oks pina))))))))))))))))fél kilenmc beszarok,,,meg is violtz))))))))))))
amugy nemszartam beí))
ünep, olya szép, csáó, alvás
a gyagyás ha felhívta olyanokat mondott a telefonba csak, hogy piki-puki, böff-böff
Online marketing, magyar belpolitika, náculás, spagettikódok...
Előadta neki a púpos a menő vállalkozó (programozó) dumát, az meg lehet, hogy eleinte bekajálta. Aztán kezdett gyanús lenni, hogy egy buszjegyre sem tudja kiskálázni a pénzt púpi.
She was a dude.
Vagy önmaga ellen fordulhat.
A műsor kiváló, de én a nőért tényleg aggódóm.
ez a generátor ugye? ez nem lehet valódi...
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
De. Még élteti a remény...
Szerintem is kezd veszélyes lenni a púprém. még szerencse,hogy a fizikai állapota olyan mint a hígfos, különben már erőszakoskodott volna.
andi sokkal erősebb, mint recskaboy Hahó!
Szerintem ezért nem rontott még rá kivont pitonnal. Fél,hogyvisszautasítja tökönrúgja.
Hogy a busz alá lökje, nem kell nagy erő.
kinyalja és kidobja Xd
szerintem az egyik lakótársa lesz a németcsibe.
kurva nagy röhögések lesznek, a lakótársai gyorsan ki fognak akadni rá.
lol, mi meg racionális érveket soroltunk, hogy miért angolul kéne tanulnia a német helyett.
mekkora geci ez az andi, hogy nem romániában, vagy bulgáriában lakik....
vagy a periszkópos viperát!
Vagy Kelet-Afrikában.
She was a dude.
Fordítva van: azért ment ki, mert ott van a nő.
az tény, olvastam, viszont az okozhatja az extrém mértékű ragaszkodását, hogy odakint végképp nincs senki (andin kívül), akire számíthatna, vagy akármilyen szinten lefoglalná.
a Sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz. pont mint zsery munkája vagy visszaküldött 40 eurója esetében. remélem zsery beperli fórizst a kurva anyjába.
persze, hát azért kapott idegrohamot első nap, és azért törték be az orrát, mert szemtelenkedett.
Ez még kapóra is jön számára, mert így akar a nő közelébe férkőzni. Már itthonról is úgy indult el, hogy ezzel tisztában volt. Csak bebaszott a Kemál ügy, amire nem számított.
Nem, Andinál akart héderelni a kisszobában, és ki si volt akadva, hogy azt már lefoglalta Kemál.
Ördögi módon gondolkodik. Kimegy, egy már előre lebeszélt szállásra, ami max egy hónap, aztán nem talál olcsó szállást a következő hónapban és Andi megkönyörül rajta és befogadja.
De aztán kiderült a Kemál faktor, ez nem volt bekalkulálva. :)
kemálnak tényleg jár az ezüst trollszobor. jól megszopatta ezt a hazaárulót
Petrának az volt a szerencsélje, hogy sneckó már tud angolul
Endre, a laptop a minimum. Anélkül ne is álmodj az útlevélről.
Az csak egy futó kaland volt, Kalóz Dani folyamatosan őrizte. Andinéninek nem volt gardírozója, :)
kurvanagy lesz, ahogy magyarázza majd: "gye akkoj ööö még ityhatyok ety öööö kabátyot, mek ööööö ety dobotyt , aty elég? veja öööö néni tyessék megmonygyani nyekiik"
Recskaiék teljesen kitiltották az egyezkedésből, ez tegnap kiderült. Amit aláírt, azzal már nem tudnak a vén komcsik semmit csinálni, viszont megakadályozták, hogy újabb papírokat írjon alá ez a féleszű.
pedig a sodi minden papírt elolvas amit aláír. így volt a cégvásárlásnál is.
de ez is milyen már, hogy a 33 éves szilaj paripa még ezt sem tudja megoldani, és Budapest, Hungary környékéről kell tárgyalni helyette
én Vejanéniék helyében azért lassacskén elvágnám a köldökzsinórt
kutya helyett tartják snecit veráék. ez nekik egy hobbi. a saját fiaik kirepültek, unokák még nincsenek, ezért a kicsi endi kutyáról gondoskoknak.
Nagy titok lappang emögött. Az egyik feltételezés szerint, az öreg recskai lehet az igazi apja. :)
Inkább Veja nyényi és Gyöngyi anyu lehetnek (fél)testvérek.
hát azért hetyetye...a bolondos nézést kitől örökölte, he???
Szerintem simán a beérkező metrószerelvény elé löki, ha nem kerül időben rács mögé. Emlékezzetek csak a gyagyás metrófétisére!
Torokvágás is volt, meg vipera és sokkoló.
szerintem rendszeresen, heti vagy havi hírlevelet kellene küldeni nekik, amelyben beszámolunk a valódi történésekről.
abban reménykedik, hogy ha megírja neki, hogy visszamegy budapestre, akkor andi könnyes szemmel szerelmet vall neki, és bevallja, hogy csak próbára akarta tenni
nem érdekli őket. Ő a házi kedvenc. milliókat ölnek bele és semmi elvárásuk nincs. Nem kell dolgoznia, nem kell semmit produkálnia. Valami bűnös és sötét undorító titok lehet emögött, amit még nem derített ki a tudomány.
Jólelkűségből ennyit költeni valakire és ennyi szopást elviselni nem lehet. Ilyen nincs.
Semmi hatása nem lenne, ők csak akkor fogják megérteni, hogy mi történik, ha gyagyás előzetesbe kerül. Sneci hazudozik nekik folyamatosan, ha felkérdezik, akkor angolnázik ezerrel.

sneckó, adjál szerenádot Andinak, azt minden nő imádja!!!!
Szerintem sneci berlini tenykedeseit latva nekik is repedezhet a vilagkepuk.
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 08:13:13
x44)
menj aludni, ne floodold tele a fórumot, itt komoly munka folyik.
She was a dude.
broni
Dec 26, 2014 08:13:49
aludni kéne, kicsit fltuningoltwam msgm..vezek be aaltatót....
Dec 26, 2014 08:13:49
broni
Dec 26, 2014 08:17:13
oks pina))))))))))))))))fél kilenmc beszarok,,,meg is violtz))))))))))))
Dec 26, 2014 08:17:13
pilvax coffee shop
Dec 26, 2014 08:18:05
Aki nem akar veled kapcsolatot, annak ki kell vonulni az életéből. Legfeljebb arra várhatsz, hogy majd ő keres. Ebben életed végéig is reménykedhetsz akár, de ennyi.
De nem is értem ezt az egészet, szerelmes nem vagy belé, ideológiailag teljesen más talajon áll mint Te, ezért nem tudom mit és miért kéne neked őfelé bizonyítanod. Valami szerintem itt nagyon kimaradt a történetből.
De úgymond a saját nyugalmad érdekében is jobb lenne, ha még fantáziák szintjén is elfelejtenéd.
De nem is értem ezt az egészet, szerelmes nem vagy belé, ideológiailag teljesen más talajon áll mint Te, ezért nem tudom mit és miért kéne neked őfelé bizonyítanod. Valami szerintem itt nagyon kimaradt a történetből.
De úgymond a saját nyugalmad érdekében is jobb lenne, ha még fantáziák szintjén is elfelejtenéd.
Dec 26, 2014 08:18:05
figyelgető-troll
Dec 26, 2014 08:21:10
Egyébként kíváncsi lennék, hogy egyáltalán miről tudott beszélgetni whatandival?
Dec 26, 2014 08:21:10
broni
Dec 26, 2014 08:21:18
amugy nemszartam beí))
ünep, olya szép, csáó, alvás
Dec 26, 2014 08:21:18
Brian
Dec 26, 2014 08:22:38
Egyébként kíváncsi lennék, hogy egyáltalán miről tudott beszélgetni whatandival?
a gyagyás ha felhívta olyanokat mondott a telefonba csak, hogy piki-puki, böff-böff
Dec 26, 2014 08:22:38
banshee
(
x24)
Dec 26, 2014 08:23:31
x24)
Online marketing, magyar belpolitika, náculás, spagettikódok...
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 08:24:00
x44)
Előadta neki a púpos a menő vállalkozó (programozó) dumát, az meg lehet, hogy eleinte bekajálta. Aztán kezdett gyanús lenni, hogy egy buszjegyre sem tudja kiskálázni a pénzt púpi.
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 08:30:48
x44)
Púp nagyon szerelmes, ez nem kérdés. De mitől pörgött be ennyire? Lehet, hogy történt valami közöttük? A nő annyira szét volt egyszer hernyózva, hogy rámarkolt a pitonra?
She was a dude.
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 08:35:06
x44)
Tényleg púpi, mi van a képleteddel, tudod, hogy a nő életkora legyen a férfié / 2 + 7 ? Miért egy 40 éves nő után koslatsz?
She was a dude.
xray
Dec 26, 2014 08:36:36
Nagyon veszélyesnek érzem ezt a helyzetet, mert itt már nem plátói szerelemről van szó, hanem kőkemény birtoklási vágyról, ami bármelyik pillanatban átalakulhat egy erőszakos cselekménybe, durvább esetben gyilkosságba. Olyan szinten elborult az agya, hogy ha nem lehet az övé, akkor ne legyen másé sem. Egyelőre csak fantáziál, de mi lesz, ha bekattan? A halállistáján a második helyezett.
Mindenképpen komolyan kell venni és hűvösre tenni pár évre, hogy lecsillapodjon.
Mindenképpen komolyan kell venni és hűvösre tenni pár évre, hogy lecsillapodjon.
Dec 26, 2014 08:36:36
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 08:38:31
x44)
xray: Legalább még izgalmasabb lesz a műsor. Várjuk az új részeket :)
She was a dude.
pilvax coffee shop
Dec 26, 2014 08:39:46
Nagyon veszélyesnek érzem ezt a helyzetet, mert itt már nem plátói szerelemről van szó, hanem kőkemény birtoklási vágyról, ami bármelyik pillanatban átalakulhat egy erőszakos cselekménybe, durvább esetben gyilkosságba.
Vagy önmaga ellen fordulhat.
Dec 26, 2014 08:39:46
vonat(k)ozás
Dec 26, 2014 08:40:19
Sneckó, most, hogy nem írsz többet Andinak, folytathatnádba zaklatás abbahagyását azzal, hogy elköltözöl a közeléből. Ijesztö lehet, hogy körül torpedozod a lakóhelyét.
Dec 26, 2014 08:40:19
xray
Dec 26, 2014 08:40:56
xray: Legalább még izgalmasabb lesz a műsor. Várjuk az új részeket :)
Dec 26, 2014 08:40:56
moshe dayan
(
x2)
Dec 26, 2014 08:44:52
x2)
Nem akarok.
Pont azt írom, hogy nem akarok, mert az utolsó ilyen irányú kérése elég határozott volt ahhoz, hogy most a korábbi stílus bármilyen folytatása csak kontraproduktív legyen. Eddig bíztam abban, hogy ha üzeneteimet retorikailag tökéletesre formálom: stilisztikailag, tömörség, és érthetőség tekintetében, a bevezetés-tárgyalás-lezárás hármas egységét betartva, az megoldást jelenthet, de hiába értem el a végére ebben olyan teljesítményt, hogy a végeredmény már saját magamat is szó szerint lenyűgözött, most már látom, hogy nem ez az út: ez nem út.
Pont azt írom, hogy nem akarok, mert az utolsó ilyen irányú kérése elég határozott volt ahhoz, hogy most a korábbi stílus bármilyen folytatása csak kontraproduktív legyen. Eddig bíztam abban, hogy ha üzeneteimet retorikailag tökéletesre formálom: stilisztikailag, tömörség, és érthetőség tekintetében, a bevezetés-tárgyalás-lezárás hármas egységét betartva, az megoldást jelenthet, de hiába értem el a végére ebben olyan teljesítményt, hogy a végeredmény már saját magamat is szó szerint lenyűgözött, most már látom, hogy nem ez az út: ez nem út.
banshee
(
x24)
Dec 26, 2014 08:47:57
x24)
De. Még élteti a remény...
Zweifinger Adlerfang
Dec 26, 2014 08:49:34
Szerintem is kezd veszélyes lenni a púprém. még szerencse,hogy a fizikai állapota olyan mint a hígfos, különben már erőszakoskodott volna.
Dec 26, 2014 08:49:34
xray
Dec 26, 2014 08:51:23
A folyamat rémisztő. Megismerkedik vele M.o.-on, elkezd körözni körülötte, fantáziál, aztán pénz, nyelvtudás nélkül kimegy utána egy másik országba, gondosan ügyelve, hogy 10 perc gyalogsétával elérhető legyen. Nyomoz utána, minden percéről talán még excelt is vezet, minden trükköt bevet, hogy a közelébe kerüljön.
Ez az egész semmi más, mint színtiszta zaklatás. És ne felejtsük, hogy egy mentálisan sérült emberről beszélünk, aki most már nem csak magát szopatja, akin tényleg jókat röhögünk.
Ez az egész semmi más, mint színtiszta zaklatás. És ne felejtsük, hogy egy mentálisan sérült emberről beszélünk, aki most már nem csak magát szopatja, akin tényleg jókat röhögünk.
Dec 26, 2014 08:51:23
Brian
Dec 26, 2014 09:02:50
Dec 26, 2014 09:02:50
Zweifinger Adlerfang
Dec 26, 2014 09:05:31
Szerintem ezért nem rontott még rá kivont pitonnal. Fél,hogy
Dec 26, 2014 09:05:31
buzigurtni
Dec 26, 2014 09:11:57
figyelmeztetni kellene andinénit, hogy endi csak pihenőt tart pár hétre aztán folytatni akarja a zaklatást. nem venném a lelkemre ha valami történne szegény lánnyal..
Dec 26, 2014 09:11:57
xray
Dec 26, 2014 09:12:20
Hogy a busz alá lökje, nem kell nagy erő.
Dec 26, 2014 09:12:20
buzigurtni
Dec 26, 2014 09:13:45
bármit el tudok képzelni endiről egy mániás pillanatában. ha valaki azt nem tudja felfogni hogy a soha az azt jelenti hogy soha.
Dec 26, 2014 09:13:45
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 09:15:21
x44)
A németcsibét sajnálom, akit sodi azért akar összeszedni, hogy féltékennyé tegye vele Andit. Utána ki lesz hajítva szegény.
She was a dude.
Zweifinger Adlerfang
Dec 26, 2014 09:23:42
A németcsibét sajnálom, akit sodi azért akar összeszedni, hogy féltékennyé tegye vele Andit. Utána ki lesz hajítva szegény.
kinyalja és kidobja Xd
Dec 26, 2014 09:23:42
-
Dec 26, 2014 09:23:45
szerintem az egyik lakótársa lesz a németcsibe.
kurva nagy röhögések lesznek, a lakótársai gyorsan ki fognak akadni rá.
Dec 26, 2014 09:23:45
sodileaks
(
x10)
Dec 26, 2014 09:29:07
x10)
aSodiban még mindig erős az a tévképzet, hogy ő egy vonzó, harmincas vadászbika, ezért nem tudja feldolgozni Andi visszautasítását. Amit nekünk előad, az csak egy blájentjészis fapoleon hilles cukormázas maszlag, a valóságban szerintem sokkal durvább gondolatai vannak, mint a fiktív levélben megemlített "viperázás".
Szerintem most örülne asodi, ha egy lincselő tömeg egy kicsit megkövezné Andit, míg ő kamerázna és heherészne, és az utolsó pillanatban megmentené szerelmét a haláltól, hátha az majd hálás lesz neki ezért.
Ennyi.
Szerintem most örülne asodi, ha egy lincselő tömeg egy kicsit megkövezné Andit, míg ő kamerázna és heherészne, és az utolsó pillanatban megmentené szerelmét a haláltól, hátha az majd hálás lesz neki ezért.
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 09:30:59
x44)
Karácsonyra árti is felvette a bohócsipkát:
tolvajkergetok.hu/article.php?id=94
"Teljesen kizárt, hogy ez egyszerűen egy hibás bankjegy lett volna. A Pénzjegynyomda teljes vezetése azonnal szeppukut követne el, ha ilyen ótvar minőséget bocsátottak volna ki. Ez a tízezres bizony hamis, mégpedig rendkívül jó minőségben készült hamisítvány. Azt a szeppukut azért mégiscsak meggondolhatja a vezetőség, hiszen ha eddig tartott lemásolni a nagy mellénnyel beharangozott "szuperbiztonságos" terméküket, az bizony ciki."
She was a dude.
tolvajkergetok.hu/article.php?id=94
"Teljesen kizárt, hogy ez egyszerűen egy hibás bankjegy lett volna. A Pénzjegynyomda teljes vezetése azonnal szeppukut követne el, ha ilyen ótvar minőséget bocsátottak volna ki. Ez a tízezres bizony hamis, mégpedig rendkívül jó minőségben készült hamisítvány. Azt a szeppukut azért mégiscsak meggondolhatja a vezetőség, hiszen ha eddig tartott lemásolni a nagy mellénnyel beharangozott "szuperbiztonságos" terméküket, az bizony ciki."
olvasói levél
Dec 26, 2014 09:32:25
Továbbítsd kérlek ezt a levelet, én nem akarok ennél a néhány oldal elolvasásánál többet ennek a fórumnak a közelébe se kerülni...
Engem tizenéves koromban zaklatott, majd bántalmazott az (akkor már ex) barátom. Nem tudta feldolgozni azt, hogy szakítottam vele, úgy gondolta, hogy tudja, hogy miért küldtem el, de ezen változtatott, ha most újrakezdjük minden más lesz, blablabla... többször megkértem, hogy hagyjon, én szerelmes nem vagyok, nem akarok vele lenni. Nem volt képes ezt elfogadni, nyomozni kezdett utánam, megjelent ott, ahol éppen voltam, akkor még - internet hijján - telefonon és sms-ben zaklatott. Kísértetiesen ismerősek azok a dolgok, amit ez az őrült is írt "ismerem és tudom mi nem tetszett neki", "ő tehet arról, hogy...", "ő biztatott arra, hogy...", "miatta vagyok most ilyen állapotban", "most csak türelmesnek kell lennem, de majd később..." stb. Az egyetlen különbség, hogy aki engem zaklatott, majd később fenyegetni kezdett, és többször bántalmazott fizikailag sajnos jó erőben volt... én meg idióta félős kislány voltam, aki csak hónapokkal később fordult a rendőrséghez.
Nem fogja abbahagyni a zaklatást, a saját fejében megmagyarázza, hogy miért kell keresnie, először kedves, hízeleg, majd mikor lekoptatják megint rátámad azzal, hogy ő tehet a nyomoráról, és csak idő kérdése, hogy tettlegességig jusson. Már vagy tíz éve történt velem mindez, de még mindig felzaklatott az, amit ettől az őrülttől olvastam, annyira tipikus volt minden elmebeteg gondolata. Nem tudom ki ez a nő, akit zaklat, de feltételezem nem ezt érdemli. Ha tudtok az eseményekre bármilyen hatással lenni, még most, idejében tegyetek valamit, mert más röhögni egy gonosz, buta emberen, mint végignézni, sőt hagyni, hogy valakinek esetleg tényleg ártson.
Engem tizenéves koromban zaklatott, majd bántalmazott az (akkor már ex) barátom. Nem tudta feldolgozni azt, hogy szakítottam vele, úgy gondolta, hogy tudja, hogy miért küldtem el, de ezen változtatott, ha most újrakezdjük minden más lesz, blablabla... többször megkértem, hogy hagyjon, én szerelmes nem vagyok, nem akarok vele lenni. Nem volt képes ezt elfogadni, nyomozni kezdett utánam, megjelent ott, ahol éppen voltam, akkor még - internet hijján - telefonon és sms-ben zaklatott. Kísértetiesen ismerősek azok a dolgok, amit ez az őrült is írt "ismerem és tudom mi nem tetszett neki", "ő tehet arról, hogy...", "ő biztatott arra, hogy...", "miatta vagyok most ilyen állapotban", "most csak türelmesnek kell lennem, de majd később..." stb. Az egyetlen különbség, hogy aki engem zaklatott, majd később fenyegetni kezdett, és többször bántalmazott fizikailag sajnos jó erőben volt... én meg idióta félős kislány voltam, aki csak hónapokkal később fordult a rendőrséghez.
Nem fogja abbahagyni a zaklatást, a saját fejében megmagyarázza, hogy miért kell keresnie, először kedves, hízeleg, majd mikor lekoptatják megint rátámad azzal, hogy ő tehet a nyomoráról, és csak idő kérdése, hogy tettlegességig jusson. Már vagy tíz éve történt velem mindez, de még mindig felzaklatott az, amit ettől az őrülttől olvastam, annyira tipikus volt minden elmebeteg gondolata. Nem tudom ki ez a nő, akit zaklat, de feltételezem nem ezt érdemli. Ha tudtok az eseményekre bármilyen hatással lenni, még most, idejében tegyetek valamit, mert más röhögni egy gonosz, buta emberen, mint végignézni, sőt hagyni, hogy valakinek esetleg tényleg ártson.
Dec 26, 2014 09:32:25
-
Dec 26, 2014 09:33:48
Jó, annyi igaz a történetből, hogyha Andi a barcelonai szakaszta idején jött volna Pestre kilakoltatásokat fotózni, akkor most Kalatóniában lennék, és spanyolul tanultam volna, de a lényeg nem ez, hanem az, hogy Pest után a környezetváltozás igenis jót tett nekem. :D
lol, mi meg racionális érveket soroltunk, hogy miért angolul kéne tanulnia a német helyett.
Dec 26, 2014 09:33:48
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 09:36:48
x44)
Igazatok van. Ez már tényleg nem vicces, amit csinál a púpos. Hiába, hogy vasággyal 50 kiló, de a kést a kezébe tudja venni...
She was a dude.
tigris
Dec 26, 2014 09:44:55
sodi, ha rómában, mint a rómaiak, akkor katalóniában, miért spanyolul tanulnál, és miért nem katalánul?
más. mi van a zserinek megígért munkával vagy pénzzel? miért nem tartod be a szavad?
mekkorát kaptál recskaiéktól? üvöltött a büdös kurva?
más. mi van a zserinek megígért munkával vagy pénzzel? miért nem tartod be a szavad?
mekkorát kaptál recskaiéktól? üvöltött a büdös kurva?
Dec 26, 2014 09:44:55
-
Dec 26, 2014 09:45:56
írni kell a polizeinak egy levelet, hogy van ott berlinben egy zaklató, és az áldozat nem mer feljelentést tenni, mert meg van félemlítve. menjenek ki andihoz, és beszéljenek vele.
Dec 26, 2014 09:45:56
Zweifinger Adlerfang
Dec 26, 2014 09:48:49
Igazatok van. Ez már tényleg nem vicces, amit csinál a púpos. Hiába, hogy vasággyal 50 kiló, de a kést a kezébe tudja venni...
vagy a periszkópos viperát!
Dec 26, 2014 09:48:49
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 09:49:31
x44)
Vagy Kelet-Afrikában.
xray
Dec 26, 2014 09:54:18
Nem tudom, hogy Berlin, Germany környékén van-e távoltartási végzés, mert azt Andinak mindenféleképpen kérnie kéne. Az azt jelentené, hogy nem közelíthetné meg 100 méteren beül, nem telefonálhat, nem levelezhet, a neten nem mocskolhatná, különben letartóztatják.
Dec 26, 2014 09:54:18
csillámfaszláma
Dec 26, 2014 09:54:40
Szándékosan ment a csomag Andinénihez, hogy foglalkoznia kelljen vele, hisz korábban már elkezdte lekoptatni. Azért marad kint (10 perc sétányira!) mert várja az alkalmat, hogy újra legyen mivel megkeresnie. Most még nagy életesemény, vagy búcsú (wtf?) de néhány nap, vagy egy hét múlva majd megmagyarázza magának, hogy az is nagy életesemény, hogy elküldte a motivációs levelét vagy éppen talált akciós krumplit a piacon. Ennek NEM LESZ VÉGE! Csak akkor, ha a polizei lecsukja a gecibe, vagy elhagyja az országot, de ez utóbbit már csak azért sem fogja, mert az "otthoniaknak" a jelek szerint komoly érdeke fűződik hozzá, hogy kint maradjon.
Dec 26, 2014 09:54:40
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 09:55:28
x44)
Púp szomáli nyelven tanulna valami penészes, roskadozó viskóban. Mondjuk ott legalább nem néznék ki az emberek az alultápláltsága miatt. A faszméret is stimmelne (szomáli-csibék örömére), csak a bőrszín nem.
She was a dude.
tigris
Dec 26, 2014 09:56:36
azt jegyezzük már fel, hogy a Legnagyobb Példakép, a Csodálatos Minta, egy ateista. ha meg ateista, akkor meg nyilván szarik a keresztény ünnepekre, szóval kuráva nem értem, hogy miért lenne gonoszság amit csinált.
egy csőd vagy sodi
egy csőd vagy sodi
Dec 26, 2014 09:56:36
medvezsidaj
Dec 26, 2014 09:57:35
Sneci, szerintem Andi csak kemal miatt teszi azt amit tesz! Sakkban tartja a budos torok! Ha szeretned megkaparintani Andit, akkor nincs mas valasztasod, mint meggyilkolni kemalt!
Dec 26, 2014 09:57:35
Pupáktubák
Dec 26, 2014 10:00:34
ha nem ment volna ki, valószínűleg nem ragaszkodna ennyire a nőhöz. szépen elszigetelődött, és úgy ragaszkodik hozzá, mint az utolsó mentsvárhoz.
Dec 26, 2014 10:00:34
xray
Dec 26, 2014 10:02:30
ha nem ment volna ki, valószínűleg nem ragaszkodna ennyire a nőhöz. szépen elszigetelődött, és úgy ragaszkodik hozzá, mint az utolsó mentsvárhoz.
Dec 26, 2014 10:02:30
-
Dec 26, 2014 10:05:35
Sodi legújabb rohama a Keresd nőt c. filmre emlékeztet
Dec 26, 2014 10:05:35
grafikus007
Dec 26, 2014 10:05:50
endre, ha csak andi miatt mentél ki Berlinbe, akkor hazugság ez az egész életveszély mese? Csak minket etettél ezzel, vagy Veráéknak is ezt adtad be?
Dec 26, 2014 10:05:50
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 10:06:09
x44)
Púp az a fajta lúzer, akihez egyszer kedvesen szól egy nő, már rögtön 1000-el rápörög, egyből felépít egy mesevilágot a fejében a közös életükről, meg minden. 33 évesen nagyon gáz itt tartani.
She was a dude.
Pupáktubák
Dec 26, 2014 10:06:36
az tény, olvastam, viszont az okozhatja az extrém mértékű ragaszkodását, hogy odakint végképp nincs senki (andin kívül), akire számíthatna, vagy akármilyen szinten lefoglalná.
Dec 26, 2014 10:06:36
-
Dec 26, 2014 10:07:23
Andinak megvan a fizikai erőfölénye Sodival szemben?
Dec 26, 2014 10:07:23
tigris
Dec 26, 2014 10:08:23
endre, ha csak andi miatt mentél ki Berlinbe, akkor hazugság ez az egész életveszély mese? Csak minket etettél ezzel, vagy Veráéknak is ezt adtad be?
a Sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz. pont mint zsery munkája vagy visszaküldött 40 eurója esetében. remélem zsery beperli fórizst a kurva anyjába.
Dec 26, 2014 10:08:23
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 10:11:00
x44)
Endre, ugye elképzelted már, hogy Andinál fogsz lakni Berlinben, ő lesz a gazdatested, esténként meg feji a pitont, neked csak a púpodat kell meresztened a kanapén.
She was a dude.
tigris
Dec 26, 2014 10:15:38
Endre, ugye elképzelted már, hogy Andinál fogsz lakni Berlinben, ő lesz a gazdatested, esténként meg feji a pitont, neked csak a púpodat kell meresztened a kanapén.
persze, hát azért kapott idegrohamot első nap, és azért törték be az orrát, mert szemtelenkedett.
Dec 26, 2014 10:15:38
medvezsidaj
Dec 26, 2014 10:16:33
Kemal teljesen teljesen tonkretette a berlini kuldetest! Kemal a hibas!
Ha a torokot valamilyen csellel elteszed lab alol, Andi egesz biztos teged valasztana!
Ha a torokot valamilyen csellel elteszed lab alol, Andi egesz biztos teged valasztana!
Dec 26, 2014 10:16:33
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 10:17:33
x44)
Úgy indult el itthonról, hogy Andinál fog lakni, vagy előre meg volt beszélve, hogy albérletbe megy?
She was a dude.
xray
Dec 26, 2014 10:18:09
Ez még kapóra is jön számára, mert így akar a nő közelébe férkőzni. Már itthonról is úgy indult el, hogy ezzel tisztában volt. Csak bebaszott a Kemál ügy, amire nem számított.
Dec 26, 2014 10:18:09
tigris
Dec 26, 2014 10:19:03
ha jól értem, Endre 8 éves kinntartózkodást tervezel legalább. ez szerinted nem hazaárulás?
nem figyelsz?
tudod:
Itt élned
s halnod kell!
nem figyelsz?
tudod:
Itt élned
s halnod kell!
Dec 26, 2014 10:19:03
medvezsidaj
Dec 26, 2014 10:19:31
Szerintem veraektol utolso kivansagkent egy alberletet kert es eltette a remeny, hogy az elso honap utan Andi beleszeret aztan hozza koltozhez.
Dec 26, 2014 10:19:31
Hiénaverő
Dec 26, 2014 10:21:23
Úgy indult el itthonról, hogy Andinál fog lakni, vagy előre meg volt beszélve, hogy albérletbe megy?
Nem, Andinál akart héderelni a kisszobában, és ki si volt akadva, hogy azt már lefoglalta Kemál.
Dec 26, 2014 10:21:23
xray
Dec 26, 2014 10:23:04
Ördögi módon gondolkodik. Kimegy, egy már előre lebeszélt szállásra, ami max egy hónap, aztán nem talál olcsó szállást a következő hónapban és Andi megkönyörül rajta és befogadja.
Dec 26, 2014 10:23:04
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 10:24:26
x44)
Azért kemény lehetett... közeledik a vonat a berlini végállomáshoz, púp szíve egyre hevesebben ver. Leszáll, szinte repül a boldogságtól, keresi a szemével a nőt... idővel meg is látja a tömegben... kéz a kézben egy másik férfival.
She was a dude.
-
Dec 26, 2014 10:24:33
SODI TE GONOSZ VAGY!!!!
Dec 26, 2014 10:24:33
tigris
Dec 26, 2014 10:25:23
kemálnak tényleg jár az ezüst trollszobor. jól megszopatta ezt a hazaárulót
Dec 26, 2014 10:25:23
xray
Dec 26, 2014 10:26:39
Élete első szerelme börtönnel fog beteljesedni. :)
Dec 26, 2014 10:26:39
xray
Dec 26, 2014 10:31:11
Ha tiltakozik a szerelem szó miatt, akkor írhattam volna ezt:
a mentori ragaszkodása miatt fog börtönbe kerülni.
xD
a mentori ragaszkodása miatt fog börtönbe kerülni.
xD
Dec 26, 2014 10:31:11
tigris
Dec 26, 2014 10:32:15
sodi olyan, mintha nem is magyarul írna. mintha valami román pakolászná egymás után a magyar szavakat.
szégyen ez endre, egy krónikástól.
szégyen ez endre, egy krónikástól.
Dec 26, 2014 10:32:15
snecigeci
(
x44)
Dec 26, 2014 10:32:46
x44)
Emlékeztek, Petra iránt is elkezdett érezni valamit, folyton loholt utána, csak róla tudott beszélni. Ő végül megúszta, amikor Londonba menekült.
She was a dude.
tigris
Dec 26, 2014 10:34:59
sodi egyébként azt hogy képzelted, hogy majd otthagyod a hasmonitort, a merevlemezt meg még valami szart ómáéknál? szerinted ők valami kereskedők bazmeg? vagy minek nézed őket?
szerintem egyébként andika most igazán azért dühös endikére, mert elhitette vele, hogy egy csoró senki. most meg kiderült, hogy bemondásra fizeti ki a 800 eurókat. mennyit leakaszthatott volna róla a drogos, ateista, komcsi picsa. nem csoda , hogy mérges.
szerintem egyébként andika most igazán azért dühös endikére, mert elhitette vele, hogy egy csoró senki. most meg kiderült, hogy bemondásra fizeti ki a 800 eurókat. mennyit leakaszthatott volna róla a drogos, ateista, komcsi picsa. nem csoda , hogy mérges.
Dec 26, 2014 10:34:59
jiddise máme
(
x11)
Dec 26, 2014 10:35:22
x11)
Emlékeztek, Petra iránt is elkezdett érezni valamit, folyton loholt utána, csak róla tudott beszélni. Ő végül megúszta, amikor Londonba menekült.
Petrának az volt a szerencsélje, hogy sneckó már tud angolul
Oma
Dec 26, 2014 10:37:16
sodi egyébként azt hogy képzelted, hogy majd otthagyod a hasmonitort, a merevlemezt meg még valami szart ómáéknál? szerinted ők valami kereskedők bazmeg? vagy minek nézed őket?
Dec 26, 2014 10:37:16
xray
Dec 26, 2014 10:38:59
Az csak egy futó kaland volt, Kalóz Dani folyamatosan őrizte. Andinéninek nem volt gardírozója, :)
Dec 26, 2014 10:38:59
tigris
Dec 26, 2014 10:39:24
kurvanagy lesz, ahogy magyarázza majd: "gye akkoj ööö még ityhatyok ety öööö kabátyot, mek ööööö ety dobotyt , aty elég? veja öööö néni tyessék megmonygyani nyekiik"
Dec 26, 2014 10:39:24
xray
Dec 26, 2014 10:43:12
Recskaiék teljesen kitiltották az egyezkedésből, ez tegnap kiderült. Amit aláírt, azzal már nem tudnak a vén komcsik semmit csinálni, viszont megakadályozták, hogy újabb papírokat írjon alá ez a féleszű.
Dec 26, 2014 10:43:12
-
Dec 26, 2014 10:48:25
pedig a sodi minden papírt elolvas amit aláír. így volt a cégvásárlásnál is.
Dec 26, 2014 10:48:25
jiddise máme
(
x11)
Dec 26, 2014 10:49:03
x11)
de ez is milyen már, hogy a 33 éves szilaj paripa még ezt sem tudja megoldani, és Budapest, Hungary környékéről kell tárgyalni helyette
Oma
Dec 26, 2014 10:56:31
Endre, hogy teljes legyen a béke, alá kéne még írnod néhány papírt.
Dec 26, 2014 10:56:31
-
Dec 26, 2014 10:57:28
kutya helyett tartják snecit veráék. ez nekik egy hobbi. a saját fiaik kirepültek, unokák még nincsenek, ezért a kicsi endi kutyáról gondoskoknak.
Dec 26, 2014 10:57:28
xray
Dec 26, 2014 10:57:42
Nagy titok lappang emögött. Az egyik feltételezés szerint, az öreg recskai lehet az igazi apja. :)
Dec 26, 2014 10:57:42
banshee
(
x24)
Dec 26, 2014 11:03:14
x24)
Inkább Veja nyényi és Gyöngyi anyu lehetnek (fél)testvérek.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 26, 2014 11:03:51
x16)
Mindenesetre Vera néninek kellene írni, hogy Endre már csak hajszálnyira van a német börtöntől. Hátha intézkednek hazarendelése ügyében.
Tényleg rosszul esne, ha valami baja lenne Andinak.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
-
Dec 26, 2014 11:09:43
endre, neked nem andi a példaképed, hanem a zaklató bűnöző kiss roland.
Dec 26, 2014 11:09:43
*
Dec 26, 2014 11:12:07
a hazaut is erdekes lesz, mert amennyi lomja van recsinek azt csak 3-4 forduloval lehet kivinni a pu ra.az eredeti terv az volt, hogy andi fogja konnyes szemmel bucsuztatni, es kicipelni a szarjait. recsit meg most is elteti a remeny, ezert fog irni a hazaut elott andinak, hogy segitsen kikoltozni, mert az neki jar.
ugye rahibaztam, pupi?
ugye rahibaztam, pupi?
Dec 26, 2014 11:12:07
Matolcsy
Dec 26, 2014 11:14:36
hát azért hetyetye...a bolondos nézést kitől örökölte, he???
Dec 26, 2014 11:14:36
Hiénaverő
Dec 26, 2014 11:14:51
Sherlock Porksnak ugyan mit hozhatott a Jézuska? Újabb idézést? XD
Dec 26, 2014 11:14:51
mentális konstrukció
Dec 26, 2014 11:30:06
Mindenesetre Vera néninek kellene írni, hogy Endre már csak hajszálnyira van a német börtöntől. Hátha intézkednek hazarendelése ügyében.
Szerintem simán a beérkező metrószerelvény elé löki, ha nem kerül időben rács mögé. Emlékezzetek csak a gyagyás metrófétisére!
Dec 26, 2014 11:30:06
-
Dec 26, 2014 11:35:32
gyagyás, idén mennyi pénzt költöttek rád veráék? 2 milliót?
mit gondolsz, anyádnak nem kellemetlen ez az egész?
mit gondolsz, anyádnak nem kellemetlen ez az egész?
Dec 26, 2014 11:35:32
IsmeretlenJoAkaro
Dec 26, 2014 11:38:39
Rocskaiek tudnak sneci zaklatasi ugyeirol? Ha nem, akkor surgosen tajekoztatni kell oket, hogy a recskas onnan is kapjon egy picsast
Dec 26, 2014 11:38:39
banshee
(
x24)
Dec 26, 2014 11:42:15
x24)
Torokvágás is volt, meg vipera és sokkoló.
-
Dec 26, 2014 11:42:40
Rocskaiek tudnak sneci zaklatasi ugyeirol? Ha nem, akkor surgosen tajekoztatni kell oket, hogy a recskas onnan is kapjon egy picsast
szerintem rendszeresen, heti vagy havi hírlevelet kellene küldeni nekik, amelyben beszámolunk a valódi történésekről.
Dec 26, 2014 11:42:40
grafikus007
Dec 26, 2014 11:43:53
ezert fog irni a hazaut elott andinak, hogy segitsen kikoltozni, mert az neki jar.
ugye rahibaztam, pupi?
ugye rahibaztam, pupi?
abban reménykedik, hogy ha megírja neki, hogy visszamegy budapestre, akkor andi könnyes szemmel szerelmet vall neki, és bevallja, hogy csak próbára akarta tenni
Dec 26, 2014 11:43:53
Zweifinger Adlerfang
Dec 26, 2014 11:47:18
nem érdekli őket. Ő a házi kedvenc. milliókat ölnek bele és semmi elvárásuk nincs. Nem kell dolgoznia, nem kell semmit produkálnia. Valami bűnös és sötét undorító titok lehet emögött, amit még nem derített ki a tudomány.
Jólelkűségből ennyit költeni valakire és ennyi szopást elviselni nem lehet. Ilyen nincs.
Dec 26, 2014 11:47:18
xray
Dec 26, 2014 11:48:21
Semmi hatása nem lenne, ők csak akkor fogják megérteni, hogy mi történik, ha gyagyás előzetesbe kerül. Sneci hazudozik nekik folyamatosan, ha felkérdezik, akkor angolnázik ezerrel.
Dec 26, 2014 11:48:21
-
Dec 26, 2014 11:49:16
nézzétek, még zsír is adott tanácsot snecinek! nőügyekben neki is hatalmas tapasztalata van.
Laszlo Boros Elmondom, mit gondolok. Nem birja az egod, hogy valaki, akit idealizalsz, lenez es nem akar tudomast venni rolad, ezert most megprobalod lerombolni vagy mas modon bosszut allni. Hosszu tavon ez azert meg nagyobb szopas, mert a "sikereid" eleresehez nem az fog motivalni, hogy elerj valami szamodra is elfogadhato eletszinvonalat, hanem a "csak azert is megmutatom neki", es ha nem ugy alakulnak a dolgok, ahogy szeretned, meg jobban begorcsolsz es meg ugy sem fogsz egyrol a kettore jutni.
4 órája
Laszlo Boros Elmondom, mit gondolok. Nem birja az egod, hogy valaki, akit idealizalsz, lenez es nem akar tudomast venni rolad, ezert most megprobalod lerombolni vagy mas modon bosszut allni. Hosszu tavon ez azert meg nagyobb szopas, mert a "sikereid" eleresehez nem az fog motivalni, hogy elerj valami szamodra is elfogadhato eletszinvonalat, hanem a "csak azert is megmutatom neki", es ha nem ugy alakulnak a dolgok, ahogy szeretned, meg jobban begorcsolsz es meg ugy sem fogsz egyrol a kettore jutni.
4 órája
Dec 26, 2014 11:49:16
jiddise máme
(
x11)
Dec 26, 2014 11:50:23
x11)

sneckó, adjál szerenádot Andinak, azt minden nő imádja!!!!
Hiénaverő
Dec 26, 2014 11:51:29
És milyen igaza van Voldinak. Lám ő nem görcsöl rá a csajozásra, így döglenek utána a nők, és shikeresen halad az életben egyről a kettőre... JA VÁRJ
Dec 26, 2014 11:51:29
banshee
(
x24)
Dec 26, 2014 11:51:54
x24)
Mekkora troll!
Kruchió Sándor Ilyen zsémbesek a lányok, ha nem vágsz alájuk rendesen... Áldott Karácsonyt!
Kruchió Sándor Ilyen zsémbesek a lányok, ha nem vágsz alájuk rendesen... Áldott Karácsonyt!
Hiénaverő
Dec 26, 2014 11:53:10
Krúcsiónak én magam fogom elküldeni a 2000 forintját basszameg :D XDDD
Dec 26, 2014 11:53:10
-
Dec 26, 2014 11:59:41
sneci, te miért a drogos, libsi, hazaáruló picsákra buksz? miért nem a nemzeti oldalról választasz egy pitonnyűvőt?
Dec 26, 2014 11:59:41
IsmeretlenJoAkaro
Dec 26, 2014 12:01:31
Szerintem sneci berlini tenykedeseit latva nekik is repedezhet a vilagkepuk.
Dec 26, 2014 12:01:31
167 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

azta, nem tom hol vsgyo, ))))))44