Nincs bűntudata, nem érzi hogy bármit rosszul csinált volna.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Papírom van róla, hogy de.
Az más kérdés, hogy ez az átvételhez pont nem elég.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
mivaaaaaaaaan?
Ez két külön kérdés.
Bűnt nem követtem el, de radikális módszerváltás szükséges.
Igen.
Nalátod. Akkor nincs is semmilyen polgárjogi viszony.
Ezzel elkéstél.
Anidnak van róla papírja, hogy köteles lenne átvenni? Van arról bármilyen papír, hogy szóltál neki napokkal előtte? NINCSEN. Erről ennyit.
Te annyira debil vagy, hogy egyszer levegőt venni is elfelejtesz majd.
Hát ez benne van a Titok című filmben is.
Időnként úgy jön el, amit kértél, hogy előtte úgy tűnik, épp szétbaszódik minden, de ez csak azért van, hogy utána eljöhessen, mert ez a módja.
Most pont ez történik.
Pontosan ahogy le van írva, és el van magyarázva.
meglepően jó dötés volt a professzori tanácstól a 24 órás fórumzár, lehet, hogy endrét rendszeresen tiltani kéne rövidebb időkre.
Nem. Nyugit akart, nyugit is kap mostantól.
Ez a lényeg.
Nekem is jobb a nyugi, mert tudok kicsit a saját dolgaimra koncentrálni helyette.
Sodi anyáddal beszéltél erről?
Tehát eszed ágában sincs békén hagyni, csak más eszközökkel akarod zaklatni.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
aha
és mit kértél és mi a végcél?
Hagyd már ezeket a fasságokat Endre! Nem tűnik fel hogy csak egyre nagyobb szopásokat vonzol be 2009 óta? Történt veled valami pozitív azóta hogy kidobtak a lakásodból? Te teljesen hülye vagy?
Mondom DE. Szerinted azt csinálja, amit te szeretnél, vagy azt, amit a trollok akarnak? Minden jel szerint az utóbbit.
Ennyi.
Aki elhiszi a Vonzás Törvényét, az elmebeteg?
A Vonzás Törvényével a vele való jó kapcsolatot vonzom be egy ideje
Ismét egy bizonyíték, hogy mennyire faszán működik ez a törvény xD
Na ez most végre egy jó kérdés. A válasz: igen.
igen
az egy mesekönyv
Annyi a munka, hogy hegyekben áll, és bármikor van bármennyi utánpótlás.
SZerelmes a Sodi
Igen
Igen Endre, az konkrétan elmebeteg. NINCS OLYAN hogy Vonzás törvénye, legalábbis nem úgy ahogyan te azt a hülye mesekönyvedből kiszedve szó szerint értelmezed. Ha lenne, nem csak szopást vonzanál be.
nyugtass meg, hogy ez generátor
Az.
Mint az egyszeri viccben, aki ül a háza tetején az emelkedő árvízben, hogy őt majd az isten megmenti.
Nem ismersz minden részletet.
Nem ti borítottátok ki őt, hanem tényleg én.
Nem az akasztotta ki, hogy oda mentem hozzá, hanem az, hogy elvileg nem szabadott volna tudnom arról, hol lesz. Tehát csak az én hülyeségem a közvetlen ok.
Nem amiatt haragszom rá, ami történt, hanem az időzítés miatt. Hogy pont karácsonykor.
És ezzel még Brian Tracy is egyetért?
Akkor bocs, elnézést, nincs több kérdésem.
Ha a Titok című filmben is benne van, akkor minden világos.
őszintén?
nem kicsit, nagyon!
nem, de javallott nem vakon bízni benne. vonzás törvénye helyett fordulj a buddhizmus felé.
A karácsony minősítő körülmény? Akkor lehet zaklatni másokat?
Működik az.
Most írtam le a hatásmechanizmusát. Ez a látszólagos nagy mélypont sokszor szerves és szükséges része a folyamatnak.
Csak hogy értsd, leírom emberi nyelven:
Nagyon elbasztam, és ez így nem folytatható. Nélküle kell normális emberré válnom, mert csak azokat szereti.
Ennyi.
És honnan tudtad mégis?
Facebookról? Egy ismerősétől? Feltörted az emailfiókját?
És még te akartad mások érdekeit képviselni, ütyféd úr :DDD
Humboldtra beiratkoztál már? Vagy úgy akarsz meghalni, hogy sosem voltál Berlinben joghallgató?
Karácsonykor már leálltam.
És karácsony után sem folytatom.
Van jogérzékem, ilyenkor tudom jól, hogy nem lehet.
az az elmebeteg, aki mániákusan egy körülmény köré csoportosít minden történést, és vadabbnál vadabb összefüggéseket, történeteket gyárt az élete eseményei köré.
neked még nem tűnt fel, hogy ezt csinálod?
Ezoterikus baromság unatkozó kismamáknak, meg ilyen púp féle idiótáknak.
She was a dude.
Ezt a csajnak is elmeséltem az előző helyemen. Érdekességként elmeséltem, hogy mi a szitu, de nem gondoltam, hogy intézkedési sort indítok el vele. :)
Népbutító hülyeség amit a brájentrészis baromságtól forgattak.
normális emberré akarsz válni? az nem túl mainstream és uncsi?
Nagyon elbasztam, és ez így nem folytatható. Nélküle kell normális emberré válnom, mert csak azokat szereti.
Téged sosem fog szeretni.
She was a dude.
de miért andi miatt akarsz más ember lenni?
ááá, egyáltalán nem vagy szerelmes belé!!!
A lényeg, hogy nélküle, mert a gondolatot, hogy vele, zaklatónak érzi. A folyamat vége előtt járó embert nem akar a közelébe.
Most írtam, hogy kontraproduktív volt, mert a folytatásra nem tudok kigondolni értelmes alternatívát.
Love is in the air tárárá
Szerelmet nem is akarok, és nem is akarok soha, a szeretete pedig már megvolt, csak éppen eljátszott állapotban van.
Sokat sírtál az elmúlt 48 órában?
Nem. Jó filmeket nézem végig, az lefoglalt.
Most miről beszélsz? Ki a csaj? Oma? Mit meséltél el neki? Hogy jogot akarsz tanulni Berlinben? Milyen intézkedési sort indítottál el vele? Veráék telefonos beavatkozását?
De meg tudod csavarni Recskaboy. Akár a pitont. Andi sose lesz a csajod, se a barátod (igen, te a barátzónát képzeled el előrelépésként, de az se fog menni). Felejtsd el.
miért nem dolgoztál?
Nem tetszik, mint nő?
She was a dude.
Ha valaki pont akkor szemétkedik, az megdöbbentő, igen.
Aaron összes? :)
budapesti meséket feltétlen.
Ez igaz, mi is megdöbbentünk hogy még karácsonykor is mennyire leszarod a beteg apádat.
Szerintem negyedóránként elmorzsol egy önsajnáló könnycseppet.
akkor vehetjük minősítő körülménynek, hogy karácsonykor idején is leszartad apádat, anyádat?
Irreleváns, hogy úgy egyébként tetszik-e.
Úgy egyébként és nagyon mellékesen... magánügy.
Amellett, hogy teljesen mellékes a kérdés.
(Mert lehet egyébként hogy furcsán vágja a haját, és elsőre elmész mellette, és észre sem veszed, mint én is több kilakoltatáson, de egyrészt a személyisége és mosolya mindenkit magával ragad, másrészt... Hát azért az alkata, és a mozgáskultúrája tök olyan, mintha pont fele annyi idős lenne, mint amennyi.)
Öld meg, vedd el az iratait, vedd fel a ruháit, és éld az életét. Pszichopata.
Már hogy tetszene, amikor cső buzi?
Én elhiszem,hogy csak valami beteges ragaszkodás van, meg perverz vágyak, de nem tetszik neki. Neki a tini fiúk tetszenek.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Szenteste sokakat végigtelefonáltam.
Még Törpapát is.
Szóval tetszik. Leírhattad volna rövidebben is.
She was a dude.
Kiverted már rá?
Anyádról volt szó, válaszolj buzi! Felhívtad? Igen vagy nem? És apádat? Igen, vagy nem?
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Idióta. Mond neked valamit az ÉLETSTÍLUS szó?
Tegye be valaki azt a magával ragadó mosolyt!
Úbazmeg. Az a nő 5-6 évvel idősebbnek néz ki, mint amennyi, gondolom a drogok miatt.
Mit tesz a magány...
nekünk csak az mond valamit, hogy mániákusan utánzod andit, és mindezt egy éve csinálod.
Mondjuk rojtosra baszott csokiskarikával érdekesen fog mozogni...:-DDD
Ki nem? :)
A folytatás az nemsokára bekövetkezik. Ragadj meg minden pillanatot Sodi.
Szerző:
Hiénaverő
Dec 25, 2014 21:12:15
Válasz
(2)
Ez elmebeteg. Remélem Andi olvassa és már hívja is a zsarukat.
Dec 25, 2014 21:12:15
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 25, 2014 21:12:21
x16)
ez a súlyos, hogy csak a "jogérzéked", vagyis a börtöntől való félelem állított le. ebből is látszik, hogy mennyire nem érzed, hogy ez már túl van az egészséges határon.
sodika
Dec 25, 2014 21:12:30
Tehát semmi közöd nincs a csomaghoz.
Dec 25, 2014 21:12:30
Kvázi
(
x1)
Dec 25, 2014 21:12:38
x1)
Zsodi, te egy kb 17 év lemaradásban vagy a veled egykorú felnőttekhez képest, de legyen jóindulattal 12. A trollok többsége szerintem már a 20-as éveinek az elején keresztülment azokon az albérleti szopásokon, amikkel most találkozol, és kb 16-17 éves korában futott úgy egy csaj után, mint most te Andi néni után.
Basszus, hát tényleg nekünk kell felnevelni téged? Mondjuk ebben sokat segítene, ha nem csak virtuálisan, hanem irl is lebaszhatnánk néhány atyai pofont, attól talán észhez térnél.
Zsodi, néhány jó tanács karácsonyra: az új emberré válást kezd azzal, hogy haza húzod a beled, itthon olcsóbban találsz albérletet, vagy szobát. Aztán vegyél néhány új ruhát, ami a te méreted, menj el egy normális fodrászhoz, és mondjuk fél éven belül keress egy fogorvost, aki rendbe rakja a szádat, szerintem Vera néniék kifizetik neked. Közben nyugodtan kereshetsz valami újságkihordói állást, közben kamerázgathatsz is, azzal szerintem délre, egy órára végeznél, nem fizet sokat, de mellette még gányolhatsz is otthon, ha akarsz. Ha ezek megvannak, akkor, de csak akkor elkezdhetsz gondolkodni a következő lépéseken, pl. hogy végre coming outolsz, és keresel egy normális srácot magad mellé, meg kibékülsz anyáddal. Úgy nagyjából 40 éves korodra viszonylag rendezett életed lehetne. Rajtad múlik.
Basszus, hát tényleg nekünk kell felnevelni téged? Mondjuk ebben sokat segítene, ha nem csak virtuálisan, hanem irl is lebaszhatnánk néhány atyai pofont, attól talán észhez térnél.
Zsodi, néhány jó tanács karácsonyra: az új emberré válást kezd azzal, hogy haza húzod a beled, itthon olcsóbban találsz albérletet, vagy szobát. Aztán vegyél néhány új ruhát, ami a te méreted, menj el egy normális fodrászhoz, és mondjuk fél éven belül keress egy fogorvost, aki rendbe rakja a szádat, szerintem Vera néniék kifizetik neked. Közben nyugodtan kereshetsz valami újságkihordói állást, közben kamerázgathatsz is, azzal szerintem délre, egy órára végeznél, nem fizet sokat, de mellette még gányolhatsz is otthon, ha akarsz. Ha ezek megvannak, akkor, de csak akkor elkezdhetsz gondolkodni a következő lépéseken, pl. hogy végre coming outolsz, és keresel egy normális srácot magad mellé, meg kibékülsz anyáddal. Úgy nagyjából 40 éves korodra viszonylag rendezett életed lehetne. Rajtad múlik.
-
Dec 25, 2014 21:12:39
zsendrével felesleges andiról beszélni. minden másodpercben egy újabb ellentmondásba keveredik, és a szavak értelmét kifordítva akarja megmagyarázni, hogy mégsem ő a mániákus, zaklató bűnöző, aki nem akar leállni a zaklatással.
zsendre sajnos full elmebeteg.
zsendre sajnos full elmebeteg.
Dec 25, 2014 21:12:39
jiddise máme
(
x11)
Dec 25, 2014 21:12:56
x11)
Most jó pár hét ignorált nyugi kell, ez az út, ezt jelölte ki a végcélhoz az Univerzum. Igen.
mivaaaaaaaaan?
sodika
Dec 25, 2014 21:13:12
Ez két külön kérdés.
Igen.
Dec 25, 2014 21:13:12
banshee
(
x24)
Dec 25, 2014 21:13:18
x24)
Nincs. Akkor odaadták volna.
Nalátod. Akkor nincs is semmilyen polgárjogi viszony.
jiddise máme
(
x11)
Dec 25, 2014 21:13:20
x11)
sneckó, mi a végcél? a német fogda, zaklatásért?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 21:13:52
x30)
Egyikük hibájába se akarok esni, úgyhogy ilyenkor "ÁLLJ" van, igen.
Ezzel elkéstél.
-
Dec 25, 2014 21:13:59
Anidnak van róla papírja, hogy köteles lenne átvenni? Van arról bármilyen papír, hogy szóltál neki napokkal előtte? NINCSEN. Erről ennyit.
mentális konstrukció
Nem tudom, de ma zuhanyzás után megnyugodtam. Egy hét sem telt el, de újra a szokott formámba ettem magam. Két héttel ezelőtt volt egy olyan konkrét pillanat, hogy zuhanyzás után, a kádból kilépve, a türkötbe nézve megijedtem, hogy jézusom, valami bajom van, aztán elgondolkodtam, hogy úgy egyébként ettem-e az utóbbi napokban, és rájöttem, hogy nem igazán, konkrétan nem volt éhségérzetem, ezért szó szerint elfelejtettem enni.
Te annyira debil vagy, hogy egyszer levegőt venni is elfelejtesz majd.
sodika
Dec 25, 2014 21:14:29
mivaaaaaaaaan?
Időnként úgy jön el, amit kértél, hogy előtte úgy tűnik, épp szétbaszódik minden, de ez csak azért van, hogy utána eljöhessen, mert ez a módja.
Most pont ez történik.
Dec 25, 2014 21:14:29
-
Dec 25, 2014 21:15:34
Eleget szerepelt a büdös stalker. Ha nem rakja be 10 percen belül a lenyűgöző retorikai mesterművét, szerintem tiltsák ki mára.
meglepően jó dötés volt a professzori tanácstól a 24 órás fórumzár, lehet, hogy endrét rendszeresen tiltani kéne rövidebb időkre.
Dec 25, 2014 21:15:34
sodika
Dec 25, 2014 21:15:36
Ezzel elkéstél.
Ez a lényeg.
Nekem is jobb a nyugi, mert tudok kicsit a saját dolgaimra koncentrálni helyette.
Dec 25, 2014 21:15:36
-
Dec 25, 2014 21:16:10
Most pont ez történik.
Most pont ez történik.
Sodi anyáddal beszéltél erről?
Dec 25, 2014 21:16:10
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 25, 2014 21:16:11
x16)
Ez két külön kérdés.
Igen.
Igen.
Tehát eszed ágában sincs békén hagyni, csak más eszközökkel akarod zaklatni.
jiddise máme
(
x11)
Dec 25, 2014 21:16:32
x11)
aha
és mit kértél és mi a végcél?
Hiénaverő
Dec 25, 2014 21:16:41
Most pont ez történik.
Most pont ez történik.
Hagyd már ezeket a fasságokat Endre! Nem tűnik fel hogy csak egyre nagyobb szopásokat vonzol be 2009 óta? Történt veled valami pozitív azóta hogy kidobtak a lakásodból? Te teljesen hülye vagy?
Dec 25, 2014 21:16:41
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 21:16:48
x30)
Ez a lényeg.
Ez a lényeg.
Mondom DE. Szerinted azt csinálja, amit te szeretnél, vagy azt, amit a trollok akarnak? Minden jel szerint az utóbbit.
sodileaks
(
x10)
Dec 25, 2014 21:16:49
x10)
Ez a lényeg.
eddig mi az anyádra koncentráltál, te elmebeteg? Ez a lényeg.
sodika
Dec 25, 2014 21:17:11
Ez elmebeteg.
Dec 25, 2014 21:17:11
-
Dec 25, 2014 21:17:26
A Vonzás Törvényével a vele való jó kapcsolatot vonzom be egy ideje
Dec 25, 2014 21:17:26
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 21:17:39
x30)
Na ez most végre egy jó kérdés. A válasz: igen.
Kvázi
(
x1)
Dec 25, 2014 21:17:40
x1)
igen
az egy mesekönyv
-
Dec 25, 2014 21:17:55
eddig mi az anyádra koncentráltál, te elmebeteg?
SZerelmes a Sodi
Dec 25, 2014 21:17:55
-
Dec 25, 2014 21:18:02
sneci, az a baj, hogy neked ott hátul az ólban, ahol nevelkedtél, nem magyarázták el a tyúkok és a disznók, hogy hogyan kell közelíteni egy csajhoz, és mit kell csinálni amikor már a rendőrséggel fenyeget ha nem kopsz le.
Dec 25, 2014 21:18:02
-
Dec 25, 2014 21:18:31
Igen
Dec 25, 2014 21:18:31
sodileaks
(
x10)
Dec 25, 2014 21:19:14
x10)
eddigi 32 éved alatt csak a penészt sikerült bevonzanod. teeee elmeroggyant.
Ennyi.
Callahan
Dec 25, 2014 21:19:25
Úgy érzem, a retorikai bravúrok ilyesmik lehettek:
"Szerény, ám az átlaghoz rohamléptekben közelítő, vagy legalábbis sziklaszilárdan stagnáló teljesítőképességem manifesztálódása eredményeképpen arra gondoltam, hogyha jövő hét hétfőtől (mely elsejére esik, tiszta jó) elkezdem félretenni a jövedelmem minimum 2, de maximum 5 százalékát, akkor jó eséllyel ki tudok skálázni egy saját, ár-érték arányban kiváló krumplipucolót."
"Szerény, ám az átlaghoz rohamléptekben közelítő, vagy legalábbis sziklaszilárdan stagnáló teljesítőképességem manifesztálódása eredményeképpen arra gondoltam, hogyha jövő hét hétfőtől (mely elsejére esik, tiszta jó) elkezdem félretenni a jövedelmem minimum 2, de maximum 5 százalékát, akkor jó eséllyel ki tudok skálázni egy saját, ár-érték arányban kiváló krumplipucolót."
Dec 25, 2014 21:19:25
Hiénaverő
Dec 25, 2014 21:20:01
Igen Endre, az konkrétan elmebeteg. NINCS OLYAN hogy Vonzás törvénye, legalábbis nem úgy ahogyan te azt a hülye mesekönyvedből kiszedve szó szerint értelmezed. Ha lenne, nem csak szopást vonzanál be.
Dec 25, 2014 21:20:01
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 21:20:09
x44)
A repcsit is bevonzottad , emlékszel?
She was a dude.
Kvázi
(
x1)
Dec 25, 2014 21:20:14
x1)
Úgy érzem, a retorikai bravúrok ilyesmik lehettek:
nyugtass meg, hogy ez generátor
banshee
(
x24)
Dec 25, 2014 21:20:30
x24)
Az.
Mint az egyszeri viccben, aki ül a háza tetején az emelkedő árvízben, hogy őt majd az isten megmenti.
sodika
Dec 25, 2014 21:20:40
Nem az akasztotta ki, hogy oda mentem hozzá, hanem az, hogy elvileg nem szabadott volna tudnom arról, hol lesz. Tehát csak az én hülyeségem a közvetlen ok.
Nem amiatt haragszom rá, ami történt, hanem az időzítés miatt. Hogy pont karácsonykor.
Dec 25, 2014 21:20:40
10 perc
Dec 25, 2014 21:20:57
* letelt *
Dec 25, 2014 21:20:57
Callahan
Dec 25, 2014 21:21:40
És ezzel még Brian Tracy is egyetért?
Akkor bocs, elnézést, nincs több kérdésem.
Ha a Titok című filmben is benne van, akkor minden világos.
Dec 25, 2014 21:21:40
jiddise máme
(
x11)
Dec 25, 2014 21:21:47
x11)
őszintén?
nem kicsit, nagyon!
Pupáktubák
Dec 25, 2014 21:22:25
nem, de javallott nem vakon bízni benne. vonzás törvénye helyett fordulj a buddhizmus felé.
banshee
(
x24)
x24)
sodika
Dec 25, 2014 21:23:08
Működik az.
Most írtam le a hatásmechanizmusát. Ez a látszólagos nagy mélypont sokszor szerves és szükséges része a folyamatnak.
Ennyi.
Dec 25, 2014 21:23:08
Callahan
Dec 25, 2014 21:23:15
hogy elvileg nem szabadott volna tudnom arról, hol lesz.
És honnan tudtad mégis?
Facebookról? Egy ismerősétől? Feltörted az emailfiókját?
Dec 25, 2014 21:23:15
jiddise máme
(
x11)
Dec 25, 2014 21:23:34
x11)
látta valaki ezt a Titok c. filmet?
mi ez?
mi ez?
mentális konstrukció
Dec 25, 2014 21:23:47
Semmiben. Az érdemi tárgyalást a továbbiakban otthoni ismerősökre bízom, miután szerintük én kevésbé hatékonyan képviselem a saját érdekeimet.
Humboldtra beiratkoztál már? Vagy úgy akarsz meghalni, hogy sosem voltál Berlinben joghallgató?
Dec 25, 2014 21:23:47
sodika
Dec 25, 2014 21:23:57
Karácsonykor már leálltam.
És karácsony után sem folytatom.
Van jogérzékem, ilyenkor tudom jól, hogy nem lehet.
Dec 25, 2014 21:23:57
Hiénaverő
Dec 25, 2014 21:24:04
Rósza bevonzotta már a budai lakást?
Dec 25, 2014 21:24:04
Callahan
Dec 25, 2014 21:24:36
A német rendőrségtől kérem az elmebeteg zaklató eltávolítását! Tilcsákki!
Dec 25, 2014 21:24:36
-
Dec 25, 2014 21:24:42
az az elmebeteg, aki mániákusan egy körülmény köré csoportosít minden történést, és vadabbnál vadabb összefüggéseket, történeteket gyárt az élete eseményei köré.
neked még nem tűnt fel, hogy ezt csinálod?
Dec 25, 2014 21:24:42
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 21:24:47
x44)
mi ez?
mi ez?
Ezoterikus baromság unatkozó kismamáknak, meg ilyen púp féle idiótáknak.
sodika
Dec 25, 2014 21:24:58
Ezt a csajnak is elmeséltem az előző helyemen. Érdekességként elmeséltem, hogy mi a szitu, de nem gondoltam, hogy intézkedési sort indítok el vele. :)
Dec 25, 2014 21:24:58
Hiénaverő
Dec 25, 2014 21:25:38
mi ez?
mi ez?
Népbutító hülyeség amit a brájentrészis baromságtól forgattak.
Dec 25, 2014 21:25:38
-
Dec 25, 2014 21:26:09
Működik az.
Ennyi.
Ennyi.
normális emberré akarsz válni? az nem túl mainstream és uncsi?
Dec 25, 2014 21:26:09
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 21:26:10
x44)
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 25, 2014 21:26:33
x16)
Tehát csak azért állsz le a zaklatással, mert megfenyegetett a rendőrökkel, és nem azért, mert felismerted, hogy hibás amit tettél?
-
Dec 25, 2014 21:27:22
"Nélküle kell normális emberré válnom, mert csak azokat szereti."
Dec 25, 2014 21:27:22
sodika
Dec 25, 2014 21:28:27
Dec 25, 2014 21:28:27
Pupáktubák
Dec 25, 2014 21:28:52
jót s jól. ebben áll a nagy titok.
Dec 25, 2014 21:28:52
sodika
Dec 25, 2014 21:30:05
A lényeg, hogy nélküle, mert a gondolatot, hogy vele, zaklatónak érzi. A folyamat vége előtt járó embert nem akar a közelébe.
Dec 25, 2014 21:30:05
Szerkesztőségi titkár
Dec 25, 2014 21:30:38
Sodi, milyen volt a barátokkal, családdal tölteni a szentestét és karácsony első napját?
*pr*
*pr*
Dec 25, 2014 21:30:38
sodika
Dec 25, 2014 21:30:57
Tehát csak azért állsz le a zaklatással, mert megfenyegetett a rendőrökkel, és nem azért, mert felismerted, hogy hibás amit tettél?
Most írtam, hogy kontraproduktív volt, mert a folytatásra nem tudok kigondolni értelmes alternatívát.
Dec 25, 2014 21:30:57
Callahan
Dec 25, 2014 21:31:31
Love is in the air tárárá
Dec 25, 2014 21:31:31
sodika
Dec 25, 2014 21:32:26
Szerelmet nem is akarok, és nem is akarok soha, a szeretete pedig már megvolt, csak éppen eljátszott állapotban van.
Dec 25, 2014 21:32:26
sodika
Dec 25, 2014 21:32:59
Dec 25, 2014 21:32:59
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 21:33:50
x30)
Most miről beszélsz? Ki a csaj? Oma? Mit meséltél el neki? Hogy jogot akarsz tanulni Berlinben? Milyen intézkedési sort indítottál el vele? Veráék telefonos beavatkozását?
Hiénaverő
Dec 25, 2014 21:33:53
De meg tudod csavarni Recskaboy. Akár a pitont. Andi sose lesz a csajod, se a barátod (igen, te a barátzónát képzeled el előrelépésként, de az se fog menni). Felejtsd el.
Dec 25, 2014 21:33:53
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 25, 2014 21:33:59
x16)
miért nem dolgoztál?
banshee
(
x24)
Dec 25, 2014 21:34:08
x24)
Mikor sírtál utoljára?
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 21:34:14
x44)
Nem tetszik, mint nő?
sodika
Dec 25, 2014 21:34:35
A karácsony minősítő körülmény?
Dec 25, 2014 21:34:35
Fórumszavazás:
Dec 25, 2014 21:34:45
Fórumszavazás:
goo.gl/j2a6FJ
goo.gl/j2a6FJ
Dec 25, 2014 21:34:45
Szerkesztőségi titkár
Dec 25, 2014 21:34:50
Aaron összes? :)
Dec 25, 2014 21:34:50
Pupáktubák
Dec 25, 2014 21:35:36
budapesti meséket feltétlen.
Dec 25, 2014 21:35:36
banshee
(
x24)
Dec 25, 2014 21:36:28
x24)
Ez igaz, mi is megdöbbentünk hogy még karácsonykor is mennyire leszarod a beteg apádat.
Szerkesztőségi titkár
Dec 25, 2014 21:36:43
Mikor sírtál utoljára?
Szerintem negyedóránként elmorzsol egy önsajnáló könnycseppet.
Dec 25, 2014 21:36:43
sodileaks
(
x10)
Dec 25, 2014 21:37:21
x10)
Most már igazán elmesélhetnéd ki vágott orrba rögtön a megérkezésed napján. Mert ne gondold, hogy bárki elhitte az Andival együtt biciklizős, romantikus novelládat...
Ennyi.
Hiénaverő
Dec 25, 2014 21:37:34
Anyáddal mikor beszéltél utoljára?
Dec 25, 2014 21:37:34
-
Dec 25, 2014 21:38:37
akkor vehetjük minősítő körülménynek, hogy karácsonykor idején is leszartad apádat, anyádat?
sodika
Nem tetszik, mint nő?
(Mert lehet egyébként hogy furcsán vágja a haját, és elsőre elmész mellette, és észre sem veszed, mint én is több kilakoltatáson, de egyrészt a személyisége és mosolya mindenkit magával ragad, másrészt... Hát azért az alkata, és a mozgáskultúrája tök olyan, mintha pont fele annyi idős lenne, mint amennyi.)
mentális konstrukció
Dec 25, 2014 21:38:52
:)
Nem. Én az ő életét akartam eddig is.
Nem. Én az ő életét akartam eddig is.
Öld meg, vedd el az iratait, vedd fel a ruháit, és éld az életét. Pszichopata.
Dec 25, 2014 21:38:52
Haim
(
x10)
Dec 25, 2014 21:39:14
x10)
Nem tetszik, mint nő?
Már hogy tetszene, amikor cső buzi?
Én elhiszem,hogy csak valami beteges ragaszkodás van, meg perverz vágyak, de nem tetszik neki. Neki a tini fiúk tetszenek.
sodika
Dec 25, 2014 21:39:44
Anyáddal mikor beszéltél utoljára?
Még Törpapát is.
Dec 25, 2014 21:39:44
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 21:40:24
x44)
Szóval tetszik. Leírhattad volna rövidebben is.
-
Dec 25, 2014 21:41:06
Kiverted már rá?
Dec 25, 2014 21:41:06
Haim
(
x10)
Dec 25, 2014 21:41:10
x10)
Még Törpapát is.
Még Törpapát is.
Anyádról volt szó, válaszolj buzi! Felhívtad? Igen vagy nem? És apádat? Igen, vagy nem?
sodika
Dec 25, 2014 21:41:13
vedd fel a ruháit, és éld az életét. Pszichopata.
Dec 25, 2014 21:41:13
banshee
(
x24)
Dec 25, 2014 21:42:04
x24)
(Mert lehet egyébként hogy furcsán vágja a haját, és elsőre elmész mellette, és észre sem veszed, mint én is több kilakoltatáson, de egyrészt a személyisége és mosolya mindenkit magával ragad, másrészt...
(Mert lehet egyébként hogy furcsán vágja a haját, és elsőre elmész mellette, és észre sem veszed, mint én is több kilakoltatáson, de egyrészt a személyisége és mosolya mindenkit magával ragad, másrészt...
Tegye be valaki azt a magával ragadó mosolyt!
Hát azért az alkata, és a mozgáskultúrája tök olyan, mintha pont fele annyi idős lenne, mint amennyi.)
Úbazmeg. Az a nő 5-6 évvel idősebbnek néz ki, mint amennyi, gondolom a drogok miatt.
banshee
(
x24)
Dec 25, 2014 21:43:06
x24)
Még Törpapát is.
Még Törpapát is.
Mit tesz a magány...
snecigeci
(
x44)
Dec 25, 2014 21:43:25
x44)
Ezt megírtad neki is, hogy tetszik? Lehet, hogy ezen baszta fel magát annyira?
She was a dude.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 25, 2014 21:43:39
x30)
Szakmázgatnál ezzel a lánnyal, Endre?
-
"de egyrészt a személyisége és mosolya mindenkit magával ragad,"
Na ezt értetted félre. A mozgáskulturáját most éppen a török tesztelgeti előlről, hátulről, oldalról
Na ezt értetted félre. A mozgáskulturáját most éppen a török tesztelgeti előlről, hátulről, oldalról
-
Dec 25, 2014 21:44:33
nekünk csak az mond valamit, hogy mániákusan utánzod andit, és mindezt egy éve csinálod.
Dec 25, 2014 21:44:33
-
Dec 25, 2014 21:45:13
SODI TE FASSZOPÓ BESZÉLTÉL A SZÜLEIDDEL SZENTESTE?????
Dec 25, 2014 21:45:13
banshee
(
x24)
Dec 25, 2014 21:45:30
x24)
"de egyrészt a személyisége és mosolya mindenkit magával ragad,"
Mondjuk rojtosra baszott csokiskarikával érdekesen fog mozogni...:-DDD
sodika
Dec 25, 2014 21:45:35
Jó, valamiért utálja a smink gondolatát is, ez a magánügye.
Pedig olyan gyönyörű tudna lenni, hogy az elképesztő.
Úgy egyébként meg azért kalandozik az ember tekintete, ha épp nem bevetési ruhás kommandósnak van felöltözve, és egy negyvenédest nem úgy képzelsz el, hogy úgy néz ki, és úgy mozog, hogy teljesen egy 16 éves lány benyomását keltse. Márpedig ő 100%-ig képes ezt a benyomást kelteni.
Mindegy.
Pedig olyan gyönyörű tudna lenni, hogy az elképesztő.
Úgy egyébként meg azért kalandozik az ember tekintete, ha épp nem bevetési ruhás kommandósnak van felöltözve, és egy negyvenédest nem úgy képzelsz el, hogy úgy néz ki, és úgy mozog, hogy teljesen egy 16 éves lány benyomását keltse. Márpedig ő 100%-ig képes ezt a benyomást kelteni.
Mindegy.
Dec 25, 2014 21:45:35
Fórumszavazás
Dec 25, 2014 21:46:03
Eredményhirdetés: goo.gl/9Ks9o8
Akarja-e Ön, hogy 21:45-től 12 órára kitiltásra kerüljön a Sodi a forum.sodika.org-ról, amennyiben a fenti időpontig nem mutatja be legalább egy retorikai mesterművét?
Igen! - 12 szavazat, 86%
Ne! - 2 szavazat, 14%
Akarja-e Ön, hogy 21:45-től 12 órára kitiltásra kerüljön a Sodi a forum.sodika.org-ról, amennyiben a fenti időpontig nem mutatja be legalább egy retorikai mesterművét?
Igen! - 12 szavazat, 86%
Ne! - 2 szavazat, 14%
Dec 25, 2014 21:46:03
sodika
Dec 25, 2014 21:46:19
Szakmázgatnál ezzel a lánnyal, Endre?
Ki nem? :)
Dec 25, 2014 21:46:19
sodika
Dec 25, 2014 21:46:38
Na jó, megyek inkább filmet nézni.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Dec 25, 2014 21:46:38
-
Dec 25, 2014 21:46:42
A folytatás az nemsokára bekövetkezik. Ragadj meg minden pillanatot Sodi.
Dec 25, 2014 21:46:42
Bognár Tibi bácsi
Dec 25, 2014 21:46:53
Kérem a pedofil stalker kitiltását!
Dec 25, 2014 21:46:53
88 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™