Beírta: MÉGSEM lesz kabátvásár! "Meleg van".
Sapkavásár lesz.
Vagy az sem.
Jövő héten!
Pezsgőke és likőrke vásárlás lesz! Buli az jár. Közben faszciobalás a tavalyi vendéglátóra és Aaronra.
Drogok hatása alatt esetleg.
Annyira nem, Púp azon csodálkozott, hogy ő véjpjofi pjogjamozó, mégse tud kabátot venni meg hetekig él konzervraviolin, ellenben valamiért a 18 éves asztalostanonc csaj lakótársa messze többet keres nála, van kabátja és futja neki rendes ételre is. Meg hogy 3 Eurós édeslikőrök társaságában töltötte a szeretet ünnepét, Andi pedig hálás lehet neki, mert keresztényként feloldozza, megbocsát neki amiért nem akar szóba állni az autista zaklatóval.
tudományos célból mindenképpen. De ha nagyon nem akarod kinyírni az idegrendszeredet és az agysejtjeidet, akkor elég, ha csak a leveleit olvasod. Igazából betekintést nyerhetsz egy elmebajos zaklató mindennapjaiba. Egy pszichiáter elégedetten csettintene és könyörögne a jogokért,hogy tanulmányt írhasson belőle.
VadászBIKA! perszehogy BŐG! Hahó!
Evidenciákat...
Andi néni is jó nagy fogyatékos lehet, ha otthon tartja a párnacihában a megtakarításait, és havonta többször becsámpázik a bankba elutalni a lakbért meg a közüzemi számlákat. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy alkalmi melókból él félig-meddig feketén, mért készpénzes bérkifizetés úgy jó 15 éve nincs már sehol Németországban.
és masztizva? :-(
Belegondolok hogy ezeket e fasságokat kellett hallgatnia az anyjának évekig, aztán ha felkérdezték hogy hol van a pénz, miért nem keres a beleölt sokmillió forint ellenére, akkor őrjöngeni kezdett a gnóm. Fogalmam nincs Veráék hogy bírták ki még 3 évig...
A kedvenceim:
- nem követelem többé erőszakosan, hogy dicsérj meg bármiért is.
- Többé élőben sem teszek szemrehányást a dicséret elmaradása miatt.
MIAGECIVAN? Azért felkérdezted Andit hogy nem dicsért meg mert tudtál venni raviolit vagy kifizetted a lakbért? Aztakurva elmebeteg hétszentségit!
Amúgy nem tűnt fel hogy egy kibaszott e-mailedre se válaszolt? Vak vagy?
Pedig erről van szó. Bizony.
A púpos tovább fogja zaklatni Andit. Minden gondolata ő. Milyen messze van a lakás, hol jár, mit csinál, mit szólna ahhoz, amit én csinálok, stb. Ez BETEGES. SoDI, nekem élettársam van bazmeg, de én nem gondolok rá ennyit, az fix. Tizenhat éves koromban voltam ennyire rágörcsölve arra, hogy jajj, mikor ír SMS-t, meg jajj, biztos elrontottam valamit. Te egy FOGYATÉKOS VAGY, aki MEGREKEDT 15 ÉVES ÉRTELMI SZINTEN.
Persze lehet, hogy csak a shikeres pjogjamozónak mondta ezt a "tavalyi vendéglátó", mert így nem fog nála kuncsorogni kölcsönért.
Minek keresel melót ha munka hegyekben áll nálad? Állítólag.
Ennyi.
Volt egy ilyen is hogy "Az elmúlt egy hét folyamán legalább ötször állítottam le magam amikor bőgve fel akartalak volna hívni téged hogy magányos vagyok, legalább te vigasztalj meg"
Ez 33 éves felnőttnél szerintetek mennyire elmebeteg? Csoda-e hogy baszott válaszolni az elmeháborodott zaklató leveleire? Szerintem attól is kikészül már, ha meglátja hogy levele jött a púpos gnómtól.
olyan, mintha az egész berlini kirándulás egy nagy zokogáscunami lenne.
sírnivaló ez a történet endre :(
Most már rettentően érdekel, hogy mit dobhat ki neki a Myers–Briggs teszt.
Én kitöltöttem Sodi helyett, és kifejezetten riasztó eredmény jött ki. Pedig ahol nem tudtam biztosra választani, ott mindig a pozitívabb(nak tűnő) opciót választottam.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Eddig elkerülte a figyelmet
Az elmúlt néhány évben nagyon durván leépült. Szerintem iskolás korában még nem lehetett ennyire súlyos a helyzet. Az akkori anyagi jólét miatt nem volt olyan nagy a különbség a valóság és Sodi elképzelt álomvilága között, és ezért még nem bomlott meg ennyire az agya.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Melyik volt a legmagasabb?
Már becsuktam. A paranoid volt Low, kettő Medium, a többi High.
Pedig esküszöm jóindulatú voltam. Pl. arra a kérdésre, hogy szokott-e lopni, vagy tett-e már olyat, ami miatt börtönbe kerülhetne, nemmel válaszoltam.
Én igennel, mert pl. Zsery vagy Tajgi pénzét ellopta.
Farkas Endre Kiss, itt: Berlin, Germany
február 24. · szerkesztve ·
Barátaim, a SoDI az elmúlt estét hölgytársaságban töltötte. :)))
És a trolloknak üzenem, maximálisan teljesítettem a gúnyfórumukra írt fogadalmamat. Igen azt. ;P
Tetszik · Megosztom
Ez 2 embernek tetszik.
Eszter Szép Gratulálok !!! Tuttam hogy, siker ülni fog !!!
február 24., 08:56
Farkas Endre Kiss Köszönöm. :)
február 24., 08:57
Na látod, azt el is felejtettem.
ez egy jeln, amit az univerzum küldött feléd. bevonzottad Andit!
Sok mindenen mondjuk nem változtat. A csatolt levelek, utóbbi hetek információmorzsái alapján egészen biztos, hogy valamilyen szintű DPD-t megállapítanának nála.
www.budaipszichologus.hu/dependens-szemelyisegzavar.html
Így viszont soha nem fog leszállni rólad, mert nem kapta meg, amit "akar".
borderbarbie.mindenkilapja.hu/html/18471666/render/innen-onnan
Érdekes cikk! Idézet belőle: "Az emberek legtöbbje számára az egyedüllét egy kívánt állapot, egy ritka lehetőség arra, hogy elgondolkozzanak, emlékezzenek. De egy borderline-személyiségnek csupán gyenge "én-érzete" van, és üres reflexiói. [i]Az egyedüllét visszahozza a pánikot amit gyerekként élt át, amikor a szülei egyedül hagyták. A fájdalmat csak egy fantáziabeli szerető tudja enyhíteni, melyet oly sok szerelmes dal megénekelt."
en.wikipedia.org/wiki/Histrionic_personality_disorder
A zsindexfórumos kontrollcsoport már még kiszúrta:
sodika.atw.hu/index.php?action=show&id=146
Szerző: Zsírszopó, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-06-01 11:00) forrás link (0) És te hol maradsz a parlementből sneci?
Nem tűnik fel neked, hogy hiába ugráltál, ugattál és makogtál, hiába nyaldosod a jobbikos dörzsölt gazember haverjaid seggét, ők nemsokára bent fogják mereszteni a seggüket havi többszázezerért röhögve, míg te körmölöd a kis szaros blogodat, tovább nyalod a seggüket és valami minimálbérről ábrándozol miközben anyád eltart?
Nézted már hogy a cégtársad honlapja amit nemrég linkeltél milyen mélyen fogyatékos?
Endre, te tényleg nem érted, hogy fogyatékos vagy? Endre könyörgöm csinálj valamit ezt már nem lehet elviselni! Endre, FOGYATÉKOS vagy, értsd már már baszki, hogy beteg vagy!
Tudod mit jelent az a szó hogy fogyatékos? Hogy hiányt szenved valamiben, ami másnak megadatik! A lelki egészség, egészséges emberi kapcsolatok, karrier, barátnő, család, egészséges test…
Endre neked egyik sincs a felsoroltak közül! Hát nem látod, hogy ez fogyatékosság?
Ismersz hozzád hasonló fogyikat magad körül? (A zsíroshajú, szoborpisáló haverodon kívűl?)
Endre nagyon nagy baj lesz! Anyád minden nap sír!
Azonnal hagyd abba a faszverést és szégyelld el magad, Endre!
az hagyján, de valszeg estig alszik, szóval sapkája sem lesz asodinak...
Kikérem magamnak a tizenötévesek nevében. Kizárt,hogy bárki ekkora lúzer fasz lett volna. Vagy ha igen,akkor vagy kinőtte, vagy valahol ápolják azóta is.
Iskolában még 100%, hogy ennyire nem volt fogyatékos. Szülei mikor váltak el pontosan? Talán az hozott nála törést, meg persze az, amikor mindenét elbaszta. Belegondolva szerintem nincs ember, aki normálisan kijön abból, hogy jólétből átcsúszik egy ilyen nincstelen állapotba. Egy iroda lomtárolójában lakik, mások levetett ruháit hordja, ha nem küldenek neki pénzt, akkor napokig/hetekig nem eszik normálisan.
Mikor állandóan a tv tornyot emlegette, akkor mérte fel a terepet. Felmászik és odahívatja Andit :)
A leépüléssel csak az álcázó képességéből veszíthetett.
A bunki bank, nagyi betámadása olyan korai események amik igazolhatják, hogy alapvetően van valami baj a jellemével/tudatával...
Igen, ezt konkrétan ő is nevesítette problémaként még szeptember végén... Van benne tehát valami.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
de hogy a faszomba lehet ez, amikor állítólag szereted?
Á Csak egy drámakirálynő, nem kell vele foglalkozni :DDDDD
ÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉN ÉN én
Viszont 2007ben már megcsinálta a Szetey-montázst. Bár lehet elbeszélünk egymás mellett és két különböző folyamatról beszélünk.
Szerintem a morális állapota nem romlott, csak kevésbé tudja álcázni magát mert közben szellemileg is elkezdett leépülni.
Sodi, te egy olyan önbizalomhiányos, skizofrén, szuicid, alkoholista 14-15 éves kislány szintjén vagy, aki mintha állandóan menstruálna...
nana. 14-15 éves kiscsajokból kizárólag okosabbakat és talpraesettebbeket ismerek.
Nekem volt olyan ismerősöm,akit a jólétből (családi ház, nagy autó, jól menő vállalkozás) lenulláztak. Egyszerűen nem fizették ki egy óriási melóját, ő viszont kifizette az alvállalkozókat. Na mindegy, szóval mindenét bukta, de egy két év alatt visszatornázta magát egy elfogadható szintre.
Ne mentegessük már púp lecsúszását. Egyszerűen egy lusta here.
Húsz eurós sapka, bazmeg. Ezen röhögök húsz perce. Sodi te fasz, még a h&m-ben is talász öt euróért.
Broni is igy van ezzel!XD
Ennyi.
Danyiil Romanovics
Dec 31, 2014 08:40:28
Endike, majd feltétlenül számolj be a mai nagy kabátvásárlási SIKEREDRŐL, mi szívesen látjuk a győzelmi jelentéseidet.
Dec 31, 2014 08:40:28
szaftos fing
Dec 31, 2014 08:42:25
Azért ez elég kemény így az év utolsó napján. Idén is fasza műsort nyomattál kösz sodi. A trolloknak meg buék.
Na, bulira készülődés csá
Na, bulira készülődés csá
Dec 31, 2014 08:42:25
Kémlégy
Dec 31, 2014 08:43:55
Te atyaisten, mit művelt itt ez az elmebeteg állat az éjjel.
Most kéne szilveszterre bezárni a fórumot, amíg alszik.
Most kéne szilveszterre bezárni a fórumot, amíg alszik.
Dec 31, 2014 08:43:55
-
Dec 31, 2014 08:50:19
Endike, majd feltétlenül számolj be a mai nagy kabátvásárlási SIKEREDRŐL, mi szívesen látjuk a győzelmi jelentéseidet.
Beírta: MÉGSEM lesz kabátvásár! "Meleg van".
Sapkavásár lesz.
Vagy az sem.
Jövő héten!
Pezsgőke és likőrke vásárlás lesz! Buli az jár. Közben faszciobalás a tavalyi vendéglátóra és Aaronra.
Dec 31, 2014 08:50:19
Zweifinger Adlerfang
Dec 31, 2014 08:55:42
Valószínűleg azért kereste ki minden videóból azt a pár másodpercet, amíg látszik,hogy összefűzze és ...fúj :-(
Dec 31, 2014 08:55:42
sodileaks
(
x10)
Dec 31, 2014 08:57:04
x10)
Érdemes végigolvasni a tegnapi auticunamit?
Ennyi.
-
Dec 31, 2014 09:05:30
Drogok hatása alatt esetleg.
Dec 31, 2014 09:05:30
Hiénaverő
Dec 31, 2014 09:12:32
Annyira nem, Púp azon csodálkozott, hogy ő véjpjofi pjogjamozó, mégse tud kabátot venni meg hetekig él konzervraviolin, ellenben valamiért a 18 éves asztalostanonc csaj lakótársa messze többet keres nála, van kabátja és futja neki rendes ételre is. Meg hogy 3 Eurós édeslikőrök társaságában töltötte a szeretet ünnepét, Andi pedig hálás lehet neki, mert keresztényként feloldozza, megbocsát neki amiért nem akar szóba állni az autista zaklatóval.
Dec 31, 2014 09:12:32
Hiénaverő
Dec 31, 2014 09:21:01
Az utolsó oldalt érdemes átnézni a boldozott-színezett szerelmeslevelek miatt, az valami nagyon durván ijesztő és elmebeteg.
Dec 31, 2014 09:21:01
Zweifinger Adlerfang
Dec 31, 2014 09:25:05
tudományos célból mindenképpen. De ha nagyon nem akarod kinyírni az idegrendszeredet és az agysejtjeidet, akkor elég, ha csak a leveleit olvasod. Igazából betekintést nyerhetsz egy elmebajos zaklató mindennapjaiba. Egy pszichiáter elégedetten csettintene és könyörögne a jogokért,hogy tanulmányt írhasson belőle.
Dec 31, 2014 09:25:05
Zweifinger Adlerfang
Dec 31, 2014 09:26:05
különösen erős momentum,amikor leírja,hogy az elvesztett pénz után sírva hívta fel szerelmét. Xd
Dec 31, 2014 09:26:05
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 09:26:46
x11)
azt a levelelt persze nem rakta be, amiben megkérdezi what?anditól, hogy okés-e, ha a pakkja az ő címére megy
Schwezoff Dávid
Dec 31, 2014 09:27:09
Sodi, rád már SENKI nem kíváncsi. SOHA TÖBBÉ!
444.hu/2014/12/31/senkit-sem-erdekelt-az-ismeretlen-ferfi-merevedo-penisze/
444.hu/2014/12/31/senkit-sem-erdekelt-az-ismeretlen-ferfi-merevedo-penisze/
Dec 31, 2014 09:27:09
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 09:27:57
x11)
én azért megkérdezném a koboldtól, hogy augusztus óta volt-e olyan, hogy what?andit meghívta valahova egy kávéra, egy ebédre, egy vacsira?
Brian
Dec 31, 2014 09:28:32
vajon szokott bőgve fórumozni?
Dec 31, 2014 09:28:32
Schwezoff Dávid
Dec 31, 2014 09:30:33
VadászBIKA! perszehogy BŐG! Hahó!
Evidenciákat...
Dec 31, 2014 09:30:33
Kémlégy
Dec 31, 2014 09:36:27
Nem bujkál, csak fuck the system.
Andi néni is jó nagy fogyatékos lehet, ha otthon tartja a párnacihában a megtakarításait, és havonta többször becsámpázik a bankba elutalni a lakbért meg a közüzemi számlákat. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy alkalmi melókból él félig-meddig feketén, mért készpénzes bérkifizetés úgy jó 15 éve nincs már sehol Németországban.
Dec 31, 2014 09:36:27
Zweifinger Adlerfang
Dec 31, 2014 09:37:24
és masztizva? :-(
Dec 31, 2014 09:37:24
Hiénaverő
Dec 31, 2014 09:45:51
Belegondolok hogy ezeket e fasságokat kellett hallgatnia az anyjának évekig, aztán ha felkérdezték hogy hol van a pénz, miért nem keres a beleölt sokmillió forint ellenére, akkor őrjöngeni kezdett a gnóm. Fogalmam nincs Veráék hogy bírták ki még 3 évig...
A kedvenceim:
- nem követelem többé erőszakosan, hogy dicsérj meg bármiért is.
- Többé élőben sem teszek szemrehányást a dicséret elmaradása miatt.
MIAGECIVAN? Azért felkérdezted Andit hogy nem dicsért meg mert tudtál venni raviolit vagy kifizetted a lakbért? Aztakurva elmebeteg hétszentségit!
Amúgy nem tűnt fel hogy egy kibaszott e-mailedre se válaszolt? Vak vagy?
1) Zavarónak érezte, hogy hirtelen egy olyan berlini ismerőse lett, aki felett látszólag éppen összecsapnak a hullámok, mert nem akar egy menthetetlen süllyedést közelről végignézni.
Legyek jóindulatúak, és mondjuk azt, hogy ez a gonoszság kizárt.
Legyek jóindulatúak, és mondjuk azt, hogy ez a gonoszság kizárt.
Pedig erről van szó. Bizony.
Dec 31, 2014 09:45:51
sodileaks
(
x10)
Dec 31, 2014 09:47:50
x10)
Egyszerűen dübbenetes ez a levélcunami. És a legborzasztóbb, hogy nem érti mi ezzel a baj.
Ennyi.
Hiénaverő
Dec 31, 2014 09:48:55
Ezt valahogy fel kéne tölteni a Sodipédiára, hihetetlenül gazdag forrásanyag a jövő snecológusai számára.
Dec 31, 2014 09:48:55
Tibor
Dec 31, 2014 09:55:17
Baszki a csajomnak is volt egy ilyen gnóm zaklatója, reggelente jóreggelt szépségemmel keltette smsben, és rendszeresen megjelent a lakásán. A csajnak már akkor gyomorgörcse volt ha megszólalt a telefonja, hátha a kobold hívja. Kétszer próbáltam megbeszélni vele, de nemértett semmiből, harmadszorra meg lett igazítva az arca, azóta érdekes módon megértette, hogy ő nincs képben a gádzsinál. Ez a fogyatékos meg azt veszi le a storyból, hogy pár hétig kell békén hagynia, beszarok komolyan.
Dec 31, 2014 09:55:17
töppedt buzigolyók
Dec 31, 2014 10:14:41
Meg most szétbaszna ám az ideg, hogy kiadtam rohadt sok pénzt a sarkon lakásra, pont amikor ennyire összeveszünk.
A fejem a falba verném dühömben, ha most ott lennék abban a lakásban. Erős volt a kísértés, de szerencsére legyűrtem, és fel sem hívtam a tulajt. :D
A fejem a falba verném dühömben, ha most ott lennék abban a lakásban. Erős volt a kísértés, de szerencsére legyűrtem, és fel sem hívtam a tulajt. :D
A púpos tovább fogja zaklatni Andit. Minden gondolata ő. Milyen messze van a lakás, hol jár, mit csinál, mit szólna ahhoz, amit én csinálok, stb. Ez BETEGES. SoDI, nekem élettársam van bazmeg, de én nem gondolok rá ennyit, az fix. Tizenhat éves koromban voltam ennyire rágörcsölve arra, hogy jajj, mikor ír SMS-t, meg jajj, biztos elrontottam valamit. Te egy FOGYATÉKOS VAGY, aki MEGREKEDT 15 ÉVES ÉRTELMI SZINTEN.
Dec 31, 2014 10:14:41
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 31, 2014 10:18:11
x9)
Persze lehet, hogy csak a shikeres pjogjamozónak mondta ezt a "tavalyi vendéglátó", mert így nem fog nála kuncsorogni kölcsönért.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 31, 2014 10:20:16
x38)
Endre, te elmebeteg vagy. A levelek, amiket bemásoltál teljesen ledübbentettek. Szerinted ez normális? Andinak annyira elege lehet belőled, hogy tényleg csak azért nem vereti szét a fejedet Kemállal, mert ő is látja, hogy beteg vagy. Kezeltesd magad, amíg még nem késő. Komolyan.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Dec 31, 2014 10:21:31
nos, végigolvastam az autista saját maga által közreadott levelezését (ennyit arról malacz hogy ez egy zaklatófórum)
O.O
félelmetes ez a betegség
O.O
félelmetes ez a betegség
Dec 31, 2014 10:21:31
Fekete Bikapata
Dec 31, 2014 10:22:09
Mikor lesz fórumzárás?
Csak azért kérdezem, mert előtte elolvasnám az utolsó auticunamit!
Csak azért kérdezem, mert előtte elolvasnám az utolsó auticunamit!
Dec 31, 2014 10:22:09
-
Dec 31, 2014 10:25:56
Azt írja a REcskás, hogy soha nem hagyott el még el akkora összeget mint 90 euró. A 30 millióval mi van?
Dec 31, 2014 10:25:56
-
Dec 31, 2014 10:27:05
Sodi rakd már Andi válaszleveleit is. Te ezt az egészt úgy fogod fel mintha v.mi szerződéses jogviszonyban állnál Andival. ELMEBETEG VAGY.
Dec 31, 2014 10:27:05
-
Dec 31, 2014 10:31:07
Sok munkából.
Nem pénzhiány miatt nem járok januárban, hanem mert már elég volt, most már melót keresek inkább.
Nem pénzhiány miatt nem járok januárban, hanem mert már elég volt, most már melót keresek inkább.
Minek keresel melót ha munka hegyekben áll nálad? Állítólag.
Dec 31, 2014 10:31:07
sodileaks
(
x10)
Dec 31, 2014 10:31:09
x10)
Dec 31, 2014 10:31:09
Sodi rakd már Andi válaszleveleit is. Te ezt az egészt úgy fogod fel mintha v.mi szerződéses jogviszonyban állnál Andival. ELMEBETEG VAGY.
Nem volt válaszlevél. Dec 31, 2014 10:31:09
medvezsidaj
Dec 31, 2014 10:33:05
Remelem ejfel utan kelsz fel sneci es lemaradsz a csodas berlini szilveszterrol!
Dec 31, 2014 10:33:05
Púpanalizátor
Dec 31, 2014 10:42:50
Sodi, te egy hamisítatlan borderline vagy.
Tíz év alatt kinövöd - már ha túléled a tíz évet -, viszont utána is csak egy élőhulla maradsz, akinek nincs semmije és senkije.
Andi ott "hibázott", hogy nem tudja, hogyan kell kezelni a borderlinet, de ha itt van, segítek neki.
Közel kell engedned magadhoz, mert a borderline rövid időn belül megunja az idealizált személyt, és keres magának másikat.
Tíz év alatt kinövöd - már ha túléled a tíz évet -, viszont utána is csak egy élőhulla maradsz, akinek nincs semmije és senkije.
Andi ott "hibázott", hogy nem tudja, hogyan kell kezelni a borderlinet, de ha itt van, segítek neki.
Közel kell engedned magadhoz, mert a borderline rövid időn belül megunja az idealizált személyt, és keres magának másikat.
Dec 31, 2014 10:42:50
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 31, 2014 10:43:15
x16)
Bassza meg, ez tényleg minden eddigin túlmutat. Minden gondolata a szerencsétlen nő körül forog.
A legszomorúbb az egészben, hogy Vera néni tutira kifizetné az orvosi (pszichiátriai) kezelése költségét, ha a Gyagyás hagyná magát kezeltetni.
A legszomorúbb az egészben, hogy Vera néni tutira kifizetné az orvosi (pszichiátriai) kezelése költségét, ha a Gyagyás hagyná magát kezeltetni.
-
Dec 31, 2014 10:47:35
Sodi ha már ekkora showt csináltál a trolloknak akkor tegyél már közzé egy videót amin sírdogálsz!
Nem hittem volna, hogy ennyire erős lesz az évzáró. S még hol a vége...
Dec 31, 2014 10:47:35
Potyautas
Dec 31, 2014 10:47:58
Dec 31, 2014 10:47:58
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 31, 2014 10:55:38
x16)
Endre, szerinted lehet összefüggés aközött, hogy te zaklatni kezdted Andit, ő meg felhagyott a szociális témák fényképezésével?
Nem lehet, hogy már azért kerüli a kilakoltatásokat meg egyéb hasonló eseményeket, mert még véletlenül sem akar találkozni még egy ilyen beteggel, mint veled?
Nem lehet, hogy már azért kerüli a kilakoltatásokat meg egyéb hasonló eseményeket, mert még véletlenül sem akar találkozni még egy ilyen beteggel, mint veled?
Hiénaverő
Dec 31, 2014 10:57:53
Sodi ha már ekkora showt csináltál a trolloknak akkor tegyél már közzé egy videót amin sírdogálsz!
Volt egy ilyen is hogy "Az elmúlt egy hét folyamán legalább ötször állítottam le magam amikor bőgve fel akartalak volna hívni téged hogy magányos vagyok, legalább te vigasztalj meg"
Ez 33 éves felnőttnél szerintetek mennyire elmebeteg? Csoda-e hogy baszott válaszolni az elmeháborodott zaklató leveleire? Szerintem attól is kikészül már, ha meglátja hogy levele jött a púpos gnómtól.
Dec 31, 2014 10:57:53
tigris
Dec 31, 2014 10:59:56
olyan, mintha az egész berlini kirándulás egy nagy zokogáscunami lenne.
sírnivaló ez a történet endre :(
Dec 31, 2014 10:59:56
Potyautas
Dec 31, 2014 11:01:37
Most már rettentően érdekel, hogy mit dobhat ki neki a Myers–Briggs teszt.
Dec 31, 2014 11:01:37
echelon mérnök
Dec 31, 2014 11:02:13
Hogy az istenben nem derült ki soha sehol, hogy asodinak ilyen komoly betegsége van? Se az oviban, se az iskolákban. A családot meg csak csak megértem, lehet szégyenként élték volna meg, hogy van egy "gyépés" a családban... Na de a többi társadalmi kontrollpont miért nem vette észre?
Dec 31, 2014 11:02:13
sodimail 2015
Dec 31, 2014 11:02:14
To: Krizsai Andrea
Subject: re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:
re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:
re:re:re:re:re:re:re:S.O.S!!!! Sürgős!!!! Válaszolj, különben végem lesz!!!!!
Szia Andi!
Kérlek válaszolj egy ÉLETBE VÁGÓ kérdésemre.
A sztori a következő: egy online társkereső segítségével megismerkedtem egy csajjal, akivel MA fogok SZEMÉLYESEN(!!!!444!!!) találkozni!
Elsősorban képek alapján kerestem párt magamnak, de a fő szempont az volt, hogy hasonlítson hozzád, DE EGY KICSIVEL MÉGIS LEGYEN SZEBB MINT TE! :-)
Látod, a SoDI párkeresésében is sarokpont vagy, ilyen nagy hatással volt és VAN rám a csodálatra méltó lényed! :-)))
Ennyit a részletekről, a kérdésem pedig az lenne, hogy mivel már csak 30 centem maradt, és a megrendelőm csak Jövő héten fog fizetni, MILYEN HELYRE VIGYEM EL A CSAJT?
VÁLASZOLJ ERRE A KÉRDÉSRE MÉG MA, 16:51 PERCIG, KÜLÖNBEN AZ UTOLSÓ REMÉNYEM IS ELSZÁLL, HOGY ITT BERLINBEN KINYALJAK EGY PINÁT, AMI NEM KURVÁHOZ KÖTHETŐ!!!!
Üdv: SoDI
Subject: re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:re:
re:re:re:re:re:re:re:S.O.S!!!! Sürgős!!!! Válaszolj, különben végem lesz!!!!!
Szia Andi!
Kérlek válaszolj egy ÉLETBE VÁGÓ kérdésemre.
A sztori a következő: egy online társkereső segítségével megismerkedtem egy csajjal, akivel MA fogok SZEMÉLYESEN(!!!!444!!!) találkozni!
Elsősorban képek alapján kerestem párt magamnak, de a fő szempont az volt, hogy hasonlítson hozzád, DE EGY KICSIVEL MÉGIS LEGYEN SZEBB MINT TE! :-)
Látod, a SoDI párkeresésében is sarokpont vagy, ilyen nagy hatással volt és VAN rám a csodálatra méltó lényed! :-)))
Ennyit a részletekről, a kérdésem pedig az lenne, hogy mivel már csak 30 centem maradt, és a megrendelőm csak Jövő héten fog fizetni, MILYEN HELYRE VIGYEM EL A CSAJT?
VÁLASZOLJ ERRE A KÉRDÉSRE MÉG MA, 16:51 PERCIG, KÜLÖNBEN AZ UTOLSÓ REMÉNYEM IS ELSZÁLL, HOGY ITT BERLINBEN KINYALJAK EGY PINÁT, AMI NEM KURVÁHOZ KÖTHETŐ!!!!
Üdv: SoDI
Dec 31, 2014 11:02:14
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 31, 2014 11:08:38
x16)
Én kitöltöttem Sodi helyett, és kifejezetten riasztó eredmény jött ki. Pedig ahol nem tudtam biztosra választani, ott mindig a pozitívabb(nak tűnő) opciót választottam.
-
Dec 31, 2014 11:11:36
Hogy az istenben nem derült ki soha sehol, hogy asodinak ilyen komoly betegsége van? Se az oviban, se az iskolákban. A családot meg csak csak megértem, lehet szégyenként élték volna meg, hogy van egy "gyépés" a családban... Na de a többi társadalmi kontrollpont miért nem vette észre?
Eddig elkerülte a figyelmet
Dec 31, 2014 11:11:36
-
Dec 31, 2014 11:13:06
napi zokogás vs piki-puki, mondtam már hogy berlinben vagyok?
shikerember
shikerember
Dec 31, 2014 11:13:06
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 31, 2014 11:13:38
x16)
Az elmúlt néhány évben nagyon durván leépült. Szerintem iskolás korában még nem lehetett ennyire súlyos a helyzet. Az akkori anyagi jólét miatt nem volt olyan nagy a különbség a valóság és Sodi elképzelt álomvilága között, és ezért még nem bomlott meg ennyire az agya.
Potyautas
Dec 31, 2014 11:17:03
Dec 31, 2014 11:17:03
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 31, 2014 11:20:27
x16)
Pedig esküszöm jóindulatú voltam. Pl. arra a kérdésre, hogy szokott-e lopni, vagy tett-e már olyat, ami miatt börtönbe kerülhetne, nemmel válaszoltam.
Hiénaverő
Dec 31, 2014 11:23:24
Dec 31, 2014 11:23:24
Púpbook2015 sci-fi rovat
Dec 31, 2014 11:24:41
HOGY ITT BERLINBEN KINYALJAK EGY PINÁT
Farkas Endre Kiss, itt: Berlin, Germany
február 24. · szerkesztve ·
Barátaim, a SoDI az elmúlt estét hölgytársaságban töltötte. :)))
És a trolloknak üzenem, maximálisan teljesítettem a gúnyfórumukra írt fogadalmamat. Igen azt. ;P
Tetszik · Megosztom
Ez 2 embernek tetszik.
Eszter Szép Gratulálok !!! Tuttam hogy, siker ülni fog !!!
február 24., 08:56
Farkas Endre Kiss Köszönöm. :)
február 24., 08:57
Dec 31, 2014 11:24:41
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 31, 2014 11:26:12
x16)
Na látod, azt el is felejtettem.
Etikai vészcsengő
Dec 31, 2014 11:27:20
És milyen aggodalmasan nézek rá utána, nehogy fellökje a webkamerámat. :D
lol
lol
ez egy jeln, amit az univerzum küldött feléd. bevonzottad Andit!
Dec 31, 2014 11:27:20
Hiénaverő
Dec 31, 2014 11:28:25
Megcsináltam én is, a Paranoid, Histrionic és az Obsessive-Compulsive volt moderate, a többi high. ez azért elég kemény kórkép, kurvára nem vicces. Ha nem lenne ilyen gyáva és ostoba, tényleg nagy károkat tudna okozni a világnak. A családját már így is tönkretette, ennek fényében nem is csoda.
Dec 31, 2014 11:28:25
Potyautas
Dec 31, 2014 11:30:26
Sok mindenen mondjuk nem változtat. A csatolt levelek, utóbbi hetek információmorzsái alapján egészen biztos, hogy valamilyen szintű DPD-t megállapítanának nála.
www.budaipszichologus.hu/dependens-szemelyisegzavar.html
Dec 31, 2014 11:30:26
Danyiil Romanovics
Dec 31, 2014 11:30:43
Érdekes cikk! Idézet belőle: "Az emberek legtöbbje számára az egyedüllét egy kívánt állapot, egy ritka lehetőség arra, hogy elgondolkozzanak, emlékezzenek. De egy borderline-személyiségnek csupán gyenge "én-érzete" van, és üres reflexiói. [i]Az egyedüllét visszahozza a pánikot amit gyerekként élt át, amikor a szülei egyedül hagyták. A fájdalmat csak egy fantáziabeli szerető tudja enyhíteni, melyet oly sok szerelmes dal megénekelt."
Dec 31, 2014 11:30:43
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 31, 2014 11:32:39
x16)
A Histrionic (ez mi?) nekem is moderate volt, a másikra nem emlékszem.
Az Obsessive-Compulsive High-ra jött ki, ami az Andis történet fényében szerintem evidencia.
Az Obsessive-Compulsive High-ra jött ki, ami az Andis történet fényében szerintem evidencia.
Hiénaverő
Dec 31, 2014 11:44:06
A Histrionic (ez mi?) nekem is moderate volt, a másikra nem emlékszem.
en.wikipedia.org/wiki/Histrionic_personality_disorder
Dec 31, 2014 11:44:06
-
Dec 31, 2014 11:46:16
Azért azt még megnéztem volna Sodi hogyan dicsekszik az itthoni havaroknak a berlini jólétéről. Biztos említette, hogy van nő is akit néha helyretesz stb.
Egyébként nem is értem, hogy miért nem a haveroktól kért tanácsokat. Csupa magasan kvalifikált ember. Kaufmann, Fórizs, az érettségizett törpekeci stb.
Egyébként nem is értem, hogy miért nem a haveroktól kért tanácsokat. Csupa magasan kvalifikált ember. Kaufmann, Fórizs, az érettségizett törpekeci stb.
Dec 31, 2014 11:46:16
Hiénaverő
Dec 31, 2014 11:49:21
A zsindexfórumos kontrollcsoport már még kiszúrta:
sodika.atw.hu/index.php?action=show&id=146
Szerző: Zsírszopó, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-06-01 11:00) forrás link (0) És te hol maradsz a parlementből sneci?
Nem tűnik fel neked, hogy hiába ugráltál, ugattál és makogtál, hiába nyaldosod a jobbikos dörzsölt gazember haverjaid seggét, ők nemsokára bent fogják mereszteni a seggüket havi többszázezerért röhögve, míg te körmölöd a kis szaros blogodat, tovább nyalod a seggüket és valami minimálbérről ábrándozol miközben anyád eltart?
Nézted már hogy a cégtársad honlapja amit nemrég linkeltél milyen mélyen fogyatékos?
Endre, te tényleg nem érted, hogy fogyatékos vagy? Endre könyörgöm csinálj valamit ezt már nem lehet elviselni! Endre, FOGYATÉKOS vagy, értsd már már baszki, hogy beteg vagy!
Tudod mit jelent az a szó hogy fogyatékos? Hogy hiányt szenved valamiben, ami másnak megadatik! A lelki egészség, egészséges emberi kapcsolatok, karrier, barátnő, család, egészséges test…
Endre neked egyik sincs a felsoroltak közül! Hát nem látod, hogy ez fogyatékosság?
Ismersz hozzád hasonló fogyikat magad körül? (A zsíroshajú, szoborpisáló haverodon kívűl?)
Endre nagyon nagy baj lesz! Anyád minden nap sír!
Azonnal hagyd abba a faszverést és szégyelld el magad, Endre!
Dec 31, 2014 11:49:21
-
Dec 31, 2014 11:53:30
Sodi vajon hogy képzelte Andival a párkapcsolatát? Beteszi a seggét Andihoz, folytatja naplopó életvitelét miközben Andi gürizik a bérleti díjért meg a rezsiért. Ja és persze néha jól el is tángálta volna az asszonyt ha szar a kaja.(Persze csak ha Andinak nincs fizikai erőfölénye vele szemben)
Dec 31, 2014 11:53:30
jobbstarter
Dec 31, 2014 11:55:25
Mennyire lehetett bebaszva hajnalban? Egy üveg likőr biztos lecsúszott.
Szar lesz másnaposan egyedül BÚÉK ozni.
Dec 31, 2014 11:55:25
-
Dec 31, 2014 12:02:41
Mennyire lehetett bebaszva hajnalban? Egy üveg likőr biztos lecsúszott.
az hagyján, de valszeg estig alszik, szóval sapkája sem lesz asodinak...
Dec 31, 2014 12:02:41
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 31, 2014 12:04:22
x38)
Asodi folyékony télikabátot vásárol, mint a törpekeci haverja. A Blahára melegít...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Zweifinger Adlerfang
Dec 31, 2014 12:05:08
Te egy FOGYATÉKOS VAGY, aki MEGREKEDT 15 ÉVES ÉRTELMI SZINTEN.
Kikérem magamnak a tizenötévesek nevében. Kizárt,hogy bárki ekkora lúzer fasz lett volna. Vagy ha igen,akkor vagy kinőtte, vagy valahol ápolják azóta is.
Dec 31, 2014 12:05:08
tigris
Dec 31, 2014 12:07:13
lesz itt még öngyilkossággal való fenyegetőzés is, ha andinéni nem segít neki sürgősen a megnyugtató szavaival.
Dec 31, 2014 12:07:13
likőrke
Dec 31, 2014 12:07:49
Sodi, ugye ezt a cefrét vetted a nettóban?
Dec 31, 2014 12:07:49
tigris
Dec 31, 2014 12:09:02
zseri milyen boldog lehet, hogy az ellopott pénzéből a kobold bebaszcsizott karácsonykor.
Dec 31, 2014 12:09:02
Etikai vészcsengő
Dec 31, 2014 12:20:30
Sneckó. Azt mondod, semmi baj a leveleiddel. Nos, ha én Andi lennék, és ilyeneket kapnék sorozatban, akkor egész biztos felállna a szőr a hátamon. Ezt ne oszd el kettővel, mert troll vagyok, hanem figyelmezz!
1. a levelek külalakja: vannak a Geronimo-könyvek, amit általános iskolásoknak készülnek. ugyanígy színkódolással, nagybetűkkel való kiemeléssel, aláhúzásokkal. Azért, hogy a kicsik könnyebben olvassák a szövegeket. Ám ha egy felnőtt ír egy másik felnőttnek ilyet, akkor az inkább annak a jele, hogy a levél szerzője egy gyakorlott pszichopata.
2. a levelek tartalma: tudom, nem vagy éppen járatos az emberi kapcsolatokban, de ahogy Andi is mondta az érdeklődés nem lehet bennük egy irányú. És miután regisztráltad, hogy kurvára nem okés, hogy te minden kibaszott fingásodról tájékoztatod, és egy kicsit sem érdeklődsz iránta, utána sem kérdezted meg egyetlen szaros levélben sem, hogy van. Miért? mert akkora egomán fasz vagy, hogy ez téged a legkevésbé sem érdekelt. Mindez annak az egyértelmű jele, hogy képtelen vagy saját magadon kívül bárkit is szeretni.
3. lényegesebb információk hiánya: az, hogy te be tudtál fizetni egy kurva csekket, csak minket érdekel, minket is csak azért, mert kibaszottul jól szórakozunk azon, hogy neked ez ennyi idősen shiker. ahogy az sem véletlen, hogy Andi magasról tesz arra, hogy pontosan mikortól, hova jársz nyelviskolába, mit ettél tegnap stb. ezekből a szarságokból ő is csak ugyanazt látja, mint mi, hogy SZERELMES VAGY BELÉ, de ez a szerelem neki kibaszottul terhes, és ne csodálkozz, ha a dögunalmas leveleidre már nem tud mit válaszolni, amikor ezredszerre írod le neki ugyanazt a baromságot. nekem pl vannak barátaim, akiknek megírom, hogy mi történik velem, de csak akkor, ha tényleg történik velem valami.
4. vérszívás: ami még egyértelmű ebből a levéláradatból, az az, amit amúgy már tudtunk: cseszegeted, zaklatod, szívod a vérét, és azt képzeled, hogy neki az egyetlen, és legfontosabb dolga, hogy a te életeddel foglalkozzon nonstop, ahogy azt te is csinálod, mert van rá időd. neki valószínűleg van saját élete, és nem akar ingyen a mentorod (óvónénid) lenni. különben vannak, akik magukra vállalták már ezt a feladatkört az életedben, hogy cserélgessék a szaros pelenkádat folyton, ők rocskaiék, akiktől vszeg szintén nem kérdezted meg soha, hogy vannak, vagy hogyan tudnád viszonozni a rengeteg beléd fektetett pénzt és energiát. nekik pl hálás lehetnél.
Andit viszont hagyd békén a picsába! mint már korábban is írtam, a vonzalomból lehet undor, de fordítva a dolog nem működik. ha jól értem, már attól is viszolyog, hogy még egy e-mailedet kinyissa, nemhogy attól, hogy újra találkoznia kelljen veled.
Valószínűleg sosem lesz barátnőd, de olyanról, mint Andi, ne is álmodj, te szar!
1. a levelek külalakja: vannak a Geronimo-könyvek, amit általános iskolásoknak készülnek. ugyanígy színkódolással, nagybetűkkel való kiemeléssel, aláhúzásokkal. Azért, hogy a kicsik könnyebben olvassák a szövegeket. Ám ha egy felnőtt ír egy másik felnőttnek ilyet, akkor az inkább annak a jele, hogy a levél szerzője egy gyakorlott pszichopata.
2. a levelek tartalma: tudom, nem vagy éppen járatos az emberi kapcsolatokban, de ahogy Andi is mondta az érdeklődés nem lehet bennük egy irányú. És miután regisztráltad, hogy kurvára nem okés, hogy te minden kibaszott fingásodról tájékoztatod, és egy kicsit sem érdeklődsz iránta, utána sem kérdezted meg egyetlen szaros levélben sem, hogy van. Miért? mert akkora egomán fasz vagy, hogy ez téged a legkevésbé sem érdekelt. Mindez annak az egyértelmű jele, hogy képtelen vagy saját magadon kívül bárkit is szeretni.
3. lényegesebb információk hiánya: az, hogy te be tudtál fizetni egy kurva csekket, csak minket érdekel, minket is csak azért, mert kibaszottul jól szórakozunk azon, hogy neked ez ennyi idősen shiker. ahogy az sem véletlen, hogy Andi magasról tesz arra, hogy pontosan mikortól, hova jársz nyelviskolába, mit ettél tegnap stb. ezekből a szarságokból ő is csak ugyanazt látja, mint mi, hogy SZERELMES VAGY BELÉ, de ez a szerelem neki kibaszottul terhes, és ne csodálkozz, ha a dögunalmas leveleidre már nem tud mit válaszolni, amikor ezredszerre írod le neki ugyanazt a baromságot. nekem pl vannak barátaim, akiknek megírom, hogy mi történik velem, de csak akkor, ha tényleg történik velem valami.
4. vérszívás: ami még egyértelmű ebből a levéláradatból, az az, amit amúgy már tudtunk: cseszegeted, zaklatod, szívod a vérét, és azt képzeled, hogy neki az egyetlen, és legfontosabb dolga, hogy a te életeddel foglalkozzon nonstop, ahogy azt te is csinálod, mert van rá időd. neki valószínűleg van saját élete, és nem akar ingyen a mentorod (óvónénid) lenni. különben vannak, akik magukra vállalták már ezt a feladatkört az életedben, hogy cserélgessék a szaros pelenkádat folyton, ők rocskaiék, akiktől vszeg szintén nem kérdezted meg soha, hogy vannak, vagy hogyan tudnád viszonozni a rengeteg beléd fektetett pénzt és energiát. nekik pl hálás lehetnél.
Andit viszont hagyd békén a picsába! mint már korábban is írtam, a vonzalomból lehet undor, de fordítva a dolog nem működik. ha jól értem, már attól is viszolyog, hogy még egy e-mailedet kinyissa, nemhogy attól, hogy újra találkoznia kelljen veled.
Valószínűleg sosem lesz barátnőd, de olyanról, mint Andi, ne is álmodj, te szar!
Dec 31, 2014 12:20:30
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 12:24:39
Iskolában még 100%, hogy ennyire nem volt fogyatékos. Szülei mikor váltak el pontosan? Talán az hozott nála törést, meg persze az, amikor mindenét elbaszta. Belegondolva szerintem nincs ember, aki normálisan kijön abból, hogy jólétből átcsúszik egy ilyen nincstelen állapotba. Egy iroda lomtárolójában lakik, mások levetett ruháit hordja, ha nem küldenek neki pénzt, akkor napokig/hetekig nem eszik normálisan.
Dec 31, 2014 12:24:39
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 12:26:37
lesz itt még öngyilkossággal való fenyegetőzés is, ha andinéni nem segít neki sürgősen a megnyugtató szavaival.
Mikor állandóan a tv tornyot emlegette, akkor mérte fel a terepet. Felmászik és odahívatja Andit :)
Dec 31, 2014 12:26:37
Mikrocsip
Dec 31, 2014 12:28:34
megvan már a sapka gyagyás?
Dec 31, 2014 12:28:34
echelon mérnök
Dec 31, 2014 12:30:43
A leépüléssel csak az álcázó képességéből veszíthetett.
A bunki bank, nagyi betámadása olyan korai események amik igazolhatják, hogy alapvetően van valami baj a jellemével/tudatával...
Dec 31, 2014 12:30:43
sodika
Dec 31, 2014 12:31:05
és egy kicsit sem érdeklődsz iránta, utána sem kérdezted meg egyetlen szaros levélben sem, hogy van. Miért?
Igen, ezt konkrétan ő is nevesítette problémaként még szeptember végén... Van benne tehát valami.
Dec 31, 2014 12:31:05
sodika
Dec 31, 2014 12:31:20
na sapkavásárlás, csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dec 31, 2014 12:31:20
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 31, 2014 12:31:34
x16)
2010-ben volt a nagy törés. Akkor zárta el az anyja a pénzcsapot, baszták ki az egyetemről, vesztette el a lakását, és akkor kellett szembesülnie azzal, hogy mostantól 65-70 éves koráig bizony dolgoznia kellene, ami mindjárt a híres ködbéres (!) projektbe torkollott.
Etikai vészcsengő
Dec 31, 2014 12:33:17
de hogy a faszomba lehet ez, amikor állítólag szereted?
Dec 31, 2014 12:33:17
tigris
Dec 31, 2014 12:33:29
Á Csak egy drámakirálynő, nem kell vele foglalkozni :DDDDD
ÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉN ÉN én
Dec 31, 2014 12:33:29
echelon mérnök
Dec 31, 2014 12:36:54
2010-ben volt a nagy törés. Akkor zárta el az anyja a pénzcsapot, baszták ki az egyetemről, vesztette el a lakását, és akkor kellett szembesülnie azzal, hogy mostantól 65-70 éves koráig bizony dolgoznia kellene, ami mindjárt a híres ködbéres (!) projektbe torkollott.
Viszont 2007ben már megcsinálta a Szetey-montázst. Bár lehet elbeszélünk egymás mellett és két különböző folyamatról beszélünk.
Szerintem a morális állapota nem romlott, csak kevésbé tudja álcázni magát mert közben szellemileg is elkezdett leépülni.
Dec 31, 2014 12:36:54
Mikrocsip
Dec 31, 2014 12:36:59
ilyet szól van benne valami. tényleg beteg vagy..
Dec 31, 2014 12:36:59
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 12:38:40
"A Te bíztatásod, a Te vidáman csengő kedves hangod és mosolyod mindig képes megnyugtatni a lelkem. :("
Hát ez valami.. Endre, benned egy Kozsó veszett el. Persze ezek csak haveri dolgok, tudjuk mi, a SoDI nem szerelmes. Á, nem :) (dehogynem xD)
Hát ez valami.. Endre, benned egy Kozsó veszett el. Persze ezek csak haveri dolgok, tudjuk mi, a SoDI nem szerelmes. Á, nem :) (dehogynem xD)
Dec 31, 2014 12:38:40
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 12:41:09
"Köszönöm, hogy tavaly meghívtál bennem magadhoz"
Nocsak-nocsak :) Burkolt kifejezése az aktusnak? ;)
Nocsak-nocsak :) Burkolt kifejezése az aktusnak? ;)
Dec 31, 2014 12:41:09
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 31, 2014 12:43:50
x38)
Azt is a szemére hánytad, hogy feleslegesen tartogattad két hétig a gecit miatta? Ne hallgasd el az igazságot, lehet, hogy ez végre érdekelné!!
echelon mérnök
Dec 31, 2014 12:44:33
Ismerős ez a frizura? Vagy csak én vizionálom bele a pezsgőtől?
A kép címe:Narruto Sodi és HinataAndi.
A kép címe:
Dec 31, 2014 12:44:33
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 12:45:21
Érdekes vagy te Endre: a levél egyik részében egy komplett szerelmi vallomással bombázod le Andit, majd utána rögtön közlöd, hogy nehogy hallgasson a trollokra, hiszen te nem úgy érzel iránta. Komolyan kérdezem tőled: szerinted egy nő, aki ilyen sorokat kap, az mégis mire gondoljon? Hogy "á, ez a kedves 33 éves autista srác csak haverkodni akar velem"?
Dec 31, 2014 12:45:21
Fekete Bikapata
Dec 31, 2014 12:45:47
Aztabüdösmocskoskurvaélet, mi volt itt megint késő este-egész éjjel-hajnalban-korán reggel!!!!!
Keresem a szavakat...
Sodi, te egy olyan önbizalomhiányos, skizofrén, szuicid, alkoholista 14-15 éves kislány szintjén vagy, aki mintha állandóan menstruálna...
A kóros megfelelni akarásod, a pótcselekvéseid, a hirtelen hangulatingadozásaid, az állandó zaklatásaid, az, hogy minden egyes elért eredményre buksisimogatást vársz; mind-mind azt mutatja, hogy komoly orvosi segítségre van szükséged! Egy komplett orvosi brigádra...
1. Fizikailag: alultáplált vagy, avitaminószisod van, nem mozogsz, 32 évesen 15 perc séta (!) megterhelő számodra! A fogsorodról, a hátadról ne is beszéljünk...
2. Lelkileg, szellemileg: még mindig nem esik le neked, hogy Andi miért nem áll szóba veled?! Sírógörcs??? Hisztizni is szoktál, 32 éves bikaként?
Nem tudsz aludni, mert annyira megszállottja lettél valakinek...
3. Agyilag: álomvilágban élsz, olyan szabályok között, amiket nem vagy képes betartani; egyre jobban távolodsz a valóságtól...
Táblázatokat készítesz, saját magadat elemzed!!! És így sem jutsz sehova, csak a ,,Mi lett volna ha?''-ig!
Berlini expedíció és nyelvtanulás helyett másra kellene költeni a (más) pénz(é)t:
gyógytornászra, fogorvosra, életmód-tanácsadóra, pszichológusra, szabóra, edzőre...
Fordulj orvoshoz és ezt nem basztatásból, hanem tök komolyan mondom!!!
BÚÉK minden egyes fórumozónak (professzortól az elsőévesekig) és neked is sodika!
Keresem a szavakat...
A kóros megfelelni akarásod, a pótcselekvéseid, a hirtelen hangulatingadozásaid, az állandó zaklatásaid, az, hogy minden egyes elért eredményre buksisimogatást vársz; mind-mind azt mutatja, hogy komoly orvosi segítségre van szükséged! Egy komplett orvosi brigádra...
1. Fizikailag: alultáplált vagy, avitaminószisod van, nem mozogsz, 32 évesen 15 perc séta (!) megterhelő számodra! A fogsorodról, a hátadról ne is beszéljünk...
2. Lelkileg, szellemileg: még mindig nem esik le neked, hogy Andi miért nem áll szóba veled?! Sírógörcs??? Hisztizni is szoktál, 32 éves bikaként?
Nem tudsz aludni, mert annyira megszállottja lettél valakinek...
3. Agyilag: álomvilágban élsz, olyan szabályok között, amiket nem vagy képes betartani; egyre jobban távolodsz a valóságtól...
Táblázatokat készítesz, saját magadat elemzed!!! És így sem jutsz sehova, csak a ,,Mi lett volna ha?''-ig!
Berlini expedíció és nyelvtanulás helyett másra kellene költeni a (más) pénz(é)t:
gyógytornászra, fogorvosra, életmód-tanácsadóra, pszichológusra, szabóra, edzőre...
Fordulj orvoshoz és ezt nem basztatásból, hanem tök komolyan mondom!!!
BÚÉK minden egyes fórumozónak (professzortól az elsőévesekig) és neked is sodika!
Dec 31, 2014 12:45:47
Fekete Bikapata
Dec 31, 2014 12:47:14
MÉG MINDIG NEM VETTED MEG AZT A KURVA SAPKÁT???
(Van rá még bő egy órád, ne siesd el!)
Húbazdmeg...
Húbazdmeg...
Dec 31, 2014 12:47:14
pilvax coffee shop
Dec 31, 2014 12:48:56
Lassan kezdem azt is érteni, hogy miért jön rendszeresen vissza a trollfórumra, annak ellenére, hogy itt többnyire csak rugdosást meg szidalmakat kap. Viszont kezd egyre kevésbé "viccessé" válni ez az egész történet. Sokáig egy furcsa különcnek láttam SoDI-t, akinek van némi hajlama az exhibicionizmusra, azt viszont az utóbbi hetekig soha nem gondoltam volna, hogy egy sor komoly pszichiátriai problémája lehet. Így nem vicces ez az egész.
Dec 31, 2014 12:48:56
grafikus007
Dec 31, 2014 12:49:10
sodi állapotán egyedül a bejárós munka változtathatott volna. Ha társaságban lett volna, és ingerek érték volna, akkor szerintem nem csavarodott volna be ennyire. Egyedül a lustaságának köszönheti az állapotát
Dec 31, 2014 12:49:10
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 31, 2014 12:49:50
x16)
Endre, ha 10 eurós órabérrel dolgozol, és hegyekben áll a munka, akkor miért kapsz sírógörcsöt 90 euró elvesztésétől?
Etikai vészcsengő
Dec 31, 2014 12:50:47
nana. 14-15 éves kiscsajokból kizárólag okosabbakat és talpraesettebbeket ismerek.
Dec 31, 2014 12:50:47
echelon mérnök
Dec 31, 2014 12:50:49
Hinata (Narruto csaja vagy ki) cosplay, nem a legjobb, de rámutat pár dologra.
Mondjátok, hogy nem hasonlít.
- Ábrándos, bolondos tekintet: pipa
- Csábos mosoly: pipa
- Hipster séró: pipa
- Fültágító: talán
Mondjátok, hogy nem hasonlít.
- Ábrándos, bolondos tekintet: pipa
- Csábos mosoly: pipa
- Hipster séró: pipa
- Fültágító: talán
Dec 31, 2014 12:50:49
Zweifinger Adlerfang
Dec 31, 2014 12:51:18
Nekem volt olyan ismerősöm,akit a jólétből (családi ház, nagy autó, jól menő vállalkozás) lenulláztak. Egyszerűen nem fizették ki egy óriási melóját, ő viszont kifizette az alvállalkozókat. Na mindegy, szóval mindenét bukta, de egy két év alatt visszatornázta magát egy elfogadható szintre.
Ne mentegessük már púp lecsúszását. Egyszerűen egy lusta here.
Dec 31, 2014 12:51:18
betrinyózott veréb
Dec 31, 2014 12:56:33
MÉG MINDIG NEM VETTED MEG AZT A KURVA SAPKÁT???
Húbazdmeg...
Húbazdmeg...
Húsz eurós sapka, bazmeg. Ezen röhögök húsz perce. Sodi te fasz, még a h&m-ben is talász öt euróért.
Dec 31, 2014 12:56:33
-
Dec 31, 2014 12:59:13
Nagyon jó ez a sodiblog, szállítod a kontentet, csak így tovább, nekem hiányzik, amikor nem írsz ide! Jöhetnek a kabátvásárlási, munkakeresési, csajozási kalandok is, legalább ilyen részletesen! Na de már reggel 7-kor le is feküdtél, és fél1-kor felkeltél, dícséretes!
Tényleg nem érzed, hogy mi volt a gond ezzel a sok levéllel? :DD Én is egyetértek a Bordeline-személyíségzavarral, én is írtam korábban, de most ez megerősítésre került. Nagyon nehéz gyógyítani (egyébként se lenne pénzed havi 40-től kezdődő pszichoterápiára), pár éven belül lehet kinövöd.
Tényleg nem érzed, hogy mi volt a gond ezzel a sok levéllel? :DD Én is egyetértek a Bordeline-személyíségzavarral, én is írtam korábban, de most ez megerősítésre került. Nagyon nehéz gyógyítani (egyébként se lenne pénzed havi 40-től kezdődő pszichoterápiára), pár éven belül lehet kinövöd.
Dec 31, 2014 12:59:13
SoDika
Dec 31, 2014 13:03:33
Na, meg is jöttem. Jó meleg sapkát találtam. Egy furcsa gyülekezet hagyta el,valami öreg gótok lehettek, mert mindenki feketében volt Xd Az egyik levette, aztán ottfelejtette én meg megtaláltam. Na mégis szerencséje van a Sodinak, szóval mostantól minden jó és pozitív!
A talált sapka egyébként minőségi szőrméből van és pont a méretem :-)
Megyek, írok is Andinak, mert nem minden nap éri az embert ilyen szerencse!
Ráadásul jó meleg is. Meg is lehet kötni az állam alatt, ha fúj a szél. Bár az oldalán az a két madzag elég hülyén néz ki, mintha haj lenne..mindegy, ingyen volt.
Szerencsés vagyok. Berlin Germany környéke
A talált sapka egyébként minőségi szőrméből van és pont a méretem :-)
Megyek, írok is Andinak, mert nem minden nap éri az embert ilyen szerencse!
Ráadásul jó meleg is. Meg is lehet kötni az állam alatt, ha fúj a szél. Bár az oldalán az a két madzag elég hülyén néz ki, mintha haj lenne..mindegy, ingyen volt.
Szerencsés vagyok. Berlin Germany környéke
Dec 31, 2014 13:03:33
Schwezoff Dávid
Dec 31, 2014 13:03:34
Sodi, te egy olyan önbizalomhiányos, skizofrén, szuicid, alkoholista 14-15 éves kislány szintjén vagy,
Broni is igy van ezzel!XD
Dec 31, 2014 13:03:34
ravioli-kritika.freeblog
Dec 31, 2014 13:05:16
eccerélünk... Dec 31, 2014 13:05:16
sodileaks
(
x10)
Dec 31, 2014 13:10:02
x10)
Dec 31, 2014 13:10:02
pár éven belül lehet kinövöd.
Mifaaan? Tudom, hogy aSoDI magát műti, de már 33 éves és a jelek szerint szellemileg is csak visszafele fejlődik. Dec 31, 2014 13:10:02
-
Dec 31, 2014 13:24:03
zsendi, te szilaj paripa, hányszor sírtál összesen berlin, germany környékén?
Dec 31, 2014 13:24:03
132 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ha esetleg kijózanodás után törölni szeretnéd, púp, ne fáradj, már le vannak mentve.