Azt is ő akarta, hogy tartogasd a spermádat 2 hétig?
Ami csak annyi, hogy ne hagyjon magamra, amikor egyedül a városába jövök, hanem időnként lásson el pár jótanáccsal.
Hogy hová? Városába? Most néztem meg a tulajdoni lapot és érdekes módon még mindig az én nevem szerepel rajta!
Nyem értyem.
Adott egy tanácsot: HAGYD BÉKÉN!!
Miért nem fogadtad meg?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Fogyatékos vagy.
Tehát önzetlen segítséget adott? Miközben te a legapróbb csipp-csupp dolgokért is követelsz valamit cserébe?
de miért gondolod, hogy az a helyénvaló amit te gondolsz? még nem tűnt fel, hogy állandóan helyénvalónak gondolsz valamit, és aztán felvilágosít az élet, hogy az nem úgy van?
és megint elfelejted, hogy két hétig ingyen laktál andinál, aki cipelt magával mindenhova, bemutatott a barátainak. ezzel indult az egész.
* mindig is ki akarta próbálni a pisiszexet, most eljött az ideje. Kabátban Xd *
Én megértelek, és együttérzek veled, ha ez jelent valamit.
fogyatékos!
:D
Én tőle már semmit nem akarok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Sodi bazmeg, Kemal helyeben, ha a csajomat egy ilyen elmebeteg zaklatna, rohadtul nem fordulnek a hatosagokhoz. Siman elcsalnam valahova es agyonvernem, feldarabolnam es elasnam.
kulonosen tudvan, hogy soha senki nem keresne es nem is tudnak azonositani, ha megtalaljak se.
Ha most nem rögzíted a tényeket, visszaevezel a nyugodt, Kolosy téri vízekre, és kurvára nem fogsz semmi tanulni a Sors által neked rendelt Berlini Kalandból.
Visszaevezne ő, de nincs mivel és nincs hova. A Kolosy téri "kikötő" bezárta kapuit :)
Nem jó, az útlevele alapján könnyen azonosítják. Oh wait!
hát nem, itt picsog a szilaj paripa, a jéghideg jogász :)
Endi, hogy fogsz pénzt felvenni elmenni kabát nélkül?
csak tud tán lopni valami kabátot
Ezt már próbálta, azóta ferde az orra...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Ahhoz is ki kell menni az utcára. Hacsak nem hagyott otthon valami bundát a nőnemű lakótársa.
Beírom ide, hoty korreeeeeeláciiióóó.
Nya, nem jó, mity jelenty ez? Olyan, minty a felláció?
Shemmi értelme!
Szerintem már az is hatalmas szemétség volt Endrétől, hogy a cigarettától kezdve a herbálon át a szexuális segédeszközökig több kamionnyi árut rendelt K.......nak, nem gondoltam volna, hogy Andival is megcsinálja :(
Mivel fogod igazolni magad?
Bosszút forralsz?
Murder by blogbejegyzés?
* berlini pupos hajlektalanvetkozteto is coming *
Trendi penészmintás télikabát a Rocskai Fashion-től ;)
Piton + Velvet cikk
Tyejintyem esz éjtyhetyő.
Postarablás! Pillanatok alatt megvagy és még pénzhez is jutsz! Meg 15-20 év börtönhöz, de ez most mellékes.
Lódulj Fifi, szerezd meg a pakkot!!
Előbb váltsd ki az útleveledet a zaciból, mert anélkül el fognak hajtani.
Csinál kabátot a főbérlő szőnyegéből, régi függönyéből, vagy amit talál magára húzza. A kukás zsák például elég jól lepergeti a havat. Ha alárak még pár réteg függönyt, fasza kis kabát lesz az :-))))
Csak higgadtan, keményen, férfiasan. Határozott fellépéssel! Hangerő egy kicsit megemel, tágra nyílt, érdeklődő szemek, feszes (mell ki, has be), de enyhén előredőlő testtartás, pattogó, utasító hanghordozás és a kis hülye hivatalnok kérdezni se fog semmit! Ha nagyon nem megy, akkor egy laza taot is helyre fogja tenni a beképzelt kis hivatalnokocskát. Sok sikert!
Rajtad múlik melyik vagy te:
www.youtube.com/watch?v=Zck5rTz-nTA
Ezen valahogy átsiklottam, bebuktad a jogsidat Endi? :)
legalább egy eu-s egészségbiztosítási kártyája van?
Miután eladták a Nándorfejérvár közi rejszbunkert és Endre öreg fordját, baszott elmenni meghosszabbítani, hiszen minek.
Kb. 28 éves korában járhatott le, hiszen 10 évre adják. Ráadásul akkoriban már nagyon rosszul láttot, viszont az anyja nem vett neki több szemüveget, miután kettőt elhagyott/összetört, így esélye sem lett volna meghosszabbíttatni.
Sajnos ahhoz érvényes otthoni TB kell :( :( :(
Egyébként pedig saját bevallása szerint itt hallott róla először, és "lehet, hogy majd kiváltja". Mondjuk ahhoz haza kéne jönnie. És ugye befizetni a TB-t.
Ráadásul azzal nem igazolhatja magát.
Ez tényleg jellemző rá, megszerzi a jogsit, aztán hagyja lejárni :)
Akor elkűlldöm neki a '99 étel kúgyahúsal' c. kőnyvemett ami ijen esetekben natyon is hasznós lehet!
Felesleges, nem tudja átvenni.
Lejmol a lakótársaktól, azok meg ránéznek erre a szerencsétlen külsejű, 4 számmal nagyobb vékony cuccokban didergő gnómra és adnak neki valami kaját. Ha viszont nem adnak, akkor egyszerűen ellopja. Túlélés a morál előtt!
miért szégyellné magát? szégyellje magát a világ, hogy nem mutatta meg, nem tanította meg neki az önálló életvitelt!
beszkenneli és elküldi pdf-ben
tényleg, arra nincs valami pdf, hogy kell iratok nélkül átvenni dolgokat a postán ott Berlin, Germany környékén?
:)
Nekem inkább az jutott eszembe, hogy mi van, ha Andi a nőket szereti? Endre! Gyere és mesélj: nővel él együtt, ugye? ;)
A lakótársak a családnál töltik az ünnepeket, és valszeg a hűtőt is kisöpörték.
Sodi, kezheted kiguglizni a berlini ételosztásokat.

Los, los, sneckó, mielőtt visszaküldik!
Amilyen a mi Endrénk szerencséje, ez talán már meg is történt :) A csomag útnak indult haza!
Nekem mår nem kell felhivnom, a Kolossy teri csövesek felhivhatjak öt es megkerdezhetik Andit miert is lett elege gyaguåsbol. Nekem eleg ez a mostani szitu! Bår ezzel meg noncs vege es ezzel Laci is egyetert!
Hogy jövök én ehhez? Jó, pár képet küldtem a galériának, de főszabályként csak művészi célból xD
Andi számát beírnád? Köszönet előre is, már csak az ő száma hiányzik.
Gyakran felmerül a szerkesztőségben (nem abban), hogy milyen komoly kortárs drámát lehet írni a sztoriból. És nem kellene semmit tenni, csak a megtörtént eseteket egy jó dramaturgnak odaadni. Kellően kiszámítható a vég, de mégis vannak fordulatok, amiket nem vár az ember.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 23, 2014 15:14:33
x30)
Azt ő akarta, nem én kértem.
Azt is ő akarta, hogy tartogasd a spermádat 2 hétig?
Szodicsú
Dec 23, 2014 15:14:43
Ami csak annyi, hogy ne hagyjon magamra, amikor egyedül a városába jövök, hanem időnként lásson el pár jótanáccsal.
Hogy hová? Városába? Most néztem meg a tulajdoni lapot és érdekes módon még mindig az én nevem szerepel rajta!
Dec 23, 2014 15:14:43
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 15:14:52
x38)
Ha nem is köteles, de semmiképp sem helyénvaló a haragos elutasítás, amikor a megfelelő időben szerényen én is kérni merészelek valamit.
Egy éven át csak adtam, itt Berlinben kértem is volna keveset.
Nyem értyem.
Adott egy tanácsot: HAGYD BÉKÉN!!
Miért nem fogadtad meg?
jéghideg jogász
Dec 23, 2014 15:14:59
Ő hívott. Nem én kértem.
Fogyatékos vagy.
Dec 23, 2014 15:14:59
Kohnspirátor
Dec 23, 2014 15:15:09
Endre, térjünk inkább a lényegre.
Mi történt az orroddal?
Mi történt az orroddal?
Dec 23, 2014 15:15:09
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 23, 2014 15:15:10
x9)
Ő hívott. Nem én kértem.
Tehát önzetlen segítséget adott? Miközben te a legapróbb csipp-csupp dolgokért is követelsz valamit cserébe?
medvezsidaj
Dec 23, 2014 15:15:21
Na most meselj kicsit Omaekrol!
Dec 23, 2014 15:15:21
-
Dec 23, 2014 15:16:25
Ha nem is köteles, de semmiképp sem helyénvaló a haragos elutasítás, amikor a megfelelő időben szerényen én is kérni merészelek valamit.
de miért gondolod, hogy az a helyénvaló amit te gondolsz? még nem tűnt fel, hogy állandóan helyénvalónak gondolsz valamit, és aztán felvilágosít az élet, hogy az nem úgy van?
és megint elfelejted, hogy két hétig ingyen laktál andinál, aki cipelt magával mindenhova, bemutatott a barátainak. ezzel indult az egész.
Dec 23, 2014 15:16:25
medvezsidaj
Dec 23, 2014 15:16:56
Szerintem most kopogj fel a lakasaba es beszeld meg vele a tortenteket! Hidd el ez segit!
Dec 23, 2014 15:16:56
Kemal
Dec 23, 2014 15:17:10
* meztelenül várja kedvesét az ágyban *
* kicsit fázik, így szőrös testére felveszi az új kabátját *
* kicsit fázik, így szőrös testére felveszi az új kabátját *
* mindig is ki akarta próbálni a pisiszexet, most eljött az ideje. Kabátban Xd *
Dec 23, 2014 15:17:10
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 15:17:13
x38)
Endre, mennyivel tartozol éppen Omának? Küldött új emailt arról, hogy mennyivel dobta meg a penészmentesítés a végösszeget? Szerinted valaha viszontlátod az útleveledet? Ha nem vagy tisztában a német jogrendszerrel, akkor hogy akarsz rendőröket hívni a szipirtyóra?
Pupáktubák
Na jó, most van az a pont, amikor esélyt sem látok arra, hogy változás legyen, ezért elárulom, mi van.
1) Pénteken tudtam hol van személyesen, ezért odamentem, hogy tanácsot kérjek: mit írjak alá az előző helyemen, mit csináljak. Elvégre ő mondta, hogyha valóban bajba kerülök itt Berlinben, nyugodtan forduljak hozzá. Elküldött, és közölte, hogy ha nem hagyom békén, feljelent a rendőrségen zaklatásért , azt itt Németországban nagyon komolyan veszik.
2) Még kb. egy héttel korábban történt, hogy Pestről csomagot küldtek nekem. Mivel épp költözés előtt álltam, és így nem tudtam biztos címet megjelölni, csak az övét tudtam. A postai nyomkövetés szerint a csomag pár csütörtök óta ott van a lakásához legközelebbi postán. Tehát amikor pénteken beszéltünk, már tudnia kellett róla.
3) Tegnap pedig már azt is zaklatásnak vette, és már azzal kapcsolatban is a rendőrséget emlegeti, amikor meg merem kérdezni, hogy mikor tudnánk elhozni a csomagomat a postáról, ami az ő nevére jött, és így csak ő tudja átvenni, mert frissen vásárolt drága télikabátok vannak benne, és karácsonyi dolgok. Sőt, még hozzátette, hogy hogy merem én kiadni az ő címét.
Ez, hogy tudja, hogy egyedül vagyok itt Berlinben, tudja, hogy nincs rendes téli cuccom, és tudja, hogy csak ő tudja oddadni nekem az otthonról küldött cuccokat, és mégsem teszi meg, az a konkrét gonoszság, amire semmit nem tudok mondani.
És természetesen a Magyarországról érkező telefonhívásokre nem veszi fel a telefonját, mert jól tudja, hogy a csomag kapcsán próbálnák őt jobb belátásra bírni az otthoniak (akiknek természetesen az emailjeire sem válaszol).
1) Pénteken tudtam hol van személyesen, ezért odamentem, hogy tanácsot kérjek: mit írjak alá az előző helyemen, mit csináljak. Elvégre ő mondta, hogyha valóban bajba kerülök itt Berlinben, nyugodtan forduljak hozzá. Elküldött, és közölte, hogy ha nem hagyom békén, feljelent a rendőrségen zaklatásért , azt itt Németországban nagyon komolyan veszik.
2) Még kb. egy héttel korábban történt, hogy Pestről csomagot küldtek nekem. Mivel épp költözés előtt álltam, és így nem tudtam biztos címet megjelölni, csak az övét tudtam. A postai nyomkövetés szerint a csomag pár csütörtök óta ott van a lakásához legközelebbi postán. Tehát amikor pénteken beszéltünk, már tudnia kellett róla.
3) Tegnap pedig már azt is zaklatásnak vette, és már azzal kapcsolatban is a rendőrséget emlegeti, amikor meg merem kérdezni, hogy mikor tudnánk elhozni a csomagomat a postáról, ami az ő nevére jött, és így csak ő tudja átvenni, mert frissen vásárolt drága télikabátok vannak benne, és karácsonyi dolgok. Sőt, még hozzátette, hogy hogy merem én kiadni az ő címét.
Ez, hogy tudja, hogy egyedül vagyok itt Berlinben, tudja, hogy nincs rendes téli cuccom, és tudja, hogy csak ő tudja oddadni nekem az otthonról küldött cuccokat, és mégsem teszi meg, az a konkrét gonoszság, amire semmit nem tudok mondani.
És természetesen a Magyarországról érkező telefonhívásokre nem veszi fel a telefonját, mert jól tudja, hogy a csomag kapcsán próbálnák őt jobb belátásra bírni az otthoniak (akiknek természetesen az emailjeire sem válaszol).
Én megértelek, és együttérzek veled, ha ez jelent valamit.
-
Dec 23, 2014 15:17:18
fogyatékos!
Dec 23, 2014 15:17:18
Kohnspirátor
Dec 23, 2014 15:18:36
1. Mennyi Omáék végső követelése?
2. Mi történt igazából az orroddal?
3. Tényleg bepróbálkoztál az egyetemre az OKJ-s papírjaiddal?
4. Hova jössz haza?
2. Mi történt igazából az orroddal?
3. Tényleg bepróbálkoztál az egyetemre az OKJ-s papírjaiddal?
4. Hova jössz haza?
Dec 23, 2014 15:18:36
sodika
Dec 23, 2014 15:18:51
Szerintem most kopogj fel a lakasaba es beszeld meg vele a tortenteket! Hidd el ez segit!
:D
Én tőle már semmit nem akarok.
Dec 23, 2014 15:18:51
Kemál Kabátban
Dec 23, 2014 15:18:54
* épp azon gondolkodik Berlinben, hogy Kelemen Kabátban tribute zenekart alapít *
Dec 23, 2014 15:18:54
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 15:19:07
x38)
Endre, ha megadod Andinéni számát, felhívom és elintézem, hogy megkapd a csomagodat! Cserébe majd elvárok valamit, de ez neked csak természetes, szóval nincs miért aggódnod!
medvezsidaj
Dec 23, 2014 15:19:20
Akkor beszeld meg Kemallal!
Dec 23, 2014 15:19:20
broni
Dec 23, 2014 15:19:21
a urva anyját, én a délelőtt xanax íratásssal töltöttem...fúúúúú.....van, akit már elzavartak, de nekem írtak gyógyszert ikszdé)))hazudni tudni kell))))
Dec 23, 2014 15:19:21
echelon mérnök
Dec 23, 2014 15:20:17
Sodi! Sose feledd Napoleon Hill végtelen bölcsességét:
"A tartalmas és teljes élet művészete hasonlít ahhoz, amikor egy hegyi folyó zuhatagos részén vergődsz lefelé egy gumicsónakon. Ha már elszántad magadat, és engedtél a vad sodrásnak, nehéz megváltoztatnod a döntésedet. Már nem lehet visszafordulni, hogy visszaevezz a nyugodt vizekre. Az izgalom és a kaland azonban megéri az erőfeszítést. Ha sosem próbálkozol az újjal, nem ismerheted meg sem a kétségbeesés mélységeit, sem a siker felemelő érzését."
Ha most nem rögzíted a tényeket, visszaevezel a nyugodt, Kolosy téri vízekre, és kurvára nem fogsz semmi tanulni a Sors által neked rendelt Berlini Kalandból.
Gondolkodj és cselekedj, még ma!
"A kezdeményezőkészség igen ritka tulajdonság. Arra készteti az embert, hogy megtegye, amit tenni kell, még ha nem is mondják neki." Szintén Napoleon Hill! Ne feledd, tényeket videon, most! Különben sose fogod megtenni, csak halogatni fogod, az Andi által ejtett súlyos seb pedig idővel begyógyul és maradsz egy kis mamlasz!
"A tartalmas és teljes élet művészete hasonlít ahhoz, amikor egy hegyi folyó zuhatagos részén vergődsz lefelé egy gumicsónakon. Ha már elszántad magadat, és engedtél a vad sodrásnak, nehéz megváltoztatnod a döntésedet. Már nem lehet visszafordulni, hogy visszaevezz a nyugodt vizekre. Az izgalom és a kaland azonban megéri az erőfeszítést. Ha sosem próbálkozol az újjal, nem ismerheted meg sem a kétségbeesés mélységeit, sem a siker felemelő érzését."
Gondolkodj és cselekedj, még ma!
"A kezdeményezőkészség igen ritka tulajdonság. Arra készteti az embert, hogy megtegye, amit tenni kell, még ha nem is mondják neki." Szintén Napoleon Hill! Ne feledd, tényeket videon, most! Különben sose fogod megtenni, csak halogatni fogod, az Andi által ejtett súlyos seb pedig idővel begyógyul és maradsz egy kis mamlasz!
Dec 23, 2014 15:20:17
Schwezoff Dávid
Dec 23, 2014 15:20:33
Itt Berlinből nem pazarlok erre időt és energiát.
De ezek után a legkevesebb, hogy Pestről majd Google optimalizálok bizonyos dolgokra.
De ezek után a legkevesebb, hogy Pestről majd Google optimalizálok bizonyos dolgokra.
Sodi bazmeg, Kemal helyeben, ha a csajomat egy ilyen elmebeteg zaklatna, rohadtul nem fordulnek a hatosagokhoz. Siman elcsalnam valahova es agyonvernem, feldarabolnam es elasnam.
kulonosen tudvan, hogy soha senki nem keresne es nem is tudnak azonositani, ha megtalaljak se.
Dec 23, 2014 15:20:33
jiddise máme
(
x11)
Dec 23, 2014 15:20:44
x11)
sneckó, találkoztál már Omáékkal?
Dalbír
Dec 23, 2014 15:20:50
Szerintem is add meg Andinéni számát xD
Dec 23, 2014 15:20:50
medvezsidaj
Dec 23, 2014 15:20:59
Miert hagyod hogy egy no igy kibasszon veled es lecsicskitson? Ez a sodi mar nem a regi sodi!
Dec 23, 2014 15:20:59
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 15:22:21
Visszaevezne ő, de nincs mivel és nincs hova. A Kolosy téri "kikötő" bezárta kapuit :)
Dec 23, 2014 15:22:21
Oma
Dec 23, 2014 15:22:35
Schodi,
Cserébe csomag megkapod új albérletbe penészes bőrpárna.
Cserébe csomag megkapod új albérletbe penészes bőrpárna.
Dec 23, 2014 15:22:35
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 15:22:54
x38)
Szilaj paripa? Piranha? Vadászbika?
Andinéni szerint egy becsicskuló vérszívó pióca vagy...
Ez vagy ellentmondás, és akkor helyre kelle tenni a nőszemélyt, vagy pedig igaza van, és az nagyon nagy baj.
Andinéni szerint egy becsicskuló vérszívó pióca vagy...
Ez vagy ellentmondás, és akkor helyre kelle tenni a nőszemélyt, vagy pedig igaza van, és az nagyon nagy baj.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 23, 2014 15:23:49
x30)
Nem jó, az útlevele alapján könnyen azonosítják. Oh wait!
jiddise máme
(
x11)
Dec 23, 2014 15:24:00
x11)
Miert hagyod hogy egy no igy kibasszon veled es lecsicskitson? Ez a sodi mar nem a regi sodi!
hát nem, itt picsog a szilaj paripa, a jéghideg jogász :)
WU
Dec 23, 2014 15:24:11
Endi, hogy fogsz pénzt felvenni iratok nékül?
Dec 23, 2014 15:24:11
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 23, 2014 15:24:50
x30)
Endi, hogy fogsz pénzt felvenni iratok nékül?
Dr. Fórizs Eszter
Dec 23, 2014 15:25:16
Pincsi! Most azonnal fogod a cuccaidat és hazaügetsz a Kakukk utcába! Szétverlek!
Dec 23, 2014 15:25:16
Laci
Dec 23, 2014 15:25:48
Endi, hogy fogsz elmenni? xDDDD
(A barátnőm kérdezi.)
(A barátnőm kérdezi.)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
x38)
Sodi, szerinted van korreláció a két állítás között?
1. Nem kapod meg a csomagodat karácsonykor
2. Nem adtál semmit a szüleidnek karácsonyra, és még a trollok csomagját sem köszönted meg
Vonzás Törvénye, tudod...
2. Nem adtál semmit a szüleidnek karácsonyra, és még a trollok csomagját sem köszönted meg
broni
Dec 23, 2014 15:25:56
Dec 23, 2014 15:25:56
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 15:26:52
x38)
Ezt már próbálta, azóta ferde az orra...
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 23, 2014 15:27:26
x30)
Ahhoz is ki kell menni az utcára. Hacsak nem hagyott otthon valami bundát a nőnemű lakótársa.
jéghideg jogász
Dec 23, 2014 15:27:42
Sodi, legalább kaja is van a csomagban, hogy szépen belerohadjon a gönceidbe, ha nem hozzátok el?
Dec 23, 2014 15:27:42
Tyodika
Dec 23, 2014 15:28:05
Sodi, szerinted van korreláció a két állítás között?
Beírom ide, hoty korreeeeeeláciiióóó.
Nya, nem jó, mity jelenty ez? Olyan, minty a felláció?
Shemmi értelme!
Dec 23, 2014 15:28:05
borzasztó igazság
Dec 23, 2014 15:28:06
Szerintem is add meg Andinéni számát xD
Szerintem már az is hatalmas szemétség volt Endrétől, hogy a cigarettától kezdve a herbálon át a szexuális segédeszközökig több kamionnyi árut rendelt K.......nak, nem gondoltam volna, hogy Andival is megcsinálja :(
Dec 23, 2014 15:28:06
sodika
Dec 23, 2014 15:28:11
Most azzal vagyok elfoglalva, hogy az este 7 órai zárás előtt valahogy mégis csak hozzájussak a csomagomhoz.
Nélküle.
Vagy összejön, vagy nem, de megpróbálom.
Adott nekem a lány most intézkednivalót és mérgelődnivalót.
Semmi gond sincs ezzel sem.
Amíg Németországban vagyok, tényleg legyen boldog.
És nyugodt.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nélküle.
És nyugodt.
Dec 23, 2014 15:28:11
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 15:28:12
x38)
Endre, csinálsz majd szépvok képet magadról, amikor 8 réteg recskai-pulóverben merészkedsz ki az utcára a fogcsikorgató hidegben egy konzervet venni?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 15:29:14
x38)
Most azzal vagyok elfoglalva, hogy az este 7 órai zárás előtt valahogy mégis csak hozzájussak a csomagomhoz.
Nélküle.
És nyugodt.
Nélküle.
És nyugodt.
Bosszút forralsz?
Murder by blogbejegyzés?
Schwezoff Dávid
Dec 23, 2014 15:29:17
* berlini pupos hajlektalanvetkozteto is coming *
Dec 23, 2014 15:29:17
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 15:29:21
Sodi, legalább kaja is van a csomagban, hogy szépen belerohadjon a gönceidbe, ha nem hozzátok el?
Trendi penészmintás télikabát a Rocskai Fashion-től ;)
Dec 23, 2014 15:29:21
Kohnspirátor
Dec 23, 2014 15:29:29
Endre, elfelejtettél válaszolni arra, hogy mi lett a végső összeg Omáéknál.
És arra is, hogy mi történt az orroddal.
És arra is, hogy mi történt az orroddal.
Dec 23, 2014 15:29:29
Kohnspirátor
Dec 23, 2014 15:30:40
Bosszút forralsz?
Murder by blogbejegyzés?
Bosszút forralsz?
Murder by blogbejegyzés?
Piton + Velvet cikk
Tyejintyem esz éjtyhetyő.
Dec 23, 2014 15:30:40
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 15:30:56
Nélküle.
És nyugodt.
Nélküle.
És nyugodt.
Postarablás! Pillanatok alatt megvagy és még pénzhez is jutsz! Meg 15-20 év börtönhöz, de ez most mellékes.
Lódulj Fifi, szerezd meg a pakkot!!
Dec 23, 2014 15:30:56
jéghideg jogász
Dec 23, 2014 15:31:26
Nélküle.
És nyugodt.
Nélküle.
És nyugodt.
Előbb váltsd ki az útleveledet a zaciból, mert anélkül el fognak hajtani.
Dec 23, 2014 15:31:26
Zweifinger Adlerfang
Dec 23, 2014 15:32:35
Csinál kabátot a főbérlő szőnyegéből, régi függönyéből, vagy amit talál magára húzza. A kukás zsák például elég jól lepergeti a havat. Ha alárak még pár réteg függönyt, fasza kis kabát lesz az :-))))
Dec 23, 2014 15:32:35
broni
Dec 23, 2014 15:32:59
nehogy máűr a fritzek kibasszanak egy magyar vitézzel!!!!!előre!!!!!!!!!!!!!!!!44
Dec 23, 2014 15:32:59
Mädchen in der Post
Dec 23, 2014 15:33:50
Kein Paket!!!
Raus, Bucklige!!!
Raus, Bucklige!!!
Dec 23, 2014 15:33:50
Kohnspirátor
Dec 23, 2014 15:33:55
Jogosítvány: rég lejárt, egészségügyi okok miatt nem lehetett meghosszabbítani.
Személyi: Rocskaiéknál a számlagyár miatt.
Útlevél: Omáéknál letétben.
Egy német egészségbiztosítási kártya még jó lehet, mert az is fényképes. Oh, wait...
Személyi: Rocskaiéknál a számlagyár miatt.
Útlevél: Omáéknál letétben.
Egy német egészségbiztosítási kártya még jó lehet, mert az is fényképes. Oh, wait...
Dec 23, 2014 15:33:55
medvezsidaj
Dec 23, 2014 15:34:09
Most kene irni andinak h endre karacsonykor arra keszul hogy meggyilkolja!
Dec 23, 2014 15:34:09
-
Dec 23, 2014 15:36:11
mennyi készpénzed van endi, és mikor vársz legközelebb pénzt?
Dec 23, 2014 15:36:11
echelon mérnök
Dec 23, 2014 15:36:31
Nélküle.
Nélküle.
Csak higgadtan, keményen, férfiasan. Határozott fellépéssel! Hangerő egy kicsit megemel, tágra nyílt, érdeklődő szemek, feszes (mell ki, has be), de enyhén előredőlő testtartás, pattogó, utasító hanghordozás és a kis hülye hivatalnok kérdezni se fog semmit! Ha nagyon nem megy, akkor egy laza taot is helyre fogja tenni a beképzelt kis hivatalnokocskát. Sok sikert!
Rajtad múlik melyik vagy te:
www.youtube.com/watch?v=Zck5rTz-nTA
Dec 23, 2014 15:36:31
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 15:36:37
Jogosítvány: rég lejárt, egészségügyi okok miatt nem lehetett meghosszabbítani.
Dec 23, 2014 15:36:37
jiddise máme
(
x11)
Dec 23, 2014 15:38:46
x11)
sneckó, most kapod vissza mindazt, amit az évek során gonoszkodtál, Szetey montázs, seriff és seriffné, Bándy Kata, stb stb stb
megérdemled, qrvára nem tudlak sajnálni - amikor kicsit megsajnálnálak, akkor eszembe jutnak ezek a dolgok, és megnyugszom, hogy előbb-utóbb mindenki visszakapja azt, ha szemétkedett mással, nem mindig attól, akivel szemétkedett, de visszakapja, s ez így van jól
megérdemled, qrvára nem tudlak sajnálni - amikor kicsit megsajnálnálak, akkor eszembe jutnak ezek a dolgok, és megnyugszom, hogy előbb-utóbb mindenki visszakapja azt, ha szemétkedett mással, nem mindig attól, akivel szemétkedett, de visszakapja, s ez így van jól
jiddise máme
(
x11)
Dec 23, 2014 15:39:51
x11)
Kohnspirátor
Dec 23, 2014 15:40:04
Miután eladták a Nándorfejérvár közi rejszbunkert és Endre öreg fordját, baszott elmenni meghosszabbítani, hiszen minek.
Kb. 28 éves korában járhatott le, hiszen 10 évre adják. Ráadásul akkoriban már nagyon rosszul láttot, viszont az anyja nem vett neki több szemüveget, miután kettőt elhagyott/összetört, így esélye sem lett volna meghosszabbíttatni.
Dec 23, 2014 15:40:04
medvezsidaj
Dec 23, 2014 15:40:25
Meg ma meg kene bosszulnod, hogy andi a gonosz tonkretettr a karacsonyod es hazudott neked!
Pedig abban az elsosegely csomagba szerintem nehany euro alamizsnat is kuldtek veraek...:(
Pedig abban az elsosegely csomagba szerintem nehany euro alamizsnat is kuldtek veraek...:(
Dec 23, 2014 15:40:25
Kohnspirátor
Dec 23, 2014 15:41:20
Sajnos ahhoz érvényes otthoni TB kell :( :( :(
Egyébként pedig saját bevallása szerint itt hallott róla először, és "lehet, hogy majd kiváltja". Mondjuk ahhoz haza kéne jönnie. És ugye befizetni a TB-t.
Ráadásul azzal nem igazolhatja magát.
Dec 23, 2014 15:41:20
Zweifinger Adlerfang
Dec 23, 2014 15:42:27
Endre!
Pénz, télikabát és utánpótlás nélkül meddig fogod kibírni?
Most tehát alig dugod ki majd az orrodat, hisz hideg van. Eddig sem tetted, nem nagy változás. De azért az már komoly,hogy pénzed sincs, Andi néni sincs, csak recskaiékat pumpolhatod.
Mi a faszt csinálsz, ha nem tudnak utalni pár napon belül?
Megeszed a függönyt?
Most tehát alig dugod ki majd az orrodat, hisz hideg van. Eddig sem tetted, nem nagy változás. De azért az már komoly,hogy pénzed sincs, Andi néni sincs, csak recskaiékat pumpolhatod.
Megeszed a függönyt?
Dec 23, 2014 15:42:27
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 15:43:01
Ez tényleg jellemző rá, megszerzi a jogsit, aztán hagyja lejárni :)
Dec 23, 2014 15:43:01
Dőrppe
Dec 23, 2014 15:43:59
Endre!
Megeszed a függönyt?
Megeszed a függönyt?
Akor elkűlldöm neki a '99 étel kúgyahúsal' c. kőnyvemett ami ijen esetekben natyon is hasznós lehet!
Dec 23, 2014 15:43:59
Zweifinger Adlerfang
Dec 23, 2014 15:44:12
Púp!
Nem tartod gáznak,hogy 33 éves korodban a megélhetésed segélycsomagokon múlik?
Ha nincs csomag, a vadászbika éhen hal és megfagy.
Szégyelled magadat legalább?
Dec 23, 2014 15:44:12
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 15:45:52
x38)
Endre, mennyivel tartozol Omának a penész miatt???
medvezsidaj
Dec 23, 2014 15:45:57
Mennyi penz van jelenleg a zsebedben illetve mennyi kajad van a hutoben?
Dec 23, 2014 15:45:57
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 23, 2014 15:45:58
x9)
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 15:46:25
Endre!
Megeszed a függönyt?
Megeszed a függönyt?
Lejmol a lakótársaktól, azok meg ránéznek erre a szerencsétlen külsejű, 4 számmal nagyobb vékony cuccokban didergő gnómra és adnak neki valami kaját. Ha viszont nem adnak, akkor egyszerűen ellopja. Túlélés a morál előtt!
Dec 23, 2014 15:46:25
jiddise máme
(
x11)
Dec 23, 2014 15:46:53
x11)
Púp!
miért szégyellné magát? szégyellje magát a világ, hogy nem mutatta meg, nem tanította meg neki az önálló életvitelt!
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 23, 2014 15:47:43
x9)
jiddise máme
(
x11)
Dec 23, 2014 15:47:51
x11)
beszkenneli és elküldi pdf-ben
tényleg, arra nincs valami pdf, hogy kell iratok nélkül átvenni dolgokat a postán ott Berlin, Germany környékén?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 15:47:53
x38)
Örebro, hívd már fel Andikát és kérdezd meg tőle, hogy mi is a helyzet valójában! Nszksz
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 15:48:01
Milyen szemetek vagyunk, még senki sem kérdezte ma:
Endre! Ettél ma már valamit?
Endre! Ettél ma már valamit?
Dec 23, 2014 15:48:01
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 23, 2014 15:48:04
x9)
Bocs a duplázásért
jéghideg jogász
Dec 23, 2014 15:50:27
Foglaljuk össze:
- télikabátja nincs
- kajája nincs
- pénze nincs
- számlája nincs
- a pakkhoz andi miatt nem fér hozzá
- pénzt felvenni útlevél híján nem tud
- van egy 700 eurós tartozása
- holnaptól 3 napos ünnep, semmit nem tud intézni
- a szerelme feljelentéssel fenyegeti
- karácsonykor egyedül lesz
Ilyen szintű szopatást a trollok sose tudtak volna intézni neki.
Ez shiker!
- télikabátja nincs
- kajája nincs
- pénze nincs
- számlája nincs
- a pakkhoz andi miatt nem fér hozzá
- pénzt felvenni útlevél híján nem tud
- van egy 700 eurós tartozása
- holnaptól 3 napos ünnep, semmit nem tud intézni
- a szerelme feljelentéssel fenyegeti
- karácsonykor egyedül lesz
Ilyen szintű szopatást a trollok sose tudtak volna intézni neki.
Ez shiker!
Dec 23, 2014 15:50:27
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 23, 2014 15:51:13
x30)
Extrém Sodihergelés!
tigris
Dec 23, 2014 15:52:59
nabasszátok meg, az igazság tényleg durvább, mit a fikció.
a múzeumos képen ott volt kemál? első látásra nem. De ott volt valaki Andival, valaki, akit épp ölelgetett, simogatott.
SoDI téged egy kutya túrt ki Andinéni lakásából? Jól gondolom, hogy a Szeretője?
a múzeumos képen ott volt kemál? első látásra nem. De ott volt valaki Andival, valaki, akit épp ölelgetett, simogatott.
SoDI téged egy kutya túrt ki Andinéni lakásából? Jól gondolom, hogy a Szeretője?
Dec 23, 2014 15:52:59
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 15:54:55
nabasszátok meg, az igazság tényleg durvább, mit a fikció.
:)
Nekem inkább az jutott eszembe, hogy mi van, ha Andi a nőket szereti? Endre! Gyere és mesélj: nővel él együtt, ugye? ;)
Dec 23, 2014 15:54:55
Béla
(
x4)
Dec 23, 2014 15:54:58
x4)
Sneci, mi lesz a holnap esti menü? Sült krumpli piros arannyal, utána egy előre csomagolt baklava, és pattintasz egy üveg 1 eurós vörösbort? Milyen karácsonyfád lesz? Lemész a temetőbe, és lopsz egy tuját?
Ceterum censeo: SoDI legnagyobb hazugsága, hogy tagadja a masztipartis kommentet.
jéghideg jogász
Dec 23, 2014 15:55:48
A lakótársak a családnál töltik az ünnepeket, és valszeg a hűtőt is kisöpörték.
Sodi, kezheted kiguglizni a berlini ételosztásokat.
Dec 23, 2014 15:55:48
jiddise máme
(
x11)
Dec 23, 2014 15:56:58
x11)

-
Dec 23, 2014 15:57:26
andinéni a legkeményebb troll
Dec 23, 2014 15:57:26
broni
Dec 23, 2014 15:58:46
van egy 700 eurós tartozása
vagy ki tudja, lehet 1700.,.....
vagy ki tudja, lehet 1700.,.....
Dec 23, 2014 15:58:46
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 15:59:11
Amilyen a mi Endrénk szerencséje, ez talán már meg is történt :) A csomag útnak indult haza!
Dec 23, 2014 15:59:11
-
Dec 23, 2014 16:00:26
Örebro, hívd már fel Andikát és kérdezd meg tőle, hogy mi is a helyzet valójában! Nszksz
Nekem mår nem kell felhivnom, a Kolossy teri csövesek felhivhatjak öt es megkerdezhetik Andit miert is lett elege gyaguåsbol. Nekem eleg ez a mostani szitu! Bår ezzel meg noncs vege es ezzel Laci is egyetert!
Dec 23, 2014 16:00:26
Fekete Bikapata
Dec 23, 2014 16:01:11
Sodi, mindenféle rosszindulat nélkül, de ilyenkor mit gondolsz, mi a véleményed a Vonzás törvényéről és Blájen Részi-ről?
Dec 23, 2014 16:01:11
Örebro
Dec 23, 2014 16:01:51
Az elözö en voltam csak nem tette be a nevem.
Dec 23, 2014 16:01:51
Laci
Dec 23, 2014 16:02:47
Hogy jövök én ehhez? Jó, pár képet küldtem a galériának, de főszabályként csak művészi célból xD
Dec 23, 2014 16:02:47
Fekete Bikapata
Dec 23, 2014 16:05:48
Mit fogsz enni karácsonykor, Sodi?
Dec 23, 2014 16:05:48
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 23, 2014 16:06:50
x16)
Nagyon durva a retardshow. Fel voltam készülve valami nagyon keményre, de ez túl lő várakozásaimon.
Bele se merek gondolni abba, hogy szerencsétlen nő min mehetett keresztül, hogy már rendőrt akar hívni a zaklatójára.
Nem megmondtuk neked már hetekkel ezelőtt, hogy hagyjad végre békén? Hogy Németországban komolyan veszik a zaklatást?
És még neked áll feljebb? Mit képzelsz magadról, te utolsó csöves? Idegen emberek címére küldözgetsz csomagot?Még te követelőzöl?
Brutális, hogy milyen mértékben nem vagy tisztában az emberi együttélés legelemibb szabályaival sem.
Semmivel sem tartozik neked Andi, hagyjad békén.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Bele se merek gondolni abba, hogy szerencsétlen nő min mehetett keresztül, hogy már rendőrt akar hívni a zaklatójára.
Nem megmondtuk neked már hetekkel ezelőtt, hogy hagyjad végre békén? Hogy Németországban komolyan veszik a zaklatást?
És még neked áll feljebb? Mit képzelsz magadról, te utolsó csöves? Idegen emberek címére küldözgetsz csomagot?Még te követelőzöl?
Brutális, hogy milyen mértékben nem vagy tisztában az emberi együttélés legelemibb szabályaival sem.
Semmivel sem tartozik neked Andi, hagyjad békén.
jiddise máme
(
x11)
Dec 23, 2014 16:07:26
x11)
sneckó, te tényleg délelőtt fél 10 óta azon filózól, hogyan menj le a postára?
Kiss Kender Farkas
Dec 23, 2014 16:07:35
Az elözö en voltam csak nem tette be a nevem.
Andi számát beírnád? Köszönet előre is, már csak az ő száma hiányzik.
Dec 23, 2014 16:07:35
echelon mérnök
Dec 23, 2014 16:10:30
Nagyon durva a retardshow. Fel voltam készülve valami nagyon keményre, de ez túl lő várakozásaimon.
Gyakran felmerül a szerkesztőségben (nem abban), hogy milyen komoly kortárs drámát lehet írni a sztoriból. És nem kellene semmit tenni, csak a megtörtént eseteket egy jó dramaturgnak odaadni. Kellően kiszámítható a vég, de mégis vannak fordulatok, amiket nem vár az ember.
Dec 23, 2014 16:10:30
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2014 16:11:09
x38)
100 Eurót és egy H&M télikabátot adok egy sírógörcsös videóért!
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 23, 2014 16:11:26
x16)
Viszont van egy rossz hír is.
A csomag azt jelenti, hogy Rocskaiék még mindig eltartják a Gyagyást (új télikabát, wtf?). Nyilván ők küldik a pénzt is. Valszeg a csomagban is van pénz, ezért rinyál ennyire a Sodi.
Szóval sosem fog a Blahára kerülni, mert Rocskaiék élete végéig eltartják. A fasz se érti, hogy miért?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
A csomag azt jelenti, hogy Rocskaiék még mindig eltartják a Gyagyást (új télikabát, wtf?). Nyilván ők küldik a pénzt is. Valszeg a csomagban is van pénz, ezért rinyál ennyire a Sodi.
Szóval sosem fog a Blahára kerülni, mert Rocskaiék élete végéig eltartják. A fasz se érti, hogy miért?
jiddise máme
(
x11)
Dec 23, 2014 16:12:27
x11)
sneckó, ilyenkor legalább elgondolkodsz azon, hogy mindez miért történik veled?
89 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™