amíg Berlinben vagyok, nem fog hallani rólam.
Ez így is lesz.
Ez így is lesz.
Nem olyan biztos az! ;)
Dec 23, 2014 14:33:38
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 14:33:41
Ha ezzel szembeállítjuk, hogy én viszont mennyit segítettem neki, a mérleg nyelve kicsit el fog billenni, de semmi gond.
Jelzőket nem is kell használom rá.
Azért ennyire ne.. Te segítettél neki? És ugyan miben?
Jelzőket meg tényleg ne használj, mert papírok nélkül vagy ott, Andi pedig esetleg tényleg kihívja a rendőrséget :)
Dec 23, 2014 14:33:41
Kohnspirátor
Dec 23, 2014 14:33:54
Én is megértem, de ez a helyzet már adott, a csomag ott van a postán, gondolom az "otthoniak" (Rocskaiék) állandóan hívogatják, jönnek a mailek. Plusz még ez a félember is ott nyávog a nyakában. Egy ilyen szituációban nem egyszerűbb az, hogy elmegy a postára (vagy akár ad egy meghatalmazást a párjának és ő veszi át) és odabassza a csomagot, hogy legyen végre vége ennek az egész tébolynak?
Andi is tisztában van azzal, hogy ha jót cselekszik a gyagyással, az csak olaj a tűzre. Ráadásul minden egyes ilyen cselekedet csak mehosszabítja a berlini tartózkodását. Fogalmunk sincs, mint állt ki ez a szerencsétlen nő az utóbbi hónapokban, de az biztos, hogy nem kér belőle többet.
Az viszont nagyon-nagyon durva, hogy Rocskai Vera otthonról zaklatja Andit. Viszont ez sajnos azt jelenti, hogy várják vissza Púpot a recskairodába :(
Dec 23, 2014 14:33:54
xray
Dec 23, 2014 14:34:40
Milyen bajról hadoválsz, amikor Andi címét adtad meg, a megkérdezése nélkül, kész tények elé állítva?
Miért kellett a címére küldetni, amikor végig elérhető címekkel rendelkeztél? És hogy ne az előző tartozkodási helyre küldjék a csomagodat, csak el kellett volna a tolni a feladás dátumát akkorra, amikor már az ú j helyen tartózkodsz.
Helyette kibasztál Andinénivel
Én Kemál helyében már rég levertelek volna, mint vak a poharat.
Miért kellett a címére küldetni, amikor végig elérhető címekkel rendelkeztél? És hogy ne az előző tartozkodási helyre küldjék a csomagodat, csak el kellett volna a tolni a feladás dátumát akkorra, amikor már az ú j helyen tartózkodsz.
Helyette kibasztál Andinénivel
Én Kemál helyében már rég levertelek volna, mint vak a poharat.
Dec 23, 2014 14:34:40
tigris
Dec 23, 2014 14:34:49
Endre!
Ez most tényleg komoly dolog.
1: Miben segítettél neki?
2: Miért nem viszonozza?
3: tényleg a palija törte el az orrod?
Ez most tényleg komoly dolog.
1: Miben segítettél neki?
2: Miért nem viszonozza?
3: tényleg a palija törte el az orrod?
Dec 23, 2014 14:34:49
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 14:35:12
Az utolsó üzenetem annyi volt neki, hogy legyen boldog.
És hogy amíg Berlinben vagyok, nem fog hallani rólam.
Ez így is lesz.
És hogy amíg Berlinben vagyok, nem fog hallani rólam.
Ez így is lesz.
Endre! Jótanácsként: szerintem 10x gondolkodj, mielőtt leírsz valamit, mert az ünnepeket könnyen a fogdán töltheted.
Dec 23, 2014 14:35:12
Örebro
Dec 23, 2014 14:35:51
Magas lovin ultel mar egy ideje gyagyås, te soha nem lehetsz nyugodt, mikor mi törtenik a hatterben.
Dec 23, 2014 14:35:51
Hiénaverő
Dec 23, 2014 14:35:55
Endre milyen gyakran zaklattad Andit?
Dec 23, 2014 14:35:55
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 14:36:56
Kik ezek az "otthoniak", Endre? Rocskaiék? Fórizs?
Dec 23, 2014 14:36:56
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 23, 2014 14:37:16
x30)
Ne legyél már töketlen! Odamész a postára, megmondod, a tracking kódot a pontos címet, andi nevét és elmondod, hogy te vagy a címzett unokaöccse, lebetegedett és téged küldött a csomagért! Az útlevelet meg otthonhagytad (ha kérnék).
Ha erőszakosok akkor meg pittyeregjél egy picit. Esetleg hívj rendőrt.
Utána meg szarj oda andi lábtörlőjére.
Igazold magad az Utca Népés sajtóigazolványoddal (vagy hogy a szarba hívják). Utána már csak a csomag elvonszolása okozhat gondot. De ha kibontod és a kabátokat magadra öltöd, sokkal könnyebb lesz majd tolni a dobozt.
tigris
Dec 23, 2014 14:37:28
ne szemétkedjetek már szegénnyel! eltörik az orrát és még a csomagját sem veszik át. miért nem perelted be kemált? vagy andi volt? hozzádvágott valamit?
Dec 23, 2014 14:37:28
sodika
Dec 23, 2014 14:37:45
Mi a faszt segítettél te neki? Te jártál a nyakára bazmeg.
Nagyon is sokat.
De csak Pestről.
Dec 23, 2014 14:37:45
---
Dec 23, 2014 14:37:58
rá se ránts ;) sneci, innen már minden csak jobb lehet!
karácsony van, igyál egy kicsit, az mindig meghozza a nagy felismeréseket.
ha innál egy finom curacao koktélt, csak ugorj le a vegyeskereskedésbe érte, Frostschutzmittel néven keresd!
karácsony van, igyál egy kicsit, az mindig meghozza a nagy felismeréseket.
ha innál egy finom curacao koktélt, csak ugorj le a vegyeskereskedésbe érte, Frostschutzmittel néven keresd!
Dec 23, 2014 14:37:58
Laci
Dec 23, 2014 14:39:53
rá se ránts ;) sneci
Hát azért! Rántson rá, legyen fehér a karácsonya! xD
Dec 23, 2014 14:39:53
Zweifinger Adlerfang
Dec 23, 2014 14:40:40
Ez, hogy tudja, hogy egyedül vagyok itt Berlinben, tudja, hogy nincs rendes téli cuccom, és tudja, hogy csak ő tudja oddadni nekem az otthonról küldött cuccokat, és mégsem teszi meg, az a konkrét gonoszság, amire semmit nem tudok mondani
Eközben Kemál örül az új télikabátjának Xd
Dec 23, 2014 14:40:40
tigris
Dec 23, 2014 14:40:46
Nagyon is sokat.
De csak Pestről.
De csak Pestről.
miért nem most?
mitől félsz?
LÉGY MÁR FÉRFI EGYSZER A KURVA ÉLETBE
Dec 23, 2014 14:40:46
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 14:41:13
Nagyon is sokat.
De csak Pestről.
De csak Pestről.
Dec 23, 2014 14:41:13
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 23, 2014 14:42:00
x9)
Nagyon is sokat.
De csak Pestről.
De csak Pestről.
Miért csak Pestről? Összefostad magad, hogy mégis megveret Kemállal, ha elkezdesz hazudozni róla?
sodika
Dec 23, 2014 14:42:35
Az csak blogolás.
Dec 23, 2014 14:42:35
tigris
Dec 23, 2014 14:43:22
SODI, viccen kívül mondom, hogy karácsony előtt KÖTELESSÉGÜK lett volna átvenni és leszállítani neked a csomagot! Ettől ember az ember! Szerintem nyugodtan állj ki a nyilvánosság elé, használ a médiaipari szaktudásodat, és leplezd le ezt a boszorkányt. Ezzel tulajdonképpen a társadalom érdekeit szolgálod, hiszen így más is könnyen a hálójába csavarodhat.
Tisztítsuk meg a közéletet! Like, ha egyetértesz!
Tisztítsuk meg a közéletet! Like, ha egyetértesz!
Dec 23, 2014 14:43:22
Bruno Berichter
Dec 23, 2014 14:44:28
*nagyban fordítja sodika hozzászólásait, és csatolja a Bundesamtnak írt leveléhez*
Dec 23, 2014 14:44:28
sodika
Dec 23, 2014 14:44:29
Miért csak Pestről?
Dec 23, 2014 14:44:29
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 14:44:54
Az csak blogolás.
Az csak blogolás.
De semmi gond, megunja az egészet és te mész pihenőre
Dec 23, 2014 14:44:54
kínzó kérdés
Dec 23, 2014 14:45:37
Az csak blogolás.
Az csak blogolás.
Egyet értek.
Viszont most már tényleg elmesélhetnéd, hogy mi történt igazából az orroddal!
Dec 23, 2014 14:45:37
---
Dec 23, 2014 14:45:38
sneci, két stampó a bátorításnak, egy meg az egészségért és verd meg ezt a tolvaj boszorkányt!
mocskos liberális-komcsi törökszopó kurva, az ilyennek nincs helye Európában, te is tudod!!!
mocskos liberális-komcsi törökszopó kurva, az ilyennek nincs helye Európában, te is tudod!!!
Dec 23, 2014 14:45:38
Zweifinger Adlerfang
Dec 23, 2014 14:46:08
Nem. Én ami velem történik, mindig fel szoktam dolgozni blogszinten.
masztishow honlap óta tudjuk :-)
Dec 23, 2014 14:46:08
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 23, 2014 14:46:13
x9)
Milyen ismeretlen jogrendű? Tegnapelőtt még itt verted magad, hogy hogyan mentek majd perre Omával, ha nem fogadja el az ajánlatod a fizetésre.
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 14:46:26
Hirtelen ismeretlen jogrendű? Múltkor még annyira tisztában voltál a német munkajoggal, aztán jött a "nem kell magamnál iratokat tartani".
Dec 23, 2014 14:46:26
Kohnspirátor
Dec 23, 2014 14:46:41
Egy nagy jogász mondta nem is oly rég, hogy nem ismerni kell a német polgári jogot, csak átolvasni, hahó!
Dec 23, 2014 14:46:41
sodika
Dec 23, 2014 14:47:41
Dec 23, 2014 14:47:41
tigris
Dec 23, 2014 14:48:30
dehát miről beszélsz sodi?
csinálsz egy blogot a blog.hu-n, vagy a blogspoton, vagy a tumbleren, "krizsai andrea patkányságai " címmel, és álnév alatt feltöltöd a dokumentumokat.
hogy jön ide a német jog?
csinálsz egy blogot a blog.hu-n, vagy a blogspoton, vagy a tumbleren, "krizsai andrea patkányságai " címmel, és álnév alatt feltöltöd a dokumentumokat.
hogy jön ide a német jog?
Dec 23, 2014 14:48:30
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 14:48:46
Micsoda botrány lenne, ha egy kellően modoros sodi-generátor levelet írna most Andinak :)
Dec 23, 2014 14:48:46
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 23, 2014 14:49:21
x9)
Nem lesz, a Blahán kevés a konnektor és az internetelérés.
betrinyózott veréb
Dec 23, 2014 14:49:47
Utca Hangja, Hahó! Professzor úr, leadom a tárgyát :D
Dec 23, 2014 14:49:47
-:-
Dec 23, 2014 14:49:55
Sodi Omaekhoz mikor mész?
Dec 23, 2014 14:49:55
Mikrocsip
Dec 23, 2014 14:50:16
látszik, hogy nem volt még csajod, le kellett volna szarni a fejét már az elején, ilyet írni neki h legyen boldog meg nem fog rólad hallani? úr isten milyen gyerekes már :))
Dec 23, 2014 14:50:16
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 14:50:21
x38)
Endre, hogy képzeli ez a repedt sarkú kis kurva, hogy ellopja a csomagodat??? Addig nyomd nála a csengőt, amíg el nem megy veled a postára!!
Tény, hogy zaklattad és a tudta nélkül küldtek neked csomagot a címére. Tény, hogy állandóan hívogatod, a gazdatestek is állandóan hívogatják, ez biztos idegesíti.
Tény, hogy többször elmondta, hogy elege van belőled és hallani sem akar rólad.
DE ez nem jogosítja fel arra, hogy ELLOPJA a cuccaidat és rendőrséggel fenyegetőzzön!!! Menj oda és kérdezd fel!
És hogy tervezel hazajutni, ha az egyetlen okmányod legalább jövő októberig Omáéknál pihen?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Tény, hogy zaklattad és a tudta nélkül küldtek neked csomagot a címére. Tény, hogy állandóan hívogatod, a gazdatestek is állandóan hívogatják, ez biztos idegesíti.
Tény, hogy többször elmondta, hogy elege van belőled és hallani sem akar rólad.
DE ez nem jogosítja fel arra, hogy ELLOPJA a cuccaidat és rendőrséggel fenyegetőzzön!!! Menj oda és kérdezd fel!
És hogy tervezel hazajutni, ha az egyetlen okmányod legalább jövő októberig Omáéknál pihen?
Örebro
Dec 23, 2014 14:50:37
Mår irtam egyszer nem tunik fel neked, hogy mindenhonnan menekulnöd kell? Andi hallani sem akar rolad, csodålkozol? Atadjam neki, hogy szerelmes vagy bele? :-)
Dec 23, 2014 14:50:37
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 14:51:09
Persze :) Tudod ezt a mondatot szinte mindenki úgy értelmezi, hogy amíg Berlinben vagy, addig legyen boldog. Viszont ahogy átlépted a határt, máris ott fogsz neki ártani, ahol és ahogyan csak tudsz.
Dec 23, 2014 14:51:09
-
Dec 23, 2014 14:51:14
Semmi gond nincs. Egészen nyugodt vagyok.
Engem csak a bizonytalanság nyugtalanít.
De az, hogy Andi már semmit nem segít nekem itt Berlinben, egészen biztos.
Jelzőket nem is kell használom rá. A történtek mindenféle jelzőhalmozás nélkül is kereken fogják megmutatni, mi történt.
Engem csak a bizonytalanság nyugtalanít.
De az, hogy Andi már semmit nem segít nekem itt Berlinben, egészen biztos.
Jelzőket nem is kell használom rá. A történtek mindenféle jelzőhalmozás nélkül is kereken fogják megmutatni, mi történt.
Bazd Öndre, mekkora egy hisztis picsa vagy.. röhej. Menj be a postára a csomagszámmal, és simán odaadják. WU pénzt meg tudsz fogadni iratok nélkül is, arra való a secret question - answer. Miért mindent más oldjon meg helyetted? Szarból vagy?! HAHÓ?!
Dec 23, 2014 14:51:14
-
Dec 23, 2014 14:52:03
andi miatt mentél berlinbe, és miatta jössz haza. gyönyörű, keretes történet.
Dec 23, 2014 14:52:03
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 14:52:57
Csúnya ez a szakítás, igaz Endre? xD
Dec 23, 2014 14:52:57
-
Dec 23, 2014 14:53:17
Nagyon is sokat.
De csak Pestről.
De csak Pestről.
majd azt a 15 napot is számold bele, amit ingyen töltöttél nála.
Dec 23, 2014 14:53:17
sodika
Dec 23, 2014 14:53:31
Nincs itt helye jelzőknek.
Az objektív tények magukért beszélnek.
Egyedül van valaki egy távoli országban, karácsony előtt, téli cuccok nélkül, és az illető, aki korábban megígérte neki, hogy baj esetén segít, a postán hagyja a cuccot.
Ráadásul olyan sokat segítettem neki, hogy nem ezt érdemlem.
Ez a gonoszság minősíthetetlen, a jelzők szükségtelenek.
Egyedül van valaki egy távoli országban, karácsony előtt, téli cuccok nélkül, és az illető, aki korábban megígérte neki, hogy baj esetén segít, a postán hagyja a cuccot.
Dec 23, 2014 14:53:31
tigris
Dec 23, 2014 14:54:12
teljesen igazad van. ráadásul még az orrod is eltörte.
Dec 23, 2014 14:54:12
tigris
Dec 23, 2014 14:55:17
szerintem egyébként jó ötlet az , amit valaki írt! azaz menj oda, és szard le a lábtörlőjét. abból majd tanulni fog.
Dec 23, 2014 14:55:17
betrinyózott veréb
Dec 23, 2014 14:55:22
85 látogató?
Dec 23, 2014 14:55:22
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 14:55:35
Valahogy éreztem, hogy előjössz a karácsonnyal :) Tisztára, mint a "beteg gyerekeknek gyűjtök alapítványként" cigányok a metrónál.
Dec 23, 2014 14:55:35
sodika
Dec 23, 2014 14:55:41
Viszont ahogy átlépted a határt, máris ott fogsz neki ártani, ahol és ahogyan csak tudsz.
Dec 23, 2014 14:55:41
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 23, 2014 14:55:58
x30)
Ez a gonoszság már arra is bőven elég, hogy átvegye a vezetést gennyes proftól a halállistádon, igaz?
Örebro
Dec 23, 2014 14:56:31
Gyagyås, Andi közölte veled, hogy olvassa a forumodat, meg jobban rå akarsz baszni?
Dec 23, 2014 14:56:31
-:-
Dec 23, 2014 14:56:48
Talán meg enyhül es átveszi mégiscsak azt a rohadt csomagot
Dec 23, 2014 14:56:48
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 14:57:03
Tényleg Endi, múltkor az útleveled akartad a rendőrséggel elhozatni, most miért nem hozatod el velük a csomagot? :)
Használd őket futárszolgálatnak, Hahó!
Használd őket futárszolgálatnak, Hahó!
Dec 23, 2014 14:57:03
Zweifinger Adlerfang
Dec 23, 2014 14:57:18
remélem a secret question az az,hogy ő írta e a masztipartis hozzászólást
Dec 23, 2014 14:57:18
jéghideg jogász
Dec 23, 2014 14:57:53
Nagyon is sokat.
De csak Pestről.
De csak Pestről.
Ez az, itt az ideje egy ütős blogposztnak! Sodi blogger visszatér!
Dec 23, 2014 14:57:53
Kohnspirátor
Dec 23, 2014 14:58:26
Endre, az orrod átalakításának történetére vagyunk kíváncsiak!
Most már nincs mi miatt védened Andit.
Egyébként azt is elmesélhetnéd, hogy milyen sok jót tettél Andi nénivel. Engem érdekel.
Most már nincs mi miatt védened Andit.
Egyébként azt is elmesélhetnéd, hogy milyen sok jót tettél Andi nénivel. Engem érdekel.
Dec 23, 2014 14:58:26
Mikrocsip
Dec 23, 2014 14:58:29
minek?
Dec 23, 2014 14:58:29
-
Dec 23, 2014 14:58:49
baszátok meg kurva nagy a mai retardshow. komolyan mondom mint az ovodában :)
Dec 23, 2014 14:58:49
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 23, 2014 14:59:37
x9)
Egyedül van valaki egy távoli országban, karácsony előtt, téli cuccok nélkül, ...
Persze ez is az ő hibája, hogy már négy hónapja rohadsz/penészedsz kint, ennek ellenére:
- nincs ismerősöd
- két nappal karácsony előtt (amit te magasról leszarsz, csak az érzelmi zsarolásodhoz használod) jut eszedbe a kabátokért kuncsorogni
- ez utóbbit is úgy, hogy a megkérdezése nélkül küldetsz a nevére valamit, majd egyszer csak megjelensz előtte hívatlanul
Kemal
Dec 23, 2014 14:59:40
Sodi, te hitetlen gyaur, én menni hozzád, beleverni fejed beton
Dec 23, 2014 14:59:40
púpkergető
Dec 23, 2014 14:59:55
Figyelj, te szemétláda!
Miért nem írattad rá a csomagra a régi címedet, és megbeszéled a főbérlővel, hogy 1-2 napon belül megjön a csomag,majd értesítsenek és te elmégy a postára átvenni?
Miért kellett ezt a szerencsétlen nőt belekeverni?
Miért nem írattad rá a csomagra a régi címedet, és megbeszéled a főbérlővel, hogy 1-2 napon belül megjön a csomag,majd értesítsenek és te elmégy a postára átvenni?
Dec 23, 2014 14:59:55
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 15:00:45
Ó, hát hogyne :) Hányszor is volt már, hogy te csak leírtad az igazságot, aztán valahogy mégis a bíróságon kötöttél ki a haverjaiddal? Februárban miért is mész megint tárgyalásra és miért fognak elítélni? Hiszen ott is csak az igazságot írtad le Hermán kartárssal egyetemben. Nem is értem. Jó, gonosz és zsidó a rendszer, nem szereti az igazságot. De Berlinben is gonosz és zsidó a rendszer, hogy ott is minden leírt "igazság" után érkezik számodra valami kellemetlen?
Dec 23, 2014 15:00:45
Zweifinger Adlerfang
Dec 23, 2014 15:00:51
Komolyan mondom,hogy a legvadabb álmaimban sem reméltem,hogy ilyen erős és minőségi lesz a karácsonyi show. Nagyon sajnálhatja mindenki, aki lemaradt. Egyszerűen kevés a jelző ide. Fantasztikus, lélegzetelállító, megdöbbentő, sírva röhögős.
Rég volt ennyire erős a tartalom.
Félelem és reszketés Berlinben 2014-2015.
Nem találom a szavakat.
* elmegy és megtörli a röhögéstől könnyes szemét *
Rég volt ennyire erős a tartalom.
Félelem és reszketés Berlinben 2014-2015.
Nem találom a szavakat.
* elmegy és megtörli a röhögéstől könnyes szemét *
Dec 23, 2014 15:00:51
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 15:01:28
x38)
Sodi, miben segítettél Andinak?
Hogyan tervezed a hazajutást?
Hogy fogsz pénzt felvenni?
Miből fizeted ki Omáéknak a tartozásodat?
Voltál orvosnál a penészes tüdőd miatt?
Készült videó arról, hogy elmentél a galériába és visítoztál? 30 Eurót fizetek érte!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hogyan tervezed a hazajutást?
Hogy fogsz pénzt felvenni?
Miből fizeted ki Omáéknak a tartozásodat?
Voltál orvosnál a penészes tüdőd miatt?
Készült videó arról, hogy elmentél a galériába és visítoztál? 30 Eurót fizetek érte!
jéghideg jogász
Dec 23, 2014 15:01:46
Fizikailag erősebb nálad, vagy mitől fosol?
Dec 23, 2014 15:01:46
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 15:01:58
Figyelj, te szemétláda!
Dec 23, 2014 15:01:58
Deutsche Post / DHL
Dec 23, 2014 15:02:02
Fiókjaink nyitvatartása az ünnepek alatt:
dec. 24.: zárva
dec. 25.: zárva
dec. 26.: zárva
dec. 27.: zárva
dec. 28.: zárva
dec. 29.: zárva
dec. 30.: zárva
dec. 31.: zárva
jan. 1.: zárva
2015. január 2-től a szokásos nyitvatartás szerint várjuk kedves ügyfeleinket.
Minden kedves német ügyfelünknek boldog, békés karácsonyt és shikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!
dec. 24.: zárva
dec. 25.: zárva
dec. 26.: zárva
dec. 27.: zárva
dec. 28.: zárva
dec. 29.: zárva
dec. 30.: zárva
dec. 31.: zárva
jan. 1.: zárva
2015. január 2-től a szokásos nyitvatartás szerint várjuk kedves ügyfeleinket.
Minden kedves német ügyfelünknek boldog, békés karácsonyt és shikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!
Dec 23, 2014 15:02:02
sodika
Dec 23, 2014 15:02:18
Csak címszavakban:
1) Amikor jogi vitája támadt egy biztonsági őrrel, hozzám fordult, és én szedtem össze neki a vonatkozó joganyagot.
2) Amikor illetéktelenül használták fel az egyik képét, hozzám fordult, és én szereztem neki ingyen magyar ügyvédet, aki telefonált a weblap gazdájának, és leszedette onnan a képet.
3) Amikor jogi vitája volt az egyik szemétkedő albérlőjével, szintén hozzám fordult, és én szedtem össze neki a vonatkozó joganyagot.
4) Amikor webes jelenlét kellett neki az előző projektjéhez, a cinemafotografie.de-hez, segítettem neki. Maga tudta feltölteni a képeket, a galériákat tudta rendezgetni, és nagyon elégedett volt a végeredménnyel.
1) Amikor jogi vitája támadt egy biztonsági őrrel, hozzám fordult, és én szedtem össze neki a vonatkozó joganyagot.
2) Amikor illetéktelenül használták fel az egyik képét, hozzám fordult, és én szereztem neki ingyen magyar ügyvédet, aki telefonált a weblap gazdájának, és leszedette onnan a képet.
3) Amikor jogi vitája volt az egyik szemétkedő albérlőjével, szintén hozzám fordult, és én szedtem össze neki a vonatkozó joganyagot.
4) Amikor webes jelenlét kellett neki az előző projektjéhez, a cinemafotografie.de-hez, segítettem neki. Maga tudta feltölteni a képeket, a galériákat tudta rendezgetni, és nagyon elégedett volt a végeredménnyel.
Dec 23, 2014 15:02:18
Kemal
Dec 23, 2014 15:02:19
* meztelenül várja kedvesét az ágyban *
* kicsit fázik, így szőrös testére felveszi az új kabátját *
* kicsit fázik, így szőrös testére felveszi az új kabátját *
Dec 23, 2014 15:02:19
Hiénaverő
Dec 23, 2014 15:02:38
Endre kitől vártál csomagot? Anyádtól? :D
Dec 23, 2014 15:02:38
Kohnspirátor
Dec 23, 2014 15:03:19
Figyelj, te szemétláda!
Azért, mert egyszerűen nem tud leállni a zaklatással.
Andi már régóta ignorálja minden emailjét és hívását. Direkt kérte Rocskaiékt, hogy küldjék Andi néni címére a csomagot, és a karácsonyra meg az elesettségére hivatkozva úgysem utasíthatja vissza.
Kitervelte ezt a púpos, ahogy kinyomozta a nő tartózkodási helyét is a facebookon, és személyesen ment oda.
Ez már nem szerencsétlenkedés vagy balfaszkodás. Ez a zaklatás iskolapéldája, ezt tanulják jogon a diákok. Nagyon-nagyon simán megállna bármelyik bíróság előtt.
Én azt mondom, hogy Andi igazából kurva rendes, hogy nem jelentette fel.
Dec 23, 2014 15:03:19
tigris
Dec 23, 2014 15:03:37
Csak címszavakban:
egyetértek.
és az orroddal mi is volt?
Dec 23, 2014 15:03:37
jéghideg jogász
Dec 23, 2014 15:03:54
Az igazságból ne felejtsd majd ki a leveleket sem, amikkel zaklattad.
Dec 23, 2014 15:03:54
Schodika
Dec 23, 2014 15:05:12
Sodi, te hitetlen gyaur, én menni hozzád, beleverni fejed beton
Tudod mit, én már az szart is szarom le állapotban vagyok, szóval gyere, csak azt a kurva pakkot is hozzad! Te fasz!
Dec 23, 2014 15:05:12
jiddise máme
(
x11)
Dec 23, 2014 15:05:26
x11)
sneckó, Omáéknál voltál már? elfogadták a 680 ajrós limitet? visszakapod az útleveledet?
púpkergető
Dec 23, 2014 15:05:59
Dec 23, 2014 15:05:59
Vonatozó öregek+fapoleon
Dec 23, 2014 15:06:06
* felkészülnek *
* felkészülnek *
Dec 23, 2014 15:06:06
Kemal
Dec 23, 2014 15:06:10
Az volt a beetetési időszak, így akartál rácsimpaszkodni. Majdnem sikerült.
Dec 23, 2014 15:06:10
cinemafotografie.de
Dec 23, 2014 15:06:28
* felcsillan a vonatozó öregek szeme *
Dec 23, 2014 15:06:28
jiddise máme
(
x11)
Dec 23, 2014 15:06:55
x11)
sneckó, szerinted miért ezt vonzottad be, hogy what?andi szarik rád?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 15:06:59
x38)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha nekem valaki azt mondaná, hogy zaklatom és soha többé ne keressem, akkor
1. nem küldetnék a címére magamnak csomagot
2. nem hívogatnám több országból is
3. nem keresném fel személyesen, főleg nem nyilvános helyen
Endre, ezt kinek kellett volna elmagyaráznia neked? Anyádnak, Eszternek vagy Vera néninek?
Mi többször próbáltuk, de leszartad.
Eredmény? Rendőrséggel fenyegetőzés és bukott csomag.
Ez a Vonzás Törvénye vagy a Tanulási Folyamat része?
1. nem küldetnék a címére magamnak csomagot
2. nem hívogatnám több országból is
3. nem keresném fel személyesen, főleg nem nyilvános helyen
Endre, ezt kinek kellett volna elmagyaráznia neked? Anyádnak, Eszternek vagy Vera néninek?
Mi többször próbáltuk, de leszartad.
Eredmény? Rendőrséggel fenyegetőzés és bukott csomag.
Ez a Vonzás Törvénye vagy a Tanulási Folyamat része?
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 15:07:28
Endi! Ez a nyilvános helyen megkerestem, ez ugye az a decemberi galériás buli volt, ahol az a kutyás kép is készült? :)
Dec 23, 2014 15:07:28
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 23, 2014 15:08:08
x30)
Endy! Azért küldettél ki magadnak egy óriási csomagot, hogy a jövőben legyen cserealapod az útlevél/laptop kiváltására, valamint több cucc közül válogatahasson a főbérlőd a jövőbeni hasonló helyzetekben?
jéghideg jogász
Dec 23, 2014 15:08:41
Sodi, szerintem törd fel Andi néni oldalát, és helyezz el egy üzenetet, hogy letörlöd az egész szart, amennyiben nem hozza el a pakkodat, pronto!
Dec 23, 2014 15:08:41
-
Dec 23, 2014 15:08:44
Csak címszavakban:
ebből csak az derül ki, hogy te üzleti alapon képzeled az emberi kapcsolatokat: én megtettem neki ezeket, tehát ő meg köteles velem úgy viselkedni, ami ellentételezi az én tetteimet. és miután nem kaptad meg a várt ellenértéket, gonoszsággal bélyegzed meg a másikat, és a nyilvánosság előtt akarod lejáratni büntetésül.
tipikus érzelmi fogyatékos reakció.
Dec 23, 2014 15:08:44
sodika
Dec 23, 2014 15:09:05
Endi! Ez a nyilvános helyen megkerestem, ez ugye az a decemberi galériás buli volt, ahol az a kutyás kép is készült? :)
Nem. Ez egy héttel később volt.
Dec 23, 2014 15:09:05
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 15:09:14
www.cinemafotografie.de/ - Nem érhető el
Ezen az elérhetetlen oldalon dolgoztál Endre? :) Szép munka!
Dec 23, 2014 15:09:14
medvezsidaj
Dec 23, 2014 15:09:30
95 latogato online :DDD
Nekem csak nehany kerdesem van:Miert nem vettel magadnak kabatot berlin germany kornyeken? Miert kellett valakinek pesten kabatot venni es azt elkuldeni neked?
Fazol?
Nekem csak nehany kerdesem van:Miert nem vettel magadnak kabatot berlin germany kornyeken? Miert kellett valakinek pesten kabatot venni es azt elkuldeni neked?
Fazol?
Dec 23, 2014 15:09:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 15:10:24
x38)
Endi, nem gondolod, hogy már az jelzés értékű, hogy letiltott a FB-n?
Miért vagy életveszélyben, amikor dől a pénz? Biztos lehet jó kabátokat kapni, pl. az amazon.de-n éppen téli vásár van, minden 50%-kal olcsóbb!
Egyáltalán, miért küldettél magadnak csomagot, ha éppen az önállóságra törsz?
Amikor októberben azon örömködtél, hogy megjött a csomagod a kabátokkal, az mi volt?
Miért vagy életveszélyben, amikor dől a pénz? Biztos lehet jó kabátokat kapni, pl. az amazon.de-n éppen téli vásár van, minden 50%-kal olcsóbb!
Egyáltalán, miért küldettél magadnak csomagot, ha éppen az önállóságra törsz?
Amikor októberben azon örömködtél, hogy megjött a csomagod a kabátokkal, az mi volt?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 23, 2014 15:10:37
x30)
Endre törölte az előbb bosszúból.
Rocskai Gergő
Dec 23, 2014 15:10:48
95 latogato online :DDD
Fazol?
Fazol?
Mi se vettük...
Dec 23, 2014 15:10:48
Kohnspirátor
Dec 23, 2014 15:11:26
Németországban a postás szó nélkül odaadja a szomszédnak a csomagot. Ez bevett szokás. Tehát bármelyik, akár az új helyén is megkérhetett volna bárkit. Ezer megoldása lett volna ennek a helyzetnek, leginkább az, hogy korábbra vagy későbbre kéri a csomagot. Kitervelte ezt a púpos, és jól pofára esett vele. Ennyi.
Dec 23, 2014 15:11:26
sodika
Dec 23, 2014 15:12:37
ebből csak az derül ki, hogy te üzleti alapon képzeled az emberi kapcsolatokat: én megtettem neki ezeket, tehát ő meg köteles velem úgy viselkedni, ami ellentételezi az én tetteimet.
Ha nem is köteles, de semmiképp sem helyénvaló a haragos elutasítás, amikor a megfelelő időben szerényen én is kérni merészelek valamit.
Ami csak annyi, hogy ne hagyjon magamra, amikor egyedül a városába jövök, hanem időnként lásson el pár jótanáccsal.
Egy éven át csak adtam, itt Berlinben kértem is volna keveset.
Dec 23, 2014 15:12:37
Örebro
Dec 23, 2014 15:12:41
Gyagyås most nem irok megint egy darabog a forumodra, eppen Pesten iszogatok finom italokat. De ugye erzed a törödesemet? Meg egy fontos kerdes måra, ma vagy holnap leszel öngyilkos?
Dec 23, 2014 15:12:41
jiddise máme
(
x11)
Dec 23, 2014 15:12:45
x11)
sneckó, tavaly két hétig ott dekkoltál nála, úgyhogy inkább te tartozol neki
ezt csak úgy mondom, mielőtt nagyon belelovalod magad abba, hogy mennyire méltatlanul bánt veled az a tyúk
ezt csak úgy mondom, mielőtt nagyon belelovalod magad abba, hogy mennyire méltatlanul bánt veled az a tyúk
sodika
Dec 23, 2014 15:13:01
Mondom: ELŐZŐ projektje.
Dec 23, 2014 15:13:01
Tél Tábornok
Dec 23, 2014 15:13:23
Dec 23, 2014 15:13:23
medvezsidaj
Dec 23, 2014 15:13:25
De o tavaly a sajat koltsegere elszallasolt teged tobb szaz euro ertekben haho!
Dec 23, 2014 15:13:25
sodika
Dec 23, 2014 15:13:31
sneckó, tavaly két hétig ott dekkoltál nála
Ő hívott. Nem én kértem.
Dec 23, 2014 15:13:31
180 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Gonosz volt. Ma még adtam esélyt neki, hogy ne legyen az.
Nem érdekelte. Innentől berlini tartózkodásom idején engem sem érdekel a személye.
Ne legyél már töketlen! Odamész a postára, megmondod, a tracking kódot a pontos címet, andi nevét és elmondod, hogy te vagy a címzett unokaöccse, lebetegedett és téged küldött a csomagért! Az útlevelet meg otthonhagytad (ha kérnék).