:DDDD
Feltételezem gumival se találna.
és látod, bazdmeg! már megint csak a kibaszott kis rólad van szó! egy párkapcsolat az nem egyoldalú, te gyökér. abban két ember tiszteli meg csodálja egymást. és hát kurva sok mindent lehet tisztelni és csodálni a másikban. olyan lányt pl vszeg könnyen kerítesz, aki a saját pénzéből él albérletben. ez az egyik dolog, amit csodálsz andiban, nemde?
Dehogynem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
valószínűleg könnyen??? és mégis hogyan?
Gumival talán bevállalná egy kecske.
minek akarsz visszamenni? magyar vagy, magyarhonban a helyed!
búcsúzz el berlintől, majd elmúlik ez a mániás szakaszod is.
nem lett se x6os, se medencés iroda, se feleség, se barátnő, se gyerek, se repcsi, stb. ezen is túllendülsz majd, ha a ciklusod véget ér.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pedig nem fogsz. Ahogyan németül sem fogsz soha megtanulni. Mert idióta élet alól felmentett akaratgenge szar vagy.
*egyetért*
Nem. De hogy valami hasonló kategória a cél, azt már tudom.
Nem kell bombanő, elég ha vékony, nálam alacsonyabb, okos és kedves.
Na legyen kövér, ne legyen magasabb nálam, ne legyen buta, és ne legyen idegbeteg. Bombázónak nem kell lennie, de hogy okos legyen, az fontos.
Volt dolgom pár buta nővel, és az engem idegesít.
Meg labilis se legyen.
Pár évet inkább. Te Berlinbe max. úgy fogsz eljutni mint az olaszokhoz. 1 nap kocsival odavissza.
Sodi maradj tényfeltárásnál és az újságírásnál. Az te igai műfajod.
Bazzeg, elsodikáz mindent, a halálbautazást is és életed végéig fizetheted az odautat.
búcsúzz el berlintől
Nem búcsúzok el. Azért megyek haza, mert még nem elég fasza a beszédem az itteni élethez, ezért a szóbeli szintemet is magadra akarom hozni.
Májusig. Május 1-én már itt akarok lenni újra.
a nagy számok törvénye alapján. :D
Rájöttem, hogy hiába képződött több száz videó, ezek nagy része még aznap is legfeljebb pár tucat embert érdekelt, amikor aktuális volt.
A videózás nem rossz ötlet, de nagyon meg kell szűrni a témát.
Május 1-én te rakétasilókat meg gyíkembereket fogsz filmezni Bp.-n.
te egy géniusz vagy! egy zseni!
Szerintem a témaszűréssel nem lesz gond.
Az értelmi képességeim az átlag felett vannak.
Túl erősen rángatnak az érzelmeim, ez az egyetlen gond.
Fasza a Berlin, de ha nem merek beszélgetésbe kezdeni, mert szégyellem az akadozó nyelvtudásomat, az gáz. Úgy kell visszajönni, hogy tudom, hogy jól megy a beszéd.
Ezt hogy érted?
Eddig minden szarra elrohangáltam.
Na, pont ezen kell változtatni.
És meddig tartott rájönnöd erre? Mert aki nem elmebeteg, az csak ránéz a látogatottságra, és azonnal leesik neki, hogy ez a kutyát nem érdekli, és max 1 hét után abbahagyja.
picsába már ezt ugatta neked tíz éven át ötven troll, hogy senkit nem érdekelnek a szar minőségű videóid a tyúkperekről meg a többi retardról. egyébként miért fikázod titánt egyfolytában? nem félsz, hogy előkerül és leúsztat paks, hungary környékég a dunán?
Ez miben nyilvánul meg?
- Kibuktál az egyetemről
- Képtelen vagy megtanulni egy idegen nyelvet
- Képtelen vagy pénzt keresni, eltartani magad
- Ahol csak lehet, elbaszod az életed
She was a dude.
Melyik volt szar?
Abba is hagyom.
Valóban fontos események, vagy fizetős munkák.
Mostantól csak ezeket videózom, fotózom.
Te magad vagy a kétlábon járó szégyen.
Az idei év.
Az egyetlen gondom, hogy nem merek beszélgetésbe kezdeni, mert szégyellem, hogy nem folyékony a beszédem.
Májura folyékonyra gyakorlom, és enyém itt a világ.
Magyarul sem folyékony baszod!
Hát... sőt... miután személyesen odamentem, legalább előjöhetett volna, és egy szaros joglemondó nyilatkozatot az orrom alá dughatott volna a csaj.
Ártani továbbra sem akarok neki, hogy fáradni fogok-e bárminek a küldözgetésével, az ezek után nem tudom.
Ne hazudozz, gyagyás. Azért nem bírod eltarani magad, mert egész nap a faszod vered, az excelben meg napi masfél-két óra munka szerepel.
Ennyire nagyon egyszerű ez.
Nem. Hazamenni, melózni: tartalékolni és nyelvtanárhoz járni, gyakorolni a beszédet, és májusra visszajönni.
Közben kamerázni csak akkor megyek, ha kivételesen fontos egy esemény, vagy ha rendesen megfizetik.
Most ez a terv.
Minden ennek lesz alárendelve.
csicskulj be még jobban.
Melyik átlag? Fórizs, titán meg a többi proli az átlag neked? :)
De még nekik is stabilabb az életük mint neked...
Hazudsz önmagadnak, folyamatosan.
Ahhoz képest, hogy még magyarul sem mersz megszólalni. Berlint nem neked találták ki.
mennyi?
Megint kezdjuk az olcso hazugsagokat? Komolyan azt hiszed, hogy ilyen konnyen felejtunk?
Az egyetemet akkor se birtad volna befejezni ha lett volna meg penzed. Elso feleves targyakat gorgettel magad elott folyamatosan. Masreszt talan nem kellett volna 4 szakra jarni es akkor nem fogytak volna olyan gyorsan olyan az allami feleveid. Harmadreszt nem kellett volna eltekozolni a csalad vagyonat.
Te adosodtal el, mert felvetted a diakhitelt es ertelmetlen kutyukre szortad oket. Senki nem kenyszeritett erre.
A nyelvtanulast meg nem csinaltad komolyan mig Magyarorszagon voltal. Szokartyakra recskaztal, kb ennyi. Kint pedig nem jartal tarsasagba. Csak magadnak koszonheted, hogy semmit nem haladtal.
Miért nem vettél jegyet a BKV-n pl? Melyik volt az első munkanapod?
Az ember akkor tud dolgozni, ha nem bizonytalanság veszi körül. Ha tudja, mit csináljon, és miért csinálja.
Én most már tudom.
Alárendelni mindent annak, hogy májusban folyékony és magabiztos szóbeli nívóval jöjjek vissza.
Előtte, itt Berlinben már csak hérom tervem van.
- DDR múzeum
- tévétorony
- elviselhető hazaút
Az elso kettot holnap letudod es Vasarnap mehetsz is haza. Hallgass mar egyszer vegre a troll bacsikra. Vera neni majd kimegy eled a palyaudvarra, hazavisz szepen, megfurdet es megetet normalis kajaval.
mi van a pinanyalással? leszpinanyalás?
Te generáltad a bizonytalanságot. - 30 millió
Óvatosan kell majd etetni, előbb csak kis adagokkal, pár nap alatt hozzászoktatva a rendes élelemhez.
She was a dude.
Látod ezért vagy te fogyatékos. Normális emberek totális létbizonytalanságban is végignyomják a napi 8 órát, mert tudják, hogy az otthoni faszverésből nem lesz pénz.
De neked még ennyi eszed sincs.
Holnap esetleg elmegyek kicsit táncolni
VIDEÓT
She was a dude.
Oda most nincs kedvem.
Terveztem 2013-ban is, de végül nem mentem el.
Majd nyáron.
táncolni?Kivel és hová te idióta
* ON *
sneckó, neked alapból nem németül kéne megtanulnod, hanem programozni, hogy versenyképes tudásod legyen
nekem van egy jó haverom, aki saját bevallása szerint épp hogy basic szinten tudott németül, amikor kiment Bécsbe, viszont a szakmájában qrvajó volt, úgyhogy felvették valami munkahelyre, aztán ott kint szépen megtanult meló mellett, önképezve meg a kollegákkal beszélgetve
ha már mindenáron ott Berlin, Germany környékén akarsz lébecolni, akkor még annak is több értelme lenne, hogy valami programozói tanfolyásra fizess be - akár ott, akár itt Pesten - , amivel felfrissíted a szakmai tudásod, ami az infóstrollok röhögőgörcsei alapján erőst a bányászbéka segge alatt van
Neked mint verprofi kozgazdasznak, mond valamit a sullyedt koltseg fogalma? Na ezert buktal ki az etyetyemrol is.
Épp éjjel 1-kor talált meg a főnök, de épp az Andinál történteken pörögtem, ezért tök ideg voltam, de igyekeztem, hogy ne érződjön, viszont így is sikerült rövidre zárni szerencsére.
Valahogy igy menne az is?
www.youtube.com/watch?v=lz0IT4Uk2xQ
Feature request:
Amúgy SoDi, csináld már meg, hogy youtube videót is lehessen beilleszteni.
Most epp manias szakasz van. Nezz vissza este, addigra valoszinuleg atfordul megint depresszioba.
Ja, látom már, ipv6 is tiltva van. Majd kiszedem, de csak később, most melócsá van.
She was a dude.
28 félév etyetem +cisco +rend-szám bt, Hahó!
Vannak mögöttem tanulmányok, de a biztonság kedvéért átnézem az összes témával foglalkozó Lynda.com anyagot is.
Ez a terv.
Jó, csak szerintem nem érzékeled, hogy mekkora anyagról van szó, és hogy mennyire vagy lemaradva. Majd rájössz lassan..
She was a dude.
Lemaradva nem vagyok, eddig bármelyik keretrendszerrel elboldogultam. És a stabil alapok megvannak hozzá, ha kell most feállok, és tartok OOP-ből egy előadást.
Sodi a Mol-nál pályakezdő adatrőgzítöket keresenek. Csak szólók.
Dehogy jon ra. Ugyanugy ganyolni fog tovabb. Annyira megerti, hogy valahogy mukodjon, de az tuti, hogy az alapelvekkel teljesen ossze nem egyeztetve fogja hasznalni. Mint amikor beleturt a joomla vagy melyik CMS kodjaba, aztan csodalkozott, hogy nem tudta frissiteni.
furgangos Petákos
Jan 09, 2015 10:39:16
mint a tőrppe, aki csak gumi nélkül hajlandó baszni. sajnos eddigi élete folyamán nem talált még jelentkezőt
Jan 09, 2015 10:39:16
Örebro
Jan 09, 2015 10:40:18
gyagyås, ha most belenyilsz az összes ruhåd zsebebe, mennyi penzt talålsz?
Jan 09, 2015 10:40:18
Etikai vészcsengő
Jan 09, 2015 10:40:27
Na ez az, hogy akit nem tudok tisztelni, meg csodálni, olyan nekem nem kell.
és látod, bazdmeg! már megint csak a kibaszott kis rólad van szó! egy párkapcsolat az nem egyoldalú, te gyökér. abban két ember tiszteli meg csodálja egymást. és hát kurva sok mindent lehet tisztelni és csodálni a másikban. olyan lányt pl vszeg könnyen kerítesz, aki a saját pénzéből él albérletben. ez az egyik dolog, amit csodálsz andiban, nemde?
Jan 09, 2015 10:40:27
Örebro
Jan 09, 2015 10:41:49
Nagypn jo ezessel tölt el az a tudat, hogy egy rohadt nåci kinlodik, kos kårpi az ösökert.
Jan 09, 2015 10:41:49
tigris
Jan 09, 2015 10:42:45
sodi, kari előtt azt írtad andi néninek, hgoy nem akarod látni soha többé. akkor most mi a baj?
Jan 09, 2015 10:42:45
sodika
Jan 09, 2015 10:43:56
Egyébként te büdüs életben nem fogsz Berlinbe visszajutni.
Dehogynem.
Jan 09, 2015 10:43:56
furgangos Petákos
Jan 09, 2015 10:44:28
olyan lányt pl vszeg könnyen kerítesz, aki a saját pénzéből él albérletben. ez az egyik dolog, amit csodálsz andiban, nemde?
Jan 09, 2015 10:44:28
Kémlégy
Jan 09, 2015 10:44:31
Gumival talán bevállalná egy kecske.
Jan 09, 2015 10:44:31
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 10:45:00
x44)
Púp, Andival hogy akartál összejönni? Szerinted ő fel tudott volna nézni rád, a picsogós, eltartott gyernőttre?
She was a dude.
sodika
Jan 09, 2015 10:45:17
Nem olyan vagyok, mint a Titán, aki folyton megváltoztatja a véleményét. Most tartok pár hónap szünetet az itteni tartózkodásban, mert most ez a legértelmesebb.
Jan 09, 2015 10:45:17
furgangos Petákos
Jan 09, 2015 10:46:33
Dehogynem.
minek akarsz visszamenni? magyar vagy, magyarhonban a helyed!
búcsúzz el berlintől, majd elmúlik ez a mániás szakaszod is.
nem lett se x6os, se medencés iroda, se feleség, se barátnő, se gyerek, se repcsi, stb. ezen is túllendülsz majd, ha a ciklusod véget ér.
Jan 09, 2015 10:46:33
tigris
Jan 09, 2015 10:47:09
Nem olyan vagyok, mint a Titán, aki folyton megváltoztatja a véleményét. Most tartok pár hónap szünetet az itteni tartózkodásban, mert most ez a legértelmesebb.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jan 09, 2015 10:47:09
empatikus troll
Jan 09, 2015 10:47:35
sneci! ezekben a válságos időkben - másokhoz hasonlóan - én is elérzékenyültem kicsit, ezért egy kötelező érvényű ajánlatot teszek: finanszírozom az odautadat a túlvilágra és a nekrológod megjelentetését csini áron oldalán vagy a kurucon. természetesen hozzád méltó formában, szépen kiboldozva, hat színben és négy betűméretben.
Jan 09, 2015 10:47:35
örebro
Jan 09, 2015 10:48:25
Ållitanaål valamit, mert a gepemröl ahol wifin vagyok megint tilt, nem tudom az ip-t, de mar evek ota irok arrol es semmi gond nem volt
Jan 09, 2015 10:48:25
-
Jan 09, 2015 10:48:50
Dehogynem.
Pedig nem fogsz. Ahogyan németül sem fogsz soha megtanulni. Mert idióta élet alól felmentett akaratgenge szar vagy.
Jan 09, 2015 10:48:50
staatsanwaltschaft
Jan 09, 2015 10:49:06
Dehogynem.
*egyetért*
Jan 09, 2015 10:49:06
sodika
Jan 09, 2015 10:49:44
Púp, Andival hogy akartál összejönni?
Nem. De hogy valami hasonló kategória a cél, azt már tudom.
Nem kell bombanő, elég ha vékony, nálam alacsonyabb, okos és kedves.
Na legyen kövér, ne legyen magasabb nálam, ne legyen buta, és ne legyen idegbeteg. Bombázónak nem kell lennie, de hogy okos legyen, az fontos.
Volt dolgom pár buta nővel, és az engem idegesít.
Meg labilis se legyen.
Jan 09, 2015 10:49:44
-
Jan 09, 2015 10:50:32
Pár évet inkább. Te Berlinbe max. úgy fogsz eljutni mint az olaszokhoz. 1 nap kocsival odavissza.
Jan 09, 2015 10:50:32
xray
Jan 09, 2015 10:50:33
sneci! ezekben a válságos időkben - másokhoz hasonlóan - én is elérzékenyültem kicsit, ezért egy kötelező érvényű ajánlatot teszek: finanszírozom az odautadat a túlvilágra és a nekrológod megjelentetését csini áron oldalán vagy a kurucon. természetesen hozzád méltó formában, szépen kiboldozva, hat színben és négy betűméretben.
Bazzeg, elsodikáz mindent, a halálbautazást is és életed végéig fizetheted az odautat.
Jan 09, 2015 10:50:33
legkedvezobb nyelvtani er
Jan 09, 2015 10:50:42
sodi mi olyannal lehetett megzsarolni az "otthonoiakat", amit andi eletvitelszeruen csinal? tenyleg prostitualt lettel berlinben?
Jan 09, 2015 10:50:42
sodika
Jan 09, 2015 10:51:31
búcsúzz el berlintől
Nem búcsúzok el. Azért megyek haza, mert még nem elég fasza a beszédem az itteni élethez, ezért a szóbeli szintemet is magadra akarom hozni.
Jan 09, 2015 10:51:31
Etikai vészcsengő
Jan 09, 2015 10:51:44
a nagy számok törvénye alapján. :D
Jan 09, 2015 10:51:44
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 10:52:07
x44)
Te okosnak tartod magad?
She was a dude.
sodika
Jan 09, 2015 10:53:02
Rájöttem, hogy hiába képződött több száz videó, ezek nagy része még aznap is legfeljebb pár tucat embert érdekelt, amikor aktuális volt.
Jan 09, 2015 10:53:02
tigris
Jan 09, 2015 10:53:20
nem azt írja húsvétkor, hanem május elsején. egy igazi komcsi proli lett belőled endre.
Jan 09, 2015 10:53:20
-
Jan 09, 2015 10:53:59
Május 1-én te rakétasilókat meg gyíkembereket fogsz filmezni Bp.-n.
Jan 09, 2015 10:53:59
tigris
Jan 09, 2015 10:54:34
te egy géniusz vagy! egy zseni!
Jan 09, 2015 10:54:34
-
Jan 09, 2015 10:55:08
Jan 09, 2015 10:55:08
sodika
Jan 09, 2015 10:55:26
Te okosnak tartod magad?
Fasza a Berlin, de ha nem merek beszélgetésbe kezdeni, mert szégyellem az akadozó nyelvtudásomat, az gáz. Úgy kell visszajönni, hogy tudom, hogy jól megy a beszéd.
Jan 09, 2015 10:55:26
sodika
Jan 09, 2015 10:56:10
Ezt hogy érted?
Jan 09, 2015 10:56:10
Kémlégy
Jan 09, 2015 10:56:12
És meddig tartott rájönnöd erre? Mert aki nem elmebeteg, az csak ránéz a látogatottságra, és azonnal leesik neki, hogy ez a kutyát nem érdekli, és max 1 hét után abbahagyja.
Jan 09, 2015 10:56:12
Brian
Jan 09, 2015 10:56:43
picsába már ezt ugatta neked tíz éven át ötven troll, hogy senkit nem érdekelnek a szar minőségű videóid a tyúkperekről meg a többi retardról. egyébként miért fikázod titánt egyfolytában? nem félsz, hogy előkerül és leúsztat paks, hungary környékég a dunán?
Jan 09, 2015 10:56:43
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 10:57:03
x44)
Ez miben nyilvánul meg?
- Kibuktál az egyetemről
- Képtelen vagy megtanulni egy idegen nyelvet
- Képtelen vagy pénzt keresni, eltartani magad
- Ahol csak lehet, elbaszod az életed
Jan 09, 2015 10:57:39
csak sokkal tobb penz jutott a bukdacsolasod finanszirozasara, a szellemi kepessegeid a bunkibank szervezesre epphogy elegendoek. Túl erősen rángatnak az érzelmeim, ez az egyetlen gond.
Jan 09, 2015 10:57:39
-
Jan 09, 2015 10:59:00
Ezt hogy érted?
Melyik volt szar?
Jan 09, 2015 10:59:00
sodika
Jan 09, 2015 10:59:39
snecigeci :
Egyetemre a pénz fogyott el.
Eltartani magam azért nem tudom, mert még az első munkanapom előtt - otthoni körülmények között - kezelhetetlenül eladósodtam.
Első év után pedig senki sem várható sokkal több, mint ahol most tartok a nyelvben.
Eltartani magam azért nem tudom, mert még az első munkanapom előtt - otthoni körülmények között - kezelhetetlenül eladósodtam.
Első év után pedig senki sem várható sokkal több, mint ahol most tartok a nyelvben.
Jan 09, 2015 10:59:39
sodika
Jan 09, 2015 11:01:06
Abba is hagyom.
Valóban fontos események, vagy fizetős munkák.
Mostantól csak ezeket videózom, fotózom.
Jan 09, 2015 11:01:06
május 1.
Jan 09, 2015 11:01:15
de melyik év? nem hinném, hogy jelenlegi állapotodban érdemes egy-két napnál hosszabb távra tervezned. egy hete még valahol 50-60%on állt a TEV-visszahódítási mesterterv esélye, ma meg már egy kövér nulla van bevésve.
Jan 09, 2015 11:01:15
xray
Jan 09, 2015 11:01:16
szégyellem az akadozó nyelvtudásomat,
Te magad vagy a kétlábon járó szégyen.
Jan 09, 2015 11:01:16
sodika
Jan 09, 2015 11:03:14
de melyik év?
Az idei év.
Az egyetlen gondom, hogy nem merek beszélgetésbe kezdeni, mert szégyellem, hogy nem folyékony a beszédem.
Jan 09, 2015 11:03:14
Uruk-Hai Csatacigány
Jan 09, 2015 11:03:37
Az idei év.
Magyarul sem folyékony baszod!
Jan 09, 2015 11:03:37
Jan 09, 2015 11:04:20
sodi ne altasd magadat. kibaszott buta vagy, fogyatekos vcagy, es raadasul egy ellatatlan pszichiatriai beteg vagy. menj mar a picsaba az ezerszer hallott autista szovegeddel. ket hete itt orjongsz, ha letiltanank innen azonnal kataton allapotba kerulnel.
Jan 09, 2015 11:04:20
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 11:04:49
x44)
Púp, nem érzed, hogy megint sokan jönnek szembe az autópályán?
She was a dude.
sodika
Jan 09, 2015 11:05:32
egy hete még valahol 50-60%on állt a TEV-visszahódítási mesterterv esélye, ma meg már egy kövér nulla van bevésve.
Hát... sőt... miután személyesen odamentem, legalább előjöhetett volna, és egy szaros joglemondó nyilatkozatot az orrom alá dughatott volna a csaj.
Ártani továbbra sem akarok neki, hogy fáradni fogok-e bárminek a küldözgetésével, az ezek után nem tudom.
Jan 09, 2015 11:05:32
Kémlégy
Jan 09, 2015 11:07:02
snecigeci :
Ne hazudozz, gyagyás. Azért nem bírod eltarani magad, mert egész nap a faszod vered, az excelben meg napi masfél-két óra munka szerepel.
Ennyire nagyon egyszerű ez.
Jan 09, 2015 11:07:02
sodika
Jan 09, 2015 11:07:09
Púp, nem érzed, hogy megint sokan jönnek szembe az autópályán?
Nem. Hazamenni, melózni: tartalékolni és nyelvtanárhoz járni, gyakorolni a beszédet, és májusra visszajönni.
Közben kamerázni csak akkor megyek, ha kivételesen fontos egy esemény, vagy ha rendesen megfizetik.
Most ez a terv.
Minden ennek lesz alárendelve.
Jan 09, 2015 11:07:09
tigris
Jan 09, 2015 11:07:35
csicskulj be még jobban.
Jan 09, 2015 11:07:35
echelon mérnök
Jan 09, 2015 11:08:08
Melyik átlag? Fórizs, titán meg a többi proli az átlag neked? :)
De még nekik is stabilabb az életük mint neked...
Hazudsz önmagadnak, folyamatosan.
Jan 09, 2015 11:08:08
sodika
Jan 09, 2015 11:08:59
ennyi
Jan 09, 2015 11:08:59
Érdeklődő
Jan 09, 2015 11:09:59
Endre, te olyan hülye vagy, hogy megsajnáltalak. Segítek, elmondom, mi történt valójában tegnap, jó?
Andi nagyon kedvel, talán nem szerelmes, de eléggé odavan érted. Egy dolgot nem bír: hogy nincsen kitartásod. Odahívott tegnap magához, hogy lássa, vajon elég bátor vagy-e ahhoz, hogy átjuss Elifen. De te az első szóra megfordultál, és elkullogtál. Harcolni kellett volna, Endre, az utolsó töltényig! Ezt várta tőled Andi, te pedig megint cserbenhagytad.
Andi nagyon kedvel, talán nem szerelmes, de eléggé odavan érted. Egy dolgot nem bír: hogy nincsen kitartásod. Odahívott tegnap magához, hogy lássa, vajon elég bátor vagy-e ahhoz, hogy átjuss Elifen. De te az első szóra megfordultál, és elkullogtál. Harcolni kellett volna, Endre, az utolsó töltényig! Ezt várta tőled Andi, te pedig megint cserbenhagytad.
Jan 09, 2015 11:09:59
-
Jan 09, 2015 11:10:07
Az idei év.
Ahhoz képest, hogy még magyarul sem mersz megszólalni. Berlint nem neked találták ki.
Jan 09, 2015 11:10:07
Jan 09, 2015 11:10:16
sodi bazmeg, le sem mersz vetkozni egy no elott a kibaszott served miatt. nem azt kene elsokent rendberakni? andit nem ezert basztad el? ha lett volna az elso kozos bebaszaskor onbizalmad, szepen levetkozol, aztan dolesszog, csa. de te nem vagy hajlando kezelni a problemakat, csak halogatni tudsz mindent. es olyan fogyatekos vagy, hogy kozben azert szaladsz utana, mint egy pincsi. ha andi ebben a felevben azt mondja neked, hogy gyere kurjunk, akkor sem mertel volna csinalni semmit.
szerinted dr mengele adna neked eselyt, vagy rogton kinyitna inkabb a gazt?
szerinted dr mengele adna neked eselyt, vagy rogton kinyitna inkabb a gazt?
Jan 09, 2015 11:10:16
tigris
Jan 09, 2015 11:10:35
ennyi
mennyi?
Jan 09, 2015 11:10:35
IsmeretlenJoAkaro
Jan 09, 2015 11:10:36
snecigeci :
Megint kezdjuk az olcso hazugsagokat? Komolyan azt hiszed, hogy ilyen konnyen felejtunk?
Az egyetemet akkor se birtad volna befejezni ha lett volna meg penzed. Elso feleves targyakat gorgettel magad elott folyamatosan. Masreszt talan nem kellett volna 4 szakra jarni es akkor nem fogytak volna olyan gyorsan olyan az allami feleveid. Harmadreszt nem kellett volna eltekozolni a csalad vagyonat.
Te adosodtal el, mert felvetted a diakhitelt es ertelmetlen kutyukre szortad oket. Senki nem kenyszeritett erre.
A nyelvtanulast meg nem csinaltad komolyan mig Magyarorszagon voltal. Szokartyakra recskaztal, kb ennyi. Kint pedig nem jartal tarsasagba. Csak magadnak koszonheted, hogy semmit nem haladtal.
Jan 09, 2015 11:10:36
-
Jan 09, 2015 11:11:08
snecigeci :
Miért nem vettél jegyet a BKV-n pl? Melyik volt az első munkanapod?
Jan 09, 2015 11:11:08
sodika
Jan 09, 2015 11:11:56
hazugság. nem voltam első féléves tárgyaim
Jan 09, 2015 11:11:56
sodika
Jan 09, 2015 11:13:30
Azért nem bírod eltarani magad, mert egész nap a faszod vered, az excelben meg napi masfél-két óra munka szerepel.
Az ember akkor tud dolgozni, ha nem bizonytalanság veszi körül. Ha tudja, mit csináljon, és miért csinálja.
Én most már tudom.
Alárendelni mindent annak, hogy májusban folyékony és magabiztos szóbeli nívóval jöjjek vissza.
- DDR múzeum
- tévétorony
- elviselhető hazaút
Jan 09, 2015 11:13:30
IsmeretlenJoAkaro
Jan 09, 2015 11:15:53
Én most már tudom.
- DDR múzeum
- tévétorony
- elviselhető hazaút
Én most már tudom.
- DDR múzeum
- tévétorony
- elviselhető hazaút
Az elso kettot holnap letudod es Vasarnap mehetsz is haza. Hallgass mar egyszer vegre a troll bacsikra. Vera neni majd kimegy eled a palyaudvarra, hazavisz szepen, megfurdet es megetet normalis kajaval.
Jan 09, 2015 11:15:53
Brian
Jan 09, 2015 11:16:39
Én most már tudom.
- DDR múzeum
- tévétorony
- elviselhető hazaút
Én most már tudom.
- DDR múzeum
- tévétorony
- elviselhető hazaút
mi van a pinanyalással? leszpinanyalás?
Jan 09, 2015 11:16:39
-
Jan 09, 2015 11:16:46
Én most már tudom.
- DDR múzeum
- tévétorony
- elviselhető hazaút
Én most már tudom.
- DDR múzeum
- tévétorony
- elviselhető hazaút
Te generáltad a bizonytalanságot. - 30 millió
Jan 09, 2015 11:16:46
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 11:17:13
x44)
Vera neni majd kimegy eled a palyaudvarra, hazavisz szepen, megfurdet es megetet normalis kajaval.
Óvatosan kell majd etetni, előbb csak kis adagokkal, pár nap alatt hozzászoktatva a rendes élelemhez.
Kémlégy
Jan 09, 2015 11:17:25
Látod ezért vagy te fogyatékos. Normális emberek totális létbizonytalanságban is végignyomják a napi 8 órát, mert tudják, hogy az otthoni faszverésből nem lesz pénz.
De neked még ennyi eszed sincs.
Jan 09, 2015 11:17:25
anonimusz hungari
Jan 09, 2015 11:17:36
Sodi, te nem ismersz engem, de én az anonimusz csoport tagja vagyok és meghekkeltem a trollokat. Kiderítettem, hogy készülnek ellened egy nagy szivatásra, amikor Németországból vissza jössz. Részleteket ezen a fórumon nem közölhetek. Semmi esetre se gyere haza, maradj Berlinben örökre! Ha lejár az albérleted majd csövezel az utcán, ne törődj vele! Te igazi túlélő vagy, meg sem kottyan neked.
Tehát ismétlem: SOHA TÖBBÉ NE GYERE HAZA!!!
Tehát ismétlem: SOHA TÖBBÉ NE GYERE HAZA!!!
Jan 09, 2015 11:17:36
-
Jan 09, 2015 11:17:51
Sodi írd meg mikor és hová érkezel. A trollok küldenek egy kamerás embert, hogy felkérdezzen.
Jan 09, 2015 11:17:51
sodika
Jan 09, 2015 11:17:53
Hülyeség.
Ha már egyszer a szállás ki van fizetve, olyan mindegy.
Nem kell rohanni.
Szépen megtervezem. Egyik nap ez, másik nap amaz.
Holnap esetleg elmegyek kicsit táncolni... Nem tudom...
Már tudom, mit csináljak, kapkodni nem kell.
Na meló, csá.
Nem kell rohanni.
Na meló, csá.
Jan 09, 2015 11:17:53
Jan 09, 2015 11:18:35
a pergamon muzeumba miert nem mesz? hallottal mar rola?
Jan 09, 2015 11:18:35
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 11:18:36
x44)
Holnap esetleg elmegyek kicsit táncolni
VIDEÓT
sodika
Jan 09, 2015 11:19:23
a pergamon muzeumba miert nem mesz? hallottal mar rola?
Oda most nincs kedvem.
Terveztem 2013-ban is, de végül nem mentem el.
Majd nyáron.
Jan 09, 2015 11:19:23
-
Jan 09, 2015 11:19:38
Hülyeség.
Nem kell rohanni.
Na meló, csá.
Nem kell rohanni.
Na meló, csá.
táncolni?Kivel és hová te idióta
Jan 09, 2015 11:19:38
sodika
Jan 09, 2015 11:20:08
Most megnyugodtam, mert megint tudom, mit csináljak.
Keűztem magamból a tanácstalanságot, van pontos tervem.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jan 09, 2015 11:20:08
mániás szakasz
Jan 09, 2015 11:20:59
Most megnyugodtam, mert megint tudom, mit csináljak.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
* ON *
Jan 09, 2015 11:20:59
Jan 09, 2015 11:21:02
sodi te most is nyugodt vagy, az a lenyeg. nem kell kapkodni, minek is. vidd el tancolni a servedet. megerdemli, mar harom eve huseges hozzad, nem ugy, mint az a kurva.
Jan 09, 2015 11:21:02
sodika
Jan 09, 2015 11:23:02
kiűztem, na
Engem az basz fel, és zavar össze, ha nem tudom valami miatt tartani a tervet.
Vagy újra kell kalibrálnom, mi legyen az, mi az optimális.
Most már tudom.
Amíg ez a szoba az enyém, addig maradok.
Közben DDR múzeum, tévétorony.
Meg a rémálom nélküli hazaút kényelmes megszervezése.
A következő nagy cél pedig, aminek mindent alárendelek, hogy május 1-én már gördülékeny és magabiztos német beszéddel legyek itt Berlinben.
Engem az basz fel, és zavar össze, ha nem tudom valami miatt tartani a tervet.
Vagy újra kell kalibrálnom, mi legyen az, mi az optimális.
Most már tudom.
Amíg ez a szoba az enyém, addig maradok.
Közben DDR múzeum, tévétorony.
Meg a rémálom nélküli hazaút kényelmes megszervezése.
A következő nagy cél pedig, aminek mindent alárendelek, hogy május 1-én már gördülékeny és magabiztos német beszéddel legyek itt Berlinben.
Jan 09, 2015 11:23:02
jiddise máme
(
x11)
Jan 09, 2015 11:23:20
x11)
nem, nem, nem
nem adom fel, hogy megtanuljak jól németül
nem adom fel, hogy megtanuljak jól németül
sneckó, neked alapból nem németül kéne megtanulnod, hanem programozni, hogy versenyképes tudásod legyen
nekem van egy jó haverom, aki saját bevallása szerint épp hogy basic szinten tudott németül, amikor kiment Bécsbe, viszont a szakmájában qrvajó volt, úgyhogy felvették valami munkahelyre, aztán ott kint szépen megtanult meló mellett, önképezve meg a kollegákkal beszélgetve
ha már mindenáron ott Berlin, Germany környékén akarsz lébecolni, akkor még annak is több értelme lenne, hogy valami programozói tanfolyásra fizess be - akár ott, akár itt Pesten - , amivel felfrissíted a szakmai tudásod, ami az infóstrollok röhögőgörcsei alapján erőst a bányászbéka segge alatt van
Jan 09, 2015 11:23:50
nem nagyon vannak most hataridos melok, igaz?
Jan 09, 2015 11:23:50
IsmeretlenJoAkaro
Jan 09, 2015 11:24:22
Hülyeség.
Neked mint verprofi kozgazdasznak, mond valamit a sullyedt koltseg fogalma? Na ezert buktal ki az etyetyemrol is.
Jan 09, 2015 11:24:22
sodika
Jan 09, 2015 11:26:31
Begyakorlott, folyékony, gondolkodás nélküli.
Nem tökéletes, de magabiztos beszéddel.
Ez fontos.
Ehhez pedig vagyont kell tanárokhoz hordanom.
És kurva sokat melóznom.
És igen: mellette az OOP dolgokra, és pár MVC rendszerre is rá kell feküdnöm. Van egy nagy fizetős projekt, azt már Symfony-ben nyomom.
Ennyi. Ez lesz.
Na meló, csá.
Nem tökéletes, de magabiztos beszéddel.
Ez fontos.
Ehhez pedig vagyont kell tanárokhoz hordanom.
És kurva sokat melóznom.
És igen: mellette az OOP dolgokra, és pár MVC rendszerre is rá kell feküdnöm. Van egy nagy fizetős projekt, azt már Symfony-ben nyomom.
Ennyi. Ez lesz.
Na meló, csá.
Jan 09, 2015 11:26:31
sodika
Jan 09, 2015 11:27:44
nem nagyon vannak most hataridos melok, igaz?
Épp éjjel 1-kor talált meg a főnök, de épp az Andinál történteken pörögtem, ezért tök ideg voltam, de igyekeztem, hogy ne érződjön, viszont így is sikerült rövidre zárni szerencsére.
Jan 09, 2015 11:27:44
sodika
Jan 09, 2015 11:28:50
Na, megvan a terv.
Május 1-ig.
Sőt: július 1-ig, mert hogy a május magabiztos itteni melókereséssel fog telni, az is biztos.
Nyomom keményen
ennyi
Na meló, csá.
Május 1-ig.
Sőt: július 1-ig, mert hogy a május magabiztos itteni melókereséssel fog telni, az is biztos.
Nyomom keményen
ennyi
Na meló, csá.
Jan 09, 2015 11:28:50
Örebro
Jan 09, 2015 11:29:13
Jag tykkär inte från proxy:-) Ez egy test!
Jan 09, 2015 11:29:13
sodika
Jan 09, 2015 11:29:19
Vagy na. Június 1-ig tuti.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jan 09, 2015 11:29:19
Örebro
Jan 09, 2015 11:30:29
snecigeci, ez erdekes, hol engedi, hol nem, mi a hiba?
Jan 09, 2015 11:30:29
sodika
Jan 09, 2015 11:33:24
Következő 1 hét:
- DDR múzeum
- TV torony
- holnap kevés szórakozás
- rémálom nélküli hazaút
- mellette az elvárt határidős melók teljesítése
utána, május 1-ig:
- meló, meló, meló keményen
- OOP és MVC szarrá gyakorlása. A nagy projekbe már nem a régi keretrendszerben kezdek, hanem Symfony 2-ben eleve
- tartalékolás mellett a német beszéd magabiztosra gyakorlása nyelvtanárokkal (nem tökéletesre, de folyékonyra és magabiztosra)
Június 1-ig:
- berlini melókeresés
Ez a terv most.
Megnyugodtam, mert újra van pontos tervem.
Na meló, csá.
- DDR múzeum
- TV torony
- holnap kevés szórakozás
- rémálom nélküli hazaút
- mellette az elvárt határidős melók teljesítése
utána, május 1-ig:
- meló, meló, meló keményen
- OOP és MVC szarrá gyakorlása. A nagy projekbe már nem a régi keretrendszerben kezdek, hanem Symfony 2-ben eleve
- tartalékolás mellett a német beszéd magabiztosra gyakorlása nyelvtanárokkal (nem tökéletesre, de folyékonyra és magabiztosra)
Június 1-ig:
- berlini melókeresés
Ez a terv most.
Megnyugodtam, mert újra van pontos tervem.
Na meló, csá.
Jan 09, 2015 11:33:24
sodika
Jan 09, 2015 11:34:32
Ja és mellette kevés angolozás, hogy az is legyen vészhelyzetre funkcionális.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jan 09, 2015 11:34:32
töppedt buzigolyók
Jan 09, 2015 11:36:15
Hihetetlen ez az autista szófosás. Nem lehetne kibannolni a gecibe a púpost? Oldalakat kell átpörgetnem, mire találok egy épkézláb hozzászólást, amin legalább mosolyogni lehet. A többi csak üres verbális faszverés. Mi meg adjuk alá a lovat. SoDI egy kibaszott terrorista, aki nem akar mást, csak azt, hogy meghallgassák az üzenetét.
Jan 09, 2015 11:36:15
Uruk-Hai Csatacigány
Jan 09, 2015 11:37:06
Ja és mellette kevés angolozás, hogy az is legyen vészhelyzetre funkcionális.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Valahogy igy menne az is?
www.youtube.com/watch?v=lz0IT4Uk2xQ
Feature request:
Amúgy SoDi, csináld már meg, hogy youtube videót is lehessen beilleszteni.
Jan 09, 2015 11:37:06
IsmeretlenJoAkaro
Jan 09, 2015 11:38:27
Hihetetlen ez az autista szófosás.
Most epp manias szakasz van. Nezz vissza este, addigra valoszinuleg atfordul megint depresszioba.
Jan 09, 2015 11:38:27
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 11:39:25
x44)
snecigeci, ez erdekes, hol engedi, hol nem, mi a hiba?
Ja, látom már, ipv6 is tiltva van. Majd kiszedem, de csak később, most melócsá van.
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 11:43:23
x44)
Púp: symfony-hoz érteni kéne a modern OOP alapelveket, nagyon keményen.
She was a dude.
Brian
Jan 09, 2015 11:45:37
28 félév etyetem +cisco +rend-szám bt, Hahó!
Jan 09, 2015 11:45:37
sodika
Jan 09, 2015 11:46:53
Vannak mögöttem tanulmányok, de a biztonság kedvéért átnézem az összes témával foglalkozó Lynda.com anyagot is.
Ez a terv.
Jan 09, 2015 11:46:53
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 11:48:11
x44)
Jó, csak szerintem nem érzékeled, hogy mekkora anyagról van szó, és hogy mennyire vagy lemaradva. Majd rájössz lassan..
sodika
Jan 09, 2015 11:48:17
már el is kezdtem egyébként
a "job finden" fülön vettem, de idén nyitok neki inkább külön fület, szakmai szintentartás címen
Na meló, csá.
a "job finden" fülön vettem, de idén nyitok neki inkább külön fület, szakmai szintentartás címen
Na meló, csá.
Jan 09, 2015 11:48:17
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 11:49:15
x44)
Vágom. Az volt az a fül, ahol 1 perc volt beírva, hogy ne legyen nullával osztás?
She was a dude.
sodika
Jan 09, 2015 11:49:21
Lemaradva nem vagyok, eddig bármelyik keretrendszerrel elboldogultam. És a stabil alapok megvannak hozzá, ha kell most feállok, és tartok OOP-ből egy előadást.
Jan 09, 2015 11:49:21
sodika
Jan 09, 2015 11:49:34
Na meló, csá.
Jan 09, 2015 11:49:34
-
Jan 09, 2015 11:49:38
Ez a terv.
Ez a terv.
Sodi a Mol-nál pályakezdő adatrőgzítöket keresenek. Csak szólók.
Jan 09, 2015 11:49:38
sodika
Jan 09, 2015 11:50:06
De azért a témába vágó Lynda.com anyagom át lesznek rágva.
na csá
na csá
Jan 09, 2015 11:50:06
IsmeretlenJoAkaro
Jan 09, 2015 11:50:44
Dehogy jon ra. Ugyanugy ganyolni fog tovabb. Annyira megerti, hogy valahogy mukodjon, de az tuti, hogy az alapelvekkel teljesen ossze nem egyeztetve fogja hasznalni. Mint amikor beleturt a joomla vagy melyik CMS kodjaba, aztan csodalkozott, hogy nem tudta frissiteni.
Jan 09, 2015 11:50:44
166 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

snecigeci ovatosan, holnap r hozzåd akar költözni, a kuti karoly is mår kuldene a jegyet a gyagsnak, hpgy Svedorszågba költözzön haha