Sodi erős.
te tényleg képes vagy mevenni husz kibaszott euroért azt a béna sapkát? leszakad az arcom tőled
De kabátja még mindig nincs...
Nem mentegetem, akkor azt írtam volna, hogy elvesztette mindenét és nem elbaszta.
Mecsoda szélsőségeket képes megélni a sodika, nem?
Sírógörcsök, aztán ,,Sodi erős!''
Mi jön még? Bezöldül és ,,Sodi zúz!'' ?
a Sodi elégtételt vesz
a sodi sapkát vesz. aztán elszámolja shikernek.
CAMELT!!
a sapkás medvének is küldd el ezzel a szöveggel: a böriben árulnak ilyen tyép és DRÁGA sapkát?xD
Az nem fog menni, hogy benned futó hibás operációs rendszert egy, az ugyanazon hibás rendszeren programozott hibakereső szoftverrel kezded analizálni.
Négy félévig tanultam pszichológiát az ELTÉ-n, és azóta is rengeteg autodidakta szakirodalommal egészítettem ki a tudásomat. Nem külső szemlélő nézőpontjára van nekem szükséges, hanem szimplán külső nézőpontra, amit viszont magam is tudok szimulálni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Már látom magam előtt a szexnagyik ovációját...
"Jol ál a sabka , szép vagy !" "Ügyes vagy , Sodi!" "Gyereket akarok tőled, Endre!"
Ennyi.
Nincsenek hirtelen hangulatváltozásaim. Tök jól elvagyok, és lelkes vagyok, egyedül azt viselem nehezen, ha egy egész héten át nem tudtam senkivel pár személyes szót váltani, de ezzel minden ember így van.
Az úgymond "zaklatónak" tekintett emailjeim körülményei rendre úgy néztek ki, hogy kb. másfél hete nem volt valamilyen okból érdemi kapcsolat, és nem értettem, miért, ezért kiírtam magamból a kétségeimet.
akkor hagyd békén szegeny Andionenit
Békén van hagyva, de nem jogi megfontolásból, nem azért, mert ő így kérte, és nem is a ti tanácsotokból, hanem mert pillanatnyilag nincs jobb ötletem, és arra várok, hogy az agyam valamelyik nap kidobjon egy jobb ötletet.
alatta kommentben:
József Borbély 2014-es év margójára (Évértékelő)
Minden esemény eltörpült ebben az évben ahhoz képest, ami október 16-án történt. Az úgynevezett kitiltási botrány kapcsán kijött végre a szellem a palackból. Már nem csak a TEMPO Párt és a Kormányzó jelentet meg korru...Bővebben
19 órája · Tetszik
tökéletes!
Az úgymond "zaklatónak" tekintett emailjeim körülményei rendre úgy néztek ki, hogy kb. másfél hete nem volt valamilyen okból érdemi kapcsolat, és nem értettem, miért, ezért kiírtam magamból a kétségeimet.
a csomagküldésről miért nem egyeztettél vele előzetesen?
Itt vannak a kvázikommenthaverok, hahó! Miért nem rendeztél fórumtalálkozót Berlin, Germany közelében az erkélyes lakásodban?
de ha egyszer azt kérte, hogy túnj el az életéből, akkor ezt miért is nem lehet tiszteletben tartani?
Megint ez a "lelkes vagyok." Milyen ez az állapot? Valami miániá szakasz? ilyenkor mit csinálsz, vigyorogsz mint egy debil vagy heherészel? Pl. az erkélyes galambdúcban készült főzőcskés videón lelkes vagy?
Egyszer próbálkoztam elhívni őket egy kávéra, teára, pizzára, ilyesmire, de sajnos tényleg pont azokban a hetekben volt meg ehhez az ideális lakásom, amikor ő éppen nagyon elfoglalt volt.
persze Sodika, te vagy a főnök, te köztörvényes zaklató
főleg ha azt is csatolná, hogy hányszor kérte, hogy álljon le velük
Szerintem túl kevés szín volt a leveleidben! Csak a férfiak látnak 16 színben, a nőknek többre van szükségük. Legalább 100 színre levelenként!
Írj neki levelet, hogy EGYEDÜL vettél sapkát szilveszterkor!
Ugyan így is el volt kapatva Andi, még azt is erőszakosan kellett követelni tőle hogy dicsérje meg a Gyagyást, sőt szemrehányást kapott dicséret elmaradása miatt. Az kell még hogy ennél is jobban elkanászodjon.
egyszer?
kávézó, étterem nem játszik?
egyszer?
egy ilyen kamufotos mégis mi a faszommal lehet elfoglalt? csak leakart rázni, te szerencsétlen
:D
Nem, mert tudom, hol a határ.
Pontosabban lehet hogy próbálgattam a határokat, de ez csak azért volt, mert ha valamilyen módszer nem jön be, módszert kell váltani.
Keresés közben az ember belefut pár pofonba, amikor félrelő a módszer tekintetében, de hát van ilyen.
Nem vagy vicces.
A patriarchális elnyomás jelképe az, hogy a férfi hívja meg a nőt valahova. Sneci feminista, ezért engedi, hogy a nő hívja meg őt mindenhova, a nők tartsák el, cipeljék a csomagját.
hogy hetyetyézne a rendőröknek: das ist nein zu tilalmi lista, tyuldigum!
Kurátor, meg pénzt is kell keresnie az albérletre.
Tényleg, az erkélyedre (xD) akartad őket meghívni teázni-kávézni! :D
A válaszok elmaradásából a 20 félév pszicho tanulmányaid után nem esett le, hogy talán nem kívánja se a leveleidet, se a társaságod?
rémlik is valami kommentje, amiben azt írta, hogy arra nem volt képes a némber, hogy elmenjen, és megnézze milyen fasza lakást sikerült találnia
nem ám a kávézás meg a meghívás volt a lényeg, hanem hogy buksisimit kapjon, hogy milyen ügyesen talált magának egy erkélyes (!!!44!!!!) lakást ott Berlin, Germany környékén
a sapkavásárlás nincs a tilalmi listán, Hahó!
Azt nem ő állította fel, hanem én magamnak.
Az lényegében a hatástalan, vagy kontraproduktív módszerek összefoglalása.
Arra még egy tyúk is rájön, hogyha kimegy az eresz alól, ráesik a eső. :)
Kaptak volna mirelitpizzát is, va van pénze snecinek. Vagy ravioli-konzeírvet.
Ha így nézzük akkor te is kurátor vagy. Csak te magaddal "kurátorkodsz" xD
persze tyodika, egy kávét meginni 15 perc és Andi nyilván minden nap kavezik vagy 3-4x :D
csak ezekbol egyiket sem szerette volna veled meginni
Na likőrke, csá!
Szóval tovább próbálkozol, elmebeteg mániákus. És de, bevinnének érte, és gyorsítottban be is vonzanál egy távoltartási végzést.
A kérdés bonyolult. Amíg magabiztos voltam, és nem zaklattam a magánéletemmel, kívánta, ezért kell mostantól ezt sarokkővé tennem.
Az más kérdés, hogy magánéleti vonatkozásokat csak Berlini tartózkodásom idején írtam neki, mert hát azért Berlin mégis csak a személyéhez köthető.
A Vonzás Törvénye működik, és Napoleon Hill is azt mondja, hogy nem szabad pont az arany előtt pár méterrel feladni.
el se olvasta az emailedet, hahó!
Hány levelet küldtél neki, mióta Berlin, Germany közelében vagy, és ő hányra válaszolt? Küldtél neki vagy 100-at, ő meg válaszolt háromra?
Ez nem bonyolult, ez egyszerű. Megmondta hogy takarodjál, mert ha legközelebb megpróbálsz bármiféle kapcsolatba kerülni vele akkor rendőrrel vitet el. Ezek szerint nem beszéled a magyar nyelvet.
Tessék szépen megtanulni magyarul.
es mit sikerult eddig bevonzanod életedben? a berlini expediciot, meg fekete lyukként bevonzottál vagy 20 millát?
Így van, már nem sok választ el attól hogy pár estét egy berlini fogdában tölts mindenféle papírok nélkül, úgyhogy csak támogatni tudjuk a további zaklatást.
Sapkat az bevonzottad mar, pupos?
Basszus hamarosan neki kene allni pialni.
Ennyire vágyakozol a börtönbe? Menj le az utcára és törd be egy autó ablakát és matass benne egy darabig. Pillanatok alatt megérkeznek a rendőrök és mehetsz a fogdába. Ehhez nem kell Andit zaklatni.
A vonzás törvénye működik, a trollok azt akarták, hogy szopjál, és az univerzumnak köszönhetően idén Karácsonykor is orbitális faszerdőt telepítettél magadnak!
És abban is igaza van a vonzás törvényének, hogy nem szabad görcsösen akarni. Az erkélyes lakásod címét is görcsösen akarták a trollok megtudni, de mégsem lett ebből semmi szopatás, hanem mindenféle trollsegítség nélkül az univerzum telepített neked egy faszerdőt.
A rendőrség szó hallatán szép taknyos lett az orrod és bekussoltál. A többi süket szöveg kisköcsög. Te még mindig úgy gondolod, hogy Andinak bármilyen kötelezettsége van veled kapcsolatban???
amúgy mijafaszt akarsz te Anditól?
Hát igen...
Úgy nézem, kell még pár darab!
Idén már nem ír senkinek A Lajos, de jövőre juszt is bepótolja. Bizony.
Nem és nem.
van
valami olyasmit írt, hogy havi 120 ajro áprilisig azon felül, amit már eddig fizetett, azt hiszem
Jawohl!
Ő mutatta meg neki Berlin, Germany közelében, hogy milyen fasza élete van, ezért KÖTELESSÉGE segíteni, hogy sneci is elérhesse ezt!
Sneci! Állítsd be, hogy ezen a fórumon is lehessen színes betűkkel írni!
en már pergetem a meggyvodkát. kalinka, szoval nem a legminőségibb. de megnyugtat a tudat, h sodronynak még ez is angyalszárny :D
sodi, te mit iszol? likörkét?
A régi [email protected] már nem él, esetleg próbálkozhatsz a [email protected] írni. 1-2 találatot ad rá a google, hogy valós-e, az meg kiderül. Bár válaszolni biztosan nem fog, a saját honlapján van űrlap és azokra a levelekre sem válaszolt eddig senkinek.
Működőt nem tudok. Ezen keresztül lehet üzenni neki.
krizsaiandrea.jimdo.com/kontakt/
Mennyibe került?
Leszfénykép?
képet%
A Kishercegnél is szó van a megszelidített rókáról, és egyébként ígérve lett nekem pár dolog, igen, az más kérdés, hogy a saját problémáim előtérbe hozásával akaratomon kívül kicsit félrevittem a dolgokat.
Jo, de maskor olyan kis bobeszedu vagy. Vettel sapkat, vagy elloptad az asztalos csajet?
Ha vetted, mennyiert es milyet es hol? Ekkora shikert elujsagolhatnal a kommenthaveroknak!Hahó!
mit könyörögtél ki tőle te szerencsétlen?
de a megszeliditett róka nem mentalkranke mint te
mi lett neked ígérve, sneckó?
Semmi konkrétat, de ha egyszer öt hónapon át ő az egyetlen ember, akit ismerek a városban, akkor mit csináljon az ember, aki az alaptermészetének fogva társasági lény? Pont az lenne a beteges, ha öt hónapon át elviseltem volna, hogy teljesen egyedül vagyok, és magányos.
Szelídítse meg a pitont xD
Konkrétan a sok-sok segítségemért cserébe, ha szükséges, fordítástok, a saját fordításaim átnézése.
Na hát ehhez képest abból se kaptam vissza soha semmit.
És ki a hibás, hogy 5 hónap alatt senkit sem ismertél meg Berlinben?
Pedig rém egyszerű: keresel új embereket! Persze tudjuk, ez számodra angyalszárny, de egyszer ezt is el kell kezdeni
unberufen!
Ő mutatta meg neki Berlin, Germany közelében, hogy milyen fasza élete van, ezért KÖTELESSÉGE segíteni, hogy sneci is elérhesse ezt!
Csak olyan mértékig, amilyen mértékig értelmes.
Nem akartam sokat, csak a nagy semminél többet ehhez.
te nem vagy társasági ember, csak andikával akartál pörögni
Etikai vészcsengő
Dec 31, 2014 13:40:38
zsendi, te szilaj paripa, hányszor sírtál összesen berlin, germany környékén?
Sodi erős.
Dec 31, 2014 13:40:38
Bauspeck
Dec 31, 2014 13:41:01
na sapkavásárlás, csá
te tényleg képes vagy mevenni husz kibaszott euroért azt a béna sapkát? leszakad az arcom tőled
Dec 31, 2014 13:41:01
Fekete Bikapata
Dec 31, 2014 13:41:54
De kabátja még mindig nincs...
Dec 31, 2014 13:41:54
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 13:42:27
Nekem volt olyan ismerősöm,akit a jólétből (családi ház, nagy autó, jól menő vállalkozás) lenulláztak. Egyszerűen nem fizették ki egy óriási melóját, ő viszont kifizette az alvállalkozókat. Na mindegy, szóval mindenét bukta, de egy két év alatt visszatornázta magát egy elfogadható szintre.
Ne mentegessük már púp lecsúszását. Egyszerűen egy lusta here.
Ne mentegessük már púp lecsúszását. Egyszerűen egy lusta here.
Nem mentegetem, akkor azt írtam volna, hogy elvesztette mindenét és nem elbaszta.
Dec 31, 2014 13:42:27
Fekete Bikapata
Dec 31, 2014 13:43:35
Sodi erős.
Dec 31, 2014 13:43:35
xray
Dec 31, 2014 13:45:01
Snec, gyorsan gyere haza Berlinből és kérd meg Vera nénit, hogy szerezzen neked egy jó pszichológust, aki kezelésbe vesz! Ha nem teszed, tragédia lesz a vége.
Az nem fog menni, hogy benned futó hibás operációs rendszert egy, az ugyanazon hibás rendszeren programozott hibakereső szoftverrel kezded analizálni. Külső segítség kell, de sürgősen.
Az nem fog menni, hogy benned futó hibás operációs rendszert egy, az ugyanazon hibás rendszeren programozott hibakereső szoftverrel kezded analizálni. Külső segítség kell, de sürgősen.
Dec 31, 2014 13:45:01
Bauspeck
Dec 31, 2014 13:45:17
a Sodi elégtételt vesz
Dec 31, 2014 13:45:17
Etikai vészcsengő
Dec 31, 2014 13:47:47
a Sodi elégtételt vesz
a sodi sapkát vesz. aztán elszámolja shikernek.
Dec 31, 2014 13:47:47
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 13:47:55
Na milyen sapkát vettél Endre? Képet róla!
Dec 31, 2014 13:47:55
Bauspeck
Dec 31, 2014 13:48:36
Na milyen sapkát vettél Endre? Képet róla!
CAMELT!!
Dec 31, 2014 13:48:36
sodileaks
(
x10)
Dec 31, 2014 13:49:31
x10)
"Végre van sapkám. Valódi sapkám!"
Ennyi.
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 13:50:35
Skálázz már össze magadnak egy gopro-t Endi! Elég valami olcsóbb utánzat is és akkor csinálhatnál videókat pl. ahogy sapkát mész vásárolni. Valahogy hiányoznak a régi hetyetyézős videók. Gery biztos tud neked olcsón kamerát csencselni.
Dec 31, 2014 13:50:35
-
Dec 31, 2014 13:51:50
tyépvok sapkás képet, sneci!!
aztán küldd el andinak is, elvégre ez nics a tilalmi listán.
Dec 31, 2014 13:51:50
Hiénaverő
Dec 31, 2014 13:54:21
Még jó hogy tegnap a keresztényi bűnbocsánatról és lelki hozzáállásról papoltál, miközben ilyeneket osztasz meg, Mr. Öngól:

Púp ez mennyire fér bele a keresztény életvitelbe?

Dec 31, 2014 13:54:21
-
Dec 31, 2014 13:55:37
a sapkás medvének is küldd el ezzel a szöveggel: a böriben árulnak ilyen tyép és DRÁGA sapkát?xD
Dec 31, 2014 13:55:37
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 13:55:48
Arról nem beszélve, hogy egy ilyen megosztásért Fórizs úrhölgy virtuálisan fog neki egy emberes lángost lezavarni :)
Dec 31, 2014 13:55:48
sodika
Dec 31, 2014 13:57:46
Az nem fog menni, hogy benned futó hibás operációs rendszert egy, az ugyanazon hibás rendszeren programozott hibakereső szoftverrel kezded analizálni.
Négy félévig tanultam pszichológiát az ELTÉ-n, és azóta is rengeteg autodidakta szakirodalommal egészítettem ki a tudásomat. Nem külső szemlélő nézőpontjára van nekem szükséges, hanem szimplán külső nézőpontra, amit viszont magam is tudok szimulálni.
Dec 31, 2014 13:57:46
sodileaks
(
x10)
Dec 31, 2014 13:58:44
x10)
Erről biztosan lesz fb poszt, mert óriási esemény asodi életében. Bizony.aztán küldd el andinak is, elvégre ez nics a tilalmi listán.
Már látom magam előtt a szexnagyik ovációját...
"Jol ál a sabka , szép vagy !" "Ügyes vagy , Sodi!" "Gyereket akarok tőled, Endre!"
Hiénaverő
Dec 31, 2014 13:58:58
Recsi magyarázd már meg, miként fér bele a fenti kúrós kép megosztása a keresztény életszemléletedbe?
Dec 31, 2014 13:58:58
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:01:19
[quote=sodika Nem külső szemlélő nézőpontjára van nekem szükséges, hanem szimplán külső nézőpontra, amit viszont magam is tudok szimulálni.[/quote]
Dec 31, 2014 14:01:19
sodika
Dec 31, 2014 14:01:53
a hirtelen hangulatingadozásaid
Nincsenek hirtelen hangulatváltozásaim. Tök jól elvagyok, és lelkes vagyok, egyedül azt viselem nehezen, ha egy egész héten át nem tudtam senkivel pár személyes szót váltani, de ezzel minden ember így van.
Dec 31, 2014 14:01:53
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 14:02:38
x11)
[img src=http://forum.sodika.org/sodi-images/764c03a88e16557843632fd621c88190.png]
mi lett ezzel a szép sapkával, hogy új kell?
mi lett ezzel a szép sapkával, hogy új kell?
sodika
Dec 31, 2014 14:02:45
Békén van hagyva, de nem jogi megfontolásból, nem azért, mert ő így kérte, és nem is a ti tanácsotokból, hanem mert pillanatnyilag nincs jobb ötletem, és arra várok, hogy az agyam valamelyik nap kidobjon egy jobb ötletet.
Dec 31, 2014 14:02:45
-
Dec 31, 2014 14:03:29
Még jó hogy tegnap a keresztényi bűnbocsánatról és lelki hozzáállásról papoltál, miközben ilyeneket osztasz meg, Mr. Öngól:
alatta kommentben:
József Borbély 2014-es év margójára (Évértékelő)
Minden esemény eltörpült ebben az évben ahhoz képest, ami október 16-án történt. Az úgynevezett kitiltási botrány kapcsán kijött végre a szellem a palackból. Már nem csak a TEMPO Párt és a Kormányzó jelentet meg korru...Bővebben
19 órája · Tetszik
tökéletes!
Dec 31, 2014 14:03:29
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 14:03:34
x11)
a csomagküldésről miért nem egyeztettél vele előzetesen?
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:04:31
Itt vannak a kvázikommenthaverok, hahó! Miért nem rendeztél fórumtalálkozót Berlin, Germany közelében az erkélyes lakásodban?
Dec 31, 2014 14:04:31
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 14:04:35
x11)
nem azért, mert ő így kérte
de ha egyszer azt kérte, hogy túnj el az életéből, akkor ezt miért is nem lehet tiszteletben tartani?
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:04:40
Nincsenek hirtelen hangulatváltozásaim. Tök jól elvagyok, és lelkes vagyok
Megint ez a "lelkes vagyok." Milyen ez az állapot? Valami miániá szakasz? ilyenkor mit csinálsz, vigyorogsz mint egy debil vagy heherészel? Pl. az erkélyes galambdúcban készült főzőcskés videón lelkes vagy?
Dec 31, 2014 14:04:40
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 14:05:38
x11)
tényleg sneckó, az elmúlt hónapok alatt hányszor hívtad meg Andit egy kávéra, egy ebédre, egy vacsira, esetleg egy mozira, koncertre, stb.?
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:05:58
Recskaboy, ha ezeket az e-maileket Andi csatolná egy feljelentéshez, téged még ma bevinnének baszki.
Dec 31, 2014 14:05:58
sodika
Dec 31, 2014 14:07:08
tényleg sneckó, az elmúlt hónapok alatt hányszor hívtad meg Andit egy kávéra, egy ebédre, egy vacsira, esetleg egy mozira, koncertre, stb.?
Egyszer próbálkoztam elhívni őket egy kávéra, teára, pizzára, ilyesmire, de sajnos tényleg pont azokban a hetekben volt meg ehhez az ideális lakásom, amikor ő éppen nagyon elfoglalt volt.
Dec 31, 2014 14:07:08
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:07:14
persze Sodika, te vagy a főnök, te köztörvényes zaklató
jiddise máme
(
x11)
x11)
Recskaboy, ha ezeket az e-maileket Andi csatolná egy feljelentéshez, téged még ma bevinnének baszki.
főleg ha azt is csatolná, hogy hányszor kérte, hogy álljon le velük
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:07:26
Szerintem túl kevés szín volt a leveleidben! Csak a férfiak látnak 16 színben, a nőknek többre van szükségük. Legalább 100 színre levelenként!
Dec 31, 2014 14:07:26
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:08:12
Ugyan így is el volt kapatva Andi, még azt is erőszakosan kellett követelni tőle hogy dicsérje meg a Gyagyást, sőt szemrehányást kapott dicséret elmaradása miatt. Az kell még hogy ennél is jobban elkanászodjon.
Dec 31, 2014 14:08:12
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 14:08:20
x11)
egyszer?
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 14:08:21
x11)
egyszer?
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:08:22
egy ilyen kamufotos mégis mi a faszommal lehet elfoglalt? csak leakart rázni, te szerencsétlen
:D
Dec 31, 2014 14:08:22
sodika
Dec 31, 2014 14:08:42
Pontosabban lehet hogy próbálgattam a határokat, de ez csak azért volt, mert ha valamilyen módszer nem jön be, módszert kell váltani.
Keresés közben az ember belefut pár pofonba, amikor félrelő a módszer tekintetében, de hát van ilyen.
Dec 31, 2014 14:08:42
sodika
Dec 31, 2014 14:08:59
Nem vagy vicces.
Dec 31, 2014 14:08:59
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:09:01
A patriarchális elnyomás jelképe az, hogy a férfi hívja meg a nőt valahova. Sneci feminista, ezért engedi, hogy a nő hívja meg őt mindenhova, a nők tartsák el, cipeljék a csomagját.
Dec 31, 2014 14:09:01
-
Dec 31, 2014 14:09:19
Dec 31, 2014 14:09:19
sodika
Dec 31, 2014 14:09:30
egy ilyen kamufotos mégis mi a faszommal lehet elfoglalt?
Dec 31, 2014 14:09:30
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:09:58
Púp milyen az amikor te lelkes vagy? Pl. amikor ezeket a förmedvényeket pötyögted, akkor lelkes voltál? Mert akkor nem csoda hogy Andi le akarja törni a lelkesedésedet.
Dec 31, 2014 14:09:58
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 14:10:24
Dec 31, 2014 14:10:24
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:10:26
A válaszok elmaradásából a 20 félév pszicho tanulmányaid után nem esett le, hogy talán nem kívánja se a leveleidet, se a társaságod?
Dec 31, 2014 14:10:26
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 14:10:32
x11)
rémlik is valami kommentje, amiben azt írta, hogy arra nem volt képes a némber, hogy elmenjen, és megnézze milyen fasza lakást sikerült találnia
nem ám a kávézás meg a meghívás volt a lényeg, hanem hogy buksisimit kapjon, hogy milyen ügyesen talált magának egy erkélyes (!!!44!!!!) lakást ott Berlin, Germany környékén
-
Dec 31, 2014 14:10:35
Nem vagy vicces.
a sapkavásárlás nincs a tilalmi listán, Hahó!
Dec 31, 2014 14:10:35
sodika
Dec 31, 2014 14:10:52
Dec 31, 2014 14:10:52
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:11:26
Kaptak volna mirelitpizzát is, va van pénze snecinek. Vagy ravioli-konzeírvet.
Dec 31, 2014 14:11:26
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 14:11:32
Ha így nézzük akkor te is kurátor vagy. Csak te magaddal "kurátorkodsz" xD
Dec 31, 2014 14:11:32
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:11:51
persze tyodika, egy kávét meginni 15 perc és Andi nyilván minden nap kavezik vagy 3-4x :D
csak ezekbol egyiket sem szerette volna veled meginni
Na likőrke, csá!
Dec 31, 2014 14:11:51
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:12:07
Szóval tovább próbálkozol, elmebeteg mániákus. És de, bevinnének érte, és gyorsítottban be is vonzanál egy távoltartási végzést.
Dec 31, 2014 14:12:07
sodika
Dec 31, 2014 14:12:23
hogy talán nem kívánja se a leveleidet, se a társaságod?
A kérdés bonyolult. Amíg magabiztos voltam, és nem zaklattam a magánéletemmel, kívánta, ezért kell mostantól ezt sarokkővé tennem.
Az más kérdés, hogy magánéleti vonatkozásokat csak Berlini tartózkodásom idején írtam neki, mert hát azért Berlin mégis csak a személyéhez köthető.
Dec 31, 2014 14:12:23
sodika
Dec 31, 2014 14:13:08
Szóval tovább próbálkozol, elmebeteg mániákus.
A Vonzás Törvénye működik, és Napoleon Hill is azt mondja, hogy nem szabad pont az arany előtt pár méterrel feladni.
Dec 31, 2014 14:13:08
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:13:36
el se olvasta az emailedet, hahó!
Dec 31, 2014 14:13:36
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 31, 2014 14:13:47
x30)
Nem lehetne most egy kis szünetet tartani, Sodi? Lehet róla szó, hogy nem jössz fel ide és az FB-re sem írsz legalább holnap estig? Emlékeztetlek rá, hogy megfogadtad, hogy juszt sem írkálsz magyarul, amíg nem vagy perfekt németből. Hogy juszt sem baszod el az idődet erre a szaros fórumra. Ne feledd azt sem, mekkora geciségeket követtünk el ellened mi, trollok. Andinak is írtad, mennyire rettegsz tőlünk. Egész egyszerűen nem érdemeljük meg a virtuális társaságodat. Büntess minket csenddel!
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:14:03
Hány levelet küldtél neki, mióta Berlin, Germany közelében vagy, és ő hányra válaszolt? Küldtél neki vagy 100-at, ő meg válaszolt háromra?
Dec 31, 2014 14:14:03
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:14:21
Ez nem bonyolult, ez egyszerű. Megmondta hogy takarodjál, mert ha legközelebb megpróbálsz bármiféle kapcsolatba kerülni vele akkor rendőrrel vitet el. Ezek szerint nem beszéled a magyar nyelvet.
Tessék szépen megtanulni magyarul.
Dec 31, 2014 14:14:21
Schwezoff Dávid
Dec 31, 2014 14:14:34
Sodika, sapkamaz megvan mar? Oda ne fagyjon az a hombar fejed a Branderburgi kapuhoz!
Dec 31, 2014 14:14:34
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:15:10
es mit sikerult eddig bevonzanod életedben? a berlini expediciot, meg fekete lyukként bevonzottál vagy 20 millát?
Dec 31, 2014 14:15:10
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:15:35
Így van, már nem sok választ el attól hogy pár estét egy berlini fogdában tölts mindenféle papírok nélkül, úgyhogy csak támogatni tudjuk a további zaklatást.
Dec 31, 2014 14:15:35
Schwezoff Dávid
Dec 31, 2014 14:15:45
Dec 31, 2014 14:15:45
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 14:15:51
Ennyire vágyakozol a börtönbe? Menj le az utcára és törd be egy autó ablakát és matass benne egy darabig. Pillanatok alatt megérkeznek a rendőrök és mehetsz a fogdába. Ehhez nem kell Andit zaklatni.
Dec 31, 2014 14:15:51
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:16:22
A vonzás törvénye működik, a trollok azt akarták, hogy szopjál, és az univerzumnak köszönhetően idén Karácsonykor is orbitális faszerdőt telepítettél magadnak!
És abban is igaza van a vonzás törvényének, hogy nem szabad görcsösen akarni. Az erkélyes lakásod címét is görcsösen akarták a trollok megtudni, de mégsem lett ebből semmi szopatás, hanem mindenféle trollsegítség nélkül az univerzum telepített neked egy faszerdőt.
Dec 31, 2014 14:16:22
-
Dec 31, 2014 14:16:26
A rendőrség szó hallatán szép taknyos lett az orrod és bekussoltál. A többi süket szöveg kisköcsög. Te még mindig úgy gondolod, hogy Andinak bármilyen kötelezettsége van veled kapcsolatban???
Dec 31, 2014 14:16:26
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:16:57
Andi vajon olvassa a fórumot? Levelező Lajos írhatna neki pár sort, hogy nézzen fel ide, meg hogy mire számíthat.
Dec 31, 2014 14:16:57
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 14:17:03
x11)
-
Dec 31, 2014 14:17:37
Andival kapcsolatbna mit akarsz bevonzani? Alkalmasnak tartod magad egy kapcsolatra?
Dec 31, 2014 14:17:37
Fórizs
Dec 31, 2014 14:17:49
Hát igen...
Úgy nézem, kell még pár darab!
Dec 31, 2014 14:17:49
-
Dec 31, 2014 14:17:50
tyodika, végülis mennyi lett a teljes összeg amit omáéknál hagytál? lakbér, szárító, kárpi, mindennel együtt.
Dec 31, 2014 14:17:50
Levelező Lajos
Dec 31, 2014 14:18:01
Andi vajon olvassa a fórumot? Levelező Lajos írhatna neki pár sort, hogy nézzen fel ide, meg hogy mire számíthat.
Idén már nem ír senkinek A Lajos, de jövőre juszt is bepótolja. Bizony.
Dec 31, 2014 14:18:01
Hiénaverő
Dec 31, 2014 14:18:30
Mi Andi e-mail címe?
Dec 31, 2014 14:18:30
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 14:18:40
Így az év utolsó napján igazán elismerhetnéd, hogy azon a kilakoltatáson történt valami köztetek Andival. Akkor még független volt, nyilván volt egy röpke numera, amit ő egy kalandnak tekintett, te viszont egy egész életet terveztél rá.
Dec 31, 2014 14:18:40
sodika
Dec 31, 2014 14:19:06
Pont azért volt jó mindent az elejétől, mindnehol: emailen, Skype-on, Facebook-on átolvasni, mert így pontosan fel tudom térképezni, mi történt.
Egyrészt ő maga is változott. Ez fontos szempont.
Még tavaly azzal jött, hogy nagyon rossz volt egykeként felőni, de most kiéli magát, és nála mindig pörgés van, egymást váltják a haverok, van hogy egyszerre többen is nála alszanak, hazafele jövet Pestről is megismerkedett két jófej szerb csajjal, akik rögtön nála is éjszakáztak, stb... de mindez az idei évre pedig ez megváltozott, mert a tavalyi év kifárasztotta.
És ahogy ő fogalmaz: "igen, ez 40 évig így volt, de most megváltozott, elegem lett, most nyáron itt volt egy haverom XXX szobájában, amíg ő túrázott, és azt vettem észre, hogy minden idegesít benne, pedig mindent jól csinált, még csak nem is egy szobában volt velem, hanem a másikban, és a légynek sem árt, de akkor is".
Egyrészt ő maga is változott. Ez fontos szempont.
Még tavaly azzal jött, hogy nagyon rossz volt egykeként felőni, de most kiéli magát, és nála mindig pörgés van, egymást váltják a haverok, van hogy egyszerre többen is nála alszanak, hazafele jövet Pestről is megismerkedett két jófej szerb csajjal, akik rögtön nála is éjszakáztak, stb... de mindez az idei évre pedig ez megváltozott, mert a tavalyi év kifárasztotta.
És ahogy ő fogalmaz: "igen, ez 40 évig így volt, de most megváltozott, elegem lett, most nyáron itt volt egy haverom XXX szobájában, amíg ő túrázott, és azt vettem észre, hogy minden idegesít benne, pedig mindent jól csinált, még csak nem is egy szobában volt velem, hanem a másikban, és a légynek sem árt, de akkor is".
Dec 31, 2014 14:19:06
Schwezoff Dávid
Dec 31, 2014 14:19:30
SAPKA????
Dec 31, 2014 14:19:30
sodika
Dec 31, 2014 14:19:34
Andival kapcsolatbna mit akarsz bevonzani? Alkalmasnak tartod magad egy kapcsolatra?
Nem és nem.
Dec 31, 2014 14:19:34
sodika
Dec 31, 2014 14:19:42
SAPKA????
van
Dec 31, 2014 14:19:42
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 14:19:52
x11)
tyodika, végülis mennyi lett a teljes összeg amit omáéknál hagytál? lakbér, szárító, kárpi, mindennel együtt.
valami olyasmit írt, hogy havi 120 ajro áprilisig azon felül, amit már eddig fizetett, azt hiszem
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:20:06
Jawohl!
Sneci! Állítsd be, hogy ezen a fórumon is lehessen színes betűkkel írni!
Dec 31, 2014 14:20:06
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:20:16
en már pergetem a meggyvodkát. kalinka, szoval nem a legminőségibb. de megnyugtat a tudat, h sodronynak még ez is angyalszárny :D
sodi, te mit iszol? likörkét?
Dec 31, 2014 14:20:16
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 14:21:13
Mi Andi e-mail címe?
A régi [email protected] már nem él, esetleg próbálkozhatsz a [email protected] írni. 1-2 találatot ad rá a google, hogy valós-e, az meg kiderül. Bár válaszolni biztosan nem fog, a saját honlapján van űrlap és azokra a levelekre sem válaszolt eddig senkinek.
Dec 31, 2014 14:21:13
Levelező Lajos
Dec 31, 2014 14:21:14
Mi Andi e-mail címe?
Működőt nem tudok. Ezen keresztül lehet üzenni neki.
krizsaiandrea.jimdo.com/kontakt/
Dec 31, 2014 14:21:14
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:21:21
van
Mennyibe került?
Leszfénykép?
Dec 31, 2014 14:21:21
Mikrocsip
Dec 31, 2014 14:21:25
van
képet%
Dec 31, 2014 14:21:25
sodika
Dec 31, 2014 14:21:30
Te még mindig úgy gondolod, hogy Andinak bármilyen kötelezettsége van veled kapcsolatban???
A Kishercegnél is szó van a megszelidített rókáról, és egyébként ígérve lett nekem pár dolog, igen, az más kérdés, hogy a saját problémáim előtérbe hozásával akaratomon kívül kicsit félrevittem a dolgokat.
Dec 31, 2014 14:21:30
Schwezoff Dávid
Dec 31, 2014 14:21:55
van
Jo, de maskor olyan kis bobeszedu vagy. Vettel sapkat, vagy elloptad az asztalos csajet?
Ha vetted, mennyiert es milyet es hol? Ekkora shikert elujsagolhatnal a kommenthaveroknak!Hahó!
Dec 31, 2014 14:21:55
Mikrocsip
Dec 31, 2014 14:23:07
Dec 31, 2014 14:23:07
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:23:24
A Kishercegnél is szó van a megszelidített rókáról.
de a megszeliditett róka nem mentalkranke mint te
Dec 31, 2014 14:23:24
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 14:23:30
x11)
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 14:23:49
"nála mindig pörgés van, egymást váltják a haverok, van hogy egyszerre többen is nála alszanak, hazafele jövet Pestről is megismerkedett két jófej szerb csajjal, akik rögtön nála is éjszakáztak"
Vigyázz Endre, nehogy félreértsük a dolgokat ;)
Vigyázz Endre, nehogy félreértsük a dolgokat ;)
Dec 31, 2014 14:23:49
sodika
Dec 31, 2014 14:24:41
Semmi konkrétat, de ha egyszer öt hónapon át ő az egyetlen ember, akit ismerek a városban, akkor mit csináljon az ember, aki az alaptermészetének fogva társasági lény? Pont az lenne a beteges, ha öt hónapon át elviseltem volna, hogy teljesen egyedül vagyok, és magányos.
Dec 31, 2014 14:24:41
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 14:24:52
Szelídítse meg a pitont xD
Dec 31, 2014 14:24:52
sodika
Dec 31, 2014 14:25:29
Konkrétan a sok-sok segítségemért cserébe, ha szükséges, fordítástok, a saját fordításaim átnézése.
Dec 31, 2014 14:25:29
20 eurós sapka
Dec 31, 2014 14:25:38
És ki a hibás, hogy 5 hónap alatt senkit sem ismertél meg Berlinben?
Dec 31, 2014 14:25:38
Kiss Kender Farkas
Dec 31, 2014 14:26:09
Pedig rém egyszerű: keresel új embereket! Persze tudjuk, ez számodra angyalszárny, de egyszer ezt is el kell kezdeni
Dec 31, 2014 14:26:09
jiddise máme
(
x11)
Dec 31, 2014 14:26:22
x11)
unberufen!
sodika
Dec 31, 2014 14:26:43
Csak olyan mértékig, amilyen mértékig értelmes.
Nem akartam sokat, csak a nagy semminél többet ehhez.
Dec 31, 2014 14:26:43
Bauspeck
Dec 31, 2014 14:26:53
te nem vagy társasági ember, csak andikával akartál pörögni
Dec 31, 2014 14:26:53
174 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nem köteles szerényebb körülnmények közt...