De perverz geci vagy te, már az OOP-re is feláll ha akarod?
Ne hagyd magad sürgetni senki által! Minden egy folyamat. Most elég lesz, ha az új excelfül-nyitásra való felkészülés előkészületének megtételére való ráhangolódás kezdeti fázisának első lépését megteszed, fejben.
kinek?
a kiscsopinak?
Valóban?
Ha most felhívnálak, a Factory patternről tudnál nekem beszélni? Az ORM-ek működéséről?
She was a dude.
- OOP és MVC szarrá gyakorlása. A nagy projekbe már nem a régi keretrendszerben kezdek, hanem Symfony 2-ben eleve
Endre neked nem Symfony kell, hanem felfogni az OOP-t és a PHP-t. Különben esélyed sincs normális PHP fejlesztői állásra.
Tucatnyával dobunk ki állásra jelentkezőket, mert az első példa feladaton elvéreznek (nem, nem Symfonyt vagy Zendet kérdezünk, OOP-t, logikát). Másrészt szerintem neked az alapvető unix (webserver, db) ismertek is hiányoznak.
Gitet, svnt szerintem még screenshoton se láttál. Egy scrum folyamatba bekerülve azt se fognád fel, mi a sprint célja és már vége is lenne a sprintnek.
Endre te nagyon nagyon nagyon nagyon messze vagy egy valódi php fejlesztői széktől. Ha lejebb adnál az arcodból, és alázatos junior lennél 1,5 - 2 év alatt érnéd el azt a szintet, hogy Berlinben bekerülj a ranglétre aljára.
Már megint felpörgés van?
Mennyiért? Komolyan kérdezem. Tudom, hogy ingyen juszt se, szóval adj nekünk egy árajánlatot:
Odaállsz a kamera elé és letolsz egy 30 perces prezit az OOP-ért.
Mennyiért vállalod ezt be nekünk?
Corvinuson projektmenedzsmentet is tanultam.
Elfelejted, hogy az alapjaim stabilak, csak építenem kell rájuk, és esetleg kicsit mélyíteni őket.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Bocs, hogy belegányolok a kódba, de kénytelen voltam fixálni (kódlap ansi):
class Oldal {
public function főoldal() {
echo 'blabla';
}
}
Corvinuson nincs scrum oktatás.
mondom: alapok
Gyagyás, hiába lobogtatod a plecsnijeidet, mikor síkhülye vagy mindenhez. Vagy talán úgy vetted észre, hogy a trollok hasra esnek ilyesmitől?
Foglald össze az alábbit nekem. Mire valók ezek a proxy objektumok? Mi ez a lazy loading?
This "lazy loading" is possible because, when necessary, Doctrine returns a "proxy" object in place of the true object. Look again at the above example:
This proxy object extends the true Category object, and looks and acts exactly like it. The difference is that, by using a proxy object, Doctrine can delay querying for the real Category data until you actually need that data (e.g. until you call $category->getName()).
The proxy classes are generated by Doctrine and stored in the cache directory. And though you'll probably never even notice that your $category object is actually a proxy object, it's important to keep it in mind.
In the next section, when you retrieve the product and category data all at once (via a join), Doctrine will return the true Category object, since nothing needs to be lazily loaded.
She was a dude.
Erről beszélek, beszélünk. Le vagy maradva valahol 2005-ben.
tegnap legalább volt egy őszinte mondatot gnóm, ma meg már oktatnád a trollokat, te használhatatlan szakbarbár
a te alapod inkább deák-bill, mint stabil
Es meselj, a te projektjeiden milyen metodologiat hasznalsz? Milyen szoftveres eszkozokkel tamogatod meg ezt? Gondolom ti is Jirat hasznaltok a fonokurral, ahhoz kismillio plugin letezik. Te melyikeket hasznalod, hogy attekintheto es konnyen menedzselheto legyen a hatterszinezes?
Az hagyjan, de minek jart 4 egyetemre?!
max. akkor lennének stabil alapok, ha elvégezted volna az egyetemet, ehelyett a vizsgáidat sem tudtad magadtól letenni, különtanárnak kellett a szádba rágni az anyagot.
veled ellentétben nekem van diplomám nyomoronc, szóval tudom, hogy egy normális embernél nem így működik az etyetem
wáááá. sneci. az értelmi képességeid jóval az átlag alatt vannak!
érzelmeid pedig nincsenek, csak szükségleteid
És ezzel még a berlini mosógépek is egyetértenek.
Ezen hangosan felröhögtem. - 10 év. Sodi a számtech szakkörös a 7/b-ben
stabil alapok és egy mindent kibíró fizikum. átlag feletti értelmi képességek. nem értem, edre miért vagy mégis egy szarrakás!
A faptopot be tudja kapcsolni. Elvileg.
"Egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen"
Egyetem nélkül nem lett volna helyénvaló az egyetemista srác jelző.
Andi volt :D
hajasbaba meg árulja a házat:
www.facebook.com/adrienn.kovacs.374/media_set?set=a.776648819084597.1073741832.100002184582024&type=1&pnref=story
ezek össze fognak költözni.
Milyen plecsnijeit? Legutóbb a Rend-Szám Bt.-től kapott papírt, ha egyáltalán azt elvégezte.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért

tulzasba vittem a forumozast.
amikor latom ezt, mindig sodi fejet latom az egyik kepen, es a sikered helyett shikered van kiirva.
a xanax segit ezen?
A nyomtatók kezelése nem egyetemi tananyag.
Pont mint a mosógépek programozása.
hazugság. a soditanul blogon 2008-ban raktad fel a friss alapszintű analízis 1 dolgozatodat
Tavalyi vendéglátóm
A egy különbözeti analízis kurzus volt.
A Bsc tanrend miatt, ami kicsit eltért.
áhá. tavalyelőtti vendéglátónk hirtelen csajjá változott.
Gombválogatás (nap végén összekeverve)
She was a dude.
túl magas lenne hozzájuk az értelmi szintje. unatkozna.
Facebook oldalról leszedte a weblapot, email címet is átírta. Még arra is képes lenne, hogy a nevüket a kirakaton megváltoztassa.
Aki ennyire kicsinyes, azzal én nem vitatkozom.
Több vagyok ennél.
így beszél egy nagyvonalú csicska.
De miért????? Miért ilyen kicsinyes, púp??????
Mert szar ember vagy, és az őrületbe kergetted!!!
Persze mindig más a hibás.
még mindig éltet a remény?
Attól még ott a hapsija, bazmeg, ő képviselhetné.
És akkor nem kell velem személyesen találkoznia.
Mindegy, leszarom.
A kicsinyességnek ez a szintje az, amikor én inkább fölülemelkedem, mert nem vagyon ilyen alacsony szinten.
Bazmeg, 20 éve él nyugaton, érted, ott van mellette a vállalkozó grafikus, a profi Nikon fotógéppel meg méregdrága iMac-kel, meg drága túrakerékpárral, van nyíregyházán nevén lévő lakás, meg minden szar, és képes 20 meg eurókon kicsinyeskedni.
Rá, mint személyre továbbra sem haragszom, de a fillérbaszás szánalmas, és undorító. Az ilyen visszataszító viselkedéstől nekem inkább hányni lenne kedvem.
Ezért mondtam le inkább a szaros domainjeiről.
Minimális jelét se adja, hogy emberkéne akarna viselkedni.
Fasz se érti, mert ember így még rám nem haragudott, de szarom le.
Meg labilis se legyen.
Na ennél a pontnál volt, hogy majdnem magamra rántottam az asztalt :D
Mert nem volt pénzem.
Fillérbaszád, ha felvet a pénz, meg ömlik, még ilyennel is bútorozol össze, miután tavasszal már el voltál keseredve, hogy a lakbért is csak két késéssel tudtad összeszedni, de közben 20 meg 50 eurókon baszakszol.
nekem meg Gery 40 eurója jutott eszembe :)
Nem érdekelnek a hónapokkal ezelőtti levelek.
Bazmeg, az elején egy weblapról volt szó.
Hogy azt ingyen megcsinálom, és mellett nyomom a marketinget.
Oké, egy hírlevélrendszer tartozik a marketinghez.
Meg hogy üzengetnek neki, látlja az üzeneit, oké.
Na de kitalálta, hogy ő egy komplett levelezőklienst akar a weblapon belülre, mint amilyen a gmail. Amiről kurvára nem volt szó, és arra hülye levelezőkliensre ment el az a több száz munkaórám, amiről szó nem volt az elején, hogy kéne neki ilyen.
két hónapja még azzal jaszkariztál, hogy 20 eurót tömtél egy kidobó nadrágjába
Bazmeg, 20 éve él nyugaton, érted, ott van mellette a vállalkozó grafikus, a profi Nikon fotógéppel meg méregdrága iMac-kel, meg drága túrakerékpárral, van nyíregyházán nevén lévő lakás, meg minden szar, és képes 20 meg eurókon kicsinyeskedni.
most nem azért, de attól, hogy összekotort egyszer annyi pénzt hogy vegyen pár cuccot, attól még most nem feltétlenül veti fel a pénzt, amire az is utal, hogy x ideig kiadta a szobáját albérletbe
a nyíregyházi lakással meg qrva sokra mehet ott Berlin, Germany környékén
hát eleve ingyen dolgoztál neki ezek szerint? akkor miafaszt sírsz itt?
sodika
Jan 09, 2015 11:50:55
anyagok
csá
csá
Jan 09, 2015 11:50:55
Uruk-Hai Csatacigány
Jan 09, 2015 11:51:04
most feállok
De perverz geci vagy te, már az OOP-re is feláll ha akarod?
Jan 09, 2015 11:51:04
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Jan 09, 2015 11:51:47
x30)
már el is kezdtem egyébként
a "job finden" fülön vettem, de idén nyitok neki inkább külön fület, szakmai szintentartás címen
a "job finden" fülön vettem, de idén nyitok neki inkább külön fület, szakmai szintentartás címen
Ne hagyd magad sürgetni senki által! Minden egy folyamat. Most elég lesz, ha az új excelfül-nyitásra való felkészülés előkészületének megtételére való ráhangolódás kezdeti fázisának első lépését megteszed, fejben.
jiddise máme
(
x11)
Jan 09, 2015 11:51:49
x11)
Lemaradva nem vagyok, eddig bármelyik keretrendszerrel elboldogultam. És a stabil alapok megvannak hozzá, ha kell most feállok, és tartok OOP-ből egy előadást.
kinek?
a kiscsopinak?
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 11:52:50
x44)
Lemaradva nem vagyok, eddig bármelyik keretrendszerrel elboldogultam. És a stabil alapok megvannak hozzá, ha kell most feállok, és tartok OOP-ből egy előadást.
Valóban?
Ha most felhívnálak, a Factory patternről tudnál nekem beszélni? Az ORM-ek működéséről?
echelon mérnök
Jan 09, 2015 11:53:17
- OOP és MVC szarrá gyakorlása. A nagy projekbe már nem a régi keretrendszerben kezdek, hanem Symfony 2-ben eleve
Endre neked nem Symfony kell, hanem felfogni az OOP-t és a PHP-t. Különben esélyed sincs normális PHP fejlesztői állásra.
Tucatnyával dobunk ki állásra jelentkezőket, mert az első példa feladaton elvéreznek (nem, nem Symfonyt vagy Zendet kérdezünk, OOP-t, logikát). Másrészt szerintem neked az alapvető unix (webserver, db) ismertek is hiányoznak.
Gitet, svnt szerintem még screenshoton se láttál. Egy scrum folyamatba bekerülve azt se fognád fel, mi a sprint célja és már vége is lenne a sprintnek.
Endre te nagyon nagyon nagyon nagyon messze vagy egy valódi php fejlesztői széktől. Ha lejebb adnál az arcodból, és alázatos junior lennél 1,5 - 2 év alatt érnéd el azt a szintet, hogy Berlinben bekerülj a ranglétre aljára.
Jan 09, 2015 11:53:17
mániás szakasz
Jan 09, 2015 11:53:47
Következő 1 hét:
- DDR múzeum
- TV torony
- holnap kevés szórakozás
- rémálom nélküli hazaút
- mellette az elvárt határidős melók teljesítése
utána, május 1-ig:
- meló, meló, meló keményen
- tartalékolás mellett a német beszéd magabiztosra gyakorlása nyelvtanárokkal (nem tökéletesre, de folyékonyra és magabiztosra)
Június 1-ig:
- berlini melókeresés
Ez a terv most.
Megnyugodtam, mert újra van pontos tervem.
Na meló, csá.
- DDR múzeum
- TV torony
- holnap kevés szórakozás
- rémálom nélküli hazaút
- mellette az elvárt határidős melók teljesítése
utána, május 1-ig:
- meló, meló, meló keményen
- tartalékolás mellett a német beszéd magabiztosra gyakorlása nyelvtanárokkal (nem tökéletesre, de folyékonyra és magabiztosra)
Június 1-ig:
- berlini melókeresés
Ez a terv most.
Megnyugodtam, mert újra van pontos tervem.
Na meló, csá.
Már megint felpörgés van?
Jan 09, 2015 11:53:47
echelon mérnök
Jan 09, 2015 11:54:52
Mennyiért? Komolyan kérdezem. Tudom, hogy ingyen juszt se, szóval adj nekünk egy árajánlatot:
Odaállsz a kamera elé és letolsz egy 30 perces prezit az OOP-ért.
Mennyiért vállalod ezt be nekünk?
Jan 09, 2015 11:54:52
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 11:55:48
x44)
Púp, amit láttam eddig tőled "OOP" kódot, az ilyen volt:
class Oldal {
public function fooldal() {
echo 'blabla';
}
}
Ezt ne csúfoljuk már objektum-orientáltnak, jó?
She was a dude.
class Oldal {
echo 'blabla';
}
}
echelon mérnök
Jan 09, 2015 11:56:09
OOP-ért -> OOP-ról.
Csak belelkesedtem, hogy lesz új vágatlan!
Csak belelkesedtem, hogy lesz új vágatlan!
Jan 09, 2015 11:56:09
sodika
Jan 09, 2015 11:56:48
Egy scrum folyamatba bekerülve azt se fognád fel, mi a sprint célja és már vége is lenne a sprintnek.
Elfelejted, hogy az alapjaim stabilak, csak építenem kell rájuk, és esetleg kicsit mélyíteni őket.
Jan 09, 2015 11:56:48
sodika
Jan 09, 2015 11:57:13
na csá
Jan 09, 2015 11:57:13
echelon mérnök
Jan 09, 2015 11:58:03
Púp, amit láttam eddig tőled "OOP" kódot, az ilyen volt:
class Oldal {
echo 'blabla';
}
}
class Oldal {
echo 'blabla';
}
}
Bocs, hogy belegányolok a kódba, de kénytelen voltam fixálni (kódlap ansi):
class Oldal {
public function főoldal() {
echo 'blabla';
}
}
Jan 09, 2015 11:58:03
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 11:58:07
x44)
Endre, ebből te mennyit értesz? :D
symfony.com/doc/current/book/doctrine.html
She was a dude.
symfony.com/doc/current/book/doctrine.html
echelon mérnök
Jan 09, 2015 11:59:22
Jan 09, 2015 11:59:22
sodika
Jan 09, 2015 11:59:32
mindent
Jan 09, 2015 11:59:32
sodika
Jan 09, 2015 12:00:13
Jan 09, 2015 12:00:13
sodika
Jan 09, 2015 12:00:26
stabil alapok
Jan 09, 2015 12:00:26
Kémlégy
Jan 09, 2015 12:01:06
Gyagyás, hiába lobogtatod a plecsnijeidet, mikor síkhülye vagy mindenhez. Vagy talán úgy vetted észre, hogy a trollok hasra esnek ilyesmitől?
Jan 09, 2015 12:01:06
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 12:02:20
x44)
mindent
Foglald össze az alábbit nekem. Mire valók ezek a proxy objektumok? Mi ez a lazy loading?
This "lazy loading" is possible because, when necessary, Doctrine returns a "proxy" object in place of the true object. Look again at the above example:
This proxy object extends the true Category object, and looks and acts exactly like it. The difference is that, by using a proxy object, Doctrine can delay querying for the real Category data until you actually need that data (e.g. until you call $category->getName()).
The proxy classes are generated by Doctrine and stored in the cache directory. And though you'll probably never even notice that your $category object is actually a proxy object, it's important to keep it in mind.
In the next section, when you retrieve the product and category data all at once (via a join), Doctrine will return the true Category object, since nothing needs to be lazily loaded.
echelon mérnök
Jan 09, 2015 12:02:37
Jan 09, 2015 12:02:37
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 12:03:35
x44)
Remélem vágod, hogy Symfonyhoz angolul van a doksi? Google fordítóba fogod betolni, vagy mi?
She was a dude.
sodika
Jan 09, 2015 12:05:23
Fasz. Ennek shemmi, de shemmi értelme.
Ez a "lusta loading" azért lehetséges, mert, ha szükséges, Tan visszatér a "proxy" tárgy helyett a valódi műalkotás. Nézd meg újra a fenti példát:
Ez a proxy objektumot kiterjeszti az igaz Kategória objektumot, és úgy néz ki és viselkedik, pontosan olyan, mint ez. A különbség az, hogy segítségével egy proxy objektumot, Tan késleltetheti lekérdezi a valós Kategória adatokat, amíg ténylegesen szükség van, hogy az adatok (pl amíg nem hívja $ kate- góriában> getName ()).
A proxy osztályok által generált Tan és a cache könyvtárat. És bár akkor valószínűleg soha nem is veszi észre, hogy a $ kategóriában objektum valójában egy proxy objektumot, ezért fontos, hogy tartsa szem előtt.
A következő részben, ha letölteni a termék és kategória adatok egyszerre (egy csatlakozz), Tan visszatér az igazi Kategória tárgyat, hiszen semmit nem kell lustán betölteni.
Ez a "lusta loading" azért lehetséges, mert, ha szükséges, Tan visszatér a "proxy" tárgy helyett a valódi műalkotás. Nézd meg újra a fenti példát:
Ez a proxy objektumot kiterjeszti az igaz Kategória objektumot, és úgy néz ki és viselkedik, pontosan olyan, mint ez. A különbség az, hogy segítségével egy proxy objektumot, Tan késleltetheti lekérdezi a valós Kategória adatokat, amíg ténylegesen szükség van, hogy az adatok (pl amíg nem hívja $ kate- góriában> getName ()).
A proxy osztályok által generált Tan és a cache könyvtárat. És bár akkor valószínűleg soha nem is veszi észre, hogy a $ kategóriában objektum valójában egy proxy objektumot, ezért fontos, hogy tartsa szem előtt.
A következő részben, ha letölteni a termék és kategória adatok egyszerre (egy csatlakozz), Tan visszatér az igazi Kategória tárgyat, hiszen semmit nem kell lustán betölteni.
Jan 09, 2015 12:05:23
május 1.
Jan 09, 2015 12:06:03
Én ezt az egészet nem értem.
tegnap legalább volt egy őszinte mondatot gnóm, ma meg már oktatnád a trollokat, te használhatatlan szakbarbár
Jan 09, 2015 12:06:03
május 1.
Jan 09, 2015 12:07:44
stabil alapok
a te alapod inkább deák-bill, mint stabil
Jan 09, 2015 12:07:44
sodika
Jan 09, 2015 12:08:21
bizony én
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jan 09, 2015 12:08:21
IsmeretlenJoAkaro
Jan 09, 2015 12:09:01
Es meselj, a te projektjeiden milyen metodologiat hasznalsz? Milyen szoftveres eszkozokkel tamogatod meg ezt? Gondolom ti is Jirat hasznaltok a fonokurral, ahhoz kismillio plugin letezik. Te melyikeket hasznalod, hogy attekintheto es konnyen menedzselheto legyen a hatterszinezes?
Jan 09, 2015 12:09:01
Laci
Jan 09, 2015 12:10:29
bizony én
Na meló, csá.
A barátnőm egy olyan fórumfejlesztést kérne, ha lehet, ami Sodi "Na meló, csá" beírásait "Na maszti, csá" szövegre változtatja... Na meló, csá.
Jan 09, 2015 12:10:29
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 12:13:31
x44)
Jó, ne menekülj, abbahagyjuk a szakmázást :)
She was a dude.
legkedvezobb nyelvtani er
Jan 09, 2015 12:17:32
sodi te tulajdonkeppen minek jartal egyetemre? ugyis minden fent van a neten.
Jan 09, 2015 12:17:32
IsmeretlenJoAkaro
Jan 09, 2015 12:23:29
sodi te tulajdonkeppen minek jartal egyetemre? ugyis minden fent van a neten.
Jan 09, 2015 12:23:29
Jan 09, 2015 12:26:19
a stabil alapok miatt. en ezt a kifejezest is szurore raknam, a "minden fasza" es a "melozok ezerrel" meg a "nagy fizetos projekt" mellett. Jan 09, 2015 12:26:19
Molnár F. Árpád Éli
Jan 09, 2015 12:27:03
FIGYELEM: albérletet keresek Budapesten, legkésőbb 20-áig. Aki tud valamit, írjon rám privátban vagy szóljon és egy számról visszahívom. Tel.:+36/30-919-6386.
Jan 09, 2015 12:27:03
neveletlen állat
Jan 09, 2015 12:29:45
stabil alapok
max. akkor lennének stabil alapok, ha elvégezted volna az egyetemet, ehelyett a vizsgáidat sem tudtad magadtól letenni, különtanárnak kellett a szádba rágni az anyagot.
veled ellentétben nekem van diplomám nyomoronc, szóval tudom, hogy egy normális embernél nem így működik az etyetem
Jan 09, 2015 12:29:45
tabdi glädä
Jan 09, 2015 12:30:51
na, ki szervezi meg az "Üdv újra itthon, Recskaboy!" feliratú molinót a pályaudvarra?
Jan 09, 2015 12:30:51
Etikai vészcsengő
Jan 09, 2015 12:31:35
Az értelmi képességeim az átlag felett vannak.
Túl erősen rángatnak az érzelmeim, ez az egyetlen gond.
Fasza a Berlin, de ha nem merek beszélgetésbe kezdeni, mert szégyellem az akadozó nyelvtudásomat, az gáz. Úgy kell visszajönni, hogy tudom, hogy jól megy a beszéd.
Túl erősen rángatnak az érzelmeim, ez az egyetlen gond.
Fasza a Berlin, de ha nem merek beszélgetésbe kezdeni, mert szégyellem az akadozó nyelvtudásomat, az gáz. Úgy kell visszajönni, hogy tudom, hogy jól megy a beszéd.
Jan 09, 2015 12:31:35
-
Jan 09, 2015 12:34:16
érzelmeid pedig nincsenek, csak szükségleteid
Jan 09, 2015 12:34:16
tabdi glädä
Jan 09, 2015 12:35:00
púp, mielőtt hazajössz lesz még németcsibe? vagy majd jövő hé májusban?
Jan 09, 2015 12:35:00
Jan 09, 2015 12:35:34
lehetne egy olyan feature, hogy sodi csak akkor lephet be a forumra, ha megold egy egyszeru programozasi feladatot. hamar kiderulne, mit tud a verprofi programozo.
Jan 09, 2015 12:35:34
Kémlégy
Jan 09, 2015 12:36:15
És ezzel még a berlini mosógépek is egyetértenek.
Jan 09, 2015 12:36:15
Jan 09, 2015 12:38:21
na, ki szervezi meg az "Üdv újra itthon, Recskaboy!" feliratú molinót a pályaudvarra?
febr. elseje? meddig van kifizetve a szoba? Jan 09, 2015 12:38:21
-
Jan 09, 2015 12:40:23
Jan 09, 2015 12:40:23
Haim
(
x10)
Jan 09, 2015 12:40:30
x10)
Le a kipával az intervencionista szakosztály előtt! Ez zseniális volt. Sírás az esőben :-)
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
Etikai vészcsengő
Jan 09, 2015 12:41:48
stabil alapok
stabil alapok és egy mindent kibíró fizikum. átlag feletti értelmi képességek. nem értem, edre miért vagy mégis egy szarrakás!
Jan 09, 2015 12:41:48
echelon mérnök
Jan 09, 2015 12:43:15
Jan 09, 2015 12:43:15
Kémlégy
Jan 09, 2015 12:44:09
Mindig ugyanaz a koreográfia:
1) a gyagyás nagy arccal osztja az észt, hogy ő egy meg nem értett zseni
2) a trollok erre feltesznek neki pár szakmai kérdést
3) a gyagyás nem válaszol, helyette sértődötten elkezdi sorolni a plecsnijeit, hogy ő igenis ért ehhez, mert papírja van róla, hogy ért ehhez
4) a trollok leszarják a gyagyás búcsúcéduláit, tovább kérdezősködnek
5) a gyagyás bekussol és elmenekül
1) a gyagyás nagy arccal osztja az észt, hogy ő egy meg nem értett zseni
2) a trollok erre feltesznek neki pár szakmai kérdést
3) a gyagyás nem válaszol, helyette sértődötten elkezdi sorolni a plecsnijeit, hogy ő igenis ért ehhez, mert papírja van róla, hogy ért ehhez
4) a trollok leszarják a gyagyás búcsúcéduláit, tovább kérdezősködnek
5) a gyagyás bekussol és elmenekül
Jan 09, 2015 12:44:09
Uruk-Hai Csatacigány
Jan 09, 2015 12:44:15
"Egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen"
Egyetem nélkül nem lett volna helyénvaló az egyetemista srác jelző.
Jan 09, 2015 12:44:15
tabdi glädä
Jan 09, 2015 12:44:28
Le a kipával az intervencionista szakosztály előtt! Ez zseniális volt. Sírás az esőben :-)
Andi volt :D
Jan 09, 2015 12:44:28
-
Jan 09, 2015 12:44:49
FIGYELEM: albérletet keresek Budapesten, legkésőbb 20-áig. Aki tud valamit, írjon rám privátban vagy szóljon és egy számról visszahívom. Tel.:+36/30-919-6386.
hajasbaba meg árulja a házat:
www.facebook.com/adrienn.kovacs.374/media_set?set=a.776648819084597.1073741832.100002184582024&type=1&pnref=story
ezek össze fognak költözni.
de egy nyomtatot mar nem. nem talalja a bekapcsologombot a verprofi informatikus. Jan 09, 2015 12:44:49
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Jan 09, 2015 12:47:40
x16)
3) a gyagyás nem válaszol, helyette sértődötten elkezdi sorolni a plecsnijeit
Milyen plecsnijeit? Legutóbb a Rend-Szám Bt.-től kapott papírt, ha egyáltalán azt elvégezte.
Andy Dufresne
(
x4)
Jan 09, 2015 12:48:21
x4)
crying in the rain
just crying in the rain
just crying in the rain
Jan 09, 2015 12:48:40

tulzasba vittem a forumozast.
amikor latom ezt, mindig sodi fejet latom az egyik kepen, es a sikered helyett shikered van kiirva.
a xanax segit ezen?
Jan 09, 2015 12:48:40
echelon mérnök
Jan 09, 2015 12:49:46
de egy nyomtatot mar nem. nem talalja a bekapcsologombot a verprofi informatikus.
A nyomtatók kezelése nem egyetemi tananyag.
Pont mint a mosógépek programozása.
Jan 09, 2015 12:49:46
Haim
(
x10)
Jan 09, 2015 12:51:27
x10)
Na, én megyek ebédelni, elég volt mára ennyi autizmus.
Sodi te mit fogsz enni?
Én bbq bordát, steak burgonyával, coleslaw-al és eszem utána egy brownie-t. Szerintem lecsúszik mellé egy két jack&cola is.
Sodi te mit fogsz enni?
Én bbq bordát, steak burgonyával, coleslaw-al és eszem utána egy brownie-t. Szerintem lecsúszik mellé egy két jack&cola is.
tabdi glädä
Jan 09, 2015 12:51:42
púp még a beismerés első lépcsőfokát sem érte el. hiába ültet saját magának egyre terebélyesebb faszerdőket, hiába tört el az orra, hiába csőd az egész élete, "A SODI értelmi képességei átlagon felül vannak". facepalm
Jan 09, 2015 12:51:42
Andy Dufresne
(
x4)
Jan 09, 2015 12:54:16
x4)
Az orrtörős sztorit elmesélhetnéd, Endi!
Motmár úgyis mindegy.
mindegy
Motmár úgyis mindegy.
mindegy
Jan 09, 2015 12:55:27
Az orrtörős sztorit elmesélhetnéd, Endi!
Motmár úgyis mindegy.
mindegy
minden
Motmár úgyis mindegy.
mindegy
minden
Jan 09, 2015 12:55:27
Haim
(
x10)
Jan 09, 2015 12:55:56
x10)
Sodi, menj el a berlini Radisson hotelbe, ülj be a bárba és nézd meg a több emeletes akváriumot! Felajánlhatnád,hogy olcsóbban adod a látványosságot, mint a cápa, te kevesebb hallal is beéred. A vendégek meg sírnának a röhögéstől a púpos polipcsápú búvár láttán, akit délben etetnek! Tömegeket vonzanál be, hahó!
Uruk-Hai Csatacigány
Jan 09, 2015 12:56:23
Feature request:
Oldalra a gyorsszöveget közé be kéne rakni pár berlini gyöngyszemet is. Pl Nem értem, mindegy. vagy bőrré áztam.
Oldalra a gyorsszöveget közé be kéne rakni pár berlini gyöngyszemet is. Pl Nem értem, mindegy. vagy bőrré áztam.
Jan 09, 2015 12:56:23
-
Jan 09, 2015 12:56:26
puncinyalás nélkül haza ne merj jönni te majom
Jan 09, 2015 12:56:26
Jan 09, 2015 12:59:22
Feature request:
Juszt is. Oldalra a gyorsszöveget közé be kéne rakni pár berlini gyöngyszemet is. Pl Nem értem, mindegy. vagy bőrré áztam.
Jan 09, 2015 12:59:22
-
Jan 09, 2015 12:59:27
hazugság. nem voltam első féléves tárgyaim
hazugság. a soditanul blogon 2008-ban raktad fel a friss alapszintű analízis 1 dolgozatodat
Jan 09, 2015 12:59:27
Uruk-Hai Csatacigány
Jan 09, 2015 12:59:53
Juszt is.
Tavalyi vendéglátóm
Jan 09, 2015 12:59:53
sodika
Jan 09, 2015 13:02:07
Egyébként meg épp most mondtam le a csaj javára minden nálam lévő domainről. Legyen velük boldog.
Nem érdekel.
Nem érdekel.
Jan 09, 2015 13:02:07
Uruk-Hai Csatacigány
Jan 09, 2015 13:02:11
Tudom, hogy oltári nagy meló, de a sodipediára is be kéne ezeket a gyöngyszemeket vezetni, pl Orrbaverés, Andi trollkodása, Omáék, Opa und Opa, Sérv story. Ezek mind mind odavalóak, de igy csak a kollektiv tudatban lesznek benne és aki nem olvassa a fórumot az nem is értesülhet róla. Tyerintyem
Jan 09, 2015 13:02:11
sodika
Jan 09, 2015 13:03:56
A egy különbözeti analízis kurzus volt.
A Bsc tanrend miatt, ami kicsit eltért.
Jan 09, 2015 13:03:56
tabdi glädä
Jan 09, 2015 13:04:12
Milyen munkavégzésre alkalmatlan Endre?
- bárminemű szellemi munka (különösen programozás)
- bárminemű fizikai munka
Milyen munkavégzésre alkalmas Endre?
- Segélyszervezetek reklámarca
- Methamphetamine kockázati kampány reklámarca
- Groteszk melegpornó, 60 év feletti retro NDK-s bácsikra pozicionálva
próbáld meg ezek alapján formálni az életed, máshogy nem fog menni!
- bárminemű szellemi munka (különösen programozás)
- bárminemű fizikai munka
- Segélyszervezetek reklámarca
- Methamphetamine kockázati kampány reklámarca
- Groteszk melegpornó, 60 év feletti retro NDK-s bácsikra pozicionálva
próbáld meg ezek alapján formálni az életed, máshogy nem fog menni!
Jan 09, 2015 13:04:12
Etikai vészcsengő
Jan 09, 2015 13:04:38
Egyébként meg épp most mondtam le a csaj javára minden nálam lévő domainről. Legyen velük boldog.
Nem érdekel.
Nem érdekel.
Jan 09, 2015 13:04:38
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 13:06:05
x44)
Gombválogatás (nap végén összekeverve)
jiddise máme
(
x11)
Jan 09, 2015 13:06:09
x11)
sneckó, miért nem iratkozol be egy német nyelvú programozói tanfolyásra?
két legyet ütnél egy csapásra, és ennek még értelme is lenne
két legyet ütnél egy csapásra, és ennek még értelme is lenne
jiddise máme
(
x11)
Jan 09, 2015 13:06:37
x11)
ráadásul olyanokkal lennél együtt, akikkel legalább egy közös érdeklősédi területed van
Etikai vészcsengő
Jan 09, 2015 13:07:54
ráadásul olyanokkal lennél együtt, akikkel legalább egy közös érdeklősédi területed van
túl magas lenne hozzájuk az értelmi szintje. unatkozna.
Jan 09, 2015 13:07:54
Jan 09, 2015 13:09:00
Nem érdekel.
te csicska. szegyen bazmeg. mivel zsarolt meg az a kurva? miert nem jelented fel? eletveszelyes fenyegetest is kaptal tole, megzsarolt, mi kell meg? Nem érdekel.
Jan 09, 2015 13:09:00
sodika
Jan 09, 2015 13:09:50
Facebook oldalról leszedte a weblapot, email címet is átírta. Még arra is képes lenne, hogy a nevüket a kirakaton megváltoztassa.
Több vagyok ennél.
Jan 09, 2015 13:09:50
tabdi glädä
Jan 09, 2015 13:11:02
"csodálatos nő" / "tavalyi vendéglátó" / "a csaj"
szakadok bazdmeg XD
szakadok bazdmeg XD
Jan 09, 2015 13:11:02
Etikai vészcsengő
Jan 09, 2015 13:11:09
Több vagyok ennél.
Több vagyok ennél.
így beszél egy nagyvonalú csicska.
Jan 09, 2015 13:11:09
tabdi glädä
Jan 09, 2015 13:12:06
Több vagyok ennél.
Több vagyok ennél.
Persze mindig más a hibás.
Jan 09, 2015 13:12:06
sodika
Jan 09, 2015 13:12:19
Képes lenne több száz helyen átírni, ahol bereklámozta már az oldalt, csak hogy nehogy már ki kelljen fizetne nekem a szaros 20 euróját.
Amikor ősszel az 50 eurós hosting díjat adta oda, utána is hisztérikus vitát indított annak a költségként való elszámolásáról.
Aki ennyire önző és fillérbaszó, azzal nekem üzletileg semmi dolgom.
Amikor ősszel az 50 eurós hosting díjat adta oda, utána is hisztérikus vitát indított annak a költségként való elszámolásáról.
Jan 09, 2015 13:12:19
tabdi glädä
Jan 09, 2015 13:13:48
Képes lenne több száz helyen átírni, ahol bereklámozta már az oldalt, csak hogy nehogy már ki kelljen fizetne nekem a szaros 20 euróját.
Jan 09, 2015 13:13:48
Jan 09, 2015 13:14:01
Több vagyok ennél.
mivel zsarolt meg? miert nem fizet ki teged? tegnap megsetaltatott az esoben, miutan elintezte, hogy kabat nelkul maradj. el akar tenni lab alol teged az a kurva. Aki ennyire kicsinyes, azzal én nem vitatkozom.
Több vagyok ennél.
Jan 09, 2015 13:14:01
Andi
Jan 09, 2015 13:14:30
nem is vitatkoztunk. megmondtam mit csinálsz kutya és azt is tetted. még hogy "jeképesh tyázsötyveny ojró", balfasz.
Jan 09, 2015 13:14:30
Elsőéves
(
x3)
Jan 09, 2015 13:14:39
x3)
Azért amikor leírtad, hogy "fillérbaszó", akkor a 20 eurocent remélem kiüvöltött a zsebedből.
Fogsz te még engem rajongással szopni
sodika
Jan 09, 2015 13:17:13
Attól még ott a hapsija, bazmeg, ő képviselhetné.
És akkor nem kell velem személyesen találkoznia.
Mindegy, leszarom.
A kicsinyességnek ez a szintje az, amikor én inkább fölülemelkedem, mert nem vagyon ilyen alacsony szinten.
Rá, mint személyre továbbra sem haragszom, de a fillérbaszás szánalmas, és undorító. Az ilyen visszataszító viselkedéstől nekem inkább hányni lenne kedvem.
Ezért mondtam le inkább a szaros domainjeiről.
Jan 09, 2015 13:17:13
sodika
Jan 09, 2015 13:18:22
Minimális jelét se adja, hogy emberkéne akarna viselkedni.
Fasz se érti, mert ember így még rám nem haragudott, de szarom le.
Jan 09, 2015 13:18:22
Jan 09, 2015 13:18:28
sodi, ha nem vagy fillerbaszo, miert szexnagyi fizette a buszjegyet?
Jan 09, 2015 13:18:28
snecigeci
(
x44)
Jan 09, 2015 13:19:28
x44)
Nem a 20 euróval van baja. Rakás szar a rendszer, amit írtál neki. Ki kell dobni a kukába az egészet. Ha minden igaz, Henrik majd küld screenshotot a levelezésről.
She was a dude.
Kiss Kender Farkas
Jan 09, 2015 13:20:07
Meg labilis se legyen.
Na ennél a pontnál volt, hogy majdnem magamra rántottam az asztalt :D
Jan 09, 2015 13:20:07
tigris
Jan 09, 2015 13:20:22
csodálatos példakép -> fantasztikus nő -> tavalyi vendéglátóm -> hé kislány -> csaj -> önző fillérbaszó
Jan 09, 2015 13:20:22
sodika
Jan 09, 2015 13:20:23
sodi, ha nem vagy fillerbaszo, miert szexnagyi fizette a buszjegyet?
Mert nem volt pénzem.
Fillérbaszád, ha felvet a pénz, meg ömlik, még ilyennel is bútorozol össze, miután tavasszal már el voltál keseredve, hogy a lakbért is csak két késéssel tudtad összeszedni, de közben 20 meg 50 eurókon baszakszol.
Jan 09, 2015 13:20:23
sodika
Jan 09, 2015 13:20:47
fillérbaszó, ha...
mindeg
mindeg
Jan 09, 2015 13:20:47
tabdi glädä
Jan 09, 2015 13:22:00
legalább most megtanultad, hogy a 'professzionálisan felépített' boldozott levelek képesek elérni a címzettnél, hogy az szinte a halálodat kívánja.
Jan 09, 2015 13:22:00
Fillérbaszád
Jan 09, 2015 13:22:29
Mert nem volt pénzem.
ideje kicsit anyanyelvi kornyezetben gyakorolni a magyart, sneci. Fillérbaszád, ha felvet a pénz, meg ömlik, még ilyennel is bútorozol össze, miután tavasszal már el voltál keseredve, hogy a lakbért is csak két késéssel tudtad összeszedni, de közben 20 meg 50 eurókon baszakszol.
Jan 09, 2015 13:22:29
jiddise máme
(
x11)
Jan 09, 2015 13:22:31
x11)
Azért amikor leírtad, hogy "fillérbaszó", akkor a 20 eurocent remélem kiüvöltött a zsebedből.
nekem meg Gery 40 eurója jutott eszembe :)
Érdeklődő
Jan 09, 2015 13:22:43
Látod, Endre, Andi még a fillért is megbassza, csak téged ne kelljen. :)
Jan 09, 2015 13:22:43
sodika
Jan 09, 2015 13:23:19
Rakás szar a rendszer, amit írtál neki. Ki kell dobni a kukába az egészet. Ha minden igaz, Henrik majd küld screenshotot a levelezésről.
Na de kitalálta, hogy ő egy komplett levelezőklienst akar a weblapon belülre, mint amilyen a gmail. Amiről kurvára nem volt szó, és arra hülye levelezőkliensre ment el az a több száz munkaórám, amiről szó nem volt az elején, hogy kéne neki ilyen.
Jan 09, 2015 13:23:19
tigris
Jan 09, 2015 13:24:13
Mert nem volt pénzem.
két hónapja még azzal jaszkariztál, hogy 20 eurót tömtél egy kidobó nadrágjába
Jan 09, 2015 13:24:13
jiddise máme
(
x11)
Jan 09, 2015 13:25:15
x11)
most nem azért, de attól, hogy összekotort egyszer annyi pénzt hogy vegyen pár cuccot, attól még most nem feltétlenül veti fel a pénzt, amire az is utal, hogy x ideig kiadta a szobáját albérletbe
a nyíregyházi lakással meg qrva sokra mehet ott Berlin, Germany környékén
Brian
Jan 09, 2015 13:25:33
hát eleve ingyen dolgoztál neki ezek szerint? akkor miafaszt sírsz itt?
Jan 09, 2015 13:25:33
171 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Amúgy SoDi, csináld már meg, hogy youtube videót is lehessen beilleszteni.
+ 1 kérés:
nem-e lehetne-e, hogy ne csak a SoDI kommentjei között lehessen keresgélni, hanem úgy általában? néha olyan jó lenne, amikor az ember visszakeresne valamit, amiről tudja, hogy volt már szó